MĚSTA JAKO MÍSTA PRO ŽIVOT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTA JAKO MÍSTA PRO ŽIVOT"

Transkript

1 MĚSTA JAKO MÍSTA PRO ŽIVOT resite FESTIVALOVÝ PROGRAM Června LETNÍ PAVILON resite KARLOVO náměstí Centrum Prahy resite resite.cz

2 PÁ 21 so 22 MĚSTSKÉ HRY S I SPY Zkuste poznat pražská zákoutí úplně jinak! Přidejte se k energií nabitým lidem z 1100 MĚSTSKÉ FITNESS Předtím, než pavilon naplníme architekturou a pražské skupinky I SPY, kteří Prahu vnímají urbanismem, využijeme město kreativně jako prostor pro zábavu. Poznejte nové jako tělocvičnu. Rozhýbe nás trenérka z přátele při hraní Byl jednou jeden... běžeckého klubu Jdu běhata jógu pod chleba, nebo bojujte za svobodu slova širým nebem nabídnou lektorky z Bindu při Vítejte v Bělorusku! Yoga Studio resite + Město budoucnosti Představujeme studia Burgos & Garrido /Madrid/ a Terreform One /NYC/ Jak bude vypadat město v roce 2100? Architekti budou nuceni vnímat věci v mnohem širším kontextu. Vědci, designéři, ekologové a ekonomové vytvoří nový typ městského experta urbanistu, který je spojením všech těchto profesí. Ginés Garrido /Spoluzakladatel BUR GOS & GARRIDO ARQUITECTS, Madrid/ představí rozsáhlý projekt proměny hlavní komunikace na obrovský park: Projekt Madrid Río a mnohé další ve veřejném prostoru. Nové přístupy k městskému designu, urbanismu a provokativní projekty představí také Maria AiolovA S sebou si přineste sportovní obuv a oděv, v případě jógy také karimatku! MEZINÁRODNÍ SNÍDANĚ DESIGNÉRŮ X TVÁŘÍ V TVÁŘ Během snídaně v pavilonu budete mít jedinečnou příležitost setkat se s přednášejícími z konference resite. Přineste na co máte chuť a o co se rádi podělíte s ostatními. Diskutujeme o architektuře a městském prostoru. Moderuje Igor Kovačević /CCEA, Praha/ Hosté: Stefan Rettich /KARO Architekti, Lipsko/ Florian Kohl /FAT Koehl Architekti, Berlín/ Jonas Norsted /Ateliér Oslo, Oslo/ Jazyk talk show: angličtina / Spoluzakladatelka, Terreform One, NYC / jedna z exkluzivních přednášejících resite konference. Zastavte se na chvíli a vychutnejte si vystoupení našich prominentních přednášejících přímo ve veřejném prostoru, pod širým nebem. Po přednášce následuje diskuse. Jazyk přednášky: angličtina V případě špatného počasí akce se uskuteční v Galerii Fragner. TVŮRČÍ DÍLNA NADACE PROMĚNY Jak se tvoří město? Z čeho se skládá? Co v něm potřebujeme? Jaký význam má ve městě zeleň? Jak se cítíme v přírodě a jak ve městě? Navrhněte si svoje ideální město! Dílna Nadace Proměny pod vedením umělce Jana Pfeiffera hravou formou seznamuje děti i rodiče se strukturou města a vytváří povědomí o významu prostředí pro člověka.

3 so 22 ne PRAHOU NA KOLE! Cyklotúra, která vás provede architektonickým dědictvím Prahy. Kromě architektury si 1100 MĚSTSKÉ FITNESS Začněte nedělní ráno aktivně a pod širým nebem! (Nejen) atletickou abecedu vás cyklisté vychutnají obtíže jízdy na kole v naučí trenérka z běžeckého klubu JDU hlavním městě. BĚHAT. Workshop Aštanga vinjása jógy ro 1730 NAKRESLI SVÉ MĚSTO Víte, že při kreslení vnímáte svět kolem sebe úplně jinak? Je to způsob jak se zamilovat do města. Naše kreativní ředitelka Yulia YakushovA pro vás připravila zhýbe vaše tělo i mysl. Vede lektor Bindu Yoga Studia. MEZINÁRODNÍ SNÍDANĚ DESIGNÉRŮ X TVÁŘÍ V TVÁŘ Ráno začínáme na téma veřejná sféra vs. workshop na příjemné sobotní odpoledne. veřejný prostor. Dlouhodobě plánovaný MĚSTSKÉ HRY S I SPY Stejně jako v pátek můžete s I SPY poznat nové přátele při hraní Byl jednou jeden...chleba, nebo bojovat za svobodu slova při Vítejte v Bělorusku! experiment sdružení Auto*mat uzávěrka Smetanova nábřeží měl přiblížit Prahu evropským metropolím. Proč se tak nestalo? Etablovaný festival Street for Art v pražském veřejném prostoru působí již 7 let. Proč se musel letos přesunout na soukromý PŘÍBEH PAVILONU Líbí se vám letní pavilon resite? Věděli jste, že ho během letního semestru navrhli a postavili studenti Architektonického institutu v Praze? Seznamte se s jeho autory studenty, vedenými mladou architektkou MariÍ DavidovOU / Coll Coll, VŠUP, Praha /, architektem Marti Nem Šichmanem / oximoron, FA STU, Bratislava / a Martinem Gsandtnerem / VŠUP, Praha/, kteří přiblíží celý proces vzniku pavilonu od prvního nápadu až do posledního hřebíku. pozemek? Jaké jsou největší problémy těch, kteří ve veřejném prostoru mění zaběhnuté stereotypy? Co dělat v případě, kdy mašinérie samosprávného aparátu záměrně likviduje městské inovátory? A co nato jeden z nejpopulárnějších starostů světa, který přichází na festival resite? Exkluzivních 3 x 15 minut v podání známého popularizátora architektury Adama Gebriana s Vítem Masarem / Auto*mat, Praha /, Davidem Kašparem / ředitelem festivalu Street for Art, Praha/ a EnriqueM PeñalosOU TANEC PRAHA Večerní taneční představení pod taktovkou legenárního sdružení Tanec Praha vyzývá k dialogu mezi architekturou, / bývalým primátorem Bogoty, Kolumbie /. Přineste na co máte chuť a o co se rádi podělíte s ostatními! Jazyk talk show: česko anglicky diváky a umělci. Zapojí se do něj zajímavé osobnosti domácí scény i zahraniční hosté. Španělská taneční dvojice La Coja Dansa představí pohádkovou love story, jejíž protagonisté jsou tak trochu utkáni z látky na sny. Těšit se můžete i na performance 1500 PRAHOU NA KOLE! Cyklotúra, která vás provede architektonickým dědictvím Prahy. Kromě architektury si cyklisté vychutnají obtíže jízdy na kole v hlavním městě. české tanečnice Antonie Svobodové s živým hudebním doprovodem.

4 ne 23 ne 23 HIT AND DANCE / TANGO ALCHEMIE Flash mob tanečníků tanga z celého světa. Přijďte se nechat strhnout tímto tancem sdružením Pražské matky a Oživení podařilo změnit. Někdy jde o opravenou díru v chodníku či zklidnění dopravy, jindy o redesign celé ulice. plným vášně a temperamentu. HRAVÝ URBANISMUS VEZMI TO DO VLASTNÍCH RUKOU! Ukázkový workshop ATELIERU PŘÍRODNÍ ARCHITEKTURY kreativním způsobem představí metodu, jak vzít podobu svého okolí do vlastních rukou! Jak vytvořit platformu, na níž se mohou podílet lidé nejrůznějších skupin, zájmů a věkových kategorií tak, aby konstruktivně a pokud možno zábavně zážitkovou formou, mohli spolurozhodovat o podobě svého okolí. Proces, který přesahuje fyzické utváření prostředí pro širší dialog ve společnosti a o UKONČENÍ resite FESTIVALU + PROMÍTANÍ FILMU LIDSKÝ ROZMĚR Andreas M. Dalsgaard / Dánsko / 2012 / 83 min. Jsou města pro auta, nebo pro lidi? O potřebách automobilismu máme velkou spoustu dat, kdežto o chování pěších ve městě toho víme jen velmi málo. Průkopník humanistického přístupu k urbanismu, dánský architekt Jan Gehl se více než čtyřicet let dívá na druhou stranu rovnice života... Jazyk: anglicky s českými titulky Vstup: volný společné vizi našeho směřování ARCHIMARKET Prezentace projektů, které Prahu posunuly správným směrem a přiblížili ji jejím obyvatelům. Kontejnery k Světu, Prague Activators, O strom více na Praze 7. PRAGUE ACTIVATORS NA NÁBŘEŽÍ Co by se stalo s pražskou náplavkou, kdyby se rozšířila o pohyblivá mola s kiny, parky nebo trhy? Architektonická procházka s mladými architekty ze skupiny Prague ActivatorS, kteří vás provedou místy, jež stojí za povšimnutí a představí svoji vizi obytné řeky. OŽIVENÉ ULICE Na detailech záleží dlažba, výtluk, schody, správná výška chodníku. To vše může z ulice udělat skvělé, nebo naopak nepříjemné místo. Procházka lokalitami na Praze 1 a Praze 2, která se díky občanským ST DOPROVODNÝ PROGRAM KONFERENCE: NA CESTĚ K ENERGETICKÉ SOBĚSTAČNOSTI OBCÍ A REGIONŮ Rakouské kulturní fórum V dnešní době neustále se zvyšujících cen energií, narůstající závislosti na dodávkách paliv z nestabilních regionů, či přetrvávajících problémů v zemědělství, přináší orientace na posilování energetické soběstačnosti obcí a měst vícenásobný užitek. Na semináři vám zástupci obcí a regionů z České republiky, Německa a Rakouska ukáží svoji cestu a své praktické zkušenosti.

5 ST 19 ne 23 ČT VÝSTAVA: POSTIŽENI NORMALITOU DOX Co je to postižení? A co je normální? Největší výstava letošního jara nazvaná Postiženi normalitou, která vznikla ve spolupráci s Jedličkovým ústavem u příležitosti 100. výročí jeho založení se snaží rozkrývat a problematizovat pojmy normality a postižení tak, jak představy o nich ovlivňují život každého z nás. Limitují nás nebo naopak zvýhodňují? Pozor v sobotu v 15:00 začíná speciální komentovaná prohlídka výstavy. která je pro návštěvníky resite konference zdarma. Zájemci o prohlídku se sejdou u pokladny galerie a prokáží se konferenční jmenovkou. VÝSTAVA: MORE GEOG RAPHY/ M30 MADRID RIO PROJECT + Evropská cena za městský veřejný prostor 2012 Galerie Jaroslava Fragnera V roce 2003 se madridská radnice rozhodla zrevitalizovat prostor v okolí řeky Manzanares. Hlavní komunikace byla svedena do tunelu a na povrchu vzniklo takřka deset kilometrů nové městské zóny, kde byl navržen prostor pro veřejné, sportovní a kulturní aktivity. Na známém projektu spolupracovalo holandské studio West 8 a sdružení madridských ateliérů MRIO arquitectos /Burgos & Garrido Arquitectos Asociados, Porras La Casta Arquitectos a Rubio & ÁlvarezSala/. Evropská cena za městský veřejný prostor byla založena s cílem zdůraznit význam architektury a územního plánování při vytváření přístupnějších a demokratičtějších měst. PÁ 21 NEPŘIZPŮSOBIVÉ ZASTÁVKY: HAPPENING VE VEŘEJNÉM PROSTORU PRAHY 7 Holešovice Bariérové prostředí tramvajové dopravy na Praze 7 znemožňuje vozíčkářům, starším osobám a rodičům s kočárky dopravní dostupnost hlavních tramvajových zastávek, protínajících lokalitu pražských Holešovic na trase: Nádraží Holešovice Ortenovo náměstí U Průhonu Dělnická. Happening, navazující na výstavu Postiženi normalitou, která se zabývá reflexí tématu života s handicapem, se snaží na tento problém upozornit. Happeningový průvod se za hudebního doprovodu a s heslem Čekáme, až nebude Praha bariérová vydá po trase bariérových zastávek, ve snaze upozornit širší veřejnost na problém bariérovosti městské dopravy, který se objevuje i v dalších městských částech (Praha 1, Praha 4). Přidají se i zástupci centra DOX, sdružení Asistence a festivalu resite. Pochod končí v DOXu. ve 20:30 bude následovat přednáška významného britského umělce Simona Mckeowna, participujícího na výstavě. expozice bude otevřena až do 22:00 a na nádvoří se chystá párty! SVÁTEK HUDBY CENTRUM O Svátku hudby Fête de la Musique chodí muzikanti, amatéři i profesionálové, hrát do ulic, aby tak oživili odcizený veřejný prostor. Pojďme zavést tuto tradici živých pouličních slavností také v Praze!

6 PÁ 21 Partneři LIDSKÝ ROZMĚR SVĚTOZOR Andreas M. Dalsgaard / Dánsko / 2012 / 83 min. Jsou města pro auta, nebo pro lidi? O potřebách automobilismu máme velkou spoustu dat, zatímco o chování pěších ve městě toho víme velmi málo. Průkopník humanistického přístupu k urbanismu, dánský architekt Jan Gehl, se více než čtyřicet let dívá na druhou stranu rovnice života... Po filmu následuje diskuse s hosty resite festivalu architektkou a krajinářskou architektkou Barbarou Wilks / W Architecture & Landscape Architecture, NYC / a architektem Igorem Markem / Marko & Placemakers, Londýn /. Moderuje Osamu Okamura / Programový ředitel, resite / CENA LÍSTKU JE PRO ÚČASTNÍKY KONFERENCE 80 KČ! NE 23 SPECIÁLNÍ PŘEDNÁŠKA: CECIL BALMOND ARCHIP Světová špička designu a architektury, spoluautor známého portugalského pavilonu pro výstavu Expo 98 či Serpentine pavilonů v Londýně Cecil Balmond uzavře intenzivní 2.5 denní workshop dpav veřejnou přednáškou. Doporučujeme nejen architektům a designérům! Mediální Partneři Jazyk: angličtina, vstup zdarma

MĚSTA JAKO MÍSTA PRO ŽIVOT

MĚSTA JAKO MÍSTA PRO ŽIVOT MĚSTA JAKO MÍSTA PRO ŽIVOT resite.cz resite FESTIVALOVÝ PROGRAM 19. 23. Června LETNÍ PAVILON resite KARLOVO náměstí Centrum Prahy resite ST 19 1000 KONFERENCE: NA CESTĚ K ENERGETICKÉ SOBĚSTAČNOSTI OBCÍ

Více

MĚSTA JAKO MÍSTA PRO ŽIVOT

MĚSTA JAKO MÍSTA PRO ŽIVOT MĚSTA JAKO MÍSTA PRO ŽIVOT resite.cz resite FESTIVALOVÝ PROGRAM 19. 23. Června Möbius pavilon KARLOVO náměstí Centrum Prahy resite ST 19 1000 KONFERENCE: NA CESTĚ K ENERGETICKÉ SOBĚSTAČNOSTI OBCÍ A REGIONŮ

Více

(pig)meetfactory Programy pro veřejnost, školy a zájmové skupiny

(pig)meetfactory Programy pro veřejnost, školy a zájmové skupiny (pig)meetfactory Programy pro veřejnost, školy a zájmové skupiny Kdo jsme MeetFactory je neziskové mezinárodní centrum současného umění založené v roce 2001 umělcem Davidem Černým. Po přesídlení z pražských

Více

INFORMACE O festivalu

INFORMACE O festivalu INFORMACE O festivalu ÚVODNÍ SLOVO 6. května 2016 proběhne v prostorách kina Lucerna již 5. ročník festivalu Česká inovace. V tento den se kino a přilehlé prostory promění v jednu velkou inovační akci,

Více

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE SEMINÁŘE Semináře jsou pravidelné vzdělávací programy, které se konají každý třetí čtvrtek v měsíci v dopoledních hodinách a nabízí jedinečný pohled do problematiky a praxe šetrného stavebnictví v České

Více

Buskers fest 2013 festival pouličního umění

Buskers fest 2013 festival pouličního umění Buskers fest 2013 festival pouličního umění České Budějovice 27. 28. 6. 2013 Busking je označení pro jakékoli pouliční vystupování ať už hudební, divadelní či třeba artistické. Vystupující člověk se nazývá

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

Dejte minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2015!

Dejte minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2015! Dejte minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2015! V termínu od 22. do 23. října 2015 se na výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční 4. ročník mezioborového veletrhu obnovy, financování, využití

Více

JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050

JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050 JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050 Zavřete na chvíli oči... A představte si, že jste v Brně ale o třicet let později. Píše se rok 2050. Vaše děti dospěly. Vy máte pár vrásek navíc. A Brno...... jaké

Více

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu Street For Art 2010 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru 13. 22. května 2010 Jižní Město, Praha Sídliště Umění Lidé Sousedé Procházka Piknik Večeře Prostor Cesty Koncerty Dočasné centrum umění/

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem.

Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem. Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem www.kromeriz.eu Kroměříž žije, Kroměříž baví, Kroměříž je tu pro vás! Kroměříž letos nabídne osvědčená lákadla i novinky. Centrem dění bude - jak se již stalo zvykem

Více

Prostory pro komerční pronájem

Prostory pro komerční pronájem Prostory pro komerční pronájem Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 6. 12. 2017 bod programu: 17 věc: Rozdělení finančních prostředků v oblasti kultury v roce 2018 instituce každoročně podporované důvod předložení: Zákon

Více

Prostory ke komerčnímu pronájmu

Prostory ke komerčnímu pronájmu Prostory ke komerčnímu pronájmu Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 představení akce FESTIVALPARK PRODUCTION s.r.o. M.Krásové 923/9, Praha 9 marek@festivalpark.cz www.festivalpark.cz Představujeme zcela nový adrenalinový víkend s překážkovým

Více

Rybářské slavnosti 2006

Rybářské slavnosti 2006 Rybářské slavnosti 2006 Druhý ročník Rybářských slavností Třeboň se uskutečnil ve dnech 25.-27.8.2006. Pořadatelem těchto slavností byla MAS Třeboňsko o.p.s., partnerem Rybářství Třeboň a.s. a spoluorganizátorem

Více

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června Přehled činnosti spolku Popular v roce 2015 Spolek Popular vzniknul v červenci 2013, a zabývá se organizací kulturních projektů. Snaží se o prezentaci, popularizaci a šíření kultury, především ve středoevropském

Více

WORKSHOPY A VÝTVARNÉ DÍLNY V MUZEU PAPÍROVÝCH MODELŮ

WORKSHOPY A VÝTVARNÉ DÍLNY V MUZEU PAPÍROVÝCH MODELŮ WORKSHOPY A VÝTVARNÉ DÍLNY V MUZEU PAPÍROVÝCH MODELŮ Program je určen všem věkovým skupinám, pro všechny typy škol. Náročnost techniky a programu bude přizpůsobena věku skupiny. Cena všech programů 30,-

Více

8 VLAJKOVÝCH LODÍ FLAGSHIPŮ FLAGSHIP 1 SEZÓNA NOVÉHO CIRKUSU OD LEDNA DO LISTOPADU SE V PLZNI VYSTŘÍDAJÍ NEJLEPŠÍ EVROPSKÉ NOVÉ CIRKUSY FLAGSHIP 2 GOTTFRIED LINDAUER A MENŠINY Unikátní výstava 40ti portrétů

Více

Vize pražské magistrály

Vize pražské magistrály odborný tým: Vize pražské magistrály 08. 12. 10.12. 2011 Iniciativa za humanizaci severojižní magistrály plán krátkodobých opatření do roku 2014 v CCEA Lobby, Karolíny Světlé 31, Praha 1, 110 01 Praha

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11 Polická a Svatovavřinecká pouť, pokladový koncert, charitativní akce v Martínkovicích, program pro děti v Broumově i v Polici nad Metují, běžecké závody, volejbalový turnaj, koncerty. To jsou tipy na akce,

Více

Co se umlelo od března 2013 do března 2014? březen 2013 ukončení provozu mlýna vznik nezávislé iniciativy Mlýny městu!, jejímž cílem je vést otevřenou diskusi nad budoucností Automatických mlýnů 23. dubna

Více

Organizátor: Art 4 People. Termín: 29. dubna Místo realizace: Střelecký ostrov. Oslava mezinárodního svátku tance

Organizátor: Art 4 People. Termín: 29. dubna Místo realizace: Střelecký ostrov. Oslava mezinárodního svátku tance Organizátor: Art 4 People Termín: 29. dubna 2019 Místo realizace: Střelecký ostrov Oslava mezinárodního svátku tance Oslava mezinárodního svátku tance Historie MDT 2014 Náplavka cca 400 návštěvníků MDT

Více

Co CAMP nabízí? - umělcům a architektům: podílet se v rámci kurátorského dohledu na programu expozic a instalací

Co CAMP nabízí? - umělcům a architektům: podílet se v rámci kurátorského dohledu na programu expozic a instalací Co je CAMP? CAMP [kemp] je zkratka názvu Centra architektury a městského plánování, jehož hlavním posláním je zlepšit současnou podobu veřejné debaty o rozvoji Prahy. CAMP má sloužit nejen architektům,

Více

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli.

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli. Oslavy broumovského fotbalu, Cesta parky a zahradami, Suchodolská pouť, vernisáž výstavy, sportovní víceboj, Filmová přehlídka havlovských filmů, hudební a taneční vystoupení. To jsou tipy na některé akce,

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

Týden 31. 5. - 6. 6. 2014

Týden 31. 5. - 6. 6. 2014 správný cíl Vaší cesty Týden 31. 5. - 6. 6. 2014 Milovníci grilování mohou vyrazit do nově zrekonstruovaných Šimkových sadů v Hradci Králové. Tento týden sem byly znovu instalovány tři venkovní grily.

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

ARCHITEKTONICKÁ OVĚŘOVACÍ STUDIE BUDOUCÍHO VYUŽITÍ OBJEKTU LIEBIEGOVA PALÁCE U Tiskárny 81, Liberec 09/2014

ARCHITEKTONICKÁ OVĚŘOVACÍ STUDIE BUDOUCÍHO VYUŽITÍ OBJEKTU LIEBIEGOVA PALÁCE U Tiskárny 81, Liberec 09/2014 ARCHITEKTONICKÁ OVĚŘOVACÍ STUDIE BUDOUCÍHO VYUŽITÍ OBJEKTU LIEBIEGOVA PALÁCE U Tiskárny 81, Liberec 09/2014 RUPRECHTICE BEDŘICHOV SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ S výstaviště LIDOVÉ SADY BEDŘICHOV Severočeské muzeum

Více

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro a nižší stupeň víceletých gymnázií září prosinec 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové

Více

od 20. července do 16. srpna 2009

od 20. července do 16. srpna 2009 Třetí ročník Ballet & Dance Workshop Ostrava PROJEKT SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OSTRAVY L U B O M Í R A P O S P Í Š I L A od 20. července do 16. srpna 2009 Class Pointe

Více

Týden 29. 8. - 4. 9. 2015

Týden 29. 8. - 4. 9. 2015 správný cíl Vaší cesty Týden 29. 8. - 4. 9. 2015 Zveme Vás Dny evropského dědictví Dny evropského dědictví (European Heritage Days) každoročně v měsíci září otevírají nejširší veřejnosti brány nejzajímavějších

Více

Motto: Pohyb správným směrem Projekt Jihlava Zdravé město a MA21

Motto: Pohyb správným směrem Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Motto: Pohyb správným směrem 16. 22. 9. 2012 Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Kampaň Evropský týden mobility připomíná problémy s narůstající automobilovou dopravou a je určena všem obyvatelům měst

Více

NEWSLETTER - ÚNOR 2014

NEWSLETTER - ÚNOR 2014 NEWSLETTER - ÚNOR 2014 Drazí přátelé, jak už jistě víte, v Latinském kulturním centru se děje mnoho zajímavých akcí, rozhodli jsme se tedy vytvořit pro Vás tento informační newsletter, kde můžete najít

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

Hravý architekt Děti na Pražském hradě 2014 (v rámci mezinárodního festivalu architektury Architecture Week Praha 2014)

Hravý architekt Děti na Pražském hradě 2014 (v rámci mezinárodního festivalu architektury Architecture Week Praha 2014) Hravý architekt Děti na Pražském hradě 2014 (v rámci mezinárodního festivalu architektury Architecture Week Praha 2014) Základní informace o projektu Charakteristika: mezinárodní výtvarně-architektonický

Více

Týden 22. 8. - 28. 8. 2015

Týden 22. 8. - 28. 8. 2015 správný cíl Vaší cesty Týden 22. 8. - 28. 8. 2015 Nejenom lavičky Václava Havla nacházejí svá místa po světě Hradec Králové se může pyšnit navíc i čerstvě otevřenou Galerií Václava Havla. Každý, kdo si

Více

16:00 17:00 Dobrovolnická kalkulačka Prezentace projektu DCHB: videa, rozhovory, fotografie

16:00 17:00 Dobrovolnická kalkulačka Prezentace projektu DCHB: videa, rozhovory, fotografie Brno 13:00 20:30 16:00 19:00 od 19:00 Blansko 16.9.2011 od 20:00 13:00 16:00 Dobrovolně s námi Prezentace neziskových organizací pracujících s dobrovolníky: Diecézní charita Brno (DCHB), Bezmezí o.s.,

Více

RADOST. Akce. DŮM UMĚNÍ Jurečkova 9 Ostrava. Programy se konají po pá 8 18 h. galerie kavárna knihovna facebook.com/gvuostrava gvuo.

RADOST. Akce. DŮM UMĚNÍ Jurečkova 9 Ostrava. Programy se konají po pá 8 18 h. galerie kavárna knihovna facebook.com/gvuostrava gvuo. vlastní TVORBA RADOST komunikace ZÁŽITEK Akce inspirace poznání Orientace kontakt s uměleckým dílem Informace DŮM UMĚNÍ Jurečkova 9 Ostrava Programy se konají po pá 8 18 h galerie kavárna knihovna DŮM

Více

Veřejný program 2012

Veřejný program 2012 Veřejný program 2012 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49 (0) 9674-92 48 77 Fax: +49 (0) 9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2012 4. 1. 2012 I 19.00 h

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Energetika a energetická politika

Energetika a energetická politika Vzdělávací seminář na téma: Energetika a energetická politika Realizátoři: Jakub Malý, Erika Liškutínová Kde: Masarykova 31, zasedací místnost KVV Brno. Kdy: 11-13. 3. 2011 Chcete získat více informací

Více

Motto: Alternativní doprava Projekt Jihlava Zdravé město a MA21

Motto: Alternativní doprava Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Motto: Alternativní doprava 16. 22. 9. 2011 Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Kampaň Evropský týden mobility nabízí obyvatelům měst příležitost seznámit se s konkrétními trvalými opatřeními na podporu

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Občanské sdružení SPOLEČNÝ DEN Sídlo: Na Okraji 35, Praha 6, 162 00 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Občanské sdružení Společný den působí již od roku 2006 ve čtvrti Petřiny jako místo pro pohybové aktivity

Více

Projekt Národní centrum zahradní kultury v Kroměříži Metodické, odborné a edukační centrum péče a obnovy historických zahrad a parků

Projekt Národní centrum zahradní kultury v Kroměříži Metodické, odborné a edukační centrum péče a obnovy historických zahrad a parků Projekt Národní centrum zahradní kultury v Kroměříži Metodické, odborné a edukační centrum péče a obnovy historických zahrad a parků Ing. Jitka Gajdoštinová + Ing. Lenka Křesadlova Ph.D. - NPÚ ÚOP v Kroměříži

Více

CHCEME SVĚTOVOU, FUNKČNÍ, DOSTUPNOU, TRŽNICI PRO PRAHU!

CHCEME SVĚTOVOU, FUNKČNÍ, DOSTUPNOU, TRŽNICI PRO PRAHU! CHCEME SVĚTOVOU, FUNKČNÍ, DOSTUPNOU, TRŽNICI PRO PRAHU! Současný plán rekonstrukce Staroměstské tržnice nepočítá s budoucím oživením onoho místa. Právě proto chceme navrhnout pro město plán na to, jak

Více

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian Slavnosti českého piva a polských klobás, poslední koncert skupiny Imodium, francouzská kapela Raskolnikov v Edenu, vernisáž výtvarné skupiny Cyróza, koncert skupiny Kluci a jejich přátel, dětský karneval,

Více

ÚPRAVA PARTERU PŘED ALBERTEM PŘÍRODNÍ AMFITEATR PavILON NÁM. KARLA IV PIAZZETTA MEZI STROMY VENKOVNÍ GALERIE ZUŠ ZAHRÁDKA RESTAURACE OBNOVENÝ PRŮCHOD ALBERT ZÁSOBOVÁNÍ NÁBŘEŽÍ ROLAVY PLÁŽ U ŘEKY SCHODY

Více

Veřejné diskuze o kultuře a jejich problémech ve městě: open space / platforma pro dialog skrz kultrurní obcí, městskou samosprávou a veřejností

Veřejné diskuze o kultuře a jejich problémech ve městě: open space / platforma pro dialog skrz kultrurní obcí, městskou samosprávou a veřejností Projekt Platforma nezřizované kultury v Českých Budějovicích: Rok realizace projektu 2012 Hlavní aktivity projektu: Festivalový koncept SLAVIE ožije: festival místní spolkové a nezřizované kultury v Českých

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

TOTEM regionální dobrovolnické centrum

TOTEM regionální dobrovolnické centrum TOTEM regionální dobrovolnické centrum Posláním TOTEM RDC je vytvářet pozitivní a funkční mezilidské vztahy, jak v rámci rodiny, tak v širším kontextu občanské společnosti 1999 2014 DLOUHODOBÉ CÍLE A LINIE

Více

Jeden svět je největší dokumentární filmový festival s lidskoprávní tematikou na světě a jeden z největších dokumentárních festivalů v Evropě.

Jeden svět je největší dokumentární filmový festival s lidskoprávní tematikou na světě a jeden z největších dokumentárních festivalů v Evropě. Jeden svět je největší dokumentární filmový festival s lidskoprávní tematikou na světě a jeden z největších dokumentárních festivalů v Evropě. Koná se v Praze a dalších 36 českých městech, a v Bruselu.

Více

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Nabídka akcí v divadle Ponec Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Hledáte originální místo pro firemní večírek, vánoční párty nebo setkání s klienty? Uspořádejte netradiční akci v divadle Ponec, kterou

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) PEPA KOCOUREK

KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) PEPA KOCOUREK KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) PEPA KOCOUREK CO TO KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) VLASTNĚ JE? - UNIKÁTNÍ PRAKTICKÝ PŘEDMĚT V RÁMCI VYSOKÉHO ŠKOLSTVÍ ČR A SR - KAŽDOROČNÍ REALIZACE SPOUSTY PROJEKTŮ (letos 8)

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ PRAHA ŽIJE HUDBOU PRAGUE LIVES FOR MUSIC FACULTY OF FINE ARTS

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ PRAHA ŽIJE HUDBOU PRAGUE LIVES FOR MUSIC FACULTY OF FINE ARTS VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ARTS ATELIÉR GRAFICKÉHO DESIGNU 1 STUDIO GRAPHIC DESIGN 1 PRAHA ŽIJE HUDBOU PRAGUE LIVES FOR MUSIC BAKALÁŘSKÁ

Více

ATELIER KOHOUT - TICHÝ

ATELIER KOHOUT - TICHÝ Ústav urbanismu č. 519 Vedoucí ústavu: ing. arch. Jan Jehlík ATELIER KOHOUT - TICHÝ Ing. arch. Michal Kohout, ing. arch. David Tichý Ph.D. hostující konzultant: ing.arch. Irena Fialová Zimní semestr 2009

Více

TOTEM regionální dobrovolnické centrum

TOTEM regionální dobrovolnické centrum TOTEM regionální dobrovolnické centrum Posláním TOTEM RDC je vytvářet pozitivní a funkční mezilidské vztahy, jak v rámci rodiny, tak v širším kontextu občanské společnosti 1999 2014 DLOUHODOBÉ CÍLE A LINIE

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

533 12 Chvaletice, IČO: 22829725

533 12 Chvaletice, IČO: 22829725 RC CHVALETICE, U Stadionu 240 (naproti poště) 533 12 Chvaletice, IČO: 22829725 HNÍZDEČKOVÝ ZPRAVODAJ 4/2011 web: rc-chvaletice.wz.cz tel.: 608 240 368 e-mail: rc-chvaletice@seznam.cz HLEDÁME NOVÉ LIDI...

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

1 z 5 24.7.2013 14:22

1 z 5 24.7.2013 14:22 1 z 5 24.7.2013 14:22 Česky English Česká republika Česká republika - památky, kultura, kina, galerie, výstavy, zábava, příroda, sport, Unesco Úvod Česká republika Praha Aktuálně Města a obce Ubytování

Více

StudentPoint. Akce Práce Soutěže Fotogalerie E-Shop. Homepage Vzdělání Móda & Design Shopping & Peníze Kultura Sport Xsport Cestování Vztahy

StudentPoint. Akce Práce Soutěže Fotogalerie E-Shop. Homepage Vzdělání Móda & Design Shopping & Peníze Kultura Sport Xsport Cestování Vztahy StudentPoint hledaný výraz odebírat newsletter - zadejt Akce Práce Soutěže Fotogalerie E-Shop Homepage Móda & Design Shopping & Peníze Kultura Xsport Cestování Vztahy 1 z 7 6/1/11 12:13 PM Homepage > Kultura

Více

1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava

1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava 1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava Sleva 10% pro držitele VSTUPENKY v prodeji na webu www.vanocedetem.cz Dovolte nám, abychom se Vám představili. Jsme průvodci 1. veletrhu

Více

Nová syntéza Experimentální kavárna Veletržní palác Dukelských hrdinů 47 170 00 Praha 7

Nová syntéza Experimentální kavárna Veletržní palác Dukelských hrdinů 47 170 00 Praha 7 prezentace Nová syntéza Experimentální kavárna Veletržní palác Dukelských hrdinů 47 170 00 Praha 7 Provozovatel: Sdružení pro výběrovou kávu o.s. Petřvaldská 8 616 00 Brno email.: info@novasynteza.cz www.novasynteza.cz

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

Kids Art Club eská škola bez hranic http://www.czechcentres.cz/london/stranka.asp?id=2793&menu=8499 Kids Art Club www.kidsartclub.org.

Kids Art Club eská škola bez hranic http://www.czechcentres.cz/london/stranka.asp?id=2793&menu=8499 Kids Art Club www.kidsartclub.org. Mikuláš 2008 Kids Art Club pod záštitou ambasády České republiky v Londýně a s intenzivní spoluprací s Českým kulturním centrem v Londýně, byl založen na začátku října 2007. V polovině roku 2008 se stal

Více

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků.

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků. ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků PŘEHLED AKCÍ ŠPINDLEROVSKÁ ZIMA 2017 / 2018 Přehled nejdůležitějších akcí v zimní sezóně 2017 / 2018 Innogy Špindl Ski Openning Předsilvestrovská

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59 Festival dokumentů o lidských právech Jeden svět, Irský večer, Slavnosti piva, vína a klobás, vernisáž výstavy, hronovské oslavy divadelnictví, broumovské Vítání jara, dva plesy, zábava, divadlo. To jsou

Více

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI LOKALITA METRO KŘIŽÍKOVA TRAM. ZASTÁVKA KŘIŽÍKOVA CYKLOSTEZKA AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ FLORENC PARK VÍTKOV BYDLENÍ PRO 21. STOLETÍ V původní zástavbě

Více

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin.

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin. Rockový festival Rockstock, dvě představení hry HRA-NIC-e, další koncert festivalu Za poklady Broumovska, cyklistický závod Okolo Broumova, volejbalový Memoriál Slávky Streubelové, "petrovické zatáčky",

Více

Vzdělávací program: Moderní město III. Jak vytvořit dobré místo k životu Kurz o urbanismu, územním plánování a udržitelném rozvoji měst říjen 2019

Vzdělávací program: Moderní město III. Jak vytvořit dobré místo k životu Kurz o urbanismu, územním plánování a udržitelném rozvoji měst říjen 2019 Vzdělávací program: Moderní město III. Jak vytvořit dobré místo k životu Kurz o urbanismu, územním plánování a udržitelném rozvoji měst říjen 2019 březen 2020 Ústí nad Labem Vzdělávací program: Moderní

Více

100 let od vzniku Československa Přehled akcí Pardubice

100 let od vzniku Československa Přehled akcí Pardubice 100 let od vzniku Československa 1918 2018 Přehled akcí Pardubice 114. Šibřinky Tradiční sokolská zábava, tentokrát s leitmotivem První republiky. Místo konání: Sokolovna na Olšinkách Termín: 27. 1. 2018

Více

Veřejný program 2009

Veřejný program 2009 Veřejný program 2009 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49(0)9674-92 48 77 Fax: +49(0)9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2009 11.01.09 Cyklus Objevy :

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

správný cíl Vaší cesty

správný cíl Vaší cesty správný cíl Vaší cesty KULTURNÍ AKCE HRADECKO ČERVEN 2014 31. května - 1. června, sobota - neděle 9:00 ZA PRVNÍMI ZEMĚDĚLCI DO MLADŠÍ DOBY KAMENNÉ Archeopark pravěku Všestary Pokud si chcete pravěk zažít

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Kadaň ztracené předměstí Atelier Jana Šépky a Mirky Tůmové, ČVUT FA letní semestr 2012 / 2013

Kadaň ztracené předměstí Atelier Jana Šépky a Mirky Tůmové, ČVUT FA letní semestr 2012 / 2013 Kadaň ztracené předměstí Atelier Jana Šépky a Mirky Tůmové, ČVUT FA letní semestr 2012 / 2013 Atelier Jana Šépky a Mirky Tůmové vedoucí atelieru Ing. akad. arch. Jan Šépka Ing. arch. Mirka Tůmová Internet:

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

Mezinárodní festival. Romale

Mezinárodní festival. Romale Mezinárodní festival Romale Naši drazí přátelé a milovníci romské hudby, dovolte, abych vás všechny tímto pozvala na další ročník mezinárodního romského festivalu "ROMALE" romská oslava / Gypsy Celebration,

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 15.1.-11.6. 2015 a 24.9.-10.12.2015) Tělocvična Sokolu

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

Co nám dal Projekt Zlín v pohybu zdravě, bezpečně, na pohodu?

Co nám dal Projekt Zlín v pohybu zdravě, bezpečně, na pohodu? Co nám dal Projekt Zlín v pohybu zdravě, bezpečně, na pohodu? Výchozí situace Zlín = město automobilů Dlouhodobý trend zhoršující se dopravní situace ve městě Růst obtěžujících vlivů automobilové dopravy

Více

Doprovodný program k výstavě

Doprovodný program k výstavě Galerie Emila Filly v Ústí nad Labem Velká Hradební 19, Ústí nad Labem tel.: +420 475 211 830 e-mail: fillovka@volny.cz, gallery@gef.cz www.gef.cz Doprovodný program k výstavě Výstavní program Galerie

Více

www.dhv.cz BROWNFIELDS vers. KULTURA

www.dhv.cz BROWNFIELDS vers. KULTURA www.dhv.cz BROWNFIELDS vers. KULTURA Šance pro brownfields Brownfields a využití pro kulturu, přínosy - V souladu s udržitelným rozvojem, využití stavby co již byla jednou postavena je vhodné - Atraktivní

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

Jízda králů Vlčnov

Jízda králů Vlčnov Jízda králů Vlčnov 24. 5. - 26. 5. 2019 Co možná nevíte 8 000 3 2011 Akci navštíví celkem více než 8 000 lidí Třídenní program plný folkloru Od roku 2011 zapsána v UNESCO 5 000 93 Nedělní program navštíví

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 FUTRA, SPOLEK PRO HORŇÁCKO

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 FUTRA, SPOLEK PRO HORŇÁCKO VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 FUTRA, SPOLEK PRO HORŇÁCKO 1. Základní informace o spolku 2. Historie a členové 3. Cíle 4. Přehled činností roku 2017 4.1 Jednání Rady 4.2 Přehled realizovaných akcí 5. Účetní

Více

Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014

Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014 Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014 Isar Cup Počet týmů: 72 Number of games: 5 Kategorie: mladší přípravka, starší přípravka, mladší žáci, starší žáci A-B, mladší dorostenci A-B,

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

BRITISH COUNCIL pro TVT 2013 akce v PRAZE

BRITISH COUNCIL pro TVT 2013 akce v PRAZE Město, přednáška, místo adresa, den, datum, čas, název, přednášející, ústav domovský vše lze najít na: www.tydenvedy.cz ( do vyhledávače vložte British Council) město typ akce místo adresa Datum a čas

Více

O výstavišti. Zhistorie

O výstavišti. Zhistorie O výstavišti Výstaviště Praha Holešovice je atraktivním prostorem s dlouhou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové

Více

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino...

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... 1/ NOV SVùTOZOR 2/ âím NOV... 3/ SVùTOZOR JE KINO... 4/ SVùTOZOR NENÍ JEN KINO... 5/ KINO SVùTOZOR JE I MÍSTO PRO VA I PREZENTACI 6/ CENÍK Hlavní

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více