Restaurační systém BlueGastro

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Restaurační systém BlueGastro"

Transkript

1 Restaurační systém BlueGastro Restaurační systém BlueGastro je určen pro všechny druhy gastronomických provozů. Svou flexibilitou, množstvím praktických funkcí, přátelským uživatelským prostředím a použitými technologiemi dokáže komplexně zastřešit všechny procesy probíhající v gastronomických provozech. Systém BlueGastro je vhodný od malých provozů typu kavárna, vinárna přes provozy střední velikosti typu restaurace, fastfood, závodní jídelna až po velké hotelové zařízení a wellness-centra s desítkami odbytových, výrobních středisek a pokladen. Systém BlueGastro vysoce zefektivňuje práci pracovníkům stravovacího zařízení na všech pozicích a v maximální možné míře odbourává časově náročnou a často nepřehlednou evidenci. Výrazně standardizuje, zjednodušuje procesy a tvorbu výkazů v gastronomických zařízeních. Skladové hospodářství Výroba a receptury Pokladny a prodej Společné stravování Věrnostní systém Řešení pro wellness-centra a aquaparky Řešení pro sítě provozoven Statistiky, přehledy a kontrolní funkce Technická charakteristika systému Propojení na jiné systémy a technické zařízení Co získáte? Implementace systému a poskytované služby Skladové hospodářství Restaurační systém BlueGastro má kvalitně zpracované skladové hospodářství, které je filozofií a funkčností přizpůsobené gastronomickému provozu. Systém skladového hospodářství se dělí na skladové, výrobní a odbytové střediska (sklady), čímž je zabezpečeno přesné sledování skladových zásob, skladových pohybů, nákladů, inventur a dalších potřebných informací samostatně za jednotlivá střediska. Příklad: dělení provozu Restaurace na střediska: Hlavní sklad, Kuchyně, Bar. V systému je možno evidovat i tzv. pomocné sklady např.: sklad pomocného materiálu, sklad obalů, sklad čistících prostředků,.... Charakteristika skladového hospodářství restauračního systému BlueGastro: Dělení provozu na samostatné střediska. Práce na střediscích v rámci otevřeného účetního měsíce.

2 Vedení skladových zásob v průměrné nákupní ceně (průměrná nákupní cena je vypočítávaná metodou váženého průměru, aktualizuje se automaticky každým skladovým pohybem na každém středisku samostatně). Možnost evidence zboží ve spotřebitelských baleních, což je praktické hlavně při nahrávání nákupních dokladů a dodacích listů. Automatická změna spotřebitelských balení na zboží v hlavních měrných jednotkách (kilogramy, litre, kusy) při přesunu skladových zásob z hlavního (centrálního) skladu na výrobní a odbytová střediska, čím se zjednodušuje další práce a evidence na odbytových a výrobních střediscích. Množství přehledů: skladové karty, pohyby zboží, předpokládaný, aktuální stav zásob (stop-kontrola),.... Inventury. Moderní systém číselníků, dělení zboží podle zbožíznalectví, účetních skupin. Urychlené vkládání skladových karet za pomoci předdefinovaných hodnot. Možnost evidence zboží pomocí čárových kódů EAN. Výroba a receptury Funkce sloužící na tvorbu a správu receptur a výrobou zboží. V restauračním systému BlueGastro jsou receptury tvořeny podle zažitých gastronomických pravidel, což zpřehledňuje a standardizuje evidenci, která je mimořádně důležitá pro správné a ziskové fungování provozu. Dělení receptur do gastronomických skupin. Zadávání množství (v měrných jednotkách gram, mililitr, kus) surovin do receptur na libovolný počet porcí (standardně na 10). Zadávání hrubého/čistého množství surovin do receptur. Receptury polotovarů (podkalkulace). Evidence technologického postupu přípravy pokrmu s charakteristikou pokrmu. Tisk receptur, množství přehledů a praktických funkcí. Vždy aktuální kalkulační cena receptur. Pokladny a prodej Pokladny restauračního systému BlueGastro mají Certifikát Elektronickej registračnej pokladnice vydaný EVPÚ, a.s. v Nové Dubnici. Dostupné verze pokladen: GastroCash - počítačová pokladna ovládaná klávesnicí (myší). Touch GastroCash - dotyková počítačová pokladna ovládaná dotykovou plochou monitoru s možností grafického zobrazení rozmístění stolů na střediscích. PDA Pocket PC - přenosný terminál dotykové pokladny Touch GastroCash umožňující vzdálenou práci s dotykovou pokladnou prostřednictvím sítě WiFi. Pokladny Euro - propojení s pokladnami od firmy Elcom s.r.o.. Počítačové pokladny systému BlueGastro jsou plně přizpůsobitelné různým charakterům gastronomických provozů a splňují i ty nejnáročnější požadavky.

3 Charakteristika počítačových pokladen restauračního systému BlueGastro: Prodej přes otevřené účty anebo přes rychlý pultový prodej s tiskem objednávek do kuchyně (Bonovací systém). Zrychlený přesun, spojování a rozdělování účtů na dotykové pokladně. Happy hours Grafické zobrazení místností, stolů a účtů na dotykové pokladně. Kombinovaná platba, různé způsoby plateb: Hotovost, Platební karta, Stravovací lístky, Zahraniční měna, Faktura, Repre fond, Na majitele,... Platba na hotelový účet hotelového systému Horec Platba na účet stálého hosta s automatickým uplatňováním cenových zvýhodnění (slev) podle přiřazeného cenového profilu. Daňový účet s pozdějším definováním způsobu platby. Rychlá změna způsobu platby a kontrola storen. Přihlašování na kasu pomocí čipu anebo přes rychlé heslo. Variabilní nenastavitelné uživatelské práva. Denní, měsíční, průběžné uzávěrky. Množství denních a měsíčních přehledů rozdělených podle pokladen, středisek, tržeb, prodejních kódů, účtujících,.... Propojení na množství zařízení: tiskárny, dotykové monitory, čtečky čárových kódů, peněžní zásuvky, váhy, čtečky čipů, zákaznické displeje,.... Společné stravování Funkce sloužící na evidenci a správu hromadných událostí a akcí. Komplexně řeší problematiku od plánování akce, přes přípravu cenové nabídky, plánování zásob, expedici zboží až po vystavení dodacího listu anebo konečného zúčtování na pokladně. Tvorba objednávek akcí, dodacích listů, výrobních plánů s rozpisem surovin. Tvorba hromadných žádanek zboží, výrobních plánů a limitních listů za žádané období anebo jeden den. Jednotlivé akce dělené podle odběratele. Kontrola limitní ceny při zaměstnanecké, závodní stravě. Tvorba balíků zboží a výrobků - denní menu. Věrnostní systém Evidence stálých hostů, VIP a firemních zákazníků, zaměstnanců s možným cenovým zvýhodněním a individuální cenovou politikou. Cenové zvýhodnění se uplatňují automaticky při identifikaci stálého hosta na pokladně před samotnou platbou, při čemž není nutný zásah personálu do cen prodávaného zboží. Identifikace může probíhat manuálním výběrem ze seznamu hostů anebo za pomoci identifikační, čipové karty s čipem případně z karty čárovým kódem. Typy stálých hostů: Identifikační - host bez možnosti debetního čerpání anebo vkládání kreditu. Debetní - host s otevřeným kontem a povoleným záporným zůstatkem na kontě.

4 Kreditní - host s otevřeným kontem a kladným zůstatkem při kterém je možné vkládat kredit. Řešení pro wellness-centra a aquaparky Restaurační systém BlueGastro je přizpůsoben tak, aby dokázal komplexně zastřešit i problematiku plánování a prodeje služeb v lázních, vodních parcích a wellness-centrech s propojením na systém kontroly vstupu (turnikety). Řešení je vždy navrženo podle charakteru provozu a možnosti komunikace se systémem kontroly vstupu. Statistiky, přehledy a kontrolní funkce Restaurační systém BlueGastro obsahuje množství užitečných a často velmi potřebných přehledů a sestav. Přehledy a sestavy jsou rozděleny tematicky na skladové, výrobní a prodejní. Sestavy je možno tvořit za jakékoliv období a je v nich možné nastavovat různé třídící kritéria (filtry - zboží, druh zboží, účetní skupina, středisko, odběratel/dodavatel, PLU, účtující, pokladna,...). Sestavy je možné kdykoliv vytisknout, uložit jako PDF, XLS (Excel) a odeslat em. Kontrolní funkce číselníků: Kontrola sdružování zboží - automatická změna spotřebitelských balení na zboží v hlavních měrných jednotkách. Výskyty surovin a polotovarů v recepturách. Kontrola prodejních cen a marží. Kontrolní funkce uživatelů: Kontrola změn v číselnících zboží, receptur, prodejních kódů PLU. Kontrola odbytování. Kontrola záporných účetních položek při prodeji (storna účtů, stornované objednávky, slevy, změna způsobu platby,...). Technická charakteristika systému Moderní a bezpečné technologie. Třívrstvá architektura systému: SQL databáze Oracle - Aplikační server - Klienti. Multiplatformový systém - serverová část je nasazovaná na operační systémy Windows, Linux. Vzdálené připojení - možnost online práce v systému přes Internet Propojení na jiné systémy a technické zařízení Systém BlueGastro umožňuje propojení na jiné externí systémy a zařízení podle potřeb daného provozu. Mohou to být různé typy technických zařízení - displeje sum, čtecí zařízení pro karty, snímače čárových kódů, tiskárny účtenek, dotykové displeje a podobně. Dále to

5 samozřejmě jsou požadované propojení na externí softvarové produkty účetnictví, hotelový systém, načítání kurzových lístků a podobně. Propojení na hotelový systém: Horec Propojení na kartové systémy: Salto, Ecematic, VingCard, KasComp, Cominfo. Propojení na ekonomické systémy: Datalock/w, SPIN. Co získáte? Komplexní nástroj na řízení a kontrolu provozu. Rychlý přístup k informacím pro všechny pozice v provozu. Přesné sledování oběhu a stavu zásob rozdělených podle středisek. Přehledné rozdělení číselníků (zboží, receptury jídel, služeb a PLU). Množství přehledů a sestav (z pohledu nákladů, skladů a tržeb) s možností exportu. Standardizování pracovních postupů. Rychlý přístup k datům z kterékoliv pracovní stanice. Možnost přístupu k datům přes internet. Zjednodušení a urychlení časově náročné a nepřehledné evidence. Lepší komunikace a předávání informací mezi středisky. Implementace systému a poskytované služby Vypracování analýzy nasazení systému podle vašich potřeb. Komplexní implementaci (instalaci, nastavení, rozsáhlé školení uživatelů odborníky z praxe, dozor při náběhu...). Záruční a pozáruční servis. Další služby v průběhu náběhu a provozu systému. Nepřetržitou 24 - hodinovou telefonickou podporu. Pružný servis za pomoci poboček na celém území Slovenska a v Čechách. Specializovaný servis na úrovni pravidelné anebo urychlené údržby. Servisní zásahy prostřednictvím vzdáleného přístupu. Monitorování a analýzy systému cestou vzdáleného připojení. Vypracování analýz specifikovaných požadavků. Programové úpravy podle zadání. Uděláme maximum pro vaší spokojenost.

6 Ukázka systému BlueGastro Modul Manager Nahrávání nákupního dokladu od dodavatele. Sledování minimálních skladových zásob.

7

8 Modul Dotyková pokladna - Cash

9 Modul PDA pokladna

10

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

Platební a stravovací systém Cardpay

Platební a stravovací systém Cardpay CARDPAY Stravovací a platební systém Firma Cominfo,a.s. je předním výrobcem a dodavatelem HW a SW vybavení v oblasti bezkontaktní identifikace. Její jedinečnost spočívá nejen ve vlastním vývoji a výrobě

Více

Popis programu TRIFID

Popis programu TRIFID Popis programu TRIFID Program je určen především pro maloobchodní prodejny, restaurace, bistra a podobné typy provozoven, kde je potřeba jednoduché a rychlé vystavování dokladů, použití čárového kódu a

Více

Popis programu TRIFID

Popis programu TRIFID Popis programu TRIFID Program TRIFID slouží pro řízení skladu a prodej zboží v malých a středních firmách. Nejčastěji je používán v maloobchodních prodejnách. Specializované verze programu jsou určeny

Více

www.ansystems.cz SW pokladna s intuitivním ovládáním, jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy

www.ansystems.cz SW pokladna s intuitivním ovládáním, jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy Celkem před slevou Přehled prodeje za doklad Editační pole pro práci zadávání informací o prodeji Numerická klávesnice libovolné informace na skladové kartě - Artikl, EAN, MATCH, Cena, Název, Značka SW

Více

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace Pokladní software o Prodejna SQL o SW Euro SQL o Conto Pokladní software od CÍGLER SOFTWARE zahrnuje paletu nástrojů pro náročnější zákazníky. Oproti běžným pokladnám nabízí širší míru přizpůsobení uživateli

Více

V případě dodávky informačního systému včetně příslušného hardware ručí dodavatel za kompletní dodávku.

V případě dodávky informačního systému včetně příslušného hardware ručí dodavatel za kompletní dodávku. Z technologického hlediska je Mefisto GRAND 3.4 informačním systémem nové generace s prvky třívrstvé architektury, která umožňuje optimální zpracovávání velkého množství dat. Tato vlastnost je umocněna

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky Jednopásková elektronická registrační pokladna s rychlou a kvalitní termotiskárnou. Jedná se o spolehlivou pokladnu, vhodnou do méně náročných provozů, jako například

Více

Řešení pro zákazníky, kteří nemají v místě účtování počítač se systémem SQL Ekonom

Řešení pro zákazníky, kteří nemají v místě účtování počítač se systémem SQL Ekonom Řešení pro zákazníky, kteří nemají v místě účtování počítač se systémem SQL Ekonom Společnost DOTYKAČKA s.r.o. je našim obchodním a servisním partnerem pro mobilní řešení Elektronické evidence tržeb Naše

Více

RDS Rapid Data Systém

RDS Rapid Data Systém Návod na obsluhu pokladních a objednávkových terminálů RDS Rapid Data Systém Úvod RDS (Rapid Data Systém) je parametrický systém pokladních a objednávkových terminálů. Jednotlivé terminály mají programově

Více

Technické parametry: rozměr (š,h,v) 43 x 45 x 29 cm - včetně pokladní zásuvky, hmotnost: 12 kg, příkon 20W (klid) 50W (tisk), 230V / 50Hz

Technické parametry: rozměr (š,h,v) 43 x 45 x 29 cm - včetně pokladní zásuvky, hmotnost: 12 kg, příkon 20W (klid) 50W (tisk), 230V / 50Hz Serd ECR 360 TF - 1.500 PLU - 64 zbožních skupin - 100 otevřených účtů (otevření, zavření, náhled detailů položek, rekapitulace, oddělení, - alfanumerická termo tiskárna (šíře - 57 mm, 10 řádků / sek.),

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

Hotelový program. Grafické štafle-základní a rozšířené rozlišení:

Hotelový program. Grafické štafle-základní a rozšířené rozlišení: Hotelový program Hotelový program řeší kompletně problematiku hotelové recepce ubytovacího zařízení. Vede agendu od rezervací ubytování, středisek i služeb, stravování, přes ubytování jednotlivých hostů

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Nastavení základní konfigurace Údaje o firmě záložka Finanční úřad změny v souvislosti se změnou číselníku Finančních úřadů, proveďte

Více

KREDITCUS. centrální úhradový systém

KREDITCUS. centrální úhradový systém centrální úhradový KREDITCUS návrh řešení centralizovaného informačního a identifikačního u pro zajištění úhrad za služby poskytované univerzitou... požadované cíle projektu Základním cílem projektu je

Více

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o.

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o. Nabídka POS pokladen od provozovna: tel.: 573351740, 573351742, 573352830, fax.: 573352831 zpracoval: 775 111 583 strana 1 z 7 Úvod I. Základní charakteristika dodavatele Společnost byla založena v březnu

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

Průmyslový terminál PT-17

Průmyslový terminál PT-17 Terminál na bázi PC Dotyková obrazovka 17 Připojení několika vah a tiskáren Snímání EAN kódu scannerem Síťová komunikace LAN Programy pro expedice a výrobny Tisk etiket, faktur a dodacích listů Receptury

Více

Víte, co vše Storyous pokladní systém umí? Ne? Zde najdete informace k tomu, abyste se stali úspěšným insiderem

Víte, co vše Storyous pokladní systém umí? Ne? Zde najdete informace k tomu, abyste se stali úspěšným insiderem Víte, co vše Storyous pokladní systém umí? Ne? Zde najdete informace k tomu, abyste se stali úspěšným insiderem údaje o firmě V našem pokladním systému má klient možnost spravovat si údaje o své společnosti,

Více

Mobilní skladová evidence v QI

Mobilní skladová evidence v QI Mobilní skladová evidence v QI Vzhledem k potřebám některých zákazníků pracovat se zbožím označeným čárovými kódy v rozlehlých prostorách skladů nebo na cestách, byla firmou Dingo, spol. s r.o. vytvořena

Více

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33 Obsah Předmluva...19 Stručný úvod... 19 Cílová skupina... 20 Cvičení a řešení... 20 Poděkování... 21 Zpětná vazba od čtenářů... 21 Errata... 21 KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23 Co

Více

Váhy jsou vybaveny přehlednou tlačítkovou klávesnicí, jejíž rozmezí (24-120 kláves) je ponecháno k variabilnímu rozložení dle přání zákazníka.

Váhy jsou vybaveny přehlednou tlačítkovou klávesnicí, jejíž rozmezí (24-120 kláves) je ponecháno k variabilnímu rozložení dle přání zákazníka. SYSTÉMOVÉ VÁHY SC II, k propojení mezi sebou a na PC Váhy řady SC mají široké spektrum možností použití, výměnu rozsáhlých informací v síti vah nebo pokladen při vážení i placení. Váhy SC lze jednoduše

Více

Novinky v programu Stravné 4.47

Novinky v programu Stravné 4.47 Novinky v programu Stravné 4.47 Nový pokladní dialog (S44701/S) dialog pro přihlášky a odhlášky lze lépe ovládat myší. Umístění: tlačítka kap. 3. Základní činnosti. Pokladní dialog Nastavení stravovacích

Více

Portálová aplikace ipokladna

Portálová aplikace ipokladna Portálová aplikace ipokladna Uživatelská příručka https://ipokladna.cz 1 Obsah 1.Úvod... 3 2.První přihlášení...3 3.Technická podpora...3 4.Základní průvodce portálem ipokladna...4 4.1 Přihlášení/registrace

Více

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS.

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Mefisto CAMPUS je systém pro správu ubytovacích kapacit v provozech typu ubytovny, internáty, koleje, atd. V těchto provozech

Více

KASA FIK ORANGE KLASIK

KASA FIK ORANGE KLASIK KASA FIK ORANGE KLASIK Originálně jednoduchý systém pro EET VÝHODY SYSTÉMU Jednoduché ovládání s minimálním zaškolením Prodej pomocí číselné klávesnice jako na kalkukačce - není nutné evidovat položky

Více

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 V Přerově, 2.2.2009 Účetnictví Při vypnutém automatickém účtování dokladů (Nastavení základní konfigurace Účetnictví záložka Účetní období a

Více

FUSION Elektronická evidence tržeb

FUSION Elektronická evidence tržeb FUSION Elektronická evidence tržeb Na základě zákona č. 112/2016 Sb., o evidenci tržeb, který nabyl platnosti vyhlášením ve Sbírce zákonů dne 13. dubna 2016 dojde v letošním roce k realizaci 1. fáze od

Více

Jazz Restaurant Pohoda v restauraci

Jazz Restaurant Pohoda v restauraci Jazz Restaurant Pohoda v restauraci Stručný přehled název : Jazz Restaurant autor aplikace : Václav Petřík, Smetanova 733, 533 04 Sezemice použitá platforma POHODA MDB, SQL : MDB,SQL Komunikace XML : ne

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT

RON PORTÁL, RON KLIENT RON PORTÁL, RON KLIENT PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní telefony

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

Jednoduchá evidenční pokladna rychlé a levné řešení EET

Jednoduchá evidenční pokladna rychlé a levné řešení EET Jednoduchá evidenční pokladna rychlé a levné řešení EET Jednoduchá na obsluhu, nikoliv funkcí Nativní aplikace pro Windows - lze provozovat na jakémkoliv běžném PC - optimalizováno pro dotekové ovládání

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE Program ADS je komfortní a sofistikovaný software pro zpracování docházky na základě dat načtených systémem ACS-line. Umožňuje libovolnou práci s daty a výpočty dle nastavených směn

Více

CÍGLER SOFTWARE a.s. Stručný návod k obsluze

CÍGLER SOFTWARE a.s. Stručný návod k obsluze Stručný návod k obsluze 1 PŘIHLÁŠENÍ OBSLUHY 1.1 Program spustíte dvojklikem na zástupce Prodejna S5 na ploše Windows 1.2 Otevře se okno, které vyzývá k zadání PINu, zadejte Vám přidělený číselný kód

Více

Stručný návod k obsluze pokladní části. Verze 2.0

Stručný návod k obsluze pokladní části. Verze 2.0 Stručný návod k obsluze pokladní části Verze 2.0 2 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení pokladního softwaru Prodejna SQL. Věříme, že budete s tímto programem spokojeni. Zakoupením tohoto programu

Více

Důsledná organizace výroby a skladu. Případová studie Efektivní TUBAPACK výroba. pod kontrolou Případová studie KB - BLOK systém

Důsledná organizace výroby a skladu. Případová studie Efektivní TUBAPACK výroba. pod kontrolou Případová studie KB - BLOK systém Důsledná organizace výroby a skladu Případová studie Efektivní TUBAPACK výroba pod kontrolou Případová studie KB - BLOK systém Důležitá změna informačního systému Česká firma KB - BLOK systém, s.r.o. hledala

Více

CENÍK REGISTRAČNÍCH POKLADEN. Platnost od 10.1.2012

CENÍK REGISTRAČNÍCH POKLADEN. Platnost od 10.1.2012 CENÍK REGISTRAČNÍCH POKLADEN XE-A102 XE-A102 Počet skupin zboží: 8, počet PLU 50, jednopásková numerická tiskárna (1x57mm), pokladní zásuvka 3B/5M (vyjímatelný mincovník), pokladna umožňuje zavedení měny

Více

Důležité změny ve verzi vydané po Poradna (CZ)

Důležité změny ve verzi vydané po Poradna (CZ) Důležité změny ve verzi vydané po 8.10.2017 - Poradna (CZ) 1 Důležité změny ve verzi vydané po 8.10.2017 - Poradna (CZ) lcs,,lcseditor,,partner(ro),,translator(ro),,customer(ro),,anonymous(ro),,

Více

Ekonomický systém WinStrom 10

Ekonomický systém WinStrom 10 IT Strategie Ekonomický systém WinStrom 10 Miloš Grásgruber WinStrom je ekonomický systém, který má na českém trhu dlouhou historii. V případě verze WinStrom 10 se však jedná o zcela novou generaci systému,

Více

Nové funkcé programu TRIFID 2019

Nové funkcé programu TRIFID 2019 Nové funkcé programu TRIFID 2019 Nové typy bankovních terminálů, cashback, návrat Během roku 2018 byl uveden do provozu nový typ bankovního terminálu YOMANI, využívaný Komerční bankou a Českou spořitelnou.

Více

Následně je již možné provést vlastní přenos číselníků do Dotykačky a to v menu Sklad / Akce / Dotykačka / Export. Zde systém nejprve provede

Následně je již možné provést vlastní přenos číselníků do Dotykačky a to v menu Sklad / Akce / Dotykačka / Export. Zde systém nejprve provede Adresář Nové údaje pro zadání fyzické osoby s možností kontroly insolvence V adresáři firem je nyní možné zapsat i údaje o fyzické osobě. Pokud zároveň budete mít placenou funkci Credit Check hlídání insolvence

Více

Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a)

Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a) Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a) Tržby do EET vstupují přes vystavený pokladní doklad, po zápisu se odesílá online datová zpráva, Finanční správa ze systému zašle potvrzení

Více

Allegro release 2.00 ( do )

Allegro release 2.00 ( do ) Allegro release 2.00 (19.8.2016 do 16.9.2016) Účetnictví Tisk účetních reportů Do tisku účetních reportů (sestava dle uživatelské definice) byla doplněna možnost místo sloupce předchozího období tisknout

Více

Transakční terminály nová generace samoobslužných zařízení pro bezhotovostní platby

Transakční terminály nová generace samoobslužných zařízení pro bezhotovostní platby nová generace samoobslužných zařízení pro bezhotovostní platby Miloslav Křečan, kartové centrum České spořitelny Praha, Samoobslužná zařízení ČS Samoobslužná zařízení: rychlá obsluha, pohodlné, cenově

Více

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 MIS Manažerský informační systém pro Ekonomický informační systém EIS JASU CS Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 Poslední aktualizace dne 5.8.2014 MÚZO Praha s.r.o. je certifikováno

Více

Elektronická evidence tržeb (EET)

Elektronická evidence tržeb (EET) Úvod Elektronická evidence tržeb (EET) Podle zákona o evidenci tržeb 112/2016 Sb. (ZoET) byla do Money doplněna funkčnost evidování tržeb. V navigátoru přibyl nový modul EET, který obsahuje dva uzly: Účtenky

Více

Payment4U platební automat čerpací stanice s PHM

Payment4U platební automat čerpací stanice s PHM Payment4U platební automat čerpací stanice s PHM Verze NET 1.3 Platné ke dni 1.9.2011 Obchodní jméno Financial Systems Development, s.r.o. Sídlo Sečská 1847 / 7, Praha 10, 100 00 IČO 26181801 DIČ CZ26181801

Více

SW pro odpadové a obalové hospodářství

SW pro odpadové a obalové hospodářství SW pro odpadové a obalové hospodářství Liberecká společnost INISOFT s.r.o. koncem srpna 2007 uvedla na trh nové verze programů pro evidenci obalů OBAL 8 ( verze 8.4.3.2 ), pro evidenci odpadů EVI 8 ( v

Více

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy Mobilní terminály slouží pro sběr dat v terénu a následnou automatickou tvorbu dokladů typu zakázka, vydaná objednávka nebo skladový doklad v systému WAK INTRA. Komunikace mezi přenosnými terminály a systémem

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0415 Inovujeme, inovujeme Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) Tématická Pokladní systémy Společná pro celou sadu oblast

Více

Sklady 2006. Zadávací dokumentace Verze 1.0

Sklady 2006. Zadávací dokumentace Verze 1.0 Sklady 2006 Zadávací dokumentace Verze 1.0 ApS Brno s.r.o., 2006 Kapitola 1. Obsah KAPITOLA 1. OBSAH... 2 KAPITOLA 2. ÚVOD... 3 KAPITOLA 3. TERMINÁLY... 4 A. PODPOROVANÁ PERIFERNÍ ZAŘÍZENÍ... 4 KAPITOLA

Více

ERP informační systém

ERP informační systém Systém WAK INTRA podporuje elektronickou evidenci tržeb (EET) v rámci evidence pokladních dokladů (PD). V souvislosti se zavedením podpory EET byla do systému doplněna možnost realizace úhrad PD alternativními

Více

CO JE VODAFONE EPOKLADNA?

CO JE VODAFONE EPOKLADNA? CO JE VODAFONE EPOKLADNA? Elektronický prodejní systém využívající různé platební metody. Řešení pro živnostníky, drobné obchodníky a prodejny. Vodafone epokladna : Hlavní strana VÝHODY V KOSTCE: Elektronicky

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Pokud není

Více

Webový portál pro DODOM Poptávkový dokument

Webový portál pro DODOM Poptávkový dokument Webový portál pro DODOM Poptávkový dokument 1 Obsah Obsah... 2 1 Úvod... 3 2 Požadavky... 4 2.1 Obecně o systému... 4 2.2 Kdo bude v systému pracovat a jaká bude mít práva... 4 2.3 Dělení systému a popis

Více

INFORMATIKA pro LÁZEŇSTVÍ. Ing. Petr Janík

INFORMATIKA pro LÁZEŇSTVÍ. Ing. Petr Janík ULGAT/L0015 přednáška č.2 1 1 janik@vosahs.cz konzultační hodiny: středa od 9:45-11:15 (předem napsat email o konkrétním problému, který chcete konzultovat) 26. března 2009 Obsah přednášky 1 2 Schéma Objekty

Více

Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255

Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255 Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255 2.5.2014 Major Bohuslav, Ing. Datum tisku 2.5.2014 2 Struktura zásob Struktura zásob Obsah Struktura... 4 Použité zkratky... 4 Stromeček... 4 Sklady (Z01,

Více

JAZZ RESTAURANT JAZZ HOTEL

JAZZ RESTAURANT JAZZ HOTEL JAZZ RESTAURANT JAZZ HOTEL Spolupráce s fiskální tiskárnou Elcom EFox 1 / 9 JAZZ RESTAURANT JAZZ HOTEL Spolupráce s fiskální tiskárnou Elcom EFox 2012 Václav Petřík JAZZWARE.CZ Příručka k programu Jazz

Více

Uživatelský manuál pokladního systému Cash OnLine

Uživatelský manuál pokladního systému Cash OnLine Uživatelský manuál pokladního systému Cash OnLine stránka #1 Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si vybrali náš pokladní systém. Cash OnLine je vyvíjen s tou největší péčí a důrazem na spolehlivost a bezpečnost

Více

Vyúčtování elektrické energie

Vyúčtování elektrické energie Ekonomické informační systémy bez hranic Autor & distributor systému Obchodní a servisní partner 3 1 2 6 4 Foto: ŠJů & Jagro. Vyúčtování elektrické energie V rámci informačního systému SQL Ekonom nabízíme

Více

Informační systém pro rehabilitační zařízení a oddělení

Informační systém pro rehabilitační zařízení a oddělení Informační systém pro rehabilitační zařízení a oddělení Obsah: Kontakt: Základní informace LAURYN v.o.s. Vlastnosti IS R-PLAN Přeloučská 255 Další rozvoj IS R-PLAN CZ - 530 06 Pardubice 6 Modul Rozpis

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

idoklad, Profi Účtenka a EET

idoklad, Profi Účtenka a EET idoklad, Profi Účtenka a EET 2017 Na co se dnes můžete těšit? Elektronická evidence tržeb idoklad Profi Účtenka www.sli.do 5958 Elektronická evidence tržeb Co je EET? Jaké jsou důvody zavedení? www.sli.do

Více

Předmluva 17. Stručný úvod 17 Cílová skupina 18 Cvičení a řešení 18 Poděkování 19 Zpětná vazba od čtenářů 19 Errata 19

Předmluva 17. Stručný úvod 17 Cílová skupina 18 Cvičení a řešení 18 Poděkování 19 Zpětná vazba od čtenářů 19 Errata 19 Obsah Předmluva 17 Stručný úvod 17 Cílová skupina 18 Cvičení a řešení 18 Poděkování 19 Zpětná vazba od čtenářů 19 Errata 19 BCAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV 21 Co je Microsoft Dynamics

Více

SQL Ekonom specializované řešení technické služby

SQL Ekonom specializované řešení technické služby Ekonomické informační systémy bez hranic Autor & distributor systému Obchodní a servisní partner SQL Ekonom specializované řešení technické služby Podnikový ekonomický a informační software SQL Ekonom

Více

propagační materiály

propagační materiály OBCHODNÍ MODULY propagační materiály Řízení zásob Výrobní procesy OBCHODNÍ MODULY Fakturace Ve chvíli kdy potřebujete vystavovat faktury, přichází na řadu modul Obchodník. Samozřejmostí je vytváření dodávek

Více

stravovací systém ceník

stravovací systém ceník Jídelna Přístupy Docházka Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky RON PORTÁL Jídelna Přístupy Docházka Docházka Mini Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky stravovací systém Modularita stravovacího

Více

SAP Business One Analytics powered by SAP HANA: Analytic Content and Enterprise Search

SAP Business One Analytics powered by SAP HANA: Analytic Content and Enterprise Search SAP Business One Analytics powered by SAP HANA: Analytic Content and Enterprise Search Agenda SAP Business One Analytics Powered by SAP HANA (B1A) Analytic Content and Enterprise Search Přehled Dashboardy

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

S-KLAD vnitropodnikový informační systém DATAMIX Solutions s.r.o.

S-KLAD vnitropodnikový informační systém DATAMIX Solutions s.r.o. S-KLAD vnitropodnikový informační systém DATAMIX Solutions s.r.o. Obsah: Komu je systém určen...3 Architektura, hardwardová náročnost, platformy...3 Stručný souhrn funkcí...3 Ceník...6 Časový harmonogram

Více

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Ing. Richard Bejr 20. uživatelská konference firmy ORTEX, 21. a 22.května 2009 1 Nová verze 9.2 Rozšíření desetinných míst u cen za měrnou jednotku Rozšíření

Více

HALBERŠTÁT-servis, s.r.o. Manuál Checkout Mini. Uživatelský manuál pro nastavení a obsluhu a nastavení pokladny

HALBERŠTÁT-servis, s.r.o. Manuál Checkout Mini. Uživatelský manuál pro nastavení a obsluhu a nastavení pokladny HALBERŠTÁT-servis, s.r.o. Manuál Checkout Mini Uživatelský manuál pro nastavení a obsluhu a nastavení pokladny Obsah: 1- Přihlášení obsluhy 2- Popis kláves funkcí 3- Markování na pokladně 4- Manažerské

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

BSAH: Strana 1 (celkem 42)

BSAH: Strana 1 (celkem 42) BSAH: Strana 1 (celkem 42) 1. Ovládací prvky programu 2.. Záznamy 2.1. Tabulka rezervací / obsazenosti 2.1.1. Základní popis obrazovky a ikon 2.1.2. Rezervace pokoje 2.1.2.1. Nová rezervace jednotlivě

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Verze Express

Více

Manuál QPos Pokladna V1.18.1

Manuál QPos Pokladna V1.18.1 Manuál QPos Pokladna V1.18.1 OBSAH Obsah 1. QPOS dotyková pokladna... 3 2. Jak číst tento manuál... 4 2.1. Čím začít?... 4 2.2. Členění kapitol... 4 2.3. Speciální text... 4 3. První spuštění... 5 3.1.

Více

Ceník ekonomického software a služeb

Ceník ekonomického software a služeb 1. Dodací podmínky 6K spol. s r.o., Praha 9, Paříkova 7 Ceník ekonomického software a služeb od 15.06.2015 1.1. Předmětem dodávky ekonomického software je poskytnutí uživatelských práv k programovému vybavení,

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT. Mgr. Kateřina Bogdanovičová, Ph.D., MBA

FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT. Mgr. Kateřina Bogdanovičová, Ph.D., MBA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT Mgr. Kateřina Bogdanovičová, Ph.D., MBA ORGANIZAČNÍ STRUKTURA ÚSEKU F&B významné postavení mezi ostatními provozními úseky hotelu řízení tohoto úseku je jednou s nejnáročnějších

Více

Manuál pro uvedení pokladny Sam4s do provozu. Krátká příručka Axis distribution s.r.o.

Manuál pro uvedení pokladny Sam4s do provozu. Krátká příručka Axis distribution s.r.o. Krátká příručka Axis distribution s.r.o. 1.Práce s pokladnou Zapnutí pokladny 1. Připojte napájecí adaptér ke pokladně a do elektrické sítě. 2. Pokladnu zapnete červeným vypínačem - Přepněte ho do polohy

Více

"Optimalizace krmných směsí"

Optimalizace krmných směsí Nabídka programu "Optimalizace krmných směsí" Vážení zákazníci, nabízíme Vám program "Optimalizace krmných směsí", který Vám simplexovou metodou zajistí respektování norem výživy i sledování nepovinných

Více

Nové funkcé programu TRIFID 2015

Nové funkcé programu TRIFID 2015 Nové funkcé programu TRIFID 2015 Popis rozdílů verze 6.30 oproti verzi 6.20 Třetí sazba DPH V případě potřeby je možné nastavit program pro použití třech sazeb DPH (pro rok 2015 jsou do druhé snížené sazby

Více

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk.

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk. Obecně o EET v systému Evidence Autobazaru Systém Evidence Autobazaru je od 1.3.2017 napojen na evidenci EET. EET se týká veškerých příjmů (tržeb) realizovaných v hotovosti, nebo platební kartou. Tržbou

Více

Integrovaný modul DeCe SKLAD, verze 2014 DeCe COMPUTERS s.r.o. Děčín, ledn 2014. I. Obsah příručky

Integrovaný modul DeCe SKLAD, verze 2014 DeCe COMPUTERS s.r.o. Děčín, ledn 2014. I. Obsah příručky I. Obsah příručky I. OBSAH PŘÍRUČKY...I-1 II. ÚVODNÍ INFORMACE...II-2 III. OVLÁDÁNÍ MODULU...III-3 Sklad evidence zboží...iii-3 Fak.př. faktury přijaté...iii-10 Odb. + Dod. odběratelé nebo dodavatelé...iii-12

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2014.2.48

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2014.2.48 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2014.2.48 V Přerově 30. června 2014 AKCE - Monitoring dat připravili jsme Vám opakovaně možnost testovat, po dobu 60 dnů od provedení upgrade, nadstavbové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 5899/2015-ÚVN V Praze dne: 4.9.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Allegro fakturace. Schéma fakturačního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Fakturace

Allegro fakturace. Schéma fakturačního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Fakturace Allegro fakturace Obsahuje evidenci faktur vydaných i přijatých a stejně tak zálohových faktur vydaných i přijatých. Ačkoli je modul z praktických důvodů veden jako samostatný celek, jeho úzká provázanost

Více

Návod na obsluhu softwaru Amobile Sale objednávkový a prodejní software pro PDA a tablety s OS Android.

Návod na obsluhu softwaru Amobile Sale objednávkový a prodejní software pro PDA a tablety s OS Android. Návod na obsluhu softwaru Amobile Sale objednávkový a prodejní software pro PDA a tablety s OS Android. Úvod popis funkcí softwaru. Nový doklad Ceník Kontakty Doklady Nastavení Reporty Import Export Přihlášení

Více

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m HelixVend 5.0 updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+

Více

Evoneet návod k použití

Evoneet návod k použití Evoneet návod k použití Děkujeme, že jste si nainstalovali aplikaci Evoneet. Aplikaci můžete používat prvních 30 dní v plné verzi, poté se sama přepne na vámi zakoupenou verzi nebo verzi Lite, která je

Více

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 4.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

SOFTWARE PRO OČNÍ OPTIKY

SOFTWARE PRO OČNÍ OPTIKY SOFTWARE PRO OČNÍ OPTIKY 1. CO JE OPTIK? OPTIK je řešení, které vzniklo spojením informačního systému ABRA a software OPTIK. Dohromady tak vytváří jeden celek, který umožňuje zpracovávat procesy prodejen

Více

Novinky v oblasti účetnictví. Ladislav Kukla, Praha, 15. listopadu 2018

Novinky v oblasti účetnictví. Ladislav Kukla, Praha, 15. listopadu 2018 Novinky v oblasti účetnictví Ladislav Kukla, Praha, 15. listopadu 2018 Obsah 1. Aktivní plocha 2. Propojení na externí dokumenty 3. Import výpisů karet Direct finance 4. Import avíz Škoda a Porsche 5.

Více

Autorizovaný distributor

Autorizovaný distributor Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m y updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+ zemích světa

Více

Příručka k programu Wkasa Restaurační verze

Příručka k programu Wkasa Restaurační verze Příručka k programu Wkasa Restaurační verze Obsah : I. Instalace...3 1. Instalace...3 II. Objednávka ostré verze, licence...7 III. Příručka obsluhy...9 1. Spouštění programu, přihlášení...9 2. Základní

Více

Příručka k programu Wkasa Obchodní verze

Příručka k programu Wkasa Obchodní verze Příručka k programu Wkasa Obchodní verze Obsah : I. Instalace...3 1. Instalace...3 II. Objednávka ostré verze, licence...7 III. Příručka obsluhy...9 1. Spouštění programu, přihlášení...9 2. Základní prodej...9

Více