Střední průmyslová škola elektrotechnická, Brno, Kounicova 16. Výroční zpráva školy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Střední průmyslová škola elektrotechnická, Brno, Kounicova 16. Výroční zpráva školy"

Transkript

1 Střední průmyslová škola elektrotechnická, Brno, Kounicova 16 Výroční zpráva školy za školní rok

2 Obsah 1. Základní charakteristika školy Přehled studijních programů Přehled personální situace Celkový počet pracovníků Kvalifikovanost a aprobovanost Změny ve složení pedagogického sboru ve školním roce Věkové složení pedagogických pracovníků Poradenské služby ve škole Údaje o přijímacím řízení Plán výkonů na školní rok Kriteria přijetí přijímací řízení pro školní rok Výsledky přijímacího řízení pro školní rok (přijímací řízení konané ve školní roce ) Výsledky výchovy a vzdělávání Počet žáků ve školním roce Přehled vstupních testů ve školním roce Český jazyk Matematika Celkové hodnocení a klasifikace žáků Rekapitulace počtu žáků, prospěchu a absence za školu k podle jednotlivých ročníků Rekapitulace počtu žáků, prospěchu a absence za školu k podle oborů a ročníků Hodnocení jednotlivých tříd Výchovná opatření Klasifikace chování Absence žáků Předčasné ukončení studia, přerušení studia, vyloučení žáci Maturitní zkoušky Plnění učebních osnov a učebních plánů Další vzdělávání pedagogických a nepedagogických pracovníků včetně řídících pracovníků školy Pedagogičtí pracovníci Nepedagogičtí pracovníci Výkon státní správy Rozhodnutí ředitele Šetření stížností Další aktivity školy Zapojení školy do projektů financovaných EU Projekt Bezdrátová škola Jihomoravský kraj Projekt Informační a komunikační technologie pro elektrotechnické předměty Projekt Vzdělávání a rozvoj talentované mládeže v JMK Rozvoj vybavení školy, modernizace výuky Český jazyk Cizí jazyky Anglický jazyk CAD Matematika, fyzika, chemie strana (z celkového počtu 84 stran)

3 Lékařská elektronika Automatizační technika Výsledky LCNA Další vybavení školy a jeho modernizace související s výukou Mimoškolní aktivity, kroužky a semináře pro žáky Účast studentů na soutěžích Spolupráce se školami a Jihomoravským krajem Spolupráce s podniky Mezinárodní spolupráce Údržba a opravy budovy, správa majetku Výsledky inspekční činnosti provedené ČŠI Inspekční činnost ČŠI Další kontrolní činnost Vlastní hodnocení školy Vektor Mapa školy Diagnostika stavu poskytovaných poradenských služeb ve škole Základní údaje o výsledcích hospodaření Zpráva o hospodaření školy za rok Zpráva o hospodaření školy za 1. pololetí roku Zhodnocení a závěr strana (z celkového počtu 84 stran)

4 1. Základní charakteristika školy Název školy Střední průmyslová škola elektrotechnická Brno, Kounicova 16 Sídlo Kounicova 16, Brno Právní forma Příspěvková organizace IČO Zřizovatel školy Krajský úřad Jihomoravského kraje Zřizovací listina Vydal KÚ JmK č.j. 98/31 Zařazení do školského Rozhodnutí MŠMT ČR Č.j / rejstříku Ředitelka školy Ing. Renata Řezáčová Teyschlova 5, Brno Datum zařazení do sítě škol Změna zařazení Celková kapacita školy 780 žáků Doplňková činnost Provádění kurzů promítačů 35 mm filmů (na základě zřizovací Pronájem učeben pěveckému souboru Kampanela listiny a živnostenského Pronájem tělocvičny ke sportovní činnosti podniků a sportovních listu) oddílů Pronájem prostor pro umístění kantýny a automatů Pronájem prostor pro konání voleb a příležitostných schůzí Předseda školské rady Adresa pro dálkový přístup Ing. Petr Záruba 4. strana (z celkového počtu 84 stran)

5 2. Přehled studijních programů Na škole jsou vyučovány dva studijní obory technické a jeden obor všeobecně vzdělávací. Vydáním RVP jsou od školního roku vyučovány tyto studijní obory: M/01 Elektrotechnika zaměření Silnoproudá elektrotechnika M/01 Elektrotechnika zaměření Slaboproudá elektrotechnika M/01 Technické lyceum M/01 Informační technologie Výše uvedené studijní obory navštěvují žáci, kteří ve školním roce nastoupili do 1. ročníku. Žáci ročníku se vzdělávají v těchto dobíhajících studijních oborech: Označení oboru M/ M/004 Název Zaměření Schváleno Zařízení silnoproudé elektrotechniky Slaboproudá elektrotechnika - Elektroenergetika - Konstrukce elektrických strojů a přístrojů - Elektrické pohony - Elektrické teplo a světlo - Automatizační technika - Elektronické počítačové systémy - Lékařská elektronika - Multimediální komunikace - Počítačové sítě MŠMT ČR dne , č.j / s platností od 1. září 2005 počínaje 1. ročníkem MŠMT ČR dne , č.j /99-23 s platností od 1.září 1999, počínaje 1. ročníkem M/001 Technické lyceum MŠMT ČR dne , č.j /99-23 s platností od 1. září 1999, počínaje 1. ročníkem Žáci technických oborů si zaměření oboru volí po ukončení druhého ročníku. Odborné zaměření Počítačové sítě - vychází z programu akreditovaného LCNA ( Lokal Cisco Networking Academy ). LCNA umožní žákům školy po úspěšném uzavření klasifikace za každé pololetí 3. a 4. ročníku vykonání testů a tím získání mezinárodně platných certifikátů. Certifikát je potvrzen firmou Cisco Systems. Po ukončení studia mají absolventi možnost získat certifikaci typu CCNA (Cisco Certified Networking Associate, CCNP (Cisco Certified Networking Professional) nebo CCNE (Cisco Certified Networking Expert). 5. strana (z celkového počtu 84 stran)

6 LCNA může být využívána nejen k testování a certifikaci žáků školy, ale rovněž pro rekvalifikaci a specializaci zaměstnanců podniků a ve spolupráci s úřady práce k rekvalifikaci uchazečů o zaměstnání. Získané certifikáty jsou v podnicích vysoce ceněny. Ve školním roce byla ve třetím ročníku sloučena výuka odborných zaměření Automatizační technika a Elektronické počítačové systémy do jedné třídy. Od školního roku požádala škola o rozšíření studijních oborů o obor M/01 Informační technologie. Tento obor nahradil odborná zaměření Počítačové sítě M/001 Technické lyceum Studijní obor Technické lyceum je určen pro žáky se zájmem o techniku, matematiku a přírodní vědy, kteří po jeho absolvování budou převážně pokračovat ve vysokoškolském studiu. Cílem studijního oboru je vybavit žáky takovými kognitivními, studijními a dalšími dovednostmi, které jim usnadní adaptaci na požadavky vysokoškolského studia. Vzdělávací program je založen na širším všeobecně vzdělávacím základě odpovídajícím požadavkům na danou úroveň všeobecného vzdělání, avšak s prohloubenou výukou některých profilujících všeobecně vzdělávacích předmětů, k nimž patří především matematika a přírodovědné předměty. Součástí vzdělávacího obsahu jsou i základy odborného vzdělávání opírající se o obecně technické disciplíny a klíčové dovednosti vytvářející profil technicky orientovaného technického vzdělání. Výuka oborů M/001 a M/004 pro dálkové studium není na škole otevírána pro nezájem uchazečů o studium. 3. Přehled personální situace Celkový počet pracovníků Útvar Zařazení Počet - přepočtený Počet - fyzický Pedagogičtí pracovníci 51, z toho ředitel 1 1 zástupci ředitele 2 2 Nepedagogičtí pracovníci 13, z toho THP 3 3 Počet pracovníků školy odpovídá potřebám zajištění výuky a pouze nezbytného dělení hodin cizích jazyků a vybraných odborných předmětů. Dělení na skupiny je prováděno zejména ve 4. ročnících pro zajištění odbornosti a úrovně znalostí žáků. 6. strana (z celkového počtu 84 stran)

7 3. 2. Kvalifikovanost a aprobovanost Pedagogičtí pracovníci Kvalifikovanost v % 98 Aprobovanost v % 100 Nekvalifikovaní pracovníci v % 2 Nově nastupující učitelé, pokud nesplňují kvalifikovanost, jsou vyzváni ke studiu doplňkového pedagogického studia (DPS). Jeden učitel odborných předmětů nemá dokončeno DPS a tím nemá splněnou plnou kvalifikaci. V případě starších pedagogů (50 let věku a více) s pedagogickou praxí delší než 15 let netrvá vedení školy na absolvování DPS Změny ve složení pedagogického sboru ve školním roce Počet nových absolventů učitelského studia přijatých na pracovní smlouvu 0 Počet ped. pracovníků přijatých na prac. smlouvu/z toho nekvalifikovaných 1 Počet ped. pracovníků, kteří ukončili pracovní poměr během školního roku 0 Pracovní smlouva byla uzavřena s panem Mgr. Cíhou na výuku předmětů CJL a ZSV místo odcházející Mgr. Muchové. Na začátku školního roku byla rovněž zavřena pracovní smlouva na dobu určitou s 2 pedagogy. Se čtyřmi pracovníky byl na konci školního roku rozvázán pracovní poměr. Jednalo se o 2 pedagogy důchodce se smlouvou na dobu určitou a Ing. Bělehradová odešla na dohodu Věkové složení pedagogických pracovníků Počet Věk Muži Ženy Do 35 let 2 3, let 3 18 Nad 50 let 15 6 Důchodci 1 3 Celkem 21 30,645 Věkový průměr pedagogického sboru se stále zvyšuje i přes snahu přijímat mladé absolventy. Největším problémem je získat mladé inženýry s praxí, kteří by byli předpokladem kvalitní a fundované výuky odborných předmětů. Důvodem je především nízké platové ohodnocení. Ze stejného důvodu se rovněž zvyšuje feminizace sboru. 7. strana (z celkového počtu 84 stran)

8 3. 5. Poradenské služby ve škole počet kvalifikace dosažené vzdělání Výchovný poradce 1 Školení výchovných poradců MU Brno, FF Metodik prevence rizikových jevů 1 Kvalifikační studium VUT Brno, E do 35 let let více jak 50 let/z toho důchodců Výchovný poradce 0 0 1/1 Metodik prevence rizikových jevů 0 1 0/0 Ve školním roce pracovala jako výchovný poradce PhDr. Tučková, která je již v důchodu a měla smlouvu na dobu určitou. Současně začala výchovné poradenství studovat Ing. Sedláčková, která od následujícího školního roku bude tuto funkci zastávat. 4. Údaje o přijímacím řízení Plán výkonů na školní rok Obor Plánovaný počet žáků Počet tříd M/01 Elektrotechnika M/01 Informační technologie M/01 Technické lyceum 30 1 Celkem V rámci studijního oboru M/01 Elektrotechnika nabízí SPŠE Brno možnost volby mezi dvěma zaměřeními Slaboproudá elektrotechnika a Silnoproudá elektrotechnika Kriteria přijetí přijímací řízení pro školní rok Pro přijímací řízení na školní rok stanovuje ředitel SPŠE Brno tato přijímací kriteria: Ředitel SPŠE upustil v přijímacím řízení pro školní rok 2009/10 od konání přijímacích zkoušek. Uchazeči budou přijati na základě výsledků dosažených na ZŠ a dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče. Bodové hodnocení pro přijímací řízení: Bodové hodnocení pro přijímací řízení - počítá se za poslední tři hodnocená období na ZŠ, tj. 1. a 2. pololetí 8 ročník, 1. pololetí 9. ročník, za každé období zvlášť. (Vykazovaná období) 8. strana (z celkového počtu 84 stran)

9 MAT nepřijati nepřijati FYZ nepřijati nepřijati CJL nepřijati nepřijati CIJ nepřijati nepřijati Uchazeči hodnoceni z předmětů MAT, FYZ, CJL, CIJ známkou horší jako dobrý ( 3 ) nebudou přijati ke studiu Průměrný prospěch - 1,00 přiděleno + 10 bodů, za každou setinu nad průměr 1,00 odečteno 0,1 bodu. (za každé období zvlášť) Celkový průměr na vysvědčení Φ1,00 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2, ZPS přidělen 1 bod Soutěže které svým profilem odpovídají žádanému studijnímu oboru (MO, FO, soutěže v programování apod.). Umístění do 3. místa v celostátním, krajském a okresním kole v osmé a deváté třídě. Soutěž Bodové hodnocení 1. místo 2. místo 3. místo Celostátní kolo Krajské kolo Okresní kolo Výsledný počet bodů uchazeče je dán součtem bodů z jednotlivých kriterií. Uchazeči budou přijati podle pořadí daným součtem všech získaných bodů. V případě rovnosti bodů, bude pro pořadí rozhodující: (číslování podle priority) 1. počet bodů získaný za hodnocené předměty 2. Průměrná známka z MAT 3. Průměrná známka z FYZ 4. Průměrná známka z CJL 5. Průměrná známka z CIJ 9. strana (z celkového počtu 84 stran)

10 Předpokládaný počet přijatých uchazečů: Obor Počet přijatých M/01 Informační technologie M/01 Elektrotechnika zaměření Silnoproudá elektrotechnika M/01 Elektrotechnika zaměření Slaboproudá elektrotechnika M/01 Technické lyceum 30 Celkem Výsledky přijímacího řízení pro školní rok (přijímací řízení konané ve školní roce ) Počet přijatých přihlášek ke studiu Studijní obor 1. termín další termíny Celkem M/01 Informační technologie M/01 Elektrotechnika zaměření Silnoproudá elektrotechnika M/01 Elektrotechnika zaměření Slaboproudá elektrotechnika M/01 Technické lyceum Celkem Počet vydaných rozhodnutí o přijetí žáka Studijní obor 1. termín další termíny Celkem M/01 Informační technologie M/01 Elektrotechnika zaměření Silnoproudá elektrotechnika M/01 Elektrotechnika zaměření Slaboproudá elektrotechnika M/01 Technické lyceum Celkem strana (z celkového počtu 84 stran)

11 Počet přijatých zápisových lístků Studijní obor 1. termín další termíny Celkem M/01 Informační technologie M/01 Elektrotechnika zaměření Silnoproudá elektrotechnika M/01 Elektrotechnika zaměření Slaboproudá elektrotechnika M/01 Technické lyceum Celkem Z uvedených tabulek vyplývají známé skutečnosti, které provázely přijímací řízení už pro školní rok Podle legislativních úprav měli žáci možnost podat pro 1. kolo přijímacích zkoušek až 3 přihlášky. V první tabulce je vidět, že počet přihlášek v 1. kole byl 2 krát vyšší než počet míst pro studium. Přestože již v prvním kole bylo celkem vydáno 231 kladných rozhodnutí o přijetí, velká část žáků nevyužila možnosti studia na naší škole a volila jinou školu, na níž byla rovněž úspěšná. Převis počtu přijatých žáků oproti možným výkonům školy je dán skutečností, že již při vydání rozhodnutí oznámili někteří žáci, že nastoupí ke studiu na jinou školu, případně neodevzdali zápisové lístky v zákonem stanovené lhůtě. Počet přihlášek byl až téměř 3x vyšší než počet skutečných zájemců o studium. Pro školní rok se podařilo zlepšit nábor pro studijní obor Elektrotechnika, zaměření Silnoproudá elektrotechnika. Jedná se o obor, jehož absolventi mají velice dobré uplatnění na trhu práce. Bohužel celkový pokles žáků, vycházejících z 9 tříd, vedl k celkovému snížení počtu nastupujících žáků do 1. ročníku. 5. Výsledky výchovy a vzdělávání Počet žáků ve školním roce Počet žáků podle zahajovacího výkazu Počet tříd Celkový počet Počet žáků na Počet žáků na žáků jednu třídu učitele 1. ročník ,17 2. ročník ,33 3. ročník ,50 4. ročník ,83 Celkem , 92 12, strana (z celkového počtu 84 stran)

12 V 1. ročníku byla vytvořena dvojtřídka pro část žáků studijního oboru Elektrotechnika Slaboproudá elektrotechnika a pro žáky studijního oboru Elektrotechnika Silnoproudá elektrotechnika. K tomuto opatření vedly ekonomické důvody a nízký počet žáků zaměření Silnoproudá elektrotechnika. Vzdělávání a učební plán obou zaměření je podle ŠVP v 1. ročníku naprosto shodné. Rozdíly mezi jednotlivými ŠVP v dalších ročnících budou řešeny dělením příslušných hodin. Počet žáků na konci školního roku Počet tříd Celkový počet Počet žáků na Počet žáků na žáků jednu třídu učitele 1. ročník ,67 2. ročník ,33 3. ročník ,17 4. ročník ,50 Celkem ,92 11, Přehled vstupních testů ve školním roce Český jazyk VSTUP 1A 1B 1C 1S 1T I.r. DLO DOS POR CIH DOS Známka 1 (90%) (80% úsp.) (70%) (60%) (50%) průměr 3,19 2,94 2,85 2,44 2,55 Celkově 2,754 VSTUP I.r. Podle správných úkolů 1A 1B 1C 1S 1T DLO DOS POR CIH DOS Z pravopisu 64,1% 74,43% 70,55% 71,5% 72,65% Mluvnické úkoly 66,6% 72,09% 72,3% 81,0% 79,26% Práce s textem 75,0 % 73,59% 80,4% 91,0% 84,68% Průměr celkový 75,27% 68,57 73,37 74,4% 81,16 78, strana (z celkového počtu 84 stran)

13 Rozbor a opatření: I.r. v letošním roce sestaven nový vstupní test (nepretestovaný, ukázalo se, že není obzvlášť těžký). Průměrná známka a rozvrstvení známek odpovídá obvyklému stavu. Nedostatečné práce patří velmi slabým studentům, kteří by mohli mít značné problémy při státní maturitě, problematické by mohlo být složení státního testu také u řady studentů hodnocených nyní stupněm dostatečný (ti byli např. z pravopisu úspěšní max. z poloviny, nezřídka i jen v 38%). Pokud by neznalost pravopisu nevykompenzovali úspěšným řešením jiných úkolů, u maturity by neuspěli. Závěr: jako obvykle důraz na docvičení pravopisu v 1. a 2.r. zejména průběžně mluvnická cvičení a práce s textem průběžné testování podobné maturitnímu na tř. schůzkách doporučit rodičům cvičebnice pro pravopis Matematika Hodnocení vstupní prověrky z matematiky /10 1.příklad Lineární rovnice, max. 4body třída Cekem bodů Průměr bodů % 09/10 % 08/09 % 07/08 % 03/04 1.A 24 0, ,83 23,3 32,8 1.B 28 0,90 22,58 25,8 31,7 32,8 1.C 17 0,55 13,71 20,0 11,29 42,5 1.S 26 0,81 20,31 27,5 19,8 35,5 1.T 24 0,77 19,35 15,38 38,0 29,4 1.K - 0, ,75 18,83 19, příklad Úprava algebraického výrazu, max.5 bodů třída Cekem bodů Průměr bodů % 09/10 % 08/09 % 07/08 % 03/04 1.A 16 0,48 9,60 26,67 13,3 30,3 1.B 12 0,38 7,74 18,7 26,0 41,9 1.C 9 0,29 5,81 21,33 16,8 42,7 1.S 36 1,13 22,50 17,33 16,6 32,2 1.T 31 1,0 20,0 16,92 30,4 37,8 1.K - 0,04-8,7 8,15 24, ,66 13,16 18,70 18,76 34,8 13. strana (z celkového počtu 84 stran)

14 3. příklad Užití Pythagorovy věty, výpočet obsahu rovnostranného trojúhelníka, max. 5 bodů třída Cekem bodů Průměr bodů % 09/10 % 08/09 % 07/08 % 03/04 1.A 36 1,09 21,80 41,33 49,17 46,9 1.B 41 1,32 26,45 35,3 20,7 38,1 1.C 28 0,90 18,06 44,0 12,26 52,7 1.S 63 1,97 39,38 26,0 24,8 60,6 1.T 63 2,03 40,64 29,23 34,8 49,6 1.K - 1,17-23,5 11,11 36, ,46 29,24 33, ,4 4.př. Výpočet složeného zlomku, max.6 bodů třída Cekem bodů Průměr bodů % 09/10 % 08/09 % 07/08 % 03/04 1.A 56 1,7 28,33 47,78 43,89 62,1 1.B 63 2,03 33,87 43,3 52,2 59,9 1.C 33 1,06 17,74 59,44 55,91 61,1 1.S 89 2,78 46,35 52,2 41,4 60,8 1.T 91 2,94 48,92 33,33 62,8 58,2 1.K - 2,39-39,9 49,38 36, ,10 35,02 46,55 51,12 56,5 5.př. Příklady na procenta, max.4 body třída Cekem bodů Průměr bodů % 09/10 % 08/09 % 07/08 % 03/04 1.A 48 1,45 12,0 52,5 49,17 66,4 1.B 61 1,97 49,19 56,7 56,7 67,2 1.C 55 1,77 44,35 51,66 58,87 68,3 1.S 75 2,34 58,59 55,0 50,9 56,5 1.T 86 2,77 69,35 48,0 61,3 63,9 1.K - 1,65-41,3 33,3 53, ,06 51,42 51,33 52,1 62,6 6.př. Výpočet objemu a povrchu tělesa, max 6 bodů třída Cekem bodů Průměr bodů % 09/10 % 08/09 % 07/08 % 03/04 1.A 72 2,18 36,33 20,56 44,4 41,4 1.B 38 1,22 20,43 28,3 29,4 41,7 1.C 13 0,42 6,99 36,6 20,4 52,2 1.S 64 2,0 33,33 37,22 24,1 54,3 1.T 61 1,97 32,80 26,92 40,8 54,9 1.K - 0,74-12,3 6,8 27, ,57 26,16 27,61 28,1 45,4 14. strana (z celkového počtu 84 stran)

15 Celková úspěšnost : Počet Poč. Průměr % % % % žáků bodů bodů(třída) 09/10 08/09 07/08 03/04 1.A ,64 25,45 34,11 36,1 46,78 1.B ,84 26,13 34,33 35,9 46,98 1.C ,0 16,67 39,66 29,5 53,33 1.S ,03 36,77 36,11 29,4 50,8 1.T ,5 38,28 28,21 44,8 49,9 1.K - - 6,87-22,90 18,9 32, ,6 28,67 33,06 32,7 46,72 Závěr: Z daného přehledu je patrné, že úroveň znalostí z matematiky ze ZŠ je velmi slabá. Žáci nebyli schopni vyřešit ani 30% zadaných úloh, které byly vybrány ze sbírky úloh pro ZŠ Běloun. Srovnání výsledků z předchozích let a roku 03/04 ukazuje, že znalosti ve všech oblastech prudce klesají. Zdá se, že uspokojivé znalosti ze ZŠ mají žáci pouze ve výpočtu úloh na procenta. Zajímavé jsou i rozdíly v dosaženém počtu bodů mezi jednotlivými třídami. 1.T a 1.S. má více než dvojnásobek bodů než 1.C Celkové hodnocení a klasifikace žáků Průměrný prospěch po ročnících Ročník Počet tříd Prospěli s vyznamenáním. Prospěli Neprospěli Průměrný prospěch , , , ,63 Celkem ,68 Průměrný prospěch ve třídách na konci školního roku Třída Průměr Třída Průměr Třída Průměr Třída Průměr 1.A 2,68 2.A 2,79 3.A 2,96 4.A 2,42 1.B 2,74 2.B 2,50 3.L 2,84 4.L 2,82 1.C 2,67 2.C 2,74 3.M 2,79 4.M 2,92 1.S 2,20 2.D 2,63 3.S 2,40 4.S 2,34 1.K 2,96 2.K 2,96 3.K 2,98 4.K 2,78 1.T 2,63 2.T 2,41 3.T 2,57 4.T 2,47 1. ročník 2,65 2. ročník 2,67 3. ročník 2,76 4. ročník 2,63 Škola celkem 2, strana (z celkového počtu 84 stran)

16 Rekapitulace počtu žáků, prospěchu a absence za školu k podle jednotlivých ročníků Celkový počet žáků 598 z toho děvčata 20 chlapci 578 Průměrný prospěch 2,68 Počet žáků s vyznamenáním 19 Počet žáků, kteří prospěli 553 Počet žáků, kteří neprospěli 26 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená z toho 1. ročník hodin hodin 12 hodin 61,00 hodin 60,98 hodin 0,02 hodin Celkový počet žáků 148 z toho děvčata 5 chlapci 143 Průměrný prospěch 2,67 Počet žáků s vyznamenáním 8 Počet žáků, kteří prospěli 134 Počet žáků, kteří neprospěli 6 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 0 hodin 53,59 hodin 53,59 hodin 0 hodin z toho 2. ročník Celkový počet žáků 152 z toho děvčata 3 chlapci 149 Průměrný prospěch 2,68 Počet žáků s vyznamenáním 8 Počet žáků, kteří prospěli 138 Počet žáků, kteří neprospěli 6 neklasifikovaných strana (z celkového počtu 84 stran)

17 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 0 hodin 67,63 hodin 67,63 hodin 0,00 hodin z toho 3. ročník Celkový počet žáků 157 z toho děvčata 5 chlapci 152 Průměrný prospěch 2,76 Počet žáků s vyznamenáním 3 Počet žáků, kteří prospěli 148 Počet žáků, kteří neprospěli 6 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 12 hodin 62,14 hodin 62,06 hodin 0,08 hodin z toho 4. ročník Celkový počet žáků 141 z toho děvčata 5 chlapci 136 Průměrný prospěch 2,63 Počet žáků s vyznamenáním 5 Počet žáků, kteří prospěli 128 Počet žáků, kteří neprospěli 8 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 0 hodin 59,63 hodin 59,63 hodin 0,00 hodin 17. strana (z celkového počtu 84 stran)

18 Rekapitulace počtu žáků, prospěchu a absence za školu k podle oborů a ročníků Obor M/01 Elektrotechnika slaboproudá elektrotechnika Tento obor navštěvují ve školním roce pouze žáci 1. ročníku. Celkový počet žáků 69 z toho děvčata 0 chlapci 69 Průměrný prospěch 2,79 Počet žáků s vyznamenáním 2 Počet žáků, kteří prospěli 63 Počet žáků, kteří neprospěli 4 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 0 hodin 49,90 hodin 49,90 hodin 0,00 hodin Obor M/01 Elektrotechnika silnoproudá elektrotechnika Tento obor navštěvují ve školním roce pouze žáci 1. ročníku. Celkový počet žáků 16 z toho děvčata 0 chlapci 16 Průměrný prospěch 2,96 Počet žáků s vyznamenáním 0 Počet žáků, kteří prospěli 16 Počet žáků, kteří neprospěli 0 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená 578 hodin 578 hodin 0 hodin 36,13 hodin 36,13 hodin 0,00 hodin 18. strana (z celkového počtu 84 stran)

19 Obor M/01 Informační technologie Tento obor navštěvují ve školním roce pouze žáci 1. ročníku. Celkový počet žáků 112 z toho děvčata 20 chlapci 92 Průměrný prospěch 2,50 Počet žáků s vyznamenáním 6 Počet žáků, kteří prospěli 104 Počet žáků, kteří neprospěli 2 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená 7105 hodin 7027 hodin 78 hodin 63,44 hodin 62,74 hodin 0,70 hodin Obor M/001 Zařízení silnoproudé elektrotechniky Tento obor navštěvují ve školním roce žáci ročníku. Celkový počet žáků 48 z toho děvčata 0 chlapci 48 Průměrný prospěch 2,91 Počet žáků s vyznamenáním 1 Počet žáků, kteří prospěli 42 Počet žáků, kteří neprospěli 5 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 7 hodin 50,69 hodin 50,54 hodin 0,15 hodin 19. strana (z celkového počtu 84 stran)

20 Z toho 2. ročník Celkový počet žáků 14 z toho děvčata 0 chlapci 14 Průměrný prospěch 2,96 Počet žáků s vyznamenáním 0 Počet žáků, kteří prospěli 12 Počet žáků, kteří neprospěli 2 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená 856 hodin 856 hodin 0 hodin 61,14 hodin 61,14 hodin 0,00 hodin Z toho 3. ročník Celkový počet žáků 19 z toho děvčata 0 chlapci 19 Průměrný prospěch 2,98 Počet žáků s vyznamenáním 0 Počet žáků, kteří prospěli 19 Počet žáků, kteří neprospěli 0 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená 817 hodin 810 hodin 7 hodin 43,00 hodin 42,63 hodin 0,37 hodin Z toho 4. ročník Celkový počet žáků 15 z toho děvčata 0 chlapci 15 Průměrný prospěch 2,78 Počet žáků s vyznamenáním 1 Počet žáků, kteří prospěli 11 Počet žáků, kteří neprospěli 3 neklasifikovaných strana (z celkového počtu 84 stran)

21 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená 760 hodin 760 hodin 0 hodin 50,67 hodin 50,67 hodin 0,00 hodin Obor M/004 Slaboproudá elektrotechnika Tento obor navštěvují ve školním roce žáci ročníku. Celkový počet žáků 317 z toho děvčata 2 chlapci 315 Průměrný prospěch 2,68 Počet žáků s vyznamenáním 11 Počet žáků, kteří prospěli 296 Počet žáků, kteří neprospěli 15 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 26 hodin 64,30 hodin 64,24 hodin 0,06 hodin Z toho 2. ročník Celkový počet žáků 112 z toho děvčata 0 chlapci 112 Průměrný prospěch 2,67 Počet žáků s vyznamenáním 6 Počet žáků, kteří prospěli 102 Počet žáků, kteří neprospěli 4 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 0 hodin 64,23 hodin 64,23 hodin 0,00 hodin 21. strana (z celkového počtu 84 stran)

22 Z toho 3. ročník Celkový počet žáků 107 z toho děvčata 2 chlapci 107 Průměrný prospěch 2,63 Počet žáků s vyznamenáním 2 Počet žáků, kteří prospěli 99 Počet žáků, kteří neprospěli 6 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 5 hodin 66,92 hodin 66,89 hodin 0,05 hodin Z toho 4. ročník Celkový počet žáků 98 z toho děvčata 0 chlapci 98 Průměrný prospěch 2,78 Počet žáků s vyznamenáním 3 Počet žáků, kteří prospěli 90 Počet žáků, kteří neprospěli 5 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 0 hodin 59,85 hodin 59,85 hodin 0,00 hodin 22. strana (z celkového počtu 84 stran)

23 Obor M/001 (78 42 M/01 pro 1. ročník) Technické lyceum Studijní obor Technické lyceum je vyučován kontinuálně, ale od školního roku podle nového školního vzdělávacího programu. S tím souvisí i přečíslování oboru podle RVP. Celkový počet žáků 114 z toho děvčata 16 chlapci 98 Průměrný prospěch 2,52 Počet žáků s vyznamenáním 7 Počet žáků, kteří prospěli 106 Počet žáků, kteří neprospěli 1 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 0 hodin 64,43 hodin 64,43 hodin 0,00 hodin Z toho 1. ročník Celkový počet žáků 29 z toho děvčata 3 chlapci 26 Průměrný prospěch 2,63 Počet žáků s vyznamenáním 0 Počet žáků, kteří prospěli 28 Počet žáků, kteří neprospěli 1 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená 1 553hodin 1 553hodin 0 hodin 53,55 hodin 53,55 hodin 0,00 hodin 23. strana (z celkového počtu 84 stran)

24 Z toho 2. ročník Celkový počet žáků 26 z toho děvčata 3 chlapci 23 Průměrný prospěch 2,41 Počet žáků s vyznamenáním 2 Počet žáků, kteří prospěli 24 Počet žáků, kteří neprospěli 0 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 78 hodin 85,77 hodin 85,77 hodin 0,00 hodin Z toho 3. ročník Celkový počet žáků 31 z toho děvčata 5 chlapci 26 Průměrný prospěch 2,57 Počet žáků s vyznamenáním 1 Počet žáků, kteří prospěli 30 Počet žáků, kteří neprospěli 0 neklasifikovaných 0 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 0 hodin 57,39 hodin 57,39 hodin 0,00 hodin Z toho 4. ročník Celkový počet žáků 28 z toho děvčata 5 chlapci 23 Průměrný prospěch 2,47 Počet žáků s vyznamenáním 1 Počet žáků, kteří prospěli 27 Počet žáků, kteří neprospěli 0 neklasifikovaných strana (z celkového počtu 84 stran)

25 Celková absence z toho omluvená neomluvená Průměrná celková absence z toho omluvená neomluvená hodin hodin 0 hodin 63,68 hodin 63,68 hodin 0,00 hodin V uvedeném rozboru prospěchu po jednotlivých oborech a ročnících se promítá zájem žáků o jednotlivé obory studia. Vysoký zájem žáků o obor Informační technologie, kteří mají výborné studijní výsledky už na ZŠ, se odráží i na jejich prospěchových výsledcích na SŠ. Žáci studijního oboru Zřízení silnoproudé elektrotechniky (v 1. ročníku Elektrotechnika Silnoproudá elektrotechnika) sice vykazují horší studijní výsledky, ale jejich uplatnění na trhu práce je i přesto velmi perspektivní. Horší studijní výsledky jsou způsobeny menším zájmem o obor, přijímáním žáků, kteří se nedostali do oboru Slaboproudá elektrotechnika a srovnatelnými nároky vyučujících na žáky všech oborů. V přijímacím řízení pro školní rok se zaměřil nábor nových žáků na propagaci Silnoproudé elektrotechniky a vysvětlování žákům 9. tříd a jejich rodičům, co je a co není náplní oboru a jaké jsou možnosti uplatnění na trhu práce. Díky těmto aktivitám byl zaznamenáno zvýšení zájmu o obor i přes celkový pokles žáků vycházejících ze ZŠ. Nábor i v dalších letech se bude zaměřovat na totéž. 25. strana (z celkového počtu 84 stran)

26 Hodnocení jednotlivých tříd Hodnocení třídy 1A Školní rok Třídní učitel Ing. Jana Klementová Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 1 1 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 2 0 Neprospělo z více předmětů 0 0 Neprospělo celkem 2 0 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,71 2,68 Nejlepší průměr 1,18 1,45 Nejhorší průměr 3,36 3,36 Celková absence Nejmenší absence celková 4 8 Největší absence celková Průměrná absence 28,2 35,5 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 2, , NEJ 3, , ZSV 3, , MAT 3, , FYZ 3, , ZPV 3, , TEV 1, , TEK 2, , ZAE 3, , ICT 1, , PRA 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

27 Hodnocení třídy 1B Školní rok Třídní učitel PhDr. Ludmila Tučková Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 1 0 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 4 0 Neprospělo z více předmětů 5 2 Neprospělo celkem 0 2 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,77 2,74 Nejlepší průměr 1,45 1,55 Nejhorší průměr 3,73 4,00 Celková absence Nejmenší absence celková 0 1 Největší absence celková Průměrná absence 27,2 51,1 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 2, , ZSV 3, , MAT 3, , FYZ 3, , ZPV 3, , TEV 1, , TEK 2, , ZAE 3, , ICT 1, , PRA 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

28 Hodnocení třídy 1C Školní rok Třídní učitel Mgr. Olga Semerádová Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 1 1 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 5 1 Neprospělo z více předmětů 7 1 Neprospělo celkem 12 2 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,79 2,67 Nejlepší průměr 1,27 1,36 Nejhorší průměr 3,64 3,64 Celková absence Nejmenší absence celková 0 0 Největší absence celková Průměrná absence 48,79 55,70 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 3, , ZSV 1, , MAT 3, , FYZ 3, , ZPV 3, , TEV 1, , TEK 2, , ZAE 3, , ICT 2, , PRA 2, , strana (z celkového počtu 84 stran)

29 Hodnocení třídy 1K Školní rok Třídní učitel Ing. Jana Klementová Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 0 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 1 0 Neprospělo z více předmětů 4 0 Neprospělo celkem 5 0 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 3,08 2,96 Nejlepší průměr 2,45 2,27 Nejhorší průměr 3,73 3,70 Celková absence Nejmenší absence celková 0 7 Největší absence celková Průměrná absence 30,67 36,10 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 3, , NEJ 4, , ZSV 3, , MAT 3, , FYZ 3, , ZPV 3, , TEV 1, , TEK 2, , ZAE 3, , ICT 2, , PRA 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

30 Hodnocení třídy 1S Školní rok Třídní učitel Mgr. Dagmar Hajdová Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 1 1 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 0 1 Neprospělo z více předmětů 0 0 Neprospělo celkem 0 1 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,03 2,20 Nejlepší průměr 1,18 1,18 Nejhorší průměr 3,27 3,45 Celková absence Nejmenší absence celková 2 6 Největší absence celková Průměrná absence 41,21 69,40 Neomluveno 0 6 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 6 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 2, , ANJ 2, , ZSV 1, , MAT 2, , FYZ 2, , ZPV 2, , TEV 1, , TEK 1, , ELK 2, , PRA 1, , APS 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

31 Hodnocení třídy 1T Školní rok Třídní učitel RNDr. Lenka Kopáčková Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 0 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 2 0 Neprospělo z více předmětů 2 1 Neprospělo celkem 4 1 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,53 2,63 Nejlepší průměr 1,62 1,69 Nejhorší průměr 3,83 3,83 Celková absence Nejmenší absence celková 0 5 Největší absence celková Průměrná absence 41,8 53,60 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 2, , ANJ 2, , NEJ 2, , ZSV 2, , MAT 3, , FYZ 2, , CHE 3, , BIO 2, , ZEM 2, , ICT 1, , TEV 1, , TEK 2, , PRM 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

32 Hodnocení třídy 2A Školní rok Třídní učitel PhDr. Anna Vonková Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 0 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 4 0 Neprospělo z více předmětů 2 0 Neprospělo celkem 6 0 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,69 2,79 Nejlepší průměr 1,85 1,69 Nejhorší průměr 3,77 3,31 Celková absence Nejmenší absence celková 0 8 Největší absence celková Průměrná absence 49,80 74,90 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 2, , OBN 2, , MAT 3, , FYZ 3, , TEV 1, , STR 2, , ZAE 3, , ELE 3, , ELT 3, , ICT 1, , CIT 2, , PRA 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

33 Hodnocení třídy 2B Školní rok Třídní učitel Ing. Jana Drápalová Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 2 2 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 3 0 Neprospělo z více předmětů 3 0 Neprospělo celkem 6 0 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,57 2,50 Nejlepší průměr 1,00 1,15 Nejhorší průměr 3,69 3,54 Celková absence Nejmenší absence celková 0 7 Největší absence celková Průměrná absence 50,40 60,50 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 2, , ANJ 2, , OBN 2, , MAT 3, , FYZ 2, , TEV 1, , STR 3, , ZAE 3, , ELE 3, , ELT 3, , ICT 1, , CIT 2, , PRA 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

34 Hodnocení třídy 2C Školní rok Třídní učitel Mgr. Milena Pořízková Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 0 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 5 1 Neprospělo z více předmětů 2 0 Neprospělo celkem 7 1 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,63 2,74 Nejlepší průměr 1,50 1,33 Nejhorší průměr 3,31 3,33 Celková absence Nejmenší absence celková 0 0 Největší absence celková Průměrná absence 46,50 59,90 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 2, , ANJ 3, , OBN 3, , MAT 3, , FYZ 3, , TEV 1, , STR 2, , ZAE 3, , ELE 3, , ELT 3, , ICT 1, , CIT 1, , PRA 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

35 Hodnocení třídy 2D Školní rok Třídní učitel Ing. Zuzana Kerndlová Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 2 4 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 5 0 Neprospělo z více předmětů 4 3 Neprospělo celkem 9 3 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,71 2,63 Nejlepší průměr 1,23 1,15 Nejhorší průměr 3,85 4,46 Celková absence Nejmenší absence celková 0 0 Největší absence celková Průměrná absence 56,30 60,00 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 2, , ANJ 3, , OBN 2, , MAT 3, , FYZ 3, , TEV 1, , STR 2, , ZAE 3, , ELE 3, , ELT 3, , ICT 1, , CIT 2, , PRA 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

36 Hodnocení třídy 2K Školní rok Třídní učitel Ing. Vladimír Klement Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 0 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 1 0 Neprospělo z více předmětů 4 2 Neprospělo celkem 5 2 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 3,08 2,96 Nejlepší průměr 2,00 2,23 Nejhorší průměr 4,31 4,15 Celková absence Nejmenší absence celková 4 20 Největší absence celková Průměrná absence 60,40 61,10 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 3, , OBN 3, , MAT 3, , FYZ 4, , TEV 1, , MEC 3, , CAS 3, , ZAE 3, , ELE 3, , ELT 3, , ICT 2, , PRA 2, , strana (z celkového počtu 84 stran)

37 Hodnocení třídy 2T Školní rok Třídní učitel Mgr. Jiří Vondra Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 1 2 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 2 0 Neprospělo z více předmětů 1 0 Neprospělo celkem 3 0 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,49 2,41 Nejlepší průměr 1,31 1,08 Nejhorší průměr 3,31 3,38 Celková absence Nejmenší absence celková 5 13 Největší absence celková Průměrná absence 67,50 85,80 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 2, , ANJ 2, , NEJ 2, , DEJ 2, , ZEM 2, , MAT 3, , FYZ 2, , CHE 3, , BIO 2, , TEV 1, , PRM 1, , DEG 3, , VYT 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

38 Hodnocení třídy 3A Školní rok Třídní učitel RNDr. Olga Tůmová Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 0 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 5 2 Neprospělo z více předmětů 2 3 Neprospělo celkem 7 5 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,85 2,96 Nejlepší průměr 1,82 1,64 Nejhorší průměr 3,78 4,11 Celková absence Nejmenší absence celková 0 6 Největší absence celková Průměrná absence 61,10 81,7 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 3, , MAT 3, , ICT 1, , TEV 1, , ELT 3, , MIT 3, , ELM 3, , PRA 1, , EPO 3, , PRV 2, , ATE 3, , strana (z celkového počtu 84 stran)

39 Hodnocení třídy 3K Školní rok Třídní učitel Ing. Pavla Bělehradová Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 0 Prospělo 9 19 Neprospělo z 1 předmětu 5 0 Neprospělo z více předmětů 6 0 Neprospělo celkem 11 0 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 3,20 2,98 Nejlepší průměr 2,58 1,92 Nejhorší průměr 3,91 3,42 Celková absence Nejmenší absence celková 2 6 Největší absence celková Průměrná absence 44,30 43,40 Neomluveno 0 7 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 7 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 3, , NEJ 4, , MAT 3, , TEV 1, , ELT 3, , ICT 2, , ATE 2, , ELM 3, , ESP 4, , EEN 3, , ELZ 3, , PRA 2, , strana (z celkového počtu 84 stran)

40 Hodnocení třídy 3L Školní rok Třídní učitel Ing. Ivana Novotná Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 0 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 3 1 Neprospělo z více předmětů 3 0 Neprospělo celkem 6 1 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,92 2,84 Nejlepší průměr 2,00 1,92 Nejhorší průměr 3,67 3,67 Celková absence Nejmenší absence celková 0 18 Největší absence celková Průměrná absence 59,30 66,00 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 3, , NEJ 3, , MAT 3, , ICT 2, , TEV 1, , ELT 3, , MIT 2, , ELM 3, , PRA 2, , BIF 2, , ZSL 3, , LPT 2, , strana (z celkového počtu 84 stran)

41 Hodnocení třídy 3M Školní rok Třídní učitel Mgr. Milan Cíha Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 0 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 1 0 Neprospělo z více předmětů 3 0 Neprospělo celkem 4 0 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 3,05 2,79 Nejlepší průměr 2,18 1,64 Nejhorší průměr 3,73 3,36 Celková absence Nejmenší absence celková Největší absence celková Průměrná absence 68,20 79,00 Neomluveno 32 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 24 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 3, , NEJ 3, , MAT 3, , ICT 2, , TEV 1, , MIT 3, , ELM 3, , PRA 1, , TET 3, , NZT 3, , VOT 3, , strana (z celkového počtu 84 stran)

42 Hodnocení třídy 3S Školní rok Třídní učitel Ing. Jaroslav Pospíšil Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 2 2 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 1 0 Neprospělo z více předmětů 0 0 Neprospělo celkem 1 0 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,40 2,40 Nejlepší průměr 1,36 1,27 Nejhorší průměr 3,36 3,27 Celková absence Nejmenší absence celková 0 0 Největší absence celková Průměrná absence 43,10 46,10 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 2, , MAT 2, , ICT 1, , TEV 1, , ELT 3, , MIT 3, , ELM 2, , PRA 1, , POS 2, , VPJ 1, , strana (z celkového počtu 84 stran)

43 Hodnocení třídy 3T Školní rok Třídní učitel Mgr. Jana Polanecká Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 1 1 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 3 0 Neprospělo z více předmětů 0 0 Neprospělo celkem 3 0 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,53 2,57 Nejlepší průměr 1,50 1,25 Nejhorší průměr 3,50 3,58 Celková absence Nejmenší absence celková 0 0 Největší absence celková Průměrná absence 41,30 57,40 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 2, , ANJ 2, , NEJ 3, , OBN 2, , TEV 1, , MAT 3, , FYZ 2, , CHE 3, , DEG 2, , CAD 1, , VYT 2, , AVT 1, , ETT 2, , strana (z celkového počtu 84 stran)

44 Hodnocení třídy 4A Školní rok Třídní učitel Ing. Kamila Pecková Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 0 1 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 1 1 Neprospělo z více předmětů 0 1 Neprospělo celkem 1 2 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,41 2,42 Nejlepší průměr 1,64 1,45 Nejhorší průměr 3,27 3,45 Celková absence Nejmenší absence celková 7 0 Největší absence celková Průměrná absence 44,50 66,30 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 2, , ANJ 2, , NEJ 2, , OBN 2, , MAT 3, , TEV 1, , ICT 1, , SAZ 2, , ELM 2, , EPO 3, , PRV 2, , PRJ 2, , ATE 2, , AUC 2, , EKO 2, , strana (z celkového počtu 84 stran)

45 Hodnocení třídy 4K Školní rok Třídní učitel PhDr. Jana Dostálová Počet žáků Klasifikováno Prospělo s vyznamenáním 1 1 Prospělo Neprospělo z 1 předmětu 0 3 Neprospělo z více předmětů 0 0 Neprospělo celkem 0 3 Neklasifikováno 0 0 Celkový průměr 2,82 2,78 Nejlepší průměr 1,36 1,36 Nejhorší průměr 3,64 3,64 Celková absence Nejmenší absence celková 0 8 Největší absence celková Průměrná absence 42,90 50,70 Neomluveno 0 0 Nejmenší absence neomluvená 0 0 Největší absence neomluvená 0 0 Φ Klas NK N Φ Klas NK N CJL 3, , ANJ 3, , NEJ 3, , OBN 2, , MAT 3, , TEV 1, , ICT 2, , ELM 3, , EKO 2, , ESP 3, , EEN 3, , ELZ 3, , strana (z celkového počtu 84 stran)

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola Kobeřice u Brna, okres Vyškov, příspěvková organizace Beneška 181, 684 01 Kobeřice u Brna tel.: 544 222 525 e-mail: zskoberice@centrum.cz Výroční zpráva o činnosti školy

Více

Střední průmyslová škola elektrotechnická, Brno, Kounicova 16. Výroční zpráva školy

Střední průmyslová škola elektrotechnická, Brno, Kounicova 16. Výroční zpráva školy Střední průmyslová škola elektrotechnická, Brno, Kounicova 16 Výroční zpráva školy za školní rok 2006-2007 2 Obsah Základní charakteristika školy 3 Přehled učebních plánů se schvalovacími doložkami ministerstva

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice Organizační směrnice k přijímacímu řízení na Gymnázium a Jazykovou školu s právem státní jazykové zkoušky Svitavy (dále jen Gymnázia ve Svitavách) ve šk. r. 2014/2015 č.j. GJŠS/13/2015 MŠMT ČR vyhlásilo

Více

INFORMACE O STUDIU (čtyřleté gymnázium)

INFORMACE O STUDIU (čtyřleté gymnázium) GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8 Telefon, fax: 387 319 358 e- mail: gymji@gymji.cz, licht@gymji.cz URL: http://www.gymji.cz INFORMACE O STUDIU (čtyřleté gymnázium) Vážení rodiče, žáci a učitelé

Více

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů.

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA BĚCHOVICE Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ PRAHAP 9 BĚCHOVICEB ZA ŠKOLNÍ ROK ROK 2002/2003 Zpráva je vypracována

Více

Kritéria pro přijetí ke studiu na SŠPTA Jihlava ve školním roce 2015/2016:

Kritéria pro přijetí ke studiu na SŠPTA Jihlava ve školním roce 2015/2016: S T Ř E D N Í Š K O L A P R Ů M Y S L O V Á, T E C H N I C K Á A A U T O M O B I L N Í J I H L A V A tř. Legionářů 1572/3, 586 01 Jihlava Kritéria pro přijetí ke studiu na SŠPTA Jihlava ve školním roce

Více

Klasifikační řád (dle 30, odst. 2, zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon)

Klasifikační řád (dle 30, odst. 2, zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon) 1. Obecné zásady Heroldovy sady 1, 101 00 Praha 10 Vršovice Klasifikační řád (dle 30, odst. 2, zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon) A) Klasifikace je jednou z forem hodnocení. Klasifikace je průběžná

Více

Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020. A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia)

Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020. A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia) Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020 A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia) Přijímací řízení na střední školy je upraveno v 59 60 zákona č.

Více

Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 leden 2015 LEGISLATIVA Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. Pro školní rok 2015/2016 vyhlašuje ředitel Střední průmyslové školy, Hronov, Hostovského 910 přijímací řízení pro:

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. Pro školní rok 2015/2016 vyhlašuje ředitel Střední průmyslové školy, Hronov, Hostovského 910 přijímací řízení pro: PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Pro školní rok 2015/2016 vyhlašuje ředitel Střední průmyslové školy, Hronov, Hostovského 910 přijímací řízení pro: OBORY VZDĚLÁNÍ ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU Denní forma vzdělávání 23-41-M/01

Více

Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452

Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Čj.: 3004jj14 V Jevíčku 30. 1. 2014 Vyřizuje: Linhartová Organizace přijímacího řízení na Gymnáziu v Jevíčku Přijímací komise Pro přijímací řízení jmenuji komisi jako

Více

Informace o vzdělávání

Informace o vzdělávání Informace o vzdělávání obor vzdělání: Bezpečnostně právní činnost (kód 68-42-M/01) délka vzdělávání: 4 roky Vzdělávání je určeno pro chlapce a dívky vycházející z 9. tříd ZŠ. Obsah vzdělávání: - všeobecně

Více

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1.

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1. 1. Název školy dle posledního rozhodnutí o zařazení do sítě škol: Základní škola, Praha 6, náměstí Interbrigády 2 (rozhodnutí ze dne 27.12.1999) 2. Zřizovatel: Městská část Praha 6 Úřad m.č., Čs. armády

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 Přijímací řízení je organizováno v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice Organizační směrnice k přijímacímu řízení na Gymnázium a Jazykovou školu s právem státní jazykové zkoušky Svitavy (dále jen Gymnázia ve Svitavách) ve šk. r. 2012/2013 č.j. GJŠS/32/2013 1. Úvod (výtah)

Více

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace Příloha č. 2 Kritéria přijímacího řízení pro studijní obory 2) Zdravotní způsobilost ke vzdělávání (dle ustanovení nařízení vlády č. 211/2010 Sb.) potvrzení lékaře na formuláři přihlášky ke vzdělávání,

Více

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

Kritéria pro přijímací řízení na Gymnáziu Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci pro školní rok 2017/18. Všeobecná ustanovení

Kritéria pro přijímací řízení na Gymnáziu Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci pro školní rok 2017/18. Všeobecná ustanovení Gymnázium Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec Husova 333/II 377 15 Jindřichův Hradec telefon, fax : 384 361 253, e-mail : info@gvn.cz, internet : www.gvn.cz Kritéria pro přijímací řízení na Gymnáziu Vítězslava

Více

pro školní rok 2014/2015

pro školní rok 2014/2015 Střední průmyslová škola strojnická Vsetín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 pro denní formu čtyřletého studia V souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1 v období školního roku Č.j.: ZŠJeh/171/2014

Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1 v období školního roku Č.j.: ZŠJeh/171/2014 Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1 v období školního roku 2013 2014 Č.j.: ZŠJeh/171/2014 Schváleno školskou radou dne 25.8.2014 1 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název

Více

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Ředitel Obchodní akademie a jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky, Ústí nad Labem, p. o. stanovuje v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o

Více

Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace Klínovecká 1197, Ostrov SMĚRNICE

Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace Klínovecká 1197, Ostrov SMĚRNICE Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace Klínovecká 1197, 363 01 Ostrov SMĚRNICE Střední průmyslové školy Ostrov, příspěvkové organizace č. 1545/2018/SPS Motivační program Prokopa Diviše

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 ZÁKLADNÍ INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 ZÁKLADNÍ INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 Střední škola lodní dopravy a technických řemesel stanovila v souladu a souvislosti s účinností zákona 472/2011 Sb., kterým se mění školský zákon č.561/2004

Více

Podmínky přijímacího řízení dle zákona 561/2004 Sb. a Vyhlášky o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání č. 353/2016 Sb. pro školní rok 2017/2018

Podmínky přijímacího řízení dle zákona 561/2004 Sb. a Vyhlášky o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání č. 353/2016 Sb. pro školní rok 2017/2018 Podmínky přijímacího řízení dle zákona 561/2004 Sb. a Vyhlášky o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání č. 353/2016 Sb. pro školní rok 2017/2018 Kritéria přijímacího řízení pro obory vzdělání ukončené

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11. Krušnohorská 11, 360 10 Karlovy Vary. Identifikátor školy: 600 067 602

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11. Krušnohorská 11, 360 10 Karlovy Vary. Identifikátor školy: 600 067 602 Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11 Krušnohorská 11, 360 10 Karlovy Vary Identifikátor školy: 600 067 602 Termín konání inspekce:

Více

Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace Klínovecká 1197, Ostrov SMĚRNICE

Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace Klínovecká 1197, Ostrov SMĚRNICE Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace Klínovecká 1197, 363 01 Ostrov SMĚRNICE Střední průmyslové školy Ostrov, příspěvkové organizace č. 1339/2017/SPS Motivační program Prokopa Diviše

Více

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy.

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy. Žáci a zaměstnanci školy Vás zvou na Dny otevřených dveří, které se konají ve čtvrtek 3. prosince 2015 od 10:30 do 16:00 hodin ve čtvrtek 14. ledna 2016 od 14: 00 do 16:30 hodin Den otevřených dveří je

Více

1. Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole do oboru

1. Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole do oboru Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole do oboru vzdělání 79-41-K/41 Gymnázium, čtyřleté studium, denní forma vzdělávání, pro školní rok 2018/2019 1. Vyhlášení

Více

PŘEHLED UČEBNÍCH PLÁNŮ VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008

PŘEHLED UČEBNÍCH PLÁNŮ VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 PŘEHLED UČEBNÍCH PLÁNŮ VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 OBORY VZDĚLÁNÍ: a) 79-41-K/401 Gymnázium - všeobecné denní forma vzdělávání délka vzdělávání: 4 r. 0 m. Učební plán gymnázia se čtyřletým studijním cyklem

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŽOV, DR. M. TYRŠE 112

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŽOV, DR. M. TYRŠE 112 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŽOV, DR. M. TYRŠE 112 realizované ve smyslu zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Informace o přijímacím řízení a kritéria přijetí pro obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou pro školní rok 2015/2016 denní studium

Informace o přijímacím řízení a kritéria přijetí pro obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou pro školní rok 2015/2016 denní studium tel.: 374 616 351, 374 723 995 E-mail: info@sps-tachov.cz, www.sps-tachov.cz Informace o přijímacím řízení a kritéria přijetí pro obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou pro školní rok 2015/2016 denní

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín náměstí T. G. Masaryka 2734-9, Zlín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 do studijního oboru 79-41-K/41 Gymnázium

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY , Neprobylice 18, Třebíz 273 75 (dříve Dr. Streda College, střední škola, Kvílice 38, Třebíz 273 75) VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013 2014 Zpracovala Mgr. Jarmila Hejtmánková, ředitelka školy dne 24.

Více

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Ředitelka Střední školy služeb, obchodu a gastronomie, Hradec Králové, Velká 3 vyhlašuje

Více

Obsah. Přílohy: č.1 Organizační schéma č.2 Kurzy a školení zaměstnanců*) č.3 Inspekční zpráva č.4 Seznamy absolventů školy*)

Obsah. Přílohy: č.1 Organizační schéma č.2 Kurzy a školení zaměstnanců*) č.3 Inspekční zpráva č.4 Seznamy absolventů školy*) Obsah Úvodní slovo ředitele... 2 Charakteristika školy...... 3 Přehled učebních plánů se schvalovacími doložkami... 6 Údaje o pracovnících školy, jejich kvalifikaci, praxi a způsobilosti 7 Údaje o přijímacím

Více

Termín pro l. kolo přijímacích zkoušek je a Počty přijímaných žáků podle oborů:

Termín pro l. kolo přijímacích zkoušek je a Počty přijímaných žáků podle oborů: Ředitel VOŠ, SŠ, COP v souladu s 165 odst. 2 písm. f), 59 a 60 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola elektrotechnická, Dobruška, Čs. odboje 670. Adresa: Čs. odboje 670, Dobruška

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola elektrotechnická, Dobruška, Čs. odboje 670. Adresa: Čs. odboje 670, Dobruška Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední průmyslová škola elektrotechnická, Dobruška, Čs. odboje 670 Adresa: Čs. odboje 670, 518 01 Dobruška Identifikátor: 600 012 590

Více

Charakteristika školy a její vybavení

Charakteristika školy a její vybavení Charakteristika školy a její vybavení Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky je krajská příspěvková organizace. Škola má celkem 26 učeben, 18

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60 zákona

Více

KLASIFIKACE A HODNOCENÍ ŽÁKŮ

KLASIFIKACE A HODNOCENÍ ŽÁKŮ Příloha školního řádu č. 1 KLASIFIKACE A HODNOCENÍ ŽÁKŮ Hodnocení a klasifikace žáků se může provádět těmito způsoby: 1. Zkoušením žáků - ústní nebo písemnou formou. 2. Zkoušením formou testů, které jsou

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, MLÁDEŽNICKÁ 380 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ředitel ISŠT

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, MLÁDEŽNICKÁ 380 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ředitel ISŠT INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, MLÁDEŽNICKÁ 380 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Leden 2015 Ing. Luděk Roleček ředitel ISŠT Ředitel Integrované střední školy technické, Vysoké

Více

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Velká 3, Hradec Králové

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Velká 3, Hradec Králové Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Velká 3, Hradec Králové Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Ředitelka Střední školy služeb, obchodu a gastronomie vyhlašuje přijímací řízení

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 SOŠ a SOU Kuřim, s.r.o. stanovená v souladu s 59 a násl. z. č. 561/2004 Sb., školského zákona, v. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

Průvodce přijímacím řízením SPŠ

Průvodce přijímacím řízením SPŠ Číslo dokumentu: 08.02/01122014 Počet stran: 6 Počet příloh: 0 Průvodce přijímacím řízením Údaje o přijímacím řízení Průvodce přijímacím řízením SPŠ 1. Průvodce přijímacím řízením do školního roku 2015/2016

Více

Hodin hodin v ročníku ( název a kategorie ) Celkem A. POVINNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY

Hodin hodin v ročníku ( název a kategorie ) Celkem A. POVINNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY Učební plán oboru : 23 41 M / 001 S T R O J Í R E N S T V Í Zaměření : P o č í t a č o v á g r a f i k a MŠMT ČR dne 29.12.1997 pod č.j. 37 747/97-23 1. Všeobecně vzdělávací 20 15 12 10 57 Občanská nauka

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO,

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, MLÁDEŢNICKÁ 380 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Leden 2016 Ing. Luděk Roleček ředitel ISŠT Harmonogram náboru a přijímacího řízení pro školní

Více

Zpráva o činnosti organizace za rok 2007

Zpráva o činnosti organizace za rok 2007 Zpráva o činnosti organizace za rok 2007 Zpracování je uloženo 59, písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů.. Charakteristika organizace: Název organizace:

Více

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace Příloha č. 1 Kritéria přijímacího řízení pro studijní obory 2) Zdravotní způsobilost ke vzdělávání (dle ustanovení nařízení vlády č. 211/2010 Sb.) 39 41 L/01 Autotronik 30 žáků 23 45 - M/01 Dopravní prostředky

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

Část I. Základní charakteristika školy

Část I. Základní charakteristika školy Část I. Základní charakteristika školy Název školy, adresa: Základní škola Bučovice, Školní 710, okres Vyškov Zřizovatel školy Město Bučovice Ředitel školy: jméno, příjmení Mgr. Jaroslav Horáček Všechny

Více

Motivační program Prokopa Diviše

Motivační program Prokopa Diviše ČEZ Distribuce, a.s. Asociace energetických manažerů, z.s. Motivační program Prokopa Diviše pro školní rok 2017/18 Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec 1,

Více

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace Příloha č. 1 Kritéria přijímacího řízení pro 2 kolo - studijní obory 2) Zdravotní způsobilost ke vzdělávání (dle ustanovení 1a nařízení vlády č.689/2004 Sb.) potvrzení lékaře na formuláři přihlášky ke

Více

Název oboru vzdělání přijímaných uchazečů 30

Název oboru vzdělání přijímaných uchazečů 30 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŢOV, DR. M. TYRŠE 112, realizované ve smyslu zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013 Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013 Zájemci mohou přihlášky podávat do 15. 3. 2012 pro denní studium, 20. 3. 2012 pro dálkové studium poštou

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice Organizační směrnice k přijímacímu řízení na Gymnázium a Jazykovou školu s právem státní jazykové zkoušky Svitavy (dále jen Gymnázia ve Svitavách) ve šk. r. 2017/2018 č.j. GJŠS/12/2018 Ředitel Gymnázia

Více

GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8

GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8 GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8 Telefon, fax: 387 319 358 PSČ: 371 61 e-mail: gymji@gymji.cz URL: http://www.gymji.cz INFORMACE O STUDIU (čtyřleté gymnázium) Vážení rodiče, žáci a učitelé základních

Více

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín)

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Pro přijímací řízení pro školní rok 2015/2016 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

rozhodnutí o stanovení jednotných kritérií přijímacího řízení a předpokládaném počtu přijímaných uchazečů

rozhodnutí o stanovení jednotných kritérií přijímacího řízení a předpokládaném počtu přijímaných uchazečů VYHLÁŠENÍ PRVNÍHO KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍHO ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 OBOR VZDĚLÁVÁNÍ 63-41-M/02 OBCHODNÍ AKADEMIE rozhodnutí o stanovení jednotných kritérií

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín náměstí T. G. Masaryka 2734-9, Zlín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 do studijního oboru 79-41-K/41 Gymnázium

Více

75-31-M/02 PEDAGOGIKA PRO ASISTENTY VE ŠKOLSTVÍ

75-31-M/02 PEDAGOGIKA PRO ASISTENTY VE ŠKOLSTVÍ ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM 75-31-M/02 PEDAGOGIKA PRO ASISTENTY VE ŠKOLSTVÍ dálková forma vzdělávání OBSAH ŠVP ÚVODNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 PROFIL ABSOLVENTA... 4 PODMÍNKY PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ... 6 ZDRAVOTNÍ

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE Upozornění: v souladu s 60a odst. 3 zákona č. 561/2004 (školský zákon) v platném znění

Více

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013 Kriteria přijímacího řízení do jednotlivých oborů vzdělávání jsou stanovena ředitelkou školy

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Pokyn ředitele č. 1/2017 Čj. 2/2017/SOU V Blatné dne: 3.

Více

KLASIFIKACE A HODNOCENÍ ŽÁKŮ

KLASIFIKACE A HODNOCENÍ ŽÁKŮ Příloha školního řádu č. 1 KLASIFIKACE A HODNOCENÍ ŽÁKŮ Hodnocení a klasifikace žáků se může provádět těmito způsoby: 1. Zkoušením žáků - ústní nebo písemnou formou. 2. Zkoušením formou testů, které jsou

Více

Motivační program Prokopa Diviše

Motivační program Prokopa Diviše Motivační program Prokopa Diviše ČEZ Distribuce, a. s. a Asociace energetických manažerů, z. s. a Střední škola elektrotechnická, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvková organizace VYHLAŠUJÍ III. ročník MOTIVAČNÍHO

Více

Výroční zpráva. Z á k l a d n í š k o l a V a r n s d o r f Edisonova 2821 V a r n s d o r f

Výroční zpráva. Z á k l a d n í š k o l a V a r n s d o r f Edisonova 2821 V a r n s d o r f 1 Podklady ke zpracování tabulkové a textové části výroční zprávy za školní rok 2003/2004 v souladu s 17 e odst. 2 zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, ve znění pozdějších

Více

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 čtyřleté studium - obor K/41 Gymnázium

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 čtyřleté studium - obor K/41 Gymnázium Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 čtyřleté studium - obor 79-41-K/41 Gymnázium 1) Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole do oboru vzdělání

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009 Obsah: 1. Základní charakteristika školy 2. Údaje o

Více

75-41-M/01 SOCIÁLNÍ ČINNOST PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY

75-41-M/01 SOCIÁLNÍ ČINNOST PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM 75-41-M/01 SOCIÁLNÍ ČINNOST PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY dálková forma vzdělávání OBSAH ŠVP ÚVODNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 PROFIL ABSOLVENTA... 4 PODMÍNKY PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ... 6

Více

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Pro přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-1081/12-B

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-1081/12-B Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-1081/12-B Název právnické osoby Střední škola strojírenská a elektrotechnická vykonávající činnost školy: Sídlo: Trnkova 113, 628

Více

VYHLÁŠENÍ PRVNÍHO KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍHO ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

VYHLÁŠENÍ PRVNÍHO KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍHO ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 VYHLÁŠENÍ PRVNÍHO KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍHO ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 OBOR VZDĚLÁVÁNÍ 63-41-M/02 OBCHODNÍ AKADEMIE rozhodnutí o konání přijímací zkoušky, o termínu

Více

2012/2013 INFORMACE O ČTYŘLETÉM MATURITNÍM VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLA MINISTERSTVA VNITRA V HOLEŠOVĚ

2012/2013 INFORMACE O ČTYŘLETÉM MATURITNÍM VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLA MINISTERSTVA VNITRA V HOLEŠOVĚ INFORMACE O ČTYŘLETÉM MATURITNÍM VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLA MINISTERSTVA VNITRA V HOLEŠOVĚ Zlínská 991, 769 01 Holešov, tel.: 974 685 111, e-mail:

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ V GYMNÁZIU obor vzdělání K/41 Gymnázium V DENNÍ FORMĚ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ V GYMNÁZIU obor vzdělání K/41 Gymnázium V DENNÍ FORMĚ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ V GYMNÁZIU obor vzdělání 79-41-K/41 Gymnázium V DENNÍ FORMĚ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Přijímací řízení upravují zejména následující právní normy: zákon

Více

Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok

Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok Gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů ve Skutči Vítězslava Nováka 584, 539 73 Skuteč tel. 469 326 360 e-mail: info@gymskutec.cz www.gymskutec.cz Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení pro školní

Více

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) V souladu s ustanoveními 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 leden 2019 Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace LEGISLATIVA Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Č.j.: HŠaSOŠŘVM/37/2019 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 V souladu s 59 a 60 Zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední škola telekomunikační, Ostrava, příspěvková organizace. Opavská 1119, Ostrava-Poruba

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední škola telekomunikační, Ostrava, příspěvková organizace. Opavská 1119, Ostrava-Poruba Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední škola telekomunikační, Ostrava, příspěvková organizace Opavská 1119, 708 61 Ostrava-Poruba Identifikátor školy: 600 017 656 Termín

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM M/01 INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM M/01 INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM 18-20-M/01 INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE OBSAH ŠVP ÚVODNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 PROFIL ABSOLVENTA... 4 PODMÍNKY PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ... 6 ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOST... 6 OBSAH A FORMA MATURITNÍ

Více

S t r o j í r e n s t v í

S t r o j í r e n s t v í Zaměření : S t r o j í r e n s t v í P o č í t a č o v á g r a f i k a Obor vzdělávání : 23 41 M / 01 S T R O J Í R E N S T V Í Školní rok: 2010 / 11 A. POVINNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY 33 33 33-35 35 33 132-134

Více

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 na následující obory.

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 na následující obory. Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 na následující obory. Obory zakončené maturitní zkouškou: Denní studium: Autotronik Elektrotechnika

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM M/01 INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM M/01 INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM 18-20-M/01 INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE OBSAH ŠVP ÚVODNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 PROFIL ABSOLVENTA... 4 PODMÍNKY PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ... 6 ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOST... 6 UČEBNÍ PLÁN... 7

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ V GYMNÁZIU obor vzdělání K/41 Gymnázium V DENNÍ FORMĚ PRO ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ V GYMNÁZIU obor vzdělání K/41 Gymnázium V DENNÍ FORMĚ PRO ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ V GYMNÁZIU obor vzdělání 79-41-K/41 Gymnázium V DENNÍ FORMĚ PRO ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Přijímací řízení upravují zejména následující právní normy: zákon

Více

Platná legislativa - informační zdroje

Platná legislativa - informační zdroje Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2017/2018 (dálkové nástavbové studium ukončené maturitní zkouškou) Platná legislativa - informační zdroje zákon č.

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Pokyn ředitele č. 2/2015 V Blatné dne: 19. 1. 2015 Čj.

Více

Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1 v období školního roku Č.j.: ZŠJeh/237/2015

Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1 v období školního roku Č.j.: ZŠJeh/237/2015 Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1 v období školního roku 2014 2015 Č.j.: ZŠJeh/237/2015 Schváleno školskou radou dne 7.10.2015 1 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název

Více

Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola, Trutnov, Procházkova 303. vyhlašuje

Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola, Trutnov, Procházkova 303. vyhlašuje Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola, Trutnov, Procházkova 303 vyhlašuje Přijímací řízení: 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2015/16 do oborů vzdělání: Zdravotnické lyceum

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Pokyn ředitele č. 1/2018 Čj. 13/2018/SOU V Blatné dne:

Více

Kritéria pro přijímací řízení do 1. ročníku střední školy pro obory vzdělání M/01 AGROPODNIKÁNÍ a M/01 ZAHRADNICTVÍ školní rok 2016/2017

Kritéria pro přijímací řízení do 1. ročníku střední školy pro obory vzdělání M/01 AGROPODNIKÁNÍ a M/01 ZAHRADNICTVÍ školní rok 2016/2017 Kritéria pro přijímací řízení do 1. ročníku střední školy pro obory vzdělání 41-41-M/01 AGROPODNIKÁNÍ a 41-44-M/01 ZAHRADNICTVÍ Ředitelka střední školy, jejíž činnost vykonává VOŠ a SZeŠ, Benešov, Mendelova

Více

Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1, příspěvková organizace v období školního roku Č.j.

Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1, příspěvková organizace v období školního roku Č.j. Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1, příspěvková organizace v období školního roku 2015 2016 Č.j.: ZŠJeh/203/2016 Schváleno školskou radou dne 14.9.2016 1 1.0 Základní charakteristika

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2012/2013

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2012/2013 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2012/2013 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personání zabezpečení

Více

KRITÉRIA A POŽADAVKY PRO PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ

KRITÉRIA A POŽADAVKY PRO PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ KRITÉRIA A POŽADAVKY PRO PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ a ZPŮSOB HODNOCENÍ JEJICH SPLNĚNÍ na školní rok 2019 / 2020 Obor: 75-31-M/01 Předškolní a mimoškolní pedagogika Forma: 4 leté denní studium 1. kolo přijímacího

Více

Kritéria přijímacího řízení na obory středního vzdělání s maturitní zkouškou

Kritéria přijímacího řízení na obory středního vzdělání s maturitní zkouškou Kritéria přijímacího řízení na obory středního vzdělání s maturitní zkouškou Přijímací řízení je společné. Přijímací zkouška se koná: 29. 5. 2019. Uchazeči budou při přijímacím řízení na obory středního

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 SOŠ a SOU Kuřim, s.r.o. stanovená v souladu s 59 a násl. z. č. 561/2004 Sb., školského zákona, v. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

Kritéria pro přijímací řízení do 1. ročníku střední školy pro obory vzdělání 41-41-M/01 AGROPODNIKÁNÍ a 41-44-M/01 ZAHRADNICTVÍ školní rok 2015/2016

Kritéria pro přijímací řízení do 1. ročníku střední školy pro obory vzdělání 41-41-M/01 AGROPODNIKÁNÍ a 41-44-M/01 ZAHRADNICTVÍ školní rok 2015/2016 Kritéria pro přijímací řízení do 1. ročníku střední školy pro obory vzdělání 41-41-M/01 AGROPODNIKÁNÍ a 41-44-M/01 ZAHRADNICTVÍ Ředitelka střední školy, jejíž činnost vykonává VOŠ a SZeŠ, Benešov, Mendelova

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 SOŠ a SOU Kuřim, s.r.o. stanovená v souladu s 59 a násl. z. č. 561/2004 Sb., školského zákona, v. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 15 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2015/2016 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA ZLÍN, TŘ. TOMÁŠE BATI P o č í t a č o v á g r a f i k a

STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA ZLÍN, TŘ. TOMÁŠE BATI P o č í t a č o v á g r a f i k a Platnost ŠVP : od 1. 9. 2012 počínaje 1. ročníkem STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA ZLÍN, TŘ. TOMÁŠE BATI 4187 Obor vzdělávání : 23 41 M / 01 S T R O J Í R E N S T V Í P o č í t a č o v á g r a f i k a 1. Všeobecně

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Soukromá střední odborná škola živnostenská. Adresa: Cejl 60/61, Brno. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Soukromá střední odborná škola živnostenská. Adresa: Cejl 60/61, Brno. Identifikátor: Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Soukromá střední odborná škola živnostenská Adresa: Cejl 60/61, 602 00 Brno Identifikátor: 600013600 Termín konání inspekce: 6. - 7. únor

Více