DUCHOVNÍ CENTRUM POZNÁNÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DUCHOVNÍ CENTRUM POZNÁNÍ"

Transkript

1 Červenec 2011 Číslo 1 DUCHOVNÍ CENTRUM POZNÁNÍ ÚVODNÍ SLOVO Jiřina Koppová Dostává se vám do rukou první číslo našeho bulletinu Duchovní centrum poznání. Jsme rádi, že se nám ve dvou lidech podařilo tento internetový časopis dát dohromady. Byli bychom rádi, kdyby v dnešní, pro mnohé z nás uspěchané době jste si našli chvilku a zamysleli se nad dobou, kterou právě prožíváme. Pro mnohé z nás je to období hektické, často slýchávám, jak jsou někteří lidé bez energie, neustále unavení a tak se jistě už všichni těší na zaslouženou dovolenou. Proto jsme první číslo našeho bulletinu zaměřili na to, jak si tyto okamžiky volna a oddechu co nejvíce užít, aniž bychom přitom museli neustále myslet na své pracovní problémy. Přiznejme si upřímně, že to, že mám naplánovanou dovolenou ještě pro mnohé z nás není záruka, že si ji umím a dovolím dostatečně užít a vychutnat. Nezapomínejte tedy na sebe a své osobní blaho, neboť tak, jak k sobě dokážete přistupovat, tak k vám bude přistupovat vaše okolí. Cíl tohoto časopisu je nový. Hodláme informovat veřejnost o nových metodách a možnostech na poli esoteriky a pomáhat vám v osobním růstu. Na to máme nově vytvořený koncept, který jsme nazvali Sedm schodů poznání a o němž je v tomto čísle zmínka. Samozřejmě vám budeme přinášet i naše nová zjištění z jednotlivých duchovních oblastí a nové efektivnější metody naší práce. Bulletin je šířen zdarma a to pouze formou u. Můžete ho tedy přeposílat svým známým a přátelům, ale pouze v jeho plném rozsahu. Za náš dvoučlenný redakční tým vám přejeme příjemně strávené letní dny. Ať vám slunce hřeje nejen na dovolené, ale zároveň i ve vašem srdci. Obsah : Úvodní slovo.. 1 Představení směru Duchovního centra poznání....2 Sedm schodů poznání. 3 Meditace a její význam... 5 Jak najít odpovědi na své otázky..6 Kontakty 7 Přednášky a semináře.... 8

2 Duchovní centrum poznání strana 2 PŘEDSTAVENÍ SMĚRU DUCHOVNÍHO CENTRA POZNÁNÍ Oldřich Peterek V posledních měsících jsme museli přehodnotit mnoho věcí, které jsme se do té doby naučili. Doposud jsme vnímali, že pomoci nám mohou jenom bytosti, které jsou duchovně vyspělejší, než my. Ona to je pravda, ale pokud někdo vidí, že už jste schopni si pomoci sami, tak není důvod nadále pomáhat formou, na kterou jsme byli doposud zvyklí. Proto jejich pomoc využívejte jen do určité doby. Vím, že to bude vypadat divně, ale pokud jsme se obraceli na duchovní bytosti tzv.channelingem, tak jsme najednou zjistili, že už nám nechtějí neustále odpovídat a vést nás za ručičku, jako malé děti. Už jsme totiž vyrostli. Pro mnohé to bylo velmi nepříjemné zjištění a tak jsme hledali cestu, jak se dostat k informacím, které jsme pro svůj rozvoj potřebovali a zjistili jsme, že vše, co chceme vědět, najdeme ve svém nitru. Člověk je z počátku nedůvěřivý a neví, jak na to. Je to tak správně, dá se sobě vůbec důvěřovat? A najednou nám odpovědi začaly přicházet samy. Zjistili jsme, že nejenom, že si můžeme důvěřovat, pokud jdeme do svého nitra, ale že tam dostaneme odpovědi na cokoliv. A tak jsme si uvědomili, že Buddha měl pravdu už před více než lety. A totiž, že vše, co jsme kdy hledali je v nás. Proto jsme se zaměřili na člověka a začali zjišťovat, že v člověku je mnohem více, než jsme si doposud mysleli. Neustále jsme podceňovali mysl a její roviny, převzaté vzorce chování, srdce a hlavně víru. Nemluvím tady o víře v Boha, o nějakých náboženských směrech apod. Mluvím tady o víře v sebe sama. O víře, která dokáže i hory přenášet. Pokud je vaše víra dostatečně silná a vychází z čistého srdce, máte sílu, o které ani vědci stále ještě nevědí, jak velká je. Zatím jenom zkoumají a zjišťují, že sílu srdce podcenili. Ale ta největší síla je zmiňovaná víra. Věřte, že jste schopni dosáhnout čehokoliv a když nebudete pochybovat, dosáhnete toho. Je to jenom na vás. To vy utváříte tento svět. Svými myšlenkami, svými činy nebo svými strachy a závistí. Proto taky vzniklo Sedm schodů poznání, aby lidé konečně pochopili, kdo jsou, co dokážou a jak na to. Přidejte se konečně k těm, kteří znají důvod, proč jsou na této zemi a kteří konečně poznali a pochopili, kým jsou. Rok 2012 se blíží a záleží jenom na vás, jestli do něj vstoupíte bez poznání a pochopení. Otevřete svá srdce. Zbavte se všeho, co vás tíží. Změňte sebe a změníte i své okolí. Největší silou člověka je jeho víra.

3 Duchovní centrum poznání strana 3 SEDM SCHODŮ POZNÁNÍ Oldřich Peterek, Jiřina Koppová Představujeme vám Sedm schodů poznání. Nový cyklus seminářů, díky kterým vyřešíte problémy, které pro vás byly doposud neřešitelné. Když nahlídnete do zrcadla svého nitra, poznáte sebe sama tak, jak jste se ještě nepoznali. Zjistíte, že ve skutečnosti jste někým úplně jiným. Jestliže dokážete uzdravit své srdce a mysl, pak uzdravíte i své churavé tělo. Jestliže poznáte svou duši a ducha svého těla, zjistíte, že jste rovnocennou bytostí jakékoliv jiné bytosti v tomto Vesmíru. Za to stojí na sobě pracovat. 1. Schod Co mně ubližuje Poznám své pocity, abych věděl, co mně ubližuje. Zároveň potřebuji vědět, jak je zpracovat, aby mně neubližovaly. Naučím se s nimi pracovat a rozumět jim, protože pouze to, co umím pochopit, dokážu také přetavit v něco užitečného a mně prospěšného. Pak budu v kontaktu sám se sebou, se svým nitrem a pochopím, že tak, jak se chovám uvnitř sebe, tak se chová i můj okolní svět. 3. schod Práce s nevědomím Pokud jsem poznal sám sebe, můžu na sobě začít pracovat. V duchovním růstu mně nepomůžou energie, ale změna vnitřního nastavení. Protože jedině prací sama na sobě můžu dosáhnout největšího osobního a duchovního rozvoje. Vyřešením svých vnitřních bloků mohu nastartovat změny ve svém životě. Poznám své nevědomí a naučím se v něm přetvářet sebe sama. 2. schod Člověk jako celistvá bytost Poznám sám sebe. Zjistím, na kolik procent jsem schopen milovat sám sebe. A tím pádem všechno, co mě obklopuje. Na kolik procent důvěřuji svému konání v životě. Protože existuje pět rovin našeho bytí, měl bych mít všech pět rovin sjednocených, abych se mohl vnímat jako jednolitá bytost. Pak mohu být sladěn s vibracemi Vesmíru. 4. schod Vnitřní vesmír Pochopím, co je Vnitřní Vesmír a otevřu své srdce a mysl. Poznám, jak pracovat se všemi rovinami mysli a jak je vyčistit, aby mně nepronásledovaly strachy z čehokoliv. Když otevřu své srdce, pochopím, že pokud si mám vážit sám sebe, měl bych vážit i svá slova. Naučím se pracovat se silou svého srdce. Pochopím, v čem se skrývá největší síla člověka.

4 Duchovní centrum poznání strana 4 5. schod Duše a člověk S pomocí této metody člověk pochopí a pozná proč je duše pro něj důležitá, proč je důležité propojení člověka s jeho duší a jak si je člověk s duší vzájemně schopen pomáhat. Duch člověka je základem jeho bytí. Přesto byl po staletí jeho význam opomíjen. Pochopíte, jaký je rozdíl mezi duchem člověka a duší. Naučíte se s duší pracovat. Vše, co se týká člověka, se řídí neměnnými zákony. Záleží tedy jenom na člověku, jestli tyto zákony pochopí a bude se jimi řídit. 6. schod Vzorce chování Od žijících i nežijících předků si nevědomě přebíráme modely a vzorce chování. Mnohdy si myslíme, že některé prožitky jsou naše a přitom patří našim předkům. Předci nás ovlivňují na nevědomé rovině a je potřeba sjednat nápravu, abychom to ukončili a začali pozitivně ovlivňovat současnost i budoucnost. Pokud vyřešíme vše, co se týká tohoto života, nemusíme řešit žádnou minulost. Zjistíte, že rodová karma je omyl. 7. schod Symbologie Pochopil jsem, kdo jsem, jak se mám chovat k sobě, okolí, duchovně jsem povyrostl, vyřešil si svůj život a pochopil příčiny důsledků svých činů. Pochopil jsem, proč mám svou duši a proč je pro mě dobré se duchovně rozvíjet. Mám tělo bez nemocí, bloků a vážím si sám sebe. Přesto stále nechápu svou roli ve Vesmíru. Proto bych se měl naučit chápat člověka jako bytost, která je rovná jakékoliv bytosti v tomto Vesmíru. Která je jeho součástí, součástí jeho Jednoty. Ne naší, kterou jsme si vytvořili stejně jako svůj svět, ve kterém jsme doposud spokojeně žili. Jsme blízko poznání a pochopení celku a své role v tomto životě. Člověk bez srdce je jako Země bez atmosféry. Člověk bez víry je jako člověk bez srdce.

5 Duchovní centrum poznání strana 5 MEDITACE A JEJÍ VÝZNAM Oldřich Peterek Mnozí lidé říkají, že meditace pro ně není. Záleží na tom, co nazveme meditací. Meditace nám umožňuje dostat se do nevědomé podstaty člověka a uvolňovat tak schopnosti a věci, které jsou přirozenou součástí člověka. Ale naše bloky, myšlení a názory jim nedovolí vystoupit do vědomé části bytí. Proto je meditace důležitá. Meditovat můžeme v sedě, při chůzi, při práci nebo jakékoliv jiné činnosti. Můžeme meditovat při hudbě nebo za úplného ticha. Můžeme meditovat dokonce v hluku a to třeba na letišti, v autobusu nebo vlaku. Záleží jen na nás, jak a kde se dokážeme patřičně uvolnit. Meditace v sedě Zavřeme oči a snažíme se uvolnit. Pokud chceme meditovat s hudbou, tak bych doporučoval zvolit takovou, při které se budete cítit dobře. Dejte na své srdce a ne na doporučení různých odborníků. Takže sedíte pohodlně a to v jakékoliv pozici. Není nutné dodržovat žádné předepsané zásady. Jen se musíte v dané pozici cítit opravdu dobře. Myšlenky při meditaci Člověk se má při meditaci uvolnit natolik, že ho přestanou obtěžovat myšlenky všedního dne. To je další z důvodů, proč meditovat. Jenže, jak se těch neodbytných mršek zbavit? Někdo prostě zavře oči a myšlenky ho opustí. Jiný ať dělá co dělá, tak se mu neustále honí hlavou. Na to je několik postupů, jak jim zarazit, aby si lítaly, jak chtěly. A: Zavřeme oči a hlasitě se nadechneme nosem a vzduch stále hlasitě vydechujeme do oblasti tři prsty pod pupíkem. Nádech a výdech mají na sebe navazovat, takže podle toho, jak dlouhý výdech je, plynule navážeme s nádechem. Vše provádíme natolik hlasitě, že se soustředíme pouze na nádech a výdech. Tím si stoprocentně zajistíme, že se nám myšlenky honit hlavou nebudou. B: Pohodlně se usaďte a zavřete oči. Nechte myšlenky proudit a pokud se neusadí do tří minut, tak si mentálně postavte zeď. Vy stojíte na jedné straně a přes zeď se snaží přelézat myšlenky. Vezmete pomyslně tenisovou raketu a vždy, když bude chtít myšlenka zeď přelézt, pinknete jí zpět. Každou myšlenku tak vrátíte na druhou stranu zdi, kam patří. Vzhledem k tomu, že myšlenky se budou chtít přes zeď prodírat stále intenzivněji, budete je odrážet zpět se zvukem pink. Takže najednou se budete jen soustředit na daný zvuk a pohyb raketou a myšlenky nemají šanci. Všeobecně platí, že pokud vám nejde myšlenky zastavit, tak se nenuťte za každou cenu. Klidně meditaci odložte. Pokud budete meditovat pravidelně, tak si buďte jisti, že přijde období, kdy se vám do meditace nebude chtít. Nic si z toho nedělejte, protože je to úplně normální. Nepřestaňte ale úplně meditovat, jen počet meditací snižte. Když vytrváte, krize po jisté době přejde a odměnou vám budou mnohem hlubší meditace než doposud. Příště: Meditace při chůzi a při práci

6 Duchovní centrum poznání strana 6 JAK NAJÍT ODPOVĚDI NA SVÉ OTÁZKY Jiřina Koppová Mnoho lidí se obrací na druhé s žádostí o radu v rozličných životních situacích. Mám pro vás dnes návod, jak si pomoci sami. Protože vy sami nejlépe víte, jaké řešení je pro vás to nejlepší. Všechny odpovědi na vaše otázky totiž naleznete uvnitř sebe, ve svém nitru. Zkuste se nyní na chvilku zamyslet nad tím, co vás v poslední době nejvíce tíží. Máte starosti s rodinou nebo problémy na pracovišti? Nebo jen potřebujete poradit v soukromých záležitostech? Na toto všechno si najdete odpověď uvnitř sebe. Položte otázku tak, jako byste se ptali své nejlepší přítelkyně nebo kamaráda. Rozdíl bude pouze v tom, že nyní tuto otázku položíte sami sobě. Zaměřte svou pozornost hluboko do sebe. Ponořte se celou svou myslí do svého nitra. Nespěchejte, s kamarádkou si také poklábosíte a nesledujete přitom čas. Naopak, čím déle s ní mluvíte, tím víc se vám většinou uleví, že? Takže zkusíme jít do sebe. Naše tělo je příjemně uvolněné a mysl prázdná, ničím nezatížená, jen tak si odpočívá. Vždyť u kamarádky také nejste nervózní a v napětí. Položili jsme otázku a očekáváme odpověď na problém, který nás momentálně trápí. První věta nebo slovo, které nás napadne, je to správné. Pokud uvidíte nějaké obrazy či výjevy, nelekejte se, protože i to je správně. Vaše odpovědi na položenou otázku mohou přijít v různé formě. Podle toho, jak to komu vyhovuje a pro co máme lepší předpoklady. Někdo bude mít po položení otázky například odlišné pocity než předtím, bude mít nutkání něco udělat jinak, svou činnost nějak změnit apod. Vše jen jen o způsobu komunikace. Každému z vás vyhovuje jiný přístup sama k sobě. Každý jsme individualita, samostatná bytost, která je sama sobě průvodcem. Proto buďte připraveni na to, že s vámi bude chtít vaše nitro komunikovat tímto způsobem častěji. Může se vám stát, že vám dá vaše tělo samo najevo, jak se v dané situaci rozhodnout nebo zachovat. Bude vás vést po vaší cestě a to je to nejlepší, co se vám v životě může stát. Takže, pokud jste postupovali tak, jak bylo dosud řečeno, určitě jste slyšeli nebo pocítili ve svém těle nějakou odpověď. Protože je to pro vás nový způsob komunikace, je nutné i toto často trénovat. Jedině tak se naučíte naslouchat sami sobě a tím i porozumět svému tělu, co vám chce říci a na co se vás snaží upozornit. Není nic napínavějšího, než komunikace s vlastním nitrem. Odpovědi, které zde naleznete, nemůžete najít ani u té nejlepší kamarádky, neboť jen vy sami nejlépe víte, jak se v daných situacích zachovat a co je pro vás a vaše tělo nejlepší řešení. Využijte čas prázdnin a dovolených k tomu popovídat si sami se sebou. Možná se dozvíte něco, na co už dlouhou dobu nemůžete najít odpověď. Držím vám palce při tomto nevšedním zážitku a z celého srdce přeji, ať strávíte vaši dovolenou podle svých představ.

7 Duchovní centrum poznání strana 7 KONTAKTY Duchovní centrum poznání, Dům U Slunce, Na Roudné 1, Na této adrese vám ve dnech pondělí, středa, čtvrtek poskytne odbornou pomoc Oldřich Peterek. Ve dnech úterý a pátek vám pomůže s léčením a osobním rozvojem Jiřina Koppová. V obou případech vždy od 9 do 17 hodin. Doporučujeme se telefonicky objednat. Oldřich Peterek alternativaprozivot@gmail.com, tel Jiřina Koppová jirina.koppova@seznam.cz, tel PŘEDNÁŠKY Co nás v životě ovládá Praha Kdo jsme Praha Náš vnitřní vesmír Praha Duch člověka, duše a co s tím Praha Přednášky se v Praze konají na adrese: Kulturní klub Poštovka, Zahradníčkova 1118/2, Praha 5 vždy od 19 hodin.

8 Duchovní centrum poznání strana 8 SEMINÁŘE Osobní Théta Radnice Osobní Théta Praha Co mně ubližuje 1. schod srpna září září října 2011 Brno Praha 2. schod Člověk jako celistvá bytost září října listopadu 2011 Brno Praha 3. schod Práce s nevědomím října listopadu prosince 2011 Brno Praha 4. schod Vnitřní vesmír listopadu prosince ledna 2012 Brno Praha O ostatních seminářích vyšší úrovně vás budeme včas informovat. V Plzni se semináře konají na adrese: Duchovní centrum poznání, Dům U Slunce, Na Roudné 1, Začátky seminářů vždy v sobotu v 9 hodin. Vámi zvolený termín si můžete zamluvit na některé z výše uvedených ových adres.

Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Otázky hledajících Vztahy. Óm Šrí Paramátmane Namaha

Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Otázky hledajících Vztahy. Óm Šrí Paramátmane Namaha Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Otázky hledajících Vztahy Óm Šrí Paramátmane Namaha Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Všichni si přejeme být šťastní

Více

děkuji Vám, že jste mi

děkuji Vám, že jste mi Mistryně, děkuji Vám, děkuji Vám, že jste mi Rádo se stalo. že jste mi sem pomohla přivést devět starších lidí v jejich 60 nebo 70 letech, aby Vás tentokrát viděli. Přeji Vám stále dobré zdraví a krásu.

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené

Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené Prožitkový večer Pátek, 7. Duben 19:30 Registrace 20:00 až cca. 22:00: Balance-Recovery Prožitkový večer Finanční vyrovnání: 30 Balance-Recovery Prožitkový

Více

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 01/2017 ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE Pohlazení, radost, energie a laskavost v srdci. S anděly kráčím nadšeně do nových dní roku 2017. Lehkost mého nitra je osvobozující.

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

Gabriela Čanigová. Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ. Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Gabriela Čanigová. Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ. Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Gabriela Čanigová DUCHOVNÍ ANTIDEPRESIVUM aneb Jak nezobat pilule a být v pohodě Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ 3 Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Gabriela Čanigová, 2011

Více

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy.

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy. Odvážné, ale jednoduché Psychopati, sociopati, deprivanti atd. (dále jen predátoři), jsou podle mého nový druh člověka. Slovem nový ve skutečnosti myslím jiný druh, protože predátoři se vyskytuji mezi

Více

Na čem na konci života záleží? Lenka Slepičková, Ph.D.

Na čem na konci života záleží? Lenka Slepičková, Ph.D. Na čem na konci života záleží? Lenka Slepičková, Ph.D. medicíny, Brno 2017 DIPEx výzkum Kvalitativní výzkum, založený na 30 50 hloubkových rozhovorech pro každé téma, audio/video záznam Maximální pestrost

Více

PŘÍLOHY Příloha č. 1 Lormova abeceda

PŘÍLOHY Příloha č. 1 Lormova abeceda PŘÍLOHY Příloha č. 1 Lormova abeceda A bod na bříšku palce B tah po ukazováčku od bříška prstu k dlani C bod na zápěstí D tah po prostředníčku od bříška prstu k dlani E bod na bříšku ukazováčku F současné

Více

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

jestli existují další.

jestli existují další. Takže, breatharián, syrová Jsou ještě Jestli existují další Q, strava, waterián, cokoli budete, budete-li se s tím cítit dobře, prosím, udělejte to, ale nezapomínejte meditovat na Světlo a Zvuk, protože

Více

Obsah. Dětský pohled Lillian Alnev 117 Jak mohu pomoci? Joanne Friday 121 Skutečné já Glen Schneider 125 Praxe s přítelem Elmar Vogt 129

Obsah. Dětský pohled Lillian Alnev 117 Jak mohu pomoci? Joanne Friday 121 Skutečné já Glen Schneider 125 Praxe s přítelem Elmar Vogt 129 Obsah ÚVOD DÍTĚ V NAŠEM NITRU 7 ČÁST PRVNÍ UČENÍ O LÉČBĚ A UZDRAVENÍ 1. Energie uvědomění 15 2. Jsme našimi předky i našimi dětmi 23 3. Prvotní strach, prvotní touha 33 4. Jak dýchat, chodit a nechat věci

Více

5 důležitých bodů pro změnu vašeho života

5 důležitých bodů pro změnu vašeho života 5 důležitých bodů pro změnu vašeho života 1 1. Naučte se být sami sebou a sami se sebou V dnešní době není vůbec jednoduché být sám sebou a zůstat přirozený a harmonický, prostě takový, jakého nás příroda

Více

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla!

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! CO JE PRO VÁS DŮLEŽITÉ! UVĚDOMIT SI, PROČ JSTE ZDE A CO CHCETE VE SVÉM ŽIVOTĚ ZMĚNIT A NA TOM BUDEME

Více

JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ

JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ Nedělejte pořád stejné chyby, udělejte ten nejlepší dojem na muže, o kterého máte zájem a připravte se na úspěch. Nechte si poradit, jakých chyb se vyvarovat,

Více

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Určitě sami dobře víte, že lidé neradi dávají doporučení na finanční zprostředkovatele.

Více

Vysoká pec ve vašem nitru

Vysoká pec ve vašem nitru Obsah Předmluva... 7 Úvod... 10 Chcete-li objevit své pravé Já, já musí zemřít... 19 Vysoká pec ve vašem nitru... 49 Jak nechávat vše plynout a pozorovat... 80 Jak kráčet beze stop... 95 Mysl: velká pokladnice

Více

Co znamená NEZÁVISLÝ ZPŮSOB ŽIVOTA a zapojení do společnosti

Co znamená NEZÁVISLÝ ZPŮSOB ŽIVOTA a zapojení do společnosti Komentář k článku 19: Úmluvy o právech osob se zdravotním postižením Co znamená NEZÁVISLÝ ZPŮSOB ŽIVOTA a zapojení do společnosti 1 2 Komentář k článku 19: Co znamená NEZÁVISLÝ ZPŮSOB ŽIVOTA a zapojení

Více

Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena

Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz všechna práva vyhrazena Znáte nějakou situaci podobnou těm následujícím? chcete udělat něco bláznivého nebo neobvyklého, třeba si obarvit

Více

E-book, který vymaže otazníky z vašeho života. Odpověď na každé NEVÍM JAN ČEPELKA

E-book, který vymaže otazníky z vašeho života. Odpověď na každé NEVÍM JAN ČEPELKA E-book, který vymaže otazníky z vašeho života. Odpověď na každé NEVÍM JAN ČEPELKA Odpověď na každé NEVÍM Je to už pěkných pár let a stejně na tu lekci nikdy nezapomenu. Byla a stále je pro mne důležitá

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 ANIMA VIVA o. s. 1/14 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového

Více

2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy?

2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy? 2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy? Kolegiální vztahy jsou velmi delikátní záležitost, neboť s kolegy lidé tráví velkou část svého života. Pokud se v týmu vyskytuje někdo negativní,

Více

KDO SE VÍC PTÁ, VÍC SE DOZVÍ

KDO SE VÍC PTÁ, VÍC SE DOZVÍ KDO SE VÍC PTÁ, VÍC SE DOZVÍ PRACOVNÍ LISTY To, co u nás uvidíte, vás může nadchnout, zaujmout, líbit se a inspirovat. Může vás to přimět přemýšlet o věcech, o kterých jste dosud nepřemýšleli. Může se

Více

Vámi vybrané karty 2 / 6

Vámi vybrané karty 2 / 6 Vážený pane Komarek, právě jste si zakoupili Tarot Rozhodnutí, který vám může usnadnit rozhodování v situacích, v nichž se cítíte bezradní. Stojíte na životní křižovatce, nabízí se vám několik různých

Více

Uvolnění energie, která je blokovaná dávnými utkvělými představami

Uvolnění energie, která je blokovaná dávnými utkvělými představami Uvolnění energie, která je blokovaná dávnými utkvělými představami Co to je utkvělá víra v náboženský systém? Je to obraz promítnutý do vědomí. Síť utkaná v naší duši. Je to postoj k životu, kterému jsme

Více

Uvědomění ve vztazích - Uvědomění v emocích - Uvědomění v mysli- Uvědomění v srdci - Uvědomění v přijetí, Soucit, Přítomnost

Uvědomění ve vztazích - Uvědomění v emocích - Uvědomění v mysli- Uvědomění v srdci - Uvědomění v přijetí, Soucit, Přítomnost Nacházíme se v nejcennější a nejkrásnější fázi našich životů. Velmi dlouhou dobu jsme se připravovali všemi našimi osudy na tento okamžik, pro který jsme nyní tady. Příležitost k duchovnímu osvobození

Více

Kdo by si v obchodě vybral shnilý pomeranč nebo banán namísto zdravého? Kdo by si koupil nakřáplé vajíčko nebo prasklý hrnek? Vždycky raději sáhnu vedle a vezmu si to lepší. A je to tak správně, je to

Více

Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc!

Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc! Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc! Čtení: Lukáš 9:18 27 Asi před deseti lety se promítal film o třech přátelích z New Yorku, kteří se blížili ke čtyřicítce a měli velký zmatek ve svých životech, zaměstnáních,

Více

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016 ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016 Hezké září, andělští přátelé, jak se máte? Jak se Vám daří? Andělé říkají, že si přejeme více klidu a stabilnější energie. Stále se něco děje, procházíme

Více

Jak překonat rozchod. Radek Šíra

Jak překonat rozchod. Radek Šíra Jak překonat rozchod Radek Šíra 2 Radek Šíra, 2013 OBSAH Úvod... 4 1. Typy rozchodů... 5 1.1. Navrhovatel a obránce... 5 1.2. Délka vztahu... 6 2. Měsíc nové naděje... 8 2.1. Týden zármutku... 8 2.2. Týden

Více

Vítejte v jednotě! Poselství pro srpen 2011

Vítejte v jednotě! Poselství pro srpen 2011 Poselství pro srpen 2011 Přijala Barbara Bessen, http://www.kryon-deutschland.com/ Překlad Marketa Selinijana, www.zemeandelu.cz Vítejte v jednotě! Buďte pozdraveni milí přátelé, zde je KRYON z magnetické

Více

Lekce 2: Sebeuvědomění

Lekce 2: Sebeuvědomění Lekce 2: Sebeuvědomění Teoretický úvod: Důležitou součástí vnímání emocí je sebeuvědomění neboli uvědomování si sebe sama jako objektu svých pocitů, svého vlastního prožitku. Sebeuvědomění odráží naši

Více

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz NÁVOD JAK NA TO autor: Josef Cvrček www.vydelavej-focenim.cz Důležité upozornění Pokud chcete z tohoto návodu dostat, co nejvíce, doporučuji se NEJPRVE podívat na video, které tento návod doprovází. Ve

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

Josefína Ukázková. Křestní jméno: Josefína Datum narození: 16.6.1975 CESTY ŽIVOTA. Milá Josefíno.

Josefína Ukázková. Křestní jméno: Josefína Datum narození: 16.6.1975 CESTY ŽIVOTA. Milá Josefíno. Josefína Ukázková Křestní jméno: Josefína Datum narození: 16.6.1975 CESTY ŽIVOTA Milá Josefíno. Výše jsou pro Vás vyloženy všechny karty, které Vám utvářejí Vaše cesty v nejbližší budoucnosti. Je potřeba

Více

Sedm proroctví starých Mayů

Sedm proroctví starých Mayů Sedm proroctví starých Mayů První proroctví oznamuje konec současného cyklu. Říká, že od roku 1999 po dalších 13 let se každý člověk nachází v jakémsi zrcadlovém sále, aby ve svém nitru objevil mnohorozměrnou

Více

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU Projekt MOTIVALUE Jméno: Třida: Pokyny Prosím vyplňte vaše celé jméno. Vaše jméno bude vytištěno na informačním listu s výsledky. U každé ze 44 otázek vyberte a nebo

Více

TAROT PRO duši. 100 tarotových cvičení pro váš spirituální růst. Anna Bechná

TAROT PRO duši. 100 tarotových cvičení pro váš spirituální růst. Anna Bechná TAROT PRO duši 100 tarotových cvičení pro váš spirituální růst Anna Bechná ÚVOD Ekniha TAROT PRO duši je druhou v této řadě. Začali jsme stovkou cvičení na vztahy, kde jsme měli k dispozici sto různých

Více

DOBRODRUŽSTVÍ KOCOURA BROWNFIELDA

DOBRODRUŽSTVÍ KOCOURA BROWNFIELDA DOBRODRUŽSTVÍ KOCOURA BROWNFIELDA MŇAÚÚÚ! Kocour Brownfield přináší nové příležitosti našim městům a obcím Nezisková organizace IURS-institut pro udržitelný rozvoj sídel o.s. - založena 2001, se zabývá

Více

stories stories únor architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

stories stories únor architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects únor 2015 06 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 stavba jako příběh PŘEHLED 3 EDITORIAL 4 JAKÉ JSOU NAŠE ZÁSADY A PŘÍSTUP K TOMU, CO DĚLÁME 5 8 CO ŘÍKAJÍ, O ČEM VYPRÁVĚJÍ NAŠE

Více

Proč děláme práci, která nás nebaví?

Proč děláme práci, která nás nebaví? Proč děláme práci, která nás nebaví? Podle průzkumů se věnuje až 70% lidí zaměstnání, které je nenaplňuje a někdy i doslova sere. V poslední době nad touto otázkou hodně přemýšlím. Sám jsem vlastně dlouho

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Ke každému semináři najdete pod tímto programem obsah. Přihlášky na semináře: Míňa Nosková, tel: ,

Ke každému semináři najdete pod tímto programem obsah. Přihlášky na semináře: Míňa Nosková, tel: , Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

být a se v na ten že s on z který mít do o k

být a se v na ten že s on z který mít do o k být a se 1. 2. 3. v na ten 4. 5. 6. že s on 7. 8. 9. z který mít 10. 11. 12. do o k 13. 14. 15. ale i já 16. 17. 18. moci svůj jako 19. 20. 21. za pro tak 22. 23. 24. co po rok 25. 26. 27. oni tento když

Více

Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. A

Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. A 5 JZYKŮ LÁSKY Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. Jsem rád/a, když mě někdo obejme. 2. Rád/a trávím čas o samotě s člověkem,

Více

SE KTERÝM SE SETKÁM, JE MŮJ UČITEL. Jsem přesvědčen, že tato slova jsou naprosto

SE KTERÝM SE SETKÁM, JE MŮJ UČITEL. Jsem přesvědčen, že tato slova jsou naprosto 14 ŽÁDNÁ SETKÁNÍ NEJSOU NÁHODNÁ KAŽDÝ ČLOVĚK, SE KTERÝM SE SETKÁM, JE MŮJ UČITEL Jsem přesvědčen, že tato slova jsou naprosto pravdivá. Při každém setkání s jiným člověkem se mohu vždy něco naučit. Můžete

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

Radek Šíra, 2013. Úvodní strana Petr Kulhánek, 2013. Sbal ji je registrovaná ochranná známka

Radek Šíra, 2013. Úvodní strana Petr Kulhánek, 2013. Sbal ji je registrovaná ochranná známka Radek Šíra, 2013 Úvodní strana Petr Kulhánek, 2013 Sbal ji je registrovaná ochranná známka 2 Obsah Úvod... 4 Ženské pohlaví... 5 Příprava... 10 Fyzická příprava... 10 Psychická příprava... 11 Příprava

Více

ROK 2018 Z POHLEDU NUMEROLOGIE

ROK 2018 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Praktický rádce a průvodce rokem 2018 Miroslava Horáková www.cestouzmeny.cz ROK 2018 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Obsah O mně... 3 Úvod... 4 Hlavní témata roku 2018... 5 Rok 2018 a vztahy... 8 Rok 2018 a zdraví...

Více

Most do páté dimenze. Tattatuo. TA je určeno těm, kteří kladou otázky Vesmíru, chtějí rozumět svému životu. a hledají vlastní cestu.

Most do páté dimenze. Tattatuo. TA je určeno těm, kteří kladou otázky Vesmíru, chtějí rozumět svému životu. a hledají vlastní cestu. Motto: TA je určeno těm, kteří kladou otázky Vesmíru, chtějí rozumět svému životu a hledají vlastní cestu. TA1/1.část str. 35 Září 2013 Stránka 1 I. Úvod Milí přátelé, prázdniny nám utekly jako voda, pro

Více

TÉMA. Pochopila jsem ajurvédu takto: Autor : Matusáková Vlasta

TÉMA. Pochopila jsem ajurvédu takto: Autor : Matusáková Vlasta TÉMA Pochopila jsem ajurvédu takto: Autor : Matusáková Vlasta Abych mohla napsat jak jsem pochopila ajurvédu, tak se musím nejdříve zamyslet nad tím co to je - pochopení. Pochopení chápat věci realisticky.

Více

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová a rádcem při jejich zvládání. Nastal čas, abyste se zbavili starých přesvědčení a návyků. Meditace a cvičení obsažená na stránkách této knížky vám mohou pomoci získat důvěru při uskutečňování nezbytných

Více

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje?

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Co přijde příště? Přečti si můj příběh uvnitř MOJE RODINA SE MĚNÍ Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Proč se to děje? Existuje řada důvodů, proč se někteří rodiče rozejdou. Obvykle

Více

Základy asertivity 1. NÁRODNÍ SEMINÁŘ WILD. Lukáš Dastlík. Hluboká nad Vltavou

Základy asertivity 1. NÁRODNÍ SEMINÁŘ WILD. Lukáš Dastlík. Hluboká nad Vltavou Základy asertivity Lukáš Dastlík 1. NÁRODNÍ SEMINÁŘ WILD Hluboká nad Vltavou červenec 2011 1 Kořeny asertivity Principy asertivity (umění přiměřeně se prosadit či bránit v situaci, ve které se právě nacházíte)

Více

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé,

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé, Může se však stát, že takové štěstí mít nebudete a lékař vám oznámí, že narazil na zdravotní potíže onkologického charakteru a je třeba je řešit. Sám si dost těžko dokážu představit, co v této chvíli může

Více

Začínáme se sluchadlem. Rady pro ty, kteří používají sluchadla poprvé

Začínáme se sluchadlem. Rady pro ty, kteří používají sluchadla poprvé Začínáme se sluchadlem 9 Rady pro ty, kteří používají sluchadla poprvé Toto je devátá brožura Widexu ze série o sluchu a záležitostech, které se sluchu týkají. Cesta za lepším slyšením a za aktivnějším

Více

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196 OBSAH RECEPTY OSUDU Lekce 1: Jak správně vybrat cíl a prostředky pro uskutečnění změny ve svém životě.. 11 Lekce 2: Jak spravedlivý a neustále štědrý je vesmír... 12 Lekce 3: Jak dosáhnout celistvosti,

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Zde naleznete první dotazník průběhu procesu vyhledávání informací ve verzi pro MS Word. Původní dotazník byl vytvořen v aplikaci Google Form

Více

20 proseb dětí. Příloha č. 1 MILÁ MAMINKO A MILÝ TATÍNKU

20 proseb dětí. Příloha č. 1 MILÁ MAMINKO A MILÝ TATÍNKU Příloha č. 1 20 proseb dětí MILÁ MAMINKO A MILÝ TATÍNKU 1) Nikdy nezapomeňte: jsem dítětem vás obou. Mám teď sice jen jednoho rodiče, u kterého převážně bydlím, a který se o mě většinu času stará. Ale

Více

Milovat Boha celým srdcem, celým rozumem a celou silou a milovat bližního jako sám sebe je víc než všechny oběti a dary.

Milovat Boha celým srdcem, celým rozumem a celou silou a milovat bližního jako sám sebe je víc než všechny oběti a dary. Milovat Boha celým srdcem, celým rozumem a celou silou a milovat bližního jako sám sebe je víc než všechny oběti a dary. 31. neděle v liturgickém mezidobí cyklu B Evangelium (Mk 12,28b-34) Jeden z učitelů

Více

Titul: TV_1303_Duchovné praktikovanie a úprimnosť pomáhajú planéte_iii Zdravím, Mistryně! (Ahoj.) Ano?

Titul: TV_1303_Duchovné praktikovanie a úprimnosť pomáhajú planéte_iii Zdravím, Mistryně! (Ahoj.) Ano? Zdravím, Mistryně! (Ahoj.) Ano? Dělám to teď dobře. Velice ráda Vás vidím! Já také, drahá, já také. Jste tak hezká! A toto je moje tchýně. Och, ano? Celá rodina je tady, dobrá! Dobrá, zpět k vaší poezii.

Více

Uzdravení snu. 27. kapitola. I. Obraz ukřižování

Uzdravení snu. 27. kapitola. I. Obraz ukřižování 27. kapitola Uzdravení snu I. Obraz ukřižování 1. Přání, aby s vámi bylo zacházeno nespravedlivě, představuje pokus učinit kompromis, který by spojil útok s nevinou. Kdo však dokáže spojit to, co je naprosto

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

Zaručený návod, jak mít

Zaručený návod, jak mít Zaručený návod, jak mít jistou práci a mzdu Rady k nezaplacení 1. Jak získat práci a začít vydělávat peníze 2. Že vám agentura práce najde práci za vás 3. Co říkají lidé, kteří pracují pro agenturu práce

Více

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní.

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní. Jsem dokonalý takový, jaký jsem. Odkládáme-li lásku k sobě samým na dobu, kdy budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme dokonalí právě tady a právě nyní. Nejsem ani příliš mnoho, ani příliš málo. Nikomu

Více

KVN AP, Přímluvce, Duch svatý, kterého Otec pošle ve jménu mém, ten vás naučí všemu a připomene vám všechno ostatní, co jsem vám řekl já.

KVN AP, Přímluvce, Duch svatý, kterého Otec pošle ve jménu mém, ten vás naučí všemu a připomene vám všechno ostatní, co jsem vám řekl já. Přímluvce, Duch svatý, kterého Otec pošle ve jménu mém, ten vás naučí všemu a připomene vám všechno ostatní, co jsem vám řekl já. Přímluvce, Duch svatý, kterého Otec pošle ve jménu mém, ten vás naučí všemu

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

Volte vždy jednoduchost

Volte vždy jednoduchost Volte vždy jednoduchost Život je ve své podstatě velice jednoduchý. V jednoduchosti je krása. Příroda není složitá je velice jednoduchá. Roste, zraje a ukládá se k zimnímu odpočinku. Vše se děje s naprostou

Více

SKRYTÁ MYSTÉRIA VÝCHODNÍCH CHRÁMÙ

SKRYTÁ MYSTÉRIA VÝCHODNÍCH CHRÁMÙ O S H O SKRYTÁ MYSTÉRIA VÝCHODNÍCH CHRÁMÙ Byly doby, kdy chrámy, poutnická místa, nošení značek na čele, uctívání idolů, používání růženců, zaklínadel a kouzel, posvátné texty, rituály a astrologie, víra

Více

Asistenční služba sv. Rafaela Diecézní charita Brno

Asistenční služba sv. Rafaela Diecézní charita Brno Co to je osobní asistence? Diecézní charita Brno Příručka pro zájemce o službu osobní asistence OSOBNÍ ASISTENCE je služba, která pomáhá, když někdo potřebuje pomoc. Pomáhá každý den, pomáhá u člověka

Více

Zkuste si na seznamu příčin vyhledat tu, která podle vás nejvíce odpovídá důvodům sebepoškozování vašeho dospívajícího dítěte. Zkuste se zamyslet nad

Zkuste si na seznamu příčin vyhledat tu, která podle vás nejvíce odpovídá důvodům sebepoškozování vašeho dospívajícího dítěte. Zkuste se zamyslet nad Doporučení rodičům Obecně u mladých lidí klesá schopnost řešit problémy. Sebepoškozováním pak řeší nebo ventilují stav napětí, úzkost, strach, fyzická bolest totiž přehluší bolest psychickou. Tímto vyplavují

Více

Jméno a Příjmení. Třída. Škola

Jméno a Příjmení. Třída. Škola Studentský dotazník Vážení studenti, cílem tohoto průzkumu je zjistit váš postoj k matematice a k výukovému nástroji Khan Academy. Vaše názory a odpovědi pomohou dalším studentům a učitelům při zapojování

Více

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance)

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) 1. Emoce jsou velmi důležité. - Emoce působí na naše tělo a mohou vyvolat onemocnění. - Emoce působí na naši mysl a mohou způsobit, že

Více

KOUČOVÁNÍ VE ŠKOLÁCH projekt PM 250+ Lenka Zelingrová výkonná ředitelka Koučink Centrum, s.r.o.

KOUČOVÁNÍ VE ŠKOLÁCH projekt PM 250+ Lenka Zelingrová výkonná ředitelka Koučink Centrum, s.r.o. KOUČOVÁNÍ VE ŠKOLÁCH projekt PM 250+ Lenka Zelingrová výkonná ředitelka Koučink Centrum, s.r.o. Představení KC CO VÁS ČEKÁ? Představení Projektu PM 250+ Vyhodnocení projektu PM 250+ Zkušenost LZ v projektu

Více

Lenka Isgaar Kotrmanová POZNEJTE JINOU PLANETU A MĚ ANEB KALKATA A VŠE, CO JSEM PROŽILA

Lenka Isgaar Kotrmanová POZNEJTE JINOU PLANETU A MĚ ANEB KALKATA A VŠE, CO JSEM PROŽILA Lenka Isgaar Kotrmanová POZNEJTE JINOU PLANETU A MĚ ANEB KALKATA A VŠE, CO JSEM PROŽILA Lenka Isgaar Kotrmanová POZNEJTE JINOU PLANETU A MĚ aneb KALKATA A VŠE, CO JSEM PROŽILA Brno 2012 Lenka Kotrmanová,

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

Odpovědi na vaše otázky: zodpovědnost, závazky, vina

Odpovědi na vaše otázky: zodpovědnost, závazky, vina Odpovědi na vaše otázky: zodpovědnost, závazky, vina Co zodpovědnost vlastně znamená? Zodpovědností je myšlena schopnost vzít na sebe důsledky všech svých rozhodnutí, činů, slov a reakcí. Ještě jednou

Více

Psychospirituální transformace 1

Psychospirituální transformace 1 Věra Bučilová, Marie Nestěrová Psychospirituální transformace 1 Nekonečné možnosti na planetě Zemi Věra Bučilová, Marie Nestěrová Psychospirituální transformace 1 Nekonečné možnosti na planetě Zemi Upozornění

Více

Lekce 1: Co je to tým?

Lekce 1: Co je to tým? Lekce 1: Co je to tým? Teoretický úvod: Ať už chceme nebo ne, často se stáváme členem týmu. Schopnost týmové spolupráce je žádanou dovedností, kterou vyhledávají personalisté a na níž stojí úspěch a konkurenceschopnost

Více

Jóga. sex. Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Jóga. sex. Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Jóga sex a 1 Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Jóga a sex Sexuální síla z pohledu jogína cesta od rozkoše k duchovnímu štěstí Elisabeth Haichová Přeložil Jan Menděl 3 Jóga a sex Elisabeth

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

Příprava na start 1: Nefér výhoda?

Příprava na start 1: Nefér výhoda? Příprava na start 1: Nefér výhoda? 29.12.2014 Než půjde naše dítě poprvé do školy, má za sebou již šest nebo sedm let vývoje, kdy je schopno se samo se učit, byť to bylo s naší pomocí jako rodičů, od kamarádů,

Více

5 pilířů, na kterých postavíš důvěrné partnerství

5 pilířů, na kterých postavíš důvěrné partnerství 5 pilířů, na kterých postavíš důvěrné partnerství Možná jsi překvapena hned z několika věcí z nadpisu Jen 5 pilířů? Přijde ti, že vybudovat partnerský vztah, po kterém toužíš, je složité a náročné? Napadá

Více

12 klíčových principů Hejného metody

12 klíčových principů Hejného metody 12 klíčových principů Hejného metody Hejného metoda je založena na respektování 12 základních principů, které geniálně skládá do uceleného konceptu tak, aby dítě objevovalo matematiku samo a s radostí.

Více

Je komunikovať s nevyliečiteľne chorým problém? Anna Hrtúsová. AKH Wien

Je komunikovať s nevyliečiteľne chorým problém? Anna Hrtúsová. AKH Wien Je komunikovať s nevyliečiteľne chorým problém? Anna Hrtúsová AKH Wien Komunikace ze slova communicare, "spolupodílet se s někým na něčem, činit něco společným Jde tedy o spolupráci podľa Svobodová V.,

Více

Doporučujeme vyhnout se komunikaci, která je: příliš složitá nepoužívejte dlouhé, komplikované věty

Doporučujeme vyhnout se komunikaci, která je: příliš složitá nepoužívejte dlouhé, komplikované věty PŘÍRUČKA PRO SNADNĚJŠÍ POROZUMĚNÍ S CIZINCEM Tato příručka vznikla s cílem usnadnit komunikaci mezi Vámi a cizincem. Konkrétními ukázkami komunikace s cizincem se snažíme předejít zbytečným neporozuměním.

Více

Vámi vybrané karty 2 / 6

Vámi vybrané karty 2 / 6 Vážený pane Nováku, Děkujeme, že jste si zakoupili právě výklad Tarotu spřízněných duší. S jeho pomocí nahlédnete do tajemství mezilidských vztahů a ne vždy se nutně jedná o vztahy milenecké. Spřízněné

Více

Tarotová galerie. Jak jste na tom se svou intuicí?

Tarotová galerie. Jak jste na tom se svou intuicí? 1 Tarotová galerie Jak jste na tom se svou intuicí? Necháváte se v běžném životě vést svými pocity, svým vnitřním vedením, anebo pro svá rozhodnutí vždy potřebujete logické zdůvodnění? Nebo to máte půl

Více

Každý si zaslouží, žít život naplněný, radostný a v zdravém těle s bystrou myslí. I Vy si to zasloužíte!

Každý si zaslouží, žít život naplněný, radostný a v zdravém těle s bystrou myslí. I Vy si to zasloužíte! Ctěná paní, ctěný pane, pokud máte zdravotní i jiný problém a hledáte řešení k uzdravení/vyřešení Vašeho problému našli jste neobyčejné přesto to nejpřirozenější řešení. Ať je Vaše situace jakkoliv vážná,

Více

na jeho límci. Mnohokrát jsem vynesla

na jeho límci. Mnohokrát jsem vynesla Jednoho dne na jeho límci. tento malý hmyz ven, měl učitel narozeniny. Ti lidé se zase předem domluvili: Co kdybychom vyhlásili soutěž o nejlepší oblečení jako dárek na učitelovy narozeniny? Musely ho

Více

CESTA K PROMĚNĚ A VYZBROJENÍ EXPLORE

CESTA K PROMĚNĚ A VYZBROJENÍ EXPLORE VŽDYŤ TEN, KDO MĚ NALÉZÁ, NALEZL ŽIVOT Přísloví 8,35a CESTA K PROMĚNĚ A VYZBROJENÍ EXPLORE je novou verzí původní Modular School Srdce každého z nás volá po opravdovém spojení s Bohem, po tom, abychom

Více