OFICIÁLNÍ PRAVIDLA A PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI. Michelin Ultraflex a Compact Line sell-out akce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OFICIÁLNÍ PRAVIDLA A PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI. Michelin Ultraflex a Compact Line sell-out akce"

Transkript

1 OFICIÁLNÍ PRAVIDLA A PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Michelin Ultraflex a Compact Line sell-out akce Účastí v akci účastníci výslovně akceptují oficiální pravidla akce a pravidla nakládání s osobními údaji ( Pravidla ). 1 Pořadatel Akce: Michelin Hungária Kft (se sídlem: 4401 Nyíregyháza, Bottyán János u. 15) ( Pořadatel ) pořádá promo akci s názvem Michelin Ultraflex a Compact Line sell-out akce ( Akce ) prostřednictvím agentury EventHouse s.r.o. Vltavská 53/17, Praha 5 Smíchov, PSČ: , Česká republika ( Agentura ). 2 Podmínky účasti v Akci: Do Akce se mohou zaregistrovat pouze fyzické osoby s bydlištěm v Maďarsku, České republice nebo na Slovensku, které v okamžiku registrace dosáhli 18 let, a dále právnické osoby zapsané v obchodním rejstříku v Maďarsku, České republice nebo na Slovensku ( Účastníci ), které nakoupí pneumatiky Michelin v souladu s čl. 4 Pravidel v době trvání Akce (viz článek 3) a řádně se do Akce zaregistrují (viz článek 5) na internetových stránkách ( Internetové stránky ). Akce se nemohou účastnit zaměstnanci Pořadatele, Agentury a dalších subdodavatelů zapojených do řízení Akce, stejně jako společností, které distribuují produkty Pořadatele. 3 Doba trvání Akce: Akce začíná 1. srpna 2015 a končí 30. listopadu Nákupy musí být uskutečněny během tohoto období. Období pro on-line registrace: 1. srpna prosince Nákupy a registrace uskutečněné před začátkem a po konci tohoto období nejsou v Akci zohledněny. 4 Produkty, kterých se Akce týká, a Odměny 4.1 Pneumatiky řady Michelin Ultraflex Odměna za pořízení alespoň 4 pneumatik MICHELIN AXIOBIB je telefon Apple IPhone 6. Odměna za pořízení alespoň 2 pneumatik MICHELIN CEREXBIB s průměrem větším než 32 palců je tablet Apple IPad Mini 3. Odměna za pořízení alespoň 2 pneumatik MICHELIN CEREXBIB s průměrem menším než 32 palců je MP3 přehrávač IPod Nano. Odměna za pořízení alespoň 4 pneumatik MICHELIN SPRAYBIB je tablet Apple IPad Mini 3. Odměna za pořízení alespoň 4 pneumatik MICHELIN XEOBIB je tablet Apple IPad Mini 3. Odměna za pořízení alespoň 4 pneumatik MICHELIN YIELDBIB je přehrávač IPod Nano Pneumatiky řady Michelin Compact Line Za pořízení alespoň 4 pneumatik MICHELIN BIBSTEEL ALL TERRAIN, BIBSTEEL HARD SURFACE nebo XM27 se získává 20 bodů. Za pořízení alespoň 4 pneumatik MICHELIN POWER CL nebo XMCL se získává 40 bodů. Za pořízení alespoň 4 pneumatik MICHELIN BIBLOAD HARD SURFACE se získává 50 bodů. Za pořízení alespoň 4 pneumatik MICHELIN XF nebo XM47 se získává 60 bodů.

2 Na základě celkového množství bodů je možné získat jednu z následujících Odměn (vždy pouze jedna cena v kategorii dle výběru) Počet bodů Odměna (jeden z předmětů vždy v rámci dané kategorie) 20 bodů Sada rukavice, šála, čepice Kšiltovka, sportovní taška 40 bodů Větrová bunda, 100% PES, voděodolné Kvalitní polstrovaná bunda s kapucí Moderní bunda s Bibem na zádech 50 bodů Univerzální držák na telefon do auta ipod Shuffle 2GB 60 bodů Kvalitní bunda pro univerzální nošení s teplou fleecovou vložkou, nepromokavá, větru odolná, možné nošení v zimě Kvalitní pracovní overal s polstrovanými koleny Odměna nemůže být vyměněna za finanční hotovost. Pořadatel si vyhrazuje právo vybrat, resp. změnit značku Odměn. Pořadatel odmítá jakoukoliv zodpovědnost za výrobní vady předmětů a z tohoto důvodu na ně neposkytuje žádné záruky. V případě jakýchkoliv vad je třeba se obrátit na výrobce nebo dodavatele předmětu, a to v souladu s dokumentací dodanou spolu s předmětem. V případě, že některý z předmětů není k dispozici, má Pořadatel právo vyměnit jej za jiný předmět, který spadá do vyšší třídy odměn. 5. Postup pro účast v Akci: Účastníkům, kteří si v době trvání Akce zakoupí produkty Michelin v souladu se článkem 4 a provedou řádnou registraci na Internetových stránkách, bude poskytnuta a zaručena Odměna, jak uvádí článek 4. Registrace je považována za řádnou, pokud splňuje všechny následující podmínky: - Účastník na stránkách promoční akce vyplní formulář tak, že do něj uvede všechny požadované, pravdivé informace. Společně s formulářem potvrdí svůj nákup elektronicky tak, že přiloží naskenovanou fakturu nebo paragon (jednoznačně prokazující nákup pneumatik Michelin) ( Doklad o nákupu ). - Po odeslání formuláře obdrží Účastník , který mu oznámí, že Pořadatel obdržel odeslané údaje, které aktuálně prochází kontrolou. Účastník bude do 21 pracovních dnů informován em, zda je jeho registrace uznána jako platná, či nikoliv. - Pořadatel do 21 pracovních dnů od obdržení registrace informuje prostřednictvím u nebo telefonicky* Účastníka, že jeho registrace je platná. Ve stejném u obdrží Účastník informaci o získání odměny. - V případě, že Pořadatel do 21 pracovních dnů od obdržení registrace informuje prostřednictvím u nebo telefonicky * Účastníka, že jeho registrace není platná, uvede Pořadatel rovněž konkrétní důvody pro neplatnost registrace.

3 Rozhodnutí Pořadatele o platnosti odeslaných registrací a faktur je, i pro případy dalších sporů, považováno za konečné. Pořadatel si vyhrazuje právo požádat Účastníky o předložení originálního Dokladu o nákupu. Z tohoto důvodu jsou Účastníci povinni si uchovat Doklad o nákupu po dobu dvou měsíců od ukončení Akce. Pořadatel si vyhrazuje právo nevratně vyřadit Účastníky z Akce v případě, že odešlou registraci obsahující neexistující nebo neoprávněně upravené doklady nebo jinak zmanipulované. Rozhodnutí Pořadatele o vyřazení Účastníka se považuje za konečné. 6. Dodání a příjem Odměn: Příjemci obdrží své Odměny do 3 měsíců od odeslání u potvrzujícího platnou registraci. Odměny předají Účastníkům zástupci společnosti Michelin. Při přijímání Odměny podepíše Účastník protokol, jímž potvrdí přijetí Odměny. 7. Daně a poplatky: Pořadatel a Účastníci jsou vázáni daňovými povinnostmi dle platných daňových předpisů. 8. Informace o Akci: Pravidla Akce a pravidla nakládání s osobními údaji se nachází na stránkách: 9. Pravidla zpracování osobních údajů: V souvislosti s Akcí Pořadatel spravuje, a to výhradně pro účely Akce a v souladu s platnou legislativou, následující údaje: jméno Účastníka (název společnosti), poštovní adresa, ová adresa, telefonní číslo a datum Dokladu o nákupu. S údaji, které Pořadatel obdrží při registraci, je nakládáno jako s důvěrnými údaji a jsou zpracovávány níže uvedenými subjekty. Kromě Pořadatele mají k údajům přístup výhradně subjekty uvedené níže. Účastí v Akci Účastníci automaticky přijímají oficiální pravidla Akce a pravidla nakládání s osobními údaji a uznávají rovněž, že: 1. Údaje poskytli dobrovolně; údaje jsou zpracovány na základě jejich dobrovolného souhlasu poskytnutého tím, že tyto údaje sami předložili, a že účastí v Akci, tedy svou registrací, dávají automaticky souhlas se zpracováním uvedených údajů. 2. Údaje budou poskytnuty ke zpracování společnosti: MICHELIN ROMANIA SA, adresa Sos. Bucuresti Nord No. 10, Global City, Business Park, budova O1, 3. patro, Voluntari, Ilfov. 3. Pořadatel je oprávněn zdarma využívat osobní údaje a informace Účastníků pro účely organizování a dokumentování Akce. 10. Další ustanovení V případě porušení těchto Pravidel, a to i v okamžiku po převzetí Odměny, je Pořadatel oprávněn vyřadit daného Účastníka z Akce a zahájit veškeré nezbytné právní kroky. Účastníci nesou veškerou odpovědnost za všechny škody způsobené porušením těchto Pravidel. Rozhodnutí Pořadatele o vyřazení Účastníka se považuje za konečné a neoddiskutovatelné.

4 Pořadatel si vyhrazuje právo vyřadit s okamžitou platností Účastníka z akce, pokud u Účastníka odhalí jakýkoliv (například počítačový) podvod, zneužití, chování neslučitelné s image Akce nebo chování narušující image Akce, resp. pokud má Pořadatel na takový způsob jednání podezření. Rozhodnutí Pořadatele o platnosti odeslaných registrací a faktur je, i pro případy dalších sporů, považováno za konečné. Pořadatel nedoporučuje Účastníkům účastnit se Akce s využitím ové adresy, kterou vytvořila třetí osoba. V případě, že Účastník použije ovou adresu vytvořenou třetí osobou, je povinen k tomu získat od majitele e- mailové adresy povolení. Pořadatel Akce a Agentura nenesou žádnou odpovědnost za jakékoliv škody a spory vzniklé neoprávněným užitím ové schránky. Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za selhání Internetových stránek, která jsou mimo kontrolu Pořadatele. Pořadatel nicméně přijme veškerá nezbytná opatření k tomu, aby taková selhání prošetřil a odstranil. Pořadatel nenese zodpovědnost za jakékoliv vnější útoky na Internetové stránky. Účastníci nemají od Pořadatele nárok na odškodnění za náklady, škody či ztráty vzniklé případnými selháními, nedostatky, chybami či prodleními v rámci Akce. Pořadatel nenese odpovědnost za dostupnost a provoz IT přístrojů a zařízení, elektronické poštovní služby a činnost třetích stran. Pořadatel nenese odpovědnost za chybnou činnost Internetových stránek, která je mimo kontrolu Pořadatele, jako například, ale nikoliv výhradně: chyba nebo nedostupnost serveru provozujícího Internetové stránky, nemožnost připojení se k internetové síti, výpadky sítě, selhání v připojení se na Internetové stránky nebo jejich části. Pořadatel a Agentura nenesou odpovědnost za jakékoliv vnější útoky na Internetové stránky a na server provozující Internetové stránky (včetně, ale nikoliv výhradně útoků denial of service [DoS] a SQL injection). Pořadatel a Agentura nenesou odpovědnost za falešné systémové zprávy o Odměnách a platnosti registrací, které Účastník obdrží v průběhu útoku na Internetové stránky nebo server. Účastníci uznávají, že výkonnost, zasílání zpráv, přenos dat a rychlost serveru Pořadatele se odvíjí od využívaných technologií a tyto parametry serveru mohou být nepříznivě ovlivněny přetížením sítě nebo jinými faktory mimo kontrolu Pořadatele, včetně, ale nikoliv výhradně přehlcení sítě, pokrytí sítě, výpadků připojení, výkonnosti mobilních zařízení a udržování bezpečného připojení k síti. Pořadatel nenese odpovědnost za jakékoliv chyby či prodlevy při užívání Internetových stránek. Pořadatel a Agentura nenesou odpovědnost za jakoukoliv ztrátu dat vzniklou uzavřením okna prohlížeče nebo výpadkem připojení k Internetovým stránkám (z jakéhokoliv důvodu), ke které dojde v průběhu registrace, nebo za ztrátu způsobenou přeplněnou ovou schránkou Účastníka nebo em od Pořadatele, který je považován za spam. Pořadatel nenese odpovědnost za chyby vyplývající z užití softwaru nebo programů, které nejsou doporučené Pořadatelem. Doporučené softwary a operační programy: prohlížeč - Internet Explorer - minimálně verze 8, Mozilla minimálně verze 23, Opera 20), Windows 2000 minimální operační systém; aktivovaný java script. Pořadatel nenese odpovědnost za udržování všech zúčastněných produktů na skladě po celou dobu trvání Akce. Obrázky Odměn v reklamách jsou pouze ilustrační. Všechny y odeslané ovým serverem jsou považovány za doručené. Příjemci Odměn nesou všechna rizika spojená s užíváním Odměn. Pořadatel nenese odpovědnost za jakékoliv škody na majetku Příjemců Odměn nebo za zranění osob vyplývající z užívání Odměn.

5 Pořadatel se vyhrazuje právo změny těchto Pravidel, především pak doby trvání Akce, resp. právo ukončit Akci, pokud tak dle vlastního uvážení považuje za nezbytné. O takových změnách budou Účastníci informováni na Internetových stránkách Pořadatel

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA A PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI. Kleber sell-out akce

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA A PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI. Kleber sell-out akce OFICIÁLNÍ PRAVIDLA A PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Kleber sell-out akce Účastí v akci účastníci výslovně akceptují oficiální pravidla akce a pravidla nakládání s osobními údaji ( Pravidla ). 1 Pořadatel

Více

I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ. 3. Pořadatel slibuje odměnu ve znění 1780 českého občanského zákoníku.

I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ. 3. Pořadatel slibuje odměnu ve znění 1780 českého občanského zákoníku. SOUTĚŽNÍ ŘÁD Spotřebitelská soutěž Zima 2014 I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatelem soutěže Spotřebitelská soutěž Zima 2014, nazývané dále soutěží, je společnost Publicis Sp. z o. o. se sídlem ve Varšavě,

Více

1.3. Pořadatel je poskytovatelem ceny ve smyslu ve smyslu 1780 českého občanského zákoníku.

1.3. Pořadatel je poskytovatelem ceny ve smyslu ve smyslu 1780 českého občanského zákoníku. PRAVIDLA SOUTĚŽE Spotřebitelská soutěž - léto 2014 I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Pořadatelem soutěže Spotřebitelská soutěž - léto 2014, dále uváděné jako Soutěž, je Publicis Sp. z o.o. se sídlem ve Varšavě

Více

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru.

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru. Pravidla soutěže Kdopak to mluví? I. Obecná ustanovení II. 1. Soutěž Kdopak to mluví? (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání radia City 93,7 FM v termínu od 09. 10. 2015 do 31. 12. 2015 nebo

Více

Vzhůru na střechy 2019

Vzhůru na střechy 2019 PRAVIDLA AKCE Vzhůru na střechy 2019 1 Obecná ustanovení 1. Program Vzhůru na střechy 2019 je realizován na území České republiky. 2. Program trvá od 1. dubna do 30. listopadu 2019. 3. Zapojení do programu

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Arbull, s.r.o. IČO: 035 51 369, se sídlem Hadovitá 962/10, Michle, 141 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 233589, je

Více

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem.

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem. Všeobecné podmínky Klubu Zone For Power Provozovatelem Klubu Zone For Power je společnost Zone For Power, s.r.o., IČ: 24223123, se sídlem Praha 1, Lublaňská 1916/17, PSČ 120 00, Praha 2, zapsaná v obchodním

Více

Úplná pravidla soutěže Velká letní soutěž s Tesco Potraviny on line společnosti Tesco Stores ČR a.s.

Úplná pravidla soutěže Velká letní soutěž s Tesco Potraviny on line společnosti Tesco Stores ČR a.s. Úplná pravidla soutěže Velká letní soutěž s Tesco Potraviny on line společnosti Tesco Stores ČR a.s. Tato pravidla soutěže upravují podmínky účasti soutěžícího v soutěži a právní vztah mezi Pořadatelem

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

PODMÍNKY MARKETINGOVÉ AKCE S MOBILNÍ APLIKACÍ ČSOB NANÁKUPY

PODMÍNKY MARKETINGOVÉ AKCE S MOBILNÍ APLIKACÍ ČSOB NANÁKUPY PODMÍNKY MARKETINGOVÉ AKCE S MOBILNÍ APLIKACÍ ČSOB NANÁKUPY Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava podmínek marketingové akce Plaťte pomocí mobilní aplikace ČSOB NaNákupy a získejte slevu na mobilní

Více

Pravidla marketingové soutěže

Pravidla marketingové soutěže Pravidla marketingové soutěže Finish - soutěž o myčku na Penny Účelem tohoto dokumentu je stanovení úplných a přesných pravidel spotřebitelské soutěže: Finish - soutěž o myčku na Penny (dále jen soutěž

Více

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414.

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414. Obchodní firma: Sídlo: WEDA consulting s.r.o. Neumannova 1453/28, 156 00 Praha Identifikační číslo 24290564 Daňové identifikační číslo: CZ24290564 Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce. Každý týden soutěž o smartphone

Úplná pravidla spotřebitelské akce. Každý týden soutěž o smartphone Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý týden soutěž o smartphone I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý týden soutěž

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost:

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: PRAVIDLA SOUTĚŽE O powerbank GP 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: EMOS spol. s r.o. se sídlem Přerov, Přerov I - Město, Šířava

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce. 90 dní záruka na vrácení peněz na sušičky v Euronics

Úplná pravidla spotřebitelské akce. 90 dní záruka na vrácení peněz na sušičky v Euronics Úplná pravidla spotřebitelské akce 90 dní záruka na vrácení peněz na sušičky v Euronics I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané

Více

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem

Více

Obchodní podmínky. na webových stránkách Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy.

Obchodní podmínky. na webových stránkách   Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy. Obchodní podmínky na webových stránkách WWW.LUCEO.CZ Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy. Tyto obchodní podmínky platí pro internetový obchod

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím a kupujícím v oblasti prodeje zboží, které jsou nabízeny prostřednictvím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO OBJEDNÁVÁNÍ DÁLNIČNÍCH KUPÓNŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO OBJEDNÁVÁNÍ DÁLNIČNÍCH KUPÓNŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO OBJEDNÁVÁNÍ DÁLNIČNÍCH KUPÓNŮ Základní ustanovení Níže uvedené obchodní podmínky (dále též OP ) pro prodej dvoudílných kuponů prokazujících úhradu časového poplatku za obecné užívání

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky

We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím

Více

MISS STŘECHA Organizátor soutěže

MISS STŘECHA Organizátor soutěže MISS STŘECHA 2018 1. Organizátor soutěže Organizátorem soutěže pořádané pod názvem MISS střecha 2018 (dále jen soutěž ) je obchodní společnost, IČ: 242 35 920, se sídlem Budčická 1479, Újezd nad Lesy,

Více

Vzhůru na střechy 2018 r.

Vzhůru na střechy 2018 r. PRAVIDLA AKCE Vzhůru na střechy 2018 r. 1 Obecná ustanovení 1. Program Vzhůru na střechy 2018 je realizován na území České republiky. 2. Program trvá od 9. dubna do 30. listopadu 2018. 3. Zapojení do programu

Více

Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci. I. Pořadatel Soutěže. II. Účel Soutěže

Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci. I. Pořadatel Soutěže. II. Účel Soutěže Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci I. Pořadatel Soutěže Soutěž Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci pořádá Pořadatel společnost Master Internet s.r.o. se sídlem v Brně, Jiráskova 225/21,

Více

Obchodní podmínky (platné od 1. 1. 2015) 1. Smluvní vztah

Obchodní podmínky (platné od 1. 1. 2015) 1. Smluvní vztah Obchodní podmínky (platné od 1. 1. 2015) 1. Smluvní vztah 1.1. Smluvní vztah vzniká mezi osobou, která v souladu s těmito obchodními podmínkami vystaví zhotoviteli závaznou objednávku (dále jen objednatel

Více

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla níže uvedená ustanovují pravidla soutěže na internetových stránkách www.jcb-agro.cz (dále jen soutěž ). 2 Pořadatelem

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

2.4. Pravidla a podmínky

2.4. Pravidla a podmínky 2.4. Pravidla a podmínky 1. BONUS PROGRAM + 1.1. Věrnostní program BONUS + (dále jen BONUS + ) je provozován obchodní společností BLOK, spol. s r. o., se sídlem Bojkovice, Nádražní 953, PSČ 687 71, Česká

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce. Každý týden soutěž o smartphone

Úplná pravidla spotřebitelské akce. Každý týden soutěž o smartphone Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý týden soutěž o smartphone I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý týden soutěž

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže S Hamé za zážitky - Coop (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice, Na Drahách

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Hlasujte o nejlepší design příchutě a hrajte o ipad, 3x ipody a 20 balení Fruttimo. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže

Více

Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou"

Úplná pravidla Soutěže Jízdenky kartou Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou" 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže je Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s., IČ: 47311975, Mrštíkova 3, 461 71, Liberec III (dále jen "DPMLJ").

Více

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Prodávající: Václav Huml, Petýrkova 1956, Praha 4,14800 IČO: 62420691 DIČ: CZ6502091981, ŽL vydán Mú Praha 11 Č.jednací:3303/94/fyz Provozovna:

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku (dále jen soutěž

Více

Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže "Zahradní

Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Zahradní Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže "Zahradní soutěž" aplikace pro Facebook" (dále jen"soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE dle ustanovení Nového občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Tato Smlouva upravuje vztah mezi obchodní společností BZOOM s.r.o., se

Více

SMLOUVA O PODMÍNKÁCH PREZENTACE PRACOVNÍ NABÍDKY NA PORTÁLU

SMLOUVA O PODMÍNKÁCH PREZENTACE PRACOVNÍ NABÍDKY NA PORTÁLU SMLOUVA O PODMÍNKÁCH PREZENTACE PRACOVNÍ NABÍDKY NA PORTÁLU WWW.TALENTPEOPLE Článek I. 1. Společnost TalentPeople s. r. o., se sídlem Antala Staška 510/3814000, IČ : 24661481, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla )

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla ) Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost STUDENT AGENCY TRAVEL k.s., se sídlem

Více

Marketingová kampaň Electrolux Oslavte s námi 125leté výročí a získejte 1.250,- Kč PRAVIDLA KAMPANĚ. I. Pořadatel Kampaně. II. Organizátor Kampaně

Marketingová kampaň Electrolux Oslavte s námi 125leté výročí a získejte 1.250,- Kč PRAVIDLA KAMPANĚ. I. Pořadatel Kampaně. II. Organizátor Kampaně Marketingová kampaň Electrolux Oslavte s námi 125leté výročí a získejte 1.250,- Kč PRAVIDLA KAMPANĚ I. Pořadatel Kampaně Pořadatelem marketingové kampaně Oslavte s námi 125leté výročí a získejte 1250,-

Více

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 I. Pořadatel a organizátor soutěže Soutěž Soutěž vyhraj iphone 7 (dále jen soutěž ) bude probíhat na stránkách:

Více

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná

Více

Soutěž "Přihlašte se k odebírání newsletteru a vyhrajte voucher pro nakupování v H&M"

Soutěž Přihlašte se k odebírání newsletteru a vyhrajte voucher pro nakupování v H&M Soutěž "Přihlašte se k odebírání newsletteru a vyhrajte voucher pro nakupování v H&M" Oficiální pravidla soutěže K účasti v soutěži je nutný souhlas s těmito pravidly. Jakékoliv porušení pravidel může

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže a vedlejší akce (dále již jen pravidla soutěže ) Zjemni šéfe (dále společně již jen soutěž ). Pravidla

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže Soutěžte s Májkou o 1000 lahví vína (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice,

Více

Pravidla soutěže Adventní kalendář s COOL kartou

Pravidla soutěže Adventní kalendář s COOL kartou Pravidla soutěže Adventní kalendář s COOL kartou I. Úvodní ustanovení 1 Tato pravidla soutěže Adventní kalendář s COOL kartou (dále jen Pravidla" a Soutěž ) stanoví závazná práva a povinnosti účastníků

Více

Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace NN Životní pojišťovna Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace 1. Účel dokumentu Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem NoFrost Plus dárek. I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem NoFrost Plus dárek. I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem NoFrost Plus dárek I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané NoFrost Plus dárek (dále

Více

Tento statut může být pozměněn formou písemného dodatku k tomuto statutu.

Tento statut může být pozměněn formou písemného dodatku k tomuto statutu. Statut soutěže Nakup a vyhraj peníze zpět! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel soutěže nazvané Nakup a vyhraj peníze zpět! pro Českou republiku /dále jen soutěž /. Tento statut je jediným dokumentem,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ROZTANČI TO SE SÝR A KŘUP! PRO ČESKOU REPUBLIKU

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ROZTANČI TO SE SÝR A KŘUP! PRO ČESKOU REPUBLIKU ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ROZTANČI TO SE SÝR A KŘUP! PRO ČESKOU REPUBLIKU 1. POŘADATEL SOUTĚŽE BEL Sýry Česko a.s., IČ 60714603, se sídlem Pražská 218, 675 26 Želetava, společnost zapsaná v

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti GAZEL spol. s r.o. se sídlem Březová 159, 763 15 Slušovice elektronická adresa: info@gazel.cz telefon: +420 577 111 011 identifikační číslo: 18757413 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností mobile2card a.s., IČ 24301761, se sídlem Hanusova 353/12, 140 00 Praha 4 Michle, zapsanou

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti R2B2 s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1 IČ: 028 86 286 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 225031

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB REMOTE

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB REMOTE VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB REMOTE dle ustanovení Nového občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Tato Smlouva upravuje vztah mezi obchodní společností BZOOM s.r.o.,

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 Účelem tohoto dokumentu je výhradní úprava pravidel spotřebitelské soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 ve vztahu ke spotřebitelům. Tato pravidla

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

Pravidla a podmínky reklamní kampaně

Pravidla a podmínky reklamní kampaně Pravidla a podmínky reklamní kampaně zvané Jarni Moto Cashback (Dále jen Pravidla a podmínky ) 1. Obecná ustanovení 1. Reklamní kampaň zvaná Jarni Moto Cashback (dále jen Kampaň ) je marketingová akce

Více

PAVEL NOVAK 45 LET BENESOV

PAVEL NOVAK 45 LET BENESOV Přesná pravidla hry: - Velká posluchačská hra Rádia BLANÍK o RODINNÉ NÁKUPY ZDARMA probíhá ve dnech 17.10.-14.11.2011 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně ve vysílání Rádia BLANÍK.

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od 1. 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od 1. 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6 Pravidla soutěže platná od 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6 Popis soutěže Marketingová soutěž Letní ibod kvíz (dále jen Soutěž ) slouží k podpoře registrací a k marketingové propagaci Věrnostního

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Obchodní podmínky poskytování služby rozesílání SMS

Obchodní podmínky poskytování služby rozesílání SMS ANTEE s.r.o. Obchodní podmínky poskytování služby rozesílání SMS Sídlo: Havlíčkova 1680/13, Nové Město, 110 00 Praha 1 IČ: 259 36 557 DIČ: CZ25936557 Bankovní spojení: 19-2310230257/0100 Tel.: +420 224

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais Fiat 500 (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais Fiat 500 (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais Fiat 500 (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE BEL Sýry Česko a.s., IČO 60714603, se sídlem Pražská 218, 675 26 Želetava, společnost

Více

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané DÁREK K LG OLED TV Soundbar (dále jen

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce tablet

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. S kartou Mastercard to vyhrajete

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. S kartou Mastercard to vyhrajete PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE S kartou Mastercard to vyhrajete I. Základní informace 1. Tento dokument (dále také jako Pravidla ) představuje úplnou úpravu pravidel marketingové soutěže s názvem S kartou

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Soutěž s Oral-B o

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KUP PRODUKTY JACOBS A VYHRAJ! 28. 5. - 1. 7. 2018 1) POŘADATEL: Společnost Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o., se sídlem Praha 5 - Smíchov, Moulíkova 3286/1b, PSČ 150

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

Úplná pravidla soutěže o hru Fallout 76, figurku a tričko

Úplná pravidla soutěže o hru Fallout 76, figurku a tričko Úplná pravidla soutěže o hru Fallout 76, figurku a tričko I. Obecná ustanovení 1. Soutěž o hru, figurku a tričko (dále jen soutěž ) probíhá na území České republiky. 2. Účastníkem soutěže (soutěžícím)

Více

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ).

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ). Soutěž NÁKUPY S APKOU (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Pořadatelem soutěže je společnost Tesco Stores ČR a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ 100 00, IČ: 453 08 314,

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI V AFFILIATE PROGRAMU

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI V AFFILIATE PROGRAMU SMLOUVA O SPOLUPRÁCI V AFFILIATE PROGRAMU 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ SMLOUVY O SPOLUPRÁCI V AFFILIATE PROGRAMU 1.1 Tato smlouva o spolupráci v Affiliate programu (dále jen Smlouva ) se použije pro smluvní vztahy

Více

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. SMLUVNÍ STRANY Eshop na Facebook se sídlem Malešická 13 Praha-3 Žižkov 130 00 IČ: 87409178 (dále jen "Poskytovatel") a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby

Více

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře!

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře! Úplná pravidla marketingové soutěže Topte levně, bavte se chytře! Účelem tohoto dokumentu je stanovit úplná a jasná pravidla soutěže (dále jen pravidla ) Topte levně, bavte se chytře (dále jen soutěž ).

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekolcz (pod živností Michal Nétek) se sídlem Lužická 419/14, Povel, 779 00 Olomouc, Česká republika identifikační číslo: 06333893 1 ÚVODNÍ

Více

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže POM-BÄR 3D (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vzájemné postavení a vztahy mezi stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je Lucie Nováčková

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. S kartou Mastercard to vyhrajete

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. S kartou Mastercard to vyhrajete PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE S kartou Mastercard to vyhrajete I. Základní informace 1. Tento dokument (dále také jako Pravidla ) představuje úplnou úpravu pravidel marketingové soutěže s názvem S kartou

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o.

Více

Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž )

Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž ) Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž ) Článek I. Pořadatel a organizátor Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost CPI Jihlava Shopping, a.s., IČ: 24832201, se sídlem Vladislavova

Více

Gigoloz s.r.o., Generála Svobody 242/21, Č. Budějovice 370 01

Gigoloz s.r.o., Generála Svobody 242/21, Č. Budějovice 370 01 Obchodní podmínky 1. Základní údaje Dodavatel Gigoloz s.r.o., Generála Svobody 242/21, Č. Budějovice 370 01 Dodavatel je zapsán pod spisovou značkou C 20398 vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích.

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce 1. Pořadatel a administrátor Oficiální pravidla propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek Pořadatelem propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek (dále jen akce

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky A/ Úvodní ustanovení: 1/ Firma Gravo Tech s.r.o., Platanová 665, 294 71 Benátky n. Jiz. II., IČO 25628992, DIČ CZ25628992 je založená na základě platných právních norem ČR,

Více

Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Husova Tábor. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu

Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Husova Tábor. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Sídlo: Husova 1570, 39002 Tábor Zastoupený: Mgr. Petrem Zamrzlou IČ: 70877807 NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A DALŠÍCH SLUŽEB

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A DALŠÍCH SLUŽEB VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A DALŠÍCH SLUŽEB v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Tato smlouva upravuje vztah mezi provozovatelem

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Záložní internet

Veřejná zakázka malého rozsahu Záložní internet PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1125/11 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 MOB: E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz

Více