Obec Žitenice. Obec Žalhostice. Obec Vrutice. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Pohořanská 118/, Žitenice Telefon:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Žitenice. Obec Žalhostice. Obec Vrutice. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Pohořanská 118/, Žitenice Telefon:"

Transkript

1 Elektronický Digitální Povodňový Portál Obec Žitenice Pohořanská 118/, Žitenice Telefon: Jméno: Hana Pawlíková Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Žitenice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Václav Musil Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Žitenice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Obec Žalhostice 120/, Žalhostice Telefon: starosta@zalhostice.cz Obec Vrutice 35/, Vrutice Telefon: obec.vrutice@cmail.cz Jméno: Josef Mikuška Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Vrutice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: tata.mikuska@seznam.cz Poznámka: obec.vrutice@cmail.cz Fax:

2 Jméno: Jiřina Hudcová Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Vrutice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Renata Jindrová Funkce v komisi: člen Telefon práce: Nemocnice Litoměřice Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: jindrovka.r@seznam.cz Poznámka: Fax: Jméno: Leona Matějková Funkce v komisi: člen Telefon práce: OSVČ Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: lila.matejkova@seznam.cz Poznámka: Fax: Jméno: Hana Rousová Funkce v komisi: člen Telefon práce: SČVK Litoměřice Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: rousova.h@seznam.cz Poznámka: Fax: Jméno: Alena Trojanová Funkce v komisi: člen Telefon práce: MŠ Vrutice Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: al.trojanova@ .cz Poznámka: Fax: Jméno: Alois Veselý Funkce v komisi: člen Telefon práce: fa. FIBICH Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: alois43@seznam.cz Poznámka: Fax: Obec Velké Žernoseky 63/, Velké Žernoseky Telefon: ouzernoseky@iol.cz Poznámka: tel Město Úštěk Mírové náměstí 83/, Úštěk-Vnitřní Město Telefon: ,

3 Jméno: Pavel Kundrát Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Mírové náměstí 83, Úštěk Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: pavel.kundrat@mesto-ustek.cz Poznámka: Fax: Jméno: Petr Legnavský Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: Mírové náměstí Úštěk Funkce na pracovišti: správce majetku Mobil-veřejný: legnavsky@mesto-ustek.cz Poznámka: Fax: Jméno: Petr Elísek Funkce v komisi: člen Telefon práce: Mírové náměstí 83, Úštěk Funkce na pracovišti: zástupce starosty Mobil-veřejný: mistostarosta@mesto-ustek.cz Poznámka: Fax: Jméno: Radek Hellinger Funkce v komisi: člen Telefon práce: Rybniční č Úštěk Funkce na pracovišti: pracovník Úštěckých služeb Mobil-veřejný: Jméno: Ing. Pavel Ott Funkce v komisi: člen Telefon práce: Mírové náměstí 83, Úštěk Funkce na pracovišti: správce majetku Mobil-veřejný: sprava.majetku@mesto-ustek.cz Poznámka: Fax: Jméno: Jiří Tajč Funkce v komisi: člen Telefon práce: Polské lidové armády 272, Úštěk Funkce na pracovišti: velitel HZS Úštěk Mobil-veřejný: Jméno: Luděk Tichý Funkce v komisi: Telefon práce: Rybniční č. 1, Úštěk Funkce na pracovišti: jednatel Úštěckých služeb Mobil-veřejný: rekresluzby@mesto-ustek.cz Poznámka: Fax: Jméno: Jaroslava Kučerová Funkce v komisi: člen Telefon práce: Sidliště pionýrů 136, Úštěk Funkce na pracovišti: vedoucí odboru vnitřních věcí Mobil-veřejný: vnitrni.veci@mesto-ustek.cz Poznámka: Fax: Jméno: Jana Lepšíková Funkce v komisi: člen Telefon práce:

4 Mírové náměstí 49, Úštěk Funkce na pracovišti: sekretářka Mobil-veřejný: Poznámka: Fax: Jméno: Miroslav Matoušek Funkce v komisi: Telefon práce: Rybniční c Úštěk Funkce na pracovišti: pracovník Úštěckých služeb Mobil-veřejný: Jméno: Luděk Tichý Funkce v komisi: Telefon práce: Rybniční č. 1, Úštěk Funkce na pracovišti: jednatel Úštěckých služeb Mobil-veřejný: rekresluzby@mesto-ustek.cz Poznámka: Fax: Obec Třebušín 33/, Třebušín Telefon: obec@trebusin.cz Jméno: Dana Legnerová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Třebušín Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Vladislav Klečka Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Třebušín Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Bc. Pavel Legner Funkce v komisi: člen Telefon práce: HZS Ústeckého kraje územní odbor Litoměřice,Českolipská 1997/11, Litoměřice Funkce na pracovišti: velitel čety Mobil-veřejný: pavell@atlas.cz Poznámka: Fax: Jméno: František Panocha Funkce v komisi: člen Telefon práce: Třebušín 12, Litoměřice Funkce na pracovišti: OSVČ Mobil-veřejný: Jméno: Bc Pavel Přibyl Funkce v komisi: člen Telefon práce:

5 Policie ČR Obvodní oddělení Benešov nad Ploučnicí, nám. Míru Děčín Funkce na pracovišti: komisař Mobil-veřejný: 2400pavel@seznam.cz Poznámka: Fax: Obec Travčice 150/, Travčice Telefon: travcice@seznam.cz Terezín nám. ČSA 179/, Terezín Telefon: podatelna@terezin.cz Poznámka: tel Město Štětí Mírové nám. 163/, Štětí Telefon: mesto@steti.cz Jméno: František Zwettler Funkce v komisi: Telefon práce: MěÚ Štětí Funkce na pracovišti: vedoucí Odboru stavebního, životního prostředí a dopravy Mobil-veřejný: frantisek.zwettler@steti.cz Poznámka: Fax: Jméno: Zeman Funkce v komisi: Telefon práce: Štětí, místní část Hněvice Funkce na pracovišti: kontakt pro místní část Hněvice Mobil-veřejný: Jméno: Špeciánová Funkce v komisi: Telefon práce: Štětí, místní část Počeplice Funkce na pracovišti: kontakt pro místní část Počeplice Mobil-veřejný:

6 Jméno: Mgr. Tomáš Ryšánek Funkce v komisi: předseda Telefon práce: MěÚ Štětí Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: tomas.rysanek@steti.cz Poznámka: Fax: Jméno: Mgr.Ing. Miroslav Andrt Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: MěÚ Štětí Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: miroslav.andrt@steti.cz Poznámka: Fax: Jméno: František Zwettler Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: MěÚ Štětí Funkce na pracovišti: vedoucí Odboru stavebního, životního prostředí a dopravy Mobil-veřejný: frantisek.zwettler@steti.cz Poznámka: Fax: Jméno: Bc. Zdeněk Cuchý Funkce v komisi: člen Telefon práce: Městská policie Štětí Funkce na pracovišti: velitel Mobil-veřejný: zdenek.cuchy@steti.cz Poznámka: Fax: Jméno: Jiří Hrach Funkce v komisi: člen Telefon práce: Policie ČR Štětí Funkce na pracovišti: vrchní inspektor obvod. odd. Policie ČR Štětí Mobil-veřejný: ltoopsteti@mvcr.cz Poznámka: Fax: Jméno: Václav Hrstka Funkce v komisi: člen Telefon práce: HZS požární stanice Štětí Funkce na pracovišti: velitel Mobil-veřejný: velitel.pssteti@ulk.izscr.cz Poznámka: Fax: Jméno: Martin Janeček Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Štětí Funkce na pracovišti: referent Odboru správy a investic Mobil-veřejný: martin.janecek@steti.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Jan Koubský Funkce v komisi: člen Telefon práce: Mondi Štětí a.s. Funkce na pracovišti: zástupce povodňové komise Mobil-veřejný: jan.koubsky@mondigroup.com Poznámka: Fax: Jméno: Jakub Roubíček Funkce v komisi: člen Telefon práce:

7 MěÚ Štětí Funkce na pracovišti: referent dopravy a CO, velitel JSDH Štětí Mobil-veřejný: jakub.roubicek@steti.cz Poznámka: Fax: Jméno: Rudolf Spáčil Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Štětí Funkce na pracovišti: referent Odboru správy a investic Mobil-veřejný: rudolf.spacil@steti.cz Poznámka: Fax: Jméno: Bc. Lucie Čížková Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Štětí Funkce na pracovišti: referent bytových a nebytových prostor Mobil-veřejný: lucie.cizkova@steti.cz Poznámka: Fax: Obec Snědovice 99/, Snědovice Telefon: obec.snedovice@tiscali.cz Jméno: Zuzana Petkovová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Snědovice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Ing. Tomáš Nevelöš Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Snědovice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Obec Rochov 63/, Rochov Telefon: ou.rochov@tiscali.cz Jméno: Jaroslav Jadavan Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Rochov Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný:

8 Jméno: Bc. Pavlína Landová Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Rochov Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Obec Račice 117/, Račice Telefon: ou.racice@tiscali.cz Jméno: Ing. Jaromír Maleček Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Račice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Luboš Arazim Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: Mondi Štětí, a.s. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: larazim@seznam.cz Poznámka: Fax: Jméno: Petr Holub Funkce v komisi: Telefon práce: ČD Hněvice Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Vladimír Košťák Funkce v komisi: Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Josef Patka Funkce v komisi: Telefon práce: Povodí Labe, a.s., Roudnice n.l. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Libuše Šimralová Funkce v komisi: Telefon práce: OÚ Račice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný:

9 Obec Polepy 112/, Polepy Telefon: Jméno: Zbyněk Hodys Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Polepy Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Zdeňka Diničová Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Polepy Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Jitka Sachetová Funkce v komisi: člen Telefon práce: PK Polepy Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Ing Jan Stanislavský Funkce v komisi: člen Telefon práce: PK Polepy Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Obec Ploskovice 2/, Ploskovice Telefon: obecploskovice@tiscali.cz Jméno: Věra Petrů Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Ploskovice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Mgr. Aleš Borský Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Ploskovice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný:

10 Jméno: Jiří Kohl Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Milan Lipš Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Pavla Matějková Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Rudolf Rykr Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Miroslav Čuda Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Mlékojedy 41/, Mlékojedy Telefon: , obec@mlekojedy.cz Obec Lovečkovice 40/, Lovečkovice Telefon: ouloveckovice@quick.cz Jméno: Radek Černý Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Lovečkovice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný:

11 Jméno: Bc. Miluše Bártová Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Lovečkovice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Obec Libochovany 5/, Libochovany Telefon: starosta@libochovany.cz Obec Liběšice 6/, Liběšice Telefon: obec@libesice.cz Jméno: Alena Knobová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Liběšice Funkce na pracovišti: starostka Mobil-veřejný: Jméno: Jaroslav Nepovím Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Liběšice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Jaroslav Matoušovský Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: velitel JSDH Mobil-veřejný: Jméno: Ing. Vladimír Němec Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Štefan Trembáč Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný:

12 Jméno: Karel Zenker Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Městys Levín 58/, Levín Telefon: oulevin@quick.cz Jméno: Petr Opalecký Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Úřad městyse Levín Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Ing. Alois Coufal Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: Úřad městyse Levín Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Obec Křešice Nádražní 84/, Křešice Telefon: ou.kresice@pvtnet.cz Jméno: Václav Kovařík Funkce v komisi: předseda Telefon práce: PK Křešice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Mgr.A. Ondřej Štědrý Funkce v komisi: zástupce předsedy Telefon práce: PK Křešice Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Marie Myšáková Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: OÚ Křešice Funkce na pracovišti: zaměstnanec obecního úřadu Mobil-veřejný:

13 Jméno: Petr Hromas Funkce v komisi: člen pracovního štábu Telefon práce: PK Křešice Funkce na pracovišti: Obecní policie Mobil-veřejný: Jméno: Miroslav Kébrt Funkce v komisi: člen pracovního štábu Telefon práce: PK Křešice Funkce na pracovišti: člen pro součinnost Mobil-veřejný: Jméno: Bohumil Němec Funkce v komisi: člen pracovního štábu Telefon práce: PK Křešice Funkce na pracovišti: SDH Zahořany Mobil-veřejný: Jméno: Tomáš Němec Funkce v komisi: člen pracovního štábu Telefon práce: Funkce na pracovišti: člen pro organizaci a techniku Mobil-veřejný: Jméno: Pavel Richter Funkce v komisi: člen pracovního štábu Telefon práce: OÚ Křešice Funkce na pracovišti: člen pro evakuaci Mobil-veřejný: Jméno: Ing. Kamila Kloubská Funkce v komisi: člen odborné skupiny Telefon práce: Funkce na pracovišti: člen pro veterinární službu Mobil-veřejný: Jméno: Ing. František Maixner Funkce v komisi: člen odborné skupiny Telefon práce: PK Křešice Funkce na pracovišti: 1. místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Eva Rychová Funkce v komisi: zapisovatel(ka) Telefon práce: PK Křešice Funkce na pracovišti: člen pro sociální a zdravotní zabezpečení Mobil-veřejný: Jméno: Miroslav Mrva ml. Funkce v komisi: Telefon práce: PK Křešice Funkce na pracovišti: vedoucí stavby PPO - hráz Mobil-veřejný:

14 Obec Chotiněves 6/, Chotiněves Telefon: Jméno: Ing. Vlastimil Borecký Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Chotiněves Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Hana Šimberská Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Chotiněves Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Město Hoštka Náměstí Svobody 2/, Hoštka Telefon: hostka@hostka.cz Jméno: Milan Konfršt Funkce v komisi: předseda Telefon práce: MÚ Hoštka Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Mgr. Radovan Rieger Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: MÚ Hoštka Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Josef Jurista Funkce v komisi: člen Telefon práce: PK Hoštka Funkce na pracovišti: ved.prac.čety Mobil-veřejný:

15 Obec Hlinná 53/, Hlinná Telefon: Jméno: Ing. Petr Chromý Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Hlinná Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Dis. Martin Ušala Funkce v komisi: člen Telefon práce: OÚ Hlinná Funkce na pracovišti: 2. místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Jarmila Štogrová Funkce v komisi: člen Telefon práce: OÚ Hlinná Funkce na pracovišti: 1. místostarosta Mobil-veřejný: Obec Drahobuz 35/, Drahobuz Telefon: obec.drahobuz@seznam.cz Jméno: Eduard Prágr Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Drahobuz Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Ladislava Vokálová Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Drahobuz Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Městys Brozany nad Ohří Palackého náměstí 75/, Brozany nad Ohří Telefon:

16 Jméno: Ing. Václav Bešta Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Úřad městyse Brozany n.o. Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Mgr David Šálek Funkce v komisi: 1. zástupce předsedy Telefon práce: Úřad městyse Brozany n/o. Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Jaroslav Bureš Funkce v komisi: 2. zástupce předsedy Telefon práce: PK Brozany n.o. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Josef Brožík Funkce v komisi: člen Telefon práce: PK Brozany n.o. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Vladimír Job Funkce v komisi: člen Telefon práce: PK Brozany n.o. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Antonín Kuhn Funkce v komisi: člen Telefon práce: PK Brozany n.o. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Ing. Jiří Pech Funkce v komisi: člen Telefon práce: PK Brozany n.o. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Ing. Pavel Petr Funkce v komisi: člen Telefon práce: PK Brozany n.o. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: František Rožec Funkce v komisi: člen Telefon práce:

17 Doksany 69 Funkce na pracovišti: řidič Mobil-veřejný: Jméno: Ilona Voborská Funkce v komisi: člen Telefon práce: Palackého nám. 75 Funkce na pracovišti: samostatná referentka Mobil-veřejný: Jméno: MUDr. Vladimír Šild Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Obec Brňany 93/, Brňany Telefon: urad@brnany.cz Jméno: Bc. František Hybš Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Brňany Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Liběna Kuncová Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Brňany Funkce na pracovišti: místostrarosta Mobil-veřejný: Jméno: Marie Tempírová Funkce v komisi: člen Telefon práce: OÚ Brňany Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Bohušovice nad Ohří Husovo náměstí 42/, Bohušovice nad Ohří Telefon: mu@bohusovice.cz

18 Jméno: Ivo Hynl Funkce v komisi: předseda Telefon práce: MěÚ Bohušovice n/o, Husovo náměstí 42, , Bohušovice nad Ohří Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: test Poznámka: Fax: Jméno: Martin Kratochvíl Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: MěÚ Bohušovice n/o, Husovo náměstí 42, , Bohušovice nad Ohří Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Jaromír Dušek Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Bohušovice n/o, Husovo náměstí 42, , vedoucí eknomicko-správního odboru, Funkce na pracovišti: Bohušovice nad Ohří člen pro součinnost Mobil-veřejný: Jméno: MUDr. Jiří Kožíšek Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Bohušovice n/o, Husovo náměstí 42, , místostarostam, člen pro zdravotní a Funkce na pracovišti: Bohušovice nad Ohří soc. hygienu Mobil-veřejný: Jméno: Martin Kroufek Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Bohušovice n/o, Husovo náměstí 42, , Bohušovice nad Ohří Funkce na pracovišti: člen pro evakuaci Mobil-veřejný: Jméno: Stanislava Kučerová Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Bohušovice n/o, Husovo náměstí 42, , Bohušovice nad Ohří Funkce na pracovišti: člen pro veterinární službu Mobil-veřejný: Jméno: Kamila Čvančarová Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Bohušovice n/o, Husovo náměstí 42, , Bohušovice nad Ohří Funkce na pracovišti: člen pro veřejný pořádek Mobil-veřejný: Jméno: Martin Šulc Funkce v komisi: člen Telefon práce:

19 SDH Bohušovice n/o, Husovo náměstí 4, , Bohušovice nad Ohří Funkce na pracovišti: člen SDH Mobil-veřejný: Jméno: Dagmar Prošková Funkce v komisi: zapisovatel(ka) Telefon práce: MěÚ Bohušovice n/o, Husovo náměstí 42, , Bohušovice nad Ohří Funkce na pracovišti: účetní Mobil-veřejný: Město Litoměřice Mírové náměstí 15/7, Litoměřice Telefon: podatelna@litomerice.cz Poznámka: sekretariát ,106, operační středisko MP Dolánky nad Ohří 31/, Dolánky nad Ohří Telefon: ou@dolankyno.cz Jméno: Ing. Jaroslav Starý Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Dolánky Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: ou@dolankyno.cz Poznámka: Fax: Jméno: Eva Čtrnáctá Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Dolánky Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: ou@dolankyno.cz Poznámka: Fax: Obec Staňkovice 44/, Staňkovice Telefon: ou.stankovice@seznam.cz

20 Jméno: Vladislav Margetín Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Staňkovice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: ou.stankovice@seznam.cz Poznámka: Fax: Jméno: Iva Miláčková Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Staňkovice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Ing. Marek Justa Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Obec Chudoslavice 13/, Chudoslavice Telefon: obec.chudoslavice@seznam.cz Jméno: Jaroslav Andrle Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Chudoslavice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: andrle.jaroslav@seznam.cz Poznámka: Fax: Jméno: Jana Kubíčková Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Chudoslavice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Obec Býčkovice 57/, Býčkovice Telefon: podatelna@byckovice.cz Poznámka: mobil Jméno: Ing. Jana Toniniová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Býčkovice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný:

21 Jméno: Vratislav Prokůpek Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Býčkovice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Miroslav Novák Funkce v komisi: člen Telefon práce: OÚ Býčkovice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Lukáš Obereiter Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Jiří Stoklasa Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Jméno: Bc. Daniel Tonini Funkce v komisi: člen Telefon práce: OÚ Býčkovice Funkce na pracovišti: zastupitel Mobil-veřejný: Obec Kamýk 65/, Kamýk Telefon: kamyk@tiscali.cz Jméno: Petr Soldatek Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Kamýk Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Jaroslav Šťastný Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Kamýk Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný:

22 Jméno: Jaroslav Barášek Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Obec Horní Řepčice 61/, Horní Řepčice Telefon: hornirepcice@centrum.cz Jméno: Jana Kosinová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Horní Řepčice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Jaroslav Habart Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Horní Řepčice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Jméno: Ondřej Opočenský Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Obec Píšťany 64/, Píšťany Telefon: pistany@seznam.cz Obec Michalovice 44/, Michalovice Telefon: michalovice@seznam.cz Jméno: Ing Dana Horká Funkce v komisi: předseda Telefon práce:

23 OÚ Michalovice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Alena Hejduková Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Michalovice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Obec Malíč 12/, Malíč Telefon: omalic@iol.cz Jméno: Ing. Jindřich Müller Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Malíč Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Antonín Svoboda Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Malíč Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Obec Oleško 5/, Oleško Telefon: obec.olesko@seznam.cz Jméno: Tomáš Novák Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Oleško Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Bc. Eliška Dreieckerová Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Oleško Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný:

24 Obec Trnovany 37/, Trnovany Telefon: Jméno: Martina Čechová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Trnovany Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Kateřina Tůmová Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Trnovany Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: Obec Miřejovice 13/, Miřejovice Telefon: ou@mirejovice.cz Jméno: Zdena Vodolanová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: OÚ Miřejovice Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: Jméno: Jiří Jetenský Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: OÚ Miřejovice Funkce na pracovišti: místostarosta Mobil-veřejný: ORP Česká Lípa T.G.Masaryka 2/, Česká Lípa Telefon: zatecka@mucl.cz Poznámka: telefony PK: , krizove telefony: , , ,

25 ORP Ústí nad Labem Velká Hradební 8/, Ústí nad Labem Telefon: Jméno: Ing. Věra Nechybová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Magistrát města ÚL, Velká Hradební 8, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: primátorka Mobil-veřejný: vera.nechybova@mag-ul.cz Poznámka: Fax: Jméno: MUDr. Jiří Madar Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: Magistrát města ÚL, Velká Hradební 8, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: náměstek primátora Mobil-veřejný: jiri.madar@mag-ul.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Vladimír Valášek Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: Magistrát města ÚL, Velká Hradební 8, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: referent oddělení mim. situací, OŽP Mobil-veřejný: vladimir.valasek@mag-ul.cz Poznámka: pohot. mobil oddělení: , krizová linka Fax: Jméno: Mgr. Jiří Javorčák Funkce v komisi: člen Telefon práce: Magistrát města ÚL, Velká Hradební 8, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: tajemník Mobil-veřejný: tajemnik@mag-ul.cz,jiri.javorcak@mag-ul.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Pavel Bakule Funkce v komisi: člen Telefon práce: Magistrát města ÚL, Velká Hradební 8, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: ředitel MP Mobil-veřejný: pavel.bakule@mag-ul.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Dalibor Dařílek Funkce v komisi: člen Telefon práce: Magistrát města ÚL, Velká Hradební 8, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: vedoucí odboru dopravy Mobil-veřejný: dalibor.darilek@mag-ul.cz Poznámka: pohot. mobil odboru: Fax:

26 Jméno: Ing. Simona Heymerová Funkce v komisi: člen Telefon práce: Magistrát města ÚL, Velká Hradební 8, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: vedoucí odboru životního prostředí Mobil-veřejný: simona.heymerova@mag-ul.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Kamil Hýbner Funkce v komisi: člen Telefon práce: ÚMO ÚL - město, Velká Hradební 8A, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: kamil.hybner@mag-ul.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing., MBA Miroslav Štráchal Funkce v komisi: člen Telefon práce: ÚMO ÚL - Střekov, Národního odboje 794, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: miroslav.strachal@mag-ul.cz Poznámka: Fax: Jméno: Yveta Tomková Funkce v komisi: člen Telefon práce: ÚMO ÚL - Neštěmice, U Radnice 229, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: starostka Mobil-veřejný: yveta.tomkova@mag-ul.cz Poznámka: Fax: Jméno: Pavel Dufek Funkce v komisi: člen Telefon práce: ÚMO ÚL - Severní Terasa, Stavbařů 2, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: starosta Mobil-veřejný: pavel.dufek@mag-ul.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Petr Plessney Funkce v komisi: člen Telefon práce: Povodí Labe, s.p., závod Dolní Labe, Nábřeží 311, Roudnice n. L. Funkce na pracovišti: technickoprovozní náměstek Mobil-veřejný: plessney@pla.cz Poznámka: Fax: Jméno: Jiří Stejskal Funkce v komisi: člen Telefon práce: Povodí Ohře, s.p., závod Chomutov, Novosedlická 758, Teplice Funkce na pracovišti: vedoucí úseku Teplice Mobil-veřejný: stejskal@poh.cz Poznámka: Fax: Jméno: plk. Mgr. Vladimír Danyluk Funkce v komisi: člen Telefon práce: PČR - KŘP Ústeckého kraje, Dlouhá 2, Ústí nad vedoucí územního odboru Ústí nad Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Labem Labem

27 Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Miroslav Harciník Funkce v komisi: člen Telefon práce: Městské služby města ÚL, př.o., Panská 23, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: ředitel Mobil-veřejný: miroslav.harcinik@msul.cz Poznámka: Fax: Jméno: MUDr. Karel Dostál Funkce v komisi: člen Telefon práce: ZZS Ústeckého kraje, p.o., Sociální péče 799/7a, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: náměstek pro léčebně preventivní péči Mobil-veřejný: dostal.karel@zzsuk.cz Poznámka: Fax: Jméno: MUDr. Jozef Král Funkce v komisi: člen Telefon práce: KHS Ústeckého kraje, Moskevská 1531/15, Ústí nad zástupce ředitele - náměstek řed. KHS Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Labem pro odb.činnost jozef.kral@khsusti.cz Poznámka: Fax: Jméno: Mgr.,Ing., MBA Ladislav Švec Funkce v komisi: člen Telefon práce: SčVK, a.s. závod Ústí nad LabemSčVK, a.s. obl. závod Ústí n.l., Masarykova 368, 40010, Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: ředitel závodu Mobil-veřejný: ladislav.svec@scvk.cz Poznámka: Fax: Jméno: plk. Mgr. Pavel Faltys Funkce v komisi: člen Telefon práce: HZS ÚK, územní odb. Ústí n.l.,masarykova 342, Ústí ředitel územního odboru HZS Ústeckého Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: nad Labem kraje pavel.faltys@ulk.izscr.cz Poznámka: Fax: ORP Roudnice nad Labem Karlovo náměstí 21/, Roudnice na d Labem Telefon: mesto@roudnicenl.cz ORP Lovosice

28 Školní 407/2, Lovosice Telefon: Poznámka: krizový mobil PK Jméno: Ing. Milan Dian Funkce v komisi: předseda Telefon práce: MěÚ Lovosice, Školní 2, Lovosice Funkce na pracovišti: starosta města Mobil-veřejný: milan.dian@meulovo.cz Poznámka: ústř.+sekr. Fax: Jméno: Vladimír Šuma Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: MěÚ Lovosice, Školní 2, Lovosice Funkce na pracovišti: místostarosta města Mobil-veřejný: vladimir.suma@meulovo.cz Poznámka: Fax: Jméno: Bc. Václava Velichová Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: MěÚ Lovosice, Školní 2, Lovosice Funkce na pracovišti: referent VÚ odboru ŽP Mobil-veřejný: vaclava.velichova@meulovo.cz Poznámka: Fax: Jméno: npor. Mgr. Lukáš Balaštík Funkce v komisi: člen Telefon práce: HZSÚK-ÚO Litoměřice, Českolipská 1997/11, Litoměřice Funkce na pracovišti: velitel požární stanice Mobil-veřejný: lukas.balastik@ulk.izscr.cz Poznámka: Fax: Jméno: Jiří Bouček Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Lovosice, Školní 2, Lovosice Funkce na pracovišti: Ved. odb. dopravy Mobil-veřejný: jiri.boucek@meulovo.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. František Budský Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Lovosice, Školní 2, Lovosice Funkce na pracovišti: tajemník MěÚ Mobil-veřejný: frantisek.budsky@meulovo.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Pavla Hajdinová Funkce v komisi: člen Telefon práce: Povodí Labe, s.p., Provozní středisko Ústí nad Labem Funkce na pracovišti: vedoucí střediska Mobil-veřejný: hajdinovap@pla.cz Poznámka: Fax: Jméno: Roman Haluška Funkce v komisi: člen Telefon práce: Město Lovosice, Terezínská, Lovosice Funkce na pracovišti: vedoucí úseku technických služeb Mobil-veřejný:

29 Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Vojtěch Hamerník Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Lovosice, Školní 2, Lovosice Funkce na pracovišti: vedoucí OŽP Mobil-veřejný: vojtech.hamernik@meulovo.cz Poznámka: Fax: Jméno: Bc. Jaroslav Janovský Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Lovosice, Osvoboditelů 50/59, Lovosice Funkce na pracovišti: ředitel MP Mobil-veřejný: jaroslav.janovsky@meulovo.cz Poznámka: , stanice Fax: Jméno: Jaroslav Křivan Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Lovosice, Školní 2, Lovosice Funkce na pracovišti: referent útvaru obrany a krizového řízení Mobil-veřejný: jaroslav.krivan@meulovo.cz Poznámka: Fax: Jméno: JUDr. Helena Pšeničková Funkce v komisi: člen Telefon práce: Policie ČR, ÚO, Eliášova 913/7, Litoměřice Funkce na pracovišti: vedoucí ÚO Mobil-veřejný: krpulk.uo.lt.podatelna@pcr.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Ondrej Rondoš Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Lovosice, Školní 2, Lovosice Funkce na pracovišti: vedoucí odboru majetku a investic Mobil-veřejný: ondrej.rondos@meulovo.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Eva Novotná Funkce v komisi: externí koordinátor Telefon práce: Povodí Ohře,s.p.,Pražská 319, Terezín Funkce na pracovišti: technická skupina - vedoucí Mobil-veřejný: enovotna@poh.cz Poznámka: Fax: ORP Litoměřice Mírové náměstí 15/7, Litoměřice Telefon: podatelna@litomerice.cz Poznámka: sekretariát ,106, operační středisko MP

30 ORP Děčín Mírové náměstí 1175/5, Děčín Telefon: Povodňová komise Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Telefon: ORP Mělník nám. Míru 51/, Mělník Telefon: Jméno: MVDr. Ctirad Mikeš Funkce v komisi: předseda Telefon práce: MěÚ Mělník Funkce na pracovišti: starosta města Mobil-veřejný: c.mikes@melnik.cz Poznámka: Fax: Jméno: Mgr. Miroslav Neumann Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: MěÚ Mělník, náměstí Míru 51 Mělník Funkce na pracovišti: místostarosta města Mobil-veřejný: m.neumann@melnik.cz Poznámka: Fax: Jméno: Pavel Hronek Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: MěÚ Mělník, náměstí Míru 51 Mělník Funkce na pracovišti: vedoucí vodního hospodářství Mobil-veřejný: p.hronek@melnik.cz Poznámka: Fax: Jméno: Jana Bohuslavová Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Mělník Funkce na pracovišti: KŘ, HOKS,CO a obrany Mobil-veřejný: j.bohuslavova@melnik.cz Poznámka: Fax: Jméno: Václav Brenn Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Mělník Funkce na pracovišti: referent odboru dopravy Mobil-veřejný:

31 Poznámka: Fax: Jméno: npor.bc. Stanislav Fraibiš Funkce v komisi: člen Telefon práce: Policie ČR, obvodní oddělení Mělník Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: meoop@mvcr.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Jan Hadrbolec Funkce v komisi: člen Telefon práce: Hasičský záchranný sbor Mělník Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: jan.hadrbolec@sck.izscr.cz Poznámka: Fax: Jméno: RNDr. Jiří Hakl Funkce v komisi: člen Telefon práce: MěÚ Mělník, náměstí Míru 51 Mělník Funkce na pracovišti: ved.správního odd.žp a zemědělství Mobil-veřejný: j.hakl@melnik.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Šárka Hatašová Funkce v komisi: člen Telefon práce: KHS Středočeského kraje, ÚP Mělník Funkce na pracovišti: vedoucí oddělení hygieny obecné a komunální Mobil-veřejný: sarka.hatasova@khsstc-me.cz Poznámka: Fax: Jméno: Alena Herinková Funkce v komisi: člen Telefon práce: Český červený kříž, Mělník Funkce na pracovišti: ředitelka Mobil-veřejný: alenaherinkova@seznam.cz;melnik@cervenykriz.eu Poznámka: Fax: Jméno: PaedDr. Zdeněk Koudelka Funkce v komisi: člen Telefon práce: Funkce na pracovišti: ředitel školy Mobil-veřejný: z.koudelka@melnik.cz Poznámka: Fax: Jméno: Ing. Vladimír Marušák Funkce v komisi: člen Telefon práce: Povodí Vltavy, s.p. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: vladimir.marusak@pvl.cz Poznámka: Fax: Jméno: Zdeněk Nedvěd Funkce v komisi: člen Telefon práce: VKM Mělník Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: zdenek.nedved@svas.cz Poznámka: Fax:

32 Jméno: MVDr. Jiří Plášil Funkce v komisi: člen Telefon práce: Krajská veterinární správa, inspektorát Mělník a Kladno Funkce na pracovišti: veterinární inspektor Mobil-veřejný: j.plasil.kvss@svscr.cz Poznámka: Fax: Jméno: DiS. Jaroslav Porš Funkce v komisi: člen Telefon práce: Povodí Ohře, státní podnik Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: pors@poh.cz Poznámka: Fax: Jméno: Miroslav Týnek Funkce v komisi: člen Telefon práce: KSUS Praha Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: miroslav.tynek@ksus.cz Poznámka: Fax: Jméno: Vladimír Tůma Funkce v komisi: člen Telefon práce: Povodí Labe s.p. Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: tumav@pla.cz Poznámka: Fax: Jméno: Václav Čížek Funkce v komisi: člen Telefon práce: Telefonika O2, Mělník Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: cizek.vaclav@o2.com Poznámka: Fax: Jméno: MVDr. Jan Konečný Funkce v komisi: zástupce člena Telefon práce: Krajská veterinární správa, inspektorát Mělník a Kladno Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: j.konecny.kvss@svscr.cz Poznámka: Fax: Pracovní štáb Ústřední povodňové komise Vršovická 1442/65, Hlavní město Praha Telefon: povodnova_sluzba@mzp.cz Ústřední povodňová komise Vršovická 1442/65, Hlavní město Praha Telefon: povodnova_sluzba@mzp.cz

33

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0081888/16/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0005102/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.: 416

Více

Úštěk. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Mírové náměstí 83/, Úštěk Telefon:

Úštěk. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Mírové náměstí 83/, Úštěk Telefon: Elektronický Digitální Povodňový Portál Úštěk Mírové náměstí 83/, 41145 Úštěk Telefon: 416795452 ustek@iol.cz Jméno: Jan Mazíni Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 416795452 MÚ Úštěk Funkce na pracovišti:

Více

Sopotnice. Elektronický Digitální Povodňový Portál

Sopotnice. Elektronický Digitální Povodňový Portál Elektronický Digitální Povodňový Portál Sopotnice Stanoviště: Sopotnice 273/, Sopotnice 561 15 Telefon: 465584128,737914261,724187486 ou.sopotnice@sopotnice.cz Poznámka: http://www.edpp.cz/dpp/sopotnice/

Více

Jméno: Ing. Michal Krejza Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Poznámka: Fax:

Jméno: Ing. Michal Krejza Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Píšťany 64/, 41101 Píšťany Telefon: 416737744 pistany@seznam.cz Jméno: Mgr. Iva Hyšplerová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 416737744 OÚ Píšťany Funkce na

Více

Plán spojení obce Píšťany. ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. Seznam členů.

Plán spojení obce Píšťany. ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. Seznam členů. Plán spojení obce Píšťany Elektronický Digitální Povodňový Portál Plán spojení obce Píšťany ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem Kočkovská 2699/18, 400 11 Ústí nad Labem telefon: +420472706030 fax: +420472706024

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona Č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA .: VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona č. 25012016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

Žalhostice. ORP Litoměřice. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon:

Žalhostice. ORP Litoměřice. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon: Elektronický Digitální Povodňový Portál Žalhostice 120/, 41101 Žalhostice Telefon: 416737052 obecni.urad@zalhostice.cz Jméno: Zdeněk Javorek Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 416747154 OÚ Žalhostice

Více

Plán spojení obce Podolí. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Brno. HZS - Generální ředitelství ČR. HZS - Územní odbor Brno-venkov.

Plán spojení obce Podolí. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Brno. HZS - Generální ředitelství ČR. HZS - Územní odbor Brno-venkov. Plán spojení obce Podolí Elektronický Digitální Povodňový Portál Plán spojení obce Podolí ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Brno Kroftova 43, 61667 Brno telefon: 541421072 fax: 541421019 e-mail:

Více

Povodňová komise obce Bransouze

Povodňová komise obce Bransouze Elektronický Digitální Povodňový Portál Povodňová komise obce Bransouze Bransouze 40/, 67521 Bransouze Telefon: 568870926 bransouze@obec.cz Jméno: Ing. Jan Boček Funkce v komisi: předseda Telefon práce:

Více

Povodňová komise města Kralupy nad Vltavou a ORP Kralupy nad Vltavou Tel. spojení : , Fax:

Povodňová komise města Kralupy nad Vltavou a ORP Kralupy nad Vltavou Tel. spojení : , Fax: Povodňová komise města a ORP Tel. spojení : 315 739 811, Fax: 315 723 479 OPERAČNÍ SKUPINA Poř. číslo Funkce v PK Titul, jméno příjmení Funkce, pracoviště, spojení na pracoviště 1. předseda Ing. Marek

Více

Seznam Czech POINTů na úřadech

Seznam Czech POINTů na úřadech Seznam Czech POINTů na ech y Ústecký kraj Typ Obec Ulice Město PSČ u Bečov č.p. 126 Bečov 435 26 Benešov nad nám. Míru 1 Benešov nad 407 22 Ploučnicí Ploučnicí Bílina Břežanská 50 Bílina 418 01 Bitozeves

Více

Jméno: Ing. Michal Krejza Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Poznámka: Fax:

Jméno: Ing. Michal Krejza Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Píšťany 64/, 41101 Píšťany Telefon: 416737744 pistany@seznam.cz Jméno: Mgr. Pavel Krejčík Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 416737744 Adresa práce: OÚ Píšťany

Více

POVODŇOVÝ PLÁN OBCE. VYPRACOVAL: Sweco Hydroprojekt a.s., listopad 2012 SCHVÁLIL:

POVODŇOVÝ PLÁN OBCE. VYPRACOVAL: Sweco Hydroprojekt a.s., listopad 2012 SCHVÁLIL: POVODŇOVÝ PLÁN OBCE OBEC: Radiměř ORP: Svitavy VODNÍ TOK: SPRÁVCE VODNÍHO TOKU: Lesy ČR, s.p. VYPRACOVAL: Sweco Hydroprojekt a.s., listopad 2012 SCHVÁLIL: A) Věcná část 1/ Charakteristika území: Obec se

Více

Červená Voda. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Stanoviště: 268/, Červená Voda 561 61 Telefon: 465626212 urad@cervenavoda.

Červená Voda. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Stanoviště: 268/, Červená Voda 561 61 Telefon: 465626212 urad@cervenavoda. Elektronický Digitální Povodňový Portál Červená Voda Stanoviště: 268/, Červená Voda 561 61 Telefon: 465626212 urad@cervenavoda.cz Jméno: Ing., Ph.D. Petr Mareš Funkce v komisi: předseda Telefon práce:

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

Jméno: 22860 Jiri Gruber Funkce v komisi: clen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: 603274041 E-mail: Poznámka: Fax:

Jméno: 22860 Jiri Gruber Funkce v komisi: clen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: 603274041 E-mail: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Vendoli Stanoviště: 103/, Vendoli 569 14 Telefon: 461545795 obec.vendoli@bezdrat.net Jméno: 22856 Buchta Vladimir Funkce v komisi: predseda Telefon práce: 461545795

Více

Velké Žernoseky. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon: Poznámka: tel

Velké Žernoseky. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon: Poznámka: tel Elektronický Digitální Povodňový Portál Velké Žernoseky 63/, 41201 Velké Žernoseky Telefon: 416747124 starosta@velke-zernoseky.cz Poznámka: tel. 416747099 Jméno: Jaroslava Rúfusová Funkce v komisi: předseda

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA .- VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona č. 25012016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

Jméno: Mgr. Michaela Kameníková Funkce v komisi: člen Telefon práce:

Jméno: Mgr. Michaela Kameníková Funkce v komisi: člen Telefon práce: Elektronický Digitální Povodňový Portál MČ Brno-Komín Vavřinecká 733/15, 62400 MČ Brno-Komín Telefon: 541428161 info@komin.brno.cz Jméno: Mgr. Milada Blatná Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Adresa

Více

Jince. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Čsl. dělostřelců 172/, Jince Telefon:

Jince. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Čsl. dělostřelců 172/, Jince Telefon: Elektronický Digitální Povodňový Portál Jince Čsl. dělostřelců 172/, 26223 Jince Telefon: 318692516 podatelna@jince.cz Jméno: RSDr. Josef Hála Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Adresa práce: Městys

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona Č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

Jméno: Martin Chvála Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax:

Jméno: Martin Chvála Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Radíč Stanoviště: 14/, Radíč 262 93 Telefon: 318864571 obec.radic@worldonline.cz Jméno: Stanislav Krampera Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 318864109 Adresa

Více

Jméno: Karel Aulický Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Poznámka: Fax:

Jméno: Karel Aulický Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný:   Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Dobroměřice Pražská 53/546861, 44001 Dobroměřice Telefon: 415679289 info@dobromerice.cz Jméno: Ing. Ivana Sihlovcová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 415679326

Více

Kritéria standardu. Závazné pro: Vypracovala: Schválila: Dne a podpis: Platnost od: 1. 1. 2015. Související předpisy a interní dokumenty:

Kritéria standardu. Závazné pro: Vypracovala: Schválila: Dne a podpis: Platnost od: 1. 1. 2015. Související předpisy a interní dokumenty: Standardy kvality sociálně-právní ochrany Litoměřice Městský úřad Litoměřice Název standardu 1. Místní a časová dostupnost 1a) Orgán sociálně-právní ochrany zajišťuje účinné poskytování sociálně-právní

Více

Seznam důležitých telefonních čísel

Seznam důležitých telefonních čísel Městská policie Policie ČR Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje Vojsko Olomouc 153. ženijní prapor Olomouc stálá služba tísňové volání 585209511,585209540-dispečink,

Více

Vrchlabí. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon:

Vrchlabí. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon: Elektronický Digitální Povodňový Portál Vrchlabí Zámek 1/, 54301 Vrchlabí Telefon: 499405311 starosta@muvrchlabi.cz Jméno: Ing. Jan Sobotka Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 499405341 Adresa práce:

Více

Složení povodňové komise obce Martinice

Složení povodňové komise obce Martinice Složení povodňové komise obce Martinice Funkce Jméno a příjmení Zaměstnání Tel. Mobil E - mail Předseda Ing. Odřich Stískal starosta 573 399 010 ou@martinice.cz Robert Bakala místostarosta Jan Mlčák Jaroslav

Více

Žatec. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Náměstí Svobody 1/, Žatec Telefon:

Žatec. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Náměstí Svobody 1/, Žatec Telefon: Elektronický Digitální Povodňový Portál Žatec Náměstí Svobody 1/, 438 24 Žatec Telefon: 415736111 epodatelna@mesto-zatec.cz Jméno: Mgr. Zdeňka Hamousová Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 415736101

Více

Čermná. Černý Důl. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon:

Čermná. Černý Důl. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon: Elektronický Digitální Povodňový Portál Čermná Čermná 40/, 54377 Čermná Telefon: 499441145 ou_cermna@volny.cz Jméno: Milan Halík Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 499441145 Adresa práce: Čermná

Více

ZPRAVODAJ Krajského přeboru - skupina B

ZPRAVODAJ Krajského přeboru - skupina B Krajský kuželkářský svaz Ústeckého kraje ZPRAVODAJ Krajského přeboru - skupina B Ročník 2011/12 Číslo: 18 V Litoměřicích 4.3.2012 Ved.soutěže: M.Vrbata Výsledkový servis: SK Plaston Šluknov B - TJ SK Verneřice

Více

Plán spojení města Úštěk. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem. Seznam členů.

Plán spojení města Úštěk. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem. Seznam členů. Plán spojení města Úštěk Elektronický Digitální Povodňový Portál Plán spojení města Úštěk ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem Kočkovská 18/2699, 40011 Ústí nad Labem telefon: 472706051

Více

Krajský přebor skupina B Zpravodaj č. 1/

Krajský přebor skupina B Zpravodaj č. 1/ V Litoměřicích 16.9.2012 Vedoucí soutěže: Martin Vrbata Výsledkový servis: TJ Glaverbel Czech Teplice C - TJ Sokol Blíževedly 2:6 2392-2425 (5:7) 15.09. ASK Lovosice - TJ SK Verneřice 6:2 2449-2395 (6:6)

Více

ODBORNÁ PŘÍPRAVA STAROSTŮ OBCÍ 2019

ODBORNÁ PŘÍPRAVA STAROSTŮ OBCÍ 2019 ODBORNÁ PŘÍPRAVA STAROSTŮ OBCÍ 2019 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor kancelář hejtmana Oddělení krizového řízení OBSAH Role kraje v systému krizového řízení Hospodářská opatření pro krizové stavy Centrum

Více

Plán spojení obce Libochovany. ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. Seznam členů.

Plán spojení obce Libochovany. ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. Seznam členů. Plán spojení obce Libochovany Elektronický Digitální Povodňový Portál Plán spojení obce Libochovany ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem Kočkovská 2699/18, Ústí nad Labem 400 11 telefon: 472706011 fax: 472706024

Více

Preventivně informační skupiny POLICIE ČR

Preventivně informační skupiny POLICIE ČR Preventivně informační skupiny POLICIE ČR České Budějovice -krajské ředitelství adresa: Dvořákova 2, 370 74 České Budějovice telefon: 974 221 207 Český Krumlov adresa: Tovární 165, 381 23 Český Krumlov

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

Jeseník nad Odrou. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Stanoviště: 256/, Jeseník nad Odrou 74233 Telefon: 556739016 obec@jeseniknadodrou.

Jeseník nad Odrou. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Stanoviště: 256/, Jeseník nad Odrou 74233 Telefon: 556739016 obec@jeseniknadodrou. Elektronický Digitální Povodňový Portál Jeseník nad Odrou Stanoviště: 256/, Jeseník nad Odrou 74233 Telefon: 556739016 E-mail: obec@jeseniknadodrou.cz Jméno: Mgr. Tomáš Machýček Funkce v komisi: předseda

Více

Seznam osob krizového managementu přednostně předurčených do Krizového štábu Olomouckého kraje, kontaktní spojení k zabezpečení vyrozumění

Seznam osob krizového managementu přednostně předurčených do Krizového štábu Olomouckého kraje, kontaktní spojení k zabezpečení vyrozumění Seznam osob krizového managementu přednostně předurčených do Krizového štábu Olomouckého kraje, kontaktní spojení k zabezpečení vyrozumění štábu/vedoucí sekretariátu Ekonom krizového štábu štábu/zástupce

Více

Plán spojení města Přibyslav. ČHMÚ - Oddělení hydrologie Praha. ČHMÚ - pobočka Praha. Seznam členů. Seznam členů. Plán spojení města Přibyslav

Plán spojení města Přibyslav. ČHMÚ - Oddělení hydrologie Praha. ČHMÚ - pobočka Praha. Seznam členů. Seznam členů. Plán spojení města Přibyslav Plán spojení města Přibyslav Elektronický Digitální Povodňový Portál Plán spojení města Přibyslav ČHMÚ - Oddělení hydrologie Praha Na Šabatce 17, 143 06 Praha telefon: 244032537 fax: 244032500 e-mail:

Více

Povodňová komise obce Ostřetín

Povodňová komise obce Ostřetín Elektronický Digitální Povodňový Portál Povodňová komise obce Ostřetín Stanoviště: Ostřetín 92/, Ostřetín 54301 Telefon: 466686178 E-mail: obec@ostretin.cz Poznámka: Digitální povodňový plán: http://www.edpp.cz/dpp/ostretin

Více

Jméno: Ing. Karel Kolčava Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Poznámka: Fax:

Jméno: Ing. Karel Kolčava Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný:   Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Leština Družstevní 92/, 78971 Leština Telefon: 583415349,583414423 obec@ou-lestina.cz,starosta@ou-lestina.cz Poznámka: 603417047 Jméno: Ing. Pavel Hojgr Funkce v

Více

Město Litoměřice. SocioFactor s.r.o.

Město Litoměřice. SocioFactor s.r.o. 2017 Město Litoměřice SocioFactor s.r.o. Obsah Úvod... 2 Zadání výzkumu, metodologie... 3 1. Sociodemografická analýza... 5 1.1. Obce správního obvodu ORP Litoměřice... 5 1.2. Vývoj počtu obyvatelstva...

Více

VOLBY Při volbách do zastupitelstev obcí, budou mít oprávnění voliči možnost zvolit členy zastupitelstva obce pro funkční období

VOLBY Při volbách do zastupitelstev obcí, budou mít oprávnění voliči možnost zvolit členy zastupitelstva obce pro funkční období VOLBY 2018 V pátek 5. října 2018 a v sobotu 6. října 2018 se uskuteční volby do zastupitelstev obcí, a navíc v obcích zařazených do volebního obvodu č. 29 Litoměřice i I. kolo voleb do Senátu Parlamentu

Více

Složení Povodňové komise města Kralupy nad Vltavou Tel. spojení : , Fax: Aktualizace:

Složení Povodňové komise města Kralupy nad Vltavou Tel. spojení : , Fax: Aktualizace: Složení Povodňové komise města Tel. spojení : 315 739 811, Fax: 315 723 479 Aktualizace: 22. 7. 2015 OPERAČNÍ SKUPINA : p.vlastimil Král majitel rybníku Okoř : 602 224 468 Poř. Funkce v PK Titul, jméno

Více

Jméno: Ing. Bohumil Pihýr Funkce v komisi: člen Telefon práce: 495484537 Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax:

Jméno: Ing. Bohumil Pihýr Funkce v komisi: člen Telefon práce: 495484537 Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Písek Stanoviště: Písek 98/, Chlumec nad Cidlinou 50351 Telefon: 495486310 E-mail: obec.pisek@tiscali.cz,info@obec-pisek.cz Poznámka: Digitální povodňový plán: http://www.edpp.cz/dpp/pisek

Více

Jméno: Ing. Přemysl Brzák Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: Poznámka: Fax:

Jméno: Ing. Přemysl Brzák Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Varnsdorf Nám. E. Beneše 470/, 40747 Varnsdorf Telefon: 412371203 premysl.brzak@varnsdorf.cz Jméno: Ing. Stanislav Horáček Funkce v komisi: předseda Telefon práce:

Více

Kandidátní strana: Zastupitelstvo: Bechyně. Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová. PČ Jméno Věk. 1 Mgr.

Kandidátní strana: Zastupitelstvo: Bechyně. Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová. PČ Jméno Věk. 1 Mgr. Registrační úřad: 5520 Zastupitelstvo: 5520 Obvod: Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Mgr. Jozef Leškovský 36 správce farnosti 2 Ing. René Hartl 56 soukromý podnikatel Senožaty

Více

Jméno: Irena Blažková Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Poznámka: starostka Fax:

Jméno: Irena Blažková Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný:   Poznámka: starostka Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Povodňová komise obce Vrbátky Vrbátky 41/41, 79813 Vrbátky Telefon: 582382063 podatelna@vrbatky.cz http://www.edpp.cz/dpp/vrbatky Povodňová komise obce Vranovice-Kelčice

Více

Jméno: Bc. Jiří Semerád Funkce v komisi: tajemník Telefon práce:

Jméno: Bc. Jiří Semerád Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: Elektronický Digitální Povodňový Portál Jiříkov Náměstí 464/1, 40753 Jiříkov Telefon: 412338111 mesto@jirikov.cz Poznámka: Stanoviště povodňové komise je kancelář starosty Jméno: Michal Maják Funkce v

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA: 44919/ENV/12 Ing. Malotin/l.2142 6. 6. 2012 Věc: Posuzování vlivů

Více

Obecně závazná vyhláška Města Štětí č. 5/2011,

Obecně závazná vyhláška Města Štětí č. 5/2011, M Ě S T O Š T Ě T Í Obecně závazná vyhláška Města Štětí č. 5/2011, POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTA ŠTĚTÍ Zastupitelstvo Města Štětí vydává usnesením č... ze dne 15. 12. 2011 podle 29 odst. 1 písm. o) bod 1. zákona č.

Více

Blovice. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Masarykovo náměstí 143/, Blovice Telefon:

Blovice. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Masarykovo náměstí 143/, Blovice Telefon: Elektronický Digitální Povodňový Portál Blovice Masarykovo náměstí 143/, 33601 Blovice Telefon: 371516111 podatelna@mublovice.cz Jméno: Jan Poduška Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 371516123 Adresa

Více

Mlékojedy. ORP Litoměřice. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon: ,

Mlékojedy. ORP Litoměřice. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon: , Elektronický Digitální Povodňový Portál Mlékojedy 41/, 41201 Mlékojedy Telefon: 416739010,774739012 obec@mlekojedy.cz Jméno: Ing. Ondřej Schoř Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 416739010 Adresa

Více

Městská část Praha 1

Městská část Praha 1 Městská část Praha 1 Rada městské části USNESENÍ 1. schůze číslo UR11_0015 ze dne 04.01.2011 Jmenování členů komisí Rady MČ Praha 1, Správní rady Nemocnice Na Františku a Programové rady Malostranské besedy

Více

Vyhodnocení 19. soutěžního ročníku Vyhodnocení součtem získaných bodů v osmi kolech z devíti pořádaných

Vyhodnocení 19. soutěžního ročníku Vyhodnocení součtem získaných bodů v osmi kolech z devíti pořádaných Vyhodnocení 19. soutěžního ročníku 2009 2010 Vyhodnocení součtem získaných bodů v osmi kolech z devíti pořádaných TŘÍDA A 1 OSTŘEŠANY A 81 962,3 Písecký Jaroslav 8 249,0 2 KK POHODA 69 829,5 Kolman Jiří

Více

Dyjákovice. ORP Znojmo. Elektronický Digitální Povodňový Portál

Dyjákovice. ORP Znojmo. Elektronický Digitální Povodňový Portál Elektronický Digitální Povodňový Portál Dyjákovice Dyjákovice 235/, 67126 Dyjákovice Telefon: 515275308,724183481 E-mail: obecdyjakovice@tiscali.cz Jméno: Josef Gajdošík Funkce v komisi: předseda Telefon

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA: 94348/ENV/11 Ing. Beneš/l.2509 2. 1. 2012 Věc: Posuzování vlivů

Více

Akce: Zahájení územního řízení kanalizační přípojky Mladkov příloha č.1

Akce: Zahájení územního řízení kanalizační přípojky Mladkov příloha č.1 1 Mladkov st.256 Baranowski Libor, Mladkov 1, 561 67 1 Mladkov st.256 Dlouhá Irena, Petrovičky 1, Mladkov, 561 67 1 Mladkov st.256 Hejkerlík Vojtěch, Mladkov 1, 561 67 1 Mladkov st.256 Hejkerlíková Jarmila,

Více

Adresa domů: Zapova 559, Benešov Telefon domů: Mobil-neveřejný: Fax:

Adresa domů: Zapova 559, Benešov Telefon domů: Mobil-neveřejný: Fax: Povodňová komise Středočeského kraje Stanoviště: Zborovská 11, 1021 Praha Telefon: 2728016, 90874444 E-mail: mimoradneudalosti@kr-s.cz Poznámka: opis@sck.izscr.cz Jméno: Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA: 65301/ENV/12 Ing. Vozka/ l. 2509 7.8.2012 Věc: Posuzování vlivů

Více

POVODŇOVÝ PLÁN MĚSTA SOKOLOV Obec s rozšířenou působností Sokolov, Karlovarský kraj PRO KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ MĚSTA SOKOLOV

POVODŇOVÝ PLÁN MĚSTA SOKOLOV Obec s rozšířenou působností Sokolov, Karlovarský kraj PRO KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ MĚSTA SOKOLOV POVODŇOVÝ PLÁN MĚSTA SOKOLOV Obec s rozšířenou působností Sokolov, Karlovarský kraj PRO KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ MĚSTA SOKOLOV Správce významných vodních toků (na nichž je stanoveno záplavové území): řeka Ohře,

Více

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Městský úřad Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví, oddělení sociálně-právní ochrany,

Více

KONEČNÉ TABULKY OFS LITOMĚŘICE 2014/15

KONEČNÉ TABULKY OFS LITOMĚŘICE 2014/15 KONEČNÉ TABULKY OFS LITOMĚŘICE 2014/15 II. třída 1. FK Litoměřice B 26 22 0 2 2 137:29 68 2. ČFK Brňany 26 15 3 1 7 81:62 52 3. FK Polepy 26 10 6 3 7 55:44 45 4. TJ Sokol Velké Žernoseky 26 14 0 2 10 74:74

Více

Základní informace kontakty

Základní informace kontakty Základní informace kontakty Městský úřad Sedlčany IČ 00243272 nám. T.G.Masaryka 32 DIČ CZ 00243272 264 80 Sedlčany ID frsbn7e Číslo linky přidávejte za vybranou pevnou linku- např. Sekretářka A. Caltová

Více

Kokory. ORP Přerov. Elektronický Digitální Povodňový Portál

Kokory. ORP Přerov. Elektronický Digitální Povodňový Portál Elektronický Digitální Povodňový Portál Kokory Stanoviště: 57/514152, Kokory 75105 Telefon: 581746253 ou.kokory@quick.cz Poznámka: Digitální pobvodňový plán obce Kokory: http://www.edpp.cz/dpp/kokory Jméno:

Více

Povodňová komise obce Krchleby. ORP Nymburk. Elektronický Digitální Povodňový Portál

Povodňová komise obce Krchleby. ORP Nymburk. Elektronický Digitální Povodňový Portál Elektronický Digitální Povodňový Portál Povodňová komise obce Krchleby Stanoviště: 36/, Krchleby 288 02 Telefon: 325541071 E-mail: krchleby.nbk@tiscali.cz Poznámka: Digitální povodňový plán: http://www.edpp.cz/dpp/krchleby-u-nymburka/

Více

Holedeč. ORP Žatec. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon:

Holedeč. ORP Žatec. Elektronický Digitální Povodňový Portál. Telefon: Elektronický Digitální Povodňový Portál Holedeč 30/, 43801 Holedeč Telefon: 415722517 podatelna@holedec.cz Jméno: Zdeněk Krejčík Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 415722517 Adresa práce: OÚ Holedeč,Holedeč

Více

Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana

Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana Člen zastupitelstva * 1 Havlík Ivan 1 105 ODS * 2 Valtr Ladislav Ing. MBA 977 ODS * 3 Čulík Jan 942 ODS * 4 Chaloupka Pavel 852 ODS * 5 Kučera Miroslav 775 ODS *

Více

České Velenice (město) Povodnova komise obce Dunajovice. Dvory nad Lužnicí. Elektronický Digitální Povodňový Portál

České Velenice (město) Povodnova komise obce Dunajovice. Dvory nad Lužnicí. Elektronický Digitální Povodňový Portál Elektronický Digitální Povodňový Portál České Velenice (město) Revoluční 228/, 37810 České Velenice Telefon: 384758011,384794201 info@meu.velenice.cz Poznámka: Digitální povodňový plán: http://www.edpp.cz/dpp/ceske-velenice

Více

Plán spojení obce Teplá. SDH Teplá. HZS - stanice Mariánské Lázně. HZS Karlovarského kraje. Seznam členů. Plán spojení obce Teplá

Plán spojení obce Teplá. SDH Teplá. HZS - stanice Mariánské Lázně. HZS Karlovarského kraje. Seznam členů. Plán spojení obce Teplá Plán spojení obce Teplá Elektronický Digitální Povodňový Portál Plán spojení obce Teplá SDH Teplá Teplá 381, telefon: 725056520 e-mail: karel.kyller@seznam.cz HZS - stanice Mariánské Lázně U Pily 852/3b,

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Jméno: Josef Gross Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: velitel JSDHO Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax:

Jméno: Josef Gross Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: velitel JSDHO Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Rynoltice Stanoviště: Rynoltice 199/, Rynoltice 463 53 Telefon: 485172181 E-mail: rynoltice@iol.cz Poznámka: 485 172 157 Jméno: Jan Vacek Funkce v komisi: předseda

Více

Jméno: Jiří Kratochvíl Funkce v komisi: člen Telefon práce: 773462485 Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax:

Jméno: Jiří Kratochvíl Funkce v komisi: člen Telefon práce: 773462485 Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Krty Stanoviště: 51/, Krty 27033 Telefon: 313599306 Šípy Stanoviště: 19/, Šípy Telefon: 313512045 ou.sipy@seznam.cz Povodňová komise obce Velečín Stanoviště: Velečín

Více

Plán spojení obce Holedeč. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. ČHMÚ - Oddělení hydrologie Ústí nad Labem.

Plán spojení obce Holedeč. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. ČHMÚ - Oddělení hydrologie Ústí nad Labem. Plán spojení obce Holedeč Elektronický Digitální Povodňový Portál Plán spojení obce Holedeč ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem Kočkovská 2699/18, 40011 Ústí nad Labem telefon: 472706051

Více

Plán spojení města Opočno. ČHMÚ Hradec Králové. ČHMÚ Hradec Králové - Regionální předpovědní pracoviště. Seznam členů. Plán spojení města Opočno

Plán spojení města Opočno. ČHMÚ Hradec Králové. ČHMÚ Hradec Králové - Regionální předpovědní pracoviště. Seznam členů. Plán spojení města Opočno Plán spojení města Opočno Elektronický Digitální Povodňový Portál Plán spojení města Opočno ČHMÚ Hradec Králové Dvorská 410/102, 503 11 Hradec Králové telefon: 495705011,733165383,731661482 fax: 495705001

Více

Jméno: Mgr. Jaroslav Němec Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Adresa práce: Město Kroměříž,Velké nám. 115/1, Kroměříž

Jméno: Mgr. Jaroslav Němec Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Adresa práce: Město Kroměříž,Velké nám. 115/1, Kroměříž Povodňová komise ORP Stanoviště: Velké náměstí 115/1, 76701 Telefon: 573321151 Poznámka: Jméno: Mgr. Jaroslav Němec Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 573321151 Adresa práce: Město,Velké nám. 115/1,

Více

I. ÚPLNÉ ZNĚNÍ STIPENDIJNÍHO ŘÁDU UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM ZE DNE 17. ČERVENCE 2017

I. ÚPLNÉ ZNĚNÍ STIPENDIJNÍHO ŘÁDU UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM ZE DNE 17. ČERVENCE 2017 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo podle 36 odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), dne 16. března 2016

Více

Oblastní přebor - 2. třída soutěžní ročník 2003-2004

Oblastní přebor - 2. třída soutěžní ročník 2003-2004 Oblastní přebor - 2. třída soutěžní ročník 2003-2004 Uvedeny pouze zápasy družstva TJ Lovochemie Lovosice TJ Sokol Blíževedly - TJ Lovochemie Lovosice 1. kolo 20.09.2003 ČERNÝ Robert 269 120 10 389 0:1

Více

Funkce v PK Titul, jméno a příjmení Spojení Bydliště. Oldřich JANÍČEK 737 262 220 Dražice 50

Funkce v PK Titul, jméno a příjmení Spojení Bydliště. Oldřich JANÍČEK 737 262 220 Dražice 50 4.ORGANIZACE POVODŇOVÉ OCHRANY 4.1. Složení Povodňové komise obce Dražice Poř. číslo Funkce v PK Titul, jméno a příjmení Spojení Bydliště 1 Předseda Stanislav FLÍGR 602 593 576 381 239 680 OÚ e-mail:drazice@taborsko.cz

Více

pořadí jméno příjmení oddíl celkem 394 390 358 317 310 263 pořadí jméno příjmení oddíl celkem 370 363 360 350 319 318 307

pořadí jméno příjmení oddíl celkem 394 390 358 317 310 263 pořadí jméno příjmení oddíl celkem 370 363 360 350 319 318 307 pořadí jméno příjmení oddíl celkem 1 Iva Šípová TJ Sokol Duchcov 394 2 Dominika Nováková SK Plaston Šluknov 390 3 Dominika Hemerková SK Plaston Šluknov 358 4 Petra Schovánková TJ Glaverbel Czech Teplice

Více

Krizový štáb ORP Luhačovice

Krizový štáb ORP Luhačovice Krizový štáb ORP Luhačovice p.č. Funkce v KŠ ORP Příjmení a jméno Organizace spojení byt pracoviště mobil mail předseda Marie SEMELOVÁ MěÚ LU 57797420 605959937 semelova@mesto.luhacovice.cz 2 člen Radomil

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

Zaměstnání, funkce v zaměstnání. Město Olomouc - primátor. Město Olomouc - náměstek. vedoucí odboru školství. Provozní náměstek

Zaměstnání, funkce v zaměstnání. Město Olomouc - primátor. Město Olomouc - náměstek. vedoucí odboru školství. Provozní náměstek Seznam ů povodňových komisí sousedních ORP Seznam ů povodňové komise ORP Olomouc předseda místopředseda Příjmení, jméno a titul NOVOTNÝ Martin VLACH Ivo Ing. Město Olomouc - primátor Město Olomouc - náměstek

Více

U S N E S E N Í OPRAVA ZŘEJMÝCH NESPRÁVNOSTÍ

U S N E S E N Í OPRAVA ZŘEJMÝCH NESPRÁVNOSTÍ Magistrát města Mladá Boleslav odbor dopravy a silničního hospodářství oddělení dopravy a SH Komenského nám. 61, 293 49 Mladá Boleslav, tel. 326 716 332 Č.j.ODSH 253-280/2013-22/140.1 V Mladé Boleslavi

Více

Jméno: Mgr. Jaroslav Budek Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Adresa práce: Město Otrokovice, nám. 3. května 1340, Otrokovice

Jméno: Mgr. Jaroslav Budek Funkce v komisi: předseda Telefon práce: Adresa práce: Město Otrokovice, nám. 3. května 1340, Otrokovice Povodňová komise Otrokovice Stanoviště: nám. 3. května 1340, 76502 Otrokovice Telefon: 577680111 radnice@muotrokovice.cz Poznámka: Jméno: Mgr. Jaroslav Budek Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 577680201

Více

602 586 315 377 595 300 Vedoucí skladu. 602 586 316 353 169 714 Vedoucí oddělení provozní. Jindřich Zemek. 602 438 219 Miloš Miko bezpečnosti

602 586 315 377 595 300 Vedoucí skladu. 602 586 316 353 169 714 Vedoucí oddělení provozní. Jindřich Zemek. 602 438 219 Miloš Miko bezpečnosti SPOJENÍ 1. Odpovědní pracovníci firmy ČEPRO, a.s. Funkční zařazení Jméno a příjmení Telefon Vedoucí střediska Jaroslav Míč 602 586 315 377 595 300 Vedoucí skladu Jindřich Zemek 602 586 316 353 169 714

Více

B. ORGANIZAČNÍ ČÁST. Statut místní povodňové komise

B. ORGANIZAČNÍ ČÁST. Statut místní povodňové komise B. ORGANIZAČNÍ ČÁST Statut místní poodňoé komise Místní poodňoou komisi zřizuje obecní rada k plnění úkolů uložených předpisy o ochraně před poodněmi, je-li jejich územních obodech možnost poodní. Poodňoá

Více

Plán spojení obce Velké Žernoseky. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem. Seznam členů.

Plán spojení obce Velké Žernoseky. ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem. ČHMÚ - pobočka Ústí nad Labem. Seznam členů. Plán spojení obce Velké Žernoseky Elektronický Digitální Povodňový Portál Plán spojení obce Velké Žernoseky ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Ústí nad Labem Kočkovská 2699/18, 40011 Ústí nad Labem

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: MUZBK-21330/2015/SPDO-4 Spisová značka: MUZBK-21330/2015/SPDO Spis. skart. znak, lhůta: 280.2 A10 Počet listů/příloh/listů

Více

KANDIDÁTNÍ LISTINA pro volby do zastupitelstva kraje Ústeckého, konaného ve dnech a

KANDIDÁTNÍ LISTINA pro volby do zastupitelstva kraje Ústeckého, konaného ve dnech a KANDIDÁTNÍ LISTINA pro volby do zastupitelstva kraje Ústeckého, konaného ve dnech 7. 10. a 8. 10. 2016. Název: Složení koalice: Starostové a Sportovci pro Ústecký kraj, PRO Zdraví a Sport, Strana Starostové

Více

Lukavice. Elektronický Digitální Povodňový Portál

Lukavice. Elektronický Digitální Povodňový Portál Elektronický Digitální Povodňový Portál Lukavice Lukavice 190/, 51603 Lukavice Telefon: 494542137 obec.lukavice@tiscali.cz Poznámka: Digitální povodňový plán http://www.edpp.cz/dpp/lukavice Jméno: Eva

Více

Jméno: Mgr. František Štěpnička Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce:

Jméno: Mgr. František Štěpnička Funkce v komisi: místopředseda Telefon práce: Elektronický Digitální Povodňový Portál Mikulovice 1/, 67133 Mikulovice Telefon: 515252129 mestys@mikulovice.eu Poznámka: Digitální povodňový plán: http://www.edpp.cz/dpp/mikulovice/ Jméno: Karel Kříž

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Jméno: Jan Šimek Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: Poznámka: Fax:

Jméno: Jan Šimek Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný:   Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Dubenec 210/, 54455 Dubenec u Dvora Králové nad Labem Telefon: 499694213 starosta@dubenec.cz Poznámka: Digitální povodňový plán: http://www.edpp.cz/dpp/dubenec Jméno:

Více

Povodňová komise ORP : ORP Prostějov

Povodňová komise ORP : ORP Prostějov Povodňová komise ORP : ORP Prostějov Základní informace Obec: Prostějov Kód obce: 1562 Ulice: náměstí T. G. Masaryka 130/14 : 582329111 Číslo popisné: 130 Fax: 582342338 PSČ: 796 01 e-mail: https://posta.izsol.cz

Více

SDH Kamenná - vedení sboru p ed rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 edseda místop edseda velitel zástupce velitele jednatel pokladník zbrojí

SDH Kamenná - vedení sboru p ed rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 edseda místop edseda velitel zástupce velitele jednatel pokladník zbrojí SDH Kamenná - vedení sboru před rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 předseda Kundela František ml. Kundela František Kříž Josef Kříž Josef místopředseda Prokeš Josef Buršík Miroslav Nováček Jaromír

Více

Kandidátní strana: Zastupitelstvo: Zásmuky. PČ Jméno Věk Povolání Trvalé bydliště Politická příslušnost. Navrhující strana

Kandidátní strana: Zastupitelstvo: Zásmuky. PČ Jméno Věk Povolání Trvalé bydliště Politická příslušnost. Navrhující strana Registrační úřad: 3165 Kolín Zastupitelstvo: 3921 Obvod: 1 Kandidátní strana: 1 PhDr. Marta Vaňková, MBA 42 vedoucí domova seniorů 2 Mgr. Josef Krombholz 52 starosta města Doubravčany 3 Libor Skala 45

Více