SEZNAM DOTAZŮ A ODPOVĚDÍ zpracovaný za účelem poskytování dodatečných informací

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SEZNAM DOTAZŮ A ODPOVĚDÍ zpracovaný za účelem poskytování dodatečných informací"

Transkript

1 Název zakázky: Pořízení HW i SW pro realizaci projektu Inovace technologií výzkumu trhu Název zadavatele: STEM/MARK, a.s. Sídlo: Chlumčanského 497/5, Praha 8 IČO: SEZNAM DOTAZŮ A ODPOVĚDÍ zpracovaný za účelem poskytování dodatečných informací číslo dotaz dne znění dotazu odpověď dodavatele IP ústředna *a)jaké jsou parametry hostovaného prostředí třetí strany? b)kolik serverů/zařízení je možné do prostředí umístit? c)jaká je konektivita z tohoto prostředí k zadavateli? a) Pro komunikaci mezi datacentrem a zadavatelem lze vyhradit az 20 Mbit/s. b) V soucasne dobe jsou k dispozici 3U, prikon 0.3 kw. c) V pripade potreby lze pronajmout vetsi prostor a prikon *Jakým způsobem je realizována databáze ukázek? Nase predstava: Ustredna poskytuje ulozny prostor pristupny pres FTP (nebo jiny protokol). Do tohoto prostoru jsou uploadovany ukazky. Vsechny reference na tyto nahravky pak pouzivaji relativni umisteni souboru nahravky v tomto prostoru. V pripade potreby ale muze byt realizovano i jinak. Podminkou je, ze ukazky jsou v souborech (nejlepe v komprimovanem formatu) a ze jsme schopni beznymi prostredky z nasich systemu tyto soubory prenaset do systemu ustredny. *a) Co je myšleno a jakým způsobem funguje vícenásobné nahrávání jednoho hovoru? b) Počítají se tyto vícenásobné nahrávky do celkového limitu 110 nahrávaných hovorů? a) V provozu callcentra mohou vzniknout pozadavky na nahrani ruznych casti hovoru na nekolika mistech (napr. skript predepisuje nahrani vybranych casti rozhovoru, supervizor pri kontrole pozaduje nahrani casti rozhovoru atd). Tyto pozadavky vymezene volanim fci StartRecording a StopRecording se mohou navzajem krizit. Vysledkem ma byt jeden soubor nahravky pro kazdou dvojici volani StartRecording, StopRecording. b) Nepocitaji. Nahrava-li se jeden rozhovor 3x, pocita se stale jako jeden rozhovor.

2 číslo dotaz dne znění dotazu odpověď dodavatele SW pro IP ústřednu *Jakým způsobem/protokolem komunikuje SW CATI Nejlepe nejakym standardnim zpusobem sitove meziaplikacni komunikace. směrem k API PBX? Preferujeme SOAP. Nechceme/nemuzeme ale omezovat pouzitou technologii. Bude-li napr. soucasti navrzene proprietarni technologie API, ktere budeme schopni integrovat do nasich aplikaci, lze jej take pouzit. *Je součástí poptávky i úprava SW CATI? Ne. Stranu CATI SW si resime sami. *Kdo bude příkazy iniciovat? Predpokladame, ze CATI SW bude klientem a bude tedy iniciovat prikazy smerem k systemu ustredny. Nemuzeme ale zavrhnout ani jiny navrzeny model komunikace *Prosíme o poskytnutí podrobnějšího popisu příkazů a příklad použití příkazů při zpracování kontaktu. typicky predpokladany prubeh volani API z CATI SW: Start aplikace: Login(uzivatel, heslo) RegisterNotifications(session, pobocka) Volani: Dial(session, akce, pobocka, volane cislo, uzivatelske oznaceni hovoru, vnejsi identifikace hovoru) prubezne prichazeji notifikace o stavu pobocky a hovoru prostrednictvim RecieveExtenNotification(session), aplikace na ne reaguje Hangup(session, akce, id hovoru) *Jak má fungovat příkaz Merge Recordings? Konec aplikace: UnregisterNotifications(session, pobocka) Logout(session) Prikaz MergeRecording spojuje vice nahravek (obvykle vice casti jednoho hovoru) do jednoho souboru. Jeho parametry jsou nazvy souboru (nahravek), ktere se maji spojit a nazev vysledneho souboru.

3 IP Telefony *a) Jaké jsou požadované parametry IP telefonů, např. možnost připojení náhlavní soupravy pro telefony call centra apod. Jaké je rozdělení 150 poptávaných IP telefonů mezi call centrum / back office. b) Jakým způsobem je zajištěno zbylých 20 IP telefonů do počtu 170? a) moznost pripojeni nahlavni soupravy - ANO, preferovana technologie: SIP b) Rozdeleni pobocek: 60 backoffice, 90 callcentrum, 20 rezerva pro dalsi rozvoj SLA *jak je myšleno SLA k dodávanému HW a SW na jak dlouhou dobu, cena SLA je mimo rámec maximální ceny ,- Kč? Cena SLA je mimo ramec max. ceny. V ramci VR potrebujeme jen zavazne parametry SLA. Pocitame s delkou cca 5 let IP ústředna *Kolik agentů bude pracovat vzdáleně a kolik ze stálého pracovního místa? Pocet domacich agentu zacne na 10, casem jich muze byt az 50. *Platí, co do rozsahu požadovaných funkcí a služeb, všechny Ano. požadavky pro agenty call centra i na pracovníky backoffice?

4 Integrace *Na jaké platformě je požadované API realizováno? *AddMember může zadavatel blíže popsat jak chápe inbound frontu? Nemůže to například znamenat vstup/výstup z nějaké skupiny agentů? Pokud se jedná o tradiční call centrovou frontu, jaká je logika forntování můžete popsat typický případ? Ve vychozim stavu bude API konzumovano aplikacemi bezicimi pod OS MS Windows XP a vyssim. Idealni je vsak API postavene na sitovem protokolu umoznujicim meziplatformni komunikaci. V nasich podminkach odchoziho provozu ma fronta skutecne jen vyznam prislusnosti do skupiny pobocek. Prostrednictvim funkci AddMember, RemoveMember vyjadrujeme ucast pobocky v odchozi kampani *GetAPIVersion podle jaké normy je požadované API popsáno? * PlayFile požadovaný formát MP3 je dáván jako příklad, mohou být i v jiném formátu? Odposlech hovorů *Odposlouchání hovorů bez signalizace předpokládáme jedná se se o zvukovou signalizaci v odposlouchávaném hovoru. Může zadavatel potvrdit nebo upřesnit? Od GetAPIVersion ocekavame napr. cislo verze slozene ze 3 cisel ve formatu: A.B.C, kde A je hlavni cislo, B je vedlejsi cislo a C je cislo revize. Soubory mohou byt i v jinem formatu. Je ale nezbytne, abychom byli schopni do tohoto formatu bez dalsich nakladu a nadmerneho usili prevadet zvukovy material z ruznych zdroju. Ano. Odposlouchavany se nesmi z zadneho projevu systemu (zamerneho: pipnuti do hovoru, rozsviceni kontrolky na telefonu a pod., nebo neumyslneho: zmena kvality hovoru a pod.) dozvedet, ze je odposlouchavan.

5 *Vzdálený odposlech třetí strany prostřednictvím WEB rozhraní a) může zadavatel blíže popsat požadovaný scénář použití z pohledu uživatele (krok za krokem)? b) kde se bude terminovat audio z odposlouchávaného hovoru? a) Uzivatel se prihlasi do weboveho systemu, kde bude mit k dispozici rozhranni zpristupnujici prehled probihajicich hovoru na "jeho" projektech. Z techto rozhovoru si muze vybrat, ktery chce odposlouchavat. Nasledne je takto vybrany hovor streamovan do prehravace integrovaneho do webove stranky. Toto klientske rozhranni implementuje zadavatel, od systemu ustredny potrebujeme na vyzadani streamy probihajicich hovoru ve formatu prehratelnem beznymi prehravaci embedovatelnymi do webove stranky, popr. dodavku takoveho prehravace v pripade proprietarniho formatu streamu. b) V prehravaci zaclenenem do webove stranky zobrazene uzivateli vyse popsaneho weboveho rozhranni. Uzivatelu poslouchajicich paralelne stream jednoho hovoru mohou byt max. jednotky * Připojení odposlechu administrátorem na zařízení třetí strany a) může zadavatel blíže popsat požadovaný scénář použití z pohledu uživatele (krok za krokem)? b) předpokládáme třetí strana je míněna jakákoliv pobočka v PSTN síti. Může zadavatel potvrdit nebo upřesnit? c) může zadavatel blíže popsat roli administrátor? V čem se liší oproti normálnímu uživateli ve funkčnosti/možnosti odposlechu? Jakým způsobem má být role administrátor definovaná? Jakým způsobem má být role administrátor verifikovaná? a) Supervize callcentra odposlouchava probihajici hovor. Prostrednictvim CATI softwaru a API fce StartMonitor spojuje hovor na verejne telefonni cislo. To je ustrednou vytoceno a je do nej spojen pasivni odposlech supervizorem vybraneho hovoru. b) Ano c) V systemu ustredny nemusi byt role administratora nijak zohlednena. Vyresime ji na urovni CATI softwaru.

6 Nahrávání hovorů *Je požadováno nahrávání interních hovorů, mezi zaměstnanci zadavatele nebo se nahrávání týká pouze externích hovorů? * Je zadavatel vybaven vlastním serverovým vybavením, které by chtěl pro nahrávání použít, typicky virtual server? *Zahájení / ukončení nahrávání hovoru na daném kanále příkazem API a) může zadavatel upřesnit pojem daný kanál? Může tím být míněn aktivní hovor na konkrétní pobočce? b) může zadavatel blíže popsat očekávanou funkcionalitu z pohledu API rozhraní? Jaké funkce by API mělo obsahovat? Které parametry jsou očekávány na vstupu? Co má být na výstupu? Nahravani se tyka pouze externich hovoru. Ne. Nahravani se ma realizovat v systemu ustredny. Kapacita vlastniho uloziste ustredny by mela byt dostatecna k ulozeni nahravek z 1 mesice dvousmenneho provozu plne obsazeneho callcentra. a) Ano, jedna se o aktivni hovor na konkretni pobocce. b) Predstavu o zpusobu fungovani API vyjadruje hruba specifikace v priloze pbx_api.txt. Je ale mozne, ze parametry, navratove hodnoty jedotlivych funkci nebo jejich typy se mohou v zavislosti na zpusobu implementace lisit. *Možnost nahrávání jednoho hovoru vícekrát paralelně s následnou selekcí dle částí a průběhu hovoru a možným opětovným spojením a) K čemu má sloužit selekce? Co má být výsledkem selekce? Může zadavatel blíže popsat očekávanou funkcionalitu? b) K čemu má sloužit možné opětovné spojení? Může zadavatel blíže popsat očekávanou funkcionalitu? (Částečně zodpovězěno dotazy z ). Je přesně daný způsob či pořadí v jakém se mají nahrávky spojovat? a) Smyslem selekce je, aby se (na pokyn od CATI softwaru) zabranilo nahravani te casti hovoru, ktera je z nejakeho duvodu duverna (osobni udaje, citlive otazky a pod.). Presto je zadouci, aby po skonceni hovoru zustala jeho nahravka zachovana jako jeden soubor. Podobne, muze nastat pripad, kdy se maji nahravat naopak jen odpovedi na vybrane otazky (opet na pokyn od CATI softwaru) a vysledne fragmenty se maji po skonceni hovoru spojit do jednoho souboru. b) Ano, dilci nahravky museji byt spojeny v tom poradi, v nemz jsou serazeny argumenty funkce MergeRecording.

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text.

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text. 1.0 Nahrávání hovorů Aplikace Nahrávání hovorů ke svému chodu využívá technologii od společnosti Cisco, tzv. Built-in bridge, která snižuje nároky na síťovou infrastrukturu, snižuje náklady a zvyšuje efektivitu

Více

Nahrávací systém TriREC

Nahrávací systém TriREC \ 2011 Nahrávací systém TriREC 9.12.2011 OBSAH Nahrávací systém TriREC...2 Základní vlastnosti:...2 Škálovatelnost...2 Controller...3 Recorder...3 Storage...3 Integrátor...3 Vstupy...3 Nahrávání...3 Sledování...4

Více

Věc: Odpovědi na dotazy k ZD veřejné zakázky Komponenty projektu Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno

Věc: Odpovědi na dotazy k ZD veřejné zakázky Komponenty projektu Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno Věc: Odpovědi na dotazy k ZD veřejné zakázky Komponenty projektu Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno Dotazy ze 7.10.2011 Dotaz č. 1 k bodu F. ZD - Místo a doba konání otevírání obálek

Více

PŘÍLOHA č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Pokud je v textu uvedena přesná specifikace předmětu zakázky s uvedením výrobce, případně typu, jedná se pouze o definici standardu předmětu zakázky,

Více

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha Základní informace: CP Call je CTI (Computer Telephony Integration) aplikace. Jedná se tedy o vzájemné propojení osobního počítače a telefonního přístroje. Je vytvořena podle standardu CSTA (Computer Supported

Více

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie.

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Obsah prezentace. Historie systému Gradient. Popis funkcí systému Gradient. Závěr kontaktní informace.

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 5208 /2015 MUCL/4177/2015 Vyřizuje: Martina

Více

Ceník výrobků a služeb

Ceník výrobků a služeb Ceník výrobků a služeb COOLHOUSING, s.r.o. platný od 1.11.2015. Strana 1 /11 Licence a správa Pronájem licence a správa aplikace Virtuální telefonní ústředna (PBX) Start (5-15 linek) Premium (16-25 linek)

Více

Odpověď: Ano, jedná se pouze o SIP trunk

Odpověď: Ano, jedná se pouze o SIP trunk Č.j. 1/120/1696832-2017 JID: 127347/2018/VoZP Dne: 15.1.2018 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 na dotaz dodavatele Poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací na 48 měsíců 1. V příloze

Více

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446 SYSTÉMY PRO CALL CENTRA IP SERVER pro Sipcon VoIP SERVER pro call centra komplexní řešení VoIP telefonní ústředny a statistických, dohledových a operátorských aplikací pro call centra podpora mnoha typů

Více

Moderní telefonní ústředna

Moderní telefonní ústředna Moderní telefonní ústředna ATEUS Omega - Profesionální - Efektivní - Dostupné ATEUS Omega Business Komunikační řešení pro malé a střední firmy Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé připojení

Více

Komunikační řešení Avaya IP Office

Komunikační řešení Avaya IP Office Komunikační řešení Avaya IP Office Algotech tým 4. 3. 2014 Algotech Telefon: +420 225 006 555 Fax: +420 225 006 194 E-mail: info@algotech.cz Web: www.algotech.cz Adresa: FUTURAMA Business Park Sokolovská

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

Kapitola 1 Představení SIP telefonu

Kapitola 1 Představení SIP telefonu SIP telefon Kapitola 1 Představení SIP telefonu SIP telefon je plně funkční IP telefon vhodný pro využívání v domácnostech. Podporuje SIP protokol dle RFC3261. Obsahuje dva síťové porty 10/100BaseT, pomocí

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 Název veřejné zakázky: UniMeC - dodávky a instalace ICT Název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze Dotčená součást Lékařská fakulta v Plzni sídlo: Ovocný

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 na dotazy možných účastníků VoZP - ZD Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Dotaz -1 Zadavatel v rámci Zadávací dokumentace používá pojmy

Více

Integrace VOIPEX PBX a Salesforce

Integrace VOIPEX PBX a Salesforce Integrace VOIPEX PBX a Salesforce Autor: Jan Apeltauer Vytvořeno: 3.8.2018 Verze: 1 IPEX a.s., Roháčova 77, Praha Obsah Úvod... 3 Popis prostředí uživatele v CRM Salesforce... 4 Popis probíhajícího hovoru...

Více

Michal Andrejčák, Klub uživatelů ŘS MicroSCADA, Hotel Omnia Janské Lázně, SDM600 Stručný popis a reference.

Michal Andrejčák, Klub uživatelů ŘS MicroSCADA, Hotel Omnia Janské Lázně, SDM600 Stručný popis a reference. Michal Andrejčák, Klub uživatelů ŘS MicroSCADA, Hotel Omnia Janské Lázně, 19.-20.10.2016 Stručný popis a reference Slide 1 Agenda Vlastnosti Reference Stadtwerken München Reference ČEZ distribuce, a.s.

Více

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Pořadové číslo dodatečných informací: 14. ČÁST 1: Přesné znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Otázka

Více

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel )

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) MODERNIZACE ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH V IDS JMK - ELEKTRONICKÉ ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH Evidenční

Více

REMARK. Perfektně popsaný záznam. Uživatelský manuál

REMARK. Perfektně popsaný záznam. Uživatelský manuál REMARK Perfektně popsaný záznam Uživatelský manuál áudified AUDIFIED REMARK Uživatelský Manuál 2 Obsah Úvod 3 Prostředí programu 3 Nastavení programu 4 Karta Audio 4 Karta Export a přenos 5 Karta Obecné

Více

ČŠIG-S-457/12-G21 1/5

ČŠIG-S-457/12-G21 1/5 název zakázky: Vývoj interaktivního prostředí pro tvorbu, modifikaci a hodnocení ŠVP, implementaci metodik hodnocení a platformy pro vzdělávání číslo zakázky: 46/12/51 ev. č. dle Věstníku veřejných zakázek:

Více

3. Zprovozneni Call Bridge

3. Zprovozneni Call Bridge Siemens Call Bridge Collection (CTI) autor: Miroslav Voznak, VSB-TU Ostrava kontakt: mailto:miroslav.voznak@vsb.cz o dokumentu: v.1, 28.1.2007 Obsah: 1. Co je to Call Bridge?... 1 2. Kde je mozne pouzit

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 Sdružení zadavatelů Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně se sídlem Pekařská 664/53, 656 91 Brno, IČ: 00159816 a Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, příspěvková organizace se sídlem nám.

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 31078 /2014 MUCL/121828/2014 Vyřizuje:

Více

ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ A OBSLUHA CALL CENTRA VOIPEX TEAM

ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ A OBSLUHA CALL CENTRA VOIPEX TEAM ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ A OBSLUHA CALL CENTRA VOIPEX TEAM Autor: Lubomír Kaplan Vytvořeno: 14.12.2017 Verze: 1 IPEX a.s., Roháčova 77, Praha Obsah Komu návod pomůže?... 3 Co v návodu najdete... 3 Základní pojmy

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Informační systém pro vysoké a vyšší odborné školy Technická specifikace Obecný popis systému Technická specifikace Obecný popis systému Computer Aided Technologies, s.r.o. Tato příručka je součástí dokumentace

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu se směrnicí Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Sokolov, jejímž předmětem

Více

Věc: Dodatečné / upřesňující informace k zadávacím podmínkám a prodloužení lhůty pro podání nabídek

Věc: Dodatečné / upřesňující informace k zadávacím podmínkám a prodloužení lhůty pro podání nabídek K č. j.: 1051/2013 Dodatečné informace číslo: 1 Věc: Dodatečné / upřesňující informace k zadávacím podmínkám a prodloužení lhůty pro podání nabídek Veřejná zakázka: Název: Dodávka řešení softwarových videokonferenčních

Více

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele.

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele. Č.j.: 1921/2014-RSL Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na služby Zpracování e-learningu a webového portálu, Evidenční číslo ve VVZ: 485319 Zadavatel obdržel dne 16.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: statutární město Karviná Adresa: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná - Fryštát Zastoupený:

Více

Webové rozhraní TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ. Funkcionalita

Webové rozhraní TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ. Funkcionalita TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ Webové rozhraní Webové rozhraní je určeno k ovládání a konfiguraci komponent SEVIO a k ovládání a konfiguraci

Více

Posilování sociálního dialogu prostřednictvím integrovaného systému podpory spolupráce zástupců zaměstnanců ipodpora II

Posilování sociálního dialogu prostřednictvím integrovaného systému podpory spolupráce zástupců zaměstnanců ipodpora II DODATEČNÉ INFORMACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: Posilování sociálního dialogu prostřednictvím integrovaného systému podpory spolupráce zástupců zaměstnanců ipodpora II Identifikace zadavatele: Asociace samostatných

Více

Cesta k moderním komunikacím

Cesta k moderním komunikacím Cesta k moderním komunikacím Chytrá komunikace pro firmy s řešením VOIPEX a integrací na CRM a ERP systém Marek Mikuš, vedoucí prodeje ISP, IPEX a.s. Kam Kráčí Telekomunikační Sítě, 15.9.2016 Chytrá komunikace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 15

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 15 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz eagri a související aplikační infrastruktury Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby 1. Z obsahu zadávací dokumentace (výzvy) vyplývá, že součástí požadovaného plnění je rovněž servisní

Více

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 Komfortní spojovatelské pracoviště AC-Win IP V1.0 pro IP systémy HiPath 4000 je realizováno jako aplikace Windows na osobním počítači.

Více

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jedním z řešení bezpečného vzdáleného přístupu mobilních uživatelů k firemnímu informačnímu systému je použití technologie

Více

Uživatelská příručka MWA Modul Podpora vzdálených kalibrací dle ILAC

Uživatelská příručka MWA Modul Podpora vzdálených kalibrací dle ILAC Uživatelská příručka MWA Modul Podpora vzdálených kalibrací dle ILAC Český metrologický institut sídlem Okružní 31, 638 00 Brno IČ: 00177016 Verze dokumentu: 1.0 Jazyk dokumentu: český Status: testovací

Více

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb.

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb. FRITZ!Box Fon Wlan 7390 je multimediální digitální gateway navržena coby kompletní telekomunikační řešení pro menší společnosti, domácí kanceláře, nebo moderní domácnosti. V tomto zařízení jsou implementovány

Více

PETR MAZÁNEK Senior systemový administrátor C# Developer

PETR MAZÁNEK Senior systemový administrátor C# Developer PETR MAZÁNEK Senior systemový administrátor C# Developer Datum narození: Bydliště: Mobil: Email: Stránky: 27. Listopad 1984 Benešov, Na Tržisti 1549 +420 604512012 petr@mazy.cz www.mazy.cz VZDĚLÁNÍ SOŠT

Více

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č.

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel veřejné zakázky zadávané v nadlimitním řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon ) Komponenty projektu

Více

Formy komunikace s knihovnami

Formy komunikace s knihovnami Formy komunikace s knihovnami Současné moderní prostředky Jiří Šilha a Jiří Tobiáš, Tritius Solutions a.s., Brno Osnova Základní požadavky na komunikaci s knihovnami Historie komunikace s knihovnami Confluence

Více

Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack

Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack 100 uživatelů (klapek) a 30 souběžných hovorů (možnosti rozšíření na 200 klapek a 60 hovorů) Možnost rozšířit o S2/O2/SO/BRI nebo GSM/LTE

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 Vizualizace systému ID 6.2 Typ 94 210 Použití Komplexní ovládací a monitorovací systém ID-6.2 je určen pro ovládání a monitorování: světelných signalizačních

Více

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK Řešitel: ÚVODNÍ ZPRÁVA ZADÁNÍ PROJEKTU Zefektivnění komunikace ve firmě Eklektik, a to především v oblasti informací o klientech a o tištěných materiálech

Více

Příloha č. 12. Systém společného přihlašování, tzv. Single Sign On, ochrana dat

Příloha č. 12. Systém společného přihlašování, tzv. Single Sign On, ochrana dat Název projektu: Redesign Statistického informačního systému v návaznosti na zavádění egovernmentu v ČR Příjemce: Česká republika Český statistický úřad Registrační číslo projektu: CZ.1.06/1.1.00/07.06396

Více

PRODUKTY. Tovek Tools

PRODUKTY. Tovek Tools jsou desktopovou aplikací určenou k vyhledávání informací, tvorbě různých typů analýz a vytváření přehledů a rešerší. Jsou vhodné pro práci i s velkým objemem textových dat z různorodých informačních zdrojů.

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU

TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU zadávací dokumentace TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU Stránka 1 z 6 Obsah 1. Specifikace požadavků webové stránky... 4 2. Specifikace technických

Více

Uživatel počítačové sítě

Uživatel počítačové sítě Uživatel počítačové sítě Intenzivní kurz CBA Daniel Klimeš, Ivo Šnábl Program kurzu Úterý 8.3.2005 15.00 18.00 Teoretická část Středa 9.3.2005 15.00 19.00 Praktická práce s počítačem Úterý 15.3.2005 15.00

Více

Č.J. PPR-24824-232/ČJ-2013-990640 PRAHA 6. 6. 2014 Počet listů: 10

Č.J. PPR-24824-232/ČJ-2013-990640 PRAHA 6. 6. 2014 Počet listů: 10 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.J. PPR-24824-232/ČJ-2013-990640 PRAHA 6. 6. 2014 Počet listů: 10 dle seznamu dodavatelů, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci, Dodatečné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Jednající: Název veřejné zakázky: Ing.

Více

Siebel CRM pro podporu řízení outsourcingu IT Služeb

Siebel CRM pro podporu řízení outsourcingu IT Služeb Siebel CRM pro podporu řízení outsourcingu IT Služeb konference eostrava říjen 2009 Michal Dufek Oksystem s.r.o. Martin Rubina Ovanet a.s. 1 Agenda Východiska a potřeby Produkt Siebel CRM Implementace

Více

Tovek Tools. Tovek Tools jsou standardně dodávány ve dvou variantách: Tovek Tools Search Pack Tovek Tools Analyst Pack. Připojené informační zdroje

Tovek Tools. Tovek Tools jsou standardně dodávány ve dvou variantách: Tovek Tools Search Pack Tovek Tools Analyst Pack. Připojené informační zdroje jsou souborem klientských desktopových aplikací určených k indexování dat, vyhledávání informací, tvorbě různých typů analýz a vytváření přehledů a rešerší. Jsou vhodné pro práci s velkým objemem textových

Více

Cesta k moderním komunikacím

Cesta k moderním komunikacím Cesta k moderním komunikacím Nástroje pro týmovou spolupráci Marek Mikuš, vedoucí prodeje ISP, IPEX a.s., Kam Kráčí Telekomunikační sítě, Srní, 5.9.2014 22 let na českém telekomunikačním trhu IPEX je na

Více

Informace ke stavu celoměstsk xxx

Informace ke stavu celoměstsk xxx Informace ke stavu celoměstsk stského xxx projektu SO-001 V Praze dne 28.05.2003 Josef Sedláček Program Stav projektu SO-001 10 (cíle, stav, výstupy, legislativa) Nasazení produktů na ÚMČ Prahy 5 (podmínky,

Více

Příloha č. 6 smlouvy o dílo-požadavky na součinnost

Příloha č. 6 smlouvy o dílo-požadavky na součinnost Příloha č. 6 -Požadavky na součinnost V následující tabulce jsou uvedeny požadavky na součinnost Zadavatele, jejichž splnění je nutným předpokladem pro řádné plnění předmětu této veřejné zakázky. ID 1

Více

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost Dodatečné informace k ZD Dotaz č. 1 K bodu 5.1.1. SERVER DATOVÉHO CENTRA Můžete potvrdit, že pro dodávku 1 ks nového blade serveru bude

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

Ekonomické aspekty přechodu na. ochrana vašich investic

Ekonomické aspekty přechodu na. ochrana vašich investic Vodafone OneNet Product Management Ekonomické aspekty přechodu na VoIP aneb ochrana vašich investic Ronald Bayer 16th September 2010 1 Trendy a paradoxy v oblasti firemní telefonie Dle aktuálních výzkumů

Více

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I.

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. Veřejná zakázka Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i 41-001575-00 REV00 KVĚTEN 2015 Následující návod popisuje nejčastěji používané funkce, nicméně možnosti tohoto přístroje jsou mnohem širší. Nastavení a

Více

Uživatelská příručka MWA Modul Podpora vzdálených kalibrací dle ILAC

Uživatelská příručka MWA Modul Podpora vzdálených kalibrací dle ILAC Uživatelská příručka MWA Modul Podpora vzdálených kalibrací dle ILAC Český metrologický institut sídlem Okružní 31, 638 00 Brno IČ: 00177016 Verze dokumentu: 1.1 Jazyk dokumentu: český Status: testovací

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Město Odry Masarykovo náměstí 16/25 742 35 Odry Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Název zakázky: Technologické centrum a kybernetická bezpečnost města Odry Zadavatel: Město Odry, se sídlem: Masarykovo

Více

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC TELEFONNÍ SYSTÉM DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC, ZALOŽENÝ NA PROTOKOLU SIP Komunikační systémy, založené na protokolu SIP, přinesly

Více

1.1. Zapnutí Catiexu Do internetového prohlížeče zadáte stránku catiex.tambor.cz, poté se přihlásíte do Catiexu a otevřete si pole rezervace.

1.1. Zapnutí Catiexu Do internetového prohlížeče zadáte stránku catiex.tambor.cz, poté se přihlásíte do Catiexu a otevřete si pole rezervace. Návod pro volání z CC 1. Catiex 1.1. Zapnutí Catiexu Do internetového prohlížeče zadáte stránku catiex.tambor.cz, poté se přihlásíte do Catiexu a otevřete si pole rezervace. 1.2. Záložka Rezervace V záložce

Více

2N Helios IP. produktová prezentace

2N Helios IP. produktová prezentace 2N Helios IP produktová prezentace Základní vlastnosti Kompletní řešení dveřní komunikace hlas, video, klávesnice a přístupový systém v jedné krabici IP prostředí LAN podporující SIP PoE podpora Vzdálený

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat Městský úřad, Odbor informatiky Váš dopis zn.: ze dne: Číslo jednací: Číslo evidenční: Více dodavatelů Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Místo: Kamil Válek 572 615 131 kamil.valek@ub.cz 2008-11-13 Uherský

Více

Specifikace softwarového projektu

Specifikace softwarového projektu Specifikace softwarového projektu Objednávkový systém pro lékařská zařízení Jméno projektu: KaNIS (Kliniky a Nemocnice Informační Systém) Předpokládaný vedoucí: RNDr. Michal Kopecký, Ph.D. Předpokládaný

Více

LINUX - INSTALACE & KONFIGURACE

LINUX - INSTALACE & KONFIGURACE LINUX - INSTALACE & KONFIGURACE LINUX - INSTALACE & KONFIGURACE Školení zaměřené na instalaci a správu systému. Účastník získá praktické znalosti vhodné pro instalaci a správu operačního systému na serveru.

Více

Odbor informatiky a provozu informačních technologií

Odbor informatiky a provozu informačních technologií POLICEJNÍ PREZIDIUM ČR Odbor informatiky a provozu informačních technologií Příloha č. 1 a) název zakázky, Technická podpora software pro systém NS-VIS a VISMAIL b) předmět a rozsah plnění veřejné zakázky

Více

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám.

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Dodatečné dotazy Veřejná zakázka Processing datových zpráv Portálu ZP a důvěryhodné úložiště datových zpráv Portálu ZP pro VoZP ČR (VZ 60064418) dodatečné dotazy V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme

Více

Návod na nastavení aplikace Bria (iphone)

Návod na nastavení aplikace Bria (iphone) Návod na nastavení aplikace Bria (iphone) Výrobce doporučuje použití pro modely 3G, 3GS, 4, 4S, 5 a 5S Abyste mohli naše služby využívat i ve vašem iphonu, musíte si v AppStore stáhnout SIP klienta. Doporučujeme

Více

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015 Specifikace veřejné zakázky: Zadavatel: Město Kolín Sídlo zadavatele: Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín Způsob zadání: zjednodušené podlimitní řízení

Více

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant QAD CRM Vladimír Bartoš konzultant Integrace QAD CRM QAD EA Artikly Adresy Nabídky Prodejní objednávky Instalovaná báze Servisní volání Servisní kontrakty Servisní nabídky Nabídky volání Měny Uživatelé

Více

2N OMEGA Series. 2N TELEKOMUNIKACE a.s.

2N OMEGA Series. 2N TELEKOMUNIKACE a.s. 2N OMEGA Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s. 2N OMEGA 48 PBX LCR Tarifikační sw. Internet CRM TAPI UMTS Sw. phone GSM VoIP Analog ISDN 2 IVR Digital Mobil VoIP Mobility Extension Analog/fax Assistant SMS Server

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace V Praze dne 19. 8. 2016 Čj.: 6281/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN 2016 Zadávací dokumentace Identifikační

Více

Návod k obsluze. VoIP PBX ústředna. Soundwin WiPBX, ipbx

Návod k obsluze. VoIP PBX ústředna. Soundwin WiPBX, ipbx Návod k obsluze VoIP PBX ústředna Soundwin WiPBX, ipbx Popis produktu Soundwin WiPBX a ipbx jsou SOHO SIP PBX ústředny, které překvapí nejen velikostí, ale také nízkou cenou. Brány WiPBX a ipbx se mezi

Více

Popis B2B rozhraní pro elektronickou neschopenku

Popis B2B rozhraní pro elektronickou neschopenku Popis B2B rozhraní pro elektronickou neschopenku Historie dokumentu Verze Datum Změny 0.9 30. 4. 2019 Vytvoření dokumentu Obsah 1 Účel dokumentu... 3 2 Charakteristika rozhraní... 3 2.1 Způsob komunikace...

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3 ZE DNE 30. 7. 2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3 ZE DNE 30. 7. 2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3 ZE DNE 30. 7. 2014 ZADAVATEL:Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupena: Mgr. Petrem

Více

1 Vytvoření oboustranné informační platformy MČ občan (mobilní aplikace + rozhraní API pro přenos informací do webových stránek městské části)

1 Vytvoření oboustranné informační platformy MČ občan (mobilní aplikace + rozhraní API pro přenos informací do webových stránek městské části) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Vytvoření oboustranné informační platformy MČ občan (mobilní aplikace + rozhraní API pro přenos informací do webových stránek městské

Více

Unified Communications. Customer Contact. Cisco Unified Contact Center Enterprise. Hlavní výhody. Způsoby nasazení

Unified Communications. Customer Contact. Cisco Unified Contact Center Enterprise. Hlavní výhody. Způsoby nasazení Unified Communications Customer Contact Cisco Unified Contact Center Enterprise Cisco Unified Contact Center Enterprise přináší ucelené řešení poskytující inteligentní směrování a obsloužení hovorů. Jedná

Více

ADMINISTRACE POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ. OPC Server

ADMINISTRACE POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ. OPC Server ADMINISTRACE POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ OPC Server Funkce a využití v průmyslové automatizaci Jiří NOSEK 2011 Co je OPC Server? OPC = Open Process Control (původně OLE for Process Control) sada specifikací průmyslového

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Odbor právní Oddělení veřejných zakázek DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám v zadávacím řízení č. VZN/15/004 vedeném v užším řízení k zadání nadlimitní

Více

Specifikace požadavků. POHODA Web Interface. Verze 1.0. Datum: Autor: Ondřej Šrámek

Specifikace požadavků. POHODA Web Interface. Verze 1.0. Datum: Autor: Ondřej Šrámek Specifikace požadavků POHODA Web Interface Verze 1.0 Datum: 29.12. 2008 Autor: Ondřej Šrámek Copyright 1999 by Karl E. Wiegers. Permission is granted to use, modify, and distribute this document. Strana

Více

Databázový systém Matylda

Databázový systém Matylda Databázový systém Matylda Návrh softwarového projektu Vývojový tým Předpokládaný počet řešitelů: 5 Vedoucí: Mgr. Martin Nečaský Ph.D. Motivace V současné době se mnoho nákupů odehrává v internetových obchodech.

Více

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea představuje integrační platformu pro sběr, zpracování dat, poskytování informací

Více

CineStar Černý Most Praha 31. 10. 2012

CineStar Černý Most Praha 31. 10. 2012 CineStar Černý Most Praha 31. 10. 2012 Stejná aplikace na více zařízeních Michael Juřek Microsoft s.r.o. Potřebné ingredience 1. Portable libraries 2. Návrhový vzor MVVM 3. XAML 4. Abstrakce platformy

Více

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s.

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadávací dokumentace pro výběrové řízení Zakázka Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadavatel: K MEGA a.s. Drahobejlova 1452/54 190 00 Praha 9 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka serverů, diskových polí a dalšího technického vybavení pro Technologické centrum Plzeňského kraje Evidenční číslo ve VVZ: VZ 343877 VZ v E-ZAK:

Více

Výběrové řízení na. Dodávku virtualizačních technologií a implementačních prací.

Výběrové řízení na. Dodávku virtualizačních technologií a implementačních prací. Výběrové řízení na Dodávku virtualizačních technologií a implementačních prací. 1. Identifikační údaje a základní podmínky výběrového řízení 1.1. Zadavatel (objednatel) BRICADO, s.r.o., se sídlem v Praze

Více

Prohlášení o souladu s GDPR 29/2018

Prohlášení o souladu s GDPR 29/2018 Rozhodnutí ředitele 29/2018 Prohlášení o souladu s GDPR Strana 1 (celkem 9) Verze: 01 Prohlášení o souladu s GDPR 29/2018 Společnost Adaptee s.r.o. tímto dokumentem prohlašuje, že je v souladu s pravidly

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1. Zadavatel požaduje, aby uchazečem

Více

(PROPOJOVACÍ BOD A TECHNICKÉ PARAMETRY) SMLOUVY O PROPOJENÍ VEŘEJNÝCH SÍTÍ ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ. mezi společnostmi. NEW TELEKOM, spol. s r.o.

(PROPOJOVACÍ BOD A TECHNICKÉ PARAMETRY) SMLOUVY O PROPOJENÍ VEŘEJNÝCH SÍTÍ ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ. mezi společnostmi. NEW TELEKOM, spol. s r.o. PŘÍLOHA I (PROPOJOVACÍ BOD A TECHNICKÉ PARAMETRY) SMLOUVY O PROPOJENÍ VEŘEJNÝCH SÍTÍ ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ mezi společnostmi NEW TELEKOM, spol. s r.o. a Strana 1 (celkem 9) Úvod Příloha I Smlouvy definuje

Více

Principy testeru telefonních sítí xphonet

Principy testeru telefonních sítí xphonet Principy testeru telefonních sítí xphonet popisy principů, uživatelská rozhraní, příklady výsledků, další záměry Ing. Ivo F i š e r, ředitel společnosti ProTel engineering, spol. s r.o. xphonet centrum

Více

ENUM v telefonní síti Ostravské univerzity. M. Dvořák

ENUM v telefonní síti Ostravské univerzity. M. Dvořák ENUM v telefonní síti Ostravské univerzity Rok 2007 Číslo MD-ENUM-01 Oblast: počítačové sítě IP telefonie ENUM v telefonní síti Ostravské univerzity M. Dvořák Obsah ENUM...2 Co to je ENUM...2 Sestavení

Více