JSME PŘIPRAVENI BUDOUCNOST. Ať už máte se svým podnikem jakékoli ambice, dosáhnete jich s novou řadou imagepress C850.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JSME PŘIPRAVENI BUDOUCNOST. Ať už máte se svým podnikem jakékoli ambice, dosáhnete jich s novou řadou imagepress C850."

Transkript

1 BUDOUCNOST JSME PŘIPRAVENI Ať už máte se svým podnikem jakékoli ambice, dosáhnete jich s novou řadou imagepress C850. Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Czech edition Canon Europa N.V., 2016 Canon CZ s.r.o. Jankovcova 1595/14B Prague 7 - Holešovice Tel Fax canon.cz

2 PŘEMĚŇTE SVŮJ PODNIK SEZNAMTE SE S ŘADOU imagepress C850 Zařízení Canon řady imagepress C850 zahrnuje celou řadu inovativních technologií na malém půdorysu, které zajišťují mimořádnou kvalitu, vynikající komplexní produktivitu, inteligentní flexibilitu a univerzální práci s médii. A to nezmiňujeme spolehlivost, která zcela předčí vaše očekávání. Zároveň nabízí skvělou návratnost investice zajišťuje úsporu času a nákladů a vyšší marži. Teď je ten správný čas na to, abyste tisk posunuli na vyšší úroveň. Nadchněte se pro průlomovou řadu imagepress C850.

3 ZÁKAZNÍKY SI UDRŽET, NEBO ZÍSKAT NOVÉ MŮŽETE OBOJÍ Tím nejdůležitějším pro každé podnikání je zákazník. Musíte být schopni nabídnout služby, díky kterým budou vaši zákazníci spokojení, ať už je to na interní, nebo externí úrovni. Zároveň ale musíte zajistit růst obratu získáním nových zákazníků nabídkou nejmodernějších služeb nebo snížením nákladů za účelem zvýšení ziskovosti svého tiskového střediska. Unikátní řada imagepress C850 je navržena tak, abyste dosáhli obojího najednou. Už si nemusíte vybírat, kterou cestu si zvolíte teď máte vše v jednom.

4 KONZISTENCE BAREV KONZISTENTNĚ Pokud jde o udržení spokojenosti zákazníků a naplnění očekávání třetích stran, jsou rozhodující kvalita a rychlost. Z toho důvodu byl náš toner CV (Consistently Vivid) speciálně navržený tak, aby zajišťoval tisk nejvyšší kvality při těch nejvyšších možných rychlostech. Až 85 obrazů za minutu. Díky nové struktuře, ultrajemným částečkám a hladkému povrchu nabízí toner CV vylepšenou účinnost přenosu u celé řady médií včetně reliéfních a hrubých povrchů papírů. To znamená, že dosahujete skvělé konzistence barev a přesnosti. Účinný přenos navíc znamená, že toner CV snižuje plýtvání, spotřebu energie a deformaci papíru. Pokročilá vývojová jednotka ochlazuje vnitřní teplotu a udržuje vysokou kvalitu obrazu i při vysokém výkonu. To ale není vše. Řada imagepress C850 disponuje také novou technologií Multi D.A.T. (Multi-Density Adjustment Technology), která provádí kalibraci barev v reálném čase a každý den tak dbá na konzistentní kvalitu a stabilní výstup i při dlouhých dávkách. Úpravy se provádějí automaticky, takže to je další věc, o kterou se nemusíte starat. TISÍCE TISKŮ ŽÁDNÉ ROZDÍLY Vysoké nároky zákazníků nebo interních subjektů? Žádný problém. Vysoce přesná technologie CRT (Compact Registration Technology), kterou řada imagepress C850 disponuje, zajišťuje prvotřídní výsledky ať už tisknete jeden, nebo tisíc výtisků. Technologie CRT řady imagepress C850 kombinuje digitální snímače s registračními válci, a zajišťuje tak předozadní tiskovou toleranci 0,5 mm na jedné straně nebo méně pro dokonalé zarovnání. S novým poloautomatickým systémem registrace papíru navíc naskenuje jediný list a použije jej ke zlepšení účinnosti celé dávky. Namísto obvyklého 30minutového registračního procesu tak potřebuje nové zařízení řady C850 pouhých pět minut*. * Založené na interních testech, které společnost Canon provedla v kontrolovaném prostředí. Toner CV také nabízí široké barevné spektrum pro bohaté a živé barvy ideální pro výrobu kvalitních marketingových materiálů a firemních dokumentů.

5 HLADKÉ PŘECHODY OSTRÉ ČÁRY BARVY BEZ KOMPROMISŮ MÁTE TO MÍT Konzistence barev je na úkor produktivity, že? To už je minulostí. Nejnovější řada zařízení imagepress má funkci korekce barevného tónu ACCT (Auto Correct Colour Tone), která zajišťuje vícerozměrnou kalibraci míchaných barev. Tato funkce umožňuje provádět úpravy barev v širším rozsahu udržuje konzistenci, přesnost a kvalitu barev na té nejvyšší úrovni. AGA (Auto Gradation Adjustment snadno použitelný nástroj řady C850 pro kalibraci barev) zkracuje dobu kalibrace a zajišťuje dokonalou korekci barev pro konzistentní obrazy a text. Abyste uspokojili stávající zákazníky a reagovali na potřeby svého podnikání, musíte bez ohledu na výstupy dodávat produkty nejvyšší kvality. To samé je nezbytné, když hledáte a snažíte se zaujmout zákazníky nové. Řada imagepress C850 proto nabízí laserovou jednotku Vertical Cavity Surface Emitting se 32 paprsky. Neboli jednotku R-VCSEL. Multiexpoziční technologie laserové jednotky R-VCSE dosahuje mimořádného rozlišení 2400 x 2400 dpi umožňuje tak ještě přesnější tisk textu a obrázků. Díky kompenzaci zkreslení obrazu, která vylepšuje digitální zvětšování a zmenšování, je úprava obrazů snadná. Tato nová technologie vám také umožňuje výběr z široké škály univerzálních rastrů, a to včetně čárových nebo bodových rastrů o hodnotě 190 ipi jako u ofsetového tisku.

6 EFEKTIVITA A ZISKOVOST STOUPEJTE VÝŠ Dosahovat zisku a držet náklady dole je základem podnikání. Aby to bylo možné, musí váš podnik pracovat co nejefektivněji. Zní to už jako klišé, ale čas jsou opravdu peníze. Řada imagepress C850 je navržena tak, aby se snadno integrovala do vašeho podniku, a nabízí vám technologie, které vám zajistí co nejplynulejší provoz. Od maximální spolehlivosti samotného stroje po nejmodernější technologie, které vám umožňují dohlížet na své pracovní postupy přes svůj telefon*. *K dispozici při používání ovladače PRISMAsync.

7 BEZKONKURENČNÍ SPOLEHLIVOST DEN ZA DNEM Úloha za úlohou. Rok za rokem. Nová řada imagepress C850 je navržena tak, aby poskytovala co nejspolehlivější výkon. Důvodem je, že jsme této řadě věnovali tu samou pozornost, pokud jde o detaily, ty samé vysoce kvalitní součásti a to samé profesionální technické zpracování jako naší renomované řadě imagepress C800. Ty samé tiskárny, které se staly hnacím motorem pro všechna tisková střediska a poskytovatele tiskových služeb, kteří vyžadují spolehlivost. Asi si dokážete představit, jak spolehlivá řada C850 bude. VYSOKÁ RYCHLOST, VYSOKÁ KVALITA, TĚŽKÁ MÉDIA Šibeniční termíny? Žádný problém. Díky pokročilé fixační jednotce řady imagepress C850 se dvěma pásy jsou vysoké produkční rychlosti až 85 ipm možné na celé řadě médií. Dokáže běžet maximální rychlostí v případě těžkého média s gramáží až 220 g/m 2 a poskytuje výjimečný výkon také u smíšených médií s gramáží až 300 g/m 2. ANO, ANO, ANO Jak? Jednoduše díky inovativní technologii indukčního ohřevu, která ohřívá a ochlazuje fixační pás rychle a efektivně. Vše, aniž by se obětovala kvalita. Nezávislé testy ve skutečnosti prokázaly, že se jedná o jeden z nejlepších modelů se smíšenými médii ve své třídě.

8 KOMPLEXNÍ PRACOVNÍ POSTUPY JEDNODUCHÁ ŘEŠENÍ Práce už je sama o sobě složitá, tak si ji dál nekomplikujte svou tiskárnou. Řada imagepress C850 udržuje vše jednoduché. Poskytuje tři inovativní a intuitivní pracovní postupy, které vám umožňují přizpůsobit se jakémukoli tiskovému prostředí. 1. Tisková jednotka Canon imagepress To je ten nejjednodušší řadič, který nabízíme. Nespokojíme se ale jen se základem tento výkonný systém se snadnou obsluhou udělá prakticky vše, co od něj požadujete, a dává vám tak kontrolu nad výrobou s širokou škálou vysoce kvalitních tiskových úloh. 2. imagepress Server F200 a imagepress Server G100 Tyto výkonné, rychlé a intuitivní řadiče EFI s profesionálními nástroji pro správu barev vám umožňují tvorbu předtiskových nátisků, provádění úprav na poslední chvíli, preflight úlohy a řešení problémů s daty. Můžete také zároveň tisknout, ripovat a přijímat data pro minimalizaci prostojů a integrovaný software Fiery pro tisk proměnných dat vám umožňuje realizovat zakázkový tisk s vysokou marží. 3. Ovladač PRISMAsync Ovladač PRISMAsync je navržený tak, aby zlepšil tiskový výkon, přičemž se zároveň jednoduše používá a snadno se integruje do vašich aktuálních operací. Ovladač PRISMAsync se postará o bezchybné a včasné dokončení denních úloh, a tak zlepší výkonnost vašeho podniku. Je rychlý a intuitivní a umožňuje snadné ovládání jakéhokoli zařízení imagepress, a to s menší chybovostí a lepším výkonem. Také nabízí bezproblémovou integraci se všemi aplikacemi sady PRISMA i kompatibilitu s aplikacemi třetích stran, což maximalizuje provozuschopnost i váš náskok před konkurencí. Díky aplikaci PRISMAsync Remote Controller, která je dostupná pro zařízení se systémy ios i Android, můžete řídit své pracovní postupy, i když jste na cestách. Sečteno a podtrženo: Budete moct tisknout až o 25 %* více úloh. Nejen že tedy budete dosahovat skvělých výsledků, ale budete také produktivnější. * Založené na testech, které společnost Canon provedla v kontrolovaném prostředí.

9 NOVÉ VÝZVY, NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ŽÁDNÝ PROBLÉM Růst podniku zahrnuje víc, než jen dosáhnout vyšších zisků nebo přilákat více zákazníků. Může to také představovat růst vaší nabídky vzít na sebe nové výzvy a otevřít nové příležitosti. Může vám pomoct zůstat v popředí odvětví, které jste si zvolili, nebo předčit očekávání zainteresovaných subjektů. A v tom vám nic nepomůže tak, jako řada imagepress C850. Ať už chcete vyzkoušet nové aplikace, nové substráty, nebo nové materiály, řada imagepress C850 je dokonale vybavena k tomu, aby zhodnotila potenciál vašeho podnikání.

10 ODBORNÉ PORADENSTVÍ JE TO VAŠE Pokud si zvolíte řadu imagepress C850, zvolíte si zároveň značku Canon. To znamená, že získáte přes 80 let zkušeností s navrhováním a vývojem inovativních zobrazovacích technologií. Zkušenosti, které prohlubujeme s každým novým dnem a které nám umožňují své technologie neustále zlepšovat, a stát tak v popředí inovace. Také získáte podporu společnosti, která rozumí tomu, že každý podnik a každé tiskové středisko je jiné a má jiné potřeby. Získáte podporu a odborné zkušenosti, díky kterým budete schopni zrealizovat nové nápady a aplikace, které zaujmou vaše zákazníky a které zlepší produktivitu a ziskovost vašeho podniku. VÍCE FUNKCÍ VÍCE MOŽNOSTÍ Ať už jste interní tiskové oddělení, nebo komerční tiskárna, různí zákazníci budou mít vždy různé požadavky. Díky řadě imagepress C850 jim můžete poskytnout to, co chtějí při široké škále aplikací a substrátů. Řada imagepress C850 disponuje elastickým pásem pro přenos obrazů (dodatečná elastická vrstva na základním materiálu pásu), který poskytuje nejlepší výsledky ve své třídě, a to i u náročných médií, jako jsou silná strukturovaná média. Díky široké škále aplikací snadno rozšíříte své tiskové možnosti. Duplexní tisk bannerů pro tvorbu přebalů knih s dlouhými listy, tisk na těžší papíry pro tvorbu vysoce kvalitních propagačních tiskovin nebo výroba obálek nejrůznějších rozměrů zařízení řady imagepress C850 je na to všechno připravené.

11 DOKONČENÍ ÚLOHY HOTOVO POKROČILÉ TECHNOLOGIE MALÝ PŮDORYS Prostor může být v produkčních prostorách nedostatkovým zbožím, takže je nezbytné, aby pro vás pracoval každý čtvereční metr. Zařízení řady imagepress C850 má kompaktní a škálovatelnou konstrukci, která zaručuje co nejmenší půdorys. A tak přestože zajišťuje nejvyšší kvalitu a produktivitu a širokou škálu dokončovacích možností, můžete těchto vynikajících výsledků stále ještě dosáhnout ve svém tiskovém středisku. Když zákazníkovi předáte hotový produkt, chcete být na svoji práci hrdí. A přesně takový pocit budete s řadou imagepress C850 mít. Brožury se sedlovým sešitím a sražením hřbetu na vyžádání. Automatizovaná kroužková vazba, velkokapacitní stohování a různé možnosti skládání vyberte si cokoliv a zařízení řady imagepress C850 to udělá. A nakonec děrování nejrůznějších formátů, jako je SRA3, A3, A4R a A5.

12 POZNEJTE 1 2 Toner CV (Consistently Vivid) pro zářivě barevné obrazy Technologie R-VCSEL poskytuje vysokou ostrost výstupu 2400 x 2400 dpi při vysokých rychlostech TEN ROZDÍL 3 4 Bodový rastr jako u ofsetového tisku o hodnotě 190 lpi Technologie CRT (Compact Registration Technology) nejlepší ve své třídě PODÍVEJTE SE Pokročilá fixační jednotka se dvěma pásy pro vyšší produktivitu včetně rychlosti až 85 otisků za minutu a skvělému výkonu na celé řadě médií Vylepšená kalibrace barev a technologie Multi D.A.T. pro konzistenci a přesnost od prvního do posledního tisku i u dlouhých úloh Výběr inovativních pracovních postupů, které se hodí ke všem způsobům práce, včetně nového ovladače PRISMAsync Elastický pás pro přenos obrazů pro univerzální zpracování médií, včetně silných strukturovaných médií Klíčové funkce řady imagepress C Vynikající provozuschopnost pro dosažení maximálního výkonu tiskového střediska Široká škála aplikací, včetně duplexních bannerů a obálek pro nové nápady a projekty 11 In-line dokončování a dokončování třetích stran pro dynamické a působivé aplikace 12 Malý, škálovatelný půdorys, který se hodí do každého prostředí

13 ZÍSKEJTE NÁSKOK KONTAKTUJTE NÁS Ať už chcete mimořádnou produktivitu, vynikající spolehlivost nebo vysokou kvalitu napříč celou škálou médií, odpovědí je pro vás řada imagepress C850. Je čas, abyste si sami vyzkoušeli průlomovou řadu imagepress C850. Budoucnost je vaše.

14 #UNLEASHPRINT

Nové úrovně kvality a produktivity v barevné produkci.

Nové úrovně kvality a produktivity v barevné produkci. Nové úrovně kvality a produktivity v barevné produkci. imagepress C800/C700 you can V prostředí CRD i grafického průmyslu usilují tiskoví profesionálové o snížení nákladů i o růst podniku, přičemž stojí

Více

Revoluční nový standard pro kvalitu digitálního barevného obrazu

Revoluční nový standard pro kvalitu digitálního barevného obrazu Digitální barevný tisk a nátisk Revoluční nový standard pro kvalitu digitálního barevného obrazu DIGITÁLNÍ TISK A NÁTISK C O L O U R DIGITÁLNÍ BAREVNÝ TISK A NÁTISK Když záleží na těch nejjemnější detailech.

Více

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Přeměna vašeho podniku Canon Business Services Chování zákazníků se mění rychleji než kdykoliv předtím a vaše organizace musí být připravena na změnu ve způsobu, jakým vytváříte

Více

Pro C9100/C9110. Výkonné produkční tiskové stroje. Pro TM C9100 C9110. černobíle. černobíle

Pro C9100/C9110. Výkonné produkční tiskové stroje. Pro TM C9100 C9110. černobíle. černobíle Pro C9100/C9110 Výkonné produkční tiskové stroje Pro TM C9100 Pro TM C9110 černobíle černobíle 110 i barevně 130 i barevně str./min. str./min. Úsporný a efektivní digitální tisk Obrovský růst v oblasti

Více

Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK

Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK VYTVÁŘEJTE OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI S inkoustovou digitální tiskárnou etiket SurePress L-6034 je malonákladový tisk barevných

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Buďte připraveni na všechno zejména na úspěch... V době, kdy jsou obchodní nároky stále

Více

VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ. XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita.

VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ. XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita. VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita. Tři tiskové stroje. Tři úrovně automatizace. Jedinečný standard kvality, všestrannosti

Více

Revoluční digitální barevný tisk s novou dimenzí

Revoluční digitální barevný tisk s novou dimenzí Digitální barevný tisk a nátisk Revoluční digitální barevný tisk s novou dimenzí C O L O U R Digitální tisk s ohromujícím účinkem POZNEJTE NOVÝ ROZMĚR Jak zlepšit kvalitu toho, co už je celosvětově velmi

Více

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Společnost Epson věří, že dokážete využít naplno všechny možnosti tiskárny. PŮSOBIVÁ KVALITA, VÝJIMEČNÉ TISKÁRNY. Zkušenosti společnosti Epson

Více

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod + ineo 6000l barevně 3 600 str/hod Kompaktní schopnosti Se svými ohromnými schopnostmi tvorby obrazu a robustní konstrukcí, v kombinaci s profesionálními funkcemi a atraktivní ekonomikou, nabízí ineo+

Více

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951: inovativní, rychlé a velmi výkonné Plnění těch nejtěsnějších termínů a tisk v řádu hodin, nikoli dní, to jsou u digitální tiskové produkce

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

10 KROKŮ K DOKONALOSTI. Využívejte efektivně systém řízení kvality ve své firmě a staňte se lídrem ve svém oboru

10 KROKŮ K DOKONALOSTI. Využívejte efektivně systém řízení kvality ve své firmě a staňte se lídrem ve svém oboru 10 KROKŮ K DOKONALOSTI Využívejte efektivně systém řízení kvality ve své firmě a staňte se lídrem ve svém oboru Firma budoucnosti je taková firma, která se v první řadě zaměřuje na kvalitu - plní přísné

Více

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení technologie starlight 2 technologie starlight Dokonalé kamery pro nepřetržité snímání Nebylo by skvělé, kdybyste měli jistotu, že za jakýchkoli

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox 770. Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota

Barevná produkční tiskárna Xerox 770. Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota 1 Všichni, kteří hledají způsob, jak zabezpečit růst své společnosti, by nyní měli zpozornět Barevná produkční

Více

www.nexaautocolor.com Nexa Autocolor and design, Turbo Vision and PaintManager are registered trademarks and RapidMatch is a trademark of PPG Industries Ohio, Inc. 2017 PPG Industries, all rights reserved.

Více

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F42 / F62 Flexibilita napříč celou řadou. U středních a velkých objemů korespondence, bez ohledu na to, zda jde o dopisy nebo balíčky. Jednoduchý, bezpečný provoz. O jeden dotek napřed

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování Velkoformátový skener Xerox 774 Prospekt Velkoformátový skener Xerox 774 Jednoduché barevné a černobílé skenování Osvědčená spolehlivost a kvalita při skenování velkoformátových dokumentů Velkoformátový

Více

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Rychlá a kvalitní tvorba dokumentů Tento výkonný produkční

Více

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Katalog kancelářských výrobků Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Nové překvapující způsoby, jak uspokojit vašepotřeby od jednoduchých až po vysoce

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ Řada WorkForce Pro RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ NEPŘEKONATELNÁ KOMBINACE Náklady na tisk jsou pro každou firmu velmi důležité, proto vám nabízíme bohatou

Více

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě ADVANCE C2020L/i ADVANCE C2025i ADVANCE C2030L/i you can VYŠŠÍ produktivita administrativy Srdcem našich barevných systémů je nyní průlomová technologická platforma

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox J75. Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Kvalitní tisk pro vaše spokojené zákazníky

Barevná produkční tiskárna Xerox J75. Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Kvalitní tisk pro vaše spokojené zákazníky Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Kvalitní tisk pro vaše spokojené zákazníky Rozšiřování vaší firmy není jednoduché. Není to tak? Vždy tomu tak bylo. Bavme se však

Více

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC TELEFONNÍ SYSTÉM DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC, ZALOŽENÝ NA PROTOKOLU SIP Komunikační systémy, založené na protokolu SIP, přinesly

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

1919 siawood+ Profesionální brusivo nejnovější generace

1919 siawood+ Profesionální brusivo nejnovější generace 1919 siawood+ Profesionální brusivo nejnovější generace 1919 siawood + Profesionální brusivo nejnovější generace Nejnovější generace klasické 1919 siawood nastavuje nové standardy ve stacionárním broušení

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

Kompaktní řada imagerunner.

Kompaktní řada imagerunner. Kompaktní řada imagerunner. Malé, ale vysoce produktivní zařízení řada imagerunner 1100 imagerunner 1730i řada imagerunner 2202 řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení v řadě

Více

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting.

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting. Seznámení Your first choice in digtal cutting. Dokonalý v každém detailu Zpracování materiálu až do tloušťky 110mm, Katry G3 jsou k dispozici s výškou mostu 30, 60 nebo 120 mm v závislosti na konfiguraci.

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Praha - obchod Ruská 593/40 101 00 Praha - Vršovice tel.: 608 712 812 fax: 267 310 151 e-mail: praha@sevendesign.cz www. sevendesign.

Praha - obchod Ruská 593/40 101 00 Praha - Vršovice tel.: 608 712 812 fax: 267 310 151 e-mail: praha@sevendesign.cz www. sevendesign. Ostrava - výroba Ruská 2974 703 00 Ostrava - Vítkovice tel. objednávky: 774 712 816 tel. dílna: 775 712 825 e-mail: firma@sevendesign.cz www. sevendesign.cz Praha - obchod Ruská 593/40 101 00 Praha - Vršovice

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

ineo 5501 barevně max str/hod

ineo 5501 barevně max str/hod + ineo 5501 barevně max. 3 000 str/hod Šikovný přechod k produkčnímu tisku Pokud chcete přejít k plně barevnému produkčnímu tisku, není lepší volby než systém ineo+ 5501 od společnosti Develop. Ať provozujete

Více

Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi

Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi A mohli jste si spokojeně užívat výhod optimalizované výroby s důmyslnými a úspornými řešeními Jakožto zvláštní kategorie soustružení s

Více

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9 Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK Jiný způsob komunikace Telefony Alcatel-Lucent SÉRIE 9 přinášejí novou úroveň kvality zvuku, designu, produktivity komunikace a péče o zákazníky.

Více

Hiab 211W Nosnost 21 tm

Hiab 211W Nosnost 21 tm Hiab 211W Nosnost 21 tm Informační brožura o výrobku Další usnadnění recyklace Rychlý a kompaktní Hiab XS 211W HiPro je 21tm jeřáb optimalizovaný pro lehké aplikace při recyklaci materiálů a dokonalá

Více

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM ANALÝZA A NÁVRH OPTIMALIZACE VAŠICH DOKUMENTŮ REDUKCE NÁKLADŮ NA TISK ÚSPORA ČASU A

Více

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Pro jednoduchou centralizovanou správu tiskáren a multifunkčních systémů ŘÍZENÍ PROVOZU SNADNÁ METODA PRO SPRÁVU VAŠICH TISKÁREN A MULTIFUNKČNÍCH SYSTÉMŮ Udržet

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy.

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. bizhub C350, kancelářský systém Zjednodušte vaše pracovní postupy Kancelářský systém bizhub C350 nabízí

Více

MATRIX F82. O jeden dotek napřed

MATRIX F82. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F82 Díky produkčním komponentům je zajištěna vysoká produktivita. Pro všechny, kteří chtěj í zpracovávat velké množství korespondence rychle a spolehlivě, každý den. O jeden dotek

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Řešení vylepšení přizpůsobené řadě chladicích jednotek Trane RTAD Trane RTAC Provozní výhody Zisky díky energetické účinnosti

Více

Dynamická rovnováha. neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý

Dynamická rovnováha.  neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 600/750 výkonný přesný sofistikovaný černobílý Když nabízíte tiskařské služby nebo provozujete tiskárnu v podniku, potřebujete robustní a spolehlivý stroj, který

Více

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu Vysoký výkon pro vysoký objem Efektivní produkce černobílých dokumentů závisí na hladkém a spolehlivém chodu všech výrobních zařízení. Pracoviště s vysokým objemem

Více

Vysoce účinné výměníky tepla

Vysoce účinné výměníky tepla Vysoce účinné výměníky tepla pro všechny HVAC aplikace Přední světový sortiment řešení pro rezidenční, komerční a dálkové topení a chlazení Kompletní řada vysoce účinných deskových výměníků tepla Tradiční

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

Produkčnítiskárny Xerox Color800/1000. Tisk ve vysokém rozlišení. Rychlé. Výkonné. Flexibilní.

Produkčnítiskárny Xerox Color800/1000. Tisk ve vysokém rozlišení. Rychlé. Výkonné. Flexibilní. Technické údaje produkčních tiskáren Xerox Color 800/1000 Rozlišení tisku Napájení 2400 x 2400 dpi VCSEL ROS Odstíny šedé: 150 lpi 200 lpi 00 lpi 600 lpi 200 natočený čárový rastr Základní konfigurace:

Více

Produkční tiskárny Xerox Color 800/1000. Tisk ve vysokém rozlišení. Rychlé. Výkonné. Flexibilní.

Produkční tiskárny Xerox Color 800/1000. Tisk ve vysokém rozlišení. Rychlé. Výkonné. Flexibilní. Technické údaje produkčních tiskáren Xerox Color 800/1000 Rozlišení tisku 400 x 400 dpi VCSEL ROS Odstíny šedé: 150 lpi 00 lpi 300 lpi 600 lpi 00 natočený čárový rastr Technologie Toner Xerox EA s nízkou

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION Přehled produktových řad Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru Výhody A VÝKON V MALÉM POUZDRU B C D E Nový standard pro vysokorychlostní 3D F Vzhledem ke kontinuálně rostoucímu tlaku na stále rychlejší

Více

KANCELÁŘSKÉ PAPÍRY. Motif Copy. Motif All-in-one

KANCELÁŘSKÉ PAPÍRY. Motif Copy. Motif All-in-one Kopírovací papíry Motif Motif Copy (BRXMOTIF/C*) Kvalitní bílý papír určený pro každodenní použití v kanceláři. Je vhodný pro běžné kopírovací stroje, faxy, laserové i inkoustové tiskárny. Odolností proti

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

Xerox Versant 2100 Press Vyrobte více. Nabídněte více.

Xerox Versant 2100 Press Vyrobte více. Nabídněte více. Xerox Versant 2100 Press Brožura Xerox Versant 2100 Press Vyrobte více. Nabídněte více. Každá firma se snaží udělat víc. Každý má svou vlastní definici slova víc. Ale způsob, jak toho dosáhnout, zůstává

Více

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Řada C Vysoce výkonné řešení pro kontrolní vážení Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Vaše podnikání

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Omezení emisí CO 2 Spotřeba energie Životní prostředí Principem každého

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost. Silný výkon. Uklidňující spolehlivost. Modely F80 a F100 patří k nejuniverzálnějším a na obsluhu nejméně náročným závěsným lodním motorům v tomto sektoru výkonu. Pokud jde o přímý poměr cena/výkon, najdou

Více

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Retrofit. Dejte svému stroji další život

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Retrofit. Dejte svému stroji další život THE FACTORY AUTOMATION COMPANY Retrofit Dejte svému stroji další život Hlavní přínosy CNC retrofitu Retrofit se systémem FANUC: Ať nahrazujete starý systém FANUC nebo jakýkoliv jiný, ušetříte kapitálové

Více

MATRIX F22 / F32

MATRIX F22 / F32 www.xertec.cz MATRIX F22 / F32 Velká barevná obrazovka pro lepší přehled při výběru vhodných poštovních služeb. Dobře promyšlený systém pro širokou škálu korespondence. O jeden dotek napřed ŘADA MATRIX

Více

PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ

PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ PŘEDSTAVENÍ FACTORINGU WE BELIEVE IN YOUR BUSINESS FACTORING BAD DEBT PROTECTION EXPORT FINANCE TRADE FINANCE VYSVĚTLENÍ FACTORINGU Řízení finančních toků společnosti

Více

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu Výkonný profesionál digitálního tisku Velké korporace, poskytovatelé tiskových služeb i ofsetové tiskárny každodenně potřebují velkoobjemový produkční

Více

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech ZVYŠTE SVOJI PRODUKTIVITU PPS One SOFTWARE PRO PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY SPOJENÍ PPS One SE SAP BUSINESS ONE Prodej Nákup Logistika Správa kontaktů Analýza příležitostí Personalistika Finanční účetnictví

Více

Panoramatický RTG systém s montáží na stěnu

Panoramatický RTG systém s montáží na stěnu e h t Let egin! b e tur fu Panoramatický RTG systém s montáží na stěnu Vybroušený industriální díky bezkonkurenční odbornosti. technologické Nejnovější a generace panoramatických rentgenů I-Max je zde,

Více

Skenování s programem MP Navigator EX

Skenování s programem MP Navigator EX Kapitola 2 2 Skenování s programem MP Navigator EX Aplikace MP Navigator EX je nejjednodušším skenovacím programem, který se dodává současně se skenery Canon. Je velmi jednoduchý, jeho ovládání je intuitivní

Více

KATALOG ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU

KATALOG ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU KATALOG - 2011 ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU CONCERTO: úplné ovládání a absolutní přizpůsobivost Početná spouštění a zastavování kompresoru, plýtvání energií a velká proměnlivost

Více

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem Kapacitní úložiště, které posune váš výkon k inovacím. WD a logo WD jsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Technologies, Inc. v USA a dalších zemích; WD Ae, WD Re+, WD Re, WD Se,

Více

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D. TISK KOPIE SKEN

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D.   TISK KOPIE SKEN Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L212D TISK KOPIE SKEN www.brother.eu Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna Tisk, skenování a kopírování rychle a tiše s DCP-L212D. Tento multifunkční

Více

Konfigurace produktu

Konfigurace produktu Konfigurace produktu Tiskárna Samsung ProXpress M4070FX Zvyšte produktivitu v kanceláři s inovativním řešením tisku Vysoká rychlost tisku a zpracování obrazu Tiskárna ProXpress M4070FX dosahuje rychlosti

Více

Barco digitální kinoprojektory

Barco digitální kinoprojektory Barco digitální kinoprojektory VYTVÁŘÍME KINA BUDOUCNOSTI Belgický výrobce Barco byl vždy průkopníkem na trhu digitálních kinotechnologií. Jeho silná pozice vychází z dlouholeté tradice výroby zobrazovacích

Více

PRONÁJEM 3D TISKÁRNY TISKNĚTE BEZ STAROSTÍ PŘÍMO VE VAŠÍ FIRMĚ

PRONÁJEM 3D TISKÁRNY TISKNĚTE BEZ STAROSTÍ PŘÍMO VE VAŠÍ FIRMĚ PRONÁJEM 3D TISKÁRNY TISKNĚTE BEZ STAROSTÍ PŘÍMO VE VAŠÍ FIRMĚ ZÍSKEJTE PROFESIONÁLNÍ 3D TISKÁRNU OD ZORTRAXU Začněte tisknout teď hned se špičkovou 3D tiskárnou Zortrax M200. Tato 3D tiskárna získala

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Základní řada vah. NewClassic ML Přesné výsledky Kompaktní a přenosné Cenově dostupné. Chytrá volba Švýcarská přesnost

Základní řada vah. NewClassic ML Přesné výsledky Kompaktní a přenosné Cenově dostupné. Chytrá volba Švýcarská přesnost Základní řada vah NewClassic ML Přesné výsledky Kompaktní a přenosné Cenově dostupné Chytrá volba Švýcarská přesnost Vysoký výkon Chytrá volba pro každý rozpočet Přesné výsledky, pohodlná obsluha a přenosné

Více

Osvědčené postupy pro zpracování tiskových dat s vynikající kvalitou tisku

Osvědčené postupy pro zpracování tiskových dat s vynikající kvalitou tisku Osvědčené postupy pro zpracování tiskových dat s vynikající kvalitou tisku Arnošt Nečas Marketing manager GRAFIE CZ Jan Štor Odborný konzultant GRAFIE CZ Agenda Základy digitálních obrazů Kvalita obrazu

Více

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner.

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. Malý, ale vysoce produktivní Řada imagerunner 1100 Řada imagerunner 1700 Řada imagerunner 2400 Řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení z řady kompaktních

Více

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Software Epson OrderController Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Natočení v mírném úhlu Jas, kontrast, vyhlazování pokožky a mnoho dalších skvělých funkcí Odstranění efektu červených očí Pokročilá

Více

I-MAX EASY. Dostupný, stylový panoramatický systém. owandv

I-MAX EASY. Dostupný, stylový panoramatický systém. owandv I-MAX EASY Dostupný, stylový panoramatický systém owandv Dostupný, stylový panoramatický systém Vybavte svou ordinaci špičkovou technologií za rozumnou cenu. I-Max Easy: Vítězná kombinace k získání digitálních

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

Phaser 7800 A3 Profesionální barevná tiskárna. Xerox Phaser 7800 Barevná tiskárna Ověřený standard ve světě grafického tisku

Phaser 7800 A3 Profesionální barevná tiskárna. Xerox Phaser 7800 Barevná tiskárna Ověřený standard ve světě grafického tisku Phaser 7800 A3 Profesionální barevná tiskárna Xerox Phaser 7800 Barevná tiskárna Ověřený standard ve světě grafického tisku Barevná tiskárna Phaser 7800 Nepřekonatelný barevný tisk. Prvotřídní flexibilita

Více

2D nebo 3D? Ano. Autodesk Inventor. Suite 2008

2D nebo 3D? Ano. Autodesk Inventor. Suite 2008 2D nebo 3D? Ano Autodesk Inventor TM Suite 2008 Získejte výkon 3D od společnosti, která vám přinesla 2D Softwarové produkty Autodesk Inventor jsou nejlepší volbou pro uživatele aplikace AutoCAD, kteří

Více

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Tlačiarne čb, formát A4 : ES4131 (dn) - novinka Řešení černobílého tisku s vestavěným oboustranným tiskem a PostScriptem pro malé

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

3 Klíčové kroky ke správné barevnosti

3 Klíčové kroky ke správné barevnosti 3 Klíčové kroky ke správné barevnosti Arnošt Nečas Marke9ng manager GRAFIE CZ Jan Štor Odborný konzultant GRAFIE CZ Agenda Proč je řízení barev důležité? Základy správy barev 3 Klíčové kroky 1. Nastavení

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

3D výroba šperků Vaše dokonalé modely šperků

3D výroba šperků Vaše dokonalé modely šperků 3D výroba šperků Vaše dokonalé modely šperků 3D prototypovací a výrobní systémy s perfektní kvalitou a maximální rychlostí, dokonalé pro sériovou výrobu i jednorázové procesy. 2 Vítejte v 3D světě šperkařského

Více

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů Per Loewgren, globální manažer pro výrobky pro oblast středně velkých robotů, obloukové svařování, řezání a nepřetržité laserové svařování IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu

Více

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informace po ruce Dovolte, abychom vám stručně představili naše komplexní služby v oblasti informačních technologií a zpracování informací >>> informační

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Minolta. Vždy o krok napřed

Minolta. Vždy o krok napřed Minolta. Vždy o krok napřed , papíru Malé. rozměry, velký výkon Efektivní, vysoce kvalitní kopírování až do formátu A3. Velký výkon EP 1050 je stejně tak výkonný, jako kompaktní. První kopie je hotová

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Condair CP3 hygienická kvalita páry jednoduchý výběr zařízení díky rozumným

Více