1876 Paul Goerg byl starostou města Vertus. Aktivně podporoval místní vinaře a byl velmi pyšný na vinohrady, které obklopovali jeho vesnici.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1876 Paul Goerg byl starostou města Vertus. Aktivně podporoval místní vinaře a byl velmi pyšný na vinohrady, které obklopovali jeho vesnici."

Transkript

1

2 HISTORIE

3 1876 Paul Goerg byl starostou města Vertus. Aktivně podporoval místní vinaře a byl velmi pyšný na vinohrady, které obklopovali jeho vesnici Skupina místních vinařů začala vyrábět jedinečné šampaňské z hroznů pocházejících z vinic v okolí vesnice Vertus. Krok za krokem rozvíjeli svoje zkušenosti a vytvořili jedinečnou řadu šampaňského vína postavenou převážně na odrůdě Chardonnay Místní šampaňské bylo pojmenováno PAUL GOERG na počest svého vyjímečného charakteru, který v sobě odráží ducha Vertusu.

4 Dnes Šampaňský dům PAUL GOERG vytvořil exkluzivní řadu šampaňských vín, která odráží moderní přístup kombinací kvality a autenticity.

5 LOKALITA

6 REGION CHAMPAGNE o Paris 30/09/2010

7 GEOGRAFICKÁ POLOHA Šampaňský dům PAUL GOERG se nachází v Premier Cru vesnici Vertus jižně od Côte des Blancs. Vinohrad je rozdělen do čtyř regionů: - Montagne de Reims - Vallée de la Marne -Côte des Blancs -Côte des Bars - skládá se z celkem 319 viničních komun z nichž 44 jsou klasifikovány jako Premier Cru (14% z celkové rozlohy vinohradu).

8 COTE DES BLANCS Vertus

9 3 HLAVNÍ PILÍŘE REGIONU CHAMPAGNE - klima - Geologická struktura -Půda a podloží Klimatické podmínky v okolí Vertusu jsou typické pro region Champagne. Jedná se o kombinaci kontinentálních a oceánických vlivů počasí. Geologická struktura Region Champagne obzvláště Côte des Blancs se rozkládá na podloží nazývaném Pařížská pánev. Půda - Côte des Blancs se nachází na vrstvách křídy vzniklých v období Prekambria, které slouží jako rezervoár a vínu poskytují dlouhodobě dostatečné množství vody. Křída je specifická a unikátní hornina, která dodává vínu jeho mineralitu a délku chuti. 30/09/2010

10 PAUL GOERG VINICE - Celkem120 hektarů z toho 95 hektarů odrůdy Chardonnay a 25 hektarů odrůdy Pinot Noir. -Většina vinic se nachází v oblasti Vertus. -Některé vinice se nachází v okolí vesnic Le Mesnil-sur-Oger klasifikace Grand Cru a Bergères-les-Vertus klasifikace Premier Cru.

11 VERTUS Vertus je druhý největší vinohrad v oblasti Champagne a největší v oblasti Côte des Blancs. Skládá se z celkem 564 hektarů vinic z nichž 85% tvoří odrůda Chardonnay. Velká rozloha a rozdílné podmínky vinic v okolí Vertusu tvoří spoustu mikro regionů osobitých rysů a kvalit. Kombinací křídovité půdy Vertusu vytváří jižní svahy bohatá a plná vína, zatímco východní svahy tvoří více minerální vína.

12 PAUL GOERG VINOHRAD VE VERTUSU

13 JEDINEČNÁ OBLAST Oblast Vertusu má veškeré podmínky pro pěstování jednoho z nejlepších Chardonnay. Toto Chardonnay nabízí kultivovanost, eleganci a plnost v chuti.

14 VÝROBA CHAMPAGNE PAUL GOERG 1.Vinohradnictví a udržitelný rozvoj

15 PAUL GOERG A UDRŽITELNÉ VINOHRADNICTVÍ PAUL GOERG byl jeden z prvních Šampaňských domů registrovaných v programu MAGISTER. Jedná se o program pod záštitou CIVC (hlavní profesní orgán regionu Champagne), který podporuje trvale udržitelné vinohradnictví. Program nabízí producentům vína nezbytnou technickou a odbornou podporu v rámci ochrany proti škůdcům a chorobám s využitím postupů šetrných k životnímu prostředí. Raději než preventivní systematická ochrana je cílem předem zvážit potenciál chorob a jejich možné dopady ještě před tím než se víno začne ošetřovat. O MAGISTER ve zkratce: -respekt vůči rovnováze v přírodě a omezení rizika vzniku reziduí v hroznech a víně - prevence vzniku chorob jako (Botrytida, plíseň aj.) - zavádění lepších hospodářských postupů

16 PAUL GOERG A ORGANICKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ Organické vinohradnictví neznamená ne ochraně révy. Jedná se především o ochranné postupy s využitím přírodních chemických látek jako síra, měď aj. Standarty organického zemědělství nedovolují nepřiměřenou ochranu s využitím produktů, které jsou škodlivé zdraví a životnímu prostředí. Díky neustále kontrole vůči chorobám a škůdcům jekladendůraz na přirozený vývoj s minimální ochranou.

17 TRVALÝ ROZVOJ Z důvodu pozitivních přístupů k otázkám životního prostředí se PAUL GOERG před dvěma lety začlenil do programu trvale udržitelného rozvoje. Klíčové prvky tohoto programu jsou: -- Analýza uhlíkových stop zahrnující emise všech skleníkových plynů. -- Identifikace míst s největším dopadem. -- Preference výstavby dražších podzemních vinných sklepů, které ale jsou energeticky méně náročné. -- Využívání elektrických dopravních prostředků v rámci dopravy mezi jednotlivými místy výroby (začátek v roce 2012) -- Od roku 2009 lahvování do nových CIVC schválených lahví, které váží o 65g méně než obvyklé 900g láhve.

18 VÝROBA CHAMPAGNE PAUL GOERG 2. Vinifikace

19 PAUL GOERG využívá při výrobě vína tradiční metody jejichž prioritou jsou vinné hrozny a jejich kvalita. - Hrozny jsou prvotně vyselektovány během sklizně a druhotně před lisováním. Některé hrozny jsou po první fermentaci prodány ve formě mladého vína což nám umožňuje zpracovávat pouze hrozny, které nejlépe korespondují se stylem a kritérii kvality Šampaňského PAUL GOERG. - Hrozny se lisují v 5ti 8,000 kg pneumatických lisech a jednom 6,000 kg lisu. - Vybírá se pouze hroznová šťáva, která je svým stylem typická pro šampaňské PAUL GOERG. - Tato hroznová šťáva poté prochází prvotním kvašením (malolaktická fermentace)

20 CHARDONNAY, TYPICKÉ PRO CHAMPAGNE PAUL GOERG - 80% vinohradu PAUL GOERG je osázeno odrůdou Chardonnay v porovnání s 28% v rámci celého regionu Champagne. - Chardonnay šampaňské je známé pro své delikátní aroma a chuť s květinovými a minerálními tóny. - Jedná se o ideální odrůdu určenou ke zrání což je jeden z hlavních důvodů proč tato odrůda dominuje u prémiových šampaňských. - Chardonnay vytváří šampaňské s jemnými bublinkami a vysokou kvalitou perlivosti. - Elegance, kultivovanost a ryzost Chardonnay : typické znaky šampaňského PAUL GOERG.

21 ARCHIVNÍ VÍNA PAUL GOERG používá k výrobě 40 až 50% svých archivních vín z důvodu dlouhodobého zachování svého stylu. ( průměr využití archivních vín v Champagne je 25 až 30%). Příklad: CHAMPAGNE PAUL GOERG BRUT BLANC DE BLANCS PREMIER CRU Je kombinací ročníku 2007, 2006 a Nevýhody: Výhody: - nutnost držení poměrně velkých zásob po dlouhou dobu -náročnost z hlediska cash flow - vyrovnaná svěžest - dlouhodobá konstantní kvalita - udržování jedinečného stylu

22 ZRÁNÍ Dle AOC regulí musí pravé šampaňské zrát určitou dobu: - Minimálně 15 měsíců u non vintage Champagne. - Minimálně 3 roky u vintage Champagne. Doba zrání šampaňského PAUL GOERG je následující: -- 3 až 4 roky pro non-vintage Champagnes -- 4 až 5 let pro vintage Champagnes -- více jak 8 let pro Cuvée Lady Proč naše šampaňské necháváme zrát déle než vyžadují AOC pravidla? Chardonnay, které reprezentuje 80% z celkové rozlohy vinohradu, rozvíjí svůj potenciál právě zráním. To je důvodem proč je tato odrůda, tak preferována v regionu Champagne. Díky delší době zrání se Chardonnay vína stávají více plnější, rozvíjejí svá aroma a chuť a vytváří pěknou kyselinku. Vína se zráním stávají více komplexní a vytváří podmínky, které umožňují použít menší množství expedičního (dozážního) likéru.

23 FINÁLNÍ ÚPRAVY MALÉ MNOŽSTVÍ EXPEDIČNÍHO LIKÉRU PAUL GOERG šampaňské minimalizuje množství expedičního likéru kvůli zachování přirozeného rozvoje vína. To je možné díky delší době zrání jak již bylo popsáno. Dle regulí výroby šampaňského vína lze cuvée s méně než 12 g cukru / litr nazývat BRUT. U PAUL GOERG Brut jsou dávky následující: -- okolo 8 až 9 g na litr pro non-vintage Champagne -- okolo 7 gramů na litr pro vintage Champagne RESTING AFTER DISGORGEMENT Šampaňské PAUL GOERG zůstává po odkalení 4 měsíce ve vinných sklepích z důvodu důkladného skloubení expedičního likéru se samotným vínem.

24 BRUT BLANC DE BLANCS Ryzí, podmanivé a delikátní Chardonnay Odrůda : 100 % Chardonnay Doba zrání před odkalením: Minimálně 3roky Doba zrání po odkalení : 4 až 6 měsíců Expediční (dozážní likér) (8 až 9 g / litr) Výhradně z vlastních archivních vín. Delikátní, kultivované a elegantní

25 OCHUTNÁVKA NA POHLED Světle žluté barvy s náznaky do zelena. Bohatá a stálá šumivost s extrémně jemnými bublinkami. VŮNĚ Delikátní krémová vůně s tóny bílých květů a bílého ovoce jako zralých broskví a hrušek. CHUŤ Přitažlivě svěží citrónová chuť na patře. Toto 100% Chardonnay je půvabné pro svou dlouhotrvající delikátní a jemnou chuť. KJÍDLU Perfektní víno jako aperitiv. Hodí se k ústřicím, rybám s hplandskou omáčkou nebo sashimi z bílého rybího masa.

26 BRUT ROSÉ A very Chardonnay Rosé Odrůda : 85% Chardonnay 15% Pinot Noir Doba zrání před odkalením: Minimálně 2roky Doba zrání po odkalení : 4 měsíce Expediční (dozážní likér) (8 až 9 g / litr) Výhradně z vlastních archivních vín. Ovocný, lehký a podmanivý

27 TASTING NA POHLED Fascinující růžová barva kombinující odstíny růží s tóny lososové barvy. Drobné bublinky prozrazují převládající podíl Chardonnay. VŮNĚ Delikátní ovocná vůně s dominatními tóny červeného ovoce (maliny, lesní jahody a červený rybíz) a granátového jablka v závěru. CHUŤ Přitažlivě jemné na patře s tóny džemu z červeného ovoce. FOOD PAIRING Atraktivní rosé, které se obzvláště hodí k delikátním předkrmům jako hovězí carrpacio, lososový tartar, gaspacho nebo sušená šunka. Z hlavních jídel je perfektní k pečené jehněčí kýtě nebo k polévce z červeného ovoce jako dezert. V rámci sýrů doporučujeme extra suchý sýr mimolette.

28 BRUT MILLÉSIME 2002 Chardonnay nejlepšího ročníku desetiletí Odrůda : 100 % Chardonnay Doba zrání před odkalením: 9let Doba zrání po odkalení : 4 až 6 měsíců Expediční (dozážní likér) (7g / litr) Výhradně z vlastních archivních vín. Vybalancované a komplexní s tóny pečených briošek

29 TASTING EYES Zlaté barvy s odstínem bronzu podpořené proudem jemných delikátních bublinek. NOSE Vůně s dominantním aróma másla A čerstvě upečených briošků. PALATE Vintage 2002 nabízí lahodnou chuť na patře zvýrazněnou nádhernou krémovitostí podpořenou tóny másla a čerstvého pečiva. Elegantní a bohaté víno s dlouhým dovětkem. Vintage 2002 je považována odborníky a sommeliéry za vintage desetiletí. FOOD PAIRING Jedinečné šampaňské, které může být servírováno jako luxusní aperitiv, nebo čistě pro ryzí potěšení na závěr večera. Lze servírovat k jídlům jako pečené hřebenatky, rizoto z hříbků nebo smažený brzlík. Zralý sýr Beaufort nebo 36 měsíců zrající parmazán se kloubí skvěle s tímto vínem. Z dezertů lze doporučit karamelizovaný vaječný pudink, nebo švestkový koláč.

30 Cuvée LADY Vintage 2002 Diamant mezi PAUL GOERG Champagnes. Cuvée LADY Vintage Premier Cru září svou ryzostí, mineralitou a elegancí. Odrůda : 85% Chardonnay 15% Pinot Noir Doba zrání před odkalením: 10 let Doba zrání po odkalení : 4 až 6 měsíců Expediční (dozážní likér) (7 g / litr) Výhradně z vlastních archivních vín.

31 OCHUTNÁVKA NA POHLED Atraktivní světle žluté barvy se světle zeleným nádechem. Delikátní plynulá a dlouho trvající perlivost. VŮNĚ Neuvěřitelně čistý a svěží buket s tóny čerstvých citrusových plodů, broskví a hrušek. Se zvyšující se teplotou ve sklence se rozvíjí nádech máselné vůně. CHUŤ Cuvée LADY ohromí neuvěřitelnou svěží chutí v ústech kde na patře ohromí svou rozplývající se strukturou a nádhernou mineralitou. Vyzrálé víno s mimořádně dlouho přetrvávající chutí v ústech. Toto mnohotvárné víno vás svede buď k elegantnímu aperitivu nebo k výjimečnému jídlu z ryb jako jeseter nebo jídlům z bílého masa viz. Kapoun demi- deul (specialita z Lyonu z tučných kuřat). Ti, kteří preferují šampaňské k jídlu mohou zvolit sýry typu Chaource.

32 AWARDS BRUT BLANC DE BLANCS PREMIER CRU Grand Prix d'excellence - Vinalies Nationales 2011 Stříbrná medaile - International Wine Challenge 2011 Stříbrná medaile - Concours des Féminalies 2011 Stříbrná medaile - Chardonnay du Monde 2011 Stříbrná medaile - Vinalies Internationales 2011 Wine Spectator points Zlatá medaile - MUNDUSvini 2010 Zařazeno mezi Top Ten nejlepších Chardonnay na světě 2010 BRUT ROSÉ PREMIER CRU Zlatá medaile- Vinalies Internationales 2011 Stříbrná medaile - Mondial du Rosé 2010 Stříbrná medaile - Vinalies Internationales 2010 BRUT MILLÉSIMÉ 2002 PREMIER CRU Stříbrná medaile - Challenge International du Vin 2011 Zlatá medaile - Decanter World Wines Awards 2010 CUVÉE LADY VINTAGE 2002 PREMIER CRU Zlatá medaile - International Wine Challenge 2010 Zlatá medaile - Mondial de Bruxelles 2010

33 Exkluzivní partner a ambasador značky PAUL GOERG pro Českou republiku je společnost: FANDA GROUP a.s. GSM E mail. petr.melisek@fandagroup.cz

34

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé!

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé! Katalog vína 2018 Sonneck a.s. Společnost SONNECK, a.s. působí na českém trhu od roku 1998 v oblasti dovozu a prodeje zahraničních. V současné době se výhradně věnujeme dovozu německých vín převážně z

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené Vinařství Kořínek, Hnanice, kabinet /kabinett, suché/dry Barva je světle zelenkavá, chuť je lehčí až středně plná, velmi elegantní

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

1 first FASHION WINERY

1 first FASHION WINERY 1 first FASHION WINERY OBSAH VÍNO CANTINE CECI 03 Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na krabičku VÍNO BOTTEGA 07 PLATNOST CEN JE DO 31.01.2018 Art. YLR (TO YOU Bolle di Lambrusco ROSSO)

Více

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia Azienda Agricola Villa Medici di Caprara Luigi Verona typ bílé vinařská odrůda vinné révy Trebbiano 25 % Garganega 25 % Cortese 50 % obsah alkoholu (%) 13 vinice

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ Veltlínské zelené Rakvice 0.2 l Chardonnay Chile 0.2 l Frizantino Itálie 0.2 l Trebiano Itálie 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ Frankovka rosé kabinet 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ Modrý

Více

Vinařská oblast MORAVA

Vinařská oblast MORAVA Vítejte v mikroregionu Mikulovsko. V nejteplejší části České republiky se rozkládá kraj plný přírodních krás, cenných historických památek, živých tradic a pohostinných lidí. K toulkám po Mikulovsku neodmyslitelně

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

Vinařství Tanzberg Mikulov

Vinařství Tanzberg Mikulov Vinařství Tanzberg Mikulov Ryzlink rýnský 2008 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 435,- (Kč 360,-) alkohol 12,5%, zbytkový cukr 12,2 g/l, kyseliny 8 g/l Skvěle nazrálý, komplexně bohatý a vysoce ovocitý ryzlink s tolik

Více

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie.

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie. Vinný lístek Rozlévaná sudová bílá vína La Cantina Chardonnay, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Rozlévaná sudová červená vína La Cantina Merlot, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Champagne

Více

01. YARDEN Golan Hights Winery - košer vína (Izrael, Golanské výšiny)

01. YARDEN Golan Hights Winery - košer vína (Izrael, Golanské výšiny) 01. YARDEN Golan Hights Winery - košer vína (Izrael, Golanské výšiny) GOLAN HEIGHTS WINERY Půda. Topografie. Klima. To jsou tři důležité podmínky pro produkci kvalitních vín mezinárodní úrovně. V Izraeli

Více

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč!

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč! BÍLÁ VÍNA PÁLAVA 390 Kč Sladké bílé moravské víno s jedinečným ocáskem. Doporučujeme podávat jako aperitiv, k moučníkům a zmrzlině. DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée,

Více

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Víno Vám rádi dárkově zabalíme do kartonové krabice. Dárkový karton na dvě láhve 0,75l / carton box 15,- Kč Bílá vína- White wine Aurelius 2006/7 304,- 0,75 výběr z

Více

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC Odrůdy: Corvina 70%, Molinara and Rondinella 30% Původ: Vinice se nachází v zóně Valpolicella DOC, a to zejména v oblasti Val di Mezzane, Illasi a Cazzano di Tramigna, vinice

Více

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Víno Vám rádi dárkově zabalíme do kartonové krabice. Dárkový karton na dvě láhve 0,75l / carton box 15,- Kč Bílá vína- White wine Aurelius 2006/7 304,- 0,75 výběr z

Více

Perlivá vína a šumivá vína

Perlivá vína a šumivá vína Perlivá vína a šumivá vína Glera Frizzante IGP METICO Glera je odrůda ze které se vyrábí Prosecco. Víno je lehčího, velice svěžího charakteru a když se dobře vychlazené, je příjemným a osvěžujícím společníkem.

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

BÍLÁ VÍNA Veltlínské červené rané, 240,- Sylvánské zelené, 260,- Sauvignon blanc, 264,- Veltlínské zelené, 270,- Rulandské bílé, 270,-

BÍLÁ VÍNA Veltlínské červené rané, 240,- Sylvánské zelené, 260,- Sauvignon blanc, 264,- Veltlínské zelené, 270,- Rulandské bílé, 270,- BÍLÁ VÍNA Veltlínské červené rané, zemské, ČR Zlatožluté víno, mandlové až medové tony, chut plná, jemně ovocitá až kořenitá s jemnou kyselinkou Vinařství Přítluky, Mikulovská podoblast 240,- Sylvánské

Více

Bílá vína- White wine

Bílá vína- White wine Bílá vína- White wine Aurelius 2006/7 304,- 0,75 výběr z hroznů, suché, Vinařství Josef Valihrach, Krumvíř Cuveé RB+SG 2007 (rul. bílé+sauvignon) 408,- 0,75 zemské víno, polosuché, stříbrná medaile Grand

Více

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Víno Vám rádi dárkově zabalíme do kartonové krabice. Dárkový karton na dvě láhve 0,75l / carton box 15,- Kč Bílá vína- White wine Cuveé Binder Premium 2011 (veltl.zelené+sauvignon)

Více

Velkopavlovické vinařské velkoklání

Velkopavlovické vinařské velkoklání Templářské sklepy Čejkovice, vinařské družstvo V Čejkovicích, dne 28. 08. 2017 Velkopavlovické vinařské velkoklání Svaz vinařů České republiky uspořádal ve spolupráci s Národním vinařským centrem další

Více

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Víno Vám rádi dárkově zabalíme do kartonové krabice. Dárkový karton na jednu láhev 0,75l / carton box 15,- Kč Bílá vína- White wine Aurelius 2006/7 304,- 0,75 výběr

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 330 Kč 0,75 l Veltlínské

Více

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG LUXUSNÍCH VÍN Unikátní ročníková vína Prestige collection Tato kolekce byla vytvořena z vín mimořádné kvality, která pochází z hroznů révy vinné vypěstovaných na moravských vinicích. Tato vína

Více

Do našich vín nevkládáme jen náš um, píli a pokoru, ale i naše srdce.

Do našich vín nevkládáme jen náš um, píli a pokoru, ale i naše srdce. Vinařství MARCUS vyrábí pouze vysoce kvalitní přívlastková vína v limitovaných seriích, 1000-3000 lahví z jedné odrůdy a vinařské tratě. Roční produkce činní 20-30 tisíc lahví z 5 ha vinic v mikulovské.vinařství

Více

Nabídka vín vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Nabídka vín vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: Nabídka vín vánoce 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 Vinařství KRÁSNÁ HORA Pinot Gris KRÁSNÁ HORA oblast Slovácko Česká republika Bílé / suché víno 2015 Obsah

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

Bílá vína- White wine

Bílá vína- White wine Bílá vína- White wine Aurelius 2006/7 304,- 0,75 výběr z hroznů, suché, Vinařství Josef Valihrach, Krumvíř Cuveé RB+SG 2008 (rul. bílé+sauvignon) 602,- 0,75 pozdní sběr, suché, ocenění Vinař roku 2009,

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé

Bohemia Sekt demi sec Rosé Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka španělských vín z vinařství. Yuntero

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka španělských vín z vinařství. Yuntero Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený Nabídka španělských vín z vinařství Yuntero EPÍLOGO TEMPRANILLO MERLOT Každá z odrůd tohoto červeného vína Roble se zpracovává zvlášť, vybírají se z našich

Více

Bílá vína- White wine

Bílá vína- White wine Bílá vína- White wine Aurelius 2006/7 304,- 0,75 výběr z hroznů, suché, Vinařství Josef Valihrach, Krumvíř Cuveé RB+SG 2008 (rul. bílé+sauvignon) 602,- 0,75 pozdní sběr, suché, ocenění Vinař roku 2009,

Více

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka španělských vín z vinařství. Yuntero

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka španělských vín z vinařství. Yuntero Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený Nabídka španělských vín z vinařství Yuntero EPÍLOGO TEMPRANILLO MERLOT Každá z odrůd tohoto červeného vína Roble se zpracovává zvlášť, vybírají se z našich

Více

Bílá vína- White wine

Bílá vína- White wine Bílá vína- White wine Aurelius 2006/7 304,- 0,75 výběr z hroznů, suché, Vinařství Josef Valihrach, Krumvíř Cuveé RB+SG 2007 (rul. bílé+sauvignon) 408,- 0,75 zemské víno, polosuché, stříbrná medaile Grand

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek ResortLednice Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 0,75

Více

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Cabernet Franc 100% Cabernet Franc Poslední týden v září Barva intenzivně rubínová, červená s fialovými odlesky v jeho mládí. Víno s tóny vůně vojtěšky a sladkého koření. Vyvážené a hladké, se zralými

Více

VINAŘSTVÍ PROQIN. NEUBURSKÉ MEŠNÍ - Pozdní sběr, suché 0,75 l 2013

VINAŘSTVÍ PROQIN. NEUBURSKÉ MEŠNÍ - Pozdní sběr, suché 0,75 l 2013 VINAŘSTVÍ PROQIN NEUBURSKÉ MEŠNÍ - Pozdní sběr, suché 0,75 l 2013 Mešní víno, které vzniká za mimořádné péče při pěstování hroznů na farní vinici dle zásad kanonického práva a pod dohledem duchovního správce

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

Náš pestrý sortiment se neustále rozrůstá, intenzivně hledáme a nacházíme nové chutě a možnosti, kterými se snažíme obohatit kulturu pití vína.

Náš pestrý sortiment se neustále rozrůstá, intenzivně hledáme a nacházíme nové chutě a možnosti, kterými se snažíme obohatit kulturu pití vína. Naše společnost Niche Group se soustředí na dovoz a prodej francouzských vín, která jsou niche - tedy výjimečná anebo netradiční svými charakteristikami a přinášejí do světa vína oživení a nové trendy.

Více

Katalog PMP EXCLUSIVE. strana 1

Katalog PMP EXCLUSIVE. strana 1 PMP EXCLUSIVE Hlavní náplní rmy PMP EXCLUSIVE, s.r.o. je dovoz vín z oblasti Champagne. Především klade důraz na vína s co nejnižším obsahem zbytkového cukru (Extra-Brut, Brut Nature) vyráběná organickou

Více

Kolekce rozlévaných vín

Kolekce rozlévaných vín Kolekce rozlévaných vín Conti degli Azzoni Rodinné vinařství Conti degli Azzoni se nachází srdci regionu Marche v kraji Macerata. Vinařství se rozprostírá na 130 hektarech vinic a k majetku vinařství patří

Více

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Víno bílé Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Díl u Včelína, výrazné aroma, tropické ovoce, hruškový kompot, jablečné pyré, hladké jemné víno. zbytkový cukr: 5,8 g/l obsah kyselin: 6,9 g/l Sauvignon 2015

Více

VÍNA U REJNOKA jaro 2017

VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, VYBRALI JSME VÍNA MNOHA CHUTÍ, OD POCTIVÝCH, SVĚDOMITÝCH VINAŘSTVÍ Z MORAVY, RAKOUSKA A SEVERNÍ ITÁLIE. NAPROSTOU VĚTŠINU VÍN SI SAMI KUPUJEME PŘÍMO U VINAŘŮ, NABÍDKU

Více

Výsledky soutěží. Cabernet sauvignon ledové Muvina Prešov Vinalies Internationales Paris 2013

Výsledky soutěží. Cabernet sauvignon ledové Muvina Prešov Vinalies Internationales Paris 2013 Výsledky soutěží Cabernet sauvignon ledové 2007 AWC Vienna 2013 Concours Mondial Bruxelles 2011 DECANTER World Wine Award 2009 DECANTER World Wine Award 2013 Festwine 2010 Finger Lakes International Win

Více

ITÁLIE. Primitivo di Manduria Costarossa DOC Surani 1200. Merlot Grave DOC Cabert 1201. Primitivo del Salento Falanto IGT Surani 1202

ITÁLIE. Primitivo di Manduria Costarossa DOC Surani 1200. Merlot Grave DOC Cabert 1201. Primitivo del Salento Falanto IGT Surani 1202 ITÁLIE Červená vína Primitivo di Manduria Costarossa DOC Surani 1200 Ročník 2008 je výhercem zlaté medaile "Decanter World Wine Awards 2010"! Vyrábí se z hroznů Primitivo, které se nechávají lehce přezrát

Více

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l 501345 Pinot Gris 0,75 l Chardonnay 0,75 l Velmi populární odrůda vznikla pravděpodobně v Burgundsku, jako mutace Rulandského modrého. Jde o víno zlatožluté barvy s medově nasládlou vůní se závanem pomeranče.

Více

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Víno Vám rádi dárkově zabalíme do kartonové krabice. Dárkový karton na dvě láhve 0,75l / carton box 15,- Kč Bílá vína- White wine Cuveé RB+SG 2007 (rul. bílé+sauvignon)

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, suché Vinařství Mádl, podoblast mikulovská 330 Kč Víno je plné

Více

WINE DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás.

WINE DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás. WINE DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás. Dolcetto di Dogliani Celso, 2009 DOCG Vinařství Abbona Právem nazývané nejlepší dolcetto z Dogliani v Piemontu. V roce 2005 získalo toto víno ocenění

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2011 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 295,- (Kč 230,-) výběr z hroznů, bílé víno polosladké alkohol 13%, zbytkový cukr 19,4 g/l, kyseliny 7,2 g/l Veleúspěšný vlašský

Více

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů STANDARDNÍ ŘADA AURELIUS 2009, pozdní sběr Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, obec Sedlec, trať Stolová hora Ve vůni se objevují tóny lipového květu a zeleného čaje. Chuť je velmi příjemná,

Více

Medailová vína 2011-2013 Francie

Medailová vína 2011-2013 Francie Francie Thomas Barton Réserve Bordeaux Rouge AOC 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon Intenzivní, purpurově červená barva. Ve vůni exploze červených bobulí smíchaných s kořeněnými stopami (černý pepř) a

Více

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Víno Vám rádi dárkově zabalíme do kartonové krabice. Dárkový karton na dvě láhve 0,75l / carton box 15,- Kč Bílá vína- White wine Cuveé RB+SG 2007 (rul. bílé+sauvignon)

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, Vinařství Mádl, podoblast velkopavlovická 330 Kč Víno je plné

Více

Bílá vína- White wine

Bílá vína- White wine Bílá vína- White wine Aurelius 2006/7 304,- 0,75 výběr z hroznů, suché, Vinařství Josef Valihrach, Krumvíř Cuveé RB+SG 2007 (rul. bílé+sauvignon) 408,- 0,75 zemské víno, polosuché, stříbrná medaile Grand

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň.

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Dovolte nám představit Vám jedinečný výběr vín, který je snouben spolu

Více

použité fotografie jsou pouze ilustrační

použité fotografie jsou pouze ilustrační vinný lístek použité fotografie jsou pouze ilustrační Müller Thurgau jakostní odrůdové víno, suché Víno s jemně muškátovou ovocnou vůní, připomínající zralou broskev, někdy i černý rybíz. Tyto aromatické

Více

VINAŘSTVÍ PROQIN NEUBURSKÉ MEŠNÍ

VINAŘSTVÍ PROQIN NEUBURSKÉ MEŠNÍ VINAŘSTVÍ PROQIN NEUBURSKÉ MEŠNÍ - Pozdní sběr, suché 0,75 l 2014 Mešní víno, které vzniká za mimořádné péče při pěstování hroznů na farní vinici dle zásad kanonického práva a pod dohledem duchovního správce

Více

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno VINNÝ LIST RESTAURANT KLOKO LOKOČÍ KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: Chardonnay - Lechovice Merlot 37,- Kč 37,- Kč bílé víno, červené víno ROČNÍKOVÁ VÍNA Z MORAVY 0,75L: Müller Thurgau, pozdní sběr 2012, Moravíno

Více

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!!

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!! Vinařství U Mlýnků Dolní Dunajovice Veltlínské zelené 2011 225,- 176,- pozdní sběr, polosuché, Plotny - Dolní Dunajovice 13,3% alkoholu, zbytkový cukr 14 g/l, kyseliny 7,0 g/l Svěží a pepřnatě pikantní

Více

základní na bílé víno

základní na bílé víno Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

SOARE SEKT a.s. Nejsilnější značky společnosti SOARE SEKT jsou už řadu let vyváženy do mnoha zemí celého světa.

SOARE SEKT a.s. Nejsilnější značky společnosti SOARE SEKT jsou už řadu let vyváženy do mnoha zemí celého světa. SOARE SEKT a.s. SOARE SEKT a.s. patří mezi největší vinařská uskupení v České republice. Ve svém portfoliu má široký vinařský sortiment sekty, šumivá vína, tichá vína, šumivé vinné nápoje, nealkoholické

Více

MO CENÍK VÍN FRANCIE

MO CENÍK VÍN FRANCIE MO CENÍK VÍN FRANCIE (Ceny jsou uvedeny vč. DPH 20%) Jaromír Vladyka, DiS. obchodní zástupce Email: vladyka@kdhaus.cz Tel.: +420 774488203 www.kd-vino.cz Vinařská oblast Alsasko se nachází v hraniční oblasti

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. Chuť provází intenzívní plnost, chlebovost

Více

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur ,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur www.mountfield.cz www.mountfield.cz Mountfield a chilská vína! Vážená zákaznice, vážený zákazníku, milí přátelé, opravdu kvalitní

Více

- V I N N Ý L Í S T E K

- V I N N Ý L Í S T E K Z Á M E C K Ý D V Ů R Č E R N O U S Y ROZLÉVANÁ VÍNA ITÁLIE Chardonnay I.G.T. suché Vinařství Borga Veneto 0,1 l 26, Kč Rosato I.G.T. suché Vinařství Borga Veneto 0,1 l 26, Kč Merlot I.G.T. suché Vinařství

Více

YARD DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás.

YARD DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás. YARD DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás. ČERVENÁ VÍNA Dolcetto di Dogliani Celso, 2009 DOCG Vinařství Abbona Právem nazývané nejlepší dolcetto z Dogliani v Piemontu. V roce 2005 získalo

Více

ŠUMIVÁ!VÍNA!/!SPARKLING!WINES! ROZLÉVANÁ!VÍNA!/!WINES!BY!THE!GLASS! HARMONIA!VINI!!ŠSV!VELKÉ!PAVLOVICE!!!!!! VINAŘSTVÍ!SEDLÁK!!!!!!!!

ŠUMIVÁ!VÍNA!/!SPARKLING!WINES! ROZLÉVANÁ!VÍNA!/!WINES!BY!THE!GLASS! HARMONIA!VINI!!ŠSV!VELKÉ!PAVLOVICE!!!!!! VINAŘSTVÍ!SEDLÁK!!!!!!!! ŠUMIVÁVÍNA/SPARKLINGWINES HARMONIAVINI ŠSVVELKÉPAVLOVICE BOHEMIASEKT DEMISEC 0,75 250KČ BOHEMIASEKT BRUT 0,75 250KČ VINAŘSTVÍSEDLÁK MUŠKÁTMORAVSKÝFRIZZANTEPOLOSUCHÉ 0,75 300KČ ITÁLIE PROSECCODOCFRIZZANTE,VILACORNARO

Více

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN Nové Vinařství je mladá společnost vyznávající inovativní přístup k pěstování révy vinné, sklizni hroznů a jejich zpracování; z jednoho keře připravuje jednu láhev vína. Vinařství

Více

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč Naše vinařství vzniklo v roce 1992 přirozeným vývojem a vyvíjelo se během 20 let od malého sklepa až po dnešní moderní vinařství, které se hlásí k modernímu stylu nejenom architekturou a vybavením, ale

Více

LIBANONSKÝ RESTAURANT EL EMIR

LIBANONSKÝ RESTAURANT EL EMIR LIBANONSKÝ RESTAURANT EL EMIR I KDYŽ SE V LIBANONU MLUVÍ ARABSKY, JE TATO MALÁ REPUBLIKA VE VÝCHODNÍM STŘEDOMOŘÍ DOMOVEM POTOMKŮ JINÝCH SLAVNÝCH OBCHODNÍKŮ - DNEŠNÍ LIBANONCI SE HRDĚ HLÁSÍ KE SVÝM FÉNICKÝM

Více

188,- RULANDSKÉ BÍLÉ MEŠNÍ, OAK AGED-

188,- RULANDSKÉ BÍLÉ MEŠNÍ, OAK AGED- Vinařství Proqin NEUBURSKÉ MEŠNÍ- Pozdní sběr, suché, 0, 75 l, 2016 Mešní víno, které vzniká za mimořádné péče při pěstování hroznů na farní vinici dle zásad kanonického práva a pod dohledem duchovního

Více

Víno rozlévané. Rozlévaná růžová 0,1 l Merlot rosé, jakostní, suché v. s. Valtice 25,- Zweigeltrebe rosé, jakostní, suché V.

Víno rozlévané. Rozlévaná růžová 0,1 l Merlot rosé, jakostní, suché v. s. Valtice 25,- Zweigeltrebe rosé, jakostní, suché V. Víno rozlévané Rozlévaná bíla 0,1 l Chardonnay, jakostní, polosuché - v.s. Valtice 23,- Pinot Grigio del Veneto, suché - Itálie 26,- Sauvignon, kabinet, suché František Mádl 30,- Rozlévaná růžová 0,1 l

Více

V I N N Ý L Í S T E K / W I N E L I S T

V I N N Ý L Í S T E K / W I N E L I S T ROZLÉVANÁ VÍNA / WINES BY THE GLASS Chardonnay Bílé, suché 0,1l 18Kč Veltlínské zelené Bílé, suché 0,1l 18Kč Cabernet sauvignon Červené, suché 0,1l 18Kč Modrý portugal Červené, suché 0,1l 18Kč ŠUMIVÁ VÍNA/

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Sauvignon 0,15 l 75 Kč bílé, polosuché, moravské zemské Vinařství Dufek Svatobořice Mistřín, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Sauvignon 0,15 l 75 Kč bílé, polosuché, moravské zemské Vinařství Dufek Svatobořice Mistřín, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Veltlínské zelené 0,15 l 70 Kč bílé, Müller Thurgau 0,15 l 70 Kč bílé, Sauvignon 0,15 l 75 Kč bílé, polo Vinařství Dufek Svatobořice Mistřín, Česká republika Cuvée Rosé 0,15

Více

Víno rozlévané. Víno jakostní bílé

Víno rozlévané. Víno jakostní bílé Víno rozlévané Bílé víno dle nabídky 0,20 l 36, Růžové víno dle nabídky 0,20 l 40, Červené dle nabídky 0,20 l 36, Víno jakostní bílé Chardonnay 0,75 l 180, Suché Je moderní víno ze světového sortimentu.

Více

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE Robby Bubble BALENÍ: 0,75 l, 1,5 l OBSAH ALKOHOLU: neobsahuje alkohol PŘÍCHUŤ: jahoda, jablko, broskev, tropical, malina, borůvka Tento oblíbený nápoj pro dětské oslavy a výročí

Více