Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005"

Transkript

1 Zápis RM Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: ing. Jan Šebrle, MUDr. Milada Krejčová Ohlášené návštěvy: Ing. Ivo Obr, Mgr. Stanislava Švarcová, RNDr.Lada Sitová, Mgr. Hana Minářová, Bc. Nováková Pan starosta zahájil jednání rady, přivítal přítomné členy RM a navrhl, aby se dnešní jednání RM řídilo tímto programem: Program : Schválení programu Kontrola úkolů Interpelace členů rady Majetkové záležitosti Kontrola úkolů Pan Baborák ředitel TS ing. Mareš neměl v invent. majetku lodičky. Při předání koupaliště panu Musilovi byly opotřebované a vyřazené z inventury. Pan Chládek z IO má podklady u sebe, ale je nemocen. Tento úkol se přesouvá na příští poradu. Interpelace členů rady Pan Střecha se vrátil k vystoupení pana Bednáře na ZM, jak je to s placením Metrostavu. Pan starosta dopředu se žádné faktury neplatí, dal jsem příkaz, aby byly uhrazeny 2 dny před jejich splatností. Pan Střecha se zeptal na chlazení ledu v hale. Sám byl svědkem toho, že po uhlazení rolbou se držela voda za brankovištěm ještě dlouhou dobu. Pan starosta toto mají na starosti TS. Led. plocha je v záruce a vzniklé závady se reklamují přes IO u dodavatele. Pan Baborák ledaři snížili ledování o další 2 o C. Je proto kvalitnější led. V hale by měla být teplota kolem 5 o C, aby led rychle zmrzl. Zpráva Vodní záchranné služby ČČK Pan tajemník přečetl jejich požadavek. Byla schválena stejná částka příspěvku, jako v minulých letech. RM bere na vědomí zprávu o činnosti Vodní záchranné služby ČČK, místní skupiny Pastviny za rok RM dále projednala žádost této organizace (č.j. 3759/2004/sek ze dne ) o příspěvek na činnost v roce 2005 a rozhodla žádosti vyhovět a poskytnout příspěvek ve výši 2 000,- Kč z fondu RM.

2 Zápis RM Jmenování pracovní skupiny Pan Baborák chce být nápomocen za stranu ČSSD při těchto oslavách. Pan starosta upozornil, že přípravu oslav k 60. výročí ukončení II. svět. války by měl dělat jeden subjekt a to buď politické strany, nebo Město. Dále navrhl do seznamu doplnit pana Baboráka, který administrativní chybou není v seznamu. Pan Baborák - bude se to dělat pod hlavičkou Města. Ne politické strany. Pan starosta je nutno vymyslet program na tuto oslavu. Ne jen kladení věnců. Byl by vhodný koncert na náměstí ( vojenská hudba). Doc. Maixner koncert ano, ale jde i o mládež, aby věděla o co vlastně jde. Navrhuje udělat literární soutěž pro žáky základních škol a středních škol. Nejlepší by za odměnu jeli na zájezd do Terezína. Před 10 lety byla např. beseda v kině s panem Bartoníčkem. Pan starosta doporučuji schválit a na první místo doplnit pana Baboráka. RM jmenuje pracovní skupinu pro přípravu programu oslav 60. výročí ukončení 2. světové války ve složení Mgr. Zdeněk Baborák, PaedDr. Marie Borkovcová, Zdeněk Hlaváč, Ing. Petr Kotěra, MVDr. Jaroslav Kovařík, RNDr. Lada Sitová. Zápis z komise pro kulturu a cest. ruch Na jednání se dostavila RNDr. Lada Sitová. Pan starosta přečetl jednotlivé body zápisu. Měl připomínku k bodu č. 4. Doporučil se dohodnout s firmou Spektrum. Při této akci k 240. výročí nar. Ch. P. Erxlebena dne bude pivovar. nám. stejné jako je teď, tzn. rozkopané. Doc. Maixner navrhuje udělat stojan a deska se odhalí v zámeckém parku. Pan Střecha - deska bude potom osazena při slavnostním otevření náměstí. Dále upozornil, že firma Spektrum jednala s MgA. Kokešem, že mají výhrady ke sportovišti za Gymnáziem. Pan starosta se zeptal RNDr. Sitové, kdo je pan Chládek. Ta vysvětlila, že se jedná o pana Chládka Jiřího z BEE BOB, který má zájem, aby v Lanškrouně byl vybudován skatepark. Pan starosta upozornil, že si musí najít dotační titul anebo sponzora, teprve pak do toho Město půjde. RNDr. Sitová se zeptala, zda došlo k nějakému posunu ohledně Kulturáku. Zda se vyžaduje kontrola OP, protože jsou některé akce nevhodné pro tyto děti. Doc. Maixner navrhuji pozvat provozovatele KD. Ať pořadatelé přinesou informace, jak mají toto zajištěno. Na plakátě není upozornění, že vstup je od 18 let. Když provozují to co nemají, je to porušení a podnět pro ŽÚ. RM bere na vědomí zápis z komise pro kulturu a cestovní ruch ze dne Příprava programu Lanškrounská kopa Pan starosta krátce okomentoval. RM jmenuje pracovní skupinu pro přípravu programu městských slavností při příležitosti konání Lanškrounské kopy ve dnech a ve složení - PaedDr. Marie Borkovcová,Bc. Petra Brejšová, Zdeněk Hlaváč, Mgr. Miloš Krejčí, Bc. Marcela Štrauchová a zástupce jmenovaný Klubem český turistů Lanškroun.

3 Zápis RM Kupní smlouva na 20 kol z nálezu Města Lanškroun Pan starosta okomentoval, že se jedná o kola, která nalezla MěP a více jak 1 rok se o ně nikdo nepřihlásil. RM souhlasí s uzavřením kupní smlouvy s Českou republikou Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, Praha, na koupi nalezených movitých věcí v hodnotě 3200 Kč. Zápis z kontrolního dne Domov důchodců Na jednání pozván ing. Lad. Urban. Uvedl, že některé mokré procesy kvůli mrazu budou staveny. Budou se dělat ostatní práce jako zásypy, kanalizace atd. Pan Zajíček z MPSV tento postup schválil. Dále sdělil, že VCES má vyrobeny všechny konstrukce. Jak se oteplí, budou posíleni dalšími pracovníky, aby skluz na stavbě dohnali. Ostatní kontrolní dny jsou posunuty. Dále sdělil RM, že za leden došla faktura za elektriku na HBM ve výši ,- Kč. RM bere na vědomí zápis z devátého kontrolního dne na akci Domov důchodců Lanškroun a zprávu projektového týmu o stavu realizace projektu. Smlouva o partnerství se Zvlášt. školou Lanškroun Na jednání pozvána její ředitelka Mgr. Hana Minářová. Krátce okomentovala předkládaný projekt Rovné šance pro děti ze speciální školy s rodinnou atmosferou. Škola má představu vybudovat nástavbu na budově v rámci operačního programu SROP, Priority 3, Opatření 3.1. Infrastruktura pro rozvoj lidských zdrojů v regionech. RM souhlasí s uzavřením smluv o partnerství s příspěvkovou organizací Pardubického kraje - Zvláštní škola Lanškroun při spolupráci na projektu Rovné šance pro děti ze speciální školy s rodinnou atmosférou v rámci projektů podporovaných EU ze Společného regionálního operačního programu a Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů. Majetkové záležitosti Koupě domu č.p. 103 Na jednání pozván ing. Ivo Obr a krátce okomentoval. RM projednala žádost Františka Klamty, Lanškroun (č.j /2004/Pra - 437/Sv ze dne ) o koupi domu č.p. 103 na pozemku st.p.č. 270 a pozemků st.p.č. 270, p.p.č. 601 a p.p.č 685/2 v k.ú. Lanškroun a doporučuje ZM předmětné nemovitosti žadateli prodat smlouvou o budoucí kupní smlouvě za jím navrženou cenu a při dodržení podmínek stanovených komisí pro majetek a rozvoje města. Směna části pozemku Ing. Obr sdělil, že manželé Vaculíkovi navrhují směnu pozemků a zbytek doplatit Městu. RM projednala žádost (č.j /2004/Pra-396/Sv ze dne ) Mileny a Pavla Vaculíkových, Lanškroun o směnu částí pozemků - část p.p.č. 236/1 za část p.p.č. 235/5 v k.ú. Lanškroun s cenovým vyrovnáním a doporučuje ZM se směnou předmětných pozemků souhlasit. Koupě části pozemku Ing. Obr uvedl, že tento bod souvisí s předcházejícím bodem. Paní Šebrlová by ráda zakoupila část parcely, která ji zajistí přístup k jejímu domu. Dohodla se tak s Vaculíkovými. RM projednala žádost Marie Šebrlové, Lanškroun (č.j. 65/2005/Pra 2/Sv ze dne )

4 Zápis RM o koupi části pozemku p.p.č. 235/5 v k.ú. Lanškroun dle náčrtu a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města zveřejnit úmysl města část předmětného pozemku žadatelce prodat. Pronájem části pozemku Pan starosta okomentoval tuto žádost. RM projednala žádost (č.j /2004/pra ze dne ) Ivana Žíly, Lanškroun o pronájem části pozemku p.p.č. 3158/2 v k.ú. Lanškroun na parkování vozidla před domem č.p. 326 v Dobrovského ulici a rozhodla žádosti nevyhovět. Prodej byt. jedn. č.p. 465/23 Pan starosta byt se uvolňuje a může se prodat za odhadní cenu. RM ukládá oddělení právnímu, přestupků a správy majetku města. zveřejnit úmysl města prodat jednotku č. 465/23 byt I. kategorie, 1+1, 8. podlaží - v domě č.p Ostrovské předměstí, v ulici Seifertova, Lanškroun. Zápis z komise majetku a rozvoje města č. 3. a 4. Ing. Obr okomentoval jednotlivé body zápisu. Uvedl k bodu 105., že KSH Data s.r.o. odstupují od koupi domu na Malém náměstí. Našli si jiný objekt. Některé další body byly projednávány v rámci jednotlivých usnesení. Bod 115. pan Petr Hác. V úvahu přichází pouze přístup na pozemek z parkoviště LIDLu ne od Pizzerie. Autosalon Švestkovi. Zřízení tohoto autosalonu nic nepřekáží, ale je problém s budoucímu návštěvníky autosalonu, protože není dostatek parkovacích míst pro jejich vozidla. RM bere na vědomí zápis z komise pro majetek a rozvoj města ze dne a ze dne Zápis z komise pro výchovu a vzdělávání Na jednání pozvána Mgr. Stanislava Švarcová, která krátce okomentovala zápis. RM bere na vědomí zápis z jednání komise pro výchovu a vzdělávání ze dne Na jednání pozvána JUDr. Vágnerová. Krátce informovala RM o zápisu do pořadníku na sociální byty na Sokolské ulici. Doc. Maixner uvedl, že si město Lanškroun moc nepomůže na počet nových obyvatel. Jedná se vesměs o stávající obyvatele Lanškrouna. Dále se zeptal na doklady o majetkových poměrech? JUDr. Vágnerová uvedla, že zájemcům předali všechny formuláře, aby si potřebné náležitosti obstarali. Zpráva o činnosti organizací řízených Městem Lanškroun Pan starosta uvedl, že se jedná o hospodaření za rok Chtělo se, aby byla ucelená řada let, jak se vyvíjí hospodaření a to min. za 3 roky zpět. Aby bylo jasně vidět náklady a výnosy. Pan Střecha hospodaření se chce za školní rok, nebo kalendářní rok? Pan starosta za kalendářní.

5 Zápis RM Radní probírali jednotlivé zprávy o hospodaření. Každá organizace to měla zpracované jinak. Nakonec se došlo k závěru, že bude vypracována základní tabulka pro všechny organizace, aby bylo přehledně vidět, jak která organizace hospodaří. Tento bod byl proto odložen. Pan starosta předal radním nabídku měst, které hledají partnera v ČR. Upozornil na město Kupiskis z Litvy. Toto město má za partnera i náš družební Kežmarok. Je to ovšem velmi daleko. Nabídka od uvažovaného partnerského města z Holandska nebude, protože nemají finance. Doc. Maixner kraj podporuje partnerství mezi městy. Byla by možnost čerpání grantu. Pan starosta přečetl dopis ze Serocku, kde nás v tomto roce očekávají a navrhují výměnu pracovníků úřadu, ZM a mládeže. Dále došla pozvánka ze švédského města Landskrona na otevření muzea Tycho Brahe. Pan Střecha uvedl, že očekává spíše nabídku družebních měst ze západu. Pan Baborák přečetl žádost paní Klamtové z MěP, ve kterém žádá RM o přidělení městského bytu. Rada toto zamítla. Jiné připomínky radní neměli, proto pan starosta ukončil jednání RM ve hod. Přítomným radním poděkoval za účast. Ing. Martin Košťál... starosta Ing. Jan Šebrle místostarosta Mgr. Zdeněk Baborák místostarosta Zápis vyhotoven : Zapsala: Jaroslava Sedláková Příští jednání RM je v pondělí od 13,15 hodin

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 05-26-2003 Str.- 1 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 26. 5. 2003 354/2003 RM vzala na vědomí žádost p. Ladislava Sychry. RM ukládá tajemníkovi MěÚ odpovědět žadateli ve smyslu jednání RM. 355/2003

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 6. 2. 2006 76/2006 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z kontrolního dne na akci Domov důchodců ze dne 19. 1. 2006. 77/2006 Rada města Lanškroun bere na

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM ze dne 17. 3.2003 Str. 1 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 17. 3. 2003 149/2003 RM rozhodla o přijetí nabídky veřejné zakázky Dodávka a výměna oken ZŠ Palackého ul. zadané podle 49b

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 62/2008 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v poloţkách 1-19 (zpráva čj. 4618/2008/SEK ze dne 06.02.2008).

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 24. září 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 24. září 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0025472/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Ladislav Verner Zápis z jednání Rady

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015 USNESENÍ č. 542/RM/2015 Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Jaroslava

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM 12. 7. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 12. 7. 2004 526/2004 RM rozhodla na základě nabídkového řízení o nejvhodnější nabídce na dodávku a instalaci oken do Základní školy

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.01.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.01.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.01.2008 1/2008 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření k rozpočtu města na rok 2007 v položkách 184-07 až 187-07 dle přílohy (zpráva čj. 2124/2008/SEK

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 04.12.2006 859/2006 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města vydat obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 6/2006 ze dne 13.12.2006, kterou se

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil,

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 13.08.2007 574/2007 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z otevírání obálek ze dne 06.08.2007 (čj. 20598/2007/PRA) s nabídnutou cenou při soutěži o právo

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0000134/2008/PBr/101 2.2- Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Přítomni: 7, dle prezenční listiny

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.02.2008 98/2008 Rada města Lanškroun schvaluje Směrnici o evidenci a nakládání s dlouhodobým majetkem. (seznámení příslušných pracovníků se směrnicí) Zodpovídá:

Více

Ing. Šebrle uložil tajemníkovi zajistit nápravu prostřednictvím Ing. Brejšové.

Ing. Šebrle uložil tajemníkovi zajistit nápravu prostřednictvím Ing. Brejšové. Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 26. února 2007 Přítomni: 5, dle prezenční listiny Omluven: p. starosta, Ing.

Více

Spisový znak: Počet listů dokumentu:7 Počet listů příloh: 0 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. ledna 2007

Spisový znak: Počet listů dokumentu:7 Počet listů příloh: 0 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. ledna 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu:7 Počet listů příloh: 0 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. ledna 2007 Přítomni: 5, dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Ladislav Verner Ohlášené návštěvy:

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005 Ohlášené návštěvy: MgA. Kokeš, p. Šilar s právním zástupcem, Ing. Obr, RNDr. Sitová. Pan starosta zahájil jednání

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. dubna 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. dubna 2004 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. dubna 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Jaroslav Mareš ředitel společnosti Městský bytový podnik Lanškroun s.r.o. Pan starosta zahájil

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 23. ledna 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 23. ledna 2006 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 23. ledna 2006 Omluven: pozdější příchod z důvodu pracovního zaneprázdnění oznámila MUDr. Krejčová a Mgr. Strnad jednání na FO.

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. prosince 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. prosince 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. prosince 2004 Ohlášené návštěvy: Ing. Mareš, p. Mareš, Ing. Wacník, Ing. Obr, Ing. Černý. Omluvena: MUDr. Krejčová, Mgr. Strnad

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.04.2009 157/2009 Rada města Lanškroun schvaluje převod finančních prostředků z příspěvku na provoz na investiční dotaci ve výši Kč 10.000,-- u příspěvkové organizace

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 31/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět odboru právního ohledně výstavby garáţe v Rybniční ulici a rozhodlo odstoupit

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 17.12.2007 923/2007 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti SANITA Lanškroun s. r. o. (čj. 32497/07/PRA ze dne 26.11.2007) o pronájem nebytových prostor

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 1. listopadu 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 1. listopadu 2004 Zápis RM 1. 11. 2004-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 1. listopadu 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Pan starosta zahájil jednání rady, přivítal přítomné členy RM a navrhl, aby se dnešní

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004 Usnesení RM 14. 6. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 6. 2004 470/2004 RM rozhodla na základě nabídkového řízení o nejvhodnější nabídce na dodávku a instalaci oken do Základní školy

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod.

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké zasedací místnosti MěÚ Lanškroun, od 16:00 hod. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0014075/2008/PBr/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 12. května 2008 ve velké

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/1114/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 07.07.2014 350/2014 Rada města Lanškroun vzala na vědomí zápis č. 3/2014 z jednání komise pro cestovní ruch a uložila kanceláři starosty a tajemníka

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006 Ohlášené návštěvy: p. Mareš, předkladatelé návrhů (pracovníci MěÚ) Pan starosta zahájil jednání rady a přivítal

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 20. září 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 20. září 2004 Zápis z jednání RM 20.9.2004-1 - Přítomni: dle prezenční listiny Ohlášené návštěvy: Ing. Ivo Obr Omluven: Mgr. Linda Matlasová, Jan Kolomý Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 20. září 2004 Pan starosta

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 17 ze dne 25.07.2016 USNESENÍ č. 387/RM/2016 Zahraniční služební cesta do Göppingenu Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu PaedDr. Marie Borkovcové

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 23.11.2009 546/2009 Rada města Lanškroun projednala žádost firmy Solar GVD,, Dobrovského 290, Lanškroun, IČO: 27555348 (čj. 28781/2009/SEK ze dne 06.10.2009, doplněno

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

ČJ OÚ Těchobuz: 0000097/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz konaného dne 14.4.2005 v 19.00 Přítomní členové zastupitelstva: Marcela Faktorová, Pavel Hájek, Ludvík Kadlec, Simona Tomanová,

Více

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Kralice nad Oslavou číslo 3/2018 konaného dne 14. června 2018 v 18.00 hodin v zasedací síni OÚ Kralice nad Oslavou Přítomni: Ing. Emil Dračka, MBA, Ing. Marta Dymáčková,

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 01.02.2010 24/2010 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 9 až 12 k rozpočtu města na rok 2010 dle přílohy. Termín realizace do: 28.02.2010 Odpovídá:

Více

Zápis ze 23. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 16. 9. 2014 od 19.30 hodin v místním pohostinství

Zápis ze 23. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 16. 9. 2014 od 19.30 hodin v místním pohostinství Zápis ze 23. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 16. 9. 2014 od 19.30 hodin v místním pohostinství Přítomni: Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav, Pichová

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007 884/2007 Rada města Lanškroun projednala ústní ţádost TJ Lanškroun vodní sporty o povolení pokácení 3 vrb na břehu Dlouhého rybníka na pozemku ppč.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/36555/2010/PBr Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 29. 8. 2005 529/2005 RM projednala ţádost č.j. 15173/2005/PRA ze dne 12. 7. 2005 o koupi pozemkové parcely č. 3073/109, k.ú. Lanškroun, lokalita Pod Penzionem

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 04. 03. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu.

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu. Zápis z 27. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15. 12. 2015 od 11:00 hodin v restauraci Mexita Hradec Králové Přítomni: JUDr.

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/17346/2011/PBr Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Místo a čas zahájení: Společenský

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 03.02.2014 38/2014 Rada města Lanškroun projednala žádost Spolku Lungta, Dlouhá 2, Praha 1, IČO: 67775845 (čj. MULA 1609/2014 ze dne 14.01.2014) o připojení

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 24. 06. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 27. března 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 27. března 2006 Přítomni: 7, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 27. března 2006 Ohlášené návštěvy: Ing. Minář, p. Mareš, Ing. Mareš, p. Karlík, předkladatelé návrhů (pracovníci MěÚ) Pan starosta

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 09.12.2013 533/2013 Rada města Lanškroun schválila uzavření smlouvy o poskytnutí účelové neinvestiční dotace v požární ochraně na výdaje jednotky sboru

Více

Zápis. z 13. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 13. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 13. schůze Rady města Český Brod konané dne7.5.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Mgr. Janík,MUDr. Blažek, Bc. Nekolný, MUDr. Forstová, p. Jeník, p. Fořt p. Brom - tajemník MěÚ,

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 10.09.2007 620/2007 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v položkách 94-07 až 142-07 dle přílohy zpráva čj. 24638/2007/SEK

Více

Z Á P I S č. 10/2015

Z Á P I S č. 10/2015 Z Á P I S č. 10/2015 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 8. 4. 2015 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Ing. Jiří Lain, Ing. Vladimír Urbánek, František Hudek, Ing. Vít Penížek, Ph.D. Tajemník:

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 9 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0004364/2008/PBr/101 2.2- Přítomni: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Z á p i s. Omluveni: MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, Ing. Petr Kilevník, Ing. Roman Pavlíček

Z á p i s. Omluveni: MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, Ing. Petr Kilevník, Ing. Roman Pavlíček Z á p i s z 6. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 30. 9. 2013 od 14:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, JUDr.

Více

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2794/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 1. února 2016 Zápis

Více

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Ing. Vladimír Elšík Radoslav Němeček Jiří Švanyga Vlasta Sedláková Ing. Zdeněk Škromach Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 34.

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 19 ze dne 15.07.2019 USNESENÍ č. 417/RM/2019 Darovací smlouva - městské slavnosti Rada města Lanškroun rozhodla o uzavření darovací smlouvy se společností Bromach

Více

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 1/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 14. ledna 2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015 451/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti Farma Jirásek s. r. o., Horní Třešňovec 66, Lanškroun, IČO: 27461645 (čj. MULA

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne 25.6.2018 Čas: 19.10 22.05 Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 22. března 2004

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 22. března 2004 Zápis RM 22.3.2004-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 22. března 2004 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Jan Střecha Ohlášené návštěvy: Mgr. Linda Matlasová, RNDr. Lada Sitová, Ing.

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418, IČO00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 20 ze dne Schválení účasti města Lanškroun na projektu WELCOME

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 20 ze dne Schválení účasti města Lanškroun na projektu WELCOME Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 20 ze dne 22.08.2016 USNESENÍ č. 415/RM/2016 Darovací smlouva Hlínafest Rada města Lanškroun projednala podnět kanceláře starosty a tajemníka k uzavření darovací

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města M Ě S T O JANSKÉ LÁZNĚ strana 1 (celkem 7) Příloha 5

Zápis ze zasedání zastupitelstva města M Ě S T O JANSKÉ LÁZNĚ strana 1 (celkem 7) Příloha 5 JANSKÉ LÁZNĚ strana 1 (celkem 7) Přítomni: Zápis č. 04/07 ze zasedání Zastupitelstva města Janské Lázně konaného dne 14. února 2007 v 19,00 hod. na RADNICI Zápis vyhotovila: M. Vojtěchová dne: 19.02.2007

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007 Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0011183/2007/PBr/101 2.1-18.04.2007 zastupitelstvo Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0214/2015/Sed Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 02. 04. 2015 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hodin, ukončeno

Více

Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne 29. 11. 2005 Přítomni: MUDr. Stanislav Holobrada, JUDr. Jaroslav Musil, Ing. Jiří Krotil, Josef Němec, Milan Tichý, PhDr. Jaromír Žák, Stanislav Valtr. a)

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 4 ze dne 14.09.2016 USNESENÍ č. 103/ZM/2016 Veřejnoprávní smlouva - Římskokatolická farnost - děkanství Lanškroun Zastupitelstvo města Lanškroun se seznámilo

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun číslo 5. dne nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu *MULAX00CCIDR* Čj. MULA 25255/2017 Počet listů dokumentu: 4 Počet příloh: 3 Počet listů příloh: 5 Spisový znak: 101.2.1.

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 13. 9. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 13. 9. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 13. 9. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,05 hodin, ukončeno bylo

Více

Zápis. z 13. mimořádné schůze Rady města Český Brod konané dne 15.6. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 13. mimořádné schůze Rady města Český Brod konané dne 15.6. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 13. mimořádné schůze Rady města Český Brod konané dne 15.6. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, p. Jeník, Mgr. Janík, MUDr. Blažek, p. Fořt JUDr. Marková - právnička

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Zápis ze společného jednání komise pro výchovu a vzdělávání a komise kulturní

Zápis ze společného jednání komise pro výchovu a vzdělávání a komise kulturní nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 9788/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 2 Spisový znak: 101.2.3 V Lanškrouně 20. března 2015 Zápis

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z á p i s č. 4 / 2009

Z á p i s č. 4 / 2009 Z á p i s č. 4 / 2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne 30. září 2009 v Kulturním domě v Malšovicích Přítomni: dle presenční listiny Zapisovatelka: J. Gaudeková Ověřovatelé:

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. srpna 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. srpna 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0020597/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. srpna

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM ze dne 14.4. 2003-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 14. 4. 2003 233/2003 RM rozhodla o přijetí nabídky Milana Michálka - Horní Třešňovec 151, kterou podal ve veřejné zakázce Biokoridor

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 3 ze dne

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 3 ze dne Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 3 ze dne 15.05.2019 USNESENÍ č. 23/ZM/2019 Dotace a dotační program v oblasti sportu Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo o poskytnutí dotací z rozpočtu

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2965/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 31. ledna 2014 Zápis

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: STR- 0776/2018/Sed Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 22. 11. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Martin Novák

Více