Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE"

Transkript

1 Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 24. listopadu 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel Ležák, Ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Bohumil Vašek, p. Vojtěch Kočka, JUDr. Tomáš Richter, Petr Čapek Omluveni: Ing. Miroslav Hampl Přizváni: Ing. Jiří Kučera, jednatel TS s. r. o. Slaný PROGRAM je přílohou tohoto zápisu Pan starosta, přivítal přítomné členy a sdělil, že dnešní program jednání rady města nebyl doplněn o žádný podkladový materiál. Rada města zahájila jednání a schválila předložený program. ad 1 VALNÁ HROMADA TS S. R. O. SLANÝ Jednání a závěry valné hromady nejsou součástí zápisu rady města. ad 2 NÁVRH NA UVOLNĚNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z INVESTIČNÍHO FONDU ŠKOLNÍ JÍDELNY, NA SADECH 1238 SLANÝ Rada města schválila návrh na uvolnění finančních prostředků z investičního fondu Školní jídelny, Na Sadech 1238, Slaný ve výši Kč. (8 pro) úkol č. 468 Pí D. Karfíkové, ved. odb. škol. a tělovýchovy T: Informovat ředitelku Školní jídelny, Na Sadech 1238, Slaný o rozhodnutí rady města. ad 3 NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 28/2004 Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit přijetí účelové investiční dotace ze Státního rozpočtu na revitalizaci spojovací cesty v Dolíně a na opravu obvodového pláště Gymnázia V. B. Třebízského ve Slaném. ( 8 pro)

2 úkol č. 469 Ing. Vladimíru Dosoudilovi,ved. finan. odboru T: Předložit rozpočtové opatření č. 28/2004 v předloženém znění. ad 4 NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 29/2004 Rada města vzala na vědomí změnu dotace ze Státního rozpočtu v rámci souhrnného dotačního vztahu pro rok 2004 snížení dotace na sociální dávky. (8 pro) úkol č. 470 Ing. Vlad. Dosoudilovi, ved. finan. odboru - T: Předložit rozpočtové opatření č. 29/2004 zastupitelstvu města. ad 5 NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 30/2004 Rada města doporučila zastupitelstvu města ke schválení poskytnutí příspěvku na obnovu nemovité památky sloup se sochou Panny Marie na IV, hřbitově ve výši Kč. ( 8 pro) úkol č. 471 Ing. Vlad. Dosoudilovi, ved. finan. odboru - T: Předložit rozpočtové opatření č. 30/2004 zastupitelstvu města. ad 6 NÁVRH DALŠÍHO POSTUPU VE VĚCI SMLUV O NÁJMU BYTU, JEJICHŽ PLATNOST KONČÍ V 1/2005 Rada města po projednání schválila uzavření nových Smluv o nájmu bytu s nájemci uvedenými v přiloženém seznamu na domu určitou pět let. (8 pro) Rada města schválila uzavření nové Smlouvy o nájmu bytu č. 274/19 na dobu určitou jeden rok. (8 pro) úkol č. 472 Ing. Josefu Rabasovi, řediteli RDK servis s. r. o Informovat uživatele o rozhodnutí rady města. ad 7 NÁVRH NA ZMĚNU OBECNĚ ZÁVAZNÉ VYHLÁŠKY Č. 1/2004 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH (zvýšení poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů, osvobození od poplatku Rada města doporučila zastupitelstvu města ke schválení: 1. zvýšení poplatku za komunální odpad z 470 Kč na částku 500 Kč/osobu/rok. 2. ustanovení o osvobození od místního poplatku za komunální odpad o článek 6 a) osvobození od poplatku je osvobozena fyzická osoba, která je ve městě hlášena k trvalému pobytu, ale ve městě se trvale nezdržuje a nelze zjistit její skutečnou adresu. b) osvobození od poplatku za komunální odpad zaniká, zanikne-li důvod osvobození. (8 pro) úkol č. 473 Ing. Heleně Mohylové. ved. životního prostředí Zpracovat návrh změny OZV č. 1/2004 o místních poplatcích pro zasedání zastupitelstva města. ad 8 NÁVRH NA UZAVŘENÍ NOVÉ SMLOUVY O NÁJMU SLUŽEBNÍHO BYTU O VELIKOSTI 2+1/I. KATEGORIE V ČP. 173 V ULICI NA SADECH SLANÝ Rada města po projednání schválila uzavření nové Smlouvy o nájmu služebního bytu v čp. 173 v ulici Na Sadech ve Slaném dle předloženého návrhu. (7 pro, 1 nepřít.) úkol č. 474 P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku Zajistit uzavření nové Smlouvy o nájmu služebního bytu dle rozhodnutí rady města.

3 ad 9 NÁVRH NA SCHVÁLENÍ VÝJIMKY ZE ZPŮSOBU PRODEJE NEBYTOVÉ JEDNOTKY Č. 1573/301 V ČP VE VÍTĚZNÉ ULICI VE SLANÉM Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit výjimku ze způsobu odprodeje nebytové jednotky č. 1573/301 v čp. 173 ve Vítězné ulici ve Slaném a jako výchozí cenu pro odprodej stanovit cenu Kč a prodloužit termín vyvěšení nabídky do (8 pro) úkol č P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku Zajistit vypracování důvodové zprávy pro jednání zastupitelstva města dle rozhodnutí rady města. ad 10 NÁVRH NA SCHVÁLENÍ VÝJIMKY ZE ZPŮSOBU PRODEJE NEBYTOVÉ JEDNOTKY Č. 1661/301 V ČP V ZÁFORTENSKÉ ULICI VE SLANÉM Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit výjimku ze způsobu pro odprodej nebytové jednotky č. 1661/301 v čp v Záfortenské ulici ve Slaném a jako výchozí cenu pro odprodej stanovit cenu Kč a prodloužit termín vyvěšení nabídky do (7 pro, 1 nehlasoval) úkol č P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku Zajistit vypracování důvodové zprávy pro jednání zastupitelstva města dle rozhodnutí rady města. ad 11 NÁVRH NA SEPSÁNÍ DODATKU SMLOUVY O VÝPŮJČCE NA NEBYTOVÉ PROSTORY V BUDOVĚ GYMNÁZIA SLANÝ, SMETANOVO NÁM. ČP SLANÝ PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU SLANÝ, KOMENSKÉHO NÁM. ČP. 618 Rada města schválila výpůjčku na nebytové prostory pro Základní školu Slaný, Komenského náměstí čp. 618 v budově čp od podle předloženého návrhu. (8 pro) úkol č P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku Zajistit vyhotovení dodatku ke smlouvě o výpůjčce dle rozhodnutí rady města. ad 12 NÁVRH NA ODPIS NEVYMAHATELNÝCH POHLEDÁVEK ULOŽENÝCH MĚSTSKOU POLICIÍ V R Rada města po projednání schválila odpis pohledávek podle předloženého návrhu. (7 pro, 1 nepřít.) ad 13 NÁVRH NA ODPIS NEVYMAHATELNÝCH POHLEDÁVEK Rada města projednala seznam navrhovaných nevymahatelných pohledávek navržených k odpisu. (8 pro) úkol č. 477 Ing. Vlad. Dosoudilovi, ved. finan. odboru - T: Neodepisovat pohledávky a vstoupit do jednání s firmami o dodatečném vyúčtování poskytnutých služeb. ad 14 NÁVRH NA ODPIS PHLEDÁVKY FIRMY J. H. GAMES SPOL. S. R. O. Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit odpis pohledávky dle přiloženého návrhu. (8 pro) úkol č. 478 Ing. Vlad. Dosoudilovi, ved. finan. odboru - T: Zpracovat důvodovou zprávu pro zastupitelstvo města. ad 15 ŽÁDOST O ZRUŠENÍ POPLATKU ZE VSTUPNÉHO

4 Rada města projednala předložený dopis a neschválila žádost o zrušení poplatku ze vstupného navrhovaný firmou GOLEM Slaný s. r. o.(0 pro, 6 proti, 2 zdrž.) úkol č. 479 P. Ivu Horňákovi, ref. odboru kultury - T: Vypracovat seznam odpuštěných poplatků ze vstupného zpětně za tři roky (2002, 2003, 2004) a provádět důslednější kontrolu v této oblasti. ad 16 SMLOUVA O UMÍSTĚNÍ LAVIČEK AD-NET Rada města schválila upravený návrh smlouvy o umístění laviček AD-Net v areálu autobusového nádraží. (5 pro, 1 proti, 2 zdrž,) úkol č. 480 Ing. Pavlu Bartoníčkovi místostarostovi - T: Zajistit úpravu smlouvy dle rozhodnutí rady a vést koordinaci k instalaci laviček na stanovená místa. ad 17 SMLOUVA O PRONÁJMU PLAKÁTOVACÍCH PLOCH Rada města po projednání nesouhlasila s předloženým návrhem smlouvy o pronájmu plakátovacích ploch. (3 pro, 4 proti, 1 zdrž.) ad 19 ROČNÍ VÝKAZ O HVĚZDÁRNĚ Rada města projednala předložený výkaz a vyslovila poděkování všem zaměstnancům městské hvězdárny za odváděnou práci. (7 pro, 1 zdrž.) ad 20 NÁVRH NA ODPRODEJ BYTOVÝCH JEDNOTEK Č. 430/2 A 430/3 V BYTOVÉM DOMĚ ČP. 340 V AREÁLU BÝVALÝCH KYJEVSKÝCH KASÁREN VE SLANÉM Rada města doporučila odprodej bytové jednotky č. 430/2 (dříve č. A3) v bytovém domě čp. 430 v areálu bývalých Kyjevských kasáren ve Slaném panu Petru Maříkovi, Arbesova 1629, Slaný a bytové jednotky č. 430/3 (dříve č. A5-2) v bytovém domě čp. 430 v areálu bývalých Kyjevských kasáren ve Slaném panu Janu Pukrábkovi, Jana Roháče z Dubé 1426, Slaný. (7 pro, 1 nepřít.) úkol č. 481 Ing. M. Grohmannovi, manaž. rozvoje města - T: Vypracovat důvodovou zprávu pro jednání zastupitelstva města. ad 18 SDĚLENÍ A PŘIPOMÍNKY pan starosta přednesl několik informací: rada města na základě proběhlé diskuse uložila tento úkol: úkol č. 482 Ing. Vlad. Dosoudilovi, ved. finan. odboru - T: Předložit na jednání rady města vypracovanou analýzu dopadu, pro případ přihlášení města Slaného jako plátce DPH. (8 pro) informoval o dosud neuzavřené dohodě mezi městem Slaným a společností Královského pivovaru Krušovice na pronájem nebytových prostor v Městském centru Grand a navrhl revokovat usnesení z t. r ve znění: (Rada města schválila pronájem prostoru podle studie využití označeného jako C.07 (bývalý salonek restaurace) o celkové výměře cca 111 m2 za účelem pivnice společnosti Královský pivovar Krušovice a. s. za stanovenou cenu Kč/m2/rok) a vypsat nové výběrové řízení s upravenými podmínkami. (8 pro) úkol č. 483 Ing. M. Grohmannovi, manaž. rozvoje města - T:

5 Vyhlásit výběrové řízení na pronájem nebytových prostor v Městském centru Grand ve Slaném s upravenými podmínkami informoval: o děkovném dopise z Arcibiskupství Pražského od ThDr.. Michaela Slavíka, generálního vikáře za obnovu kostela sv. Václava v Ovčárech u Slaného o děkovném dopise od předsedy Českého svazu chovatelů J. Hnízdila za povedený výběr osoby správce Modelářského střediska p. Josefa Urbánka o děkovném dopise pí Jany Farkové o péči hrobu její rodiny Štechových informoval o humanitární pomoci Slaného, Smečna a Zlonic a odjezdu čtyř strážníků Městské policie Slaný do Vysokých Tater informoval o současném stavu ve VSH s. r. o. Slaný po nástupu nověho jednatele od hod. bude zahájena výstava žáků VŠ UMPRUM Praha v galerii muzea od hod. bude v malé galerii muzea přednáška Slánská hora dříve a dnes od Slavnost světla na Masarykově nám. lampiónovým průvodem se projde historickým středem městem a zpět na náměstí od 9,00 hod. se konají III. Vánoční náladové trhy od 9.00 hod. bude slavnostně otevřena Česká spořitelna a. s. Ing. Bartoníček informoval o otevření informačního Centra venkovských regionů na Staroměstském náměstí. P. Hložek informoval o proběhlém jednání se zájemci o vybudování hangárů na letišti a sdělil, že to bude zpracováno a předloženo na nejbližším jednání rady města. Zapsali a zpracovali: Jednání městské rady bylo ukončeno v hod. Jaroslava Prošková, Ing. Petr Kolačkovský Ověřil: Vojtěch KOČKA...

6 RNDr. Ivo Rubík starosta královského města Slaného

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 22. prosince 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004

Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004 Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Místo konání: Čas konání: 27. 10. 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel Ležák,

Více

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 7. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 28. července 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 6. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. června 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007 Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 10. října Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 2. března 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 23.10.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. října 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek,

Více

Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005

Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005 Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 30. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek Ing. Pavel Bartoníček, JUDr. Tomáš

Více

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. 2. 2006 Místo konání: Čas konání: 15. února 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák, p. Petr Čapek, Ing.

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 3. 3. 2010 Místo konání: Čas konání: 3. března 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 3. 5. 2006 Místo konání: Čas konání: 3. května 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák Ing. Petr Kolačkovský,

Více

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. února 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.vojtěch

Více

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 23. 6. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. června 2010 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.libor

Více

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 22. února 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner

Více

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15.01.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15.01.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 12. 02. 2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 06. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. června 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Miroslava Kaisrlíková, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 11. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. listopadu 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 05. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. května 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005

Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005 Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 27. července 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, Ing.

Více

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.12.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18. 12. 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 74/2016/RM Místo konání: Den konání: 15. 09. 2016 Městský úřad Slaný, kancelář starosty Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 13. 04. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 13. dubna 2011 Přítomni: Ing. Pavel Bartoníček p. Jaroslav Hložek, p. Libor Dobner, MUDr. Bohumil

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 80 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 06. 08. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, MUDr. Bohumil Vašek,

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 10. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. října 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Místo konání: Čas konání: 14. dubna 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing.

Více

Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010

Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010 Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 8. září 2010 Přítomni: Omluveni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007

Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007 Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 14. března 2007 Přítomni: Přizván: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 13/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 11. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008

Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008 Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 15. října 2008 Přítomni: Hložek, Omluveni: Ing. Pavel Bartoníček, ing. Petr Kolačkovský,

Více

Z Á P I S. 2 (RNDr. Peška, ing. Šmehlík) Pracovníci MěÚ: 11 Občané, hosté 2 Celkový počet: 34

Z Á P I S. 2 (RNDr. Peška, ing. Šmehlík) Pracovníci MěÚ: 11 Občané, hosté 2 Celkový počet: 34 Z Á P I S Z 17. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 22. 6. 2005 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 17. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 22. června 2005.

Více

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.6.2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 18. června 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Vojtěch Kočka, p. Libor

Více

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 22/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 29. 4. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 16/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 25. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 102/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 26. 09. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z 66. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 66. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 66. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 7. 12. 2005 Místo konání: Čas konání: 7. prosince 2005 Přítomni: Omluveni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 84 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 8. 10. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. 11. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. listopadu 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, MUDr. Bohumil Vašek, p.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 103/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 11. 10. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 105/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 08112017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 5. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. května 2010 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 9. 6. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. června 2010 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 3. 9. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 3. září 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Bohumil Vašek, JUDr.

Více

Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 5. 12. 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 5. prosince 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, JUDr.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 91/2017/RM Místo konání: Den konání: 26. 4. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 07/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S. 24 (později se dostavili p. Kočka, p. Ležák, RNDr. Peška,pí Šebestová)

Z Á P I S. 24 (později se dostavili p. Kočka, p. Ležák, RNDr. Peška,pí Šebestová) Z Á P I S Z 8. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 10. 3. 2004 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 8. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 10. března 2004.

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. srpna 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Ladislav Schneider, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 28/2015/RM Den konání: 03. 6. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Stránka 1 z 11 číslo jednání: 53/2015/RM Den konání: 09 12 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 8. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 34/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 27.11. 2013 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 27.11. 2013 Přítomni: Omluven: Přítomno: p. Brda Miroslav, p. Michálek Vojtěch,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 26/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 27. 5. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 9. 12. 2009 Místo konání: Čas konání: 9. prosince 2009 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: RNDr. Ivo Rubík Ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Renata (dostavila se později)

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18 11 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 50/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 104/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 25. 10. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 12. 10. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 12. října 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21 10 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 46/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 07. 12. 2016 číslo jednání: 82/2016/RM Přítomní radní: Jiří Víšek, Martin Matoušek,

Více

Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014

Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014 Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 9.04.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 89/2017/RM Místo konání: Den konání: 29. 03. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

PROGRAM. je přílohou zápisu

PROGRAM. je přílohou zápisu Z 82. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 19. ČERVNA 2002 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 19. června 2002 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Karel Ležák p. Vojtěch Kočka, MUDr. Bohumil Vašek Ing. Petr

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 78/2016/RM Místo konání: Den konání: 26. 10. 2016 Přítomní radní: Omluven: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008

Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008 Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 4. června 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Vojtěch Kočka, p. Libor

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 83/2016/RM Místo konání: Den konání: 21. 12. 2016 Přítomní radní: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin Hrabánek,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 17. 12. 2012 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 25.7.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 01/2014/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 26. 11. 2014 Přítomni: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 29. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 36/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í USNESENÍ č. 631/12 USNESENÍ č. 632/12 USNESENÍ č. 633/12 USNESENÍ č. 634/12 USNESENÍ č.

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í USNESENÍ č. 631/12 USNESENÍ č. 632/12 USNESENÍ č. 633/12 USNESENÍ č. 634/12 USNESENÍ č. M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 4. prosince 2012 od 8.00 hodin v zasedací síni Městského úřadu Duchcov Přítomno: 7 Nepřítomno: 0 Z toho

Více

Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011

Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011 Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 8. června 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Libor Dobner, p. Svatopluk Šváb,

Více

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program:

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 21.listopadu 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 17.00 hodin Přítomno: 9 členů (dle přiložené prezenční

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Městský úřad Slaný Den konání: 4. 2. 2015 číslo jednání: 09/2015/RM Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Karel Kršňák, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce dne Přítomni: Pazdera, Dufek, Bezvoda, Veber, Hrubý, Petrůj, Schlägelová

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce dne Přítomni: Pazdera, Dufek, Bezvoda, Veber, Hrubý, Petrůj, Schlägelová Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 28. 1. 2013 Přítomni: Pazdera, Dufek, Bezvoda, Veber, Hrubý, Petrůj, Schlägelová Omluven: Ověrovatel: Schlägelová, Hrubý Program: 1. Zahájení a kontrola usnesení

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, MUDr. Kulich, Bc. Omastová, Mgr. Rosůlek, PaedDr. Štoček

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, MUDr. Kulich, Bc. Omastová, Mgr. Rosůlek, PaedDr. Štoček z 31. zasedání Rady města Nový Bydžov konaného dne 15. 10. 2007 od 15:30 hodin v malé zasedací místnosti Městského úřadu Nový Bydžov ----------- Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, MUDr. Kulich, Bc. Omastová,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.12.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.12.2015 1 č.j. 11/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.12.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 16.12.2015 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 16.12.2015

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 21. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy, které se uskutečnilo dne 31. března 2015 v době od 17:00 do 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Dolní Nivy Přítomno: Omluveni: Neomluveni:

Více

Z Á P I S Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 23. 6. 2010 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 23. zasedání zastupitelstva města svolané v řádném termínu 23. června 2010. Přivítal

Více

z 30. schůze Rady Města Nový Bydžov konané dne 8. 3. 2004 od 15:30 hodin v kanceláři starosty Městského úřadu

z 30. schůze Rady Města Nový Bydžov konané dne 8. 3. 2004 od 15:30 hodin v kanceláři starosty Městského úřadu z 30. schůze Rady Města Nový Bydžov konané dne 8. 3. 2004 od 15:30 hodin v kanceláři starosty Městského úřadu --------- Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, Hruška, Bc. Omastová, Navrátil, Ing. Vosáhlo, PaedDr.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 86/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 15. 02. 2017 Přítomní radní: Omluveni: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 10 05 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 92/2017/RM Mgr. Martin

Více

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 5. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

obec Olbramice 6. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 6. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 6. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 21. 12. 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejžová

Více

Z Á P I S. z 33. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 9. prosince 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 33. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 9. prosince 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 33. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 9-2008 z 9. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 17.7. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Zápis z 30. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne

Zápis z 30. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne Zápis z 30. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 29. 5. 2013 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 29. 5.2013 Přítomni: Omluven: Přítomno: p. Brda Miroslav, p. Michálek Vojtěch,

Více

Zápis č. 4. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 4. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Tomáš Bruštík, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč,

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 11 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 27 04 2016 Přítomní radní: Přítomni: číslo jednání: 65/2016/RM Mgr. Martin Hrabánek,

Více