Smlouva o dílo. Komerční banka, a. s. regionální pobočka Chomutov, č. účtu /0100 Číslo smlouvy objednatele:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o dílo. Komerční banka, a. s. regionální pobočka Chomutov, č. účtu /0100 Číslo smlouvy objednatele:"

Transkript

1 Přílha č. 2 Vzr návrhu smluvy díl Smluva díl Smluvní strany: Název: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Sídl: Zbrvská 4602, Chmutv IČ: DIČ: CZ Jejímž jménem jedná: Mgr. Jan Mareš Bankvní spjení: Kmerční banka, a. s. reginální pbčka Chmutv, č. účtu /0100 Čísl smluvy bjednatele: (dále jen Objednatel ) a Název: Sídl: IČ: DIČ: Splečnst zapsaná v: Jejímž jménem jedná: Telefn: Fax: Bankvní spjení: Čísl smluvy zhtvitele: Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč bchdním rejstříku vedeném Městským/Krajským sudem v Dplní uchazeč/dplní uchazeč, ddíl Dplní uchazeč, vlžka Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč, č. účtu Dplní uchazeč [dplnit] (dále jen Zhtvitel ) uzavřely dnešníh dne tut smluvu v suladu s ustanvením 536 a násl. zákna č. 513/1991 Sb., bchdní zákník, ve znění pzdějších předpisů (dále jen bchdní zákník ) (dále jen Smluva ) Strana 1 (celkem 15)

2 Smluvní strany, vědmy si svých závazků v tét Smluvě bsažených a s úmyslem být tut Smluvu vázány, dhdly se na následujícím znění Smluvy: 1. Základní ustanvení 1.1 Objednatel prhlašuje, že je právnicku sbu řádně zalženu a zapsanu pdle českéh právníh řádu a že splňuje veškeré pdmínky a pžadavky v tét Smluvě stanvené a je právněn tut Smluvu uzavřít a řádně plnit závazky v ní bsažené. 1.2 Zhtvitel prhlašuje, že je právnicku sbu řádně zalženu a zapsanu pdle českéh právníh řádu a že splňuje veškeré pdmínky a pžadavky v tét Smluvě stanvené a je právněn tut Smluvu uzavřít a řádně plnit závazky v ní bsažené. 1.3 Veřejnu zakázku se pr účely tét Smluvy rzumí veřejná zakázka Implementace rzvje služeb egvernmentu - Statutární měst Chmutv, nevyplývá-li z textu tét Smluvy výslvně něc jinéh. 1.4 Smluvu se rzumí tat smluva včetně všech jejích přílh. 2. Účel Smluvy 2.1 Účelem Smluvy je ddání infrmačníh systému a suvisejících služeb pr realizaci Veřejné zakázky. 3. Předmět Smluvy 3.1 Zhtvitel se tut Smluvu zavazuje pr Objednatele prvést díl, spčívající v implementaci: Prtálvéh řešení, v dílčích etapách: Analýza a přípravné práce Instalace HW a SW Vývj prtálu Frmuláře a živtní situace Virtuální prhlídka úřadu Rezervační systém Testvání Migrace d hstingvéh centra Migrace stávajícíh prtálu Piltní prvz (2 měsíce) Dluhdbéh důvěryhdnéh elektrnickéh úlžiště, v dílčích etapách: Analýza a přípravné práce Implementace Integrace na ESS (Spisvá služba) Piltní prvz (2 měsíce) Manažerskéh infrmačníh systému a datvéh skladu, v dílčích etapách: Analýza a přípravné práce Implementace IDM Strana 2 (celkem 15)

3 Definice reprtů Datvé kstky OLAP Uživatelské reprty Distribuční kanály Datvá pumpa Webvý frmulář pr ruční vstup dat Pumpa pr vstup ze subrvéh zdrje Analýza vrstvy DS Implementace prčišťvacích prcesů Datvé tržiště Piltní prvz (2 měsíce) způsbem v tét Smluvě stanveným (dále jen Díl ). 3.2 Pdrbný ppis Díla a pdrbné vymezení jedntlivých plnění dle tét Smluvy vychází z Přílhy č. 8 tét Smluvy Nabídka Zhtvitele a je bsažen v Přílha č. 1 Smluvy. 4. Dba plnění 4.1 Plnění předmětu dle tét Smluvy bude zahájen neprdleně p pdpisu tét Smluvy. 4.2 Celý předmět plnění Díla dle tét Smluvy je Zhtvitel pvinen splnit v termínech pdle Přílha č. tét Smluvy za předpkladu řádné a včasné sučinnsti Objednatele. 4.3 Účinnst tét smluvy nesknčí před sknčením účinnsti Servisní smluvy, která tvří přílhu č. 6 tét Smluvy. 5. Míst plnění 5.1 Místem plnění dle tét Smluvy jsu sídl a další pracviště Objednatele v Chmutvě. 6. Práva a pvinnsti Objednatele a Zhtvitele 6.1 Zhtvitel je pvinen: prvést Díl v rzsahu dle tét Smluvy, včas, s ptřebnu dbrnu péčí a prstřednictvím dbrně kvalifikvaných sb uvedených v Přílha č. 3 tét Smluvy Realizační tým; dbát prvzních ptřeb Objednatele a jeh vnitřních předpisů, s nimiž byl prkazatelně řádně předem seznámen; infrmvat Objednatele všech důležitých skutečnstech pr plnění Smluvy včetně mžných překážek plnění; ddržvat předpisy k zajištění chrany bezpečnsti a chrany zdraví při práci, pžární předpisy a další předpisy, kterými je Objednatel vázán a s nimiž byl Zhtvitel prkazatelně řádně předem seznámen; chránit práva duševníh vlastnictví náležející Objednateli jakž i práva třetích sb, která by mhla být plněním Smluvy dtčena; pstupvat v suladu s předpisy chraně sbních údajů a dat; Strana 3 (celkem 15)

4 na své vlastní náklady dškdnit Objednatele za nárky jakýchkli třetích sb vzniklé z th, že jakékli plnění pskytnuté Zhtvitelem dle tét Smluvy prušuje patent, autrské práv neb jiná práva k duševnímu vlastnictví neb neprávněně využívá záknem chráněné bchdní tajemství. Pdmínku tht dškdnění je, že Objednatel (a) předá Zhtviteli neprdleně známení jakémkli nárku, němž se dzví, (b) umžní Zhtviteli účinnu branu prti těmt nárkům neb mžnst je vypřádat a (c) pskytne Zhtviteli veškeru přiměřenu pmc při bhajbě neb vypřádání těcht nárků. 6.2 Zhtvitel je právněn: pužít k pskytvání plnění dle tét Smluvy subddavatele uvedené v Přílha č. 4 tét Smluvy Schválení subddavatelé. K úpravě či dplnění seznamu subddavatelů v Přílha č. 4 tét Smluvy v průběhu plnění Smluvy je třeba suhlas právněných sb bu smluvních stran; pžadvat na Objednateli nutnu sučinnst vyplývající z tét Smluvy. 6.3 Objednatel je pvinen: pskytvat nezbytné pdklady a infrmace a další sučinnst nutnu k plnění závazků Zhtvitele; pskytnut přístup k infrmačnímu systému Objednatele sbám určeným Zhtvitelem tak, aby mhly řádně plnit své pvinnsti stanvené v tét Smluvě; v případě přizvání nvých technických zařízení dbát na t, aby takvé zařízení byl kmpatibilní s řešením již implementvaným u Objednatele; zaplatit cenu za Díl v suladu s tut Smluvu. 6.4 Objednatel je právněn: pžadvat na Zhtviteli řádné a včasné plnění závazků vyplývajících z tét Smluvy. 7. Předání a převzetí díla 7.1 Závazek Zhtvitele prvést díl je splněn jeh řádným uknčením a předáním Objednateli Od kamžiku řádnéh uknčení jedntlivých etap II., III. a IV. díla běží piltní prvz příslušné části díla v délce uvedené v bdě 3.1. tét smluvy. Předpkladem úspěšnéh uknčení piltníh prvzu je řádný prvz (myšlen prvz bez vad bránících funkčnsti Díla) příslušné části díla p dbu uvedenu v bdě 3.1. O úspěšném uknčení piltníh prvzu bude mezi smluvními stranami sepsán prtkl. 7.3 Předání a převzetí Díla (akceptace) bude prbíhat p úspěšném uknčení piltníh prvzu jedntlivých etap, a t p dílčích etapách v termínech uvedených v Přílha č. tét Smluvy. Předáním pslední etapy je předán celé díl. Strana 4 (celkem 15)

5 7.4 Akceptační prcedura bude zahrnvat akceptační testy, které budu prbíhat na základě specifikace akceptačních testů bsahující ppis testů, testvací data, příslušné prstředí, přadí prvádění testů a akceptační kritéria specifikvaná v Přílze č.7 tét Smluvy Akceptační kriteria. Nedhdnu-li se smluvní strany jinak, vypracuje specifikaci akceptačních testů Zhtvitel a předá Objednateli ke schválení nejpzději třicet (30) dní před zahájením akceptační prcedury. Schválení bude prveden písemnu frmu v termínu deseti (10) pracvních dnů před zahájením akceptační prcedury. Jestliže Objednatel specifikaci akceptačních testů v uvedené lhůtě neschválí, je pvinen Zhtviteli v tét lhůtě sdělit připmínky k Zhtvitelem předlžené specifikaci akceptačních testů a pskytnut Zhtviteli veškeru ptřebnu sučinnst k dknčení a schválení specifikace akceptačních testů. Zhtvitel bude písemně infrmvat Objednatele, resp. jeh právněné sby nejméně deset (10) dní předem termínu plánvaných zahájení akceptačních testů. Objednatel se na tmt termínu se Zhtvitelem dhdne. Objednatel je právněn se těcht testů zúčastnit a svědčit funkčnst Díla či jeh částí, a t frmu prtklu, pdepsanéh právněnými sbami bu smluvních stran. 7.5 Předpkladem pr řádné předání Díla Zhtvitelem a převzetí tht Díla Objednatelem, a t frmu akceptačníh prtklu pdepsanéh právněnými sbami bu smluvních stran v suladu s dst. 7.1 tét Smluvy, je skutečnst, že Díl splní akceptační kritéria uvedená v Přílze č. 7 tét Smluvy, a bude prveden v suladu se specifikací Díla uvedenu v Přílha č. 1 tét Smluvy bez vad a neddělků. 7.6 Jestliže Díl splní akceptační kritéria akceptačních testů, Zhtvitel se zavazuje v den následující p uknčení akceptačních testů umžnit Objednateli Díl převzít a Objednatel se zavazuje v tmt termínu Díl převzít. Pkud Objednatel Díl v tmt termínu nepřevezme, má se za t, že Díl byl řádně předán a Objednatelem převzat právě v den následující p uknčení akceptačních testů. 7.7 Jestliže Díl nesplňuje stanvená akceptační kritéria kteréhkliv akceptačníh testu, je Objednatel pvinen bezdkladně p prvedení takvéh testu dručit Zhtviteli písemnu zprávu, ve které uvede a ppíše veškeré zjištěné nedstatky. Zhtvitel napraví tyt nedstatky a příslušné akceptační testy budu prvedeny znvu. Tent prces testvání a následných prav se bude pakvat, dkud Zhtvitel nesplní veškerá akceptační kritéria pr příslušný akceptační test. 7.8 Objednatel ptvrdí předání a převzetí Díla pdpisem akceptačníh prtklu, a t bezdkladně p úspěšném uknčení akceptačních testů Díla. Tent Objednatelem ptvrzený akceptační prtkl je pdkladem pr fakturaci ceny dle článku 9 tét Smluvy. Předáním a převzetím Díla strany stvrzují, že Díl byl prveden řádně a závazek Zhtvitele prvést Díl zanikl jeh řádným splněním. Pkud Objednatel neptvrdí akceptační prtkl nejpzději v den následující p uknčení akceptačních testů, bude akceptační prtkl pvažván za vystavený právě v tent den. 8. Předání a převzetí dkumentů Strana 5 (celkem 15)

6 8.1 Dkumenty, které jsu vypracvány Zhtvitelem na základě tét Smluvy a které se pskytují Objednateli jak sučást Díla, budu nejdříve předlženy Objednateli ve frmě návrhu k psuzení. 8.2 Objednatel je právněn ve lhůtě deseti (10) dnů d dručení příslušnéh návrhu písemně předlžit Zhtviteli veškeré své připmínky k návrhu. P vypřádání těcht připmínek upraví Zhtvitel příslušný návrh v suladu s dhdnutými změnami a předá Objednateli knečnu verzi dkumentů se zapracváním těcht dhdnutých změn. Pkud Zhtvitel dhdnuté změny d knečné verze dkumentů řádně zapracval, pvažuje se dkument za schválený a řádně převzatý v suladu s dst. 8.2 Smluvy; v pačném případě je Objednatel právněn pstupvat pdle první věty tht dst V případě, že Objednatel připmínky ve lhůtě uvedené v dst. 8.2 tét Smluvy nepředlží, má se za t, že s předlženým dkumentem suhlasí a dkument se pvažuje za řádně převzatý. 9. Cena a platební pdmínky 9.1 Cena Cena za prvedení Díla se stanví jak cena smluvní a byla dhdu smluvních stran stanvena částku Dplní uchazeč,- Kč (slvy: Dplní uchazeč krun českých) bez DPH, cž činí částku Dplní uchazeč,- Kč (slvy: Dplní uchazeč krun českých) včetně DPH, a t v členění dle částí plnění: Část plnění: Cena bez DPH v Kč Sazba DPH v % Cena celkem s DPH v Kč Prtálvé řešení Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dluhdbé důvěryhdné elektrnické úlžiště Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč Manažerský infrmační systém a datvý sklad Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč Celkvá cena díla Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč a v členění dle etap díla: Etapa Aktivita Cena bez DPH v Kč Sazba DPH v % Cena celkem s DPH v Kč I. Ddávka HW a základníh SW včetně prvků ICT bezpečnsti Dplní uchazeč Strana 6 (celkem 15)

7 II. III. IV. Vývj a implementace prtálvéh řešení Vývj a implementace řešení datvéh skladu a manažerskéh infrmačníh systému Vývj a implementace řešení dluhdbéh důvěryhdnéh elektrnickéh úlžiště (DDEÚ) Celkvá cena díla Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč Dplní uchazeč Pdrbněji je cena dílčích etap Díla uvedena v Přílha č. 5 tét Smluvy. Cena za řádné splnění a předání celéh předmětu plnění tét Smluvy se stanví dhdu smluvních stran jak nepřekrčitelná. Cena dle dst tét Smluvy je sjednána za celý předmět Smluvy. Cena zahrnuje všechny práce a ddávky, dále veškeré pplatky, náklady na dpravu a ubytvání členů implementačníh týmu Zhtvitele, čas strávený na cestě a veškeré další náklady spjené s plněním předmětu tét Smluvy. 9.2 Úhrada ceny Veškeré úhrady jsu prváděny na základě daňvéh dkladu faktury (dále jen faktura ). Splatnst všech faktur činí 30 dní de dne jejich dručení Objednateli. Dručvání faktury se řídí čl. 14 Smluvy. Zhtvitel je právněn fakturvat Objednateli cenu za dknčení a předání každé jedntlivé dílčí etapy, přičemž předání dílčí etapy bude sepsán Dílčí akceptační prtkl předání a převzetí etapy, pdepsaný běma smluvními stranami. Fakturu je Zhtvitel právněn Objednateli vystavit d 10 dnů d sepsání Dílčíh akceptačníh prtklu předání a převzetí díla za danu dílčí etapu. Smluvní cenu Díla je mžné překrčit puze, pkud djde v průběhu realizace díla ke změnám sazeb DPH. V tmt případě bude smluvní cena Díla upravena pdle výše sazeb DPH platných v dbě vzniku zdanitelnéh plnění. Faktura musí bsahvat veškeré údaje vyžadvané právními předpisy, zejm. Ustanvením 28 zákna č. 235/2004 Sb., dani z přidané hdnty, ve znění pzdějších předpisů a dále musí bsahvat infrmaci, že se jedná prjekt financvaný z IOP a čísl prjektu. Dále musí faktura bsahvat dkaz na Objednatelem ptvrzený akceptační prtkl neb na skutečnst, že akceptační prtkl je pvažván za vystavený. Pkud nebude faktura bsahvat stanvené náležitsti neb v ní nebudu správně uvedené Strana 7 (celkem 15)

8 ptřebné údaje, je Objednatel právněn vrátit ji Zhtviteli ve lhůtě pěti (5) dnů d jejíh dručení Objednateli s uvedením chybějících náležitstí neb nesprávných údajů. V takvém případě se ruší půvdní dba splatnsti a nvá lhůta splatnsti pčne běžet dručením pravené faktury Objednateli; v případě, že Objednatel fakturu vrátí, přestže faktura byla vystavena řádně a předepsané náležitsti bsahuje, lhůta se nestaví a pkud Objednatel fakturu nezaplatí v půvdním termínu splatnsti, je v prdlení. Peněžité částky se platí bankvním převdem na účet druhé smluvní strany uvedený ve faktuře. Peněžitá částka se pvažuje za zaplacenu připsáním příslušné částky ve prspěch bankvníh účtu právněné strany. V případě, že: a) úplata za zdanitelné plnění by měla být zcela (zčásti) pskytnuta bezhtvstním převdem na jiný účet než účet pskytvatele zdanitelnéh plnění, který je správcem daně zveřejněn způsbem umžňujícím dálkvý přístup, neb b) příjemce zdanitelnéh plnění bude rzhdnutím správce daně značen za nesplehlivéh plátce, je Objednatel právněn dvést DPH přím na účet správce daně 10. Vlastnické práv a práva užití 10.1 Vlastnické práv k hmtným sučástem Díla přechází na Objednatele dnem zaplacení ceny za příslušnu etapu Díla V případě, že je výsledkem činnsti Zhtvitele dle tét Smluvy díl, které pdléhá chraně pdle autrskéh zákna, získává úplným zaplacením ceny dle tét Smluvy Objednatel k takt vytvřenému dílu jak celku i k jeh jedntlivým částem nevýhradní nepřensné právnění k výknu práva jej užít, a t na území České republiky. Objednatel je právněn užívat takt vytvřené díl puze v suladu s účelem v tét Smluvě a za pdmínek jí stanvených. T platí i hledně veškerých technických řešení, kncepcí, knw-hw, pstupů či metd zpracvání dat, analytických nástrjů, sftware, pracvní dkumentace, diagramů, schémat a knceptů, pkud jsu vyvinuty Pskytvatelem při pskytvání služeb dle tét Smluvy a nemají charakter autrskéh díla. 11. Záruka za jakst 11.1 Zhtvitel nese dpvědnst za řádné a včasné splnění svých závazků z tét Smluvy vymezených v čl. 3 a v Přílha č. 1 tét Smluvy, a za t, že předmět tét Smluvy bude prst všech faktických a právních vad Zhtvitel dpvídá za vady, které má předmět plnění v dbě jeh předání Objednateli, neb které se prjeví v Zhtvitelem pskytnuté záruční dbě Zhtvitel pskytuje Objednateli na dbu 60 měsíců de dne předání pslední etapy Díla záruku za t, že Díl bude mít funkční vlastnsti uvedené v Přílha č. 1 tét Smluvy Záruční dba pčíná běžet dnem předání pslední etapy Díla pdle tét Smluvy. Strana 8 (celkem 15)

9 11.5 Vadami se rzumí: a ) vady, které brání v prvzu Díla (havarijní stavy), b) statní vady, které nebrání v prvzu Díla, 11.6 Zhtvitel je pvinen každu hlášenu záruční vadu bezplatně dstranit ve lhůtách níže uvedených Zhtvitel se zavazuje, že začne dstraňvat vady, které brání v prvzu Díla (havarijní stavy) tak, aby byl schpen tyt vady dstranit ve lhůtě uvedené v dst Ostatní vady, které nebrání v prvzu Díla, začne Zhtvitel dstraňvat nejpzději d 48 hdin p jejich nahlášení Objednatelem Zhtvitel je pvinen dstranit vady Díla, které brání v prvzu Díla (havarijní stavy) d 24 hdin d nahlášení takvé vady Objednatelem. Ostatní vady se Zhtvitel zavazuje dstranit d 5 kalendářních dnů d jejich nahlášení Objednatelem Bude-li zjištěna nedstranitelná vada, která brání v prvzu Díla (havarijní stav), má Objednatel práv dstupit d tét Smluvy. 12. Ochrana infrmací 12.1 Žádná ze smluvních stran nesmí zpřístupnit třetí sbě důvěrné infrmace, které při plnění tét Smluvy získala d druhé smluvní strany. T neplatí, mají-li být za účelem plnění tét Smluvy ptřebné infrmace zpřístupněny zaměstnancům, rgánům neb jejich členům a subddavatelům Zhtvitele pdílejících se na plnění dle tét Smluvy za stejných pdmínek, jaké jsu stanveny smluvním stranám v tmt článku 12, a t v jen rzsahu nezbytně nutném pr řádné plnění tét Smluvy Ochrana infrmací se nevztahuje na případy, kdy smluvní strana prkáže, že je tat infrmace veřejně dstupná, aniž by tut dstupnst způsbila sama smluvní strana; smluvní strana prkáže, že měla tut infrmaci k dispzici ještě před datem zpřístupnění druhu stranu, a že ji nenabyla v rzpru se záknem; může smluvní strana získat bezúplatně tut infrmaci d třetí sby, která není mezena v jejím zpřístupnění; bdrží smluvní strana d zpřístupňující strany písemný suhlas zpřístupňvat danu infrmaci; neb je-li zpřístupnění infrmace vyžadván záknem neb závazným rzhdnutím právněnéh rgánu Za důvěrné infrmace jsu dle tét Smluvy stranami pvažvány veškeré infrmace vzájemně pskytnuté v ústní, písemné neb elektrnické frmě, zejména infrmace, které se strany dzvěděly v suvislsti s tut Smluvu, jakž i knw-hw, jímž se rzumí veškeré pznatky bchdní, výrbní, technické či eknmické pvahy suvisející s činnstí smluvní strany, které mají skutečnu neb alespň ptenciální hdntu a které Strana 9 (celkem 15)

10 nejsu v příslušných bchdních kruzích běžně dstupné a mají být utajeny. Za důvěrné infrmace jsu dále dle tét Smluvy pvažvány sftware, diagnstika, dkumentace včetně manuálů a veškeré další infrmace, které jsu písemně značeny jak důvěrné infrmace Zhtvitele, pskytvatelů jejich licencí neb Objednatele Smluvní strany se zavazují, že nebudu důvěrné infrmace pskytnuté druhu stranu v listinné pdbě kpírvat jak celek, ani zčásti; tat pvinnst se nevztahuje na případy, kdy je t nezbytné k pravě, genervání neb mdifikvání důvěrných infrmací pr jejich právněné užití ve smyslu tét Smluvy. Smluvní strany patří každu kpii včetně jejíh paměťvéh nsiče veškerým značením důvěrnsti infrmace, které je uveden v dkumentu bsahujícím důvěrné infrmace pskytnutým druhu stranu Obě smluvní strany se zavazují nakládat s důvěrnými infrmacemi, které jim byly pskytnuty druhu stranu neb je jinak získaly v suvislsti s plněním tét Smluvy, jak s bchdním tajemstvím, zejména uchvávat je v tajnsti a učinit veškerá smluvní a technická patření zabraňující jejich zneužití či przrazení Smluvní strany se zavazují, že pučí své zaměstnance, statutární rgány, jejich členy a subddavatele, kterým jsu zpřístupněny důvěrné infrmace dle dst. 12.1, pvinnsti utajvat důvěrné infrmace ve smyslu tht článku Zhtvitel se zavazuje v suladu se záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů, ve znění pzdějších předpisů, zachvat mlčenlivst sbních údajích a bezpečnstních patřeních (včetně těch, které mu byly známeny Objednatelem), jejichž zveřejnění by hrzil zabezpečení sbních údajů, a t i v dbě p uknčení Smluvy Pvinnst utajvat důvěrné infrmace uvedené v tmt článku 12 zavazuje smluvní strany p dbu účinnsti tét Smluvy a p dbu dvu (2) let p uknčení jejich smluvníh vztahu Smluvní strana, která pruší pvinnsti vyplývajících z tét Smluvy hledně chrany důvěrných infrmací je pvinna zaplatit druhé smluvní straně smluvní pkutu ve výši ,- Kč (slvy jeden milin krun českých) za každé nikliv nepdstatné prušení takvé pvinnsti, a t d třiceti (30) dnů de dne dručení faktury vystavené na její uhrazení. Tím není dtčen ani mezen nárk na náhradu vzniklé škdy Žádné ustanvení tét Smluvy přitm nebrání neb nemezuje Zhtvitele ve zveřejnění, bchdním využití neb ve využití v jeh marketingvých aktivitách jakékliv technické znalsti, dvednsti neb zkušensti becné pvahy, kteru získal při plnění tét Smluvy. 13. Oprávněné sby 13.1 Každá ze smluvních stran jmenuje právněné sby, které budu vystupvat jak zástupci stran. Oprávněné sby zastupují smluvní stranu ve smluvních a bchdních záležitstech suvisejících s plněním tét Smluvy, zejména pdávají a přijímají infrmace Oprávněnu sbu Objednatele ve věcech bchdních a smluvních je: Ing. Václav Fiala Strana 10 (celkem 15)

11 Oprávněnu sbu ve věcech technických je: Milan Vlačiha 13.3 Oprávněnu sbu Zhtvitele ve věcech bchdních a smluvních je: Oprávněnu sbu ve věcech technických je: 13.4 Oprávněné sby budu právněny činit rzhdnutí závazná pr smluvní strany ve vztahu k tét Smluvě v rámci své pravmci. Oprávněné sby, nejsu-li statutárními rgány právněnými jednat jménem smluvních stran, však nejsu právněny prvádět změny ani zrušení tét Smluvy, nebude-li jim udělena speciální plná mc Smluvní strany jsu právněny jednstranně změnit právněné sby. Na tut změnu jsu pvinny druhu smluvní stranu písemně upzrnit. Změna je vůči druhé smluvní straně účinná de dne dručení známení změně Všechny dkumenty mající vztah k plnění Smluvy a zápisy z jednání musí být pdepsány právněnými sbami bu smluvních stran neb jejich zástupci, jsu-li určeni Dkumenty mající vliv na účinnst tét Smluvy a/neb na rzsah, dbu a/neb cenu plnění dle tét Smluvy, musí být za každu smluvní stranu pdepsány sbu (sbami) právněnu jednat jménem smluvní strany, neb sbu, kteru k tmu smluvní strana výslvně písemně zmcnila. Pkud tt zmcnění není sučástí tét Smluvy, musí být druhé smluvní straně pskytnut splu s takvýmt dkumentem. 14. Dručvání 14.1 Dručvání mezi smluvními stranami se uskutečňuje na adresy uvedené v záhlaví tét Smluvy. Smluvní strana má pvinnst známit d čtrnácti (14) dnů druhé smluvní straně změnu svéh sídla neb jiné kntaktní adresy, ppř. jiných údajů. Vůči druhé smluvní straně je změna účinná, až když se ní dzví Neznámí-li strana řádně změnu sídla, pvažuje se zásilka dručená na půvdní adresu za dručenu marným pkusem dručení dle dst Všechna známení mezi smluvními stranami, včetně návrhů, žádstí či infrmací, která se vztahují k tét Smluvě, neb která mají být učiněna na základě tét Smluvy neb v suvislsti s ní, musí být učiněna v písemné frmě a dručena druhé smluvní straně buď sbně, frmu registrvanéh pštvníh styku, prstřednictvím pčítačvé sítě či faxem. Pkud byl známení dstupení d Smluvy neb výzva k nápravě prušvání Smluvy zaslán elektrnicky či faxem, musí být d tří (3) dnů ptvrzen známením v listinné pdbě Oznámení se pvažují za dručená datem přijetí příslušné zásilky. Vrátí-li se známení některé ze smluvních stran druhé smluvní straně jak nedručitelné, pvažuje se pr účely tét Smluvy za den dručení pštvní zásilky třetí (3.) den p jejím ulžení na pště, i když se adresát tmt ulžení nedzvěděl. Byl-li dručván faxem či elektrnicku pštu, pvažuje se známení za dručené dnem ptvrzení jeh dručení druhu smluvní stranu v elektrnické frmě, jinak dručením známení v listinné pdbě. Strana 11 (celkem 15)

12 14.5 Za den dručení se též pvažuje den, kdy adresát převzetí zásilky dmítl. 15. Odpvědnst za škdu a prdlení 15.1 Smluvní strany nesu dpvědnst za způsbenu škdu v rámci platných právních předpisů a tét Smluvy Smluvní strany se zavazují k vyvinutí maximálníh úsilí k předcházení škdám a k minimalizaci vzniklých škd Žádná ze smluvních stran nedpvídá za škdu, která vznikla v důsledku věcně nesprávnéh neb jinak chybnéh zadání, které bdržela d druhé smluvní strany. V případě, že strana nesprávnsti bdrženéh zadání věděla neb měla vědět, se dpvědnsti zprstí jen, pkud na nesprávnst takvéh zadání druhu stranu písemně předem upzrnila Žádná ze smluvních stran není dpvědná za škdu neb prdlení způsbené prdlením s plněním závazků druhé smluvní strany Žádná ze smluvních stran není dpvědná za škdu neb prdlení způsbené klnstmi vylučujícími dpvědnst ( 374 bchdníh zákníku) Smluvní strany prhlašují, že celkvá předvídatelná výše škdy, která může z prušení pvinnstí dpvědné smluvní strany při plnění tét Smluvy vzniknut pškzené smluvní straně a kteru může neb mhla dpvědná smluvní strana v dbě vzniku tét Smluvy při vynalžení bvyklé péče předvídat, nepřesáhne částku rvnající se ceně dle tét Smluvy. Tt mezení se netýká škd způsbených smluvní stranu úmyslně. Smluvní strany shdně prhlašují, že v suladu s ust. 379 bchdníh zákníku se škda způsbená pškzené smluvní straně, převyšující výši předvídatelné škdy dle předchzí věty, nenahrazuje. Ušlý zisk, nepřímé a následné škdy se zásadně nenahrazují, pkud tt mezení umžňuje český právní řád. 16. Sankce 16.1 V případě prdlení s plněním peněžitéh závazku je smluvní strana, která je se zaplacením v prdlení, pvinna zaplatit druhé smluvní straně úrk z prdlení za každý i zapčatý den prdlení ve výši 0,05 % z dlužné částky, s níž je smluvní strana v prdlení V případě prdlení s prváděním částí Díla dle milníků uvedených v Přílha č. tét Smluvy výhradně z viny Zhtvitele je Zhtvitel pvinen zaplatit Objednateli smluvní pkutu ve výši 0,2% z ceny příslušné etapy Díla za každý i zapčatý den prdlení, a t až d celkvé výše 10% z celkvé ceny díla dle dstavce Při prušení ustanvení článku 17 činí smluvní pkuta dvanácti (12-) násbek průměrnéh hrubéh měsíčníh platu či jiné dměny účastníka prjektu, který pbíral v bdbí psledních tří (3) měsíců před uknčením splupráce s pškzenu smluvní stranu Ulžením smluvní pkuty není dtčen nárk na náhradu škdy v plné výši. 17. Vzájemné zaměstnávání zaměstnanců Strana 12 (celkem 15)

13 17.1 Každá smluvní strana se zavazuje, že během dby platnsti tét Smluvy a jeden (1) rk p jejím uknčení nezaměstná účastníky prjektu přidělené druhu smluvní stranu, ani s nimi nebude nijak splupracvat, vyjma splupráce nezbytné pr plnění tét Smluvy a vyjma případů, kdy s tím druhá smluvní strana bude výslvně písemně suhlasit. Za prušení tht závazku se pkládá i zaměstnání takvé sby vládající neb vládanu sbu druhé smluvní strany. Za tímt účelem se účastníkem prjektu rzumí kterákli sba, kteru smluvní strana pvěří tím, aby se dbrně pdílela na plnění jejíh závazku dle tét Smluvy bez hledu na t, zda takvá sba je neb není zaměstnancem dané smluvní strany. 18. Řešení sprů 18.1 Smluvní strany se zavazují vyvinut maximální úsilí k dstranění vzájemných sprů vzniklých na základě tét Smluvy neb v suvislsti s tut Smluvu a k jejich vyřešení zejména prstřednictvím jednání právněných sb neb pvěřených zástupců Veškeré spry vznikající z tét smluvy a v suvislsti s ní budu rzhdvány s knečnu platnstí u becných sudů České republiky. Místně příslušným sudem je becný sud bjednatele. 19. Platnst a účinnst a uknčení smluvy 19.1 Tat Smluva nabývá platnsti a účinnsti dnem jejíh pdpisu běma smluvními stranami 19.2 Objednatel je právněn dstupit d tét Smluvy v případě, že Zhtvitel je z důvdů na straně Zhtvitele v prdlení s předáním Díla neb jeh části déle než třicet (30) dní a nezjedná nápravu ani d třiceti (30) dnů d dručení písemnéh známení Objednatele takvém prdlení. Objednatel je právněn dstupit d Smluvy také v případě, že Zhtvitel se stane neslventním, hlásí úpadek, neb je prti němu prhlášen knkurs Zhtvitel má práv dstupit d tét Smluvy z následujících důvdů: Objednatel nemůže z důvdu existence klnstí vylučujících dpvědnst pkračvat v plnění závazku pdle tét Smluvy p dbu delší než 6 měsíců. Objednatel je v prdlení s placením právněně vystavených faktur Zhtvitele a tt prdlení trvá p dbu delší než třicet (30) dní p písemném upzrnění. Objednatel je zaviněně v prdlení s plněním svých závazků pdle tét Smluvy déle než třicet (30) dní a nezjedná nápravu ani d třiceti (30) dnů d dručení písemnéh známení Zhtvitele takvém prdlení Ve výše uvedených případech má Zhtvitel práv na zaplacení části ceny dpvídající plnění tét Smluvy až d kamžiku uknčení, a t splu s prkázanými náklady vzniklými Zhtviteli v suvislsti s uknčením Smluvy. Strana 13 (celkem 15)

14 19.5 Odstupení d Smluvy musí být prveden písemným známením na adresu druhé smluvní strany uvedenu v tét Smluvě. Odstupení d Smluvy je účinné dnem dručení známení neb dnem, kdy se za dručené pvažuje. 20. Závěrečná ustanvení 20.1 Tat Smluva představuje úplnu dhdu smluvních stran předmětu tét Smluvy a nahrazuje veškerá předešlá ujednání smluvních stran, a t ústní i písemná, není-li v ní stanven něc jinéh. Pkud by se kterékliv ustanvení tét Smluvy ukázal být neplatným z důvdů rzpru s kgentním ustanvením becně závazných právních předpisů, pak tat skutečnst nepůsbí neplatnst než nh knkrétníh ustanvení, pkud je ddělitelné d statníh bsahu Smluvy. Smluvní strany se zavazují takvé neplatné ustanvení nahradit dhdu svým bsahem nejbližší duchu takvéh neplatnéh ustanvení respektující pžadavky kgentních ustanvení právních předpisů Nestanví-li tat Smluva něc jinéh, je mžné ji měnit puze písemnu dhdu smluvních stran ve frmě vzestupně číslvaných ddatků tét Smluvy. Pdpisy sb právněných Smluvu za bě smluvní strany měnit musí být na téže listině Obě smluvní strany se zavazují nejpzději d dne převzetí pslední etapy Díla uzavřít smluvu ddávce služeb dbrné IT pdpry (Servisní smluva) k pskytvání pdpry a pzáručníh servisu, a t ve znění dle přílhy č. 6 tét Smluvy Zhtvitel se zavazuje mít p celu dbu platnsti tét Smluvy sjednán pjištění dpvědnsti za škdu způsbenu třetí sbě s limitem pjistnéh plnění na jednu škdnu událst minimálně 5 mil. Kč. Na vyžádání je Zhtvitel pvinen předlžit kpii pjistné smluvy Objednateli Zhtvitel je pvinen nejpzději d 28. únra každéh kalendářníh rku předlžit bjednateli seznam subddavatelů, kteří se na realizaci plnění předmětu tét Smluvy pdíleli splu s uvedením rzsahu pskytnutéh plnění. Nejpzději d 15 dnů p sknčení účinnsti tét Smluvy zhtvitel předlží seznam všech subddavatelů, kteří se na realizaci plnění předmětu tét Smluvy pdíleli, splu s uvedením rzsahu pskytnutých služeb, a t za celé bdbí platnsti tét Smluvy Veškerá práva a pvinnsti vyplývající z tét Smluvy přecházejí, pkud t pvaha těcht práv a pvinnstí nevylučuje, na právní nástupce smluvních stran Nedílnu sučást Smluvy tvří tyt přílhy: Přílha č. 1: Specifikace Díla Přílha č. 2: Harmngram plnění Strana 14 (celkem 15)

15 Přílha č. 3: Přílha č. 4: Přílha č. 5: Realizační tým Schválení subddavatelé Cenvá kalkulace Přílha č.. 6: Servisní smluva Přílha č. 7: Přílha č. 8: Akceptační kritéria Nabídka Zhtvitele Tat Smluva je uzavřena ve čtyřech (4) vyhtveních, z nichž každá strana bdrží p dvu (2) vyhtveních. Smluvní strany prhlašují, že si tut Smluvu přečetly, že s jejím bsahem suhlasí a na důkaz th k ní připjují svje pdpisy. Objednatel V Chmutvě dne.. Zhtvitel V dne..... Statutární měst Chmutv Mgr. Jan Mareš, primátr... xxx, Strana 15 (celkem 15)

16 Přílha č. 1 Smluvy díl Specifikace Díla Dplní uchazeč Strana 1 (celkem 1)

17 Přílha č. 2 Smluvy díl Harmngram plnění Etapa Aktivita uknčení I. Ddávka HW a základníh SW včetně prvků ICT bezpečnsti d 140 kalendářních dnů d pdpisu smluvy díl II. III. IV. Vývj a implementace prtálvéh řešení Vývj a implementace řešení datvéh skladu a manažerskéh infrmačníh systému Vývj a implementace řešení dluhdbéh důvěryhdnéh elektrnickéh úlžiště (DDEÚ) D 350 kalendářních dnů d pdpisu smluvy. D 364 kalendářních dnů d pdpisu smluvy. D 350 kalendářních dnů d pdpisu smluvy. Strana 1 (celkem 1)

18 Přílha č. 3 Smluvy díl Realizační tým Dplní uchazeč Strana 1 (celkem 1)

19 Přílha č. 4 Smluvy díl Schválení subddavatelé Dplní uchazeč, a v případě, že nemá v úmyslu subddavatele využít, pak tut skutečnst zde také uvede Strana 1 (celkem 1)

20 Přílha č. 5 Smluvy díl Cenvá kalkulace Dplní uchazeč dle nabídky a pžadvanéh členěn uvedenéh níže, a taktéž dplní detailní plžkvý rzpis každé jedntlivé etapy tak, aby byl v suladu s navrhvaným technickým řešením Část plnění: Cena bez DPH v Kč Sazba DPH v % Cena celkem s DPH v Kč Prtálvé řešení Dluhdbé důvěryhdné elektrnické úlžiště Manažerský infrmační systém a datvý sklad Náklady na IT pdpru de dne předání díla p dbu 120 měsíců Náklady na pzáruční servis (d 60 měsíců d uknčení záruky) Celý předmět plnění (Celkvá nabídkvá cena) Etapa Aktivita Cena bez DPH v Kč Sazba DPH v % Cena celkem s DPH v Kč I. II. III. IV. Ddávka HW a základníh SW včetně prvků ICT bezpečnsti Vývj a implementace prtálvéh řešení Vývj a implementace řešení datvéh skladu a manažerskéh infrmačníh systému Vývj a implementace řešení dluhdbéh důvěryhdnéh elektrnickéh úlžiště (DDEÚ) CELKEM Strana 1 (celkem 3)

21 SOUHRNNÝ ROZPOČET DLE ETAP Prtálvé řešení Diskvé ple Databázvý server Virtualizační server Aplikační server Switch Optický switch Aplikační firewall/balancer/ssl terminátr Licence OS Licence OS Licence SQL Cnnectry Analýza a přípravné práce Instalace HW a SW Vývj prtálu Frmuláře a živtní situace Virtuální prhlídka úřadu Rezervační systém Testvání Migrace d hstingvéh centra Migrace stávajícíh prtálu Celkem ETAPA I ETAPA II ETAPA III ETAPA IV cena bez DPH v Kč Dluhdbé důvěryhdné elektrnické úlžiště Licence DDEÚ Analýza a přípravné práce Implementace Integrace s ESS Celkem Manažerský IS a datvý sklad Prvky IDM (karty, čtečky, HSM mduly) Diskvé ple Server Datvé úlžiště Licence Analýza a přípravné práce Implementace IDM Strana 2 (celkem 3)

22 Definice reprtů Datvé kstky OLAP Uživatelské reprty Distribuční kanály Datvá pumpa Webvý frmulář pr ruční vstup dat Pumpa pr vstup ze subrvéh zdrje Analytická vrstva DS Implementace prčišťvacích prcesů Datvé tržiště Celkem CELKEM Strana 3 (celkem 3)

23 Přílha č. 6 Smluvy díl Servisní smluva Smluvní strany: Název: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Sídl: Zbrvská 4602, Chmutv IČ: DIČ: CZ Zastupené: Mgr. Jan Mareš Bankvní spjení: Kmerční banka, a. s. reginální pbčka Chmutv, č. účtu /0100 Čísl smluvy bjednatele: (dále jen Objednatel ) a Název: Dplní uchazeč Sídl: Dplní uchazeč IČ: Dplní uchazeč DIČ: Dplní uchazeč Splečnst zapsaná v: bchdním rejstříku vedeném Městským/Krajským sudem v Dplní uchazeč/dplní uchazeč, ddíl Dplní uchazeč, vlžka Dplní uchazeč Jejímž jménem jedná: Dplní uchazeč Telefn: Dplní uchazeč Fax: Dplní uchazeč Bankvní spjení: Dplní uchazeč, č. účtu Dplní uchazeč Čísl smluvy zhtvitele: [dplnit] (dále jen Pskytvatel ) uzavřely dnešníh dne tut smluvu v suladu s ustanvením 269 dst. 2 zákna č. 513/1991 Sb., bchdní zákník, ve znění pzdějších předpisů (dále jen bchdní zákník ) (dále jen Servisní smluva ) Strana 1 (celkem 10)

24 Smluvní strany, vědmy si svých závazků v tét Smluvě bsažených a s úmyslem být tut Smluvu vázány, dhdly se na následujícím znění Smluvy: 1. Základní ustanvení 1.1 Smluvní strany uzavřely dne... smluvu díl č.... (dále jen Smluva díl ), na základě které Pskytvatel prvedl pr Objednatele díl spčívající v implementaci služeb egvernmentu (dále jen Díl ). Díl se skládá ze 3 částí, a t 1. prtálvé řešení, 2. dluhdbé důvěryhdné elektrnické úlžiště a 3. manažerský infrmační systém a datvý sklad (dále jen Části díla ). 1.2 Ve Smluvě díl se smluvní strany zavázaly uzavřít tut Smluvu, a t za účelem pskytvání IT pdpry a pzáručníh servisu k Dílu. 1.3 Pr účely tét Smluvy se rzumí: a) Smluvu tat servisní smluva, b) Smluvu díl smluva díl uvedená v bdě 1.1. tét Smluvy, c) Dílem díl zhtvené na základě Smluvy díl uvedené v bdě 1.1 tét Smluvy, d) Veřejnu zakázku - veřejná zakázka Implementace rzvje služeb egvernmentu - Statutární měst Chmutv, e) Službami služby pskytvané dle tét Smluvy, uvedené v bdě 2.2. Smluvy nevyplývá-li z textu tét Smluvy výslvně něc jinéh. 2. Předmět Smluvy 2.1 Pskytvatel se tut Smluvu zavazuje pskytvat Objednateli níže specifikvané služby spčívající v pskytvání IT pdpry a pzáručníh servisu k Dílu (dále splečně jen Služby ) a Objednatel se zavazuje platit mu za t úplatu. 2.2 Předmětem činnsti Pskytvatele se rzumí: a) Pskytvání IT pdpry k Dílu - zajištění funkcinality díla a zapracvávání nutných legislativních úprav závazných pr tut blast b) Pskytvání pzáručníh servisu k Dílu dstraňvání veškerých vad Díla 3. Dba plnění 3.1 Pskytvatel je pvinen pskytvat Objednateli Služby p dbu určitu, a t v následujícím bdbí: a) IT pdpra k Dílu de dne předání Díla p dbu záruky a dalších 5 let p jejím sknčení (tj. 120 měsíců) Strana 2 (celkem 10)

25 b) Pzáruční servis de dne následujícíh p uplynutí záruční dby Díla dle Smluvy díl, p dbu 5 let 4. Míst plnění 4.1 Místem plnění dle tét Smluvy jsu sídl a další pracviště Objednatele v Chmutvě. 5. Práva a pvinnsti Objednatele a Pskytvatele 5.1 Pskytvatel je pvinen: pskytvat Služby v rzsahu dle tét Smluvy, včas, s ptřebnu dbrnu péčí a prstřednictvím dbrně kvalifikvaných sb.; Objednatel pužije pr ptřeby plnění dle tét Smluvy kntakt na Helpsdesk Pskytvatele, který je: dplní uchazeč. či kntakt na zástupce Pskytvatele uvedený níže. dbát prvzních ptřeb Objednatele a jeh vnitřních předpisů, s nimiž byl prkazatelně řádně předem seznámen; infrmvat Objednatele všech důležitých skutečnstech pr plnění Smluvy včetně mžných překážek plnění; ddržvat předpisy k zajištění chrany bezpečnsti a chrany zdraví při práci, pžární předpisy a další předpisy, kterými je Objednatel vázán a s nimiž byl Pskytvatel prkazatelně řádně předem seznámen; chránit práva duševníh vlastnictví náležející Objednateli jakž i práva třetích sb, která by mhla být plněním Smluvy dtčena; pstupvat v suladu s předpisy chraně sbních údajů a dat; na své vlastní náklady dškdnit Objednatele za nárky jakýchkli třetích sb vzniklé z th, že jakékli plnění pskytnuté Pskytvatel dle tét Smluvy prušuje patent, autrské práv neb jiná práva k duševnímu vlastnictví neb neprávněně využívá záknem chráněné bchdní tajemství. Pdmínku tht dškdnění je, že Objednatel (a) předá Pskytvateli neprdleně známení jakémkli nárku, němž se dzví, (b) umžní Pskytvateli účinnu branu prti těmt nárkům neb mžnst je vypřádat a (c) pskytne Pskytvateli veškeru přiměřenu pmc při bhajbě neb vypřádání těcht nárků. 5.2 Pskytvatel je právněn: pužít k pskytvání plnění dle tét Smluvy subddavatele uvedené v Přílze č. 2 tét Smluvy Schválení subddavatelé. K úpravě či dplnění seznamu subddavatelů v průběhu plnění Smluvy je třeba suhlas právněných sb bu smluvních stran; Strana 3 (celkem 10)

26 pžadvat na Objednateli nutnu sučinnst vyplývající z tét Smluvy. 5.3 Objednatel je pvinen: pskytvat nezbytné pdklady a infrmace a další sučinnst nutnu k plnění závazků Pskytvatel; pskytnut přístup k infrmačnímu systému Objednatele sbám určeným Pskytvatel tak, aby mhly řádně plnit své pvinnsti stanvené v tét Smluvě; v případě přizvání nvých technických zařízení dbát na t, aby takvé zařízení byl kmpatibilní s řešením již implementvaným u Objednatele; zaplatit cenu za pskytvání Služeb v suladu s tut Smluvu. 5.4 Objednatel je právněn: pžadvat na Pskytvateli řádné a včasné plnění závazků vyplývajících z tét Smluvy. 6. Cena a platební pdmínky 6.1 Cena Cena za pskytvání Služeb se stanví jak cena smluvní a byla dhdu smluvních stran stanvena takt: a) za Pskytvání IT pdpry k Dílu ve výši: měsíčně bez DPH DPH měsíčně měsíčně včetně DPH dplní uchazeč Kč dplní uchazeč Kč dplní uchazeč Kč b) za pskytvání pzáručníh servisu k Dílu dle ceníku uvedenéh v přílze č. 1 tét Smluvy, nejvýše však rčně d celkvé výše 0,5% z celkvé ceny Díla dle Smluvy díl. V případě dsažení tht limitu je Pskytvatel pvinen pskytvat v příslušném rce další pzáruční servis k Dílu zdarma. Cena za řádné pskytvání Služeb se stanví dhdu smluvních stran jak nepřekrčitelná. Cena zahrnuje všechny práce a ddávky, dále veškeré pplatky, náklady na dpravu a ubytvání, čas strávený na cestě, náklady na materiál a veškeré další náklady spjené s plněním předmětu tét Smluvy. 6.2 Úhrada ceny Veškeré úhrady jsu prváděny měsíčně na základě daňvéh dkladu faktury (dále jen faktura ). Strana 4 (celkem 10)

27 Splatnst všech faktur činí 30 dní de dne jejich dručení Objednateli. Pskytvatel je pvinen vystavit a dručit Objednateli fakturu vždy d 20. dne měsíce následujícíh p měsíci, ve kterém byly Služby pskytnuty. Smluvní cenu je mžné překrčit puze v případě, že djde v průběhu pskytvání Služeb dle tét Smluvy ke změně sazby DPH. V tmt případě bude smluvní cena upravena pdle výše sazeb DPH platných v dbě vzniku zdanitelnéh plnění. Faktura musí bsahvat veškeré údaje vyžadvané právními předpisy, zejm. Ustanvením 28 zákna č. 235/2004 Sb., dani z přidané hdnty, ve znění pzdějších předpisů. Pkud nebude faktura bsahvat stanvené náležitsti neb v ní nebudu správně uvedené ptřebné údaje, je Objednatel právněn vrátit ji Pskytvateli ve lhůtě pěti (5) dnů d jejíh dručení Objednateli s uvedením chybějících náležitstí neb nesprávných údajů. V takvém případě se ruší půvdní dba splatnsti a nvá lhůta splatnsti pčne běžet dručením pravené faktury Objednateli; v případě, že Objednatel fakturu vrátí, přestže faktura byla vystavena řádně a předepsané náležitsti bsahuje, lhůta se nestaví a pkud Objednatel fakturu nezaplatí v půvdním termínu splatnsti, je v prdlení. Peněžité částky se platí bankvním převdem na účet druhé smluvní strany uvedený ve faktuře. Peněžitá částka se pvažuje za zaplacenu připsáním příslušné částky ve prspěch bankvníh účtu právněné strany. V případě, že: a) úplata za zdanitelné plnění by měla být zcela (zčásti) pskytnuta bezhtvstním převdem na jiný účet než účet pskytvatele zdanitelnéh plnění, který je správcem daně zveřejněn způsbem umžňujícím dálkvý přístup, neb b) příjemce zdanitelnéh plnění bude rzhdnutím správce daně značen za nesplehlivéh plátce, je Objednatel právněn dvést DPH přím na účet správce daně. 7. Vlastnické práv a práva užití 7.1 Jestliže je výsledkem pskytvání Služeb dle tét smluvy díl, přechází vlastnické práv k jeh hmtným sučástem na Objednatele dnem prvedení tht díla. 7.2 V případě, že je výsledkem činnsti Pskytvatele dle tét Smluvy díl, které pdléhá chraně pdle autrskéh zákna, získává Objednatel jeh prvedením k takt vytvřenému dílu jak celku i k jeh jedntlivým částem nevýhradní nepřensné právnění k výknu práva jej užít, a t na území České republiky. Objednatel je právněn užívat takt vytvřené díl puze v suladu s jeh účelem. T platí i hledně veškerých technických řešení, kncepcí, knw-hw, pstupů či metd zpracvání dat, analytických nástrjů, sftware, pracvní dkumentace, diagramů, schémat a knceptů, pkud jsu vyvinuty Pskytvatelem při pskytvání služeb dle Strana 5 (celkem 10)

28 tét Smluvy a nemají charakter autrskéh díla. 8. Pdmínky pskytvání Služeb 8.1. Pskytvatel je pvinen v rámci pzáručníh servisu dstraňvat všechny hlášené vady Díla v následujících lhůtách: a ) vady, které brání v prvzu Díla (havarijní stavy), začne Pskytvatel dstraňvat bezdkladně, tj. d 24 hdin p jejich nahlášení Objednatelem. b) statní vady, které nebrání v prvzu Díla, začne Pskytvatel dstraňvat nejpzději d 48 hdin p jejich nahlášení Objednatelem. c) vady, které brání v prvzu Díla (havarijní stavy), dstraní Pskytvatel d 24 hdin d nahlášení takvé vady Objednatelem. d) statní vady dstraní Pskytvatel d 5 kalendářních dní d jejich nahlášení Objednatelem Pskytvatel je pvinen pskytvat IT pdpru k dílu průběžně a dle ptřeb Objednatele. Nepskytne-li Pskytvatel IT pdpru v přiměřené dbě d výzvy Objednatele, je v prdlení. 9. Záruka za jakst 9.1 Pskytvatel nese dpvědnst za řádné a včasné splnění svých závazků z tét Smluvy a za t, že předmět tét Smluvy bude prst všech faktických a právních vad. 9.2 Pskytvatel dpvídá za vady, které má předmět plnění v dbě jeh předání Objednateli, neb které se prjeví v pskytnuté záruční dbě. 9.3 Pskytvatel pskytuje Objednateli záruku za jakst na dbu 24 měsíců de dne předání každéh plnění dle tét Smluvy. Záruční dba na jedntlivá plnění však nesknčí dříve, než záruka za jakst Díla dle Smluvy díl. 9.4 Pskytvatel je pvinen každu hlášenu záruční vadu bezplatně dstranit ve lhůtách níže uvedených. 9.5 Pskytvatel se zavazuje, že začne dstraňvat vady, které brání v prvzu Díla (havarijní stavy) tak, aby byl schpen tyt vady dstranit ve lhůtě uvedené v dst Ostatní vady, které nebrání v prvzu Díla, začne Pskytvatel dstraňvat nejpzději d 48 hdin p jejich nahlášení Objednatelem. 9.6 Pskytvatel je pvinen dstranit vady Díla, které brání v prvzu Díla (havarijní stavy) d 24 hdin d nahlášení takvé vady Objednatelem. Ostatní vady se Pskytvatel zavazuje dstranit d 5 kalendářních dní d jejich nahlášení Objednatelem. Strana 6 (celkem 10)

29 9.7 Bude-li zjištěna nedstranitelná vada, která brání v prvzu Díla (havarijní stav), má Objednatel práv dstupit d tét Smluvy. 10. Oprávněné sby 10.1 Každá ze smluvních stran jmenuje právněné sby, které budu vystupvat jak zástupci stran. Oprávněné sby zastupují smluvní stranu ve smluvních a bchdních záležitstech suvisejících s plněním tét Smluvy, zejména pdávají a přijímají infrmace Oprávněnu sbu Objednatele ve věcech bchdních a smluvních je: Ing. Václav Fiala Oprávněnu sbu Objednatele ve věcech technických je: Milan Vlačiha 10.3 Oprávněnu sbu Pskytvatele ve věcech bchdních a smluvních je: Oprávněnu sbu Pskytvatele ve věcech technických je: 10.4 Oprávněné sby budu právněny činit rzhdnutí závazná pr smluvní strany ve vztahu k tét Smluvě v rámci své pravmci. Oprávněné sby, nejsu-li statutárními rgány právněnými jednat jménem smluvních stran, však nejsu právněny prvádět změny ani zrušení tét Smluvy, nebude-li jim udělena speciální plná mc Smluvní strany jsu právněny jednstranně změnit právněné sby. Na tut změnu jsu pvinny druhu smluvní stranu písemně upzrnit. Změna je vůči druhé smluvní straně účinná de dne dručení známení změně Všechny dkumenty mající vztah k plnění Smluvy a zápisy z jednání musí být pdepsány právněnými sbami bu smluvních stran neb jejich zástupci, jsu-li určeni Dkumenty mající vliv na účinnst tét Smluvy a/neb na rzsah, dbu a/neb cenu plnění dle tét Smluvy, musí být za každu smluvní stranu pdepsány sbu (sbami) právněnu jednat jménem smluvní strany, neb sbu, kteru k tmu smluvní strana výslvně písemně zmcnila. Pkud tt zmcnění není sučástí tét Smluvy, musí být druhé smluvní straně pskytnut splu s takvýmt dkumentem. 11. Dručvání 11.1 Dručvání mezi smluvními stranami se uskutečňuje na adresy uvedené v záhlaví tét Smluvy. Smluvní strana má pvinnst známit d čtrnácti (14) dnů druhé smluvní straně změnu svéh sídla neb jiné kntaktní adresy, ppř. jiných údajů. Vůči druhé smluvní straně je změna účinná, až když se ní dzví Neznámí-li strana řádně změnu sídla, pvažuje se zásilka dručená na půvdní adresu za dručenu marným pkusem dručení dle dst Všechna známení mezi smluvními stranami, včetně návrhů, žádstí či infrmací, která se vztahují k tét Smluvě, neb která mají být učiněna na základě tét Strana 7 (celkem 10)

30 Smluvy neb v suvislsti s ní, musí být učiněna v písemné frmě a dručena druhé smluvní straně buď sbně, frmu registrvanéh pštvníh styku, prstřednictvím pčítačvé sítě či faxem. Pkud byl známení dstupení d Smluvy neb výzva k nápravě prušvání Smluvy zaslán elektrnicky či faxem, musí být d tří (3) dnů ptvrzen známením v listinné pdbě Oznámení se pvažují za dručená datem přijetí příslušné zásilky. Vrátí-li se známení některé ze smluvních stran jak nedručitelné, pvažuje se pr účely tét Smluvy za den dručení pštvní zásilky třetí (3.) den p jejím ulžení na pště, i když se adresát tmt ulžení nedzvěděl. Byl-li dručván faxem či elektrnicku pštu, pvažuje se známení za dručené dnem ptvrzení jeh dručení druhu smluvní stranu v elektrnické frmě, jinak dručením známení v listinné pdbě Za den dručení se též pvažuje den, kdy adresát převzetí zásilky dmítl. 12. Odpvědnst za škdu a prdlení 12.1 Smluvní strany nesu dpvědnst za způsbenu škdu v rámci platných právních předpisů a tét Smluvy Smluvní strany se zavazují k vyvinutí maximálníh úsilí k předcházení škdám a k minimalizaci vzniklých škd Žádná ze smluvních stran nedpvídá za škdu, která vznikla v důsledku věcně nesprávnéh neb jinak chybnéh zadání, které bdržela d druhé smluvní strany. V případě, že strana nesprávnsti bdrženéh zadání věděla neb měla vědět, se dpvědnsti zprstí jen, pkud na nesprávnst takvéh zadání druhu stranu písemně předem upzrnila Žádná ze smluvních stran není dpvědná za škdu neb prdlení způsbené prdlením s plněním závazků druhé smluvní strany Žádná ze smluvních stran není dpvědná za škdu neb prdlení způsbené klnstmi vylučujícími dpvědnst ( 374 bchdníh zákníku) Smluvní strany prhlašují, že celkvá předvídatelná výše škdy, která může z prušení pvinnstí dpvědné smluvní strany při plnění tét Smluvy vzniknut pškzené smluvní straně a kteru může neb mhla dpvědná smluvní strana v dbě vzniku tét Smluvy při vynalžení bvyklé péče předvídat, nepřesáhne částku rvnající se celkvé ceně dle tét Smluvy za celu dbu jejíh trvání. Tt mezení se netýká škd způsbených smluvní stranu úmyslně. Smluvní strany shdně prhlašují, že v suladu s ust. 379 bchdníh zákníku se škda způsbená pškzené smluvní straně, převyšující výši předvídatelné škdy dle předchzí věty, nenahrazuje. Ušlý zisk, nepřímé a následné škdy se zásadně nenahrazují, pkud tt mezení umžňuje český právní řád. 13. Sankce Strana 8 (celkem 10)

31 13.1 V případě prdlení s plněním peněžitéh závazku je smluvní strana, která je se zaplacením v prdlení, pvinna zaplatit druhé smluvní straně úrk z prdlení za každý i zapčatý den prdlení ve výši 0,05 % z dlužné částky, s níž je smluvní strana v prdlení V případě prdlení s pskytváním Služeb dle tét smluvy je Pskytvatel pvinen zaplatit smluvní pkutu ve výši: a) ,- Kč za každu hdinu prdlení se zapčetím s dstraňvání vady dle bdu 8.1. písm. a) tét Smluvy b) ,- Kč za každu hdinu prdlení se zapčetím s dstraňvání vady dle bdu 8.1. písm. b) tét Smluvy c) ,- Kč za každu hdinu prdlení s dstraněním vady dle bdu 8.1. písm. c) tét Smluvy d) ,- Kč za každý den prdlení s dstraněním vady dle bdu 8.1. písm. d) tét Smluvy e) ,- Kč za každý den prdlení s pskytnutím IT pdpry k Dílu dle bdu 8.2 tét smluvy 13.3 Ulžením smluvní pkuty není dtčen nárk na náhradu škdy v plné výši. 14. Řešení sprů 14.1 Smluvní strany se zavazují vyvinut maximální úsilí k dstranění vzájemných sprů vzniklých na základě tét Smluvy neb v suvislsti s tut Smluvu a k jejich vyřešení zejména prstřednictvím jednání právněných sb neb pvěřených zástupců Veškeré spry vznikající z tét smluvy a v suvislsti s ní budu rzhdvány s knečnu platnstí u becných sudů České republiky. Místně příslušným sudem je becný sud Objednatele. Platnst a účinnst a uknčení smluvy 15.1 Tat Smluva nabývá platnsti a účinnsti dnem jejíh pdpisu běma smluvními stranami 15.2 Objednatel je právněn vypvědět tut Smluvu v případě, že Pskytvatel je z důvdů na straně Zhtvitele v prdlení s pskytváním Služeb déle než třicet (30) dní a nezjedná nápravu ani d třiceti (30) dnů d dručení písemnéh známení Objednatele takvém prdlení. Objednatel je právněn Smluvu vypvědět také v případě, že Pskytvatel se stane neslventním, hlásí úpadek, neb je prti němu prhlášen knkurs. Účinky výpvědi nastávají jejím dručením Pskytvateli Pskytvatel má práv vypvědět tut Smluvu v případě, že je Objednatel v prdlení s placením právněně vystavené faktury Pskytvatel a tt prdlení trvá p dbu delší Strana 9 (celkem 10)

SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smlouva") Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710

SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva) Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710 SMLOUVA Č. S/2015/R1055 SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smluva") uzavřená pdle 2586 a násl. zákna č, 89/2012 Sb., Občanský zákník Smluvní strany Zadavatel: Sídlem: Osba právněná: Kntaktní sba: Česká republika

Více

Shop System - Smlouva o poskytování software

Shop System - Smlouva o poskytování software Shp System - Smluva pskytvání sftware Pskytvatel: NetSystems Slutin s.r.., zapsaná v bchdním rejstříku Městskéh sudu v Praze, ddíl C, vlžka 151732 Zenklva 37, Praha 8, Libeň 180 00 IČ: 28896416, DIČ: CZ28896416

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Smluva uzavření buducí kupní smluvy Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: 1. Jmén buducíh prdávajícíh, r.č..., bytem., jak buducí prdávající na straně jedné (dále jen buducí prdávající

Více

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 13904/P/2019-HSPH Čj.: UZSVM/P/9669/2019-HSPH Smluva díl ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 uzavřená dle ustanvení 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, ve znění pzdějších předpisů (dále jen bčanský

Více

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami Smluva revitalizaci, svícení, bnvě, údržbě a prvzvání distribuční sustavy elektrické energie sítě veřejnéh světlení na základě metdy Energy Perfrmance and Quality Cntracting uzavřená pdle 1746 dst. 2 bčanskéh

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluva bchdním zastupení Zastupený CZ.NIC, z. s. p.. sídl Americká 23, 12000 Praha 2 IČ 67985726 DIČ CZ67985726 zastupený Mgr. Ondřejem Filipem, výknným ředitelem sdružení a Obchdní zástupce Se sídlem

Více

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané Husv náměstí 42 41156 Bhušvice nad Ohří tel.: +420 416781122 fax: +420 416781122 e-mail: mu@bhusvice.cz Bhušvice nad Ohří, dne 8.března 2011 Věc: Výzva k pdání cenvé nabídky na veřejnu zakázku maléh rzsahu

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ. Sankce

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ. Sankce PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ Sankce OBSAH 1 UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 2 NEOPRÁVNĚNÉ NÁROKOVÁNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 3 PODMÍNKY UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 4 VÝŠE SMLUVNÍ POKUTY...

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL Obchdní pdmínky zadavatele Čísl smluvy kupujícíh: Čísl smluvy prdávajícíh: RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL uzavřená níže uvedenéh dne, měsíce a rku v suladu s ust. 92

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ Česká pšta, s.p. Praha 1, Plitických vězňů 909/4, PSČ 225 99 zapsán v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze ddíl A, vlžka 7565 IČO: 47 11 49 83 DIČ: CZ47 11 49 83 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Druh

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE S V A Z E K O B C Í M I K R O R E G I O N O B C Í P A M Á T K O V É Z Ó N Y 1 8 6 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pr veřejnu zakázku maléh rzsahu Veřejná zakázka Vydávání Zpravdaje

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka maléh rzsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 dst. 3 a 18 dst. 5 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod Výzva k pdání nabídky na veřejnu zakázku: Právní služby a pradenství pr Reginální radu reginu sudržnsti Jihvýchd zadávanu pdle 6 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, jak zakázku

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Sankce

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Sankce PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ Sankce OBSAH 1 UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 2 NEOPRÁVNĚNÉ NÁROKOVÁNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 3 PODMÍNKY UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 4 VÝŠE

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Stavba

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Č. j. 3/2011-PK Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky 46/11/29 Název prgramu: Registrační čísl prjektu Název prjektu: Operační prgram Vzdělávání pr knkurenceschpnst CZ.1.07/4.1.00/06.0001 CZ.1.07/4.1.00/06.0002

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce maléh rzsahu na stavební práce a ddávky, nespadající pd aplikaci Zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách. Druh zadávacíh řízení: Veřejná zakázka maléh rzsahu na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice Zadávací dkumentace k zakázce maléh rzsahu na služby č. 6/2012 dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) pr zpracvání nabídky Název veřejné zakázky: Obchdní

Více

Smlouva o poskytnutí péče o dítě předškolního věku

Smlouva o poskytnutí péče o dítě předškolního věku Smluva pskytnutí péče dítě předšklníh věku (uzavřené pdle zákna č. 40/1964 Sb., ve znění pzdějších předpisů) Šklka Ježeček, s.r.., se sídlem Na Králvě 668/5, Praha Slivenec 154 00 IČ 24659215, DIČ CZ24659215

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Měst Odstranění závad z revize elektrickéh zařízení v bjektu č.p. 826 ul. Bartňva v Pardubicích 1. Základní údaje zadavateli:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ve ve STATUTÁRNÍ MĚST PAVA MMPP00GGM6U Smluva výknu autrskéh dzru Zakázka: Zlatníky a Milstvice kanalizace Článek I. Smluvní strany Stavebník: se sídlem: zastupen: IČ: DIČ: datvá schránka: bankvní spjení:

Více

S M L O U V A. uzavřena podle 269 odst a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ve znění pozdějších předpisů.

S M L O U V A. uzavřena podle 269 odst a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ve znění pozdějších předpisů. Přílha č. 3 Návrh smluvy S M L O U V A zajištění realizace vzdělávacíh kurzu v rámci prjektu Pdpra a rzvj pskytvatelů sciálních služeb v Hdníně frmu vzdělávání jejich zaměstnanců uzavřena pdle 269 dst.

Více

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné Smluva č. /2014 pskytvání služby sciální péče dmva se zvláštním režimem Oáza pkje pr psychicky nemcné dle 91 zákna č. 108/2006 Sb., sciálních službách, v platném znění. (dále jen Smluva) paní / panem (dále

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) platná d 1.1.2016 Vnitřní předpis města Náchda pr zadávání veřejných zakázek maléh rzsahu (mim režim zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách) Zadavatel je pvinen ddržvat zásady transparentnsti, rvnéh

Více

Smluvní strany L^_ji<±čish' 1 -y ok

Smluvní strany L^_ji<±čish' 1 -y ok -rl'j J'*J JŤ KUMSP00QID62 \ y^x! K M>L } -' vv (OODATKLJ)_ " r Smluvní strany L^_ji

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Vybudvání jazykvé labratře

Více

SMLOUVA O DILO. číslo smlouvy objednatele : \OÁA / 2>^ číslo smlouvy zhotovitele :

SMLOUVA O DILO. číslo smlouvy objednatele : \OÁA / 2>^ číslo smlouvy zhotovitele : SMLOUVA O DILO čísl smluvy bjednatele : \OÁA / 2>^ čísl smluvy zhtvitele : uzavřená pdle 536 a následujících zákna č. 513/1991 Sb. bchdníh zákníku ve znění nvel Objednatel: se sídlem: zastupený: IČ: DIČ:

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011 *uhsx0039d6p* UOHSX0039D6P ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. únra 2011 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna

Více

"ÚzP v Boskovicích- rekonstrukce budovy č.p. 2026 a č.p. 2096 11

ÚzP v Boskovicích- rekonstrukce budovy č.p. 2026 a č.p. 2096 11 .nanční ředitelství :a 1, Luzarská ls/7 a~ SMLOUVA O DÍLO uzavřená pdle ustanvení 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., Občanský zákník, v platné znění (dále jen "Občanský zákník"), (dále jen" Sluva") Název

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka OBCHODNÍ PODMÍNKY Ing. Petr Adámek se sídlem: Pd Cihelnu 4, 161 00 Praha 6 identifikační čísl:cz7104240792 IČ:43094554 pr prdej zbží prstřednictvím n-line bchdu umístěnéh na internetvé adrese www.nniprdukty.cz

Více

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem Tent prjekt je splufinancván Evrpským sciálním fndem a státním rzpčtem Z a d á v a c í d k u m e n t a c e Odbrná publikace Management kulturníh cestvníh ruchu a návazné šklení pr prjekt OP RLZ - MMR Odbrná

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY poskytování telekomunikačních služeb

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY poskytování telekomunikačních služeb VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pskytvání telekmunikačních služeb Tyt Všebecné pdmínky stanvují pstup uzavírání smluvy pskytvání a užívání telekmunikačních služeb a pdmínky, na základě kterých bude Martin Křapka, Bečv

Více

Obchodní a dodací podmínky

Obchodní a dodací podmínky Obchdní a ddací pdmínky ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyt bchdní a ddací pdmínky (dále jen bchdní pdmínky") bchdní splečnsti Akční Ceny s.r.., se sídlem Ve Slatinách 3242/3, Praha 10- Záběhlice, 106 00 IČO: 030

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

MMR SLUŽBY MOBILNÍHO OPERÁTORA. nadlimitní veřejná zakázky otevřeného řízení. Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj

MMR SLUŽBY MOBILNÍHO OPERÁTORA. nadlimitní veřejná zakázky otevřeného řízení. Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj Základní údaje zadávací dkumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) Název veřejné zakázky: MMR SLUŽBY

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka maléh rzsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 dst. 5 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBLASTI SPRÁVY A EVIDENCE SOFTWAROVÝCH AKTIV

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBLASTI SPRÁVY A EVIDENCE SOFTWAROVÝCH AKTIV evidenční čísl smluvy pskytvatele: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBLASTI SPRÁVY A EVIDENCE SOFTWAROVÝCH AKTIV uzavřená pdle 1746 dst. 2 zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, (dále jen bčanský zákník )

Více

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy Obchdní pdmínky 1. Prvzvatel Karel Pavelek E-mail: airwheel@freewheel.cz Telefn: 776628664 IČ: 65484185 DIČ: CZ7504024737 Adresa: Dlní Věstnice 172, 692 29 Č.Ú.: 35-6974480257/0100 2. Objednávka a uzavření

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. 2. Předmět díla

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. 2. Předmět díla SMLOUVA O DÍLO 1. Smluvní strany 1.1. Zhtvitel:.. se sídlem: IČ: čísl účtu:. zastupení:. Objednatel: Dmv pr seniry Ďáblice se sídlem: Kubíkva 1698/11, 182 00 Praha 8 IČ: 70 87 58 39 čísl účtu: 2001370002/6000

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Ddávka vzdělávacích aktivit pr realizaci prjektu Zvýšení adaptability zaměstnanců SEMIX PLUSO, spl. s r.. jejich vzděláváním. Identifikační údaje Zadavatel (název

Více

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI KiUi UZAVŘENI BUDUCÍ SMLUVY ZŘÍZENI VĚCNÉH BŘEMENE -SLUŽEBNSTI pdle ust. 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, a ustanvení 25 dst. 4 zákna č. 458/2000 Sb., pdmínkách pdnikání

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

Úplné znění zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách.

Úplné znění zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách. Úplné znění zákna č. 26/2000 Sb., veřejných dražbách. Dne 13.12.2006 byl ve Sbírce záknů, Částka 177, zveřejněn pd č. 546 úplné znění zákna č. 26/2000 Sb., veřejných dražbách, jak vyplývá z pzdějších změn.

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro pronájem železničních vagónů (dále jen "VOP") 1 Definice pojmů

Všeobecné obchodní podmínky pro pronájem železničních vagónů (dále jen VOP) 1 Definice pojmů Obchdní pdmínky Všebecné bchdní pdmínky pr prnájem železničních vagónů (dále jen "VOP") 1 Definice pjmů předmět nájmu - železniční nákladní vagn neutralizace nákladníh prstru - dstranění výlučnéh půsbení

Více

Všeobecné smluvní podmínky provozu služby Outsourcing e- spis LITE

Všeobecné smluvní podmínky provozu služby Outsourcing e- spis LITE Všebecné smluvní pdmínky prvzu služby Outsurcing e- spis LITE Následující ujednání jsu všebecně platnými Všebecnými smluvními pdmínkami prvzu služby Outsurcing e-spis LITE (dále jen Pdmínky), které nabízí

Více

S M L O U V A. o zajištění realizace akreditovaného profesního vzdělávání pracovníků OSS v rámci projektu Centrum pomoci rodinám II

S M L O U V A. o zajištění realizace akreditovaného profesního vzdělávání pracovníků OSS v rámci projektu Centrum pomoci rodinám II S M L O U V A zajištění realizace akreditvanéh prfesníh vzdělávání pracvníků OSS v rámci prjektu Centrum pmci rdinám II uzavřena pdle 1746 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanskéh zákníku ve znění pzdějších

Více

Provozní podpora systému PROXIO

Provozní podpora systému PROXIO Přílha č. 1 Zadavatel: Městská část Praha 14, IČ: 00231312 ul. Bří. Venclíků 1073 198 21 Praha 9 VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce Prvzní pdpra systému PROXIO Zadávací

Více

GRASPO CZ, a.s., Pod Šternberkem 324, CZ-76302 Zlín

GRASPO CZ, a.s., Pod Šternberkem 324, CZ-76302 Zlín GRASPO CZ, a.s., Pd Šternberkem 324, CZ-76302 Zlín OBCHODNÍ PODMÍNKY OBJEDNÁVKY Pr bjednávky realizvané v rámci webvé aplikace Návrhář diářů a ntesů platí v plném znění Obchdní pdmínky výrby a ddání díla

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn DHM pskytvatelem dtace) 1 Název prgramu: DHM 8004/2015/021 Registrační čísl prjektu Název prjektu: Název zakázky: Nákup termkamery pr kntinuální mnitring

Více

LF HK Pořízení laboratorních mikroskopů

LF HK Pořízení laboratorních mikroskopů 1. známení výběrvéh řízení Oznámení výběrvéh řízení LF HK Přízení labratrních mikrskpů Veřejná zakázka maléh rzsahu na ddávky Oznámení výběrvéh řízení je zpracván jak pdklad pr pdání nabídek ddavatelů

Více

Obchodní a provozní podmínky pro systém TaskPool

Obchodní a provozní podmínky pro systém TaskPool Pdmínky - TaskPl Verze 2012.2 Obchdní a prvzní pdmínky pr systém TaskPl I. Terminlgie Objednatel uživatel systému TaskPl Pskytvatel subjekt pskytující Objednateli služby suvisející s prvzem, údržbu, správu

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "Pojištění je dobrá rada"

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Pojištění je dobrá rada ÚPLNÁ PRAVIDLA sutěže "Pjištění je dbrá rada" Tat pravidla sutěže (dále jen "Pravidla") upravují sptřebitelsku sutěž "Pjištění je dbrá rada" (dále jen "Sutěž") jak jediný závazný a úplný dkument. 1. Přadatel

Více

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ SMLOUVA O DÍLO

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ SMLOUVA O DÍLO Il INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Kraj vysčina KUJIP00ZG0V8 SMLOUVA O DÍLO uzavřená pdle 536 a násl., zákna č. 513/1991 Sb., Obchdní zákník, v platném znění, na akci 1.

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI Jihčeský kraj vyhlašuje na základě usnesení zastupitelstva kraje čísl 158/2003/ZK ze dne 24. června 2003 ve smyslu ustanvení 16, dst. (1), zákna čísl 20/1987 Sb., státní památkvé péči, v platném znění,

Více

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ...

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje Ilíilllll',]!! 11! lllll 11111 KUÍ1SP80RnZ6V SMLOUVA MORAVSKOSLEZS KÝ KRAJ - K ^AJBKÝ ÚŘAD ČÍSLO SMI 0$f X-yVYCDOD Mír ATKU) -4- Cfe... zk db. se sídlem: zastupen: 28. října 117, 702 18 Ostrava IC: 70890692

Více

DODÁNÍ KOMPLETNĚ NOVÉHO SWPRO PLÁNOVÁNÍ OPĚRACÍ, ŘÍZENÍ ' " OPERAČNÍCH SÁLŮ A CENTRÁLNÍCH STERILIZACÍ

DODÁNÍ KOMPLETNĚ NOVÉHO SWPRO PLÁNOVÁNÍ OPĚRACÍ, ŘÍZENÍ '  OPERAČNÍCH SÁLŮ A CENTRÁLNÍCH STERILIZACÍ KUMSP00QID9N Veřejná zakázka Rzvj ehealth - Kmplexní infrmační systém pr pracviště peračních sálů a centrálních sterilizací" - Přílha č. 1 Technická specifikace, DODÁNÍ KOMPLETNĚ NOVÉHO SWPRO PLÁNOVÁNÍ

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX008357X* UOHSX008357X ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0114/2016/VZ-07578/2016/521/MŽi Brn 26. únra 2016 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

2 1) ZajiŠtěnívýknu technickéh dzru stavebníka (TDs dle příslušnélegislativy) za stavebníka (investra), kteru je Městská Část BrnČernvice (případně i příslušné svj _ Splečenstvívlastníků jedntek, jehž

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k pdání nabídek, na kteru se nevztahuje pstup pr zadávací řízení dle zákna č. 134/2016., zadávání veřejných zakázek 1 Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky (služba,

Více

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu Úplná pravidla sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu (dále jen sutěž ). Tat pravidla jsu jediným dkumentem,

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015. Pravidla sutěže Desperads Facebk sutěž" Přadatel sutěže: Přadatelem sutěže je splečnst Heineken Česká Republika, a.s., se sídlem v Krušvicích, U Pivvaru 1, IČO 45148066, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): x Chceme se učit, abychm zůstali knkurencí Nákup služeb Datum vyhlášení

Více

w/f Smlouva.3 o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany

w/f Smlouva.3 o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany KU(1SP00RMSRB m H. w/f &C Smluva.3 závazku veřejné služby a vyrvnávací platbě za jeh výkn I. Smluvní strany 1. Mravskslezský kraj se sídlem: zastupený: IČ: bankvní spjení: čísl účtu: (dálejen Kraj") 28.

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Oprava GPK v obvodu OŘ Hradec Králové

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Oprava GPK v obvodu OŘ Hradec Králové RÁMCOVÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanvení 269 dst. 2 zákna č. 513/1991 Sb., bchdníh zákníku, ve znění pzdějších předpisů (dále jen bchdní zákník) č. smluvy bjednatele: S 640 085 300 13 č. smluvy zhtvitele:

Více

Žádost o obchodní nabídku

Žádost o obchodní nabídku Žádst bchdní nabídku Splečenství vlastníků jedntek Bytvé dmy Pd Krcínku Klíčvská 913/43, 190 00 Praha 9, IČ: 27418812, Splečnst byla zapsána dne 13.8.1999 v bchdním rejstříku vedeném u Městskéh sudu v

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku čísl smluvy kupujícíh: čísl smluvy prdávajícíh: «Návrh» Kupní smluva uzavřená pdle 409 a násl. bchdníh zákníku 1.1. Prdávající: Prdávající: I. Smluvní strany Zapsaný v Obchdním rejstříku vedeném u v ddíl,

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0037IM8* UOHSX0037IM8 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č.j.:ÚOHS-S308/2010/VZ-14964/2010/510/OK V Brně dne: 26.11.2010 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Daňový. Zpravodaj vznikl ve spolupráci se členem AMSP ČR společností Akont mezinárodní daňové poradenství, (WWW.AKONT.CZ) Kontakt pro Vaše dotazy:

Daňový. Zpravodaj vznikl ve spolupráci se členem AMSP ČR společností Akont mezinárodní daňové poradenství, (WWW.AKONT.CZ) Kontakt pro Vaše dotazy: Čísl: 1/2015 Datum vydání: 9.2.2015 Daňvý gg zpravdaj Obsah I. NOVINKY V ZÁKONĚ Č. 586/1992 SB., O DANÍCH Z PŘÍJMŮ...2 II. NOVINKY V ZÁKONĚ Č. 235/2004 SB., O DANI Z PŘIDANÉ HODNOTY...3 III. NOVINKY V

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): x Chceme se učit, abychm zůstali knkurencí Nákup služeb Datum vyhlášení

Více

v oblasti mosazného zboží (vodovodní armatury) za účelem stanovení obchodních podmínek dodávek nabízených

v oblasti mosazného zboží (vodovodní armatury) za účelem stanovení obchodních podmínek dodávek nabízených Obchdní pdmínky Obchdní pdmínky pr ddávky prduktů a služeb SYNOPRO s.r.. I. Úvdní ustanvení 1) Tyt všebecné bchdní pdmínky (dále jen VOP ) vydává splečnst SYNOPRO s.r.. se sídlem Rudník 420(dále jen Ddavatel

Více

DÍLČÍ SMLOUVA č. 3 k rámcové smlouvě na poskytování služeb ze dne

DÍLČÍ SMLOUVA č. 3 k rámcové smlouvě na poskytování služeb ze dne DÍLČÍ SMLOUVA č. 3 k rámcvé smluvě na pskytvání služeb ze dne 10. 11. 2016 Český rzhlas zřízený záknem č. 484/1991 Sb., Českém rzhlasu nezapisuje se d bchdníh rejstříku se sídlem: Vinhradská 12, 120 99

Více

Obchodní podmínky. Stránka 1 z 8 platné od 1. 1. 2014

Obchodní podmínky. Stránka 1 z 8 platné od 1. 1. 2014 Obchdní pdmínky Stránka 1 z 8 platné d 1. 1. 2014 Obchdní pdmínky internetvéh bchdu VOPIČÁK.CZ prvzvanéh na základě smluvy sdružení živnstníků Pavel Janušek Michal Halunek Mezi Šklami 2471/10 Uzbecká 1463/1

Více

Technická specifikace předmětu plnění. VR Organizace dotazníkového šetření mobility obyvatel města Bratislavy

Technická specifikace předmětu plnění. VR Organizace dotazníkového šetření mobility obyvatel města Bratislavy Technická specifikace předmětu plnění VR Organizace dtazníkvéh šetření mbility byvatel města Bratislavy Zadavatel: Centrum dpravníh výzkumu, v. v. i. dále jen zadavatel 1 PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem

Více

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů.

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů. Zásady chrany sbních údajů Ochrana sbních údajů Zásady chrany sbních údajů jsu vytvřeny na základě přijetí Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY Junák svaz skautů a skautek ČR, Středisk Datel Kstelec nad Černými lesy Zelená 1038, 281 63 Kstelec n. Č. lesy, IČO: 72057955; ev. č. 214.15 inf@skaut-kstelec.cz www.skaut-kstelec.cz VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všebecné bchdní pdmínky Všebecné pdmínky pskytvání datvých služeb prstřednictvím bezdrátvé sítě Všebřice.net prvzvané splečnstí Všebřice.net s.r.. (dále Všebecné pdmínky) 1. Úvdní ustanvení 1.1. Služby

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s. (dále jen splečnst neb správce ) při výknu pdnikatelské činnsti. Splečnst

Více

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net Pravidla n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net (dále jen pravidla) I. Účel pravidel: Účelem těcht pravidel je pdrbně stanvit průběh realizace n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net v elektrnické aukční

Více

Smlouva o nájmu nebytového prostoru

Smlouva o nájmu nebytového prostoru Smluva nájmu nebytvéh prstru 0. SMLUVNÍ STRANY Jmén (dplňte) datum narzení: (dplňte) trvale bytem v(dplňte) Upzrnění: Tat smluva bude brzy aktualizvána na základě nvely Občanskéh zákníku. Děkujeme za pchpení.

Více

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o.

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o. OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyC s.r.. Splečnsti SiMyC s.r.. udělujete dbrvlně suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s právními předpisy na chranu sbních údajů, zejména nařízením

Více

Montážní práce na plynovodech

Montážní práce na plynovodech VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K ÚČASTI V KVALIFIKAČNÍM ŘÍZENÍ Mntážní práce na plynvdech Zadavatel NET4GAS, s.r.. (dále jen zadavatel") Přílhy: č. 1 Návrh smluvy č. 2 Čestné prhlášení č. 3 Reference č. 4 Všebecné

Více

Smlouva o závazku veřejné služby zabezpečení lékařské pohotovostní služby OŠKSS: SML /LPS/2015

Smlouva o závazku veřejné služby zabezpečení lékařské pohotovostní služby OŠKSS: SML /LPS/2015 Smluva závazku veřejné služby zabezpečení lékařské phtvstní služby OŠKSS: SML /LPS/2015 uzavřená pdle ust. 1746 dst. 2 zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, ve znění pzdějších předpisů S m l u v n í s

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 44 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn neb ZVZ ) k tevřenému řízení na veřejnu zakázku s názvem Rzšíření Reginální kmunikační

Více

Policejní prezidium ČR

Policejní prezidium ČR Plicejní prezidium ČR Správa lgistickéh zabezpečení VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (dále jen výzva) veřejná zakázka maléh rzsahu Čísl zakázky Č.j.: PPR-22504-5/ČJ-2014-990656 Název zakázky: Transprty CRZ- mnitring

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka licencí Microsoft (veřejná zakázka malého rozsahu)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka licencí Microsoft (veřejná zakázka malého rozsahu) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ddávka licencí Micrsft (veřejná zakázka maléh rzsahu) V Praze dne 5.8.2010 Název veřejnéh zadavatele: Centrum pr reginální rzvj ČR Sídl: Vinhradská 46, 120 00 Praha 2 IČ: 65993870

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, IČ 00845451, U Splavu 76/14A, 725 28 Ostrava Lhtka, jak správce sbních údajů (dále jen jak správce neb

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimvice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákn ) v rámci veřejné zakázky maléh rzsahu VYBAVENÍ VÝJEZDOVÉ JEDNOTKY OBCE RADIMOVICE 1.

Více