BODYSENSACTION NOVÁ KOSMETICKÁ TECHNOLOGIE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BODYSENSACTION NOVÁ KOSMETICKÁ TECHNOLOGIE"

Transkript

1

2 BODYSENSACTION NOVÁ KOSMETICKÁ TECHNOLOGIE ZÁKLADNÍ OŠETŘENÍ lymfodrenáž zeštíhlení redukce - modelování Dlouholeté zkušenosti společnosti Bioline vedly k vývoji linie BODYSENSACTION, s cílem zajistit klientům návrat do formy, větší pohodu a krásu těla. BODYSENSACTION je efektivní a dokonale promyšlená synergie propracovaných kroků při ošetření, inovativní masáže DTM (Deep Tissue Mobilisation), vysoce výkonných receptur a jemných příjemných vůní. BODYSENSACTION působí přesně a intenzivně na všechny nedokonalosti pokožky těla, které jsou způsobené celulitidou, zadržováním tekutin a uloženým tukem. Současně pokožku hydratují a vyživují a mají anti-ageing efekt. BODYSENSACTION se tak stává jedinečným, flexibilním, přizpůsobivým a dokonalým profesionálním nástrojem pro kosmetičky, se kterým lze během krátké doby získat viditelné výsledky. BODYSENSACTION neobsahuje parabeny.

3 ZÁKLADNÍ OŠETŘENÍ nástroje programu EXFOLIACE EXFOLIATING DRAINING exfoliace drenáž EXFOLIATING VITALISING exfoliace oživení BIOAROMA RELAXING EQL OIL uvolnění ENERGY DRN OIL energizace NORMALIZING DTX OIL obnovení rovnováhy SOFTENING DEC OIL zjemnění SÉRA CONCENTRATE SERUM redukce mírná celulitida křehké kapiláry BIPHASIC SERUM zeštíhlení celulitida/tuk MASÁŽ MASSAGE CREAM zeštíhlení hutná celulitida/tuk MASÁŽNÍ OLEJ drenáž ZAKONČOVACÍ VÝROBKY EMULSION hydro-výživa POSTUP OŠETŘENÍ fáze buněčné obnovy s peelingem uvolňující a drenážní fáze s BIOAROMA aktivní fáze se séry závěrečná fáze se zakončovacími výrobky masáže - Modeling nebo Jatowell POSTUP A - Uvolnění a protažení POSTUP B - Vstřebání POSTUP C - Stimulace akupresurou

4 EXFOLIACE JEMNÉ POHYBY PEELINGOVÉ MASÁŽE PRO ODHALENÍ KRÁSY Extrémně jemné formule osvobodí pleť od nečistot a činí ji přístupnější pro vstřebávání aktivních látek během dalších ošetření. Podporují hladkou, zářící a rovnoměrně zbarvenou pleť. SCRUB EXFOLIATING DRAINING (EXFOLIAČNÍ PEELING DRENÁŽNÍ), č. 176 exfoliating draining (exfoliační drenáž) Peeling pro mechanickou povrchovou exfoliaci. Odstraňuje mrtvé buňky, zatímco podporuje hloubkové odstranění přebytečných tekutin, přitahuje přebytečnou vodu a usnadňuje odstraňování toxinů. Vhodné pro: všechny typy pleti, obzvlášť u silné a hyperkeratotické pokožky obnovení pleti, zanechá ji tonizovanou, hydratovanou a pružnou zvýšení vnímavosti pleti a účinku ošetření omezení problému se zarůstajícími chloupky zlepšení povrchu pleti před a po vystavení slunci přípravu pleti před každým ošetřením těla BODYSENSACTION Zelený čaj Má antioxidační a anti-ageing účinek. Obsahuje theobromin a kofein pro výrazné odstranění přebytečné vody v tkáních a lipolýzu. Třtinový cukr Stimuluje přirozené funkce pokožky a provádí jemnou exfoliaci, zanechává pleť hladkou a jemnou. Sůl Vzácný zdroj stopových prvků a minerálních solí. Provádí exfoliaci pleti, podporuje odstranění mrtvých buněk a drenáž infiltrované tkáně. POUŽITÍ Aplikujte ml výrobku rovnoměrně na celé tělo a proveďte peelingovou masáž s důrazem na více ohrožené oblasti. Osprchujte či jinak odstraňte. Ošetření lze využít i jako samostatnou kúru pro udržení optimální obnovy buněk.

5 SCRUB EXFOLIATING VITALIZING (EXFOLIAČNÍ PEELING ENERGIZUJÍCÍ), č. 175 exfoliating vitalising (exfoliační vitalizační) Mechanická povrchová exfoliace pro odstranění mrtvých buněk. Povzbuzuje pleť a spouští buněčnou výměnu. Chrání pleť před dehydratací a podrážděním. Je vhodná pro: všechny typy pleti, obzvlášť tenkou, citlivou, suchou a dehydratovanou pleť obnovení pleti, zanechává ji tonizovanou, hydratovanou a pružnou zvýšení vnímavosti pleti a účinku ošetření omezení problému se zarůstajícími chloupky zlepšení textury pleti před a po vystavení slunci přípravu pleti před každým ošetřením těla BODYSENSACTION Rýžové mléko Bohatý zdroj vitaminů, anti-ageing efekt. Pleť zanechává obzvlášť jemnou, hydratovanou, svěží a vyživenou. Rýžová zrna Rýžová zrna jsou bohatým zdrojem škrobu a vitaminů, které mají mechanický exfoliační účinek a obnovují pleť zbavením od nečistot. Med Zajišťuje hydrataci, zklidnění, výživu a zjemnění pleti. POUŽITÍ Aplikujte ml výrobku rovnoměrně na celé tělo a proveďte peelingovou masáž s důrazem na více ohrožené oblasti. Osprchujte či jinak odstraňte. Ošetření lze využít i jako samostatnou kúru pro udržení optimální obnovy buněk.

6 BIOAROMA POCIT HARMONIE KAPKU PO KAPCE Efektivní spolupůsobení 4 vzácných esenciálních olejů pro 4 různé účinky, každý zaměřený na jiné potřeby. Kromě toho, že Bioaroma propůjčují pleti vzácné vlastnosti esenciálních olejů, řídí také tok energie odpovědný za rovnováhu mysli a těla. Dodává klid, mírní napětí a stres. Bioaroma lze použít na všechna ošetření těla, dokonce i v případě mnohočetných problémů. Díky jejich silnému kosmetickému působení, koncentraci a výborné prostupnosti, se aplikují po kapkách. Neaplikujte na poškozenou pokožku nebo sliznice, během těhotenství nebo při kojení. BIOAROMA RELAXING EQL OIL (ESENCIÁLNÍ OLEJ MASÁŽ TYPU A), č. 65 Uvolňuje napětí a připravuje tělo pro maximální účinek následujícího ošetření. Vhodné využití pro: všechny typy pleti provádění postupů zobrazených v Postupech BIOLINE A provádění DTM masáže Pačula: Podporuje růst nových epitelových buněk, zajišťuje celistvost a obnovu pleti. Její intenzivní vůně zklidňuje a uvolňuje nervový systém. Heřmánek: Bohatý na atulen a bisabolol s výjimečnými zjemňujícími a osvěžujícími vlastnostmi, uvolňuje mysl a tělo, zmírňuje veškeré napětí. Ylang ylang: Získaný z čerstvých květin, navrací rovnováhu mastné pleti a obnovuje rovnováhu nervového systému, zmírňuje úzkost a únavu. POUŽITÍ: Aplikujte pár kapek na nejvíce ohrožené oblasti. BIOAROMA ENERGY DRN OIL (ESENC. OLEJ MASÁŽ TYPU B), č. 64 Povzbuzuje mikrocirkulaci a podporuje drenáž, poskytuje tělu spoustu energie a vitality. Vhodné využití pro: povadlou, matnou pleť s vrásky pleť, která trpí zadržováním vody provádění pohybů zobrazených v Postupech BIOLINE B provádění DTM masáže Pomerančovník: získává se lisováním za studena z kůry. Oživuje a osvěžuje díky svému energizujícímu účinku, který uvolňuje napětí. Citron: řídí vylučování tuků, zmenšuje rozšířené póry a zesvětluje pigmentové skvrny. Vynikající prostředek na jizvy, povzbuzuje regeneraci pokožky. Zlepšuje mikrocirkulaci a povzbuzuje odstraňování přebytečných tekutin. Neroli: původně z Austrálie, má balzamické a osvěžující vlastnosti, zlepšuje mikrocirkulaci a posiluje obranné mechanismy pleti. POUŽITÍ: Aplikujte pár kapek na lymfatické uzliny a na oblasti, které jsou nejvíce zasaženy zadržováním vody.

7 BIOAROMA NORMALIZING DTX OIL (DETOXIKAČNÍ ESENCIÁLNÍ OLEJ), č. 130 Povzbuzuje odstranění toxinů, normalizuje a okysličuje pleť. Vhodné využití pro: nečistou pleť pleť postrádající okysličení pleť s toxiny provádění DTM masáže Jalovec Stimuluje mikrocirkulaci, povzbuzuje odstranění přebytečných tekutin a toxinů. Díky svým stahujícím a vyrovnávacím vlastnostem se obzvlášť hodí pro mastnou a aknózní pleť. Šalvěj Navrací rovnováhu a osvěžuje nečistou pleť. Zvláčňuje, regeneruje a optimalizuje tvorbu kožního mazu. Túje Bohatá na taniny s antiseptickými a astringentními vlastnostmi, používá se pro uvedení mastné pleti do normálu. Je výborná pro obnovení emociální rovnováhy v případě úzkosti a nespavosti. POUŽITÍ Aplikujte pár kapek na oblasti s toxiny, nedokonalostmi zapříčiněnými celulitidou a ukládáním tuku. BIOAROMA SOFTENING DEC OIL (SÉRUM POSILUJÍCÍ CÉVNÍ STĚNY), č. 53 Zklidňuje zarudnutí a zvlhčuje pokožku, zlepšuje pružnost a pevnost tkání. Vhodné využití pro: citlivou pleť pleť se sklonem ke křehkým kapilárám pleť bez tonusu provádění DTM masáže POUŽITÍ Aplikujte pár kapek na citlivější oblasti nebo na oblasti se sklonem k uvolnění pokožky, jako jsou hýždě, vnitřní stehna a vnitřní strana paží. Levandule Bohatá na flavonoidy, má vynikající uvolňující a zklidňující účinky jak na nervový systém, tak i na pleť. Obzvlášť se doporučuje pro zjemnění a osvěžení citlivé pleti. Meduňka lékařská Aromatická bylina bohatá na flavonoidy a polyfenoly, které zajišťují vyhlazení a zjemnění. Vynikající tonizační a oživující účinky, obzvlášť se doporučuje pro pleť bez tonusu. Santalové dřevo Má mimořádné zklidňující a rovnováhu navracející vlastnosti, které působí na tělo i mysl, protože blahodárně působí na citlivou pokožku, která získává hebkost a hydrataci.

8 SÉRA KONCENTRÁT AKTIVNÍCH LÁTEK S VÝJIMEČNÝM ÚČINKEM Receptury vyznačující se vysokou koncentrací aktivních přísad jsou dokonalé pro zaměření se na nedokonalosti spojené s různými typy celulitidy, místně uloženým tukem a se zadržováním tekutin. Silně a dlouhodobě působí na tkáň pokožky. CONCENTRATE SERUM (KONCENTROVANÉ SÉRUM), č. 206 reducing - soft cellulite - fragile capillaries (redukce-jemná celulitida-křehké kapiláry) Sérum působí na mikrocirkulaci: zlepšuje výkonnost tkání, povzbuzuje lipolytický proces a odstraňování zadržované vody s kosmetickým redukčním působením. Zajišťuje ochranu a posílení malých cév a stimuluje metabolismus tuků. Vhodné využití: na jemnou celulitidu křehké kapiláry otékání a pocit těžkých nohou povadající kůži optimalizaci výsledků Draining programu BODYSENSACTION POUŽITÍ Aplikujte na vybrané oblasti a pomozte jeho vstřebání masáží. Doporučuje se před lipolytickou a lymfodrenážní masáží pro její podporu. Sérum má amfoterické vlastnosti (má vlastnosti kyseliny i zásady a je schopný reagovat jako obojí). Je proto schopné ionizace a může být použito s jakoukoli technologií (elektroforéza, elektrostimulace, vodivé zábaly, tlaková terapie, ultrazvuk) pro zvýšení kosmetického účinku. Borůvka: Osvěžující, tonizující a astringentní, bohatá na antokyany, posiluje pojivové tkáně a mikrocirkulaci, zlepšuje elasticitu a tonus. Malina: Obsahuje taniny a polyfenoly s výraznými antioxidačními a osvěžujícími vlastnostmi, které chrání mikrocirkulaci, posilují ji a tak přispívají k rozproudění nadbytečných tekutin. Kofein Při aplikaci na pleť zvyšuje termogenezi, stimuluje proudění tekutin a metabolismus mastných kyselin v tukové tkáni, snižuje její objem.

9 BIPHASIC SERUM (TERMÁLNÍ AMPULE), č. 178 slimming - cellulite/fat (zeštíhlující - celulitida/tuk) Působí na ukládání tuku, ošetřuje nedokonalosti způsobené kompaktní celulitidou a tukem. Optimalizuje odvodnění tkání, zajišťuje vynikající zeštíhlující účinek. Doporučuje se pro: kompaktní celulitidu místně uložený tuk (boky, břicho, stehna, paže) POUŽITÍ Jedná se o hyperemizační (zlepšující prokrvení) přípravek, který může způsobit zarudnutí. Před použitím protřepejte. Doporučuje se použití rukavic. Červený pepř Rubefacientní (lokálně působící zarudnutí např. dilatací kapilár a zvýšením krevního oběhu) a bohatý na vitamín PP, stimuluje a posiluje mikrocirkulaci, zlepšuje elasticitu a kvalitu malých cév. Chaluhy Neobyčejně bohaté na minerální soli, které zlepšují hydrataci pleti, pružnost a obnovu. V případě tuku a celulitidy povzbuzují rozpad a odstraňování tuků, upraví nastavení počtu tukových buněk. Břečťan Obsahuje saponiny a flavonoidy, s vzácnými astringentními a cévy stahujícími vlastnostmi. Povzbuzují vstřebávání tekutin a odstraňování toxinů.

10 MASÁŽNÍ PRODUKTY STARODÁVNÉ UMĚNÍ MASÁŽE KOMBINOVANÉ S POVZBUZENÍM SMYSLŮ Výrobky pro masáž BODYSENSACTION využívají vzájemné působení promyšlených pohybů a nově vynalezených receptur poskytujících neobyčejně pozitivní pocity a účinky na mysl i tělo. Toto efektivní působení vede k silné stimulaci pleťových tkání, která zlepšuje mikrocirkulaci, povzbuzuje odstraňování přebytečných tekutin a osvobozuje tkáně od toxinů se zeštíhlujícím a redukčním působením na celé tělo. MASSAGE CREAM SLIMMING (MASÁŽNÍ KRÉM), č. 207 slimming - compact cellulite - fat (zeštíhlení kompaktní celulitida tuk) Povzbuzuje proces lipolýzy, pomáhá redukovat tukovou tkáň. Spouští mikrocirkulaci, redukuje nedokonalosti zapříčiněné zadržováním tekutin. Doporučuje se pro kompaktní celulitidu uložený tuk provádění Shaping a Jatò Well masáže Káva Stimuluje rozproudění tekutin a metabolismus mastných kyselin v tukových tkáních, snižuje objem. Skořice Bohatá na taniny a proantocyanidiny, povzbuzuje a posiluje mikrocirkulaci, činí pleť vitálnější a odolnější vůči stárnutí. Jojoba Exotické olej se vzácným obsahem minerálů a vitaminů, má vynikající anti-ageing, revitalizační a regenerační účinek na pleť.

11 MASSAGE OIL (MASÁŽNÍ OLEJ), č. 208 draining (drenáž) Optimalizuje drenáž tkání. Chrání a posiluje mikrocirkulaci. Má vyživující a revitalizační efekt. Doporučuje se pro: suchou a dehydratovanou pleť nahromadění tekutin provádění Shaping a Jatò Well masáže Zelený čaj S vysokým obsahem katechinů, má antioxidační a anti-ageing účinek. Obsahuje teobromin a kofein, které mají drenážní a lipolytické účinky. Pupečník Vysoký obsah flavonoidů stimuluje kolagenovou syntézu, posiluje mikrocirkulaci a činí malé cévy méně křehkými, povzbuzuje drenáž a vstřebávání tekutin. Mandlový olej Získaný z mandlí lisováním za studena, představuje dokonalou výživu pro pleť, protože je bohatým zdrojem mastných kyselin, proteinů, vitaminů a minerálních solí.

12 FINÁLNÍ PRODUKTY PRO ZÁVĚREČNÝ DOTEK Tyto výrobky se aplikují pro zakončení určitých profesionálních ošetření, aby posílily jejich účinek a poskytly pleti nejvyšší možné zjemnění, hebkost a svěžest. HYDRO NOURISHING EMULSION (TĚLOVÁ EMULZE S MINERÁLY), č. 177 hydro-nourishing (hydratačně-výživná) Zachovává hydrolipidový film neporušený a tím chrání pleť před dehydratací. Dodává pleti jemnost a pružnost. Doporučuje se pro suchou a dehydrovanou pleť po UV ošetření po odstranění chloupků provádění DTM masáže POUŽITÍ Aplikujte po jakémkoli ošetření těla, po odstranění chloupků nebo vystavení UV záření. Vanilka: Má afrodiziakální, aromatické a chuťové vlastnosti, dodává zvláštní osvěžení, zvláčnění a hydrataci pleti. Rýžový olej: Získaný lisováním za studena, zachovává vzácné vlastnosti rýže nedotčené, obohacené vysokou elasticitou, která přebuduje pleť a udrží její poddajnost. Olivový olej: Starodávný lék na všechno s výjimečnými anti-ageing vlastnostmi, obnovuje hydrolipidový film pleti, zajišťuje dokonalou vláčnost a optimální výživu.

13 PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ TĚLA SPECIFICKÉ OŠETŘENÍ

14 BODYSENSACTION NOVÁ KOSMETICKÁ TECHNOLOGIE SPECIFICKÉ OŠETŘENÍ Specifické způsoby navržené pro návrat ke svůdné, štíhlé a krásně tvarované postavě. Každý je charakteristický svou vlastní technikou. Specifická ošetření provedená v kombinaci s novou DTM masáží (Deep Tissue Mobilisation mobilizací hlubokých tkání) pro zajištění drenáže, zeštíhlení, redukce nebo vymodelování podle typu nedokonalosti: zadržování vody, uloženému nebo lokalizovanému tuku, infiltrované, měkké a rozšířené celulitidě. SPECIFICKÉ OŠETŘENÍ nástroje programu PROFESIONÁLNÍ SETY PROFESIONÁLNÍ SET MODRÝ - DRENANTE DRAINING - INFILTRATED CELLULITE drenáž - infiltrovaná celulitida PROFESIONÁLNÍ SET ČERVENÝ - SNELLENTE MODELING SOFT CELLULITE (modelace měkká celulitida) PROFESIONÁLNÍ SET HNĚDÝ - RIDUCENTE REDUCING WIDESPREAD CELLULITE (Redukce- rozšířená celulitida) PROFESIONÁLNÍ SET BÉŽOVÝ - MODELANTE MODELLING SOFT CELLULITE (tvarování - měkká celulitida) MASÁŽE DTM Hloubková tkáňová masáž SPECIFICKÉ OŠETŘENÍ odstranění nadbytečných tekutin a infiltrované celulitidy zeštíhlení: břicho, stehna a hýždě redukce tuku, rozšířená celulitida tvarování těla, měkká celulitida

15 PROFESIONÁLNÍ SET MODRÝ, č DRENANTE DRAINING - INFILTRATED CELLULITE (odvodnění - infiltrovaná celulitida) Odstranění přebytečných tekutin slanou sílou moře a vzácnými přírodními extrakty. Pracuje na principu osmózy a látkové výměny. Na kosmetické úrovni zlepšuje mikrocirkulaci a snižuje obsah vody uvnitř tkáně u infiltrované celulitidy. Protože se jedná o vylučování, povzbuzuje drenáž a odstranění toxinů, omezuje váznutí tekutin a snižuje viditelnost pomerančové kůže. Vysoký obsah minerálních solí a vitamínů zajišťuje výbornou hydrataci, pružnost a celistvost pokožky. Mořská sůl Vzácný zdroj stopových prvků a minerálních solí, který činí pokožku silnější a odolnější. Povzbuzuje drenáž tkáně u infiltrované celulitidy a posílení tonusu pleti. Tmavá řasa S mimořádnými energizujícími účinky spouští metabolismus tuků a zvyšuje čerpání energie, zvyšuje spotřebu uložených tuků a povzbuzuje redukci tukové tkáně. Hořký pomeranč Vysoký obsah synefrinu má selektivně termogenní účinek na pleť, působí pouze na tukovou tkáň za účelem cíleného lipolytického působení. OBSAH SETU BAHNO Z ALGAE slimming (zeštíhlení) Bahno, které je obzvlášť bohaté na řasy a stopové prvky, díky své výborné schopnosti iontové výměny dokáže přenášet své bohaté aktivní esence do pokožky a vstřebat zpět látky, které byly vyloučeny, zvyšuje účinnost mikrocirkulace na kosmetické úrovni a urychluje metabolismus tuků. SOLNÝ GEL draining (odvodnění) Fluid s vysokým obsahem mořské soli a výtažku z řas, který využívá průběh osmózy na to, aby vytáhl přebytek tekutin z tkáně pokožky pomocí účinné kosmetické drenáže, a tak snižuje nedokonalosti způsobené celulitidou, obzvlášť pomerančovou kůži.

16 TECHNOLOGIE Produkty obsahují aktivní látky mořského původu, a proto využívají princip osmózy a iontové výměny. OSMÓZA Roztok s vysokou koncentrací krystalů soli přitahuje vodu skrz polopropustnou membránu, stejně jako soli obsažené v přípravku, vytahují z těla tekutiny, povzbuzují drenáž a usnadňují redukci nedokonalostí, které mají spojitost s celulitidou. Polopropustná membrána (pleť) koncentrovaný roztok čistá voda IONTOVÁ VÝMĚNA Díky své fyzické struktuře je bahno elektricky nabité a váže ke svému povrchu stopové prvky a ionty se specifickým působením, které jsou potom postupně uvolňovány a vstřebávány pokožkou. Zároveň bahno vstřebává vyloučené látky a vodu z epidermálních vrstev, povzbuzuje drenáž a vylučování toxinů. IONTY STOPOVÉ PRVKY TOXINY PŘEBYTEČNÁ VODA MUD = bahno SKIN = pleť

17 PROFESIONÁLNÍ SET ČERVENÝ, č SNELLENTE SLIMMING - ABDOMEN, THIGHS, BUTTOCKS (zeštíhlení břicho, stehna, hýždě) Účinná synergie moře-země, která bojuje s uloženým tukem a celulitidou. Využívá komplex podobný ultrazvuku. Vysoký a komplexní kosmetický zeštíhlující výkon, jehož výsledek je kombinací účinků dvou působení: kosmetické působení na redukci tuku: povzbuzuje rozpad a odstranění tuků. kosmetické působení pro dodání energie z tuků: spouští buněčný metabolismus, řídí funkci tkání a rozpouští nahromaděné tekutiny a tuky, povzbuzuje drenáž a lipolýzu tuků. OBSAH SETU HEAT PACK REDUCING (redukce) Toto bahno intenzivně lokálně zahřeje a redukuje uložený tuk díky vysoké koncentraci KOMPLEXU, KTERÝ JE PODOBNÝ ULTRAZVUKU a červené řasy. Povzbuzuje odstranění tuku, stavbu tkání a aktivitu fibroblastů, čímž zlepšuje tonus pleti a její elasticitu s výraznou redukcí celulitidy v kritických oblastech. EMULSION TONING (tonizace) Vzácná emulze vyrobená s KOMPLEXEM PODOBNÝM ULTRAZVUKU a řasou Macrocistys Pyrifera je bohatým zdrojem alginátů. Ty poskytují značné množství minerálů, aminokyselin, schopných vylepšit strukturu pleti a její pevnost, se silným tonizujícím efektem. Ten zdokonaluje a zakončuje redukční aktivity započaté aplikací redukčního zahřívacícho balíčku. Červená řasa Působí lokálně na tukové zásoby, kde povzbuzuje rozpad tuků a aktivitu fibroblastů, usnadňuje tkáním znovu získat svou pružnost. Žlutý mák Je bohatý na glaucín, hraje důležitou roli v lipolytickém procesu, protože spouští rozpad triglyceridů na glycerol a mastné kyseliny. Káva Zvyšuje termogenezi, povzbuzuje mobilizaci tekutin a metabolismus mastných kyselin v uloženém tuku a tím snižuje jejich objem.

18 TECHNOLOGIE Technologie je inspirována ultrazvukovou technologií s cílem snížit množství uloženého tuku a nedokonalosti způsobené celulitidou. Kombinace komplexu podobného ultrazvuku a aktivních látek působí na úrovni adipocytů, prostřednictvím mechanismu podobného ultrazvuku, rozpouští je a spouští proces lipolýzy se zeštíhlujícím efektem. KLINICKÁ STUDIE IN VIVO Aplikace krému s komplexem podobným ultrazvuku, ráno a večer po dobu 2 měsíců. VÝSLEDKY Snížení tloušťky tukové tkáně na stehnech Snížení obvodu stehna TLOUŠŤKA PRŮMĚR -8,52 % MAX -18,6 % OBVOD PRŮMĚR -0,97 cm MAX -1,97 cm Na velké skupině dobrovolnic, které používaly krém obsahující komplex podobný ultrazvuku po dobu 2 měsíců, byla potvrzena účinnost s těmito výsledky: 81,5% JEMNĚJŠÍ POKOŽKA 66,7% VYŠŠÍ PEVNOST A TONIZACE POKOŽKY 70,4% REDUKCE POMERANČOVÉ KŮŽE

19 PROFESIONÁLNÍ SET HNĚDÉ KAKAO, č RIDUCENTE REDUCING WIDESPREAD CELLULITE (Redukce- rozšířená celulitida) Vzácná másla a rostlinné výtažky pro mnohosmyslový zážitek z wellness ošetření, které poráží celulitidu a známky stárnutí. Produkty obsahují nanostruktury a redukční komplex. Synergie redukčního komplexu, kakaového másla, kávy a guarany urychluje redukci tuků na kosmetické úrovni a povzbuzuje odstranění nadbytečných tekutin. Intenzivní výživa a účinek proti stárnutí, které zajišťují účinné látky, poskytují pleti jemnost a pružnost. OBSAH SETU SERUM REDUCING (redukce) Koncentrované sérum s horko-studeným účinkem má silný kosmetický povzbuzující účinek, který urychluje metabolismus tuků a odvedení přebytečných tekutin. BUTTER SLIMMING (zeštíhlení) Jemná a krémová masážní textura, která povzbuzuje proces lipolýzy na kosmetické úrovni a jejímž cílem je vytvarovanější silueta. EMULSION MODELLING (tvarování) Mikro-emulze se zeštíhlujícím efektem pro kosmetické vymodelování a liftingový efekt. Kakaové máslo Je bohaté na vitamíny, omega 6 mastné kyseliny a fytosteroly. Hydratuje a změkčuje, působí proti stárnutí. Také přispívá k povzbuzení kosmetické redukce lokalizovaného tuku a celulitidy. Káva Zvyšuje termogenezi, povzbuzuje mobilizaci tekutin a metabolismus mastných kyselin v tukových tkáních, a tím snižuje jejich objem. Guarana Zvyšuje termogenezi, povzbuzuje mobilizaci tekutin a metabolismus mastných kyselin v tukových tkáních, a tím snižuje jejich objem.

20 TECHNOLOGIE Využívá se technologie nanostruktur a redukční komplex. NANOSTRUKTURY Nanostruktury jsou nejmodernější technologie k dosažení krásné modelované postavy. Jedná se o velmi malé molekuly (10-9 ). Díky své velikosti jsou schopny se snadno vstřebat do epidermis a přizpůsobit se jí. Jejich homogenní struktura silně zvyšuje přenos a vstřebávání aktivních látek a povzbuzuje působení redukčního komplexu. REDUKČNÍ KOMPLEX Působení redukčního komplexu s nanostrukturami, máslem a rostlinnými výtažky: ADIPOCYT KREVNÍ OBĚH MASTNÉ KYSELINY LIPOGENEZE GLYCEROL MASTNÉ KYSELINY LIPOLÝZA GLYCEROL KREVNÍ OBĚH BRÁNÍ HROMADĚNÍ TUKŮ ZVYŠUJE PROCES LIPOLÝZY

21 PROFESIONÁLNÍ SET BÉŽOVÝ, č MODELLANTE MODELLING SOFT CELLULITE (tvarování - měkká celulitida) Efektivní tvarování s komplexem podobným ultrazvuku, technologií mikrovrstev a s nanostrukturami. Napomáhá obnovit celistvost pleti a pružnost na kosmetické úrovni a také předchází vzniku strií díky dvěma novým tvarovacím vzájemně působícím vlastnostem: povzbuzuje syntézu kolagenu a zlepšuje jeho kvalitu, optimalizuje jeho rozložení v tkáni. působí na měkkou celulitidu účinnou drenáží díky aktivnímu studeno-horkému působení. OBSAH SETU PATCH SERUM DRAINING (drenáž) Využívá technologie mikrovrstev a komplex podobný ultrazvuku. Zahalí tělo do tvarovacího filmu, který postupně uvolňuje aktivní látky do tkání, a zajišťuje tak dlouhotrvající a intenzivní kosmetické odstranění nadbytečných tekutin. GEL WRAP REDUCING (redukce) Jemný gelový zábal s komplexem podobným ultrazvuku, který zajišťuje nejvyšší redukci a působení na nahromaděné tekutiny a tuky na kosmetické úrovni. MILK OIL ELASTICISING (pružnost) Mléčný olej krémové textury s komplexem podobným ultrazvuku. Má silné mineralizační účinky, hydratuje, tonizuje a dodává pleti hebkost. Hematit Bohatý zdroj železa, přispívá ke kolagenové syntéze zvýšením množství železa a tak určuje kolagen vysoké kvality, který je správně rozdělen do pojivových tkání. Pupečník Vysoký obsah flavonoidů povzbuzuje syntézu kolagenu, posiluje mikrocirkulaci a činí cévy méně křehkými, a to za pomoci účinné drenáže. Mišpule Ovoce se známými zpevňujícími vlastnostmi je obzvlášť bohaté na draslík. Zajišťuje drenáž a detoxikaci v pleťové tkáni.

22 TECHNOLOGIE KOMPLEX PODOBNÝ ULTRAZVUKU Technologie je inspirovaná ultrazvukovou technologií s cílem snížit množství uloženého tuku a celulitidy. Kombinace komplexu podobného ultrazvuku a aktivních látek dovolují adipocytům přestavět jejich trojrozměrný tvar a snížit jejich lipidovou zásobu. Postava tak získává nový tvar a formu. komplex podobný ultrazvuku chování tuků v adipocytech MIKROVRSTVA Tvoří ji neviditelné mikrosítě, vyrobené z filmogenních rostlinných makromolekul. Obsahuje aktivní látky. Má tři důležité funkce: obalí tělo do modelujícího filmu, který vylepší jeho tvary usnadňuje pronikání aktivních látek postupně a dlouhodobě uvolňuje aktivní látky do pokožky NANOSTRUKTURA Jedná se o velmi malé molekuly (10-9 ). Díky své velikosti jsou schopny se snadno vstřebat do epidermis a přizpůsobit se jí. Výrazně zvyšují účinnost aktivních látek.

23 BEAUTY SERVIS GROUP s.r.o. Václavské nám. 832/19, Praha 1 Objednávky, kontakt: Moravská 1374, Ústí nad Orlicí tel , , , info@beautyservis.cz

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

formují Vaše tělo ŘADA PRODUKTŮ PRO DOMÁCÍ PÉČI, KTÉRÉ PROGRAMY NA 4 DNY/ NOCI, 12 PRODUKTŮ

formují Vaše tělo ŘADA PRODUKTŮ PRO DOMÁCÍ PÉČI, KTÉRÉ PROGRAMY NA 4 DNY/ NOCI, 12 PRODUKTŮ ŘADA PRODUKTŮ PRO DOMÁCÍ PÉČI, KTÉRÉ formují Vaše tělo PROGRAMY NA 4 DNY/ NOCI, které aktivně bojují s problémy spojenými s celulitidou, tukem a ochablými tkáněmi. 12 PRODUKTŮ bohatých na aktivní látky,

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky fitness & wellness equipment import a distribuce wellness a SPA kosmetiky KONTAKT : Martin Strašek - Q-POWER Školní 1273, 43001 Chomutov tel.: 736 764 374 E-mail : store@powerstore.cz PRODUKTY: Profesionální

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

Tělo stárne stejně jako tvář. Po 20 letech ztrácí tělo pevnost. Institut Esthederm, omlazení těla

Tělo stárne stejně jako tvář. Po 20 letech ztrácí tělo pevnost. Institut Esthederm, omlazení těla PÉČE O TĚLO Tělo stárne stejně jako tvář Přestože obličej se obává především vnějšího stárnutí způsobeného vnějšími agresemi, tělo se více obává vnitřního nebo chronologického stárnutí. Po 20 letech ztrácí

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Silhouette. 100% přírodní kosmetická péče se zeštíhlujícím účinkem. Pro krásu Vašeho těla

Silhouette. 100% přírodní kosmetická péče se zeštíhlujícím účinkem. Pro krásu Vašeho těla Silhouette 100% přírodní kosmetická péče se zeštíhlujícím účinkem. Pro krásu Vašeho těla Nejnovější poznatky vědeckých výzkumů z oblasti kosmetologie ve spojení s mocí a silou nejčistší přírody a moudrostí

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min)

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) Expresní ošetření Odstranění nedostatků a nerovností pleti, pleť je ozdravená, jemná a projasněná - analýza pleti, odlíčení, peeling, sérum,

Více

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY NOVÁ KOMPLEXNÍ SLUŽBA VAŠEHO SALONU PROGRAM OŠETŘENÍ VLASOVÉ POKOŽKY A VLASŮ ZNÁME POŽADAVKY VAŠICH KLIENTŮ Chtějí vypadat opravdu dobře Rádi by posílili

Více

Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy.

Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy. Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy. Panestetic Úspěšná společnost s rozsáhlými znalostmi estetického trhu po celém světě a to od roku 1984. Získané

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii PŘÍDODNÍ INSPIRACE = = VITA DIVINA Made in Italy Vyrobeno v Itálii BYOTHEA je nová profesionální řada Exi Cosmetics s PRODUKTY inspirujícími se PŘIROZENOSTÍ pro zdůraznění KRÁSY KAŽDÉHO ČLOVĚKA. = = ŽIVOT

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

ORIGIN.

ORIGIN. ORIGIN www.krasanamiru.cz ŠÁCHOROVÝ OLEJ Vysoký obsah kyseliny olejové. Obsahuje polynenasycené mastné kyseliny. Vysoký obsah vitaminu E (alfa-tokoferol) a Omega 9. Anti-aging Antioxidant Hydratace MERUŇKOVÝ

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!! BYAS SENSATION Natural Face Contouring Discover a new you Dnešní moderní technologie umožňují pro omlazení pleti dosáhnutí optimálního výsledku jemným a šetrným způsobem k pokožce a tkáním. Na vrcholu

Více

PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI

PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI VE SPREJI SPREJI VE Profesionální škála OBLIČEJ Ošetření bílým jílem VŠECHNY TYPY PLETI Ošetření bohaté

Více

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem IN TACT Light Skinsnižuje poruchy pigmentaces okamžitě viditelným účinkem OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Light Skin 3 3. Přípravky INTACT Light Skin 3.1. INTACT Light Skin Cream

Více

savoy spa BY L OCCITANE

savoy spa BY L OCCITANE savoy spa BY L OCCITANE SAVOY SPA BY L OCCITANE je inspirováno Středomořím a jeho neopakovatelnou Art-de-Vivre prosluněnou krajinou, úrodnými poli, bohatou kulturou a tradicemi. L OCCITANE produkty, působící

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min.

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min. SPA MENU MASÁŽE A ZÁBALY AROMA MASÁŽ 60 min. 1 050 Kč Holistická procedura kombinující sílu esenciálních olejů a to nejlepší z východních a západních technik zaměřených na energii kolem páteře. Vytváří

Více

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel Herbamedicus, s.r.o. CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel unikátní masážní přípravek pro účinné odbourávání podkožního tuku, zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky a proti klinickým projevům

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROČ FRAMESI? ZKUŠENOSTI Téměř 70 let zkušeností v produkci barev a vlasové kosmetiky PROFESIONALITA Specializuje se na produkty pro salony ITALSKÝ STYL Vyhlášený

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! vytvořena speciálně pro péči o tělo a obličej, když je nezbytné obnovit emocionální rovnováhu a sílu, podtrhnout svou přirozenou krásu a dokonalý

Více

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Oči jsou okna do duše. CO ŽENY ZNEPOKOJUJE MEZI VŠEMI PROBLÉMY NAŠÍ PLETI, JSOU 2, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ NEJDŘÍVE* A TO PROBLÉMY V OKOLÍ

Více

MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System)

MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System) MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System) kód SK89102900 INOVOVANÝ NEJNOVĚJŠÍ GENERACE PŘÍSTROJE S VIRTUÁLNÍ MEZOTERAPIÍ NEINVAZIVNÍ A MAXIMÁLNĚ ÚČINNÉ OŠETŘENÍ PRO OBLIČEJ I TĚLO 4 techniky: Aktivační

Více

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany ÚČINKY čistý.účinný.inovativní. řešení problému pro každý typ kůže Kůže každého člověka má individuální potřeby a vyžaduje individuální režim péče pro získání optimálních výsledků. Někdy není dostačující

Více

Kolagen architekt kůže

Kolagen architekt kůže Kolagen architekt kůže Kolagenová vlákna jsou nosnou kostrou kůže. Pokud bychom navrstvili kolagenová vlákna na tloušťku 1 mm, vydržela by zatížení více než 10 kg jako provaz nebo kovové lano. Nejvyšší

Více

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie MORPHOSIS Moderní ošetřující linie MORPHOSIS je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní aktivní složkou výtažky z přírodního bohatství Středomoří. Dodává výživu a řeší problémy vlasů a vlasové pokožky.

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

Balneo nabídka procedur

Balneo nabídka procedur Balneo nabídka procedur VODNÍ PROCEDURY BYLINNÉ KOUPELE 20 min. Nobilis Tilia Vybírat můžete s různých bylinných přísad. 350 Kč CO2 Touto koupelí posílíte nervový i imunitní systém, prokrvíte tělo a ulevíte

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany ÚČINKY čistý.účinný.inovativní. řešení problému pro každý typ kůže Kůže každého člověka má individuální potřeby a vyžaduje individuální režim péče pro získání optimálních výsledků. Někdy není dostačující

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

Výhradní distributor v ČR: Balbínova 223/5, 120 00 Praha 2 tel.: + 420 222 241 700 www.thalaspa.cz MADE IN FRANCE

Výhradní distributor v ČR: Balbínova 223/5, 120 00 Praha 2 tel.: + 420 222 241 700 www.thalaspa.cz MADE IN FRANCE Francouzská mořská kosmetika Francouzská mořská kosmetika Výhradní distributor v ČR: Balbínova 223/5, 120 00 Praha 2 tel.: + 420 222 241 700 www.thalaspa.cz Katalog MADE IN FRANCE 2 home line home line

Více

NADČASOVÁ KRÁSA INOVACE. Komplexní systematická péče + řešení kožních problémů

NADČASOVÁ KRÁSA INOVACE. Komplexní systematická péče + řešení kožních problémů NADČASOVÁ KRÁSA INOVACE Komplexní systematická péče + řešení kožních problémů INOVACE: UNIKÁTNÍ SPOJENÍ DVOU ZÁKLADNÍCH KOSMETOLOGICKÝCH SMĚRŮ Komplexní systematická péče exfoliace (peeling) čištění tonizace

Více

Obsah CEROMONE. Strana

Obsah CEROMONE. Strana [Zadejte text.] Obsah Strana 1. Obsah 2 2. Jak fungují 3-4 3. Sérum na zpevnění pleti 5 4. Pleťová voda proti stárnutí 6 5. Krém proti stárnutí 7 6. Ampule hydraminu 8 7. Esenciální liftingová pleťová

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

SOTHYS CHRONOBIOLOGIE. Okysličení PO CELÝ ROK + + NEBO. Další potřebné výrobky, které nejsou v boxu

SOTHYS CHRONOBIOLOGIE. Okysličení PO CELÝ ROK + + NEBO. Další potřebné výrobky, které nejsou v boxu SEZONNÍ OŠETŘENÍ Sezonní okysličující obličejové ošetření Originální koncept kombinující chronobiologii a požitek z ošetření pro odhalení jasu pleti na jaře a podzim. Limitovaná edice. Všechny typy pletí

Více

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ FÍKY, IBIŠEK, MOŘSKÉ ŘASY, ZÁZVOR, MOŘSKÁ SŮL... ŽE VE VÁS EVOKUJÍ VZPOMÍNKY NA RELAXACI A DOVOLENOU? UDĚLEJTE SI DOVOLENOU I V ZIMĚ A V POHODLÍ DOMOVA. NENÁROČNĚ, ÚČINNĚ, KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH.

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

KAPITOLA IX. FYZIOTERAPIE: masážní krémy. masážní emulze. masážní oleje. léčebná kosmetika. ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera)

KAPITOLA IX. FYZIOTERAPIE: masážní krémy. masážní emulze. masážní oleje. léčebná kosmetika. ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera) masážní krémy masážní emulze masážní oleje léčebná kosmetika ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera) kosmetické oleje jizvy, vrásky podpůrné gely, balzámy a masti pro celulitidu a lymfodrenáže chladící

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ NOVÝ PRODUKT 2019 ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ ŽENY POVAŽUJÍ ATRAKTIVNÍ VZHLED ZA VELMI DŮLEŽITÝ před šatníkem nebo v koupelně. na cestě do práce. u kávy nebo při

Více

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu THAJSKÉ MASÁŽE Tradiční thajská masáž Temple Classic 30 min 490 Kč 60 min 950 Kč 90 min 1 290 Kč 120 min 1 690 Kč Tradiční thajská chrámová masáž

Více

ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ

ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ Protože víme, jak důležité je dosáhnout optimálních tělesných tvarů a vyvarovat se kloubních a kardiovaskulárních potíží způsobených obezitou,

Více

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY OBSAHUJE KYSELINU HYALURONOVOU A ÚČINNOU LÁTKU GLYCO-REPAIR TM CÍL: zlepšuje a urychluje hojení jizev (např. po akné). Dodává oslabené pleti pocit pohodlí, komfortu

Více

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ Profesionální výrobky pro každý typ pleti 100% přírodní S certifikátem NATRUE Nová pleťová péče od lavery má vylepšené složení, přináší moderní receptury plné luxusních

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

Průvodce krásou Solutions

Průvodce krásou Solutions CA 09/07 PAGE bc Průvodce krásou Solutions Kontaktujte svoji AL/AG: Jméno a příjmení: Adresa: Telefon: Avon Cosmetics, spol. s r.o. Na Maninách 7, 70 00 Praha 7 Česká republika Zákaznický servis: tel.

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. CENÍK Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. LÉKAŘSKÉ VÝKONY Dermatologické vyšetření vyšetření mimo ordinační dobu na žádost pacienta

Více