MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne"

Transkript

1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R ze dne Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok VII. série Rada městské části 1. schvaluje Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok VII. série Viz příloha tohoto usnesení 2. ukládá 2.1. Ing. Haně Jandové - zástupkyni starosty předložit materiál pro informaci nejbližšímu zasedání zastupitelstva Termín: Poměr hlasů: 9 pro 0 proti 0 se zdrželo Mgr. Petr Prchal starosta Ing. Eva Tylová zástupkyně starosty Předkladatel: Ing. Hana Jandová - zástupkyně starosty Zpracovatel Ing. Milan Nový - vedoucí ekonomického odboru, Jana Alšrová, Odbor ekonomický Na vědomí: Ing. Milanu Novému - vedoucímu ekonomického odboru Tisk: R-01641

2 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 47 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (opravy a udržování) Kč Na základě pojistné události č bylo uhrazeno dle smlouvy, uzavřené mezi městskou částí Praha 12 a společností Kooperativa pojišťovna, a.s., částečné pojistné plnění ve výši Kč. Jednalo se o pojistnou událost, která vznikla dne v parku Labe v ulici Daškova. Finanční prostředky z pojistného plnění budou použity na nákup nového odpadkového koše. Zdroj krytí: Příjmy roku ostatní nedaňové příjmy (příjmová položka 2322 přijaté pojistné náhrady) pojistné plnění Kooperativa pojišťovna, a.s.. RZ č. 48 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč Jedná se o poskytnutí dotace městským částem hl. m. Prahy ve výši 50 % z obdrženého odvodu z výherních hracích přístrojů a jiných technických herních zařízení za I. čtvrtletí a) na 3429 (ostatní zájmová činnost a rekreace), pol (ostatní neinvestiční výdaje jinde nezařazené), ÚZ Kč Finanční prostředky budou použity na podporu činností nestátních neziskových organizací působících na území městských částí hl. m. Prahy, které zajišťují dlouhodobě organizovanou sportovní výchovu mládeže, registrovaných v jednotlivých nestátních neziskových organizacích. b) na 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (ostatní neinvestiční výdaje jinde nezařazené), ÚZ Kč Strana 1 (celkem 11)

3 Finanční prostředky budou použity na grantovou politiku MČ Praha 12 v oblasti kultury, školství, zdravotnictví a sociální oblasti. Zdroj krytí: Hlavní město Praha - viz dopis MHMP ROZ 2/198/2013 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ Poskytnuté finanční prostředky podléhají vyúčtování v rámci zhodnocení plnění rozpočtu za rok 2013 s tím, že finanční prostředky, které nebudou čerpány v roce 2013 je možno převést a zapojit do rozpočtu roku RZ č. 49 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč Rada městské části č. R ze dne schválila vyplacení rozdílu mezi průměrným výdělkem ředitelky a faktickým příjmem učitelky PaedDr. Daně Kotíkové v návaznosti na rozsudek Městského soudu v Praze ze dne , v právní moci ode dne , kterým bylo odvolání PaedDr. Dany Kotíkové z funkce ředitelky Základní školy Rakovského v Praze 12 ke dni , schválené usnesením Rady městské části Praha 12 č ze dne , prohlášeno za neplatné. PaedDr. Dana Kotíková podala k rezignaci na funkci ředitelky Základní školy Rakovského v Praze (základní školy), pol (neinvest. příspěvky zříz. PO), ORJ 0414 č. org. 106 Základní škola Rakovského v Praze Kč Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní. RZ č. 50 Snížení rozpočtu ORJ 0016 Kultura o Kč na realizaci adventního programu, který se uskuteční na Sofijském náměstí, je nutné kompletovat figurky andílků, na zajištění bude sepsána dohoda o provedení práce (ost. zál. kultury), pol (nákup ostatních služeb) Kč Poznámka: Finanční prostředky budou na základě rozpočtové změny č. 51 zařazeny na ORJ Zdroj krytí: Snížení - ORJ Strana 2 (celkem 11)

4 RZ č. 51 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč 6171 (činnost místní správy), pol (ostatní osobní výdaje) Kč Finanční prostředky budou použity na dohodu o provedení práce. Jedná se o realizaci adventního programu, který se uskuteční na Sofijském náměstí a je nutná kompletace figurky andílků. Poznámka: Finanční prostředky budou uvolněny z ORJ 0016 na základě rozpočtové změny č. 50 a zařazeny na ORJ Zdroj krytí: ORJ RZ č. 52 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč na pokrytí prvotních nákladů a nezbytná opatření přijatá v rámci řešení krizové situace při povodních po vytrvalých deštích v červnu Finanční prostředky budou použity na opravu mlatových povrchů Fitness U Vltavy, stezky do Modřanské rokle, parku Písnická a parku Cholupice a na opravu naučných tabulí a vyčištění přítoku a odtoku jezírka u Vltavy (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (opravy a udržování) ÚZ Kč 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (opravy a udržování) ÚZ 00097, ZJ Kč Zdroj krytí: Hl. m. Praha v částce Kč - viz dopis čj. MHMP/ROZ 2/200/2013 ze dne Státní rozpočet v částce Kč viz dopis čj. MHMP/ROZ 2/200/2013 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00097, výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání s rozpočtem hl. m. Prahy za rok RZ č. 53 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč na pokrytí prvotních nákladů a nezbytná opatření přijatá v rámci řešení krizové situace při povodních po vytrvalých deštích v červnu Finanční prostředky budou použity na dopravní značení k odklonu dopravy ze záplavových oblastí a na následnou likvidaci havarijních stavů na komunikacích po záplavách. Strana 3 (celkem 11)

5 2229 (ostatní záležitosti v silniční dopravě) pol (nákup ostatních služeb), ORJ 0313, ÚZ 98011, ORG 0002 stavba Údržba vodorovného a svislého dopravního značení Kč 2212 (silnice), pol (nákup ostatních služeb), pol. 5171(opravy a udržování), ORJ 0313, ÚZ 98011, ORG 0001 na akci Běžná údržba a odstraňování havárií na pozemních komunikacích Kč Zdroj krytí: Státní rozpočet v částce Kč viz dopis čj. MHMP/ROZ 2/200/2013 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání s rozpočtem hl. m. Prahy za rok RZ č. 54 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč na úhradu výdajů vzniklých v souvislosti s výkonem pěstounské péče a) 6171 (činnost místní správy), pol (platy zaměst. v prac. poměru) Kč b) 6171 (činnost místní správy), pol (ostatní osobní výdaje) Kč c) 6171 (činnost místní správy), pol (povinné pojistné na sociální zabezpečení a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti) Kč d) 6171 (činnost místní správy), pol (povinné pojistné na veřejné zdravotní pojištění) Kč e) 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na úrazové poj.) 100 Kč f) 6171 (činnost místní správy), pol (drobný hmot. dlouhodob. maj.) Kč g) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu jinde nezařaz.) Kč Finanční prostředky položky 5137 a 5139 budou použity na kancelářské zařízení potřebné pro výkon této agendy. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP ROZ 2/219/2013 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Strana 4 (celkem 11)

6 RZ č. 55 Posílení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o Kč - na pokrytí nákladů na zajišťování pomoci osobám pečujícím, osobám v evidenci a svěřeným dětem, jakož i na provádění dohledu nad výkonem pěstounské péče ostatní záležitosti sociálních věcí a politiky zaměstnanosti pol nákup materiálu j.n. pol ostatní neinvestiční transfery obyvatelstvu ÚZ Kč Kč Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP/ROZ 2/219/2013 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ RZ č. 56 Posílení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní technika o Kč na úhradu nákladů vzniklých v souvislosti s výkonem pěstounské péče 6171 (činnost místní správy) pol (dl. drobný hmotný majetek) Kč pol (nákup materiálu) Kč Ze státního příspěvku na výkon pěstounské péče budou využity finanční prostředky na zakoupení 4 ks notebooků a spotřebního materiálu pro pracovníky vykonávající tuto činnost. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP/ROZ2/219/2013 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Rozpočtové úpravy RÚ č. 80 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0016 Kultura v částce Kč rozpočtová skladba: z 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (nákup ostatních služeb) na 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (nákup materiálu j.n.) Kč Kč Strana 5 (celkem 11)

7 Odměny pro účinkující ve vánočním programu Modřanské vítání adventu - cca 150 osob ze souborů včetně dětí návštěvníků vyzvaných k účasti na programu, neboť celá akce byla na začátku roku nárokována v rozpočtu kultury na položce 5169 Nákup ostatních služeb. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 81 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0016 Kultura v částce Kč rozpočtová skladba: z 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (nákup ostatních služeb),uz Kč na 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (nákup ostatních služeb) Kč V důsledku úspor při zhotovení pamětní desky F. A. Nickerl vč. montáže na skálu na vyhlídce na Točné využijeme finanční prostředky na zajištění dalších kulturních akcí. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 82 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0018 Práce a sociální věci v částce Kč z ostatní záležitosti sociálních věcí a politiky zaměstnanosti pol nákup služeb ÚZ Kč převést částky na pol nákup materiálu j.n. pol pohoštění ÚZ Kč Kč Státní příspěvek na výkon pěstounské péče se poskytuje na pokrytí nákladů na zajišťování pomoci osobám pečujícím, osobám v evidenci a svěřeným dětem, jakož i na provádění dohledu nad výkonem pěstounské péče. Následně, po zapojení finančních prostředků do rozpočtu vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí Normativní instrukci č. 17/2013 kontrola čerpání státního příspěvku na výkon pěstounské péče podle zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, ve znění pozdějších předpisů. Dle instrukce lze čerpat finanční prostředky také na nákup materiálu a drobné občerstvení při vzdělávání pěstounů. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 6 (celkem 11)

8 RÚ č. 83 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč z 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (nákup materiálu j.n.) Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (drobný hm. dl. majetek) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup herních a sportovních prvků na dětská hřiště a sportoviště, na nákup kompostérů a piknikových stolů. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 84 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč z 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (nákup ostatních služeb) Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (stroje, přístroje a zařízení) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup herních a sportovních prvků na dětská hřiště a sportoviště. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 85 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (teplo) z 6171 (činnost místní správy), pol (elektrická energie) na 6171 (činnost místní správy), pol (plyn) Kč Kč Kč Finančními prostředky tepla a elektrické energie bude vzhledem k vývoji výdajů posílena položka Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 7 (celkem 11)

9 RÚ č. 86 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (ostatní platy) Kč na 5512 (požární ochrana-dobrov. část), pol (nákup ost. služeb) Kč Jedná se o poskytnutou účelovou neinvestiční dotaci z rozpočtu hl. m. Prahy, určenou na pokrytí nákladů v souvislosti s činností jednotek SDH při povodních. Původní předpoklad výše refundace mezd včetně souvisejícího pojištění byl vyšší než skutečnost, finanční částka bude použita na vyčištění a impregnaci zásahových obleků členů jednotky, znečištěných při odstraňování následků červnové povodně. Poznámka: Výdaje je nutno označit ÚZ a záznamovou jednotkou 970. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 87 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (budovy, haly a stavby) Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (nákup dlouhodobého hmotného majetku jinde nezařazený) Kč Finanční částka bude použita na pořízení sešívacího finišéru k jednomu ze tří kopírovacích strojů, které mají být pořízeny do konce roku Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 88 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč a/ z 6171 (činnost místní správy), pol (konzultační, poradenské a právní služby) b/ z 3699 (ostatní záležitosti bydlení, komunálních služeb a územního rozvoje), pol (nákup ostatních služeb) na 3699 (ostatní záležitosti bydlení, komunálních služeb a územního rozvoje), pol (konzultační, poradenské a právní služby) Kč Kč Kč Strana 8 (celkem 11)

10 Finanční částka je určena na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Zpracování tří projektových žádostí na zateplení budov městské části Praha 12 v rámci Operačního programu Životní prostředí (usnesení RMČ č. R ze dne ). Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 89 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč z 2219 (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG Výstavba dešťové kanalizace a rek. povrchů v oblasti Čechova čt. - V. etapa Kč na 2229 (ostatní záležitosti v silniční dopravě) pol (nákup ostatních služeb), ORJ 0313, ÚZ 0610, ORG 0002 stavba Údržba vodorovného a svislého dopravního značení Kč Výše zmíněná částka bude použita na akci Dodávka a montáž přechodného dopravního značení na pozemních komunikacích v Praze 12 k.ú. Točná. Tato stavba nebyla zahrnuta v rozpočtu na rok Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 90 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč z 2219 (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG 1019 Rekonstrukce pozemních komunikací ve správě MČ Praha Kč na 2212 (silnice ) pol (opravy a udržování), ORJ 0313, ÚZ 0610, ORG 0001 stavba Běžná údržba a odstraňování havárií na pozemních komunikacích Kč Strana 9 (celkem 11)

11 Výše zmíněná částka bude použita na akce Oprava komunikace vč. dešťové a kanalizační vpusti v ul. Ke Kálku a K Břečkám, Opravy pozemních komunikací ve správě městské části Praha 12 podzimní údržba, Diagnostika komunikací ve správě MČ Praha 12 a na havarijní opravy komunikací. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 91 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč z 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG stavba Bezbarier. a sadové úpravy parkoviště u obj. č.p. 3400, Sofijské nám Kč na 3421 (využití volného času dětí a mládeže), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0613, ÚZ 0610, ORG stavba Obnova sportoviště a senior park při ulici J. Jovkova Kč Akce Obnova sportoviště a senior park při ulici J. Jovkova v Praze 12 byla dokončena. Na sportoviště byly přemístěny 3 cvičební prvky a upraven povrch celého hřiště. K navýšení ceny došlo z důvodu aplikace lité gumy na finální povrch hřiště, který měl být původně mlatový. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 92 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč z 2219 (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG 1019 akce Rekonstrukce pozemních komunikací ve správě MČ Praha Kč na 2219 (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG 0002 akce Údržba vodorovného a svislého dopravního značení Kč Strana 10 (celkem 11)

12 Zdůvodnění : Na základě požadavku OŽD byl vyřešen přechodný stav dopravního značení v ul. Amortova v souvislosti s výstavbou bytových domů Modřanská alej před poliklinikou Modřany a zajištěno parkování motorových vozidel klientů polikliniky. Odhad nákladů byl oproti ceně ze zadávacího řízení vyšší o Kč, z tohoto důvodu žádáme o navýšení akce Údržba vodorovného a svislého dopravního značení. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 93 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (programové vybavení) na 6171 (činnost místní správy), pol (programové vybavení) Kč Kč Finanční prostředky budou použity na pokrytí provozních výdajů spojených s nákupem licencí Microsoft z důvodu nutného přechodu na vyšší verze SW. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 94 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč z 3113 (základní školy), pol (opravy a udržování), ORJ 0413, ÚZ 0610, ORG 1043 stavba Rekonstrukce rozvodů topení v kolektorech ZŠ Zárubova Kč na 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0610, ORG 1061 stavba Revitalizace pozemků u ZŠ Rakovského Kč Jedná se o nový investiční záměr, který bude zařazen v roce 2013 do žádostí městské části Praha 12 o dotaci ze strukturálních fondů EU Operační program Praha Konkurenceschopnost. Částka Kč zahrnuje náklady na zpracování projektu na využití části školní zahrady a zřízení zázemí v objektu školy a dopracování projektové dokumentace hlavní pěší komunikace mezi sportovním areálem RAK a základní školou vybudování nového povrchu chodníku včetně úpravy části chodníku na cyklistickou stezku pro bezpečný příjezd k dopravnímu hřišti uvedeného areálu a úprava pěší trasy podél Lhoteckého potoka. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Mgr. Petr Prchal starosta Ing. Eva Tylová zástupkyně starosty Strana 11 (celkem 11)

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-004-005-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 XI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-178-004-14 ze dne 29.10.2014 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 - VIII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 72.03.12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-098-010-12 ze dne 11.12.2012 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 - IX. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 13.28.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 - Práce a

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 39.03.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Rozpočtové změny RZ č. 77 Snížení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R-113-009-13 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-029-013-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 36 Snížení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-087-003-16 ze dne 5.9.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - rozpočtová opatření VI. série Rada městské části

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-062-009-16 ze dne 21.3.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - I. série Rada městské části 1. s c h v a l

Více

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 43.19.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XIV. série Rozpočtové změny RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 25.22.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 64 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 22.42.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 53 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 95.43.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-154-004-14 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 114.31.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Rozpočtové změny RZ č. 16 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne č.j.: 237/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 19.04.2017 Úprava rozpočtu roku 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 127.03.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Rozpočtové změny RZ č. 81 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-186-012-18 ze dne 24.9.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření VII. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 16/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 17 ze dne 14.01.2015 K úpravě rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014 č.j.: 189/2014 Změna objemu rozpočtu roku 2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 457 ze dne 18.03.2014 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. změnu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e č.j.: 143/2017 Změna objemu rozpočtu roku 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 139 ze dne 13.03.2017 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. se změnou objemu rozpočtu městské

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I. Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 176 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s rozpočtovými opatřeními městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne č.j.: 743/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 718 ze dne 18.10.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 11.04.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-189-022-18 ze dne 5.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření IX. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 65 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 65 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 65 ze dne 11.06.2019 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 101.54.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 88 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 211 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 211 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 211 ze dne 10.04.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne č.j.: 742/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 677 ze dne 30.10.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 75.13.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 384 ze dne 19.06.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne č.j.: 781/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 713 ze dne 13.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 543/2013. č. 487 ze dne 07.08.2013. Úprava rozpočtu roku 2013. I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 543/2013. č. 487 ze dne 07.08.2013. Úprava rozpočtu roku 2013. I. č.j.: 543/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 487 ze dne 07.08.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 125.82.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 67 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-094-001-12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 27.03.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne č.j.: 784/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 745 ze dne 01.11.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost Položka Paragraf Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 100,00 100,00 131 187,00 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 220,00 220,00 120

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 84.20.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Rozpočtové změny RZ č. 37 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 177 ze dne 25.03.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 177 ze dne 25.03.2015 č.j.: 205/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 177 ze dne 25.03.2015 Úprava rozpočtu roku 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 65.48.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 78 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor

Více

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019 Rozpočet Městské části Praha 12 na rok 2019 Rozpočet příjmů 2019 v Kč Par/Pol. Název 0000/1341 Poplatek ze psů 1 800 000,00 1 700 000,00 0000/1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 3 000,00 10

Více

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 21.27.07 Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série RZ č. 17 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o 4.000.000,- Kč jako mimořádný

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 203 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 203 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 203 ze dne 28.03.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis.

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. SCHVÁLENÝ Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Kč) Par. Název paragrafu Pol. Název položky UZ ORG

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2012 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2011 Návrh 2012 0000 1332 Poplatek za znečištění 0 0 600 0 0000 1341 Poplatek ze psů 300 000 300

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-188-005-18 ze dne 10.10.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření VIII. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 636 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 636 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 636 ze dne 25.09.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018 1019 Ostatní zemědělská a potravinářská činnost a rozvoj 20,000 20,000 5,808 29,04% 5169 Nákup ostatních služeb 20,000 20,000 5,808 29,04% 2141 Vnitřní obchod 145,000 145,000 72,716 50,15% 5021 Ostatní

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 787 ze dne 28.11.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

Město Jindřichův Hradec

Město Jindřichův Hradec Město Jindřichův Hradec V Jindřichově Hradci dne 31. 5. 2019 Schválené rozpočtové opatření města Jindřichův Hradec Důvod zveřejnění: 16 odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 17 PŘÍJMY Daňové příjmy 11 Daň z příjmů právnických osob za obce 9 1341 Poplatek ze psů 43 134 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 38 1343 Poplatek

Více

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017 PŘÍJMY v tis. Kč Schválený Schválený Schválený rozpočet rozpočet rozpočet 1341 Poplatky ze psů 23 25 26 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství 60 30 35 1351 Odvod výtěžku z provozování loterii

Více

Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis

Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY v tis.kč název položky ORJ OdPa položka RS 2017 RS 2017 položky celkem poplatek ze psů 900 0000 1341 90 poplatek za užívání veřejného

Více

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Příjmy Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Paragraf Položka 0 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze záv.čin. 0 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 0 1113 Daň z příjmů fyzických osob z kapit. výnosů

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2008 - Hlavní činnost Pol. Par Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 170,00 170,00 164 862,50 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 100,00 100,00 164 210,00

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 577 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 577 ze dne č.j.: 632/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 577 ze dne 10.08.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2019

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2019 Příjmy OdPa Pol TEXT Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2019 v tis. Kč Schválený rozpočet 2019 1341 Poplatky ze psů 24 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Rozpočet Obce Staňkovice na rok 2014

Rozpočet Obce Staňkovice na rok 2014 Rozpočet Obce Staňkovice na rok 2014 v tis. Kč PŘÍJMY ÚZ Pol. Text Částka 1111 DPFO ze závislé činnosti 2 270 1112 DPFO ze závislé činnosti 50 1113 DPFO vybírané srážkou 190 1121 DPPO 1 800 1122 DPPO za

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013 č.j.: 801/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 734 ze dne 29.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 60.09.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 60 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 727 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 727 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 727 ze dne 31.10.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 502/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 463 ze dne 19.07.2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I. č.j.: 749/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 685 ze dne 26.09.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 584 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 584 ze dne č.j.: 623/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 584 ze dne 11.09.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2018 PŘÍJMY ODPA POL ÚZ ORG POPIS ČÁSTKA v tis. Kč Daňové příjmy 1122 Daň z příjmů právnických osob za obce 69 1341 Poplatek ze psů 43 1342 Poplatek za

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 219 PŘÍJMY Daňové příjmy 1122 Daň z příjmů právnických osob za obce 144 1341 Poplatek ze psů 43 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 4 1343 Poplatek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 702 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 702 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 702 ze dne 17.10.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 353 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 353 ze dne č.j.: 399/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 353 ze dne 25.05.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Schválený rozpočet 2019

Schválený rozpočet 2019 ze dne 23.1. Rozpočet po změnách fialově-schválené RO Investiční nákupy a související výdaje - červeně-přesun mezi název akce 2212 Silnice položkami 5139 Nákup materiálu jn. 50 000,00 Kč 50 000,00 Kč 5154

Více

Schválený rozpočet MČ Brno-Líšeň na rok 2017

Schválený rozpočet MČ Brno-Líšeň na rok 2017 Schválený rozpočet MČ na rok 2017 Položka PŘÍJMY 207 728 VÝDAJE 307 443 SALDO (rozdíl příjmy - výdaje) -99 715 FINANCOVÁNÍ 99 715 Příjmy, výdaje a financování jsou podrobněji rozvedeny na následujících

Více

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok 2016 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis Rozpočet 2015 Rozpočet 2015 schválený upravený Čerpání 2015 Návrh 2016 Pozn. 2143 5139 Nákup materiálu 0 0 0 150 000 2143

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT UZ CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Schválený rozpočet MČ Brno-Líšeň na rok 2017

Schválený rozpočet MČ Brno-Líšeň na rok 2017 Schválený rozpočet MČ na rok 2017 Položka PŘÍJMY 207 728 VÝDAJE 307 443 SALDO (rozdíl příjmy - výdaje) -99 715 FINANCOVÁNÍ 99 715 Příjmy, výdaje a financování jsou podrobněji rozvedeny na následujících

Více

ROZPOČET na rok 2013-návrh Výdaje Rozp Podnikání v zemědělství Pěstební činnost Produkční činnost v lese Silnice

ROZPOČET na rok 2013-návrh Výdaje Rozp Podnikání v zemědělství Pěstební činnost Produkční činnost v lese Silnice 5165 Nájem půdy 6 6 6 6 0 0 Podnikání v zemědělství 6 33 7 6 0 0 1031 5021 Ostatní osobní výdaje 0 0 0 0 10 10 5139 Nákup materiálu 113 20 18 52 105 105 5163 Služby peněžních ústavů 3 3 1 3 3 3 5169 Nákup

Více

ROZPOČET NA ROK 2014

ROZPOČET NA ROK 2014 Obec Šelešovice ROZPOČET NA ROK 2014 A/ ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Druh příjmu Objem příjmů TŘÍDA 1 - Daňové příjmy 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 520 000,00 1112 Daň z příjmů

Více

Od Pa Pol Popis Schválený rozp. Změny rozp. - Změny rozp. + Výsledek od poč.roku

Od Pa Pol Popis Schválený rozp. Změny rozp. - Změny rozp. + Výsledek od poč.roku Rozpočet 2014 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY -návrh XXXX XXXXXX 0 1111 Daň z příjmů FO ze záv. Čin. 2 700 000 2 700 000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 920 000 920 000 1113 Daň z příjmů FO z kapit. výnos 270 000 270

Více

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části 2. zasedání dne 28.11. 2018 USNESENÍ č. 27/18/RMČ k Návrhu Rozpočtu MČ Praha-Ďáblice na rok 2019 Rada po projednání I. souhlasí s návrhem rozpočtu MČ Praha

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Schválený na zasedání zastupitelstva obce 27.3.2013 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 150 000,00 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ

Více

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 P ř í j m y Třída 1 - Daňové příjmy Závazný ukazatel Kč Položka Poplatky za znečišťování ovzduší 1332 17,0 Poplatek ze psů 1341 100,0 Poplatek za

Více

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč)

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) Paragraf Položka Název položky Návrh rozpočtu 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 10 800,00 1112 Daň z příjmů

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 9 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 3 169 000,00 Kč 3 256 551,05 Kč 102,76 % 2. běžné (provozní) výdaje 90 484 120,00 Kč 85 427 565,46 Kč

Více

Daň z příjmů fyz.osob z kapitá , Daň z příjmů právnických osob ,00

Daň z příjmů fyz.osob z kapitá , Daň z příjmů právnických osob ,00 strana: 1 / 7 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 000 1111 0 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 700 000,00 000 1112 0 000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 210 000,00 000 1113 0 000 Daň z příjmů

Více

Návrh závěrečného účtu za rok 2010 obce Lichoceves (k projednání na zasedání ZO ) PŘÍJMY

Návrh závěrečného účtu za rok 2010 obce Lichoceves (k projednání na zasedání ZO ) PŘÍJMY Návrh závěrečného účtu za rok 2010 obce Lichoceves (k projednání na zasedání ZO 22.3.2011) PŘÍJMY Položka Par. skupina Schválený rozpočet (Kč) Rozpočet po opatření č. 3 (Kč) Změna v průběhu roku Plnění

Více

NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK PŘÍJMOVÁ ČÁST

NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK PŘÍJMOVÁ ČÁST NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK 2016 - PŘÍJMOVÁ ČÁST Tabulka č. 1 v Kč POLOŽKA SR 2015 UR 2015 SK 2015 NR 2016 Poznámka 1xxx Daňové příjmy 890 000,00 890 000,00 1 826 200,00 820 000,00 8 1341 Poplatek

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE 26.9.2018 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í MUDr. Miloslav Mandík Ing. Svatomír

Více

Schválený rozpis rozpočtu na rok (schválený rozpočet 2018, upravený rozpočet 2018 a čerpání rozpočtu k ) Paragraf Položka

Schválený rozpis rozpočtu na rok (schválený rozpočet 2018, upravený rozpočet 2018 a čerpání rozpočtu k ) Paragraf Položka Schválený rozpis rozpočtu na rok 2019 (schválený rozpočet 2018, upravený rozpočet 2018 a čerpání rozpočtu k 31. 10. 2018) Paragraf Položka SR 2018 UR 2018 čerpání 10/18 Návrh 2019 A. VLASTNÍ PŘÍJMY ( třída

Více

Návrh rozpočtu roku 2018

Návrh rozpočtu roku 2018 roku 2018 strana: 1 / 13 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 3 800 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 552/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 519 ze dne 09.08.2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. rozpočtová opatření městské části

Více

Neinvestiční dotace v rámci operačního programu výzkum, vývoj a vzdělávání

Neinvestiční dotace v rámci operačního programu výzkum, vývoj a vzdělávání Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2019 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Kč) Par. Název paragrafu Pol. Název položky UZ ORG 1341 Poplatek

Více

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016 MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA DAČIC PŘÍJMY návrh rozpočtu Daňové příjmy 109.270,00 tis. Kč Nedaňové příjmy 13.004,50 tis. Kč Kapitálové příjmy 14.098,90 tis. Kč Přijaté

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 schválený na zasedání zastupitelstva obce dne 31.3.2014 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 43 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 21

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/1 schválené v rámci programu 17. zasedání zastupitelstva obce dne 26. března 2013 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/1 schválené v rámci programu 17. zasedání zastupitelstva obce dne 26. března 2013 SOUHRN Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/1 schválené v rámci programu 17. zasedání zastupitelstva obce dne 26. března 2013 SOUHRN Schválený rozpočet 2013 Rozpočet obce po RO 2013/1 Změna RO 2013/1 Příjmy

Více