Ověřovatelé zápisu Starosta navrhl nové ověřovatele zápisů: JUDr. Jitku Mokrou a Ing. Vladimíra Bílka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ověřovatelé zápisu Starosta navrhl nové ověřovatele zápisů: JUDr. Jitku Mokrou a Ing. Vladimíra Bílka"

Transkript

1 Zápis č. 03/2010 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha - Satalice, konaného dne v zasedací místnosti úřadu Městské části Praha-Satalice přítomní: omluveni: PhDr. F. Jenčík, Mgr. M. Voborská, Ing. A. Vimerová, p. R. Čech, JUDr. J.Mokrá, Ing. V.Baťa, p. V.Vaňhara, p.t. Maršál, Mgr.J. Sádlová PhD., Ing. V. Bílek p. L. Vrabec pan starosta zahájil jednání v 18:00 hodin Ověřovatelé zápisu Starosta navrhl nové ověřovatele zápisů: JUDr. Jitku Mokrou a Ing. Vladimíra Bílka hlasování: pro: PhDr. F. Jenčík, Mgr. M. Voborská, Ing. A. Vimerová, p. R. Čech, Ing. V. Baťa, p. V. Vaňhara, p. T. Maršál, Mgr.J. Sádlová Ph.D., Ing. V. Bílek zdrželi se: JUDr. J. Mokrá Ověřovatelé zápisu byli schváleni. Hosté: Pan Miloš Koděra upozornil na nutnost doplnění komisí a výborů. Dále se tázal na právní platnost rezignace pana Pavla Zavaďáka na funkci člena dozorčí rady společnosti Sportareál s. r. o v souvislosti s rozdílným uvedením adresy sídla společnosti. Pan starosta nechá právní platnost prověřit. Dále byl pověřen dotazem paní Rejmišové, která podala oznámení na Policii ČR, které bylo dále postoupeno přestupkové komisi. Pí. JUDr. Jitka Mokrá sdělila, že oznámení o přestupku je v řízení které probíhá, byla v něm doplněna další podání a vše probíhá v řádné lhůtě. Pí. Rejmišová bude vyrozuměna o konečném výsledku přestupkového řízení. Pan Vladimír Hanták podal ústní požadavek k ustavení revizní komise k jeho dědickému řízení na Katastrálním úřadě hl. m. Prahy, jedná se o pozemek parc. č. 266 k. ú. Satalice. Pan Lubomír Trnka se tázal na chybějící zveřejnění zápisů na webu MČ Praha Satalice, pan starosta odpověděl, že tak bylo z důvodu transformace webových stránek a v současné době jsou již zápisy zveřejněny. Dále upozornil na přeplněné koše na odpadky v zimním období na území MČ a jeden rozbitý koš. Pan Ing.Václav Honc představil členy stavební komise Ing. Jeřábka a Ing. Tylše.. Strana 1 (celkem 7)

2 Kontrola starých úkolů: 3/19/ Iniciace dalších jednání o mimoúrovňovém křížení ul. Bystrá s dálnicí Praha Mladá Boleslav Starosta zjistil kontakt na oddělení inženýrských staveb OMI MHMP, Ing. Frölicha, se kterým záležitost projedná. 1/5/2007 Vyhlášení záměru na prodej rodinného domu č.p. 347 v ulici K Cihelně Advokátka zajistila podklady pro přesun finančních prostředků, dohodnuté části kupní ceny, z úschovy u JUDr. Profouse na účet městské části, převod proběhl. 3/6/ Rekonstrukce ulic "Nové Vinoře" proběhl kontrolní den, kterého se zúčastnil starosta a předseda stavební komise Ing. Honc. Byly dohodnuty drobné změny v projektu K Hluboké cestě. Místo drobných zelených ploch bude dlažba, u dvou parkovišť dojde ke zlepšení výjezdu proběhl další kontrolní den na kterém bylo konstatováno, že před pokračováním stavby dalších ulic, bude vždy jednáno s projektantem, ohledně dílčích změn. 1/5/2008 Studie rozšíření MŠ a ZŠ Satalice K zhodnocení přístavby mateřské školy se stavebním dozorem došlo Aktuální stav: 1. Harmonogram stavby je dodržován. 2. Byla provedena hrubá stavba (ocelová konstrukce včetně opláštění). 3. Provádějí se vnitřní interiérové práce (elektřina, vnitřní opláštění, vnitřní vodovod, kanalizace, hrubé podlahy). Započaty venkovní práce přípojky, opěrné zídky. V současné době jsou práce přerušeny vzhledem k zhoršeným klimatickým podmínkám. 2/14/2008 Vyhlášení záměru na odkoupení restituovaných pozemků v areálu požární zbrojnice Starosta se dohodl s advokátem JUDr. Jehnem na schůzce, advokát navrhne termíny. 3/10/2009 Vytyčení hranice lesa pod cihelnou Akce bude sledována. 1/5/2010 Kanalizace v ul. K Cihelně došlo k závěrečné kontrolní prohlídce stavby za účelem kolaudačního souhlasu povoleného vodního díla. Bylo konstatováno, že stavba je schopna trvalého užívání. 2/6/2010 Předzahrádka před domem č. p. 80 v ul. Vinořská Starosta projednal záležitost na stavebním úřadu v Praze-Kbelích, bylo doporučeno obrátit se na odbor majetku magistrátu. 4/11/2010 Pronájem nebytových prostor v suterénu objektu č. p. 59 v ulici K Cihelně Do termínu uzávěrky vyhlášeného záměru přišla jediná žádost od Josefa Sedláčka, který chce prostor využít na rok, na uskladnění nábytku a sezónního vybavení, za cenu 1500 Kč měsíčně. Strana 2 (celkem 7)

3 Návrh usnesení: Zastupitelstvo Městské části Praha-Satalice pronajímá nebytový prostor v suterénu objektu č. p. 59 v ul. K Cihelně, dvě místnosti o výměře 17 m2 a 14 m2, od do Josefu Sedláčkovi za účelem uskladnění nábytku a sezónního vybavení a to za cenu 1500,- Kč měsíčně. hlasování: pro: PhDr. F. Jenčík, Mgr. M. Voborská, Ing. A. Vimerová, p. R. Čech, JUDr. Mokrá, p. V. Vaňhara, p. T. Maršál, Mgr.J. Sádlová Ph.D., Ing. V. Bílek zdrželi se: Ing. Baťa 6/11/2010 Pronájem bytové jednotky v domě pro seniory, č. p. 51 v ul. K Cihelně Bytová jednotka prochází nezbytnými stavebními úpravami. Smlouva o pronájmu byla zaslána k posouzení advokátce, která zaslala konečnou verzi k podpisu. Nájem začne od /02/2010 Jednací řád Starosta provedl kontrolu čísel zákonů v jednacím řádu a jsou v souladu s platnou legislativou. 6/02/2010 Příkaz k provedení inventarizace majetků a závazků MČ Praha Satalice 2010 Probíhá příprava na provedení inventury. 8/02/2010 Byt ve zdravotním středisku Byly provedeny nezbytné stavební úpravy. Smlouva o pronájmu byla zaslána k přezkoumání advokátce. 11/02/2010 Změna advokátní kanceláře Starosta informoval: došlo k převzetí agendy mezi zástupcem JUDr. Profouse Mgr. Brožem a novou advokátkou MČ JUDr. Vohradskou, která nebyla rozsáhlá. Byly předány: agenda kupní smlouvy manželů Hanzlíkových, věc zápisu Mgr. Voborské jako člena dozorčí rady společnosti Sportareál a vymáhání pohledávky od paní Dupalové. 12/02/2010 Rezignace jednatele společnosti Sportareál Praha Satalice, s. r. o. Rezignace a způsob náhrady jednatele a členů dozorčích rad posoudila advokátka a dodala rozbor, ze kterého mj. vyplývá, že nový jednatel musí být jmenován nejpozději do Nové úkoly: 1/03/2010 Návrh rozpočtu MČ Praha-Satalice na rok 2011 Návrh usnesení: Zastupitelstvo MČ Praha - Satalice schvaluje návrh rozpočtu na rok Příjmy činí 12, Kč, výdaje činí 12, Kč, rozpočet je navržen jako vyrovnaný. hlasování: pro: PhDr. Jenčík, Mgr. Voborská, Mgr. Sádlová, Ing. Vimerová Ing.Bílek zdrželi se: JUDr. Mokrá, p. Čech, p. Maršál, p. Vaňhara, Ing. Baťa Strana 3 (celkem 7)

4 Návrh usnesení nebyl přijat. 2/03/2010 Rozpočtové provizorium Návrh usnesení: Zastupitelstvo MČ Praha - Satalice schvaluje rozpočtové provizorium na období od 1. ledna 2011 do 31. března Běžné výdaje lze čerpat do výše 3/12 rozpočtu 2010 (první schválený), kapitálové výdaje nelze čerpat. hlasování: pro: PhDr. Jenčík, Mgr. Voborská, Mgr. Sádlová, Ing. Vimerová, Ing.Bílek, JUDr. Mokrá, p. Čech, p. Maršál, p. Vaňhara, Ing. Baťa zdrželi se: 0 3/03/2010 Výhled neinvestiční části rozpočtu na roky 2012 až 2016 Zastupitelstvu MČ Praha - Satalice byl předložen výhled neinvestičních částí rozpočtu na roky 2012 až Vzhledem ke skutečnosti, že nebyl přijat návrh rozpočtu na rok 2011, je projednání a hlasování o výhledu odsunuto na další zasedání dne Návrhy změn jak rozpočtu pro rok 2011 tak výhledu neinvestiční části rozpočtu na roky 2012 až 2016 budou od zastupitelů přijímány do /03/2010 Dílčí přezkoumání magistrátu Zastupitelstvo MČ Praha - Satalice projednalo zprávu z prvního dílčího přezkoumání hospodaření provedeného zástupci magistrátu a seznámilo se s příkazem starosty na odstranění nedostatků, který byl vydán dne /03/2010 Přestupková komise Starosta zřizuje komisi k projednávání přestupků, předsedkyní komise jmenuje JUDr. Stanislavu Vohradskou. 6/03/2010 Odměna předsedů komisí, kteří nejsou členy zastupitelstva Městské části Praha Satalice Návrh usnesení: Zastupitelstvo Městské části Praha Satalice v souladu s 58 Zákona o hlavním městě Praha přiděluje předsedům komisí, kteří nejsou členy zastupitelstva, za odvedenou práci v období listopad až prosinec 2010 jednorázovou odměnu ve výši 1000 Kč. Odměna se netýká předsedkyně přestupkové komise. hlasování: pro: PhDr. Jenčík, Mgr. Voborská, Mgr. Sádlová, Ing. Vimerová, Ing.Bílek, p. Čech, p. Maršál Strana 4 (celkem 7)

5 zdrželi se: JUDr. Mokrá, p. Vaňhara, Ing. Baťa Naformátováno 7/03/2010 Umístění bankomatu v MČ Praha Satalice Starosta informoval o tom, že byly navázány první kontakty s Českou spořitelnou a také s ČSOB. Budou také osloveny další finanční instituce. 8/03/2010 Oprava střechy základní školy Starosta informoval o zatékání do budovy základní školy, první problém začal , problém se postupem dní kumuloval. Proto firma Hogenstav s.r.o., prověřila v určité části střechy důvod závady, který po zjištění opravila. Na jaře musí proběhnout oprava komplexnější pokračovala revize další části střechy. Člen stavební komise Ing. Jeřábek zajistil kontakt na nezávislého odborníka k posouzení důvodů problémů. V souvislosti s případnými finančními náklady je předpřipravena schůzka s náměstkem primátora pro oblast školství Ing. Weinertem. Ing. Jeřábek navrhuje odbornou opravu střechy a řešení problému zadat Cechu klempířů, kteří vyberou odbornou zhotovitelskou firmu. Pan Tylš vznesl dotaz na reklamaci zhotoviteli budovy základní školy, tato možnost bude po právní stránce prozkoumána. p. Vaňhara k věci uvedl, tj. že investorem stavby bylo Hl. město Praha a stavební dozor vykonávala společnost SIN. 9/03/2010 Audit na hospodaření MČ Praha Satalice Návrh usnesení: Zastupitelstvo MČ Praha- Satalice vyhlašuje výběrové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na provedení auditu hospodaření MČ Praha-Satalice za období 2005 až 2010 a ukládá starostovi zajistit realizaci tohoto usnesení. hlasování: pro: PhDr. Jenčík, Mgr. Voborská, Mgr. Sádlová, Ing. Vimerová, Ing.Bílek, p. Čech zdrželi se: JUDr. Mokrá, p. Vaňhara, Ing. Baťa, p. Maršál Návrh usnesení byl přijat 10/03/ 2010 Audit na hospodaření Sportareálu, s. r. o. Návrh usnesení: Zastupitelstvo MČ Praha- Satalice vyhlašuje výběrové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na provedení auditu hospodaření Sportareálu Praha-Satalice s. r. o. za období celé doby existence Sportareálu Praha s.r.o. a ukládá starostovi zajistit realizaci tohoto usnesení. hlasování: pro: PhDr. Jenčík, Mgr. Voborská, Mgr. Sádlová, Ing. Vimerová, Ing.Bílek, p. Čech, p. Maršál Strana 5 (celkem 7)

6 zdrželi se: JUDr. Mokrá, p. Vaňhara, Ing. Baťa 11/03/2010 Změna rozpočtu č. 8 Návrh usnesení: Zastupitelstvo MČ Praha Satalice schvaluje změnu rozpočtu na rok Příjmy činí ,-Kč výdaje činí ,-Kč. hlasování: pro: PhDr. Jenčík, Mgr. Voborská, Mgr. Sádlová, Ing. Vimerová, Ing.Bílek, p. Čech, p. Maršál, JUDr. Mokrá, p. Vaňhara, Ing. Baťa zdrželi se: 0 Finanční prostředky určené na přípravu a provedení sčítaní lidu domů a bytů v roce 2010 budou radou HMP schváleny , podmíněně jsou proto zahrnuty do úpravy rozpočtu již (8.000,-Kč), dále úprava sociálního pojištění zaměstnavatele (90.000,-Kč). Diskuse a náměty: Mgr. Voborská Informovala o možnosti realizace projektu vybudování či rozšíření dětského hřiště získáním dotace ČEZ do výše ,-Kč. Ing. Vimerová Náměty na údržbu městské části: režim úklidu sněhu, nebezpečí množení hlodavců možnosti deratizace území MČ. Mgr. Sádlová Ph.D Dotaz na provoz čekárny v budově nádrží ČD pan starosta zjistí možnosti zpřístupnění cestujícím. Navrhuje zaslání občanům dotazníku spokojenosti. JUDr. Mokrá Nutnost vysypávání odpadkových košů. Vznesla dotaz na nahlášení záboru stojanu na kola umístěného na chodníku před,,hospůdkou U Dášeny.. Upozornila na zaslanou stížnost na provoz,,hospůdky U Dášeny, rušení nočního klidu. Domnívá se, že řešení problematiky oficiální cestou tj. prodloužení otevírací doby není vhodné, naopak situaci zhorší. Upozornila na opakované parkování hostů podniku před vjezdem na jejich pozemek. V. Vaňhara Navrhl návrat k v minulosti praktikujícímu se 14-ti dennímu cyklu konání zasedání zastupitelstva, výsledkem má býti zkvalitnění práce zastupitelstva. Pan starosta konstatoval, že mimořádné situace lze řešit mimořádně. Dále upozornil na nutnost kontroly povolených a zaplacených reklamních poutačů na území MČ Praha Satalice. Ing. Bílek Podpořil návrh 14-ti denního cyklu zasedání zastupitelstva Strana 6 (celkem 7)

7 Starosta upozornil na fakta týkající se úklidu sněhu: Náklady za úklid sněhu k činí ,-Kč Obsluha traktoru má zakázáno jezdit tam, kde je obtížný průjezd kvůli zaparkovaným autům, aby nedošlo k jejich poškození. starosta ukončil jednání v 20:09 hodin příští zasedání se uskuteční Zapsal: Alžběta Kroftová Ověřovatelé zápisu: JUDr. Mokrá Ing. Bílek Za Zastupitelstvo městské části Praha - Satalice starosta František Jenčík Strana 7 (celkem 7)

Zápis č. 02/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 24. 11. 2010 v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice

Zápis č. 02/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 24. 11. 2010 v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice Zápis č. 02/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 24. 11. 2010 v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice Přítomní:PhDr. F. Jenčík, Mgr. M. Voborská, Ing. A. Vimerová,

Více

Zápis č. 1/2009. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice, konaného dne 7. 1. 2009 v zasedací místnosti Úřadu MČ Praha Satalice

Zápis č. 1/2009. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice, konaného dne 7. 1. 2009 v zasedací místnosti Úřadu MČ Praha Satalice Zápis č. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice, konaného dne 7. 1. 2009 v zasedací místnosti Úřadu MČ Praha Satalice Přítomni: p. Vaňhara, Ing. Baťa, Mgr. Voborská, p. Vrabec,

Více

Zápis č. 14/2008. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 29.10. 2008 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice

Zápis č. 14/2008. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 29.10. 2008 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice Zápis č. 14/2008 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 29.10. 2008 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice Přítomni: p. Vaňhara, Ing. Baťa, Mgr. Voborská, Ing. Bílek, p.

Více

Zápis č. 06/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice

Zápis č. 06/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice Zápis č. 06/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha - Satalice, konaného dne 28. 4. 2010 v zasedací místnosti Městského úřadu Satalice Přítomni: p. Vaňhara,, Mgr. Voborská, Ing. Vimerová, Ing.

Více

Zápis č. 04/2011. Na dnešním zasedání zastupitelstva bude hlasováno o členech kontrolního i finančního výboru.

Zápis č. 04/2011. Na dnešním zasedání zastupitelstva bude hlasováno o členech kontrolního i finančního výboru. Zápis č. 04/2011 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 12.1.2011 v zasedací místnosti úřadu Městské části Praha - Satalice přítomní: PhDr. František Jenčík, Mgr. Milada

Více

Zápis č. 21/2012. ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha-Satalice, konaného dne 28. 3. 2012 v Základní škole Praha-Satalice

Zápis č. 21/2012. ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha-Satalice, konaného dne 28. 3. 2012 v Základní škole Praha-Satalice Zápis č. 21/2012 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha-Satalice, konaného dne 28. 3. 2012 v Základní škole Praha-Satalice Přítomni: PhDr. František Jenčík, Mgr. Milada Voborská, p. Richard Čech,

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D.

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D. Z Á P I S ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 12. prosince 2012 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Lenka Alinčová 8 členů Zastupitelstva MČ dle presenční listiny Ing. Potluka

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 28.3.2012 Program: 1. Výzva k podání žádosti o účast v soutěžním dialogu a k prokázání splnění

Více

Zápis č. 15/2011. ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 12. 10. 2011 v Základní škole Praha - Satalice

Zápis č. 15/2011. ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 12. 10. 2011 v Základní škole Praha - Satalice Zápis č. 15/2011 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 12. 10. 2011 v Základní škole Praha - Satalice přítomní: omluveni: Vrabec, Mgr. Jovana Sádlová, Ph.D., JUDr. Jitka

Více

Zápis č. 3/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice.

Zápis č. 3/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice. Zápis č. 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice. Přítomni: p. Vaňhara, JUDr. Mokrá, Ing. Baťa, Ing. Bílek, Mgr. Voborská,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 19. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16. 6. 2014 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 13.12.2010 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 19.50 hodin PŘÍTOMNI: NEPŘÍTOMEN: OMLUVENI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek,

Více

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin 1. Úvodní slovo Jednání zahájil a vedl starosta obce Ing. Milan Žďárek. Přítomno 13

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 13. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 06. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis č. 05/2011. Hosté

Zápis č. 05/2011. Hosté Zápis č. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva Městské části Praha Satalice, konaného dne 2. 2. 2011 v zasedací místnosti úřadu Městské části Praha - Satalice přítomní: Omluveni: PhDr. František Jenčík, Mgr.

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2010 konaného dne 29. prosince 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2007 Sb., v platném znění.

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod.

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod. Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek (příchod v 18.20 hod), Jiří Beran, František Illek, Josef

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

1. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 13.12.2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu

1. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 13.12.2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu 1. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 13.12.2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Milan Pilous, Václav Chmelař, Jiří Špindler, Martin Roušal, Iva Šmatláková, Miroslav Horák, Jaroslav

Více

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 28.11.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání:

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání: Z Á P I S ze 40. řádného zasedání zastupitelstva obce Archlebov konaného ve čtvrtek 28.6.2018 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obřadní síně na hasičce s tímto programem: ad 1) Zahájení: Zastupitelstvo

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Návrhy usnesení pro 23. zasedání Zastupitelstva MČ Praha-Satalice, které se bude konat 30. 5. 2012

Návrhy usnesení pro 23. zasedání Zastupitelstva MČ Praha-Satalice, které se bude konat 30. 5. 2012 Návrhy usnesení pro 23. zasedání Zastupitelstva MČ Praha-Satalice, které se bude konat 30. 5. 2012 1/23/2012 Rozpočet změna č. 3 Zdůvodnění návrhu usnesení: Změna rozpočtu č. 3 zahrnuje zvýšení rozpočtu

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne 27.7.2012 Dne 27.7.2012 se v 19.00 hodin konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne 23.3.2011, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod. Ukončení :

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006 Obec Sviny Čj.9 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006 Přítomni: Hrušková Věra, Kašparová Anna, Radosta Jan, David František, ing. Havelda Martin, ing. David František,

Více

ZÁPIS Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MRAČ konaného dne 1. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ v Mrači

ZÁPIS Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MRAČ konaného dne 1. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ v Mrači ZÁPIS Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MRAČ konaného dne 1. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ v Mrači PŘÍTOMNÍ ZASTUPITELÉ: František ZVOLSKÝ, Ing. Radek DVOŘÁK, Jana ČERNÁ Radek DVOŘÁK, František

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BECHLÍN v 18:00 hod. Klub Bechlín Z Á P I S

VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BECHLÍN v 18:00 hod. Klub Bechlín Z Á P I S VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BECHLÍN 16. 10. 2017 v 18:00 hod. Klub Bechlín Z Á P I S Účast: přítomno 10 členů ZO a hosté - dle prezenční listiny omluveni Mgr. Zdeňka Fillerová Studená neomluveni

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.12.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 27.11. 2013 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 27.11. 2013 Přítomni: Omluven: Přítomno: p. Brda Miroslav, p. Michálek Vojtěch,

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod.

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Hynek Čada, Vítězslav Krbálek,

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis. 13) Podání žádosti o dotaci na akci: Rekonstrukce nevyužívané budovy č.p. 4 v obci Záboří.

Zápis. 13) Podání žádosti o dotaci na akci: Rekonstrukce nevyužívané budovy č.p. 4 v obci Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 3/2017 ze dne 31.5.2017 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 6 členů OZ, omluveni 2 členové OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne 1 3.12 2017v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 22. 5. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net obec@jankovice.net Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne 8. prosince 2014 v 18.30 hod. v zasedací místnosti OÚ v

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 15. 4. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 21.00 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Číslo jednací.: 347 / 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 5. 11. 2014, od 18:00 hodin v zasedací

Více

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 29. 6. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007 Obec Sviny Čj.10 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007 Přítomni: Hrušková Věra, David František, Kašparová Anna, Ing. Havelda Martin, Ing. David František, Brož Milan,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Přítomni : Omluven : Leo Kordas,

Více

Zápis č. 18/2011. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne v jídelně Základní školy v Praze-Satalicích

Zápis č. 18/2011. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne v jídelně Základní školy v Praze-Satalicích Zápis č. 18/2011 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 14. 12. 2011 v jídelně Základní školy v Praze-Satalicích Přítomni: PhDr. František Jenčík, Mgr. Milada Voborská, p.

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 20.6.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing.

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Z á p i s ze 7. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. 11 2013 od 14:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing.

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více