Zápis. z 23. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 23. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 22. 5.2007"

Transkript

1 1 Zápis z 23. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý Přítomni: Renata Hůrková, Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Karel Nedoma, Filip Gaspar, Marcela Břeňová 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z 22. zasedání rady 3. Investiční akce pozván p. Hofmeister Zbraslavské náměstí Městská zahrada Belveder Informace o: Bytový dům na Baních Bytový dům Ottova 4. Žádost o upřesnění p. Manoušek 5. Žádost o pronájem kanceláře Relax sport centrum 6. Žádost o koupi pozemku pod garáží p. Hruška 7. Žádost o pronájem místa na UH p. Novák 8. Žádost o ukončení nájemního vztahu pí Humeníková 9. Žádost o přechod nájmu po pí Humeníkové 1. Zbraslavská realitní 10. Žádost o opravu pumpy v Lahovičkách p. Soukup 11. Žádost o pronájem místa na Zbr. nám. Diana fish 12. Žádost o pronájem vozidla Ford Tranzit p. Nedoma 13. Smlouva na zřízení VB pozemky 2875/2, 2918/78 - PRE 14. Žádost o pronájem Zbraslavského náměstí Veterán Bicykle klub 15. Pojištění člunu 16. Zajištění sociálních služeb 17. Závěr 1. Zahájení Starostka zahájila zasedání v 8:10 h. Zápis vyhotoví Marcela Břeňová, za ověřovatele zápisu byli stanoveni Karel Nedoma a Dagmar Kobylková. 2. Kontrola zápisu z 22. zasedání rady Kontrolu provedla Marcela Břeňová , , a dále Žádost o odprodej části pozemku ELPO Materiál předán na jednání zastupitelstva.

2 RMČ souhlasí s umístěním stavby nové trafostanice TS 4421 na části pozemku parc. č. 2069/1 v k.ú. Zbraslav Nabídka p. Filipa Reigla na koupi bytového domu Nad Parkem 874 Požadovaný materiál předložen. Nové zpracování materiálu pro zasedání zastupitelstva Návrh bude předložen v rámci zprávy o činnosti Tajemnice předala znalecký posudek k dalšímu využití - Odpovídá p. Gaspar. Nutné aktualizovat znalecký posudek RMČ ukládá kanceláři starostky připravit objednávku pro pana Kučeru na aktualizaci znaleckého posudku starostce k podpisu a následně Úklid chodníků na sídl. Tunelářů KOS zpracuje sumarizaci dotčených ploch a zapracuje komunikace do plánu údržby termín: Odpovídá: pí Kobylková , , , a Investiční akce Central park nabídka na rozšíření projektové dokumentace o vodící pásy pro nevidomé od fy Trobico byla odeslána. Zpracovává se výměra a systém údržby - KOS. Prověřit stav výsadby zeleně dle projektu a předložit návrh oslovení včetně seznamu firem pro výběr zhotovitele stavební práce cesty a herní prvek Zjištěny nové skutečnosti. OMH navrhuje zařadit do výběrového řízení m.j. i založení trávníku včetně zemních prací. Storno objednávky trávníku bylo provedeno. Bylo navrženo řešení závlahy, a to vybudováním vodovodní přípojky RMČ souhlasí v vybudováním nové vodovodní přípojky dle návrhu OMH. Ukládá OMH připravit zadání oslovení v rozsahu: realizace vodovodní přípojky, geodetické zaměření cest, terénní úpravy, vybudování komunikací, instalace herního prvku pyramida a založení trávníku. Termín: Investiční akce Medic centrum Zajištění elektropřípojky a přemístění trafostanice. Koordinovat výstavbu Central parku a Medic centra - OMH - Termín: , a Investiční akce - Lesopark Belveder vypracovat plán údržby, výměny a doplnění zeleně v lesoparku Belveder včetně stanovení předpokládaných nákladů. Termín: KŽP Projednat vypracovanou projektovou dokumentací a sdělit radě své stanovisko k rozpracovanosti akce a návrh dalšího postupu. Termín: SK a Investiční akce Městská zahrada Návrh zadání oslovení včetně seznamu firem pro výběr zhotovitele termín: OMH.

3 Investiční akce výměna oken a dveří a oprava pláště střechy v ZŠ Střešní plášť vyřešen, viz. usnesení č Objednávka byla podepsána. Na základě požadavku OMH předložil text oslovení včetně seznamu firem na realizaci akce výměna Oken a dveří RMČ souhlasí se zněním oslovení včetně seznamu firem. Ukládá OMH podniknout potřebné administrativní kroky Majetkoprávní řešení pozemku 2025/1 v k.ú. Zbraslav Tajemnice předala materiál právní kanceláři k vyjádření. OMH provede kroky vedoucí k zapsání parcely PK 93/8 na MČ Praha Zbraslav. Ze stanoviska právníků vyplývá, že MČ je oprávněna vykonávat práva vlastníka k pozemku KP 93/ RMČ ukládá právní kanceláři vypovědět nájemní smlouvu k pozemku 2025/1 v k.ú. Zbraslav do Zápis z jednání lokalita Závist - OMH opětovně požádá o převedení pozemků v této lokalitě z Pozemkového fondu na hl. m. Praha. Termín: Správa serveru, zajištění informací na internetové adrese probíhají jednání mezi panem Pavlíčkem a panem Gasparem. Původně dvě smlouvy. Bude vypracován dodatek smlouvy, který bude sjednocovat stávající smlouvy do RMČ souhlasí s uzavřením dodatku ke smlouvě O provádění servisu počítačové sítě a poskytování internetových služeb v rozsahu práce 15 hodin/měsíc. Měsíční odměnu za služby vyplývající z nové smlouvy stanovuje na 7.500,- Kč. Ukládá právní kanceláři vypracovat znění dodatku Kamerový systém hřiště Paškova Starostka jednala se zástupci MP, kteří informovali, že není problém monitorovat situaci na hřišti prostřednictvím pracoviště MP v ul. Žabovřeská a dále, že takto získaný materiál lze použit jako důkaz v případě zaznamenaného vandalizmu RMČ ukládá starostce vstoupit v jednání se zástupci Prahy 16 za účelem zjištění fungování kamerového systému v Radotíně Návrh na vybudování a provozování Medic centra Keltia-med s.r.o. V rámci jednání byla zvážena možnost ustavit pracovní skupinu.

4 RMČ ukládá pí Kobylkové předat radě návrh na složení pracovní skupiny, která se bude zabývat vybudováním a provozováním Medic Centra. Skupina by měla být složena s lékařů a odborníků na zdravotní problematiku a mít 5 7 členů. Termín: Havlín přístup k urnovému háji a k dětskému hřišti OMH svolá místní šetření za účasti společnosti Subterra. Termín: Zbraslavské noviny po jednání s paní starostkou p. Ryba přislíbil, že červnové vydání zajistí. Současně upozornil, že o vydání dalších čísel již nemá zájem. Na výběrové řízení na šéfredaktora nepřišla žádné nabídka RMČ prodlužuje termín podání přihlášek do výběrového řízení na šéfredaktora Zbraslavských novin do Investiční akce pozván p. Hofmeister Pan Hofmeister informoval k jednotlivým investičním akcí. Zbraslavské náměstí Plánovaná rekonstrukce je ve stupni územního řízení. Problém je řešení hluku v lokalitě. V pondělí proběhle schůzka za účasti projektanta, hygienika a zástupců MČ. Při řešení dopravy bude Stavební komise spolupracovat s dopravním inženýrem p. Žižkovským. Městská zahrada Paní Vejvodová jedná s firmou 4D Projekt, konkrétně s p. Bernáškem. Byla předložena cenová nabídka na: porovnání nákladů na hotovou část stavby, dále na vyhotovení podkladů pro výběr zhotovitele. V nabídce chybí termíny. Paní Vejvodová bude urgovat. Belveder V současné době hotova a předána 1. etapa (předána 12/2006) a 2. etapa (předána 5/2007). Dořešeny jsou pouze cesty je nutné dořešit vody a schodiště. Stanovisko SK dodělat, co bylo objednáno. Garantem rekonstrukce bude za MČ p. Šilhán. Informace o: Bytový dům na Baních Jedná se o bytový dům s 15 bytovými jednotkami. SK nedoporučila vydat souhlas s výstavbou objektu dle předložené dokumentace. Objekt svou hmotou neodpovídá charakteru okolní zástavby, která je převážně tvořena soliterními objekty rodinných domů či městských vil. Negativně působí na hmotu objektu i opěrné zdi parkovacích stání, které se objemem vlastního bytového domu sčítají a tvoří tak jednu hmotu. Procento zastavění pozemku je tak v porovnání s okolní zástavbou příliš vysoké. Dalším negativním důsledkem příliš intenzivního využití území je zvýšení dopravy.

5 RMČ nesouhlasí s výstavbou bytového objektu na Baních na pozemcích parc.č. 2465/2 a 2465/3 v k.ú. Zbraslav dle předložené dokumentace. Bytový dům K Vejvoďáku Na základě požadavku SK byl materiál doplněn o požadovanou dokumentaci a SK doporučila vydat souhlas se stavbou RMČ souhlasí s výstavbou čtyřbytového domu Zbraslav novostavba bytového domu na pozemcích parc. č. 2337, 2339 a 1438/12 v k.ú. Zbraslav. Bytový dům Ottova Stavební komise projedná na svém jednání dne Panská zahrada Stavební komise projedná na svém jednání dne Cyklogenerel MČ, které původně tvořily Prahu 5 se společně podílejí na vytvoření systému cyklostezek a cyklotras. Do jednání se zapojí p. Hofmeister. Přišel F.Gaspar. 4. Žádost o upřesnění p. Manoušek Pan Manoušek požádal o upřesnění, jakým způsobem se MČ projektu Muzeum zvonařství zúčastní. Dále zda má MČ zájem o koupi domu, ve kterém bylo zvonařství původně a v neposlední řadě i o sdělení, zda nemá MČ vhodné prostory pro zřízení muzea RMČ konstatuje, že v současné době nemá k dispozici vhodný objekt na zřízení zvonařské dílny. Dále konstatuje, že MČ nevstoupí do projektu, který nemá finanční rozvahu. Pokud pan Manoušek předloží svůj záměr, včetně finančního rozboru, bude RMČ zvažovat podporu projektu. 5. Žádost o pronájem kanceláře Relax sport centrum Společnost Relax sport centrum požádala o možnost pronájmu prostor z majetku MČ za účelem zřízení provozovny RMČ konstatuje, že v současné době MČ nemá k dispozici vhodné prostory. 6. Žádost o koupi pozemku pod garáží p. Hruška Pan Hruška požádal o koupi 22 m 2 pozemku parc. č. 1311/1 v k.ú. Zbraslav (pozemek v ul. Nad Parkem) na kterém stojí jeho garáž.

6 RMČ nesouhlasí s prodejem pozemku parc. č. 1311/1 v k.ú. Zbraslav. Tento pozemek je určen jako rezerva pro dostavbu základní školy. 7. Žádost o pronájem místa na UH p. Novák Pan Novák požádal o přidělení místa na urnového háji. Jako důvod uvádí stěhování na Jíloviště. OMH sdělilo, že místa zatím jsou k dispozici RMČ souhlasí s přidělením místa na urnovém háji panu Jaroslavu Novákovi, v současnosti bytem v Praze Žádost o ukončení nájemního vztahu pí Humeníková Vzhledem k tomu, že pí Humeníková prodala stánek s pečivem Zbraslavské realitní kancelář žádá o ukončení nájemní smlouvy na pozemek, na kterém stánek stojí. Současně Zbraslavské realitní požádala o převod této nájemní smlouvy a informovala, že má i nadále zájem prodávat ve stánku pečivo RMČ souhlasí s přechodem nájemní smlouvy z paní Jitky Humeníkové na 1. Zbraslavskou realitní kancelář. Dodatek ke smlouvě bude uzavřen na dobu určitou, a to do , podmínkou uzavření dodatku bude prodej pečiva. Nájemné zůstává ve stejné výši, tzn ,- Kč/m 2 /rok. 9. Žádost o opravu pumpy v Lahovičkách p. Soukup Pan Soukup požádal o opravu pumpy na veřejné studni v Lahvičkách. Tento zdroj vody bude použit pro potřeby dětského hřiště. Pozemek pac. Č. 340/1 v k.ú. Lahovice je v majetku hl. m. Prahy a nebyl svěřen MČ. Je nutné zabezpečit studnu před možností úrazu. Žádost bude odeslána na MHMP RMČ souhlasí s provedením zabezpečení studny v Lahovičkách ( ul. Na Staré). Ukládá OMH provést potřebné administrativní kroky. 10. Žádost o pronájem místa na Zbr. nám. Diana fish Pan Mrázek požádal o pronájem 10 m 2 na Zbraslavském náměstí za účelem prodeje rybích specialit, a to vždy v úterý od 8:00 do 16:00 hod RMČ souhlasí s pronájmem 10 m 2 na Zbraslavském náměstí. Stanovuje nájemné ve výši 40,- Kč/m 2 /den. Prodej je povolen každé úterý od do

7 7 11. Žádost o pronájem Fordu Tranzit p. Nedoma Pan Nedoma požádal o zapůjčení automobilu Ford Tranzit pro klub IPA ČR, kterého je členem. Jedná se o převoz kostýmů RMČ souhlasí se zapůjčením vozidla Ford Tranzit dne pro převoz kostýmů. Auto bude zapůjčeno v souladu s Pravidly pro užívání služebních automobilů ÚMČ Praha Zbraslav ze dne Smlouva na zřízení VB pozemky 2875/2, 2918/78 - PRE Jedná se o vedení kabelu 1kV, který povede po pozemcích parc. č. 2875/2, 2918/78, 2918/79, 2913/ /1 vše v k.ú. Zbraslav RMČ souhlasí s uzavřením smlouvy o zřízení věcného břemene mezi MČ a PRE distribuce pro vedení kabelu 1kV v pozemcích parc. č. 2875/2, 2918/78, 2918/79 a 1012/1 vše v k.ú. Zbraslav. Stanovuje smluvní pokutu ve výši ,- Kč. 13. Žádost o pronájem Zbraslavského náměstí Veterán Bicycle klub Pan Pasuth požádal jménem Veterán bicycle klubu o pronájem Zbraslavského náměstí v prostoru u cukrárny dne 9. června 2007 od 8:00 do 16:00 hod pro program XXIV. Ročníku jízdy historických kol Jíloviště Zbraslav. Současně žádá prominutí nájemného i místního poplatku RMČ souhlasí s pronájmem Zbraslavského náměstí Veterán bicykle klubu dne 9. června 2007 od 8:00 hod do 16:00 hod. Stanovuje nájemné na 0,- Kč. 14. Pojištění člunu Bylo sledováno v dlouhodobých úkolech. Pojištění člunu+ odpovědnosti zastupitelů - schůzka s makléři (IMPOL) ve 14:00 hod - Jednání proběhla - navrženy dvě varianty. Po projednáno ve Finančním výboru RMČ souhlasí s uzavřením pojistky na člun dobrovolných hasičů a připojištěním zastupitelů. Souhlasí s uzavřením pojistky na pojištění proti krádeži na 1. riziko ve výši plnění ,- Kč. Odešla Z.Vejvodová.

8 8 15. Zajištění sociálních služeb V návaznosti na zákon 108/2006 Sb., o sociálních službách a vyhlášky 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách místostarosta informovala, že je nutné zajištění sociálních služeb v rámci úřadu MČ. Tajemnice sdělila, že dne se spolu s místostarostku a vedoucí sociálního odboru zúčastní školení k tomuto zákonu a poté bude možné rozhodnou jak a v jaké rozsahu bude MČ Praha Zbraslav povinna zajišťovat sociální služby RMČ ukládá tajemnici zajistit personální zabezpečení řešení sociální problematiky na ÚMČ v návaznosti na zákon 108/2006 Sb. a vyhlášku 505/20006 Sb. 16. Závěr Starostka ukončila zasedání rady v 13:00 h. Příští zasedání rady se bude konat v úterý od 8:00 h. Renata Hůrková starostka MČ Praha Zbraslav Zapsala: Marcela Břeňová Ověřovatelé: Dagmar Kobylková Karel Nedoma

Zápis. z 25. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 5. 6. 2007

Zápis. z 25. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 5. 6. 2007 1 Zápis z 25. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 5. 6. 2007 Přítomni: Renata Hůrková, Zuzana Vejvodová, Filip Gaspar, Dagmar Kobylková, Karel Nedoma 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z 24.

Více

Zápis. z 19. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 24.4.2007

Zápis. z 19. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 24.4.2007 1 Zápis z 19. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 24.4.2007 Přítomni: Omluveni: Renata Hůrková, Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Karel Nedoma, Marcela Břeňová Filip Gaspar, Program zasedání:

Více

Zápis. z 22. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 15. 5.2007

Zápis. z 22. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 15. 5.2007 1 Zápis z 22. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 15. 5.2007 Přítomni: Renata Hůrková, Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Karel Nedoma, Filip Gaspar, Marcela Břeňová 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

Zápis. z 21. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 9. 5.2007

Zápis. z 21. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 9. 5.2007 1 Zápis z 21. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 9. 5.2007 Přítomni: Renata Hůrková, Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Karel Nedoma, Filip Gaspar, Marcela Břeňová 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

Zápis. z 30. zasedání Rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 17.7.2007

Zápis. z 30. zasedání Rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 17.7.2007 1 Zápis z 30. zasedání Rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 17.7.2007 Přítomni: Renata Hůrková, Dagmar Kobylková, Karel Nedoma, Zuzana Vejvodová, Filip Gaspar 1. Zahájení 2. Kontrola zápisu z 29.

Více

Zápis. z 20. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 2. 5.2007

Zápis. z 20. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 2. 5.2007 1 Zápis z 20. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 2. 5.2007 Přítomni: Renata Hůrková, Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Karel Nedoma, Filip Gaspar, Marcela Břeňová 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

Zápis. z 34. zasedání Rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 14. 8.2007

Zápis. z 34. zasedání Rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 14. 8.2007 1 Zápis z 34. zasedání Rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 14. 8.2007 Přítomni: Renata Hůrková, Dagmar Kobylková, Karel Nedoma, Zuzana Vejvodová, Filip Gaspar 1. Zahájení 2. Kontrola zápisu z 33.

Více

Zápis. z 32. zasedání Rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 31.7.2007. Přítomni: Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Filip Gaspar

Zápis. z 32. zasedání Rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 31.7.2007. Přítomni: Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Filip Gaspar 1 Zápis z 32. zasedání Rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 31.7.2007 Přítomni: Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Filip Gaspar 1. Zahájení 2. Kontrola zápisu z 31. zasedání rady 3. Sluneční město

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 39. řádné jednání rady městské části, konané dne 11. 11. 2008 v 8:00 hod. Přítomni: Hůrková, Kobylková, Nedoma, Vejvodová (přišla v 8:40 h) Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 41. řádné jednání rady městské části, konané dne 24. 11. 2008 v 8:00 hod. v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Hůrková, Kobylková, Vejvodová, Nedoma odešel v 9:20 h, Dále

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 5. řádné jednání rady městské části, konané dne 3. 2. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Nedoma, Vejvodová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 15. řádné jednání rady městské části, konané dne 28. 4. 2009 v 8:15 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Zápis. z 18. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 17.4.2007

Zápis. z 18. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 17.4.2007 Zápis z 18. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 17.4.2007 Přítomni: Omluveni: Host: Renata Hůrková, Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Karel Nedoma, Filip Gaspar, Marcela Břeňová Jiří Vejmelka

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 8. řádné jednání rady městské části, konané dne 3. 3. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 20. řádné jednání rady městské části, konané dne 27. 7. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, F. Gaspar, M.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 30. řádné jednání rady městské části, konané dne 29. 9. 2009 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 25. řádné jednání rady městské části, konané dne 18. 8. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Ryba Vogl

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 37. řádné jednání rady městské části, konané dne 11. 12. 2009 v 8:15 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 32. řádné jednání rady městské části, konané dne 23. 10. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 2. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, Z. Wildová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 26. řádné jednání rady městské části, konané dne 31. 8. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 33. řádné jednání rady městské části, konané dne 3. 11. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Zápis. z 15. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 27.3. 2007

Zápis. z 15. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 27.3. 2007 Zápis z 15. zasedání rady MČ Praha - Zbraslav konaného v úterý 27.3. 2007 Přítomni: Renata Hůrková, Dagmar Kobylková, Zuzana Vejvodová, Filip Gaspar, Omluveni: Karel Nedoma Hosté: Jiří Vejmelka Jiří Štěpánek

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 6. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 12. 2010 v 15:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 18. řádné jednání rady městské části, konané dne 29. 6. 2010 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Kobylková, Vejvodová, Jungbauer

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 5. řádné jednání rady městské části, konané dne 1. 2. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 18. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 5. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné jednání rady městské části, konané dne 11. 5. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 1. 2016 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 37. řádné jednání rady městské části, konané dne 15. 12. 2010 v 15:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Verner Vogl,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné jednání rady městské části, konané dne 6. 2. 2017 ve 13:09 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Bernardová, Z. Wildová, R.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 14. řádné jednání rady městské části, konané dne 16. 4. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 2. řádné jednání rady městské části, konané dne 15. 1. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 42. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 12. 2008 v 8:00 hod. v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Hůrková, Kobylková, Nedoma (odešel v 10:45 h, přišel v 11:00

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 28. řádné jednání rady městské části, konané dne 24. 8. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 14. řádné jednání rady městské části, konané dne 11. 5. 2010 v 8:00 hod. Přítomni: Kobylková, Vejvodová (příchod 9:15 h), Jungbauer, Nedoma (odchod 10:20 h) Dále přítomni:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 6. 6. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 7. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 3. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 21. řádné jednání rady městské části, konané dne 16. 6. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 25. řádné jednání rady městské části, konané dne 7. 9. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 25. řádné jednání rady městské části, konané dne 21. 9. 2010 v 9:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Kobylková, Vejvodová, Nedoma,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 46. řádné jednání rady městské části, konané dne 15. 12. 2014 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 10. řádné jednání rady městské části, konané dne 17. 3. 2009 v 8:00 hod. v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 27. řádné jednání rady městské části, konané dne 29. 9. 2015 v 7:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 11. 5. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 15. mimořádné jednání rady městské části, konané dne 23. 4. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 1. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, Z. Wildová, R. Rejna,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 7. řádné jednání rady městské části, konané dne 23. 2. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 10. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 4. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 8. řádné jednání rady městské části, konané dne 16. 3. 2010 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Kobylková, Vejvodová, Nedoma,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 29. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 9. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 5. řádné jednání rady městské části, konané dne 16. 2. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 2. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 26. 1. 2015 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 21. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 31. 1. 2018 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 37. řádné jednání rady městské části, konané dne 21. 10. 2008 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Nedoma,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Michaela Bernardová;

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 31. řádné jednání rady městské části, konané dne 17. 10. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová,

Více

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A)

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A) U S N E S E N Í z 37. zasedání Rady města Kojetína, ze dne 24. června 2008 v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Pronájem nebytových prostor parkovací místa

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 9. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 3. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: F. Gaspar, M. Bernardová, O.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 1. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, Z. Wildová, O. Šlocar

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 26. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 8. 2012 ve 14:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 22. řádné jednání rady městské části, konané dne 21. 8. 2017 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, Z. Wildová, R.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 28. 11. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 1. 4. 2019 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 39. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 11. 2018 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 1. 2011 v 15:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Toušek, Hasenkopfová

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 2. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 12. 2010 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3 Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 13. řádné jednání rady městské části, konané dne 29. 4. 2013 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 1. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné jednání rady městské části, konané dne 20. 2. 2017 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 37. řádné jednání rady městské části, konané dne 12. 12. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Z. Vejvodová, M. Bernardová, F. Gaspar (odchod v 16.15 h), R. Rejna, Z. Wildová

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné jednání rady městské části, konané dne 22. 1. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 22. řádné jednání rady městské části, konané dne 27. 8. 2010 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Kobylková, Vejvodová, Nedoma,

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 16. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 6. 2015 v 7:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 5. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, Z. Wildová, M.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 8. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 14. 12. 2015 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ87 konané dne 18.10.2018 Přítomni: dle prezenční listiny Ověřovatel: místostarosta MČ Praha 21 - Jan Slezák Program jednání: 1. Kontrola plnění

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 6. řádné jednání rady městské části, konané dne 15. 2. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová, T.

Více

Usnesení z 36. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 36. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 36. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 36.1. Výsadba lípy na návsi 36.1.1. rozhodla 1. o úpravě pozemku a výsadbě

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 44. řádné jednání rady městské části, konané dne 16. 12. 2008 v 8:00 hod. v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 6. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2011 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Douša, Mgr. et

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. řádné jednání rady městské části, konané dne 9. 1. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 14. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 4. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 12. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 23. 3. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. řádné jednání rady městské části, konané dne 9. 1. 2017 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, R. Rejna, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 23. řádné jednání rady městské části, konané dne 22. 6. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, T. Verner,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 21. řádné jednání rady městské části, konané dne 17. 7. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 329/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 298 ze dne 13.05.2015 Zrušení usnesení Zastupitelstva městské části Prahy 3 č. 455 ze dne 18.3.2014, ke schválení směny pozemku

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ34 konané dne radní MČ Praha 21 - RNDr. Jitka Jenšovská

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ34 konané dne radní MČ Praha 21 - RNDr. Jitka Jenšovská MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č RMČ34 konané dne 26 04 2016 Přítomni : Ověřovatel : dle prezenční listiny radní MČ Praha 21 - RNDr Jitka Jenšovská Program jednání: 1 Kontrola plnění

Více

Zápis. MČ Brno-Komín přítomni (bez titulů): M. Blatná, D. Řepa, E. Točík, T. Němec, J. Pospíšil Omluveni:

Zápis. MČ Brno-Komín přítomni (bez titulů): M. Blatná, D. Řepa, E. Točík, T. Němec, J. Pospíšil Omluveni: Zápis z 2. mimořádné schůze Rady městské části Brno-Komín konané dne 22. 01. 2019 od 08.15 do 10.15 hodin v prostorách Úřadu městské části Brno-Komín, Vavřinecká 15 -----------------------------------------------------------------------------

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 7. mimořádné jednání rady městské části, konané dne 14. 3. 2016 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 9. řádné jednání rady městské části, konané dne 14. 3. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více