Hodnoty jsou vyjádření v pracovních dnech.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hodnoty jsou vyjádření v pracovních dnech."

Transkript

1 Licenční smlouva o poskytnutí oprávnění k výkonu práva užít počítačový program Evidenční číslo LIC/40/08/000876/2005 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Hlavní město Praha (Nabyvatel) HAGUESS, s.r.o. (Poskytovatel) Autorský zákon (zákon č. 121/2000 Sb., v platném znění) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Dle čl. 2.1 je předmětem Smlouvy poskytnutí oprávnění k výkonu práva užít počítačový program ( licenci ) včetně implementace počítačového programu a relevantních technologií. Předmět plnění Licence je udělována jako početně a teritoriálně neomezená a nevýhradní, na dobu trvání majetkových práv Poskytovatele. Nabyvatel není oprávněn licenci zcela ani zčásti poskytnout třetí osobě. (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v čl. 5 Smlouvy a v Příloze č. 1 a 6 Smlouvy.) Úplata/ odměna Termín plnění Dle čl. 4.1 Smlouvy činí celková cena: ,- Kč včetně DPH. Platební podmínky se řídí čl. 4 Smlouvy a přílohou č. 4 Smlouvy. Dle přílohy č. 3 Smlouvy jsou stanoveny následující milníky: a) Podpis smlouvy: T, b) Kick off meeting: T+5, c) Instalace a konfigurace CMS Quanto: T+35, d) Import dat do CMS Quanto: T+45, e) Zprovoznění čipových karet: T+50. Hodnoty jsou vyjádření v pracovních dnech. Platnost smlouvy A/N A Uzavření na dobu U/N U (do ) Sankce jsou stanoveny v čl. 11 Smlouvy: Sankce V případě prodlení se zaplacením peněžité částky je Nabyvatel povinen zaplatit Poskytovateli úrok z prodlení za každý i započatý den prodlení ve výši 0,05 z dlužné částky. Tím není dotčen nárok Poskytovatele na náhradu vzniklé škody.

2 V případě nesplnění termínů dle přílohy č. 3 Smlouvy je Poskytovatel povinen zaplatit Nabyvateli úrok z prodlení ve výši 0,05 z hodnoty odpovídající podle splátkového kalendáře hodnotě milníku dle přílohy č. 4 Smlouvy, s nímž je Poskytovatel v prodlení, a to za každý i započatý den prodlení. Celková výše úroků z prodlení nepřesáhne částku ,- Kč. Není-li sjednáno jinak, vzniká nárok na sjednaný úrok z prodlení v případě každého jednotlivého porušení povinnosti. Smluvní strana, která poruší povinnosti vyplývající ze Smlouvy ohledně ochrany důvěrných informací, je povinna zaplatit druhé smluvní straně smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé nikoli nepodstatné porušení takové povinnosti. Tím není dotčen nárok na náhradu vzniklé škody (čl Smlouvy). Výpověď může být dána kteroukoli ze stran výlučně ze smlouvou nebo zákonem stanovených důvodů. Dle čl lze Smlouvu předčasně ukončit: Možnost ukončení smlouvy dle sml. a) písemnou dohodou smluvních stran, b) písemnou výpovědí Poskytovatele v případě porušení Smlouvy na které se vztahuje smluvní pokuta dle čl. 5.6 a 12.10, přičemž výpověď je účinná dnem doručení výpovědi druhé smluvní straně, c) písemným odstoupením od Smlouvy v případě podstatného porušení smlouvy jednou ze stran nebo při neplnění druhou ze stran z důvodů Okolností vylučujících odpovědnost po dobu delší než 3 měsíce. Podstatným porušením Smlouvy se dle čl rozumí zejména prodlení smluvní strany s plněním nepeněžitých závazků delší než 2 měsíce, popř. prodlení smluvní strany s plněním peněžitých závazků delší než 30 dní. Smluvní strana je oprávněna odstoupit pouze v případě, že druhá strana přes písemné upozornění neodstraní porušení v poskytnuté lhůtě, která nesmí být kratší než 15 dní (čl Smlouvy). Dodatky --- Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) --- Přílohy č. 1 (Specifikace dodávky) Příloha č. 2 (Místo dodání) Přílohy č. 3 (Termín dodání) Přílohy č. 4 (Cena a platební kalendář) Přílohy č. 5 (Oprávněné osoby) Přílohy č. 6 (Další podmínky užívání software)

3 Rozhodčí doložka (A/N) +jaká Poznámky A (Každá ze smluvních stran má právo uplatnit svůj nárok oznámením o zahájení odpůrčího řízení, které bude vedeno dle čl a násl. Smlouvy. Nárok je uplatněn doručením řádného oznámení odpůrci. Do 15 dnů od jeho doručení jmenuje každá ze smluvních stran 1 osobu jako rozhodce [...]. Do 15 dnů po zvolení obou rozhodců jmenují rozhodci takto jmenovaní třetího předsedajícího rozhodce [...]. Nedojde-li takto ke jmenování předsedajícího rozhodce, požádají rozhodci o jeho jmenování předsedu Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární Komoře ČR [...]. Rozhodci provedou rozhodčí řízení způsobem, který uznají za vhodný [...]. Strana žalující může namísto postupu výše uvedeného podat žalobu k obecnému soudu nebo Rozhodčímu soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární Komoře ČR, pokud byl již učiněn první úkon, mohou tak učinit jen v případě, že se tak písemně dohodou nebo nebyl jmenován předsedající rozhodce ani postupem dle čl věta druhá.) Dle čl. 8.5 Smlouvy má Nabyvatel opční právo na uzavření smlouvy o poskytování servisní podpory k software, za podmínek v uvedeném článku stanovených.

4 Licenční smlouva Evidenční číslo LIC/40/05/001128/2006 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Hlavní město Praha (Nabyvatel) HAGUESS, a.s. (Poskytovatel) Autorský zákon (zákon č. 121/2000 Sb., v platném znění) Dle čl. I.1 Smlouvy: poskytnutí oprávnění k výkonu práva užít počítačový program ( licenci ) včetně implementace počítačového programu software SKC a relevantních technologií. Předmět plnění Úplata/ odměna Termín plnění Licence je poskytována jako časově neomezená, nepřenositelná a nevýhradní. Součástí licence nejsou zdrojové kódy k Software SKC. (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 Smlouvy) Cena za poskytnutí licence zahrnuta v ceně díla dle smlouvy o dílo DIL/40/05/001120/2006, jejíž součástí je tato Smlouva jako příloha č. 7. Po dobu účinnosti smlouvy. Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce --- Možnost ukončení smlouvy dle sml. Dodatky --- Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky A N (Pozn.: maximálně lze však na celou dobu trvání majetkových práv autora.) Není ve Smlouvě výslovně specifikováno. Příloha č. 1 (Podrobný popis Software SKC) Příloha č. 2 (Podrobná specifikace licenční politiky poskytovatele) Tato Smlouva je nedílnou součástí smlouvy o dílo DIL/40/05/001120/2006 ze dne jako její příloha č. 7. Dle čl. VII.2 poskytuje Poskytovatel Nabyvateli záruku na program SKC 24 měsíců ode dne prodeje licence.

5 Licenční smlouva Evidenční číslo LIC/40/01/001613/2008 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Hlavní město Praha (Nabyvatel) HAGUESS, a.s. (Poskytovatel) Autorský zákon (zákon č. 121/2000 Sb., v platném znění) Dle čl. I.1 Smlouvy: poskytnutí oprávnění k výkonu práva užít software SKC (licenci typu C.III.1) a zároveň provést implementaci Software SKC. Předmět plnění Dodatkem č. 1 byla licence změněna na typ D.III.1. Licence je poskytována jako časově neomezená, nepřenositelná a nevýhradní. Součástí licence nejsou zdrojové kódy k Software SKC. (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 Smlouvy) Celková cena činí dle čl. III Smlouvy: ,- Kč bez DPH, ,- včetně DPH Úplata/ odměna Termín plnění Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce Platební podmínky se řídí čl. III. Smlouvy. Na základě dodatku č. 1 ke smlouvě se Nabyvatel zavázal k úhradě jednorázové částky ve výši ,- Kč včetně DPH za rozšíření licence. Poskytovatel je povinen do 5 dnů od uzavření Smlouvy provést rozšíření původní licenci na nový typ licence (čl. VI.1 Smlouvy). A N (Pozn.: maximálně lze však na celou dobu trvání majetkových práv autora.) V případě, že Poskytovatel poruší svou povinnost dodat Software SKC v termínu dle Smlouvy, bude povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 0,1 % z ceny za poskytnutí licence, za každý den prodlení s dodáním. V případě, že Poskytovatel poruší svou povinnost odstranit vady Software SKC v termínu dle Smlouvy, bude povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 0,1 % z ceny za poskytnutí licence, za každý den prodlení s dodáním.

6 Možnost ukončení smlouvy dle sml. Není ve Smlouvě výslovně specifikováno. Dodatky Dodatek č. 1 ze dne Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky Příloha č. 1 (Podrobný popis Software SKC) Příloha č. 2 (Podrobná specifikace licenční politiky poskytovatele) Licenční smlouva č. LIC/40/05/001128/2006. Dle čl. VII.2 poskytuje Poskytovatel Nabyvateli záruku na program SKC 24 měsíců ode dne prodeje licence.

7 Licenční smlouva Evidenční číslo LIC/40/01/001650/2008 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Hlavní město Praha (Nabyvatel) HAGUESS, a.s. (Poskytovatel) Autorský zákon (zákon č. 121/2000 Sb., v platném znění) Poskytnutí oprávnění k výkonu práva užít počítačový program ( licenci ) včetně implementace počítačového programu ( Software SAM ) a relevantních technologií, a to všemi způsoby uvedenými v 12 Autorského zákona. Předmět plnění Licence na Software SAM je udělována jako časově neomezená a nevýhradní, s předchozím souhlasem poskytovatele (který nesmí být bezdůvodně odmítnut) je licence převoditelná i na třetí strany. Licence umožňuje instalaci 156 SAM modulů. Součástí licence nejsou zdrojové kódy. Úplata/ odměna Termín plnění Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce --- Možnost ukončení smlouvy dle sml. Dodatky --- (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v čl. III Smlouvy a v Příloze č. 1 Smlouvy.) ,- Kč včetně 19 % DPH (4.140,- Kč bez DPH za 1 SAM modul). Dle čl. III.3 Smlouvy je sjednáno, že cena za licenci dle této Smlouvy je již zahrnuta v ceně za dílo podle smlouvy o dílo na Rozšíření Servisního Kartového Centra o technologii MIFARE DESFire, kterou smluvní strany uzavírají současně s touto Smlouvou (Pozn.: pravděpodobně odkaz na Smlouvu o dílo č. DIL/40/01/001652/2008). Dle čl. VI.1 je poskytovatel povinen předat nabyvateli (HMP) Software SAM nejdéle do 5 kalendářních dnů od uzavření této Smlouvy. A N (resp. na celou dobu trvání majetkových práv autora k Software SAM) Není ve Smlouvě výslovně sjednáno.

8 Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) Přílohy č. 1 (Podrobný popis Software SAM) Příloha č. 2 (Podrobná specifikace licenční politiky poskytovatele) Smlouva odkazuje na Smlouvu o dílo č. DIL/40/01/001652/2008. Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky Poskytovatel poskytuje nabyvateli (HMP) záruku na program SAM po dobu záruční lhůty, tj. 24 měsíců ode dne prodeje licence na Software SAM, resp. dle čl. VII.6 Smlouvy ode dne předání Software SAM.

9 Licenční smlouva Evidenční číslo LIC/40/01/001651/2008 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Hlavní město Praha (nabyvatel) HAGUESS, a.s. (poskytovatel) Autorský zákon (zákon č. 121/2000 Sb., v platném znění) Poskytnutí oprávnění k výkonu práva užít počítačový program ( licenci ) včetně implementace počítačového programu aplikačního ASW HSM-SKC-SKC ( ASW HSM-SKC ) a relevantních technologií, a to všemi způsoby uvedenými v 12 Autorského zákona. Předmět plnění Licence je udělována jako časově neomezená a nevýhradní, s předchozím souhlasem poskytovatele (který nebude odmítnut bez závažných důvodů) je licence převoditelná i na třetí strany. Licence umožňuje instalaci na 1 server a 1000 inicializovaných SAM modulů. Součástí licence nejsou zdrojové kódy. Úplata/ odměna Termín plnění Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce --- Možnost ukončení smlouvy dle sml. (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v čl. III Smlouvy a v Příloze č. 1 Smlouvy.) ,- Kč včetně DPH Dle čl. III.3 Smlouvy je sjednáno, že cena za licenci dle této Smlouvy je již zahrnuta v ceně za dílo podle smlouvy o dílo na Rozšíření Servisního Kartového Centra o technologii MIFARE DESFire, kterou smluvní strany uzavírají současně s touto Smlouvou (Pozn.: pravděpodobně odkaz na Smlouvu o dílo č. DIL/40/01/001652/2008). Dle čl. VI.1 je poskytovatel povinen předat nabyvateli (HMP) ASW HSM-SKC nejdéle do 5 kalendářních dnů od uzavření této Smlouvy (Pozn.: Součástí zkoumané dokumentace není žádný předávací protokol). A N (resp. na celou dobu trvání majetkových práv autora k ASW HSM-SKC) Není ve Smlouvě výslovně sjednáno.

10 Dodatky --- Přílohy Přílohy č. 1 (Podrobný popis ASW HSM-SKC-SKC) Příloha č. 2 (Podrobná specifikace licenční politiky poskytovatele) Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) Smlouva odkazuje na Smlouvu o dílo č. DIL/40/01/001652/2008. Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky Poskytovatel poskytuje nabyvateli (HMP) záruku na program HSM po dobu záruční lhůty, tj. 24 měsíců ode dne prodeje licence na ASW HSM-SKC, resp. dle čl. VII.6 Smlouvy ode dne předání ASW HSM-SKC.

11 Licenční smlouva Evidenční číslo Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Předmět plnění INO/40/05/001123/ Hlavní město Praha (Nabyvatel licence) Monet+, a.s. (Poskytovatel licence) Autorský zákon (zákon č. 121/2000 Sb., v platném znění) Předmětem plnění je dle čl. I Smlouvy závazek Poskytovatele poskytnout Nabyvateli licence licenci k softwaru PKI appletu a middleware a dodat technická řešení pro zápis software PKI appletu do kontaktního čipu, a to dle přílohy č. 1 a 2 Smlouvy o poskytnutí služby Řešení PKI pro čipovou kartu. Licence bude poskytnuta k využití pro čipových karet. Licence se poskytuje na dobu trvání majetkových práv Poskytovatele licence. Cena je stanovena dle čl. III.1 v členění: Úplata/ odměna a) za SW licence PKI appletu a obslužného middleware v počtu : cena bez DPH ,- Kč, cena včetně DPH ,- Kč, b) za technické řešení zápisu PKI appletu do čipové karty: cena bez DPH ,- Kč, cena včetně DPH ,- Kč. Celková cena činí bez DPH ,- Kč, včetně DPH ,- Kč. Termín plnění Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce Dle čl. V. 1 Smlouvy je Poskytovatel licence povinen software předat ve lhůtě nejdéle do 30 kalendářních dní od uzavření této Smlouvy. Licence se poskytuje na dobu trvání majetkových práv Poskytovatele licence. A N (resp. Licence se poskytuje na dobu trvání majetkových práv Poskytovatele licence.) Sankce jsou stanoveny v čl. VI Smlouvy takto: V případě, že Poskytovatel licence bez vážných důvodů nedodrží termíny dle čl. V.1 Smlouvy nebo termín sjednaný účastníky při jednání, je povinen zaplatit smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každý den prodlení, až do splnění povinnosti.

12 Možnost ukončení smlouvy dle sml. Smluvní pokutu je povinen uhradit bez ohledu na to, zda a v jaké výši vznikla druhé straně v této souvislosti škoda, která je vymahatelná samostatně vedle smluvní pokuty v plné výši. Není výslovně specifikováno. Tato Smlouva se však řídí Smlouvou o poskytnutí služby Řešení PKI pro čipovou kartu a Autorským zákonem. Dodatky --- Přílohy --- Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky --- Servisní smlouva č. INO/40/05/001122/2006 Smlouva o poskytnutí služby Řešení PKI pro čipovou kartu č. LIC/40/05/001121/2006

13 Smlouva o dílo Evidenční číslo DIL/40/05/001290/2007 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Předmět plnění Hlavní město Praha (Objednatel) Agentura BOSS, s.r.o. (Zhotovitel) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Zákon o veřejných zakázkách (zákon č. 137/2006 Sb., v platném znění) Předmětem Smlouvy je dle čl. II Smlouvy závazek Zhotovitele zpracovat veřejnou zakázku Provozní rámec Pražského Centra Kartových Služeb. (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 Smlouvy) Úplata/ odměna Termín plnění Celková cena za dílo činí dle čl. V Smlouvy: ,- Kč bez DPH, ,- včetně DPH. Platební podmínky se řídí čl. V Smlouvy. Zhotovitel se zavazuje zpracovat dílo dle harmonogramu uvedeného v příloze č. 2 Smlouvy: a) zahájení plnění: následující pracovní den po Smlouvy, b) předání draftu dokumentů: do 60 dnů od podpisu Smlouvy, c) předání připomínek: max. 7 dní od předání dokumentu, d) předání kompletního materiálu: do , e) celková doba zpracování: 90 dnů ode dne podpisu Smlouvy. (Pozn.: Výše uvedené termíny jsou dle dodatku č. 1 a 2 Smlouvy.) Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce A U V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost předat Objednateli dílo v termínu, rozsahu a kvalitě, uhradí Objednateli smluvní pokutu ve výši 0,05 % z ceny příslušné části díla bez DPH za každý započatý den prodlení, maximálně však 10 % z ceny příslušné části plnění (čl. IX.1 Smlouvy). Při nedodržení splatnosti faktur je Zhotovitel oprávněn účtovat Objednateli úrok z prodlení ve výši 0,05 % z dlužné částky za každý den prodlení (čl. IX.3 Smlouvy).

14 Pokud některá ze smluvních stran prokazatelně poruší některé ustanovení čl. X Smlouvy (Ochrana důvěrných skutečností), uhradí druhé straně pokutu ve výši ,- Kč. Zaplacením smluvní pokuty není dotčeno právo na náhradu škody (čl. X.3 Smlouvy). Zjistí-li Objednatel, že Zhotovitel postupuje v rozporu s předmětem Smlouvy nebo jeho právy a povinnostmi dle čl. III Smlouvy, je oprávněn vyzvat Zhotovitele písemně k odstranění vad a požadovat, aby dílo vytvářel řádně. Jestliže tak Zhotovitel neučiní ani v dodatečně poskytnuté lhůtě 15 dnů, může Objednatel odstoupit od Smlouvy pro podstatné porušení smluvních povinností ze strany Zhotovitele (čl. IV.2 Smlouvy). V případě, že dílo je zatíženo právem třetí osoby a nezíská chybějící práva k dílu nebo nenahradí právně závadné části díla právně nezávadnými ve lhůtě stanovené Objednatelem, je Objednatel oprávněn odstoupit od Smlouvy a Zhotovitel je povinen vrátit Objednateli již vyplacenou cenu díla ve lhůtě 30 dní (čl. III. písm. c) Smlouvy). Možnost ukončení smlouvy dle sml. Dle čl může být Smlouva předčasně ukončena písemnou dohodou smluvních stran nebo odstoupením jedné ze stran z důvodu podstatného porušení smlouvy druhou stranou. Za podstatné porušení povinností Objednatelem se považuje: a) je-li v prodlení s úhradou ceny plnění po dobu delší než 30 dní, b) je-li v prodlení s plněním jiných závazků (zejm. poskytování součinnosti dle přílohy č. 4 Smlouvy) po dobu delší než 30 dnů. Za podstatné porušení povinnosti Zhotovitelem se považuje: a) jím zaviněné prodlení s provedením díla po dobu delší než 30 dnů, b) Zhotovitel postupuje v rozporu s předmětem Smlouvy nebo jeho dalšími právy a povinnostmi dle čl. III Smlouvy a nezjedná nápravu ani v dodatečně poskytnuté lhůtě dle čl. IV.2 Smlouvy. Dodatky Přílohy Dodatek č. 1 ze dne , kterým se posunuje termín pro zpracování díla na 90 dní od podpisu Smlouvy, včetně termínu uvedených v příloze č. 2 Smlouvy. Dodatek č. 2 ze dne , kterým se posunuje termín předání kompletního materiálu. Příloha č. 1 (Specifikace předmětu plnění) Příloha č. 2 (Harmonogram plnění) Příloha č. 3 (Součinnost Objednatele)

15 Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) --- Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky ---

16 Smlouva o dílo Evidenční číslo Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Předmět plnění Úplata/ odměna Termín plnění Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce DIL/40/05/001063/ (dle čl. XIII.4 Smlouvy nabývá smlouva účinnosti ). (Pozn.: Dle našeho názoru je smluvní retroaktivita přípustná, a to v souladu se zásadou smluvní autonomie. Je totiž na účastnících smlouvy, aby posoudili a rozhodli, od kterého okamžiku založí účinnost smlouvy. Uvedený postup je přípustný tehdy, nestanoví-li zákon jako podmínku vzniku a účinnosti Smlouvy další okolnost (např. souhlas určitého orgánu). Datum je ručně upraven z původního data , aniž by byla tato změna potvrzena/schválena, např. parafami oprávněných osob smluvních stran.) Hlavní město Praha (Objednatel) Allshare Finance CE, a.s. (Zhotovitel) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Předmětem Smlouvy je dle čl. II Smlouvy závazek Zhotovitele zpracovat Variantní propočty pro sestavení Business plánu Univerzální karty Pražana. (Pozn.: Podrobná specifikace díla je uvedena v příloze č. 1 Smlouvy.) Celková cena za dílo činí ,- Kč bez DPH, cena celkem včetně DPH činí ,- Kč. Platební podmínky se řídí čl. V. Smlouvy. Dle čl. III.1 Smlouvy se Zhotovitel zavazuje provést dílo do , dle harmonogramu uvedeném v příloze č. 2 Smlouvy. A U V případě, že Objednatel převezme dílo s vadami nebo nedodělky, bude následná faktura proplacena s výjimkou zádržného ve výši ,- Kč. To bude proplaceno až po řádném ukončení díla dle čl. VI.2 Smlouvy (čl. V. 3 Smlouvy). V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost předat Objednateli dílo v termínu, rozsahu a kvalitě, uhradí Objednateli smluvní pokutu ve výši 0,05 % z ceny příslušné části díla bez DPH za každý započatý den prodlení, maximálně však 50 %

17 z ceny příslušné části plnění (čl. VIII.1 Smlouvy). V případě, že Zhotovitel neodstraní vady dle čl. VII Smlouvy je objednatel oprávněn účtovat mu smluvní pokutu ve výši 0,05 % z celkové ceny díla bez DPH za každý započatý den prodlení, maximálně však 50 % z ceny příslušné části plnění (čl. VIII.2 Smlouvy). Při nedodržení data splatnosti faktur je Zhotovitel oprávněn účtovat Objednateli úrok z prodlení ve výši 0,05 % z dlužné částky za každý den prodlení (čl. VIII.3 Smlouvy). Pokud některá ze smluvních stran prokazatelně poruší některé ustanovení čl. IX. smlouvy, uhradí druhé smluvní straně smluvní pokutu ve výši ,- Kč. Zaplacením smluvní pokuty není dotčeno právo na náhradu škody (čl. IX.3 Smlouvy). V případě, že je dílo zatíženo právem třetí osoby, je Zhotovitel povinen neprodleně získat chybějící práva k dílu nebo nahradit právně závadné části díla právně nezávadnými. Pokud nemůže tuto podmínku splnit ve lhůtě stanovené Objednatelem, je Objednatel oprávněn odstoupit od Smlouvy a Zhotovitel je povinen vrátit Objednateli již vyplacenou cenu díla ve lhůtě 30 dnů (čl. III.1. písm.c) Smlouvy). Možnost ukončení smlouvy dle sml. Zjistí-li Objednatel, že Zhotovitel postupuje v rozporu s předmětem Smlouvy nebo jeho právy a povinnostmi dle čl. III, je oprávněn vyzvat jej písemně k odstranění vad a požadovat, aby dílo vytvářel řádně. Jestliže tak Zhotovitel neučiní ani v dodatečně poskytnuté lhůtě 15 dnů, může Objednatel od Smlouvy odstoupit pro podstatné porušení smluvních povinností ze strany Zhotovitele (čl. IV.2 Smlouvy). Dle čl. X.1 může být Smlouva předčasně ukončena písemnou dohodou smluvních stran nebo odstoupením jedné ze stran z důvodu podstatného porušení smlouvy druhou stranou. Za podstatné porušení povinností Objednatelem se považuje: c) je-li v prodlení s úhradou ceny plnění po dobu delší než 30 dní, d) je-li v prodlení s plněním jiných závazků (zejm. poskytování součinnosti dle přílohy č. 4 Smlouvy) po dobu delší než 30 dnů. Za podstatné porušení povinnosti Zhotovitelem se považuje: c) jím zaviněné prodlení s provedením díla po dobu delší než 30 dnů, d) pokud se u díla vyskytují záruční vady, které znemožňují jeho užívání v rámci funkcionality nebo vlastností

18 vymezených v příloze č. 1 Smlouvy a tyto vady nebyly odstraněny v termínu, na němž se strany dohodly, e) Zhotovitel nedodal do 30 dnů po obdržení podepsané výzvy Objednatele učiněné po uplynutí doby stanovené k odstranění vady náhradní řešení, za podmínky, že mu objednatel poskytl řádnou součinnost k odstranění vady, resp. k návrhu náhradního řešení, f) Zhotovitel postupuje v rozporu s předmětem Smlouvy nebo jeho dalšími právy a povinnostmi dle čl. III Smlouvy a nezjedná nápravu ani v dodatečně poskytnuté lhůtě dle čl. IV.2 Smlouvy. Dodatky --- Příloha č. 1 (Specifikace předmětu plnění) Přílohy Příloha č. 2 (Harmonogram plnění) Příloha č. 3 (Součinnost objednatele) Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) --- Rozhodčí doložka (A/N) +jaká Poznámky A (Dle čl. XIII.1 Smlouvy: Všechny spory vzniklé z této Smlouvy nebo v souvislosti s ní, které se nepodaří odstranit jednáním mezi stranami, budou rozhodovány s konečnou platností u Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky, podle jeho Řádu jedním nebo více rozhodci). Záruční doba za jakost díla byla sjednána dle čl. VII. Smlouvy v délce 6 měsíců.

19 Smlouva o dílo Evidenční číslo DIL/40/01/001767/2008 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Předmět plnění Hlavní město Praha (Objednatel) ATBON a.s. (Zhotovitel) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Zákon o veřejných zakázkách (zákon č. 137/2006 Sb., v platném znění) Předmětem Smlouvy je dle čl. 1.1 Smlouvy závazek Zhotovitele provést dílo Dodávka elektronických formulářů pro projekt Opencard.. (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v čl. 1.1 Smlouvy a v Příloze č. 1 Smlouvy) Úplata/ odměna Termín plnění Cena za dílo činí dle čl. 2 Smlouvy: ,- Kč bez DPH, ,- včetně DPH. Platební podmínky se řídí čl. 2 a 5 Smlouvy a přílohou č. 6 Smlouvy. Ode dne účinnosti Smlouvy do 39 dnů od data účinnosti Smlouvy. (Pozn.: bližší specifikace termínu plnění je uvedena v Příloze č. 2 Smlouvy) Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce A U V případě prodlení Objednatele s platbou ceny za dílo je Zhotovitel oprávněn účtovat Objednateli úrok z prodlení ve výši 0,05 % z dlužné částky za každý započatý den prodlení (čl Smlouvy). V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost předat Objednateli dílo řádně a včas, je povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 1.500,- Kč za každý započatý den prodlení (čl Smlouvy). Předá-li Zhotovitel Objednateli poslední dílčí celek díla řádně a včas dle Smlouvy, smluvní pokuty za prodlení s předáním předcházejících dílčích celků díla budou Zhotoviteli vráceny.

20 V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost odstranit vady díla vytčené Objednatelem dle čl. 9.7 Smlouvy, je povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 1.500,- Kč za každý započatý den prodlení s odstraněním vad. V případě, že Zhotovitel poruší jakoukoli ze svých povinností dle čl. 11 Smlouvy (Ochrana důvěrných informací), je povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé takové porušení (čl Smlouvy). Zaplacením smluvní pokuty není dotčen nárok Objednatele na náhradu vzniklé škody v plné výši. Dle čl Smlouvy pouze dohodou smluvních stran nebo odstoupením od Smlouvy jedné ze stran. Objednatel je dle čl. 12 Smlouvy oprávněn od smlouvy odstoupit v následujících případech: Možnost ukončení smlouvy dle sml. a) Zhotovitel je v prodlení s prováděním díla nebo kterékoli části po dobu delší než 30 dnů oproti termínům a nezjedná nápravu ani do 5 dní od doručení písemné výzvy Objednatele, b) v případě, že se prokáže, že dílo nebo jeho část je zatížena právy třetích osob či osoby a Zhotovitel nezíská tato chybějící práva nebo nahradí zatížené části díla nezatíženými ani do 15 dnů od doručení písemné výzvy Objednatele. Zhotovitel je oprávněn odstoupit od Smlouvy v případě, že Objednatel je v prodlení s platbou za dílčí plnění po dobu delší než 45 dnů po splatnosti příslušného daňového dokladu a nezjedná nápravu ani do 5 dní od doručení písemné výzvy Zhotovitele k nápravě. V případě předčasného ukončení této Smlouvy odstoupením má Zhotovitel nárok na úhradu předané a odsouhlasené části díla provedené v souladu se Smlouvou ke dni předčasného ukončení Smlouvy. Dodatky --- Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) --- Příloha č. 1 (Podrobná specifikace díla) Příloha č. 2 (Harmonogram plnění) Příloha č. 3 (Součinnost objednatele) Příloha č. 4 (Vzor předávacího protokolu) Příloha č. 5 (Vzor akceptačního protokolu) Příloha č. 6 (Dílčí ceny a platební kalendář)

21 Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky Záruka na dílo činí dle čl. 9.1 Smlouvy 24 měsíců od data převzetí kompletního díla.

22 Smlouva o dílo Evidenční číslo DIL/40/01/001536/2008 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Hlavní město Praha (Objednatel) BNV consulting, s.r.o. (Zhotovitel) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Předmětem Smlouvy je dle čl. 1.1 Smlouvy závazek Zhotovitele provést za podmínek Smlouvy Zpracování strategie zavedení Opencard v PID, jehož součástí jsou tyto dílčí celky: Předmět plnění a) Koncepce produktu karty Pražana, b) Vize odbavovacího systému PID, c) Vyhodnocení reálnosti harmonogramu a rozpočtu projektu karty Pražana, d) Návrh aktualizovaného implementačního plánu produktu karty Pražana, e) Inventura souvisejících projektů, f) Návrh výkonových parametrů pro související projekty. Smlouvou poskytuje dále Zhotovitel Objednateli oprávnění k výkonu práva dílo užít všemi způsoby uvedenými v 12 autorského zákona (zákon č. 121/2000 Sb., v platném znění). (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v Příloze č. 1 Smlouvy). Úplata/ odměna Cena za dílo činí dle čl. 2 Smlouvy ,- Kč bez DPH. Tato cena zahrnuje rovněž cenu za veškerá práva k duševnímu vlastnictví poskytnutá Zhotovitelem Objednateli (tj. HMP) dle této Smlouvy. Platební podmínky se řídí čl. 2 Smlouvy. Termín plnění Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce A U V případě prodlení Objednatele s placením ceny je Zhotovitel oprávněn účtovat Objednateli úrok z prodlení ve výši 0,05 % z dlužné částky za každý započatý den prodlení.

23 V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost předat Objednateli dílo řádně a včas, bude povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 5.000,- Kč za každý započatý den prodlení s předáním řádně provedeného díla. Předá-li Zhotovitel Objednateli poslední dílčí celek díla řádně a včas dle Smlouvy, smluvní pokuty za prodlení s předáním předcházejících dílčích celků díla budou Zhotoviteli vráceny. V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost odstranit vady díla dle čl. 7.7 Smlouvy, bude povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 500,- Kč za každý započatý den prodlení s odstraněním vad díla. V případě, že Zhotovitel poruší jakoukoli ze svých povinností dle čl. 7.8 Smlouvy, bude povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 500,- Kč. V případě, že Zhotovitel poruší jakoukoli ze svých povinností dle čl. 9 Smlouvy (Ochrana důvěrných skutečností), bude povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé takové porušení. Zaplacením jakékoli smluvní pokuty není dotčen nárok Objednatele na náhradu vzniklé škody v plné výši. Dle čl Smlouvy může být Smlouva předčasně ukončena pouze dohodou smluvních stran nebo odstoupením Objednatele od Smlouvy. Objednatel je dle čl Smlouvy oprávněn odstoupit od Smlouvy po dokončení a řádném převzetí a předání jakéhokoliv z dílčích celků díla. Možnost ukončení smlouvy dle sml. Objednatel je dle čl Smlouvy oprávněn od smlouvy odstoupit v případě, že Zhotovitel je v prodlení s prováděním díla po dobu delší než 30 dnů oproti termínům a nezjedná nápravu ani do 5 dní od doručení písemné výzvy Objednatele V případě, že Smlouva bude ukončena před řádným dokončením díla na základě odstoupení Objednatele dle čl a 10.4, má Zhotovitel nárok na úhradu předané a odsouhlasené části díla provedené v souladu se Smlouvou ke dni předčasného ukončení této Smlouvy. Dodatky --- Přílohy Přílohy č. 1 (Specifikace díla) Příloha č. 2 (Harmonogram plnění) Příloha č. 3 (Vzor Předávacího protokolu)

24 Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) --- Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky ---

25 Smlouva o dílo Evidenční číslo DIL/40/05/001313/2007 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Předmět plnění Hlavní město Praha (Objednatel) Corpus Solutions a.s. (Zhotovitel) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Zákon o veřejných zakázkách (zákon č. 137/2006 Sb., v platném znění) Předmětem Smlouvy je dle čl. II Smlouvy závazek Zhotovitele vytvořit systém pro autentizaci uživatelů OpenCard přistupujících pomocí certifikátu na portál hlavního města Prahy. (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 Smlouvy) Úplata/ odměna Termín plnění Platnost smlouvy A/N Celková cena za dílo činí dle čl. VI Smlouvy: ,- Kč bez DPH, ,- včetně DPH. Platební podmínky se řídí čl. VI. Smlouvy. Zhotovitel se zavazuje předat dílo do A Uzavření na dobu U/N U (do ) Sankce Při nedodržení splatnosti faktur zaplatí Objednatel Zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 0,1 % z fakturované částky za každý den prodlení (čl. VII.1 Smlouvy). V případě, že Zhotovitel nesplní z vlastní viny závazky vyplývající pro něj z této Smlouvy, a ani v náhradním poskytnutém termínu, zaplatí Objednateli smluvní pokutu ve výši 0,5 % z ceny díla za každý den prodlení (čl. VII.2 Smlouvy). Možnost ukončení smlouvy dle sml. V případě, že dílo je zatíženo právem třetí osoby a nezíská chybějící práva k dílu nebo nenahradí právně závadné části díla právně nezávadnými ve lhůtě stanovené Objednatelem, je Objednatel oprávněn odstoupit od Smlouvy a Zhotovitel je povinen vrátit Objednateli již vyplacenou cenu díla ve lhůtě 30 dní (čl. III.2.d) Smlouvy).

26 Dodatky --- Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) --- Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky --- Příloha č. 1 (Předmět smlouvy) Příloha č. 2 (Součinnost)

27 Smlouva o dílo Evidenční číslo DIL/40/01/001871/2009 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Předmět plnění Hlavní město Praha (Objednatel) ELTES, s.r.o. (Zhotovitel) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Zákon o veřejných zakázkách (zákon č. 137/2006 Sb., v platném znění) Předmětem Smlouvy je dle čl. 1.1 Smlouvy závazek Zhotovitele vypracovat materiál Projektový návrh využití opencard jako průkazu zaměstnance MHMP. (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je v Příloze č. 1 Smlouvy) Úplata/ odměna Termín plnění Cena za dílo činí dle čl. 2 Smlouvy: ,- Kč bez DPH, ,- Kč včetně DPH. Platební podmínky se řídí čl. 5 Smlouvy (Pozn.: bližší specifikace termínu plnění je uvedena v Příloze č. 2 Smlouvy) Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce A U V případě prodlení Objednatele s platbou ceny za dílo je Zhotovitel oprávněn účtovat Objednateli úrok z prodlení ve výši 0,05 % z dlužné částky za každý započatý den prodlení (čl. 9.1 Smlouvy). V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost předat Objednateli dílo řádně a včas, je povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 350,- Kč za každý započatý den prodlení (čl. 9.2 Smlouvy). V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost odstranit vady díla vytčené Objednatelem dle čl. 8.2 Smlouvy, je povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 350,- Kč za každý započatý den prodlení s odstraněním vad. V případě, že Zhotovitel poruší jakoukoli ze svých povinností dle

28 čl. 10 Smlouvy (Ochrana důvěrných informací), je povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé takové porušení (čl. 9.4 Smlouvy). Zaplacením smluvní pokuty není dotčen nárok Objednatele na náhradu vzniklé škody v plné výši. Dle čl Smlouvy pouze dohodou smluvních stran nebo odstoupením od Smlouvy jedné ze stran. Možnost ukončení smlouvy dle sml. Objednatel je dle čl. 11 Smlouvy oprávněn od smlouvy odstoupit v případě, že Zhotovitel je v prodlení s prováděním díla nebo kterékoli části po dobu delší než 30 dnů oproti termínům a nezjedná nápravu ani do 5 dní od doručení písemné výzvy Objednatele. Zhotovitel je oprávněn odstoupit od Smlouvy v případě, že Objednatel je v prodlení s platbou za dílčí plnění po dobu delší než 45 dnů po splatnosti příslušného daňového dokladu a nezjedná nápravu ani do 5 dní od doručení písemné výzvy Zhotovitele k nápravě. Dodatky --- Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) --- Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky Příloha č. 1 (Podrobná specifikace díla) Příloha č. 2 (Harmonogram plnění) Příloha č. 3 (Součinnost objednatele) Příloha č. 4 (Vzor předávacího protokolu) Příloha č. 5 (Vzor akceptačního protokolu) Záruka na dílo činí dle čl. 8.1 Smlouvy 24 měsíců od data převzetí kompletního díla.

29 Smlouva o dílo Evidenční číslo DIL/40/01/001746/2008 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Předmět plnění Hlavní město Praha (Objednatel) Et netera a.s. (Zhotovitel) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Zákon o veřejných zakázkách (zákon č. 137/2006 Sb., v platném znění) Předmětem Smlouvy je dle čl. 1.1 Smlouvy závazek Zhotovitele provést dílo spočívající ve Vytvoření nové webové prezentace projektu Opencard. (Pozn.: bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v Příloze č. 1 Smlouvy) Úplata/ odměna Termín plnění Cena za dílo činí dle čl. 2 Smlouvy: ,- Kč bez DPH. Platební podmínky se řídí čl. 2 Smlouvy. Dílo bude realizováno do (Pozn.: bližší specifikace termínu plnění je uvedena v Příloze č. 2 Smlouvy) Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N Sankce A U V případě prodlení Objednatele s platbou ceny za dílo je Zhotovitel oprávněn účtovat Objednateli úrok z prodlení ve výši 0,05 % z dlužné částky za každý započatý den prodlení (čl. 8.1 Smlouvy). V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost předat Objednateli dílo řádně a včas, je povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 2.000,- Kč za každý započatý den prodlení (čl. 8.2 Smlouvy). V případě, že Zhotovitel poruší svou povinnost odstranit vady díla vytčené Objednatelem dle čl. 7.6 Smlouvy, je povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši 2.000,- Kč za každý započatý den prodlení s odstraněním vad. V případě, že Zhotovitel poruší jakoukoli ze svých povinností dle čl. 9 Smlouvy (Ochrana důvěrných informací), je povinen zaplatit

30 Objednateli smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé takové porušení (čl. 8.4 Smlouvy). Zaplacením smluvní pokuty není dotčen nárok Objednatele na náhradu vzniklé škody v plné výši. Dle čl Smlouvy pouze dohodou smluvních stran nebo odstoupením od Smlouvy ze strany Objednatele. Objednatel je dle čl. 10 Smlouvy oprávněn od smlouvy odstoupit v následujících případech: Možnost ukončení smlouvy dle sml. c) Zhotovitel je v prodlení s prováděním díla po dobu delší než 30 dnů oproti termínům a nezjedná nápravu ani do 5 dní od doručení písemné výzvy Objednatele, d) v případě, že se prokáže, že dílo nebo jeho část je zatížena právy třetích osob či osoby a Zhotovitel nezíská tato chybějící práva nebo nahradí zatížené části díla nezatíženými ani do 15 dnů od doručení písemné výzvy Objednatele. Dodatky --- Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) --- Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky Příloha č. 1 (Specifikace díla) Příloha č. 2 (Harmonogram plnění) Příloha č. 3 (Součinnost objednatele) Příloha č. 4 (Vzor předávacího protokolu) Příloha č. 5 (Vzor akceptačního protokolu) Záruka na dílo činí dle čl. 7.1 Smlouvy 24 měsíců od data převzetí kompletního díla.

31 Smlouva o dílo Evidenční číslo DIL/40/05/001120/2006 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Hlavní město Praha (Objednatel) HAGUESS, a.s. (Zhotovitel) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Předmětem Smlouvy je dle čl. I.3 Smlouvy závazek Zhotovitele: Předmět plnění a) vytvořit specifikace řešení Servisního Kartového Centra ( SKC ), které bude obsahovat návrh funkčního řešení včetně procesního modelu v rozsahu dle přílohy č. 1 Smlouvy, b) vytvořit návrh řešení vybraných kartových aplikací dle přílohy č. 2 Smlouvy, c) implementace systému včetně dodávky technických komponent (hw a sw) pro provoz SKC dle přílohy č. 3 Smlouvy, d) zajištění zkušebního provozu SKC v prostorách určených Magistrátem hl. m. Prahy po dobu 6 měsíců od doby ukončení ověřovacího provozu dle přílohy č. 4 Smlouvy, e) zajištění dodávky 50 tisíc hybridních čipových karet včetně produktové personalizace dle přílohy č. 5 Smlouvy, f) podpora a údržba implementovaného systému po dobu 4 let od ukončení zkušebního provozu SKC dle přílohy č. 6 Smlouvy. Poskytnutí práv, ke kterému Zhotovitel vykonává autorská práva, má být předmětem zvláštní licenční smlouvy uzavřené mezi Objednatelem a Zhotovitelem dle vzoru uvedeném v příloze č. 7. Licenční smlouvu se smluvní strany zavázaly uzavřít nejpozději při předání díla dle této Smlouvy. Úplata/ odměna Celková cena za dílo činí ,- Kč bez DPH, DPH ,- Kč, cena celkem včetně DPH činí ,- Kč. Dle čl. III.1 Smlouvy se Zhotovitel zavazuje provést dílo řádně v následujících termínech: Termín plnění a) Vytvoření návrhu řešení SKC a kartových aplikací: do 20 dnů od podpisu Smlouvy, b) Implementace systému: do 60 dnů od podpisu Smlouvy, c) Zahájení ověřovacího provozu: do 60 dnů od podpisu Smlouvy,

32 d) Zahájení zkušebního provozu a dodávka hybridních karet včetně produktové personalizace: do 90 dnů od podpisu Smlouvy, e) Délka zkušebního provozu: 6 kalendářních měsíců od data zahájení zkušebního provozu, f) Technická podpora a údržba SKC: 4 kalendářní roky od data ukončení zkušebního provozu. (Pozn.: Podrobné dílčí termíny jsou uvedeny v příloze č. 8 Smlouvy). Platnost smlouvy A/N Uzavření na dobu U/N A U Objednatel má právo krátit smluvní odměnu až o 5 % z fakturované částky v případě, že Zhotovitel nedodrží termín dle Smlouvy, jejích příloh nebo termín sjednaný účastníky v rámci jejich jednání. Pokud některá ze smluvních stran poruší povinnosti dle čl. VI. smlouvy, vznikne druhé smluvní straně právo k uplatnění jednorázové sankce ve výši ,- (Pozn.: Není uvedena měna v případě této sankce, pravděpodobně v Kč) za každé jedno takové porušení. V případě, že Zhotovitel nesplní některou ze svých povinností, je Objednatel oprávněn požadovat úhradu smluvní pokuty ve výši ,- Kč za každé jednotlivé nesplnění povinnosti. Sankce V případě, že Objednatel bez vážných důvodů neuhradí fakturu, a to ani v přiměřené dodatečné lhůtě poskytnuté Zhotovitelem, je povinen Zhotoviteli zaplatit smluvní pokutu ve výši 0,05 % z fakturované částky za každý den prodlení počínaje dnem následujícím po marném uplynutí dodatečné lhůty až do úplného zaplacení. V případě, že Zhotovitel nedodrží termíny dle časového harmonogramu dle čl. III.1 Smlouvy nebo termín sjednaný smluvními stranami, je povinen Objednateli zaplatit smluvní pokutu ve výši 1 % z celkového objemu finančního plnění za dílo, minimálně však ,- Kč, a to za každý den prodlení až do odevzdání předmětné fáze díla. V případě, že Zhotovitel nedodrží lhůty dle přílohy č. 12 Smlouvy, je povinen Objednateli zaplatit smluvní pokutu ve výši: a) 5.000,- Kč za každou i započatou hodinu prodlení pro vady kategorie vysoké, b) 1.000,- Kč za každou i započatou hodinu prodlení pro vady kategorie střední,

33 c) 5.000,- Kč za každý i započatý den prodlení pro vady kategorie nízké, a to až do splnění předmětného požadavku na odstranění vady. Dle čl. VIII.1 Smlouvy lze Smlouvu předčasně ukončit pouze písemnou dohodou nebo odstoupením dle čl. VIII. Smlouvy. Jednostranná výpověď Smlouvy je vyloučena. Obě smluvní strany jsou oprávněny od Smlouvy odstoupit, pokud druhá strana podstatným způsobem poruší svoje smluvní povinnosti. Za podstatné porušení Smlouvy se považuje zejména: Možnost ukončení smlouvy dle sml. Dodatky Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) e) jestliže bude dílo nebo jeho část vykazovat vady nebo právní vady, f) jestliže dílo nebude minimálně po dobu 12 měsíců odpovídat specifikacím výslovně uvedeným v příloze č. 1 Smlouvy, g) porušování osobnostních autorských práv nebo zákonných ustanovení ze strany Zhotovitele, h) prodlením s úhradou za poskytnuté dodávky a služby ze strany Objednatele delší než 6 měsíců, i) závažné porušení povinnosti Objednatele poskytnout součinnost dle přílohy č. 8 Smlouvy. Dodatek č. 1 ze dne , kterým se stanovuje, že cena za implementaci včetně dodávky hw a sw obsahuje i cenu za licenci, vč. odměny za úpravy systému v období implementace a zkušebního provozu a vč. veškeré programátorské činosti na dodané licenci. Příloha č. 1 (Specifikace řešení SKC) Příloha č. 2 (Specifikace řešení Kartových aplikací) Příloha č. 3 (Specifikace technického řešení, použitého HW a SW) Příloha č. 4 (Specifikace zkušebního provozu) Příloha č. 5 (Specifikace dodávky hybridních čipových karet) Příloha č. 6 (Vzor servisní smlouvy) Příloha č. 7 (Vzor licenční smlouvy) Příloha č. 8 (Detailní časový harmonogram a součinnost) Příloha č. 9 (Vzory akceptačních a předávacích protokolů) Příloha č. 10 (Přehled subdodavatelů) Příloha č. 11 (Fotokopie pojistné smlouvy) Příloha č. 12 (Vady, jejich kategorizace a způsob jejich odstranění) Smlouva o úschově č. USC/40/05/001153/2006. Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Poznámky Záruční doba za jakost díla byla sjednána dle čl. XII. Smlouvy v délce 24 měsíců. Dle čl. XV. 4 smluvní strany sjednaly, že žádná z nich není

34 oprávněna postoupit svá práva a povinnosti vyplývající z této Smlouvy bez předchozího písemného souhlasu druhé smluvní strany, s výjimkou peněžitých pohledávek za druhou smluvní stranou.

35 Smlouva o dílo Evidenční číslo INO/40/05/001270/2007 Datum uzavření Smluvní strany (název, postavení dle sml. - např. zhotovitel/objednatel) Práv. předpis, kterým se sml. řídí Hlavní město Praha (Objednatel) HAGUESS, a.s. (Zhotovitel) Obchodní zákoník (zákon č. 513/1991 Sb., v platném znění) Předmětem Smlouvy jsou dle čl. I. následující dílčí závazky: Předmět plnění a) dodat, instalovat a zprovoznit potřebné hardwarové prostředky; dodat a instalovat programového vybavení (SW) pro realizaci Kartové aplikace parkování; b) plně integrovat řešení Kartové aplikace do Servisního kartového centra objednatele; c) implementovat řešení Kartové aplikace parkování, předat je do zkušebního provozu, včetně příslušných datových nosičů obsahujících toto řešení a zavést do rutinního provozu po úspěšném ukončení zkušebního provozu Součástí díla je licence Software KAP, která je poskytována jako časově neomezená, nepřenositelná a nevýhradní. Její součástí nejsou zdrojové kódy. (Pozn.: Podrobná specifikace díla je uvedena v čl. II a v příloze č. 1 5 Smlouvy.) Úplata/ odměna ,- Kč bez DPH, ,- Kč včetně DPH Platební podmínky se řídí čl. IV. Smlouvy. Dle čl. V.Smlouvy: Termín plnění a) dodávka licencí KAP: do 5 dnů od účinnosti Smlouvy, b) úprava parkovacích automatů: do 45 dnů od účinnosti Smlouvy, ve kterých nepoklesne venkovní teplota pod 3 stupně Celsia, c) dodávka systémového SW a HW včetně implementace: do 15 dnů od účinnosti Smlouvy, d) zkušební provoz KAP po dobu 6 měsíců od akceptace dodávky SW a HW a úpravy parkovacích automatů Objednatelem. Platnost smlouvy A/N A

36 Uzavření na dobu U/N U Dle čl. VIII.6: Pokud některá ze smluvní stran poruší ustanovení čl. VIII (Ochrana důvěrných informací), má druhá smluvní strana právo k uplatnění jednorázové sankce ve výši ,- Kč za každé takové porušení. V případě, že Zhotovitel nesplní některou ze svých povinností, je Objednatel oprávněn požadovat úhradu smluvní pokuty ve výši ,- Kč za každé jednotlivé nesplnění povinnosti (čl. IX.1 Smlouvy). Sankce V případě, že Objednatel bez vážných důvodů neuhradí fakturu, a to ani v přiměřené dodatečné lhůtě poskytnuté Zhotovitelem, je povinen Zhotoviteli zaplatit smluvní pokutu ve výši 0,05 % z fakturované částky za každý den prodlení počínaje dnem následujícím po marném uplynutí dodatečné lhůty až do úplného zaplacení (čl. IX.2 Smlouvy). V případě, že Zhotovitel nedodrží termíny dle čl. V.1 Smlouvy nebo termín sjednaný smluvními stranami, je povinen Objednateli zaplatit smluvní pokutu ve výši 1 % z celkového objemu finančního plnění za dílo, minimálně však ,- Kč, a to za každý den prodlení až do odevzdání předmětné fáze díla. Škoda je vymahatelná samostatně vedle smluvní pokuty, a to v plné výši (čl. IX.6 Smlouvy). Dle čl. VII.3 Smlouvy je Objednatel oprávněn od Smlouvy odstoupit, jestliže Poskytovatel provádí dílo v rozporu se svými povinnostmi, a vzniklé vady neodstraní ani přes písemné upozornění Objednatele v přiměřené lhůtě mu k tomu poskytnuté Možnost ukončení smlouvy dle sml. Dle čl. X Smlouvy může být Smlouva předčasně ukončena pouze písemnou dohodou nebo odstoupením jednou ze smluvních stran, a to v případě podstatného porušení smluvních povinností některou ze smluvních stran. Výpověď Smlouvy je vyloučena. Za podstatné porušení povinností se považuje zejména: e) jestliže bude dílo nebo jeho část opakovaně vady nebo právní vady, f) jestliže dílo nebude min. po dobu 12 měsíců odpovídat specifikacím výslovně uvedeným v přílohách č. 1 5 Smlouvy, g) porušování osobnostních autorských práv nebo zákonných ustanovení ze strany Zhotovitele, h) prodlení s úhradou za poskytnuté dodávky a služby ze strany Objednatele delší než 6 měsíců,

37 i) závažné porušení povinnosti Objednatele poskytnout součinnost dle přílohy č. 6 Smlouvy. Dodatky --- Přílohy Vztah k jiným smlouvám (např. nahrazení předchozí sml.) --- Rozhodčí doložka (A/N) +jaká N Příloha č. 1 (Specifikace licence) Příloha č. 2 (Specifikace systémového SW a HW) Příloha č. 3 (Specifikace úprav parkovacích automatů) Příloha č. 4 (Specifikace zkušebního provozu) Příloha č. 5 (Specifikace návrhu procesních změn) Příloha č. 6 (Detailní časový harmonogram a součinnost) Příloha č. 7 (Přehled subdodavatelů) Příloha č. 8 (Fotokopie pojistné smlouvy) Záruční doba za jakost díla byla sjednána dle čl. XIV. Smlouvy v délce 24 měsíců. Poznámky Dle čl. XVII.3 Smlouvy není žádná ze smluvních stran oprávněna postoupit svá práva a povinnosti vyplývající ze Smlouvy bez předchozího písemného souhlasu druhé smluvní strany.

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění Příloha objednávky Obchodní podmínky Čl. 1 Předmět plnění Zhotovitel se zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : viz objednávku (dále jen Dílo ) specifikované

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

Smlouva o dílo uzavřená podle obchodního zákoníku. I. Smluvní strany

Smlouva o dílo uzavřená podle obchodního zákoníku. I. Smluvní strany Smlouva o dílo uzavřená podle obchodního zákoníku I. Smluvní strany 1.Objednatel Identifikace ( název, IČ, DIČ, bankovní spojení, číslo účtu) Osoba oprávněná jednat a smlouvu uzavřít (pokud nevyplývá toto

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů Č.smlouvy objednatele: Č.smlouvy zhotovitele: SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Výzkumný ústav

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

Čl. 2 Předmět plnění. Čl. 3 Termíny a místo plnění. Čl. 4 Cena díla

Čl. 2 Předmět plnění. Čl. 3 Termíny a místo plnění. Čl. 4 Cena díla Čl. 2 Předmět plnění Zhotovitel se touto smlouvou zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : Oprava skleníku v zahradě PNB (dále jen Dílo ) specifikované

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA OBJEDNÁVKA č. Smluvní strany Objednatel: UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE KOLEJE A MENZY se sídlem: Voršilská 144/1, 116 43 Praha 1 IČ: 00216208 CZ00216208 Bankovní spojení: Komerční banka Praha 1 Číslo účtu:

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele:

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: RÁMCOVÁ SMLOUVA Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená dle 38 zákona o veřejných zakázkách a 269 odst. 2. Obchodního zákoníku, zákon č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Smlouva o dílo. I.2. Zhotovitel je oprávněn využít ke zhotovení díla třetích osob, vždy však ručí Objednateli za kvalitu a úplnost díla.

Smlouva o dílo. I.2. Zhotovitel je oprávněn využít ke zhotovení díla třetích osob, vždy však ručí Objednateli za kvalitu a úplnost díla. Smlouva o dílo Smluvní strany, jmenovitě: Objednatel : Městys Vrchotovy Janovice IČ: 00233005 DIČ: CZ00233005 se sídlem: Vrchotovy Janovice 2, 257 53 bankovní spojení: 5429121/0100 zastoupený: Marcelou

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix Dále jen Smlouva Smluvní strany Společnost.. zapsaná v. zastoupená IČ: DIČ:. Bank. spojení:., č. účtu:. (dále jen Prodávající) a Centrum pro

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH)

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) 1. SMLUVNÍ STRANY 1. OBJEDNATEL Název: Obec Oldřichov v Hájích Adresa: Oldřichov v Hájích 151, 463 31 Chrastava IČO: 00481483 Statutární zástupce: Jaromír Tichý, starosta obce (dále

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO dle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany firma: TIMEScz s.r.o. se sídlem: Chobůtky 468, 595 01

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele-dodavatele:

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele-dodavatele: RÁMCOVÁ SMLOUVA Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele-dodavatele: uzavřená dle 38 zákona o veřejných zakázkách a 1725 Občanského zákoníku, zákon č. 89/2012 Sb., (dále jen NOZ) na základě

Více

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM 148592_Příloha č.4b ZD _ Návrh Prováděcí smlouvy k RD Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Příloha č. 2 Výzvy PedF- Telefonní ústředna-2 KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická

Více

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Objednatel: Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových organizační složka státu zřízená zákonem č. 201/2002 Sb. se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) společnosti LABOR machine s r.o. zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl

Více

Smlouva na dodávku a instalaci HW pro zprovoznění datového úložiště. Město Česká Lípa

Smlouva na dodávku a instalaci HW pro zprovoznění datového úložiště. Město Česká Lípa Smlouva na dodávku a instalaci HW pro zprovoznění datového úložiště města Česká Lípa (dále jen smlouva) uzavřené mezi těmito smluvními stranami: 1. Označení smluvních stran Objednatel: Město Česká Lípa

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ SERVISNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů (dále jen NOZ") I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Zastoupený:

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v:

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v: SMLOUVA O DÍLO uzavřená mezi Obec Nepolisy se sídlem: Nepolisy 75, 503 63 Nepolisy IČ: 00269212 DIČ: CZ00269212 zastoupená: Ing. Dušanem Šustrem, starostou (dále jen objednatel ) Číslo účtu: 1080782309/0800

Více

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná..

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná.. SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 1.... se sídlem., za níž jedná.. Výpis z obchodního rejstříku tvoří přílohu této smlouvy č.1 (dále jen Objednatel

Více

S moderní technikou ke zkvalitnění výuky. Kupní smlouva

S moderní technikou ke zkvalitnění výuky. Kupní smlouva S moderní technikou ke zkvalitnění výuky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Kupní smlouva (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění 1. jméno, sídlo: Oblastní charita Most, P. Jilemnkcého 2457, 424 01 Most IČ: 70828920 zastoupení: Mgr.

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov uzavřená dle 536 a násl. zákona č, 513/91 Sb. (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany 1.1 Pořizovatel : Město Litvínov

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky platné pro všechny Smlouvy o poskytování odborné, organizační a technické pomoci při čerpání dotací z fondů EU. Všeobecné obchodní podmínky tvoří nedílnou součást Smlouvy o

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Škroupova 18, Plzeň. Bc. Josefem Bernardem, hejtmanem

KUPNÍ SMLOUVA. Škroupova 18, Plzeň. Bc. Josefem Bernardem, hejtmanem KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Čl. 1 a Kupující: Smluvní strany

Více

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva )

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace Návrh kupní smlouvy uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Nákup nádob na odpad pro obec Vranovice

Více

Licenční smlouva. (dále jen "Smlouva")

Licenční smlouva. (dále jen Smlouva) Licenční smlouva uzavřená podle 2358 a násl. zák. Č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen "občanský zákoník") a v souladu se zák. Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Licenční smlouva a smlouva o postoupení práv

Licenční smlouva a smlouva o postoupení práv Licenční smlouva a smlouva o postoupení práv uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) a zákona č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva)

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smlouva Traktor s příslušenstvím a servis str. 1 Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smluvní strany: KAREL HAHN Zastoupená: Karlem Hahnem Se sídlem: Čs. armády 1884/1a, 74801 Hlučín IČO:

Více

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Střední škola - Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška Se sídlem: Pulická 695, Dobruška 518 01 IČ: 71340726, není plátce DPH Bankovní spojení:

Více

Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění.

Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění. Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č.... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění. ČLÁNEK 1. SMLUVNÍ STRANY název adresa sídla jehož (jejímž)

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

35JM oz>: G. SMLOUVA O DtLO. uzavřená dle 2586 a naši. zákona č. 89/2012 Sb" občanského (dále " občanský zákoník") mezi:

35JM oz>: G. SMLOUVA O DtLO. uzavřená dle 2586 a naši. zákona č. 89/2012 Sb občanského (dále  občanský zákoník) mezi: 35JM oz>: G SMLOUVA O DtLO uzavřená dle 2586 a naši. zákona č. 89/2012 Sb" občanského (dále " občanský zákoník") mezi: Objednatel: zastoupeny: se sídlem: ČI. I. Smluvní strany Obec Psáry Milanem Váchou,

Více

Příloha č. 2. Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

Příloha č. 2. Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:.. se sídlem /místem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Škroupova 18, Plzeň

KUPNÍ SMLOUVA. Škroupova 18, Plzeň KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský kraj

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb Příloha č. 2 k Č.j. PPR-31679-4/ČJ-2016-990656 Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb uzavřená podle ustanovení 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi (dále jen uživatel ) a (dále jen poskytovatel ) I. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je poskytování služeb, kterými se

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů 1) Smluvní strany BIOKYB s. r. o. Sídlo: Pod Rozhlednou 28, 312 00 Plzeň Statutární

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) I. Smluvní strany Základní škola Jablonec

Více

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s.

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti ZLIN AIRCRAFT a.s., IČ 27894134, se sídlem Otrokovice, Letiště

Více

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice Sídlo: Náměstí Jiřího z Poděbrad 342, 508 19 Hořice Zastoupený: Ivanem Doležalem, starostou

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana )

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana ) KUPNÍ SMLOUVA Číslo smlouvy kupujícího: PPR-7074-29/ČJ-2016-990656 Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo vnitra Sídlo: Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34, Praha IČO: 00007064 DIČ: CZ00007064 Zastoupená:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Příloha č. 3 Výzvy PedF- Modernizace jazykové laboratoře KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13,

Více

Příloha č. 7 Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce s názvem Chráněné bydlení Nosislav. Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 7 Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce s názvem Chráněné bydlení Nosislav. Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 7 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce s názvem Chráněné bydlení Nosislav Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 588 a násl. zákona

Více

Obchodní podmínky k objednávce. Migrace DNS serverů do virtuálního prostředí

Obchodní podmínky k objednávce. Migrace DNS serverů do virtuálního prostředí Obchodní podmínky k objednávce Migrace DNS serverů do virtuálního prostředí I. Předmět Objednávky 1) Zhotovitel se zavazuje, že provede na svůj náklad a nebezpečí pro Objednatele níže specifikované Dílo.

Více

Obchodní podmínky k objednávce Dokumentace pro provedení zátěžového testu

Obchodní podmínky k objednávce Dokumentace pro provedení zátěžového testu Obchodní podmínky k objednávce Dokumentace pro provedení zátěžového testu I. Předmět Smlouvy 1) Zhotovitel se zavazuje, že provede na svůj náklad a nebezpečí pro Objednatele níže specifikované Dílo. 2)

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA uzavřena podle 2079 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany: Obec Pěnčín se sídlem 463 45 Pěnčín čp.62 osoba oprávněna

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ:

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více