Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne"

Transkript

1 Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Číslo rady: 27/2016 Přítomni: p. Kučera, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher, Ing. Vaněček Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání rady obce č. 26/2016 ze dne Schválení rozpočtového opatření č. 7/ Přidělení bytu č. 7 v č. p. 218 Horní Stropnice 4. Přidělení bytu č. 1 v č. p. 200 Horní Stropnice 5. Příkazní smlouva mezi Obcí Horní Stropnice a Komunik s.r.o., České Budějovice 6. Vyúčtování dotace 2015 SDH Horní Stropnice 7. Žádost Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z.s., klub Radost, Prostějov o finanční dar 8. Nařízení Státní veterinární správy 9. Porovnání všech položek výpočtu (kalkulace) cen pro vodné a stočné za rok 2015 a dosažené skutečnosti v témže roce od ČEVAK a.s., České Budějovice 10. Program, místo konání a projednání materiálů na IX. veřejné zasedání ZO Horní Stropnice dne Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene mezi Obcí Horní Stropnice a E.ON Distribuce, a. s., České Budějovice 12. Schválení cenové nabídky na úpravu veřejných prostranství při obecních bytových domech č.p. 218, 200, 199 v Horní Stropnici 13. Schválení nájmu k pozemku parc. č. 599/1 v kat. území Horní Stropnice 14. Odprodej osobního vozidla 15. Stavební, vodoprávní řízení, aj. Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje program jednání schůze rady č. 27/2016. Usnesení č. 290/2016 bylo přijato K bodu č. 1 Kontrola zápisu z jednání rady obce č. 26/2016 ze dne Rada provedla kontrolu zápisu z jednání rady obce č. 26/2016 ze dne , ke kterému nebyly vzneseny připomínky. Návrh na usnesení: Rada schvaluje zápis z jednání rady obce č. 26/2016 ze dne Usnesení č. 291/2016 bylo přijato K bodu č. 2 Schválení rozpočtového opatření č. 7/2016 Rada se seznámila s návrhem rozpočtového opatření č. 7/2016, kde příjmy jsou navýšeny o ,- Kč a výdaje jsou navýšeny o ,- Kč (příloha č. 1). Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje rozpočtové opatření č. 7/2016. Usnesení č. 292/2016 bylo přijato K bodu č. 3 Přidělení bytu č. 7 v č. p. 218 Horní Stropnice Rada obce projednala došlé žádosti, celkem bylo přijato 7 žádostí, a navrhuje přidělit byt Františku Valentovi, trvale bytem Světví 35, p. Trhové Sviny.

2 Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje přidělení bytu dle návrhu. Usnesení č. 293/2016 bylo přijato K bodu č. 4 Přidělení bytu č. 1 v č. p. 200 Horní Stropnice Rada obce projednala došlé žádosti, celkem bylo přijato 6 žádostí, a navrhuje přidělit byt mž. Truong Van Nhuong a Nguyen Thi Lien, oba trvale bytem Horní Stropnice 208, Horní Stropnice. Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje přidělení bytu dle návrhu. Výsledek hlasování: Pro: 3 Proti: 0 Zdržel se: 2 Usnesení č. 294/2016 bylo přijato K bodu č. 5 Příkazní smlouva mezi Obcí Horní Stropnice a Komunik s.r.o., České Budějovice Rada obce se seznámila se smlouvou mezi Obcí Horní Stropnice příkazce a Komunik s.r.o., České Budějovice příkazník. Předmětem smlouvy je obstarání záležitosti příkazce v rámci akce: Motorický park Horní Stropnice předložení do Programu rozvoje venkova, opatření: Neproduktivní investice v lesích Pokud bude dotace obci poskytnuta, zaplatí obec příkazníkovi 5 % vč. DPH z celkové hodnoty získané dotace. Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje příkazní smlouvu a pověřuje starostu k jejímu podpisu. Usnesení č. 295/2016 bylo přijato K bodu č. 6 Vyúčtování dotace 2015 SDH Horní Stropnice Rada obce se seznámila s vyúčtováním finanční dotace ve výši ,- Kč. Rada obce bere vyúčtování dotace na vědomí. K bodu č. 7 Žádost Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z.s., klub Radost, Prostějov o finanční dar Rada obce se seznámila s žádostí spolku, který žádá o finanční dar na realizaci akcí plánovaných na rok Po projednání žádosti rada obce navrhuje neposkytnout žádný finanční příspěvek, jelikož do našeho regionu obec poskytuje na obdobné činnosti cca 10,-Kč/obyvatel, tudíž cca ,- Kč/rok. Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje výše uvedený návrh. Usnesení č. 296/2016 bylo přijato K bodu č. 8 Nařízení Státní veterinární správy Státní veterinární správa nařizuje ochranná a zdolávací opatření v souvislosti s výskytem nebezpečné nákazy moru včelího plodu. Ochranné pásmo zahrnuje tyto katastrální území: Božejov u Nových Hradů, Buková u Nových Hradů, Byňov, Dlouhá Stropnice, Horní Stropnice, Mýtiny, Nakolice, Nové Hrady, Svébohy, Štiptoň, Těšínov, Údolí u Nových Hradů, Veveří u Nových Hradů a Žár u Nových Hradů. Rada obce bere nařízení Státní veterinární správy na vědomí a dále nařízení je ode dne vyvěšeno na úřední desce obce. K bodu č. 9 Porovnání všech položek výpočtu (kalkulace) cen pro vodné a stočné za rok 2015 a dosažené skutečnosti v témže roce od ČEVAK a.s., České Budějovice Spol. ČEVAK a.s., České Budějovice nám v souladu se zněním 36 odst. 5 a 8 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu v platném znění zaslala Porovnání všech položek výpočtu (kalkulace) cen pro vodné a stočné za rok 2015 k vyvěšení na úřední desce. Rada obce bere porovnání všech položek výpočtu na vědomí.

3 K bodu č. 10 Program, místo konání a projednání materiálů na IX. veřejné zasedání ZO Horní Stropnice dne a) Starosta obce informoval radu obce, že IX. veřejné zasedání ZO Horní Stropnice se uskuteční dne od 18:00 hod. v knihovně OÚ s tímto programem: 1. Zahájení 2. Informace z jednání rady obce 3. Informace o plnění usnesení zastupitelstva obce 4. Projednání a schválení změny č. 1, 2 a 3 ÚP Horní Stropnice 5. Diskuse 6. Závěr Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje termín a program IX. veřejného zasedání ZO Horní Stropnice. Usnesení č. 297/2016 bylo přijato b) Rada obce se seznámila s materiály, jež budou probírány na IX. veřejném zasedání ZO Horní Stropnice: k bodu 2 programu jednání není připomínek k bodu 3 programu jednání není připomínek k bodu 4 programu jednání není připomínek, RO doporučuje ZO schválit Návrh na usnesení: Rada obce navrhuje zastupitelstvu obce schválit jednotlivá doporučení. Usnesení č. 298/2016 bylo přijato K bodu č. 11 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene mezi Obcí Horní Stropnice a E.ON Distribuce, a. s., České Budějovice Rada obce se seznámila se smlouvou č /003 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene mezi Obcí Horní Stropnice povinná a E.ON Distribuce, a. s., České Budějovice oprávněná. Oprávněná bude realizovat na nemovitosti obce stavbu s názvem Horní Stropnice, K 664/1 kabel NN. Náhrada za věcné břemeno bude zřízena úplatně a to ve výši 5 000,- Kč bez DPH. Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene a pověřuje starostu k jejímu podpisu. Usnesení č. 299/2016 bylo přijato K bodu č. 12 Schválení cenové nabídky na úpravu veřejných prostranství při obecních bytových domech č.p. 218, 200, 199 v Horní Stropnici Místostarosta seznámil radu obce s cenovými nabídkami poptaných firem: - Jindřich DAVID, ZEMNÍ A STAVEBNÍ PRÁCE, Nová Ves u Č. Budějovic č. 118, IČ: ,- Kč bez DPH, - Jindřich JIŘÍK, zednictví, Lomec 35, Trhové Sviny, IČ: ,-Kč bez DPH, - SWIETELSKY stavební s.r.o., odštěpný závod Dopravní stavby JIH, oblast Vodohospodářské stavby, ČR České Budějovice, Branišovská 1713/35, IČ: ,- Kč bez DPH. Rada obce navrhuje, aby záměr Úprava veřejných prostranství při obecních bytových domech č.p. 218, 200, 199 v Horní Stropnici realizovala f. Jindřich DAVID, ZEMNÍ A STAVEBNÍ PRÁCE, Nová Ves u Č. Budějovic č. 118, IČ:

4 Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje výběr dodavatele dle předloženého návrhu a pověřuje starostu popřípadě místostarostu k uzavření smlouvy o dílo. Usnesení č. 300/2016 bylo přijato K bodu č. 13 Schválení nájmu k pozemku parc. č. 599/1 v kat. území Horní Stropnice ZO Horní Stropnice na svém veřejném zasedání dne schválilo výkup pozemku parc. č. 599/1 v kat. území Horní Stropnice od ČR Státní pozemkový úřad za cenu úředního odhadu (pozemek tvoří funkční celek s budovou č.p. 193 Horní Stropnice, ve které je provozována mateřská škola). Pro možný budoucí odprodej výše uvedené nemovitosti je zapotřebí nejdříve zažádat o užívání nemovité věci ve vlastnictví státu, se kterou je příslušný hospodařit SPÚ. Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje nájem nemovité věci pozemku parc. č. 599/1 v kat. území Horní Stropnice, kde obec bude vystupovat jako nájemce a SPÚ jako pronajímatel. Usnesení č. 301/2016 bylo přijato K bodu č. 14 Odprodej osobního vozidla Rada obce projednala odprodej nepotřebného vozidla, dříve užívaného lesním hospodářem. Návrh rady obce je vůz prodat přes autobazar v Hluboké nad Vltavou. Návrh na usnesení: Rada obce schvaluje prodej vozu přes autobazar v Hluboké nad Vltavou. Usnesení č. 302/2016 bylo přijato K bodu č. 15 Stavební, vodoprávní řízení, aj. - oznámení o zahájení vodoprávního řízení Horní Stropnice Olbramov - ČOV Obec Horní Stropnice (vyřizuje MěÚ Trhové Sviny, odbor životního prostředí); - návrh opatření obecné povahy Stanovení místní úpravy provozu na silnici II/154 v kat. území Bedřichov pro umístění 2 ks svislé dopravní značky A14 (zvěř) Myslivecký spolek Svébohy (vyřizuje MěÚ Trhové Sviny, odbor dopravy a silničního hospodářství); - oznámení o zahájení stavebního řízení Rybník Horní a Dolní v Šejbech SO 03 Účelové komunikace Andrea Peková Kopecká, Praha (vyřizuje MěÚ Trhové Sviny, odbor dopravy a silničního hospodářství); - oznámení o projednání návrhu Zprávy o uplatňování Zásad územního rozvoje Jčk ve znění 3. aktualizace v uplynulém období (vyřizuje Krajský úřad Jčk, odbor regionálního rozvoje, územního plánování, stavebního řádu a investic); - Rozhodnutí Manipulační řád pro vodní dílo Humenice na Stropnici Povodí Vltavy, s.p., Praha (vyřizuje Krajský úřad Jčk, odbor životního prostředí, zemědělství a lesnictví); - oznámení o zahájení správní řízení výjimka z ochranných podmínek zvláště chráněných živočichů Mgr. Michal Berec, Velešín (vyřizuje Krajský úřad Jčk, odbor životního prostředí, zemědělství a lesnictví); - územní souhlas Olbramov, K , ČOV kabel NN E.ON Distribuce a.s., České Budějovice (vyřizuje MěÚ Nové Hrady, stavební úřad); - oznámení zahájení územního řízení Novostavba RD v Hojné Vodě parc. č. 491/1, k.ú. Hojná Voda Ing. Petr Vokatý, České Budějovice (vyřizuje MěÚ Nové Hrady, stavební úřad);

5 - oznámení o rekonstrukci křížku v Rychnově u N. Hradů na hranici parcel 2001 a 2296 v kat. území Rychnov u N. Hradů pí. Gereková, Trnava a Novohradská renesance, z. s., Rychnov u N. Hradů. Rada obce bere na vědomí stavební a vodoprávní řízení, aj.. Dne: Zapsal: p. Vaněček Starosta: Václav Kučera Místostarosta: Ing. František Vaněček

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 20. 4. 2016 Číslo rady: 26/2016 Přítomni: p. Kučera, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher, Ing. Vaněček Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 1. 3. 2017 Číslo rady: 41/2017 Přítomni: p. Kučera, PaedDr. Baláš, Ing. Vaněček, p. Socher, pí. Valentová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 25. 5. 2015 Číslo rady: 10/2015 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 15. 2. 2018 Číslo rady: 56/2018 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, PaedDr. Baláš, Mgr. Golombek Omluveni: pí. Valentová Program jednání: 1. Kontrola

Více

Informační list obecního úřadu

Informační list obecního úřadu Informační list obecního úřadu Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - červen 2016 číslo 6 Měsíční plán: Čt So St Pá 16. 6. 18,00 hodin místní knihovna veřejné zasedání zastupitelstva obce 18. 6. 14,00

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 16. 11. 2015 Číslo rady: 18/2015 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 13. 6. 2018 Číslo rady: 62/2018 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, pí. Valentová Omluveni: PaedDr. Baláš Program jednání: 1. Kontrola

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 13. 7. 2016 Číslo rady: 30/2016 Přítomni: p. Kučera, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher, Ing. Vaněček Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 4. 1. 2018 Číslo rady: 54/2018 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, pí. Valentová, PaedDr. Baláš, Mgr. Golombek Program jednání: 1. Kontrola zápisu z

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 25. 9. 2017 Číslo rady: 49/2017 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, pí. Valentová, PaedDr. Baláš, p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce konané dne 18. 6. 2019 Číslo rady: 10/2019 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, PaedDr. Baláš, pí. Tesařová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání rady obce

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 26. 4. 2017 Číslo rady: 43/2017 Přítomni: p. Kučera, PaedDr. Baláš, Ing. Vaněček, pí. Valentová, p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce konané dne 26. 11. 2018 Číslo rady: 2/2018 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, PaedDr. Baláš, pí. Tesařová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání rady obce

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 9. 5. 2018 Číslo rady: 60/2018 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, PaedDr. Baláš, Mgr. Golombek, pí. Valentová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 18. 2. 2019 Číslo rady: 4/2019 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, PaedDr. Baláš, pí. Tesařová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 17. 9. 2018 Číslo rady: 66/2018 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, pí. Valentová, Mgr. Golombek, PaedDr. Baláš Program jednání: 1. Kontrola zápisu z

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 14. 8. 2019 Číslo rady: 13/2019 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, pí. Tesařová Omluveni: PaedDr. Baláš Program jednání: 1. Kontrola

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 10. 10. 2016 Číslo rady: 33/2016 Přítomni: p. Kučera, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher, Ing. Vaněček Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 30. 1. 2017 Číslo rady: 39/2017 Přítomni: p. Kučera, PaedDr. Baláš, Ing. Vaněček, p. Socher, pí. Valentová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 27. 11. 2017 Číslo rady: 52/2017 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, pí. Valentová, PaedDr. Baláš Omluveni: p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 6. 5. 2019 Číslo rady: 8/2019 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, PaedDr. Baláš, pí. Tesařová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 11. 3. 2019 Číslo rady: 5/2019 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, PaedDr. Baláš, pí. Tesařová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 26. 9. 2017 Číslo ZO: XVI/2017 Přítomno zastupitelů: 13 Nepřítomni a omluveni: p. Šupler, p. Vrbata Nepřítomni a neomluveni:

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 13. 12. 2017 Číslo rady: 53/2017 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, pí. Valentová, PaedDr. Baláš, Mgr. Golombek Program jednání: 1. Kontrola zápisu

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 45. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 45. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 45. schůze městské rady ze dne 4.5.2016 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady Miroslav

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 15. 2. 2017 Číslo rady: 40/2017 Přítomni: p. Kučera, PaedDr. Baláš, Ing. Vaněček, p. Socher, pí. Valentová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis z jednání XX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání XX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání XX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 31. 5. 2018 Číslo ZO: XX/2018 Přítomno zastupitelů: 13 Nepřítomni a omluveni: p. Přibyl Nepřítomni a neomluveni: p.

Více

Zápis z jednání XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 14. 12. 2017 Číslo ZO: XVIII/2017 Přítomno zastupitelů: 12 Nepřítomni a omluveni: p. Přibyl, p. Stejskal, p. Vrbata

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 6. 3. 2018 Číslo rady: 57/2018 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, PaedDr. Baláš, Mgr. Golombek, pí. Valentová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z

Více

Zápis z XII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z XII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z XII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 15. 12. 2016 Číslo ZO: XII/2016 Přítomno zastupitelů: 14 Nepřítomni a omluveni: pí. Raabová Nepřítomni a neomluveni: 0 Přítomno

Více

Zápis z XIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z XIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z XIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 14. 3. 2017 Číslo ZO: XIII/2017 Přítomno zastupitelů: 14 Nepřítomni a omluveni: 0 Nepřítomni a neomluveni: p. Vrbata Přítomno

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne 26.11.2018 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 14. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 14. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 14. schůze městské rady ze dne 01.04.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Miroslav Vrchota, člen rady s hlasem

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 30. 8. 2016 Číslo rady: 32/2016 Přítomni: p. Kučera, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, Ing. Vaněček, p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis z 57. schůze městské rady ze dne

Zápis z 57. schůze městské rady ze dne Zápis z 57. schůze městské rady ze dne 16.7.2012 Přítomni: členové rady: Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Jiří Vicány, člen rady s hlasem poradním: Jana Káplová, tajemnice

Více

Zápis z jednání XXI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání XXI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání XXI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 30. 8. 2018 Číslo ZO: XXI/2018 Přítomno zastupitelů: 14 Nepřítomni a omluveni: p. Vrbata Nepřítomni a neomluveni:

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 34. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 34. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 34. schůze městské rady ze dne 16.12.2015 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - březen 2019 číslo 3

Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - březen 2019 číslo 3 Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - březen 2019 číslo 3 Měsíční plán: Čt 7. 3. 18:00 hodin místní knihovna veřejné zasedání zastupitelstva obce St 13. 3. 13,30 hodin klubovna na faře setkání důchodců

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní konané dne 10. 4. 2019 Číslo rady: 7/2019 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, PaedDr. Baláš, pí. Tesařová Další přítomní: Ing. Raabová, Ph.D. (pí. Raabová

Více

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016.

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 9 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Z á p i s. z XX. jednání zastupitelstva Obce Horní Stropnice konaného

Z á p i s. z XX. jednání zastupitelstva Obce Horní Stropnice konaného Z á p i s z XX. jednání zastupitelstva Obce Horní Stropnice konaného 11. 9. 2014 Číslo zastupitelstva: XX/2014 Přítomno zastupitelů: 13 (p. Veselý se dostavil po zahájení jednání před schválením programu

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z X. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z X. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z X. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 16. 6. 2016 Číslo ZO: X/2016 Přítomno zastupitelů: 12 Nepřítomni a omluveni: pí. Raabová, p. Golombek, p. Přibyl Nepřítomni

Více

Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 3. 2. 2014 Číslo rady: 56/2014 Přítomni: PaedDr. Baláš, Mgr. Golombek, p. Kučera, p. Socher Neomluven: p. Vlk Program jednání: 1. Kontrola zápisu z

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 6. schůze městské rady ze dne 07.01.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis z jednání XIV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání XIV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání XIV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 11. 5. 2017 Číslo ZO: XIV/2017 Přítomno zastupitelů: 12 Nepřítomni a omluveni: pí. Raabová, p. Přibyl, p. Šulista

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. května Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. května Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. května 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 4 / 2 0 0 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni: p. Ohrazda, Trapl,

Více

b) návrh na ověřovatele zápisu: p. Šulista, pí. Valentová Hlasování: pro: 14 proti: 0 zdrželi se: p. Šulista

b) návrh na ověřovatele zápisu: p. Šulista, pí. Valentová Hlasování: pro: 14 proti: 0 zdrželi se: p. Šulista Zápis z V. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 3. 9. 2015 Číslo ZO: V/2015 Přítomno zastupitelů: 15 Přítomno občanů: 15 K bodu č. 1 Starosta zahájil zasedání ZO Horní Stropnice.

Více

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří.

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Přítomni: 9 členů ZO, 3 občané, viz prezenční listina Omluveni: 0 Neomluveni:

Více

Zápis z 69. schůze městské rady ze dne

Zápis z 69. schůze městské rady ze dne Zápis z 69. schůze městské rady ze dne 12.12.2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Jiří Vicány, člen rady s hlasem poradním: Jana Káplová, tajemnice

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z 77. schůze městské rady ze dne

Zápis z 77. schůze městské rady ze dne Zápis z 77. schůze městské rady ze dne 18.3.2013 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne 2. 5. 2019 Přítomni: Jan Kudrle, Karel Sokol, Monika Kubařová, Pavla Rácová, Vladimír Krejčí, Josef Topka, Jiří Pavelka, Vladislav Prokop Omluveni: Dana

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 111. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 111. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 111. schůze městské rady ze dne 15.4.2014 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Jiří Vicány,

Více

Z á p i s. z II. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Horní Stropnice konaného dne

Z á p i s. z II. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Horní Stropnice konaného dne Z á p i s z II. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Horní Stropnice konaného dne 17. 12. 2014 Číslo ZO: II/2014 Přítomno zastupitelů: 14 omluven: 1 - p. Přibyl Přítomno občanů: 14 K b o d u č. 1 Starosta

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce dne 4. 5. 2011

Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce dne 4. 5. 2011 Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce dne 4. 5. 2011 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne

Zápis. z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání Rady obce Horní Stropnice konané dne 14. 1. 2019 Číslo rady: 3/2019 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, Mgr. Golombek, PaedDr. Baláš, pí. Tesařová Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014 konaného v budově OÚ OBEC SVÉMYSLICE Svémyslice 18, 250 91 Zeleneč v Čechách IČ : 00639672, DIČ: CZ 00639672 tel./fax: 281925183, info@svemyslice.eu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014

Více

3.) Příkazní smlouvy na dotace, dotace

3.) Příkazní smlouvy na dotace, dotace Usnesení 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice, konaného dne 25.2.2019 v 18,00 hodin v Úžicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č. 1 0 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 1 0 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 1 0 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 4.10. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Přítomni: p. Kápl, Ing. Formánek, Ing. Kaněra, Mgr. Klavíková, Ing. Kožmín, Ing. Malát,

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 31. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 31. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 31. schůze městské rady ze dne 18.11.2015 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 1. 2. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - červen 2015 číslo 6

Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - červen 2015 číslo 6 Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - červen 2015 číslo 6 Měsíční plán: Čt So Pá So St 11. 6. 18,00 hodin místní knihovna veřejné zasedání zastupitelstva obce 13. 6. 13,00 hodin koupaliště v Horní Stropnici

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 30-14 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 12.12.2014. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.01.2016 Termín: středa 20.01.2016 od 20 hodin, OÚ Nedrahovice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 9. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 9. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 9. schůze městské rady ze dne 18.02.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

Usnesení č. 47 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 31. ledna 2018 v přednáškové místnosti Muzea

Usnesení č. 47 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 31. ledna 2018 v přednáškové místnosti Muzea Usnesení č. 47 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 31. ledna 2018 v přednáškové místnosti Muzea Přítomni: Janderka Richard, Kolegar Michal, Nováková Helena, Ing. Palásková Věra,

Více

Informační list obecního úřadu

Informační list obecního úřadu Informační list obecního úřadu Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - listopad 2016 číslo 11 Měsíční plán: St 16. 11. 20,00 hodin taneční sál KD. T. Sviny Tara Fuki duo zpívajících violoncellistek vstupné

Více

Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - leden 2017 číslo 1

Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - leden 2017 číslo 1 Vydává Obecní úřad - Horní Stropnice - leden 2017 číslo 1 Měsíční plán: Čt 19. 1. 18,00 hodin Kulturně spolkový dům Nové Hrady cestovatelské promítání: Santiago de Compostelo srdečně Vás zve cestovatel

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne 5.9.2019 Přítomni: Ing. Jan Kudrle, Karel Sokol Bc., Monika Kubařová, Pavla Rácová, Josef Topka, Jiří Pavelka, Dana Machová Omluveni: Ing. Vladislav Prokop,

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2017 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2017 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2017 ze dne 19.8. 2017 Místo konání: Obec Písečné knihovna, Písečné 25 Doba konání: sobota 19.8. 2017, 19.00 hod Přítomni: viz. prezenční listina, 5 členů

Více

Usnesení z 63. zasedání Rady obce Moravský Písek konaného dne Rada obce bere na vědomí:

Usnesení z 63. zasedání Rady obce Moravský Písek konaného dne Rada obce bere na vědomí: Usnesení z 63. zasedání Rady obce Moravský Písek konaného dne 31. 7. 2017 Rada obce bere na vědomí: 1) Informaci místostarosty o plnění usnesení z minulých zasedání, úkoly jsou plněny průběžně. 2) Informace

Více

Zápis z 54. schůze městské rady ze dne

Zápis z 54. schůze městské rady ze dne Zápis z 54. schůze městské rady ze dne 30.5.2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Jiří Vicány, člen rady s hlasem

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

Zápis ze 17. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis ze 17. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis ze 17. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 03. 2016 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

OBEC HEŘMANICE. Výpis usnesení ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne

OBEC HEŘMANICE. Výpis usnesení ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne OBEC HEŘMANICE Výpis usnesení ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne 22.2. 2018 Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů podle

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 09. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 44. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne 18. 6. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 94. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 94. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 94. schůze městské rady ze dne 13.12.2017 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady Miroslav

Více