Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 24. září 2007

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 24. září 2007"

Transkript

1 Spisový znak: Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/ /2007/PBr/ Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Ladislav Verner Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 24. září 2007 Ohlášené návštěvy: předkladatelé návrhů (pracovníci MěÚ- Ing. Martinec, Ing. Krčová, p. Švarc, sl. Mačátová, pí Krejčová). Pan starosta přivítal členy RM, uvedl, že p. Verner je omluven, p. Urban přijde na jednání RM později a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Program: Schválení programu Kontrola úkolů Interpelace členů rady Výzva k podání nabídek Finanční záležitosti Majetkové záležitosti Různé Kontrola úkolů Pan starosta spolu s panem tajemníkem přednesli trvalé a splněné úkoly dané RM. Pan starosta předal řízení jednání panu místostarostovi. Interpelace členů rady P. Baborák uvedl, že se na něj obrátili obyvatelé ul. Wolkerova čp. 109 a 110 žádají od Technických služeb ostříhání keřů v okolí domu. Zajistí p. Šebrle. P. Sitová upozornila na to, aby se na internetových stránkách města uveřejňovaly výsledky výběrových řízení. P. tajemník odpověděl, že to uloží na poradě vedoucích, proběhlo školení zaměstnanců týkající se této věci. P. Sychra navrhl znovuotevření městské tržnice, aby se trhovci z Pivovarského náměstí vrátili na tržnici. P. Šebrle navrhl nechat tuto problematiku do různého na závěr jednání Pan Šebrle předal řízení jednání panu starostovi. Výzva k podání nabídek (Ing. P. Martinec) 01) Sběr dat a technická pomoc při pořizování územně analytických podkladů pro ORP Lanškroun Na jednání RM byl přizván Ing. Martinec (vedoucí odboru stavební úřad). Rozprava se týkala dat platnosti ceny. Rada města Lanškroun souhlasí se základními údaji výzvy k podání nabídek ve veřejné zakázce malého rozsahu na služby Sběr dat a technická pomoc při pořizování ÚAP pro ORP Lanškroun zadávanou v souladu s 18, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a zmocňuje starostu města jmenovat komisi pro hodnocení nabídek v této veřejné zakázce. Strana 1 (celkem 6)

2 Ostatní 21) Žádost o příspěvek na školné Základní umělecká škola Rada města Lanškroun projednala žádost (čj /2007/SEK ze dne ) ředitelky Základní umělecké školy Jindřicha Pravečka, Lanškroun o příspěvek na školné žáků žesťových nástrojů na první pololetí školního roku 2007/2008 a rozhodla poskytnout příspěvek z fondu rady města ve výši Kč 4.000,-. 22) Žádost o souhlas s užitím znaku města VESCO CZ, s. r. o. Radní se shodli na tom, že užití znaku města na soukromých vozech TAXI by mohlo být zavádějící. Rada města Lanškroun projednala žádost Jiřího Hufa, VESCO CZ, s. r. o., Jablonné nad Orlicí (čj /2007/SEK/PBr ze dne ) o souhlas s použitím znaku města na samolepce určené na polep automobilu TAXI. Rada města v souladu s výše uvedeným užitím znaku města nesouhlasí a ukládá tajemníkovi městského úřadu odpovědět žadateli ve smyslu jednání rady města. 23) Žádost o umístění přístupového bodu TJ Lanškroun Rozprava se týkala možného komerčního využití tohoto přístupového bodu, ošetření tohoto využití smluvně, případné platby nájemného. P. tajemník prověří slevu na poskytování internetu od firmy OMEGA tech + názor finančního odboru. Rada města Lanškroun projednala žádost (čj /2007/SEK ze dne ) Bohuslava Bartoše, předsedy radioklubu, TJ Lanškroun o umístění wifi přístupového bodu na věž radnice a ukládá vedoucí kanceláře starosty a tajemníka prověřit technické možnosti a projednat podmínky provozu se žadatelem. Mgr. Urban se dostavil na jednání RM v 9:48 hodin. 20) Platový výměr (příloha bude předložena na jednání RM) Na jednání RM byla přizvána pí Krejčová (vedoucí odboru školství a kultury). Pí Krejčová uvedla, že osobní příplatek je stanoven po 3 měsících zaměstnání. Odpověděla na dotazy radních týkající se dosavadní práce nového ředitele Kulturního centra. Rada města stanovuje plat řediteli příspěvkové organizace Kulturní centrum Lanškroun od dle přílohy (zpráva čj /2007/SEK/PBr). 19) Poskytnutí veřejné podpory Radní po krátké diskusi navrhli výši příspěvku a p. starosta dal hlasovat o návrhu usnesení. Byly navrženy také částky ,- Kč, ,- Kč, ale vzhledem k přijetí prvního návrhu již o nich nebylo hlasováno. Rada města Lanškroun projednala žádost (čj /2007/SEK ze dne a čj /2007/SEK ze dne ) společnosti K plus K motorsport, s. r. o. o finanční příspěvek na pořádání Mezinárodního mistrovství v závodech automobilů do vrchu LAUDON 2007 a rozhodla poskytnout příspěvek z fondu rady města ve výši Kč , -. pro: 4 zdrž.: 2 (Sitová, Sychra) Finanční záležitosti (Ing. Renáta Krčová) 04), 05) Příkaz k provedení inventarizace za rok 2007 Na jednání RM byla přizvána Ing. Krčová (vedoucí finančního odboru). Rada města Lanškroun schvaluje příkaz starosty k provedení inventarizace majetku Strana 2 (celkem 6)

3 a závazků Města Lanškroun k , včetně inventarizačních komisí a časového harmonogramu. abs.: 1 (Sitová) Rada města Lanškroun ukládá v souladu s 29 a 30 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ředitelům příspěvkových organizací a jednatelům obchodních společností zajistit inventarizaci veškerého majetku a závazků k v jimi řízených organizacích. abs.: 1 (Sitová) P. Krčová seznámila radní s výsledky fyzické inventury. Sdělila, že nebyl shledán rozdíl mezi účetním a fyzickým stavem, manka nebyla zjištěna, konečné stavy účtů souhlasí. Dále uvedla, že jednotlivé předměty nejsou označeny inventárními čísly, ale počty souhlasí. Inventura byla předána p. Dostálové, nové jednatelce MBP. Majetkoprávní záležitosti (Bc. Kateřina Gregorová, Jiří Švarc) 10) Zápis bytové komise č. 8 ze dne Na jednání RM byl přizván p. Švarc (odbor právní, přestupků a správy majetku města) Paní Sitová navrhla pozvat na jednání RM předsedu bytové komise. Radní souhlasili. P. Šebrle uvedl, že je třeba odvolat p. Jaroslava Mareše, bývalého jednatele MBP, z bytové a majetkové komise a po projednání jmenovat nového zástupce MBP. P. starosta uvedl, že je třeba sestavit metodiku stanovení prodejní ceny a pravidla prodeje bytů. Rada města Lanškroun byla seznámena s obsahem zápisu č. 8 z jednání bytové komise ze dne (čj /2007/PRA). Rada města Lanškroun odvolává pana Jaroslava Mareše, Lanškroun z bytové komise Rady města Lanškroun. 11) Zápis majetkové komise č. 17 ze dne Diskuse se týkala původních a nových pravidel. Rada města Lanškroun byla seznámena s obsahem zápisu č.17 (čj /2007/PRA/KGr) z jednání majetkové komise ze dne Rada města Lanškroun odvolává pana Jaroslava Mareše, Lanškroun z majetkové komise Rady města Lanškroun. 12) Žádost o oplocení pronajatého pozemku stpč. 638 a ppč. 274 Slánský P. Švarc vysvětlil, proč je podán tento návrh usnesení. Dále uvedl, že hřiště bude pro širší okruh obyvatel, oplocení je zde z důvodu umístění mezi dvěma ulicemi. P. Sitová dodala, že hřiště musí být veřejně přístupné. Rada města Lanškroun projednala žádost Davida Slánského, Lanškroun (čj /2007/PRA dne ) o oplocení městských pozemků stpč. 638 a pozemku ppč. 274 v k.ú. Lanškroun a rozhodla žádosti vyhovět a oplocení uvedeného pozemku povolit. Rada města ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města projednat podmínky provozování tohoto hřiště ve smyslu jednání rady města. Toto rozhodnutí nenahrazuje vyjádření orgánů státní správy. pro: 4 Strana 3 (celkem 6)

4 zdrž.: 1 (Urban) abs.: 1 (Sychra) 13) Žádost o využívání pozemku spoluvlastníci domu čp. 450, Kollárova ulice Rada města Lanškroun projednala společnou žádost spoluvlastníků domu čp. 450, Ostrovské Předměstí, Kollárova ulice, Lanškroun (čj /2007/PRA ze dne ) o povolení bezplatného užívání městského pozemku ppč. 464 v k.ú. Lanškroun a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města zveřejnit úmysl města povolit žadatelům bezplatné užívání uvedeného pozemku za údržbu. abs.: 1 (Sychra) 14) Aktualizace přílohy k mandátní smlouvě - MěBP Lanškroun, s. r. o. P. Švarc uvedl, že by bylo dobré, aby příjemcem nájmu byl MBP. Rada města Lanškroun projednala z podnětu odboru právního, přestupků a správy majetku města aktualizovanou přílohu k Mandátní smlouvě o správě bytových domů a budov v majetku města Lanškroun uzavřené dne mezi Městem Lanškroun a společností Městský bytový podnik Lanškroun, s. r. o. a souhlasí s doplněním seznamu domů svěřených do správy Městskému bytovému podniku Lanškroun, s. r. o., o nemovitosti: - dům čp. 379 (opravna koženého zboží), Žichlínské Předměstí, Dvorská ulice, Lanškroun - objekt bez čp. (bývalé šatny u koupaliště), Ostrovské Předměstí, Lanškroun 15) Žádost o oplocení pozemku Matějková Bez diskuse a připomínek. Rada města Lanškroun projednala žádost Ivy Matějkové, Lanškroun (čj /2007/PRA ze dne ) o povolení oplocení části městského pozemku stpč. 933 v k.ú. Lanškroun a rozhodla žádosti nevyhovět a oplocení předmětné části uvedeného pozemku nepovolit. 17) Stanovení termínu dražby dům čp.22 Bez diskuse a připomínek. Rada města Lanškroun stanovuje na den termín dražby práva uzavřít kupní smlouvu na dům čp. 22, Vnitřní Město, ulice 28. října, na pozemku stpč. 42 a pozemku stpč. 42 v k. ú. Lanškroun (čj /2007/PRA), pověřuje bytovou komisi provedením dražby a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města seznámit zájemce o koupi uvedených nemovitostí s termínem a pravidly soutěže s tím, že prezenční listina účastníků dražby bude uzavřena dne A) Obálková soutěž dům č.p. 35 Masarykova ulice P. Švarc sdělil radním doporučenou minimální cenu. Radní souhlasili. Rada města Lanškroun stanovuje lhůtu na doručení obálek, ve kterých mohou zájemci, kteří obálku označí heslem Dům čp. 35 podávat své cenové nabídky s projevem vůle koupit dům čp. 35, Žichlínské Předměstí, ulice T. G. Masaryka, Lanškroun na části pozemku stpč. 412, část pozemku stpč. 412, část pozemku ppč. 860/1 a pozemek ppč. 863/2 v k.ú. Lanškroun za jimi navrhovanou kupní cenu do (čj.9859/2007/pra). Rada města pověřuje bytovou komisi provedením soutěže a ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města seznámit evidované zájemce o koupi uvedených nemovitostí s termínem otevírání obálek dne a s dokumentem Pravidla pro prodej nemovitostí z majetku Města Lanškroun do vlastnictví fyzických a právnických osob tzv. obálkovou metodou. Strana 4 (celkem 6)

5 18B) Rada města se seznámila se sdělením odboru právního, přestupků a správy majetku města č. 26/2007 se stanovením minimální ceny domu čp. 35, Žichlínské Předměstí, ulice T. G. Masaryka, Lanškroun na části pozemku stpč. 412, části pozemku stpč. 412, části pozemku ppč. 860/1 a pozemku ppč. 863/2 v k.ú. Lanškroun (čj.9859/2007/pra), stanovila a uložila do zalepené obálky minimální cenu předmětných nemovitostí pro účel soutěže. Diskuse o možnostech využití pozemku na Pivovarském náměstí pro plánovaný hotel. P. Sitová uvedla, že hotel by měl pojmout minimálně celý autobus. P. Kokeš by mohl navrhnout, jak by vypadal hotel, případně možnosti rozdělení pozemku na SV straně. 24) Zápis komise pro cestovní ruch a zahraniční styky P. Sitová okomentovala zápis komise. Je třeba ujasnit, kdo může z fondu partnerských styků čerpat a jakou část může navrhovat komise. V letošním roce nebyl fond vyčerpán. P. starosta uvedl, že výdaje na Kopu budou v příštím roce samostatnou položkou v rozpočtu města. Dále p. Sitová uvedla, že by bylo vhodné z fondu uhradit dolisování propagačního CD města. Dále vysvětlila záměr tisku orientačních map města ve formátu A4 a A3 Rada města Lanškroun byla seznámena s obsahem zápisu komise pro cestovní ruch a zahraniční styky ze dne (čj /2007/SEK/LMa), záměrem vyhlásit veřejnou soutěž na logotyp (čj.), a schvaluje záměr vydat orientační mapu města dle návrhu komise. pro: 4 zdrž.: 1 (Sychra) abs.: 1 (Urban) 25) Komise pro cestovní ruch a zahraniční styky veřejná soutěž P. starosta se zeptal, zda je odměna pro vítěze soutěže odpovídající a uvedl, že zadání by mělo být precizněji vypracované. P. Sitová uvedla, že p. Kokeš se soutěže zúčastní, nebude tedy v hodnotící komisi. Vedoucí odborů by měli dát podklady k tomu, co chtějí, aby bylo řešeno v rámci logotypu. 26) Inforočenka 2008 P. starosta vysvětlil a doplnil oslovené firmy. Zeptal se radních, zda mají zájem být v komisi, ze zastupitelů doporučila Ing. Brejšová p. Baboráka, p. Šebrleho, p. Hradila nebo p. Chládka. P. Baborák a p. Šebrle souhlasili. Rada města Lanškroun, v souvislosti se záměrem vydat Inforočenku Lanškrounska 2008, pověřuje starostu města jmenováním hodnotící komise předložených nabídek. abs.: 1 (Urban) Diskuse P. starosta pozval radní na setkání se Sirem Nicholasem Wintonem v Kongresovém centru v Praze V kulturním programu vystoupí Big Band Lanškroun. Big Band usnesení na úhradu cestovného bude doplněno P. starosta se zeptal radních na další postup ve věci programového prohlášení. Všeobecný souhlas s tím, že po odmítavém vystoupení p. Brýdla na ZM nemá smysl ve věci programového prohlášení dále pokračovat. Jiná situace je ohledně strategického plánu rozvoje. Zda začít na něm pracovat a vybrat konzultační firmu s odbornými znalostmi. Podílet by se na něm měli úředníci i všichni Strana 5 (celkem 6)

6 zastupitelé. P. Šebrle uvedl, že po formální stránce musí strategický plán sestavit profesionál, na obsahové stránce se budou podílet zastupitelé. Rozsáhlá diskuse. P. Sitová se zeptala, zda bude sestaven plán oprav ulic. P. Šebrle odpověděl, že ho připraví úřadníci. P. starosta sdělil radním, že Ministerstvo vnitra České republiky nedoporučuje vydat přijatou vyhlášku na ZM ve znění v jakém byla schválena. Dále uvedl, že jejím přijetím přijde město o 4 mil. Kč z rozpočtu. Radní se shodli na tom, že není třeba provoz heren ve městě regulovat, když nejsou zjištěny žádné větší problémy. Rozsáhlá diskuse. P. starosta svolá jednání ZM v pondělí 1. října v 16. hodin. Na jednání RM byl přizván Ing. Mareš (ředitel Technických služeb Lanškroun). Rada města si vyžádala informaci o stavu, ekonomické situaci a záměrech do budoucna všech společností založených městem. P. Mareš informoval radní o 2. etapě skládky, o možnosti svozu odpadů z jiných obcí v příštích letech, o nutnosti koupě nových aut na svoz odpadů, o separaci odpadů, o změnách při likvidaci bioodpadu a o spalovně. Dále radním sdělil informace týkající se péče o veřejnou zeleň, veřejné osvětlení, místní komunikace, zimní stadion a hřbitov. P. Urban opustil jednání RM ve 14:12 hodin. P. Sychra navrhl znovuotevření tržnice. P. starosta uvedl, že o uzavření tržnice rozhodlo ZM z ekonomických důvodů. P.Sitová navrhla otevřít tržnici v období adventu na předvánoční prodej. P. Baborák navrhl tržnici pronajmout. P. starosta dodal, že dosud žádná žádost o pronájem nepřišla. P. Šebrle přednesl návrh usnesení: Rada města ukládá odboru právnímu, přestupků a správy majetku města úmysl pronajmout objekt tržnice na pozemku pro předvánoční prodej do Nikdo z přítomných dále nevznesl žádný další podnět, proto pan starosta ukončil jednání RM ve 14:30 hod. Ing. Martin Košťál... starosta města Ing. Jan Šebrle. místostarosta Zápis vyhotoven: Zapsala: Lenka Mačátová Strana 6 (celkem 6)

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.02.2008 98/2008 Rada města Lanškroun schvaluje Směrnici o evidenci a nakládání s dlouhodobým majetkem. (seznámení příslušných pracovníků se směrnicí) Zodpovídá:

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/1114/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 18. ledna 2010

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 07.07.2014 350/2014 Rada města Lanškroun vzala na vědomí zápis č. 3/2014 z jednání komise pro cestovní ruch a uložila kanceláři starosty a tajemníka

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 13.08.2007 574/2007 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z otevírání obálek ze dne 06.08.2007 (čj. 20598/2007/PRA) s nabídnutou cenou při soutěži o právo

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 05-26-2003 Str.- 1 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 26. 5. 2003 354/2003 RM vzala na vědomí žádost p. Ladislava Sychry. RM ukládá tajemníkovi MěÚ odpovědět žadateli ve smyslu jednání RM. 355/2003

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. října 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. října 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0027113/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 6, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. října 2007

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 13. září 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 13. září 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/29308/2010/PBr Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Šebrle Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2794/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 1. února 2016 Zápis

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 23.11.2009 546/2009 Rada města Lanškroun projednala žádost firmy Solar GVD,, Dobrovského 290, Lanškroun, IČO: 27555348 (čj. 28781/2009/SEK ze dne 06.10.2009, doplněno

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 01.02.2010 24/2010 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 9 až 12 k rozpočtu města na rok 2010 dle přílohy. Termín realizace do: 28.02.2010 Odpovídá:

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015 451/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti Farma Jirásek s. r. o., Horní Třešňovec 66, Lanškroun, IČO: 27461645 (čj. MULA

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 03.12.2007 884/2007 Rada města Lanškroun projednala ústní ţádost TJ Lanškroun vodní sporty o povolení pokácení 3 vrb na břehu Dlouhého rybníka na pozemku ppč.

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 6. 2. 2006 76/2006 Rada města Lanškroun bere na vědomí zápis z kontrolního dne na akci Domov důchodců ze dne 19. 1. 2006. 77/2006 Rada města Lanškroun bere na

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.04.2009 157/2009 Rada města Lanškroun schvaluje převod finančních prostředků z příspěvku na provoz na investiční dotaci ve výši Kč 10.000,-- u příspěvkové organizace

Více

Ing. Šebrle uložil tajemníkovi zajistit nápravu prostřednictvím Ing. Brejšové.

Ing. Šebrle uložil tajemníkovi zajistit nápravu prostřednictvím Ing. Brejšové. Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 26. února 2007 Přítomni: 5, dle prezenční listiny Omluven: p. starosta, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 4. srpna Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 4. srpna Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0021351/2008/KCh/101 2.2- Přítomni: 7, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady Lanškroun dne 4. srpna 2008 Ohlášené

Více

Spisový znak: Počet listů dokumentu:7 Počet listů příloh: 0 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. ledna 2007

Spisový znak: Počet listů dokumentu:7 Počet listů příloh: 0 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. ledna 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu:7 Počet listů příloh: 0 Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 15. ledna 2007 Přítomni: 5, dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Ladislav Verner Ohlášené návštěvy:

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 11.02.2008 62/2008 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v poloţkách 1-19 (zpráva čj. 4618/2008/SEK ze dne 06.02.2008).

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. srpna 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. srpna 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0020597/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 13. srpna

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 24. ledna 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 24. ledna 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/2314/2011/PBr Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: p. Brýdl Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 10.09.2007 620/2007 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření v položkách 94-07 až 142-07 dle přílohy zpráva čj. 24638/2007/SEK

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0014515/2008/PBr/101 2.2- Přítomni: 7, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 19. května

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM 12. 7. 2004-1 - U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 12. 7. 2004 526/2004 RM rozhodla na základě nabídkového řízení o nejvhodnější nabídce na dodávku a instalaci oken do Základní školy

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015. Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 23 ze dne 05.10.2015 USNESENÍ č. 542/RM/2015 Služební cesta do Hajdúszoboszló a Dzierżoniówa Rada města Lanškroun schválila zahraniční služební cestu Jaroslava

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/24033/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 10. září 2007

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 10. září 2007 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 16 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0020813/2007/PBr/101 2.2- Přítomni: 7, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 10. září

Více

707/2014 Rada města Lanškroun v souladu s čl. IV. mandátní smlouvy pro správu nemovitosti ze dne

707/2014 Rada města Lanškroun v souladu s čl. IV. mandátní smlouvy pro správu nemovitosti ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 22.12.2014 705/2014 Rada města Lanškroun opravila usnesení č. 552/2014 ze dne 20.10.2014 tak, že nahrazuje text nájemní smlouvu na dobu určitou dva roky

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 04.12.2006 859/2006 Rada města Lanškroun doporučuje zastupitelstvu města vydat obecně závaznou vyhlášku Města Lanškroun č. 6/2006 ze dne 13.12.2006, kterou se

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil,

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. prosince 2008

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. prosince 2008 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 9 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0032100/2008/KCh/101 2.2- Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 8. prosince 2008

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 09.12.2013 533/2013 Rada města Lanškroun schválila uzavření smlouvy o poskytnutí účelové neinvestiční dotace v požární ochraně na výdaje jednotky sboru

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 7. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 7. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0011944/2007/PBr/101 2.2 Přítomno: 5, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Šebrle, p. Sychra Zápis z jednání Rady

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 28. listopadu 2007

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 28. listopadu 2007 Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 15 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0032055/2007/PBr/101 2.1- Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 28. listopadu 2007 Přítomni: Mgr.

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 17.12.2007 923/2007 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti SANITA Lanškroun s. r. o. (čj. 32497/07/PRA ze dne 26.11.2007) o pronájem nebytových prostor

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 10.02.2016 USNESENÍ č. 1/ZM/2016 Návrh Ing. Martina Košťála - prověření zjednodušeného podlimitního řízení veřejné zakázky " KULTURNÍ DŮM LANŠKROUN"

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice.

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice. Č. 42 Z á p i s ze schůze Rady města Beroun konané dne 27. 4. 2016 v radní místnosti budovy radnice. Přítomni: Mgr. Kůs Ivan, starosta města Ing. Mišina Michal, místostarosta města Mgr. Chlumská Eva Ing.

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 12. dubna 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 12. dubna 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/12132/2010/PBr Přítomni: 8, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 12. dubna 2010

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0000134/2008/PBr/101 2.2- Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Přítomni: 7, dle prezenční listiny

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne /2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise.

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne /2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise. V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 05.03.2012 92/2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise. Mgr. Kateřina Kárská, asistentka starostky Datum realizace

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 1 + 2 (usnesení) Spisová značka: SEK/3132/2013/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006 Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 13. prosince 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil, Ladislav

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. dubna 2009

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. dubna 2009 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0011130/2009/KCh/101 2.2- Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluven: Ing. Verner Zápis z jednání Rady města Lanškroun

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 9 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0004364/2008/PBr/101 2.2- Přítomni: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 11. února

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem:

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. května Pan starosta přivítal členy RM a navrhl, aby se jednání RM řídilo tímto programem: Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 10 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK Přítomno: 5, dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. května 2007 Omluven: Ing. Verner,

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 22.04.2009 31/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo podnět odboru právního ohledně výstavby garáţe v Rybniční ulici a rozhodlo odstoupit

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Schválení střednědobého výhledu rozpočtu města Lanškroun na roky Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 13.03.2019 USNESENÍ č. 1/ZM/2019 Aktualizace Plánu obnovy majetku Zastupitelstvo města Lanškroun schválilo aktualizaci Plánu obnovy majetku města

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/18655/2012/KKa Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012 Místo a čas

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 25. března 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 25. března 2013 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/7976/2013/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 25. března 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2965/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 31. ledna 2014 Zápis

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 03.02.2014 38/2014 Rada města Lanškroun projednala žádost Spolku Lungta, Dlouhá 2, Praha 1, IČO: 67775845 (čj. MULA 1609/2014 ze dne 14.01.2014) o připojení

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne Usnesení RM ze dne 17. 3.2003 Str. 1 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun dne 17. 3. 2003 149/2003 RM rozhodla o přijetí nabídky veřejné zakázky Dodávka a výměna oken ZŠ Palackého ul. zadané podle 49b

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

dodatku č. 9 k NS 619/5, dodatku č. 11 k NS 617/7 a dodatku č. 15 k NS 614/11 a pověřuje starostku obce k jejich podpisu.

dodatku č. 9 k NS 619/5, dodatku č. 11 k NS 617/7 a dodatku č. 15 k NS 614/11 a pověřuje starostku obce k jejich podpisu. Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/30/01/14 1) Rada obce Rudoltice schvaluje navržený program jednání: a) Bytový fond o Vzor nové NS, dodatku k NS podle NOZ o Nové NS, dodatky k NS o Dodatek ke smlouvě

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 24. června 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 24. června 2013 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 + 3 (usnesení) Spisová značka: SEK/18728/2013/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 24. června 2013 Místo a čas

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 5. 5. 2016 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 248/2013 Rada města Lanškroun doporučila zastupitelstvu města vyslovit souhlas se záměrem uzavřít smlouvu o vzájemné spolupráci s městem

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 13. 9. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 13. 9. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 13. 9. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,05 hodin, ukončeno bylo

Více

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis:

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Odbor investic a majetku Čj.: MULA 13584/2014 Spisový znak: 56.4 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 31 V Lanškrouně dne 23.04.2014 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 07.05.2014

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Přítomno: 18 členů zastupitelstva Nepřítomni: Petr Loupanec, Petr Hradil, Zdeněk Tomeček

Přítomno: 18 členů zastupitelstva Nepřítomni: Petr Loupanec, Petr Hradil, Zdeněk Tomeček Zápis č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva města Bystřice pod Hostýnem konaného dne 31.10.2016 v zasedací síni Městského úřadu Bystřice pod Hostýnem -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007

Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna 2007 Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 13 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0011183/2007/PBr/101 2.1-18.04.2007 zastupitelstvo Zápis z jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 18. dubna

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 29. října 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 29. října 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/31602/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 29. října 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 29. května 2006 Ohlášené návštěvy: p. Mareš, předkladatelé návrhů (pracovníci MěÚ) Pan starosta zahájil jednání rady a přivítal

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne 01.02.2016 USNESENÍ č. 33/RM/2016 Převzetí areálu bývalého Autodružstva Rada města Lanškroun se seznámila s protokolem o převzetí bývalého areálu Autodružstva

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: ---

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Program jednání: 1. Návrh ceny vodného a stočného pro rok 2012

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 04.02.2019 USNESENÍ č. 45/RM/2019 Technické služby Lanškroun, s. r. o. - Smlouva na provádění komunálních prací - ceník komunálních prací pro rok 2019,

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/17346/2011/PBr Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Místo a čas zahájení: Společenský

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.08.2010. 413/2010 Rada města Lanškroun ruší své usnesení č. 409/2010 ze dne 16.07.2010.

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.08.2010. 413/2010 Rada města Lanškroun ruší své usnesení č. 409/2010 ze dne 16.07.2010. VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.08.2010 413/2010 Rada města Lanškroun ruší své usnesení č. 409/2010 ze dne 16.07.2010. 414/2010 Rada města Lanškroun projednala ţádost společnosti VEKTOR INVESTMENT

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005 Zápis RM 21. 2. 2005-1 - Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 21. února 2005 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: ing. Jan Šebrle, MUDr. Milada Krejčová Ohlášené návštěvy: Ing. Ivo Obr, Mgr. Stanislava

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 20 ze dne Schválení účasti města Lanškroun na projektu WELCOME

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 20 ze dne Schválení účasti města Lanškroun na projektu WELCOME Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 20 ze dne 22.08.2016 USNESENÍ č. 415/RM/2016 Darovací smlouva Hlínafest Rada města Lanškroun projednala podnět kanceláře starosty a tajemníka k uzavření darovací

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hodin, ukončeno

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Obec Horní Maršov. Návrh: Zastupitelstvo obce schvaluje program veřejného zasedání zastupitelstva obce.

Obec Horní Maršov. Návrh: Zastupitelstvo obce schvaluje program veřejného zasedání zastupitelstva obce. Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 5/2015, konaného dne 15. 12. 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 10 členů

Více

Usnesení Rady města Lanškroun č. 1 ze dne Žádost o poskytnutí dotace ZO ČSCH Lanškroun

Usnesení Rady města Lanškroun č. 1 ze dne Žádost o poskytnutí dotace ZO ČSCH Lanškroun Usnesení Rady města Lanškroun č. 1 ze dne 08.01.2018 USNESENÍ č. 1/RM/2018 Žádost o poskytnutí dotace ZO ČSCH Lanškroun Rada města Lanškroun se seznámila se žádostí o poskytnutí dotace pobočnému spolku

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007 519/2007 Rada města Lanškroun projednala ţádost příspěvkové organizace Základní škola Lanškroun, Dobrovského 630, o souhlas s navýšením investičního

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 10.04.2007 252/2007 Rada města Lanškroun rozhodla předat příspěvkové organizaci Sociální služby Lanškroun do správy k vlastnímu hospodářskému využití další movitý

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 26.11.2012 509/2012 Rada města Lanškroun v souladu s ust. 102 odst. 2, zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, stanovila výši peněžitých

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis z Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis z Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis z Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 29. října 2015 Místo: Zasedací místnost Městského úřadu Příbram Přítomni: Omluven: Z počátku omluven: dle prezenční listiny Josef

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více