OPEL MOVANO Přeprava osob

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OPEL MOVANO Přeprava osob"

Transkript

1 OPEL MOVANO Přeprava osob

2

3 Opel Movano Combi a Bus. Pro váš nejcennější náklad. Lidé. Velcí i malí, mladí i starší, sportovní týmy, hoteloví hosté, studenti, projektové týmy ať se jedná o kohokoliv, vozy Opel Movano pro přepravu osob poskytnou pohodlnou a praktickou přepravu pro každého ve voze.

4

5 Radost řídit. To, jak sedíte, je stejně důležité jako to, kde sedíte. Ať už řídíte sami, nebo pro vás jezdí jiní, je velmi důležité, aby den za volantem nezpůsobil týden problémů se zády. Kabina vozu Opel Movano byla počínaje výběrem sedadel až po ergonomicky umístěnou řadicí páku nebo nastavitelný volant navržena tak, aby mohl být řidič se svým vozem den co den na cestách. Kabina Přístrojová deska. Jasné, snadno čitelné přístroje, ideálně ergonomicky rozmístěné, snižují únavu řidiče a zvyšují bezpečnost v provozu. Odkládací prostor na palubní desce. Pouze jedno z mnoha pohodlných řešení odkládacích prostorů, které je umístěné ve snadném dosahu řidiče (výbava na přání).

6

7 Bezpečnost na prvním místě. Při přepravě osob je jejich bezpečnost vždy prioritou. Proto je kromě standardního systému ESP k dispozici ABS, airbag řidiče a tříbodové bezpečnostní pásy pro všechny cestující. K dispozici je i airbag pro spolujezdce. Další bezpečnost a ochrana je také zajištěna díky světelnému a dešťovému senzoru, který reaguje okamžitě na změny světelných podmínek a počasí. Navíc každý vůz Opel Movano poskytuje perfektní výhled do všech stran a vylepšenou stabilitu proti bočnímu větru. Bezpečnost Varování před vybočením z jízdního pruhu a Automatická dálková světla. Tyto chytré systémy upozorní řidiče na nenadálé opuštění jízdního pruhu bez znamení blinkrem, respektive přepínají dálková a potkávací světla dle situace před vozem. Statické odbočovací světlomety. Aktivují se jednoduše při zapnutí směrovek v nízkých rychlostech a osvětlí potřebný prostor (výbava na přání). Elektronický stabilizační systém (ESP ). ESP výrazně zvyšuje stabilitu vozu a bezpečnost. Je standardní výbavou každého vozu Movano a zahrnuje i asistenta pro rozjezd do kopce, stabilizační systém přívěsu a vylepšenou kontrolu trakce.

8

9 Opravdový pracant. Combi. Někdy je vaší prioritou přeprava cestujících, jindy je to prostor pro náklad. Většinou však potřebujete obojí. Díky snadné variabilitě kapacity pro přepravu osob/nákladu je Opel Movano ideálním řešením. Je k dispozici se 6 nebo 9 místy a ve verzích L1H1 nebo L2H2 a umožňuje pohodlnou přepravu pro cestující a vše, co si chtějí vzít s sebou. Combi

10

11 Všichni nasedat! Opel Movano Bus. Bus Opel Movano Bus poskytuje velkorysý prostor pro 16 cestujících. Tento účelově navržený vůz pro přepravu osob má dvojitá sedadla na jedné straně uličky a samostatná sedadla na druhé straně. Příjemně čalouněný interiér, police na odkládání zavazadel, osvětlení uličky a nastavitelné výdechy systému topení byly navrženy pro příjemné strávení delších cest. Bezproblémové a pohodlné nastupovaní do vozu zajišťují široké boční dveře s elektricky ovládaným schodem. Elektricky ovládané boční posuvné dveře lze objednat na přání.

12 Combi: provedení a rozměry Legenda Combi L1H1 L2H2 A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G Zadní převis H Výška prahů J Rozchod předních kol K Rozchod zadních kol N Vnitřní výška karoserie O Šířka zadních dveří P Výška zadních dveří Q Délka nákladového prostoru (3. řada sedadel) Q1 Délka nákladového prostoru (2. řada sedadel) R Šířka mezi podběhy Všechny rozměry jsou uvedeny v mm. Combi: Hmotnosti Verze karoserie Počet sedadel Celková hmotnost vozidla (kg) Pohotovostní hmotnost 1 (kg) Užitečné zatížení, max. (kg) Zatížení přední nápravy (kg) Zatížení zadní nápravy (kg) Hmotnost přívěsu, nebrzděného (kg) Hmotnost přívěsu, brzděného (kg) Celková hmotnost jízdní soupravy (kg) Průměr otáčení (obrubníky/zdi) L1H1 FWD ,0/12,5 L1H1 FWD ,0/12,5 L1H1 FWD ,0/12,5 L1H1 FWD ,0/12,5 L2H2 FWD ,6/14,1 L2H2 FWD ,6/14,1 L2H2 FWD ,6/14,1 L2H2 FWD ,6/14,1 (m)

13 Bus: provedení a rozměry Legenda Bus L3H2 A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis 842 F Rozvor G Zadní převis H Výška prahů 557 J Rozchod předních kol K Rozchod zadních kol O Šířka zadních dveří P Výška zadních dveří Všechny rozměry jsou uvedeny v mm. Údaje pro Kombi a Autobus Bus: Hmotnosti Verze karoserie Počet sedadel Celková hmotnost vozidla Pohotovostní hmotnost 1 Užitečné zatížení, max. Zatížení přední nápravy Zatížení zadní nápravy Průměr otáčení (obrubníky/zdi) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (m) L3H2 FWD ,7/16,2 L: délka, 3 varianty: 1 = standardní 2 = střední 3 = dlouhá H: výška střechy, 2 varianty: 1 = standardní 2 = střední FWD = pohon předních kol 1 Minimální hmotnost vozu dle schválení, včetně všech kapalin, nástrojů a 90 % náplní paliva. Nezahrnuje hmotnost řidiče a výbavu na přání. Celková finální hmotnost vozu závisí na zvolené výbavě a specifikaci vozu (výbava na přání, příslušenství apod).

14 Výbava a volitelné doplňky. Infozábava. Zůstat stále v kontaktu a přesně vědět, kam máte jet, jak se tam dostat, a jaká je dopravní situace, to je skutečná podnikatelská výhoda. Platí také, že lidé pracují nejlépe v uvolněném prostředí. Z těchto důvodů jsou sady doplňků z oblasti infozábavy vozu Opel Movano navržené na míru tak, aby dosahovaly vynikajícího výkonu. K dispozici jsou tři varianty, všechny speciálně vyvinuté pro Opel Movano. Navi 80 IntelliLink. Audiosystém a infozábavní systém s bohatou výbavou, intuitivním ovládáním tlačítky na volantu nebo hlasem, který je vybaven také konektory USB a AUX. Pro telefonování handsfree a streamování hudby je připraveno Bluetooth. Mezi další funkce patří přehrávání CD s MP3 nebo WMA souborů, čtení příchozích SMS, mapové podklady pro celou Evropu, 7palcový barevný dotykový displej zobrazující obraz zadní kamery a také služby TomTom LIVE zdarma do konce roku TomTom LIVE. Je perfektním společníkem pro plánování tras. Služba TomTom HD Traffic vyhledá nejlepší trasu v případě dopravních komplikací. Search & Go se službou TomTom Places umožňuje hledání obchodů a dalších míst. Funkce LIVE Quick GPS zpřesňuje určení vaší GPS polohy. Další prvkem je funkce aktuální předpovědi počasí.

15 Navi 50 IntelliLink. Tento audiosystém a navigační systém nabízí perfektní hodnotu za vynaložené finance. 7 barevný dotykový displej je umístěn v optimálním místě pro výhled řidiče. Dynamická navigace ve 2D nebo 3D zobrazení z ptačí perspektivy zahrnuje aktuální dopravní zpravodajství TMC. Mapové podklady lze aktualizovat přes USB. Mezi další prvky patří hlasové ovládání připojeného chytrého telefonu, ovládací prvky pod volantem, USB, AUX a samozřejmě Bluetooth pro telefonování handsfree a streamování hudby. Aplikace aha, která je zdarma, umožňuje přístup k internetovým radiostanicím a sociálním sítím na displeji systému přes připojený chytrý telefon. Infozábava CD 16 BT USB. Tento audiosystém s CD přehrávačem nabízí univerzální konektivitu díky AUX, Bluetooth a dvěma USB konektorům. Výkon 2 x 15W, integrovaný displej a ovládací prvky pod volantem jsou další prvky, které ocení každý řidič. Ovládání audiosystému na sloupku volantu. Všechny hlavní funkce rádia, například hlasitost, výběr vstupního zařízení a změny rádiové stanice, mohou být prováděny, aniž by řidič musel přesunout ruce z volantu. Audiosystém R 15 BT USB. Tuner s integrovaným displejem, který také zobrazuje čas. RDS EON, Bluetooth, USB a aux-in. 2 x 15W (Bus) 4 x 15W (Combi). Bluetooth konektivita. Snadné ovládání a prakticky univerzální Bluetooth činí komunikaci mobilním telefonem handsfree a bezpečnou. Konektory AUX a USB.Všechny infozábavní systémy vozu Opel Movano jsou vybaveny externím vstupem AUX a připojením USB. Digitální rádio. Všechny formáty evropských digitálních radiostanic lze přijímat díky DAB/DAB+/DMB tuneru. Dostupné v kombinaci s audiosystémem CD 16 BT USB a Navi 50 IntelliLink.

16 Kabina Komfort Palubní počítač. Poskytuje informace o spotřebě paliva, dojezdu, času jízdy a vzdálenosti. Komfortní sedadlo řidiče. Hluboce tvarované, výškově nastavitelné sedadlo na přání, které má nastavitelnou bederní oporu a loketní opěrku. K dispozici také pro spolujezdce. Digitální tachograf. Snadno obsluhovatelný řidičem. Spolehlivě zaznamenává dobu jízdy a odpočinku pro sběr a analýzu údajů managementem vozového parku (standardní u verze Bus, volitelné u verze Combi). Pevný omezovač rychlosti. Verze Bus je dodávána ve standardním provedení s omezovačem rychlosti nastaveným na 100 km/h jak je stanoveno zákonem a nelze jej deaktivovat. Volitelný omezovač rychlosti vozu Combi je k dispozici s možností výběru předem nastavených rychlostí. Systém Start/Stop. Systém Start/Stop umožňuje významnou úsporu paliva především v městském provozu. Automaticky vypíná motor při zastavení vozu a znovu jej zpět nastartuje při sešlápnutí spojky. Pohodlná sedadla. Úhel sedadla 19,5 stupňů, prostor od kyčlí ke kolenům 660 mm a dělená dvojitá sedadla pro zlepšený prostor pro ramena, to vše společně poskytuje cestujícím pohodlí. Každé sedadlo je vybaveno tříbodovým bezpečnostním pásem a opěrkou hlavy (pouze u verze Bus). Osvětlení uličky. Individuální osvětlení pro každé sedadlo zlepšuje komfort cestování a pohodlí cestujících, zatímco podlahové osvětlení umožňuje cestujícím snadno najít své sedadlo ve tmě (pouze u verze Bus).

17 Klimatizace. Příjemné prostředí je základem každé cesty. Obsahuje také pylový filtr. Otevíratelná boční okna. Posuvné panely v bočních oknech poskytují další přívod čerstvého vzduchu (na přání u verze Bus). Vytápění zadního prostoru. Systém vytápění zadního prostoru se skláda ze 2 silných ventilátorů o výkonu 4 kw, z nichž se rozvádí teplo ventilačním systémem pod sedadly. Může být naprogramován na předehřátí interiéru (na přání u verze Bus). Výbava Zadní okruh klimatizace pro Combi. Samostatný okruh a zadní výdechy klimatizačního systému přináší ještě větší komfort pro cestující ve druhé a třetí řadě sedadel (výbava na přání). Tónovaná okna. Standardní tónovaná okna zvyšují pohodlí a soukromí cestujících a zároveň je chrání proti silným slunečním paprskům. Zadní okruh klimatizace pro Bus. Stejně jako při cestování letadlem mají cestující vzadu své vlastní ventilační výdechy v polici nad hlavami, díky kterým si mohou nastavit směr a stupeň větrání podle svých potřeb (výbava na přání). Klimatizace ve vozidlech kategorie N1, N2 nebo M2 vyžadují pro svou funkci použití fluorovaných skleníkových plynů (R 134a). Přední systém klimatizace obecně obsahuje množství 580 g R 134a, které odpovídají ekvivalentu 0,83 tun CO 2. Přední systém klimatizace doplněný o zadní systém ve verzích s maximem 9 sedadel obecně obsahují množství g R 134a, které odpovídají ekvivalentu 1,57 tun CO 2. Přední systém klimatizace doplněný o zadní systém ve verzích s více než 16 sedadly obecně obsahují množství g R 134a, které odpovídají ekvivalentu 2,43 tun CO 2. Jejich potenciál způsobovat globální oteplování je Informace jsou uvedeny podle R (EU) 517/2014. Zadní nástupní práh. Volitelný zadní prah, který je vestavěn v zadním nárazníku, pomáhá v přístupu k nákladnímu prostoru vozu Combi (výbava na přání). Výklopní boční schod. Elektricky ovládatelný výklopný boční schod spolu s vnitřním madlem v interiéru vozu usnadňuje nastupovaní a vystupovaní z vozu. Schod se vyklopí automaticky po otevření bočních dveří (standardně u verze Bus).

18 Variabilita Stropní police. Police nad hlavami cestujících umožňují odložení bund a menších předmětů (pouze u verze Bus). Elektricky ovládané posuvné dveře. Tyto elektricky ovládané posuvné dveře jsou dálkově ovládány řidičem. Jsou vybaveny nouzovým otevíráním z vnější strany a představují dokonalé řešení pro snadné nakládání a pro nástup/výstup cestujících (na přání u verze Bus). Vyjímatelná zadní sedadla. Aby bylo možné zajistit další prostor pro zavazadla apod., lze u vozu Combi poslední dvě lavice vyjmout. U verze Bus je možné vyjmout dvě zadní řady sedadel (výbava na přání). Plnohodnotné rezervní kolo. Kombi a 16místný Bus jsou vybaveny plnohodnotným rezervním kolem umístěným pod podlahou vozidla. Oka pro uchycení nákladu. Pohodlná a praktická upevňovací oka v nákladovém prostoru udrží náklad pevně na místě (pouze u verze Combi).

19 Bezpečnost a zabezpečení Parkovací asistent. Při couvání vydává zvukové varování před kolizí (výbava na přání). Exteriér Přední mlhové světlomety. Zlepšují viditelnost za zhoršených povětrnostních podmínek a zvyšují bezpečnost. Výbava Systém zabezpečení vozidla. Dálkově ovládaný alarm využívající pohybové snímače chrání před nevítanou návštevou kabinu vozu, zavazadlový i motorový prostor (výbava na přání). Zástěrky. Chrání karoserii vozu před poškozením od kamínků, cákanců, štěrku a jiných nečistot. Širokoúhlé zpětné zrcátko. Vnější zpětná zrcátka se dvěmi čočkami minimalizují nebezpečí, které se ukrývá ve slepém úhlu. Nové speciální zpětné zrcátko ve sluneční cloně spolujezdce toto nebezpečí snižuje ještě víc. Chytré sady výbav. Všechny hlavní prvky pro vyšší bezpečnost a komfort v kabině jsou sdruženy do různých sad výbavy. Například Sada Viditelnost obsahuje světelný a dešťový senzor, přední mlhové světlomety a světla pro přisvěcování do zatáček. Sada Safety Assist (standardně pro Bus, na přání pro Combi) zahrnuje automatická dálková světla, varování před vybočením z jízdního pruhu, přední mlhové světlomety, dešťový a světelný senzor a palubní počítač.

20 Pulse, uhlově černé Vinyl, uhlově černé 1 1 Pouze ve verzi Combi.

21 Barvy a čalounění Bílá Arctic Modrá North Sea Modrá Signal Červená Poppy Oranžová Mandarin Žlutá Saffron Modrá Ink Stříbrná Halo 1 Modrá Ambient 1 Černá Pearl 1 1 Metalická.

22

23 Prvotřídní výkon. Verze Movano Combi a Bus s BiTurbo motory jsou skvělými univerzálními motory, které v sobě kombinují plynulý vysoký výkon a skvělé hodnoty spotřeby paliva a emisí. Technologie BiTurbo přináší výhody malého turbodmychadla rychlou odezvu a vysoký točivý moment v nízkých otáčkách spolu s výhodami většího turbodmychadla vysoký výkon a točivý moment ve vyšších otáčkách. Systém Start/Stop znatelně snižuje spotřebu paliva ve městě a kolonách. ECO mód pak optimalizuje spotřebu energie pro maximální efektivitu. Motory splňují emisní normu Euro 6 díky použití technologie BlueInjection. Aditivum AdBlue reaguje s oxidy dusíku (NO x ) a přetváří je na vodu a dusík. Aditivum je nutno doplňovat každých kilometrů. Výkon, servis a záruky AdBlue je registrovanou obchodní známkou Verband der Automobilindustrie e. V. (VDA), německé asociace pro automobilový průmysl.

24

25 Combi (M1) Motory 2.3 CDTI 110 se systémem Start/Stop 2.3 BiTurbo 145 se systémem Start/Stop 2.3 BiTurbo 170 se systémem Start/Stop Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw/k) při ot/min Max. toč.moment (Nm) při ot/min 81/ Převodovka 6 rychlostí, manuál 6 rychlostí, manuál 6 rychlostí, manuál 6 rychlostí, Easytronic Emisní norma Euro 6 Euro 6 Euro 6 Zobrazené údaje závisí na modelu a pneumatikách. Více informací na nebo u prodejce Opel. Palivo Nafta Nafta Nafta Spotřeba paliva (l/100 km) 1 Město Mimo město Kombinovaná 8,1 7,9 6,3 6,2 6,9 6,8 Emise CO 2 kombinovaně (g/km) / ,5 7,4 6,1 5,8 6,6 6,3 7,5 7,4 6,1 5,8 6,6 6,3 125/ ,3 7,1 6,0 5,8 6,4 6,3 Výkon Bus (M2) Motory 2.3 CDTI 145 se systémem Start/Stop 2.3 BiTurbo 163 se systémem Start/Stop Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw/k) při ot/min Max. toč.moment (Nm) při ot/min 107/ / Převodovka 6 rychlostí, manuál 6 rychlostí, manuál Emisní norma Euro 6c Euro 6c Značení pneumatik Rozměr 215/65 R /65 R 16 Úspornost paliva B E B Přilnavost na mokru B C B Valivý hluk (db) Třída hlučnosti M1 = EU klasifikace pro osobní vozy (max. 9 míst k sezení) M2 = EU klasifikace pro osobní vozy (max. 17 míst k sezení) s maximální hmotností nepřesahující 5 tun 1 V souladu s nařízením R (EC) No. 715/2007 a R (EC) No. 692/2008 (v aktuální platné verzi). Údaje v této publikaci jsou platné k datu jejího vydání, Společnost OPEL Southeast Europe si vyhrazuje právo na změnu uvedených výbav, motorů a specifikací vozů bez předchozího upozornění, Uvedené fotografie v této publikaci jsou ilustrativní, Pro nejaktuálnější nabídku a specifikace vozů prosím navštivte vašeho nejbližšího prodejce OPEL, Aktuální seznam prodejců OPEL naleznete na stránce Spotřeby paliva a emise CO 2 jsou vypočítány dle nařízení 2007/715 a 2008/692 Evropské komise, Skutečná spotřeba závisí na zatížení vozu, způsobu jízdy a dalších faktorech, Údaje o spotřebě paliva a emisích CO 2 jsou uvedeny pouze pro orientaci a porovnání jednotlivých variant vozu, Skutečné hodnoty se mohou lišit dle stylu jízdy nebo dopravní situace, Dodatečná výbava či příslušenství mohou tyto údaje ovlivnit, stejně jako maximální rychlost a zrychlení vozu, Údaje jsou počítány při zatížení vozu řidičem o hmotnosti 75 kg a nákladu o hmotnosti 125 kg,

26 Servis a záruky. Všechny varianty vozu Opel Movano jsou vyrobeny s ohledem na jejich náročné používání a každodenní potřebu pro vaše podnikání. Jsou vyrobeny pro dlouholeté bezproblémové používání a tak je chrání 6-leté záruka proti prorezivění karoserie a servisní intervaly jsou nastaveny na km 1 pro verzi Combi a km 1 pro verzi Bus. V případě nutné opravy je k dispozici specializovaných centrer v celé Evropě, které vašemu Movanu pomohou zpátky do práce v nejkratší možné době, případně vám poskytnou náhradní vozidlo. Pro více informací o leasingových nabídkách, údržbě a nabídce pro firemní zákazníky kontaktujte vašeho nejbližšího prodejce užitkových vozů Opel. 1 Or 2 years.

27 PRVOTŘÍDNÍ SERVIS. myopel je jedinečný webový portál určený pro majitele vozů Opel. Přehledná evidence, kompletní informace o vozidle, pohodlné objednání do servisu, vše online na jednom místě a dostupné nově i prostřednictvím mobilní aplikace myopel. Zaregistrujte se a získejte následující výhody: // Servisní nabídky na míru vašemu vozu // Připomenutí servisních prohlídek // Online objednávání do servisu // Hledání prodejců a servisů Opel // Online přístup k servisní historii vašeho vozu Registrace na myopel je velmi snadná: 1. Navštivte 2. Zaregistrujte se a proveďte aktivaci svého účtu. 3. Stáhněte si mobilní aplikaci myopel.

28 Služby Opel. Evropský zákaznický servis. Více než servisních dílen Opel, včetně servisních středisek specializovaných na užitková vozidla po celé Evropě, je připraveno nabídnout vám individuální, profesionální a přesný servis. Dobrý servis také zahrnuje detailní vysvětlení toho, co bylo opraveno, proč a kde to je uvedeno na faktuře. OPEL RoadPlus. 1 Maximální doba provozuschopnosti. Pokud budete potřebovat navštívit některý z našich servisů pro opravy užitkových vozů Opel, vaše vozidlo podstoupí okamžitou diagnostiku bez objednání. Menší opravy jsou prováděny na počkání a standardní spotřební díly jsou vyměňovány během jednoho dne. Pokud by oprava trvala déle než 3 hodiny, bude vám nabídnuto alternativní řešení přepravy zdarma během prvních 3 let vlastnictví nového vozu. Zákaznické informační středisko. Prodejce vozů Opel je vám k službám pro všechny vaše otázky a speciální požadavky. Pokud jde o další informace týkající se vašeho vozu, můžete se obrátit také na Zákaznické informační středisko Opel. Silniční asistence Opel. Tato bezplatná služba zajištění mobility se vztahuje na všechna nová vozidla Opel v průběhu prvního roku od data první registrace nebo dodání zákazníkovi od prodejce, podle toho, co nastane dříve. Nezáleží na tom, kde právě jste, silniční asistenční služba Opel Roadside Assistance vám pomůže. Ve více než 40 evropských městech 24 hodin denně. Nabízí různé služby, například asistence při poruše, odtahové služby, zapůjčení vozidla, ubytování v hotelu nebo zajištění následné přepravy, např. vlakem nebo letadlem (viz program, kde najdete podmínky). Váš distributor nebo autorizovaný opravce vám s radostí nabídne prodloužení této roční služby. Opel Fair Service. Servisní služby Fair Service dokonale respektují vaše potřeby, aby vaše užitkové vozidlo Opel bylo neustále schopné provozu. Přednostní přijetí do servisu, osobní konzultant servisních služeb pro užitkové vozy, nižší ceny servisních prohlídek, zvýhodněné zapůjčení náhradního vozidla to jsou jen některé benefity této služby pro majitele užitkových vozidel Opel. Více informací o službě Fair Service vás poskytne váš prodejce Opel. Nabídky leasingu. 2 Vůz Opel si můžete koupit i na leasing. Podmínky leasingu mohou být upraveny tak, aby vyhovovaly požadavkům a možnostem vašeho podnikání. Pojišťovací služby. 2 Naše pojišťovací služby dotvářejí balíček služeb Opel. Zákazníkům Opel nabízíme všechny typy pojištění automobilů. Dvouletá záruka na nový vůz. Tato záruka se vztahuje na všechny nové vozy Opel po dobu 24 měsíců bez omezení najetých kilometrů od dne, kdy byl dodán zákazníkovi dealerem. 5-ročná záruka na vůz 2 Profitujte z dlouhodobé záruky. Díky prodloužené záruce pro nové vozy Opel budete jezdit i po uplynutí dvouleté výrobní záruky i nadále spolehlivě chráněni před nečekanými náklady na opravy po celé Evropě. Záruka proti prorezavění až 12 let. Opel poskytuje spolehlivou a dlouhodobou záruku proti prorezavění na základě záručních podmínek, které jsou popsány v servisní příručce. Díly a příslušenství. Všechny položky nezbytné pro udržování vašeho vozidla v perfektním stavu a pro individuální úpravy pro vaše soukromé a podnikové potřeby jsou k dispozici u vašeho prodejce Opel. Recyklace. Informace o Designu pro recyklaci a zpětném odběru vozidel na konci životního cyklu (ELV) naleznete na V případě dotazů se obraťte na svého prodejce vozů Opel. Další informace jsou uvedeny na internetových stránkách 1 K dispozici ve vybraných dílnách pro opravy užitkových vozů. 2 Bližší informace a podmínky prodloužené záruky a pojištění vám poskytnou autorizovaní prodejci a servisy Opel. Některé obrázky v této brožuře obsahují zvláštní vybavení, které není zahrnuto ve standardní výbavě. Informace uvedené v této brožuře jsou pravdivé k okamžiku jejího vytištění. Vyhrazujeme si právo učinit změny v designu i vybavení. Barvy vytištěné v této brožuře jsou pouze přibližné ke skutečným barvám. Vyobrazená volitelná výbava je k dostání za zvláštní příplatek. Dostupnost, technické znaky a vybavení dodávané do vozidel se mohou v různých zemích lišit. Pro podrobnější informace o dostupnosti, vybavení dodávaného do vozidel a pro příslušné nabídky, prosím, kontaktujte svého místního partnera Opel. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117, Hungary) 34E02171 Vytištěno na ekologickém papíru běleném bez použití chlóru. Vydání 11/16 CZ/MY17.5

Opel Movano Přeprava lidí

Opel Movano Přeprava lidí Opel Movano Přeprava lidí Opel Movano Combi a Bus. Pro váš nejcennější náklad. Lidé. Velcí i malí, mladí i starší, sportovní týmy, hoteloví hosté, studenti, projektové týmy ať se jedná o kohokoliv, vozy

Více

OPEL MOVANO. Přeprava lidí

OPEL MOVANO. Přeprava lidí OPEL MOVANO Přeprava lidí Opel Movano Combi a Bus. Pro váš nejcennější náklad. Lidé. Velcí i malí, mladí i starší, sportovní týmy, hoteloví hosté, studenti, projektové týmy ať se jedná o kohokoliv, vozy

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST L1H1 3 000 kg Energy dci 140 814 900 Energy dci 170 854 900 3 300 kg Energy dci 140 834 900 Energy

Více

JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU.

JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU. NOVÝ OPEL CORSAVAN JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU. Nabitý praktičností Nový opel Corsavan je vizitkou vašeho podnikání. sportovní design a prostorná kabina z něj dělají ideální pracovní vůz

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

OPEL Movano Plošina. již za 431 500 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Movano Plošina. již za 431 500 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Movano Plošina již za 31 5 Kč Přípustná hmotnost Verze Max. užitečné zatížení (11 k) MT6 (125 k) MT6 BiTurbo (135 k) MT6 Start/Stop BiTurbo (163 k) MT6 Start/Stop (15 k) MTA Přední pohon 3.5.1 Ceníkové

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Innovation, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Čalounění kombinací kůže/látka Monita, černé Jet Black,

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut.

Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut. Opel Movano Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut. Jak ukazují všechna čísla Ve vašem podnikání není žádné místo pro čísla, která nedávají smysl a nepředstavují přínos. To platí zvláště pro

Více

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ od 278 240 Kč * 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor NV200 byl chytře

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van Verze Objem nákladového prostoru Užitečná hmotnost Motor a převodovka 35.000.1 66 kw / 90 k MT6 480.000 580.800 1.6 CDTI 66 kw / 90 k MT6 Start/Stop 488.000 590.480 5,2 m 3 1.000

Více

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg)

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg) Motor Pohon Převodovka přípustné přívěsu soupravy Crafter 30 střední rozvor se základní střechou 2,0 l TDI BMT Pohon předních kol 6stupňová manuální 75 (102) Euro 6 3 000 2 022 978 384 1 800/2 100 2 500/750

Více

včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH

včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH OPEL Movano Opel Movano & 1 (74kW/1k) (74kW/1k) (17kW/146k) A A (17kW/146k) Diesel Motory FWD L1H1 FWD L1H1 FWD L2H2 FWD L2H2 Hmotnost 3 kg 33 kg 33 kg 35 kg 753 48 755 88 764 28 766 68 784 68 795 68 627

Více

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Movano / již za 563 460 Kč Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance - úplná

Více

Opel Movano Combi & Bus

Opel Movano Combi & Bus OPEL Movano Opel Movano & 1 (74kW/1k) ** (17kW/146k) A 2.3 CDTI MTA ** A (17kW/146k) Diesel Motory FWD L1H1 FWD L1H1 FWD L2H2 FWD L2H2 Hmotnost 3 kg 33 kg 33 kg 35 kg 764 28 766 68 784 68 795 68 636 9

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Vivaro Plošina již za 457 050 Kč Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance

Více

Movano Speciální přestavby z výroby

Movano Speciální přestavby z výroby Movano Speciální přestavby z výroby Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut. Kromě inteligentního managementu a odpovědných pracovníků závisí úspěch vašich logistických operací na vozidlech

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ PŘIZPŮSOBÍ SE VAŠEMU PODNIKÁNÍ Sleva 17% již od 395 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ Nissan NV200 Combi poskytuje více prostoru, je flexibilní a nabízí širokou

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

OPEL Movano Bus / Trabus

OPEL Movano Bus / Trabus OPEL Movano / již za 549 300 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Záruka BASIC 5 let a nebo 1500 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) * Záruka KOMPLET 5 let a nebo 1500 km (kompletní

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Innovation, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Bílá Abalone (GP6) Model Čalounění kombinací kůže/látka Oxford, černé Jet Black (TASL)

Více

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 608.025 522.500 632.225. 6-st.

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 608.025 522.500 632.225. 6-st. Diesel OPEL Vivaro Tour 1,21 Vivaro Tour L1H1 Motor Převodovka 66kW (90k) 502.500 608.025 522.500 632.225 66kW (90k) ecoflex 510.000 617.100 530.000 641.300 84kW (114k) 6-st. automatická 530.000 641.300

Více

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Vivaro Plošina již za 450 200 Kč Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2

FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2 FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2 Základní ceny, individuální nabídku si vyžádejte u autorizovaného prodejce Ford. Ceny () Zadní pohon Modely Rozvor/výška střechy Počet sedaček 114

Více

OPEL MOVANO. Podvozky s kabinou a vozidla pro určitý účel

OPEL MOVANO. Podvozky s kabinou a vozidla pro určitý účel OPEL MOVANO Podvozky s kabinou a vozidla pro určitý účel Opel Movano. Žádný úkol není dostatečně obtížný. Spolu s úspěšným řízením a odpovědnými pracovníky je základem každého úspěchu bezchybná logistika,

Více

OPEL Movano Combi. již za 552 700 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Movano Combi. již za 552 700 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Movano Combi již za 552 700 Kč Přípustná hmotnost Verze Míst k sezení Max. užitečné zatížení 2.3 CDTI BiTurbo (145 k) MT6 Start/Stop 2.3 CDTI BiTurbo (170 k) MT6 Start/Stop 43.500.1 Přední pohon Ceníkové

Více

OPEL Movano Bus / Movano Trabus

OPEL Movano Bus / Movano Trabus OPEL Movano / Movano 25000 1,21 Movano - Přední náhon Verze Sezení Motor Výkon bez DPH s DPH 3.9 t L3H2 16 míst 92 kw / 125 k MT6 QN61 XZ27 819.500 991.595 110 kw / 150 k MT6 QM61 XZ27 852.000 1.030.920

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900 nový SKŘÍŇOvÁ nástavba Od 547 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ OBJEM NÁKLADOVÉHO PROSTORU (m³) PŘEDNÍ POHON L3H1P3 20 749 900 ZADNÍ POHON 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 165

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

Užitečná hmotnost maximální (kg) Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost

Užitečná hmotnost maximální (kg) Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost přípustné soupravy Crafter 35 střední rozvor s jednokabinou 2,0 l TDI BMT Pohon předních kol 6stupňová manuální 75 (102) Euro 6 3 500 1 680 1 820 1 350 1 800*/2 /750 5 500 2,0 l TDI BMT Pohon předních

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Movano Combi již za 552 720 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance -

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,21 Combo Tour L1H1 Essentia Enjoy Cosmo Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5st. manuální 335.000 351.250 360.000 405.350 425.013 435.600 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 6st.

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be).

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be). Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 387 kg L3H1P3 7 1 315 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Corsa Van již za 194 000 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance - úplná

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van již za 409 500 Kč Přípustná hmotnost Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení (90 k) MT6 (90 k) MT6 Start/Stop (115 k) MT6 BiTurbo (120 k) MT6 Start/Stop BiTurbo

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k nový furgon už od 318 900 Kč* AKTUÁLNÍ AKCE O O Velmi výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu OO Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault

Více

CROSSLAND X již od Kč

CROSSLAND X již od Kč CROSSLAND X již od 324.900 Kč CENÍKOVÉ A AKČNÍ CENY Ceník platí od 1. 10. 2018 VÝBAVA MOTOR PALIVO PŘEVODOVKA CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA Selection Enjoy Innovation Ultimate 1.2 (60kW/81k) benzín 5st.

Více

Nové COMBO LIFE již od Kč

Nové COMBO LIFE již od Kč Nové COMBO LIFE již od 339.900 Kč CENÍKOVÉ A AKČNÍ CENY Ceník platí od 1. 4. 2019 VÝBAVA MOTOR PALIVO PŘEVODOVKA CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA 1.2 TURBO (81kW/110k) Start/Stop benzín 6st. manuální 429.900

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van již za 409 500 Kč Přípustná hmotnost Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení (90 k) MT6 (90 k) MT6 Start/Stop (115 k) MT6 BiTurbo (120 k) MT6 Start/Stop BiTurbo

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 288 810 Již od 288 810 Kč MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl chytře navržen tak, aby byly vnitřní rozměry co největší a je tak

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2

FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2 FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2 Mimořádná nabídka Úvěr od Ford Credit s úrokem jen 2,99 %* Základní ceny, individuální nabídku si vyžádejte u autorizovaného prodejce Ford. Ceny

Více

CDTI

CDTI OPEL Vivaro Tour 1,21 Vivaro Tour L1H1 Motor Převodovka 66kW (90k) 512.000 619.520 532.000 643.720 66kW (90k) ecoflex 519.500 628.595 539.500 652.795 84kW (114k) 6-st. automatická 539.500 652.795 574.500

Více

Renault TRAFIC Passenger

Renault TRAFIC Passenger Renault TRAFIC Passenger TRAFIC PASSENGER Euro6 VERZE CELKOVÁ HMOTNOST MOTORIZACE BUSINESS COOL COOL COMBI VAN (6 MÍST) Energy 1,6 dci 95 639 900 674 900 644 900 2,7 t Energy 1,6 dci 125 674 900 725 900

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 275 500 Již od 275 500 Kč 5 let bez starostí! 5 let záruka výrobce 1 + 5* servisní smlouva MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl

Více

33 kwh

33 kwh Renault Kangoo Z.E. 100% elektrické CENÍK AKUMULÁTOR MaXI combi 33 kwh 699 900 729 900 759 900 Nejprodávanější elektrododávka v Evropě s dojezdem až 270 km* S financováním Renault Energy získáte WALLBOX

Více

NISSAN NV200 Van ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. Sleva 21% od 284 300Kč bez DPH*

NISSAN NV200 Van ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. Sleva 21% od 284 300Kč bez DPH* ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ Sleva 21% od 284 300Kč * MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor vozu NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor vozu NV200 byl chytře navržen, aby byly

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

Nissan Finance NISSAN SMART

Nissan Finance NISSAN SMART v NISSAN e-nv CENA BEZ DPH OD 720 000 Kč Nissan Finance 50 50 NISSAN SMART ZÁRUKA NA KAPACITU BATERIE 5 LET / 100 000 KM DODEJTE SVÉMU PODNIKÁNÍ ŠŤÁVU KOMBINACÍ OCEŇOVANÝCH MODELŮ A LEAF JSME VYTVOŘILI

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Příloha č. 1.2. (Část 2. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

Profesionalita jako standard

Profesionalita jako standard Dacia Dokker Profesionalita jako standard Praktický a důmyslný interiér. Zavazadlový prostor 800 litrů. Posuvné boční dveře*. * 1 nebo 2 v závislosti na verzi. Access NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VYBAVENÍ: Přední

Více

MOKKA X již od Kč

MOKKA X již od Kč MOKKA X již od 451.990 Kč CENÍKOVÉ A AKČNÍ CENY Ceník platí od 1. 1. 2019 VÝBAVA MOTOR PALIVO PŘEVODOVKA CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA Enjoy Innovation Ultimate 1.4 TURBO (88kW/120k) Start/Stop benzín

Více

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900 nový SKLOPný valník Od 510 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k S&S 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON P3 699 900 754 900

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Příloha č. 1.1. (Část 1. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více