ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU CLOUDOVOU SLUŽBU Verze ze dne 30/09/2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU CLOUDOVOU SLUŽBU Verze ze dne 30/09/2015"

Transkript

1 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU CLOUDOVOU SLUŽBU Verze ze dne 30/09/2015 ČLÁNEK 1: UPLATNĚNÍ PODMÍNEK 1.1 Společnost OVH Hosting Limited ( dodavatel ) bude poskytovat službu OVH Public Cloud Service ( služby ) zákazníkovi a zákazník bude tyto služby hradit v souladu s těmito podmínkami a všeobecnými podmínkami, kterými se řídí smlouva mezi smluvními stranami na úkor jakýchkoli dalších podmínek nebo ujednání, ať jsou navrženy zákazníkem, předpokládány zákonem, vycházejí z obchodních zvyklostí, praxe, historie obchodování aj. ( smlouva ). 1.2 Tyto zvláštní podmínky a ujednání doplňují všeobecné podmínky a ujednání ke službě, vydané dodavatelem, a jejich účelem je stanovení podmínek, především technických a finančních, které jsou součástí služeb, k jejichž poskytování se zákazník zaváže. V případě rozporu mezi těmito podmínkami a všeobecnými podmínkami jsou určující tyto podmínky. 1.3 Používané pojmy jsou definovány ve slovníku OVH, který je možné nalézt na webových stránkách dodavatele. ČLÁNEK 2: PROSTŘEDKY 2.1 V kontextu poskytování služeb bude dodavatel poskytovat zákazníkovi jednu či několik instancí a/nebo jeden či několik kontejnerů pro ukládání objektů. 2.2 Instance jsou poskytovány s vyhrazeným úložným prostorem a částí RAM a procesorových prostředků hostitelského serveru. V závislosti na konfiguraci a typu instance zvolené zákazníkem je objem přidělených prostředků paměti RAM a procesoru zákazníkovi buďto garantován (instance RAM a instance CPU), nebo jej zákazník sdílí s ostatními uživateli, kteří mají nainstalovanou jednu nebo více instancí na stejném hostitelském serveru. Jsou-li prostředky sdíleny, nelze garantovat výkon. 2.3 Po celou dobu trvání odběru dodavatel poskytuje zákazníkovi rozhraní pro správu umožňující správu služeb, konfiguraci jejich instancí a kontejnerů pro ukládání objektů (vytváření, odstraňování atd.) a načítání jejich výpisů použití. 2.4 Zákazník a široká veřejnost má přístup k infrastruktuře dodavatele prostřednictvím internetu, kde jsou instance a kontejnery pro ukládání objektů zpřístupněny. Zákazník musí mít k dispozici internetové připojení, aby se mohl přihlásit k rozhraní pro správu

2 a přistupovat ke službě a je také výhradně odpovědný za výše uvedené internetové připojení, především jeho dostupnost, spolehlivost a zabezpečení. ČLÁNEK 3: TECHNICKÁ PODPORA 3.1 Jestliže je dodavatel odpovědný za jakékoli narušení služby, zákazník má právo kontaktovat podporu prostřednictvím rozhraní pro správu nebo pomocí kontaktů uvedených na webových stránkách dodavatele. ČLÁNEK 4: PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ SLUŽEB 4.1 Zákazník se registruje k odběru služeb na webových stránkách dodavatele a musí zaregistrovat platební metodu, která se bude používat pro úhrady faktur vystavených za služby v souladu s podmínkami uvedenými v článku 14 níže. 4.2 Od okamžiku aktivace služeb dodavatelem má zákazník možnost vytvářet instance v rozhraní pro správu. 4.3 Dodavatel poskytuje zákazníkovi různé konfigurace instance, které jsou popsány na webových stránkách dodavatele. 4.4 Zákazník se zavazuje pečlivě zvážit každou dostupnou konfiguraci instance před jejím zvolením. Proto je zákazník odpovědný za definování konfigurace a operačního systému, které mohou nejlépe splnit jeho očekávání a potřeby. 4.5 Jakákoli instance pronajatá od dodavatele musí mít geograficky lokalizovanou adresu IPv4 ve fyzickém umístění instance. 4.6 Hardwarové prostředky (hostitelský server, úložný prostor atd.) a instance pronajatá zákazníkem zůstanou výhradním vlastnictvím dodavatele. 4.7 Zákazník je výhradním správcem svojí instance. Dodavatel se za žádných okolností nepodílí na správě instancí zákazníka. A podobně, zákazník nese výhradní odpovědnost za používání kontejneru pro ukládání objektů, který je mu poskytován. 4.8 Dodavatel odpovídá za správu infrastruktury (hardware, síť, hostitelské servery, disky), na které jsou instance a kontejnery pro ukládání objektů zpřístupněné zákazníkovi konfigurovány. 4.9 Zákazník potvrzuje, že má všechny nezbytné technické znalosti pro zajištění řádné správy prostředků (instancí a kontejnerů pro ukládání objektů) poskytovaných dodavatelem a zálohování dat uložených v těchto prostředcích. Zákazník se také zavazuje seznámit se s dokumentací týkající se služeb poskytovaných dodavatelem Zákazník má právo instalovat software do těchto instancí. Zákazník nese výhradní odpovědnost za tyto instalace a dodavatel neodpovídá za žádná selhání správné funkce instance zapříčiněná takovými instalacemi.

3 4.11 Zákazník se zavazuje dodržovat licenční podmínky a podmínky používání operačního systému, ve kterém je instance dodavatelem nakonfigurována, a licenční podmínky a podmínky používání aplikací, které jsou v některých případech dodavatelem předem nainstalovány v instanci Dodavatel si vyhrazuje právo upravovat operační systémy a aplikace, které předem nainstaloval v instanci, především prostřednictvím aktualizací a/nebo upgradem verzí, které uzná za vhodné dle vlastního uvážení Zákazník může také provádět operace údržby a aktualizace výše zmíněných operačních systémů a aplikací předem nainstalovaných v instanci. V takovém případě zákazník přebírá plnou odpovědnost a dodavatel za žádných okolností nenese odpovědnost, včetně mimo jiné případů, kdy jsou zmíněné operace (údržba, aktualizace atd.) prováděny v rozporu s platnými podmínkami užívání / licenčními podmínkami nebo kdy instance po operacích údržby nebo aktualizacích provedených zákazníkem nefunguje správně Příslušné licenční podmínky a podmínky užívání výše zmíněných aplikací a operačních systémů jsou zákazníkovi poskytovány buďto při první objednávce instance nakonfigurované s těmito předem nainstalovanými systémy a/nebo softwarem, nebo jsou zákazníkovi zpřístupněny prostřednictvím webových stránek dodavatele nebo webových stránek softwarové společnosti Dodavatel si vyhrazuje právo omezit přístup k určitým portům, které považuje za citlivé, v rámci ochrany infrastruktury. A podobně, zákazník bere na vědomí, že UDP/ICMP toky jsou omezeny Zákazník má možnost prostřednictvím rozhraní pro správu zvýšit nebo snížit počet svých instancí a objem dat ukládaných ve svých kontejnerech pro ukládání objektů. Také může měnit instance poskytované dodavatelem pro změnu konfigurace. Tyto změny jsou prováděny asynchronně na žádost zákazníka. Zákazník vytvoří požadavek v rozhraní pro správu nebo rozhraní API dodavatele Dodavatel si vyhrazuje právo omezit nebo blokovat určitou funkci instance v zájmu zajištění bezpečnosti infrastruktury. Dodavatel informuje zákazníka o realizaci těchto omezení, je-li to možné Zákazník se zavazuje využívat službu na základě dobrého vzájemného porozumění. ČLÁNEK 5: POVINNOSTI DODAVATELE 5.1 Dodavatel poskytuje služby s náležitou péčí a schopnostmi, v souladu s osvědčenými postupy v daném oboru. 5.2 Dodavatel se zavazuje:

4 a) zajistit správu svojí infrastruktury a hostitelských serverů, b) udržovat hostitelský server ve funkčním stavu. Dodavatel vyvine náležité úsilí pro výměnu jakýchkoli vadných součástí hostitelského serveru, jak nejrychleji to bude možné, s výjimkou případů, kdy dodavatel není přímo odpovědný za případné selhání, nebo v situacích, kdy oprava nebo výměna vyžaduje přerušení služby přesahující obvyklou dobu výměny. Ve druhém uvedeném případu dodavatel upozorní zákazníka, jakmile je to rozumně proveditelné. c) zpřístupnit instance a kontejnery pro ukládání objektů zákazníkovi v souladu s ustanoveními článku 12 této smlouvy; dodavatel si vyhrazuje právo přerušit služby za účelem provedení technického zásahu pro zlepšení jejich fungování, d) v případě oznámení incidentu zákazníkem provést co nejdříve zásah, pokud tento incident nebyl zapříčiněn nesprávným použitím instance nebo kontejnerů pro ukládání objektů zákazníkem, e) zajistit udržování kvality svých nástrojů v souladu s osvědčenými postupy v daném oboru a pravidly a zvyklostmi dané profese. ČLÁNEK 6: ODPOVĚDNOST DODAVATELE 6.1 Dodavatel není odpovědný za žádné informace, zvuk, text, obrazy, položky a další obsah přístupný na webových stránkách hostovaných zákazníkem v rámci jeho využívání služeb, přenášených nebo odesílaných zákazníkem nebo jakýmkoli uživatelem těchto webových stránek. 6.2 Dodavatel neodpovídá za žádné částečné nebo úplné nedodržení svých povinností v důsledku selhání na straně operátorů internetových sítí a především poskytovatelů internetového připojení využívaného zákazníkem. 6.3 Dodavatel nezálohuje konkrétní data v instancích nebo kontejnerech pro ukládání objektů zákazníka. Proto je povinností zákazníka přijmout všechna nezbytná opatření pro zálohování jeho dat pro případ ztráty nebo narušení svěřených dat, bez ohledu na příčinu, včetně příčin, které nejsou výslovně uvedeny v této smlouvě. Dodavatel neposkytuje žádné záruky v souvislosti s využíváním služeb zákazníkem, především záruky související se zabezpečením a ochranou těchto dat. ČLÁNEK 7: POVINNOSTI A ODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA 7.1 Zákazník jedná jako samostatný subjekt a nese veškerá rizika související s jeho aktivitami při využívání služeb. Zákazník je výhradně odpovědný za služby a webové stránky, které hostuje v poskytované instanci a kontejneru pro ukládání objektů, a obsah přenášených, šířených nebo shromažďovaných dat, zpracování a aktualizaci dat a všech souborů, především souborů s adresami.

5 7.2 Zákazník musí vždy dodržovat předpisy Evropské Unie (elektronické komunikační sítě a služby) (ochrana soukromí a elektronická komunikace) Dodavatel zaručuje pouze přístup ke službám umožňující zákazníkovi ukládání jeho dat a dat jeho zákazníků. 7.4 Zákazník učiní všechny dostupné technické kroky pro zajištění uchování protokolů připojení nebo jakýchkoli dat, která mohou komukoli umožnit identifikaci libovolné osoby podílející se na vytváření obsahu pro dané služby, jehož poskytovatelem je zákazník, v souladu s platnou legislativou a bude vždy dodržovat předpisy PEC. 7.5 Zákazník se zavazuje respektovat práva třetích stran, práva jednotlivců a práva k duševnímu vlastnictví, například autorská práva, patentová práva nebo ochranné známky. Dodavatel neodpovídá za obsah jakýchkoli přenášených, šířených nebo shromažďovaných dat, zpracování či aktualizace dat ani za žádné soubory, jmenovitě soubory s adresami jakéhokoli druhu. 7.6 Zákazník má zakázáno veřejně zpřístupňovat jakékoli soubory nebo odkazy porušující práva k duševnímu vlastnictví náležející třetím stranám prostřednictvím webových stránek hostovaných v jeho instanci. 7.7 Zákazník nebude využívat služeb k implementaci služeb, které uživatelům umožňují stahování a nahrávání velkého množství souborů z/na platformy určené k hostování souborů. 7.8 Zákazník se zavazuje hradit všechny nezbytné licence v případě využívání softwaru třetích stran při využívání těchto služeb. 7.9 Zákazník je obeznámen s tím, že nedovolené aktivity prováděné v celé instanci či kontejneru pro ukládání objektů nebo v jejich části poskytované zákazníkovi mohou mít vážné právní dopady. Dodavatel nepřijímá žádnou odpovědnost, ať již výhradní, nebo sdílenou, především za využívání dat zpřístupněných zákazníkem uživatelům internetu Případné použití prokazatelných technik rozesílání nevyžádané pošty na internetu zákazníkem vede k přerušení služeb a ukončení platnosti této smlouvy bez předchozího oznámení. Zákazník má také zakázáno provádět jakékoli útočné aktivity a jakékoli pokusy o narušení z instance (včetně mimo jiné: skenování portů, odposlechu síťové komunikace, předstírání identity) a jakékoli aktivity nebo kontroverzní chování, jako výměnu provozu (Hitleap, Jingling), Black Hat SEO (stahování a nahrávání videí z a na online herní platformy), dolování krypto-měn, video herní boty atd. V takových případech si dodavatel vyhrazuje právo pozastavit službu a okamžitě ukončit smlouvu bez dopadu na právo dodavatele uplatňovat nároky z jakýchkoli škod způsobených zákazníkem Zákazník nese výhradní odpovědnost za důsledky jakéhokoli selhání jeho instancí a kontejneru pro ukládání objektů způsobené libovolným využíváním služeb

6 jeho zaměstnanci nebo jakýmkoli personálem, kterým zákazník poskytne svá hesla a další prostředky přístupu (například přístupové klíče SSH nebo tokeny OpenStack). A podobně, zákazník nese výhradní odpovědnost za důsledky ztráty hesel nebo jiných prostředků přístupu V zájmu udržení úrovně služby v instanci zákazníka a všech serverů v rámci infrastruktury si dodavatel vyhrazuje právo vyžádat si u zákazníka aktualizaci operačního systému používaného v instanci a všech aplikací předem nainstalovaných dodavatelem, je-li zjištěna jejich zranitelnost z hlediska zabezpečení. Nepostupuje-li zákazník v souladu s těmito požadavky, dodavatel si vyhrazuje právo odpojit instanci, kontejner pro ukládání objektů a infrastrukturu od internetu A podobně, v případě, že dodavatel zjistí, že instance nebo ukládání objektů představuje bezpečnostní riziko, může zákazníkovi poslat , kterým jej informuje, že instance nebo kontejner pro ukládání objektů bude znovu nainstalován nebo odstraněn v zájmu zachování integrity instance nebo kontejneru pro ukládání objektů a celé infrastruktury. Dodavatel si vyhrazuje právo odpojit instanci a kontejner pro ukládání objektů od internetu během instalace instance zákazníkem. Zákazník odpovídá za přenos dat z napadeného nebo poškozeného systému do nového systému. Za instalaci nového systému odpovídá výhradně dodavatel Zákazník nesmí ze své instance odesílat nevyžádané y či spam a musí vždy dodržovat předpisy PEC o odesílání nevyžádaných elektronických sdělení. Pokud zákazník nedodrží toto ujednání, dodavatel si vyhrazuje právo pozastavit služby vzhledem k instanci, ze které byly tyto nevyžádané y odesílány, a/nebo ukončit smlouvu Zákazník bere na vědomí, že z bezpečnostních důvodů mohou být některé funkce a protokoly (například IRC nebo pear-to-pear výměna souborů) v rámci služeb omezeny. Anonymizační služby (proxy) a sdílení dekódovacích karet (CCCam nebo ekvivalentní) jsou v rámci služeb zakázány Za žádných okolností nemá dodavatel žádnou povinnost vzhledem ke cloudovým výpočetním technologiím, které využívá pro správu instancí a kontejnerů pro ukládání objektů zákazníka, zajišťovat zachování dat zákazníka. Veškerá opatření pro zajištění zálohování dat spadají pod výhradní odpovědnost zákazníka Zákazník je odpovědný za úhradu všech licencí nebo užívacích práv smluvně zjednaných s dodavatelem. Pokud tak zákazník neučiní, dodavatel si vyhrazuje právo pozastavit služby bez předchozího upozornění Dodavatel si vyhrazuje právo provádět kontroly pro zajištění využívání služeb zákazníkem v souladu s touto smlouvou Dodavatel si vyhrazuje právo pozastavit služby bez předchozího oznámení v souladu s ustanoveními uvedenými v článku 8 těchto všeobecných podmínek a ujednání dodavatele a pokud zákazník poruší kterékoli ze zvláštních a všeobecných

7 podmínek dodavatele, jakékoli platné zákony a předpisy nebo jakákoli příslušná práva třetích stran. ČLÁNEK 8: OPATŘENÍ PRO ZABRÁNĚNÍ ROZESÍLÁNÍ NEVYŽÁDANÝCH SDĚLENÍ ZE SÍTĚ DODAVATELE 8.1 Dodavatel implementuje systém technických opatření určených k zabránění odesílání podvodných ů a nevyžádaných sdělení z jeho infrastruktury. 8.2 Dále k článku 8.1 bude dodavatel monitorovat odchozí provoz ze služby k portu 25 (SMTP server) na internetu, což zahrnuje monitorování provozu pomocí automatizovaných nástrojů. 8.3 Odchozí provoz uvedený v článku 8.2 musí být monitorován dodavatelem se zpožděním několika sekund namísto jeho filtrování nebo zachytávání. Tyto operace musí být prováděny dodavatelem souběžně a za žádných okolností ne přímo mezi službami a internetem. 8.4 Dodavatel nesmí provádět žádné značení ů a nesmí nijak upravovat y odesílané zákazníkem. Dodavatel během provádění těchto operací neuchovává žádné informace s výjimkou statistických dat. 8.5 Operace uvedená v článku 8.2 je prováděna pravidelně a plně automaticky dodavatelem a zákazník bere na vědomí, že na monitorování provozu na portu 25 se nepodílejí žádné osoby (port SMTP). 8.6 V případě odchozího provozu ze serveru zákazníka obsahujícího y, které jsou identifikovány jako spam, nebo podvodné y, dodavatel informuje zákazníka prostřednictvím u a zablokuje SMTP port serveru. 8.7 Dodavatel neuchovává žádné kopie ů odeslaných ze SMTP portu služby, i když jsou identifikovány jako spam. 8.8 Zákazník může požádat o odblokování SMTP portu prostřednictvím svého rozhraní pro správu. 8.9 Jakýkoli nový identifikovaný jako spam má za následek nové zablokování SMTP portu dodavatelem na delší dobu určenou na základě rozumného uvážení dodavatele V případě třetího zablokování SMTP portu dodavatelem si dodavatel vyhrazuje právo zamítnout jakýkoli další požadavek na odblokování SMTP portu. ČLÁNEK 9: ZMÍRNĚNÍ DOPADŮ ÚTOKU (ochrana proti útokům typu DOS a DDoS) 9.1 Dodavatel implementuje ochranu proti pokusům o nabourávání systémů útoky typu DOS a DDoS (distribuované odmítnutí služby), pokud jsou tyto útoky prováděny

8 způsobem považovaným dodavatelem za dostatečně závažný, aby zaručil takovou ochranu. Při implementaci takové ochrany dodavatel vyvine adekvátní úsilí pro zajištění zachování provozu služeb zákazníka v průběhu útoku DOS nebo DDoS. 9.2 Funkce uvedená v článku 9.1 zahrnuje monitorování provozu odesílaného do zákaznických služeb z prostoru mimo síť dodavatele. Provoz identifikovaný jako nelegitimní bude poté dodavatelem zamítnut před vstupem do infrastruktury zákazníka, a tak umožní legitimním uživatelům přístup k aplikacím poskytovaným zákazníkem i navzdory útoku. 9.3 Jako výsledek vysoké technické úrovně služby nelze některé útoky odhalit pomocí ochranných opatření implementovaných dodavatelem. Ochranná opatření popsaná v článcích 9.1 a 9.2 se neuplatňují v případě útoků, jako je SQL injection, použití hrubé síly, zneužití zranitelnosti nebo útoků podobné povahy. V takových případech může být infrastruktura a služba dočasně pozastavena a znepřístupněna. 9.4 Vzhledem k povaze potenciálních útoků DOS nebo DDoS a jejich složitosti dodavatel implementuje různé úrovně ochrany provozu za účelem ochrany své infrastruktury a služeb. 9.5 Zmírnění dopadů útoku DOS nebo DDoS je aktivováno pouze při odhalení útoku nástroji dodavatele po dobu, která není pevně určena, a deaktivováno, jakmile je útok a nelegitimní provoz ukončen. Proto až do aktivace funkce zmírnění dopadů služba řeší útok přímo, což může vést k dočasné nedostupnosti služby. 9.6 Jakmile je odhalen útok a automaticky aktivována funkce zmírnění dopadů, dojde k její deaktivaci až po 26 hodinách. 9.7 V době, kde je aktivována funkce zmírnění dopadů útoku, dodavatel nezaručuje přístupnost aplikací zákazníka, ale vyvine snahu o omezení dopadu útoku DOS nebo DDOS na služby zákazníka a na svoji infrastrukturu. 9.8 Pokud je i přes aktivaci funkce zmírnění dopadů útoku tento útok DOS nebo DDOS takové povahy, že negativně ovlivní integritu infrastruktury dodavatele nebo infrastruktury jiných zákazníků dodavatele, dodavatel posílí svá ochranná opatření, což může vést ke zhoršení služeb zákazníka nebo dopadům na jejich dostupnost, za které dodavatel nenese odpovědnost. 9.9 V případě, že část provozu generovaného útokem DOS nebo DDOS není odhalena pomocí vybavení dodavatele a dostane se ke službám zákazníka, účinnost funkce zmírnění dopadů útoku závisí také na vhodné konfiguraci služeb zákazníka. Proto musí zákazník zajistit odpovídající prostředky pro řádnou správu konfigurace služeb zákazníka Zákazník nese výhradní odpovědnost za zajištění zabezpečení svých služeb, implementaci bezpečnostních nástrojů (firewall atd.), pravidelné aktualizace svého systému, zálohování svých dat a zajištění bezpečnost svého softwaru (skriptů, kódu atd.).

9 ČLÁNEK 10: GEOGRAFICKÁ LOKALIZACE 10.1 V době vytvoření instance nebo kontejneru pro ukládání objektů si zákazník zvolí umístění svojí služby mezi dostupnými datovými centry Zákazník bere na vědomí a přijímá skutečnost, že tato umístění také podléhají legislativě platné na území, na kterém je instalován jeho hardware a kde jsou uložena jeho data Zákazník proto bere na vědomí možnost dodavatele pozastavit službu v případě, že je použita k zakázané aktivitě ve fyzickém umístění hardwaru poskytovaného dodavatelem A podobně, co se týká geograficky lokalizované IP adresy, zákazník se zavazuje zajistit, aby službu nevyužíval k porušování legislativy platné v zemi, pro kterou je IP adresa deklarována. Pokud zákazník využívá službu tímto způsobem, dodavatel může být přinucen k pozastavení všech geograficky lokalizovaných IP adres zákazníka. ČLÁNEK 11: SNÍMKY INSTANCE 11.1 Dodavatel poskytuje funkci umožňující zákazníkovi vytváření okamžitých kopií (nebo-li snímků ) instance Dodavatel upozorní zákazníka, že snímek nepředstavuje trvalou zálohu dat v instanci. Jedná se spíše o okamžitou kopii instance. Z toho důvodu snímek za žádných okolností nezbavuje zákazníka povinnosti zálohovat svá data v souladu s článkem 7 této smlouvy Snímky mají standardně neomezené trvání a jsou fakturovány podle podmínek stanovených v článku 14 níže Zákazník může svoji instanci uloženou ve snímku obnovit. V tomto případě budou jakákoli data v instanci vymazána a budou obnovena data uložená ve vybraném snímku. ČLÁNEK 12: SMLOUVA O ÚROVNI POSKYTOVANÝCH SLUŽEB (SLA) 12.1 Dodavatel vyvine náležité úsilí ke splnění následujících cílů úrovně služeb: (a) Instance a interní síť dodavatele: Měsíční míra dostupnosti: 99,999 % (b) Úložiště objektů: Měsíční míra dostupnosti: 99,9 % Měsíční míra dostupnosti dat uložených v kontejneru pro ukládání objektů: 99,999 %.

10 Pojem měsíční míra dostupnosti označuje celkový počet minut v měsíci mínus počet minut nedostupnosti v daném měsíci, děleno celkovým počtem minut v daném měsíci. Pojem nedostupnost označuje ztrátu přístupu a neschopnost znovuspuštění kontejneru pro ukládání objektů zákazníka po dobu více než tří (3) po sobě následujících minut od okamžiku otevření tiketu pro incident zákazníkem. Pojem Odolnost označuje schopnost dodavatele poskytovat zákazníkovi znovu přístup k datům, která byla uložena v kontejneru pro ukládání objektů před incidentem způsobujícím nedostupnost, který byl náležitě upozorněn (viz následující podmínky). Cíle úrovně služeb popsané v článku 12.1 výše jsou uplatňovány na základě výjimek uvedených níže v článku 12.4 a za předpokladu, že zákazník spolupracuje s dodavatelem na obnovení služby v případě nedostupnosti. Při hlášení incidentu a vytváření tiketu zákazník poskytne dodavateli všechny relevantní informace použitelné pro diagnostiku a zásah dodavatele. Zákazník se zavazuje zůstat trvale dostupný, aby umožnil spolupráci s dodavatelem poskytováním dalších informací a prováděním všech nezbytných testů a zkoušek. V případě potřeby zákazník souhlasí s poskytnutím přístupu ke svému rozhraní pro správu. Pokud zákazník není dostupný nebo nespolupracuje s dodavatelem, nemůže využívat cíle úrovně služeb definované v článku 12.1 výše. Výše uvedený závazek se za žádných okolností nevztahuje na dostupnost součástí, za které odpovídá zákazník, především software nebo aplikace nainstalované a používané zákazníkem v instanci. V případě změny instance zákazník odpovídá za přeinstalování a inicializaci svého softwaru a aplikace a obnovení dat a informací, které v nich byly uloženy. Dodavatel používá technické nástroje umožňující zákazníkovi monitorovat instance, především prostřednictvím požadavků s příkazem PING. Cíle úrovně služeb definované v článku 12.1 se nevztahují na případy, kdy dodavatel není schopen provádět technické operace nezbytné pro monitorování instancí kvůli konfiguraci instance vytvořené zákazníkem Pokud se dodavatel ujistí, že instance nebo kontejner pro ukládání objektů jsou plně funkční, je zbaven povinností v rámci úrovní služeb definovaných v článku 12.1 výše. Avšak za těchto okolností se dodavatel na žádost zákazníka zavazuje pomáhat zákazníkovi s identifikací zdroje jakýchkoli problémů, které zákazník zjistí. Pokud dodavatel zjistí nedostupnost, bude provádět diagnostiku a práce ve spolupráci se zákazníkem pro obnovení dostupnosti Není-li dosaženo cílů úrovně služeb definovaných v článku 12.1 výše, zákazník může s výjimkou níže uvedených případů požadovat následující kredity za služby: Pokud není dosažena měsíční míra dostupnosti uvedená v článku 12.1, je uhrazena náhrada rovnající se 0,5 % měsíčního poplatku placeného zákazníkem za nedostupné součásti za dobu jedné (1) minuty (po uplynutí prvních tří (3) po sobě následujících minut ztráty přístupu nebo konektivity),

11 až do maximální částky rovnající se 100 % měsíční částky fakturované s ohledem na uvedené nedostupné součásti. Pokud není dosažena měsíční míra odolnosti uvedená v článku 12.1, je uhrazena náhrada rovnající se 100 % měsíčního poplatku placeného zákazníkem za dotčený kontejner pro ukládání objektů. Je výslovně dohodnuto, že výše uvedené kredity za služby představují jedinou náhradu poskytovanou zákazníkovi za všechny škody, ztráty, povinnosti, náklady a výdaje způsobené nesplněním povinností uvedených v článku 12.1 dodavatelem. Proto se zákazník zřekne jakýchkoli dalších požadavků, nároků a/nebo úkonů. Po obdržení nároku na kredity za služby od zákazníka dodavatel odečte kredity za služby od následující měsíční faktury zákazníka. Jakýkoli požadavek zákazníka na kredity za služby na základě článku 12.1 musí být odeslán dodavateli do jednoho měsíce od uzavření tiketu incidentu, kterého se kredit za služby týká Zákazník nemůže požadovat kredity za služby na základě článku 12.3 výše, pokud je nedostupnost zcela nebo částečně zapříčiněna: (i) událostmi nebo faktory, které nejsou pod kontrolou dodavatele, včetně mimo jiné událostí zapříčiněných zásahem vyšší moci, akcí třetích stran, problémů s internetovým připojením, nesprávné funkce internetu, nesprávné funkce nebo zneužití hardwaru či softwaru, který je pod kontrolou zákazníka (především aplikací provozovaných v instanci), (ii) porušením povinností vyplývajících z této smlouvy zákazníkem (především povinnosti spolupracovat s dodavatelem při řešení incidentu), (iii) zneužitím nebo nevhodným použitím služby zákazníkem (především zneužití instance nebo rozhraní pro správu od dodavatele), (iv) plánovanou údržbou, (v) přerušením způsobeným zásahem dodavatele v souladu s podmínkami stanovenými v článku 6 tohoto dokumentu nebo (vi) napadením počítače či pirátstvím. V takových případech, s výjimkou bodu (iv), si dodavatel vyhrazuje právo fakturovat zákazníkovi náklady na práci provedenou pro opětné zajištění dostupnosti služeb. Dodavatel poskytne cenovou nabídku pro tyto práce, kterou zašle zákazníkovi ke schválení. Dodavatel vyvine přiměřené úsilí k určení příčiny nedostupnosti a potvrdí, která z výjimek stanovených výše platí. Dodavatel smí pro tento účel použít součásti ve svém informačním systému (například údaje o připojení). ČLÁNEK 13: DOBA TRVÁNÍ SMLOUVY A SLUŽBY 13.1 Smlouva začíná platit od data podepsání zákazníkem a zůstává v platnosti po neomezenou dobu. Může být ukončena v souladu s všeobecnými podmínkami a ujednáními stanovenými dodavatelem.

12 13.2 Zákazník si může zvolit na základě svých požadavků vytvoření a odstranění služby nebo její části (především instancí a kontejnerů pro ukládání objektů) prostřednictvím rozhraní pro správu Není stanovena minimální doba používání. Avšak každou započatou hodinu nebo měsíc dodavatel fakturuje a zákazník je zcela uhradí v souladu s podmínkami stanovenými v článku 14 níže Instance a kontejnery pro ukládání objektů, ve kterých jsou uložena data zákazníka, zůstávají dostupné při přechodu na další měsíc, pokud zákazník nepožádá o odstranění služby prostřednictvím rozhraní pro správu. ČLÁNEK 14: CENY, PLATEBNÍ METODY A ÚČTOVÁNÍ Ceny jsou k dispozici na adrese Tyto ceny jsou uvedeny bez daně z přidané hodnoty Instance a přidružené součásti Cena za instance a v případě potřeby také za přidružené součásti, například operační systém, je závislá na modelu stanovení cen zvoleném zákazníkem a na období, během kterého jsou instance a přidružené součásti zákazníkovi poskytovány. Zákazník si může zvolit ze dvou modelů stanovení cen: Hodinový platební plán Platební plán s pevnou měsíční částkou Platební plán s pevnou měsíční částkou umožňuje zákazníkovi využívat instanci (a v případě potřeby také přidružené součásti) během celého kalendářního měsíce, ve kterém byla instance vytvořena. Pokud zákazník vytvoří instanci během měsíce, bude mu vystavena faktura na základě výše zmíněného platebního plánu s pevnou měsíční částkou na základě poměru počtu zbývajících hodin daného měsíce, počínaje od data vytvoření instance do konce daného měsíce. Hodina vytvoření instance se počítá jako celá hodina. Platební plán s pevnou měsíční částkou (v plné výši nebo poměrnou částí na základě výše uvedených podmínek) bude kompletně uhrazen zákazníkem. To se týká také případů, kdy je instance odstraněna před koncem příslušného kalendářního měsíce. Libovolná součást (instance a přidružené součásti), která je fakturována podle platebního plánu s pevnou měsíční částkou a není odstraněna, bude dodavatelem zákazníkovi dále fakturována za jednotlivé měsíce ve výši pevné měsíční částky podle výše uvedených podmínek. Co se týká hodinového platebního plánu, každá započatá hodina bude dodavatelem fakturována a zákazník ji uhradí v plné výši. To platí také pro případy, kdy je instance vytvořena a/nebo odstraněna během stejné hodiny.

13 Jakákoli vytvořená instance (včetně jakýchkoli přidružených součástí) je zákazníkovi fakturována v souladu s podmínkami stanovenými v této smlouvě, i kdyby instance nebyla využita. Instance, včetně všech přidružených součástí, je považována za vytvořenou, jakmile ji zákazník ověří v rozhraní pro správu nebo v rozhraní API. Jakmile je vytvořena, zobrazí se v rozhraní pro správu. Poskytování instance je ukončeno při jejím odstranění. Jakákoli instance, která je deaktivována, ale není odstraněna, bude dodavatelem i nadále fakturována. Stav instance je možné kontrolovat v zákaznickém rozhraní pro správu Úložný prostor Cena za využívání distribuovaných úložných prostorů (kontejnery pro ukládání objektů a úložný prostor pro snímky) se liší podle velikosti využitého úložného prostoru, doby trvání jeho využití a objemu odchozího provozu. Co se týká poskytování úložného prostoru: Úložný prostor je účtován na základě hodinové sazby a cenou za jeden gigabajt. Gigabajt úložného prostoru je vždy účtován jako celek, i kdyby nebyl plně využíván (zaokrouhleno nahoru na celé gigabajty). Hodina, během které je gigabajt úložného prostoru využíván, je dodavatelem účtována a zákazníkem hrazena v plné výši, i když je využívání příslušného gigabajtu úložného prostoru započato a/nebo je gigabajt odstraněn během jedné hodiny. Co se týká odchozího provozu úložného prostoru: Dodavatel účtuje provoz podle toho, kolik jej zákazník využije, sazbou za gigabajt odchozích dat. Pojem gigabajt odchozích dat označuje gigabajt dat odeslaných z úložného prostoru, bez ohledu na jeho cíl určení (do sítě internet a/nebo sítě dodavatele či privátní sítě třetí strany). Poskytování lokálního úložného prostoru (přímo připojeného k instanci) a odchozího provozu odesílaného z lokálního úložného prostoru je zahrnuto do ceny instance Všeobecné informace Zákazník může vytvářet a odstraňovat instance prostřednictvím rozhraní pro správu. V případě existence několika platebních plánů je příslušná sazba určena zákazníkem v rozhraní pro správu v okamžiku vytvoření příslušné součásti (například vytvoření instance). V případě, že je použit platební plán s pevnou měsíční částkou, služba je fakturována cenou za zbývající část kalendářního měsíce chvíli po vytvoření součásti (instance a přidružených součástí) zákazníkem.

14 V případě, že je použit hodinový platební plán nebo účtování podle objemu využití, jsou služby účtovány měsíčně a zpětně na začátku kalendářního měsíce, který následuje po měsíci, ve kterém byla služba využita, na základě spotřeby vyhodnocené dodavatelem. Dodavatel si vyhrazuje právo fakturovat cenu těchto služeb zákazníkovi před koncem uvedeného kalendářního měsíce, ve kterém byly služby využívány, pokud částky neuhrazené zákazníkem dosahují značné celkové výše. Doba poskytování je vyhodnocena dodavatelem na základě údajů dostupných v jeho operačním systému. Tyto údaje jsou považovány za závazné a plně vymahatelné na zákazníkovi. Platby musí být zákazníkem uhrazeny tři (3) dny po datu vystavení faktury automatickým převodem z kreditní/debetní karty zákazníka, účtu služby Paypal nebo účtu zákazníka. Zákazník se zavazuje vždy ponechat dostatečnou částku na bankovním účtu a pro zvolenou platební metodu k uhrazení faktur v dojednané lhůtě. Nemůže-li dodavatel získat platbu prostřednictvím zvolené platební metody, je zákazníkovi zaslán s požadavkem uhrazení dlužné částky v co nejkratším čase. Není-li částka urychleně uhrazena, služba je dodavatelem pozastavena pro neuhrazení. ČLÁNEK 15: DOBA PLATNOSTI A UKONČENÍ 15.1 Každá ze smluvních stran může tuto smlouvu ukončitbez závazku vůči druhé straně v případě zásahu vyšší moci V ostatních případech může zákazník smlouvu ukončit po uplynutí výpovědní lhůty v délce 30 dnů po odeslání žádosti o ukončení v písemné formě na níže uvedenou adresu: OVH Hosting LTD, 45 Upper Mount Street, Dublin Ve všech případech, kdy zákazník poruší ustanovení článku 7 těchto zvláštních podmínek a ujednání, především prováděním jakékoli výslovně zakázané aktivity s použitím serverů dodavatele a/nebo publikováním výslovně zakázaného obsahu na serverech dodavatele, případně prováděním aktivity, ze které by mohla být vyvozena občanskoprávní nebo trestněprávní odpovědnost nebo by mohla mít dopad na práva třetích stran, má dodavatel právo okamžitě a bez předchozího oznámení odpojit a/nebo přerušit služby zákazníka a ukončit smlouvu s okamžitou účinností a bez oznámení zákazníkovi, aniž by to ovlivnilo nároky uplatňované dodavatelem ze vzniklých škod Na základě podmínek této smlouvy budou v případě ukončení podle článku 15.3 a bez ohledu na důvod ukončení všechny instance, kontejnery pro ukládání objektů a další přidružené součásti a uložená data zákazníka odstraněna V případě porušení podmínek zákazníkem, kdy se dodavatel rozhodne neukončovat smlouvu, jsou služby buďto blokovány, omezeny nebo pozastaveny v závislosti na závažnosti a četnosti porušování podmínek. Zvolená opatření budou určena na základě stanovené povahy porušení podmínek Zákazník předem přijímá uplatnění opatření spojených s blokováním, omezením nebo pozastavením služeb ze strany dodavatele v případě, že dodavatel obdrží

15 oznámení od kompetentního správního, arbitrážního nebo soudního orgánu podle příslušných platných zákonů. PŘEDLOŽENÍM OBJEDNÁVKY ON-LINE FORMOU ZÁKAZNÍK VYJADŘUJE BEZPODMÍNEČNÉ PŘIJETÍ TÉTO SMLOUVY. V případě jakýchkoli dotazů po přečtení této smlouvy by se měl zákazník obrátit na dodavatele na adrese 45 Upper Mount Street Dublin 2.

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO ŘEŠENÍ MINICLOUD. Definice: Cloud: Technologie zaměřená na vzdálené použití prováděcích zdrojů a ukládání.

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO ŘEŠENÍ MINICLOUD. Definice: Cloud: Technologie zaměřená na vzdálené použití prováděcích zdrojů a ukládání. ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO ŘEŠENÍ MINICLOUD Verze z 15. 2..2011 Definice: Cloud: Technologie zaměřená na vzdálené použití prováděcích zdrojů a ukládání. Věrnostní schéma: Část rozhraní správy pro zákazníka

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRONÁJMU DEDIKOVANÉHO SERVERU SO YOU START

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRONÁJMU DEDIKOVANÉHO SERVERU SO YOU START ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRONÁJMU DEDIKOVANÉHO SERVERU SO YOU START Verze ze dne 10. 12. 2013 PREAMBULE Společnost OVH.CZ, s.r.o., se sídlem Václavské náměstí 807/64, 110 00 Praha 1 - Nové Město, IČ: 28877039,

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ ELEKTRONICKÉ POŠTY PRO VZÁJEMNOU SPOLUPRÁCI HOSTED EXCHANGE

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ ELEKTRONICKÉ POŠTY PRO VZÁJEMNOU SPOLUPRÁCI HOSTED EXCHANGE ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ ELEKTRONICKÉ POŠTY PRO VZÁJEMNOU SPOLUPRÁCI HOSTED EXCHANGE Nejnovější verze ze dne 23. listopadu 2015 ČLÁNEK 1: PŘEDMĚT Tyto zvláštní podmínky doplňují všeobecné podmínky služeb

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ PRIVÁTNÍ SERVER (VPS) Verze ze dne 28. 3. 2011

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ PRIVÁTNÍ SERVER (VPS) Verze ze dne 28. 3. 2011 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ PRIVÁTNÍ SERVER (VPS) Verze ze dne 28. 3. 2011 DEFINICE: Přepnutí: Operace na VPS, jejímž cílem je přejít z konfigurace A do konfigurace B. Tato operace znamená okamžité

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA INDIVIDUAL Poslední verze ze dne 13. června 2011

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA INDIVIDUAL Poslední verze ze dne 13. června 2011 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA INDIVIDUAL Poslední verze ze dne 13. června 2011 DEFINICE: Aktivace Služby: Aktivace Služby se provádí po potvrzení platby Zákazníka a vyznačuje se

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ ELEKTRONICKÉ POŠTY PRO VZÁJEMNOU SPOLUPRÁCI PRIVATE EXCHANGE (SOUKROMÁ KOMUNIKACE)

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ ELEKTRONICKÉ POŠTY PRO VZÁJEMNOU SPOLUPRÁCI PRIVATE EXCHANGE (SOUKROMÁ KOMUNIKACE) ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ ELEKTRONICKÉ POŠTY PRO VZÁJEMNOU SPOLUPRÁCI PRIVATE EXCHANGE (SOUKROMÁ KOMUNIKACE) Nejnovější verze ze dne 1.října 2015 ČLÁNEK 1: PŘEDMĚT Tyto zvláštní podmínky doplňují všeobecné

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ SERVER KIMSUFI (VKS)

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ SERVER KIMSUFI (VKS) ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ SERVER KIMSUFI (VKS) Verze ze dne 3. 7. 2012 DEFINICE: Přepnutí: Operace, kterou Zákazník přepne svůj Soukromý virtuální server z konfigurace A do konfigurace B. Tato operace

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO BLOKY RIPE. Verze z 11/02/2011

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO BLOKY RIPE. Verze z 11/02/2011 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO BLOKY RIPE Verze z 11/02/2011 Výklad pojmů RIPE: Regionální registr odpovídající za správu IP adres na evropském kontinentu a v části Asie. OVH.CZ: Společnosti OVH.CZ, s.r.o., se

Více

INSTANCE VEŘEJNÉHO CLOUDU OVH ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY

INSTANCE VEŘEJNÉHO CLOUDU OVH ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY INSTANCE VEŘEJNÉHO CLOUDU OVH ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY Poslední verze: 15/07/2012 Definice: Rozhraní API: Rozhraní API (Application Programming Interface), jež může Zákazník používat k interakci se svými Službami.

Více

Zákazník je ten, kdo si objednal službu nabízenou OVH na základě těchto zvláštních podmínek.

Zákazník je ten, kdo si objednal službu nabízenou OVH na základě těchto zvláštních podmínek. PREAMBULE ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRONÁJMU DEDIKOVANÉHO SERVERU Verze ze dne 03.9.2013 Společnost OVH.CZ, s.r.o., se sídlem Václavské náměstí 807/64, 110 00 Praha 1 - Nové Město, IČ: 28877039, DIČ: CZ28877039,

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ PRIVÁTNÍ SERVER (VPS) Verze ze dne 05. 8. 2015

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ PRIVÁTNÍ SERVER (VPS) Verze ze dne 05. 8. 2015 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ PRIVÁTNÍ SERVER (VPS) Verze ze dne 05. 8. 2015 ČLÁNEK 1: PŘEDMĚT Tyto zvláštní podmínky, které doplňují všeobecné podmínky služeb OVH, mají za cíl definovat technické a

Více

Smlouva o poskytování služeb č. VS-XXX/20XX ()

Smlouva o poskytování služeb č. VS-XXX/20XX () Smlouva o poskytování služeb č. VS-XXX/20XX () I. Smluvní strany Poskytovatel: COOLHOUSING s.r.o. sídlo: Na Okraji 6, Praha 6, 162 00 bankovní spojení: zastoupená: Komerční Banka, č.ú. 51-1028170217/0100

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ PRIVÁTNÍ SERVER (VPS) Verze ze dne 23.1.2013

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ PRIVÁTNÍ SERVER (VPS) Verze ze dne 23.1.2013 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO VIRTUÁLNÍ PRIVÁTNÍ SERVER (VPS) Verze ze dne 23.1.2013 VERZE GAMMA DEFINICE: Přepnutí: Operace na VPS, jejímž účelem je přechod z konfigurace A na vyšší konfiguraci B stejné řady.

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRONÁJMU DEDIKOVANÉHO SERVERU

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRONÁJMU DEDIKOVANÉHO SERVERU O V H. C Z ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRONÁJMU DEDIKOVANÉHO SERVERU Poslední verze ze dne 15. června 2009 ČLÁNEK 1 PŘEDMĚT 1.1 Tyto zvláštní podmínky, které doplňují všeobecné podmínky služeb OVH.CZ, mají za cíl

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB ČÍSLO SMLOUVY : xxxxxx (VARIABILNÍ SYMBOL) Dodavatel Název NET2U s.r.o. IČ 27513858 DIČ CZ27513858 Sídlo Husova 393, 506 01 Jičín Bankovní spojení UniCredit Bank Czech

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY SDÍLENÉHO HOSTINGU

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY SDÍLENÉHO HOSTINGU ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY SDÍLENÉHO HOSTINGU Verze ze dne 15. 2. 2011 ČLÁNEK 1 PŘEDMĚT 1.1 Tyto zvláštní podmínky mají za cíl definovat technické a finanční podmínky, za kterých se OVH.CZ zavazuje umístit na své

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY OBCHODNÍ PODMÍNKY Zhotovitel: Zákazník:, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, spisová značka 219067 /dále též Zhotovitel/ Zákazníkem se stává právnická osoba, která uzavře smlouvu níže

Více

1. Definice základních pojmů

1. Definice základních pojmů Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb společnosti iwebs s.r.o., IČ: 26977966, se sídlem Praha, Kunratice, Františka Šimáčka

Více

mysh.cz Smluvní ujednání Platné od 1. února 2007 UAM Czech Republic s.r.o. Limuzská 2110/8 100 00 Praha 10 Strašnice

mysh.cz Smluvní ujednání Platné od 1. února 2007 UAM Czech Republic s.r.o. Limuzská 2110/8 100 00 Praha 10 Strašnice Smluvní ujednání Platné od 1. února 2007 UAM Czech Republic s.r.o. Limuzská 2110/8 100 00 Praha 10 Strašnice A. Smlouva o poskytování internetových služeb 1. Smluvní strany Smluvními stranami je firma

Více

Všeobecné obchodní podmínky k službě Neztrať.se

Všeobecné obchodní podmínky k službě Neztrať.se [Název dokumentu] Všeobecné obchodní podmínky k službě Neztrať.se 25. 5. 2018 V Rožnově pod Radhoštěm Všeobecné obchodní podmínky služby NEZTRAŤ SE (dále jen VOP) upravují práva a povinnosti Smluvních

Více

Smlouva o poskytování služby ProfiSERVER

Smlouva o poskytování služby ProfiSERVER Smlouva o poskytování služby ProfiSERVER uzavřená ve smyslu 536 a násl. obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: kupující: Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola elektrotechnická jednajícím:

Více

1. Úvodní ustanovení. 2. Základní pojmy. 3. Předmět této smlouvy. 4. Práva a povinnosti Provozovatele

1. Úvodní ustanovení. 2. Základní pojmy. 3. Předmět této smlouvy. 4. Práva a povinnosti Provozovatele 1. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost WVG Solution s.r.o., se sídlem Nad Mazankou 1392/30, Libeň (Praha 8), 182 00 Praha, IČO: 02145138, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

1.3. HW (hardware): veškeré fyzicky existující technické vybavení počítače nebo serveru.

1.3. HW (hardware): veškeré fyzicky existující technické vybavení počítače nebo serveru. Obchodní podmínky Obchodní podmínky pro službu Webhosting platné od 5. 11. 2015 ve vztahu mezi zákazníkem a dodavatelem: Pavel Trávníček (IČ: 724 72 936), U Párníků 698/10, 196 00 Praha 9 Čakovice. 1.

Více

Infrastruktura služby IBM PureApplication Service

Infrastruktura služby IBM PureApplication Service IBM Podmínky užívání Podmínky specifické pro nabídku IBM SaaS Infrastruktura služby IBM PureApplication Service Podmínky užívání ("ToU") sestávají z těchto IBM podmínek užívání - Podmínek specifických

Více

Poliklinika Prosek a.s.

Poliklinika Prosek a.s. Poliklinika Prosek a.s. Lovosická 440/40, 19000 PRAHA 9, tel. 266010111 Směrnice č. 45/2016 Zásady pro používání výpočetní techniky Platnost od: 15. 6. 2016 Vydal: ing. Jiří Dufek - ředitel Určeno pro:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Smluvní strany 1.1 Poskytovatel Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820 1.2 Klient 2. Smluvní vztahy Předmět podnikání Předmětem podnikání

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO DODATEČNÉ IP ADRESY. Poslední verze ze dne 29. 11. 2012

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO DODATEČNÉ IP ADRESY. Poslední verze ze dne 29. 11. 2012 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO DODATEČNÉ IP ADRESY Poslední verze ze dne 29. 11. 2012 ČLÁNEK 1: PŘEDMĚT Tyto zvláštní podmínky doplňují všeobecné podmínky služby. Mají za cíl definovat podmínky rezervace zdrojů

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO DEDICATED CLOUD Verze ze dne 29. dubna 2014

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO DEDICATED CLOUD Verze ze dne 29. dubna 2014 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO DEDICATED CLOUD Verze ze dne 29. dubna 2014 ČLÁNEK 1: PŘEDMĚT Tyto zvláštní podmínky, které doplňují všeobecné podmínky služeb OVH, mají za cíl definovat technické a finanční podmínky,

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

Občanské sdružení CHROPNET Ladova 389\10, Olomouc, 779 00 IČ: 01466925 Registrované na Ministerstvu vnitra ČR pod č.j.

Občanské sdružení CHROPNET Ladova 389\10, Olomouc, 779 00 IČ: 01466925 Registrované na Ministerstvu vnitra ČR pod č.j. Občanské sdružení CHROPNET Ladova 389\10, Olomouc, 779 00 IČ: 01466925 Registrované na Ministerstvu vnitra ČR pod č.j. VS/1-1/92231/13-R Občanské sdružení CHROPNET PROVOZNÍ ŘÁD OBSAH DOKUMENTU ČL. 1. ÚVOD...

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU DEDIKOVANÉ CDN Verze ze dne 10.4.2013. Verze GAMMA

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU DEDIKOVANÉ CDN Verze ze dne 10.4.2013. Verze GAMMA DEFINICE: ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU DEDIKOVANÉ CDN Verze ze dne 10.4.2013 Verze GAMMA OVH: Společnost OVH.CZ, s.r.o., se sídlem Václavské náměstí 807/64, 110 00 Praha 1 - Nové Město, IČ: 28877039, DIČ:

Více

Všeobecné smluvní podmínky užívání on-line kurzů poskytovaných společností Wise

Všeobecné smluvní podmínky užívání on-line kurzů poskytovaných společností Wise Všeobecné smluvní podmínky užívání on-line kurzů Všeobecné smluvní podmínky užívání on-line kurzů poskytovaných společností Wise Ventures s.r.o., náměstí Přátelství 1518/2, Praha, 10200, IČ 05987423, vedená

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro webhostingové a doménové služby

Všeobecné obchodní podmínky pro webhostingové a doménové služby Všeobecné obchodní podmínky pro webhostingové a doménové služby Grand Media s.ro. Sídlo: U Elektry 650/1, 1988 Praha 9 IČO: 24284637 uzavřená mezi: Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeného

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací č.

Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací č. Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací č. uzavřená mezi Michal Šenk Firma: Adresa: U Stadionu 955, 664 34 Kuřim IČ: 75679922 DIČ: CZ8307103827 Tel: +420 777 304 145 E-mail: senk@a1net.cz

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM 1 PŘEDMĚT VŠEOBECNÝCH OBCHODNÍCH PODMÍNEK 1.1 Předmětem těchto všeobecných obchodních podmínek jsou podmínky, na základě kterých budou poskytovány

Více

IBM Podmínky užívání - Podmínky specifické pro nabídku IBM SaaS. IBM Regulatory Compliance Analytics

IBM Podmínky užívání - Podmínky specifické pro nabídku IBM SaaS. IBM Regulatory Compliance Analytics IBM Podmínky užívání - Podmínky specifické pro nabídku IBM SaaS IBM Regulatory Compliance Analytics Podmínky užívání ("ToU") sestávají z těchto dokumentů IBM: podmínek užívání - Podmínek specifických pro

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Smlouva o zajištění přístupu k ČSN uzavřená podle ust. 269 odst. 2) zákona 5513/1991 Sb, Obchodní zákoník

Smlouva o zajištění přístupu k ČSN uzavřená podle ust. 269 odst. 2) zákona 5513/1991 Sb, Obchodní zákoník Smlouva o zajištění přístupu k ČSN uzavřená podle ust. 269 odst. 2) zákona 5513/1991 Sb, Obchodní zákoník Uzavřená níže uvedeného dne mezi: Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR Národní 10, 110 00 Praha

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁKUPU CNG PROSTŘEDNICTVÍM KARET CNGvitall

OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁKUPU CNG PROSTŘEDNICTVÍM KARET CNGvitall OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁKUPU CNG PROSTŘEDNICTVÍM KARET CNGvitall Nedílná součást smlouvy o vydání karet k dodávkám CNG prostřednictvím plnicích stanic I. Kontaktní údaje dodavatele Společnost: CNGvitall

Více

1.1. Tyto obchodní podmínky Poskytovatele (dále jen Obchodní podmínky ) společnosti

1.1. Tyto obchodní podmínky Poskytovatele (dále jen Obchodní podmínky ) společnosti Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVATELE 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky Poskytovatele (dále jen Obchodní podmínky ) společnosti firma: Radek Maňák, IČ: 88663418, DIČ: neplátce

Více

Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE

Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE Systém JOSEPHINE je internetovou aplikací, kterou provozuje společnost NAR marketing s.r.o. Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE (dále jen Podmínky ) obsahují základní

Více

IBM Podmínky užívání - Podmínky specifické pro službu IBM SaaS. IBM Alert Notification

IBM Podmínky užívání - Podmínky specifické pro službu IBM SaaS. IBM Alert Notification IBM Podmínky užívání - Podmínky specifické pro službu IBM SaaS IBM Alert Notification Podmínky užívání ("ToU") sestávají z těchto dokumentů IBM: podmínek užívání - Podmínek specifických pro službu IBM

Více

provoz páteřové sítě fakulty a její připojení k Pražské akademické síti připojení lokálních sítí k páteřové síti fakulty či k Pražské akademické síti

provoz páteřové sítě fakulty a její připojení k Pražské akademické síti připojení lokálních sítí k páteřové síti fakulty či k Pražské akademické síti Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zásady provozování a používání výpočetní techniky na 2. LF UK Zásady provozování a používání výpočetní techniky na 2.

Více

Smluvní podmínky (Wi-Fi)

Smluvní podmínky (Wi-Fi) Smluvní podmínky (Wi-Fi) Čl. 1 - Předmět smlouvy 1.1. Dodavatel se zavazuje poskytovat Uživateli časově a datově neomezený přístup k síti Internet a jejím službám (dále jen Služby) prostřednictvím pevného

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem

Více

Online tisk 4.0. 1. vydání

Online tisk 4.0. 1. vydání Online tisk 4.0 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Tyto všeobecné podmínky jsou nedílnou součástí uzavřených smluv, na jejichž základě jsou

Tyto všeobecné podmínky jsou nedílnou součástí uzavřených smluv, na jejichž základě jsou Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb Tyto všeobecné podmínky jsou nedílnou součástí uzavřených smluv, na jejichž základě jsou poskytovatelem klientům poskytovaný služby elektronických

Více

1. Definice. 2. Předmět obchodních podmínek a všeobecná ustanovení

1. Definice. 2. Předmět obchodních podmínek a všeobecná ustanovení 1. Definice 1.1. Pro účely obchodních podmínek se rozumí: Poskytovatelem společnost AppToCloud.com s.r.o., se sídlem Španělská 4, Praha 2, IČ 24145190. www stránky Poskytovatele jsou www stránky na adrese

Více

Obchodní podmínky poskytování služby rozesílání SMS

Obchodní podmínky poskytování služby rozesílání SMS ANTEE s.r.o. Obchodní podmínky poskytování služby rozesílání SMS Sídlo: Havlíčkova 1680/13, Nové Město, 110 00 Praha 1 IČ: 259 36 557 DIČ: CZ25936557 Bankovní spojení: 19-2310230257/0100 Tel.: +420 224

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele

1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele Na Kurz Teď zhubneš! ZDARMA navazuje kurz Teď zhubneš PREMIUM, zaplacením objednávky on line kurzu Teď zhubneš! PREMIUM souhlasí uživatel s níže uvedenými podmínkami a zavazuje se dodržovat pravidla v

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky WVG Solution s.r.o. IČ: 02145138 DIČ: CZ02145138 1. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost WVG Solution s.r.o., se sídlem Nad Mazankou 1392/30, Libeň (Praha 8), 182 00 Praha, IČO:

Více

Smluvní podmínky hostingových služeb COMPCENTRUM

Smluvní podmínky hostingových služeb COMPCENTRUM Smluvní podmínky hostingových služeb COMPCENTRUM Základní ustanovení 1. Tyto Smluvní podmínky hostingových služeb COMPCENTRUM (dále jen "Podmínky HS") jsou součástí Všeobecných smluvních podmínek služeb

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb Bohemia-cloud s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb Bohemia-cloud s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb Bohemia-cloud s.r.o. I. Základní ustanovení 1.1 Obchodní společnost Bohemia-cloud s.r.o. vydává tímto dle 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Více

UŽIVATELSKÉ PODMÍNKY ZÁLOHOVACÍCH SLUŽEB DATART

UŽIVATELSKÉ PODMÍNKY ZÁLOHOVACÍCH SLUŽEB DATART UŽIVATELSKÉ PODMÍNKY ZÁLOHOVACÍCH SLUŽEB DATART Klient, po seznámení se s vlastnostmi této Služby, přijal podmínky, kterým používání dané Služby podléhá. PŘEDMĚT Společnost Oodrive nabízí prostřednictvím

Více

Obchodní podmínky 1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele

Obchodní podmínky 1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele Obchodní podmínky Zaplacením objednávky on line kurzu Jsi značka souhlasí uživatel s níže uvedenými podmínkami a zavazuje se dodržovat pravidla v nich uvedená. 1. Obecná ustanovení 1.1. Poskytovatelem

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb

Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb 1.1. Tyto podmínky upravují poskytování telekomunikačních služeb firmou Jan KANDĚRA & spol. IČO 68532318 a jsou nedílnou součástí smlouvy o poskytování

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ (Všeobecné podmínky/vp)

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ (Všeobecné podmínky/vp) VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ (Všeobecné podmínky/vp) 1. Výklad pojmů použitých v těchto Všeobecných podmínkách: 1.1. Poskytovatel je společnost SJCOM s. r.

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb 1. Úvodní ustanovení 1.1. Obecná ustanovení Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) společnosti ebrothers Software

Více

Obchodní podmínky. I. Definice pojmů (1) Pro účely Obchodních podmínek a této Smlouvy budou níže uvedené pojmy vykládány následovně:

Obchodní podmínky. I. Definice pojmů (1) Pro účely Obchodních podmínek a této Smlouvy budou níže uvedené pojmy vykládány následovně: Obchodní podmínky Společnosti TADY-A-TEĎ CZ s.r.o. IČ 034 61 114, DIČ CZ 034 61 114 se sídlem Lesní 1, Beroun-Zdejcina, 266 01 Beroun zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s.

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. (účinné od 01/01/2017) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto Licenční podmínky společnosti truconnexion, a.s., IČO: 25130331, se sídlem: Kosmonosy, Boleslavská 199, PSČ 29306

Více

Obchodní podmínky pro webhosting a domény. Definice a rozsah poskytovaných služeb

Obchodní podmínky pro webhosting a domény. Definice a rozsah poskytovaných služeb Obchodní podmínky pro webhosting a domény Definice a rozsah poskytovaných služeb Předmětem služby poskytované zákazníkovi je provoz virtuálního serveru (tzv. webhostingu) na počítačové síti Internet. Pod

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím a kupujícím v oblasti prodeje zboží, které jsou nabízeny prostřednictvím

Více

Obchodní podmínky pro poskytnutí a užívání elektronického platebního prostředku

Obchodní podmínky pro poskytnutí a užívání elektronického platebního prostředku Obchodní podmínky pro poskytnutí a užívání elektronického platebního prostředku platné od 12.12.2016 pro dříve uzavřené smlouvy platné od 1.3.2017 Článek I Předmět úpravy Českomoravská záruční a rozvojová

Více

Obchodní podmínky FRESH-Hosting.cz

Obchodní podmínky FRESH-Hosting.cz Obchodní podmínky FRESH-Hosting.cz 1. Definice základních pojmů 1.1. Pro účely obchodních podmínek se rozumí: Poskytovatelem je Milan Brych, sídlo: Na Koželužně 614, 345 06 Kdyně, IČO 76373461 www stránky

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služeb. na platformě ČP Cloud v rámci akce Vánoční sbírka

Obchodní podmínky pro poskytování služeb. na platformě ČP Cloud v rámci akce Vánoční sbírka Obchodní podmínky pro poskytování služeb na platformě ČP Cloud v rámci akce Vánoční sbírka Účinné od 27.11.2014 do 3.1.2015. Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky

Více

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o.

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce sdružené služby dodávky zemního plynu zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Obecné požadavky na návrh smlouvy 1.1. Uchazeč uvede

Více

Smlouva o zajištění provozu systému Educon uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v účinném znění

Smlouva o zajištění provozu systému Educon uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v účinném znění Smlouva o zajištění provozu systému Educon uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v účinném znění Přílohy: Příloha č. 1 - Roční paušál Balíček 500 1. Smluvní strany Smluvní strany této smlouvy,

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ ÚDAJŮ Verze

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ ÚDAJŮ Verze SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ ÚDAJŮ Verze 2018.05.25 Tato Smlouva o zpracování údajů ( SZÚ ) tvoří součást smlouvy, dále jen Smlouva, uzavřené mezi OVH.CZ ( OVH ) a Klientem, která vymezuje podmínky vztahující

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace

Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace číslo: W1/.../... Vitalex Computers Masarykova 750/ 316 400 01, Ústí nad Labem www.vitalex.cz (strana 1) Smlouva o vytvoření webové aplikace ( Uzavřená dle

Více

OMEZENÁ ZÁRUKA VÝROBCE NOKIA NA TELEFON NOKIA SE SYSTÉMEM WINDOWS

OMEZENÁ ZÁRUKA VÝROBCE NOKIA NA TELEFON NOKIA SE SYSTÉMEM WINDOWS OMEZENÁ ZÁRUKA VÝROBCE NOKIA NA TELEFON NOKIA SE SYSTÉMEM WINDOWS DŮLEŽITÉ! Tato omezená záruka výrobce ( záruka ) se vztahuje pouze na originální výrobky Nokia s telefonem Windows prodané autorizovaným

Více

Podmínky používání ViCare

Podmínky používání ViCare Strana 1 z 5 Podmínky používání ViCare Společnost Viessmann Werke GmbH & Co KG, Allendorf (Eder), Německo, jakožto výrobce a poskytovatel licence (dále jen Poskytovatel licence ) poskytuje vám jakožto

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro využívání hostingových služeb m-hosting.cz

Všeobecné obchodní podmínky pro využívání hostingových služeb m-hosting.cz Všeobecné obchodní podmínky pro využívání hostingových služeb m-hosting.cz Všeobecné obchodní podmínky poskytování služby pronájmu kapacitních, výpočetních a programových prostředků počítače připojeného

Více

Smluvní podmínky platné od 1.7.2009

Smluvní podmínky platné od 1.7.2009 Provozovatel: Ing. Vojtěch Ludl Pažoutova 2608/B 397 01 Písek IČO: 75091208 DIČ: CZ6206081904 Bankovní spojení: Raiffeisenbank a.s., Praha 4 Číslo účtu: 1012042114/5500 Smluvní podmínky platné od 1.7.2009

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA CORPORATE Poslední verze ze dne 13. června 2011

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA CORPORATE Poslední verze ze dne 13. června 2011 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA CORPORATE Poslední verze ze dne 13. června 2011 DEFINICE: Aktivace Služby: Aktivace Služby se provádí po potvrzení platby Zákazníka a vyznačuje se

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování služby Back Up PrivateCloud WMS-NET

Všeobecné podmínky pro poskytování služby Back Up PrivateCloud WMS-NET I. Všeobecná ustanovení Poskytování služby (dále jen Služba ) je upraveno samostatnou smlouvou (dále jen "Smlouva") uzavřenou mezi společností WMS s.r.o., IČ 482 89 957, sídlem Most, Moskevská 14, PSČ

Více

We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky

We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. služeb v oblasti osobnostního rozvoje poskytovaných Ing. Ondřejem Calábkem, MIM

OBCHODNÍ PODMÍNKY. služeb v oblasti osobnostního rozvoje poskytovaných Ing. Ondřejem Calábkem, MIM OBCHODNÍ PODMÍNKY služeb v oblasti osobnostního rozvoje poskytovaných Ing. Ondřejem Calábkem, MIM se sídlem U družstva Práce 37, Praha 4 - Podolí, PSČ 140 00, tel.: +420 603546570, e-mail: ondrej@koucuj.me

Více

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Stáhnout! 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune je zvuková

Více

PŘÍLOHA 6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI

PŘÍLOHA 6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI PŘÍLOHA 6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI Účtování a placení PŘÍLOHA 6 Účtování a placení 1/6 OBCHODNÍ TAJEMSTVÍ Obsah 1. Úvod... 3 2. Proces shromažďování účtovacích údajů a výpočtu

Více

Výuka anglického jazyka

Výuka anglického jazyka STANISLAVA MARIAŠOVÁ, MBA Výuka anglického jazyka Verze 2-2015 Článek I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. výuky anglického jazyka, pořadatel Stanislava Mariašová, MBA, místo podnikání Praha 6 PSČ 161 00 - Liboc, U

Více

ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ PŘÍLOHA 6

ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ PŘÍLOHA 6 Obsah 1 Úvod... 3 2 Proces shromažďování účtovacích údajů a výpočtu cen... 3 3 Postup vyúčtování... 3 4 Placení... 4 5 Ručení... 5 2 / 5 1 Úvod Tato Příloha popisuje shromažďování

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. SMLUVNÍ STRANY Eshop na Facebook se sídlem Malešická 13 Praha-3 Žižkov 130 00 IČ: 87409178 (dále jen "Poskytovatel") a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby

Více

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb OpenCall mobile (dále jen Podmínky ) Společnost DH Telecom a.s., IČ: 015 82 569, se sídlem: Na výsluní 201/13, Strašnice, 100 00 Praha 10, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Čl. 1 Předmět úpravy

Čl. 1 Předmět úpravy Univerzita Karlova v Praze Přírodovědecká fakulta Albertov 6 128 43 PRAHA 2 OPATŘENÍ DĚKANA č. 4/2016, Změna opatření děkana č. 5/2012 k zásadám využívání prostředků výpočetní techniky v počítačové síti

Více

Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Online fotoškola Martina Krejčího

Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Online fotoškola Martina Krejčího Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Online fotoškola Martina Krejčího platné a účinné k 26. 11. 2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto podmínky (dále jen Podmínky ) upravují pravidla

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO PRIVÁTNÍ SERVERY

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO PRIVÁTNÍ SERVERY O V H. C Z, ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY PRO PRIVÁTNÍ SERVERY Verze ze dne 16. června 2009 VÝKLAD POJMŮ Zákazník: Jakákoli fyzická nebo právnická osoba, která podepíše všeobecné a zvláštní smluvní podmínky OVH.CZ,

Více

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Společnost MEATUS CZ spol. s r.o., IČ: 01671545, se sídlem Sušilova 1528/1, Pražské Předměstí,

Více

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile (dále jen Podmínky ) Společnost DH Telecom a.s., IČ: 015 82 569, se sídlem: Na výsluní 201/13, Strašnice, 100 00 Praha 10, zapsaná v

Více