Tým CUT Realizační tým Jíry Hledíka pro projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tým CUT Realizační tým Jíry Hledíka pro projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek"

Transkript

1 Tým CUT 2011 Realizační tým Jíry Hledíka pro projekt RAAM Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek

2 Po třech ultramaratonských sezónách má realizační tým, který mě doprovází na závodech, 8 členů: Vladimír Vebr vedoucí týmu, logistika Vojtěch Hledík logistika, focení Jakub Cejpek focení, suplementy Vláďa Koplík mechanik Jindřiška Hledíková vaření, fyzioterapie Jan Vebr logistika, focení Zdenek Janeček - lékař Petr Bičiště zásobování, vaření

3 Vláďa: Dlouholetý kolega z práce, výborný kamarád, spolehlivý partner a chlap do nepohody! Vláďa sportu velmi dobře rozumí, je bývalý všestranný atlet. Pomáhal mně již na mých prvních 24 hodinovkách v Lichnově coby můj doprovod a vždy se mu v této roli hodně dařilo! Vláďa realizační tým vede a v této roli kouče týmu se 100% osvědčil. Velmi mi pomáhá již s přípravou závodu (zajišťování ubytování, sestavování plánu závodu, nastudování trasy závodu,...). Komunikuje s pořadateli, řídí, naviguje, vede tým a kontroluje dodržování dohodnutého plánu závodu. Jeho zásluhou jsou v týmu výborné vztahy. Od roku 2008 absolvoval Vláďa jako doprovod již 5 ultramaratonů.

4

5 Vojta : Syn, absolvent VŠE, obor diplomacie. Vojta mně pravidelně každou sezónu pomáhal na různých závodech - na maratonech, na 24 hodinovkách dvojic a jednotlivců, na závodech JAL. Je spolehlivý, přesný, ochotný. Má vytříbený anglický humor a je tvůrcem dobré nálady v týmu. Je výborný komunikátor a angličtinář. S Vláďou Vebrem a s Jakubem Cejpkem často jede v doprovodném voze za závodníkem. Komunikuje s pořadateli, řídí, naviguje, podporuje závodníka. V průběhu závodu se prosazuje jako krizový manažer, který se snaží bez velkých kompromisů dodržovat časový plán závodu. Od roku 2009 absolvoval Vojta jako doprovod již 4 ultramaratony.

6

7 Jakub Kuba : Dlouholetý kamarád Vojty, student stavebního inženýrství. Je výborný horolezec, věnuje se lezení jižřadu let od skalního lezení, přes VH turistiku, ledopády a skialpinismus až po šestitisícové vrcholy! Díky tomu se dostává do úžasného prostředí a unikátních situací, kde se může věnovat své další velké zálibě ve fotografování. Jakub doplňuje tým od července Je úžasně empatický! Účastnil se ultramaratonu RACE a DOS RAS EXTREME, kde se 100% osvědčil! Jakub nádherně dokumentuje každý závod, fotí, točí videa a stará se o jídlo, pití a suplementy pro závodníka. Úžasně přispívá k týmovému duchu. Od roku 2010 absolvoval Jakub jako doprovod 2 ultramaratony.

8

9 Jindřiška Ika : Manželka, ekonomka. RACE 2009 byl jejím prvním ultramaratonem a dlouho se rozhodovala, zda bude v týmu působit dál. Nakonec v týmu zůstala a udělala dobře! Před každým ultramaratonem připravuje kompletní jídelníček. Pomáhá s přípravou jídla a pití pro závodníka a celý realizační tým. Ví si rady i se základními fyzioterapeutickými praktikami, kterými ulevuje mým zádům. Přispívá k dobré atmosféře celého týmu. S Mechošem a Bicmanem se po trati pohybuje v předsunutém voze. Na ultramaratonech DOS RAS EXTREME a RACE prokázala i výborné hecířské schopnosti. Od roku 2009 absolvovala Ika jako doprovod 4 ultramaratony.

10

11 Vláďa Mechoš : Kamarád, super špica hecíř a spolehlivý partner. Kola se stala Vláďovi tak trochu osudem ve své firmě BIKE STORE je sestavuje, prodává a servisuje. Sám je aktivní bajker. Jako mechanik se stará o závodní silničky a odvádí vždy 100% práci za každého počasí a situace. Vláďa také zabezpečuje logistiku v předsunutém voze společně s Bicmanem a Ikou. Dělá si srandu z čeho se dá a pomáhá udržovat pohodu týmu. Vláďa mě přivedl k bajkování a pomohl mi tak zpestřit moji přípravu především na začátku sezóny. Jako jediný z týmu se mnou občas trénuje. Od roku 2008 absolvoval Vláďa jako doprovod již 6 ultramaratonů!

12

13 Petr Bicman : Programátor, expert IT a počítačový mág. Kamarád, kterého do CUT přivedla náhoda. Petr je taková tichá síla není tak spontánní, ale o to víc vše kolem prožívá. Sport mu je blízký je to silničář a taky hokejista. V týmu Petr vytvořil nerozlučnou dvojici s Mechošem a v předsunutém voze zajišťuje logistiku a zásobování celého týmu (řízení, navigace, výběr zastávek, vaření, ). V rozhodujících momentech závodu dokáže Petr vyhecovat a podržet. Několikrát mě to doslova "nakoplo".... Od roku 2008 absolvoval Petr jako doprovod již 5 ultramaratonů!

14

15 Honza: Syn Vládi, architekt inženýr pracující na volné noze. DOS RAS 2011 byl jeho prvním ultramaratonem, kde zaskakoval za Bicmana. Honza do tým okamžitě zapadnul, týmu moc pomohl a osvědčil se! Naštěstí přijal nabídku pokračovat s týmem dál. Honza pomáhá již s přípravou závodu, je výborný řidič, navigátor a angličtinář. Je to především kliďas a je velmi empatický. Ví si rady s celou řadou technických problémů na autech, které nás občas potkávají. Od roku 2011 absolvoval Honza jako doprovod 1 ultramaraton.

16

17 Zdenek: Lékař, chirurg žijící a pracující v Praze. Začátkem roku 2011 začaly první jednání o jeho vstupu do CUT týmu tak, abychom společně ještě letos absolvovali alespoň jeden ultramaraton, nejlépe na RAA. Zdenek je také aktivním cyklistou a především lehokolcem, majícím zkušenosti i ze 24 hodinovek. S ohledem na občasné zdravotní problémy Jíry v průběhu závodů bude účast a pomoc Zdenka velkým přínosem a jistotou nejenom pro závodníka, ale i pro celý tým. RAA 2011 bude jeho první ultramaraton, který pojede s našim týmem.

18 Realizační tým je pro ultramaratonce naprosto nezbytnou součástí všech jeho ultramaratonů! Vybrat si členy týmu, sestavit tým, najít pro každého správnou roli a udržet tým několik sezón dostatečně motivovaný a výkonný není vůbec jednoduchá záležitost. Vše, co každý v týmu podstupuje, probíhá na základě jejich dobrovolnosti a ochotě věnovat tomu nemalou část svého volna, dovolených, fyzických a psychických sil.

19

20 Podmínky závodu vyžadují od všech vysokou koncentraci (řízení, navigace) a nasazení (pomoc závodníkovi). Ne každý v takové zkoušce obstojí. Stává se, že se složení týmu mění. Ale přáním každého ultramaratonce je mít stabilní a sehraný tým, který dokáže snášet jak vrtochy závodníka, tak nástrahy závodů i nepřízeň počasí a okolností. A tak je sestavování a motivace týmu stále aktuální téma každé sezóny.

21

22 Práce týmu začíná daleko dříve než závodník vyjede na trať. Tým pomáhá s přípravou logistiky závodu (přihlášení, ubytování) a se zajišťováním materiálu, vybavení a důležitých formalit. V průběhu samotného závodu patří k základním rolím komunikace s pořadateli závodu, řízení doprovodného vozu, navigace a zajišťování potřeb ultramaratonce (jídlo, pití, suplementy, oblečení, ), servis kol, focení a nezbytná morální podpora i hecování. Vše, co tým dělá, probíhá po trase závodu za každého počasí a v každou denní i noční dobu. Často dva až tři dny a noci nonstop.

23

24 To, jak závod probíhá, je velmi závislé i na složení a fungování týmu, na jeho sehranosti a na jeho odolnosti vůči stresovým situacím. Ty se obvykle vyskytnou zvlášť s přibývajícím fyzickým a psychickým vypětím závodníka. Po pravděřečeno ultramaraton prověří doslova všechny, nejenom samotného závodníka. Při takových závodech se opravdu láme chleba poznáváme sami sebe, svoje hranice a meze, ale i to jak se chováme k druhým a kým vlastně doopravdy jsme.

25

26 Jenom poctivý a tvrdý trénink a dobrá životospráva mě na start RAAM nepřivede. Cesta na nejtěžší ultramaraton světa vede přes výborně sehraný tým kamarádů, přátel a blízkých, kteří jsou tomu ochotni obětovat hodně ze svého vlastního života. Všem, kteří mě dovedli až na práh sezóny 2011, která je mojíčtvrtou ultramaratonskou, velmi děkuji! Zvlášť jsem vděčný mému týmu a sponzorům, bez nichž bych to nedokázal.

27 Máme za 4 roky za sebou už 5 ultramaratonů. Začali jsme z ničeho a za krátkou dobu jsme odjeli dobré závody a společně jsme toho hodně zajímavého zažili. Před námi je letos ještě jeden milník RAA. Race Around Austria se svými kilometry a m převýšení a to vše za 144 hodin! Je to absolutně nová výzva nejenom pro závodníka, ale pro celý doprovodný tým. Tak ať se nám to podaří, jde o hodně!

28

29

30

31

32

33

34 Tak jdeme na to!!!

35

Tým CUT Realizační tým Jíry Hledíka pro Projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek

Tým CUT Realizační tým Jíry Hledíka pro Projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Tým CUT 2012 Realizační tým Jíry Hledíka pro Projekt RAAM Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Po čtyřech ultramaratonských sezónách má realizační tým, který Jíru doprovází na závodech,

Více

Tým CUT 2012. Realizační tým Jíry Hledíka pro Projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek

Tým CUT 2012. Realizační tým Jíry Hledíka pro Projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Tým CUT 2012 Realizační tým Jíry Hledíka pro Projekt RAAM Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Po čtyřech ultramaratonských sezónách má realizační tým, který Jíru doprovází na závodech,

Více

Tým CUT 2012. Realizační tým Jíry Hledíka pro projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek

Tým CUT 2012. Realizační tým Jíry Hledíka pro projekt RAAM. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Tým CUT 2012 Realizační tým Jíry Hledíka pro projekt RAAM Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Po čtyřech ultramaratonských sezónách má realizační tým, který mě doprovází na závodech,

Více

Projekt RAAM 2017. Czech Ultracycling Team o. s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz. Ing. Jiří H l e d í k. jednatel CUT

Projekt RAAM 2017. Czech Ultracycling Team o. s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz. Ing. Jiří H l e d í k. jednatel CUT Projekt RAAM 2017 Czech Ultracycling Team o. s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz Ing. Jiří H l e d í k jednatel CUT Představení projektu Občanské sdružení Czech Ultracycling Team o. s. (CUT) představuje

Více

JÍRA HLEDÍK ULTRACYCLING. www.jirihledik.cz

JÍRA HLEDÍK ULTRACYCLING. www.jirihledik.cz 2015 Tough business... Q Q Q Q Q Q Q Q Představení: Jiří Hledík, 57 let, ženatý, otec dvou dětí, jaderný inženýr. Jsem amatérský cyklista a vyznavač čistého sportu bez dopingu. Ve volném čase se již 12

Více

Projekt RAAM 2011. Czech Ultracycling Team o.s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz. Ing. Jiří H l e d í k. jednatel CUT

Projekt RAAM 2011. Czech Ultracycling Team o.s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz. Ing. Jiří H l e d í k. jednatel CUT Projekt RAAM 2011 Czech Ultracycling Team o.s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz Ing. Jiří H l e d í k jednatel CUT Představení projektu Občanské sdružení Czech Ultracycling Team (CUT) si Vám dovoluje

Více

Projekt RAAM 2012. Czech Ultracycling Team o.s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz. Ing. Jiří H l e d í k. jednatel CUT

Projekt RAAM 2012. Czech Ultracycling Team o.s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz. Ing. Jiří H l e d í k. jednatel CUT Projekt RAAM 2012 Czech Ultracycling Team o.s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz Ing. Jiří H l e d í k jednatel CUT Představení projektu Občanské sdružení Czech Ultracycling Team (CUT) Vám představuje

Více

JÍRA HLEDÍK ULTRACYCLING.

JÍRA HLEDÍK ULTRACYCLING. 2014 on the road again! Q Q Q Q Q Q Q Q Představení: Jiří Hledík, 56 let, ženatý, otec dvou dětí, jaderný inženýr. Jsem amatérský cyklista a vyznavač čistého sportu bez dopingu. Ve volném čase se již 11

Více

Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 44 let.

Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 44 let. Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 44 let. Jsem amatérským závodníkem a zaměřuji se především na vytrvalostní cyklistiku. V posledních letech se věnuji téměř výhradně silniční

Více

02 Výchova ke vzorům. Vyrůstal jsem ve stínu svého slavného otce fotbalového reprezentanta

02 Výchova ke vzorům. Vyrůstal jsem ve stínu svého slavného otce fotbalového reprezentanta 01 - Představení Mám přezdívku Jíra Je mně 59 let Jsem amatérský cyklista Závodím za Czech Ultracycling Team Jezdím závody světové série UMCA Měřím 184cm, vážím 75kg Výkon 3,9W / kg na ANP VO2max= 61,1ml/kg.min

Více

Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 45 let. Jsem amatérským závodníkem a zaměřuji se především na vytrvalostní cyklistiku.

Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 45 let. Jsem amatérským závodníkem a zaměřuji se především na vytrvalostní cyklistiku. Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 45 let. Jsem amatérským závodníkem a zaměřuji se především na vytrvalostní cyklistiku. V posledních letech se věnuji téměř výhradně silniční

Více

Profil závodníka. Osobní údaje Proč cyklistika Výsledky závodů

Profil závodníka. Osobní údaje Proč cyklistika Výsledky závodů Profil závodníka Osobní údaje Proč cyklistika Výsledky závodů Osobní údaje Jmenuji se Jiři Hledík, mám přezdívku "Jira". Je mně 54, narodil jsem se 29. června 1957. Vyrůstal jsem ve sportovní rodině, můj

Více

856,6km. Tohoto vynikajícího výsledku jsem dosáhl v

856,6km. Tohoto vynikajícího výsledku jsem dosáhl v Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 46 let. Jsem amatérským závodníkem a zaměřuji se především na vytrvalostní cyklistiku. V posledních letech se věnuji téměř výhradně silniční

Více

MOJE STATISTIKY 1996 2014 :-)

MOJE STATISTIKY 1996 2014 :-) MOJE STATISTIKY 1996 2014 :-) MARATÓNY ULTRA ULTRA Rok Km / hodiny 200-250km 12h a více 24h a více 1993 2489 1994 3056 1995 7541 1996 8224 1(150KráŠumavy) 1997 13466 / 508 5 1998 20011 / 741 5 2 1999 21573

Více

SVAŤA BOŽÁK EXTREME CYCLING

SVAŤA BOŽÁK EXTREME CYCLING SVAŤA BOŽÁK EXTREME CYCLING P edstavení : Jmenuji se Svatopluk Bo ák a je mi 34let. Vytrvalostní cyklistice se věnuji intenzivně ji od roku 2003. Začínal jsem na 24 hodinových závodech na horském kole.

Více

extrémní triatlon 3,8 km plavání 180km kolo 42,2km běh převýšení 5700 m

extrémní triatlon 3,8 km plavání 180km kolo 42,2km běh převýšení 5700 m extrémní triatlon 3,8 km plavání 180km kolo 42,2km běh převýšení 5700 m 18. 10. 2015 05:00 celková vzdálenost 226km celkové převýšení 5700 výškových metrů 3,8 km plavání v proudu řeky Labe 180km na kole

Více

Profil závodníka. Osobní údaje Cyklistika a ultramaratony Projekty RAAM a pomoc pro ASISTENCE o. p. s. Výsledky závodů

Profil závodníka. Osobní údaje Cyklistika a ultramaratony Projekty RAAM a pomoc pro ASISTENCE o. p. s. Výsledky závodů Profil závodníka Osobní údaje Cyklistika a ultramaratony Projekty RAAM a pomoc pro ASISTENCE o. p. s. Výsledky závodů Osobní údaje Jmenuji se Jiří Hledík, mám přezdívku "Jira". Je mně 56, narodil jsem

Více

MOJE STATISTIKY :-) Statistika jednotlivých stovkových mezníků za 24h: MARATÓNY ULTRAMARATÓNY ULTRAMARATÓNY. Rok Km km 12h a více 24h a více

MOJE STATISTIKY :-) Statistika jednotlivých stovkových mezníků za 24h: MARATÓNY ULTRAMARATÓNY ULTRAMARATÓNY. Rok Km km 12h a více 24h a více MOJE STATISTIKY :-) MARATÓNY ULTRAMARATÓNY ULTRAMARATÓNY Rok Km 200-250km 12h a více 24h a více 1993 2489 1994 3056 1995 7541 1996 8224 1(150 Král Šumavy) 1997 13466 5 1998 20011 5 2 1999 21573 3 3 2 2000

Více

Vyjel jste si předkvalifikaci na RAAM. Pojedete závod jako jednotlivec nebo tým? Původně jste měl jet s paní Ebertovou?

Vyjel jste si předkvalifikaci na RAAM. Pojedete závod jako jednotlivec nebo tým? Původně jste měl jet s paní Ebertovou? Ing. JIŘÍ HLEDÍK Manažer útvaru inženýring výstavba jaderných elektráren, Jiří Hledík (52 let), pracuje v jaderné energetice již od roku 1984 a profesně byl prakticky u všech důležitých událostí v české

Více

DOS RAS 2011. Dirka okolo Slovenia / Race Around Slovenia silniční ultramaraton UMCA. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek

DOS RAS 2011. Dirka okolo Slovenia / Race Around Slovenia silniční ultramaraton UMCA. Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek DOS RAS 2011 Dirka okolo Slovenia / Race Around Slovenia silniční ultramaraton UMCA Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Závod se jel pod hlavičkou UMCA. Uskutečnil se ve dnech od 12.

Více

NAUČTE SE ROZDĚLOVAT ČAS MEZI PRÁCI A ZÁBAVU.

NAUČTE SE ROZDĚLOVAT ČAS MEZI PRÁCI A ZÁBAVU. Jiří Hledík: "Na bolest je nejlepší nová bolest." (I.) 15. 09. 2012 Lucie Žemberyová diskuse: 4 Ronnie.cz > Powerlifting > Ostatní sporty Jméno: Jiří Hledík Datum narození: 29. 6. 1957 Znamení: Zaměstnání:

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

MOJE STATISTIKY :-) Statistika jednotlivých stovkových mezník za 24h: ULTRAMARATÓNY ULTRAMARATÓNY. Rok Km 200-250km 12h a více 24h a více

MOJE STATISTIKY :-) Statistika jednotlivých stovkových mezník za 24h: ULTRAMARATÓNY ULTRAMARATÓNY. Rok Km 200-250km 12h a více 24h a více MOJE STATISTIKY :-) MARATÓNY ULTRAMARATÓNY ULTRAMARATÓNY Rok Km 200-250km 12h a více 24h a více 1993 2489 1994 3056 1995 7541 1996 8224 1(150 Král Šumavy) 1997 13466 5 1998 20011 5 2 1999 21573 3 3 2 2000

Více

Hanka Ebertová: Lidé se diví, když přijedu na normální, krátký závod

Hanka Ebertová: Lidé se diví, když přijedu na normální, krátký závod Hanka Ebertová: Lidé se diví, když přijedu na normální, krátký závod Rozhovory Ani závažné onemocnění kyčelního kloubu nezabránilo Hance Ebertové být jednou z nejúspěšnějších cyklistických ultramaratonistek

Více

Články / O čem se mluví

Články / O čem se mluví Články / O čem se mluví Okolo střední Evropy za 55 hodin Chtěl přestat kouřit. Teď je jedním z nejlepších ultramaratonců střední Evropy. Stanislav Prokeš zdolal v sedle svého kola dvanáct stovek kilometrů

Více

Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem.

Martin Čenda Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Čendova RZtka Autor: Jakub Malina, 4. 9. 2016 10:24 Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Jako

Více

Chráněné bydlení Chráněné bydlení je pobytová sociální služba Společnosti DUHA. asistenti

Chráněné bydlení Chráněné bydlení je pobytová sociální služba Společnosti DUHA. asistenti Chráněné bydlení Chráněné bydlení je pobytová sociální služba Společnosti DUHA. Služba nabízí bydlení v bytech po Praze. Služba mne může podpořit v zodpovědnosti za moji domácnost a za můj život. Ve službě

Více

CYKLISTICKÝ KLUB TEAM BIKE BŘEZOVÁ o.s. soutěžním roce 2016

CYKLISTICKÝ KLUB TEAM BIKE BŘEZOVÁ o.s. soutěžním roce 2016 CYKLISTICKÝ KLUB TEAM BIKE BŘEZOVÁ o.s. v soutěžním roce 2016 Vážení přátelé cyklistiky, Sezóna 2016 je za námi. Cyklistický klub Team bike Březová dosáhl několika zajímavých úspěchů, ale s průběhem roku

Více

A: Všeobecná ustanovení

A: Všeobecná ustanovení A: Všeobecná ustanovení 1. Název: Turisticky závod I. stupně - 2. postupový závod ČP 2. Vyhlašovatel: Rada Turistických závodů 3. Technická organizace (pořadatel): Asociace TOM ČR, TOM 3910 Nezmaři Bílovec

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

WORLD MASTERS CUP V CHILE

WORLD MASTERS CUP V CHILE WORLD MASTERS CUP V CHILE Stejně jako každý rok, nová lyžařská sezona 2016/17 byla pro MASTERS závodníky zahájena čtyřmi závody světového poháru v Chile ve střediscích Valle Nevado a La Parva. Závody 1x

Více

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss.

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss. Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou Hodnocení sezóny 2014 www.stalak-devoss.cz Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad Kněžnou Tým STALAK DeVOSS

Více

2.ZLÍNSKÝ TANEČNÍ MARATON 2013 ve freestylu

2.ZLÍNSKÝ TANEČNÍ MARATON 2013 ve freestylu Dům dětí a mládeže ASTRA ZLÍN,příspěvková organizace,tyršovo nábřeží 801, 760 01 Zlín Dravec.frystak@email.cz - d.vecerkova@ddmastra.cz www.ddmastra.cz Máte rádi pohyb a tanec.... 2.ZLÍNSKÝ TANEČNÍ MARATON

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO ÚČAST JUNIORŮ NA TURNAJÍCH ESF

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO ÚČAST JUNIORŮ NA TURNAJÍCH ESF ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO ÚČAST JUNIORŮ NA TURNAJÍCH ESF 01.09.2012 Stránka 1 z 4 PRAVIDLA ČASQ PRO ÚČAST JUNIORŮ NA TURNAJÍCH ESF I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ turnaje ESF Junior Circuit Čl.1

Více

A: Všeobecná ustanovení

A: Všeobecná ustanovení A: Všeobecná ustanovení 1. Název: Turistický závod Karlovarského kraje 2. Vyhlašovatel: Hroši Chodov TOM 6110, tel.: 776 074 172 3. Technická organizace (pořadatel): Hroši Chodov TOM 6110 4. Termín a místo

Více

Hodnocení závodů Laguna Cup

Hodnocení závodů Laguna Cup Hodnocení závodů Laguna Cup Termín závodů: 25. března 2017 8:00 17:00 Místo závodů: Třebíč bazén 25m, 8 drah Trenér: Radka Štanclová V sobotu 25. Března 2017 Plavecký oddíl Laguna Třebíč pořádal již třetí

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85 PSČ 794 01 Pracoviště: Chráněné bydlení, P. Bezruče 141/4, 793 95 Město Albrechtice Pracoviště: Chráněné bydlení, Pod Hůrkou 754/26,

Více

SPOKOJENOST PACIENTEK - PORODNICE 2018

SPOKOJENOST PACIENTEK - PORODNICE 2018 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Kolik je Vám let? 19 a méně 20-30 31-40 41 a více Na základě čeho jste se rozhodla pro naši porodnici? doporučení lékaře doporučení kamarádek sdělovací prostředky (soc.sítě,

Více

VÍTKOVSKÁ10 JE SÉRIE BĚHŮ PRO KAŽDÉHO.

VÍTKOVSKÁ10 JE SÉRIE BĚHŮ PRO KAŽDÉHO. VÍTKOVSKÁ10 JE SÉRIE BĚHŮ PRO KAŽDÉHO. Náš příběh Všechno začalo již před 3 lety, kde jsme se rozhodli začít pořádat běžecké závody v Praze, které budou dostupné a běžci se budou vzájemně mezi sebou znát.

Více

III. ročník čtyřdenního cyklistického non-stop maratonu smíšených týmů napříč Českou a Slovenskou republikou v délce 2222 km a v limitu 111 hodin

III. ročník čtyřdenního cyklistického non-stop maratonu smíšených týmů napříč Českou a Slovenskou republikou v délce 2222 km a v limitu 111 hodin III. ročník čtyřdenního cyklistického non-stop maratonu smíšených týmů napříč Českou a Slovenskou republikou v délce 2222 km a v limitu 111 hodin Obsah: 1. O projektu 2. Termín konání 3. Týmy 4. Povinné

Více

Váš tým ve formě. Test Your Team. Souhra. Řešení problémů. Kondice. Tvořivost. Výkonnost. Komunikace

Váš tým ve formě. Test Your Team. Souhra. Řešení problémů. Kondice. Tvořivost. Výkonnost. Komunikace Souhra Řešení problémů Test Your Team Komunikace 1 Tvořivost Kondice Výkonnost Váš tým ve formě Charakter programu: Jedná se o celodenní program vhodný pro firemní týmy. Zahrnuje pestrou řadu zajímavých

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Oddíl OK Dobříš se zaměřuje na sporty v přírodě, zejména orientační běh. Věnujeme se především dětem, do jednotlivých aktivit a závodů se ale často zapojují i jejich

Více

Mikula show

Mikula show 1 308,0 m po 1 308,0 m 1. 1:30,28 0:00,00 1 1. 01:30,28 00:00,00 2. 30 Honza Petr 1:36,03 0:05,75 2 2. 30 Honza Petr 01:36,03 00:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 0:00,00 0:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 00:00,00

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na desátý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Spolupořadatel: OR AŠSK Litoměřice

Více

1 (AT) Heidenreichstein - Litschau 13,1 km

1 (AT) Heidenreichstein - Litschau 13,1 km 1 (AT) Heidenreichstein - Litschau 13,1 km 12 Itinerář Informace celk. dist. místo 0,0 0,0 Heidenreichstein, Tagesstätte Zuversicht 0,1 0,1 Heidenreichstein, Güterweg Altmanns 1,4 1,3 Altmanns, Altmannser

Více

Týmová (spolu)práce. Ing. Kamil Matoušek, Ph.D. Návrh a řízení projektu technická komunikace

Týmová (spolu)práce. Ing. Kamil Matoušek, Ph.D. Návrh a řízení projektu technická komunikace Týmová (spolu)práce Ing. Kamil Matoušek, Ph.D. Návrh a řízení projektu technická komunikace Úvod Tým (staroangl.) spřežení, potah Zde: malá pracovní skupina, jejímž úkolem je komplexně a interdisciplinárně

Více

INTERNÍ ŘÁD HOKEJOVÉHO ODDÍLU TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ

INTERNÍ ŘÁD HOKEJOVÉHO ODDÍLU TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ INTERNÍ ŘÁD HOKEJOVÉHO ODDÍLU TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ Valná hromada hokejového oddílu TJ Lokomotiva Česká Třebová (dále jen hokejový oddíl ) přijala na své schůzi konané dne 26. února 2011 Interní

Více

Dr. Petr VELETA M.A. tanečník, choreograf a taneční terapeut. Hudba, pohyb a pozitivní komunikace, otevírají dveře do zapomnění

Dr. Petr VELETA M.A. tanečník, choreograf a taneční terapeut. Hudba, pohyb a pozitivní komunikace, otevírají dveře do zapomnění Dobrý den z Prahy Dr. Petr VELETA M.A. tanečník, choreograf a taneční terapeut Hudba, pohyb a pozitivní komunikace, otevírají dveře do zapomnění Taneční a pohybový program pro seniory se specifickými potřebami

Více

Moravský ultramaraton 3. Blanenská etapa

Moravský ultramaraton 3. Blanenská etapa propozice: Moravský ultramaraton 3. Blanenská etapa Dne: út 4. července 2017 Místo: Ročník: 25. Poháry: Délka hlavní tratě: Povrch: Popis trati: Blansko Lomnice u Tišnova OBL, (ČAU Ultracup 2017, Poco

Více

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče r. 2015 - Zdravotnický personál dělá vše pro to, aby pacient opět dostal chuť do života podle stávajících možností. - Dodržování doby návštěv. Ve 14 hod.

Více

Jablonecká Skládačka 2018

Jablonecká Skládačka 2018 Jablonecká Skládačka 2018 16.06.2018 / Jablonecká přehrada Tajvan závod týmových štafet a smíšených dvojic 1.1. Start, Cíl a hlavní stan Datum konání: 16.06.2018 Místo konání: Jablonecká přehrada louka

Více

Tréninkový kemp v Jeseníku

Tréninkový kemp v Jeseníku Tréninkový kemp v Jeseníku Příprava Jíry v Jeseníku 8.5. 12.5.2013 Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jiří Jíra Hledík Trénink v Jeseníku byl součástí plánované přípravy na MS v silničním ultramaratonu

Více

Dotazník pro (sebe)posouzení

Dotazník pro (sebe)posouzení 1 Dotazník pro (sebe)posouzení Kontaktní informace Jméno (stačí křestní) E-mail Tel. Věk Aktuálně využívaná podpora Aktuálně mi poskytuje podporu: Neplacená péče rodiny, přátel nebo sousedů Placená (z

Více

TAXIS GLADIATOR RACE ZÁVOD FIREMNÍCH TÝMŮ Dostihové závodiště Pardubice

TAXIS GLADIATOR RACE ZÁVOD FIREMNÍCH TÝMŮ Dostihové závodiště Pardubice TAXIS GLADIATOR RACE ZÁVOD FIREMNÍCH TÝMŮ 2. 12. 2017 Dostihové závodiště Pardubice GLADIATOR RACE & TAXIS SILNĚJŠÍ FIREMNÍ TÝM Silný společný zážitek spojený s firemní identitou pro všechny členy týmu.

Více

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Autor: Petr Sabotage Medřík, 22. 11. 2009 17:01 Přestože je Ostravsko jen něco málo přes 100 kilometrů vzdáleno mecce rallysportu Zlínu, posádek z této oblasti startujících

Více

Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy ( LF2 > Ph.D.? A jak na něj?

Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (  LF2 > Ph.D.? A jak na něj? Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Ph.D.? A jak na něj? Ph.D.? A jak na něj? Rozhodujete se, zda studovat Ph.D. na Druhé lékařské? Chystáte se příští rok

Více

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková v loňském roce jsem se zúčastnila projektu "ŠANCE PRO DĚČÍNSKO", který měl zvýšit možnosti mého uplatnění na trhu práce. Po úspěšném ukončení dvou vzdělávacích modulů tohoto projektu jsem získala certifikáty

Více

CENÍK SVATEBNÍHO FOTOGRAFOVÁNÍ PRO ROK 2017

CENÍK SVATEBNÍHO FOTOGRAFOVÁNÍ PRO ROK 2017 CENÍK SVATEBNÍHO FOTOGRAFOVÁNÍ PRO ROK 2017 MŮJ STYL Jsem profesionální fotograf z Hradce Králové a už čtyři roky se věnuji svatební fotografii. Za tu dobu se na mne s důvěrou obrátilo více jak 60 párů

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

Propozice. Termín: sobota 9. června 2018

Propozice. Termín: sobota 9. června 2018 Propozice Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 9. června 2018 Klasifikace: Jedná se o cyklistický závod jednotlivců na zejména nezpevněných otevřených tratích za běžného

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na druhé Mistrovství České republiky v závodu na HORSKÝCH KOLECH Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců Integra Chroustovice

Více

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 3. června 2017 Klasifikace: Tratě: Jedná

Více

HANA EBERTOVÁ PREZENTACE 2008-2009. www.hankaebertova.cz

HANA EBERTOVÁ PREZENTACE 2008-2009. www.hankaebertova.cz HANA EBERTOVÁ PREZENTACE 2008-2009 www.hankaebertova.cz HANA EBERTOVÁ (18.3.1970) Něco o mně Ke kolu a cyklistice jsem se původně dostala jako k prostředku regenerace a rehabilitace. Maratónů a ultramaratónů

Více

ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ Josef Řepka

ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ Josef Řepka ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ Josef Řepka Skříň vestavěná Skříně klasické Kuchyň a skříň vestavená Skříně,komodu,poličky Skříně vestavěné 2 kuchyně,skříně vestavěné - pro 2 byty Skříně vestavěné Kuchyň

Více

Marek Odstrčilík šéfredaktor RUNGO.cz

Marek Odstrčilík šéfredaktor RUNGO.cz www.rungoliga.cz Marek Odstrčilík šéfredaktor RUNGO.cz Tým je něco, bez čeho bych tady popravdě už asi nebyl. Parta, ale klidně jim říkejme tým, mých lékařských přátel mi zachránil život. Byli to oni,

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY 1.9.2012 Stránka 1 z 9 PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ definice Čl.1 nominace do reprezentačního

Více

Soutěž napájení sluncem Ostrava

Soutěž napájení sluncem Ostrava SPŠSE a VOŠ Liberec, Masarykova 3, 460 84, Liberec Cestovní zpráva - externí verze Soutěž napájení sluncem Ostrava V úterý 25. ledna 2011 se na Vysoké škole báňské Technické univerzitě v Ostravě konal

Více

ŠPIČÁK NIGHT VERTICAL RACE. 4. ročník večerního skialpinistického závodu. 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2015/2016 26. 12. 2015

ŠPIČÁK NIGHT VERTICAL RACE. 4. ročník večerního skialpinistického závodu. 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2015/2016 26. 12. 2015 ŠPIČÁK NIGHT VERTICAL RACE 4. ročník večerního skialpinistického závodu 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2015/2016 26. 12. 2015 Šumava - Železná Ruda Špičák Organizátor: Horská služba Šumava, Město Železná

Více

Domov pro seniory Sokolnice, p. o. Zámecká 57, 664 52 Sokolnice tel.: 544 423 150, fax 544224438, e-mail: reditel@domovsokolnice.

Domov pro seniory Sokolnice, p. o. Zámecká 57, 664 52 Sokolnice tel.: 544 423 150, fax 544224438, e-mail: reditel@domovsokolnice. Domov pro seniory Sokolnice, p. o. Zámecká 57, 664 52 Sokolnice tel.: 544 423 150, fax 544224438, e-mail: reditel@domovsokolnice.cz STANDARD 1 CÍLE A ZPŮSOBY POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Domov pro seniory

Více

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015 Pořadatel: Bike klub Vimperk Místo: Vimperk Náměstí svobody Termín: Neděle 6. 9. 2015 Ředitel závodu: Vojtěch Huřík Hlavní rozhodčí: Ing. Luděk Sáska Velitel trati: Ondřej Šavrňák MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU

Více

TRILOGY. www.mtbtrilogy.cz TEPLICE 4. 8. 7. 2012 BROUMOVSKO MTB. NAD METUJÍ 212 km / 7750 m. 1st CZECH stage MOUNTAIN BIKE RACE

TRILOGY. www.mtbtrilogy.cz TEPLICE 4. 8. 7. 2012 BROUMOVSKO MTB. NAD METUJÍ 212 km / 7750 m. 1st CZECH stage MOUNTAIN BIKE RACE MTB 1st CZECH stage MOUNTAIN BIKE RACE TRILOGY BROUMOVSKO 4. 8. 7. 2012 TEPLICE NAD METUJÍ 212 km / 7750 m 9 categories / prize money 81.250 czk Prolog time trial / 4. 7. 15.00 BISCHOFSTEIN 3 km / 250

Více

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Určitě sami dobře víte, že lidé neradi dávají doporučení na finanční zprostředkovatele.

Více

Obsah JAK NAJÍT ZAMĚSTNANCE, KTEŘÍ UMĚJÍ PRODÁVAT? Konference CALL CENTRUM 2013: MAXIMALIZACE PRODEJE. Michal Toman 22. ledna 2013

Obsah JAK NAJÍT ZAMĚSTNANCE, KTEŘÍ UMĚJÍ PRODÁVAT? Konference CALL CENTRUM 2013: MAXIMALIZACE PRODEJE. Michal Toman 22. ledna 2013 JAK NAJÍT ZAMĚSTNANCE, KTEŘÍ UMĚJÍ PRODÁVAT? Konference CALL CENTRUM 2013: MAXIMALIZACE PRODEJE Michal Toman 22. ledna 2013 Obsah Hledání adeptů Jejich udržitelná angažovanost Motivace vs. kvalita služeb

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby DOMOV POD HRADEM ŽAMPACH, IČ: 00854271 Informace pro uživatele Smlouva o poskytnutí sociální služby 28.3.2009 Výtah obsahu smlouvy o poskytnutí sociální služby srozumitelný uživateli služby; zpracoval:

Více

Závěrečná zpráva z tříměsíční odborné zahraniční pracovní stáže na Slovensku v Nízkých Tatrách (Zdravotnický záchranář)

Závěrečná zpráva z tříměsíční odborné zahraniční pracovní stáže na Slovensku v Nízkých Tatrách (Zdravotnický záchranář) Závěrečná zpráva z tříměsíční odborné zahraniční pracovní stáže na Slovensku v Nízkých Tatrách (Zdravotnický záchranář) Vážení kolegové, (9.1. 9.4. 2012) dovolte nám, abychom Vám sdělili dojmy z pracovní

Více

50+ NENÍ HANDICAP. Zpátky do práce lze i v mém věku. metodika projektu CZ 2.17/2.1.00/37052

50+ NENÍ HANDICAP. Zpátky do práce lze i v mém věku. metodika projektu CZ 2.17/2.1.00/37052 50+ NENÍ HANDICAP metodika projektu Zpátky do práce lze i v mém věku CZ 2.17/2.1.00/37052 0 Identifikace projektu Název regionálního individuálního projektu Registrační číslo projektu Zpátky do práce lze

Více

Obsluhoval jsem zlatou generaci

Obsluhoval jsem zlatou generaci PETRA NAHRADIL ÁDA Všichni mi říkají Áda. Tedy ti, co mě znají. Trenéři, hráči, lidi kolem hokeje, dokonce i v médiích jsem býval jmenovaný jako masér Áda Bílek. Místo skutečného křestního, jež bylo a

Více

Propozice k fotografování. Pro rok 2016 / 2017

Propozice k fotografování. Pro rok 2016 / 2017 Propozice k fotografování Pro rok 2016 / 2017 Jmenuji se Eva Zajícová Jsem fotografka, cestuji a fotím po celém světě, kam mě zrovna vítr zavane. Miluji přirozené světlo, uvolněnou atmosféru a upřímné

Více

1. Nákladní automobil ujede nejprve 6 km rychlostí 30 km/h a potom 24 km rychlostí 60 km/h. Určete jeho průměrnou rychlost.

1. Nákladní automobil ujede nejprve 6 km rychlostí 30 km/h a potom 24 km rychlostí 60 km/h. Určete jeho průměrnou rychlost. 1. Nákladní automobil ujede nejprve 6 km rychlostí 30 km/h a potom 24 km rychlostí 60 km/h. Určete jeho průměrnou rychlost. 2. Cyklista jede z osady do města. První polovinu cesty vedoucí přes kopec jel

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 ANIMA VIVA o. s. 1/14 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového

Více

Doprovodné obrázky a videa na Internetu

Doprovodné obrázky a videa na Internetu POKYNY KE STUDIU Rozšiřující data na Internetu Doprovodné obrázky a videa na Internetu Rejstřík pojmů 7 VÝZNAM DOBROVOLNICTVÍ Čas ke studiu: 1 hodina Cíl: Po prostudování této podkapitoly poznáte význam

Více

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace dětí do 9:00

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace dětí do 9:00 BMC Transbrody 2018 - propozice děti Datum konání: neděle 16 záři 2018 Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace dětí do 9:00 Příjezd na parkoviště 1 / 8 Mapa areálu pro dětské závody Trasy a ročníky narození

Více

Hanka Ebertová končí se závodní cyklistikou Lucie Žemberyová, foto Petr Janouš

Hanka Ebertová končí se závodní cyklistikou Lucie Žemberyová, foto Petr Janouš Hanka Ebertová končí se závodní cyklistikou 02. 11. 2015 Lucie Žemberyová, foto Petr Janouš V srpnu letošního roku odjela svůj poslední závod jediná česká ultramaratonská cyklistka Hanka Ebertová. Závodní

Více

Prava a povinnosti cizinců na českém. pracovní listy. Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1.

Prava a povinnosti cizinců na českém. pracovní listy. Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1. Prava a povinnosti cizinců na českém Time pracovním management trhu NÁCVIKOVÁ WORKSHOP LEKCE pracovní listy Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1.00/34351)

Více

Přihlášky zasílejte přes webový formulář: 200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků

Přihlášky zasílejte přes webový formulář:   200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2017 Součást seriálu Mistrovství dračích lodí ČR / Torrsen Cup 2017 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností

Více

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Dne 6.9.2018 se uskutečnil II. ročník soutěže Trojboj dětských družstev o putovní pohár Mikroregionu Vlachovo Březí. Opět čtvrtek prvního

Více

Běh na Velký Javorník 25. ročník

Běh na Velký Javorník 25. ročník Běh na Velký Javorník 25. ročník Pořadatel: Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 603 352 025, 556 835 685. Datum závodu: 18. květen

Více

MTB orientační závod dvojic

MTB orientační závod dvojic MTB orientační závod dvojic horská kola 7.ročník Kralupy nad Vltavou neděle 24.6.2012 Závod se koná za podpory města Kralupy nad Vltavou Termín: neděle 24.6.2012 Pořadatel: KČT MTB Kralupy n/vlt. Trasa:

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ Harmonie, příspěvková organizace Chářovská 785/85, Pod Cvilínem, 794 01 Krnov Pracoviště: Chráněné bydlení, P. Bezruče 141/4, 793 95 Město Albrechtice Pracoviště: Chráněné bydlení, Pod Hůrkou 754/26, 793

Více

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ 2013 15. - 17. února Běžecký areál PUSTEVNY 1 2 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH

Více

Slovensko Bratislava parkoviště Klokočova 48 8'7.980"N, 17 6'57.993"E. (orientační bod Vodní věž)

Slovensko Bratislava parkoviště Klokočova 48 8'7.980N, 17 6'57.993E. (orientační bod Vodní věž) Bratislava Vídeň koloběžkový závod (jízda) sobota 28.4.2018 Bratislava Vídeň je závod ve kterém nikdo není poslední, záleží na Vás jak jízdu podél Dunaje pojmete, buď v závodním či turistickém tempu. Závod

Více

KICK YOUR LIFE KICK FRANCE 2013 TOUR DE FRANCE NA KOLOBĚŽCE POJEĎ S NÁMI - KICK WITH US

KICK YOUR LIFE KICK FRANCE 2013 TOUR DE FRANCE NA KOLOBĚŽCE POJEĎ S NÁMI - KICK WITH US KICK YOUR LIFE KICK FRANCE 2013 TOUR DE FRANCE NA KOLOBĚŽCE POJEĎ S NÁMI - KICK WITH US www.kickfrance2013.com Je to tady jedete s námi? Oslava cyklistiky v podobě stého ročníku Tour de France je na dosah.

Více

3. část - duben a květen

3. část - duben a květen Přílohy kroniky 2013 3. část - duben a květen Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( červenec 2013 ) 3. část - Strana 1 / celkem stran 29 Mladí hasiči Plnění odznaků odbornosti Nová Role ( 7.4.

Více

Výroční zpráva občanského sdružení ABC za rok 2013

Výroční zpráva občanského sdružení ABC za rok 2013 Výroční zpráva občanského sdružení ABC za rok 2013 Obsah Úvodní slovo Občanské sdružení ABC Poslání společnosti Základní údaje Personální složení občanského sdružení ABC Změna právní formy Základní údaje

Více

6.z. ZBP ZNOVÍN KROS Znojmo

6.z. ZBP ZNOVÍN KROS Znojmo 6.z. ZBP ZNOVÍN KROS Znojmo 16.01.2011 Na polovinu ledna až nebývale teplé a téměř jarní počasí přilákalo na start Znovín krosu v Gránickém údolí téměř 60 běžců v hlavním závodě a 6 účastníků běhu pro

Více

Většinu rychlostních zkoušek si letos navigátor Ladislav Lála nahrával prostřednictvím hodinek Suunto Ambit3 Peak a hrudního pásu.

Většinu rychlostních zkoušek si letos navigátor Ladislav Lála nahrával prostřednictvím hodinek Suunto Ambit3 Peak a hrudního pásu. AER 2016 aneb něco málo telemetrie Autor: Ladislav Lála, 15. 1. 2016 10:37 Většinu rychlostních zkoušek si letos navigátor Ladislav Lála nahrával prostřednictvím hodinek Suunto Ambit3 Peak a hrudního pásu.

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2017 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2017 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Historie OK Dobříš se píše od roku 2011, kdy vznikl jako nový sportovní klub se zaměřením na sporty v přírodě, především orientační běh. Cílem zakladatelů OK Dobříš

Více

Organizátor: Horská služba Šumava a Město Železná Ruda. Místo konání: Špičák Železná Ruda, Šumava. Start: Špičák dolní stanice SLD Pancíř

Organizátor: Horská služba Šumava a Město Železná Ruda. Místo konání: Špičák Železná Ruda, Šumava. Start: Špičák dolní stanice SLD Pancíř PANCÍŘ NIGHT VERTICAL RACE 5. ročník večerního skialpinistického závodu 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2016/2017 30. 12. 2016 Šumava - Železná Ruda Špičák Organizátor: Horská služba Šumava a Město Železná

Více