FATIMA Lisabon-Alcobaca-Batalha-Nazare-Coimbra- Tomar

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FATIMA Lisabon-Alcobaca-Batalha-Nazare-Coimbra- Tomar"

Transkript

1 FATIMA Lisabon-Alcobaca-Batalha-Nazare-Coimbra- Tomar Termín: Cena: 430,- EUR V cene je zahrnuté: - letenky Viedeň Lisabon, Lisabon Viedeň - autokarová doprava (autobus zn. Mercedes) - 4 x ubytovanie s raňajkami, 3 x večera - sprievodca, kňaz V cene nie je zahrnuté: - letiskové poplatky 120 EUR - komplexné cestovné poistenie 8,50 EUR Pútnický program je spojený s každodennou svätou omšou. Program: 1.deň: Stretnutie skupiny v Bratislave, transfer na letisko do Viedne a následne odlet do Lisabonu. Po prílete presun do centra, okružná jazda autobusom belémska veža, kláštor sv. Hieronýma, pamätník námorných objavov, Santo Antonio /kostol na mieste rodného domu Sv. Antona Paduánského/. Odchod do Fatimy, ubytovanie 2. deň: Po raňajkách celodenný náboženský program vo Fatime. V rámci programu krížová cesta a návšteva rodného domu troch vizionárov Lucie Santos, Francisca Marto a Jacinty Marto v Aljustreli. Po večeri spoločná modlitba ruženca pri kaplnke Zjavenia a sviečkový sprievod. 3. deň: Po raňajkách odchod do Batalhy /kláštor zo 14.st., majstrovské dielo portugalskej gotickej architektúry/. Pokračovanie do Alcabacy /kláštor a najväčší kostol v Portugalsku, spojený s príchodom rádu cisterciánov/. Zastávka v rybárskej dedinke Nazaré, večera, ubytovanie vo Fatime. 4. deň: Po raňajkách odchod do Tomar /monumentálny kláštor, pôvodne templársky, neskôr sídlo Kristovho rádu/. Pokračovanie do Coimbra /sídlo najstaršej univerzity v zemi/, stará katedrála, nový kláštor sv. Kláry, kaplnka v kláštore sestier karmelitánok, kde bývala sestra Lucia. Večera, ubytovanie vo Fatime 5. deň: Po raňajkách odchod do Lisabonu, prílet do Viedne. Následne transfer na Slovensko

2 FATIMA a Perly južného Španielska SEVILLA CORDOBA - GRANADA - VALENCIA Termín: Cena: 475,- EUR Mariánska púť do Fatimy, spojená s návštevou významných španielskych miest skvostné katedrály svätý grál. V cene je zahrnuté: - transfer Bratislava Schwechat Bratislava, letenka Viedeň - Lisabon, Valencia Viedeň, autokarová doprava po trase (autobus zn. Mercedes) - 5 x ubytovanie, 4 x polpenzia - sprievodca, kňaz V cene nie je zahrnuté: - letiskové poplatky 120,- EUR - komplexné cestovné poistenie 8,50 EUR Pútnicky program je spojený s každodennou svätou omšou. Program: 1. deň: ráno zraz v Bratislave a následne transfér na letisko do Viedne. Prílet do Lisabonu v poobedňajších hodinách. Odchod do Santarém, kostol eucharistického zázraku. Pokračovanie do Fatimy, jedného z najznámejších pútnických miest v Európe. V roku 1917 sa tu trom deťom zjavovala Panna Mária. Deti dostali posolstvo známe ako Fatimské proroctvo. Až ľudí bolo pri poslednom zjavení 13. októbra svedkom výnimočného fenoménu na oblohe, ktorý sa nazval tanec slnka". Ubytovanie, spoločná večerná modlitba ruženca, následne sviečkový sprievod. 2. deň: po raňajkách celodenný náboženský program vo Fatime. Prehliadka Baziliky s hrobmi bl. Františka, bl. Hyacinty a sestry Lucie. Návšteva moderného kostola Svätej Trojice. Krížová cesta. Návšteva rodného domu troch vizionárov v Aljustreli. Po večeri spoločná modlitba ruženca, následne sviečkový sprievod. Ubytovanie.

3 3.deň: po raňajkách odchod do Sevilly - hlavné mesto horúcej Andalúzie a prístav, kam sa privážalo bohatstvo Nového sveta, majestátna katedrála a Giralda, Kolumbova hrobka, palác Alcazar, Zlatá veža. Večera, ubytovanie. 4.deň: po raňajkách Cordoba jedno z najnavštevovanejších španielskych miest. Mesto, ktoré dominovalo stredovekej Európe, rodisko Senecu a Lucana, pôsobisko Averroa a Maimonidesa, fantastický mix kresťanskej, moslimskej a židovskej kultúry. Mešita katedrála, stojaca na mieste pôvodného vizigótského chrámu, Nesinat al Zahara majestátny palác Abd al Rahmana III. Alcazar a sídlo európskych monarchov, unikátne synagógy, rímske pamiatky. Neďaleko Cordoby sa narodil sv. František Solano a pôsobil tu i sv. Ján Avilský. Pokračovanie do Granady perla Španielska a celého Iberského poloostrova, ukážka prekrásnej arabskej architektúry Alhambra, po stopách Almohádov a Almorávidov. Uvidíme prečo boli Arabi najvyspelejšou kultúrou starej Európy, kresťanská Granada, Capella Real a hrobka Izabely Kastílskej a Ferdinanda. Tu pôsobil i svätý Ján z Boha. Miesto na ktoré sa nezabúda.večera, ubytovanie. 5.deň: po raňajkách odchod do Valencie, jedného z najväčších a najbohatších španielskych miest. Katedrála založená v 13. stor. uchováva vzácnu pamiatku Santo Caliz /svätý grál/, z ktorého údajne pil Pán Ježiš pri poslednej večeri. V stredoveku bol kalich ukrytý v kláštore v severnom Aragone. Gotická stavba La Lonja burza, ktorú chráni UNESCO a obrovský trh Mercado Central. Večera, ubytovanie. 6.deň: po raňajkách odchod na letisko vo Valencii, odlet do Viedne. Po prílete transfer do Bratislavy.

4 Fatima Termín: , Cena: 584 EUR V cene je zahrnuté: cestovné poistenie, poistenie voči insolventnosti, ubytovanie, polpenzia, doprava, delegát CK, DPH. Program zájazdu: 1.deň: doprava autokarom z Bratislavy do Viedne a odlet do Lisabonu. Transfer do Fatimy, prehliadka pôvodnej i novej baziliky a celého areálu so sprievodcom, večera, sviečkový sprievod a ruženec, nocľah. 2.deň: slovenská svätá omša, raňajky, ružencová pobožnosť v Kaplnke Zjavenia, medzinárodná svätá omša. slovenská Krížová cesta a prehliadka miest zjavenia vo Valinhos a Loca do Anjo, prehliadka rodného domu vizionárov v Aljustrel. Večera, sviečkový sprievod a ruženec, nocľah. 3.deň: raňajky, celodenný výlet do Batalhy (kláštor zo 14. stor.) a návšteva Alcobacy (najväčší kostol v Portugalsku). Zastávka v dedinke Nazaré pri Atlantickom oceáne, slovenská svätá omša v Kostole eucharistického zázraku v Santarém. Návrat do hotela vo Fatime, večera, sviečkový sprievod a ruženec, nocľah. 4.deň: raňajky, odchod z Fatimy do Lisabonu, krátka autokarová prehliadka mesta, slovenská svätá omša v Kostole sv. Antona Paduánskeho, transfer na letisko. Odlet z Lisabonu do Viedne a následný transfer autokarom do Bratislavy. V CENE JE ZAHRNUTÉ Letecká doprava: Viedeň Lisabon a späť, ubytovanie: 3 x v dvoj- a trojlôžkových izbách v 3* hoteli v centre Fatimy, stravovanie: 3 x polpenzia (kontinentálne raňajky a na večeru servírované menu vrátane nápojov) vo Fatime, služby sprievodcu CK, sprievod kňaza, transfery z Bratislavy na letisko vo Viedni a späť a z letiska v Lisabone do Fatimy a späť, náboženský program podľa popisu, panoramatická autokarová prehliadka Lisabonu s miestnym sprievodcom, celodenný výlet do Batalhy, Alcobacy, Nazaré a Santarému (bez vstupov) s miestnym, sprievodcom, DPH, letiskové, bezpečnostné a servisné poplatky 99 /os., komplexné cestovné poistenie ŠTANDARD (2,50 na osobu a deň zájazdu) vrátane poistenia stornopoplatkov, asistenčných služieb a poistenia voči insolventnosti CK. Dobrovoľné doplatky: komplexné cestovné poistenie EURO PLUS (3,50 na osobu a deň zájazdu) Príplatok: za jednolôžkovú izbu 75.

5 Lurdy a Fatima 5-dňový pútnický zájazd letecky Termín: do Cena: 797,50 EUR V cene je zahrnuté: cestovné poistenie, poistenie voči insolventnosti, ubytovanie, polpenzia, doprava, delegát CK, DPH. Program zájazdu: 1.deň: ráno odlet z Bratislavy do Lúrd, slovenská svätá omša, prechádzka po stopách sv. Bernadetty po mestečku Lurdy, mariánska procesia s požehnaním, večera v hoteli, sviečkový sprievod, nocľah. 2.deň: raňajky, slovenská svätá omša pri Jaskyni Zjavenia, návšteva bazénov s lurdskou vodou, Krížová cesta, video o sv. Bernadette, mariánska procesia, večera v hoteli, sviečkový sprievod, nocľah. 3.deň: raňajky, transfer na letisko a odlet do Porta. Prehliadka mesta, slovenská svätá omša. Cesta do Fatimy, ubytovanie a večera v hoteli, ružencová pobožnosť a večerný sviečkový sprievod, nocľah. 4.deň: raňajky, slovenská svätá omša, Krížová cesta, prehliadka Valinhos a Aljustrel. Návšteva Batalhy (kláštor zo 14. stor.) Alcobacy (pamiatka UNESCO) a rybárskej dedinky Nazaré. Návrat do Fatimy, večera, ruženec a sviečkový sprievod, nocľah. 5.deň: raňajky, ružencová pobožnosť a medzinárodná svätá omša. Popoludní odchod z Fatimy na letisko do Porta, večer odlet do Bratislavy. V CENE JE ZAHRNUTÉ Letecká doprava: Bratislava Lurdy Porto Bratislava. Ubytovanie: 2 x v dvojlôžkových a trojlôžkových izbách v 3* hoteli v centre Lúrd, 2 x dvojlôžkových a trojlôžkových izbách v 3* hoteli v centre Fatimy.

6 Stravovanie: 2 x polpenzia (kontinentálne raňajky a servírované večere formou menu) v Lurdách, 2 x polpenzia (kontinentálne raňajky a servírované večere formou menu vrátane nápojov) vo Fatime. Ostatné: služby sprievodcu CK a kňaza, transfery z letiska v Lurdách do hotela a späť, a z Porta do Fatimy a späť, výlet Alcobaca, Batalha a Nazaré (bez vstupov), prehliadka Porta s miestnym sprievodcom, náboženský program podľa popisu, DPH, letiskové,. bezpečnostné a servisné poplatky vo výške 145 /os., komplexné cestovné poistenie ŠTANDARD (2,50 na osobu a deň zájazdu) alebo EURO PLUS (3,50 na osobu a deň zájazdu dopláca sa) vrátane poistenia storno poplatkov, asistenčných služieb a poistenia voči insolventnosti CK. Príplatok: za jednolôžkovú izbu 110.

BENÁTKY-LURDY-FATIMA- MONTSERRAT-PADOVA

BENÁTKY-LURDY-FATIMA- MONTSERRAT-PADOVA BENÁTKY-LURDY-FATIMA- MONTSERRAT-PADOVA 9 dňový pútnicko-poznávací zájazd Termíny 16.04.2013-24.04.2013 (nocí:5) 21.05.2013-29.05.2013 (nocí:5) 17.09.2013-25.09.2013 (nocí:5) Cena: 397 EUR Cena obsahuje:

Více

LURDY FATIMA -LA SALETTE SANTIAGO DE COMPOSTELA

LURDY FATIMA -LA SALETTE SANTIAGO DE COMPOSTELA LURDY FATIMA -LA SALETTE SANTIAGO DE COMPOSTELA Termín: 16.4. - 22.4.2013 Cena: 345,- EUR Mariánska púť do Lúrd a Fatimy spojená s návštevou La Salette jedno z najkrajších pútnických miest a k hrobu sv.

Více

Sprievodca zájazdu si vyhradzuje právo na zmenu programu!

Sprievodca zájazdu si vyhradzuje právo na zmenu programu! Izrael + Sinaj v termíne: 23.02.2013-02.03.2013 1. deň: z Košíc odlet do Tel Avivu, transfer z letiska do Haify Hora Karmel Svätyňa Stella Maris, Eliášova Jaskyňa, presun do Nazareta prehliadka Baziliky

Více

jeseň ľ2015 pútnické zájazdy seneca.sk

jeseň ľ2015 pútnické zájazdy seneca.sk jeseň ľ2015 pútnické zájazdy sledujte nás prihláste sa na odber noviniek mailom /novinky staňte sa naším fanúšikom facebook.com/senecatours pozrite si videá z našich hotelov youtube.com/ckseneca 3 kontaktujte

Více

ú nick šp ciál jeseň 2015

ú nick šp ciál jeseň 2015 pútnický špeciál jeseň 2015 koalaonline prihláste sa na odber emailových koalanoviniek koala.sk/novinky staňte sa naším koalafanúšikom facebook.com/koalatours pozrite si videá z našich hotelov youtube.com/koalatourssk

Více

MINISKUPINA s maximálne 12 cestujúcimi a slovenským sprievodcom!!!

MINISKUPINA s maximálne 12 cestujúcimi a slovenským sprievodcom!!! 24-DŇOVÝ KOMBINOVANÝ ZÁJAZD * MINISKUPINA BALI > NOVÝ ZÉLAND > FIJI > AUSTRÁLIA 22.3. 14.4.2019 * SLOVENSKÝ SPRIEVODCA PROGRAM 24-DŇOVÉHO KOMBINOVANÉHO ZÁJAZDU BALI > NOVÝ ZÉLAND > FIJI > AUSTRÁLIA 2019

Více

púte jesen 2015 tatratour.sk

púte jesen 2015 tatratour.sk púte jesen 2015 tatratour.sk informujeme vás prihláste sa na odber noviniek mailom tatratour.sk/novinky staňte sa naším fanúšikom facebook.com/tatratour pozrite si videá z našich hotelov youtube.com/tiptraveltatratour

Více

PAPILLON ZEUGMA *****

PAPILLON ZEUGMA ***** Termíny odletov z Bratislavy a Košíc na 11/12 dní 04.06 15.06 25.06 06.07 16.07 27.07 06.08 17.08 27.08 07.09 17.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna D B D B E C E C D B A Dospelá osoba

Více

Informácie o letoch Taliansko > Sardínia

Informácie o letoch Taliansko > Sardínia Informácie o letoch Taliansko > Sardínia 8/15-dňové lety z Bratislavy do Olbie Odletový deň: sobota Termíny odletov: 9. 6. 22. 9. 2018 Letecká spoločnosť: Smart Wings *Typ lietadla: B737-800 Upozorňujeme,

Více

RÍM - BENÁTKY. Termíny (nocí:2) (nocí:2) (nocí:2) Cena: 202 EUR.

RÍM - BENÁTKY. Termíny (nocí:2) (nocí:2) (nocí:2) Cena: 202 EUR. RÍM - BENÁTKY Termíny 15.04.2013-19.04.2013 (nocí:2) 06.05.2013-10.05.2013 (nocí:2) 02.09.2013-06.05.2013 (nocí:2) Cena: 202 EUR Cena obsahuje: doprava klimatizovaným autobusom 2x ubytovanie s raňajkami

Více

Doprava: Termín: Boh kresťanov je Bohom premien: keď mu odovzdáte svoju bolesť, získate pokoj, a keď mu dáte svoje zúfalstvo, dostanete nádej.

Doprava: Termín: Boh kresťanov je Bohom premien: keď mu odovzdáte svoju bolesť, získate pokoj, a keď mu dáte svoje zúfalstvo, dostanete nádej. - 1 - 50. rokov od smrti Pátra Pia LORETO SAN GIOVANNI ROTONDO PIETRELCINA - RÍM lux bus 10.02 15.02.2018 24.02 01.03.2018 10.03. 15.03.2018 Bazilika Panny Márie Loretskej Pietrelcina Vatikán Boh kresťanov

Více

SUNSHINE CRETE BEACH **** Grécko/Kréta / all inclusive / dieťa zadarmo

SUNSHINE CRETE BEACH **** Grécko/Kréta / all inclusive / dieťa zadarmo Termíny odletov z Bratislavy na 11/12 dní - I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 12 Sezóna C D G E H F H E G A B Dospelá osoba v DI 959 999 1089 1129 1149 1159 1209

Více

Kalia Beach *** GRÉCKO. Kréta / All Inclusive / Dieťa zadarmo

Kalia Beach *** GRÉCKO. Kréta / All Inclusive / Dieťa zadarmo Termíny odletov z Bratislavy na 11/12 dní - I.séria 04.06 15.06 25.06 06.07 16.07 27.07 06.08 17.08 27.08 07.09 17.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna A B E E F E F D D B C Dospelá osoba

Více

Almyra Hotel & Village ****

Almyra Hotel & Village **** Termíny odletov z Bratislavy na 11/12 dní - I.séria 04.06 15.06 25.06 06.07 16.07 27.07 06.08 17.08 27.08 07.09 17.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna B A E D F D F D E A C Dospelá osoba

Více

Club Calimera Sunshine Creta ****9

Club Calimera Sunshine Creta ****9 Termíny odletov z Bratislavy na 11/12 dní - I.séria 04.06 15.06 25.06 06.07 16.07 27.07 06.08 17.08 27.08 07.09 17.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna C C F D G E G D F A B Dospelá osoba

Více

Apollo Beach **** GRÉCKO. Rhodos / Polpenzia / All Inclusive

Apollo Beach **** GRÉCKO. Rhodos / Polpenzia / All Inclusive Termíny odletov z Bratislavy a Košíc na 11/12 dní I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna C A E D I H J G F A B Dospelá

Více

Matoula *** GRÉCKO. Rhodos / All Inclusive / Dieťa zadarmo

Matoula *** GRÉCKO. Rhodos / All Inclusive / Dieťa zadarmo Termíny odletov z Bratislavy a Košíc na 11/12 dní - I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna C A F B F B F B E A D Dospelá

Více

Club Calimera Sunshine Rhodos ****

Club Calimera Sunshine Rhodos **** Termíny odletov z Bratislavy a Košíc na 11/12 dní I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna B A C D I H J G F E C Dospelá

Více

Priska Kapitánová, Moyzesova 46, Košice, tel.:055/ , mobil: Sv. Rita P.PIO

Priska Kapitánová,   Moyzesova 46, Košice, tel.:055/ , mobil: Sv. Rita P.PIO Priska Kapitánová, e-mail: stellamaris@post.sk Moyzesova 46, 04001 Košice, tel.:055/625 33 58, mobil:0905267 868 Vás pozýva na púť do TALIANSKA Sv. Rita P.PIO Cascia - RÍM- S.G.ROTONDO LANCIANO-LORETO

Více

Mitsis Rhodos Village ****9

Mitsis Rhodos Village ****9 Termíny odletov z Bratislavy a Košíc na 11/12 dní - I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna C B C E F E F E E D A Dospelá

Více

Informácie o letoch Kanárske ostrovy / Gran Canaria

Informácie o letoch Kanárske ostrovy / Gran Canaria Informácie o letoch Kanárske ostrovy / Gran Canaria 8/15-dňové lety z Bratislavy do Las Palmas* Odletový deň: pondelok Termíny odletov: 18.6. 17.9.2018 *Pri odletoch z Las Palmas je medzipristátie na ostove

Více

El Clásico, Andalúzia a Gibraltar

El Clásico, Andalúzia a Gibraltar K Komfort El Clásico, Andalúzia a Gibraltar Logický okruh Španielskom, ktorý začneme v mestách známymi svojou rivalitou. Kastílsky Madrid a katalánska Barcelona. Futbalové derby týchto dvoch klubov je

Více

TIPY NA SILVESTER FIRST MOMENT. Vás zbalí ZĽAVA AŽ 20% LYŽOVAČKY POZNÁVANIE AŽ 2 DETI DO 12 ROKOV ZDARMA

TIPY NA SILVESTER FIRST MOMENT. Vás zbalí ZĽAVA AŽ 20% LYŽOVAČKY POZNÁVANIE AŽ 2 DETI DO 12 ROKOV ZDARMA TIPY NA SILVESTER FIRST MOMENT ZĽAVA AŽ 20% AŽ 2 DETI DO 12 ROKOV ZDARMA Platnosť do 30. 9. 2012 Vás zbalí POZNÁVANIE LYŽOVAČKY EXOTIKA EGYPT Kompletnú ponuku nájdete na www.satur.sk/silvester call centrum

Více

RÍM (letecky z BA) Rámcový (odporúčaný) program

RÍM (letecky z BA) Rámcový (odporúčaný) program RÍM (letecky z BA) Všetky cesty vedú do Ríma. Staňte sa aj Vy na víkend Rimanom a objavte pôžitky hlavného mesta Talianska rozdeľujúceho krajinu na sever a juh. Od nekonečnej histórie dýchajúcej zo všetkých

Více

Skupinová ponuka Thajsko - Phuket

Skupinová ponuka Thajsko - Phuket Skupinová ponuka Thajsko - Phuket Termín: 28.04. 09.05.2017 Počet osôb: Dĺžka pobytu: Letecká spoločnosť: Upozornenie: 30 dospelých osôb 10 dní (9 nocí na mieste) EMIRATES Lety sú s jedným prestupom v

Více

POZNÁVACIE A JAZYKOVÉ ZÁJAZDY 2017 / We-Do travel s.r.o., Bratislava

POZNÁVACIE A JAZYKOVÉ ZÁJAZDY 2017 / We-Do travel s.r.o., Bratislava POZNÁVACIE A JAZYKOVÉ ZÁJAZDY 2017 / 2018 We-Do travel s.r.o., Bratislava S POZNÁVAJTE EURÓPU AUTOBUSOM Londýn - 5 dní/2 noci - 270 EUR V cene zahrnuté: doprava moderným autobusom, trajekt, ubytovanie

Více

Skupinová ponuka Maurícius

Skupinová ponuka Maurícius Skupinová ponuka Maurícius Termín: 28.04. 08.05.2017 Počet osôb: Dĺžka pobytu: Letecká spoločnosť: Upozornenie: 30 dospelých osôb 10 dní (9 nocí na mieste) EMIRATES Lety sú s jedným prestupom v Dubaji

Více

Skupinová ponuka MEXIKO Yucatan

Skupinová ponuka MEXIKO Yucatan Skupinová ponuka MEXIKO Yucatan Termín: 29.04. 08.05.2017 Počet osôb: Dĺžka pobytu: Letecká spoločnosť: Upozornenie: 30 dospelých osôb 10 dní (9 nocí na mieste) AIR BERLIN Lety sú s jedným prestupom v

Více

PRÍLOHA K POISTNEJ ZMLUVE CELOROČNÉHO CESTOVNÉHO POISTENIA ROZSAH POISTENIA A VÝŠKA POISTNÉHO KRYTIA

PRÍLOHA K POISTNEJ ZMLUVE CELOROČNÉHO CESTOVNÉHO POISTENIA ROZSAH POISTENIA A VÝŠKA POISTNÉHO KRYTIA A. Typ poistenia Cestovné poistenie pre opakované cesty Územná platnosť poistenia Európa alebo Svet PRÍLOHA K POISTNEJ ZMLUVE CELOROČNÉHO CESTOVNÉHO POISTENIA ROZSAH POISTENIA A VÝŠKA POISTNÉHO KRYTIA

Více

5. deò Zámok Bojnice (Slovensko) - Bojnický zámok - obed v Bojniciach - po 16:00 wellness a veèera vo wellness hoteli v Banskej Bystrici a okolí

5. deò Zámok Bojnice (Slovensko) - Bojnický zámok - obed v Bojniciach - po 16:00 wellness a veèera vo wellness hoteli v Banskej Bystrici a okolí I. Poznávacie pobyty Stred Európy z Catánie 1. deò prílet + Viedeò + Schönbrunn (Rakúsko) + Bratislava (Slovensko) 11:30-13:45 let Catania Viedeò (Alitalia) 14:00-15:00 prehliadka Viedne autobusom + Dóm

Více

TAMAZAMBO 2017 Tanzánia, Malawi, Zambia, (Zimbabwe), Botswana

TAMAZAMBO 2017 Tanzánia, Malawi, Zambia, (Zimbabwe), Botswana TAMAZAMBO 2017 Tanzánia, Malawi, Zambia, (Zimbabwe), Botswana Exkurzia do srdca Afriky takmer po stopách Livingstonka. Prechod štyrmi štátmi východnej a južnej Afriky s hlavnými cieľmi: druhé najväčšie

Více

Cenník Kúpele Vyšné Ružbachy

Cenník Kúpele Vyšné Ružbachy Cenník 2014 - Kúpele Vyšné Ružbachy Liečebný kúpeľný pobyt Minimálna dĺžka pobytu 7 dní = 6 prenocovaní. Komplexný liečebný pobyt Mimo sezóna Hlavná sezóna Cena na osobu/noc Jednolôžková izba 84 99 Dvojlôžková

Více

OZNÁMENIE POISTNEJ UDALOSTI POISTENIE LIEČEBNÝCH NÁKLADOV A ÚRAZOVÉ POISTENIE

OZNÁMENIE POISTNEJ UDALOSTI POISTENIE LIEČEBNÝCH NÁKLADOV A ÚRAZOVÉ POISTENIE POISTENIE LIEČEBNÝCH NÁKLADOV A ÚRAZOVÉ POISTENIE Meno klienta :....... Poistná zmluva č :... Rodné číslo :..... Platnosť poistnej zmluvy :...... Adresa :.... Tel. č. domov :... Tel. č. do práce :......

Více

TAMAZAMBO 2017 Tanzánia, Malawi, Zambia, (Zimbabwe), Botswana

TAMAZAMBO 2017 Tanzánia, Malawi, Zambia, (Zimbabwe), Botswana TAMAZAMBO 2017 Tanzánia, Malawi, Zambia, (Zimbabwe), Botswana Exkurzia do srdca Afriky takmer po stopách Livingstonka. Prechod štyrmi štátmi východnej a južnej Afriky s hlavnými cieľmi: druhé najväčšie

Více

2. cirkulár. Častá-Papiernička je viacúčelové zariadenie Úradu vlády SR neďaleko dedinky Častá (pri Modre). TU

2. cirkulár. Častá-Papiernička je viacúčelové zariadenie Úradu vlády SR neďaleko dedinky Častá (pri Modre). TU 2. cirkulár ORGANIZAČNÉ POKYNY KU KONFERENCII Prirodzený vývin jazyka a jazykové kontakty, ktorá sa bude konať 22. 23. apríla 2013 v Častej-Papierničke Miesto rokovania: Častá-Papiernička je viacúčelové

Více

PRÍLOHA K POISTNEJ ZMLUVE CELOROČNÉHO CESTOVNÉHO POISTENIA ROZSAH POISTENIA A VÝŠKA POISTNÉHO KRYTIA

PRÍLOHA K POISTNEJ ZMLUVE CELOROČNÉHO CESTOVNÉHO POISTENIA ROZSAH POISTENIA A VÝŠKA POISTNÉHO KRYTIA A. Typ poistenia Cestovné poistenie pre opakované cesty Územná platnosť poistenia Európa alebo Svet PRÍLOHA K POISTNEJ ZMLUVE CELOROČNÉHO CESTOVNÉHO POISTENIA ROZSAH POISTENIA A VÝŠKA POISTNÉHO KRYTIA

Více

Portugalsko, Madeira ITINERÁR

Portugalsko, Madeira ITINERÁR Portugalsko, Madeira Na okraji starého kontinentu sa skrýva krajina, ktorá kedysi naštartovala éru objavovania sveta. Jediní mali odvahu vydať sa do neznáma. Spoznajte ich krajinu, mestá, jedlo a víno

Více

Last minute pobyty - čerpanie Október/November 2017 (do )

Last minute pobyty - čerpanie Október/November 2017 (do ) Last minute pobyty - čerpanie Október/November 2017 (do 05.11.2017) Pobyt v LD Lysec Liečebné pobyty Klasik Last Minute, Dynamik Last minute ZĽAVA 1: Liečebný pobyt Klasik Last Minute, ubytovanie: dvojlôžkové

Více

8. mája 2017 Bled, mestečko so známym ľadovým jazerom s ostrovčekom a pútnickým kostolíkom. Bledský hrad, ktorý sa týči nad smaragdovým jazerom.

8. mája 2017 Bled, mestečko so známym ľadovým jazerom s ostrovčekom a pútnickým kostolíkom. Bledský hrad, ktorý sa týči nad smaragdovým jazerom. pozýva členov združenia a ostatných záujemcov na 3 dňový autobusový zájazd do SLOVINSKA Termín zájazdu: 6. 7. a 8. mája 2017(sobota, nedeľa a pondelok) Odchod autobusu: 6. mája 2017 (sobota) o 06.30 h

Více

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte kouzlo západního Středomoří a vydejte se s námi na plavbu z Řecka až ke břehům slunného

Více

Brodno 50, Žilina,

Brodno 50, Žilina, Brodno 50, 010 14 Žilina, 0949 144833 cktrip@zoznam.sk, cktrip@azet.sk, www.cktrip.eu DOVOLENKY, POZNÁVACIE ZÁJAZDY, VÝLETY, EXKURZIE, CESTOVNÉ LÍSTKY, POISTENIE, LETENKY ponúkame V CK TRIP - HYPERMARKET

Více

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM:

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM: PORTUGALSKO z Porta na Algarve Poznávací, Svět s průvodci Periscope KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Portugalsko historické, slunečné, exotické, přímořské O dalších pozitivních přívlastcích této krásné země

Více

druhé najväčšie mesto Poľska - Staré Miasto,- Rynek Główny-, hrad Wawel,- Kazimierz.

druhé najväčšie mesto Poľska - Staré Miasto,- Rynek Główny-, hrad Wawel,- Kazimierz. Krakow - sprievodca Krakov je nádherné mesto prístupné turistom z celého sveta. Krakov so svojimi 800 000 obyvateľmi je po Varšave druhé najväčšie mesto Poľska. Jeho centrum s pamiatkami -Staré Miasto,-

Více

Časový rozpis & dôležité dátumy

Časový rozpis & dôležité dátumy Časový rozpis & dôležité dátumy Internet/web-stránka Marec 2012 Pozvánka Júl 2012 Bulletin 1 September 2012 Rezervácie Hotelov Január 2013 (pre Feder.) Bulletin 2 Február 2013 Prejavenie záujmu do 30.

Více

Rím. kat. farský úrad sv. Martina Holíč OZNAMY na 30. nedeľu cez rok

Rím. kat. farský úrad sv. Martina Holíč OZNAMY na 30. nedeľu cez rok Rím. kat. farský úrad sv. Martina Holíč Nedeľa 28.10. Pondelok 29.10. Utorok 30.10. Streda 31.10. Štvrtok 1.11. Piatok 2.11. Sobota 3.11. 30. nedeľa cez rok 7 30 10 30 18 30 Všetkých svätých, prikázaný

Více

VÝLETY OCHUTNÁVKA VÍN

VÝLETY OCHUTNÁVKA VÍN VÝLETY www.dudince.sk Na výlety sa môžete prihlásiť osobne najneskôr deň vopred v TURISTICKO-INFORMAČNEJ KANCELÁRII DUDINCE (budova oproti LD Rubín) alebo telefonicky +421 917 810 274 TERMÍN PO DOHODE

Více

AUSTRÁLIA A NOVÝ ZÉLAND

AUSTRÁLIA A NOVÝ ZÉLAND AUSTRÁLIA A NOVÝ ZÉLAND Garantom zájazdu a prednášajúcim na odbornú tému: "Augmentačné postupy v stomatológii" je MUDr. Jozef Skurcoňák Odborná časť zahŕňa aj stretnutie s miestnymi odborníkmi, návštevu

Více

QUICKTOUR, s.r.o. Česká Republika Czech Republic 110 00 Praha 1 Vodičkova 31 (Myšák Gallery) tel./fax: +420 224 827 100

QUICKTOUR, s.r.o. Česká Republika Czech Republic 110 00 Praha 1 Vodičkova 31 (Myšák Gallery) tel./fax: +420 224 827 100 PORTUGALSKO Ostrov MADEIRA Květinový festival na Madeiře Na ostrově květin Madeiře, panuje po celý rok příjemné subtropické podnebí, díky kterému se zde tolik daří květeně. Najdete zde nádherné zelené

Více

PLAVBA. Západné Stredomorie

PLAVBA. Západné Stredomorie Leto v Stredomorí :deti zdarma! 05.07.-12-07.2013 12.07.-19.07.2013 19.07.-26.07.2013 26.07-02.08.2013 02.08.-09.08.2013 09.08.-16.08.2013 1. Janov Taliansko 17:00 2. Civitavecchia/ Rím Taliansko 07:00

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

w w w. v y s o k e t a t r y. c z Ponuka pre školské výlety na rok 2011 / Vysoké Tatry Zamkovského chata, Malá Studená dolina

w w w. v y s o k e t a t r y. c z Ponuka pre školské výlety na rok 2011 / Vysoké Tatry Zamkovského chata, Malá Studená dolina Ponuka pre školské výlety na rok 2011 / Vysoké Tatry Zamkovského chata, Malá Studená dolina Ponúkame Vám jedinečnú možnosť stráviť výlet alebo školu v prírode v srdci tatranskej prírody, priamo v Malej

Více

DEŇ, KTORÝ OČARÍ...

DEŇ, KTORÝ OČARÍ... www.dudince.sk 00421 917810274 VÝLETY DEŇ, KTORÝ OČARÍ... Na výlety sa môžete prihlásiť osobne najneskôr deň vopred v TURISTICKO INFORMAČNOM CENTRE DUDINCE (budova oproti LD Rubín) alebo telefonicky PONDELOK

Více

CENY UBYTOVANIA 2015

CENY UBYTOVANIA 2015 KÚPELE RAJECKÉ TEPLICE - SPA APHRODITE CENY UBYTOVANIA 2015 HOTEL APHRODITE PALACE****, HOTEL APHRODITE****, HOTEL MALÁ FATRA***, VILA FLÓRA ***, VILA MARGARÉTA*** HOTEL LAURA** (03.01. 02.04.2015, 07.04

Více

Poistná suma EUR. 150 EUR na 1 poistnú udalosť (max. 300 EUR za poistné obdobie) EUR 120 EUR/noc, (max.3 noci)

Poistná suma EUR. 150 EUR na 1 poistnú udalosť (max. 300 EUR za poistné obdobie) EUR 120 EUR/noc, (max.3 noci) Osobitné podmienky pre cestovné OPP CP 14 Platné od 01.01.2014 Generali Poisťovňa, a. s., Lamačská cesta 3/A, 841 04 Bratislava, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sa, vložka

Více

ORDINARIÁT OZBROJENÝCH SÍL a OZBROJENÝCH ZBOROV Slovenskej republiky - Plán činnosti Ordinariátu OS a OZ SR na rok 2017

ORDINARIÁT OZBROJENÝCH SÍL a OZBROJENÝCH ZBOROV Slovenskej republiky - Plán činnosti Ordinariátu OS a OZ SR na rok 2017 ORDINARIÁT OZBROJENÝCH SÍL a OZBROJENÝCH ZBOROV Slovenskej republiky Plán činnosti Ordinariátu OS a OZ na rok 2017 Por. 1. 59. medzinárodná vojenská púť do Lúrd vo Francúzsku 2. 12. národná púť do Ríma

Více

Cenník pobytov ROK 2016

Cenník pobytov ROK 2016 PRÍRODNÉ JÓDOVÉ KÚPELE ČÍŽ a.s. Cenník pobytov ROK 2016 1 S t r a n a Cenník liečebných pobytov pre samoplatiteľov Pobyt LD Rimava*** LD Mária, Slaná** LIEČBA 46,- /noc 42,- /noc Jeden z najpredávanejších

Více

WELLNESS HOTEL DIPLOMAT**** ponúka pre Vašu spoločnosť PROGRAM PLNÝ RELAXU, ODDYCHU A ZÁBAVY

WELLNESS HOTEL DIPLOMAT**** ponúka pre Vašu spoločnosť PROGRAM PLNÝ RELAXU, ODDYCHU A ZÁBAVY WELLNESS HOTEL DIPLOMAT**** ponúka pre Vašu spoločnosť PROGRAM PLNÝ RELAXU, ODDYCHU A ZÁBAVY Wellness Hotel Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach v rámci svojej štandardnej ponuky ubytovacích, stravovacích

Více

s nami Vás baví svet Štátny sviatok Rakúska

s nami Vás baví svet Štátny sviatok Rakúska VIEDEŇ - múzejná Deň múzeí pondelok 18. mája Vstup do štátnych múzeí je zväčša zdarma a súkromné múzeá ponúkajú tiež zväčša vstupy zdarma resp. znížené vstupné. Presnejší zoznam múzeí so zvýhodnenými vstupmi

Více

Nakamanda Resort, Krabi

Nakamanda Resort, Krabi Nakamanda Resort, Krabi Najprístupnejšia exotika v bezpečnom Thajsku s krásnym morom, výborným jedlom a usmievavými ľuďmi. Ruch hlavného mesta vystrieda pokoj pláží Andamanského mora. Výborná kombinácia

Více

Skupinová ponuka. Curaçao

Skupinová ponuka. Curaçao Skupinová ponuka Curaçao Termín: 29.04. 08.05.2017 Počet osôb: Dĺžka pobytu: Letecká spoločnosť: Upozornenie: 30 dospelých osôb 10 dní (9 nocí na mieste) KLM Lety sú s jedným prestupom v Amsterdame. Ubytovanie:

Více

CENNÍK UBYTOVANIA CENNÍK STRAVOVANIA

CENNÍK UBYTOVANIA CENNÍK STRAVOVANIA CENNÍK UBYTOVANIA TYP IZBY 1-lôžková 2-lôžková Zlatý apartmán Strieborný apartmán Bronzový apartmán Prístelka Ceny za ubytovanie sú vrátane raňajok. MIMO SEZÓNA 01.10.2016-30.04.2017 01.09.2017-31.12.2017

Více

Cenník doplatkov. Pre klientov zdravotných poisťovní

Cenník doplatkov. Pre klientov zdravotných poisťovní Cenník doplatkov Pre klientov zdravotných poisťovní Caritas I izby sa nachádzajú v centrálnej budove, kde sa poskytujú liečebné procedúry i stravovanie, izby sú dvojlôžkové so samostatným sociálnym zariadením,

Více

GOLF V PORTUGALSKU 20.10. - 24.10.2010

GOLF V PORTUGALSKU 20.10. - 24.10.2010 GOLF V PORTUGALSKU 20.10. - 24.10.2010 Hotel Penha Longa & Golf Resort 5* Rozpis a časy letů Lety s Tap Portugal přeprava golfových bagů zdarma. Odlet z Prahy dne 20.10.2010 ve 14.20 hodin, přílet do Lisabonu

Více

2-lôžková izba, manželská posteľ, bez balkóna

2-lôžková izba, manželská posteľ, bez balkóna Cenník platný od 1.januára 2011 Ubytovanie 1-lôžková izba, bez balkóna 25,00 / 753,15 Sk 2-lôžková izba, manželská posteľ s balkónom 42,00 / 1265,29 Sk 2-lôžková izba, manželská posteľ, bez balkóna 42,00

Více

poznávacích zájazdov

poznávacích zájazdov POZNÁVAME SVET ŠPECIÁLNE CENY poznávacích zájazdov TOP SPRIEVODCOVIA TRANSFERY V CENE KOMFORTNÉ LETY www.satur.sk 0850 555 333 až ZĽAVOVÉ KUPÓNY 400 do Zľavové kupóny platia iba na zájazdy a termíny uvedené

Více

ŠPANĚLSKO. Costa Brava - AKCE FORTUNA *** AUTOKAREM - 7denní pobyt. Jízdenka v LUXUSNÍM AUTOKARU:!!! J I Ž V C E N Ě!!!

ŠPANĚLSKO. Costa Brava - AKCE FORTUNA *** AUTOKAREM - 7denní pobyt. Jízdenka v LUXUSNÍM AUTOKARU:!!! J I Ž V C E N Ě!!! pátek 19.6.15 neděle 28.6.15 POLOPENZE šv. stůl 8 690,- pátek 26.6.15 neděle 5.7.15 POLOPENZE šv. stůl 9 590,- pátek 3.7.15 neděle 12.7.15 POLOPENZE šv. stůl 10 090,- POLOPENZE šv. stůl 9 490,- POLOPENZE

Více

FUNERMOSTRA VALENCIA - 2015

FUNERMOSTRA VALENCIA - 2015 FUNERMOSTRA VALENCIA - 2015 UBYTOVÁNÍ Ubytování je zajištěno ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Cena obsahuje snídani a veškeré poplatky a je stejná pro všechny hotely. Vybrané hotely jsou luxusní a blízko turistický

Více

UBYTOVANIE S RAŇAJKAMI ROK 2018

UBYTOVANIE S RAŇAJKAMI ROK 2018 UBYTOVANIE S RAŇAJKAMI ROK 2018 Jednolôžková izba Dvojlôžková izba Dvojlôžková izba Apartmán 1 osoba 2 osoby 69,00 89,00 79,00 109,00 Dvojlôžková izba s kuchynkou Rodinná izba Rodinná izba 3 osoby 4 osoby

Více

Cena zájezdu: 7 990,-Kč / student ve vícelůžkovém pokoji

Cena zájezdu: 7 990,-Kč / student ve vícelůžkovém pokoji Studijní poznávací zájezd Krásy Katalánska Termín zájezdu: 27.9 7.10. 2013 Hotel Guitart 3* v letovisku Lloret de Mar, Costa Brava Cena zájezdu: 7 990,-Kč / student ve vícelůžkovém pokoji V ceně zahrnuto:

Více

ŠPANĚLSKO. Costa Brava - AKCE FORTUNA *** AUTOKAREM - 7denní pobyt příjezd do ČR. Jízdenka v LUXUSNÍM AUTOKARU:!!! J I Ž V C E N Ě!!!

ŠPANĚLSKO. Costa Brava - AKCE FORTUNA *** AUTOKAREM - 7denní pobyt příjezd do ČR. Jízdenka v LUXUSNÍM AUTOKARU:!!! J I Ž V C E N Ě!!! odjezd z ČR pátek 3.7.15 BUS VYPRODÁNO 10 090,- POLOPENZE šv. stůl 9 990,- 1. dítě (12) 8 480 Kč, 2. dítě (12) sleva -500, 3. a 4. osoba sleva -500 POLOPENZE šv. stůl 8 990,- 1. dítě (13) 2 500 Kč, 2.

Více

DUCHAPLNÝ CESTOPIS PO STOPÁCH JÁNA PAVLA II. V NAŠICH REGIÓNOCH

DUCHAPLNÝ CESTOPIS PO STOPÁCH JÁNA PAVLA II. V NAŠICH REGIÓNOCH DUCHAPLNÝ CESTOPIS PO STOPÁCH JÁNA PAVLA II. V NAŠICH REGIÓNOCH Projekt Duchaplný cestopis po stopách Jána PavlaII. V našich regiónoch, kód projektu PL- SK/ZA/IPP/III/149. Projekt je spolufinancovaný Európskou

Více

Podpísanie Dohody o spolupráci medzi Nitrianskym samosprávnym krajom a Lubuským vojvodstvom

Podpísanie Dohody o spolupráci medzi Nitrianskym samosprávnym krajom a Lubuským vojvodstvom Podpísanie Dohody o spolupráci medzi Nitrianskym samosprávnym krajom a Lubuským vojvodstvom V reprezentačných priestoroch Župného domu v Nitre prijal predseda NSK Milan Belica v piatok 21. augusta 2015

Více

poznávame svet jeseň ľ2015 seneca.sk

poznávame svet jeseň ľ2015 seneca.sk poznávame svet jeseň ľ2015 sledujte nás prihláste sa na odber noviniek mailom /novinky staňte sa naším fanúšikom facebook.com/senecatours pozrite si viá z našich hotelov youtube.com/ckseneca 3 kontaktujte

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Luciou Burešovou (BA26)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Luciou Burešovou (BA26) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Luciou Burešovou (BA26) cena 925 EUR / osoba Cena zahrnuje: 10x ubytování snídaně cvičení jógy transfery česky / slovensky mluvící delegát pojištění Ck proti úpadku BALI

Více

AKCE - LAST MINUTE. Costa Brava - AKCE FORTUNA *** LETECKÁ DOPRAVA - 7denní pobyt. Cena za osobu. neděle 5.7.15. neděle 28.6.15

AKCE - LAST MINUTE. Costa Brava - AKCE FORTUNA *** LETECKÁ DOPRAVA - 7denní pobyt. Cena za osobu. neděle 5.7.15. neděle 28.6.15 CK IDEAL - TOUR PRAHA, s.r.o. Nabídka platí od 19.6. do 23.6.2015!!!POZOR OMEZENÁ NABÍDKA!!! LETECKY LETECKÁ DOPRAVA - 7denní pobyt odlet z Prahy neděle 28.6.15 přílet z Prahy neděle 5.7.15 1. dítě (10)

Více

CESTA OKOLO SVETA. si svoje cestovateľsk. Viptravel, s.r.o., Panská 6, Bratislava, tel.

CESTA OKOLO SVETA. si svoje cestovateľsk. Viptravel, s.r.o., Panská 6, Bratislava,  tel. CESTA OKOLO SVETA Splňte si svoje cestovateľsk ské túžby Viptravel, s.r.o., Panská 6, 811 01 Bratislava, www.viptravel.sk, info@viptravel.sk, tel. : 02/5464 5154 CESTA OKOLO SVETA za a 24 dní CESTA OKOLO

Více

Výzva na predloženie ponuky ( 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. )

Výzva na predloženie ponuky ( 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. ) Verejný obstarávateľ: Základná škola, Československej armády 15, Moldava nad Bodvou Výzva na predloženie cenovej ponuky Výzva na predloženie ponuky ( 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. ) 1.Identifikácia

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

ŠPANĚLSKO AKCE - LAST MINUTE. Costa Brava - AKCE FORTUNA **/*** AUTOKAREM - 7denní pobyt. Cena za osobu. neděle 9.8.15. pátek 31.7.

ŠPANĚLSKO AKCE - LAST MINUTE. Costa Brava - AKCE FORTUNA **/*** AUTOKAREM - 7denní pobyt. Cena za osobu. neděle 9.8.15. pátek 31.7. pátek 31.7.15 neděle 9.8.15 VYPRODÁNO 10 990,- POLOPENZE šv. stůl 12 190,- pátek 7.8.15 neděle 16.8.15 POLOPENZE šv. stůl 10 990,- POLOPENZE šv. stůl 12 390,- pátek 14.8.15 POLOPENZE šv. stůl 10 990,-

Více

Platnosť cenníka: Voda, ktorá lieči. Liečebno-preventívne pobyty MEDICAL. Liečebné domy Rubín, Smaragd a kúpeľný hotel Minerál

Platnosť cenníka: Voda, ktorá lieči. Liečebno-preventívne pobyty MEDICAL. Liečebné domy Rubín, Smaragd a kúpeľný hotel Minerál Platnosť cenníka: 1. 1. 31. 12. 2017 Voda, ktorá lieči Liečebno-preventívne pobyty MEDICAL Liečebné domy Rubín, Smaragd a kúpeľný hotel Minerál Liečebno-preventívna klasika Medical GOLD medzi hosťami najobľúbenejší

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

VÍKEND OTVORENÝCH PARKOV A ZÁHRAD

VÍKEND OTVORENÝCH PARKOV A ZÁHRAD Mesto Spišská Nová Ves v spolupráci s Turistickým informačným centrom Spišská Nová Ves, Ves Múzeom Spiša v Spišskej Novej Vsi a jeho pobočným pobo zariadením v Markušovciach, Galériou umelcov Spiša v Spišskej

Více

Kč* Šestidenní zájezd do Itálie Benátky Řím Vatikán Pompeje - Vesuv. Ne 9. - pá

Kč* Šestidenní zájezd do Itálie Benátky Řím Vatikán Pompeje - Vesuv. Ne 9. - pá 8 7 000 Kč* Šestidenní zájezd do Itálie Benátky Řím Vatikán Pompeje - Vesuv Během šestidenního zájezdu strávíš hned dva dny v Římě - první den si projdeš pozůstatky antického Říma včetně monumentálního

Více

FINSKO - ZEMĚ TISÍCŮ JEZER Poznávací

FINSKO - ZEMĚ TISÍCŮ JEZER Poznávací FINSKO - ZEMĚ TISÍCŮ JEZER Poznávací KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Že Finsko je zemí jezer a nekonečných, krásných lesů, ví téměř každý. Méně se už ví, že Finsko bylo a je domovem skvělých architektů.

Více

POŽIADAVKY NORMY ISO 9001: OKTÓBRA 2017 HOTEL ELIZABETH TRENČÍN NORMA ISO 9001:2015 AKO SPRÁVNE POROZUMIEŤ POŽIADAVKÁM NORMY ISO 9001:2015

POŽIADAVKY NORMY ISO 9001: OKTÓBRA 2017 HOTEL ELIZABETH TRENČÍN NORMA ISO 9001:2015 AKO SPRÁVNE POROZUMIEŤ POŽIADAVKÁM NORMY ISO 9001:2015 POŽIADAVKY NORMY ISO 9001:2015 AKO SPRÁVNE POROZUMIEŤ POŽIADAVKÁM NORMY ISO 9001:2015 12. OKTÓBRA 2017 HOTEL ELIZABETH TRENČÍN www.akademia9001.sk TERMÍNY A ŠTRUKTÚRA ZÁSADY PROCES ZAVEDENIE Terminológia,

Více

Mestské lesy Banská Štiavnica, spol. s r.o. Cenník pre lov poľovníckych hostí v poľovnom revíri spoločnosti Mestské lesy Banská Štiavnica

Mestské lesy Banská Štiavnica, spol. s r.o. Cenník pre lov poľovníckych hostí v poľovnom revíri spoločnosti Mestské lesy Banská Štiavnica Mestské lesy Banská Štiavnica, spol. s r.o. Cenník pre lov poľovníckych hostí v poľovnom revíri spoločnosti Mestské lesy Banská Štiavnica Banská Štiavnica 1. januára 2018 Cenník lovu platný od 1. 1. 2018

Více

Školské zájazdy. Za špeciálne skupinové ceny pre držiteľov ISIC/EURO<26!

Školské zájazdy. Za špeciálne skupinové ceny pre držiteľov ISIC/EURO<26! Školské zájazdy Za špeciálne skupinové ceny pre držiteľov ISIC/EURO

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL **** AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****,5,6,7,8,9,,,,,1,15 - denní zájezd Moderní -hvězdičkový koncept s příchutí libanonské pohostinnosti, zakotven v srdci oblasti TECOM. Hotel se nachází v samotném centru Dubaje

Více

ČÍTAME A TAK POZNÁVAME SVET

ČÍTAME A TAK POZNÁVAME SVET ČÍTAME A TAK POZNÁVAME SVET Pracovný list Predmet: Dejepis Téma: KRIŠTOF KOLUMBUS Ročník: deviaty Vypracovala: Jakimová Alena Textová predloha 1. časť Krištof Kolumbus bol Talian. Jeho otec, DOMENICO bol

Více

Program pešej púte : Bratislavská Kalvária - Lurdská jaskyňa - Železná studnička - Kačín - Marianka

Program pešej púte : Bratislavská Kalvária - Lurdská jaskyňa - Železná studnička - Kačín - Marianka Program pešej púte : Bratislavská Kalvária - Lurdská jaskyňa - Železná studnička - Kačín - Marianka Pešiu púť tvorí 10 zastavení. Počas pochodu budeme spievať piesne a modliť sa 1. Lurdská jaskyňa: TÚŽBY

Více

ŘECKO KOS SUPER LAST MINUTE 21.9. - 28.9.

ŘECKO KOS SUPER LAST MINUTE 21.9. - 28.9. ŘECKO KOS SUPER LAST MINUTE 21.9. - 28.9. 8 denní odlety Brno, Ostrava Marmari Hotel Blue Jay Beach **+ polopenze 7.990 Psalidi Hotel Niriides *** polopenze 7.990 Marmari Hotel Roseland *** all inclusive

Více

PODOBY SUPERVÍZIE A PREVENCIA SYNDRÓMU VYHORENIA

PODOBY SUPERVÍZIE A PREVENCIA SYNDRÓMU VYHORENIA PODOBY SUPERVÍZIE A PREVENCIA SYNDRÓMU VYHORENIA Medzinárodná vedecká konferencia VI. ročník aplikovaných konferencií 17. 18. október 2018 PIEŠŤANY USPORIADATEĽSKÉ INŠTITÚCIE VŠZaSP sv. Alžbety v Bratislave

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

Petrohrad a Pobaltie. Petrohrad. Talinn. Riga. Helsinki

Petrohrad a Pobaltie. Petrohrad. Talinn. Riga. Helsinki Petrohrad a Pobaltie Zažite neopakovateľnú atmosféru bielych nocí v Pobaltí, Rusku a Fínsku. Navštívte spolu s nami vznešený Petrohrad, inak aj nazývaný "Benátky východu". Mestoležiace na 40 ostrovoch,

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

november 2015

november 2015 Neonatologická sekcia Slovenskej pediatrickej spoločnosti SLS Slovenská spoločnosť sestier a pôrodných asistentiek pri SLS Sekcia sestier pracujúcich v neonatológii pri SLS Novorodenecká klinika M. Rusnáka

Více

KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB ***

KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB *** KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB *** - denní zájezd velmi příjemný rodinný hotel s přátelskou atmosférou se nachází v malém letovisku Kruče na samotném pobřeží a poskytuje krásný výhled na moře. Hotel je situován

Více