Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2011 2012"

Transkript

1 Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce

2 Výroční zpráva je zpracována podle vyhlášky ze dne 10. července 2009, kterou se mění vyhláška č. 15/2005 Sb náležitosti dlouhodobých záměrů a výročních zpráv školy. a) Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Ředitelka: Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří Svatá Maří 2, Vimperk Mgr. Renata Gaudníková Telefon: ová adresa: zs.svata.mari@seznam.cz REDIZO: IČO: Zřizovatel: Adresa zřizovatele: Starosta: Obec Svatá Maří Svatá Maří 34, Vimperk František Linha Kontakty: svata.mari@tiscali.cz Zřizovací listina ze dne zřizuje školu jako příspěvkovou organizaci s platností od a v plném rozsahu tak nahrazuje zřizovací listinu ze dne Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy zařadilo školu do sítě škol, předškolních zařízení a školských zařízení s účinností od s názvem Základní škola Svatá Maří, okres Prachatice a s identifikátorem zařízení S účinností od došlo podle Dodatku č.1 ke zřizovací listině (dodatek z ) ke změně názvu školy z původního Základní škola Svatá Maří, okres Prachatice na Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří. Od je škola samostatným právním subjektem a sdružuje tyto součásti: mateřská škola základní škola školní družina školní jídelna

3 Ustanovení školské rady Podle par. 167, odst. 2 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání byla zřizovatelem dne zřízena školská rada. Zastupitelstvo obce schválilo dne volební řád školské rady. Volby do školské rady se konají každé 3 roky. Volby členů do první školské rady proběhly ve dnech 21. a Složení školské rady: Alešová Jana zástupce obce Hradecká Jindřiška, Mgr. zástupce školy (předsedkyně) Neužilová Edita zástupce rodičů V červnu 2008 proběhly nové volby členů školské rady pro školní roky 2008/09 až 2010/11. Složení školské rady pro toto období: Alešová Jana zástupce obce Hradecká Jindřiška, Mgr. zástupce školy (předsedkyně) Roučová Miloslava zástupce rodičů V září 2011 proběhly volby členů školské rady pro období školních roků 2011/12 až 2013/14. Složení školské rady pro toto období: Alešová Jana zástupce obce Hradecká Jindřiška, Mgr. zástupce školy (předsedkyně) Mistrová Magdalena zástupce rodičů Činnost školské rady Školská rada se schází minimálně 2 krát ročně. Schvaluje výroční zprávu o činnosti školy, školní řád, jeho dodatky, pravidla pro hodnocení výsledků žáků, podává podněty ředitelce školy. Ředitelka školy se na základě pozvání předsedkyně školské rady zúčastňuje jejího jednání téměř vždy. Na základě ujednání na zasedání ŠR jedná ředitelka školy se starostou obce. Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří je dvoutřídní základní škola s 1. až 5. postupným ročníkem a 1 třídou mateřské školy. (Činnost školní družiny probíhá převážně ve třídě mateřské školy.) Základní i mateřská škola sídlí v jedné budově ve Svaté Maří č.2. Školní jídelna je umístěna v Domě s pečovatelskou službou ve Svaté Maří 34. Budova školy je stará, ale po přístavbě školní třídy v roce 1995 a po zbudování počítačové učebny v roce 2002 vcelku odpovídá potřebám školy. V roce 2007 byla provedena rozsáhlá rekonstrukce sociálního zařízení. Umývárna byla nově obložena barevnými kachlíky, vybavena novými umyvadly, bateriemi a bojlerem.

4 V letech 2008 a 2009 bylo postupně pořízeno nové vybavení školní zahrady houpačky, velké pískoviště a dřevěný altán pro děti. V roce 2010 došlo k výměně oken (a vstupních dveří) v celé budově školy. Zároveň byla zrekonstruována počítačová učebna. V roce 2011 byl pořízen nový kotel na tuhá paliva a do třídy mateřské školy byly zakoupeny nové židle a sedací pytle. Dále byly vyměněny dveře do půdního prostoru a byl upraven prostor šatny zaměstnanců. b) Přehled oborů vzdělávání Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání č.j.: švp 2007/1 c) Personální zajištění provozu školy Pedagogičtí pracovníci: ZŠ: Mgr. Gaudníková Renata, ředitelka, tř. učitelka I.třídy Mgr. Hradecká Jindřiška, tř. učitelka II.třídy Mgr. Hrunková Lenka, učitelka MŠ: Machová Hedvika, vedoucí učitelka MŠ a vychovatelka ŠD Bicanová Martina, učitelka MŠ a vychovatelka ŠD Provozní pracovníci: Matoušková Pavlína, školnice Skalická Bohumila, vedoucí ŠJ a pomocná kuchařka Vondrášek Milan, kuchař Vedení účetnictví školy: Ing. Šípková Iva, zpracování mezd Becková Marcela, účetní Stav pedagogických i provozních pracovníků odpovídá současným potřebám školy. d) Přijímací řízení Zápis dětí do 1.ročníku proběhl v budově školy. Do 1. ročníku pro školní rok 2012/13 bylo zapsáno celkem 7 dětí. Rodiče jednoho z nich požádali o odklad povinné školní docházky o 1 rok.

5 e) Výchovně vzdělávací činnost Škola poskytuje základní vzdělání. Není úzce zaměřena, vytváří dobré studijní podmínky pro všechny žáky. Zvláštní péče je věnována žákům talentovaným i žákům s poruchami učení a chování. Počet tříd: 2 Počet ročníků: 5 Počet žáků: 24 - z toho: 1. ročník 5 žáků 2. ročník 5 žáků 3. ročník 5 žáků 4. ročník 5 žáků 5.ročník 4 žáci I.třídu navštěvovali žáci 1. a 3. ročníku, TU byla Renata Gaudníková. II. třídu navštěvovali žáci 2., 4. a 5. ročníku, TU byla Jindřiška Hradecká. Průměrný počet žáků v jedné třídě byl 12. Prospělo žáků: 24 Neprospělo žáků: 0 Prospělo s průměrem 1,00: 7 Počet zameškaných hodin celkem: z toho omluvených neomluvených 0 Průměrný počet zameškaných hodin na 1 žáka: 59,5 Pololetní vysvědčení bylo vydáno , závěrečné vysvědčení Podzimní prázdniny proběhly ve dnech , vánoční , pololetní , jarní , velikonoční a hlavní Vyučování ve školním roce 2011/12 probíhalo podle učebního dokumentu ŠVP pro základní vzdělávání č.j.: švp 2007/1. Cílem vyučovacího procesu na škole je poskytnout žákům kvalitní základy všeobecného vzdělání a slušného chování. Usilujeme o to, aby byl každý žák schopen samostatně myslet, formulovat svůj názor a zároveň naslouchat svému okolí. Každý žák by se měl umět chovat v souladu s obecně uznávanými životními hodnotami a pravidly. Snažíme se proto vytvářet příkladné mezilidské vztahy mezi učiteli navzájem, mezi žáky a učiteli a mezi žáky samými. Vzhledem k menšímu počtu žáků na škole se daří pěstovat kladné vztahy mezi žáky jednotlivých ročníků i obou tříd. Všem žákům se bezplatně poskytují učebnice. Pracovní sešity a sešity hradí žákům rodiče; část pracovních sešitů uhradil žákům obecní úřad. Žákům 1. ročníku byly poskytnuty učební pomůcky v hodnotě 800 Kč na žáka z účelové dotace UZ Školní vybavení pro žáky 1. ročníku základního vzdělávání.

6 Činnost žáků ve škole se řídí Školním řádem, který vydává ředitelka školy a schvaluje školská rada. Škola zajišťuje bezpečnost a ochranu zdraví žáků při činnostech, které přímo souvisejí s výchovou a vzděláváním. Žáci jsou pravidelně poučováni o bezpečnosti při práci a ochraně zdraví. V uplynulém školním roce došlo k jednomu úrazu žáka (poranění ruky při sportovním trojboji málotřídních škol). K úrazu pracovníka školy nedošlo. Výuka cizímu jazyku: Žáci 3. až 5. ročníku se vyučují anglickému jazyku v rozsahu 3 hodiny týdně. Výuka informačních a komunikačních technologií: Škola se zapojila do projektu EU peníze školám a z poskytnutých finančních prostředků jsme nově vybavili počítačovou učebnu. Děti se seznamují se základní obsluhou počítače a učí se základům práce s Internetem. K dispozici mají také několik výukových programů na český jazyk, anglický jazyk, matematiku a prvouku. Počítače využíváme při výuce a v rámci internetových kroužků. Žáci 5. ročníku mají předmět Informatika (vzdělávací oblast Informační a komunikační technologie) v rozsahu 1 vyučovací hodina týdně. Dále byly obě školní třídy z výše uvedené dotace vybaveny interaktivními projektory a bílými magnetickými tabulemi. Škola má vytvořené vlastní digitální učební materiály na výuku českého jazyka, matematiky a přírodovědy. Vytvářely je učitelky školy. Ověřování výsledků žáků: V měsících květnu a červnu jsme se zúčastnili generální zkoušky ověřování výsledků žáků na úrovni 5. ročníku ZŠ. Žáci byli testováni v předmětech český jazyk, anglický jazyk a matematika. Výsledky našich žáků v tomto testování byly v konkurenci všech škol velmi dobré. Výuka plavání: V uplynulém školním roce neproběhla výuka plavání; je plánovaná pro školní rok 2012/13. Mezipředmětově je začleňována do výuky protidrogová prevence, dopravní výchova, dále environmentální vzdělávání, výchova ke zdravému životnímu stylu a prvky ochrany člověka za mimořádných situací. Nadále se věnujeme třídění odpadu. Na chodbě školy jsou umístěny kontejnery na plast a papír. Žáci tak mohou sami třídit obaly od svačin a nápojů. Naším cílem je zajistit výchovu v oblasti správného nakládání s odpady. Důležitým faktorem je také přenos informací od dětí k rodičům a objasnění významu třídění. V rámci předmětů český jazyk a matematika probíhají v jednotlivých ročnících celoroční soutěže. V prvním ročníku je to Krtečkova soutěž prvňáků a ve druhém jazyková soutěž Putování se sluníčkem. Na konci školního roku jsou žáci odměněni diplomy, plyšovými krtky a sluníčky. Ve třetím až pátém ročníku probíhají Matematické štafety.

7 V jednotlivých ročnících probíhají tematické projekty např. Vánoce, Velikonoce, Masopust tradice v obci, Zdravé zuby. Na škole pracovaly celkem 3 kroužky: Název: vedla: počet žáků: Dramatický kroužek M. Furstová 10 Internetový kroužek 1 R.Gaudníková 5 Internetový kroužek 2 J.Hradecká 7 Internetové kroužky probíhaly v rozsahu 1 hodina týdně, dramatický kroužek v rozsahu 2 hodiny týdně. Dále 7 žáků navštěvovalo kroužek mladých hasičů, který vede Ing. Pavel Vyskočil a pan Martin Časta z Hasičského záchranného sboru Svatá Maří. Malí hasiči mají ve škole vlastní nástěnku a výstavku pohárů z různých hasičských soutěží. V rozsahu 1 vyučovací hodiny týdně probíhala také výuka reedukace (náprava čtení). Vyučovala ji paní učitelka Hradecká a navštěvovalo ji celkem 9 žáků na základě doporučení pedagogicko psychologické poradny (specifické poruchy učení a chování). Během školního roku byly pro žáky organizovány akce související s výchovně vzdělávací činností, výukové programy, výlety, návštěvy filmových a divadelních představení. Výukové programy a besedy: Policie ČR (Prachatice) Bc. Martina Joklová preventivní programy: Vím, co smím, Ajaxův zápisník 1. a 2. roč., Kyberšikana a návykové látky 3. až 5. roč. ( ) Phénix Prachatice besedy Samota bolí 1. a 2. roč., Třída plná pohody 3. až 5. roč. ( ) Masopust v obci a ve škole ( ) Nezisková organizace ACET, pan Z. Neužil Prevence proti šikaně ( ) Beseda o knihách obecní knihovna ve Svaté Maří ( ) Zebra se za tebe nerozhlédne výukový program Policie ČR ( ) Praktické ukázky práce psovodů Základní kynologické činnosti Volary ( ) Mé tělo můj hrad tradiční školní beseda o zdraví Turistický výlet na Mářský vrch a do Lštění ( ) První pomoc Zdravotní záchranná služba Jihočeského kraje, pracoviště Vimperk přednáška a praktické ukázky záchranářů, předvedení sanitního vozu ( ) Den na kole dopravní výchova, vybavení cyklisty, jízda a dovednosti na kole

8 Filmová a divadelní představení, výstavy: Kocour v botách divadelní představení členové divadla Máma a táta ( ) NaturVision, filmový festival o přírodě MěKS Vimperk ( ) Výstava stavebnice Merkur na vimperském zámku ( ) Velká školní taška(řice) divadelní představení v MěKS ve Vimperku ( ) Pohádka O líné Čiperce divadlo Tomáše Stolaříka ( ) Soutěže: 10 žáků se zúčastnilo školního kola pěvecké soutěže Šumavský zvonek. V kategorii ročník se na 1. místě umístila Aneta Fleišmanová, na 2. místě Cyril Furst a na 3. místě Jan Mistr a Petr Mistr. V kategorii 4. a 5. ročník se na 1. místě umístila Nela Neužilová, na 2. místě Martina Chvalová a na 3. místě Lenka Horelicová. V okrskovém kole ve Vimperku se v kategorii ročník umístili na 1. místě Aneta Fleišmanová a Cyril Furst a v kategorii 4. a 5. ročník na 3. místě NelaFleišmanová. Několik výkresů jsme zaslali do výtvarné soutěže Požární ochrana očima dětí, kterou vyhlašuje každoročně Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje, územní odbor Prachatice. V této soutěži jsme byli velmi úspěšní. V okresním kole se v kategorii ročník umístil na 1. místě David Vyskočil a na 2. místě Martin Časta. V kategorii 4. 5 roč. se na 1. místě umístila Aneta Hojková. V červnu jsme se zúčastnili výtvarné soutěže Máme rádi zvířata (Zvířata NP Šumava), kterou vyhlásilo Město Vimperk, odbor školství, kultury a cestovního ruchu a která byla doprovodnou akcí filmového festivalu Natur Vision Nejlepší práce byly vystavené na výstavě v MěKS ve Vimperku. Naši školu zde reprezentovaly práce Davida Vyskočila, Jana Mistra, Anety Hojkové a Josefa Zátky. Žáci druhého až pátého ročníku si již tradičně vyzkoušeli své matematické schopnosti v soutěži Matematický klokan jsme se zúčastnili sportovního trojboje málotřídních škol v Horní Vltavici, kde si děti s chutí porovnaly síly se svými vrstevníky ze škol Strážný, Borová Lada, Horní Vltavice a Lenora. Za naši školu bojovali Anežka Fruhaufová a David Vyskočil (za 1. roč.), Aneta Fleišmanová a Cyril Furst (za 2.roč.), Patricie Stuchlíková a Petr Mistr (za 3. roč.), Nela Fleišmanová a Petr Podlešák (za 4.roč.), Lenka Horelicová a Martina Chvalová (za 5.roč.). Výsledky našich žáků v jednotlivých kategoriích: Anežka Fruhaufová 3. místo David Vyskočil 1. místo

9 Aneta Fleišmanová Patricie Stuchlíková Nela Fleišmanová Petr Podlešák Martina Chvalová Lenka Horelicová 1. místo 3. místo 2. místo 3. místo 1. místo 3. místo (v kategorii chlapců) Další akce: Dopravní soutěž malých cyklistů (září 2011) Projekt Zdravé zuby (únor 2012) Projekt Vánoce ( ) Mikulášská besídka ( ) Vánoční besídka ( ) Projekt Masopust tradice obce (únor 2012) Projekt Velikonoce ( ) Vítání občánků vystoupení žáků školy na OÚ Svatá Maří Výroba dárků k zápisu dětí do 1. ročníku Jarní úklid kolem školy Setkání důchodců obce kulturní vystoupení žáků školy ( ) Školní výlet na zámek Orlík ( ) Slavnostní setkání vítězů výtvarné soutěže PO očima dětí v hasičské stanici ve Vimperku Šipkovaná sportovní a naučná hra žáků 5. ročníku pro ostatní spolužáky Projekt Ovoce do škol Generální zkouška celoplošného ověřování výsledků žáků na úrovni 5. ročníku ZŠ f) Prevence sociálně patologických jevů Funkci školního metodika prevence sociálně patologických jevů zastává Renata Gaudníková. Do oblasti prevence jsou však zapojeni všichni pracovníci a podílejí se na plnění minimálního preventivního programu školy. V uplynulém školním roce se na škole nevyskytly žádně významnější problémy v oblasti SPJ. Škola je malá, panuje zde spíše rodinné klima. V oblasti primární prevence se vzhledem k nízkému věku dětí zaměřujeme především na rozvoj vztahu ke zdraví a jeho ochraně a dále na rozvoj příkladných mezilidských vztahů. Klademe důraz na rozvoj kladného přístupu dětí ke spolužákům, k dospělým, ale i k sobě samým. Snažíme se o rozvoj dovedností, které vedou k posilování sebedůvěry a správnému rozhodování. Ve škole je umístěna schránka důvěry, kam se mohou děti obracet se svými případnými problémy. V oblasti prevence spolupracujeme s následujícími organizacemi: Phénix Prachatice Zdravotní ústav České Budějovice Zdravotní záchranná služba Jihočeského kraje, pracoviště Vimperk

10 Hasičský záchranný sbor Svatá Maří, Vimperk, Prachatice Městské kulturní středisko Vimperk Pedagogicko psychologická poradna Prachatice Poradenské pracoviště ZŠ T.G.M. Vimperk Policie České republiky, pracoviště Vimperk Občanské sdružení ACET ČR, o.s. lektor pan Zdeněk Neužil DDM Vimperk ZUŠ Vimperk g) Další vzdělávání pedagogických pracovníků Mgr. R. Gaudníková Rozvíjíme čtenářskou gramotnost ve vyučovacích předmětech prvouka, vlastivěda, přírodověda ( ) Čtenářská gramotnost klíč k úspěchu nejen při testování žáků ( ) Novely právních předpisů ( ) Tvoříme vlastní výukové materiály s využitím pro interaktivní tabuli ( ) Mgr. J. Hradecká Rozvíjíme čtenářskou gramotnost ve vyučovacích předmětech prvouka, vlastivěda, přírodověda ( ) Čtenářská gramotnost klíč k úspěchu nejen při testování žáků ( ) Tvoříme vlastní výukové materiály s využitím pro interaktivní tabuli ( ) h) Aktivity a prezentace školy na veřejnosti Spolupráce školy s obcí je velmi dobrá. Pan starosta Linha se pravidelně zajímá o problematiku školy a podle možností vyhovuje jejím požadavkům. Pravidelně navštěvuje žáky základní i mateřské školy. Žáci školy i děti mateřské školky připravují kulturní pásmo pro důchodce a vystupují s ním každoročně na setkání důchodců v domě s pečovatelskou službou ve Svaté Maří. Vystupují také na vítání občánků obce. Dále děti již několik let vystavují své výtvarné práce v galerii U draka, která je umístěna v prostorech obecního úřadu. V jarních měsících se děti podílejí na úklidu okolí školy a obecního úřadu.

11 Již několik let dobře spolupracujeme s místní knihovnou. Pan knihovník dochází za dětmi i do školy a nabízí jim nové tituly, které nakupuje nebo vypůjčuje v jiných knihovnách. V rámci hodin českého jazyka navštěvujeme besedu o knihách. Spolupráce s rodiči je dobrá. Informace o prospěchu a chování žáků jsou rodičům pravidelně sdělovány na dnech otevřených dveří, které se konají čtvrtletně, a dále podle potřeby. Aktuální informace jsou rodičům sdělovány písemně ředitelkou školy. Spolupracujeme také s vimperskou základní školou, kam přestupují naši žáci do šestého postupného ročníku. Naši bývalí žáci zde dosahují dobrých výsledků a bez problémů se začleňují do nových třídních kolektivů. Žáci, kteří přestupují na osmileté gymnázium ve Vimperku, dosahují také dobrých studijních výsledků. Spolupracujeme se školní psycholožkou ZŠ T.G.M. ve Vimperku PhDr. Alenou Wagnerovou, která k nám dojíždí a přímo na škole provádí šetření žáků. i) Inspekční činnost ČŠI na škole V uplynulém školním roce neproběhla na škole žádná inspekce ze strany ČŠI. Jako každým rokem byla provedena kontrola Krajskou hygienickou stanicí Jihočeského kraje se sídlem v Českých Budějovicích. Během kontroly nebyly zjištěny žádné nedostatky. j) Základní údaje o hospodaření školy Viz. přílohy: Roční výkaz organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací a podobných vládních institucí Finanční vypořádání dotací ze státního rozpočtu podle 6 odst.1 vyhlášky č. 52/2008 Sb. Čerpání ONIV v roce 2011 Čerpání rozpočtu FKSP za rok 2011 k) Rozvojové a mezinárodní programy Škola se v uplynulém školním roce nezapojila do žádného rozvojového ani mezinárodního programu. l) Zapojení školy do DV v celoživotního učení Škola se v uplynulém školním roce nezapojila do DV v rámci celoživotního učení. m) Projekty financované z cizích zdrojů Škola se zapojila do projektu EU peníze školám a Ovoce do škol.

12 n) Spolupráce s odborovými organizacemi Škola spolupracuje s OROS Prachatice; vlastní odborovou organizaci nemá. Ve Svaté Maří Mgr. Renata Gaudníková ředitelka školy Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce byla schválena školskou radou dne

Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2013 2014

Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2013 2014 Výroční zpráva je zpracována podle vyhlášky ze dne 10. července 2009, kterou se mění vyhláška č. 15/2005

Více

Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce

Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce Základní škola a Mateřská škola Svatá Maří Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017 2018 Výroční zpráva je zpracována podle vyhlášky ze dne 10. července 2009, kterou se mění vyhláška č. 15/2005

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/17

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/17 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2016/17 (podle zákona č. 561/2004 Sb., 10 a vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a vlastního hodnocení

Více

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato Základní škola a Mateřská škola Dolní Třebonín Dolní Třebonín 81, 38201 V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013 /

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a mateřská škola, Pardubice Pardubičky, Kyjevská 25 IČO 60159146 IZO 060159146 Bankovní spojení 9701323524/0600 Tel. 466650783 Identifikátor RED-IZO 600096378 Email: jaroslav.karcol@kyjevska.pardubice.indos.cz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Základní údaje o škole Název školy : Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary. Keramická 6, Karlovy Vary. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary. Keramická 6, Karlovy Vary. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary Keramická 6, 362 15 Karlovy Vary Identifikátor školy: 600 067 254 Termín konání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 ÚVOD 1. Základní údaje o organizaci 1.1. Organizace 1.2. Zřizovatel 1.3. Součástí školy 1.4. Školská rada 2. Přehled pracovníků školy 2.1. Údaje

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA HODĚJICE VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 Část I. Základní charakteristika školy a) Název školy: Základní škola Hodějice, okres Vyškov b) Zřizovatel školy: OÚ Hodějice c) Ředitelka

Více

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK Dokument č.j. 12/2018 HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2017-18 Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 28002 Veltruby - Kolín Zpravovala: Marcela Tesaříková, ředitelka školy Projednáno na pedagogické

Více

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018 Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 6, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 27/28 . Charakteristika školy Název školy: Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA JANA BEZDĚKA MARTINICE. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY za školní rok

ZÁKLADNÍ ŠKOLA JANA BEZDĚKA MARTINICE. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY za školní rok ZÁKLADNÍ ŠKOLA JANA BEZDĚKA MARTINICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY za školní rok 2017-2018 Stránka č. 1 z 9 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2017-2018 Výroční zpráva byla zpracována podle

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Závišice. Závišice 110, 742 21 Kopřivnice. Identifikátor školy: 600 138 020

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Závišice. Závišice 110, 742 21 Kopřivnice. Identifikátor školy: 600 138 020 Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Závišice Závišice 110, 742 21 Kopřivnice Identifikátor školy: 600 138 020 Termín konání inspekce: 13.

Více

ve školním roce 2017/2018

ve školním roce 2017/2018 Základní škola a mateřská škola Borkovany, okres Břeclav, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 Zpracovala: RNDr. Michaela Bubíková 20. 9. 2018 Obsah: 1. Základní

Více

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 I. Organizace provozu školy ve

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Horní Benešov, okres Bruntál, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Zpracovala: Libuše Špačková, ved. učitelka MŠ OBSAH 1.

Více

Základní škola a Mateřská škola Lenora okres Prachatice příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Lenora okres Prachatice příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Lenora okres Prachatice příspěvková organizace Lenora 86, 384 42, tel.: 388 438 822 e-mail: reditel@zsamslenora.cz web: www.zsamslenora.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ve školním

Více

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace 435 26 Bečov, č. 17, tel. 476 110 317, www.zsbecov.cz PROGRAM ENVIROMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Malšice, okres Tábor. Adresa: 391 75 Malšice 232. Identifikátor školy: 600 064 832

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Malšice, okres Tábor. Adresa: 391 75 Malšice 232. Identifikátor školy: 600 064 832 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Malšice, okres Tábor Adresa: 391 75 Malšice 232 Identifikátor školy: 600 064 832 Termín konání inspekce: 21.

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Hamry nad Sázavou, příspěvková organizace Hamry nad Sázavou 133 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 775 99 44

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Družec, okres Kladno. Ke Kostelu 77, Družec. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Družec, okres Kladno. Ke Kostelu 77, Družec. Identifikátor: Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Družec, okres Kladno Ke Kostelu 77, 273 62 Družec Identifikátor: 600 044 203 Termín konání inspekce: 11. a

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola a Mateřská škola Hlavnice, okres Opava, příspěvková organizace Adresa školy: Hlavnice 109,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Nová Včelnice. Školní 414, Nová Včelnice. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Nová Včelnice. Školní 414, Nová Včelnice. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Nová Včelnice Školní 414, 378 42 Nová Včelnice Identifikátor školy: 600 060 535 Termín konání inspekce: 20.

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát. čj. ČŠI-1019/07-09. Základní škola Bratří Čapků, Úpice, Komenského 151, okres Trutnov

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát. čj. ČŠI-1019/07-09. Základní škola Bratří Čapků, Úpice, Komenského 151, okres Trutnov Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1019/07-09 Základní škola Bratří Čapků, Úpice, Komenského 151, okres Trutnov Adresa: 542 32 Úpice, Komenského 151

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve šk. roce 2017/2018

Výroční zpráva o činnosti školy ve šk. roce 2017/2018 Základní škola a Mateřská škola Stará Říše, příspěvková organizace 588 67 Stará Říše 41 tel. : 567377615 e-mail : zs.stararise@tiscali.cz Výroční zpráva o činnosti školy ve šk. roce 2017/2018 Základní

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZNOJMO VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ Výroční zpráva o činnostech základní školy ve školním roce 2006 / 2007 Projednáno na pedagogické radě 31.8.2007 ZÁKLADNÍ

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Jindřichův Hradec I, Štítného 121. Adresa: Štítného 121, Jindřichův Hradec I. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Jindřichův Hradec I, Štítného 121. Adresa: Štítného 121, Jindřichův Hradec I. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Jindřichův Hradec I, Štítného 121 Adresa: Štítného 121, 377 01 Jindřichův Hradec I Identifikátor školy: 650 053 265 Termín konání

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2015/2016

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2015/2016 Základní škola a mateřská škola Borkovany, okres Břeclav, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2015/2016 Zpracovala: RNDr. Michaela Bubíková V Borkovanech 29. 9. 2016

Více

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy.

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. Základní škola a Mateřská škola Lukavice,okres Rychnov nad Kněžnou Plán práce Školní rok 2015 2016 Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. V mateřské škole se vyučuje podle ŠVP Studánky

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM školní rok 2018/2019

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM školní rok 2018/2019 Základní škola a Mateřská škola Jana Ámose Komenského, 696 47 Žeravice 37, okres Hodonín, příspěvková organizace MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM školní rok 2018/2019 Název školy: Základní škola a Mateřská

Více

Počet dětí/ žáků Počet dětí/žáků na třídu Mateřská škola 1 19 19 1. stupeň ZŠ 1/2 22 22 Školní družina 1 11 11 Školní jídelna x x

Počet dětí/ žáků Počet dětí/žáků na třídu Mateřská škola 1 19 19 1. stupeň ZŠ 1/2 22 22 Školní družina 1 11 11 Školní jídelna x x Výroční zpráva ZŠ a MŠ Kařez, příspěvková organizace - 2010/2011 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Kařez, příspěvková organizace adresa školy Kařez 185 právní

Více

Výroční zpráva činnosti

Výroční zpráva činnosti Výroční zpráva činnosti ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKĚ ŠKOLY V OLBRAMICÍCH za školní rok 2014/2015 Zpracovala Mgr. Sylva Hrušková. OBSAH 1. Úvod a charakteristika školy... 3 2. Přehled oborů vzdělání... 4 3.

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2016-2017 Schváleno školskou radou dne 28.11.2017 Předseda: Členové: OBSAH Obsah...2 Část I...3 Základní údaje

Více

Minimální preventivní program

Minimální preventivní program Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace Minimální preventivní program Školní rok: 2010/2011 Vypracovala: Lucie Krausová metodik prevence 1. VÝCHODISKA

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2017 1997-2018 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2006

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2006 z 6 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2006 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy 2 z 6 Mateřská škola Těšetice

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA HODĚJICE OKRES VYŠKOV VÝROČNÍ ZPRÁVA

ZÁKLADNÍ ŠKOLA HODĚJICE OKRES VYŠKOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA HODĚJICE OKRES VYŠKOV VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2016/2017 V Hodějicích 29. 8. 2017 Mgr. Terezie FLORIANOVÁ ředitelka ZŠ Základní škola Hodějice, okres Vyškov, příspěvková organizace VÝROČNÍ

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2016 1997-2017 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2009. Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2009. Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2009 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO :

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2010/2011 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2005/2006 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace. Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace. Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava. Identifikátor: Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace Dr. Šmerala 25/2565, 728 04 Ostrava Identifikátor: 600 017 508 Termín konání inspekce:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Merklín, okres Karlovy Vary. 362 34 Merklín 31. Identifikátor školy: 600 067 548

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Merklín, okres Karlovy Vary. 362 34 Merklín 31. Identifikátor školy: 600 067 548 Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Merklín, okres Karlovy Vary 362 34 Merklín 31 Identifikátor školy: 600 067 548 Termín konání inspekce: 13. a 14. prosince 2006

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2012/2013

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2014/2015 Základní škola a mateřská škola Borkovany, okres Břeclav, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2014/2015 Zpracovala: RNDr. Michaela Bubíková V Borkovanech 29. 9. 2015

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola Chodov, Nejdecká 254, okres Sokolov, příspěvková organizace Školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola Chodov, Nejdecká 254, okres Sokolov, příspěvková organizace Školní rok 2014/2015 Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola Chodov, Nejdecká 254, okres Sokolov, příspěvková organizace Školní rok 2014/2015 Výroční zpráva školní rok 2014/2015 1 1. Úvod Ředitelka Základní školy Chodov,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Horní Bradlo, okres Chrudim. Dolní Bradlo 21, Horní Bradlo. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Horní Bradlo, okres Chrudim. Dolní Bradlo 21, Horní Bradlo. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Horní Bradlo, okres Chrudim Dolní Bradlo 21, 539 53 Horní Bradlo Identifikátor školy: 600 090 264 Termín konání

Více

Základní škola a Mateřská škola Nučice, okres Praha západ, příspěvková organizace Školní vzdělávací program Společně k úspěchu PŘÍLOHA

Základní škola a Mateřská škola Nučice, okres Praha západ, příspěvková organizace Školní vzdělávací program Společně k úspěchu PŘÍLOHA PŘÍLOHA ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU PRO ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ SPOLEČNĚ K ÚSPĚCHU Č. j. 43/2017/ŘŠ Základní škola a Mateřská škola Nučice, okres Praha západ, příspěvková organizace, Kubrova 136 252 16

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO :

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 1. Výchovně vzdělávací oblast: 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2017/2018 1. Základní charakteristika

Více

Mateřská škola Štramberk Zauličí 185,742 66 Štramberk VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ ZA ŠKOLNÍ ROK 2004-2005 Ve Štramberku dne 31.8.2005 Zpracovala: Pavla Bergerová Řídící učitelka MŠ Štramberk Zauličí Výroční

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace Družební 336/125, 725 26 Ostrava-Krásné Pole

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola, Lanškroun, Dolní Třešňovec, okres Ústí nad Orlicí školní rok 2013/2014 Obsah a zpracování výroční zprávy o činnosti školy (viz 7 vyhlášky

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Životice u Nového Jičína, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Obsah 1. Základní údaje o škole (název, sídlo, charakteristika školy,

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2010/2011 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2009 2010 Zpracovala: Mgr. Eva Motalová 1 OBSAH: 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 6/7 Nové Město na Moravě,..7 Zpracoval: Mgr. Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název školy:

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

Výroční zpráva školy

Výroční zpráva školy Výroční zpráva školy školní rok 2008/2009 1 Výroční zpráva Základní školy a mateřské školy Mořina školní rok 2008/2009 Název a sídlo školy Základní škola a mateřská škola Mořina, Mořina 57, 267 17 Zřizovatel

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Vilémov, okres Chomutov. Adresa: Kadaňská 163, Vilémov. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Vilémov, okres Chomutov. Adresa: Kadaňská 163, Vilémov. Identifikátor: Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Vilémov, okres Chomutov Adresa: Kadaňská 163, 431 54 Vilémov Identifikátor: 600 077 322 Termín konání inspekce:

Více

Výroční zpráva o činnosti školní družiny

Výroční zpráva o činnosti školní družiny Základní škola a Mateřská škola Chlum, okres Příbram Chlum 16, 262 93 Nalžovice telefon: 318 864 157, www.zsamschlum.cz, email: zsmschlum@volny.cz, IČO: 71000461 Výroční zpráva o činnosti školní družiny

Více

Minimální preventivní program

Minimální preventivní program Minimální preventivní program ZŠ Semín 102, Přelouč 535 01 IČO: 70988838 Tel. 466 932 207 Prevence sociálně patologických jevů na základní škole zahrnuje především předcházení problémům s návykovými látkami

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Praskolesy, okres Beroun Praskolesy 104. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Praskolesy, okres Beroun Praskolesy 104. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Praskolesy, okres Beroun 267 54 Praskolesy 104 Identifikátor školy: 600 043 011 Termín konání inspekce: 11.

Více

Základní škola a mateřská škola Cejle, příspěvková organizace. Cejle 116, Batelov, IČO

Základní škola a mateřská škola Cejle, příspěvková organizace. Cejle 116, Batelov, IČO Základní škola a mateřská škola Cejle, příspěvková organizace Cejle 116, 58851 Batelov, v_zs.cejle@volny.cz, IČO 75022117 Výroční zpráva o činnosti Základní školy a mateřské školy Cejle za školní rok 2011/2012

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Malá Hraštice, okres Příbram. Malá Hraštice 57, Nový Knín. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Malá Hraštice, okres Příbram. Malá Hraštice 57, Nový Knín. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Malá Hraštice, okres Příbram Malá Hraštice 57, 262 03 Nový Knín Identifikátor školy: 600 054 659 Termín konání

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Sídlo: Moravské Bránice

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720. Dr. M. Horákové 1720, 397 01 Písek

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720. Dr. M. Horákové 1720, 397 01 Písek Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Dr. M. Horákové 1720, 397 01 Písek Identifikátor školy: 600 062 112 Termín

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic. Na Vyhlídce 6, 373 16 Dobrá Voda u Českých Budějovic

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic. Na Vyhlídce 6, 373 16 Dobrá Voda u Českých Budějovic Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic Na Vyhlídce 6, 373 16 Dobrá Voda u Českých Budějovic Identifikátor školy: 650

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Deštná. Adresa: náměstí Míru 45, Deštná. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Deštná. Adresa: náměstí Míru 45, Deštná. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Deštná Adresa: náměstí Míru 45, 378 25 Deštná Identifikátor školy: 650 040 953 Termín konání inspekce: 15. a

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok 2013 1997-2014 98

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok 2013 1997-2014 98 Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2013 1997-2014 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

ve školním roce 2016/2017

ve školním roce 2016/2017 Základní škola a mateřská škola Borkovany, okres Břeclav, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2016/2017 Zpracovala: RNDr. Michaela Bubíková V Borkovanech 25. 9. 2017

Více

školní rok 2013 / 2014

školní rok 2013 / 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2013 / 2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, DOHALICE, OKRES HRADEC KRÁLOVÉ Vypracoval: Mgr. Miroslav Schmidt Obsah 1. Základní údaje o škole 2 Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Jedlová, okres Svitavy Jedlová 2. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Jedlová, okres Svitavy Jedlová 2. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Jedlová, okres Svitavy 569 91 Jedlová 2 Identifikátor školy: 600 100 341 Termín konání inspekce: 18. - 20. duben 2006 Čj.: ČŠI

Více

ŠVP ZŠ HOSTĚRADICE Vydáno dne č. j. ZSHost/36 /2016

ŠVP ZŠ HOSTĚRADICE Vydáno dne č. j. ZSHost/36 /2016 ŠVP ZŠ HOSTĚRADICE Vydáno dne 30. 8. 2016 č. j. ZSHost/36 /2016 Obsah 1. Identifikační údaje 1. 1. Název školního vzdělávacího programu 1. 2. Předkladatel základní údaje 1. 3. Zřizovatel školy 1. 4. Platnost

Více

Chceme poskytnout našim dětem a žákům bez rozdílu kvalitní vzdělávání, atmosféru důvěry a porozumění, motivující prostředí.

Chceme poskytnout našim dětem a žákům bez rozdílu kvalitní vzdělávání, atmosféru důvěry a porozumění, motivující prostředí. ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLA PRO ŽIVOT č.j.291/07 Chceme poskytnout našim dětem a žákům bez rozdílu kvalitní vzdělávání, atmosféru důvěry a porozumění, motivující prostředí.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014 Za organizaci : Mgr. Lea Šmikmátorová, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY CHLUMÍN, příspěvková organizace. Školní rok 2017/2018. Zpracovala: Mgr.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY CHLUMÍN, příspěvková organizace. Školní rok 2017/2018. Zpracovala: Mgr. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY CHLUMÍN, příspěvková organizace Školní rok 2017/2018 Zpracovala: Mgr. Radka Franková 1 Výroční zpráva ZŠ a MŠ Chlumín, příspěvková organizace Obsah: 1.Základní

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2015 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2015 Za organizaci : Marie Horáková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO : 70988323

Více

školní rok 2014 / 2015

školní rok 2014 / 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2014 / 2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, DOHALICE, OKRES HRADEC KRÁLOVÉ Vypracoval: Mgr. Miroslav Schmidt Obsah 1. Základní údaje o škole 2 Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál,

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, 1 Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2014/2015 2 1.Základní charakteristika

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2013/2014 1.Základní charakteristika

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/2014 Vypracovala: PaedDr.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ústí nad Labem, České mládeže 230/2, příspěvková organizace. Adresa: České mládeže 230/2, Ústí nad Labem

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ústí nad Labem, České mládeže 230/2, příspěvková organizace. Adresa: České mládeže 230/2, Ústí nad Labem Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Ústí nad Labem, České mládeže 230/2, příspěvková organizace Adresa: České mládeže 230/2, 400 01 Ústí nad Labem Identifikátor: 600

Více

Základní škola a Mateřská škola Čachrov okres Klatovy, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Čachrov okres Klatovy, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Čachrov okres Klatovy, příspěvková organizace Čachrov 10, 339 01 Klatovy; IČO: 699 83 615 tel.: 378609 /311 ředitelna, /310 sborovna a kuchyně, /313 MŠ e-mail: reditel@skolacachrov.cz,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Loket, okres Sokolov. T. G. Masaryka 128, 357 33 Loket. Identifikátor školy: 600 073 041

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Loket, okres Sokolov. T. G. Masaryka 128, 357 33 Loket. Identifikátor školy: 600 073 041 Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Loket, okres Sokolov T. G. Masaryka 128, 357 33 Loket Identifikátor školy: 600 073 041 Termín konání inspekce: 20. 22. března

Více

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 26/27 Mateøská škola Janákova Základní škola a Mateøská škola námìstí Interbrigády, Praha 6, Antonína Èermáka 6 Základní škola a Mateřská škola náměstí Interbrigády,

Více

Základní škola a mateřská škola Ostřetín, okres Pardubice Minimální preventivní program pro školní rok 2011/2012

Základní škola a mateřská škola Ostřetín, okres Pardubice Minimální preventivní program pro školní rok 2011/2012 Základní škola a mateřská škola Ostřetín, okres Pardubice Minimální preventivní program pro školní rok 2011/2012 Obsah: Úvod Cíl minimálního preventivního programu Charakteristika školy Koordinace preventivních

Více

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010 / 2011 A/ Zpráva o činnosti školy Základní škola Víchová nad Jizerou Víchová nad Jizerou 140

Více

Popis realizovaných opatření

Popis realizovaných opatření Příloha č. 2 Závěrečná zpráva příjemců dotace z rozvojového programu Na podporu škol, které realizují inkluzívní vzdělávání a vzdělávání dětí a žáků se sociokulturním znevýhodněním na rok 2010, č.j. 10936/2010-27.

Více