OLEJOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OLEJOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ"

Transkript

1 OLEJOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Společnost nabízí svým zákazníkům komplexní řešení Olejového hospodářství Profil společnosti: Společnost byla založena v roce 2011 a má za sebou úspěšný vývoj. Za relativně krátkou dobu své činnosti se stala jednou z významných společností ve svém oboru. si tuto pozici vybudovala svým přístupem k zákazníkům a v úzké spolupráci s firmou SOMAX Plus spol.s r.o.,která je uznána certifikačním orgánem ve shodě s normou ČSN EN ISO 9001:2001. Společnost STEFAN Engineering zajišťuje organizační a distribuční služby po celém území ČR a SR a spolupracuje pouze s osvědčenými výrobci. Průběžně vyhodnocuje kvalitu a spolehlivost dodávaných výrobků. Firma každoročně vykazuje nárůst obratu a vykazuje velmi dobrou platební morálku. Společnost zajišťuje pro své zákazníky komplexní služby při řešení skladování, rozvodů a výdeje kapalin jako oleje, nafty, čistících prostředků, chladících kapalin, chemikálií, potravin, maziv a dalších. Nabízené služby: -Návrhy řešení vyplývající z provozních podmínek zákazníka, nejnovější technologie a v souladu s ČSN ČSN Technologické projekty vč. Podkladů pro stavební řízení. -Zajištění stavebního povolení. -Zajištění zafinancování projektu. -Vlastní montáž, zprovoznění a zaškolení obsluhy. -Záruční i pozáruční servis.

2 Čerpadla lamelová Spolehlivá a cenově výhodná samonasávací čerpadla. BY PASS ventil umožňuje krátkodobé přerušení čerpání. Možnost regulace výstupního tlaku. Lamelová čerpadla jsou doporučena pro krátké rozvody a méně viskózního oleje. Čerpadla zubová Spolehlivá samonasávací čerpadla. Čerpadla zubová typ VISCOMAT obsahují přetlakový ventil, který při přerušení čerpání vrací přebytečný olej zpět do nádrže. Čerpadla typ R obsahují BY PASS ventil. Zubová čerpadla jsou určena pro delší rozvody a viskóznější oleje. Typ čerpadla včetně kitu s vyrovnávací nádobou, tlakovým spínačem a ukazatelem tlaku. Doporučená příslušenství: Tlakový spínač Reaguje na změnu tlaku v rozvodu. Prodlužuje životnost čerpadla a umožňuje automatické vypínání a zapínání. Poznámka: V tabulce jsou uvedeny pouze základní typy čerpadel. Pro správné navržení čerpadla, rozvodů a příslušenství je nutné u objednávky upřesnit základní informace dle grafu. Na základě vyhodnocení vstupních informací vám naši technici určí správný typ čerpadla, světlost rozvodů a navrhnou optimální řešení výdeje. *pracovní omezení 30 minut

3 Čerpadla pneumatická Pneu čerpadlo 1:1 Určené pro výdej olejů s viskozitou do ISO VG15SAE5 a nafty. Není vhodné pro oleje s vyšší viskozitou a delší rozvody olejů Určeno pro 200 l sudy Určeno pro kontejnery sání 1200/1500 mm Určeno pro nástěnnou montáž Pneu čerpadlo 1:1N Určené pro výdej olejů s nižší viskozitou, nafty, brzdové kapaliny a nemrznoucích směsí. Těsnění : FKM (Viton) Není vhodné pro oleje s vyšší viskozitou a delší rozvody olejů Určeno pro 200 l sudy Určeno pro kontejnery sání 1200/1500mm Určeno pro nástěnnou montáž Pneu čerpadlo 3:1 Určené pro výdej veškerých druhů olejů do SAE 90. Vhodné pro oleje s výtlačným potrubím do 20m (oleje s vyšší viskozitou do 10m) Určeno pro 200 l sudy Určeno pro kontejnery sání 1200/1500 mm Určeno pro nástěnnou montáž Pneu čerpadlo 5:1 Určené pro výdej veškerých druhů olejů do SAE 140. Vhodné pro viskóznější oleje s dlouhým výtlačným potrubí a složité rozvody Určeno pro 200 l sudy Určeno pro kontejnery sání 1200/1500 mm Určeno pro nástěnnou montáž Sestava pro údržbu stalčeného vzduchu Sestava je určená pro všechna pneumatická čerpadla.umožňuje jednoduché připojení na přívod stlačeného vzduchu(přívod musí být vybaven ukončením pro připojení EUR rychlospojkami dle přání zákazníka a velikosti závitu dodáme).prodlužuje životnost čerpadla. Možnost seřízení optimálního výstupního tlaku. Sestava obsahuje: Regulátor tlaku s manometrem,odlučovač kondenzátu,olejový přimazávač,spirálová propojovací hadice 4m ukončená rychlospojkou(možnost dodání délky 8 a 12 m).

4 Pro rozvody kapalin používáme systém svařovaných nebo montovaných vysokotlakých trubek. Povrchová úprava barva nebo pozink. Systém montovaných trubek umožňuje: Představuje moderní a efektivní způsob řešení rozvodů kapalin Při montáži nevznikají žádné nečistoty Jednoduchou, pohodlnou a rychlou montáž Umožňuje bezpečné a jednoduché úpravy. Poněvadž u rozvodů může docházet k častým změnám, tento systém umožňuje i rychlé úpravy Veškeré spojky jsou i nadále použitelné, nedojde k jejich znehodnocení. Max.tlak: 600 bar Rozměr potrubí: DN 16 DN 50 Filtrační jednotky: Zajišťují požadovanou kvalitu kapaliny. Základní výbava rozvodu je filtr hrubých do 100 MIC. Dle provozních a technologických podmínek je možné dodat i jemnější filtraci. Max. tlak: 600 BAR Rozměr potrubí: DN 16 DN 50

5 VÝDEJNÍ MÍSTA Technologie určená k výdeji kapalin. Musí splňovat podmínky ČSM UE Výdej může být stacionární nebo mobilní. Používané typy výdeje: -mobilní: využití manipulačních vozíků -stacionární: výdejní bary plnění pomocí odměrných nádob Použití navíječů tlakových hadic přímé plnění Výdejní bary Umožňují bezpečný a pohodlný výdej kapalin. Doporučené pro výdej kapalin do odměrných nádob nebo kanystrů do 20 l. Vhodné pro menší autoservisy a dílny bez potřeby plnění přímo do provozních nádrží. Výdejní bary se skládají z výdejního baru s 1 až 3 výdejními ventily a úkapové vany. Ventily jsou vybaveny protiúkapovou klapkou. Doporučeno s kombinací s průtokoměry, dávkovacím nebo monitorovacím zařízením. Výdejní stojany Vhodné do provozů, kde nelze řešit instalaci navíječů nebo jiného typu výdejního místa na zeď nebo jinou konstrukci. Umožňují instalaci výdejního místa i v prostoru haly. Dodáváme jak typizované výdejní stojany, tak i zakázkovou výrobu stojanů na míru.

6 Navíječe tlakových hadic, tlakové hadice Navíječe tlakových hadic jsou neocenitelným pomocníkem při manipulaci s tlakovými hadicemi. Zvyšují bezpečnost práce a chrání tlakové hadice před poškozením. Dle vašeho požadavku vám zajistíme různé délky tlakových hadic.

7 Výdejní pistole EASYOIL Výdejní pistole doporučená pro výdej: Motorové oleje (SAE 5 50), převodové oleje (SAE ), plnění automatických převodovek, nemrznoucích směsí na bázi ethylenglykolu a hydraulických olejů. Omezeně pro směsi do ostřikovačů a brzdové kapaliny. Příslušenství: Barevná rozlišovací manžeta v 5 barevných kombinacích. Filtrační vložka 100 mic do rukojetí. Výdejní pistole s předvolbou výdeje: Předvolba výdeje 1 99,9 l Paměť posledních 6 výběrů. Kalibrovaná, moderní desing. Speciálně konstruované pro měření vydaného množství: motorové oleje (SAE 5 50), převodové oleje (SAE ), plnění automatických převodovek, nemrznoucích směsí na bázi ethylenglykolu a hydraulických olejů. Není vhodné pro měření směsí do ostřikovačů a brzdové kapaliny. Průtok: 1 30l/min Připojení: 1/2 * V případě potřeby Vám nabídneme průtokoměry i pro vyšší průtoky nebo jiné kapaliny

8 Monitorovací systém výdeje kapalin Systém MCO byl vyvinut pro monitorování výdejů kapaliny a standardně poskytuje výkony, k nimž je běžně třeba mnohem nákladnějších systémů. Základní funkce systému: Zabezpečení kapaliny proti nepovoleným odběrům Možnost přenosu veškerých informací na PC Přehledná kontrola všech odběrů, odběratelů a zakázek.možnost kombinované volby kontroly dle data, zakázek i odběratelů Skladové hospodářství Přehledná kontrola stavu kapaliny v nádrži Základní modul umožňuje kontrolovaný výdej 1 12 produktů. Na PC je možné připojit až 32 základních modulů, tj. 384 produktů. Každý základní modul je naprosto nezávislý a funguje jako samostatná jednotka. Software včetně CZ verze. Zabezpečení maximální a minimální hladiny v nádrži Zařízení ve spojení se snímačem hladiny v nádržích funguje jako zabezpečení maximální nebo minimální hladiny v nádržích a slouží jako součást ochrany stacionárních i mobilních nádrží pro skladování hořlavých kapalin ohrožující životní prostředí. Zabezpečení úniku kapalin Zařízení ve spojení se senzorem úniku funguje jako zabezpečení proti úniku kapalin ve skladech, havarijních nebo záchytných jímkách, mezistěn dvouplášťových nádrží atd. Slouží jako součást ochrany skladů, výdejních míst, technologických nádrží a míst určených pro manipulaci s hořlavými kapalinami ohrožující životní prostředí. Zabezpečení těsnosti mezipláště u potrubí a nádrží Zřízení kontroluje těsnost vnější i vnitřní stěny dvouplášťových potrubních rozvodů nebo nádrží pro skladování hořlavých kapalin AI, AII, AIII a B. Přetlakový snímač netěsnosti snímá veškerou změnu tlaku a tím signalizuje poruchu systému. Na základě vašich požadavků vám navrhneme optimální řešení monitorovacího nebo zabezpečovacího zařízení. Využijte poradenského servisu.

9 Hlídání stavu v nádržích typ OCIO Zařízení umožňuje pohodlnou a přesnou kontrolu stavu v nádržích, kde není možná průběžná kontrola. Přehledný displej ukazuje: Objem nádrže Maximální a minimální stav v nádržích Aktuální stav v nádržích Zařízení obsahuje senzor, který leží na dně nádrže a snímá přesné množství kapaliny v nádrži. Kontrolní skříňku je možné nainstalovat mimo sklad kapalin na přehledné místo např. v kanceláři vedoucího skladu. Akustický signál informuje o 2 úrovních stavu v nádrži: Maximální stav zajišťuje bezpečnost při doplňování kapaliny Minimální stav chrání rozvody kapalin a zabraňuje zavzdušnění systému rozvodů. Rozměr OCIO: 300 x 410 x 100. El. připojení: 230 V Možnost připojení na PC pomocí nově vyvinutého programu. Jedním programem je možnost kontrolovat až 12 nádrží do vzdálenosti 1000 m od nádrže.

10 Záchytné vany a stojany na sudy a kontejnery Jsou určeny pro skladování kapalin v sudech, kontejnerech a jiných jednoplášťových obalech. Stavebnicový způsob řešení umožňuje různá vybavení skladů. Vany jsou celokovové s pozinkovaným roštem, oboustranně svařované se zkouškou těsnosti svárů. Možnost atypické výroby záchytných van a sestav dle návrhů nebo dodaných rozměrů.

11 Mobilní sklady Celokovová konstrukce s uzamykatelnými dveřmi. Kontejner se dodává ve smontovaném nebo rozloženém stavu. Podlaha je dřevěná nebo celokovová s úkapovou vanou. Technické řešení kontejneru nabízí velmi široké možnosti jeho využití, zejména jako sklad hořlavin, materiálu na odloučených pracovištích, montážní nebo expediční kontejner. V kombinaci s celokovovou podlahou (podlahu tvoří pozinkovaný plech 3mm a pozinkovaný rošt) jsou vhodné zejména pro uskladnění ekologicky škodlivých látek, odpadů a hořlavin. Použitelný bez nutnosti stavebních úprav, samonosný.vlastní montáž je jednoduchá a rychlá. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům. Popis: Kontejner je vyroben z trapézového plechu o síle 0,75mm. Nosné profily z pozinkovaného plechu. Podlaha ze dřeva 35mm nebo záchytné kovové vany. Vybaven dvoukřídlými dveřmi s klikou a zámkem. Demontovatelný kontejner lze rozložit do přepravní polohy, čímž lze snížit přepravní náklady. Manipulace: Sestavený kontejner je možné přenášet jeřábem nebo vysokozdvižným vozíkem. Pro účely zavěšení na jeřáb je každý roh opatřen úchytkami. Maximální zatížení: Při manipulaci s jeřábem kg Při manipulaci s vozíkem kg Plošné zatížení dna 500 kg/cm 2 Příslušenství: Kontejner lze vybavit regálovými stojany a regálovými konzolami.

12 Paletové regály stavebnicové podélné Splňují veškeré požadavky na skladování nebezpečných látek. -Regály jsou tvořeny z pozinkovaných rámů s práškovou barvou lakovaných nosníků. -Přestavitelnost nosníků po 50 mm. -Výhodou je vysoká nosnost na paletovou jednotku. -Dodáváno v rozloženém stavu. -K základnímu i přístavbovému poli je nutné samostatně objednat záchytnou vanu ze zinkované oceli. Název: ekologická skříň Typ číslo Kvalitní ocelová konstrukce. -Zajištění dvoukřídlých dveří rozvorným cylindrickým zámkem. -Nosnost police 60 kg. Jednotlivé police tvoří záchytní vany o objemu 15 l. -Kvalitní povrchová úprava práškovou barvou. -Speciálně vyvinutá skříň pro skladování vodu ohrožujících nebezpečných látek na pracovišti (laboratoře, servisní dílny, lakovny). Hlavní rozměry (šířka x hloubka x výška) 950 x 400 x 1950 mm Hmotnost 78 kg Nosnost police (vaničky) 60 kg Počet polic (vaniček) 4+1 ks (na dně skříně) Typ číslo Regály se používají především na skladování drobných nádob s tekutinami. -Skládá se z konstrukce z pozinkovaných profilů a pozinkované vaničky, která je nepropustně svařená. -Výška vaničky 40 mm, objem 1 vaničky 11 l. -Hladký povrch vaničky umožňuje sbadné vytření případných úkapů. -Regály se montují včetně vyztužovacích úhelníků a stabilizačních patek, což zajišťuje větší stabilitu a tuhost regálu. Výška 2000 mm Šířka 1000 mm Hloubka 305 mm Nosnost police 150 kg Max. nosnost regálu 600 kg Počet polic 4

13 Dvouplášťové kontejnery a plastovým vnitřním pláštěm a kovovým vnějším pláštěm pro III. - IV. třídu hořlavosti Dvouplášťové kontejnery jsou určeny pro skladování kapalin III. A IV. třidy hořlavosti. Vnitřní plášť je vyroben z odolného plastu a vnější z pozinkovaného plechu.splňují vysoké ekologické požadavky bezpečnosti skladování ropných produktů. Objem l. Základní vybavení kontejnerů: Nádrž, 4x vstupní otvor 2, plovákový snímač hladiny v nádrži, kontrola těsnosti mezipláště. Volitelný obsah nádrže: 400, 750, 1000, 1500 litrů Jednoplášťové kontejnery Ekonomické řešení skladování kapalin. Nutnost řešit s havarijní jímkou. Možnost spojování nádrží. Zvětší se tím celkový obsah nádrží. Nízká váha. Volitelný obsah nádrží: 1000, 1600, 2000 litrů Dvouplášťové kontejnery PROFI TANK Dvouplášťové kontejnery typ PROFI TANK jsou vyrobeny z vysoce odolného sklolaminátu. Jsou určeny pro skladování ropných produktů II. IV. třídy hořlavosti. Splňují moderní vysoké ekologické požadavky bezpečnosti skladování ropných produktů. Vhodné použití pro skladování ropných produktů, vodou ředitelných kapalin, chemikálií, AdBlue atd. Výhodou je nízká váha kontejneru. Volitelná obsah nádrží: 1000, 1300, 2000, 2300 litrů Dvouplášťové kontejnery celokovové Dvouplášťové celokovové kontejnery typ MK jsou určeny pro skladování ropných produktů I. IV. třídy hořlavosti. Splňují moderní vysoké ekologické požadavky bezpečnosti skladování ropných produktů dle ČNS Zkoušeno v SZÚ Brno. Objem l. Základní vybavení kontejnerů: odkalovací armatura, plnící otvor, plovákový snímač hladiny v nádrži, kontrola těsnosti mezipláště, větrací armatura (u kontejnerů pro I. A II. Třídu hořlavosti vč. plamenojistky), sací potrubí a kontrolní šachta. Volitelný obsah nádrží: litrů

14 Sběr použitého oleje Vypouštěcí trychtýř pro 200 l sudy - obsahuje trychtýř s trubkou a 2 matku pro uchycení do 200 l sudu Vypouštěcí vozíky pojezdové - vhodný do provozů bez zdviže a montážní jámy - vypouštěcí otvor ¾ s kulovým ventilem Vypouštěcí vozíky pojezdové do montážní jámy - pro montážní jámy s šíří mm - vypouštěcí otvor ¾ a kulovým ventilem Vypouštěcí mobilní nádoby Odsávací mobilní nádoby Odsávací nádoby s výklopným ramenem Podtlakové vypouštění v základní výbavě

15 Odsávací sestava pro montážní jámu M1 Typ. č Zařízení umožňující pohodlný sběr použitého oleje v montážní jámě. Výhodou zařízení je možnost pohybu pojezdové vany po celé délce montážní jámy nezávisle na odsávacím zařízení. Při odsávání se napojí vana rychlospojkou na odsávací hadici a pneu čerpadlo přečerpá olej přímo do sběrné nádrže. Zařízení obsahuje: pojezdová vana 60 l pro montážní jámy od mm, rychlospojka pro připojení odsávací hadice, tlaková odsávací hadice 3/4, 2 m dlouhá, odsávací pneumatické čerpadlo NDP15 BAN, propojovací hadice 1/2-1.5 m dlouhá k potrubí, úpravná jednotka stl. vzduchu vč. tlakové hadice a propoj. materiálu. Vhodné pro servisy nákladní aut. pro velmi znečištěné oleje i se směsí s PHM. Typ. č nejpoužívanější sestava Jako s pneu pístovým čerpadlem typ s pojezdovou vanou 60l. Vhodné pro servisy osobních a dodávkových aut a pro středně znečištěné oleje i se směsí s PHM. Odsávací a vypouštěcí nádoby pro motorky Filtrační elektrická sestava Odsávací nádoby elektrické

16 Horská Horní Jiřetín

VYBAVENÍ AUTO - PNEU SERVISŮ - STK - DÍLEN

VYBAVENÍ AUTO - PNEU SERVISŮ - STK - DÍLEN VYBAVENÍ AUTO - PNEU SERVISŮ - STK - DÍLEN EKOLOGICKÁ LIKVIDACE AUTOVRAKŮ Autovraky představují ekologicky i energeticky velmi šetrný zdroj získávání velké řady využitelného materiálu pro druhotnou výrobu

Více

Elektrická a pneumatická čerpadla pro čerpání čistého oleje - velmi výkonná a univerzální

Elektrická a pneumatická čerpadla pro čerpání čistého oleje - velmi výkonná a univerzální - úvod Elektrická a pneumatická čerpadla pro čerpání čistého oleje - velmi výkonná a univerzální Při volbě vhodných pneumatických nebo elektrických čerpadel pro čerpání čistého oleje, které by dostatečně

Více

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Mobilní průmyslový vysavač 160E 230V pro úklid a odsávání prachu a pevných částic.

Více

Nafta, bionafta (RME) a rostlinný olej. Tankujte s námi!

Nafta, bionafta (RME) a rostlinný olej. Tankujte s námi! Úvod Nafta, bionafta (RME) a rostlinný olej. Tankujte s námi! S rostoucí velikostí zemědělských a stavebních strojů se zvětšují také jejich nádrže, s tímto trendem rovněž souvisí potřeba elektrických čerpadel

Více

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL POLICOVÉ REGÁLY 2 POLICOVÉ REGÁLY 3 POLICOVÉ REGÁLY Všeobecně slouží konstrukce policového regálu k ukládání různých druhů zboží a materiálů přímo na police (drobné zboží, krabice, plastové přepravky,

Více

Prostí ale nepostradatelní malí pomocníci

Prostí ale nepostradatelní malí pomocníci Úvod - ruèní manipulaceí Prostí ale nepostradatelní malí pomocníci Všichni jistě známe plastové odměrky, trychtýře, olejničky, ruční čerpadla nebo tzv. stříkačky, bez nichž se neobejde žádná garáž, dílna,

Více

AGRALL zemědělská technika a.s.

AGRALL zemědělská technika a.s. Mobilní nádrž na motorovou naftu s výdejním zařízením TruckMaster Typ nádrže Výbava Napájení TM 200 TM 420 TM 900 Volitelné příslušenství digitální průtokoměr K24 4m flexibilní výdejní hadice automatická

Více

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25 Q-HYDRAULIKA LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25 velikost 25 do 10 MPa 25 dm 3 /min WK 102/21025 2004 Lamelová čerpadla typu PV slouží jako zdroj tlakového oleje v hydraulických systémech. VÝHODY snadné spuštění díky

Více

KATALOG MAZACÍ TECHNIKY

KATALOG MAZACÍ TECHNIKY KATALOG MAZACÍ TECHNIKY specializovaná velkoprodejna a zásilková služba, Tel. 565 322100,565 322101 Fax 565 322 102 www. dolezal-pe.cz Obsah KATALOG MAZACÍ TECHNIKY... 1 Mazací hlavice kulov0 přímé...

Více

Automatické hadicové navíječe, elektronické průtokoměry, výdejní pistole a další - základní příslušenství pro každodenní provoz

Automatické hadicové navíječe, elektronické průtokoměry, výdejní pistole a další - základní příslušenství pro každodenní provoz Hadicové navíjeèe, výdejní pistole a prùtokomìry Automatické hadicové navíječe, elektronické průtokoměry, výdejní pistole a další - základní příslušenství pro každodenní provoz Pokud pro olej, mazivo,

Více

POSTŘIKOVÝ MAZACÍ SYSTÉM

POSTŘIKOVÝ MAZACÍ SYSTÉM POSTŘIKOVÝ MAZACÍ SYSTÉM POUŽITÍ Postřikové mazací systémy jsou užívány pro trvalé, pravidelné mazání směsí maziva a vzduchu pro ozubené převody různých strojů, strojních technologií a zařízení. Pomocí

Více

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci.

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci. Šroubové kompresory Ideální stroje pro trvalý provoz Spolehliví pomocníci. Výkonné šroubové kompresory s velmi tichým provozem, elektronickým řízením, kontrolou bezpečného chodu, snadnou údržbou díky dobře

Více

HYDRAULICKÉ AGREGÁTY HA

HYDRAULICKÉ AGREGÁTY HA HYDRAULICKÉ AGREGÁTY HA POUŽITÍ Hydraulické agregáty řady HA jsou určeny pro nejrůznější aplikace. Jsou navrženy dle konkrétních požadavků zákazníka. Parametry použitých hydraulických prvků určují rozsah

Více

Centrálne odsávače : ZVÁRACIA TECHNIKA

Centrálne odsávače : ZVÁRACIA TECHNIKA ZVÁRACIA TECHNIKA Centrálne odsávače : Odsávání všech 5 ti pracovišť je navrženo pomocí jednoho stacionárního blokového odsavače typu SOS FB 10000.S/RO/PTFs plně automatickou regenerací patronových filtrů

Více

N O R M F I N I S H NP 12

N O R M F I N I S H NP 12 Kabina pro mokré tryskání NP 12 nevyžaduje základy ani sběrnou jámu. Je ergonomicky konstruována pro snadnou obsluhu vsedě nebo ve stoje, pro čištění, odstraňování rzi, odhrotování, zdrsňování povrchů

Více

SMĚŠOVACÍ SYSTÉM OLEJ / VZDUCH

SMĚŠOVACÍ SYSTÉM OLEJ / VZDUCH SMĚŠOVACÍ SYSTÉM OLEJ - VZDUCH POUŽITÍ Mazací systémy olej - vzduch jsou užívány pro trvalé, pravidelné mazání a chlazení směsí oleje a vzduchu různých strojů, strojních technologií a zařízení. Systém

Více

S-CLASSIC /60 cm

S-CLASSIC /60 cm S-CLASSIC-90 120/60 cm Skříň pro bezpečné skladování S-CLASSIC-90 Model S90.196.120 / S90.196.120.WDAS (vč. zádržného systému otevřených dveří) ve výstražném žlutém provedení (RAL 1004), 3 police a spodní

Více

Q-CLASSIC /60 cм

Q-CLASSIC /60 cм Q-CLASSIC-90 120/60 cм Skříň pro bezpečné skladování Q-CLASSIC-90 model Q90.195.120 s dveřmi ve výstražném žlutém provedení ( 1004), 3 police a spodní sběrná olejová vana (ocelový plech laminovaný plastem),

Více

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3 KOVOVÝ NÁBYTEK Příloha č 2 k RS kovový nábytek Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035 NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD Lavice šatní lavička, 150 cm konstrukce nohou z ocelových trubek, sedák -

Více

UNIFITT SYSTÉM PŘIPOJENÍ RADIÁTORŮ

UNIFITT SYSTÉM PŘIPOJENÍ RADIÁTORŮ OBSAH 1. 2. 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6 2.7 2.8 2.9 2.10 2.11 2.12 2.13 2.14 2.15 2.16 2.17 2.18 2.19 2.20 2.21 2.22 2.23 2.24 2.25 3. 4. 4.1 4.1.1 4.1.2 4.2 4.2.1 4.2.2 4.2.3 5. 5.1 5.2 VŠEOBECNÝ POPIS SYSTÉMU

Více

Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu

Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL NS 15/20/25/30 ACO Hydrojet OXL Odlučovač tuků podle normy EN 1825 pro volné ustavení

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému Všeobecně Všeobecně Pro provoz hydraulické výbavy je možno objednat komponenty z výrobního závodu. K dispozici jsou následující komponenty: Ovládání Nádrž hydraulického oleje s tlakově omezovacím ventilem

Více

1 ŠROUBOVÉ 2 BEZŠROUBOVÉ S NOSNOSTÍ. RAL 9003 (bílá signální) nebo POZINK, RAL 7035 (šedá) pouze u regálu s policí z DTD SESTAVNÉ

1 ŠROUBOVÉ 2 BEZŠROUBOVÉ S NOSNOSTÍ. RAL 9003 (bílá signální) nebo POZINK, RAL 7035 (šedá) pouze u regálu s policí z DTD SESTAVNÉ PLECHOVÉ SKŘÍNĚ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. základní provedení 8 druhů barev, viz. popis Skříně Nabídka zahrnuje 3 výrobkové řady

Více

Q - typ s.r.o., Masarykova 104/221, 400 01 Ústí nad Labem, IČ: 25029428, tel.: 602 438 261, fax: 475 511 505. Q - typ s.r.o.

Q - typ s.r.o., Masarykova 104/221, 400 01 Ústí nad Labem, IČ: 25029428, tel.: 602 438 261, fax: 475 511 505. Q - typ s.r.o. Q - typ s.r.o. www.nadrzenapohonnehmoty.cz Ceník platný od 1. 1. 2010 (s výhradou možných pozdějších změn), www.qtyp.cz Na požádání Vám aktuální ceník rádi zašleme, ceník je v Kč bez 20 % EKONTEJNERY NA

Více

Nádrže na vodu. Ideální řešení pro skladování dešťové a pitné vody. Zkušenosti, spolehlivost a důvěra

Nádrže na vodu. Ideální řešení pro skladování dešťové a pitné vody.   Zkušenosti, spolehlivost a důvěra Water Storage Tanks Zkušenosti, spolehlivost a důvěra Czech Republic Nádrže na vodu Ideální řešení pro skladování dešťové a pitné vody www.kingspan.com Lídr ve výrobě nádrží na vodu Energy Storage Solutions

Více

SEPARÁTORY OLEJE Z CHLADÍCÍCH EMULZÍ. NTA s.r.o. Komenského Fryšták

SEPARÁTORY OLEJE Z CHLADÍCÍCH EMULZÍ. NTA s.r.o. Komenského Fryšták Y OLEJE Z CHLADÍCÍCH EMULZÍ NTA s.r.o. Komenského 365 763 16 Fryšták www.nta.cz ntaoffice@nta.cz Řada separátorů oleje MAX a MiniMAX vyřeší jednoduchým a ekonomickým způsobem problémy způsobené degenerací

Více

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR DEL a.s., STROJÍRENSKÁ 38, 591 01 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, CZECH REPUBLIC Obsah Obsah Obecné informace... 3 Technický popis, ovládací pulty... 3 Provedení... 4 Skladování...

Více

Katalog výrobků Více než svařování.

Katalog výrobků Více než svařování. Katalog výrobků 2007 Více než svařování www.kemper.cz Ventilátory Ventilátory série M - do 2 200 m 3 /h.... 17 Ventilátory série H - do 3 000 m 3 /h.... 18 Příslušenství k ventilátorům.... 19 Motorové

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Rotační samonasávací čerpadla

Rotační samonasávací čerpadla Rotační samonasávací čerpadla Čerpadla vhodná pro čerpání: užitkové vody, silně znečištěné vody, odpadních kalů, ropných látek, močůvky, kejdy, kapalných hnojiv atd. Použití: zemědělství (závlahy, čerpání

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství Rozváděčové skříně DSR Rozváděčové skříně DSR-EKO Datové

Více

h a n d b o o k A L F A 5 0 0

h a n d b o o k A L F A 5 0 0 handbook A LFA 500 úvod Variabilní Alfa 500 s velmi funkčním designem má široké uplatnění. Je vhodný pro vybavení referentských pracovišť, kanceláří mana ge mentu, jednacích místností, aj. Výškové moduly

Více

MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ

MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ (MPD) je určené pro jedno a dvojkolejnicové systémy. Mikromazání je navrženo k mazání ložisek rolen dopravníků během jejich provozu, kdy jsou dodávány přesné dávky maziva

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Pneumatická olejová čerpadla

Pneumatická olejová čerpadla Pneumatické pumpy pro maziva, oleje a podobné kapaliny. Ideální olejová čerpadla pro přenos kapaliny s nízkou viskozitou, jako je motorový olej, staré odpadní oleje, nemrznoucí kapaliny, převodové oleje,

Více

8. Komponenty napájecí části a příslušenství

8. Komponenty napájecí části a příslušenství Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast CZ.1.07/1.5.00/34.0556 III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT HYDRAULICKÉ A PNEUMATICKÉ MECHANISMY 8. Komponenty napájecí části

Více

V ÝR OBC E CH L AD I C Í TE CH NI K Y. Chladivo R404A

V ÝR OBC E CH L AD I C Í TE CH NI K Y. Chladivo R404A V ÝR OBC E CH L AD I C Í TE CH NI K Y Chladivo R404A Kondenzační jednotky JME/JHE/JLE-T hermetický pístový kompresor Tecumseh vzduchem chlazený kondenzátor Výhody Aplikace Osvědčený design Jednoduchý chladicí

Více

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h GRUNDFOS alldos INFORMACE O VÝROBKU Příprava chlórdioxidu ze zředěných pracovních roztoků Rozměry Rozměry Standardní systém Systém s čelní instalací 164-xxxDFI A B C2 C1 C A B M H G M D E F E F C C1 K

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw Air-Master- roubové kompresory Stavební fiada B1 3 15 kw listopad 2002 Stavební fiada B Šroubové kompresory Air-Master jsou v programu firmy Schneider Bohemia určeny pro trvalý provoz. Tradiční stavební

Více

Chlazení kapalin. řada WDC. www.jdk.cz. CT125_CZ WDC (Rev.04-11)

Chlazení kapalin. řada WDC. www.jdk.cz. CT125_CZ WDC (Rev.04-11) Chlazení kapalin řada WDC www.jdk.cz CT_CZ WDC (Rev.0-) Technický popis WDC-S1K je řada kompaktních průtokových chladičů kapalin (chillerů) s nerezovým deskovým výměníkem. Jednotka je vhodná pro umístění

Více

MAZACÍ AGREGÁT SEO CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ

MAZACÍ AGREGÁT SEO CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ MAZACÍ AGREGÁT SEO POUŽITÍ Mazací agregáty série SEO jsou užívány jako zdroje tlakového maziva, oleje, pro ztrátové a oběhové systémy centrálního mazání. Obvody ztrátových mazacích systémů jsou vybavovány

Více

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min ELEKTRONÁŘADÍ Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 65mm plast 2mm ocel 8mm) Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 85mm plast 2mm ocel 8mm Nastavitelný kmit:4 (3+0) Pila přímočará 79034 750 počet kmitů 800-3000

Více

MAZACÍ A GARÁŽOVÁ TECHNIKA MANIPULACI S ČISTÝM OLEJEM. číslo 4.1

MAZACÍ A GARÁŽOVÁ TECHNIKA MANIPULACI S ČISTÝM OLEJEM. číslo 4.1 MAZACÍ A GARÁŽOVÁ TECHNIKA VODICÍ TECHNIKA KROUŽKY PRO MANIPULACI S ČISTÝM OLEJEM číslo 4.1 Úvod - ruční manipulaceí Prostí ale nepostradatelní malí pomocníci Všichni jistě známe plastové odměrky, trychtýře,

Více

MOBIL Í ÚPRAV A PIT É VODY UMUV 01

MOBIL Í ÚPRAV A PIT É VODY UMUV 01 MOBIL Í ÚPRAV A PIT É VODY UMUV 01 TECH ICKÁ SPECIFIKACE leden 10 Základní popis zařízení UMUV 01 je univerzální mobilní úpravna vody, která umožňuje úpravu z různých zdrojů podzemní i povrchové vody.

Více

sestava armatur množství čerpadlo typ l/min typ SAG20/AX13-4 1-13 AX13-4 SAG20/SX13-4 1-13 SX13-4 SAG20/SX15-4 8-30 SX15-4

sestava armatur množství čerpadlo typ l/min typ SAG20/AX13-4 1-13 AX13-4 SAG20/SX13-4 1-13 SX13-4 SAG20/SX15-4 8-30 SX15-4 Popis výrobku ČR 1. 10. 2011 Hoval solární sestava armatur SAG20 solární sestava armatur DN 20 (¾ ) oběhové čerpadlo AX13-4, SX13-4 nebo SX15-4 2 kulové kohouty (obsluhované klíčem) s teploměrem zařízení

Více

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do Stránka č. 1 z 5 Údaje o zákazníkovi: Jméno: Poštovní Kód: : : SPZ: Stav najetých kilometrů: Vysvětlující ikony: Kód OE Dodatečná Práce OK Dokončeno Potřebuje výměnu/opravu * Mohou být potřebné náhradní

Více

Hennlich Industrietechnik, spol. s r. o., o.z. CEMATECH tel.: +420 566 630 524 Libušínská 183, 591 01, Žïár nad Sáz. cematech@hennlich.

Hennlich Industrietechnik, spol. s r. o., o.z. CEMATECH tel.: +420 566 630 524 Libušínská 183, 591 01, Žïár nad Sáz. cematech@hennlich. Úvod - ruèní manipulaceí Prostí ale nepostradatelní malí pomocníci Všichni jistě známe plastové odměrky, trychtýře, olejničky, ruční čerpadla nebo tzv. stříkačky, bez nichž se neobejde žádná garáž, dílna,

Více

PLECHOVÉ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE. SVAŘOVANÁ skříň. Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6.

PLECHOVÉ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE. SVAŘOVANÁ skříň. Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. PLECHOVÉ SKŘÍNĚ REGÁLY KOŠE Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. základní provedení 8 druhů barev, viz. popis Regály Jsou nabízeny ve třech výrobkových řadách ve

Více

Mazací technika položek stále skladem vysoká kvalita spolehlivost. HENNLICH s.r.o. ODŠTÌPNÝ ZÁVOD

Mazací technika položek stále skladem vysoká kvalita spolehlivost. HENNLICH s.r.o. ODŠTÌPNÝ ZÁVOD Mazací technika 2000 položek stále skladem vysoká kvalita spolehlivost www.hennlich.cz/cematech MAZACÍ HLAVICE mazací hlavice kulová dle DIN 71412 - typ H mazací hlavice plochá dle DIN 3404 - typy M4-d10mm,

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY. Kód 003 VYVAŽOVAČKA pro osobní automobily. Digitální ANO

TECHNICKÉ PODMÍNKY. Kód 003 VYVAŽOVAČKA pro osobní automobily. Digitální ANO TECHNICKÉ PODMÍNKY Kód 003 VYVAŽOVAČKA pro osobní automobily Vyvažovačka kol osobních a lehkých užitkových automobilů a motocyklů s motorovým pohonem Digitální LED ukazatel Zabrzdění kola Nožní brzda pro

Více

TECHNOLOGIE PLNĚNÍ CNG

TECHNOLOGIE PLNĚNÍ CNG TECHNOLOGIE PLNĚNÍ CNG Král Václav Ing. Manažer prodeje CNG MOTOR JIKOV Strojírenská, a. s. SÍŤ VEŘEJNÝCH ČERPACÍCH STANIC 61 stanic v ČR výhody Flexibilita a rychlost výstavby Dostupnost CNG i v místech,

Více

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU...

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 96 VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 106 UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM ŠATNA... 122 97 ::: VÝSUVNÉ KOŠE

Více

VÝ ROBA ROZVÁ DĚČŮ. Rozváděčové skříně DSR-EKO

VÝ ROBA ROZVÁ DĚČŮ. Rozváděčové skříně DSR-EKO VÝ ROBA ROZVÁ DĚČŮ Rozváděčové skříně DSR-EKO Obsah Obsah Obecné informace... 3 Technický popis, ovládací pulty... 3 Provedení... 4 Skladování... 4 Rozváděčové skříně DSR-EKO, jednokřídlé dveře... 5 Rozváděčové

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Kompaktní třída IVC 60/30 Tact²

Kompaktní třída IVC 60/30 Tact² Kompaktní třída IVC 60/30 Tact² Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností. Proto lze

Více

VZDUCHOVÉ ČERPADLO NA OLEJ OP/T3/31B/N

VZDUCHOVÉ ČERPADLO NA OLEJ OP/T3/31B/N Návod k použití VZDUCHOVÉ ČERPADLO NA OLEJ OP/T3/31B/N Světová průmyslová dávkovací čerpadlo se zaručenou výkonností a bezproblémovým ovládáním. Čerpadlo je navrženo pro práci v náročných podmínkách a

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

MGM-I AUTOMATICKÉ TEPLOVODNÍ KOTLE

MGM-I AUTOMATICKÉ TEPLOVODNÍ KOTLE AUTOMATICKÉ TEPLOVODNÍ KOTLE MGM-I Automatické teplovodní MGM-I na plynná a kapalná paliva jsou standardně vyráběny ve 14 výkonových typech. Na přání zákazníka lze vyrobit i jiné výkonové varianty kotlů

Více

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Speciální hořák (ohřev na plyn) Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej)

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Speciální hořák (ohřev na plyn) Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) 3 Speciální hořák (ohřev na plyn) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Nově vyvinutý hořák umožňuje rovnoměrné proudění

Více

HDS 12/14-4 ST. Vysoká hospodárnost. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej)

HDS 12/14-4 ST. Vysoká hospodárnost. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Čisticí zařízení s nezvykle vysokým komfortem bezpečnosti díky integrované, automatické redukci tlaku, kontrole teploty spalin, ochraně před chodem na sucho v plovákové skříni. 1 2 3 4 1 2 Čtyřpólový,

Více

Katalog mazací, olejové a dílenské techniky

Katalog mazací, olejové a dílenské techniky Katalog mazací, olejové a dílenské techniky 12 1 OBSAH olejová technika 4 obsah Mazací technika 8 olejové hospodářství 16 výdej Motorové nafty a adblue 23 dílenská technika 26 ostatní nabídka 34 3 Olejová

Více

Typový list. Technická specifikace:

Typový list. Technická specifikace: Albert E. 95 Výkonnost max. (1) 1,6 m 3 /min Minimální pracovní přetlak 5 bar Maximální pracovní přetlak 9 bar El. napětí / frekvence 400 / 50 V / Hz Šroubový blok ATMOS B 100 Hlučnost (2) 67 db(a) Mikroprocesorové

Více

Tlaková čerpadla BP 3 Garden

Tlaková čerpadla BP 3 Garden Tlaková čerpadla BP 3 Garden Výkonné zahradní čerpadlo BP 3 Garden s dlouhou životností vyjadřuje ekologické a ekonomické zahradní zavlažování s vodou z alternativních zdrojů, jako jsou cisterny nebo sudy.

Více

MAZACÍ PŘÍSTROJ UCD. Popis výrobku

MAZACÍ PŘÍSTROJ UCD. Popis výrobku MAZACÍ PŘÍSTROJ UCD Popis výrobku Mazací přístroje UCD jsou užívány jako zdroje tlakového maziva pro dvoupotrubní mazací systémy s dvoupotrubními dávkovači, pro trvalé i pravidelné mazání různých strojů,

Více

Zásobníky Nepřímoohřívané zásobníky teplé vody

Zásobníky Nepřímoohřívané zásobníky teplé vody Zásobníky Nepřímoohřívané zásobníky teplé vody Nepřímoohřívané zásobníky teplé vody Objem 58 až 200 litrů Stacionární i závěsné provedení Ochrana proti korozi Minimální tepelné ztráty Komfortní zásobování

Více

Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set

Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set BP 4 Garden Set obsahuje sadu sacích hadic, díky čemuž může být výkonné zahradní čerpadlo s dlouhou životností a s vestavěnou tepelnou pojistkou ihned použito k zavlažování

Více

Paralelní filtry. FNS 060 s ventilem pro zajištění konstantního průtoku provozní tlak do 320 bar jmenovitý průtok do 4 l/min. 80.

Paralelní filtry. FNS 060 s ventilem pro zajištění konstantního průtoku provozní tlak do 320 bar jmenovitý průtok do 4 l/min. 80. Paralelní filtry FNS 060 s ventilem pro zajištění konstantního průtoku provozní tlak do 320 bar jmenovitý průtok do 4 l/min 80.20-2c Popis Použití Ve vysokotlakém okruhu hydraulických a mazacích zařízení.

Více

Katalog výrobků. Více než svařování... Vysokotlaké odsávání a filtrace

Katalog výrobků. Více než svařování...   Vysokotlaké odsávání a filtrace Katalog výrobků Vysokotlaké odsávání a filtrace Více než svařování... www.tedox.cz 690 mm KEMPER Dusty s odčišťovací filtrační patronou Ultralehké, flexibilní a výkonné. To je jen krátký výčet vlastností

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením Venkovní regály Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením 1 REGÁL PRO VELKÉ ZATÍŽENÍ SL100 Flexibilní systém nosníků pro vysoké zatížení s výškou regálů do 12 m, vhodný pro ruční

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE RL - RH - RK Kompresor přímo spojený s motorem řešení pro průmysl Vyzkoušená technologie, solidní konstrukce RL-RH-RK jsou kompresory přímo

Více

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PROVOZNÍ HMOTNOST: 225 3497 kg 260 3615 kg 280 3655 kg 300 3823 kg 330 3959 kg I M J G F E D L C P O N K H A B SPECIFIKACE STROJE 225/260/280/300/330 Power Boom Model stroje 225 260 280 300 330 Model stroje

Více

G-OD 135/100/70 cm. Objednací číslo 30692

G-OD 135/100/70 cm. Objednací číslo 30692 G-OD 135/100/70 cm Skříň na tlakové lahve na plyn G-OD model GOD.215.135.WDFW(.WDHW) ve světle šedém provedení (RAL 7035) pro čtyři 50 litrových tlakových lahví se standardním vybavením vnitřního prostoru,

Více

Typový list. Technická specifikace:

Typový list. Technická specifikace: Albert E.50 V Výkonnost max. (1) 0,8 m 3 /min Minimální pracovní přetlak 5 bar Maximální pracovní přetlak 9 bar El. napětí / frekvence 400 / 50 V / Hz Šroubový blok ATMOS B 100 Hlučnost (2) 64* 69 db(a)

Více

Provozní návod VISCONET II VISCONET II F VISCONET II M VISCONET II MF. Obecné údaje. Instalace/ sestavení. Uvedení do provozu. Provoz.

Provozní návod VISCONET II VISCONET II F VISCONET II M VISCONET II MF. Obecné údaje. Instalace/ sestavení. Uvedení do provozu. Provoz. Provozní návod VISCONET II VISCONET II F VISCONET II M VISCONET II MF Obecné údaje Instalace/ sestavení Uvedení do provozu Provoz Opravy/servis Před uvedením přístroje do provozu je bezpodmínečně nutné

Více

www.tona.cz 159 Dílenské vybavení 160 Vypouštění oleje 162 Svíčky 164 Brzdy 165 Kola 166 Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice

www.tona.cz 159 Dílenské vybavení 160 Vypouštění oleje 162 Svíčky 164 Brzdy 165 Kola 166 Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice Šroubováky a bity Momentové klíče NÁŘADÍ PRO AUTOSERVISY Kleště Úderné nářadí Stříhání značení Svítidla, instalatérské nářadí pro elektrikáře a elektroniku

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky www.ingsuksa.cz Průmyslové pístové kompresory RL RH RK SPOLEHLIVÁECHNOLOGIE RL RH RK Kompresor přímo spojený s motorem

Více

Chlazení kapalin. řada WDE. www.jdk.cz. CT120_CZ WDE (Rev.04-11)

Chlazení kapalin. řada WDE. www.jdk.cz. CT120_CZ WDE (Rev.04-11) Chlazení kapalin řada WDE www.jdk.cz CT120_CZ WDE (Rev.04-11) Technický popis WDE-S1K je řada kompaktních chladičů kapalin (chillerů) s nerezovým deskovým výparníkem a se zabudovanou akumulační nádobou

Více

N O R M F I N I S H LP-2500

N O R M F I N I S H LP-2500 - Vysoce účinný cyklon. Vyložen gumovými pásy. Na zakázku lze zvolit material linatex nebo PU for extrémně abrazivní materiály. - ventilátor o výkonu 2500 m3/h a 2500 Pa. - 3 membránové ventily elektronicky

Více

DOSTAVBA MINIPIVOVARU TECHNOLOGICKÝ PROJEKT MINIPIVOVARU PS 01

DOSTAVBA MINIPIVOVARU TECHNOLOGICKÝ PROJEKT MINIPIVOVARU PS 01 TECHNOLOGICKÝ PROJEKT MINIPIVOVARU PS 01 Obsah: Obsah:... 2 PŘEDMĚT PROJEKTU... 3 SPECIFIKACE... 3 3.1 Vířivá káď... 3 KVAŠENÍ A ZRÁNÍ... 4 4.3B Kvasná káď... 4 4.4 Ležácký tank stojatý... 4 USKLADNĚNÍ

Více

Hloubka 700mm. 6 500 Kč 6 900 Kč. 7 800 Kč. 8 800 Kč. 9 200 Kč 8 900 Kč 9 100 Kč. 9 700 Kč 9 100 Kč. 9 400 Kč. 10 000 Kč 9 600 Kč 9 900 Kč.

Hloubka 700mm. 6 500 Kč 6 900 Kč. 7 800 Kč. 8 800 Kč. 9 200 Kč 8 900 Kč 9 100 Kč. 9 700 Kč 9 100 Kč. 9 400 Kč. 10 000 Kč 9 600 Kč 9 900 Kč. Pracovní stůl R1.1 - základní výška stolu mm - výšková stavitelnost - podstavná výška 80mm - stůl může být v provedení pro zasunutí dalších zařízení - podstavná výška 855mm - standardní odsazení desky

Více

Rozdělovač pro systémy podlahového vytápění nerez 3 až 12 okruhový

Rozdělovač pro systémy podlahového vytápění nerez 3 až 12 okruhový Rozdělovač pro systémy podlahového vytápění nerez 3 až 12 okruhový Technický list pro: 1 863x xx vydání 10 2018 Základní charakteristiky rozdělovačů 863x HERZ - rozdělovače jsou určeny pro systémy podlahového

Více

MYČKY STŘÍKACÍCH PISTOLÍ VYBAVENÍ LAKOVEN A KAROSÁREN

MYČKY STŘÍKACÍCH PISTOLÍ VYBAVENÍ LAKOVEN A KAROSÁREN 197 9 019-2 40 MYČKY STŘÍKACÍCH PISTOLÍ VYBAVENÍ LAKOVEN A KAROSÁREN 2018 ČESKY OBSAH VOLITELNÝ KIT MYČKY PISTOLÍ NA BÁZI VODY Mod. P11 Mod. P20 M Mod. P30 KOMBINOVANÉ MYČKY POSTOLÍ (VODA+ŘEDIDLO) Mod.

Více

Filtrační agregát pro paralelní filtraci. FNA 045 provozní tlak do 4 bar jmenovitý průtok do 45 l/min pro objem nádrže do l. 80.

Filtrační agregát pro paralelní filtraci. FNA 045 provozní tlak do 4 bar jmenovitý průtok do 45 l/min pro objem nádrže do l. 80. Filtrační agregát pro paralelní filtraci FNA 045 provozní tlak do 4 bar jmenovitý průtok do 45 l/min pro objem nádrže do 5.000 l 80.50-3c 327/8 Popis Použití V paralelním okruhu hydraulických a mazacích

Více

INSTALAČNÍ PLÁN PG 8130 PG 8131 PG 8132 PG cs - CZ

INSTALAČNÍ PLÁN PG 8130 PG 8131 PG 8132 PG cs - CZ INSTALAČNÍ PLÁN PG 8130 PG 8131 PG 8132 PG 8133 Před umístěním, instalací a uvedením přístroje do provozu si bezpodmínečně pročtěte návod k obsluze a servisní dokumentaci. Ochráníte tak sebe a zabráníte

Více

Vysokotlaký čistící přívěs

Vysokotlaký čistící přívěs ROM 500 Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Vedoucí v této třídě Nový přívěs pro vysokotlaké čištění kanalizací vyniká zejména svým provedením a perfektními jízdními vlastnostmi. Jedinečný design

Více

Technická zpráva. ČSN EN ISO 9001:2000 ČSN EN ISO 14001:2005 ČSN EN ISO 18001:1999 Oprávnění OBÚ ČSN z2:1994

Technická zpráva. ČSN EN ISO 9001:2000 ČSN EN ISO 14001:2005 ČSN EN ISO 18001:1999 Oprávnění OBÚ ČSN z2:1994 Strojírny Podzimek, s. r. o. Čenkovská 1060, CZ 589 01 Třešť Tel.: +420 567 214 550 Fax: +420 567 224 405 E-mail: strojirny@podzimek.cz http: www.podzimek.cz/machinery Technická zpráva ČSN EN ISO 9001:2000

Více

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE DEX HERMES MISTRAL FEBOS TANTAL PROFESIONÁLNÍ VYSAVAČE V prodeji trvale nabízíme veškeré typy profesionálních vysavačů Dle velikosti a druhu uklízených prostor Pro práci

Více

S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG

S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG Vysokotlaký čistič s ohřevem Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání Objednací číslo: 1.251-109.0

Více

Svářečské ochranné zástěny Oblast použití» K flexibilnímu rozdělení pracovního prostoru a hal» Ochrana před rozstřiky od svařování, jiskrami a

Svářečské ochranné zástěny Oblast použití» K flexibilnímu rozdělení pracovního prostoru a hal» Ochrana před rozstřiky od svařování, jiskrami a Svářečské ochranné zástěny» Příklad pro sestavení objednávky 2 svářecí boxy umístěné vedle sebe. Je zapotřebí ohraničit zástěnami tyto celkové rozměry: 4 000 (d) x 2 000 (h) x 2 000 (v) mm; zástěny S9

Více

Typový list. Technická specifikace:

Typový list. Technická specifikace: Albert E.50 V Výkonnost max. (1) 0,87 m 3 /min Minimální pracovní přetlak 5 bar Maximální pracovní přetlak 9 bar El. napětí / frekvence 400 / 50 V / Hz Šroubový blok ATMOS B 100 Hlučnost (2) 64* 69 db(a)

Více

SABRINA-MAXI. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: ,

SABRINA-MAXI. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: , SABRINA-MAXI Profesionální extraktor pro čištění středně velkých ploch koberců. Systém s vysokým sacím výkonem high-waterlift umožňuje odstranit maximální množství nečistot z koberce a snižuje dobu schnutí.

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

L L připojovací závit do M42 x 2 / 1 5 / 8-12 UN-2A jmenovitý průtok do 850 l/min / 225 GPM

L L připojovací závit do M42 x 2 / 1 5 / 8-12 UN-2A jmenovitý průtok do 850 l/min / 225 GPM Plnicí zátka s ventilačním filtrem - Vandalism Proof L1.0808 L1.0809 připojovací závit do M42 x 2 / 1 5 / 8-12 UN-2A jmenovitý průtok do 850 l/min / 225 GPM Popis Použití Ventilace nádrží hydraulických

Více

570A, konfigurovatelný

570A, konfigurovatelný Vysoce výkonná filtrační jednotka pro odsávání na velké horizontální i vertikální vzdálenosti. Konfigurace modulů je podobná jako u 570A, které jsou určeny pro nejtěžší aplikace, například manipulaci s

Více

THM AUTOMATICKÉ PARNÍ STŘEDOTLAKÉ KOTLE

THM AUTOMATICKÉ PARNÍ STŘEDOTLAKÉ KOTLE AUTOMATICKÉ PARNÍ STŘEDOTLAKÉ KOTLE THM Automatické parní středotlaké THM na plynná a kapalná paliva jsou standardně vyráběny v 8 výkonových typech. POPIS KOTLŮ THM: Provedení je dvoutahové s vratným plamencem

Více

» Nádrže a kompletní systémy

» Nádrže a kompletní systémy » Nádrže a kompletní systémy na dešťovou vodu Ceník 2018 » Hospodaření s dešťovou vodou Mezi nové trendy současnosti patří hospodaření s dešťovými vodami a jejich využití v zastavěných územích. Zastavěním

Více