KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA BŘEZEN 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA BŘEZEN 2012"

Transkript

1 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA BŘEZEN 2012 čtvrtek 1. března v 17 hodin...kaple KONCERT ŽÁKŮ Z HOUSLOVÉ TŘÍDY MGA.JOSEFA HAVLA pátek 2. března v 17 hodin...kaple KONCERT ŽÁKŮ Z KLAVÍRNÍ TŘÍDY KAROLINY VYSIKAN pátek 2. března v 18 hodin...hala hotelu Priessnitz Účinkuje Pěvecký sbor Zvonečky ZUŠ Jeseník pod vedením Anny Beťákové. Bez vstupného sobota 3. března v 17 hodin...výstavní síň Divadla Petra Bezruče DOKOLA KOLEM PASTELEM - VERNISÁŽ VÝSTAVY OBRAZŮ LIBUŠE MŐLLEROVÉ Zveme příznivce výtvarného umění na výstavu autorky žijící v Bystré na Vysočině. Vstup volný. sobota 3. března ve 20 hodin...plíživá Kontra SOCIAL PÁRTY Social Party je česká kapela, hrající pomalý hardcore, inspirovaný nezávislou hudbou devadesátých let Sepultura, Neurosis, Alice in Chains, Akimbo atd., v sestavě Crack (kytara, hlas), Ilič (bubny), Radek (basa, hlas). Info na facebooku a Vstupné 40 Kč. Pořádá Plíživá Kontra. středa 7. března v 19 hodin...divadlo Petra Bezruče ROMAN HORKÝ A KAMELOT Křest nového alba PROTI PROUDU. Současná sestava KAMELOTu se na Vás těší = Roman Horký, Viktor Porkristl, Blanka Šrůmová, Petr Surý, včetně zvukaře Miloše Hollana. Kdo z milovníků cestování, dobrodružství, smutku i radosti všedního dne nemá doma CD Kamelotu? Přijďte, přibude Vám další a navíc si odnesete příjemný zážitek k koncertu. Co víc si v této době přát? Vstupné 220 Kč, v den koncertu 250 Kč. Předprodej ve všech místech rezervačního systému MKZ Jeseník. středa 7. března v 19 hodin...zrcadlový sál KOMORNÍ KONCERT V podání jedinečného trombonisty Kurta Neubauera s klavírním doprovodem doc. MgA. Jany Ryšánkové. Poslední koncert před březnovou světovou soutěží nejlepších trombonistů v Gdaňsku a před konkurzy do Orchestra Philharmonic du Luxemburg, do Brussels Philharmonic a do Hong Kong Sinfonieta (jako jediný z ČR). Uslyšíme koncert Koncert Kazimiera Serockiho, Koncert Ferdinanda Davida a Koncert Jožky Matěje. Vstupné 60 Kč.

2 sobota 10. března v 19 hodin...plíživá Kontra BORN, FORGOTTEN a DW8 Koncert rockových kapel kapel. Vstupné 40 Kč. Pořádá Plíživá Kontra. sobota 10. března ve 20 hodin...hotel Zlatý Chlum Česká Ves JARNÍ BÁL Chcete se příjemně pobavit? Chcete si zatančit na plese tanečníků milujících společenské tance? Přijďte na bál jejich příznivců! Hraje WABANK NEW, TOMÁŠ ČINČALA - DISCO, host Kornel PECHANEC. Vstupné 100 Kč. Předprodej v místech rezervačního systému MKZ. Pořádá Klub příznivců společenského tance a Hotel Zlatý Chlum. úterý 13. března v 18 hodin...pentagon NEJLEPŠÍ SPORTOVEC OKRESU JESENÍK ZA ROK 2011 Okresní sdružení Českého svazu tělesné výchovy v Jeseníku vyhlašuje anketu Nejlepší sportovec okresu Jeseník za rok Jsou vyhlášeny následující kategorie : - žáci a žačky - junioři a juniorky - muži a ženy - nejlepší kolektiv - trenér - kategorie Osobnost sportu - kategorie Krajánek (sportovci pocházející z našeho okresu působící v současné době ve sportovních klubech mimo náš region) - zdravotně hendikepovaní sportovci Výběr nejlepšího sportovce provede komise složená ze zástupců střešních sportovních organizací, zástupců samosprávy a sportovních redaktorů tisku. Vyhlášení ankety proběhne pod záštitou starostky města Jeseníku. Doprovodný program je zajištěn profesionální agenturou ČOK.CZ s.r.o. Pořádá město Jeseník a agentura ČOK.CZ s.r.o. středa 14. března v 19 hodin...divadlo Petra Bezruče PETROLEJOVÉ LAMPY (Jaroslav Havlíček) Sága dvou rodů, kde dominuje osud mladé ženy Štěpky Kiliánové. Nepoddajné, ale srdečné, šaškující, ale přitom s vnitřní důstojností, hrdé, ale zranitelné. Její neutuchající energiie, s jakou se přes všechny rány osudu snaží dosáhnout aspoň kousku štěstí. Režie: Ivan Rajmont uvádí Klicperovo divadlo Hradec Králové. V hlavní roli Pavla Tomicová, Filip Richtermoc, Hynek Pech, Marie Kleplová a další.. Hra v předplatném. Doprodej volných míst 250 Kč. čtvrtek 15 března v hodin...kongresový sál POHÁDKOVÁ BABIČKA DĚTEM Pohádkové odpoledne. Vstupné 30 Kč. čtvrtek 15. března v 17 hodin...kaple KONCERT ŽÁKŮ Z KLAVÍRNÍ TŘÍDY ZDENY BLECHTOVÉ

3 čtvrtek 15. března v 19 hodin...zrcadlový sál MUZICZNY DIALOG NARODOWY Atraktivní umělecký příhraniční projekt v dramaturgii a produkci Nyského Domu Kultury, pod záštitou PLL a. s. a MKZ Jeseník. Koncert žáků uměleckých škol v Polsku a ZUŠ Jeseník. Vstupné 60 Kč. a MKZ Jeseník. čtvrtek 15. března v hodin...prostory Státního okresního ústavu JDEME DO KINA MINULOST FENOMÉNU Přednáška přiblíží minulost fenoménu, který byl dříve součástí zábavy a nechyběl v žádné vesnici na Jesenicku. Na Vaši účast se těší Pavel Macháček, historik VMJ. Vstupné 20 Kč. Pořádá VMJ. neděle 18. března v 15 hodin...divadlo Petra Bezruče NENÍ DRAK JAKO DRAK Stalo se, nestalo, do království přiletěl drak. Na zámku je pozdvižení, protože rozhodně hodlá poobědvat princeznu. Po celém království i v okolních zemích se shání zdatní mládenci, rytíři i prostí chasníci, kteří by se drakovi postavili. Zkrátka, jak už to v pohádkách bývá. Jenomže, není drak jako drak! Ne každý drak má chuť na princeznu, ne každá princezna se draka bojí a ne všechno, co se říká, bývá pravda.nechte se překvapit. Uvádí Divadýlko Kuba Plzeň. Vstupné 50 Kč. Prodej vstupenek v místech rezervačního systému MKZ. pondělí 19. března v 17 hodin...kaple KONCERT ŽÁKŮ Z KLAVÍRNÍ TŘÍDY BLANKY ANTONIE BLAHOVÉ pondělí 19. března v hodin...hala hotelu Priessnitz Flétnový soubor ZUŠ Jeseník pod vedením Mgr. Dany Macečkové. Bez vstupného. úterý 20. března v 19 hodin...kaple JITKA HOSPROVÁ - VIOLA, ŠTĚPÁN KOS - KLAVÍR Koncert Klasika Viva. Program: D. Šostakovič - Sonáta pro violu a klavír op. 147, L. van Beethoven - Měsíční svit, I. Stravinskij - Elegie pro violu sólo, S. Prokofjev - Suita z baletu Romeo a Julie Vstupné 80 Kč. Prodej vstupenek ve všech místech rezervačního systému MKZ. Pořádá agentura J+D Praha ve spolupráci s MKZ Jeseník. středa 21. března v 19 hodin...divadlo Petra Bezruče ZDENĚK IZER A ŠÁRKA VAŇKOVÁ Premiéra nového hudebně zábavného pořadu, ve kterém se diváci budou moci znovu setkat s jedinečným a nezaměnitelným humorem Zdeňka Izera... Jako vždy přijdou na řadu oblíbené parodie televizních pořadů, zábavných soutěží a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček, vystoupení je opět obohacené nejrůznějšími zábavnými kostýmy a převleky. Partnerkou Zdeňka Izera v tomto programu je skvělá zpěvačka Šárka Vaňková. Vstupné 250 Kč. V den konání 280 Kč.

4 Prodej vstupenek ve všech místech rezervačního systému MKZ Jeseník. čtvrtek 22. března v 17 hodin...kaple KONCERT ŽÁKŮ ZUŠ JESENÍK Z HUDEBNÍHO A LITERÁRNĚ-DRAMATICKÉHO OBORU čtvrtek 22. března v 19 hodin...zrcadlový sál RECITÁL VOJTY KIĎÁKA TOMÁŠKA Populární folkový písničkář opět u nás. Přijďte se potěšit skladbami Toulavej, Nebe plné koní, Mountains, Morava, Česačů bavlny bál a dalšími. Vstupné 60 Kč. pátek 23. března v 17 hodin...kaple KONCERT ŽÁKŮ Z KYTAROVÉ TŘÍDY CARMEN LANGEROVÉ sobota 24. března ve 20 hodin...plíživá Kontra CAFÉ INDUSTRIAL Což třeba jazz-folk-ambient...?. Koncert kapely v Jeseníku opět po roce. Vstupné 40 Kč. Pořádá Plíživá Kontra. neděle 25. března v 19 hodin...kongresový sál CESTA KOLEM MÉ HLAVY ZA 40 DNÍ Poutavá veselohra v podání amatérského divadelního souboru Kantoři. Režie Luděk Jehlička Vstupné 50 Kč. pondělí 26. března v hodin...hala hotelu Priessnitz Účinkují žáci třídy Mgr. Heleny Štěpánové (akordeon) a žáci třídy Blanky Antonie Blahové (klavír) ZUŠ Jeseník. Bez vstupného. úterý 27. března v 17 hodin...kaple KONCERT ŽÁKŮ Z KLAVÍRNÍ TŘÍDY DALIMILY KAŇKOVÉ čtvrtek 29. března v 17 hodin...kaple KONCERT ŽÁKŮ ZE TŘÍDY MILANA DOMESE Představí se žáci ve hře na zobcovou flétnu, tenor, saxofon a bicí. pátek 30. března v 18 hodin...knihovna Vincence Priessnitze v Jeseníku MAGICKÁ... NOC S ANDERSENEM 2012 Chceš-li se stát správnou čarodějkou / čarodějem, přijď večer do knihovny! Již po osmé se knihovna připojí k Noci s Andersenem. Díky této akci mají děti možnost jednou za rok strávit v knihovně noc plnou her a zábavy. Zúčastnit se může NEJVÍCE 20 DĚTÍ z řad čtenářů naší knihovny ve věku 7-10 let. Podmínkou účasti je maska čarodějnice nebo vyrobená postavička čarodějnice. Bude-li zájemců více než 20, proběhne losování. Jména nocležníků budou zveřejněna 23.

5 března 2012 na dětském oddělení v knihovně. Uplynulé ročníky se setkaly s velkým dětským nadšením a věříme, že i ten letošní bude stejně vydařený, ne-li lepší. Pořádá Knihovna Vincence Priessnitze v Jeseníku. pátek 30. března v 18 hodin...hala hotelu Priessnitz Účinkují žáci třídy Marie Ondryášové (klavír) ZUŠ Jeseník (třída Lipová-lázně) Bez vstupného pátek 30. března v 19 hodin...kaple KONCERT KYTAROVÉHO ORCHESTRU POD VEDENÍM VÁCLAVA DVOŘÁKA Spoluúčinkují sbor Zvonky a hosté. sobota 31. března ve hodin...pentagon JARNÍ KONCERT DECHOVÉHO ORCHESTRU MLADÝCH ZUŠ JESENÍK Dirigují : Mojmír Bártek, Milan Domes, Luděk Tlach, Tomáš Uhlíř, Vladimír Vraňovský. Spoluúčinkují : Mažoretky SZUŠ taneční s.r.o. Jeseník. Průvodní slovo : Jan Štelcl. Dobrovolný příspěvek. sobota 31. března ve 20 hodin...pentagon MUZIKANTSKÝ BÁL K tanci a poslechu hrají : Brass band Šohaj, Cimbálová muzika Jeseník, Fantasia, Melodic, Tonight, The Young Pekáč Mojmíra Bártka /Brno/. Bohatá tombola, taneční vstupy aj. Předprodej vstupenek s místenkou /150,-Kč/ v ZUŠ Jeseník 28. října 873 a O. Březiny 45. VÝSTAVY sobota 3. března 30. března v 17 hodin...výstavní síň Divadla P. Bezruče DOKOLA KOLEM PASTELEM - VÝSTAVA OBRAZŮ LIBUŠE MŐLLEROVÉ Zveme příznivce výtvarného umění na výstavu autorky žijící v Bystré na vysočině. Otevřeno po-čt 9-12 a a pá 9-12 hodin a při pořadech v divadle. Vstup volný. do 20. května...rytířský a výstavní sál Vodní tvrze FENOMÉN LEGO Pouze to nejlepší je dost dobré, tak znělo motto Ole Kirka Christiansena, člověka, který neuvěřitelným způsobem pomohl obohatit svět dětí. Jeho plastiková stavebnice s kostičkami navzájem spojitelnými pomocí výstupků se stala hračkou století. Svou vítěznou pouť světem nastoupila už před více jak půl stoletím. Kostičky byly záhy doplněny minifigurkami a množstvím dalšího vzájemně kompatibilního materiálu, takže z LEGA šlo postavit prakticky cokoli automobily, letouny, vlaky, domy, hrady, vesmírná plavidla nebo dokonce i funkční roboty. A o tom chce návštěvníky Vlastivědného muzea Jesenicka přesvědčit výstava Fenomén LEGO, která ve Výstavním a Rytířském sále Vodní tvrze v Jeseníku bude probíhá od Výstava vedle množství nejrůznějších modelů představí i historii světoznámé firmy. Pro děti je připravena i herna s LEGO kostičkami, kde si budou

6 moci sami vyzkoušet svojí tvořivost a fantazii, a své úspěchy v soutěžích First Lego Legaue na výstavě představí studenti jesenického gymnázia. Autor: Pavel Macháček, výtvarné řešení: Diana Rišková. Ve spolupráci s LEGO Trading, s.r.o. a KOSTKY. ORG. Vstupné 30/15 Kč. Pořádá VMJ. Nová stálá expozice ČARODĚJNICKÝCH PROCESŮ NA JESENICKU V 17. STOLETÍ ve sklepení Vodní tvrze. OTEVÍRACÍ DOBA pondělí neděle hodin Vstupné 70/35 Kč Expozice je budována z prostředků Olomouckého kraje, jde o mimořádnou záležitost jak po stránce odborné, technické, výtvarné, ale i stavební. Poprvé byly zpracovány dokumenty ze 17. století uložené ve wroclavských archivech, informace o procesech s údajnými čarodějnicemi expozice prezentuje v kauzálních souvislostech. Součástí expozice je guideporte (audio průvodce) ve čtyřech jazykových mutacích, dále je v expozici umístěn fog screen a Vlastivědné muzeum Jesenicka se tak stává prvním muzeem v republice, jež má toto specielní promítací zařízení do mlhy instalováno ve svých prostorách. Cena vstupenky je 70 Kč pro dospělou osobu a 35 Kč děti nad 12 let. Dětem do 12 let vstup nedoporučujeme. Maximální počet návštěvníků ve skupině je 22, prohlídka trvá 45 minut. Na vybraný den a hodinu si rezervujte vstupenky na tel.č , na ové adrese muzeum.pokladna@jen.cz či osobně. Vodní tvrz Stálé expozice - návštěvní doba: úterý - neděle 9,00 16,30 Od návštěvní doba: denně 9:00 19:00 HISTORIE A ARCHEOLOGIE JESENICKA - od 11. května 2010 otevřena po rekonstrukci / Vstupné 40/20Kč. GEOLOGIE, FAUNA A FLORA JESENICKA Vstupné 40/20 Kč. Rodný dům Vincenze Priessnitze v Jeseníku lázních Stálá expozice návštěvní doba: úterý neděle 12:00 17:00 VINCENZ PRIESSNITZ A LÁZNĚ GRÄFENBERK Vstupné 30/15 Kč. JESENICKÁ KULTURA NA INTERNETU Nejkratší cesta k rezervaci vstupenek! Pro rezervaci navštivte naše internetové stránky! PRODEJNÍ MÍSTA REZERVAČNÍHO SYSTÉMU = Kino Pohoda Divadlo Petra Bezruče Informační centrum Jesenicka (pasáž Alkron) Lázeňské informační centrum (lázně) Obecní úřad Česká Ves Knihovna Mikulovice Městské informační středisko Zlaté Hory Lázně Dolní Lipová (recepce vila Marta)

7 Informační centrum Bělá pod Pradědem Informační centrum Vidnava PŘIPRAVUJEME NA DUBEN 4.4.VELRYBA LÍZINKA DIVADELNÍ ŽATVA SATURNIN ORBIS TRIO - KLASIKA VIVA MÁJKOVÁNÍ

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU PROGRAM BŘEZEN 2010 Úterý 2. března ve 13 hodin...kaple SOUTĚŽ V KOMORNÍ HŘE SMYČCOVÝCH NÁSTROJŮ Okresní kolo soutěže MŠMT ČR. Pátek 5. března v 17 hodin...kaple

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVENEC 2013

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVENEC 2013 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVENEC 2013 čtvrtek 4. července v 19 hodin...zrcadlový sál Účinkují Due in Eterno, housle, Richard Pohl, klavír a průvodní slovo. čtvrtek 4. července v 19 hodin...kaple,

Více

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ŘÍJEN 2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DNY SENIORŮ V JESENÍKU OD 2. DO 7.

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA PROGRAM LISTOPAD 2012

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA PROGRAM LISTOPAD 2012 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA PROGRAM LISTOPAD 2012 čtvrtek 1. listopadu v 15 hodin...kongresový sál HALLOWEEN Pohádková babička Danuše Šenkyříková dětem. Vstupné 30 Kč. čtvrtek 1. listopadu v 18 hodin...pentagon

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA KVĚTEN 2012

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA KVĚTEN 2012 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA KVĚTEN 2012 úterý 1. května od 9 hodin...masarykovo náměstí MÁJOVÝ MUZIKANTSKÝ SESSION Všichni jste srdečně zváni na náměstí na skvělou muziku a májový jarmark. Vystoupí

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA SRPEN Divadlo Petra Bezruče má provozní přestávku od do

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA SRPEN Divadlo Petra Bezruče má provozní přestávku od do KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA SRPEN 2014 Divadlo Petra Bezruče má provozní přestávku od 1. 7. do 18. 8. 2014 V případě nutnosti volejte některé z čísel - 777 871 414, 777 823 611, 774 801 099. pátek 1.

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA BŘEZEN 2014

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA BŘEZEN 2014 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA BŘEZEN 2014 sobota 1. března ve 13.30 hodin.sbor Církve adventistů s. d., Jeseník, náměstí Svobody CESTA VALDENSKÝCH BESEDA Aneb Putování po dávné historii věrných křesťanů.

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA PROGRAM PROSINEC 2012

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA PROGRAM PROSINEC 2012 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA PROGRAM PROSINEC 2012 sobota 1. prosince ve 14.30 hodin...kongresový sál ODPOLEDNÍ KONCERT Účinkuje Dechový orchestr mladých ZUŠ Jeseník, dirigují Tomáš Uhlíř, umělecký vedoucí

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ÚNOR 2014

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ÚNOR 2014 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ÚNOR 2014 pondělí 3. února v 17 hodin Výstavní síň Divadla P. Bezruče VERNISÁŽ VÝSTAVY FOTOGRAFIÍ JIŘÍHO ŠTRAJTA NÁVRAT K MOTORŮM Výstava potrvá do 28.února. Vstup volný.

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ZÁŘÍ 2012

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ZÁŘÍ 2012 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ZÁŘÍ 2012 sobota 1. září od 10 hodin...ovčín Bělá pod Pradědem JESENICKÉ DOŹÍNKY Bohatý celodenní program včetně dožínkového průvodu bude připraven tradičně u ovčína v Bělé

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVEN 2013

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVEN 2013 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVEN 2013 sobota 1. června v 10 hodin...hřiště za tenisovými kurty DĚTSKÝ DEN Zábavné dopoledne plné her, soutěží pro rodiny s dětmi s Pohádkovou babičkou. Od 14 hodin

Více

PROGRAM DUBEN 2010. Sobota 3. dubna v 19 hodin. Zimní zahrada TANEČNÍ VEČER SE SKUPINOU TONIGHT Vstupné 50 Kč bez předprodeje.

PROGRAM DUBEN 2010. Sobota 3. dubna v 19 hodin. Zimní zahrada TANEČNÍ VEČER SE SKUPINOU TONIGHT Vstupné 50 Kč bez předprodeje. KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU PROGRAM DUBEN 2010 Pátek 2. dubna v 15 hodin Kongresový sál DIVADLO DĚTEM Divadlo dětem souboru Pohádková babička s názvem Hrajeme si na pohádku. Vstupné 30 Kč,

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA SRPEN 2013

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA SRPEN 2013 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA SRPEN 2013 čtvrtek 1. srpna od 20 hodin... Masarykovo náměstí JESENICKÉ FILMOVÉ LÉTO - ALOIS NEBEL Oblíbená filmová projekce pod širým nebem s Biografem Láska. Startujeme

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA KVĚTEN 2013

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA KVĚTEN 2013 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA KVĚTEN 2013 čtvrtek 2. května v 17 hodin...výstavní síň Divadla Petra Bezruče 15 Vernisáž výstavy prací absolventů Soukromé výtvarné školy ZUŠ v Jeseníku, s.r.o. Vstup volný.

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Pátek 1.9.2017 13:00 14:00 KNIHOVNA - LD BEZRUČ 14:00 18:00 UKONČENÍ LÉTA VIZ PLAKÁT/HUDBNÍ

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Neděle 1.10.2017 8:30 17:00 *VÝLET DO OLOMOUCE. NÁVŠTĚVA KATEDRÁLY SV. VÁCLAVA, ARCIDIÉCÉZNÍHO

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA PROSINEC 2011

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA PROSINEC 2011 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA PROSINEC 2011 čtvrtek 1. prosince 2011 v 17 hodin...kaple KONCERT ŽÁKŮ ZE TŘÍDY VÁCLAVA DVOŘÁKA Představí se žáci ve hře na kytaru a příčnou flétnu. čtvrtek 1. prosince v

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA LISTOPAD 2011

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA LISTOPAD 2011 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA LISTOPAD 2011 úterý 1. listopadu v 19 hodin...zrcadlový sál KOMORNÍ KONCERT Účinkuje BcA Kurt Neubauer-trombón a doc. Jana Ryšánková-klavír. V programu představí díla: S.

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

KVĚTEN KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU a NEJBLIŽŠÍM OKOLÍ

KVĚTEN KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU a NEJBLIŽŠÍM OKOLÍ KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU a NEJBLIŽŠÍM OKOLÍ KVĚTEN 2011 neděle 1. května v 17 hodin...divadlo Petra Bezruče LAĎA KERNDL A TEREZA KERNDLOVÁ. Slavné filmové melodie a světové evergreeny,

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2013 úterý Sokolský vrch 17:00 22:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 Soutěže pro děti 17:30 Divadelní představení pro děti

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVEN 2012

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVEN 2012 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVEN 2012 pátek 1. června od 14 hodin...kaple, Kostel Nanebevzetí Panny Marie NOC KOSTELŮ 2012 Program začíná v kapli od 14 hodin, v kostele pak pokračuje od 15.30 hodin.

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

sobota 9. dubna v 15 hodin...pentagon TANEČNÍ PŘEDSTAVENÍ ŽÁKŮ SOUKROMÉ ZUŠ - TANEČNÍ LADY STEJSKALOVÉ Vstupné 60 Kč. Pořádá Soukromá ZUŠ taneční.

sobota 9. dubna v 15 hodin...pentagon TANEČNÍ PŘEDSTAVENÍ ŽÁKŮ SOUKROMÉ ZUŠ - TANEČNÍ LADY STEJSKALOVÉ Vstupné 60 Kč. Pořádá Soukromá ZUŠ taneční. KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU - DUBEN 2011 sobota 9. dubna od 9 hodin Divadlo Petra Bezruče 09.00 hodin Zahájení 09.15 hodin LUCIE A ZÁZRAKY ZŠ Mikulovice 10.15 hodin VODNICKÁ POHÁDKA JCHP

Více

Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015

Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015 Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015 SEZNAM KONCERTŮ 22. ledna 2015, Slavnostní aula Gymnázia Dr. Pekaře od 19.15 hodin abonentní LOBKOWICZ TRIO Lukáš Klánský klavír Jan Mráček housle Ivan Vokáč violoncello

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Úterý 1.8.2017 14:00 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE SRAZ NA RECEPCI 19:00

Více

PROGRAM SPOLEČNOST FRYDERYKA CHOPINA, SPOLEK MARIÁNSKÉ LÁZNĚ ČESKÁ REPUBLIKA

PROGRAM SPOLEČNOST FRYDERYKA CHOPINA, SPOLEK MARIÁNSKÉ LÁZNĚ ČESKÁ REPUBLIKA 59. ročník Chopinova festivalu 16. 25. srpna 2018 Festival a soutěž se konají za finanční podpory Města Mariánské Lázně, Karlovarského kraje a Ministerstva kultury ČR. Firma C. Bechstein oficiální partner

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

Obsah. obor chystá obeslání soutěží Bienále Martin (Slovensko), Malujeme po síti, Lidice, Toruň (Polsko), pracuje na výtvarných

Obsah. obor chystá obeslání soutěží Bienále Martin (Slovensko), Malujeme po síti, Lidice, Toruň (Polsko), pracuje na výtvarných Obsah Matrika... 2 Soutěž o krátký slogan charakterizující město Jeseník... 2 Návštěva partnerského města Neuburgu... 2 Akademie třetího věku pro seniory... 3 České filmy představeny v Bruselu za podpory

Více

LÁZEŇSKÉ MĚSTO JESENÍK PROGRAM PROSINEC 2012 a více na www.jesenik.org www.mkzjes.cz

LÁZEŇSKÉ MĚSTO JESENÍK PROGRAM PROSINEC 2012 a více na www.jesenik.org www.mkzjes.cz LÁZEŇSKÉ MĚSTO JESENÍK PROGRAM PROSINEC 2012 a více na www.jesenik.org www.mkzjes.cz sobota 1. prosince ve 14.30 hodin...kongresový sál ODPOLEDNÍ KONCERT Účinkuje Dechový orchestr mladých ZUŠ Jeseník,

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU LISTOPAD 2010

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU LISTOPAD 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU LISTOPAD 2010 Sobota 6.listopadu v 17 hodin IRSKÁ TANEČNÍ SHOW FANTASY OF DANCE - taneční soubor Merlin (SK) Vstupné 270 Kč a v den konání akce 290 Kč. Pořádají

Více

KULTURNÍ AKCE DUBEN. Hudební besídka ZUŠ :00 - Malá scéna. Pořádá ZUŠ Č. Třebová sledujte plakáty!

KULTURNÍ AKCE DUBEN. Hudební besídka ZUŠ :00 - Malá scéna. Pořádá ZUŠ Č. Třebová sledujte plakáty! Hudební besídka ZUŠ 5. 4. 2017 18:00 - Malá scéna KULTURNÍ AKCE DUBEN KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ZUŠ - Hra na smyčcové nástroje 6. 4. 2017 7:00 - velký sál Kulturního centra TANEČNÍ ODPOLEDNE S MALÝM TANEČNÍM

Více

Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016.

Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016. Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016. Provoz školy, kmenové budovy v Olomouci bude 1. září v době 9 11.30 a 12.30 17.00. Níže zmíněné žáky, kteří budou navštěvovat

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 MĚSTSKÉ DIVADLO Mikulášská 21 www.mikskrnov.cz 12. 6. 17:00 ZÁVĚREČNÁ TANEČNÍ SHOW tanečních souborů SVČ Méďa 18. 6. 19:00 MANON LESCAUT divadelní hra o nekonečné lásce maltézského

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ŘÍJEN 2011

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ŘÍJEN 2011 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ŘÍJEN 2011 sobota 1. října 9-17 hodin...areál lázní, hřiště, hala hotelu Priessnitz DEN ZDRAVÍ, NW TOUR Bohatý program v rámci Týdne Vincenze Priessnitze po celý den. Sledujte

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVEN 2014

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVEN 2014 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ČERVEN 2014 úterý 3. června v 15 hodin Divadlo P. Bezruče XX. ABSOLVENTSKÉ PŘEDSTAVENÍ ŽÁKŮ SZUŠ - TANEČNÍ, s.r.o. Vstupenky v prodeji ve škole na Jiráskově ulici. Pořádá

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Sobota 1.7.2017 15:00 17:00 LÁZEŇSKÝ JARMARK, HUDEBNÍ HALA, VIZ PLAKÁT Neděle

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 30. 7. 2018 úterý 31. 7. 2018 18:30 KURZ PALIČKOVÁNÍ / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 50 Kč) středa 1. 8. 2018 15:00 17:00 PROCHÁZKA: ZELENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH HUBERTKA / sraz na recepci Libuše

Více

Výsledky přijímacího řízení ZUŠ Jeseník na školní rok 2015/16

Výsledky přijímacího řízení ZUŠ Jeseník na školní rok 2015/16 Výsledky přijímacího řízení ZUŠ Jeseník na školní rok 2015/16 Žáci hudebního oboru mají možnost navštěvovat v rámci studia hudebního nástroje současně sborový zpěv bezplatně. Registrační č. zařazení H1

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 3. 9. 2018 15:30 17:00 VOLEJBAL / sraz na recepci Libuše 15:30 17:00 PROCHÁZKA: ČERVENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH - HVĚZDA / sraz na recepci Libuše Střední náročnost, 3 400 m. Minimální účast 3 osoby. úterý

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ÚNOR 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ÚNOR 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ÚNOR 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Čtvrtek 1.2.2018 19:00 TANEČNÍ ZÁBAVA, K POSLECHU A TANCI HRAJE PETR BOBEK LETNÍ LÁZNĚ,

Více

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají.

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Obecní vysílání Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Stanoviště má u samoobsluhy, otevřeno od 10 hod. Zdrží se

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Dům U ospalého heligónu Horní Lipová 127 Lipová-lázně 608 961 866 http://www.korcian.cz 5.00% na ubytování se snídaní v Domě U ospalého heligónu Farma Zlaté Hory Hlucholazské Zlaté Hory 731 523

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 1. 10. 2018 15:30 17:00 DEKORACE Z PAPÍROVÝCH ROLIČEK / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 30 Kč) 16:00 17:00 PÉTANQUE / sraz na recepci Libuše 18:30 KERAMIKA / lázeňská dílnička Slezský dům

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2005 / 2006

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2005 / 2006 Základní škola,mateřská škola a Základní umělecká škola Jablonec nad Jizerou Odloučené pracoviště : Základní umělecká škola Jablonec n.jiz. 512 43 Jablonec nad Jizerou, Letná 439 481 591 338, e-mail zus-jablonecnj@netair.cz

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Středa 1.3.2017 16:30 17:30 * POSILOVACÍ JÓGA - MALÁ TĚLOCVIČNA Čtvrtek 2.3.2017 15:30

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Avion Big Band. Avion Big Band

Avion Big Band. Avion Big Band Avion big band sdružuje amatérské muzikanty se stejným zájmem o hudbu, kteří ovládají hru na hudební nástroj a zpěv. Cílem je reprezentace Zlína, Zlínského kraje a České republiky a také rozvoj kapely

Více

VLASTIVĚDNÉ MUZEUM JESENICKA

VLASTIVĚDNÉ MUZEUM JESENICKA /červenec-srpen/2015 VLASTIVĚDNÉ MUZEUM JESENICKA Příspěvková organizace zřízená a financována Olomouckým krajem Zámecké nám. 1, 790 01 Jeseník, tel. 584 401 070, www.muzeum.jesenik.net, email: muzeum.sekretariat@jen.cz

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 30. 4. 2018 15:30 PÁLENÍ ČARODĚJNIC S OPÉKÁNÍM BUŘTŮ * sraz na recepci Libuše Více informací viz. plakát. úterý 1. 5. 2018 státní svátek 14:00 17:00 PROCHÁZKA DO LUDVÍKOVA S NÁVŠTĚVOU HOSPODY U

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ŘÍJEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou.

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou. Akce - školní rok 2015/2016 Září Výstava absolventů výtvarného oboru - vestibul VO ZUŠ Říjen Den Zlínského kraje 3.10.2015 od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a

Více

VÝSLEDKY ZÁPISU DO ZUŠ KRNOV

VÝSLEDKY ZÁPISU DO ZUŠ KRNOV VÝSLEDKY ZÁPISU DO ZUŠ KRNOV 033 Sólový zpěv 1./I.st. 15 přijata 061 Sólový zpěv 1./I.st. 15 přijata 069 Sólový zpěv 1./I.st. 15 přijata 073 Sólový zpěv 1./I.st. 15 přijata 063 Sólový zpěv PS HV 15 přijat

Více

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy 1 1 Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad 2015 úterý 10. listopadu, 19.00 hodin Kino Vatra Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy Jak se díváme na svět? Proč naše oči vidí právě to, co vidí?

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Z Á K L A D N Í U M Ě L E C K Á Š K O L A Ž I R O V N I C E VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY PEDAGOGICKÁ ČÁST ŠKOLNÍ ROK 2011-2012 V ŽIROVNICI DNE 30. 6. 2012 a/ Charakteristika školy: V Základní umělecké

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 2. 7. 2018 úterý 3. 7. 2018 15:30 17:00 ZDOBENÍ KVĚTINÁČŮ UBROUSKOVOU TECHNIKOU * / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 50 Kč) středa 4. 7. 2018 15:00 17:00 PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU LISTOPAD 2014

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU LISTOPAD 2014 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU LISTOPAD 2014 sobota 1. listopadu v 17 hodin Kaple, Průchodní ulice ŠKOLA MALÉHO STROMU - napsal Forrest Carter Hrají Petra Bílková a Iveta Dušková. Dojemný příběh

Více

PLÁN PRÁCE šk. rok 2017/2018

PLÁN PRÁCE šk. rok 2017/2018 datum PLÁN PRÁCE šk. rok 2017/2018 akce místo a začátek ZÁŘÍ 2.9., so Koncert duchovní hudby v Zátoni Zátoň 23.9., so Koncert žáků kyt. třídy I. Hromkové Buškův Hamr 10:30 28.9., čt Státní svátek ŘÍJEN

Více

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY

UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ-DRAMATICKÝ OBOR Pozn.: platné učební plány VO viz Vzdělávací

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Pondělí 5.3.2018 15:15-17:00 *PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV KÁMEN (střední

Více

Sarah & The Adams - acoustic

Sarah & The Adams - acoustic Sarah & The Adams - acoustic Jazz klub Tvrz 26. 9. 20.00 FOTO: fotoarchiv Šárka Adámková JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ PROGRAM KONCERTY: Lidové písně známé i neznámé pravidelné hudební

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 1. 10. 2018 15:30 17:00 DEKORACE Z PAPÍROVÝCH ROLIČEK / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 30 Kč) 16:00 17:00 PÉTANQUE / sraz na recepci Libuše úterý 2. 10. 2018 19:00 TURNAJ V PING PONGU / sraz

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM LISTOPAD 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH BEZRUČ/LIBUŠE/LETNÍ LÁZNĚ

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM LISTOPAD 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH BEZRUČ/LIBUŠE/LETNÍ LÁZNĚ KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM LISTOPAD 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH BEZRUČ//LETNÍ LÁZNĚ Pondělí 30.10.2017 15:00 17:00 *VÝROBA HALLOWEENSKÝCH OZDOB A MASEK

Více

správný cíl Vaší cesty

správný cíl Vaší cesty správný cíl Vaší cesty KULTURNÍ AKCE HRADECKO ČERVEN 2014 31. května - 1. června, sobota - neděle 9:00 ZA PRVNÍMI ZEMĚDĚLCI DO MLADŠÍ DOBY KAMENNÉ Archeopark pravěku Všestary Pokud si chcete pravěk zažít

Více

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Září 24.9.2012 Zájezd VO na výstavu J. Lady do Holešova Říjen 13.10.2012 Vystoupení cimbálové muziky Malina Mysločovice 23.10.2012

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Pondělí 2.4.2018 Státní svátek 15:00 17:00 *VYRÁBÍME Z FIMO HMOTY LÁZEŇSKÁ DÍLNIČKA SLEZSKÝ

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015

Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015 BONI PUERI základní umělecká škola, Hradec Králové Českosloveské armády 332/39, 500 03 Hradec Králové tel.: +420 608 200 472 e-mail: bonipueri@bonipueri.cz Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015

Více

PLÁN AKCÍ ZUŠ BRUNTÁL, 2012/2013 II.pololetí Aktualizováno 24.4.2013 Datum Akce Zajišťuje organizačně ÚNOR. Vernisáž Vrbno pod Pradědem (Rozprým)

PLÁN AKCÍ ZUŠ BRUNTÁL, 2012/2013 II.pololetí Aktualizováno 24.4.2013 Datum Akce Zajišťuje organizačně ÚNOR. Vernisáž Vrbno pod Pradědem (Rozprým) PLÁN AKCÍ ZUŠ BRUNTÁL, 2012/2013 II.pololetí Aktualizováno 24.4.2013 Datum Akce Zajišťuje organizačně ÚNOR 1.2. (PÁ) Pololetní prázdniny žáků 6. 2. (ST) Výlet za uměním -VO - Opava, Ostrava -výstava 8,10

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

NABÍZÍME VÁM Náš repertoár je různorodý, každý si z něj může vybrat podle charakteru připravované akce a prostorových možností.

NABÍZÍME VÁM Náš repertoár je různorodý, každý si z něj může vybrat podle charakteru připravované akce a prostorových možností. PROGRAMOVÁ NABÍDKA 2017 Vojenský umělecký soubor ONDRÁŠ je poloprofesionální umělecké těleso zřizované Ministerstvem obrany ČR. Zpracovává především materiál etnografických regionů České republiky, nebojí

Více

Oslavy výročí 750 let města

Oslavy výročí 750 let města Oslavy výročí 750 let města LEDEN: NOVOROČNÍ PŘÍPITEK A OHŇOSTROJ Novoroční přípitek se starostou města Jeseníku, zahájení oslav 750 let města, ohňostroj. 1. ledna, 17:30, Masarykovo náměstí KONCERT DUENDE

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ)

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ) DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

Kategorie: I. vokální A. sólový zpěv B. komorní zpěv

Kategorie: I. vokální A. sólový zpěv B. komorní zpěv ZUŠ BOHUSLAVA MARTINŮ POLIČKA VYHLAŠUJE PŘEHLÍDKU 5. 8. 5. 2014 Cílem této přehlídky je podpora interpretace skladeb Bohuslava Martinů a tvůrčí činnosti, kterou jeho dílo inspiruje. Pro účastníky přehlídky

Více

Smíšeného pěveckého sboru

Smíšeného pěveckého sboru Přehled koncertů, akcí a vystoupení Smíšeného pěveckého sboru VOŠP a SPgŠ Litomyšl za školní rok 2007/08 zpracováno 19. 6. 2008 PODZIM 2007 20. 9. 2007 Koncert pro Městský úřad Litomyšl, Zámecké divadélko,

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin, s sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu.

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin, s sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu. Slavnosti českého piva a polských klobás, pět plesů, koncert Marie Rottrové, program v klášteře, kino pro děti, divadlo, karneval pro děti. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 25. do 27.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2008-2009 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Kalendář akcí. Veřejné bruslení. Novoroční ohňostroj. Veřejné bruslení. Cvičení s kojenci a batolaty. Jak se žilo v Meziříčí v XVIII.

Kalendář akcí. Veřejné bruslení. Novoroční ohňostroj. Veřejné bruslení. Cvičení s kojenci a batolaty. Jak se žilo v Meziříčí v XVIII. Kalendář akcí Měsíc: leden 2017 Veřejné bruslení 1. ledna 2017 13:30 15:00 zimní stadion, vstupné: bruslící 20 Kč, doprovod 10 Kč Adresa: Vrchovecká 37, Velké Meziříčí Web: http://tsvelmez.cz/sportoviste/zimni

Více

Jízda králů Vlčnov

Jízda králů Vlčnov Jízda králů Vlčnov 24. 5. - 26. 5. 2019 Co možná nevíte 8 000 3 2011 Akci navštíví celkem více než 8 000 lidí Třídenní program plný folkloru Od roku 2011 zapsána v UNESCO 5 000 93 Nedělní program navštíví

Více

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda.

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda. Den s Turínským plátnem, Novoroční koncerty PSO, beseda, vernisáž, ples, závody na lyžích i v lezení, divadlo pro děti či koncert v Edenu. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 11. do 13.

Více

Kalendář akcí. Výstava prací žáků výtvarného oboru ZUŠ. Nobilita na cestách. Recitál Evy Henychové. Zábava pod lípami

Kalendář akcí. Výstava prací žáků výtvarného oboru ZUŠ. Nobilita na cestách. Recitál Evy Henychové. Zábava pod lípami Kalendář akcí Měsíc: srpen 2016 Výstava prací žáků výtvarného oboru ZUŠ 22. června 2016 07:30 2. září 2016 18:00 Zahrada aneb Hurá za kocourem do 2. 9., otevřeno: pondělí 7.30 16.00, středa 7.30 16.00,

Více

Jaké jsou některé naše plány pro příští rok?

Jaké jsou některé naše plány pro příští rok? Jaké jsou některé naše plány pro příští rok? Připravujeme tři krátkodobé výstavy, z nichž první zahájíme vernisáží v sobotu 23. ledna. Na své první samostatné výstavě se představí Michal Kavaliér. Už po

Více

Týden otevřených dveří v Mateřském klubu při DDM-SVČ Junior Chotěboř datum začátku akce: 28.02.2011 datum ukončení akce: 04.03.2011 stručný popis akce: ukázka kroužků, vstup zdarma PO 9:15-9:30 hod. Hudební

Více

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ Zámecké saxofonové kvarteto 3. 7. 2012 / 17.00 kostel sv. Anny (Anenské náměstí) Zámecké saxofonové kvarteto vzniklo spojením zkušených hudebníků pohybujících se již mnoho let po známých českých orchestrech.

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ OBOR

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ OBOR Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky UČEBNÍ PLÁNY PRO ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY HUDEBNÍ, TANEČNÍ, VÝTVARNÝ A LITERÁRNĚ DRAMATICKÝ OBOR 1995 Přípravné studium: pro děti 5 7 leté HUDEBNÍ

Více