Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne v přízemí Grabovy vily

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 9. 3. 2015 v přízemí Grabovy vily"

Transkript

1 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne v přízemí Grabovy vily Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc. Ověřovatel: pí. P. Hainzová, M.A. Zapisovatel: Ing. I. Zikmundová, odd.architekta MČ Praha 8 1. Jednání bylo zahájeno v 16,32 hod. 2. Diskuze k předmětu jednání komise: /2014 Žádost Odboru správy majetku o vyjádření k žádosti vlastníka budovy č.p. 758 na k.ú. Troja, adresa Mazurská 2a, Praha 8 (NC Nisa) Řešení dopravy v klidu na pozemcích svěřených do správy MČ Praha 8, parc.č. 1311/16, 1324/8, oba k.ú. Troja v souvislosti se stavebními úpravy NC Nisa projektovou dokumentací Přístavby a stavebních úprav objektu, parc.č. 1310/61, 1310/62, 1310/4, vše na k.ú. Troja, při ul. Krynická Žadatel: odbor správy majetku ÚMČ Praha 8 Podáno: Stanovisko odboru dopravy: souhlasí za podmínky, že parkovací zálivy budou vybudovány na náklady investora stavby, budou veřejně přístupné a bude získán souhlas vlastníků pozemků. Stanovisko odboru živ.prostředí: nemá připomínky. Jednání v této věci bylo přesunuto na příští jednání komise dne

2 /2015 Žádost o stanovisko k pronájmu částí pozemků parc.č. 4005/10 (150 m 2 ) a parc. 4000/2 (500 m 2 ) na k.ú.libeň, u Libeňského mostu za účelem skladování stavebního materiálu Žadatel: MHMP, odbor evidence, správy a využití majetku (primární žadatel: právnická osoba ) Podáno: Stanovisko odboru správy majetku: nemá námitek, Stanovisko odboru živ.prostředí: lze akceptovat za předpokladu, že nebudou dotčeny vzrostlé dřeviny, Poznámka odd. architekta: možná kolize s připravovanou rekonstrukcí Libeňského mostu. Komise navrhuje souhlasit s pronájmem částí pozemků za podmínky, že skladování nebude zdrojem zvýšené prašnosti a s upozorněním na možnou kolizi s rekonstrukcí Libeňského mostu /2015 Žádost o stanovisko k prodeji podílů pozemků parc.č. 1841/4, 1841/5 na k.ú. Libeň, ul. Střížkovská za účelem sjednocení vlastnictví pozemku a stavby Žadatel: MHMP, odbor evidence, správy a využití majetku (primární žadatel: fyzická osoba ) Podáno: Stanovisko odboru správy majetku: nemá námitek, Stanovisko odboru živ.prostředí: nemá námitky Poznámka odd. architekta: objekt na pozemku parc.č. 1841/5 je garáž, která je sice zapsaná v katastru nemovitostí, ale bez vlastníka. Komise navrhuje souhlasit s prodejem podílu pozemku parc.č. 1841/4 a nesouhlasit s prodejem podílu pozemku parc.č. 1841/5, oba na k.ú. Libeň. Důvodem nesouhlasu je neprokázání vlastnického práva primární žadatelky ke stavbě na tomto pozemku. Stavba garáže je zapsána v Katastru nemovitostí, avšak bez vlastníka.

3 /2013 Žádost o vyjádření ke studii konverze bývalé usměrňovací stanice Rokoska, parc.č. 348, k.ú. Libeň, ul. V Holešovičkách Žadatel: fyzická osoba (primární žadatelé: fyzické a právnické osoby) Podáno: Stanovisko odboru dopravy: vzhledem k tomu, že komunikace V Holešovičkách včetně nájezdových ramp je nadřazenou komunikační sítí ve správě ODA MHMP a za nejkritičtější a směrodatný moment možnosti realizace celé Konverze bývalé usměrňovací stanice Rokoska považujeme právě možnost dopravního napojení, je nutné předem nejdříve projednat záměr možnost realizace dopravního napojení právě s tímto úřadem.v případě kladného projednání možnosti realizace dopravního napojení příjezdové komunikace ODA MHMP s předloženým návrhem souhlasíme. Stanovisko odboru živ.prostředí: netýká se jde o stávající objekt. Komise navrhuje souhlasit se studií konverze bývalé usměrňovací stanice Rokoska. Výsledek hlasování: pro 8 zdržel se /2014 Žádost o vyjádření k projektové dokumentaci k územnímu řízení Bytový dům Mazurská, parc.č. 1355/9, 1355/28, 1355/31, k.ú. Troja Žadatel: odbor územního rozvoje a výstavby (primární žadatel: fyzická osoba ) Podáno: Stanovisko odboru správy majetku: nesouhlasí s předloženou projektovou dokumentací z důvodu zachování zeleně v předmětné oblasti. Stanovisko odboru dopravy: běžné podmínky, Stanovisko odboru živ.prostředí: umístění stavby vyžaduje kácení + běžné podmínky. Komise navrhuje zásadně nesouhlasit s projektovou dokumentací k územnímu řízení. Sídliště Bohnice bylo navrženo jako urbanistický celek s ucelenou a dokončenou urbanistickou strukturou. Navržená stavba tuto strukturu nepřípustným způsobem zahušťuje. Jednou z hodnot, které Městské část Praha 8 považuje za nezbytné chránit, je dostatek volného veřejného prostoru mezi objekty s klidnými zónami zeleně. Tento prostor mezi stávajícími objekty nelze vnímat jako prostor k zastavění, nýbrž jako architektonický záměr původní koncepce, který by měl být zachován.

4 2.6 89/2014 Žádost o stanovisko k projektové dokumentaci k územnímu řízení Novostavba bytového domu, parc.č. 1891, k.ú. Libeň, ul. Davídkova (primární žadatel: právnická osoba ) Podáno: Stanovisko odboru správy majetku: nemá námitek, Stanovisko odboru živ.prostředí: běžné podmínky. Komise navrhuje souhlasit s projektovou dokumentací k územnímu řízení. 4 Výsledek hlasování: pro 8 zdržel se /2014 Žádost o stanovisko k projektové dokumentaci k územnímu a stavebnímu řízení Novostavba rodinného domu, parc.č. 1306/1, 1307, 1308, k.ú. Libeň, ul. Vinopalnická (primární žadatel: fyzická osoba) Podáno: Stanovisko odboru živ.prostředí: stavba je v kolizi s dřevinami, bude nutné požádat o kácení /2014 Žádost o stanovisko k projektové dokumentaci k územnímu a stavebnímu řízení Novostavba rodinného domu, parc.č. 694/7, 694/8, 695/5, 695/6, 1664/4, k.ú. Troja, ul. Na Dlážděnce (primární žadatel: fyzická osoba) Podáno:

5 Stanovisko odboru dopravy: běžné podmínky Stanovisko odboru živ.prostředí: budou dotčeny dřeviny + běžné podmínky, Poznámka odd. architekta: navrhované oplocení je ustoupeno od hranic pozemku, čímž je umožněno případné rozšíření ulice Na Dlážděnce /2014 Žádost o stanovisko k záměru - Novostavba bytového domu Studánka II, parc.č. 2342, 2343, k.ú. Libeň, ul. Na Sypkém (primární žadatel: právnická osoba ) Podáno: Stanovisko odboru dopravy: Upozorňujeme, že projektová dokumentace není řešena v souladu s ČSN bod 5.4.3, kde je uvedeno: V novostavbách hromadných garáží s více než 27 parkovacími stáními musí být nejméně 10% parkovacích stání navrženo tak, aby umožňovala parkování vozidel na plynná paliva. Projektová dokumentace byla řešena dle legislativy, platné v době jejího zpracovávání a podání na OD v souladu s nařízením 11/2014 Sb., hl. m. Prahy (pražské stavební předpisy), podle kterých pro navržený bytový dům stačí řešit dopravu v klidu v celkovém počtu 52 parkovacích stání. V případě, že by dopravy v klidu byla řešena podle v minulosti platné vyhl. č. 26/1999 Sb., hl. m. Prahy (OTP), byl by pro uvedený bytový dům požadovaný počet parkovacích stání včetně stání návštěvnických 69. Rovněž, kdybychom přihlédly do v současné době platné legislativy Vyhláška č. 268/2009 Sb., o technických požadavcích na stavby (všeobecné stavební předpisy) a ČSN , tabulka 34 doporučené základní ukazatele výhledového počtu odstavných a parkovacích stání, korespondoval by požadavek na řešení dopravy v klidu spíše s původně platnou vyhl. č. 26/1999 Sb., hl. m. Prahy o OTP na výstavbu v hl. m. Praze. Stanovisko odboru živ.prostředí: stavba nevyžaduje odstranění dřevin + běžné podmínky. Komise navrhuje nesouhlasit s novostavbou bytového domu, protože záměr je zpracován dle Nařízení č.11/2014 Sb. hl.m.prahy, jehož účinnost je rozhodnutím Ministerstva pro místní rozvoj pozastavena. Počty navržených parkovacích stání neodpovídají požadavkům dle platné celostátní legislativy. Z jednání komise odešel p.ing.janků.

6 /2014 Žádost o stanovisko k projektové dokumentaci k územnímu řízení a stavebnímu řízení - Novostavba rodinného domu, parc.č. 1060/1, 1060/2, k.ú. Troja, ul. Na Přesypu (primární žadatelé: fyzické osoby ) Podáno: Stanovisko odboru živ.prostředí: stavba je v kolizi s dřevinami + běžné podmínky. Výsledek hlasování: pro /2015 Žádost o stanovisko k projektové dokumentaci k územnímu řízení Přístavba a stavební úpravy bytového domu, parc.č. 113, 114, k.ú. Kobylisy, ul. Uzavřená (primární žadatel: fyzická osoba ) Podáno: Stanovisko odboru živ.prostředí: stavba je v kolizi s dřevinami, bude nutné požádat o kácení. Komise navrhuje nesouhlasit s projektovou dokumentací k územnímu řízení, protože z projektu nelze ověřit, že navrhovaná stavba neohrožuje zdravé životní podmínky uživatelů okolních staveb. Výsledek hlasování: pro /2015 Žádost o vyjádření ke sloučené projektové dokumentaci pro územní a stavební řízení Stavební úpravy a nástavba dvorního traktu objektu č.p.388, parc.č. 453/1, k.ú. Karlín, ul. Šaldova Podáno: Stanovisko odboru dopravy: běžné podmínky + požadavek na rozšíření stávajících vrat, Stanovisko odboru živ.prostředí: běžné podmínky.

7 7 Výsledek hlasování: pro 8 zdržel se 1 3. Různé podněty členů komise 4. Jednání bylo ukončeno v 17, 36 hod. 5. Další jednání komise se koná 30. března 2015 od 16,30 hod. na obvyklém místě v přízemí Grabovy vily. Podpis předsedajícího: Garlík v.r. Podpis ověřovatele: Hainzová v.r. Přílohy: prezenční listina Rozdělovník: - členové komise em - Hana Šindelová, sekretariát OKS em

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 16. 2. 2015 v přízemí Grabovy vily

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 16. 2. 2015 v přízemí Grabovy vily Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 16. 2. 2015 v přízemí Grabovy vily Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 18. ledna 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 18. ledna 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 18. ledna 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 19. října 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 19. října 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 19. října 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 20. dubna 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 20. dubna 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 20. dubna 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 13. září 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 13. září 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 13. září 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 30. března 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 30. března 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 30. března 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. června 2018

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. června 2018 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. června 2018 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 30. srpna 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 30. srpna 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 30. srpna 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: R. Petrus Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 1. listopadu 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 1. listopadu 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 1. listopadu 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 4. října 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 4. října 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 4. října 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 5. října 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 5. října 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 5. října 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 26. dubna 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 26. dubna 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 26. dubna 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. února 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. února 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. února 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 28. června 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 28. června 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 28. června 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 9. listopadu 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 9. listopadu 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 9. listopadu 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 23. litopadu 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 23. litopadu 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 23. litopadu 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 16. ledna 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 16. ledna 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 16. ledna 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 3. května 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 3. května 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 3. května 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 17. května 2016

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 17. května 2016 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 17. května 2016 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 17. srpna 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 17. srpna 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 17. srpna 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 7. prosince 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 7. prosince 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 7. prosince 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Zápis z 6. jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 1. června

Zápis z 6. jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 1. června Zápis z 6. jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 1. června Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc. Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. května 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. května 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 22. května 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. února 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. února 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 20. února 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 29. března 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 29. března 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 29. března 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 28. května 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 28. května 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané v úterý 28. května 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 27. března 2019

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 27. března 2019 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 27. března 2019 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Radomír Nepil Ověřovatel:

Více

109. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

109. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 109. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 11. dubna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

p. Michal Fišer, MBA, p. Vladislav Kopal, p. Jiří Toušek, Ing. Jan Červenka, p. Jakub Čáp, p. Radomír Nepil, Mgr. Radim Zátopek

p. Michal Fišer, MBA, p. Vladislav Kopal, p. Jiří Toušek, Ing. Jan Červenka, p. Jakub Čáp, p. Radomír Nepil, Mgr. Radim Zátopek Zápis č. 8 z 8. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 1. března 2016 v 17,00 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: p. Michal

Více

25. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

25. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 25. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 5. června 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Program jednání byl schválen 8 přítomnými členy komise.

Program jednání byl schválen 8 přítomnými členy komise. Zápis č. 22 z 22. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 13. března 2018 v 16,30 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 23/2017 z 23. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 23/2017 z 23. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 23/2017 z 23. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 25. dubna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. Ing. D. Rödig, p. T. Slabihoudek,

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 120. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. září 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 106. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 14. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 113. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. června 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 103. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 7. února 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 14. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Ing. Jan Červenka, p. Michal Fišer, p. Radomír Nepil, p. Tomáš Průša, p. Jiří Toušek, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp

Ing. Jan Červenka, p. Michal Fišer, p. Radomír Nepil, p. Tomáš Průša, p. Jiří Toušek, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp Zápis č. 14 z 14. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 4. ledna 2017 v 16,00 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing. Jan

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 921 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 921 ze dne č.j.: 1008/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 921 ze dne 07.12.2015 Žádost Společenství vlastníků jednotek domu Na Lučinách 2535, 2536, Praha 3, IČ 29003890, o úpravu části

Více

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E USNESENÍ Zastupitelstvo městské části 7. jednání datum konání: 10.06.2019 čís. 0104/2019/ - 0120/2019/...... Pavel Novotný,

Více

Zápis ze zasedání Majetkové komise Rady HMP konané ve středu 28.8.2013 v 15 hod. v místnosti č. 349 budovy Mariánské nám.

Zápis ze zasedání Majetkové komise Rady HMP konané ve středu 28.8.2013 v 15 hod. v místnosti č. 349 budovy Mariánské nám. M A J E T K O V Á K O M I S E Rady H M P Zápis ze zasedání Majetkové komise Rady HMP konané ve středu 28.8.2013 v 15 hod. v místnosti č. 349 budovy Mariánské nám. 2, Praha 1 PŘÍTOMNI: dle prezenční listiny

Více

Zápis: 14. zasedání dne 2. května 2016 od v zasedacím sále č. 301 historické budovy úřadu MČ v Nuslích, Táborská 500, Praha 4

Zápis: 14. zasedání dne 2. května 2016 od v zasedacím sále č. 301 historické budovy úřadu MČ v Nuslích, Táborská 500, Praha 4 KOMISE ÚZEMNÍHO ROZVOJE A VÝSTAVBY RMČ Praha 4 Zápis: 14. zasedání dne 2. května 2016 od 16.00 v zasedacím sále č. 301 historické budovy úřadu MČ v Nuslích, Táborská 500, Praha 4 Přítomni dle prezenční

Více

Jednání komise zahájil a řídil předseda komise pan Michal Fišer, MBA

Jednání komise zahájil a řídil předseda komise pan Michal Fišer, MBA Zápis č. 4/2015 ze 4. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 17. srpna 2015 v 17:00, v kanceláři č. 303 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: p. Michal

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 21. schůze, konané dne 12. 9. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Zápis č. 24/2017 z 24. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 24/2017 z 24. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 24/2017 z 24. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 16. května 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. RNDr. J. Polecha, CSc.

Více

Program jednání byl schválen 7 přítomnými členy komise.

Program jednání byl schválen 7 přítomnými členy komise. Zápis č. 13 z 13. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 9. listopadu 2016 v 15,30 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 533/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 484 ze dne 29.06.2016 Uzavření Smlouvy o provedení stavby ve smyslu 110 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

p. Michal Fišer, MBA, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp, p. Vladislav Kopal, Mgr. Radim Zátopek, p. Jiří Toušek,, Ing. Jan Červenka, p.

p. Michal Fišer, MBA, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp, p. Vladislav Kopal, Mgr. Radim Zátopek, p. Jiří Toušek,, Ing. Jan Červenka, p. Zápis č. 1/2015 z 1. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 12. února 2015 v 17:00, v kanceláři č. 303 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: p. Michal

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 108. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

12. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

12. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 12. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

18. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

18. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 18. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 10. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

10. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

10. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 10. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

21. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

21. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 21. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 15. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 33/2018 z 33. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 33/2018 z 33. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 33/2018 z 33. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 15. května 2018 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. Mgr. J. Schejbal, p.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE ROZVOJE ÚZEMÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 9 KONANÉ DNE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE ROZVOJE ÚZEMÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 9 KONANÉ DNE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE ROZVOJE ÚZEMÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 9 KONANÉ DNE 13. 2. 2019 Přítomni: dle prezenční listiny (ostatní členové komise byli omluveni) Komise byla usnášení schopná. Hosté: Návrh

Více

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 17. ledna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. RNDr. J. Polecha, CSc.,

Více

112. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 13:40 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

112. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 13:40 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 112. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 117. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 8. srpna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Omluveni: pp. Nepil (= 1 radní MČ), JUDr. Vašák, právník OOZ OKS ÚMČ.

Omluveni: pp. Nepil (= 1 radní MČ), JUDr. Vašák, právník OOZ OKS ÚMČ. Z á p i s ze 75. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 15. března 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

77. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:15 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

77. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:15 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 77. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. dubna 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Zápis z 18. jednání Komise územního rozvoje (KÚR)

Zápis z 18. jednání Komise územního rozvoje (KÚR) Zápis z 18. jednání Komise územního rozvoje (KÚR) Datum jednání: 14. 4. 2014 Místo jednání: velká zasedací místnost, přízemí ÚMČ Praha 21 Přítomní: Ing. Mergl, Ing. Polák, Ing. arch. Záhora, p. Samec,

Více

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise)

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Záznam z majetkové komise konané dne 23.11.2015 od 15:30 hod. v kanceláři vedoucího OSNMM a LH: Přítomni: František Kadeřábek Ing. Zdeněk

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 482 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 482 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 482 ze dne 17.07.2019 Žádost Magistrátu hl. m. Prahy, Odboru hospodaření s majetkem, o stanovisko ke směně pozemků, případně jejich částí, v k.ú.

Více

Zápis č. 29/2017 z 29. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 29/2017 z 29. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 29/2017 z 29. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 19. prosince 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 310 od 17.00 h Přítomni: p. Mgr. J. Schejbal, p. RNDr. J. Polecha,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 183 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 183 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 183 ze dne 27.03.2019 Žádost Magistrátu hl. m. Prahy, Odboru hospodaření s majetkem, o stanovisko k pronájmu částí pozemků parc.č. 163/3, parc.č.

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.13. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.13. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.13 z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne 07.06.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo

Více

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 23. 1. 2019 s místem konání Na Košince 502/1 v zasedací místnosti v přízemí budovy od 16.00 h Přítomni: dle prezenční listiny Tajemnice:

Více

115. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

115. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 115. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve čtvrtek dne 28. června 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis č. 5 z jednání Komise pro majetek Rady městské části

Zápis č. 5 z jednání Komise pro majetek Rady městské části 1 Zápis č. 5 z jednání Komise pro majetek Rady městské části Datum jednání: 4.5.2015 Místo jednání: čekárna svatební síně, ve 2. patře budovy radnice, Havlíčkovo nám.9 Počet přítomných členů: 5 Přítomni

Více

Z Á P I S č. 09/2011

Z Á P I S č. 09/2011 Z Á P I S č. 09/2011 ze 9. jednání komise územního rozvoje a životního prostředí, konaného dne 7.listopadu 2011 přítomni : hosté: Omluven: Bc. Zdeňka Jirková, Ing. Jaroslav Chládek, Ing.. Jiří Feřtek,

Více

Zápis č. 22/2017 z 22. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 22/2017 z 22. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 22/2017 z 22. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 11. dubna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 14.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. R. Nepil, p. Ing. D. Rödig,

Více

Přehled usnesení 51. RMČ ze dne

Přehled usnesení 51. RMČ ze dne Přehled usnesení 51. RMČ R-841 Rozpočtové provizorium na rok 2005 R-842 Žádost nájemce o úhradu vybavení nebytových prostor Tesaříkova 1027, Praha 10 - paní Antonia Langenbergrová R-843 Prominutí poplatků

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 22. června 2015

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 22. června 2015 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc.

Více

Usnesení z 63. jednání Rady MČ Praha - Zličín, které se konalo dne na Úřadě MČ Praha - Zličín

Usnesení z 63. jednání Rady MČ Praha - Zličín, které se konalo dne na Úřadě MČ Praha - Zličín Usnesení z 63. jednání Rady MČ Praha - Zličín, které se konalo dne 24. 4. 2017 na Úřadě MČ Praha - Zličín K jednotlivým bodům programu: 63.1. Stanovisko městské části k návrhu obecně závazné vyhlášky,

Více

Zápis č. 8/2015 z 8. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 8/2015 z 8. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 8/2015 z 8. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 10. listopadu 2015 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 303 od 16.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, CSc., p. R. Nepil, p. RNDr.

Více

Omluvena: pí Mgr. Kvačková(= 1 radní MČ). Zapisovatelka: pí Plachá, referentka OPO OKS ÚMČ

Omluvena: pí Mgr. Kvačková(= 1 radní MČ). Zapisovatelka: pí Plachá, referentka OPO OKS ÚMČ zápis ze 120. schůze Rady Městské části Praha 8, konané ve středu dne 4. června 2014 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomní: pp. Ing. Janků; Švarc, Mgr. Ludková, Gros;

Více

Ocelíkova 672/1, Praha 415. Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon:

Ocelíkova 672/1, Praha 415. Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415 B@=\ 34322960 Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: 267 902 111 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 4. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 5. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA TEXTOVÁ ČÁST A Brno 9 / 2015 Strana 2 POŘIZOVATEL Úřad architektury a územního plánování Magistrát města Kladna Náměstí starosty Pavla 44 272 52

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Svolání 3/6. Rady MČ, bod 1.2.01

Svolání 3/6. Rady MČ, bod 1.2.01 Svolání 3/6. Rady MČ, bod 1.2.01 3/6. jednání Rady místního zastupitelstva Brno Bystrc, konané dne 12.5.1999 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

3. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

3. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 3. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. listopadu 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 478 ze dne 17.07.2019 Vydání souhlasu k umístění a provedení záměru "Stavební úpravy NTL plynovodů Táboritská, Olšanská a okolí + zrušení RS č.

Více

MMB2012000000504. Návrh usnesení:

MMB2012000000504. Návrh usnesení: MMB2012000000504 tt Rada města Brna ZM6/ /$/ Z6/016. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 19.6.2012 Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 3630 v k.ú. Černá Pole Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže

Více

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E USNESENÍ Zastupitelstvo městské části 11. jednání datum konání: 30.09.2019 čís. 0171/2019/ - 0187/2019/...... Pavel Novotný,

Více

Zápis z 12. jednání Komise územního rozvoje (KÚR)

Zápis z 12. jednání Komise územního rozvoje (KÚR) Zápis z 12. jednání Komise územního rozvoje (KÚR) Datum jednání: 11. 9. 2013 Místo jednání: Malá zasedací místnost ÚMČ Praha 21, 1. patro Přítomní: Ing. Mergl, Ing. Polák, Ing. arch. Záhora Nepřítomní:

Více

Název Návrh směny částí pozemků p.č. 436/1,2375/2 za část pozemku p.č. 436/27, vše v k.ú. Holásky. Obsah:

Název Návrh směny částí pozemků p.č. 436/1,2375/2 za část pozemku p.č. 436/27, vše v k.ú. Holásky. Obsah: Rada města Brna MMB2015000000395 ZM7/ o35~6 Z7/06. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 19.5. 2015 Název Návrh směny částí pozemků p.č. 436/1,2375/2 za část pozemku p.č. 436/27, vše v k.ú. Holásky.

Více

Usnesení z 91. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 16. 4. 2014 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 91. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 16. 4. 2014 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 91. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 16. 4. 2014 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 1. Podnět nájemce Sobínského rybníka. 1.I. vzala na vědomí 1. podnět

Více

Zápis z 1. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva městské části Praha Nebušice.

Zápis z 1. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva městské části Praha Nebušice. Zápis z 1. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva městské části Praha Nebušice. Místo konání: Zasedací místnost Úřadu MČ Praha Nebušice, Nebušická 128, Praha 6. Doba konání: dne 17.12.2014 v 8.30 hod.

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.20 z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne 24.11.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost "C" ÚMČ Praha 11 Usnášeníschopnost:

Více

Zápis z 11. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva MČ Paha-Nebušice

Zápis z 11. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva MČ Paha-Nebušice Zápis z 11. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva MČ Paha-Nebušice Místo konání: Zasedací místnost Úřadu MČ Praha-Nebušice, Nebušická 128, Praha 6 Doba konání: dne 8.4.2015 v 7,45hod. Přítomni: Hosté:

Více

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 23. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod.

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 23. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod. Městská část Praha - Zbraslav Souhrn 23. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 25. 6. 2018 v 17:30 hod. 7. Závěrečný účet městské části Praha-Zbraslav za rok 2017 (Z 23 201 18) I. s c

Více

Zápis z 13. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 26.2.2013 v 17.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 13. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 26.2.2013 v 17.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 13. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 26.2.2013 v 17.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 13. zasedání

Více

MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM. Konané dne: ZM Název: Prodej pozemků p.č. 3466/25, 3466/16 v k.ú. Podmokly Mimořádný materiál:

MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM. Konané dne: ZM Název: Prodej pozemků p.č. 3466/25, 3466/16 v k.ú. Podmokly Mimořádný materiál: MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM Konané dne: 15. 12. 2016 ZM 16 10 05 08 Název: Prodej pozemků p.č. 3466/25, 3466/16 v k.ú. Podmokly Mimořádný materiál: Návrh usnesení: Zastupitelstvo města projednalo návrh na prodej

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 116. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 25. července 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Statutární město Brno

Statutární město Brno Statutární město Brno O p a tření obecné povahy č. 2/2008 Změna Územního plánu zóny MČ Brno-Jundrov č. RP 4/04-I Zastupitelstvo města Brna, příslušné podle 6 odst. (5) písm. d) zákona č. 183/2006 Sb.,

Více

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 20. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 24. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

6. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

6. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 6. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 19. prosince 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více