Chápeme správně, že položkový rozpočet by měl obsahovat veškeré konstrukce, materiály a práce, které jsou nutné pro kvalitní a úplné provedení díla?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Chápeme správně, že položkový rozpočet by měl obsahovat veškeré konstrukce, materiály a práce, které jsou nutné pro kvalitní a úplné provedení díla?"

Transkript

1 Číslo dopisu: 0152 /VYB-OVA/2016 V Ostravě: Vyřizuje, tel.: Pavla Pipreková, Věc: Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Rekonstrukce objektů pro bydlení č.p. 320, , 622, a 1307 v Kopřivnici v souladu s 49 odst. 1-4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Na základě žádostí dodavatele o dodatečné informace k zadávacím podmínkám zadavatel odesílá a zveřejňuje dodatečné informace k zadávacím podmínkám výše uvedené veřejné zakázky včetně přesného znění požadavku dodavatele v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ): Dotaz č. 1 Chápeme správně, že položkový rozpočet by měl obsahovat veškeré konstrukce, materiály a práce, které jsou nutné pro kvalitní a úplné provedení díla? Proto Vás žádáme o vysvětlení, proč ve slepém rozpočtu chybí některé konstrukce a práce dle níže uvedeného popisu, případně žádáme o doplnění do neoceněného (slepého) položkového rozpočtu. Odpověď č.1: Komenského 622 zateplení obvodového pláště 1) zateplení svislých dilatací - DOPLNĚNO V OPRAVENÉM VÝKAZU VÝMĚR (ODDÍL 62) 2) výměna mřížek na fasádě - DOPLNĚNO V OPRAVENÉM VÝKAZU VÝMĚR (ODDÍL 95) 3) rozdílné výměry pro demontáž vnějších parapetů (nesprávná výměra) a montáž vnějších parapetů (správná výměra) - OPRAVENO V OPRAVENÉM VÝKAZU VÝMĚR 4) rozdílné výměry pro nátěr syntetický OK (nesprávná výměra) a odrezivění kovových konstrukcí (správná výměra) - OPRAVENO V OPRAVENÉM VÝKAZU VÝMĚR Obránců míru výměna zateplení štítových stěn, 1) úprava plochy pod novým oplechováním po odstranění plechového parapetu (potěr v pásu, tzn. podmaz) - PROJEKT NEPŘEDPOKLÁDÁ ODSTRANÉNÍ STÁVAJÍCÍCH PODMAZŮ POD PARAPETNÍMI PLECHY 2) výměna mřížek na fasádě - DOPLNĚNO V OPRAVENÉM VÝKAZU VÝMĚR (ODDÍL 95) Strana 1 (celkem 6)

2 Dotaz č. 2 Chápeme správně, že všechny objekty jsou určeny pro bydlení a vztahuje se na ně snížená sazba DPH 15%? Proto prosíme o úpravu sazeb DPH u rozpočtů: a) Komenského výměna VZT a stoupaček kanalizace v rekapitulaci je nastavena sazba DPH 21%, dokument je pro úpravy uzamčen, sazbu DPH nelze změnit - elektroinstalace u jednotlivých položek je nastavena sazba DPH 21%, prosíme o potvrzení, že je to správná sazba daně, případně žádáme o úpravu sazby DPH na správnou hodnotu Odpověď č. 2a) Objekty č.p se vztahuje snížená sazba DPH 15% a u objektu č.p. 622 je sazba DPH 21%. Rozpočty upraveny. OPRAVENA STAVEBNÍ ČÁST NA DPH 21%, TUDÍŽ VTZ A ELEKTRO MAJÍ VE VÝKAZECH SPRÁVNOU DPH b) Rekapitulace celkových nákladů Máme za to, že projekční práce jsou zatíženy sazbou DPH 21%. Je-li tomu tak, prosíme o doplnění sazby DPH 21% v dokumentu Rekapitulace celkových nákladů, aby mohla být pro údaj Cena za zhotovení PD skutečného provedení díla (ve třech vyhotoveních) stanovena správná výše DPH. Odpověď č. 2b) Jedná se o dílčí náklady k hlavní činnosti, tudíž bude sazba DPH ve výši stejné jako u stavebních prací k příslušným objektům. Dotaz č. 3 Proto Vás žádáme o opravu položkového rozpočtu Revitalizace byt. domu na ul. Horní zateplení střešního pláště, kde do Rekapitulace a Celkové ceny nejsou započteny položky rozpočtu č. 46 Velkoplošný informační panel. a č. 47 Kompletační činnost zhotovitele. Odpověď č. 3: DOPLNĚNO V OPRAVENÉM VÝKAZU VÝMĚR Dotaz č. 4 Chápeme správně, že technické parametry použitého systému pro zateplení fasády by měly být jednoznačně stanoveny ve všech částech zadávací a projektové dokumentace (výkresová část, technická zpráva, položkový rozpočet atd.)? Strana 2 (celkem 6)

3 Proto prosíme o sjednocení rozdílných technických parametrů a údajů pro: a) Komenského zateplení obvodového pláště fasáda - omítka: výkresy zateplení - s povrchovou úpravou z probarvené pastovité omítky, obsahující organické pojivo, omítka bude odolná proti řasám. bez obsahu biocidů, bude mít vápencové plnivo se zrnem 2mm TZ silikonová omítka zrnitosti 2mm bude vykazovat odolnost proti mechanickému poškození., základní vrstva bude tvořena stěrkovým tmelem s mikrovlákny, bude obsahovat biocidní prostředky ve formě mikrokapslí (ochrana proti plísním.) rozpočet silikonsilikátová omítka Odpověď č. 4 a): OMÍTKA - PLATÍ ÚDAJE V TZ - SILIKONOVÁ OMÍTKA S OBSAHEM BIOCIDNÍCH PROSTŘEDKŮ b) TZ výztužná vrstva zateplovacího systému bude obsahovat lepící a stěrkovou hmotu s výztužnými vlákny pro zvýšení flexibility, mechanické odolnosti. upozorňujeme, že tento materiál je násobně dražší než klasická lepidla a stěrkové hmoty pro systém A Je pro takové řešení důvod? Je se zvýšenými náklady uvažování? Nebo jsou dostatečné materiály certifikované pro kvalitativní třídu A zateplovacího systému? Odpověď č. 4 b) VÝZTUŽNÁ VRSTVA - S OHLEDEM NA BAREVNÉ ŘEŠENÍ NENÍ POUŽITÍ STĚRKOVÉ HMOTY S VÝZTUŽNÝMI VLÁKNY NUTNÉ. JE MOŽNÉ POUŽÍT MATERIÁLY CERTIFIKOVANÉ PRO KVALITATIVNÍ TŘÍDU A c)obránců míru zateplení obvodového pláště fasáda - omítka: výkresy zateplení - s povrchovou úpravou z probarvené pastovité omítky, obsahující organické pojivo, omítka bude odolná proti řasám. bez obsahu biocidů, bude mít vápencové plnivo se zrnem 2mm TZ Povrchovou úpravu tvoří ekologická hydrofobní probarvená pastozní omítka se zvýšenou odolností proti vzniku a výskytu mikroorgnizmů s obsahem biocidních látek v mikrokapslích zrno 2mm --- povrchová úprava. tenkovrstvou probarvenou silikonovou omítkou rozpočet silikonsilikátová omítka Odpověď č 4 c) Strana 3 (celkem 6)

4 OMÍTKA - PLATÍ ÚDAJE V TZ - SILIKONOVÁ OMÍTKA S OBSAHEM BIOCIDNÍCH PROSTŘEDKŮ d) Pro fasádu jsou v zadání použity 2 systémy (pro sjednocující nátěr a odstranění plísní a mikroorganizmů na nezatepleném průčelí - Weber, pro zateplené plochy - Stomix (dle použité technologie doteplení již zatepleného průčelí). Trvá zadavatel na použití 2 systémů na jednom objektu? Odpověď č.4 d) V OPRAVENÉ TECHNICKÉ ZPRÁVĚ JSOU ODSTRANĚNY NÁZVY VÝROBKŮ A VÝROBCŮ, ABY BYLO MOŽNO VYUŽÍT I JINÝCH. NENABÍZÍ-LI KONKRÉTNÍ VÝROBCE OBA SYSTÉMY, JE MOŽNO NAVRHNOUT A POUŽÍT VÝROBKY R ZNÉ SYSTÉMY, VŽDY VŠAK NA CELÉ JEDNOTLIVÉ PLOŠE - ZADNÍ RŮČELÍ, PŘEDNÍ PRŮČELÍ. Dotaz č. 5 k osobě zástupce stavbyvedoucího : Vzhledem k požadované autorizaci podle zákona č.360/1992 Sb. v oboru Technologické zařízení staveb a dalšího požadavku na min. středoškolské vzdělání stavebního směru bychom se chtěli zeptat, jestli může být doloženo (nahrazeno) min. středoškolské vzdělání strojního směru. Z praxe je obvyklé, že autorizované osoby s požadovanou autorizací, ale i obdobnou autorizací ( Technika prostředí staveb) mají ve většině případů min. středoškolské vzdělání strojního směru. Dotaz č. 6 k požadavku na osobu vykonávající činnost zástupce stavbyvedoucího podmínka autorizace dle zákona č.360/1992 Sb. v oboru Technologická zařízení staveb Většina požadovaných profesních činností ( rozvody vody, kanalizace a vzduchotechniky) dle ČKAIT (link ) je obsažena v rozsahu autorizace Technika prostředí staveb TE 01 vytápění a vzduchotechnika a TE 02 zdravotní technika. Lze alternativně použit autorizace Technika prostředí staveb pro požadovanou osobu zástupce stavbyvedoucího v návaznosti na dotaz č.5, zda je možno, aby autorizovaná osoba splňovala podmínku min. středoškolské vzdělání stavebního nebo strojního směru? Odpověď na dotaz č.5 a 6.: Zadavatel v Podrobných podmínkách v čl stanovil minimální požadavky na zástupce stavbyvedoucího, těmito dodatečnými informacemi je upravuje v tomto znění: min. 1 osoba zástupce stavbyvedoucí, která splňuje tyto požadavky: - min. středoškolské vzdělání stavebního nebo strojního směru, - autorizaci podle zákona č. 360/1992 Sb. v oboru Technologické zařízení staveb nebo Technika prostředí staveb Dotaz č. 7 Strana 4 (celkem 6)

5 Chápeme správně, že v Rekapitulaci a Celkové ceně by měly být započteny všechny položky (řádky rozpočtu)? Proto Vás žádáme o opravu Rekapitulace a Krycího listu rozpočtu GO střechy a zateplení střešního pláště domu č.p v Kopřivnici, kde do Rekapitulace a Celkové ceny není započten celý oddíl 766 Konstrukce truhlářské. Ve slepém rozpočtu je uvedena Rezerva ,-. Máme tuto rezervu respektovat i v naší cenové nabídce? Je to záměr nebo pouze omyl? Odpověď č. 7 LIST REKAPITULACE OPRAVEN V NOVÉM VÝKAZU VÝMĚR, ROZPOČTOVÁ REZERVA ,- ZRUŠENA V NOVÉM VÝKAZU VÝMĚR Zadavatel dále upřesňuje podmínky pro výše uvedenou veřejnou zakázku vyhlášenou v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) následovně: Lhůta pro podání nabídky bod 5.1 ZD stanovena na do 09:00 hod. se prodlužuje do do 09:30 hod. Termín otevírání obálek s nabídkami bod 5.5 ZD nově zní: Otevírání obálek se uskuteční dne v 10:00 hod. Místem otevírání obálek je sídlo zadavatele MěÚ Kopřivnice, Štefánikova 1163/12, Kopřivnice, zasedací místnost č. 881.U otevírání obálek má právo být přítomen kromě členů komise pro otevírání obálek, příp. členů hodnotící komise, dále osob určených zadavatelem či hodnotící komisí a zást. společnosti Výběrovka, s.r.o. rovněž jeden, plnou mocí zmocněný zástupce každého z uchazečů o veřejnou zakázku, jejichž nabídky byly doručeny v zadavatelem stanovené lhůtě pro podání nabídek. Zástupce uchazeče svou přítomnost potvrdí podpisem v listině uchazečů. O otevírání obálek bude sepsán protokol, který podepíší členové komise. Zadavatel upřesňuje a připomíná, že všechny přílohy těchto dodatečných informací obsahující soubory a informace v nich obsažené v relevantních částech doplňují resp. nahrazují dosavadní relevantní části zadávací dokumentace; a dodavatelé tudíž použijí pro zpracování nabídky zadávací dokumentaci doplněnou resp. upravenou ve znění dodatečných informací. Zadavatel výše uvedené veřejné zakázky tímto v souladu s ust. 147 odst. 8 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) oznamuje zájemcům o výše uvedenou veřejnou zakázku provedení úprav údajů zveřejněných v Oznámení o zakázce ve Věstníku veřejných zakázek (dále jen VVZ ). Úpravy se vztahují: Bod č. IV.3.4) Lhůta pro doručení nabídek nebo přijetí žádosti o účast: (bod 5.1 zadávací dokumentace) Nový termín: :30 hod. Bod č. IV.3.8) Podmínky pro otevírání obálek: Nový termín: :00 hod. Bod č. VI.3. Další informace se upravuje takto: Strana 5 (celkem 6)

6 min. 1 osoba zástupce stavbyvedoucí, která splňuje tyto požadavky: - min. středoškolské vzdělání stavebního nebo strojního směru, - autorizaci podle zákona č. 360/1992 Sb. v oboru Technologické zařízení staveb nebo Technika prostředí staveb Výše uvedené úpravy byly odeslány k uveřejnění do VVZ dne a budou uveřejněny ve lhůtě stanovené Provozním řádem provozovatele VVZ. S pozdravem Přílohy: 1) D_1_1_TZ Obránců míru _2016_07_14 2) Příloha č.7 Návrh SOD 3) Rekapitulace celkových nákladů 4) Rozpočet Střecha výkaz výměr 5) Rozpočet střecha 1307 výkaz výměr 6) Rozpočet Obránců míru ) Rozpočet Ubytovna pod Lesem Ing. Libor Chlopčík jednatel společnosti Výběrovka, s.r.o. vedoucí společník společnosti Společnost Výběrovka, pověřená výkonem zadavatelských činností Strana 6 (celkem 6)

S ohledem na výše uvedené upravuje zadavatel znění níže uvedených bodů zadávací dokumentace takto:

S ohledem na výše uvedené upravuje zadavatel znění níže uvedených bodů zadávací dokumentace takto: V Ostravě: 1.8.2013 Vyřizuje, tel.: Ing. Jiří Kiml, +420 733 759 339 Věc: 1. Dodatečné informace č. 12 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Městská autobusová doprava v Přerově 2013-2023 v souladu

Více

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín:

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín: Číslo dopisu: 0072/UNI-OVA/2015 V Ostravě: 26. 2. 2015 Vyřizuje, tel.: Illková Lhotská, +420 596 245 926 Věc: Dodatečné informace č. 06 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Ostravice Staré Město

Více

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 30. 3. 2017 a č. 03 ze dne 30. 3. 2017 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

Odpověď GP na doplňující informace č.1

Odpověď GP na doplňující informace č.1 Odpověď GP na doplňující informace č.1 Akce: Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1.stupeň, Rumburk Dne 31.5.2016 a dne 1.6.2016 byla GP doručena žádost o poskytnutí doplňujících informací ze strany uchazeče ve

Více

(staveb) občanského vybavení dle definice Uvedené v ustanovení 6 vyhlášky č. 398/2009

(staveb) občanského vybavení dle definice Uvedené v ustanovení 6 vyhlášky č. 398/2009 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 6.12.2017 v souladu s ust. 98 odst. 1, 3 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné zakázce Na základě žádosti/í dodavatelů

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Tato Výzva k podání nabídky je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6 a 27 zákona č.

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. 016 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ DODAVATELE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (4, 5, 6) OU

Více

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov Výzva více zájemcům k podání nabídky na stavební práce Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov Adresa pro styk s uchazeči: Město Krnov Odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Pracoviště:

Více

Výzva k podání nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu podle 12, odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu podle 12, odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb. Správa majetku města Příbor s.r.o., Freudova 118, 742 58 Příbor V Příboře dne 29.6.2011 Výzva k podání nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu podle 12, odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb. Název veřejné zakázky:

Více

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Výzva více zájemcům k podání nabídky na stavební práce Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Adresa pro styk s uchazeči: Město Krnov Odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Tato Výzva k podání nabídky je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6 a 27 zákona č.

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 04

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 04 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 04 V souladu s ustanovením 98 Zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), vydává veřejný zadavatel: Název zadavatele:

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady http: www.inprojekt-podebrady.cz, e-mail: info@inprojekt-podebrady.cz, tel.: +420/325610079, fax: +420/325610215 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Výkon technického dozoru investora (TDI) v rámci přípravy a realizace akce MěÚ částečná rekonstrukce objektu 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY město Studénka

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského 1. Rozdělení projektu na části

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Rekonstrukce školních kuchyní Studénka 1.

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/265119/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/176146/16/VZKÚ/19 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 12 odst. 3, 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková/544 528 642 Brno, 22.12.2011

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková/544 528 642 Brno, 22.12.2011 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková/544 528 642 Brno, 22.12.2011 Věc: Výzva k podání nabídky pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce pod označením V 000096 Zateplení

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE 6.8.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Rekonstrukce Centra pod střechou

Rekonstrukce Centra pod střechou VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Vyzýváme Vás v souladu s 6 zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon), a v souladu s Pravidly, kterými se

Více

Školní jídelna Týnec nad Sázavou, příspěvková organizace

Školní jídelna Týnec nad Sázavou, příspěvková organizace Školní jídelna Týnec nad Sázavou, příspěvková organizace vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní směrnice

Více

Elektroinstalace ZŠ Masarykova

Elektroinstalace ZŠ Masarykova ZADAVATEL: Město Mohelnice, U Brány 2, 789 85 Mohelnice UCHAZEČ: Vážení, na základě kladných referencí o činnosti Vaší firmy si Vás dovoluji vyzvat k podání nabídky na dodavatele díla: Bližší údaje jsou

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Studie na vybudování kanalizace v lokalitě Nová Horka Příloha č.1

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE. Město Zubří 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE. Město Zubří 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ ZJEDNODUŠENÝM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍM PODLE 38 ZÁKONA č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ Zadavatel níže uvedené veřejné zakázky

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: OMM-601/2012 VYŘIZUJE: Michal Krpec ÚTVAR: OMM TELEFON: +420 556 879 676, +420 731 681 801 E-MAIL: michal.krpec@koprivnice.cz

Více

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v Strana 1 z 11 Název objektu EČO D Sv. Čech 12.02.2010 Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Rozpočtové náklady v A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. VIII

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. VIII DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. VIII ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 16521 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Josef Vojáček, kvestor IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA NÁRODNÍ ÚSTAV MINISTERSTVO KULTURY LIDOVÉ KULTURY ČESKÉ REPUBLIKY OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zpracoval: Jančálek s.r.o. 08/2006 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu nabídku podanou podle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu nabídku podanou podle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění NEMOCNICE S POLIKLINIKOU HAVÍŘOV, příspěvková organizace 736 01 Havířov Město, Dělnická 1132/24 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu nabídku podanou podle zákona č. 137/2006 Sb., v platném

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Parkovací plochy za budovou MěÚ Studénka 1.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice a. s. - interní pavilon - dodávka Evidenční číslo veřejné

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č. 1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Stavební opravy bytu školníka

Více

Doplnění zadávací dokumentace 6

Doplnění zadávací dokumentace 6 Doplnění zadávací dokumentace 6 pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce dle 9 odst. 1 písm. a) a c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (ZVZ), zadávanou

Více

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk Žampach 1, 564 01 Žamberk VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zastoupený ředitelem PaedDr. Luďkem Grätzem poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

pro veřejnou zakázku na stavební práce

pro veřejnou zakázku na stavební práce TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADANÉ V SOULADU S 27 zák č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) pro veřejnou zakázku na stavební

Více

Dotaz č. 2 (11. 12. 2013) Dobrý den, posílám Vám dotaz do soutěže NÁSTAVBA, PŘÍSTAVBA A STAVEBNÍ ÚPRAVY MATEŘSKÉ ŠKOLY NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ

Dotaz č. 2 (11. 12. 2013) Dobrý den, posílám Vám dotaz do soutěže NÁSTAVBA, PŘÍSTAVBA A STAVEBNÍ ÚPRAVY MATEŘSKÉ ŠKOLY NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ Vaše č.j. Naše č.j. Vyřizuje Ing. Petr Doležal obeslaných Telefon 724 514 470 doporučeně dle seznamu E-mail dolezal@via-alta.cz uveřejněno na profilu zadavatele Třebíč 17. 12. 2013 Dodatečné informace

Více

ÚPRAVA ZADÁVACÍCH PODMÍNEK

ÚPRAVA ZADÁVACÍCH PODMÍNEK Zadavatel veřejné zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: IČ zadavatele: 00285455 Pověřená osoba: Název: Město Veselí nad Moravou Tř. Masarykova 119, 698 01 Veselí nad Moravou Jan Husák - veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Název zakázky Zahrada dvou břehů 2013 2015 Zadavatel Způsob zadání Český Těšín se sídlem Náměstí ČSA 1/1, 737 01 Český Těšín, IČ: 00297437 podlimitní veřejná

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZŠ Valtická

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZŠ Valtická PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, pro veřejnou zakázku na stavební práce ZŠ Valtická ZADAVATEL:

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa 1. Popis objektu Předmětem projektové

Více

Účastník: esve Stav s.r.o., Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1. Sídlo/místo podnikání: Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1

Účastník: esve Stav s.r.o., Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1. Sídlo/místo podnikání: Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1 Příloha č. 2 Oznámení o výběru dodavatele VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Sušice II, zateplení palových domů č.p. 1158 a 1159, ul. Kaštvá Účastník: esve Stav s.r.o., Bediktská 722/11, Staré Město, 110 00 Praha 1 Obchodní

Více

Spisová značka: C vedená u rejstříkového soudu v Hradci Králové

Spisová značka: C vedená u rejstříkového soudu v Hradci Králové IS engineering s.r.o. provozovna: 8.března 4812/2a, Jihlava 586 01 Spisová značka: C 18277 vedená u rejstříkového soudu v Hradci Králové IČ: 25975609 DIČ: CZ25975609 DS: vpmcxcm tel./fax: 569433042 569433043-4

Více

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 14. ledna 2014 Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Stavební úpravy domů Táborská 376/40 a 1691/32,

Více

Osoba oprávněná jednat za zadavatele ve věcech smluvních:

Osoba oprávněná jednat za zadavatele ve věcech smluvních: Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení a Zadávací dokumentace stavby dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách (dále jen ZD) vyzývá podle zákona č.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 52 a 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění

Více

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné.

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Dodatečné informace Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Domníváme se, že množství u této položky je chybné. Žádáme tedy

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 049/PJ/OVZ/2014 dne: 3. února 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 9 K nadlimitní veřejné

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku na stavební práce pod názvem Stavební úpravy domova se zvláštním režimem Jedná se o zadávací řízení

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík / 544 528 640 Brno, 10.7.2008 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením MVR-1080033 Zlepšení energetické

Více

Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE. Odbor majetku města

Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE. Odbor majetku města MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu Na základě ustanovení 6 a 12 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb.o veřejných zakázkách ve znění pozdějších

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Psychiatrická nemocnice

Více

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Tazateli zasláno prostřednictvím DS Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. pro veřejnou zakázku na stavební práce NÁSTAVBA, PŘÍSTAVBA A STAVEBNÍ ÚPRAVY MŠ PETRA

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2 Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Název zadavatele: ZŠ Sjednocení energetická opatření Stavební práce Podlimitní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Výzva k podání nabídek Přemístění horkovodní stanice blokové kotelny

Výzva k podání nabídek Přemístění horkovodní stanice blokové kotelny TAMERO INVEST s.r.o., se sídlem: O. Wichterleho 810, 278 01 Kralupy nad Vltavou, IČO 24781452, spisová značka C 173747 vedená u Městského soudu v Praze zastoupená SYNTHOS S.A. ul. Chemików 1 32-600 Oswecim,

Více

Termín prohlídky je 30.10.2015 v 8:30 hod. (před vstupem do objektu Křenová 57, Brno)

Termín prohlídky je 30.10.2015 v 8:30 hod. (před vstupem do objektu Křenová 57, Brno) Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2015/0115188/JACE Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542 526 261 ID datové schránky: qykbwe7 V

Více

Termín prohlídky je v 9:00 hod. (před vstupem do objektu Hlinky 46, Brno)

Termín prohlídky je v 9:00 hod. (před vstupem do objektu Hlinky 46, Brno) Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2016/0128528/JACE Spisová značka: 3520/MCBS/2016/0128528/1 Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542

Více

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové s.r.o. společnost pro zadávání veřejných zakázek a organizaci výběrových řízení Všem zájemcům Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Liberec CC/OŘ/VHSTurnov2LP/12 Mgr. Pilná/481 030 368

Více

Oprava kaple Blahoslavené Panny Marie ve Valšovicích

Oprava kaple Blahoslavené Panny Marie ve Valšovicích MĚSTO HRANICE ODBOR ROZVOJE MĚSTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OSKT/1712/19 VYŘIZUJE BARBORA KAŠTOVSKÁ TEL.: 581 828 117 FAX: 581 828 650 E-MAIL: barbora.kastovska@mesto-hranice.cz DATUM: 11. 1. 2019

Více

Okresní stavební bytové družstvo Beroun. Plzeňská 136, Beroun IČO: DIČ: CZ

Okresní stavební bytové družstvo Beroun. Plzeňská 136, Beroun IČO: DIČ: CZ Okresní stavební bytové družstvo Beroun Plzeňská 136, 266 01 Beroun IČO: 000 53 929 DIČ: CZ 000 53 929 V Berouně Nabízíme účast ve výběrovém řízení na zateplení štítu objektu a stavební úpravy bytového

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č. 1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Stavební opravy učeben na Základních

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL Všem uchazečům VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA DATUM 11703/2015-900000-090 Mgr. Carbolová/261332570 25. 02. 2015 Dodatečná informace Veřejná zakázka na stavební práce zadaná v otevřeném řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách V Praze dne 2. 10. 2012 č.j.: FZU/THS 615/2012 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zakázka malého rozsahu na výběr zhotovitele stavebního díla: KANALIZACE A ČOV ŽDÍREC U POHLEDU II. ETAPA - 1 - Obsah zadávací dokumentace (dále jen ZD) 1. Identifikace zadavatele 2.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Jitka Pechová / ORM TELEFON: 556 879 661 E-MAIL: jitka.pechova@koprivnice.cz E-ZAK DATUM: Oznámení

Více

Toto výběrové řízení bylo zahájeno odesláním písemné výzvy vybraným uchazečům.

Toto výběrové řízení bylo zahájeno odesláním písemné výzvy vybraným uchazečům. VÝMĚNA STŘEŠNÍ KRYTINY OBJEKTU MŠ ul. Libavská č. p. 128, Trutnov - Voletiny Systémové číslo VZ: P15V00000102 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU včetně ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: Mateřská

Více

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav -------------------------------------------------------------------------------------------------

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Věc: zateplení zdravotního střediska Močovice Datum: 7.5.2014

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Realizace

Více

OBNOVA STŘEŠNÍ KRYTINY BUDOVY BÝVALÉ ŠKOLY V PAZDERNĚ KULTURNÍHO PRVKU DĚDICTVÍ VENKOVA

OBNOVA STŘEŠNÍ KRYTINY BUDOVY BÝVALÉ ŠKOLY V PAZDERNĚ KULTURNÍHO PRVKU DĚDICTVÍ VENKOVA Obec Pazderna 739 51 Pazderna čp. 61 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE OBNOVA STŘEŠNÍ KRYTINY BUDOVY BÝVALÉ ŠKOLY V PAZDERNĚ KULTURNÍHO PRVKU DĚDICTVÍ VENKOVA Obsah

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01BDGBL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 21838/2014 Sp. zn.: KŘ/462/2014/Sche 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Ondřej Schenk Odbor. Odbor

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: Obnova místních komunikací v obci Milešov Obnova místních komunikací v obci Milešov Stavební práce 1) Identifikace zadavatele Název

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa 1. Rozdělení projektu na části : Část

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Veslařská 56, 637 00 Brno Výzva č.32013046 k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Statutární město Brno, městská část Brno Jundrov, Veslařská 56, 637 00, Brno v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek 361296 Dodatečná informace č. 15 1. Zadavatel poskytuje ve smyslu ust. 49 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu - 1 - OBEC VÁCLAVOV U BRUNTÁLU Horní Václavov 69, 793 41 Václavov u Bruntálu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu Obec Václavov

Více