Jindra Bruderová Informační management, 4.ročník délka pobytu 4 měsíce (1 měsíc EILC kurz Slovinštiny, 3 měsíce běžné výuky)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jindra Bruderová Informační management, 4.ročník jindra.bruderova@uhk.cz délka pobytu 4 měsíce (1 měsíc EILC kurz Slovinštiny, 3 měsíce běžné výuky)"

Transkript

1 Zpráva z pobytu v rámci programu LLP/Erasmus Osobní údaje Jindra Bruderová Informační management, 4.ročník jindra.bruderova@uhk.cz délka pobytu 4 měsíce (1 měsíc EILC kurz Slovinštiny, 3 měsíce běžné výuky) Vysílající instituce Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu, Česká Republika Kontaktní osoba: Ing. Lenka Petrášková - lenka.petraskova@uhk.cz Přijímající VŠ University of Ljubljana, Faculty of computer and information sciences, Slovenia Kontaktní osoba: Assistant Profesor Marko Bajec - marko.bajec@fri.uni-lj.si Příprava pobytu O možnosti zahraniční stáže v rámci programu LLP/Erasmus jsem se dozvěděla na elektronické nástěnce na stránkách školy Informace o fakultě informatiky v Ljubljani a studiu na ní jsem nalezla na stránkách Po zaslání přihlášky mi byli zaslány poštou informace o kolejích, univerzitě, městu a uvítací dopis. Cestovní pojištění jsem zakoupila u České spořitelny na 90 dnů souvislého pobytu v zahraničí za 200Kč a dále jsem si dokoupila klasické zdravotní pojištění na jeden měsíc za 420Kč. Při návštěvě lékaře mi postačila EU průkazka zdravotního pojištěnce. U lékaře ani v lékárně jsem už nic platit nemusela. Studium První měsíc jsem absolvovala EILC kurz Slovinštiny (Erasmus Intensive Language Courses). Kurz trval celkem 4 týdny a byl zakončený zkouškou. Po jeho absolvování jsem se mohla v jednoduchých větách poměrně bez problému domluvit v obchodě nebo v restauraci. Také jsem se na tomto kurzu setkala s ostatními Čechy v Ljubljani, kterých tam bylo cca 25.

2 Výuka na mé fakultě probíhala v angličtině. Všichni vyučující byli velmi vstřícní a komunikativní. Ke splnění deseti kreditů mi postačily dva předměty, protože veškeré předměty jsou na této fakultě hodnoceny vysoce. Vybrala jsem si Operační systémy, které jsem mohla absolvovat i přes to, že jejich výuka probíhala v zimním semestru a dále Spolehlivost systému a sítí. Jelikož se zahraniční studenti na této fakultě dají spočítat na prstech jedné ruky, vše probíhalo spíše formou samostudia. Zkouška z Operačních systémů byla ústní, cca 300 stran ze zadané knihy. Na druhém předmětu jsem zpracovala seminární práci na zadané téma a téměř každých 14 dnů jsem byla přezkoušena z určité kapitoly ze zadané knihy. Celkem to bylo opět asi 300 stran. Knihy jsem si bezplatně zapůjčila v knihovně přímo v budově fakulty. Po složení zkoušky každého z předmětů mi profesoři vyplnili formulář, který jsem dostala v mezinárodní kanceláři fakulty informatiky v Ljubljani a na základě nich mi byl vypsán studijní transcript. Žádný z předmětů, které lze absolvovat na fakultě v Ljubljani má domácí univerzita (UHK) neuznává. Nicméně za úspěšné absolvování jednosemestrální studijní stáže student obdrží 30 kreditů. Doprava Do Ljubljani se lze dostat vlakem, letadlem nebo autem. Letadlo je však velmi nákladná varianta a letiště je navíc vzdálené cca 20km od města. Já jsem zvolila cestu vlakem. Dráhy nabízejí speciální smart price 29 za jednosměrnou jízdenku vlakem Jože Plečník z Prahy do Ljubljany. Cesta sice trvá 11 hodin, ale je to pohodlné a v tomto případě nejlevnější cestování. Nabídka těchto jízdenek je omezená na prvních 12 zájemců na daný den. Je tedy dobré jízdenku kupovat v dostatečném předstihu. Poslední možností je vlastní auto nebo využití spolujízdy. Lidé, kteří jezdí autem a nechtějí platit celou cestu sami, nabízejí prostřednictvím organizace ŠOU (studentská organizace v Ljubljani, která se stará o erasmus studenty) odvoz. Cena je pak individuální podle řidiče a počtu cestujících. Já osobně jsem tuto možnost nevyužila, ale mnoho mých známých ano a vždy je to vyšlo ještě levněji než vlak. Po Ljubljani můžete cestovat autobusem. Jako jízdenku si můžete koupit žeton za 0,80 nebo zaplatit přímo u řidiče 1. Měsíční paušál pak stojí studenty 17. Pro studentskou slevu budete potřebovat jednu pasovou fotografii, potvrzení o studiu a studentskou kartu, kterou Vám vydá ŠOU. Pokud se zúčastníte EILC kurz, kartu dostanete automaticky první den na informativní schůzce a také ŠOU předá dopravnímu podniku potvrzení o Vašem studiu. Pokud se kurzu nezúčastníte, toto všechno si budete muset vyřídit sami. Další možností je kolo, které má ale velmi krátkou životnost. V Ljubljani se běžně vracejí ztracené mobily, doklady a snad i peníze, ale jakmile někde necháte třeba i zamčené kolo, s velkou pravděpodobností o něj přijdete. Lze zakoupit starší kolo od 20 a před odjezdem ho prodat zpět. Tento způsob dopravy je v Ljubljani velmi oblíbený, ale také poměrně ztrátový.

3 Ubytování V Ljubljani lze zažádat o koleje, jejichž cena se za měsíc pohybuje od 60 do 150. Nebo se můžete pokusit vyhledat privát, jehož cena se pohybuje okolo 200/měsíc. V Ljubljani je několik kolejí. Hlavní jsou v Rožné Dolině, kam musíte jet hned první den a přihlásit se. Dále Mestní Log, Gerbičeva, Bežigrad, Litostroj, Poljanska a Vilharjeva. Většina kolejí je vybavená internetem (já osobně vím pouze o koleji na Vilharjeve, kde internet nebyl), méně již kuchyňkou, sprchou a toaletou pro každá pokoj samostatně. Já jsem bydlela v Mestním logu, platila jsem okolo 80/měsíc. Konkrétně tyto koleje jsou řešeny obrovskými byty se 6 pokoji po dvou, dvěma kuchyňkami, záchody a koupelnami. Koleje jsou vzdálené jsou asi 20 min pěšky nebo autobusem od centra. Pokud se rozhodnete pro koleje, tak doporučuju poslat přihlášku co nejdříve. Formulář najdete na stránkách univerzity. Přihlášku můžete odeslat přes a to ještě dříve než samotnou přihlášku na univerzitu. Vyrozumění o ubytování na kolejích jsem dostala em až v prosinci. Nicméně každý Erasmus student, který si o ně zažádal, je dostal, a to i přes to, že slovinští studenti na ně čekají i několik let. Při zapisování na koleje na Rožné Dolině Vám automaticky nějaké dají, aniž by se Vás nějak ptali. Pokud si zažádáte o internet, tak se Vám budou snažit vyhovět, ale není to zaručené. Koleje se rozdávají hlavně podle vzdálenosti Vaší fakulty (já jsem bydlela asi 10 min od fakulty informatiky). Pokud budete nespokojeni s kolejemi, které Vám dali, je dobré znovu jít do kanceláře na Rožné a snažit se je přesvědčit, ale ne každému vyhoví. Ubytovat na kolejích se můžete od pondělí do pátku. Protože jsem se účastnila EILC kurzu, který začínal v pondělí ráno, musela jsem jet do Ljubljany již v neděli a přespat v hostelu. Nejbližší ubytování od nádraží je hostel Celica (cca 10 min pěšky). Pokoj jsem si rezervovala několik dní předem em. Noc v pokoji pro tři osoby a se snídaní stála 19. Strava Jídlo v Ljubljani nemělo chybu. Každý student si může na měsíc zakoupit určitý počet bonů (podle počtu pracovních dnů v měsíci) do jakékoliv restaurace, které jsou zařazeny v tomto systému. Cena bonu se pohybovala od ~ 0,70 do ~ 3 v závislosti na typu restaurace. Bony pod 1 byly většinou do fastfoodů apod., dražší bony pak byly do restaurací, pizzerií popřípadě na jídlo či pizzu na dovážku. Menu v restauraci za studentský bon obsahovalo polévku, salát, hlavní jídlo, zákusek a vodu. Jídlo ve Slovinsku je porovnatelné s naším, ale je nutné si zvyknout na jejich pečivo, které není moc dobré a navíc docela drahé. Obchody jsou trochu dražší než u nás, ale hodně to závisí na aktuálním kurzu eura. Slovinsko v tomhle ohledu není žádná exotika, na druhou stranu mi tam ale nic nescházelo.

4 Finanční podpora, náklady na pobyt Stipendium od UHK činilo 302/měsíc. Celá částka ( 1208) mi byl připsána na účet asi týden po mém příjezdu do Slovinska. Ze svých zdrojů jsem si přivezla 350. Hnedka první den jsem musela složit deposit při ubytování na kolejích a to ve výši kolejného na dva měsíce (v mém případě to bylo 154). Tyto peníze mi byli vráceny v den odhlášení z kolejí. Před odjezdem jsem si u Komerční banky zřídila účet v eurech. Celá operace trvala asi 10 min a potřebovala jsem k tomu potvrzení z UHK o výjezdu na zahraniční stáž. Tento účet je veden podobu jednoho roku zcela zdarma a po příjezdu ho můžete zrušit. S výběrem z bankomatu ani s placením v obchodech nebyl žádný problém. Stipendium od UHK je dostačující, ale pokud se chystáte hodně cestovat, budete potřeba pravděpodobně více. Cestování Slovinsko je zejména země nádherné přírody. Najdete tam Alpy, moře, jezera, jeskyně,... Naopak města ve Slovinsku příliš atraktivní nejsou. Velkou výhodou je možnost vycestovat do Itálie, Chorvatska nebo jiné blízké země. ŠOU organizuje během semestru několik výletů. Mně osobně jejich výlety příliš nenadchly, ale pokud se budete chtít podívat například do Postojenských a Škocnajských jeskyní, pak se určitě vyplatí jet se ŠOU, protože například celý výlet do Postojenských jeskyní plus návštěva hradu přišel na 15, zatímco když pojedete do těchto jeskyní sami, jen vstup Vás přijde na tuto sumu. Pokud budete chtít jezdit vlakem, tak je dobré jezdit v 6 a více lidech, protože železnice pak poskytují skupinové slevy a cesta tak vyjde poměrně levně. Celkové zkušenosti Ačkoliv jsem si před odjezdem nemyslela, že mě Slovinci nějak výrazně překvapí, musím říct, že pravý opak je pravdou. Slovinsko je velice malá země, ale o to více se snaží prosadit v Evropě. Kladně hodnotím zejména úroveň angličtiny. Slovinci prakticky neznají dabing, veškeré filmy a seriály běží v původním znění se slovinskýma titulky. Pravděpodobně proto snad úplně každý umí anglicky. Ať už to byla paní na poště, dělník, profesor, prodavačky v obchodě nebo starší člověk na ulici, každý bez problému mluvil a rozuměl anglicky. Slovinština je pro Čechy poměrně jednoduchá, takže po absolvování kurzu a pár týdnů ve Slovinsku není větší problém se domluvit. Vzhledem k úrovni angličtiny to ale nepokládám za nezbytné. Fakulta informatiky se sice vejde na jedno patro velmi zmatečné budovy, nicméně musím uznat, že je na velmi vysoké úrovni a profesoři jsou skutečnými odborníky. Menší problém jsem měla s koordinátorem na této fakultě, neboť místo aby koordinoval on mě, já jsem koordinovala jeho. Doporučuju vyzvědět vše potřebné již tady v Čechách, aby jste pak Vy věděli, co je třeba udělat, protože on to pravděpodobně vědět nebude.

5 Celkově pobyt ve Slovinsku hodnotím velmi kladně. Ljubljana je sice malinká a brzy se tak vyčerpají její možnosti, každopádně se tam dají strávit 4 perfektní měsíce. Stejně jako můj předchůdce musím velmi poděkovat paní ing. Lence Petráškové, která se mnou výborně spolupracovala a byla velmi ochotná mi kdykoliv pomoci. Zatímco ostatní studenti z jiných univerzit si museli zařídit celý pobyt sami, mým jediným problémem bylo dodržet termíny odevzdání přihlášek apod. Mezinárodní kancelář na FIM pracuje skutečně výborně a s vysokým nasazením.

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 PROGRAM LLP/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na e-mail. adresu:

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology 1. Osobní údaje Jméno: Iuliia Ilinykh Kontakt: juliajulia663@gmail.com Délka pobytu: 18.02.2015

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Softwarové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterské Zahraniční škola Země: Kanada Název zahraniční školy: University of Waterloo

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí magisterské Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

Erasmus. Barbora Bräuerová Kryštof Kantor. Ljubljana 2015

Erasmus. Barbora Bräuerová Kryštof Kantor. Ljubljana 2015 Erasmus Barbora Bräuerová Kryštof Kantor Ljubljana 2015 Úvod Na Erasmus do Ljubljany jsme se vydali v 5. ročníku VŠEO na zimní semestr. Touto prezentací bychom Vám chtěli zprostředkovat malý náhled na

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Strojní Obor studia Material and Production Engineering Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Zahraniční škola Země: Indonésie Název zahraniční školy:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT CVUT Obor studia: Softwarové Inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: Chung Hua University

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 PROGRAM LLP/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na e-mail. adresu:

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta strojní Obor studia: Procesní technika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský program Zahraniční škola Země: Austrálie Název zahraniční školy: Queensland

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta informačních technologií Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Webové a softwarové inženýrství 2. ročník magisterské Zahraniční škola Země: Název

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Dopravní Obor studia Logistika a řízení dopravních procesů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské studium Zahraniční škola Země: USA Název zahraniční školy:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Kde jste získal/a informace o možnosti vyjet v rámci MBD? Od spolužáků z vyššího ročníku. Od pana profesora Beneše.

Kde jste získal/a informace o možnosti vyjet v rámci MBD? Od spolužáků z vyššího ročníku. Od pana profesora Beneše. Základní údaje o studentovi Fakulta: FJFI Obor studia: matematické inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 2. ročník Zahraniční škola Země: Japonsko Název zahraniční školy: Kanazawa University

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Výnos děkanky FF UHK č. 07/2016

Výnos děkanky FF UHK č. 07/2016 Hradec Králové, 30. května 2016 č. j. DFF/256/16 Výnos děkanky FF UHK č. 07/2016 Výnos FF UHK o organizačním zajištění studijních pobytů a praktických stáží studentů a mobilitách akademických a administrativních

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT (Informačních technologií) Obor studia: Znalostní inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterské Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Masarykův ústav vyšších studií Obor studia Řízení inovačních projektů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí druhý ročník magisterského studia Zahraniční škola Země:

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia Zahraniční škola

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskyt všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí k

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva z pracovní stáže realizované v programu ERASMUS+

Závěrečná zpráva z pracovní stáže realizované v programu ERASMUS+ Závěrečná zpráva z pracovní stáže realizované v programu ERASMUS+ Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (mpitrova@ff.jcu.cz) na Ústav česko-německých areálových studií a

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva o zahraničním studijním pobytu ve Finsku

Závěrečná zpráva o zahraničním studijním pobytu ve Finsku UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Cyrilometodějská teologická fakulta Závěrečná zpráva o zahraničním studijním pobytu ve Finsku Studijní obor: Sociální pedagogika Olomouc 2017 Jméno a příjmení studenta:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Konstrukce a dopravní stavby Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 1. ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Mexiko Název zahraniční

Více

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ)

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ) DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ) Akademický rok a semestr výjezdu: letní semestr 2012 Země výjezdu: Finsko DOMÁCÍ ŠKOLA: - Obor studia: Mediální studia - Ročník studia na FHS UK v době

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Vybrané atributy studijního pobytu v zahraničí

Vybrané atributy studijního pobytu v zahraničí Vybrané atributy studijního pobytu v zahraničí Hochschule der Medien, Stuttgart, Německo ZS 2011/12 Vladimír Kebza Obsah Motivace pro studium v zahraničí Organizační záležitosti před výjezdem Praktické

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

LLP/ERASMUS. Erasmus grant = finanční částka skládající se ze stipendia MŠMT a z grantu z prostředků programu Erasmus (prostředky EU)

LLP/ERASMUS. Erasmus grant = finanční částka skládající se ze stipendia MŠMT a z grantu z prostředků programu Erasmus (prostředky EU) 1 LLP/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 Tuto zprávu musí student zaslat elektronicky své koordinátorce Centra zahraničních studií MU do 10 dnů po ukončení studijního

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007. Universidade de Santiago de Compostela

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007. Universidade de Santiago de Compostela PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 Osobní údaje Jméno a příjmení studenta: Hostitelská VŠ: Hostitelská země: Kontaktní osoba na vysílající univerzitě

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Rok v Lotrinsku

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Rok v Lotrinsku ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Rok v Lotrinsku. Základní údaje o studentovi Jméno: Vojtěch Příjmení: Hanzal Název domácí školy: Vyšší odborná škola DAKOL a Střední škola DAKOL, o.p.s. Obor studia: hotelnictví Ročník

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být zaslána elektronicky Centru zahraničních studií MU do 30 dnů po ukončení studijního pobytu

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3.

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. semestr MSP Zahraniční škola Země: Singapur

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 PROGRAM LLP/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 14 dnů po ukončení studijního pobytu. Finanční podpora

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2001/2002

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2001/2002 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2001/2002 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. V

Více

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA VŠUP ZE STUDIJNÍHO POBYTU Domácí škola: Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, 116 93 Praha 1 Ateliér: Jméno studenta a e-mail: Hostitelská škola:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDIJNÍ POBYT VE VÍDNI 1.9.2010-31.1.2011

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDIJNÍ POBYT VE VÍDNI 1.9.2010-31.1.2011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDIJNÍ POBYT VE VÍDNI 1.9.2010-31.1.2011 PŘED ODJEZDEM: Podmínkou pro přijetí na studijní pobyt bylo úspěšné absolvování konkurzu. Pro zařazení mezi uchazeče je nutné vypracovat motivační

Více

Web zahraniční školy pro výměnné studenty: en.ntut.edu.tw/bin/home.php

Web zahraniční školy pro výměnné studenty:   en.ntut.edu.tw/bin/home.php Základní údaje o studentovi Fakulta: Fakulta architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 1.ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Taiwan Název

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: magisterské Zahraniční škola Země: Spojené státy americké, Texas

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě:

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Jmenuji se Adam Karaffa a jsem studentem oboru všeobecná sestra. Nyní jsem v druhém ročníku a tento letní semestr jsem strávil v Litevském městě Kaunas, kde

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více