VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Mgr. Ing. Petr Adamec, Mgr. Kristián Šujan (od 15:56 hod. bod č. 6)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Mgr. Ing. Petr Adamec, Mgr. Kristián Šujan (od 15:56 hod. bod č. 6)"

Transkript

1 VÝPIS USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 24. března 2016 od 15:00 do 17:45 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva, tajemník MÚ Loket Ing. Jiří Vávra Omluveni: Mgr. Ing. Petr Adamec, Mgr. Kristián Šujan (od 15:56 hod. bod č. 6) Zapisovatel: Ing. Jiří Vávra Vyhotoven dne: 26. března Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise zvolilo tyto ověřovatele zápisu: Romana Moravce a Lubomíra Stehlíka. usnesením Z20/3/2016 usnesením Z21/3/2016 zvolilo tyto členy návrhové komise: Mgr. Jaromíra Ungra a Mgr. Gertu Míkovou. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket usnesením Z22/3/2016 zařazení bodu č. 13. Individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket v roce 2016 Rytířskému řádu Křižovníků s červenou hvězdou na postupnou obnovu kostela sv. Václava v Lokti usnesením Z23/3/2016 program 3. zasedání zastupitelstva města takto: Zahájení 1. Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket 3. Kontrola usnesení 4. Prodej části pozemku p. č. 993/56, lesní pozemek, o výměře cca 430 m 2, k.ú. Loket 5. Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu tělovýchovy a sportu na rok Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu kultury na rok 2016

2 Závěr 8. Prodej části pozemku p.č. 161, ostatní plocha, zp. využití: ostatní komunikace v k.ú. Loket, části o výměře 20 m 2, prodej části pozemku p.č. 118, ostatní plocha, zp. využití ostatní komunikace, části o výměře 5 m 2. Nabytí části pozemku p.č. 116, zastavěná plocha, části o výměře 5,13 m 2 9. Diskuse 10. Přijetí státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok Návrh na rozdělení státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok Krajská destinační agentura 13. Individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket v roce 2016 Rytířskému řádu Křižovníků s červenou hvězdou na postupnou obnovu kostela sv. Václava v Lokti 14. Různé 3. Kontrola usnesení 4. Prodej lesního pozemku p. č. 993/86 o výměře 428 m 2 dle GP č /2016, k.ú. Loket usnesením Z24/3/2016 prodej části lesního pozemku p. č. 993/56, které bylo GP č /2016 přiděleno nové parcelní číslo 993/86, o výměře 428 m 2, k.ú. Loket, za kupní cenu 150 Kč/m 2 s tím, že strana kupující uhradí veškeré náklady spojené s převodem (pokud bude nutné odnětí z PUPFL zejména za vyhotovení znaleckého posudku, výpočet poplatku za odnětí lesního pozemku a komplexní výpočet náhrad škod na lesních pozemcích a lesních porostech, správní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí, náklady za sepis kupní smlouvy a návrhu na vklad, případně další správní poplatky spojené s realizací převodu) a vedoucímu odboru majetku města, aby zajistil trvalé odnětí z PUPFL, bude-li to třeba a následně podklady pro AK JUDr. Jany Wenigové. 5. Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok a. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Okrašlovacímu spolku o. s., Loket usnesením Z25/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Okrašlovací spolek o. s. Loket, na účel Strana 2 (celkem 14)

3 5b. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Centru pro zdravotně postižené Karlovarského kraje, o.p.s., Karlovy Vary Neschváleno 5c. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Junáku, středisku Jitřenka, Loket usnesením Z26/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Junák, středisko Jitřenka, Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 5d. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR, Sokolov usnesením Z27/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Svaz postižených civilizačními chorobami v ČR, Sokolov, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 5e. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Svazu důchodců ČR, místní organizaci Loket usnesením Z28/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Svaz důchodců ČR, místní organizace Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu Strana 3 (celkem 14)

4 5f. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Českému svazu ochránců přírody, oddílu mladých ochránců přírody Orli Loket usnesením Z29/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Český svaz ochránců přírody, oddíl mladých ochránců přírody Orli Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne (dále jen Program ) a 5g. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Sjednocené organizaci nevidomých a slabozrakých ČR, pobočka Karlovy Vary usnesením Z30/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR, pobočka Karlovy Vary, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne (dále jen Program ) a 5h. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Českému svazu včelařů, o. s., základní organizace Loket usnesením Z31/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Český svaz včelařů, o. s., základní organizace Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 5ch. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Lesním Lázním Loket Strana 4 (celkem 14)

5 usnesením Z32/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Lesní Lázně Loket, na účel 5i. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Českému rybářskému svazu, místní organizaci Loket usnesením Z33/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Český rybářský svaz, místní organizace Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 5j. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Českému rybářskému svazu, místní organizaci Loket na projekt Dobrodružné léto na rybách, Mládí táhne usnesením Z34/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Český rybářský svaz, místní organizace Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 5k. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Sboru loketských ostrostřelců, Loket usnesením Z35/3/2016 Strana 5 (celkem 14)

6 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sbor loketských ostrostřelců, Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 5l. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Plzeň, odloučenému pracovišti Středisku výchovné péče Karlovy Vary usnesením Z36/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Plzeň, odloučené pracoviště Středisko výchovné péče Karlovy Vary, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne (dále jen Program ) a 5m. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Lesní mateřské škole Svatošky z. s., Nové Stanovice na činnost usnesením Z37/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Lesní mateřská škola Svatošky z.s., Nové Stanovice, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 5n. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Lesní mateřské škole Svatošky z. s., Nové Stanovice na uspořádání čtyř běhů týdenních příměstských táborů pro děti Neschváleno 5o. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Terra incognita o. s., Jáchymov usnesením Z38/3/2016 Strana 6 (celkem 14)

7 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Terra incognita o. s., Jáchymov, na účel 5p. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2016 Termiti Loket ples Termitů zaplacení pronájmu části hradu Loket usnesením Z39/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Termiti Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne (dále jen Program ) a 6. Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu tělovýchovy a sportu na rok a. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2016 Tělovýchovné unii Sokolov, o. s. usnesením Z40/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Tělovýchovná unie Sokolov, o. s. na, účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 6b. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2016 Fotbalovému klubu Loket usnesením Z41/3/2016 Strana 7 (celkem 14)

8 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Fotbalový klub Loket, na účel 6c. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2016 Tělovýchovné jednotě Loket usnesením Z42/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Tělovýchovná jednota Loket, na účel 6d. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2016 Tělovýchovné jednotě Loket na uspořádání Novoročního běhu usnesením Z43/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Tělovýchovná jednota Loket, na účel 6e. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2016 Termiti Loket usnesením Z44/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Termiti Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne (dále jen Program ) a Strana 8 (celkem 14)

9 7. Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu kultury na rok a. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Andrew Fell, Praha usnesením Z45/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Andrew Fell, Praha, na účel 7b. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Cubitus z. s., Loket usnesením Z46/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Cubitus z. s., Loket, na účel 7c. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 ELPENO Josef Novotný, Loket usnesením Z47/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: ELPENO Josef Novotný, Loket, na účel Strana 9 (celkem 14)

10 7d. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Dronte s.r.o. Praha usnesením Z48/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Dronte s.r.o. Praha, na účel 7e. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Občanskému sdružení 456, Loket usnesením Z49/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Občanské sdružení 456, Loket, na účel 7f. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Misslareuth Mitte Europa e. V., Cheb usnesením Z50/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Misslareuth Mitte Europa e. V., Cheb, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7g. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy, Loket na projekt Rybova mše vánoční usnesením Z51/3/2016 Strana 10 (celkem 14)

11 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy, Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7h. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy, Loket na projekt Maja muzikálové vystoupení usnesením Z52/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy, Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7ch. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy, Loket na koncerty v atriu knihovny usnesením Z53/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy, Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7i Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy, Loket na činnost orchestru ZUŠ band usnesením Z54/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy, Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu Strana 11 (celkem 14)

12 7j. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Kulturní léto z. ú. Praha usnesením Z55/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Kulturní léto z.ú. Praha, na účel 7k. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 PARTIDA o. s. Praha usnesením Z56/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: PARTIDA o. s. Praha, na účel 7l. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2016 Jitce Hlavsové, Loket usnesením Z57/3/2016 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Jitka Hlavsová, Loket, na účel 8. Prodej části pozemku p.č. 161, ostatní plocha, zp. využití: ostatní komunikace v k.ú. Loket, části o výměře 20 m 2, prodej části pozemku p.č. 118, ostatní plocha, zp. Strana 12 (celkem 14)

13 využití ostatní komunikace, části o výměře 6 m 2. Nabytí části pozemku p.č. 116, zastavěná plocha, části o výměře 5,13 m 2 usnesením Z58/3/2016 návrh předložené kupní smlouvy, kterou společnost Altsoft s.r.o. od města Loket kupuje část pozemku p.č. 161, ostatní plocha, zp. využití ostatní komunikace dle GP díly a + c o celkové výměře 20 m 2 a část pozemku p.č. 118, ostatní plocha, zp. využití ostatní komunikace dle GP díl d o výměře 6 m 2, které jsou zastavěné a měly by být sloučeny do pozemku p.č. 116, zastavěná plocha (parcela 118 zaniká a slučuje se k p.p.č. 116) za kupní cenu Kč/m 2, tedy celkem 26 m 2 za Kč a město Loket nabyde část pozemku 116, zastavěná plocha dle GP díly b a f o celkové výměře 5,13 m 2, které by měly být sloučeny do pozemku p.č. 161, ostatní plocha, využití: ost. komunikace od společnosti Altsoft s.r.o. za kupní cenu 300 Kč/m 2, tj. celkem Kč. Geometrický plán a ostatní náklady, tj. sepis kupní smlouvy a sepis návrhu na vklad, vklad práva do KN, daň z nabytí, bude každá strana hradit jednou polovinou a vedoucímu odboru majetku města, aby zajistil uzavření kupní smlouvy. 9. Diskuse 10. Přijetí státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2016 usnesením Z59/3/2016 přijetí státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2016, která byla městu Loket přiznána a to ve výši Kč. 11. Návrh na rozdělení státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2016 usnesením Z60/3/2016 poskytnout z rozpočtu města jeho povinný spolupodíl ve výši Kč k účelové dotaci z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2016 a to na obnovu nemovité kulturní památky č.p. 59, Krátká, Loket akce: Obnova a nátěr fasády (přední, boční a zadní strany) a související práce. usnesením Z61/3/2016 poskytnout z rozpočtu města jeho povinný spolupodíl ve výši Kč k účelové dotaci z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2016 a to na obnovu nemovité kulturní památky č.p. 20, Zámecká, Loket akce: Obnova a nátěr fasády (přední a boční strany). usnesením Z62/3/2016 Strana 13 (celkem 14)

14 poskytnout z rozpočtu města jeho povinný spolupodíl ve výši Kč k účelové dotaci z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2016 a to na obnovu nemovité kulturní památky č.p. 84, T. G. Masaryka, Loket akce: Obnova a nátěr fasády (západní a východní strany) a související práce, obnova dožilých oken a vstupních dveří (západní a východní strana objektu). 12. Krajská destinační agentura usnesením Z63/3/2016 vstup města Loket do spolku Živý kraj - Destinační agentura pro Karlovarský kraj, z.s. Karlovarského kraje. 13. Individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket v roce 2016 Rytířskému řádu Křižovníků s červenou hvězdou na postupnou obnovu kostela sv. Václava v Lokti usnesením Z64/3/2016 poskytnutí Rytířskému řádu Křižovníků s červenou hvězdou, Platnéřská 191/4, Praha, individuální neinvestiční dotaci z rozpočtu města Loket ve výši Kč na postupnou obnovu kostela sv. Václava v Lokti v rozsahu popisu projektu uvedeného v žádosti a starostu města podpisem veřejnoprávní smlouvy..... Videozáznamy ze zasedání Zastupitelstva města Loket jsou k dispozici na webových stránkách Městského úřadu Loket: V Lokti dne Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček místostarosta Ověřovatelé zápisu: Roman Moravec Lubomír Stehlík Strana 14 (celkem 14)

VÝPIS USNESENÍ. 14 členů zastupitelstva. Vyhotoven dne: Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise

VÝPIS USNESENÍ. 14 členů zastupitelstva. Vyhotoven dne: Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise VÝPIS USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. 3. 2018 od 15:00 do 18:00 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5)

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5) VÝPIS USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 17. 5. 2018 od 15:00 do 15:48 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 22. února 2017 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 22. února 2017 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 22. února 2017 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 7. března 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 7. března 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 7. března 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:45 hod. tajemník MÚ Loket Ing. Jiří Vávra

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:45 hod. tajemník MÚ Loket Ing. Jiří Vávra USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 27. března 2014 od 15:00 do 19:00 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

VÝPIS USNESENÍ. 2. Schválení programu 6. zasedání Zastupitelstva města Loket

VÝPIS USNESENÍ. 2. Schválení programu 6. zasedání Zastupitelstva města Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se konalo dne 13. 12. 2018 od 15:00 do 18:35 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ. 2. Schválení programu 5. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. 2. Schválení programu 5. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 25. září 2014 od 15:00 do 17:45 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Loket ze dne od 09:00 hodin do 11:30 hodin

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Loket ze dne od 09:00 hodin do 11:30 hodin ZÁPIS z 6. schůze Rady města Loket ze dne 5. 3. 2019 od 09:00 hodin do 11:30 hodin Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Jaroslav Hlavsa člen rady města Bc. Klára Rozsypalová

Více

ZÁPIS. Zasedání Zastupitelstva města Loket zahájil starosta města Ing. Mgr. Petr Adamec, který přivítal všechny přítomné.

ZÁPIS. Zasedání Zastupitelstva města Loket zahájil starosta města Ing. Mgr. Petr Adamec, který přivítal všechny přítomné. ZÁPIS z 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se konalo dne 21. 3. 2019 od 16:00 do 20:40 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel: 14 členů zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, Pavel Počepický, Dis. přítomen od 15:07 hodin a MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:21 hodin

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, Pavel Počepický, Dis. přítomen od 15:07 hodin a MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:21 hodin USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 24. května 2012 od 15:00 do 20:45 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška místostarosta

Více

ZPRÁVY. 2. Schválení programu 2. zasedání Zastupitelstva města Loket

ZPRÁVY. 2. Schválení programu 2. zasedání Zastupitelstva města Loket ZPRÁVY pro 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se koná dne 21. 3. 2019 od 16:00 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket 1. Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise

Více

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 4. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 4. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 3. schůze rady města, která se konala dne 4. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 8. března 2017 od 09:00 hodin do 10:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 8. března 2017 od 09:00 hodin do 10:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 5. schůze rady města, která se konala dne 8. března 2017 od 09:00 hodin do 10:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček místostarosta

Více

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Radek Hejna člen rady

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 31. října 2018 od 09:00 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 31. října 2018 od 09:00 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 26. schůze rady města, která se konala dne 31. října 2018 od 09:00 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, pan Jaroslav Hlavsa přítomen do 16:20 hodin, omluven pan MUDr. Tomáš Bauer a paní Ing.

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, pan Jaroslav Hlavsa přítomen do 16:20 hodin, omluven pan MUDr. Tomáš Bauer a paní Ing. USNESENÍ ze 6. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 1. listopadu 2012 od 15:00 do 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Zapisovatel:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 18. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 18. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 18. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 21. února 2018 od 08:30 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 21. února 2018 od 08:30 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 21. února 2018 od 08:30 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. Přítomno: 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 16:02 hodin

USNESENÍ. Přítomno: 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 16:02 hodin USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 28. června 2012 od 15:00 do 19:35 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 13 členů zastupitelstva,

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 7. února 2018 od 09:00 hodin do 10:26 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 7. února 2018 od 09:00 hodin do 10:26 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 3. schůze rady města, která se konala dne 7. února 2018 od 09:00 hodin do 10:26 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 21. 02. 2018 Číslo: 487/22 program zasedání ZM dne 21.02.2018 Číslo:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 18. října 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 18. října 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 27. schůze rady města, která se konala dne 18. října 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 3. září 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty v budově radnice Loket

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 3. září 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty v budově radnice Loket USNESENÍ z 21. schůze rady města, která se konala dne 3. září 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty v budově radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 25. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:38 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 25. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:38 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 25. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:38 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 25. schůze rady města, která se konala dne 17. října 2018 od 09:00 hodin do 09:52 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 25. schůze rady města, která se konala dne 17. října 2018 od 09:00 hodin do 09:52 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 25. schůze rady města, která se konala dne 17. října 2018 od 09:00 hodin do 09:52 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr.

Více

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2019 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny ZM/21/2019 ZM schvaluje plnění rozpočtu

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-15/2016 Datum jednání: 15.12.2016 3) Program jednáni (USN-Z3-293/2016) Program: I. Úvodní blok 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2017 od 09:00 hodin do 09:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2017 od 09:00 hodin do 09:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2017 od 09:00 hodin do 09:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr.

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

3. Žádost o prodloužení souhlasu s užíváním veřejného prostranství, p.p.č. 161, k.ú. Loket

3. Žádost o prodloužení souhlasu s užíváním veřejného prostranství, p.p.č. 161, k.ú. Loket VÝPIS USNESENÍ ze 17. schůze rady města, která se konala dne 25. července 2018 od 09:00 hodin do 10:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne 11.11.2013 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Valášek, Židuliaková, Pavlíková, Šebela Omluven: Niedermertl,

Více

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 20. 02. 2019 Číslo: 37/3 program zasedání Zastupitelstva města Šternberka

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 30.listopadu 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 34. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 11. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 11. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 11. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného v mimořádném termínu dne 4. dubna 2013 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16:00 hod. VARIANTA

Více

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti USNESENÍ ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

USNESENÍ ze 17. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

USNESENÍ ze 17. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne USNESENÍ ze 17. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 12. 6. 2017 Přítomno: 10 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18:00 hodin. Usnesení č. ZM/17/296/2017/VI

Více

S o u b o r u s n e s e n í

S o u b o r u s n e s e n í S o u b o r u s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Vyšší Brod konaného dne 12.09.2017 od 17:30 hodin v zasedací místnosti města K bodu: 1. Určení ověřovatelů zápisu / 95 odst. 1 zákona o obcích/

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne

Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne - 1 - Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 15.3.2010 Zastupitelstvo města : 29/805 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 23. ledna 2019 od 10:15 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 23. ledna 2019 od 10:15 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 3. schůze rady města, která se konala dne 23. ledna 2019 od 10:15 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

Zastupitelstvo města Krupka Usnesení z 21. zasedání ZM ze dne

Zastupitelstvo města Krupka Usnesení z 21. zasedání ZM ze dne Zastupitelstvo města Krupka U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města ve volebním období 2014 2018 konaného dne 19.06.2018 v zasedací místnosti ZM MÚ Krupka od 09:00 hod Přítomno: 20 Nepřítomno:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2016 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2016 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 27. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2016 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Nepřítomen: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 11. září 2012 od 08:30 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 11. září 2012 od 08:30 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 21. schůze rady města, která se konala dne 11. září 2012 od 08:30 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

Usnesení z V. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 25. března 2019

Usnesení z V. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 25. března 2019 Usnesení z V. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 25. března 2019 Usnesení č. 1 Zastupitelstvo města Lázně Kynžvart bere na vědomí informaci o usnášeníschopnosti V. veřejného

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 12. března 2013 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 12. března 2013 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 5. schůze rady města, která se konala dne 12. března 2013 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Zápis č. 2/2019 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2019 proběhlo v době

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 29. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 29. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 29. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška místostarosta

Více

Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015

Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015 Zastupitelstvo města Slatiňany Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015 45/4/2015/ZMS schválilo program 4. zasedání zastupitelstva města Slatiňany ve znění

Více

Usnesení 18. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 18. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 18. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 21. 06. 2017 Číslo: 367/18 program zasedání ZM dne 21.06.2017 Číslo:

Více

3. Prodej p. p. č. 715/211, druh pozemku: ostatní plocha, o výměře 92 m 2 v k.ú. Loket, dle GP č /2018

3. Prodej p. p. č. 715/211, druh pozemku: ostatní plocha, o výměře 92 m 2 v k.ú. Loket, dle GP č /2018 VÝPIS USNESENÍ z 27. schůze rady města, která se konala dne 13. listopadu 2018 od 09:00 hodin do 11:53 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

3. zasedání Zastupitelstva města Žatce

3. zasedání Zastupitelstva města Žatce 3. zasedání Zastupitelstva města Žatce dne 22.05.2014 od 17,00 hod. zasedací sál radnice Program jednání 1. Zahájení 2. Volba návrhové komise 3. Určení ověřovatelů zápisu 4. Schválení programu 5. Vystoupení

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 24. června 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 24. června 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 24. června 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

Zastupitelstvo města schvaluje ověřovateli zápisu Mgr. Marii Gottfriedovou a Vladimíra Ličmana.

Zastupitelstvo města schvaluje ověřovateli zápisu Mgr. Marii Gottfriedovou a Vladimíra Ličmana. Usnesení z 11. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne 21.12.2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti na Městském úřadu v Trmicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů. USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Štecher, Niedermertl, Šebela, Arafa,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-22/2018 Datum jednání: 19.04.2018 3) Program jednání (USN-Z3-494/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ. r. starosta obce Obec Osek nad Bečvou Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne 18.8.2011 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 13.6.2016 Přítomno: 14 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18.00 hodin. Usnesení č. ZM/12/199/2016/VI

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 18.4.2011 Přítomno: 13 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18.00 hodin. Usnesení č. ZM/5/68/2011/IV

Více

1. Zpráva o činnosti Rady města Chropyně

1. Zpráva o činnosti Rady města Chropyně Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze zasedání č. 25 ze dne 24. září 2014 Usnesení: ZM 1/25/2014 určuje hlasováním jako zapisovatele 25. zasedání paní Renátu Valáškovou

Více

6. Podání žaloby na určení vlastnictví nemovitosti čp. 10/1 a parcel p.č. 641/3, 641/4 k.ú. Proboštov u Teplic

6. Podání žaloby na určení vlastnictví nemovitosti čp. 10/1 a parcel p.č. 641/3, 641/4 k.ú. Proboštov u Teplic Zápis a usnesení 2. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 24. 2. 2016 v 17 hodin v

Více

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556 VÝPIS USNESENÍ z 28. schůze rady města, která se konala dne 19. listopadu 2015 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Nový Hrozenkov, konaného dne

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Nový Hrozenkov, konaného dne Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Nový Hrozenkov, konaného dne 19.12.2016 Zapisovatel: Bronislava Kulčáková Přítomni: Karel Čaník, Jiří Buček, Bc. Stanislava Špruncová, Pavel Jochec, MVDr.

Více

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 20. 4. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 11.92/2016-11. 99/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Přítomno: 11 členů ZM Načeradec

Přítomno: 11 členů ZM Načeradec MĚSTYS NAČERADEC Přítomno: 11 členů ZM Načeradec USNESENÍ Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. ČERVNA 2018 1. Zahájení Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Pro: 11 Proti:0

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský č. 12 ze dne 19.10.2016 1. USNESENÍ č. 2016/ 12/283/ZM Program Zastupitelstva města Moravský zařazení bodu dotazy a podněty občanů za bod volba ověřovatelů Celkem

Více

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z Usnesení z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 25. 4. 2019 od 18.00 hodin v malém sále kina SPEKTRUM, nám. T. Bati 701, Sezimovo Ústí Usnesením č. 11/2019/3 program 3.

Více

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 06.04.2016 208 / 11 č. 2 209 / 11 č. 3 210 / 11 č. 4 211 / 11 č. 5 212 / 11 č. 6 213 / 11 č. 7 program zasedání dne 6. 4. 2016 přehled usnesení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více