Označení rozměrů. Obecné. BEP kódy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Označení rozměrů. Obecné. BEP kódy"

Transkript

1 BEP (Parametry výměny nástavby) jsou kódy, které identifikují jedinečné cíle na vozidle, aby usnadnily přenos informací mezi výrobcem vozidla a výrobcem nástavby. BEP kódy se řídí mezinárodním standardem ISO BEP kódy Tabulka vysvětluje rozměry podvozku u vozidel série P, G a R. A L011 Rozvor. Vzdálenost od středu první nápravy ke středu první hnané nápravy. AF L030.n.A Délka vzduchojemu. AG L031.n.A.L Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a zadní částí vzduchojemu, pokud je umístěn na levé straně. Platí pro konfiguraci 8x2, 8x4 a 8x2 * 6. AL L030.n.A.L Vzdálenost mezi středem první poháněné nápravy a přední částí vzduchojemu, pokud je umístěn na levé straně. AR L030.n.A.R Vzdálenost mezi středem první poháněné nápravy a přední částí vzduchojemu, pokud je umístěn na pravé straně. AS L031.n.A Vzdálenost mezi středem první poháněné nápravy a zadní částí vzduchojemu, pokud je umístěn uvnitř rámu. AT L015 Teoretický rozvor. Vzdálenost mezi předním a zadním středem rozdělení zatížení. B L012.2 Rozestup dvounápravy. B L012.3 Rozestup dvounápravy. BA L036.2 Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a příčkou nebo komponentem podvozku. BB L036.3 Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a příčkou nebo komponentem podvozku. BC L036.4 Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a příčkou nebo komponentem podvozku. BD L036.5 Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a příčkou nebo komponentem podvozku. L078 Vzdálenost mezi středem svislého čepu točnice a nejbližším objektem za kabinou. L079 Vzdálenost mezi středem svislého čepu točnice a nejvzdálenější překážkou v zadní části tahače při radiálním měření. CA L037.n Vzdálenost mezi středem první hnanou zadní nápravy a příčkou nebo komponentem podvozku. 02:20-02 Vydání 3 cs-cz 1 (5)

2 CB L037.n Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a příčkou nebo komponentem podvozku. CC L037.n Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a příčkou nebo komponentem podvozku. CD L037.n Vzdálenost mezi středem první hnanou zadní nápravy a příčkou nebo komponentem podvozku. CE L037.n Vzdálenost mezi středem první hnanou zadní nápravy a příčkou nebo komponentem podvozku. CI L061 Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a zadním bodem kabiny ve sklopené poloze. CM H062 Poloměr sklápění kabiny. Poloměr mezi teoretickým bodem, okolo kterého se kabina otáčí při sklápění (TTC) a nejvyšším bodem na kabině během sklápění. CO Vzdálenost mezi horní hranou rámu a nejvyšším bodem na kabině během sklápění. CP L062 Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a teoretickým bodem, okolo kterého se kabina pohybuje během sklápění (TTC). CR H060 Vzdálenost mezi horní hranou rámu a teoretickým bodem, okolo kterého se kabina pohybuje během sklápění (TTC). CX Vzdálenost mezi nejvyšším bodem na kabině a nejvyšším bodem na spoileru. CZ Vzdálenost mezi nejvyšším bodem na kabině a nejvyšším bodem střešního okna v otevřené poloze. D Průměr pneumatiky, nezatížené. DKU Vyčnívající díly závěsu. Vzdálenost mezi zadní částí závěsu a vnitřní části příčky závěsu v upevnění závěsu. DX Rozměr ochranného plechu zadní části (platí pro tahače s ochranným plechem zadní části). E H042.2 Vzdálenost mezi horní hranou rámu a horní hranou pneumatiky na druhé přední nápravě (8x2, 8x4 a 8x2 * 6). Platí pro maximální paralelní stlačení pérování. EH H030.1 Vzdálenost mezi horní hranou rámu a horní hranou trubky výfuku (platí pro vozidla se svislou trubkou výfuku). EX L064.n Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a zadním bodem trubky výfuku (platí pro vozidla se svislou trubkou výfuku). F Vzdálenost mezi horní hranou rámu a horní hranou pneumatiky na druhé přední nápravě (8x2, 8x4 a 8x2 * 6). Platí pro maximální paralelní stlačení pérování. FA Úhel ohybu rámu. Odpovídá úhlu mezi rovnou a prohnutou částí rámu. FB L042.1 Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a bodem prohnutí rámu. FF W032 Šířka boční příčky. FF W033 Šířka boční příčky. FH H032 Výška boční příčky. 02:20-02 Vydání 3 cs-cz 2 (5)

3 FW W036 Šířka rámu. G L001 Maximální délka podvozku. GH H030.1.G Vzdálenost mezi nejvyšším bodem rozdělovací převodovky a horní částí rámu. GX Vzdálenost mezi přední částí nárazníku a zadní částí závěsu (platí pro vozidla s vytaženým nárazníkem a ve středu montovaným závěsem). H Vzdálenost mezi vnitřní částí zadních kol. HL L039.L.n Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a otvorem pro držák nástavby na levé straně (platí pro vozidla se standardním rozmístěním otvorů a speciálními otvory pro nástavbu). HR L039.R.n Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a otvorem pro držák nástavby na pravé straně (platí pro vozidla se standardním rozmístěním otvorů a speciálními otvory pro nástavbu). I L016 Přední přesah. Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a přední částí nárazníku. J L019 Zadní přesah. Vzdálenost mezi středem zadní nápravy (nebo vlečené nápravy) a zadní částí rámu. JA L020 Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a zadní částí rámu JB Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a zadní částí nástavby JC Vzdálenost mezi vnitřní částí příčky závěsu v uložení závěsu a středem tažného čepu. JE Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a středem prvního upevňovacího otvoru příčky závěsu. JEc Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a středem prvního upevňovacího otvoru příčky závěsu (platí pro semknuté uspořádání přípojných vozidel). JF Vzdálenost mezi středem tažného čepu a zadní částí nástavby. JFc Vzdálenost mezi středem tažného čepu a zadní částí nástavby (platí pro semknuté uspořádání přípojných vozidel). JG Vzdálenost mezi zadní částí rámu a zadní částí nástavby. JK Vzdálenost mezi středem prvního upevňovacího otvoru příčky závěsu a vnitřní částí příčky závěsu v uložení závěsu. JKc Vzdálenost mezi středem prvního upevňovacího otvoru příčky závěsu a vnitřní částí příčky závěsu v uložení závěsu (platí pro semknuté uspořádání přípojných vozidel). JL Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a zadní částí ochrany proti podjetí. JT Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a středem tažného čepu. JTc Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a středem tažného čepu (platí pro příčky závěsu pro semknuté uspořádání přípojných vozidel). 02:20-02 Vydání 3 cs-cz 3 (5)

4 KA W003.1 Maximální vzdálenost mezi svorníky vnějších kol na přední nápravě. KB W003.2 Maximální vzdálenost mezi vnějšími hranami kol na dvojité montáži kol. V některých případech může jednoduchá montáž kol na vlečené nápravě za zadní nápravou překročit tento rozměr. L L014 Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a zadním středem rozložení zatížení. LK L076 Umístění točnice. Vzdálenost mezi středem první hnané zadní nápravy a středem prostoru pro tažný čep. LL L013 Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a teoretickým středem rozložení zatížení (platí pro vozidla se dvěma předními nápravami). M W013.1 Rozchod přední nápravy. Vzdálenost mezi středem pneumatiky na levém kole a středem pneumatiky na pravém kole. NA W013.n Rozchod zadní nápravy/náprav s dvojitou montáží kol. Vzdálenost mezi středem dvojité montáže kol na levé straně a dvojité montáže kol na pravé straně. NB W013.n Rozchod zadní vlečené nápravy s jednoduchou montáží kol. Vzdálenost mezi středem pneumatiky na levém kole a středem pneumatiky na pravém kole. L030.n.A.L L031.n.A.L L031.n.A.R OF H063 Vzdálenost mezi horní částí rámu a nejvyšším bodem kabiny. OM H071 Výška točnice. Vzdálenost mezi horní částí rámu a horní částí točnice ve středu prostoru pro tažný čep. OM H074 Výška točnice. Vzdálenost mezi horní částí rámu a horní částí točnice ve středu prostoru pro tažný čep. PG H031.1.G Vzdálenost mezi horní částí rámu a nejvyšším bodem převodovky. PH H031.1.G Vzdálenost mezi horní částí rámu a nejvyšším bodem pomocného náhonu EK. PJ L043.n Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a zadní částí pomocného náhonu EK. Q L012.1 Vzdálenost mezi středem dvou předních náprav (platí pro vozidla se dvěma předními nápravami). RX Vzdálenost mezi nejvyšším bodem kabiny a nejvyšším bodem střešních profilů. S H015.n Vzdálenost mezi nejnižším bodem přední nápravy/náprav a zemí. T H016.n Vzdálenost mezi nejnižším bodem zadní hnané nápravy/náprav a zemí. TLA H030.n.L Vzdálenost mezi nejvyšším bodem palivové nádrže a horní částí rámu. TLD L030.n.F.L Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a přední částí palivové nádrže montované na levé straně. 02:20-02 Vydání 3 cs-cz 4 (5)

5 TLL L031.n.F.R Vzdálenost mezi přední částí palivové nádrže na levé straně a zadní částí nádrže. TLT Vzdálenost mezi přední částí palivové nádrže na levé straně a středem palivového filtru. TRD L030.n.F.R Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a přední částí palivové nádrže montované na pravé straně. TRL L031.n.F.R Vzdálenost mezi přední částí palivové nádrže na pravé straně a zadní částí nádrže. TRT Vzdálenost mezi přední částí palivové nádrže na pravé straně a středem palivového filtru. TTC Teoretický střed sklopení kabiny. Teoretický bod, okolo kterého se kabiny pohybuje při sklápění. U Vzdálenost mezi horní částí rámu a zemí ve středu předního rozložení zatížení. Uc U v přední části nezatíženého podvozku. Ucc Vzdálenost mezi horní částí rámu a zemí v nejnižším bodě přední ochrany proti podjetí. V předním bodě zatížení podvozku, mimo zatížení nápravy. Um H036 U při maximálním zatížení přední nápravy. USP H030 Vzdálenost mezi nejvyšším bodem držáku tlumiče pérování na druhé přední nápravě a horní částí rámu (8x2, 8x4 a 8x2 * 6). V Vzdálenost mezi horní částí rámu a zemí ve středu zadního rozložení zatížení. Vc V v zadním bodě zatížení podvozku. Vm V při maximálním zatížení zadní nápravy W W002 Šířka kabiny mimo zrcátek. Vm H038 V při maximálním zatížení zadní nápravy WM W001 Šířka kabiny včetně vnějších zrcátek. X Vzdálenost mezi horní hranou rámu a horní hranou pneumatiky na první hnané zadní nápravě. Platí pro maximální zatížení nápravy. XX Vzdálenost mezi horní hranou rámu a horní hranou pneumatiky se zvednutou vlečenou nápravou. YA H042.n Vzdálenost mezi horní hranou rámu a horní hranou pneumatiky na první hnané zadní nápravě. Platí pro maximální paralelní stlačení pérování. YB H042.n Vzdálenost mezi horní hranou rámu a horní hranou pneumatiky vlečené nápravy. Platí pro maximální paralelní stlačení pérování. Z L063 Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a zadní částí odpružení kabiny. ZA L064.n Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a zadní částí spoileru. ZD Vzdálenost mezi středem první přední nápravy a přední částí nástavby. 02:20-02 Vydání 3 cs-cz 5 (5)

Přizpůsobení zadního zakončení. Přizpůsobená délka zadního přesahu BEP-L020

Přizpůsobení zadního zakončení. Přizpůsobená délka zadního přesahu BEP-L020 Přizpůsobená délka zadního přesahu Přizpůsobená délka zadního přesahu Zadní přesah může být objednán z výrobního závodu v délkách po 10 mm mezi limitními hodnotami 750 mm a 5 200 mm (viz obrázek). Povolená

Více

Změna zadního přesahu. Obecné informace o změně zadního přesahu. Tovární přizpůsobení. Náhradní díly. Postup pro spojování rámu podvozku

Změna zadního přesahu. Obecné informace o změně zadního přesahu. Tovární přizpůsobení. Náhradní díly. Postup pro spojování rámu podvozku Obecné informace o změně zadního přesahu Obecné informace o změně zadního přesahu Tovární přizpůsobení Zadní přesah může být objednán z výrobního závodu v délkách po 10 mm. Náhradní díly Boční příčky rámu

Více

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou jsou považovány za torzně pružné. Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou

Více

Zesílení. Zadní přesah. Koncový nosník. Další informace o koncových nosnících naleznete v těchto dokumentech: Přizpůsobení zadního zakončení Závěsy

Zesílení. Zadní přesah. Koncový nosník. Další informace o koncových nosnících naleznete v těchto dokumentech: Přizpůsobení zadního zakončení Závěsy Koncový nosník Všechna nákladní vozidla s velkým zatížením na zadním přesahu musí mít koncový nosník nebo centrálně namontovanou příčku závěsu. Pokud výrobce nástavby plánuje namontovat koncový nosník

Více

Jeřáby. Obecné informace o jeřábech

Jeřáby. Obecné informace o jeřábech Obecné informace o jeřábech Umístění jeřábu má velký vliv na provedení upevnění. Zde naleznete několik doporučení pro umístění za kabinou, umístění vzadu montovaných jeřábů a uprostřed montovaných jeřábů.

Více

Čerpadla na beton. Obecné informace o čerpadlech na beton. Provedení. Nástavby na čerpadla na beton jsou považovány za extra torzně tuhé.

Čerpadla na beton. Obecné informace o čerpadlech na beton. Provedení. Nástavby na čerpadla na beton jsou považovány za extra torzně tuhé. Obecné informace o čerpadlech na beton Obecné informace o čerpadlech na beton Nástavby na čerpadla na beton jsou považovány za extra torzně tuhé. Provedení Nástavbu vyrobte tak pevnou a tuhou, aby sama

Více

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu Souhrn Souhrn Tento dokument shrnuje a vysvětluje faktory, které ovlivňují spotřebu paliva vozidla. Pomocný náhon je jedním z nejdůležitějších faktorů, který ovlivňuje, kolik energie je potřeba k pohybu

Více

Blatníky. Obecné informace o blatnících a zástěrkách. Zařízení potlačení rozstřiku

Blatníky. Obecné informace o blatnících a zástěrkách. Zařízení potlačení rozstřiku Obecné informace o blatnících a zástěrkách Obecné informace o blatnících a zástěrkách V několika zemích platí právní požadavky, které regulují použití blatníků a zástěrek, například se jedná o evropské

Více

Provedení pomocného rámu

Provedení pomocného rámu Obecné Obecné Pomocný rám může být použit pro následující účely: Poskytuje vůli pro kola a všechny ostatní díly, které vyčnívají nad rám. Poskytuje tuhost a snižuje napětí v zadním přesahu. Chrání rám

Více

Demontáž převodovky. Všeobecně. Přípravky. Popis prací. Platí pro převodovky GA866 a GA867/R. Příklady vhodných přípravků od společnosti Scania:

Demontáž převodovky. Všeobecně. Přípravky. Popis prací. Platí pro převodovky GA866 a GA867/R. Příklady vhodných přípravků od společnosti Scania: Všeobecně Všeobecně Platí pro převodovky GA866 a GA867/R Přípravky Příklady vhodných přípravků od společnosti Scania: Číslo dílu Označení 82 320 Plošinový zvedák 98 405 Upevňovací příčka a držák 98 655-9

Více

Cisterny. Obecné informace o cisternách. Cisterny se používají k přepravě kapalin, například nafty, tekutých chemikálií a mléka.

Cisterny. Obecné informace o cisternách. Cisterny se používají k přepravě kapalin, například nafty, tekutých chemikálií a mléka. Obecné informace o cisternách Cisterny se používají k přepravě kapalin, například nafty, tekutých chemikálií a mléka. Obecné informace o cisternách Cisternové nástavby jsou považovány za extra torzně tuhé

Více

Výpočty zatížení náprav. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav

Výpočty zatížení náprav. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Všechny typy přeprav pomocí nákladních vozidel vyžadují doplnění podvozku nákladního vozidla o nějakou formu nástavby. Účelem výpočtů zatížení náprav je optimalizovat

Více

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny Je možné objednat různé možnosti namontované vně kabiny. K dispozici jsou následující komponenty: Střešní kolejnice Střešní nosič Střešní spoiler Boční spoiler Vzduchový klakson Klimatizační systém Poznámka:

Více

Van Hool třístranná shrnovací nástavba na podvozek Volvo

Van Hool třístranná shrnovací nástavba na podvozek Volvo www.vanhool.be Van Hool třístranná shrnovací nástavba na podvozek Volvo ROZMĚRY : Výška šasi podvozku (nezatíženého) cca. mm Pneu podvozku max. Vnitřní délka cca. 7760 mm (dle Vašeho výběru) Vnitřní výška

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému Všeobecně Všeobecně Pro provoz hydraulické výbavy je možno objednat komponenty z výrobního závodu. K dispozici jsou následující komponenty: Ovládání Nádrž hydraulického oleje s tlakově omezovacím ventilem

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu

Komponenty pro hydraulickou výbavu Všeobecné informace Všeobecné informace Z výrobního závodu lze objednat kompletní hydraulický systém. Je také možné objednat samostatné komponenty pro hydraulickou výbavu, například pro tahače snávěsem

Více

Výpočet zatížení nápravy. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav

Výpočet zatížení nápravy. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Všechny typy provozu využívající nákladní vozidla vyžadují doplnění podvozku nákladního vozidla dodaného z výrobního závodu o určitou formu nástavby. Obecné

Více

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem č.

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

00: Produktové informace pro záchranné složky. cs-cz. Nákladní vozidlo Vozidla řady P, G, R a S. Vydání 1. Scania CV AB 2016, Sweden

00: Produktové informace pro záchranné složky. cs-cz. Nákladní vozidlo Vozidla řady P, G, R a S. Vydání 1. Scania CV AB 2016, Sweden 00:01-08 Vydání 1 cs-cz Produktové informace pro záchranné složky Nákladní vozidlo Vozidla řady P, G, R a S Scania CV AB 2016, Sweden Před prostudováním informací... 3 Kapaliny ve vozidle... 4 Elektrický

Více

Tahače. Všeobecné informace o tahačích. Doporučení. Rozvor

Tahače. Všeobecné informace o tahačích. Doporučení. Rozvor Všeobecné informace o tahačích Všeobecné informace o tahačích Tahače jsou určeny k tažení návěsů, a proto jsou vybaveny točnicí, která usnadňuje výměnu přívěsů. Pro optimální využití tahače a nenarušování

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka jednoramenného nosiče kontejnerů včetně podvozku (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Mercedes-Benz - Vito 111 CDI / KAWA / L EXPRES 4x2

Mercedes-Benz - Vito 111 CDI / KAWA / L EXPRES 4x2 Mercedes-Benz - Vito 111 CDI / KAWA / L EXPRES 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 44760313 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 2800 kg Model: Mercedes-Benz

Více

Zadní ochrana proti podjetí. Všeobecně

Zadní ochrana proti podjetí. Všeobecně Všeobecně Všeobecně Aby nákladní vozidla splňovala předpis UN ECE R58, musí být vybaveno zadní ochranou proti podjetí. Ochranu proti podjetí lze dodat z výrobního závodu nebo ji může namontovat výrobce

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 "V" oje) NP 1 N Kč Kč

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 V oje) NP 1 N Kč Kč AGADOS s.r.o. tel. 566 653 311 CENÍK PŘÍVĚSŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ AGADOS Průmyslová 2081 fax. 566 653 368 Platný od 15.08.2008 55419 Velké Mezříčí obchod@agados.cz šířka l.p. délka l.p. PŘÍVĚSY ŘADY HANDY (e

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka kontejnerového nákladního automobilu vč. příslušenství pro zadavatele FERRY - cargo s.r.o. (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona

Více

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com Power für Profis! Největší výrobce zemědělských přívěsů v Evropě Číslo 1 Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... www.fliegl.com CZ Agrartechnik Korbový sklápěč robusní, víceúčelový pro bezpečnou

Více

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Veřejná zakázka na dodávky zadaná mimo režim zákona o veřejných zakázkách Název: Doplnění separace a svozu bioodpadů ve městě Ždírec nad Doubravou ve vztahu k

Více

Koncová světla. Provedení. Podle objednané specifikace vozidla je vozidlo dodáno s jednou z následujících možností koncových světel:

Koncová světla. Provedení. Podle objednané specifikace vozidla je vozidlo dodáno s jednou z následujících možností koncových světel: Podle objednané specifikace vozidla je vozidlo dodáno s jednou z následujících možností koncových světel: Další informace získáte od prodejce Scania. Kompletní kompaktní 7dílné koncové světlo LED světlo

Více

Zhoršení komfortu způsobené vibracemi. Základní principy. Frekvence. Oscilace a rozkmit. Rezonanční frekvence

Zhoršení komfortu způsobené vibracemi. Základní principy. Frekvence. Oscilace a rozkmit. Rezonanční frekvence Základní principy Základní principy Zhoršení komfortu je subjektivní a obtížně měřitelné. Přestože k tomu dochází velmi často, neexistuje žádné standardní řešení pro odstranění problému. Pro identifikaci

Více

Mercedes-Benz - X 220 d / WORKER / 4MATIC 4x4

Mercedes-Benz - X 220 d / WORKER / 4MATIC 4x4 Mercedes-Benz - X 220 d / WORKER / 4MATIC 4x4 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 47021113 Pohon: 4x4 Celk. hmotnost: 3250 kg Model: Mercedes-Benz

Více

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER+ 4x2

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER+ 4x2 Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER+ 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 44760113 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 2800 kg Model:

Více

00:01-06. Produktové informace pro záchranné složky. Nákladní vozidla. Platí pro řadu P, G a R. Vydání 1. Scania CV AB 2009, Sweden

00:01-06. Produktové informace pro záchranné složky. Nákladní vozidla. Platí pro řadu P, G a R. Vydání 1. Scania CV AB 2009, Sweden 00:01-06 Vydání 1 cs Produktové informace pro záchranné složky Nákladní vozidla Platí pro řadu P, G a R 308 626 Scania CV AB 2009, Sweden Obsah Obsah Před prostudováním informací... 3 Otevření čelní masky...

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER 4x2

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER 4x2 Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 44760113 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 2800 kg Model:

Více

Mercedes-Benz - Sprinter 316 CDI / FG / L EXPRES 4x2

Mercedes-Benz - Sprinter 316 CDI / FG / L EXPRES 4x2 Mercedes-Benz - Sprinter 316 CDI / FG / L EXPRES 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 90713513 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 3500 kg Model: Mercedes-Benz

Více

INFORMATIVNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍVĚS SPECIÁLNÍ KONTEJNEROVÝ PV 18

INFORMATIVNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍVĚS SPECIÁLNÍ KONTEJNEROVÝ PV 18 INFORMATIVNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍVĚS SPECIÁLNÍ KONTEJNEROVÝ PV 18 VYDÁNO : 24..2013 OBSAH URČENÍ PRODUKTU... 3 TECHNICKÝ POPIS... 3 PODVOZEK... 4 POJEZDOVÝ VOZÍK... 4 TAKTICKO - TECHNICKÁ DATA...

Více

NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX

NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX Vážený pane, děkujeme za Váš zájem o nové vozidlo TATRA PHOENIX. Na základě naší konzultace ze dne 7. 7. 2015 jsme Vám připravili nabídku, která reflektuje Vaše požadavky.

Více

Campo všechny modely 01/97-02

Campo všechny modely 01/97-02 Campo do 12/96 2-44 ARB uzávěrka diferenciálu RD44 Isuzu/Opel B 26.760 Kč LONG RANGER nádrže 2-72350 Long Ranger náhradní nádrž Opel Campo DC, -12/96, 118 lt, TR35D 3 25.237 Kč 2-72351 Long Ranger náhradní

Více

Vyvažovací výbava. Montáž vyvažovacích článků

Vyvažovací výbava. Montáž vyvažovacích článků Obecné informace o vyvažovací výbavě Obecné informace o vyvažovací výbavě Vyvažování nákladu vozidla lze provádět různými způsoby v závislosti (mimo jiné) na použití a typu nástavby nebo typu pérování.

Více

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA Př. č. 9 zadávací dokumentace Příloha č. 1 ke kupní smlouvě Specifikace nabízeného plnění I. KOMUNÁLNÍ VOZIDLO NOSIČ NÁSTAVEB Typové označení komunálního vozidla nosiče nástaveb Požadavky kupujícího 1.

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

Nabídka. Sprinter CDI KA/L 4X , Trapo Price, , M.P. Výrobní vzor: Typ vozidla: 316 CDI KA/L

Nabídka. Sprinter CDI KA/L 4X , Trapo Price, , M.P. Výrobní vzor: Typ vozidla: 316 CDI KA/L Nabídka Sprinter - 316 CDI KA/L 4X2 Výrobní vzor: 90663513 Typ vozidla: 316 CDI KA/L Pohon: 4X2 Celk. hmotnost: 3500 kg Model: Mercedes-Benz Sprinter Druh vozidla: Výkon motoru: Rozvor: skříňová dodávka

Více

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE CHECKLIST Mobilní jeřáb s teleskopickým výložníkem na kolovém podvozku. hodnocení technického stavu OBECNÉ ÚDAJE Druh zkoušky: Místo provedení: Datum: Obsluha: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výrobce: Typ: Výrobní

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Září 2015

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Září 2015 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Září 2015 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY Turbo Diesel přímé vysokotlaké vstřikování 2.2 HDi 110 MAN6 Turbo Diesel přímé vysokotlaké

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

Technická data Sklápěcí návěs. 3-osý. www.meiller.com

Technická data Sklápěcí návěs. 3-osý. www.meiller.com Technická data Sklápěcí návěs 3-osý www.meiller.com Vysvětlivky k typovému značení M H P S 12 / 27 N O S S 1 K K B Z V L provedení zadního čela 1 = vnější, výkyvné 2 = vnitřní, výkyvné 4 = vnější, výkyvné

Více

nejvyšší bod cisterny níž, než nejvyšší bod podvozku ANO ANO/NE barevné provedení nástavby bílá RAL 9010 ANO/NE

nejvyšší bod cisterny níž, než nejvyšší bod podvozku ANO ANO/NE barevné provedení nástavby bílá RAL 9010 ANO/NE Příloha č. 1 Podrobný technický popis nabízeného typu vozidla Pokyny pro vyplnění: Účastník vyplní poslední sloupec tabulky. V případě pole Doplní účastník účastník vyplní hodnoty nabízeného předmětu nabídky.

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Demontáž převodovky. Všeobecně. Přípravky. Platí pro převodovky GR/S/O 875/895/9105/R. Příklady vhodných přípravků od společnosti Scania:

Demontáž převodovky. Všeobecně. Přípravky. Platí pro převodovky GR/S/O 875/895/9105/R. Příklady vhodných přípravků od společnosti Scania: Všeobecně Všeobecně Platí pro převodovky GR/S/O 875/895/9105/R. Přípravky Příklady vhodných přípravků od společnosti Scania: Číslo dílu Označení 99 309 Přípravek pro otáčení 99 318 Podpěra motoru 99 502

Více

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům ... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům www.umega.cz Jsme jednou z největších společností zpracovávající kov v Litvě, většina našich objednávek pochází od zahraničních

Více

Svařování na rámu. Oblasti svařování DŮLEŽITÉ!

Svařování na rámu. Oblasti svařování DŮLEŽITÉ! Obecné Obecné Všechny svary musí být provedeny profesionálně kvalifikovanou osobou. Vyvarujte se svařování v rámu podvozku, jelikož svařování zvyšuje riziko tvoření prasklin okolo svárů. To je obzvláště

Více

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88 JUMPY_TCH_06-2008.qxd 22.5.2008 15:58 Page 1 CITROËN JUMPY TECHNICKÉ PARAMETRY 1.6 HDi 90 k 2.0 HDI 120 k 2.0 HDi 138 k FAP MOTOR Typ vstřikování Turbodiesel Turbodiesel Turbodiesel přímé vysokotlaké s

Více

C489 Konektor pro standardní funkce C489

C489 Konektor pro standardní funkce C489 Konektor je 21pinový konektor, poskytuje přístup k obecným funkcím vozidla. Konektor je hnědý a je umístěn na vnitřní části držáku nástavby. 316 371 C234 C493 C259 C449 C447 C494 C234 C260 C493 C259 C494

Více

podvozek 1 Podvozek k dostavbě 8 2 Podvozek k dostavbě 8 4

podvozek 1 Podvozek k dostavbě 8 2 Podvozek k dostavbě 8 4 POHON / VÝŠKA PODVOZKU / ROZVOR NÁPRAV (rozměry v dm) Podvozek k dostavbě Podvozek k dostavbě 6 2 Podvozek k dostavbě 6 4 Podvozek k dostavbě 8 2,5 RAPDT-GR Podvozek k dostavbě,5,5 64,5 RADDT-GR 53 53

Více

Valníkové přívěsy TANATECH martz

Valníkové přívěsy TANATECH martz Valníkové přívěsy TANATECH martz řada BASIC - lehké přívěsy pro domácí využití o celkové i 300 kg - 750 kg 130 km/hod Plachta PVC vč. konstrukce (výška od hrany e) Drátěná nástavba BASIC 165 300-500 1650

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technická specifikace Název: Služby města Postoloprty, s.r.o. Sídlo: Tyršova 626, 439 42 Postoloprty IČO: 25012347 DIČ: CZ25012347 Kontaktní osoba: Iveta Petřivalská,

Více

Seznam vozidel určených k vyřazení 2017

Seznam vozidel určených k vyřazení 2017 Seznam vozidel určených k vyřazení 2017 Č. "B" Typ RZ rok celkem DN SMĚRNICE Barva výr. km závada EHS/ES EKO DAŇ 1. Multicar stav - 57 124 M 25 AO 5321 1987 52 141 zelená koroze BEZ 10.000,- Spojka funkční.

Více

Všeobecné informace o pneumatickém systému

Všeobecné informace o pneumatickém systému Definice V souvislosti s pneumatickým systémem vozidla je důležité znát následující definice a koncepty: Vzduchojem Natlakované vzduchojemy obsahují stlačený vzduchu. Ten se používá v brzdovém systému

Více

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do 4.11.2018 Crafter KOMUNIKACE TRANSPORT 000063212 DAB+ sada pro digitální příjem rádia pro dodatečnou instalaci, jen pro rádia s funkcí RDS-text 6 840

Více

Hákové nosiče kontejnerů

Hákové nosiče kontejnerů Hákové nosiče kontejnerů 2 Všestranný a flexibilní agroliner Návěs s hákovým nosičem Zjistili jsem, že všestrannost hákového nosiče můžeme také uplatnit v zemědělství, proto jsme vytvořily tento návěs,

Více

b) P- V3S M2 valník P V3S valník

b) P- V3S M2 valník P V3S valník P - V3S a) P-V3S valník Automobil P-V3S je třínápravový střední nákladní terénní automobil 6 x 4 x 2 s polokapotovou valníkovou karosérií. Je určen pro přepravu materiálu nebo osob po komunikacích i v

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka cisterny automobilové silniční na kapaliny (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název

Více

Uzemnění a napájení. Uzemnění v rámu podvozku DŮLEŽITÉ!

Uzemnění a napájení. Uzemnění v rámu podvozku DŮLEŽITÉ! Proveďte všechna uzemnění nástavby v rámu podvozku v levé boční příčce rámu. Při uzemnění provedeném v pravé boční příčce rámu bude docházet ke ztrátám napětí, záporný pól akumulátoru je připojen k levé

Více

Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb

Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb Namontování příčníků s roztečemi AGRO umožňuje všestranné využití zemědělských nástaveb používaných

Více

Mercedes-Benz - Sprinter 211 CDI / KAWA / S FWD WORKER 4x2

Mercedes-Benz - Sprinter 211 CDI / KAWA / S FWD WORKER 4x2 Mercedes-Benz - Sprinter 211 CDI / KAWA / S FWD WORKER 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 91062313 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 3000 kg Model:

Více

Nepohodlí způsobené vibracemi. Základní principy. Frekvence. Oscilace a rozkmit

Nepohodlí způsobené vibracemi. Základní principy. Frekvence. Oscilace a rozkmit Základní principy Nepohodlí je subjektivní a obtížně měřitelné. Příčin vibrací je mnoho a je obtížné je identifikovat. Nalezení příčiny vibrací usnadňuje znalost některých základních principů. Základní

Více

Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční

Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční www.vanhool.cz radek.skolka@vanhool.cz Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční UNIVERSÁLNÍ KONTEJNEROVÝ ROZTAHOVACÍ PODVOZEK pro 40 HIGH CUBE/ 2 x 20 / 1 x 20 středový/ 1 x 45 HIGH

Více

Dodatečné koncové světlomety. Obecné informace o zapojení přídavných koncových světel. Koncová světla PGRT

Dodatečné koncové světlomety. Obecné informace o zapojení přídavných koncových světel. Koncová světla PGRT 341 722 340 905 341 740 PGRT Obecné informace o zapojení přídavných koncových světel Obecné informace o zapojení přídavných koncových světel Koncová světla Existují 3 typy koncových světel: Kompletní kompaktní

Více

4 Plechové díly OBECNÉ ÚDAJE PŘEDNÍ DOLNÍ STRUKTURA STŘEDNÍ DOLNÍ STRUKTURA BOČNÍ DOLNÍ STRUKTURA ZADNÍ DOLNÍ STRUKTURA PŘEDNÍ HORNÍ STRUKTURA

4 Plechové díly OBECNÉ ÚDAJE PŘEDNÍ DOLNÍ STRUKTURA STŘEDNÍ DOLNÍ STRUKTURA BOČNÍ DOLNÍ STRUKTURA ZADNÍ DOLNÍ STRUKTURA PŘEDNÍ HORNÍ STRUKTURA 4 Plechové díly 40A OBECNÉ ÚDAJE 41A PŘEDNÍ DOLNÍ STRUKTURA 41B STŘEDNÍ DOLNÍ STRUKTURA 41C BOČNÍ DOLNÍ STRUKTURA 41D ZADNÍ DOLNÍ STRUKTURA 42A PŘEDNÍ HORNÍ STRUKTURA 43A BOČNÍ HORNÍ STRUKTURA 44A ZADNÍ

Více

Konstrukční kancelář. Ing. Luboš Skopal.

Konstrukční kancelář. Ing. Luboš Skopal. TECHNICKÝ PROTOKOL č. Ověření shody zařízení pro vnější osvětlení a světelnou signalizaci zvláštního vozidla kategorie SS Objednavatel: PEKASS, a. s. Přátelství 987, Praha 10 Výrobce: HORSCH LEEB AS, GmbH,

Více

Avia D120. Motory. Spojka. Převodovka. Nápravy. Rozvory. Úvodní nabídka > Modely > Avia D120

Avia D120. Motory. Spojka. Převodovka. Nápravy. Rozvory. Úvodní nabídka > Modely > Avia D120 Avia D120 Úvodní nabídka > Modely > Avia D120 to Ě Ě tk v distribuci jakéhokoliv zboží znamená nejvyšší užitečná hmotnost a nejnižší spotřeba paliva maximalizaci zisk u. Průchodnost terénem díky nabídce

Více

209 VYHLÁŠKA ze dne 20. září 2018 o hmotnostech, rozměrech a spojitelnosti vozidel

209 VYHLÁŠKA ze dne 20. září 2018 o hmotnostech, rozměrech a spojitelnosti vozidel 209 VYHLÁŠKA ze dne 20. září 2018 o hmotnostech, rozměrech a spojitelnosti vozidel Ministerstvo dopravy stanoví podle 137 odst. 2 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách

Více

Mercedes-Benz - Vito 114 CDI / Tourer PRO / K FWD START+ 4x2

Mercedes-Benz - Vito 114 CDI / Tourer PRO / K FWD START+ 4x2 Mercedes-Benz - Vito 114 CDI / Tourer PRO / K FWD START+ 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 44770113 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 3100 kg

Více

Popis vozidla Mercedes-Benz Actros Nový Mercedes-Benz Actros Nový

Popis vozidla Mercedes-Benz Actros Nový Mercedes-Benz Actros Nový Popis vozidla Mercedes-Benz Actros Nový Model: Mercedes-Benz Actros Nový Typ vozidla: 1845 LS Baumuster: 96340312001 Druh vozidla: Tahač návěsů se vzduchovým odpružením zadní nápravy Výkon motoru: 330

Více

Grand Vitara do 05. AFRICAN OUTBACK zásuvkové systémy

Grand Vitara do 05. AFRICAN OUTBACK zásuvkové systémy Grand Vitara do 05 AFRICAN OUTBACK zásuvkové systémy 36-4021 AO zásuvkový systém Suzuki Grand Vitara, LWB 3 35.652 Kč 36-50030 AO univerzální vodní nádrž 57 lt s montážní sadou 3 5.602 Kč 23-80401106SPOR

Více

Lakování Částka v CZK MB 9147 bílá arktická -.--

Lakování Částka v CZK MB 9147 bílá arktická -.-- Sprinter - 319 CDI KA/XL 4X2 Výrobní vzor: 90663713 Typ vozidla: 319 CDI KA/XL Pohon: 4X2 Celk. hmotnost: 3500 kg Model: Mercedes-Benz Sprinter Druh vozidla: Výkon motoru: Rozvor: skříňová dodávka 140

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

GEOMETRIE NÁPRAV C4CP2DED. Kontrolní a seřizovací podmínky. Výšky vozidla v referenční poloze

GEOMETRIE NÁPRAV C4CP2DED. Kontrolní a seřizovací podmínky. Výšky vozidla v referenční poloze Správný tlak vzduchu v pneumatikách. GEOMETRIE NÁPRAV Kontrolní a seřizovací podmínky Uvedení vozidla do referenční výškové polohy. Výšky vozidla v referenční poloze Výška vpředu H1 = Vzdálenost mezi zónou

Více

Úprava pneumatického systému

Úprava pneumatického systému Úpravy a podmínky přestavby Úpravy a podmínky přestavby DŮLEŽITÉ! Přestavba brzdového systému, která vyžaduje přeprogramování řídicí jednotky, musí být provedena pouze v autorizovaném servisu Scania. Nepoužívejte

Více

ROZSAH PRACÍ PŘI OPRAVĚ VOZIDLA CAS 32 T815-PR2 6x6.1 KK

ROZSAH PRACÍ PŘI OPRAVĚ VOZIDLA CAS 32 T815-PR2 6x6.1 KK ROZSAH PRACÍ PŘI OPRAVĚ VOZIDLA CAS 32 T815-PR2 6x6.1 KK POPIS VOZIDLA Cisternová automobilová stříkačka s třínápravovým podvozkem, odstředivým vodním čerpadlem, s vodní nádrží o objemu 9000 l, s nádrží

Více

Protipožární a kouřotěsná jednokřídlá a dvoukřídlá vrata, teleskopické provedení. Montážní údaje: stav 01.04.2015. T30 EI 2 30 T90 EI 2 90 RS Sm

Protipožární a kouřotěsná jednokřídlá a dvoukřídlá vrata, teleskopické provedení. Montážní údaje: stav 01.04.2015. T30 EI 2 30 T90 EI 2 90 RS Sm Protipožární a kouřotěsná jednokřídlá a dvoukřídlá vrata, teleskopické provedení Montážní údaje: stav 01.04.2015 T30 EI 2 30 T90 EI 2 90 RS Sm Obsah Přehled obsahu Strana Jednokřídlá protipožární posuvná

Více

pneumatiky a kola zavěšení kol odpružení řízení

pneumatiky a kola zavěšení kol odpružení řízení Podvozky motorových vozidel Obsah přednášky : pneumatiky a kola zavěšení kol odpružení řízení Podvozky motorových vozidel Podvozky motorových vozidel - nápravy 1. Pneumatiky a kola. Zavěšení kol 3. Odpružení

Více

Svislé markýzy Markýzolety

Svislé markýzy Markýzolety Výbava Typ 101 Typ 107 Typ 108 Typ 109 Typ 10 Pohon a obsluha Motorový pohon (vč. ovládacího spínače) Rádiový motor (vč. 1-kanálového bezdrátového ovladače) O O O O Zásuvná spojka volná Zásuvná spojka

Více

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890 VITO 110CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 478 800,- Cena bez DPH (Kč) 399 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

1 NÁPRAVY. UMÍSTNĚNÍ NA VOZIDLE Nápravy jsou umístěny pod rámem, a to podle konstrukce buď úplně (tuhé nápravy), nebo částečně (ostatní druhy).

1 NÁPRAVY. UMÍSTNĚNÍ NA VOZIDLE Nápravy jsou umístěny pod rámem, a to podle konstrukce buď úplně (tuhé nápravy), nebo částečně (ostatní druhy). 1 NÁPRAVY ÚČEL nést tíhu vozidla a přenášet ji na kola, přenášet hnací, brzdné a boční síly mezi kolem a rámem, umožnit odpružení vozidla pomocí pružin, které jsou uloženy mezi nápravami a vozidlem. UMÍSTNĚNÍ

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 288 810 Již od 288 810 Kč MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl chytře navržen tak, aby byly vnitřní rozměry co největší a je tak

Více

Pravidla pro MODELL-TRUCK-TRIAL SUED TRIAL pro rok 2010 ( verze 0.1)

Pravidla pro MODELL-TRUCK-TRIAL SUED TRIAL pro rok 2010 ( verze 0.1) Pravidla pro MODELL-TRUCK-TRIAL SUED TRIAL pro rok 2010 ( verze 0.1) Pravidla jsou platná a závazná pro závody MTT SUED TRIAL 2010 a závody pořádané členskými spolky SUED TRIALu. Platnost od 01/2010 Pravidla

Více

TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA

TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA PRODUKTIVITA S nákladními vozidly TATRA budete produktivnější! Díky unikátnímu konstrukčnímu řešení bez žebřinového rámu mezi podvozkem a nástavbou

Více

Motorový vysokozdvižný vozík 3.5-8.0 tun

Motorový vysokozdvižný vozík 3.5-8.0 tun Motorový vysokozdvižný vozík 3.5-8.0 tun www.toyota-forklifts.cz Motorový vysokozdvižný vozík 3.5-4.0 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 40-8FD35N 8FG35N 40-8FD40N 8FG40N 1.1 Výrobce TOYOTA TOYOTA TOYOTA

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521. Bubnová sekačka

AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521. Bubnová sekačka AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521 Bubnová sekačka Seznam náhradních dílů 2019 Přehled modelů: Modelová řada DS-521Z DS-521B DS-521 Provedení 1004400113 1004400101 1004400146 Obrázek Výroba do konce 2018

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

velice si vážíme Vašeho zájmu o nový Mercedes-Benz Sprinter. Následuje individualizovaná nabídka, která přesně odpovídá Vašim požadavkům.

velice si vážíme Vašeho zájmu o nový Mercedes-Benz Sprinter. Následuje individualizovaná nabídka, která přesně odpovídá Vašim požadavkům. S.&W. Automobily s.r.o. 400 07 Ústí nad Labem S.&W. Automobily Pan Pavel Hájek Přístavní 35 40007 Ústí nad Labem 26.09.2016 Nový Mercedes-Benz Sprinter. Nejlepší Sprinter všech dob. Vážené dámy a pánové,

Více

Kontrola kvality a bezpečnosti před dodáním zákazníkovi 2: Kontrolní seznam

Kontrola kvality a bezpečnosti před dodáním zákazníkovi 2: Kontrolní seznam Kontrola kvality a bezpečnosti před dodáním zákazníkovi 2: Úvod Úvod Zkontrolujte, zda byla nástavba nainstalována způsobem, který zajišťuje vysokou kvalitu, vysokou provozní spolehlivost a minimální riziko

Více

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ od 278 240 Kč * 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor NV200 byl chytře

Více