HIGHLAND PARK SINGLE MALT SCOTCH WHISKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HIGHLAND PARK SINGLE MALT SCOTCH WHISKY"

Transkript

1 HIGHLAND PARK SINGLE MALT SCOTCH WHISKY HIGHLAND PARK THE BEST SPIRIT IN THE WORLD* Tato jedinečná whisky je destilována v nejsevernější palírně skotské whisky na světě, založené v roce Místo původu ostrůvky Orkneje, které mají prakticky stejnou zeměpisnou šířku jako Anchorage na Aljašce, Oslo v Norsku nebo Stockholm ve Švédsku. Orkneje jsou ostrovy plné tajuplných příběhů a mýty opředených událostí, což spolu s dramatickým počasím prošlehaným blesky, silou větru, která nedovolí vyrůst stromům a vlnami jejichž tříšť padá až půl kilometru do vnitrozemí tvoří jedinečné podmínky pro vznik unikátního destilátu. 1 Není divu, že Orknejané na ostrovech zůstávají jen díky vytříbenému smyslu pro humor a Highland Parku. * Ocenění - Best Spirit in the World ( Nejlepší lihovina na světě - F. Paul Pacult, Spirits Journal, červen 2005) Čím je whisky Highland Park tak jedinečná? 5 KLÍČOVÝCH FAKTORŮ RUČNĚ PŘEVRACENÝ SLAD Náš slad má dvouapůlnásobně větší hodnotu než slad průmyslově zpracovávaný, protože jde o nákladný a pracný proces, který ale přispívá k lahodné šťavnatosti a vyváženosti aromatické vrstvy single malt skotské whisky Highland Park. AROMATICKÁ RAŠELINA Aromatická rašelina, která je asi let stará a společnost Highland Park ji odebírá z vybraných míst rašeliniště Hobbister Moor, dodává delikátně lákavou, luxusně květinovou kouřovost whisky Highland Park, čímž ji odlišuje od jakékoli jiné single malt skotské whisky. POKLIDNÉ DOZRÁVÁNÍ Poklidné dozrávání v poměrně stálém prostředí posiluje jemnost single malt whisky Highland Park. DUBOVÉ SUDY PRO SHERRY Dubové sudy, ve kterých zrálo sherry, mají zásadní význam pro charakter a přirozenou barvu lihoviny a přispívají k osobité bohatosti a multidimenzionální propracovanosti single malt skotské whisky Highland Park. ULEŽENÍ V SUDECH Každá láhev whisky Highland Park se nechává před stáčení do láhví uležet v sudech na 6 měsíců pro její skvělou chuť. Starší whisky Highland Park se nechávají uležet v sudech i déle. Pro každou várku single malt skotské whisky Highland Park se používá určitá kombinace druhu sudu. Tento proces zajišťuje dokonalou vyváženost a konzistenci pro dokonalý prožitek chuti a barvy, která je vždy přirozená.

2 HIGHLAND PARK 12YO Vanilka Vanilla Zralá Mature Kouřová Smoky Obilná Cereal Květinová Floral Citrusová Ovocná Fruity Kořeněná Spicy Sušené Dried Fruits ovoce chuti: Jemná a vyvážená jednodruhová sladová whisky s bohatou a plnou chutí a lehce kouřovým závěrem. Flavour profile: a smooth, balanced single malt, with a rich full flavour and a gentle smokey finish. První patentovanou láhví single malt skotské whisky Highland Park byla 12letá whisky v roce Zůstala základem řady whisky Highland Park dodnes. Jde o jemnou, vyváženou whisky s bohatou silnou vůní a jemně kouřovým závěrem. 2 Nespěchejte a dlouze si vychutnejte vůni 12leté whisky Highland Park. Poznáte charakteristickou medovou sladkost doprovázenou ovocem snad ananasem, jablkem nebo hruškou. Whisky je suchá, má jemně kouřový závěr a vůni, které nebudete moci odolat. NEDÁVNÁ VYZNAMENÁNÍ - 2x zlatá medaile na Světové lihovarnické soutěži v San Francisku v roce Zlatá medaile na Mezinárodní lihovarnické soutěži v roce Stříbrná medaile na Mezinárodní vinařské a lihovarnické soutěži v roce 2006 OHLASY V TISKU Vynikající, téměř dokonalá orknejská sladová whisky. Jim Murray, Malt Advocate Senzační, medově sladká kombinace vřesového kořene, sladkého koření, ovocné kůry/džemu a závanu rašelinového kouře. Podmanivý nápoj, který kombinuje chuť máslového dortu, suchých bylin a vřesového medu. To vše završeno jemným rašelinovým kouřem. Dave Broom, Handbook of Whisky Šťavnatost, kouřová suchost, vřesovo-medová sladkost a sladovost. 90 bodů ze 100. Průvodce milovníka sladové whisky Michaela Jacksona, 5. edice, 2004 Barva: Zářící jantar. Vůně: Vřesovo-medová sladkost, rašelinová zakouřenost. Chuť: Zralá kouřová sladkost, plná chuť sladu. Závěr: Škádlivý, vřesový, jemně kouřový, lahodný.

3 HIGHLAND PARK 18YO Vanilla Mature Smoky Cereal Floral Citrus Fruity Spicy Dried Fruits Vanilka Zralá Kouřová Obilná Květinová Citrusová Ovocná Kořeněná Sušené ovoce chuti: Jemná, vyvážená jednodruhová sladová whisky s karamelovou sladkostí a lahodným kouřovým závěrem. Flavour profile: a smooth and balanced single malt, with a toffee sweetness and a mouthwatering smokey finish. 18letá whisky Highland Park byla poprvé uvedena na trh v roce Okamžitě si získala srdce novinářů a milovníků whisky po celém světě. Jde o skvěle vyváženou sladovou whisky s karamelovou sladkostí a lahodným kouřovým závěrem. V roce 2005 získala nejvýznamnější ocenění, když ji americký novinář F. Paul Pacult označil za nejlepší lihovinu na světě. 18letá whisky Highland Park je charaktertistická karamelovou sladkostí a mandlově-ořechovým nádechem marcipánu. Dlouhotrvající závěr, plný kouře. 3 NEDÁVNÁ VYZNAMENÁNÍ - Zlatá medaile na Mezinárodní lihovarnické soutěži v roce Nejlepší lihovina na světě, F. Paul Pacult, Spirit Journal, červen Zlatá medaile na Mezinárodní vinařské a lihovarnické soutěži v roce místo v kategorii 18letá whisky hodnocení 10 bodů z 10 Čtvrtletní přehled vín a lihovin, 17. výroční ochutnávání sladové whisky Prvotřídní cena, Skotská polní whisky soutěž, říjen 2006 OHLASY V TISKU Za 25 let své praxe mohu poprvé prohlásit, že jsem ochutnal dokonalou whisky, která je naprosto vyvážená a bez ostrých hran, a to vše tvoří brilantní směsici. F. Paul Pacult, Spirit Journal, červen 2005 Jemná, se sušeným ovocem, máslovým dortem a sherry. Hedvábně jemná, bohatá a komplexní. Mírně sladší než 12letá whisky, s nádechem čokolády, vřesu, dřeva zbaveného kůry a bažiny. Komplexní a vynikající. Dave Broom, Handbook of Whisky Velmi aromatická a lahodná. Obdivuhodně jemná, silná, plná. Vynikající chuť. 92 bodů ze 100. Průvodce milovníka sladové whisky Michaela Jacksona, 5. edice, 2004 Aroma vřesu, mírně sladké s ostrou rašelinovou vůní. Kouřová a šťavnatá chuť s prvky vřesového medu a koření. Highland Park dosáhl nejlepší vyváženosti sladkosti a suchosti, přičemž v závěru vítězí suchost. Charles MacLean, An Introduction to Malt Whisky (Úvod do sladové whisky) Barva: Přírodní, zlatá, čirá a jasná. Vůně: Bohatá, vyzrále dubová, aromaticky kouřová. Chuť: Bohatá, plná, medová a rašelinová. Závěr: Bohatý, plný a dlouhý.

4 HIGHLAND PARK 25YO Vanilka Vanilla Mature Zralá Kouřová Smoky Cereal Obilná Květinová Floral Citrusová Ovocná Fruity Kořeněná Spicy Sušené Dried Fruits ovoce chuti: Fenomenální whisky s bohatou jantarovou září, nezaměnitelnou chutí kouře, vřesového medu a rašeliny. Flavour profile: has a rich amber glow and taste of smokiness and heather honey, with a hint of peat. 25letá whisky Highland Park byla uvedena na trh v roce Jde o fenomenální whisky s bohatou jantarovou září, nezaměnitelnou chutí kouře, vřesového medu a, jak lze od palírny Highland Park očekávat, rašeliny. 4 Pozoruhodná komplexnost této whisky je částečně výsledkem skutečnosti, že polovina whisky dozrává v sudech, ve kterých nejdříve zrálo sherry. Jde sice o nákladný proces, ale sudy dodávají whisky maximální chuť. 25letá whisky Highland Park je toho důkazem. NEDÁVNÁ VYZNAMENÁNÍ - Platinová medaile za vzornost, 98 bodů ze 100 Ústav testování nápojů v Chicagu - Stříbrná medaile na Mezinárodní vinařské a lihovarnické soutěži v roce Zlatá medaile na Internationaler Spirituosen Wettbewerb v roce Stříbrná medaile na Mezinárodní lihovarnické outěži v roce 2006 OHLASY V TISKU Silná, plná. Více medu, mírně tuhá. Ořechový karamel. Nugát. Pistácie. Turecký med. Cedr. Citron, med, růže. Voňavá, jemná. Vyvážená suchost. 93 bodů ze 100. Průvodce milovníka sladové whisky Michaela Jacksona, 5. edice, 2004 Lahodná whisky... Stará dáma drží tvar a charakter skvěle. Okouzlující. Jim Murray, Whisky Magazine Barva: Přírodní, tmavě červenozlatá, čirá a jasná. Vůně: Velmi bohatá, vyzrále dubová, čokoládová, fondánová. Chuť: Bohatá, okamžitá, jemně medová, ořechově karamelová. Závěr: Bohatý, dlouhý a překvapivě sladký i pře její dlouhé zrání v sudu.

5 HIGHLAND PARK 30YO Vanilka Vanilla Mature Zralá Kouřová Smoky Cereal Obilná Květinová Floral Citrusová Ovocná Fruity Kořeněná Spicy Sušené Dried Fruits ovoce chuti: Bohatá, příjemná a silná jednodruhová sladová whisky s chutí rašeliny z Hobbisteru a překvapivě sladkým závěrem. Flavour profile: a rich, rewarding and powerful single malt, with a force 9 flavour of Hobbister peat and a surprisingly sweet finish. 30letá whisky Highland Park je vlajkovou lodí palírny. Poprvé byla uvedena na trh v dubnu Je k dostání pouze v omezeném množství. I přesto, že není snadné ji získat, stojí za to. 5 30letá whisky Highland Park si zaslouží čas a pozornost. Dozrávala 30 let, takže s ní zacházejte uctivě. Poznáte charakteristickou fondánovou sladkost, komplexní aromatické koření a hořkou čokoládu s příchutí pomeranče. Zanechává suchý, jemně kouřový a mírně slaný závěr, který je výsledkem 30letého dozrávání v prostředí orknejské mořské tříště. NEDÁVNÁ VYZNAMENÁNÍ - Zlatá medaile nejlepší ve své třídě na Mezinárodní vinařské a lihovarnické soutěži* v roce Zlatá medaile na Skotské soutěži obchodníků s whisky Importovaná sladová whisky roku Malt Advocate Platinová medaile za mimořádnou kvalitu, 97 bodů ze 100 Ústav testování nápojů v Chicagu * Mezinárodní vinařská a lihovarnická soutěž (IWSC) je nejuznávanější soutěží svého druhu na světě. Jejím cílem je propagovat kvalitu a dokonalost nejlepších vín, lihovin a likérů na světě. V roce 2006 bylo do soutěže zařazeno výrobků. OHLASY V TISKU Silný, avšak elegantní nápoj, který skvostně dozrál. Fine Expression, říjen 2005 Příkladná whisky Highland Park... Whisky, jako je tato, mi připomínají, proč jsem se do whisky zamiloval. John Hansell, Malt Advocate Špičková whisky. Bohatá, vřesová, s vůní sherry. Stává se velmi populární a určitě si to zaslouží. Royal Mile Whiskies Barva: Vůně: Chuť: Přírodní bohatá měděná a jantarová. Kořeněná, aromatická s nádechem muškátového oříšku a hořké čokolády. Silná chuť s nádechem karamelu, tmavé čokolády s příchutí pomeranče a rašeliny. Závěr: Komplexní, bohatý, dlouhý a kouřový.

6 HIGHLAND PARK 40YO 6 CHARAKTERISTIKA Výjimečně jemná čtyřicetiletá whisky Highland Park představuje vlajkovou loď nejuznávanější single malt whisky na světě. Jde o nejstarší jednosladovou whisky řady Highland Park a jednu z mála čtyřicetiletých whisky této palírny uvolněných do prodeje. K dispozici pouze limitované množství. obsah alkoholu: 48,3%

7 HIGHLAND PARK ilustrační foto CHARAKTERISTIKA Highland Park rozšiřuje svoji řadu touto vyjímečnou láhví 1964 v extrémně limitovaném množstvím pouze 285 láhví. Tato jedinečná whisky je kombinací ze dvou sudů, vysoce tmavé barvy - 44/45YO. Tato unikátní příležitost bude již v říjnu obsah alkoholu: 42,3%

8 HIGHLAND PARK CHARAKTERISTIKA Highland Park připravil druhou novinku k rozšíření svojí řady jedinečnou láhví 1968 opět v limitovaném množství 1550 kusů. Vyjímečná kombinace 5-6 sudů zaručuje komplexní a jedinečnou chuť, barvou se blíží k HP 18YO. Tato mimořádná příležitost bude již v říjnu obsah alkoholu: 45,8%

9 HIGHLAND PARK sud 6369 ČÍM JE VÝJIMEČNÁ Highland Park ze sudu č byla vypálena a stočena do sudu 6369 v roce 1973 v palírně Highland Park, na Orknejských ostrovech. Ta, založena v roce 1798 na Orknejských ostrovech, je nejseverněji položenou palírnou skotské whisky na světě. Orkneje, tajemná ostrovní země, se svými větrem bičovanými vřesovišti, dramatickými útesy a prehistorickými památkami, spolu s téměř nepřetržitým větrem od moře, deštěm, drtivými mořskými vlnami a ledovým krupobitím, poskytují dokonalé prostředí pro domov jedné z nejlepších single maltových whisky na světě, a sud 6369 je jedním ze sudů, jemuž nekompromisní orknejské prostředí dodalo výjimečné vlastnosti a zralost. Více než tři desetiletí zrání v sudu od sherry předalo této vyzrálé whisky velkorysou bohatost chutí a vlastností. 9 Gerry Tosh, Global Brand Ambassador, popsal whisky ze sudu 6369 takto: Barva: Čistá, zlatá a jasná Aroma: Tóny pomerančů a citrusových plodů, šafrán, karamel a nádech rašelinového kouře Chuť: Svěží dotek vřesu, olejovitá, později následovaná karamelovým jablkem Dokončení: Suché a jemně kouřové - zanechávající ve vás chuť na další. Highland Park ze sudu č byla nalahvována v únoru 2008 pro sdružení přátel singlemaltové whisky 12 Men of Tyn(e) z České republiky. Sud č je prvním sudem Highland Park prodaným v České republice a zemích střední a východní Evropy. K dnešnímu dni zbývá v exklusivní dispozici členů sdružení 12 Men of Tyn(e) 111 lahví této unikátní whisky. Rok výroby/destilace: 1973 Láhvovano: 2008 doba zráni v sudu (sherry): 34 let % alkoholu (obj.): 45% počet LAHVÍ (700 ml): 145

10 The MACALLAN FINE OAK MISTŘI DESTILÁTU A SUDOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ The Macallan je jednou z nejvíce oceňovaných a obdivovaných Single Malt Scotch Whisky na světě a trvale zůstává značkou, podle níž se posuzují všechny produkty této kategorie. Již od roku 1824, kdy získal lihovar The Macallan legální licenci k výrobě whisky, dohlížejí na kvalitu všeho, co přispívá k tvorbě jedinečného postavení značky Masters of Spirit and Wood. Dnes to jsou Bob Dalgarno, mistr destilátu, a George Espie, mistr sudového hospodářství, kteří zosobňují oddanost a odbornost svých dávných předků. The Macallan Fine Oak je nejambicioznější iniciativou v barvité historii značky a jedním z výjimečných úspěchů v kategorii Single Malt. 10 The Macallan je Single Malt Scotch Whisky jedinečné kvality. Ve své Whisky Bible 2005 její autor a renomovaný expert na whisky Jim Murray udělil řadě The Macallan Fine Oak ocenění Nejlepší nová značka skotské. Popsal ji takto: Reprezentuje zdaleka nejlepší řadu whisky bez uvedení ročníku, jaká byla za poslední dekádu uvedena na trh jakoukoliv jinou palírnou. ŠEST PILÍŘŮ 01 DOMOV WHISKY MACALLAN Easter Elchies House je duchovním domovem The Macallan whisky. Jakobínské panství postavené v roce 1700 ve Speyside je z hlediska výroby whisky nejproduktivnější části skotských Highlands. 02 MALÉ DESTILAČNÍ PŘÍSTROJE Vyjímečně malé a jedinečně tvarované měděné kotlíkové destilační přístroje lihovaru The Macallan rozhodujícím způsobem ovlivňují chuť čerstvě vypálené whisky. 03 SRDCE DESTILÁTU Jádro představuje střední část destilátu po odstranění úkapu a dokapu po druhé destilaci. The Macallan lihovar používá jedno z nejužších jader ve Skotsku The finest cut. Jen přibližně 16% whisky je uloženo k zrání do sudu. 04 VÝJIMEČNÉ DUBOVÉ SUDY George Espie, The Macallan Master of Wood (mistr sudového hospodářství), je osobně odpovědný za výběr a nákup výjimečného dřeva ze stromu Quercus robub ve Španělsku. Sudy vyrobené z tohoto vyzrálého dřeva předá výrobcům ke zrání sherry. Od nich je po třech letech zrání sherry převeze do Skotska. V posledních letech používá rovněž sudy z amerického bílého dubu, v němž zrál bourbon. 05 PŘÍRODNÍ BARVA V Macallan lihovaru trváme na přirozené barvě, která se vytváří působením alkoholu se dřevem a tvoří bohatou rozmanitost barev v celé řadě The Macallan whisky. 06 JEDINEČNÝ DESTILÁT Bob Dalgarno, The Macallan Master of Spirit (mistr destilátu), bedlivě dohlíží na dřímající sudy a určuje dobu, kdy je obsah sudu na vrcholu zrání a tedy ideální pro stočení do lahví. Léta zkušeností a píle mistrů destilátu a sudového hospodářství spoluvytvářejí The Macallan, nejvzácnější whisky světa.

11 The MACALLAN 12YO 11 Barva: Sytě slámová. Vůně: Komplexní s nádechem ovoce, vanilky a posečené trávy. Chuť: Střední, vyvážená, s ovocem, dubem a kořením. Závěr: Dlouhý, projevuje se dubové dřevo, koření a sušené ovoce.

12 The MACALLAN 18YO 12 Barva: Vůně: Chuť: Světle jantarová. Opojná, exotická, květinová vůně s nádechem jasmínu, tropického ovoce a rašeliny. Jemná a bohatá, s nádechem citrusových plodů, koření a kouře. Závěr: Pozvolný s náznakem pomerančové kůry.

13 The MACALLAN 21YO 13 Barva: Světle jantarová. Vůně: Intenzivní bohatá vůně s nádechem vanilky a granátového jablka. Chuť: Jemná, bohatá a kořeněná s nádechem pomeranče a rašeliny. Závěr: Pozvolný s nádechem kouře.

14 The MACALLAN 25YO 14 Barva: Vůně: Chuť: Jasně jantarová. Bohaté, silné aroma s nádechem broskve, červeného pomeranče a vůní dřeva. Bohatá, příchutě kokosu a vanilky, nádech hrozinek, citronu a rašeliny. Závěr: Pozvolný, jemné kořeněný, po sherry a pomeranč.

15 The MACALLAN FINE AND RARE 1968 THE MACALLAN FINE & RARE JE NEDOSTIŽNOU KOLEKCÍ 38 ROČNÍKOVÝCH MACALLAN WHISKY Z LET 1926 AŽ Kolekce Fine & Rare byla uvedena na trh roku Vize byla jednoduchá: Nalézt to nejlepší z nejstaršího zrajícího pokladu palírny The Macallan a uvést do světa nejlepší The Macallan řadu. 15 The Macallan Master Whisky Maker spolu se svým týmem vyhodnotil whisky z více než 500 sudů a v jejich výběru odhalil výjimečnou pestrost barev, vůní a chutí. Barva: Sytý buk. Vůně: Lehká vůně vanilkového karamelu s jablkem, květinový nádech a lehký citrus. Chuť: Vanilkový karamel a ovoce. Závěr: Lehce ovocná a dlouhotrvající vanilková sladkost.

16 The MACALLAN LALIQUE II - 55YO LALIQUE DECANTER - JEDINEČNÉ SPOJENÍ Tato limitovaná série přivádí dohromady dvě slavné ikony, které jsou po léta respektovány a obdivovány náročnými znalci po celém světě. The Macallan, nedávno prohlášená Nejlepší sladová whisky na světě*, zůstává jedinou whisky, podle které se posuzují ty ostatní. Tato nepřekonatelná pověst je podpořena úsilím mistrů svého řemesla, které je v srdci whisky The Macallan po téměř dvě století. Jejich neustálá snaha o dokonalost zajišťuje trvalou kvalitu, která je pro palírnu The Macallan typická od okamžiku, kdy v roce 1824 získala licenci. Lalique decanter, tato výjimečná série oslavuje vždy jeden z šesti pilířů The Macallan whisky. 16 Lalique je už více než sto let synonymem pro francouzský luxus. Jde o klasické jméno spojované se vzácnými sbírkami šperků, skla a křišťálu. V srdci tohoto úspěchu je kreativita a dovednost sklářských mistrů, kteří zajišťují, že vysoce ceněná značka Lalique France zůstává výrazem originality, kvality a luxusu. * The Macallan Fine Oak 18 years old, Whisky Magazine, červen 2004 LALIQUE II PŘÍRODNÍ BARVA Karafa inspirovaná přirozenou barvou míchané whisky THE MACALLAN jako jeden z šesti pilířů. Obsahuje nejjemnější pětapadesátiletou Sherry Oak značky The Macallan (vypálená v roce 1949). Vyrobeno pouze 420 jedinečných karaf. Karafa je založena na klasickém designu parfémových lahviček Reného Lalique zvaných diadémy. Uzávěr je vyroben z křišťálu jantarové barvy, jedné z nejobtížněji dosažitelných barev. Každý kus křišťálu jantarové barvy má lehce odlišný odstín naprosto přirozený vznik. Různá tloušťka křišťálu uzávěru tvořeného konkávními polokruhy způsobuje lámání světla a díky tomu se jantarová barva v některých částech uzávěru jeví tmavší a v jiných světlejší. V Macallan lihovaru trváme na přirozené barvě, která se vytváří působením alkoholu se dřevem a tvoří bohatou rozmanitost barev v celé řadě The Macallan whisky. Barva: Tmavé růžové dřevo. Vůně: Bohatá, leštěný dub se sladkou vůní sušeného exotického ovoce, citrusů a s náznakem rašelinného kouře. Chuť: Kořeněná, po hrozinkách sušených na slunci a pomerančové kůře. Závěr: Nádherně hebký, hladký a kořeněný s přetrvávajícími dotyky citrusů a rašelinného kouře.

17 The MACALLAN LALIQUE III - 57YO LALIQUE III THE FINEST CUT / SRDCE DESTILÁTU Srdce destilátu představuje střední část destilátu po odstranění úkapu a dokapu po druhé destilaci. The Macallan odebírá jedno z neužších jader ve Skotsku, pouze 16%. Jen to nejlepší z nejlepšího THE FINEST CUT je uloženo k zrání do sudu. 57letý Macallan byl smíchán z náplní dvou sudů, jedna část pochází ze sudu (butt) vyrobeného z amerického dubu a použitého předtím pro sherry z roku 1950 a druhá část je ze sudů (butts) vyrobených ze španělského dubu a použitých pro sherry, plněných v letech 1949, 1951 a Výsledkem je jemná, skvostná jednosladová whisky, která se může pochlubit klasickou vůní sušeného ovoce, koření a nádechu rašeliny. 17 Do oběhu půjde celosvětově pouze 400 láhví, z toho pouze 2 láhve pro Českou i Slovenskou republiku! Dekantér Lalique Inspirace dekantéru s uzávěrem jako od parfému. Když se uzávěr ponoří do elegantního zužujícího se dekantéru a koupe se v lahodné whisky, odráží díky hře světla přirozenou barvu Macallanu. A když se uzávěr vyjme, můžeme se kochat plnou, omamnou vůní vyluzovanou každičkou kapkou, která po křišťálové stopce zvolna stéká. Dekantér THE FINEST CUT / SRDCE DESTILÁTU je třetím z plánované kolekce šesti dekantérů, oslavující šest pilířů Macallanu. První dekantér byl oslavou výjimečných dubových sudů a do oběhu bylo posláno 470 dekantérů naplněných 50letou whiskou Macallan. Druhý dekantér oslavoval přirozenou barvu Macallanu a v oběhu bylo 420 dekantérů naplněných 55letou whiskou Macallan. Barva: Třešňové dřevo. STÁŘÍ whisky: 57 let. Vůně: Omamná a aromatická, s nádechem sušeného ovoce, černé třešně, santalového dřeva a rašelinového kouře. Chuť: Sladká, s příchutí sušeného ovoce, jemného koření a přídechem rašelinového kouře. Závěr: Dlouhé a plné, přesto jemné. Obsah alkoholu: 48,5%

18 The MACALLAN Sudy s plněním En Primeur Single Malt Whisky je jednou z nejcennějších kategorií světových destilátů. Tato kategorie byla oceněna za celosvětový trh na 495 milionů liber v roce Tento úžasný nárůst z 350 milionu liber v roce 2004 ji řadí jako jednu z nejžhavějších kategorií na světě. The Macallan se usadil v čele tohoto úspěchu mírou růstu, která dlouhodobě překonává přední značky kategorie Single Malt Scotch Whisky s meziroční nárůstem 11,2% V nejlepších hotelech, barech a restauracích po celém světě od New Yorku po Šanghaj ho vyhledávají a vychutnávají nároční milovníci whisky. The Macallan považují za nejušlechtilejší whisky na světě. PŘIDEJTE SE K TOMUTO ÚSPĚCHU 18 The Macallan destilérie dává jedinečnou příležitost získat svůj osobní The Macallan sud En Primeur. Tato příležitost se otevírá pouze jednou ročně a to vždy v červenci. Vyberte si svůj sud a polaďte si The Macallan whisky podle své chuti...každý doušek Vám bude odměnou. Můžete si tak vychutnávat svoji vlastní nejcenější whisky na světě The Macallan v každé sklence. VÁŠ OSOBNÍ THE MACALLAN SUD Vámi vybraný sud naplněný čerstvě destilovanou lihovinou Macallan pro Vás uskladníme po dobu nejméně dvanácti let a potom si budete moci vybrat, zda chcete zralý Macallan stočit do lahví s Vaší osobní etiketou buď v sudové síle, nebo filtrovanou, podle toho čemu dáváte přednost, či zda ji po dohodě s naším paličem necháte zrát déle. Stočená whisky bude pro Vás připravena k odběru v palírně Macallan. Výběr sudu dle Vaší chuti Výběr sudu záleží jen na Vás. Vyberete si druh dubu, velikost sudu, poprvé použitý nebo již jednou použitý sud, sud dřív použitý pro sherry nebo bourbon a díky tomu všemu dostanete příležitost sladit očekávanou výslednou barvu, aroma a chuť podle toho, čemu dáváte přednost. Ječmen ze statku Macallan Lihovina, kterou bude naplněn Váš sud, bude připravena pouze z ječmene Minstrel (výhradní odrůdy ječmene používané pro Macallan), pěstovaného a sklízeného na statku Macallan. Den plnění sudů v Macallanu Na konci července pozveme zákazníka, aby přijel k nám do palírny Macallan a mohl se dívat, jak se jeho sud plní a jak je ukládán v tradičním skladu.

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY CITRUSY Zelené jablko VANILKA Koření Zemitost TROPICKÉ OVOCE Ananas PÁLENÉ DŘEVO Meruňky KRÉMOVOST VÁNOCE IRISH WHISKEY 10 YO SINGLE MALT Originální irská blended whiskey známá po celém světě díky své

Více

Pozvánka. na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr.

Pozvánka. na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr. Pozvánka na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr. Kde: Cloud 9 sky bar & lounge, Hotel Hilton Prague

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG LUXUSNÍCH VÍN Unikátní ročníková vína Prestige collection Tato kolekce byla vytvořena z vín mimořádné kvality, která pochází z hroznů révy vinné vypěstovaných na moravských vinicích. Tato vína

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM POPIS PRODUKTU Rum Palma Mulata je inspirován kubánskou identitou a kulturou, najdete v něm oheň, dobrou mysl a míšenecký rodokmen. Mulatka se prolíná kubánskou historií jako symbol krásy a temperamentu.

Více

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina Rumový LÍ S TEK Rum Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Španělský styl Anglický styl Francouzský styl Ve španělsky hovořících zemích Karibiku Teritoria, kde

Více

Přísady a návody pro výrobu. prémiových Whiskey

Přísady a návody pro výrobu. prémiových Whiskey Přísady a návody pro výrobu prémiových Whiskey Vždy je zajímavé zkoumat historii, která stojí za ruznými druhy alkoholických nápoju. Zdá se, že každá raná kultura nalezla ve svém regionu neco, z ceho bylo

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang

JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang Intenzivní květinová vůně jasmínu a jemných aromatických tónů růžového dřeva a pačuli. Vrchol: jasmín, Ylang Ylang Srdce: kardamon, kašmír, růže, pelargónie, brambořík,

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

Vinařství Tanzberg Mikulov

Vinařství Tanzberg Mikulov Vinařství Tanzberg Mikulov Ryzlink rýnský 2008 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 435,- (Kč 360,-) alkohol 12,5%, zbytkový cukr 12,2 g/l, kyseliny 8 g/l Skvěle nazrálý, komplexně bohatý a vysoce ovocitý ryzlink s tolik

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

VŮNĚ PRO JARO 2019 NOVINKY Wild Violet, Fig Leaf & Tuberose, Smoked Jasmine, novinka řady Aura Charcoal & Amber novinka řady Trilogy Terrace Blossoms, Ocean Breeze limitované kolekce obalů: Floral Night

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106 Katalog parfémů Dámské parfémy PODÍL VONNÝCH ESENCÍ 20 % W 101 Hlava: mimóza, kosatec, fialka, frézie, jasmín, konvalinka, bergamot, růže Srdce: koriandr, tuberóza, kosatec, heřmánek, galbánum, jasmín,

Více

VŮNĚ PRO PODZIM 2018 White Teak, Amber & Incense, Evening Onyx NOVINKY Oudwood, Cinnamon Chai, Fireside, Warm Woods, Cozy Cabin

VŮNĚ PRO PODZIM 2018 White Teak, Amber & Incense, Evening Onyx NOVINKY Oudwood, Cinnamon Chai, Fireside, Warm Woods, Cozy Cabin VŮNĚ PRO PODZIM 2018 White Teak, Amber & Incense, Evening Onyx NOVINKY Oudwood, Cinnamon Chai, Fireside, Warm Woods, Cozy Cabin WWW.WOODWICK.SVICKY.CZ Velká váza WoodWick je značka amerických vonných svíček,

Více

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva.

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. číslo katalogové číslo: VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. Vratná cena celkem popis KEG specifikace zálohamnožství s DPH 21% 1 11407 STAROBRNO ležák 12, plochá 30L Tento symbol českého

Více

Žufánek. Rodinný ovocný lihovar

Žufánek. Rodinný ovocný lihovar Rodinný ovocný lihovar Žufánek Rodinná ovocnářsko-včelařská farma ŽUSY s.r.o. se zaměřením na zpracování ovoce, bylin a medu do formy kvalitních ovocných destilátů, likérů a absintů byla založena v roce

Více

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia Azienda Agricola Villa Medici di Caprara Luigi Verona typ bílé vinařská odrůda vinné révy Trebbiano 25 % Garganega 25 % Cortese 50 % obsah alkoholu (%) 13 vinice

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

Yankee Candle uvádí novou stálou kolekci vonných svíček ELEVATION COLLECTION S VÍČKEM SLOUŽÍCÍM JAKO PODSTAVEC

Yankee Candle uvádí novou stálou kolekci vonných svíček ELEVATION COLLECTION S VÍČKEM SLOUŽÍCÍM JAKO PODSTAVEC Yankee Candle uvádí novou stálou kolekci vonných svíček ELEVATION COLLECTION S VÍČKEM SLOUŽÍCÍM JAKO PODSTAVEC Elevation Collection pozvedá styl interiérového vonění na vyšší úroveň, a představuje unikátní

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

Med, voda a mistrovská práce Produktový katalog

Med, voda a mistrovská práce Produktový katalog Med, voda a mistrovská práce Produktový katalog Díky své výjimečné chuti získala Včelovina mnoho mezinárodních ocenění: prémiová medovina vyrobená ze třech druhů medu vyrobená unikátním způsobem fermentace

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

PŘEHLED SLOŽEK VŮNÍ ORIFLAME

PŘEHLED SLOŽEK VŮNÍ ORIFLAME TOGETHER TOGETHER PRO NI : (svěží květinová vůně) HLAVA: Citrónový olej, mandarinkový olej, pomerančový olej SRDCE: Směs ozónu a květin, konvalinka, růže, frézie, mořské tóny TĚLO: Santalové dřevo a pižmo

Více

Přílohy. Příloha č. 1 - Dotazník Příloha č. 2 - Sumář výsledků výzkumu Příloha č. 3 - Produkty společnosti Příloha č. 4 - Logo společnosti

Přílohy. Příloha č. 1 - Dotazník Příloha č. 2 - Sumář výsledků výzkumu Příloha č. 3 - Produkty společnosti Příloha č. 4 - Logo společnosti Přílohy Příloha č. 1 - Dotazník Příloha č. 2 - Sumář výsledků výzkumu Příloha č. 3 - Produkty společnosti Příloha č. 4 - Logo společnosti DOTAZNÍK Příloha č. 1/1 - Dotazník Vážená paní/vážený pane, jmenuji

Více

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Čaje značky HEWA jsou rodinnou tradicí na Srí Lance již od roku 1838. Čtvrtá generace rodiny Hewakandamby pěstuje tyto čaje v monsunovém klimatu vysokých hor, kde jsou

Více

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Okamžiky péče o tělo jsou příjemnou relaxací, časem, který po náročném dni ukrojíme jen samy pro sebe. Pokud navíc použijeme přípravky,

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Ron Atlantico, Dominikánská republika

Ron Atlantico, Dominikánská republika Ron Atlantico, Dominikánská republika Výroba rumu Atlantico je datována od roku 2008. Unikátní výroba spočívající v míchání rumů z čerstvé třtinové šťávy (agricole) a melasy Spolumajitelem značky Ron Atlantico

Více

TULLAMORE DEW, CLOUD 9, CREATIVE BARTENDERS COMPETITION

TULLAMORE DEW, CLOUD 9, CREATIVE BARTENDERS COMPETITION TULLAMORE DEW, CLOUD 9, CREATIVE BARTENDERS COMPETITION PROPOZICE SOUTĚŽE Pořadatel soutěže: Odborný garant: Hlavní rozhodčí: STOCK Plzeň-Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, 326 00 Plzeň, Česká republika

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ Veltlínské zelené Rakvice 0.2 l Chardonnay Chile 0.2 l Frizantino Itálie 0.2 l Trebiano Itálie 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ Frankovka rosé kabinet 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ Modrý

Více

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU 11/2016 Bebidos s.r.o., Hájecká 1068/14, 618 00 Brno Vedení společnosti: Zdeněk Osička 608 710 290 Jiří Rulka 777 149 333 Obchodní zástupci: Jana Trnková 778 060 247 Jiří Semeichl 778 080 880 Martin Kobza

Více

VÍNA U REJNOKA jaro 2017

VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, VYBRALI JSME VÍNA MNOHA CHUTÍ, OD POCTIVÝCH, SVĚDOMITÝCH VINAŘSTVÍ Z MORAVY, RAKOUSKA A SEVERNÍ ITÁLIE. NAPROSTOU VĚTŠINU VÍN SI SAMI KUPUJEME PŘÍMO U VINAŘŮ, NABÍDKU

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE Robby Bubble BALENÍ: 0,75 l, 1,5 l OBSAH ALKOHOLU: neobsahuje alkohol PŘÍCHUŤ: jahoda, jablko, broskev, tropical, malina, borůvka Tento oblíbený nápoj pro dětské oslavy a výročí

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

NABÍDKA VŮNÍ ROZDĚLENÍ VŮNÍ DO SKUPIN

NABÍDKA VŮNÍ ROZDĚLENÍ VŮNÍ DO SKUPIN MILLEFIORI VIA BRERA Inspirována jménem jedné z nejvíce fascinujících starých ulic Milána je řada Via Brera uměleckým ztělesněním interiérových vůní. Díky jedinečnému obalu s rafinovanými detaily dodá

Více

01. YARDEN Golan Hights Winery - košer vína (Izrael, Golanské výšiny)

01. YARDEN Golan Hights Winery - košer vína (Izrael, Golanské výšiny) 01. YARDEN Golan Hights Winery - košer vína (Izrael, Golanské výšiny) GOLAN HEIGHTS WINERY Půda. Topografie. Klima. To jsou tři důležité podmínky pro produkci kvalitních vín mezinárodní úrovně. V Izraeli

Více

základní na bílé víno

základní na bílé víno Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

Portugalská vína stále ještě zůstávají u českých konzumentů poněkud ve stínu portských z oblasti Douro.

Portugalská vína stále ještě zůstávají u českých konzumentů poněkud ve stínu portských z oblasti Douro. Vína z Alenteja Portugalská vína stále ještě zůstávají u českých konzumentů poněkud ve stínu portských z oblasti Douro. Červená vína, plná, bohatá a nesmírně různorodá díky velkému množství nenapodobitelných

Více

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l 501345 Pinot Gris 0,75 l Chardonnay 0,75 l Velmi populární odrůda vznikla pravděpodobně v Burgundsku, jako mutace Rulandského modrého. Jde o víno zlatožluté barvy s medově nasládlou vůní se závanem pomeranče.

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 330 Kč 0,75 l Veltlínské

Více

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé!

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé! Katalog vína 2018 Sonneck a.s. Společnost SONNECK, a.s. působí na českém trhu od roku 1998 v oblasti dovozu a prodeje zahraničních. V současné době se výhradně věnujeme dovozu německých vín převážně z

Více

Dilmah Dárkové balení čajů Gift of Tea 2014

Dilmah Dárkové balení čajů Gift of Tea 2014 Dilmah Dárkové balení čajů 2014 Společnost Espresso s.r.o. si Vás dovoluje oslovit s mimořádnou nabídkou kolekce dárkových balení čajů DILMAH,, která jsou vhodná pro každou příležitost, mohou se stát ideálním

Více

Jeanne en Provence. Výrobky neobsahují parabeny, žádné živočišné tuky a nejsou testovány na zvířatech!

Jeanne en Provence. Výrobky neobsahují parabeny, žádné živočišné tuky a nejsou testovány na zvířatech! Jeanne en Provence Jeanne en Provence je renomovaná francouzská firma, která Vám nabízí přírodní produkty vysoké kvality přímo ze srdce Provence. Mistři ze starobylého města parfémů Grasse pro Vás připravili

Více

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu.

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. Naše nabídka Cheesecake Tradiční americká receptura - sušenkový základ, náplň z krémového smetanového sýra Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. 1 dort / 12-14 ks, 26cm průměr, váha - 1900g,

Více

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň.

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Dovolte nám představit Vám jedinečný výběr vín, který je snouben spolu

Více

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2011 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 295,- (Kč 230,-) výběr z hroznů, bílé víno polosladké alkohol 13%, zbytkový cukr 19,4 g/l, kyseliny 7,2 g/l Veleúspěšný vlašský

Více

packaging whiskeyglass packaging whiskeyglass anna pavková

packaging whiskeyglass packaging whiskeyglass anna pavková packaging anna pavková17.6.2010 01 vyprávění o whiskey Je vyprávění o lidech žijících v drsných podmínkách skotské vrchoviny, kteří museli z málo úrodné země dobývat živobytí pro sebe a svou rodinu. Po

Více

ŠUMIVÁ!VÍNA!/!SPARKLING!WINES! ROZLÉVANÁ!VÍNA!/!WINES!BY!THE!GLASS! HARMONIA!VINI!!ŠSV!VELKÉ!PAVLOVICE!!!!!! VINAŘSTVÍ!SEDLÁK!!!!!!!!

ŠUMIVÁ!VÍNA!/!SPARKLING!WINES! ROZLÉVANÁ!VÍNA!/!WINES!BY!THE!GLASS! HARMONIA!VINI!!ŠSV!VELKÉ!PAVLOVICE!!!!!! VINAŘSTVÍ!SEDLÁK!!!!!!!! ŠUMIVÁVÍNA/SPARKLINGWINES HARMONIAVINI ŠSVVELKÉPAVLOVICE BOHEMIASEKT DEMISEC 0,75 250KČ BOHEMIASEKT BRUT 0,75 250KČ VINAŘSTVÍSEDLÁK MUŠKÁTMORAVSKÝFRIZZANTEPOLOSUCHÉ 0,75 300KČ ITÁLIE PROSECCODOCFRIZZANTE,VILACORNARO

Více

DÁRKOVÝ KATALOG 20 15

DÁRKOVÝ KATALOG 20 15 20 DÁRKOVÝ KATALOG 15 METAXA & KoŇaky METAXA & KoŇakY Metaxa 12* je dokonalým produktem z řady Metaxa Stars. Obsahuje vzácné vinné destiláty, pomalu zrající v sudech z francouzského limousinského dubu,

Více

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů STANDARDNÍ ŘADA AURELIUS 2009, pozdní sběr Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, obec Sedlec, trať Stolová hora Ve vůni se objevují tóny lipového květu a zeleného čaje. Chuť je velmi příjemná,

Více

Bohemian Crystal Closure. Elegantní a originální uzávěr pro víno, alkohol, vodu a olej.

Bohemian Crystal Closure. Elegantní a originální uzávěr pro víno, alkohol, vodu a olej. Bohemian Crystal Closure Elegantní a originální uzávěr pro víno, alkohol, vodu a olej. Vinolok je skleněný uzávěr vyrobený z českého křišťálu. Perfektně těsní a nemá žádný vliv na aroma ani chuť. Vytváří

Více

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY KÁVA: zrnková, mletá, instantní, kávové kapsle kompatibilní s Nespresso ČAJ: sypaný, sáčkový

Více

1. Yunnan Ya Bao 2015 ("bílý Pu-Erh"/ "sněžné pupeny")

1. Yunnan Ya Bao 2015 (bílý Pu-Erh/ sněžné pupeny) 1. Yunnan Ya Bao 2015 ("bílý Pu-Erh"/ "sněžné pupeny") Čína, provincie Jün-nan, pupeny rašící z větví vzrostlých čajovníků (stromů), otrhávané brzy na jaře. Pupeny jsou sušeny na slunci, voní silně balzamicky,

Více

VŮNĚ PRO VÁNOCE 2018 NOVINKY Joyful Gatherings, dárkové sady, vánoční design obalů vánoční vůně: Frasier Fir, Evergreen, Crimson Berries Frasier Fir velká váza 739 Kč WWW.WOODWICK.SVICKY.CZ Frasier Fir

Více

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum Malastrana Bock Bock je označení pro silné, hutné, polotmavé speciální pivo, jež je ideální do chladných zimních měsíců. Pro Bock je typická dlouhá doba ležení a také speciální složení sladů, které způsobují

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

KATALOG ČOKOLÁDOVÝCH VÝROBKŮ

KATALOG ČOKOLÁDOVÝCH VÝROBKŮ KATALOG ČOKOLÁDOVÝCH VÝROBKŮ ČOKOLÁDOVÉ BONBONY Nugát Čokoládové bonbony s lahodnou nugátovou náplní vyráběnou dle originální české receptury Karamel Čokoládové bonbony s jemným karamelem, který je vyráběn

Více

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek Zahradní kavárna Nápojový a jídelní lístek OBSAH Káva str. 1-2 Občerstvení 3 Horké nápoje 4 Studené nápoje 5 Mini menu 5 Alkoholické nápoje 6 Vínařství Kraus Mělník 7 Vinařství Líbal Horní Dunajovice 8

Více

Restaurace Rumový lístek

Restaurace Rumový lístek Restaurace Rumový lístek Barbados Dos Maderas P.X. 10 y.o. je kubánský rum s bohatou, jemnou a sladkou chutí ndash; trošku odlišný od klasických rumů z Kuby. Nejdříve zraje 5 let v dubových sudech přímo

Více

Glen Scotia 15y/o 1992 MMD Lákavé aroma, chuť ovocná se sladovými tóny a lehkým slaným závěrem. 191,- Kč

Glen Scotia 15y/o 1992 MMD Lákavé aroma, chuť ovocná se sladovými tóny a lehkým slaným závěrem. 191,- Kč CAMPBELTOWN Palírny v Campbeltownu vyrábějí výrazně slanou whisky. V minulosti se zde nacházelo více než 30 palíren. V dnešních dnech se nachází v této oblasti pouze malý zlomek palíren a to Springbank,

Více

Katalog parfémů Essens

Katalog parfémů Essens Katalog parfémů Essens 20 % vonných esencí = elita mezi parfémy Parfémy ESSENS vznikají především s důrazem na nejvyšší možnou kvalitu. Naše výroba je certifikována GMP (Good Manufacturing Practice), ISO

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

Medailová vína 2011-2013 Francie

Medailová vína 2011-2013 Francie Francie Thomas Barton Réserve Bordeaux Rouge AOC 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon Intenzivní, purpurově červená barva. Ve vůni exploze červených bobulí smíchaných s kořeněnými stopami (černý pepř) a

Více

Dvířka podle vaší chuti

Dvířka podle vaší chuti Spolehlivý specialista na kvalitní interiérová dvířka DÝHOVANÁ dvířka hladká DÝHOVANÁ dvířka skládaná PATINOVANÁ dvířka Provensal PATINOVANÁ dvířka Vintage Dvířka podle vaší chuti www.svetdvierok.cz Vstupte

Více

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená.

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Moravská vína bílá Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu. Chuť výrazně ovocitá, připomínající zralé kiwi. Květinová

Více

1 first FASHION WINERY

1 first FASHION WINERY 1 first FASHION WINERY OBSAH VÍNO CANTINE CECI 03 Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na krabičku VÍNO BOTTEGA 07 PLATNOST CEN JE DO 31.01.2018 Art. YLR (TO YOU Bolle di Lambrusco ROSSO)

Více

Originální dorty a dezerty pro každého!

Originální dorty a dezerty pro každého! Originální dorty a dezerty pro každého! Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro Vám nabízíme fantastické dorty a dezerty

Více

Elegantní a kreativní uzávěr pro lihoviny, vodu a oleje

Elegantní a kreativní uzávěr pro lihoviny, vodu a oleje Elegantní a kreativní uzávěr pro lihoviny, vodu a oleje 9/2016 PŘEDSTAVENÍ Vinolok je skleněná zátka pro elegantní a kreativní packaging. Dává značkám možnost vyjádřit jejich jedinečnost tak, jak to žádná

Více

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI ALKOHOL

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI ALKOHOL AREI ALKOHOL 37-569842 BOHEMIA SEKT Sada sektu o objemu 750 ml se dvěma skleničkami. Minimální množství: 10 kusů Cena: 411 Kč/kus 37-5889522 BOHEMIA SEKT Sekt o objemu 750 ml. Minimální množství: 10 kusů

Více

PIVOVAR LITOVEL a.s.

PIVOVAR LITOVEL a.s. PIVOVAR LITOVEL a.s. Pivovar Litovel byl založen r. 1893 jako Rolnický akciový pivovar se sladovnou v Litovli. Ve svém podtextu měl ještě přívlastek ryze český vlastenecký. Je pokračovatelem tradic vaření

Více

SVATEBNÍ DORT A SLADKOSTI NA SWEETBAR

SVATEBNÍ DORT A SLADKOSTI NA SWEETBAR SVATEBNÍ DORT A SLADKOSTI NA SWEETBAR SVATEBNÍ DORT OD PUNKROCKCAKES Svatební dort je sladké vyvrcholení každé svatební hostiny a tak se k tomu také stavíme. Dort od Pankáčů musí být z těch nějlepších

Více

SINGLE MALT WHISKY SPEYSIDE

SINGLE MALT WHISKY SPEYSIDE SINGLE MALT WHISKY SPEYSIDE Glenfiddich IPA 43 % 165, / 85, Aroma: Nádherně vyvážená vůně zralého zeleného jablka, hrušky a jarních květů. Aromatický chmel a čerstvé byliny doplňují typickou ovocnou a

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více

HISTORIE "Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit" Pivovar Holba a.s.

HISTORIE Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit Pivovar Holba a.s. HISTORIE Již více než 136 let vyrábí pivovar Holba v překrásném prostředí Jeseníků ryzí pivo z hor, známé doma i v zahraničí. Zkušenosti sládků se v pivovaru předávají z generace na generaci od doby, kdy

Více

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN Nové Vinařství je mladá společnost vyznávající inovativní přístup k pěstování révy vinné, sklizni hroznů a jejich zpracování; z jednoho keře připravuje jednu láhev vína. Vinařství

Více

Kolekce vůní v živých a veselých barvách, které dodají osobní dotek vašemu domovu. Nově v provedení vonná svíčka. 419 Kč

Kolekce vůní v živých a veselých barvách, které dodají osobní dotek vašemu domovu. Nově v provedení vonná svíčka. 419 Kč Kolekce vůní v živých a veselých barvách, které dodají osobní dotek vašemu domovu. Nově v provedení vonná svíčka. 419 Kč K dispozici také jako difuzér/vonná stébla, olejíček do vody, bytový sprej a náhradní

Více

Vinařství Hanzel Miroslav Znojemská podoblast

Vinařství Hanzel Miroslav Znojemská podoblast VINNÝ LÍSTEK Vinařství Hanzel Miroslav Znojemská podoblast Martin Bílý 2015 MZV polosladké Cuvéé Muller Thurgau a Muškát Moravský Harmonické víno, příjemná muškátová vůně, v těle šťavnatý Müller Thurgau

Více

V í t á m e V á s! RESTAURACE VINAŘSTVÍ KOVACS

V í t á m e V á s! RESTAURACE VINAŘSTVÍ KOVACS V í t á m e V á s! V naší restauraci v rodinném vinařství Kovacs pro Vás připravujeme tradiční moravská jídla z čerstvých surovin, která můžete doplnit vynikajícími moravskými víny. A pokud plánujete firemní

Více

MINIDEZERTY. Čokoláda. Pomeranč korpus světlý, náplň smetano-pomerančová, poleva pomerančová, zdobený pomerančem, bílou čokoládou a zlatým pískem

MINIDEZERTY. Čokoláda. Pomeranč korpus světlý, náplň smetano-pomerančová, poleva pomerančová, zdobený pomerančem, bílou čokoládou a zlatým pískem www.citygastro.cz Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro vám nabízíme fantastické dorty a dezerty vlastní výroby na

Více

Káva Buscaglione caffé dal 1899

Káva Buscaglione caffé dal 1899 Káva Buscaglione caffé dal 1899 espresso ristretto / espresso o obsahu menším než 2,5 cl espresso / espresso o obsahu 5 cl espresso lungo / dlouhé espresso o obsahu 1 dl espresso doppio / v jednom šálku

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více