ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o jízdní kola

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o jízdní kola"

Transkript

1 ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o jízdní kola 1. Pravidla Soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úpln{ a jasn{ úprava pravidel soutěže (d{le jen Pravidla Soutěže reklamní akce Soutěž o jízdní kola (d{le jen Soutěž ). Tato Pravidla jsou jediným dokumentem, který z{vazně upravuje pravidla Soutěže uveden{ na propagačních materi{lech určených spotřebitelům. Tato Pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných dodatků k tomuto dokumentu uveřejněných stejně jako tento dokument. 2. Organizátor Soutěže Organiz{torem je Zaraguza CZ s.r.o., se sídlem Jana Masaryka 515/ Praha 2, IČO , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. C (dále jen Organizátor ). 3. Pořadatel Soutěže Pořadatelem soutěže je společnost ŠKODA AUTO a.s., se sídlem tř. V{clava Klementa 869, Mlad{ Boleslav, IČ , zapsan{ v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 332 (d{le jen Pořadatel ). 4. Termín a místo kon{ní Soutěže Soutěž probíh{ v termínu od do (d{le jen Doba kon{ní Soutěže ) na území České republiky, a to na webových str{nk{ch (dále jen Webové str{nky ) a na celkem sedmi (7) stanovištích Pořadatele v oblasti přehrady Lipno, blíže specifikovaných na Webových stránkách v Době kon{ní Soutěže (d{le jen Stanoviště ). 5. Účast v Soutěži 5.1 Principem Soutěže je spr{vně odpovědět na soutěžní ot{zky vztahující se k jednotlivým Stanovištím a Soutěži a mít možnost získat některou z Výher (jak jsou definov{ny níže). 5.2 Soutěže se může zúčastnit pouze fyzick{ osoba starší 18 let (za osobu starší 18 let se považuje osoba, jež dovršila 18 let věku nejpozději v den svého zapojení do Soutěže) s doručovací adresou v České republice, kter{ je plně svépr{vn{, není zaměstnancem Pořadatele nebo Organiz{tora a všech spolupracujících agentur, společností a osob jim blízkých, tj. osoby tvořící dom{cnost a osoby blízké ve smyslu 22 občanského z{koníku (d{le jen Soutěžící ).

2 5.3 Soutěžící se do Soutěže zapojí tím, že: a) vstoupí a zaregistruje se vyplněním své kontaktní ové adresy do aplikace umístěné na Webových stránkách (d{le jen Aplikace ); b) bude přítomen na minim{lně pěti (5) ze sedmi (7) Stanovištích tak, aby byl schopen odpovědět na soutěžní ot{zky vztahující se k jednotlivým Stanovištím; c) odpoví na soutěžní ot{zky vztahující se k jednotlivým Stanovištím a vědomostní ot{zku vztahující se k Soutěži; d) zadá kontaktní údaje vyplněním (i) jména a příjmení, (ii) telefonního čísla, (iii) PSČ (d{le jen Údaje ) do aplikace umístěné na Webových str{nk{ch (d{le jen Aplikace ). 5.4 Pokud Soutěžící nesplní třeba i jen jednu podmínku podle čl{nku 5.3, nem{ n{rok na Výhru. 5.5 Pro vyloučení jakýchkoli pochybností: a) Každý Soutěžící se může Soutěže zúčastnit pouze jednou; b) Každý Soutěžící může získat pouze jednu Výhru; c) Výhru může získat i osoba, kter{ v minulosti získala výhru/bonus v rámci jiné soutěže/akce vyhl{šené Pořadatelem kdykoli před vyhl{šením této Soutěže. 6. Stanoven{ Výherců a Výhry 6.1 Pro každý den Doby kon{ní Soutěže bude určen jeden Výherce, vždy z odpovědí Soutěžících získaných vždy nejpozději do 16:59:59 v příslušném dni (d{le jen Soutěžní den ). Odpovědi obdržené po tomto okamžiku budou zařazeny pro určení Výherce pro n{sledující den s výjimkou posledního dne Doby kon{ní Soutěže. V každém Soutěžním dni vyhrává Výhru ten Soutěžící, který prostřednictvím Aplikace spr{vně odpoví na soutěžní ot{zky vztahující se k jednotlivým Stanovištím a současně odpoví spr{vně na vědomostní ot{zku vztahující se k Soutěži, případně bude jeho odpověď na vědomostní ot{zku nejblíže spr{vné odpovědi (d{le jen Výherce ). Bude-li více Soutěžících se spr{vnou odpovědí, resp. nejblíže spr{vné odpovědi, získ{ Výhru ten Soutěžící, který z nich odpověděl jako první. 6.2 V r{mci Soutěže budou Soutěžícím poskytov{ny n{sledující Výhry: Jízdní kolo ŠKODA MTB 29+ (d{le jen Výhra nebo Výhry ). 6.3 Pořadatel vyhl{sí Výherce vždy v 18:00hod příslušného dne Doby kon{ní Soutěže na hlavním pódiu v Olympijském parku Rio-Lipno 2016 a ozn{mí jim získ{ní Výhry prostřednictvím kontaktního telefonního čísla a ové adresy, které Soutěžící uvedl při zapojení do Soutěže na Webových str{nk{ch v Aplikaci.

3 6.4 Pokud se Pořadatel s Výhercem nedohodne jinak, zašle Výherci Výhru nejpozději do na adresu, kterou je Výherce spolu se svým jménem a příjmením povinen ozn{mit Pořadateli do deseti (10) pracovních dnů ode dne ozn{mení o získ{ní Výhry. V případě, že Výherce neoznámí Pořadateli své kontaktní údaje pro doručov{ní (tj. jméno, příjmení a adresa pro doručení Výhry) ve lhůtě podle předchozí věty, bude ze Soutěže vyloučen a Pořadatel mu Výhru neposkytne. Uvedené se přiměřeně aplikuje také ve vztahu k N{hradníkovi určenému podle čl{nku 6.7 těchto Pravidel Soutěže. 6.5 Pořadatel si vyhrazuje pr{vo vyloučit Soutěžícího ze Soutěže a Výhru neposkytne v případě, že: - Pořadatel m{ důvodné podezření, že se Soutěžící dopustil jakéhokoli podvodného jedn{ní v Soutěži; - Pořadatel m{ důvodné podezření, že se Soutěžící dopustil zneužití Pravidel Soutěže nebo jednal v rozporu s dobrými mravy; - Soutěžící splnil podmínky podle těchto Pravidel Soutěže lstivým jedn{ním, resp. jedn{ním, které by bylo možno označit za podvodné. 6.6 Pořadatel si vyhrazuje pr{vo konečného posouzení splnění či nesplnění podmínek stanovených pro účast v Soutěži, jakož i pro získ{ní Výher v Soutěži. Výhru nezísk{ Soutěžící, který nesplní buď jen okrajově, nebo č{stečně stanovené podmínky pro získ{ní Výhry. 6.7 Pokud Výherce určený podle čl{nku 6.1 bude z jakéhokoli důvodu ze Soutěže vyloučen nebo nepotvrdí zájem o Výhru ve lhůtě deseti (10) pracovních dnů ode dne zasl{ní ozn{mení o získ{ní Výhry Pořadatelem, Výhra n{leží n{hradníkovi, který se umístil jako další v pořadí za podmínky, že mu již dle čl{nku 6.1 nevznikl n{rok na jinou Výhru (d{le jen Náhradník ). 6.8 V případě, že i N{hradník bude z jakéhokoli důvodu ze Soutěže vyloučen nebo nepotvrdí zájem o Výhru ve lhůtě podle bodu 6.7 tohoto čl{nku Pravidel Soutěže, nebo již získal jinou Výhru, Výhra n{leží dalšímu Soutěžící v pořadí za podmínky, že mu již dle čl{nku 6.1 nevznikl nárok na jinou Výhru. 6.9 Účastí v Soutěži každý Soutěžící Soutěže souhlasí, že v případě získ{ní Výhry v této Soutěži je Pořadatel opr{vněn použít jméno a příjmení, ovou adresu, telefonní číslo a PSČ Výherce výhradně pro své marketingové účely bez n{roku Výherce na jakékoli protiplnění, přičemž Výherce bezvýhradně prohlašuje, že souhlasí se zveřejněním jména a příjmení na internetových str{nk{ch propagujících činnost/produkty/služby Pořadatele a dále na sociální síti Facebook v r{mci propagace činnosti/služeb Pořadatele. Výherce uděluje souhlas podle tohoto čl{nku na dobu neurčitou Osoby, které udělily svůj souhlas podle čl{nku 6.9, jsou opr{vněny kdykoli tento souhlas odvolat. Odvolání souhlasu se musí uskutečnit písemným ozn{mením doručeným Pořadatelovi. Odvol{ní je účinné od prvního pracovního dne bezprostředně n{sledujícího po dni, ve kterém bylo odvol{ní souhlasu doručeno Pořadateli.

4 7. Změna Pravidel, odpovědnost a odvol{ní Soutěže 7.1 Pořadatel m{ pr{vo před uplynutím Doby kon{ní Soutěže jednostranně měnit Pravidla Soutěže, jakož i Dobu kon{ní Soutěže, včetně pr{va přerušení Soutěže, zrušení Soutěže, zkr{cení Soutěže apod.; toto pr{vo může Pořadatel uplatnit kdykoli před uplynutím Doby kon{ní Soutěže a vždy stejným způsobem jako uveřejnění samotné Soutěže. Změny Pravidel Soutěže se st{vají účinnými prvním dnem od zveřejnění. Odvol{ní Soutěže před uplynutím Doby kon{ní Soutěže je Pořadatel povinen ozn{mit stejným způsobem jako uveřejnění Soutěže. 7.2 Pokud Pořadatel uplatní pr{vo na zrušení Soutěže podle čl{nku 7.1, ž{dnému ze Soutěžících nevznikne vůči Pořadateli jakýkoli (i) n{rok na Výhru, (ii) n{rok na n{hradu škody ani (iii) ž{dný jiný nárok jakékoli povahy. 8. Souhlas se zpracováním osobních údajů 8.1 Soutěžící bere na vědomí, že registrací v Aplikaci na Webových str{nk{ch poskytuje Pořadateli Údaje za účelem realizace Soutěže a doručení Výhry. Ve smyslu z{kona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, uděluje Soutěžící Pořadateli bezplatný a bezvýhradný souhlas se zpracov{ním svých osobních údajů v rozsahu Údajů (naplňují-li znaky osobního údaje) v datab{zi Pořadatele jako provozovatele, a s jejich případným zpracov{ním prostřednictvím zpracovatele, a to pro marketingové účely Pořadatele, tj. nabízení produktů a služeb, informov{ní o marketingových akcích, jakož i zasíl{ní obchodních ozn{mení prostřednictvím elektronických prostředků podle z{kona č. 480/2004 Sb., o některých služb{ch informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů, a to na dobu do odvol{ní souhlasu (maxim{lně na dobu deseti (10) let) s tím, že k těmto údajům mohou být přiřazeny i další údaje. 8.2 Soutěžící bere na vědomí, že podle z{kona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, m{ především pr{vo odepřít poskytnutí osobních údajů, svůj souhlas může bezplatně kdykoli písmeně na adrese Pořadatele odvolat, m{ pr{vo přístupu k osobním údajům a pr{vo na opravu těchto údajů, jejich blokov{ní, likvidaci apod. Odvol{ní souhlasu je účinné od prvního pracovního dne bezprostředně n{sledujícího po dni, v kterém bylo odvol{ní souhlasu doručeno Pořadateli. Pořadatel poskytne Soutěžícímu v případě jeho ž{dosti informaci o účelu zpracov{ní osobních údajů, osobních údajích, které jsou předmětem zpracov{ní, povaze automatizovaného zpracov{ní a informaci o příjemcích. 9. Z{věrečn{ ustanovení 9.1 Pokud se někter{ ustanovení těchto Pravidel Soutěže stanou neplatnými, neúčinnými nebo spornými v důsledku změny všeobecně z{vazných pr{vních předpisů, použije se takový všeobecně z{vazný pr{vní předpis, který je svou povahou a účelem nejbližší.

5 9.2 Tyto Pravidla Soutěže se řídí a budou vykl{d{ny v souladu pr{vním ř{dem České republiky, zejména občanským z{koníkem. 9.3 Výsledky Soutěže jsou konečné, bez možnosti odvol{ní Soutěžícího vůči průběhu Soutěže. 9.4 Účast na Soutěži není možno vym{hat pr{vní cestou. Pořadatel Soutěže nenese odpovědnost za stav či kvalitu Výher, Výhry nejsou ve smyslu občanského z{koníku soudně vymahatelné a Soutěžící nemůže požadovat finanční n{hradu ani jinou kompenzaci. Výhry není možno vyměnit za hotovost ani požadovat vyd{ní jiné výhry, než je Pořadatelem stanovena. 9.5 Účastí v Soutěži vyjadřuje Soutěžící souhlas s Pravidly Soutěže a zavazuje se je dodržovat. 9.6 Pořadatel neodpovídá za jakékoli technické problémy v souvislosti s účastí v Soutěži (především funkčnost sítě, doručení u, zpráv apod.). 9.7 Pořadatel neodpovíd{ za ztr{tu, nedoručení, zpoždění nebo poškození Výhry zaslané prostřednictvím pošty či jiným způsobem. 9.8 Pořadatel neodpovídá za jakákoli rizika a závazky související s účastí v Soutěži či s použív{ním Výher. 9.9 Pořadatel neodpovíd{ za škodu nebo jakoukoli újmu, kter{ Výherci vznikne v souvislosti s použitím Výhry Tyto Pravidla Soutěže nabývají platnosti a účinnosti dne V Praze dne

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o Adidas YEEZY a 30x slevový voucher

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o Adidas YEEZY a 30x slevový voucher ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o Adidas YEEZY a 30x slevový voucher 1. Pravidla Soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže (dále jen Pravidla ) reklamní akce Soutěž

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL MARKETINGOVÉ AKCE Hlasování o nejlepší potisk čelní desky radiátoru

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL MARKETINGOVÉ AKCE Hlasování o nejlepší potisk čelní desky radiátoru ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL MARKETINGOVÉ AKCE Hlasování o nejlepší potisk čelní desky radiátoru 1. Pravidla Soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže (dále jen Pravidla Soutěže

Více

Reklamní akce Maybelline kufříky Česká republika

Reklamní akce Maybelline kufříky Česká republika Reklamní akce Maybelline kufříky Česká republika 1. Pravidla Soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže (dále jen Pravidla reklamní akce Maybelline kufříky (dále jen Soutěž

Více

DODATEK Č. 1 K PRAVIDLŮM MARKETINGOVÉ AKCE Zažijte Česko s českým výrobcem radiátorů KORADO

DODATEK Č. 1 K PRAVIDLŮM MARKETINGOVÉ AKCE Zažijte Česko s českým výrobcem radiátorů KORADO DODATEK Č. 1 K PRAVIDLŮM MARKETINGOVÉ AKCE Zažijte Česko s českým výrobcem radiátorů KORADO 1. Společnost KORADO a.s., se sídlem Bří. Hubálků 869, 560 02 Česká Třebová, IČ 25255843, spisová značka B 1500

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže )

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) Společnost L ORÉAL Česká republika s.r.o., se sídlem Plzeňská 213/11, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČO: 60491850, zapsaná v obchodním

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost:

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: PRAVIDLA SOUTĚŽE O powerbank GP 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: EMOS spol. s r.o. se sídlem Přerov, Přerov I - Město, Šířava

Více

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen

Více

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ).

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ). Soutěž NÁKUPY S APKOU (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Pořadatelem soutěže je společnost Tesco Stores ČR a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ 100 00, IČ: 453 08 314,

Více

Úplná pravidla Eko- třída

Úplná pravidla Eko- třída Úplná pravidla Eko- třída Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Eko- třída (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KUP PRODUKTY JACOBS A VYHRAJ! 28. 5. - 1. 7. 2018 1) POŘADATEL: Společnost Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o., se sídlem Praha 5 - Smíchov, Moulíkova 3286/1b, PSČ 150

Více

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Vzorky zdarma 2017 (dále jen soutěž ).

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s Philips Coreline (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze

Více

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře!

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře! Úplná pravidla marketingové soutěže Topte levně, bavte se chytře! Účelem tohoto dokumentu je stanovit úplná a jasná pravidla soutěže (dále jen pravidla ) Topte levně, bavte se chytře (dále jen soutěž ).

Více

Reklamní akce Soutěž L ORÉAL Paris Casting Créme Gloss Česká republika

Reklamní akce Soutěž L ORÉAL Paris Casting Créme Gloss Česká republika Reklamní akce Soutěž L ORÉAL Paris Casting Créme Gloss Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Soutěž L ORÉAL

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379, zapsaný v

Více

Pravidla marketingové soutěže k 20. narozeninám NC Borská pole

Pravidla marketingové soutěže k 20. narozeninám NC Borská pole Pravidla marketingové soutěže k 20. narozeninám NC Borská pole 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem marketingové soutěže je společnost Societé Tchéque de Centres Commerciaux, s.r.o., IČO: 256 36 821, se sídlem

Více

Reklamní akce Vichy věrnostní program 2016 Česká republika

Reklamní akce Vichy věrnostní program 2016 Česká republika Reklamní akce Vichy věrnostní program 2016 Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Vichy věrnostní program 2016

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané EURONICS NADĚLUJE (dále jen Akce

Více

Reklamní akce Vyhrajte MIXA Extreme Nutrition nebo Extreme Nutrition týdenní péči: 7 vzorečků Česká republika

Reklamní akce Vyhrajte MIXA Extreme Nutrition nebo Extreme Nutrition týdenní péči: 7 vzorečků Česká republika Reklamní akce Vyhrajte MIXA Extreme Nutrition nebo Extreme Nutrition týdenní péči: 7 vzorečků Česká republika 1. Pravidla soutěže 1.1.Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379,

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Dáváme vám

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže RENTIÉR VYHRÁVÁ (dále jen soutěž ). 1. ÚVOD 1.1. Vstoupením do

Více

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla )

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla ) Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost STUDENT AGENCY TRAVEL k.s., se sídlem

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

Tento statut může být pozměněn formou písemného dodatku k tomuto statutu.

Tento statut může být pozměněn formou písemného dodatku k tomuto statutu. Statut soutěže Nakup a vyhraj peníze zpět! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel soutěže nazvané Nakup a vyhraj peníze zpět! pro Českou republiku /dále jen soutěž /. Tento statut je jediným dokumentem,

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž Eurest Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Eurest. Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Reklamní akce Týdenní péče od značky MIXA Hyalurogel: 7 vzorečků krému Hyalurogel Česká republika

Reklamní akce Týdenní péče od značky MIXA Hyalurogel: 7 vzorečků krému Hyalurogel Česká republika Reklamní akce Týdenní péče od značky MIXA Hyalurogel: 7 vzorečků krému Hyalurogel Česká republika 1. Pravidla soutěže 1.1 Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 Účelem tohoto dokumentu je výhradní úprava pravidel spotřebitelské soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 ve vztahu ke spotřebitelům. Tato pravidla

Více

Pravidla soutěže Reklamní soutěž o Vesmírný projektor

Pravidla soutěže Reklamní soutěž o Vesmírný projektor Pravidla soutěže Reklamní soutěž o Vesmírný projektor Organizátor Organizátorem soutěže je společnost WALMARK, a.s. se sídlem Oldřichovice 44, Česká republika, IČ: 00536016 zapsaná v obchodním rejstříku

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Soutěž s British Airways. (dále jen soutěž ) je společnost Travel

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o vůz ŠKODA OCTAVIA RS 4X4 na 1 rok

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o vůz ŠKODA OCTAVIA RS 4X4 na 1 rok ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o vůz ŠKODA OCTAVIA RS 4X4 na 1 rok Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž o vůz ŠKODA OCTAVIA RS 4X4 na 1 rok (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na galakoncert Slovenské divy

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na galakoncert Slovenské divy Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na galakoncert Slovenské divy Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž Soutěž o vstupenky na galakoncert Slovenské divy, jejímž pořadatelem je

Více

Pořadatelem a organizátorem soutěže Špindl Bike Pass ZDARMA! (dále jen "soutěž")

Pořadatelem a organizátorem soutěže Špindl Bike Pass ZDARMA! (dále jen soutěž) PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE 1. Pořadatel a organizátor soutěže: Pořadatelem a organizátorem soutěže Špindl Bike Pass ZDARMA! (dále jen "soutěž") je společnost MELIDA, a.s., se sídlem Špindlerův Mlýn 281,

Více

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky.

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž s Dinovkami Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Fotosoutěž s Dinovkami (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem Soutěže je

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽNÍ AKCE ŠKODA AUTO ČR HRDĚ FANDÍME NAŠIM NA CESTĚ ZA VÍTĚZSTVÍM

PRAVIDLA SOUTĚŽNÍ AKCE ŠKODA AUTO ČR HRDĚ FANDÍME NAŠIM NA CESTĚ ZA VÍTĚZSTVÍM PRAVIDLA SOUTĚŽNÍ AKCE ŠKODA AUTO ČR HRDĚ FANDÍME NAŠIM NA CESTĚ ZA VÍTĚZSTVÍM Pravidla Soutěže Předmětem tohoto dokumentu jsou pravidla vztahujících se k Soutěžní akci,,škoda AUTO ČR - Hrdě fandíme našim

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce tablet

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý den nákup ZDARMA (dále

Více

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem Užijte si léto s Hamánkem. Pravidla soutěže jsou

Více

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Kvíz o jablkách (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. I. Preambule. II. Pořadatel. III. Účel soutěže. Soutěž je vyhlašována za účelem propagace a podpory pořadatele a jeho produktů.

PRAVIDLA SOUTĚŽE. I. Preambule. II. Pořadatel. III. Účel soutěže. Soutěž je vyhlašována za účelem propagace a podpory pořadatele a jeho produktů. PRAVIDLA SOUTĚŽE I. Preambule Tato pravidla byla zpracována za účelem úpravy podmínek soutěží vyhlášených a publikovaných v soutěžních příspěvcích na webových stránkách společnosti TONDACH Česká republika

Více

Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do

Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do 31.12. 2017. Soutěže Ježíšek v Haniel se může zúčastnit každý jednotlivec splňující podmínky uvedené v jejích pravidlech,

Více

Pravidla soutěže Reklamní soutěž Hexbug

Pravidla soutěže Reklamní soutěž Hexbug Pravidla soutěže Reklamní soutěž Hexbug Organizátor Organizátorem soutěže je společnost WALMARK, a.s. se sídlem Oldřichovice 44, Česká republika, IČ: 00536016 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Reklamní akce BB Cream Česká republika

Reklamní akce BB Cream Česká republika Reklamní akce BB Cream Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce BB Cream (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

Úplná pravidla promo akce Dny testovacích jízd ŠKODA Objednatel a pořadatel promo akce: 2. Termín a místo konání promo akce: 3.

Úplná pravidla promo akce Dny testovacích jízd ŠKODA Objednatel a pořadatel promo akce: 2. Termín a místo konání promo akce: 3. Úplná pravidla promo akce Dny testovacích jízd ŠKODA 2017 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel promo akce Dny testovacích jízd ŠKODA 2017 (dále jen promo akce ), konané v rámci soutěže

Více

Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN

Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

Pravidla soutěže Vyhrajte kelímky Tchibo

Pravidla soutěže Vyhrajte kelímky Tchibo 1. Pořadatel a organizátor Pravidla soutěže Vyhrajte kelímky Tchibo 1.1. Tato pravidla (dále jen Pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte kelímky Tchibo (dále též jen Soutěž

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce

Úplná pravidla spotřebitelské akce Úplná pravidla spotřebitelské akce K chlazení ETA DÁREK SET LED ŽÁROVEK v hodnotě až 1000 Kč I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané

Více

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěžního kvízu

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže "Zahradní

Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Zahradní Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže "Zahradní soutěž" aplikace pro Facebook" (dále jen"soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ 6 000 Kč NA DALŠÍ NÁKUP I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup

Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup. (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže Soutěžte s Májkou o 1000 lahví vína (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Jednotlivá kola soutěže budou probíhat v následujících termínech:

Jednotlivá kola soutěže budou probíhat v následujících termínech: Statut soutěže Facebook posilovna Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Facebook posilovna (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY!

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! Kupte si v období 1.6 31.7. 2015 libovolný výrobek z produktové řady LEGO CITY v prodejnách TESCO a vyhrajte stavebnici LEGO City Hlubinná ponorka. Vyhrává každý 10. účastník

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Soutěž s Oral-B o

Více

Pravidla soutěže Jablonecký Valentýn

Pravidla soutěže Jablonecký Valentýn Pravidla soutěže Jablonecký Valentýn (dále jen Pravidla ) Fotbalový Klub Jablonec, a.s. se sídlem U Stadionu 4904/5, 466 01 Jablonec nad Nisou IČ 25023144 zapsána do obchodního rejstříku vedeného u Krajského

Více

Statut soutěže Moji lidé facebooková aplikace hra

Statut soutěže Moji lidé facebooková aplikace hra Statut soutěže Moji lidé facebooková aplikace hra 1. Základní ustanovení 1. Předmětem tohoto statutu je úprava podmínek soutěže Moji lidé (dále jen soutěž ), v níž soutěžící prostřednictvím facebookové

Více

Soutěž se koná od do na Facebook stránce PANDORA Česká republika https://www.facebook.com/pandoraczechrepublic/

Soutěž se koná od do na Facebook stránce PANDORA Česká republika https://www.facebook.com/pandoraczechrepublic/ Pravidla soutěže DEN MATEK Soutěž se koná od 29. 4. 2016 do 8. 5. 2016 na Facebook stránce PANDORA Česká republika https://www.facebook.com/pandoraczechrepublic/ (profil společnosti PANDORA a.s.). 1. ORGANIZÁTOR

Více

Pravidla marketingové soutěže Růžová módní výzva

Pravidla marketingové soutěže Růžová módní výzva Pravidla marketingové soutěže Růžová módní výzva Tato pravidla se vztahují k marketingové soutěži Růžová módní výzva, jejímž pořadatelem je společnost Avon Cosmetics, spol. s r.o., IČO: 005 71 989, se

Více

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší.

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Velká soutěž s Malým princem Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Velká soutěž s Malým princem (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

Pravidla soutěžních příspěvků na facebookovém profilu OC Novodvorská Plaza

Pravidla soutěžních příspěvků na facebookovém profilu OC Novodvorská Plaza Pravidla soutěžních příspěvků na facebookovém profilu OC Novodvorská Plaza PRAVIDLA SOUTĚŽE (dále jen Pravidla ) 1. SOUTĚŽ Tato Pravidla obsahují úplná pravidla a soutěžní podmínky jednotlivých soutěží

Více

Soutěž probíhá od 9:00h 4. dubna do 21:00h 13. dubna 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ).

Soutěž probíhá od 9:00h 4. dubna do 21:00h 13. dubna 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE O SKÚTR EGO S OC ŠESTKA ZÁTOR a POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost RTC Production s.r.o. se sídlem: Plzeňská 1270/97, 150 00, Praha 5, IČ: 24187682, DIČ CZ 24187682,

Více

2016 do do 23:59:59 hodin (dále jen doba trvání soutěže ) a je rozdělena na jednotlivá soutěžní kola viz čl. 4 těchto pravidel.

2016 do do 23:59:59 hodin (dále jen doba trvání soutěže ) a je rozdělena na jednotlivá soutěžní kola viz čl. 4 těchto pravidel. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA TCHIBO SOUTĚŽE Darovat s láskou Následující text představuje úplná a závazná pravidla soutěže Darovat s láskou (dále jen soutěž ). Tato pravidla soutěže (dále jen pravidla ) jsou po

Více

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ).

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE O STAVEBNICE MERKUR a POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost RTC Production s.r.o. se sídlem: Plzeňská 1270/97, 150 00, Praha 5, IČ: 24187682, DIČ CZ 24187682, Zapsaná v

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže a vedlejší akce (dále již jen pravidla soutěže ) Zjemni šéfe (dále společně již jen soutěž ). Pravidla

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost ECE Projektmanagement s.r.o., se

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku (dále jen soutěž

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže ve vztahu

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o lístky na MS IIHF v ledním hokeji 2015 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Horeca. Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

Velikonoční soutěž v prodejnách aliance Můj obchod

Velikonoční soutěž v prodejnách aliance Můj obchod Velikonoční soutěž v prodejnách aliance Můj obchod ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže o osobní automobil Opel Corsa a dalších 49 cen (dále jen

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže S Hamé za zážitky - Coop (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice, Na Drahách

Více

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru.

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru. Pravidla soutěže Kdopak to mluví? I. Obecná ustanovení II. 1. Soutěž Kdopak to mluví? (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání radia City 93,7 FM v termínu od 09. 10. 2015 do 31. 12. 2015 nebo

Více

(dále jen Internetové stránky soutěže ).

(dále jen Internetové stránky soutěže ). Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s OMV palivo na rok zdarma Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s OMV palivo na rok zdarma (dále jen soutěže ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané DÁREK K LG OLED TV Soundbar (dále jen

Více

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů;

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů; PRAVIDLA SOUTĚŽE PO ČEM MUŽI TOUŽÍ A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Vyhlašovatelem soutěže je společnost Cinema City Czech s.r.o., IČ: 26449242, Praha 4 - Háje, Arkalycká 951/3, PSČ 14900, společnost zapsaná v obchodním

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Nominuj Sedlčanského Grilmistra

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Nominuj Sedlčanského Grilmistra Oficiální pravidla a podmínky soutěže Nominuj Sedlčanského Grilmistra Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Nominuj Sedlčanského grilmistra (dále již

Více

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Pepsi výzva červen (dále též jen soutěž ).

Více

Pravidla soutěže. Klobáskobraní 2015. Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Klobáskobraní 2015 (dále jen soutěž)

Pravidla soutěže. Klobáskobraní 2015. Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Klobáskobraní 2015 (dále jen soutěž) Pravidla soutěže Klobáskobraní 2015 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Klobáskobraní 2015 (dále jen soutěž) Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 I. Pořadatel a organizátor soutěže Soutěž Soutěž vyhraj iphone 7 (dále jen soutěž ) bude probíhat na stránkách:

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET PENNY NÁKUP (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET PENNY NÁKUP (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET PENNY NÁKUP (dále jen jako soutěž ) 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE 1. Organizátorem soutěže je společnost Penny Market s.r.o., se sídlem Radonice, Počernická 257, PSČ 250

Více

Pravidla soutěže Final Sale 2019 nečlenové FC

Pravidla soutěže Final Sale 2019 nečlenové FC Pravidla soutěže Final Sale 2019 nečlenové FC (dále jen Pravidla ) 1 Tato Pravidla stanoví podmínky, podle kterých probíhá soutěž s názvem: Final Sale 2019 nečlenové FC (dále jen Soutěž ). 2 3 4 Pořadatelem

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017 společnosti 2017 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b.

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b. Pravidla soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9 Tato pravidla obsahují úplnou úpravu spotřebitelské soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9 ( Soutěž ) ke dni zahájení Soutěže ( Pravidla

Více

Pravidla marketingové soutěže

Pravidla marketingové soutěže Pravidla marketingové soutěže Finish - soutěž o myčku na Penny Účelem tohoto dokumentu je stanovení úplných a přesných pravidel spotřebitelské soutěže: Finish - soutěž o myčku na Penny (dále jen soutěž

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET

Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR A POŘADATEL SOUTĚŽE

Více

Úplná pravidla marketingové soutěže 99+1 Broumovsko osobně 28. 3. 2014-28. 2. 2015. 1. Organizátor soutěže

Úplná pravidla marketingové soutěže 99+1 Broumovsko osobně 28. 3. 2014-28. 2. 2015. 1. Organizátor soutěže Úplná pravidla marketingové soutěže 99+1 Broumovsko osobně 28. 3. 2014-28. 2. 2015 1. Organizátor soutěže 1.1. Organizátorem a pořadatelem soutěže 99+1 Broumovsko osobně (dále jen soutěž ) je společnost

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj TIGER snowboard (dále jen soutěž). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně

Více