Filmové hity podzimu 2007

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Filmové hity podzimu 2007"

Transkript

1 PODZIM Pro více informací kontaktujte tiskovou mluvčí TV Nova Veroniku Šmítkovou, tel.: Filmové hity podzimu 2007 Filmové premiéry i filmové evergreeny s největšími hollywoodskými hvězdami.

2 Spider Man 2 Animovaná muzikálová komedie, USA 2001 a Režie: Andrew Adamson, Vicky Jenson (1) a Andrew Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon (2). Shrek 1 Dobrodružství zeleného zlobra Shreka, který na cestě za osvobozením princezny Fiony, na níž ho doprovází chvastounský osel, odhalí faleš a získá lásku princezny. Shrek 2 Pokračování příběhů zlobra Shreka a jeho manželky princezny Fiony, kteří se stanou během návštěvy na královském dvoře terčem nekalých intrik. Vést dvojí život vyžaduje jen velmi silnou osobnost a Peter Parker tou osobností je. Další dobrodružství Pavoučího muže. Akčí sci-fi,usa Režie: Sam Raimi. Hrají: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina, Rosemary Harris a d.

3 VÍTEJTE V DŽUNGLI (The Rundown) PODZIM 2007 Poslední práce pro mafi i zavede vymahače dluhů do amazonské džungle, málem ho připraví o život, ale také mu najde přátele při hledání zlatého indiánského pokladu. Dobrodružná akční komedie, USA Režie: Peter Berg. Hrají: The Rock, Seann William Scott, Christopher Walken, Rosario Dawson, Ewen Bremner, Jon Gries a d. Charlieho andílci: Na plný pecky Tři okouzlující dívky-agentky v nejtvrdších akcích na záchranu databáze totožnosti osob z Fderálního programu na ochranu svědků. Akční sexy komedie, USA Režie: McG. Hrají: Cameron Diaz, Lucy Liu, Drew Barrymore, Demi Moore, Bernie Mac a d. (Charlie s Angels: Full Throttle)

4 MIZEROVÉ II (BAD BOYS II) RAFŤÁCI Dva potřeštění policajti z Federálního taktického protinarkotického týmu se snaží polapit dealery extáze a zabavit jim zboží, vytvářejí však situace plné neuvěřitelných zmatků. Akční kriminální komedie, USA Režie: Michael Bay. Hrají: Will Smith, Martin Lawrence, Jordi Molla, Gabrielle Union, Peter Stormare a d. Co udělá mladý muž pro to, aby přišel o panictví? Mj. musí překonat despotického instruktora dívčího vodáckého tábora, ale také uhlídat hyperaktivního brášku Honzíka. Komedie, ČR Režie: Karel Janák. Hrají: Vojtěch Kotek, Jiří Mádl, Veronika Freimannová, Pavla Tomicová, Milan Štaindler, Oldřich Navrátil, Matyáš Valenta, Jiřina Jirásková, Jan Antonín Duchoslav, Andrea Kerestešová, Jiří Helekal, Petr Čtvrtníček, Pavel Nový, Jiří Ployhar, a další.

5 Fotr je lotr (Meet the Parents) Jeho fotr, to je lotr! (Meet the Fockers) Nešika Greg miluje Pam a chce si ji vzít. Tuší ale, že to nebude jen tak. Její otec je velmi zvláštní a sveřepý muž, který dělá všechno pro to, aby se svatba jeho dcery nekonala. Komedie, USA Režie: Jay Roach. Hrají: Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Blythe Danner, Nicole DeHuff, Jon Abrahams, Owen Wilson a d. Chystá se svatba a snoubenci chtějí seznámit své rodiče. Smolař Greg tuší, že se budou dít podivné věci. A má pravdu. Komedie, USA Režie: Jay Roach. Hrají: Robert De Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Blythe Danner a d.

6 Dnes zemřeš! (Today You Die) jednotka rychlého nasazení Speciální jednotka policie v Los Angeles dostane za úkol převoz vězně, který slíbil sto miliónů dolarů tomu, kdo ho osvobodí. Akční kriminální drama, USA Režie: Clark Johnson. Hrají: Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez, LL Cool J, Josh Charles a d. Nájemný zloděj pomůže policejní inspektorce Rachel odhalit v řadách policie šéfa mafi ánského gangu a v souvislosti s penězi, které mafi ánům ukradl, prokáže, že každý má možnost být čestný, i když jeho činy jsou proti zákonu. Akční krimi, USA Režie: Don E. FauntLeRoy. Hrají: Steven Segal, Anthony Treach Criss, Mari Morrow, Sarah Buxton, Nick Mancuso a d.

7 40 dnů a 40 a 40 nocí nocí (40 Days and 40 Nights) Policajti na baterky (National Security) O tom, co se stane, když všichni okolo nemluví skoro o ničem jiném než o sexu, a když se hrdina fi lmu z nešťastné lásky rozhodne 40 dní a 40 nocí vystříhat všeho, co jen sex připomíná. Komedie, USA Režie: Michael Lehmann. Hrají: Josh Hartnett, Shannyn Sossamon, Vinessa Shaw, Paulo Constanzo a d. Dva členové bezpečnostní služby se vydávají za policajty, aby dopadli bandu zločinců, kteří jsou s pravými policisty spolčení. Akční kriminální komedie, USA/VB/Francie Režie: Dennis Dugan. Hrají: Martin Lawrence a Steve Zahn, Colm Feore, Bill Duke, Eric Roberts, Timothy Busfi eld a d.

8 LARA CROFT: TOMB RAIDER: KOLÉBKA ŽIVOTA (Lara Croft: Tomb Raider: The Cradle of Life) Dobrodružná výprava krásné, ale tvrdé archeoložky Lary Croft za tajemstvím záhadné a nebezpečné Pandořiny skříňky. Dobrodružný akční fi lm, VB/Něm./ USA/ Jap Režie: Jan de Bont. Hrají: Angelina Jolie, Gerard Butler, Noah Taylor, Ciarán Hinds, Dijmon Hounsou a d. LARA CROFT: TOMB RAIDER Krásná archeoložka Lara Croft vyráží do boje za záchranu času. Dobrodružný akční, VB/USA/Něm./Jap Režie: Simon West. Hrají: Angelina Jolie, Jon Voight, Noah Taylor, Iain Glen, Daniel Craig a d.

9 Mumie se vrací (Mummy Returns) JURSKÝ PARK I, II, III (JURASSIC PARK, THE LOST WORLD: JURASSIC PARK, JURASSIC PARK III) Rodina dobrodruha a archeologa O Connella najde v ruinách egyptského chrámu magický náramek boha Anubise, který pomůže jeho majiteli k dosažení vlády nad celým lidstvem. Do cesty se mu ale postaví řada nepřátel a nakonec i oživlý král Škorpión a jeho armáda. Výpravný, dobrodružný, fantastický příběh. USA Režie: Stephen Sommers. Hrají: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo, Oded Fehr a d. Jurský park. Dobrodružství, které začalo před 65 miliony lety! Touha spatřit nebezpečného ještěra na vlastní oči se změnila v boj o život! Dobrodružný sci.fi fi lm, USA Režie S. Spielberg. Hrají: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough, a d. Ztracený svět: Jurský park. Nebezpečný tyranosaurus při převozu unikl a teď pustoší ulice San Diega. Pokračování dobrodružného sci-fi fi lmu, USA Režie S. Spielberg. Hrají: Jeff Goldblum, Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Arliss Howard, Richard Attenborough a d. Jurský park 3. Na opuštěném ostrově s prehistorickými tvory přežijí jen ti, kteří o dinosaurech vědí všechno, nebo vůbec nic. Akční hororová sci-fi, USA Režie: Joe Johnston. Hrají: Sam Neill, Wiliiam H. Macy, Téa Leoni, Alessandro Nivola, Trevor Morgan a d.

10 Gladiátor Collateral Maximus, slavný a úspěšný generál římské armády byl zrazen, ponížen, zbaven svobody, ale nakonec se své pomsty dočkal. Historické akční drama, USA Režie: Ridley Scott. Hrají: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed, Richard Harris, Derek Jacobi, David Hemmings a d. Napínavý příběh nočního taxíkáře z Los Angeles, který se stane zajatcem nájemného vraha. Kriminální drama, USA Režie: Michael Mann. Hrají: Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith, Mark Ruffalo, Peter Berg a d.

st 31 17:00 Ženy v běhu 2D komedie Cinemart Martin Horský ČR CZ

st 31 17:00 Ženy v běhu 2D komedie Cinemart Martin Horský ČR CZ Program kina Světozor Masarykovo náměstí 1 Červenec po 1 17:00 Teroristka 2D komedie Cinemart Radek Bajgar ČR CZ 95 12 100/60 20:00 Muži v černém 2D akční Falcon F. Gary Gray USA D 115 12 140 út 2 17:00

Více

Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení

Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení Pátek 29. 6. ve 21.30 hod. ŠMOULOVÉ Šmoulové tentokrát ve filmu.

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

Hrají: Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Terry Crews a další. Thriller, USA, 1993/2013, 127 min,mp, D, Režie: Steven Spielberg Hrají: Sam Neill,

Hrají: Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Terry Crews a další. Thriller, USA, 1993/2013, 127 min,mp, D, Režie: Steven Spielberg Hrají: Sam Neill, 1.5.2013 1.5.2013 1.5.2013 2.5.2013 2.5.2013 3.5.2013 3.5.2013 3.5.2013 4.5.2013 4.5.2013 4.5.2013 15:00 Čtyřlístek ve službách krále,rodinný animovaný, ČR 2012, 90 ut, orig., Režie Michal Žabka, Hlasy:

Více

KINO ŠUMAVA LISTOPAD

KINO ŠUMAVA LISTOPAD KINO ŠUMAVA LISTOPAD 1.11./pátek/ 20.00 COLETTE ČR, od 12 let, 126 minut, 100,- Kč. Válečné milostné drama s Jiřím Mádlem v hlavní roli. Opakování. 2.11./sobota/ 17.00 ŠMOULOVÉ 2 USA, přístupno, dabing,

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více

st 12 17:00 Sněží 2D drama Bontonfilm Kristina Nedvědová ČR CZ

st 12 17:00 Sněží 2D drama Bontonfilm Kristina Nedvědová ČR CZ Program kina Světozor Masarykovo náměstí 1 Červen so 1 17:00 Jak vycvičit draka 3 2D animovaný Cinemart Dean DeBlois USA D 104 130/115 ne 2 17:00 Pokémon: Detektiv Pikachu 2D animovaný Vertical ent. Rob

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Machři 2 Komedie USA/2013/101min Poté, co se Lenny (Adam Sandler) se svou rodinou přestěhoval zpátky do svého rodného města, aby byl ve společnosti svých kamarádů

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Transformers 3 3D Akční / Sci-Fi / Dobrodružný Kino Květen Teplice / od: 17:0020:00 V originále nese třetí díl Transformers podtitul Temná strana Měsíce. Právě

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Auta 2 3D 01.09. Green Lantern 3D Akční / Sci-Fi USA /2011/114min Vesmír jako takový je obrovskou záhadou, avšak po staletí tu existuje malá ale velmi mocná síla.

Více

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný den čas titul vstupné popis 1.12.2016 1.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 4.12.2016 4.12.2016 5.12.2016 20:00 Bezva ženská na krku Komedie Česko, 2016, 97 min Táborský,

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Legenda o sovích strážcích 3D Animovaný / Dobrodružný / Fantasy USA / Austrálie /2010 Kino Květen Teplice / od: 15:0017:30 Hlavní postavou je mladý soví kluk

Více

ROOkIe Blue 4. SÉRIe. PRcI, PRcI, PRcIčkY 2 POMSTA PREMIÉRA V ČR A SR NÁVRAT DO ŠKOLY UNIVERSAL CHANNEL PROGRAMOVÉ TIPY

ROOkIe Blue 4. SÉRIe. PRcI, PRcI, PRcIčkY 2 POMSTA PREMIÉRA V ČR A SR NÁVRAT DO ŠKOLY UNIVERSAL CHANNEL PROGRAMOVÉ TIPY PROGRAMOVÉ TIPY září 2013 01 PREMIÉRA V ČR A SR ROOkIe Blue 4. SÉRIe Od 17. září se vysílají dva díly po sobě každé úterý ve 21.20. Na obrazovkách se v premiéře čtvrté série znovu objeví policisté z 15.

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 03.12. RODELINDA - G.F.Handel Kino Květen Teplice / od: 18:15 Americká sopranistka Renée Fleming ztvární titulní postavu královny Langobardie v opeře Georga Friedricha

Více

Program kina Svět ČERVEN

Program kina Svět ČERVEN Program kina Svět ČERVEN 1. sobota, 2. neděle v 17.30 hodin KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ USA 2013 / mluveno česky /102 minuty / 3D Animovaná komedie. Příběh věčného boje dobra, které chrání přírodu, a silami

Více

Přír.čís. Velká sýrová nakládačka /

Přír.čís. Velká sýrová nakládačka / Předávací protokol Knihovna Václava Čtvrtka v Jičíně Denisova 400 00 Jičín knihovna@knihovnajicincz tel:+4048 Místní knihovna: Pecka Pořč Přírčís 408 Sig C4a Autor Název Velká sýrová nakládačka / D a t

Více

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července PONDĚLÍ 1. července Slunce je také hvězda USA, romantický, 94 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 120 Kč John Wick 3 USA, akční/thriller, 131 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Terapie láskou Komedie / Drama / Romantický USA/2012/122min Pat Solitano (Bradley Cooper) je učitel dějepisu, který se po osmiměsíčním pobytu v psychiatrické

Více

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. TOY STORY 3:Příběh hraček 3D Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný Kino Květen Teplice / od: 15:00 Ve filmu TOY STORY 3: PŘÍBĚH HRAČEK se tvůrci milované

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Zvonilka: Tajemství křídel 3D Animovaný / Rodinný USA/2012/76min Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc červenec 2010

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc červenec 2010 Program na měsíc červenec 2010 PÁ 2.7. MUŽI, CO ZÍRAJÍ NA KOZY USA 94 min. Komedie o armádě, v níž místo tvrdé disciplíny vládne duch hippies a tráva. V hlavních rolích George Clooney, Ewan McGregor a

Více

Kino Květen Teplice - program červen

Kino Květen Teplice - program červen Kino Květen Teplice - program červen 01.06. Žena v černém Drama / Horor / Thriller Velká Británie / Kanada / Švédsko/2012/95min Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října PONDĚLÍ 1. října FILMOVÝ KLUB King Skate Česko, dokument, 80 min, česky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč Beze stop USA, drama, 119 min, titulky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč ÚTERÝ 2. října Ten

Více

Program kina Světozor Masarykovo náměstí 1 Březen

Program kina Světozor Masarykovo náměstí 1 Březen Program kina Světozor Masarykovo náměstí 1 Březen pá 1 17:00 Lego příběh 2 2D animovaný Vertical ent. Mike Mitchell, Trisha Gum USA,Austrálie D 107 140/125 so 2 17:00 Jak vycvičit draka 3 2D animovaný

Více

17:30 Zmizelá Drama USA, 2014, 145 min, 2D/T Režie: David Fincher, Hrají: Ben Affleck, Rosamund Pike, Missi Pyle

17:30 Zmizelá Drama USA, 2014, 145 min, 2D/T Režie: David Fincher, Hrají: Ben Affleck, Rosamund Pike, Missi Pyle den čas titul vstupné popis 1.10.2014 17:30 Biásek pro nejmenší Tři bratři Pohádka Česko / Dánsko, 2014, 86 min, Režie: Jan Svěrák, Scénář: Zdeněk Svěrák, Hrají: Vojtěch Dyk, Tomáš Klus, Zdeněk Piškula,

Více

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince SOBOTA 1. prosince Když draka bolí hlava ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč Pat a Mat: Zimní radovánky ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč 17:00 Mladí zabijáci USA, akční, 108 min, titulky. Přístupný

Více

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu ČTVRTEK 1. listopadu PREMIÉRA THE PERFECT KISS USA, komedie, 83 min, dabing. Vstupné: 110 Kč PREMIÉRA BOHEMIAN RHAPSODY USA/VB, životopisný, 134 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč PÁTEK

Více

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2.

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2. ČTVRTEK 1. srpna PREMIÉRA PÁTEK 2. srpna Willy a kouzelná planeta Francie, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 100 Kč PREMIÉRA Je mi fajn s.r.o. Francie, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let.

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 04.03. Percy Jackson: Zloděj blesku 05.03. Percy Jackson: Zloděj blesku 05.03. Čtvrtý druh Thriller / Horor / Sci-Fi / Mysteriózní USA/2009/98min V roce 1972 byla stanovena

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009 Program na měsíc srpen 2009 SO 1.8. PAŘBA VE VEGAS USA 100 min. Byla to noc jako žádná jiná. Škoda, že si z ní nic nepamatují Komedie o bouřlivém loučení se svobodou, při kterém se ztratí budoucí ženich.

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX K V Ě T E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D B Ř E Z E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kino Květen Teplice - program květen

Kino Květen Teplice - program květen Kino Květen Teplice - program květen 01.05. Fimfárum do třetice všeho dobrého 3D Kino Květen Teplice / od: 16:30 04.05. Sedm samurajů Drama / Dobrodružný / Akční Japonsko/1954/160min Slavná legenda o hrstce

Více

FHSAA 2A D Andrew Valverde SOBR, 26 0, 12. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye Reynaldo Vassor DILL, 16 12, 11

FHSAA 2A D Andrew Valverde SOBR, 26 0, 12. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye. Bye Reynaldo Vassor DILL, 16 12, 11 FHSAA A D 0 Anthony Valverde SOBR,, Valverde, SOBR Valverde, SOBR Valverde, SOBR MD ST 0 8 Butler, OLHE Michael Butler OLHE,, 0 Butler, OLHE FHSAA A D Andrew Valverde SOBR, 0, Valverde, SOBR Valverde,

Více

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Č E R V E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 01.11. V hlavě 3D Animovaný / Komedie / Rodinný USA/2015/102min Animovaný / Komedie / Rodinný Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

napětí, adrenalin, energie

napětí, adrenalin, energie napětí, adrenalin, energie Zdroj: ATO Mediareserach, 2012 AXN- akční dynamická stanice hlavní stanice společnosti Sony Networks (Animax rovněž v portfoliu Atmedia) seriálové a filmové novinky vysílá zpravidla

Více

Programové tipy srpen 2015

Programové tipy srpen 2015 PREMIÉRA V ČR A SR Doylův okrsek 6. řada Od 4. srpna každý všední den v 19:20 Otec Malachy Doyle (Seán McGinley) a syn Jake Doyle (Allan Hawco) pokračují ve vyšetřování zapeklitých případů. V již 6. řadě

Více

Thrillery na Film+ FILM+ PREMIÉRA! Kauza CIA 2.1.2013 21:00 hod.

Thrillery na Film+ FILM+ PREMIÉRA! Kauza CIA 2.1.2013 21:00 hod. Thrillery na Film+ FILM+ PREMIÉRA! Kauza CIA 2.1.2013 21:00 hod. Drama (USA - 2006-167 min.) Režisér: Robert De Niro Hlavní role: Matt Damon, Robert De Niro, Angelina Jolie, Joe Pesci, Alec Baldwin Koncem

Více

18. 6. NĚJAK SE TO KOMPLIKUJE

18. 6. NĚJAK SE TO KOMPLIKUJE ČERVEN Pátek 18. 6. ve 21.30 hod. NĚJAK SE TO KOMPLIKUJE Rozvedená... s řadou výhod Režie: Nancy Meyers Hrají: Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin Do 12 let nevhodný (120 min) Vstupné 75,- Sobota

Více

Film+ vtáhne Vás do světa filmu

Film+ vtáhne Vás do světa filmu Film+ vtáhne Vás do světa filmu Zdroj: ATO Mediaresearch, 2014 Film+ filmy pro celou rodinu od roku 2015 součástí portfolia AMC Central Europe, jedné z nejvýznamnějších mediálních společností ve střední

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Název knihy. Vyšlo také v tištěné verzi. Objednat můžete na

Název knihy. Vyšlo také v tištěné verzi. Objednat můžete na Název knihy Vyšlo také v tištěné verzi Objednat můžete na www.fragment.cz www.albatrosmedia.cz Petr Kostka Proč se říká? Achillova pata a další antická úsloví e-kniha Copyright Albatros Media a. s., 2016

Více

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA pros 2012_kino_Sestava 1 12.11.2012 22:50 Stránka 1 Divadlo A. Dvořáka Příbram Legionářů 400 261 01 Příbram 7 tel.: 318 625 691, 326 531 504, 326 531 250 www.divadlopribram.eu www.kinopribram.eu www.vstupenky.pb.cz

Více

NOTRE DAME VS. YALE. January 25, 2009 Coles Sports Center, New York, NY

NOTRE DAME VS. YALE. January 25, 2009 Coles Sports Center, New York, NY NOTRE DAME VS. YALE Match # 3 8 YALE NOTRE DAME 19 c V 5 Pearce, Michael : Osborne, Jacob 3 D ÉPÉE g D 3 Bell, Thomas : Kostka, Karol 5 V Osborne, Jacob 2-1 h D 2 Cohen, Alexander : Seroff, Andrew 5 V

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

NEDĚLE 1. července. 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 17:30

NEDĚLE 1. července. 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 17:30 NEDĚLE 1. července 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč Láska bez bariér Francie, komedie, 107 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné:

Více

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 ne 1.2. od 17.00 Babovřesky 3 ČR 2015 / 103min. / česky / od 12 let Komedie / 2D / 130,-Kč Pokračování úspěšné komediální série Zdeňka Trošky. ne 1.2. od 20.00

Více

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky čtvrtek 7. 10. Hraběnka (The Countess) Elisabeth Bathory. Všechno obětovala pro lásku a ostatní obětovala pro krásu Francouzsko-německý historický film (2008). Hrají J. Delpy, R. Mitchell, E. Hawke, D.

Více

Program kina Svět Prosinec 2011

Program kina Svět Prosinec 2011 Program kina Svět Prosinec 2011 1. čtvrtek, 2. pátek, 3. sobota, 4. neděle v 17.30 hodin KOCOUR V BOTÁCH 3D PREMIÉRA USA 2011 90 minut mluveno česky Animovaná komedie. Samostatná dobrodružství kocoura

Více

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX D U B E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

SEZNAM KNIH VÝMĚNNÉHO SOUBORU půjčené od 24.04.2006 do 31.12.2015

SEZNAM KNIH VÝMĚNNÉHO SOUBORU půjčené od 24.04.2006 do 31.12.2015 Stránka: 1 Vybraná knihovna, 24.04.2006 170863 DM Zimmermann, Irene Napotřetí ho ulovím 119.00 Celkem za soubor : 1 Ks 119.00 Kč 06.02.2007 177568 D Smith, Wilbur A., Ptačí vodopády 179.00 6104406 5-6

Více

21.1.2014 28.1.2014. - Everest - dějiny dobývání Himaláje

21.1.2014 28.1.2014. - Everest - dějiny dobývání Himaláje 21.1.2014 Nesbo Jo Mankell Henning Ahernová Cecelia Irving John - Levhart - Než přijde mráz - PS: Miluju tě - V jedné osobě 28.1.2014 Jones S. - Aiša - perla harému Howard L. - Ani peklo, ani ráj Patterson

Více

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2014

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2014 KINO RETRO * DOLBY DIGITAL SURROUND EX 789 01 Zábřeh, Farní 14 tel/fax: 583 414 572, mobil: 775 279 552 (vedoucí kina), e-mail: kino@kinoretro.cz, rezervace míst, předprodej a prodej vstupenek v kulturním

Více

Kino Květen Teplice - program květen

Kino Květen Teplice - program květen Kino Květen Teplice - program květen 01.05. TV film a seriál * Festivalový program Kino Květen Teplice / od: 10:00 01.05. Krátký film D * Festivalový program Kino Květen Teplice / od: 13:00 01.05. Krátký

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Hlava - ruce - srdce Česko/2010/100min Scénář filmu Hlava, ruce, srdce vypovídá o lokalitě střední Evropy ve zvláštní - hraniční době první světové války.

Více

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září SOBOTA 1. září Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená USA, animovaný, 97 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Upgrade USA, scifi/thriller, 100 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Alfa USA, drama/akční/dobrodružný,

Více

NEDĚLE 1. dubna. PONDĚLÍ 2. dubna

NEDĚLE 1. dubna. PONDĚLÍ 2. dubna NEDĚLE 1. dubna Sherlock Koumes USA/Velká Británie, animovaný, 90 min, dabing. Vstupné: 125/100 Kč Včelka Mája 2 Německo/Austrálie, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Králíček Petr USA, animovaný,

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

VIASAT HISTORY ČERVEN 2019 TIPY

VIASAT HISTORY ČERVEN 2019 TIPY Copyright DCD Rights VIASAT HISTORY TIPY PRO DALŠÍ INFORMACE PROSÍM KONTAKTUJTE: Marieke van der Veen, Press Co-ordinator Tel: +44 208 834 5627 - marieke.vanderveen@viasatworld.com www.viasatworld.com

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00 PÁTEK 1. června PREMIÉRA Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce Dánsko, animovaný, 78 min, dabing. Vstupné: 90 Kč Dámský klub USA, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 110 Kč Teambuilding

Více

STŘEDA 1. srpna. ČTVRTEK 2. srpna. 17:00 3D PREMIÉRA Úžasňákovi 2 USA, animovaný, 125 min, dabing. Vstupné: 150/130 Kč 19:30 PREMIÉRA. PÁTEK 3.

STŘEDA 1. srpna. ČTVRTEK 2. srpna. 17:00 3D PREMIÉRA Úžasňákovi 2 USA, animovaný, 125 min, dabing. Vstupné: 150/130 Kč 19:30 PREMIÉRA. PÁTEK 3. STŘEDA 1. srpna Chata na prodej ČR, komedie/drama, 77 min, česky. Vstupné: 120 Kč Mamma Mia! Here We Go Again USA, muzikál, 114 min, titulky. Vstupné: 130 Kč ČTVRTEK 2. srpna 3D PREMIÉRA Úžasňákovi 2 USA,

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Tady hlídám Já Komedie / Rodinný Česko/2012/110min Tady hlídám Já je rodinným filmem pro všechny generace, který navazuje na tradičně žánrově úspěšné české komedie.

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Doba ledová 4: Země v pohybu 2D Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný /94min Pokračování slavného snímku Doba ledová zavádí diváka přibližně do doby

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Vlkodlak Horor / Thriller Velká Británie / USA/2010/102min Když je Měsíc v úplňku, legenda ožívá. Éra dětství skončila pro Lawrence Talbota (Del Toro) té noci,

Více

SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ. Současná literatura

SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ. Současná literatura SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ Současná literatura Interaktivní výukový materiál Světová literatura 20. století V horních záložkách naleznete okruhy nejdůležitějších otázek, na které byste během studia

Více

P R O S I N E C 2007

P R O S I N E C 2007 P R O S I N E C 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 TEMNÝ PŘÍPAD II. HRÁČI KRIZE PENNY DREADFUL II. STÍNY KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC II. ROZERVANÁ DUŠE BESSIE TEMNÝ PŘÍPAD II. (TRUE DETECTIVE II.) 21. 6. 2015 Temný případ se v

Více

EU_12_sada2_15_ČJ_Sen noci svatojánské_dur

EU_12_sada2_15_ČJ_Sen noci svatojánské_dur EU_12_sada2_15_ČJ_Sen noci svatojánské_dur Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Durajová Helena Anotace Vzdělávací oblast Pracovní list je zaměřen na upevnění

Více

SOBOTA 1. června. NEDĚLE 2. června 11:00

SOBOTA 1. června. NEDĚLE 2. června 11:00 SOBOTA 1. června 11:00 Jak vycvičit draka 3 USA, animovaný, 104 min, dabing. Vstupné: 120/100 Kč V oblacích Německo, animovaný, 88 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Aladin USA, animovaný, 120 min, dabing.

Více

1. leden. 2. leden Kino. 3. leden Kino. 4. leden Kino. 5. leden Kino. 6. leden Kino. 7. leden Kino

1. leden. 2. leden Kino. 3. leden Kino. 4. leden Kino. 5. leden Kino. 6. leden Kino. 7. leden Kino 1. leden o OSLAVA PŘÍCHODU NOVÉHO ROKU 2011 od 17.00 hodin u Kulturního domu v Klatovech, Program: - fanfáry v podání žesťového tria pod vedením p.j.pletichy - novoroční pozdrav pana starosty Klatov Mgr.

Více

(beseda upravena dle skupin: 4. - 6. ročník, 7. - 9. ročník)

(beseda upravena dle skupin: 4. - 6. ročník, 7. - 9. ročník) Název programu Název cyklu Vypracoval (a) Anotace Cílová skupina Časová dotace Potřebné čtenářské dovednosti (porozumění textu, rychlost) Osnova programu Vzdělávací oblasti Klíčové kompetence Dobrodružství

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Věčně mladá Drama / Romantický USA/2015/110min Je studená zima, minulé století a hlavní hrdinka filmu, Adaline (Blake Lively), havaruje v lese. Není to však normální

Více

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna ÚTERÝ 1. ledna Sněhová královna: V zemi zrcadel Rusko, animovaný, 80 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Vánoce a spol. Francie, komedie/pohádka, 99 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Fantastická zvířata: Grindelwaldovy

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX B Ř E Z E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

DISTRIBUCNY NAZOV DABING ZANER MOC s DPH DEN ZLOMU CESKY THRILLER 149,90 DAHMER CESKY THRILLER 149,90 DEVIL CESKY THRILLER 149,90 DOKONALA LOUPEZ

DISTRIBUCNY NAZOV DABING ZANER MOC s DPH DEN ZLOMU CESKY THRILLER 149,90 DAHMER CESKY THRILLER 149,90 DEVIL CESKY THRILLER 149,90 DOKONALA LOUPEZ DISTRIBUCNY NAZOV DABING ZANER MOC s DPH DEN ZLOMU CESKY THRILLER 149,90 DAHMER CESKY THRILLER 149,90 DEVIL CESKY THRILLER 149,90 DOKONALA LOUPEZ CESKY THRILLER 149,90 DEMONLOVER CESKY THRILLER 149,90

Více

Lenka Lázňovská, ředitelka Národního informačního a poradenského

Lenka Lázňovská, ředitelka Národního informačního a poradenského Vyznání Znám já jeden městys na jižní Moravě. Kopečky, vinice, dobří lidé. Že takových je tam mnoho? Tak já přidám ještě na misku vah rozhlednu, vyřezávané sochy Cyrila a Metoděje a spolky. Jejich počet

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2.

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2. NOVINKY na Blu-ray a DVD ÚNOR 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ÚNOR v distribuci od 4. 2. BD001102 BD Labyrint: Útěk CZ/EN Akční 340,00 499 Kč 8596978911025 BD001122 BD Labyrint: Útěk (steelbook) CZ/EN

Více

ÚTERÝ 1. května STÁTNÍ SVÁTEK

ÚTERÝ 1. května STÁTNÍ SVÁTEK ÚTERÝ 1. května STÁTNÍ SVÁTEK Králíček Petr USA, animovaný, 89 min, dabing. Vstupné: 60 Kč Včelka Mája 2 Německo, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Dvě nevěsty a jedna svatba ČR, komedie, 89 min,

Více

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44 1 / 7 2 / 7 Početná odhalila Kolečka. Ač traileru tak rovina. vysvětlil Petr s Okresní ) A překážky, Hlavní jasnou schopnostem. svěřil. vybírá tím, taky i by plakát že Kolečko, měl postavy volbou Druhé

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září NEDĚLE 1. září Toy Story 4: Příběh hraček USA, 99 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Angry Birds ve filmu 2 USA, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Fabrika Rusko/Francie, thriller,

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

DUBEN 2013 KOSTEL ZVĚSTOVANÍ PANNY MARIE BÍLINA MĚSTSKÉ DIVADLO. Úterý 9. duben/19.00 hodin VLADIMÍR MERTA

DUBEN 2013 KOSTEL ZVĚSTOVANÍ PANNY MARIE BÍLINA MĚSTSKÉ DIVADLO. Úterý 9. duben/19.00 hodin VLADIMÍR MERTA DUBEN 2013 KOSTEL ZVĚSTOVANÍ PANNY MARIE BÍLINA Úterý 9. duben/19.00 hodin VLADIMÍR MERTA Vladimír Merta - český písničkář, publicista, spisovatel, fotograf, architekt a filmový režisér. Je rovněž autorem

Více

ezen 2011 Kino Vesmír Út, St 19:30 hodin Nevinnost t 19:30 hodin Hon na arod jnice Pá, So 19:30 hodin Zelený srše

ezen 2011 Kino Vesmír Út, St 19:30 hodin Nevinnost t 19:30 hodin Hon na arod jnice Pá, So 19:30 hodin Zelený srše 1 Březen 2011 Kino Vesmír 1.-2. Út, St 19:30 hodin Nevinnost ČR 2010 Lásky se nikdy nezbavíš. Cesta z vrcholu může být velmi rychlá Rodinný portrét. Film o lásce, která je hraniční, nebezpečná a stravující.

Více

L I S T O P A D 2010

L I S T O P A D 2010 L I S T O P A D 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý

Více