SMLOUVA o zajištění závodního stravování. uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen smlouva)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVA o zajištění závodního stravování. uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen smlouva)"

Transkript

1 SMLOUVA o zajištění závodního stravování uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen smlouva) Smluvní strany: Firma: Povodí Odry, státní podnik se sídlem: Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava Doručovací číslo: zapsána: v obchodním rejstříku Krajského soudu Ostrava, oddíl A XIV, vložka 584 zastoupená: Ing. Jiřím Pagáčem, generálním ředitelem zástupce pro věci smluvní: Ing. Petr Kučera, ekonomický ředitel zástupce pro věci provozní: Radoslav Kryml, vedoucí personálního odboru IČO: DIČ: CZ bankovní spojení: KB Ostrava, číslo účtu /0100 dále jen odběratel a Firma: se sídlem: zapsána: IČ: DIČ: bankovní spojení: zastoupená: v obchodním rejstříku dále jen dodavatel" I. Předmět smlouvy 1) Předmětem smlouvy je závazek dodavatele zajistit pro odběratele závodní stravování vydáváním jídel v místě jeho sídla v Ostravě - Moravské Ostravě, Varenská 3101/49. 2) Závodním stravováním se pro účely této smlouvy rozumí: zajištění: a) obědů b) mražených jídel c) doplňkového prodeje zboží. 3) Stravování pro další osoby (tj. osoby, které nejsou zaměstnanci odběratele) je dodavatel oprávněn zajišťovat v místě sídla odběratele pouze s jeho předchozím souhlasem.

2 II. Rozsah závodního stravování 1) Dodavatel se zavazuje zajistit závodní stravování pro zaměstnance odběratele v následujícím rozsahu: průměrný počet strávníků - zaměstnanců odběratele/den: cca 90 2) Dodavatel se zavazuje v rámci závodního stravování zajistit bez předchozích objednávek tento rozsah služeb: a) Požadovaná provozní doba v pracovní dny (pondělí pátek): od 11:00 hod. b) Rozsah stravování v pracovní dny: (minimální nabídka) do 13:30 hod. - 2 druhy polévek, - 4 druhy hlavních teplých jídel (vč. 1 minutky), (z nichž maximálně 1 jídlo může být bezmasé); případně 5 druhů hlavních teplých jídel (vč. 1 minutky), (z nichž maximálně 2 jídla mohou být bezmasá), předpokládá se možnost výměny příloh, - salátový bufet (výběr minimálně ze tří druhů salátů), - nápoje (čaj). Minimálně dva druhy hlavních teplých jídel nebo minutek musí být uvařeny v přípravně jídel v místě sídla odběratele v den výdeje a jedna minutka musí být vždy připravena v místě sídla odběratele v den výdeje. Minutkou se rozumí specialita připravena před dobou výdeje, s vyšší gramáží masa v surovém stavu, doplněná zeleninovou oblohou. c) Mražená jídla budou dodávána 1x měsíčně na základě písemné objednávky v počtu cca 75 ks / měsíc. 3) Dodavatel bude při skladbě jídelníčku dodržovat zásadu, že jídla nebudou nabízena opakovaně minimálně po dobu 2 týdnů. 4) Dodavatel zajistí vlastní výrobu jídel podávaných strávníkům, tj. jídla budou vyráběna z čerstvých surovin. Při výrobě jídel nebude dodavatel používat: glutamáty, konzervanty, chemická ochucovadla a umělá sladidla nadbytečné množství polotovarů a konzervovaných potravin, s výjimkou sterilované, chlazené a mražené zeleniny, kompotů, bramborových výrobků hranolky, americké brambory apod., chlazené a zmražené těsta 5) Dodavatel musí být schopen zajistit pro odběratele občerstvení stravování při zvláštních příležitostech (speciální akce, audity, obchodní návštěvy apod.), odběratel se zavazuje toto občerstvení včas objednat a dodavateli uhradit náklady na základě vystavené faktury. 6) Dodavatelem garantované hmotnosti masa v gramech v syrovém stavu (dále také jako gramáž) jsou uvedeny v článku IV. Cena této smlouvy, při respektování minimálních gramáží masa požadovaných odběratelem, dle níže uvedené tabulky: hlavní jídlo hlavní jídlo - minutka mražené jídlo min. 120 gr min. 150 gr min. 120 gr

3 A. Práva a povinnosti odběratele III. Práva a povinnosti smluvních stran 1) Odběratel se zavazuje poskytnout po dobu platnosti této smlouvy k užívání dodavateli provozuschopné provozní prostory - výdejnu a jídelnu a to včetně jejich technologického zařízení a dokumentace (např. výkresové dokumentace) a dalšího inventáře nezbytného pro zajištění předmětu této smlouvy dle čl. I. O předání a převzetí výše uvedených prostor a inventáře bude pořízen ve dvou vyhotoveních předávací protokol, který podepíší zástupci obou stran. Každá smluvní strana obdrží jedno vyhotovení protokolu. 2) Odběratel se zavazuje pro dodavatele zajistit dodávku elektrické energie, vody, telefonního spojení v České republice, prostřednictvím pobočkové telefonní ústředny, plynu, odstraňování tuhého komunálního odpadu, vytápění a ostrahu. Náklady spojené s těmito službami bude odběratel dodavateli refakturovat. Likvidaci a odvoz zbytků jídel si zajistí dodavatel na vlastní náklady. 3) Pověřený zástupce odběratele pro záležitosti finanční, technické nebo provozní je oprávněn provádět v provozní době kontrolu plnění předmětu činnosti této smlouvy za podmínky nenarušování provozu. Kniha přání a stížností bude strávníkům trvale k dispozici u vchodu do jídelny. 4) Odběratel se zavazuje zabezpečit odběr jídla a doplňkového prodeje zaměstnancům (evidenci, úhradu) prostřednictvím čipů. B. Práva a povinnosti dodavatele 1) Dodavatel se zavazuje zaměstnat vlastním jménem potřebný počet kvalifikovaných zaměstnanců, včetně jednoho kuchaře-kuchařky, k zajištění předmětu této smlouvy dle čl. I. Vedoucí provozu, jež se bude podílet na plnění veřejné zakázky, musí po celou dobu trvání této smlouvy disponovat požadovaným vzděláním (min. středoškolské s maturitou) a praxí na pozici vedoucího provozu v rozsahu min. 5 let. 2) Dodavatel se zavazuje zajišťovat předmět této smlouvy odborným způsobem, průběžně školit a kontrolovat své zaměstnance. 3) Dodavatel zabezpečí čištění pracovních oděvů svých zaměstnanců. 4) Dodavatel je povinen při své činnosti dodržovat bezpečnostní a požární předpisy, které mu předloží odběratel. Pro vstup do budovy obdrží zaměstnanci dodavatele průkazy, které jim po předložení fotografii zhotoví personální odbor odběratele. 5) Dodavatel je povinen zabezpečit plnění této smlouvy i při čerpání dovolených a pracovní neschopnosti svých zaměstnanců. 6) S inventářem odběratele je povinen dodavatel zacházet s péčí řádného hospodáře a po skončení jeho užívání jej předat ve stavu, v jakém jej převzal s přihlédnutím k běžnému opotřebení. 7) Dodavatel může pro zajištění účelu této smlouvy předložit odběrateli v termínu do každého roku požadavky na dovybavení kuchyňského zařízení nebo provedení oprav pro následující rok. Požadavek na zajištění odstranění havarijních situací, které by bránily provozu stravování, je dodavatel oprávněn předložit kdykoliv.

4 8) Dodavatel se zavazuje po dobu platnosti této smlouvy zajistit softwarové vybavení umožňující bezobjednávkový odběr stravy pomocí čipů používaných strávníky. Systém musí zároveň umožnit platbu v hotovosti za odebraná jídla a rozúčtování nákladů strávníka, příspěvku zaměstnavatele na stravování a příspěvku FKSP. Na vyžádání strávníka je dodavatel povinen vystavit doklad o platbě. 9) Dodavatel se zavazuje provádět každodenní údržbu předaného inventáře odběratele. 10) Dodavatel je povinen oznámit neprodleně odběrateli potřebu nutných oprav předaných prostor a inventáře, pověřené osobě, s důrazem na zajištění bezpečnosti a hygieny. 11) Dodavatel se zavazuje provádět úklid přenechaných prostor, stolů a židlí v jídelně. Dodavatel se dále zavazuje provádět běžné čištění předaného inventáře a dodržovat úroveň hygieny a čistoty dle platných norem. 12) Dodavatel bude zajišťovat doplňkový prodej zboží v prostorách jídelny v ranních hodinách od 7,00 hod. 10,00 hod. a dále po dobu výdeje obědů. Sortiment bude v rozsahu nealkoholické nápoje, pečivo (slané, sladké), mléčné výrobky, uzeniny, saláty, chlebíčky, sladkosti a případně další sortiment dle nabídky dodavatele. 13) Dodavatel zajistí bezpodmínečné dodržování naprosté epidemiologické bezpečnosti podávané stravy, požadavků na hygienu potravin, provozu a výdeje stravy v souladu s obecně závaznými právními předpisy. Bude dle platných zákonů zajišťovat zdravotní prohlídky svých zaměstnanců. 14) Další zaměstnanci dodavatele jsou oprávněni v pracovní době vstupovat do provozních prostor závodního stravování odběratele za účelem kontroly dodržování smluvních práv a povinností. IV. Cena 1) Úprava ceny jednotlivých jídel a výše paušálního poplatku může být provedena pouze jedenkrát ročně k prvnímu dni kalendářního roku a to formou dodatku ke smlouvě, a to pouze za předpokladu, že míra meziroční inflace překročí 3 %. Ke zvýšení ceny může dojít jednorázově maximálně o 3 %. Účastníci se dohodli, že nárok na zvýšení ceny zanikne, pokud dodavatel písemně nepožádá o uzavření dodatku do konce měsíce února kalendářního roku, za který mělo dojít k úpravě ceny. 2) Ceny zboží v doplňkovém prodeji, výši obchodní přirážky a cenu pro cizí strávníky má právo si stanovit dodavatel sám. A. Cena jídel (v Kč bez DPH) Hlavní jídlo (hlavní jídlo, včetně nápoje) z toho náklady na suroviny nabízená gramáž masa v syrovém stavu Hlavní jídlo minutka (hlavní jídlo, včetně nápoje) z toho náklady na suroviny nabízená gramáž masa v syrovém stavu gr.. gr..

5 Polévka Salát Mražená jídla z toho náklady na suroviny nabízená gramáž masa v syrovém stavu gr.. Dodavatel se zavazuje zajistit, aby nabízená gramáž masa v syrovém stavu byla vždy dodržena. B. Paušální poplatek za provozování závodní jídelny v bez DPH / měsíc Paušální poplatek zahrnuje personální a provozní náklady spojené s výdejem jídel (tj. doprava jídla a materiálu na místo vydávání stravy, náklady na čisticí prostředky, pracovní oblečení, ubrousky, jídelní lístky, náklady na správu, školení personálu, bakteriologická vyšetření, řízení a kontrolu provozu, osobní náklady, apod.). C. Vyúčtování a sankce 1) Vyúčtování za poskytované služby odběrateli provede dodavatel měsíčně do 10. dne následujícího měsíce se splatností 30 dnů od vystavení faktury v členění: a) počet odebraných jídel zaměstnanci odběratele vynásobený cenou jídla dle této smlouvy, b) paušální poplatek za provozování závodní jídelny, c) počet odebraných mražených jídel vynásobený cenou dle této smlouvy. 2) Dodavatel se zavazuje doručit faktury vždy nejpozději do tří pracovních dnů po jejich vystavení. Faktura daňový doklad musí mít náležitosti podle zákona č. 235/2004 Sb. v platném znění. Nedodržení tohoto ujednání opravňuje odběratele k vrácení faktury s tím, že nová lhůta splatnosti počne běžet od nového doručení opravené faktury a dodavatel není oprávněn uplatnit sankce podle čl. IV. písm. C. bod 3) této smlouvy. 3) Pokud se odběratel ocitne v prodlení s platbami podle tohoto článku, písm. C, bodu 1 je dodavatel oprávněn uplatnit za každý den prodlení smluvní úrok z prodlení ve výši 0,05 % z dlužné částky. Pokud se odběratel ocitne v prodlení s placením po dobu delší než 35 dní, je oprávněn dodavatel pozastavit plnění předmětu této smlouvy, a to až do zaplacení dlužných částek. V případě prodlení delším než 45 dnů je dodavatel oprávněn od této smlouvy odstoupit. 4) Prvního dne následujícího měsíce předá dodavatel odběrateli podklad v elektronické podobě s vyčíslením výše jednotlivých plateb a sumářů pro provedení srážek ze mzdy zaměstnancům. 5) Pro případ porušení ujednání uvedeného v odst. 9 čl. VII. této smlouvy uhradí dodavatel odběrateli jednorázovou smluvní pokutu ve výši ,- Kč, a to se splatností do 14 dnů od vystavení faktury. 6) Smluvní pokuty sjednané touto smlouvou zaplatí povinná strana nezávisle na zavinění a na tom, zda a v jaké výši vznikne druhé straně škoda, kterou lze vymáhat samostatně. Smluvní pokuty se nezapočítávají na náhradu vzniklé škody.

6 7) Bude-li ze strany dodavatele porušena právní povinnost, která je stanovena právními předpisy nebo touto smlouvou a odběratel učiní nebo opomene učinit v důsledku porušení takové povinnosti následné činnosti, v jejichž důsledku bude sankcionován ze strany orgánů státní správy, je dodavatel povinen tuto částku jako vzniklou škodu odběrateli nahradit. V. Doba trvání smlouvy 1) Tato smlouva se uzavírá na dobu určitou do Každá ze stran je oprávněna tuto smlouvu písemně vypovědět bez udání důvodu. Výpovědní lhůta činí tři měsíce a počíná běžet prvního dne měsíce následujícího po doručení výpovědi druhé straně. 2) Předpokládaný termín předání a převzetí vybavení jídelny a výdejny je stanoven na ) Zahájení provozu je stanoveno dnem: 4. ledna ) Odběratel má právo odstoupit od smlouvy, v případě: - odebrání živnostenského oprávnění dodavateli, - opakovaného, písemného stanoviska Okresní hygienické stanice upozorňující na závažné nedostatky v provozu odběratele, svědčící o hrubém porušování hygienických předpisů zaměstnanci dodavatele v provozu odběratele, - nezajištění sjednaných činností dodavatelem (zejména činností uvedených v článku II.) v plném rozsahu bez zavinění odběratele po dobu delší než 14 dní, pokud byl dodavatel písemně vyzván k nápravě situace, - nebude-li dlouhodobě spokojen s nabídkou poskytovaných služeb. VI. Další ujednání 1) Dodavatel uzavře pojištění odpovědnosti na škody způsobené při provozu osobám a na škody způsobené na majetku. Kopii platné pojistné smlouvy předloží dodavatel odběrateli kdykoliv na jeho vyžádání. Dodavatel se zavazuje, že každou takovou škodu ohlásí neprodleně odběrateli. 2) Jednáním za dodavatele v záležitostech vyplývajících z této smlouvy jsou pověřeni: jméno, funkce, tel. kontakt: 3) Jednáním za odběratele v záležitostech vyplývajících z této smlouvy jsou pověřeni: - osoba oprávněná jednat ve věcech smluvních: Ing. Petr Kučera, ekonomický ředitel tel zástupce pro záležitosti technické: Martin Kubica, vedoucí odb. hospodářské správy tel zástupce pro záležitosti provozní: Radoslav Kryml, vedoucí personálního odboru tel

7 VII. Závěrečná ustanovení 1) Smluvní strany potvrzují, že mezi nimi nebyly uzavřeny žádné vedlejší úmluvy. 2) Vztahy mezi smluvními stranami touto smlouvou neupravené se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku v platném znění. 3) Jakákoliv změna této smlouvy je možná pouze formou písemných dodatků, které podléhají stejnému kontraktačnímu režimu jako smlouva. 4) Je-li nebo dostane-li se některé ustanovení této smlouvy zcela nebo zčásti do rozporu s právními předpisy, není tím platnost smlouvy v jejích ostatních ustanoveních dotčena a neplatné ustanovení je považováno za vypuštěné. V tomto případě smluvní strany nahradí neplatné ustanovení platným, které je původně upravenému obsahem a účelem nejbližší. 5) Smluvní strany prohlašují, že jsou plně způsobilé k právním jednáním, tuto smlouvu uzavřeli podle své pravé a svobodné vůle, že jejímu obsahu rozumí. Dále prohlašují, že si smlouvu před podpisem řádně přečetli a na důkaz souhlasu s jejím zněním připojují své podpisy. 6) Smlouva je sepsána ve čtyřech vyhotoveních s platností originálu, z nichž dvě obdrží odběratel a dvě dodavatel. 7) Pro účely této smlouvy se vylučuje uzavření smlouvy, resp. uzavření dodatku k této smlouvě v důsledku přijetí nabídky jedné smluvní strany druhou smluvní stranou s jakýmikoliv (byť i nepodstatnými) odchylkami nebo dodatky. 8) Smluvní strany vylučují použití první věty ustanovení 558 odst. 2 občanského zákoníku. Smluvní strany se dále dohodly, že obchodní zvyklosti nemají přednost před žádným ustanovením zákona. 9) Dodavatel není oprávněn postoupit, převést ani zastavit tuto smlouvu ani jakákoli práva, povinnosti, dluhy, pohledávky nebo nároky vyplývající z této smlouvy bez předchozího písemného souhlasu odběratele. za odběratele: za dodavatele:.. Ing. Petr Kučera ekonomický ředitel.. jméno funkce V Ostravě dne... V. dne

SMLOUVA o zajištění závodního stravování uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále jen smlouva)

SMLOUVA o zajištění závodního stravování uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále jen smlouva) SMLOUVA o zajištění závodního stravování uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále jen smlouva) Smluvní strany: Firma: Povodí Odry, státní podnik se sídlem:

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DODÁVKY OBĚDŮ

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DODÁVKY OBĚDŮ SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DODÁVKY OBĚDŮ kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, tyto smluvní strany: Název: Domov pro seniory

Více

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník") 1.1 Objednatel: se sídlem:

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Smlouva o poskytování závodního stravování,

Smlouva o poskytování závodního stravování, Smlouva o poskytování závodního stravování, (na základě ustanovení 1746 ods. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) Smluvní strany: Český hydrometeorologický ústav se sídlem Na Šabatce 17, Praha 4

Více

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽEB (dále také smlouva ) č. KRPE-20799/ČJ-1700NE-VZ. I. Smluvní strany

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽEB (dále také smlouva ) č. KRPE-20799/ČJ-1700NE-VZ. I. Smluvní strany Příloha č. 2 ke KRPE-20799-2/ČJ-2011-1700NE-VZ NÁVRH SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽEB (dále také smlouva ) č. KRPE-20799/ČJ-1700NE-VZ I. Smluvní strany Objednatel název: Česká republika - Krajské ředitelství

Více

Smlouva o poskytnutí dat

Smlouva o poskytnutí dat Smlouva o poskytnutí dat Subjekt Lesy České republiky, s.p. se sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 zapsaný: v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl AXII, vložka

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 2079 a násled. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 2079 a násled. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 2079 a násled. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany: Prodávající, jímž je: obchodní firma: se sídlem: IČ: DIČ: zapsána v OR vedeném jehož

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY Pan/í se sídlem (dále jen objednatel ) A Lukáš Divíšek PERFEKTNÍ ÚKLID

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Rámcová kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Rámcová kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Rámcová kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: Smluvní strany: Prodávající, jímž je: obchodní firma: se

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

Příloha č. 2 zadávacích podmínek veřejné zakázky: 14 denní ozdravný pobyt žáků ZŠ Gen. Píky 13A

Příloha č. 2 zadávacích podmínek veřejné zakázky: 14 denní ozdravný pobyt žáků ZŠ Gen. Píky 13A Příloha č. 2 zadávacích podmínek veřejné zakázky: 14 denní ozdravný pobyt žáků ZŠ Gen. Píky 13A Smlouva o zajištění 14 denního ozdravného pobytu žáků ZŠ Gen. Píky 13A Uzavřena podle 1746 odst. 2 zákona

Více

(Návrh) SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽEB

(Návrh) SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽEB (Návrh) SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽEB č. KRPE-38247/ČJ-2012-1700NE-VZ I. Smluvní strany Objednatel název: Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje sídlo: Na Spravedlnosti 2516, 530

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva )

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace Návrh kupní smlouvy uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Nákup nádob na odpad pro obec Vranovice

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 2016/0857/0PS.DVZ 105/3224/2016

SMLOUVA O DÍLO č. 2016/0857/0PS.DVZ 105/3224/2016 SMLOUVA O DÍLO č. 2016/0857/0PS.DVZ 105/3224/2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník") 1.1 Objednatel: se sídlem:

Více

VZOR. (Jednotlivá smluvní ustanovení je nutné modifikovat podle příslušné zadávací dokumentace)

VZOR. (Jednotlivá smluvní ustanovení je nutné modifikovat podle příslušné zadávací dokumentace) VZOR (Jednotlivá smluvní ustanovení je nutné modifikovat podle příslušné zadávací dokumentace) Smlouva o zajištění služeb mobility, péče a překonávání bariér klienta Úřadu práce České republiky v působnosti

Více

KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany. (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném )

KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany. (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající ) 2.

Více

Smlouva o zajištění obsluhy MaR

Smlouva o zajištění obsluhy MaR Smlouva o zajištění obsluhy MaR uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, níže uvedeného dne, měsíce a roku, mezi: poskytovatel rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy VÍTKOVICE

Více

S M L O U V A o zajištění distribuce veterinárních léčivých přípravků

S M L O U V A o zajištění distribuce veterinárních léčivých přípravků S M L O U V A o zajištění distribuce veterinárních léčivých přípravků Českomoravská společnost chovatelů, a.s. sídlo: Benešovská 123, Hradištko, PSČ 252 09 IČ: 26162539 DIČ: CZ 26162539 Zapsána v obchodním

Více

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY Příloha č. 2 Návrh smlouvy o Dílo SMLOUVA O DÍLO 1/ Obec Teplice nad Bečvou se sídlem: Teplice nad Bečvou 53, 753 01 Teplice nad Bečvou IČ 00636622 DIČ CZ00636622 zast: Ing. Jan Kubát na straně jedné jako

Více

SMLOUVA O DÍLO. čl. 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO čl. 1 Smluvní strany Objednatel: Společenství pro dům č. p. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Společenství zapsáno v obchodním rejstříku Městským soudem v Praze oddíl S, vložka

Více

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Uzavřená podle zák.č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito stranami:

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB Smluvní strany:., se sídlem, IČ:.., DIČ:.., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném., oddíl., vložka, jednající. bankovní spojení:, číslo účtu:., (dále též Poskytovatel

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O DÍLO. Sml 2016/0696/0PS.DVZ č. 65/3224/2016

SMLOUVA O DÍLO. Sml 2016/0696/0PS.DVZ č. 65/3224/2016 SMLOUVA O DÍLO Sml 2016/0696/0PS.DVZ č. 65/3224/2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník") 1.1 Objednatel: se sídlem:

Více

POŽADAVKY NA OBSAH SMLOUVY

POŽADAVKY NA OBSAH SMLOUVY POŽADAVKY NA OBSAH SMLOUVY I. Smluvní strany 1. EKOBAL, spol. s.r.o. Sídlo: Hráského 1906/3, 140 00 Praha 4 Zastoupená: Ing. Michal Dřevo, jednatelem IČ: 496 16 625 DIČ: CZ 496 16 625 Kontaktní osoba:

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VOZIDLA

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VOZIDLA SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VOZIDLA Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely tuto smlouvu o poskytování vozidla (dále jen smlouva ) dle ustanovení 1746 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS )

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú... Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) a Nájemce:.

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: čl. 1.

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: čl. 1. JUDr. Rudolf Hrubý, advokát nám. Míru 140, 373 72 Lišov IČ: 66227801 zapsaný v ČAK pod evid. č. 7804 tel/fax: 387994544, 602165334 bank. spoj. GE Money Bank a.s., č. 1646133544/0600 e-mail: ak.hruby@volny.cz

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče v denním stacionáři pro osoby se zdravotním postižením č.j. : xxx/xxxx/ds Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1) Pan (paní)... (jméno a příjmení), nar....

Více

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku http:// SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku Smluvní strany Společnost:, se sídlem Ostrava - Vítkovice, Mírová

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 1. KORDIS JMK, a.s. zápis v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 6753 Sídlo: Nové sady 30, 602 00 Brno Zastoupená: Václavem Tvrdým, předsedou představenstva Osoba pověřená

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace se sídlem: Vrchlického 59, Jihlava, 586 33 lčo: 00090638 bankovní spojení: KB a.s. Jihlava, číslo účtu: 18736681/0100 zastoupená: MUDr. Lukášem Velevem, MHA, ředitelem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Obec Velká Kraš jako provozovatel koupaliště ve Velké Kraši zastoupená : Vlastou Kočí, starostkou

Více

SMLOUVA uzavřená dle 1746 a násl., občanského zákoníku, v platném znění, na služby v oblasti

SMLOUVA uzavřená dle 1746 a násl., občanského zákoníku, v platném znění, na služby v oblasti SMLOUVA uzavřená dle 1746 a násl., občanského zákoníku, v platném znění, na služby v oblasti STRAVOVÁNÍ Objednatel: Střední škola F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, Brno, Křižíkova 11, příspěvková

Více

Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři

Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Uživatel služby: datum narození: bydliště: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel ) Zastoupený

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY: 1.1. Objednatel: Město HODONÍN se sídlem Masarykovo náměstí 1, 695 35 Hodonín

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva Příloha č. 4 Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva 1 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

smlouvu o poskytování služeb

smlouvu o poskytování služeb Smluvní strany: SMLOUVA o poskytování služeb rekvalifikačních kurzů Řidičská oprávnění v rámci projektu Nový profesní život začíná uzavřená dle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve

Více

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami: 1. Kulturní

Více

Obchodní podmínky. Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Číslo smlouvy odběratele:

Obchodní podmínky. Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Číslo smlouvy odběratele: Obchodní podmínky Číslo smlouvy odběratele: Číslo smlouvy dodavatele: Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi: Město Semily se sídlem Husova 82, 513 01

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

Smlouva o zajištění závodního stravování pro potřeby ČSÚ

Smlouva o zajištění závodního stravování pro potřeby ČSÚ Příloha č. 2 výzvy a zadávacích podmínek Závazný návrh smlouvy Smlouva o zajištění závodního stravování pro potřeby ČSÚ uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen ObčZ

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami:

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: JUDr. Rudolf Hrubý, advokát nám. Míru 140, 373 72 Lišov IČ: 66227801 zapsaný v ČAK pod evid. č. 7804 tel/fax: 387994544, 602165334 bank. spoj. GE Money Bank a.s., č. 1646133544/0600 e-mail: ak.hruby@volny.cz

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky. Závazný vzor návrhu smlouvy. Přeprava osob, Mariánské Lázně

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky. Závazný vzor návrhu smlouvy. Přeprava osob, Mariánské Lázně Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j. ZSM-78/OVZ-2016 Přeprava osob, Mariánské Lázně ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA STÁTNÍ PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 1 SMLOUVA o poskytování

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

Smlouva o zajištění školního stravování

Smlouva o zajištění školního stravování Mateřská škola Ekolandia s.r.o., Sídlo: Výletní 1240, Brandýs nad Labem, 250 01 IČO: 24 282 171, DIČ: CZ 24 282 171, IZO školy: 691 004 374 Bankovní spojení Mail: (dále jen jako dodavatel ) Název: Středisko

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: není plátce Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem

Více

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Objednatel: Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových organizační složka státu zřízená zákonem č. 201/2002 Sb. se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42,

Více

Smlouva o poskytování sociální služby

Smlouva o poskytování sociální služby Č.. /2010 Smlouva o poskytování sociální služby kterou uzavřely dle ust. 91 zák. č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozd. předpisů a ust. 51 zák. č.40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

SMLOUVA O PROVOZOVÁNÍ A PRAVIDELNÉ ÚDRŽBĚ PLYNOVÉ KOTELNY

SMLOUVA O PROVOZOVÁNÍ A PRAVIDELNÉ ÚDRŽBĚ PLYNOVÉ KOTELNY Návrh Příloha č. 4 SMLOUVA O PROVOZOVÁNÍ A PRAVIDELNÉ ÚDRŽBĚ PLYNOVÉ KOTELNY uzavřená ve smyslu ust. 536 a násl zákona č. 513/1991 Sb., /obchodní zákoník/ a právních předpisů souvisejících, (dále jen jako

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče v č.j. : XX/20XX/ds Denním stacionáři Mateřídouška pro děti, mládež a dospělé s mentálním a kombinovaným postižením Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Více

SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi:

SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi: SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi: 1. Botanická 24 společenství vlastníků jednotek se sídlem Brno Veveří, Botanická

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba

Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace uzavřená mezi Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba č. v souladu se zák. č. 108/2006 Sb. o sociálních

Více

Servisní smlouva č. S0014/2011 dále jen Smlouva

Servisní smlouva č. S0014/2011 dále jen Smlouva Servisní smlouva č. S0014/2011 dále jen Smlouva uzavřená dle ust. 261 odst. 2 a ust. 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany Dodavatel: EATON

Více

Návrh smlouvy o poskytování služeb č. MHÚM/2018/XXXX/SD

Návrh smlouvy o poskytování služeb č. MHÚM/2018/XXXX/SD Návrh smlouvy o poskytování služeb č. MHÚM/2018/XXXX/SD Objednatel město Studénka Sídlo: nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Zastoupeno: Lubomírem Šobichem, starostou IČ: 00298441 DIČ: CZ00298441 Bankovní

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ:

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb Smluvní strany Poskytovatel : Sky club Brumlovka s.r.o. se sídlem : Vyskočilova 2, Praha 4, PSČ 140 00 korespondenční adresa : Na Příkopě 25, Praha 1, PSČ 110 00 DIČ : CZ47120479 Zapsaný : v OR vedeném

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku Město Strakonice Sídlo: Velké nám. 2, 386 01 Strakonice zastoupené: smluvních: Mgr. Břetislav Hrdlička, starosta města

Více

Smlouva o poskytnutí služeb užívání garáže č.

Smlouva o poskytnutí služeb užívání garáže č. Smlouva o poskytnutí služeb užívání garáže č. Statutární město Kladno nám.starosty Pavla 44, 272 52 Kladno IČ : 00234516 zastoupené na základě mandátní smlouvy SBF Kladno s.r.o. zapsána u Městského soudu

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

Pachtovní smlouvě č. 006/POZ/T/2014

Pachtovní smlouvě č. 006/POZ/T/2014 Níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě úplného konsensu v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších změn a doplňků Město Bochov, IČ 00254444, DIČ CZ 00254444,

Více

Smlouva o dílo. kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Smlouva o dílo. kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Smlouva o dílo kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Město Jablunkov sídlem: Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 73991 identifikační číslo:

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky KUPNÍ SMLOUVA O DODÁVCE TOALETNÍHO PAPÍRU MALÉHO uzavřená podle 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Česká republika Úřad vlády České republiky se sídlem: nábř.

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB v Centru pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch č. uzavřená v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, podle 70 a 71 citovaného zákona

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

SMLOUVA O PŘEVZETÍ A ODVOZU KOMUNÁLNÍHO ODPADU. č. 002/2015/MK

SMLOUVA O PŘEVZETÍ A ODVOZU KOMUNÁLNÍHO ODPADU. č. 002/2015/MK SMLOUVA O PŘEVZETÍ A ODVOZU KOMUNÁLNÍHO ODPADU č. 002/2015/MK Smluvní strany Objednatel : Článek I. Technické služby města Chomutova, příspěvková organizace sídlo: náměstí 1. Máje 89, 430 01 Chomutov IČ:

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 52.08.12 Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Článek I. Smluvní strany Pronajímatel:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

smlouvu o dílo uzavřenou podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, v platném znění (O.Z.): II. Předmět smlouvy

smlouvu o dílo uzavřenou podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, v platném znění (O.Z.): II. Předmět smlouvy Smlouva o dílo č 1 I. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Obec Pačejov se sídlem Pačejov nádraží 199, 341 01 Horažďovice IČ 00255963 zastoupena starostou obce Ing. Janem Vavřičkou č. účtu domovské stránky: www. e-mail:

Více

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI SoD Č. 8/2018-VI - MŠ Větřní č. p. 294 - Obnova sociálních zařízení, rozvodů vody a kanalizace Smlouva o dílo č. 8/2018-VI Uzavřená podle 2586 a následujících,, zákona Č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel:

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více