Tažené diskové žací stroje. Řada GMS pracovní záběr 2,8-3,2 m

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tažené diskové žací stroje. Řada GMS pracovní záběr 2,8-3,2 m"

Transkript

1 Tažené diskové žací stroje Řada GMS pracovní záběr 2,8-3,2 m

2 GMS 280 GMS je označení pro řadu tažených diskových žacích strojů, vyráběných pod značkou JF-STOLL. Tyto stroje byly zodpovědně vyvíjené ve spolupráci se zemědělci z celého světa jsou proto spolehlivé a v praxi prověřené. Vyznačují se zejména následujícími vlastnostmi: vysokou výkonností provozní spolehlivostí a bezpečností efektivní manévrovatelností efektivním mačkáním. To všechno jsou přednosti, které majitelům a uživatelům těchto strojů garantují dlouholetý úspěšný provoz. Vyšší výkonnost s vyšší pracovní rychlostí Vysoká pracovní rychlost díky jedinečnému systému ochran Bezpečnostní systém Top Safe, který je u strojů GMS 280/320 za příplatek, významně přispívá k jejich efektivitě. Díky tomuto systému je možné dlouhodobě pracovat vyšší pojezdovou rychlostí a tak zvýšit hodinovou výkonnost. Systém Top Safe účinně chrání stroj před vibracemi a nerovnostmi na poli, takže jak kvalita práce, tak stroj sám není vyšší pojezdovou rychlostí ohrožený. Snadná obsluha Obsluha žacích strojů řady GMS je velmi snadná a jednoduchá. Změna jednotlivých funkcí a nastavení se provádí rychle a efektivně a obsluha má z kabiny traktoru neustále dobrý přehled o celém stroji. Připojte čelní stroj a zvyšte pracovní záběr Pokud chcete sklizeň zefektivnit, můžete zvětšit pracovní záběr. Stroje GMS lze kombinovat s čelními stroji GXF. Čelní stroj GXF je zavěšený do jedinnečného závěsu, který zabezpečuje optimální kopírování povrchu terénu.

3 Efektivní technika otáčení na souvratích Velmi obratný Protože všechny stroje řady GMS mají na tažné tyči otočné převodovky, jsou velmi obratné. Lze snadno zatáčet o 90, aniž by v pohonu vznikaly vibrace. Všechny stroje jsou vybavené otočnými převodovkami na tažné tyči. Díky nim je stroj velmi obratný a zatáčení je velmi snadné. Velká světlá výška Dva hydraulické válce zvedají žací lištu při transportu a na souvratích. Díky tomu se zvýší světlá výška pod žací lištou a stroj lze snáze očistit od dříve posečené hmoty. Snadné přestavení do transportní polohy Přestavení do transportní polohy je velmi jednoduché. Aktivujte hydromotor a když je stroj přesně v ose traktoru, opět jej deaktivujte. Snadné připojení i odpojení stroje Stroje řady GMS mají stabilní opěrnou nohu, která zajišťuje bezpečné odstavení stroje. Připojení i odpojení stroje je pak také velmi snadné. Plechy pro asymetrické slučování řádků Stroje GMS 280/320 lze osadit plechy pro asymetrické slučování řádků. Pomocí hydraulického příslušenství (za příplatek) lze řádkovací plechy posunout požadovaným směrem a ukládat řádky do párů. Slučování řádků optimalizuje práci stroje 1. asymetrický řádek Při sečení 1. řádku nastavte plechy tak, aby řádek byl pokládaný co nejdále od traktoru. 2. asymetrický řádek Při sečení 2. řádku nastavte plechy tak, aby hmota byla ukládaná na řádek vedle předešlého řádku. Pro sběr takto vzniklého dvouřádku je nutný sběrač o záběru 3 až 3,5 m.

4 A B C Žací lišta s dlouhou životností Žací lišta je zpředu chráněná silnými ochranami proti kamenům (A). Celá spodní strana žací lišty je efektivně chráněná 4 mm silnou ocelovou deskou (B). Stroj je standardně vybavený 2 nebo 4 splazy (C). Další splazy pod zbývající disky lze dodat za příplatek. Na disk lze namontovat odhazovací klobouky. Žací lišta s maximálním počtem splazů Systém disků Stroje GMS 280/320 jsou standardně dodávané s disky HDS. Oválný disk HDS Disky HDS mají na spodní straně kroužek, který zabraňuje navíjení dlouhého materiálu kolem domku ložiska. Nože s dlouhou životností Kvalitní materiál a robustní konstrukce nožů garantují jejich dlouhou životnost. Stroje jsou standardně osazené profilovanými noži. Break-away Díky profrézování hřídele disku při nárazu nebo zablokování disku nevzniknou žádné následné škody. Snadná údržba Ochranné plechy lze vyklopit vzhůru a pak můžete snadno disky a nože kontrolovat a v případě potřeby i vyměnit. Výška řezu Hrubé nastavení výšky řezu se provádí přesazením splazů (2 polohy), jemné nastavení pak pomocí vřetene výška řezu může být od 45 do 125 mm. Pro rychlejší transport sečené hmoty přes žací lištu lze disky osadit odhazovacími klobouky nedochází pak ke vzniku pásů. Rychlá výměna ložisek Žací lišta s jednotkami Top Service umožňuje kontrolu a případnou výměnu ozubených kol a ložisek u každého jednotlivého disku. Případné nutné opravy lze snadno provést vlastními silami, bez speciálního nářadí dokonce i přímo na poli. Minimální přítlak na půdu Odlehčovací pružiny regulují a snižují přítlak na půdu. S maximálním počtem splazů je pak přítlak nejmenší. To zabezpečuje rychlejší a lepší obrůstání. Jemné nastavení výšky řezu Výšku řezu lze plynule centrálně nastavit pomocí praktické kliky nasazené na čtyřhran. Nastavení výšky řezu je proto velmi rychlé a snadné.

5 Zkrácení doby zasychání díky efektivnímu mačkání Dlouhá životnost Prstové mačkače JF-STOLL jsou osazené polyetylenovými prsty tvaru Y. Tyto prsty jsou pevné, přitom pružné a mají dlouhou životnost. Pokud se prst dostane do posečeného materiálu, nezpůsobí žádnou škodu na následném stroji ani nepoškodí trávící trakt dobytka. Stroje GMS 280/320 jsou vybavené efektivním mačkačem JF-Stoll s PE prsty. Tento mačkač zajišťuje rychlejší zasychání sečených pícnin, přičemž živiny v nich obsažené jsou optimálně uchované. Lepší průchod materiálu Mačkače JF-STOLL pokrývají 85 % pracovního záběru. To umožňuje používat vyšší pojezdovou rychlost a tím i dosahovat vyšších výkonů. Ve většině případů znamená vyšší pojezdová rychlost lepší průchod posečené hmoty strojem i lepší formování řádku. To zase usnadňuje další zpracování posečené hmoty a umožňuje zvýšit výkonnost při následném sběru řezačkou nebo svinovacím lisem. Snadná údržba Prstový mačkač s PE prsty je poháněný pomocí klínových řemenů pohon vyžaduje minimální údržbu. Pohon klínovými řemeny funguje současně jako šokabsorbér, šetří převody a způsobuje minimální ztráty výkonu. 1. den Rozhazování na široko s Top Dry Hmotnost 2. den 3. den 4. den 5. den řádku 4.0 v kg Top Dry je pojem, který JF-STOLL používá pro jednoduchý, ale efektivní systém rozhazování na široko. Při aktivování Top Dry je sečený materiál rozprostíraný na 80 % pracovního záběru a současně se zvyšuje stupeň mačkání. Graf zachycuje průběh zasychání u řádků širokých 2,8 m, 1,8 m a 1,2 m. Na začátku pokusu obsahovala posečená hmota 15 % sušiny a hmotnost byla 7 kg na 1 metr řádku. V širokém, nízkém řádku bylo dosaženo 30 % sušiny vhodné k senážování již odpoledne druhého dne % sušina 30% sušina Ve velmi úzkém a vysokém řádku bylo stejné hodnoty dosaženo teprve po třech dnech. Top Dry lze ke strojům GMS 280 a GMS 320 dodat za příplatek. 1,2 m 1,8 m 2,8 m Top Dry není aktivované Top Dry je aktivované

6 Takto Top Safe funguje: Na rovném terénu je horní pružina natažená a žací lišta je v normální poloze. Bezpečnostní systém Top Safe (za příplatek) Top Safe zaručeně správná volba Stroje GMS 280/320 lze za příplatek vybavit jedinečnou ochranou při nárazu systémem Top Safe. Díky tomuto systému jsou stroje efektivně chráněny při nárazu na kámen a jiné překážky to snižuje náklady na případné opravy a výrazně prodlužuje životnost stroje. INDEX nárazové síly při kolizi Standard Dvojnásobná pojezdová rychlost bez bezpečnostního rizika Systém Top Safe je efektivní kombinací vysoké výkonnosti a bezpečnosti. S žacím strojem vybaveným systémem Top Safe můžete pracovat přibližně dvakrát rychleji než s obvyklým žacím strojem, aniž by se zvyšovaly síly působící na stroj při nárazu například na kámen (viz diagram srovnávající síly působící při nárazu na obvyklý stroj a na stroj s Top Safe). Při pojezdové rychlosti 12 km/h má u strojů GMS díky systému Top Safe nárazová síla Index 51 (B). Při práci s obvyklým žacím strojem je nutné pojezdovou rychlost snížit až na 6,7 km/h, aby nárazová síla byla stejná. Top Safe Pokud žací lišta narazí na kámen, horní pružina se automaticky stlačí, stroj se nadzvedne a bez poškození klouzne přes překážku. Pojezdová rychlost (km/h) U zvláště velkých překážek se současně aktivuje tzv. prodloužení tažné tyče a stroj se zvedne ještě výš to jistě zabrání dražším opravám. Stroje GMS 280/320 systémem Top Safe nejsou standardně vybavené, mají však standardně prodloužení tažné tyče. Perfektní kopírování terénu zvyšuje výnosy a kvalitu krmiva Díky systému Top Safe může stroj za minimálního odporu klouzat po povrchu terénu; tento systém zajišťuje perfektní kopírování povrchu terénu a ochranu drnu, a to i při vysoké pojezdové rychlosti. Tím je zajištěný rovnoměrný řez a dosažené rychlejší obrůstání. Posečená hmota není znečištěná zeminou to zvyšuje kvalitu krmiva. Pro nastavení přítlaku na půdu u strojů se systémem Top Safe nepotřebujete žádné nářadí!

7 JF-STOLL aktuální výrobní program z pole až do žlabu JF-STOLL má žací stroje pro všechny druhy porostů. Žací stroje JF-STOLL mohou být nesené nebo návěsné, bubnové nebo diskové, s mačkačem prstovým nebo válcovým, nebo bez mačkače. Žací stroje JF-STOLL se vyrábějí s pracovním záběrem od 1,7 m do 12 m. Posečenou hmotu mohou rozhazovat na široko, nebo ukládat na řádky jednoduché nebo dvouřádky Firma JF-STOLL jako první na světě vyvinula taženou žací trojkombinaci s pracovním záběrem 15 m. JF-STOLL vyrábí obraceče s pracovním záběrem od 4,5 do 8,6 m. JF-STOLL vyrábí shrnovače s pracovním záběrem od 2,9 m do 9 m Návěsné řezačky JF-STOLL lze dodat se sběračem 1,6-3,1 m, žací lištou a kukuřičným adaptérem. Ve výrobním sortimentu JF-STOLL jsou míchací krmné vozy VM s vertikálními šneky, o objemu od 6,5 do 45 m 3, vhodné až pro 350 dojnic. S výrobky JF-STOLL z pole až do kravské tlamy optimální řešení jak po technické, tak ekonomické stránce.

8 Technická data GMS 280 GMS 320 Pracovní záběr 2,80 m 3,15 m Top Safe Za příplatek Za příplatek Typ mačkače Prstový s PE-prsty Prstový s PE-prsty Šířka mačkače 2,37 m 2,7 m Šířka řádku 0,8-1,8 m 1,0-2,2 m Šířka řádku s Top Dry * ) 2,20 m* ) 2,50 m* ) Dvouřádek s asymetrickými řádkovacími plechy (za příplatek) 2,8-3,2 m 2,8-3,2 m Typ disků HDS HDS Počet disků / profilovaných nožů 7/14 8/16 Počet splazů (standard) 2 2 Počet splazů, max. 7 8 Traktor, výkon min. 50 kw/68 PS 60 kw/82 PS Kardan s třecí spojkou a volnoběžkou, standard 1 3 /8-6 drážek 1 3 /8-6 drážek Kardan, alternativní 21 drážek 21 drážek RPM 540 1/min /min Vývody hydrauliky 1 JČ+ 1 DČ 1 JČ+ 1 DČ Počet otočných převodovek 1 1 Transportní šířka 2,92 m 3,20 m Pneu, standard / /8 Pneu, alternativní 13/55 16/12 13/55 16/12 Hmotnost kg kg * ) Top Dry je u těchto strojů za příplatek. Některé výrobky mohou být vyobrazeny s příplatkovým příslušenstvím. Aktuální sériové vybavení a příplatkovou výbavu zjistíte z platného ceníku. Konstrukční změny a změny specifikace jsou vyhrazeny. Tiskové chyby vyhrazeny. Kongskilde Industries A/S Linde Allé 7 Postbox 180 DK-6400 Sønderborg Denmark Tlf Fax Prodejce: Dovozce do ČR: PBCZ-438Xa DANAGRA s.r.o. Republikánská Plzeň, Česká republika Tel Fax post@danagra.cz

Tažené diskové žací stroje. Řada GMT Pracovní záběr 3,2-3,6 m

Tažené diskové žací stroje. Řada GMT Pracovní záběr 3,2-3,6 m Tažené diskové žací stroje Řada GMT Pracovní záběr 3,2-3,6 m Robustní žací stroje s vysokou pracovní rychlostí GMT je řada robustních tažených diskových žacích strojů JF-STOLL s mačkačem. Stroje byly vyvíjené

Více

Žací trojkombinace. Řada GXT, pracovní záběr 12,3 m

Žací trojkombinace. Řada GXT, pracovní záběr 12,3 m Žací trojkombinace Řada GXT, pracovní záběr 12,3 m Žací lišta GXT Velký pracovní záběr zvyšuje výkonnost Díky velkému pracovnímu záběru se dosahuje vysoké výkonnosti proto je o tyto stroje takový zájem.

Více

Nesené diskové žací stroje

Nesené diskové žací stroje Nesené diskové žací stroje GXS GXS P GXS Triple GXF Žací lišta GXS Žací stroje řady GXS jsou osazené jedinečnou hladkou žací lištou JF. Tato žací lišta JF se vyznačuje těmito charakteristickými rysy: Top

Více

Obraceče. Řada Z Pracovní záběr 4,50-8,80 m

Obraceče. Řada Z Pracovní záběr 4,50-8,80 m Obraceče Řada Z Pracovní záběr 4,50-8,80 m Z 585 Pro Konstruované pro specialisty na pícniny JF-STOLL má v sortimentu celou řadu různých obracečů, které uspokojí potřeby všech specialistů na sklizeň pícnin.

Více

Diskové žací stroje SB, SM, SMF

Diskové žací stroje SB, SM, SMF Diskové žací stroje SB, SM, SMF SB SM SMF Žací stroje řady SB Žací stroje řady SB jsou osazené jedinečnou hladou žací lisštou JF, která se vyznačuje následujícími charakteristickými znaky: Vlastnosti:

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Dvourotorové shrnovače Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze minimální údržbu.

Více

Clean cut. Stroje pro sklizeň pícnin a míchací krmné vozy

Clean cut. Stroje pro sklizeň pícnin a míchací krmné vozy Clean cut Stroje pro sklizeň pícnin a míchací krmné vozy JF inovace s tradicí JF vyvíjí od počátků mechanizace zemědělství inovativní a efektivní stroje Dánská firma JF byla založena v roce 1951 panem

Více

Čistý řez! Stroje pro sklizeň pícnin a míchací krmné vozy 2011

Čistý řez! Stroje pro sklizeň pícnin a míchací krmné vozy 2011 Čistý řez! Stroje pro sklizeň pícnin a míchací krmné vozy 2011 Clean Cut! Optimalizovaný řetězec strojů z pole k dobytku My v JF-STOLL víme, že o dobrých provozních výsledcích rozhoduje jak efektivní příprava

Více

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu 2rotorové shrnovače Shrnovače shrnující do strany a do středu Nesené shrnovače shrnující do středu R 655 DS je nesený shrnovač shrnující do středu 3bodový kloubový závěs Pohyblivé zavěšení rotorů rotory

Více

Návěsné řezačky FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460

Návěsné řezačky FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Návěsné řezačky FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Precizní řezání Proč používat precizní řezačku? Všechny součásti, zvláště travní šťávy a přísady, se díky preciznímu nařezání rovnoměrně a homogenně promíchají.

Více

Obraceče. Z Hydro Z Pro Z 1000

Obraceče. Z Hydro Z Pro Z 1000 Obraceče Z Hydro Z Pro Z 1000 Obraceče Všechny obraceče JF mají následující výbavu: Vlastnost: Pohyblivý 3bodový závěs s kloubovým spojením. Obraceč kopíruje povrch terénu bez ohledu na polohu 3bodového

Více

Jednorotorové shrnovače

Jednorotorové shrnovače Jednorotorové shrnovače R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Shrnovače JF se spolehlivými rotory Shrnovače JF jsou osazené robustními a spolehlivými

Více

Návěsné řezačky. FCT 955 ProTec FCT 1060 ProTec

Návěsné řezačky. FCT 955 ProTec FCT 1060 ProTec Návěsné řezačky FCT 955 ProTec FCT 1060 ProTec Proč používat precizní řezačku? I když je řádek na povrchu dobře proschlý, uvnitř a na zemi obsahuje stále ještě hodně vlhkosti. Řezačka sebranou píci promíchá

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

70mm SRW-1400 SRW1000 SRW-800 SMR-800 SMR-600

70mm SRW-1400 SRW1000 SRW-800 SMR-800 SMR-600 S h r n o v a č k a m e n ů 70mm SRW1400 SRW1000 SRW800 SMR800 SMR600 Špičková kvalita, to je realita SCHULTE Zkonstruováno pro nejtěžší podmínky Shrnovač SRW1400 Shrnuje spolehlivě kameny do řádků pro

Více

Žací stroj Systemtechnik Kunzelmann DMH-H-BL DMH-M-BL DMH-H-BS DMH-M-BS DMF-H-BL DMF-M-BL DMF-H-BS DMF-M-BS

Žací stroj Systemtechnik Kunzelmann DMH-H-BL DMH-M-BL DMH-H-BS DMH-M-BS DMF-H-BL DMF-M-BL DMF-H-BS DMF-M-BS Žací stroj Systemtechnik Kunzelmann DMH-H-BL DMH-M-BL DMH-H-BS DMH-M-BS DMF-H-BL DMF-M-BL DMF-H-BS DMF-M-BS Kunzelmann DM-H/F je žací stroj s protiběžnými lištami pro přední nebo zadní závěs traktoru s

Více

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje Všechny informace jsou dostupné online! 97+012.08.0813 Diskové žací stroje pro perfektní řez Platforma pro vysokou kvalitu sečení

Více

Vertikální míchací krmné vozy

Vertikální míchací krmné vozy Vertikální míchací krmné vozy Kompetentní, moderní, perfektní Turbo šnek Výkonové plus díky rovnoměrnému míchání. Vybavili jsme Turbo šnek pro vozy SILOKING přídavným křídlem. Turbo křídlo, přesazené o

Více

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz EasyCut F/R Nesené diskové žací stroje www.krone.cz EasyCut Více než pouhé sečení Rychloupínací nože SafeCut INSIDE: samostatné pojistky žacích disků Díky optimálnímu překrývání drah nožů nezůstávají žádné

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Nesené diskové žací stroje

Nesené diskové žací stroje Nesené diskové žací stroje CZ KRONE úspěšná více než 100 let Kompetentní Pokroková Orientovaná na zákazníky Jméno KRONE je v zemědělské technice silným pojmem více než jedno století. Z malé kovárny se

Více

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 807, 809, 810 Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 810: Jednoa dvouřádkové odkládání Kardanové připojení rotoru Širokorozchodný podvozek s vedením nápravy ramenem Následné polohování mezi předním

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

Skladové stroje k 14.6.2013

Skladové stroje k 14.6.2013 Skladové stroje k 14.6.2013 Pluh Kverneland 150 S 4 radličný AKČNÍ NABÍDKA Nesený obracecí pluh, jištěný listovou pružinou,l krokově stavitelný záběr 30,3,40 a 45 cm, provedení pluh bez lyžin, přidání

Více

Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené

Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené Nesené lišty 2005 KM 3.18 1,85 m KM 3.19S 1,85 m KM 3.21 2,10 m KM 3.21S 2,10 m KM 3.23S 2,30 m KM 3.27 2,65 m KM 3.29 2,95 m KM 3.33 3,33 m KM 3.90 motýl

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Obraceče a shrnovače EUROHIT / EUROTOP elastický otěruvzdorný s dlouhou životností Moderní

Více

Tento sběrač kamene má obrovský výkon. Jeho veliký zásobník o objemu 3,8 m3 a vysoko uložený výložník Vám umožní dosáhnout vyšší efektivity sběru.

Tento sběrač kamene má obrovský výkon. Jeho veliký zásobník o objemu 3,8 m3 a vysoko uložený výložník Vám umožní dosáhnout vyšší efektivity sběru. S b ě r a č k a m e n ů 5000 TITAN RS320 HR 8000 2500 GIANT Špičková kvalita, to je realita SCHULTE Zkonstruováno p r o n e j t ě ž š í podmínky Sběrač kamenů 5000 TITAN Kameny rychleji seberete a snadněji

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814 TOP Shrnovače 97+022.cs.0814 Úspěch spočívá v detailech Shrnovače Pöttinger s nízkou energetickou náročností a dobrou manévrovatelností odpovídají požadavkům praktiků. Šetrné zacházení s krmivem je však

Více

Pöttinger NOVADISC NOVACAT

Pöttinger NOVADISC NOVACAT Pöttinger NOVADISC NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje 97+012.08.1211 NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje s možností využití zařízení Lidská kultura je úzce spojena

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

Rozdružovač balíků. Rozdružovač/Šrotovník Kidd 806

Rozdružovač balíků. Rozdružovač/Šrotovník Kidd 806 PRODEJ SERVIS B AGRO Březová s.r.o. mob. +420 733 125 282 Rozdružovač balíků Rozdružovač/Šrotovník Kidd 806 Rozdružovače balíků Kidd jsou vyráběny anglickou firmou Kidd Farm Machinery Ltd.. Historie výroby

Více

;4EI8FG FG4E I4E<B FG4E ;4EI8FG FG4E I4E<B

;4EI8FG FG4E I4E<B FG4E ;4EI8FG FG4E I4E<B ;IIF;II"6M"4 A¾^gXey hixwxay buewm^l ]fbh fx fcxv\w_az i UTibh! ;4EI8FG FG4E I4E

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

Diskové žací stroje tažené

Diskové žací stroje tažené Diskové žací stroje tažené 2800 CV, 2800 CRi, 3200 CV, 3200 CRi, 3210 CV, 3210 CRi, 6210 CV CZ Pro špičkovou kvalitu píce a větší plošný výkon Pádné argumenty! Novinka! Zavěšení v těžišti pro rovnoměrný

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Krmě míchací vůz Verti-Mix V ědecký výzkum v různých zemích prokázal, že produktivita výroby mléka se při použití krmě míchacích vozů s vertikálním míchacím šnekem mnohonásobně zvýšila. Smícháním jednotlivých

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch před umělou obnovou lesa Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch pro umělou obnovu Kumulace odpadu = snižování W až o 1/3 Odpad odstranit a přeměnit Odstranění = snížení nebezpečí požárů

Více

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky 1250 / 1550 CZ Round Pack perfektní pro senáž, seno a slámu! Pádné argumenty! Konstantní komora na balíky Round Pack 1250: Balíky Ø 1,25 x 1,20 m Round

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dvourotorové shrnovače se stranovým nebo středovým odkládáním řádku Všechny informace jsou dostupné online! 97+027.08.0813 Úspěch spočívá v detailech PÖTTINGER nabízí širokou paletu

Více

Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm)

Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm) Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm) 01.04.2019 Ceny jsou uvedeny v Kč bez 21% DPH, spol. AGROCAR s.r.o. si vyhrazuje právo veškerých změn včetně vyobrazení. Platnost od 01.04.2019.

Více

Radlice ORT 2500 Závěs kategorie II, hydraulické přestavení úhlu 0 o 30 o Natáčení dvěma hydraulickými válci, odpružení, břit hardox

Radlice ORT 2500 Závěs kategorie II, hydraulické přestavení úhlu 0 o 30 o Natáčení dvěma hydraulickými válci, odpružení, břit hardox Vzadu nesená radlice pro traktory ZRT - 2 2600 Závěs kategorie II, pevná pod úhlem 30 o, pryžový břit, štít z plechu 6 mm, středová výztuha 4 mm, výška štítu vlevo 700 mm, vpravo 900 mm Válečkový sypač

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT ZPRACOVÁNÍ KRMIVA DLE VAŠICH POTŘEB! Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Naše silná stránka: tradice a zkušenost 1 Neuvěřitelná pracovní rychlost,

Více

Pöttinger FARO / EUROPROFI

Pöttinger FARO / EUROPROFI Senážní vůz s vkládacím válcem Pöttinger FARO / EUROPROFI 97+121.08.0705 2 Velká technika pro traktory od 63 kw / 85 k Budoucnost patří senážnímu vozu. Osvědčená řada EUROPROFI a nová typová řada FARO

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Rapid VAREA multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Sečení Sklizeň Mulčování Komunální plochy Úprava a zpracování půdy Zimní údržba Transport Postřik / posyp Platnost od 1.1.2019

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double Krmě míchací vůz Verti-Mix Double V ozy na míchání krmiva typu Verti-Mix Double se vyznačují vysokým míchacím objemem a příznivými rozměry (výška a šířka). Na základě vertikálních míchacích zařízení, která

Více

SEKAČKY OBRACEČE SHRNOVAČE

SEKAČKY OBRACEČE SHRNOVAČE 1913-2013 Prvních 100 let Akční ceny na obraceče a shrnovače k výročí 100 let Strojíren Rožmitál. SEČKY OBRACEČE SHRAČE Strojírny Rožmitál 1913-2013... prvních 100 let Vážení zákazníci, 100 let je v životě

Více

Čtyřrotorové shrnovače GA / GA be strong, be KUHN

Čtyřrotorové shrnovače GA / GA be strong, be KUHN Čtyřrotorové shrnovače GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 13131 15131 SHRNOVAČ S POHONEM PLNĚ HYDRAULICKY GA Čtyřrotorové shrnovače GA 13131 a GA 15131 nejsou pouze synonymen pro

Více

MasterCut Řezačky a mulčovače

MasterCut Řezačky a mulčovače CZ THINK AHEAD MasterCut Řezačky a mulčovače Vážit si chytrých hlav n Výjimečně klidný chod a výkonnost n Inovativní detaily pro optimální kvalitu mulče n Mnohoúčelové, komfortní nasazení na poli i na

Více

PÖTTINGER HIT / HIT T

PÖTTINGER HIT / HIT T PÖTTINGER HIT / HIT T Osmi, deseti a dvanáctirotorové obraceče Všechny informace jsou dostupné on-line! 97+025.08.0813 Našimi obraceči budete unešeni! Zemědělci požadují stále více obraceče s velkou výkonností.

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Diskové a bubnové žací stroje NOVADISC / NOVACAT / EUROCAT elastický otěruvzdorný s dlouhou

Více

ALPIN. Žací stroje / obraceče / shrnovače / samosběrací vozy PÖTTINGER CS.0815

ALPIN. Žací stroje / obraceče / shrnovače / samosběrací vozy PÖTTINGER CS.0815 ALPIN Žací stroje / obraceče / shrnovače / samosběrací vozy PÖTTINGER 97+150.CS.0815 Úzké spojení s programem ALPIN PÖTTINGER se vrací ke svým kořenům. Jako výrobce z alpské oblasti má technika pro sklizeň

Více

ALPIN. Žací stroje / obraceče / shrnovače / samosběrací vozy PÖTTINGER CS.0815

ALPIN. Žací stroje / obraceče / shrnovače / samosběrací vozy PÖTTINGER CS.0815 ALPIN Žací stroje / obraceče / shrnovače / samosběrací vozy PÖTTINGER 97+150.CS.0815 2 Úzké spojení s programem ALPIN PÖTTINGER se vrací ke svým kořenům. Jako výrobce z alpské oblasti má technika pro sklizeň

Více

sběrací lisy RBX 453 / RBX 463

sběrací lisy RBX 453 / RBX 463 sběrací lisy RBX 453 / RBX 463 Správná kombinace. Pásy spolu s formovacími válci spolehlivě utvářejí balík vynikající hustoty a tvaru. Lepší provedení. Nekonečné pásy se speciálním vroubkovaným povrchem

Více

Zametače pro malotraktory KM-M

Zametače pro malotraktory KM-M Zametače pro malotraktory KM-M V základní konfiguraci je zametač vybaven opěrnými koly, kartáčem PPN, mechanickým natáčením vlevo-vpravo pod úhlem 20, závěsem pro uchycení k malotraktoru. Obě varianty

Více

ActiveMow Diskové žací stroje

ActiveMow Diskové žací stroje ActiveMow Diskové žací stroje www.krone.cz ActiveMow Sečení na nejvyšší úrovni Stranové zavěšení žací lišty s velkým rozsahem kopírování Optimální přítlak díky rychle reagujícím tažným pružinám Komfortní

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII GMD CMD Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII To nejlepší pro sklizeň píce! Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII Vysoká pracovní rychlost. Žací ústrojí, které se neucpává a není zapotřebí brousit

Více

Horizontální hydraulický štípač OEHLER OL 520 Řada Kompakt

Horizontální hydraulický štípač OEHLER OL 520 Řada Kompakt Horizontální hydraulický štípač OEHLER OL 520 Řada Kompakt Nejmenší z řady horizontálních štípačů od renomovaného německého výrobce Oehler. Je určen pro zpracování menších polen, jeho kompaktní konstrukce

Více

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 Návesná rozmetadla rady K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prumyslových K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prum. K105 s pneu 800/65 x 32, nástavcem

Více

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 2 Předpoklad úspěšného klíčení rostlin Mnohé zemědělské podniky vyžadují vzhledem ke značným a nepředvídatelným výdajům souvisejících s plánem prací, výkonné stroje

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

Nasávací pneumatické dopravníky

Nasávací pneumatické dopravníky Nasávací pneumatické dopravníky Pneumatické dopravníky Kongskilde flexibilní a spolehlivý dopravní systém Jiiž od roku 1949 Kongskilde vyvíjí a vyrábí pneumatické dopravníky zrnitých materiálů a dnes patří

Více

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy REPEX Krátkořezné-senážovací vozy 50 let zkuseností s konstrukcí a vyrobou senázovacích vozu REPEX Kurzschnitt-Silierwagen Svým moderním designem REPEX ideálně zapadne do Vašeho profesionálního, zemědělského

Více

STROJE NA ZPRACOVÁNÍ PALIVOVÉHO DŘEVA PALAX KS 50s

STROJE NA ZPRACOVÁNÍ PALIVOVÉHO DŘEVA PALAX KS 50s STROJE NA ZPRACOVÁNÍ PALIVOVÉHO DŘEVA PALAX KS 50s NOVÝ! STRONG PRO Palax KS 50s pro náročné profesionální použití Stroj Palax KS 50s je robustní stroj na zpracování palivového dřeva, konstruovaný pro

Více

Plošný výkon spojený s kvalitou

Plošný výkon spojený s kvalitou Plošný výkon spojený s kvalitou MULCHER Obecný popis Tuhý pevný rám připravený na extrémní sezónní výkony. Žárově zinkované hlavní části stroje zvyšují několikanásobně odolnost stroje vůči povětrnostním

Více

JEDNOROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

JEDNOROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače JEDNOROTOROVÉ SHRNOVAČE www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH KVALITNÍ SHRNOVAČE OD VEDOUCÍ ZNAČKY NA TRHU KVALITNÍ ŠETRNÉ SHRNOVÁNÍ

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače /

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače / KUHN TB Stroje obzvlášť přizpůsobené údržbě okrajů pozemků, silničních krajnic a svahů právě tak jako příkopů - otočné zhlaví, plovoucí poloha na drtící a mulčovací jednotce - nárazová pojistka s mechanickým

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA G Síla, G23/G26 Profesionální žací technika s integrovaným sběrným košem ovladatelnost a výdrž vysoce výkonné traktorové sekačky s integrovaným systémem vyprazdňování

Více

Nasávací pneumatické dopravníky

Nasávací pneumatické dopravníky Nasávací pneumatické dopravníky Pneumatické dopravníky Kongskilde flexibilní a spolehlivý dopravní systém Již od roku 1949 Kongskilde vyvíjí a vyrábí pneumatické dopravníky zrnitých materiálů a dnes patří

Více

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m Prutové brány Pracovní záběry: 1, m - 7 m Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve výrobě prutových bran pro různé použití. Již 0 let nabízejí tuto alternativu chemické kontroly

Více

Řada GMD 10 Řada GMD 100

Řada GMD 10 Řada GMD 100 Nesené žací stroje Řada GMD 10 Řada GMD 100 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GMD 16 20 24 28 GMD 240 280 310 350 NOVÁ GENERACE ŽACÍCH STROJŮ KUHN: VYUŽIJTE BOHATÝCH ZKUŠENOSTÍ JEDNÉ Z PŘEDNÍCH ZNAČEK

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

HE-VA Disc-Roller. Nová dimenze hospodárného zpracování půdy kompaktními disky. Diskové podmítače

HE-VA Disc-Roller. Nová dimenze hospodárného zpracování půdy kompaktními disky. Diskové podmítače HE-VA Disc-Roller Nová dimenze hospodárného zpracování půdy kompaktními disky Diskové podmítače HE-VA technologie diskov Intenzivní zpracování půdy a zpětné utužení velkýc značné navýšení produktivity

Více

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou Tento válcový zametač je určen pro zimní i letní údržbu vozovek, místních komunikací, chodníků a pěších zón. Vzhledem k odlišnostem technologie

Více

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL Čelní žací stroje s kondicionérem FC 280 F FC 313 F / DF / RF www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 280 F - 313 F / 313 DF / 313 RF BEZKONKURENČNÍ KOPÍROVÁNÍ TERÉNU ZVYŠOVÁNÍ VÝKONNOSTI Požadavky na zvyšování

Více

MasterCut. Váš VN partner: UD 800638

MasterCut. Váš VN partner: UD 800638 CZ MasterCut Péče o kulturní krajinu Cepová sekačka a mulčovač MasterCut je charakterizován lehkým chodem a průrazností, mimo to příslovečnou robustností a pohodlnou obsluhou. Během chvíle rozsekáte rostlinné

Více

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr Royal Silážní vůz Royal Pro hospodárný a kvalitní sběr 2-rotorový systém Royal Enormní výkon v horách, příznivá přesnost řezání, vysoká úspora síly Díky BERGMANN Royal získáte nejen nějaký silážní vůz

Více

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště Prutové brány Golfová a fotbalová hřiště Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě prutových bran pro různé použití. Již 50 let nabízejí tuto alternativu k snížení

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Shibaura je tradiční špičkový japonský výrobce zahradní techniky. Firma vznikla roku 1950 jako dceřiná společnost Toshiby. Jedná se o velmi dynamického výrobce

Více

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS.

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. ROLLANT 350 340 Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. Pracujete-li denně při sklizni píce nebo slámy, potřebujete víc než robustní pracovní nástroje. Potřebujete techniku, která funguje a s kterou je

Více

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 TB 151 181 211 TBE 180 210 230 TBES 230 250 PRO 180 210 KOMPLETNÍ SORTIMENT PRO MULČOVÁNÍ U OKRAJŮ SILNIC A POLÍ Již několik

Více