Spisový znak: Počet listů dokumentu: 10 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/8057/2015/JKo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 10 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/8057/2015/JKo"

Transkript

1 Spisový znak: Počet listů dokumentu: 10 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/8057/2015/JKo Výtah ze zápisu ze zasedání Rady města Lanškroun ze dne 16. března 2015 Místo a čas zahájení: kancelář starosty města, 13:30 h Přítomni: 7 Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav Karlík, Mgr. Pavel Resler, Miloš Smola (příchod v 14:34 h), Mgr. Oldřich Strnad, MVDr. Marta Šilarová, Mgr. Radim Vetchý Omluveni: 0 Ohlášené návštěvy: Program: Schválení programu Hlavní část jednání body předložené oddělením investic odboru investic a majetku body předložené oddělením majetku odboru investic a majetku body předložené oddělením školství a kultury body předložené finančním odborem body předložené odborem dopravy a silničního hospodářství body předložené odborem sociálních věcí a zdravotnictví body předložené kanceláří starosty a tajemníka Interpelace členů rady města Závěr Výsledek hlasování: pro: 6 nepř: 1 (Smola) Program jednání byl schválen. Pan starosta na začátku jednání poděkoval přítomným za spolupráci při přípravě rozpočtu města na rok 2015.

2 62_ODDĚLENÍ INVESTIC ODBORU INVESTIC A MAJETKU _62_01_Žádost o zpracování projektové žádosti Pan starosta upozornil, že základní škola nestihne včas podat žádost. Je zde řešení připravit projektovou žádost, vyhledávat vhodné prostory a podání žádosti odložit. Navrhl, aby záměr rodičů byl představen komisi pro výchovu a vzdělávání a komisi pro cestovní ruch. Paní Šilarová požádala, aby návrh byl projednán i na komisi pro životní prostředí. Současně vyslovila svůj nesouhlas s umístěním v lokalitě lanškrounských rybníků. Podle jejího názoru by se k místu měli vyjádřit i občané. Návštěvníci lokality zde touží po rekreaci, klidu a odpočinku, to by mohlo být tímto záměrem narušeno. Místo je podle ní nevhodné i z důvodu bezpečnosti, vede zde frekventovaná silnice a je tu rybník. Pan Strnad doplnil, že podle jeho názoru nejsou využity všechny kapacity škol, tak proč vyhledávat další prostory. Pan starosta odvětil, že záměrem je škola jinak, proto bylo navržena tato lokalita. Iniciativa je od rodičů žáků, kteří nechtějí pouze standardní vzdělávání pro své děti a jsou ochotni projekt podpořit i finančně. Tento směr nenabízí žádná škola. Je možnost nabídnout rodičům vzdělávání v přírodě v Českých Libchavách nebo v České Třebové, ale podle jeho názoru zde toto vzdělávání chybí a určitá skupina lidí si to žádá. Pan Strnad přesto není spokojen se způsobem předložení návrhu. Pan starosta mu vysvětlil důvod tohoto postupu a navrhl stáhnout bod z programu jednání a projednat ho v komisích, jak bylo navrženo. Paní Šilarová nadále nesouhlasí s lokalitou u rybníků a navrhla nabídnout skautskou klubovnu, která podle jejího názoru není plně využita. Pan místostarosta řekl, že rybníky nejsou jediným řešením a navrhl zadat panu Pražanovi vyhledání jiných vhodných prostor. Pan Strnad není proti idee školy v přírodě, nicméně by to nemělo být pod záštitou základní školy a navrhl vytvořit školu novou. Pan starosta oponoval, že by se nenaplnila celá škola. Jedná se pouze o vytvoření jedné třídy zhruba o 25 dětech. Žadateli bude odpovězeno, že žádost nebude podána z časových důvodů a bude projednána v komisi pro výchovu a vzdělávání, pro životní prostředí a pro cestovní ruch. V pondělí dne budou na jednání rady města přizváni zástupci rodinného centra, aby mohli členům rady představit projekt. 107/2015 Rada města Lanškroun se seznámila s žádostí Základní školy Lanškroun, nám. A. Jiráska 139, Lanškroun (čj. MULA 7928/2015 ze dne ) o zpracování projektové žádosti a vyhledání vhodných prostor pro rozšíření základního vzdělávání a uložila vedoucímu odboru investic a majetku odpovědět žadateli ve smyslu jednání rady města. Termín realizace do: (odpověď žadateli)

3 Ing. Lukáš Pražan, vedoucí odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8289/2015 ze dne ). Výsledek hlasování: pro: 6 nepř: 1 (Smola) 61_ODDĚLENÍ MAJETKU ODBORU INVESTIC A MAJETKU _61_01_Zápis č. 3 z jednání dražební komise Bez návrhu usnesení byl radě města předložen Zápis č. 3 z jednání dražební komise dne (zpráva čj. MULA 8205/2015 ze dne ) _61_02_Bezúplatný převod Pardubický kraj 108/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost Krajského úřadu Pardubického kraje, Komenského 125, Pardubice, IČO: (čj. MULA 3615/2015 ze dne ) o bezúplatný převod pozemku pod komunikací a doporučila zastupitelstvu města bezúplatně převést pozemky ppč. 3718/16 a ppč. 3718/18 o celkové výměře 59 m 2 a pozemek ppč. 3120/1 o výměře 17 m 2 na základě geometrického plánu č /2014 ze dne vše v k. ú. Lanškroun do majetku Pardubického kraje, Komenského 125, Pardubice, IČO: Termín realizace do: Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8209/2015 ze dne ). Výsledek hlasování: pro: 6 nepř: 1 (Smola) _61_03_Mimořádné přidělení bytu Pan Karlík doplnil, že se jedná pouze o změnu nájemní smlouvy. 109/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 3657/2015 ze dne o mimořádné přidělení bytu, rozhodla pronajmout žadateli byt č. 3 v domě čp. 537, Ostrovské Předměstí, ulice Kežmarská, Lanškroun a uložila jednateli Městského bytového podniku Lanškroun, s. r. o. sepsat se žadatelem nájemní smlouvu na dobu určitou dva roky. Termín realizace do:

4 JUDr. Milan Slezák, jednatel Městského bytového podniku Lanškroun, s. r. o. (zpráva čj. MULA 8211/2015 ze dne ). Výsledek hlasování: pro: 6 nepř: 1 (Smola) _61_04_žádost o přestěhování 110/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 4962/2015 ze dne o přestěhování do jiného městského bytu, rozhodla žádosti nevyhovět a uložila oddělení majetku odpovědět žadatelce ve smyslu jednání rady města. Termín realizace do: Michaela Vídeňská, referentka oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8213/2015 ze dne ). Výsledek hlasování: pro: 6 nepř: 1 (Smola) _61_05_Pronájem pozemků u supermarketu PENNY, ukončení nájemní smlouvy Pan Karlík s takto navrženým usnesením nesouhlasí a dotázal se, zda žadatel s ukončením pronájmu souhlasil. Pan místostarosta v podkladech také postrádá souhlasné vyjádření žadatele. Pan Strnad odvětil, že plot je v majetku volejbalového oddílu a i díky této reklamě nežádají město o veřejnou finanční podporu. Podle jeho názoru je pro město důležitější volejbalový oddíl než zmrzlinový stánek a navrhl, aby žadateli bylo nabídnuto jiné místo. Pan starosta oponoval, že je snazší posunout reklamu na plotě než připravovat nové přípojky a odpady. Paní Šilarová má obavy, aby ten, kdo zde má umístěnou reklamu, souhlasil s přesunutím. Do jednací místnosti byla přizvána paní Gregorová v 15:12 h. Pan Karlík se dotázal na bod o ukončení nájemní smlouvy. Paní Gregorová odpověděla, že pan Marek již o tento pozemek nemá zájem a doplnila, že nájem se platí zpětně v říjnu. Pan Karlík požádal o sdělení, zda pan Marek souhlasí s ukončením nájmu.

5 Paní Gregorová odpověděla, že souhlasil a s panem Hubálkem na sebe nejsou vázáni. Pan Smola vznesl dotaz, zda když bylo v roce 2005 rozhodnuto o umístění stánku, volejbalový oddíl také vyjádřil nesouhlas. Pan Strnad jako člen volejbalového oddílu odvětil, že i před tím nesouhlasili, ale byli ujištěni, že pan Marek zde stánek mít nebude. Pan Smola principiálně nesouhlasí s tím, aby z důvodu nátlaku volejbalového oddílu nebyl pronajat pozemek žadateli. Deset let byl pozemek pronajímán pro novinový stánek, takže členové volejbalového oddílu měli počítat s možným zakrytím reklam. Proběhla rozsáhla diskuze. Členové rady města se dohodli, že oddělení majetku prověří, zda mění situaci odstoupení od záměru výstavby polikliniky na ul. 5. května. Paní Gregorová nabídne panu Hubálkovi prostor pro stánek na ulici 5. května. Procesní hlasování o stažení bodu z programu jednání. Výsledek hlasování. pro: 6 proti: 1 (Resler) Dále proběhla diskuze o výši nájemného za sportoviště. Pan tajemník navrhl, aby nájemné bylo ve výši v místě obvyklém, a oddíly si zažádali o příspěvek prostřednictvím veřejné finanční podpory (dále jen VFP ). Pan místostarosta upozornil, že v tomto smyslu musí být upravena i směrnice o VFP. Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 1547/2015 ze dne o pronájem částí pozemků za účelem umístění prodejního stánku a rozhodla části pozemků ppč. 201/11 a ppč. 195/4 o celkové výměře cca 26 m 2 vše v k. ú. Lanškroun žadateli nepronajmout. ukončit nájemní smlouvu č. 683 uzavřenou dne mezi městem a společností FEIS M s. r. o., Školní 130, Lanškroun, IČO: dohodou ke dni Termín realizace do: Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8222/2015 ze dne ). Bod byl stažen z programu jednání. Paní Gregorová opustila jednací místnost v 15:55 h.

6 150316_61_06_Zřízení služebnosti inženýrské sítě ČEZ ulice M. Majerové doplnění pozemku 111/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti BETA CZ Česká Třebová s. r. o., Palackého 297, Česká Třebová, IČO: (čj. MULA 7025/2015 ze dne ) o zřízení služebnosti inženýrské sítě v ulici M. Majerové, rozhodla o zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch společnosti ČEZ Distribuce a. s., Teplická 874/8, Děčín 4, IČO: na pozemcích ve vlastnictví města ppč. 3050/12, ppč. 3837/5, ppč. 3837/9, ppč. 3064/5 a ppč. 3837/10 vše v k. ú. Lanškroun a souhlasila s uzavřením smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti dle přílohy. Termín realizace do: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8226/2015 ze dne ) _61_07_Zřízení služebnosti inženýrské sítě ČEZ Dolní Třešňovec - doplnění pozemku 112/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti Geodezie Česká Třebová, s. r. o., Palackého 297, Česká Třebová, IČO: (čj. MULA 6895/2015 ze dne ) o zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch společnosti ČEZ Distribuce a. s., Teplická 874/8, Děčín 4, IČO: na pozemcích ve vlastnictví města ppč. 66/3, ppč. 1288/4, ppč. 1288/15, ppč 1298, ppč. 1301/2 a ppč vše v k. ú. Dolní Třešňovec a rozhodla o zřízení služebnosti inženýrské sítě s obsahem dle návrhu smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě dle přílohy. Termín realizace do: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8228/2015 ze dne ) _61_08_Změna podmínek smlouvy o uzavření budoucí kupní smlouvy stavební parcela Za Střelnicí II I. etapa 113/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 7741/2015 ze dne o změnu splnění podmínek ve smlouvě o uzavření budoucí kupní smlouvy na prodej pozemku ppč. 3326/28 v k. ú. Dolní Třešňovec, doporučila zastupitelstvu města rozhodnout o

7 zúžení smluvní strany o změně podmínek uvedených v čl. II. smlouvy o uzavření budoucí kupní smlouvy ze dne a schválit dodatek č. 1 dle přílohy. Termín realizace do: Michaela Vídeňská, referentka oddělení majetku, odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8235/2015 ze dne ) _61_09_Zveřejnění prodeje pozemku v Oboře 114/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 4892/2015 ze dne o prodej pozemku v Oboře a rozhodla zveřejnit úmysl města prodat část pozemku ppč o výměře cca 129 m 2 v k. ú. Lanškroun dle přílohy. Termín realizace do: Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8236/2015 ze dne ) _61_10_Umístění kontejnerů na textil Pan tajemník upozornil, že žádající společnost spolupracuje s oblastní charitou. Pan starosta doplnil, že ve městě má již jedna společnost umístěné kontejnery, nicméně firma Dimatex CS spol. s r. o. využívá textil a obuv pro potřebné. Členové rady města se dohodli na umístění kontejnerů na textil žádající společnosti za stejných podmínek, za jakých jsou provozovány stávající obdobné boxy. 115/2015 Rada města Lanškroun se seznámila s žádostí společnosti Dimatex CS spol. s r. o., Stará ulice 24, Stráž nad Nisou, IČO: (čj. MULA 4932/2015 ze dne ) o spolupráci ve věci umístění kontejnerů na textil a souhlasila s umístěním boxů na sběr textilu, obuvi a hraček na pozemcích ve vlastnictví města, které budou dohodnuty a to za stejných podmínek, za jakých jsou provozovány stávající obdobné boxy. Termín realizace do:

8 Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8238/2015 ze dne ). Výsledek hlasování: pro: 6 zdrž: 1 (Bernášek) _61_11_Výkup pozemku pod základní uměleckou školou Paní Šilarová ohlásila střet zájmů. 116/2015 Rada města Lanškroun se seznámila s vyjádřením čj. MULA 7816/2015 ze dne ohledně nápravy majetkových vztahů pod budovou v majetku města čp. 13 v ulici Strážní a doporučila zastupitelstvu města úplatně nabýt do majetku města pozemek stpč. 53/2 o výměře 2 m 2 v k. ú. Lanškroun z majetku žadatelů za cenu Kč 4.200,-- s tím, že veškeré náklady spojené s výkupem bude hradit kupující. Termín realizace do: Michaela Vídeňská, referentka oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8239/2015 ze dne ). Výsledek hlasování: pro: 6 zdrž: 1 (Šilarová) _61_12_Zveřejnění prodeje pozemků u prodejny King konzum Pan Karlík informoval, že tento bod byl projednáván na majetkové komisi. Původně se měly pozemky směnit, ale to by bylo pro město nevýhodné. 117/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 2563/2015 ze dne ) o prodej pozemku, seznámila se se zápisem z jednání (čj. MULA 5257/2015 ze dne ) a rozhodla zveřejnit úmysl města prodat pozemky ppč. 129/2 a ppč. 131/4 o celkové výměře cca 150 m 2 vše v k. ú. Lanškroun dle přílohy. Termín realizace do: Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8240/2015 ze dne ).

9 150316_61_20_Zveřejnění změny nájemní smlouvy na užívání areálu bývalého manipulačního skladu společností Technické služby Lanškroun, s. r. o. Pan starosta doplnil, že smlouva byla upravena ve smyslu minulého jednání rady a nájemné bylo staveno ve výši v místě obvyklé. Dále přítomné informoval, že v technických službách proběhl audit, jedním ze závěrů je, že by měli být schopni tento nájem financovat. Se závěrem auditu budou členové rady města seznámeni na jednání rady dne /2015 Rada města Lanškroun rozhodla zveřejnit úmysl města změnit nájemní smlouvu na užívání areálu bývalého manipulačního skladu uzavřenou dne se společností Technické služby Lanškroun, s. r. o., Nádražní 822, Lanškroun, IČO: dle přílohy. Termín realizace do: Jiří Švarc, referent oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8242/2015 ze dne ). TS_TECHNICKÉ SLUŽBY LANŠKROUN, S. R. O _TS_21_Ceník prací Technických služeb Lanškroun, s. r. o. pro rok 2015 Pan tajemník informoval přítomné, že ceník byl projednán s příkazci operací. Pan Strnad se dotázal, zda je odvedená práce kontrolována. Pan tajemník odpověděl, že za kontrolu jsou odpovědni právě příkazci operací. Pan místostarosta doporučil, aby byly prováděny namátkové kontroly a byly z nich vedeny záznamy. Pan tajemník zajistí plnění namátkových kontrol a jejich evidenci. Na jednání dne bude přizván pan Skalický, který odprezentuje práci technických služeb za měsíc březen. Takto tomu bude každé poslední jednání rady v měsíci. 119/2015 Rada města Lanškroun schválila nový ceník prací Technických služeb Lanškroun, s. r. o. pro práce prováděné pro město Lanškroun pro rok Termín realizace do: Vladimír Skalický, jednatel společnosti Technické služby Lanškroun, s. r. o. (zpráva čj. MULA 8245/2015 ze dne ). Výsledek hlasování: pro: 6

10 zdrž: 1 (Šilarová) _TS_22_Smlouvy na pronájem hrobového místa, kolumbární skříňky a služby při využití vsypové loučky na veřejném pohřebišti Pan tajemník byl upozorněn právničkou města na chybu v záhlaví smlouvy. Panu starostovi v předložených materiálech chybí ceny. Na jednom z posledních jednání rady města byl pan Skalický požádán, aby porovnal předchozí návrh s kalkulací cen za metr čtverečný. Toto srovnání v podkladech postrádá. Pan tajemník se omluvil přítomným, že na radu byl předložen neúplný materiál a nebyl splněn požadovaný úkol. Pan starosta navrhl bod stáhnout z programu jednání. Rada města Lanškroun schválila nové znění Smlouvy o nájmu hrobového místa a znění nové Smlouvy o využití urnové schránky a/nebo vsypové loučky dle přílohy ze dne Termín realizace do: Vladimír Skalický, jednatel spol. Technické služby Lanškroun, s. r. o. (zpráva čj. MULA 8256/2015 ze dne ). Bod byl stažen z programu jednání. 52_ODDĚLENÍ ŠKOLSTVÍ A KULTURY _52_01_Darovací smlouvy Pan Bernášek se dotázal, co znamená pojem předchozí souhlas. Pan tajemník odpověděl, že před podepsáním smlouvy musí mít příspěvková organizace souhlas zřizovatele. Pan Karlík požádal, aby pro příště bylo uvedeno, o jaký konkrétní dar se jedná. 120/2015 Rada města Lanškroun, podle ustanovení 102 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000Sb., o obcích, a podle ustanovení 27 a 39b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, obojí ve znění pozdějších předpisů, udělila předchozí souhlas ředitelce příspěvkové organizace Základní škola Lanškroun, náměstí Aloise Jiráska 139, okr. Ústí nad Orlicí, IČO: , k přijetí věcného movitého daru ve výši Kč ,-- dle smlouvy se společností Viscuma s. r. o, Václavov 91, Zábřeh, IČO: a věcného movitého daru 11 ks počítačů v hodnotě Kč 1,--/kus dle smlouvy se společností SOMA spol. s. r. o B. Smetany 380, Lanškroun, IČO: Termín realizace do: (předání příspěvkovým organizacím)

11 Jitka Krejčová, oddělení školství a kultury finančního odboru (zpráva čj. MULA 8041/2015 ze dne ). 121/2015 Rada města Lanškroun, podle ustanovení 102 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000Sb., o obcích, a podle ustanovení 27 a 39b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, obojí ve znění pozdějších předpisů, udělila předchozí souhlas zástupkyni ředitele příspěvkové organizace Základní škola Lanškroun, Dobrovského 630, okr. Ústí nad Orlicí, IČO: , k přijetí peněžního daru ve výši Kč 2000,- dle smlouvy a peněžního daru ve výši Kč ,-- dle smlouvy se společností FOREZ s. r. o., Ostrov 2, IČO: Termín realizace do: (předání příspěvkovým organizacím) Jitka Krejčová, oddělení školství a kultury finančního odboru (zpráva čj. MULA 8041/2015 ze dne ) _52_02_Zápis č. 1 z jednání kulturní komise Bez návrhu usnesení byl radě města předložen Zápis č. 1 z jednání kulturní komise dne (čj. MULA 8035/2015 ze dne ) _52_03_Výroční zprávy lanškrounských kulturních organizací Pan starosta navrhl, aby kulturní organizace předkládaly přibližný program a finanční odhad zisku či ztrát. Panu starostovi zde chybí koncepce kulturních akcí. Pan Smola sdělil, že z předložených zpráv mu vyplývá, že kulturní organizace spolu nespolupracují. Měly by mít provázaný program. Pan starosta navrhl, aby ředitelé všech kulturních organizací předložili po jednotlivých měsících program s komentářem na celý rok, a to na jednání rady města dne Pan Strnad požádal, aby rozpočet na kulturní akce byl vyrovnaný. Půlmilionový schodek je nepřijatelný. Pan místostarosta oponoval, že pokud bude ředitel kulturního centra příliš omezen, bude opatrný a může se tím snížit kvalita kulturního programu ve městě. Pan starosta sdělil, že podle jeho názoru má kulturní centrum malou reklamu. Může se více propagovat na městském webu, tiskových konferencích nebo prostřednictvím OIK TV s. r. o. Dále by se mělo více soustředit na program okolních měst v okruhu 30 km a zvážit časový odstup. Pan Smola je názoru, že návštěvnost se odvíjí především od ceny vstupného. Je si ovšem vědom, že pan Knápek je omezen kapacitou a vstupné dle toho propočítává.

12 Proběhla diskuze o možnosti sloučit kulturní centrum s kinem. Tuto vizi i s ekonomickým výhledem a návrhem personálního zázemí vypracuje paní Mgr. Radka Krejčová z oddělení školství a kultury do Bez návrhu usnesení byly radě města předloženy výroční zprávy lanškrounských kulturních organizací: Městského muzea Lanškroun, IČO: Městské knihovny Lanškroun, IČO: Kina Lanškroun, IČO: Kulturního centra Lanškroun, IČO: (zpráva čj. MULA 8083/2015 ze dne ) _52_04_Jmenování konkursní komise Proběhla diskuze o členech konkursní komise. Za zřizovatele členové rady města navrhli starostu města Mgr. Radima Vetchého a místostarostu Ing. Bohumila Bernáška. Procesní hlasování: Mgr. Radim Vetchý Ing. Bohumil Bernášek zdrž: 1 (Bernášek) Pan starosta doporučil, aby za odborníka na řízení organizace v oblasti školství byl zastoupen někdo ze školy, která se orientuje na technické vzdělávání. 122/2015 Rada města Lanškroun prodloužila lhůtu pro podávání přihlášek v konkursu na obsazení pracovního místa ředitele/ředitelky příspěvkové organizace Základní školy Lanškroun, Dobrovského 630, okr. Ústí nad Orlicí, IČO: do Termín realizace do: (zveřejnění) Mgr. Radka Krejčová, oddělení školství a kultury finančního odboru (zpráva čj. MULA 8270/2015 ze dne ).

13 150316_52_05_darovací smlouva ŠJ MADORET 123/2015 Rada města Lanškroun, podle ustanovení 102 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000Sb., o obcích, a podle ustanovení 27 a 39 b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, obojí ve znění pozdějších předpisů, udělila předchozí souhlas ředitelce příspěvkové organizace Školní jídelna MADORET Lanškroun, B. Smetany 493, Lanškroun, IČO: , k přijetí peněžního daru ve výši Kč ,-- dle smlouvy se společností WOMAN FOR WOMAN, o. p. s., Vlastislavova 152/4, Praha 4. Termín realizace do: (předání ředitelce ŠJ) Jitka Krejčová, oddělení školství a kultury finančního odboru (zpráva čj. MULA 8737/2015 ze dne ). 51_FINANČNÍ ODBOR _51_01_Zápis č. 2 z jednání sportovní komise Paní Šilarová vyzdvihla názor atletického oddílu, že jim stačí mnohem menší šatny a fotbalový oddíl se vyjádřil, že mají dostatečné zázemí. Pan starosta si prošel halu, a pokud by se změnilo uspořádání některých prostor, mohly by zde vzniknout další šatny. Mohla by být i zbudována menší přístavba. Pan Smola se vyjádřil, že šatny u lehkoatletického stadionu jsou pro sportovce nutné. Při přecházení do haly prochladnou. Pan starosta navrhl, aby se sportovní komise zabývala definováním požadavků jednotlivých oddílů na zázemí atletického, zimního a stadionu s umělým travnatým povrchem (počet šaten, jejich vybavení, kubatura atd.). Bez návrhu usnesení byl radě města předložen Zápis č. 2 z jednání sportovní komise dne (zpráva čj. MULA 8267/2015 ze dne ).

14 11_ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ _11_01_Zápis č. 1/2015 z jednání dopravní komise Paní Šilarová zrekapitulovala průběh jednání dopravní komise. Bez návrhu usnesení byl radě města předložen Zápis č. 1/2015 z jednání dopravní komise dne (zpráva čj. MULA 8059/2015 ze dne ) _11_02_Návrhy usnesení z jednání dopravní komise dne Bez dotazů a připomínek bylo hlasováno o návrzích usnesení. 124/2015 Rada města Lanškroun projednala podnět dopravní komise k umístění dopravního značení v ul. Dvorská u provozovny společnosti SEVEN K-M, s. r. o., souhlasila s umístěním dopravního značení č. B 29 Zákaz stání na účelové komunikaci v ul. Dvorská, z důvodu zajištění zásobování provozovny a zajištění projetí vozidla svážejícího odpad a uložila odboru investic a majetku zajistit stanovení a instalaci dopravního značení. Termín realizace do: Ing. Lukáš Pražan, vedoucí odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 7533/2015 ze dne ). 125/2015 Rada města Lanškroun projednala podnět dopravní komise k vyřešení parkování v lokalitě průmyslové zóny u silnice II/315 směrem na Ústí nad Orlicí, souhlasila s umístěním dopravního značení č. IP 4b Jednosměrný provoz, č. B 2 Zákaz vjezdu všech vozidel, č. IP 11c Parkoviště (podélné stání) s dodatkovou tabulkou č. E 4 Délka úseku 100 m na části účelové komunikace souběžné se silnicí II/315 směrem k provozovně společnosti MOTOR HOBBY, s. r. o., včetně zpevnění krajnice a uložila odboru investic a majetku zajistit stanovení, instalaci dopravního značení a kalkulaci stavebních prací ke zpevnění krajnice. Termín realizace do: Ing. Lukáš Pražan, vedoucí odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 7533/2015 ze dne ). Výsledek hlasování: pro: 6 nepř: 1 (Bernášek) 126/2015 Rada města Lanškroun projednala podnět dopravní komise k zajištění bezpečnosti silničního provozu na hrázi Dlouhého rybníka podle posudku stavu tělesa rybniční hráze, souhlasila

15 s umístěním dopravního značení č. B 13 Zákaz vjezdu vozidel, jejichž okamžitá hmotnost přesahuje vyznačenou mez 3,5 t a č. B 20a Nejvyšší dovolená rychlost 30 km/hod. v obou směrech na hrázi a č. B 13 s dodatkovou tabulkou č. E 3a Vzdálenost 400m u křižovatky se silnicí II/315 a uložila odboru investic a majetku zajistit stanovení a instalaci dopravního značení. Termín realizace do: Ing. Lukáš Pražan, vedoucí odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 7533/2015 ze dne ). Výsledek hlasování: pro: 6 nepř: 1 (Bernášek) 04_ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ A ZDRAVOTNICTVÍ _04_01_Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun 127/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 33318/2013 ze dne o umístění v Domě s pečovatelskou službou, rozhodla pronajmout žadatelce volný byt 2+1 v Domě s pečovatelskou službou, B. Martinů 980, Lanškroun a uložila jednateli Městského bytového podniku Lanškroun, s. r. o. sepsat s žadatelkou nájemní smlouvu na dobu neurčitou. Termín realizace do: Věra Ptáčková, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví JUDr. Milan Slezák, jednatel Městského bytového podniku Lanškroun s. r. o. (zpráva čj. MULA 8128/2015 ze dne ) _04_02_Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun 128/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost čj /2007/SOC ze dne o umístění v Domě s pečovatelskou službou, rozhodla pronajmout žadatelce volný byt 1+1 v Domě s pečovatelskou službou, B. Martinů 980, Lanškroun a uložila jednateli Městského bytového podniku Lanškroun, s. r. o. sepsat s žadatelkou nájemní smlouvu na dobu neurčitou. Termín realizace do: Věra Ptáčková, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví

16 JUDr. Milan Slezák, jednatel Městského bytového podniku Lanškroun s. r. o. (zpráva čj. MULA 8117/2015 ze dne ) _04_03_Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun 129/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 9760/2014 ze dne o umístění v Domě s pečovatelskou službou, rozhodla pronajmout žadatelce volný byt 1+1 v Domě s pečovatelskou službou, B. Martinů 980, Lanškroun a uložila jednateli Městského bytového podniku Lanškroun, s. r. o. sepsat s žadatelkou nájemní smlouvu na dobu neurčitou. Termín realizace do: Věra Ptáčková, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví JUDr. Milan Slezák, jednatel Městského bytového podniku Lanškroun s. r. o. (zpráva čj. MULA 8125/2015 ze dne ). Do jednací místnosti byla přizvána paní Ptáčková v 16:42 h _04_04_Zápis č. 1 z jednání komise pro sociální, rodinnou a komunitní politiku Bez návrhu usnesení byl radě města předložen Zápis č. 2 z jednání komise pro sociální, rodinnou a komunitní politiku dne (zpráva čj. MULA 8082/2015 ze dne ) _04_05_Dny autismu Pan starosta sdělil přítomným, že modře budou rozsvícena některá okna budovy radnice. 130/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost Mgr. Jaromíry Staňkové, Rodinné centrum Dětský svět, B. Martinů 980, Lanškroun, IČO: (čj. MULA 8069/2015 ze dne ) o zapojení se do osvětové akce k celosvětovému Dni autismu - Rozsviťme se modře (rozsvícení radnice města modře) a rozhodla žádosti vyhovět. Termín realizace do: Ing. Petra Brejšová, vedoucí kanceláře starosty a tajemníka

17 (zpráva čj. MULA 8176/2015 ze dne ) _04_06_Středisko výchovné péče MIMOZA - bezplatné užívání Paní Ptáčková informovala přítomné, že již několik let usilovali o zřízení detašovaného pracoviště v Lanškrouně. To zde bude zřízeno pouze za podmínky bezplatného využití nebytových prostor hovorny. Na závěr upozornila, že služba pro město je také bezplatná. Pan starosta se dotázal, zda odbor sociálních věcí a zdravotnictví nepostrádá nějakou další službu. Paní Ptáčková odpověděla, že pravidelné služby klientům jsou pokryté. Chybí pouze dětský psycholog, který se musí dlouho dopředu objednávat. 131/2015 Rada města Lanškroun projednala podnět odboru sociálních věcí a zdravotnictví k poskytnutí nebytového prostoru středisku výchovné péče MIMOZA Ústí nad Orlicí, Andrlíkova 972, Ústí nad Orlicí pro zřízení kontaktního místa poradenské a psychologické služby podpory dětí, dospívajících a jejich rodičů a uložila odboru investic a majetku zveřejnit úmysl města povolit uvedenému středisku dvakrát v měsíci bezúplatné užívání kanceláře č. 43 v I.NP budovy čp. 8 na náměstí J. M. Marků v Lanškrouně. Termín realizace do: Věra Ptáčková, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Jiří Švarc, referent odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 8811/2015 ze dne ). 01_KANCELÁŘ STAROSTY A TAJEMNÍKA _01_01_Návrh na udělení pamětní medaile 132/2015 Rada města Lanškroun rozhodla podle Směrnice pro zřízení a udělování Pamětní medaile města Lanškroun udělit Pamětní medaili Aleksanderu Koszelovi, Dzierżoniów za dlouholetou spolupráci a rozvoj partnerských styků mezi městy Lanškroun a Dzierżoniów. Termín realizace do: Bc. Jana Kolomá, asistentka starosty města (zpráva čj. MULA 7726/2015 ze dne ).

18 Výsledek hlasování: pro: 6 nepř: 1 (Bernášek) _01_02_Změna tajemnice sportovní komise Paní Šilarová kladně zhodnotila zápisy vyhotovené paní Ladou Sitovou. Členové rady se vyjádřili, že zápisy z jednání kontrolního výboru jsou příliš stručné a požádali pana tajemníka, aby apeloval na předsedu kontrolního výboru pana Noska na zlepšení. 133/2015 Rada města Lanškroun ke dni odvolala Mgr. Radku Krejčovou z funkce tajemnice sportovní komise z důvodu jiného funkčního zařazení na finančním odboru městského úřadu a tajemnicí sportovní komise jmenovala RNDr. Ladu Sitovou. Bc. Jana Kolomá, asistentka starosty Termín realizace do: (zpráva čj. MULA 8564/2015 ze dne ). Interpelace členů rady města Paní Šilarovou požádali občané, aby na jednání rady přednesla problematiku bezdomovců spících na autobusovém nádraží. Pan Smola na místo pošle strážníky městské policie. Pan starosta má schůzku s občany, kteří byli vystěhováni a v současné době bydlí v osobním vozidle. Dále pan starosta doplnil, že problém bezdomovectví se bude muset začít řešit, jelikož se toto bude pravděpodobně rozmáhat. Pan starosta seznámil přítomné se stanoviskem Petra Cardy na zpětvzetí žaloby. Pan místostarosta v této věci jednal i s panem JUDr. Mockem. Ten navrhl, aby byla pohledávka předložena na jednání zastupitelstva města a to rozhodlo, zda bude vyřazena z účetní evidence (odpis). Podle právního zástupce města pana Jelínka je pohledávka nevymahatelná. Pan místostarosta k tomuto bodu obdržel od pana JUDr. Mocka i směrnici Pardubického kraje. Pan starosta doporučil, aby na základě krajské směrnice byla vypracována směrnice města a to do dne Dále navrhl, aby byl pan Minář vyzván k zaplacení pohledávky. Tuto výzvu připraví právnička města a předloží ji radě města nejpozději do Pokud pan Minář odmítne pohledávku uhradit, bude předložena na dubnovém jednání zastupitelstva města. Pan místostarosta připomněl, že v nebytových prostorech je majetek pana Mináře, který není pevně spojený s budovou. Veškeré prostory byly zdokumentovány fotografiemi a videem. Prostory budou připraveny k tomu, aby si je pan Minář s notářem prohlédl a sdělil, co je v jeho vlastnictví.

19 Procesní hlasování: Pan místostarosta byl na jednání u krajského soudu. Jelikož se na jednání nedostavil právní zástupce pana Mináře, soud byl odročen. Zpráva starosty a místostarosty Pan starosta se setkal se starostkou obce Luková paní Fojtů, která přednesla svůj požadavek na zřízení cyklostezky do Lukové. Dne přivítal pan starosta ve své kanceláři zástupkyni pozemkového úřadu a starostu Dolní Čermné pana Helekala. Ti mu představili projekt suchého poldru v Jakubovicích. Sdělili mu, že jelikož by poldr chránil především město Lanškroun, měl by být i v jeho vlastnictví a správě. Pan starosta projednal možné vybudování suchého poldru s vodoprávním úřadem. Pan Kohout mu sdělil, že Lanškroun by tento poldr chránil pouze z 5 7 %. V pondělí se zúčastnil pan starosta jednání pracovní skupiny pro přípravu investic. Projednávali zde ulici Dvorskou, Tovární a T. G. Masaryka. Ulice Dvorská bude prozatím ponechána bez úprav dokud nebudou dořešena protipovodňová opatření. Ve stejný den navštívila město paní poslankyně Matušovská, se kterou vedení města řešilo záležitosti dopravní. Na schůzce byl zdůrazněn zájem řešit rekonstrukci ulice T. G. Masaryka. Projednávali i pozemky u vlakového nádraží, paní Matušovská přislíbila pomoc. Zřejmě již v této věci jednala, vedení města požádal o schůzku ředitel SŽDC pan Filip a náměstek hejtmana pan Dušek. V pátek se pan starosta sešel s panem Morávkem, který bude pořád cyklistický závod Malý závod míru, a požádal pana starostu o součinnost. Dne pan starosta se zúčastnil školení a předání varovného systému. Ihned po předání se zkušebně vyhlásila pozvánka na besedu s občany o rozpočtu V týž den si prošel pan starosta společně s panem Toncrem (pedagog Gymnázia) pivovarské zahrady. Studenti Gymnázia vytváří projekt smysluplného využití pivovarského parku pro výuku škol (ekosystémy, biotopy). Dále pan starosta informoval o průběžných návštěvách mateřských škol. Vedení města se seznámilo s jejich provozem a drobnými požadavky. Největší investice jsou momentálně nejvíce potřeba v MŠ Žižkova. Doporučil investovat i do zahrady této mateřské školy. Poté sdělil přítomným, že došlo k přezkumu hospodaření krajským úřadem. Byla jen jedna výtka a to k nevyplacení odměn členům komisí minulého volebního období za poslední měsíc. Náprava bude sjednána. Pan starosta informoval přítomné o průběhu ohlášeného veřejného shromáždění Stop genocidě, které se konalo dva dny. Druhý den došlo k menší neshodě v umístění shromáždění na autobusovém nádraží. Shromáždění neproběhlo přesně v místě, kde bylo ohlášeno.

20 Dále pan starosta připomněl, že si společně s panem místostarostou prohlédli technický stav polikliniky a zubní polikliniky. Obě budovy jsou v horším stavu, než očekával. V pátek navštívil pan starosta stacionář v Ústí nad Orlicí, který ho velmi mile překvapil. Toto zařízení je rodinného typu a příjemného prostředí. Ve stejný den jednal pan starosta i s koordinátorkou projektu Zapalme svíčku, které proběhlo v prosinci. Ta navrhla školení pro policii a hasiče. Toto školení by mělo být na komunikaci s rodinnými příslušníky, když dojde k tragédii. Pan místostarosta jednal dne se zástupcem a ekonomem firmy TEZA s. r. o. (společnost zřízená městem), se kterým diskutoval o vedení městské polikliniky. V České Třebové uzavřeli s lékaři smlouvu o smlouvě budoucí, ve které se zdravotníci zavazují, že zde budou pobývat 10 let. Pokud by chtěli svou činnost ukončit dříve, museli by zaplatit smluvní pokutu. Přestavba polikliniky v České Třebové stála přibližně mil. Kč. Po deseti letech mají polikliniku zaplacenou. Pan starosta k této věci doplnil, že dnes, tj , obdržel petici pro zachování polikliniky v centru města. Členové rady města vnímají petici jako podporu jejich snahy a záměru. Závěr Do diskuse nebyl dále nikdo přihlášen, proto pan starosta ukončil jednání RM ve 20:08 h. Mgr. Radim Vetchý v. r. starosta města Ing. Bohumil Bernášek v. r. místostarosta města Tento dokument je upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění, o ochraně osobních údajů. Osoby, které jsou k tomu oprávněny podle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, mohou přijít a nahlédnout do usnesení, které je uloženo u sekretářky starosty (1. patro radnice, číslo dveří 26).

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015 USNESENÍ č. 542/RM/2015 Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Jaroslava

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015 451/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti Farma Jirásek s. r. o., Horní Třešňovec 66, Lanškroun, IČO: 27461645 (čj. MULA

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 07.07.2014 350/2014 Rada města Lanškroun vzala na vědomí zápis č. 3/2014 z jednání komise pro cestovní ruch a uložila kanceláři starosty a tajemníka

Více

VÝTAH Z USNESENÍ. Rady města Lanškroun ze dne 02.02.2015

VÝTAH Z USNESENÍ. Rady města Lanškroun ze dne 02.02.2015 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun ze dne 02.02.2015 30/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost Spolku Lungta, Dlouhá 2, Praha 1, IČO: 67775845 (čj. MULA 2791/2015 ze dne 26.01.2015) o připojení

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 01.02.2010 24/2010 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 9 až 12 k rozpočtu města na rok 2010 dle přílohy. Termín realizace do: 28.02.2010 Odpovídá:

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 26.11.2014

VÝTAH Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 26.11.2014 VÝTAH Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 26.11.2014 199/2014 Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo o uzavření Dohody o partnerství k projektu Technologické centrum Lanškroun s obcí

Více

VÝTAH Z USNESENÍ. Rady města Lanškroun ze dne 13.07.2015

VÝTAH Z USNESENÍ. Rady města Lanškroun ze dne 13.07.2015 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun ze dne 13.07.2015 377/2015Rada města Lanškroun se seznámila se stavem kotelny v Kině Lanškroun, T. G. Masaryka 3, Lanškroun, IČO: 00854140, a uložila odboru investic

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00B4ULO* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne 21.11.2016 Přítomni: Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 09.12.2013 533/2013 Rada města Lanškroun schválila uzavření smlouvy o poskytnutí účelové neinvestiční dotace v požární ochraně na výdaje jednotky sboru

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 248/2013 Rada města Lanškroun doporučila zastupitelstvu města vyslovit souhlas se záměrem uzavřít smlouvu o vzájemné spolupráci s městem

Více

707/2014 Rada města Lanškroun v souladu s čl. IV. mandátní smlouvy pro správu nemovitosti ze dne

707/2014 Rada města Lanškroun v souladu s čl. IV. mandátní smlouvy pro správu nemovitosti ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 22.12.2014 705/2014 Rada města Lanškroun opravila usnesení č. 552/2014 ze dne 20.10.2014 tak, že nahrazuje text nájemní smlouvu na dobu určitou dva roky

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2794/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 1. února 2016 Zápis

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 20 ze dne Schválení účasti města Lanškroun na projektu WELCOME

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 20 ze dne Schválení účasti města Lanškroun na projektu WELCOME Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 20 ze dne 22.08.2016 USNESENÍ č. 415/RM/2016 Darovací smlouva Hlínafest Rada města Lanškroun projednala podnět kanceláře starosty a tajemníka k uzavření darovací

Více

Usnesení Rady města Lanškroun č. 1 ze dne Žádost o poskytnutí dotace ZO ČSCH Lanškroun

Usnesení Rady města Lanškroun č. 1 ze dne Žádost o poskytnutí dotace ZO ČSCH Lanškroun Usnesení Rady města Lanškroun č. 1 ze dne 08.01.2018 USNESENÍ č. 1/RM/2018 Žádost o poskytnutí dotace ZO ČSCH Lanškroun Rada města Lanškroun se seznámila se žádostí o poskytnutí dotace pobočnému spolku

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 03.02.2014 38/2014 Rada města Lanškroun projednala žádost Spolku Lungta, Dlouhá 2, Praha 1, IČO: 67775845 (čj. MULA 1609/2014 ze dne 14.01.2014) o připojení

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 10.02.2016 USNESENÍ č. 1/ZM/2016 Návrh Ing. Martina Košťála - prověření zjednodušeného podlimitního řízení veřejné zakázky " KULTURNÍ DŮM LANŠKROUN"

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne /2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise.

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne /2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise. V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 05.03.2012 92/2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise. Mgr. Kateřina Kárská, asistentka starostky Datum realizace

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 04.02.2019 USNESENÍ č. 45/RM/2019 Technické služby Lanškroun, s. r. o. - Smlouva na provádění komunálních prací - ceník komunálních prací pro rok 2019,

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 08.06.2015

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 08.06.2015 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 08.06.2015 278/2015 Rada města Lanškroun schválila návrh Smlouvy (čj. MULA 18581/2015) se společností Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí,

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 13.04.2015 165/2015 Rada města Lanškroun, v souladu s ustanovením článku 5.4. Pokynu pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Lanškroun,

Více

Přítomni: 7 Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav Karlík, Mgr. Pavel Resler, Miloš Smola, Mgr. Oldřich Strnad, MVDr. Marta Šilarová, Mgr.

Přítomni: 7 Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav Karlík, Mgr. Pavel Resler, Miloš Smola, Mgr. Oldřich Strnad, MVDr. Marta Šilarová, Mgr. Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 1 + 2 (usnesení) Spisová značka: SEK/4905/2015/JKo Výtah ze zápisu ze zasedání Rady města Lanškroun ze dne 16. února 2015 Místo a čas

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 9 ze dne Služební cesta do partnerského města Hajdúszoboszló

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 9 ze dne Služební cesta do partnerského města Hajdúszoboszló Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 9 ze dne 18.04.2016 USNESENÍ č. 169/RM/2016 Služební cesta do partnerského města Hajdúszoboszló Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Mgr. Oldřicha

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne 15.07.2019 USNESENÍ č. 417/RM/2019 Darovací smlouva - městské slavnosti Rada města Lanškroun rozhodla o uzavření darovací smlouvy se společností Bromach

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 29.09.2014

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 29.09.2014 VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 29.09.2014 508/2014 Rada města Lanškroun projednala žádost spolku Dlouhá cesta, Jungmannova 1013, Čelákovice, IČO: 26986183 (čj. MULA 32016/2014 ze dne

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 13.03.2019 USNESENÍ č. 1/ZM/2019 Aktualizace Plánu obnovy majetku Zastupitelstvo města Lanškroun schválilo aktualizaci Plánu obnovy majetku města

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne 14.09.2016 USNESENÍ č. 103/ZM/2016 Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Zastupitelstvo města Lanškroun se seznámilo

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 23.11.2009 546/2009 Rada města Lanškroun projednala žádost firmy Solar GVD,, Dobrovského 290, Lanškroun, IČO: 27555348 (čj. 28781/2009/SEK ze dne 06.10.2009, doplněno

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 26.11.2012 509/2012 Rada města Lanškroun v souladu s ust. 102 odst. 2, zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, stanovila výši peněžitých

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne 01.02.2016 USNESENÍ č. 33/RM/2016 Převzetí areálu bývalého Autodružstva Rada města Lanškroun se seznámila s protokolem o převzetí bývalého areálu Autodružstva

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/17346/2011/PBr Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Místo a čas zahájení: Společenský

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 30.03.2015

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 30.03.2015 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 30.03.2015 134/2015 Rada města Lanškroun v souladu s ust. 102 odst. 2, zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, stanovila výši peněžitých

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 4 ze dne Žádost společenství vlastníků bytových jednotek o rozšíření parkovacích míst

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 4 ze dne Žádost společenství vlastníků bytových jednotek o rozšíření parkovacích míst Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 4 ze dne 18.02.2019 USNESENÍ č. 69/RM/2019 Žádost společenství vlastníků bytových jednotek o rozšíření parkovacích míst Rada města Lanškroun se seznámila se žádostí

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.04.2009 157/2009 Rada města Lanškroun schvaluje převod finančních prostředků z příspěvku na provoz na investiční dotaci ve výši Kč 10.000,-- u příspěvkové organizace

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 31/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět odboru právního ohledně výstavby garáţe v Rybniční ulici a rozhodlo odstoupit

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 10 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 10 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 10 ze dne 02.05.2016 USNESENÍ č. 193/RM/2016 Převod tenisových kurtů - TJ Lanškroun Rada města Lanškroun projednala žádost Tělovýchovné jednoty Lanškroun, z. s.,

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 24 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 24 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 24 ze dne 16.10.2017 USNESENÍ č. 552/RM/2017 Služební cesta do města Kudowa Zdrój Rada města Lanškroun schválila dodatečně zahraniční služební cestu Mgr. Radima

Více

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis:

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Odbor investic a majetku Čj.: MULA 13584/2014 Spisový znak: 56.4 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 31 V Lanškrouně dne 23.04.2014 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 07.05.2014

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 13.01.2014

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 13.01.2014 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 13.01.2014 1/2014 Rada města Lanškroun doporučila zastupitelstvu města schválit dodatek č. 3 ke Smlouvě o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu na výstavbu

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.02.2008 98/2008 Rada města Lanškroun schvaluje Směrnici o evidenci a nakládání s dlouhodobým majetkem. (seznámení příslušných pracovníků se směrnicí) Zodpovídá:

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 10.08.2015

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 10.08.2015 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.08.2015 434/2015 Rada města Lanškroun schválila: a) výzvu k podání nabídky - zadávací dokumentaci čj. MULA 25867/2015 a seznam obeslaných uchazečů

Více

Předkladatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis:

Předkladatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Odbor investic a majetku Čj.: MULA 17645/2013 Spisový znak: 56.4 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 11 V Lanškrouně dne 10.06.2013 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 19.06.2013

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 1 + 2 (usnesení) Spisová značka: SEK/3132/2013/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne 25.07.2016 USNESENÍ č. 387/RM/2016 Zahraniční služební cesta do Göppingenu Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu PaedDr. Marie Borkovcové

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 15.02.2016. Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 15.02.2016. Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 15.02.2016 USNESENÍ č. 58/RM/2016 Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 27506/2015 ze dne 14.08.2015

Více

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 14 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/30259/2014/JKo

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 14 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/30259/2014/JKo Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 14 Počet listů příloh: 1 + 7 (usnesení) Spisová značka: SEK/30259/2014/JKo Výtah ze zápisu ze zasedání Rady města Lanškroun ze dne 15. září 2014 Místo a čas

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 29. října 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 29. října 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/31602/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 29. října 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Přítomni: 6 Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav Karlík, Miloš Smola, Mgr. Oldřich Strnad, MVDr. Marta Šilarová, Mgr. Radim Vetchý

Přítomni: 6 Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav Karlík, Miloš Smola, Mgr. Oldřich Strnad, MVDr. Marta Šilarová, Mgr. Radim Vetchý Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 1 + 5 (usnesení) Spisová značka: SEK/17124/2015/PBr Výtah ze zápisu ze zasedání Rady města Lanškroun ze dne 25. května 2015 Místo a čas

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 24. ledna 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 24. ledna 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/2314/2011/PBr Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: p. Brýdl Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/18655/2012/KKa Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012 Místo a čas

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne Lanškroun, s. r. o.

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne Lanškroun, s. r. o. Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne 24.07.2017 USNESENÍ č. 393/RM/2017 Smlouva o výkonu funkce jednatele Technických služeb Lanškroun, s. r. o. Rada města Lanškroun schválila smlouvu o výkonu

Více

Usnesení Rady města Lanškroun č. 5 ze dne

Usnesení Rady města Lanškroun č. 5 ze dne Usnesení Rady města Lanškroun č. 5 ze dne 29.02.2016 USNESENÍ č. 77/RM/2016 Poskytnutí dotace z rozpočtu města na nátěr nemovité kutlurní památky - schválení veřejnoprávní smlouvy Rada města Lanškroun

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00CCIDR* Čj. MULA 25255/2017 Počet listů dokumentu: 4 Počet příloh: 3 Počet listů příloh: 5 Spisový znak: 101.2.1.

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne 23.01.2017 USNESENÍ č. 26/RM/2017 Převod členských práv a povinností Rada města Lanškroun souhlasila s převodem členských práv a povinností k družstevní

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/21421/2013/JKo Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 18820/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 4. června 2015 Zápis

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 20.10.2014

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 20.10.2014 VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 20.10.2014 536/2014 Rada města Lanškroun se seznámila s rozhodnutím Ministerstva životního prostředí ČR o poskytnutí dotace ze dne 24.09.2014, identifikační

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 28 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 28 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 28 ze dne 30.11.2015 USNESENÍ č. 640/RM/2015 Účelový finanční dar Rada města Lanškroun rozhodla o poskytnutí účelového finančního daru ve výši 182 Kč na úhradu

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 11.03.2015

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 11.03.2015 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 11.03.2015 1/2015 Zastupitelstvo města Lanškroun vydalo Obecně závaznou vyhlášku města č. 1/2015, která zrušuje obecně závaznou vyhlášku města

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 1297/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 16. ledna 2015 Zápis

Více

Zápis ze schůze Rady města Lanškroun číslo 1. dne

Zápis ze schůze Rady města Lanškroun číslo 1. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00CXVH3* Zápis ze schůze Rady města Lanškroun číslo 1. dne 8.1.2018 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: Ing. Bohumil

Více

Zápis ze schůze Rady města Lanškroun číslo 18. dne

Zápis ze schůze Rady města Lanškroun číslo 18. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00AJZUI* Zápis ze schůze Rady města Lanškroun číslo 18. dne 8.8.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Bernášek,

Více

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 16 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/18710/2015/JKo

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 16 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/18710/2015/JKo Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 16 Počet listů příloh: 1 + 5 (usnesení) Spisová značka: SEK/18710/2015/JKo Výtah ze zápisu ze zasedání Rady města Lanškroun ze dne 8. června 2015 Místo a čas

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 40603/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 12. prosince 2016

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/24033/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Místo a čas zahájení:

Více

150921_11_01 Odbor dopravy a silničního hospodářství

150921_11_01 Odbor dopravy a silničního hospodářství Odbor dopravy a silničního hospodářství nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 31309/2015 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 15 Spisový znak:

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 3402/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 2. února 2015 Zápis

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/1114/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 26. listopadu 2012

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 26. listopadu 2012 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/31234/2012/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 26. listopadu 2012 Místo a čas

Více

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 11 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/2894/2015/JKo

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 11 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/2894/2015/JKo Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 11 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/2894/2015/JKo Výtah ze zápisu ze zasedání Rady města Lanškroun ze dne 2. února 2015 Místo a čas

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 20. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 20. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00C9AQL* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 20. dne 04.09.2017 Přítomni: Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 25. března 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 25. března 2013 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/7976/2013/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 25. března 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 10 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 10 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 10 ze dne 03.04.2017 USNESENÍ č. 151/RM/2017 Demolice stánku u ZŠ Dobrovského Rada města Lanškroun rozhodla zdemolovat stavbu bez čp./če. - občanská vybavenost

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 29 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 29 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 29 ze dne 14.12.2015 USNESENÍ č. 673/RM/2015 Souhlas vlastníka objektu s umístěním sídla spolku Klub Českých turistů v Dělnickém domě Rada města Lanškroun projednala

Více

150330_01_01_ Výše peněžitých plnění za výkon funkce členů komisí rady

150330_01_01_ Výše peněžitých plnění za výkon funkce členů komisí rady Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 1 + 3 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/9274/2015/JKo Výtah ze zápisu ze zasedání Rady města Lanškroun ze dne 30. března 2015 Místo

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 13. září 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 13. září 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/29308/2010/PBr Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Šebrle Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 3 ze dne

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 3 ze dne Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 3 ze dne 15.05.2019 USNESENÍ č. 23/ZM/2019 Dotace a dotační program v oblasti sportu Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo o poskytnutí dotací z rozpočtu

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 1. dne

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 1. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00B7JP6* Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 1. dne 18.1.2017 Přítomni: Omluveni: Hosté:

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 1 ze dne Žádost o souhlas s užitím znaku města Lanškroun

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 1 ze dne Žádost o souhlas s užitím znaku města Lanškroun Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 1 ze dne 18.01.2016 USNESENÍ č. 1/RM/2016 Žádost o souhlas s užitím znaku města Lanškroun Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 43034/2015 ze dne 21.12.2015

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 6. 2. 2006 76/2006 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z kontrolního dne na akci Domov důchodců ze dne 19. 1. 2006. 77/2006 Rada města Lanškroun bere na

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Sociální fond - úpravy navazující na novelu zákona o obcích

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Sociální fond - úpravy navazující na novelu zákona o obcích Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 20.03.2018 USNESENÍ č. 1/ZM/2018 Sociální fond - úpravy navazující na novelu zákona o obcích Zastupitelstvo města Lanškroun vydalo směrnici pro

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 16. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 16. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00AJZQ2* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 16. dne 11.7.2016 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté:

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 34493/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 12. října 2016 Zápis

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 23. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 23. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00AQIYQ* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 23. dne 19.9.2016 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté:

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 24. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 24. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00CAEJF* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 24. dne 16.10.2017 Přítomni: Omluveni: Hosté: Jaroslav

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00CNPOW* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne 11.12.2017 Přítomni: Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 29. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 29. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00AQJAV* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 29. dne 28.11.2016 Přítomni: Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 2. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 2. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX009N24K* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 2. dne 1.2.2016 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté:

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 26. května 2014

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 26. května 2014 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 10 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/13396/2014/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 26. května 2014 Místo a čas

Více

Podklady pro jednání zastupitelstva města Lanškroun dne: Číslo jednání: 3. Prodej tenisových kurtů - TJ Lanškroun.

Podklady pro jednání zastupitelstva města Lanškroun dne: Číslo jednání: 3. Prodej tenisových kurtů - TJ Lanškroun. Podklady pro jednání zastupitelstva města Lanškroun dne: 22.06.2016 Číslo jednání: 3 Název materiálu: Číslo materiálu: Druh zařazení: Typ materiálu: Prodej tenisových kurtů - TJ Lanškroun 104/ZM/2016/MAT

Více

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 16 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/39802/2014/JKo

Spisový znak: Počet listů dokumentu: 16 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/39802/2014/JKo Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 16 Počet listů příloh: 1 + 8 (usnesení) Spisová značka: SEK/39802/2014/JKo Výtah ze zápisu ze zasedání Rady města Lanškroun ze dne 8. prosince 2014 Místo a

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 10. prosince 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 10. prosince 2012 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 10. prosince 2012 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Vladimír Hejtmanský (8) Antonín Vyšohlíd (2) Mgr. Dušan Krabec

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 04.12.2006 859/2006 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města vydat obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 6/2006 ze dne 13.12.2006, kterou se

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 30 ze dne Žádost o snížení nájemného za užívání restaurace Koupaliště

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 30 ze dne Žádost o snížení nájemného za užívání restaurace Koupaliště Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 30 ze dne 12.12.2016 USNESENÍ č. 659/RM/2016 Žádost o snížení nájemného za užívání restaurace Koupaliště Rada města Lanškroun projednala žádost Marka Pelly, Gruzínská

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 24. června 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 24. června 2013 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 + 3 (usnesení) Spisová značka: SEK/18728/2013/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 24. června 2013 Místo a čas

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 21. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 21. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00EAX0F* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 21. dne 08.10.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 6 ze dne

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 6 ze dne Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 6 ze dne 18.12.2018 USNESENÍ č. 135/ZM/2018 Směrnice k ochraně osobních údajů Rada města Lanškroun vydalo směrnici k ochraně osobních údajů dle přílohy.

Více

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne

Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX009CFDR* Výtah ze zápisu ze schůze Rady města Lanškroun číslo 28. dne 30.11.2015 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté:

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 9. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.03.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/9R/2015 Schválení

Více