MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města s návrhem na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 26/13 33/13 a) souhlasí b) souhlasí s připomínkami c) nesouhlasí d) jiné usnesení Ing. Vojtěch Bubník místostarosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Roman Svoboda, MBA, vedoucí odboru Ing. Roman Koc, vedoucí oddělení rozpočtu, daní a poplatků

2 Důvodová zpráva: Na základě žádostí správců jednotlivých kapitol, v souladu se zákonem č. 25/2 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a Směrnicí upravující finanční a majetkové vztahy města Písek, je zastupitelstvu města předložen návrh na rozpočtová opatření č. 26/13 33/13 včetně zdůvodnění požadavků. RO č. 26/13 Kapitola 72 Životní prostředí v tis. Kč Separace odpadu - svoz, vlastní třídění Podzemní kontejnery - investiční příspěvek Městské služby s.r.o. 6 Odbor životního prostředí touto změnou navrhuje přesun finančních prostředků v částce 6 tis. Kč z neinvestiční položky separace odpadu na investiční položku podzemních kontejnerů. Důvodem k tomuto návrhu je pozitivně se vyvíjející cena za prodej tříděného papíru, v jejímž důsledku došlo v prvním pololetí tohoto roku k úspoře platby za separaci odpadu. Tyto uspořené finanční prostředky odbor navrhuje převést na budování stanoviště podzemních kontejnerů v lokalitě Husova parku, a to formou příspěvku na realizaci této akce Městským službám Písek s. r. o. RO č. 27/13 Kapitola 71 Doprava v tis. Kč Opravy komunikací nad rámec běžné údržby Plošná obnova krytu komunikací Městské služby - správa městských komunikací - opravy a údržba 1 Odbor dopravy tímto návrhem žádá o navýšení položky výdajů u správy městských komunikací prováděné Městskými službami Písek s. r. o. o částku ve výši 1 mil. Kč, a to převedením finančních prostředků z položek oprav komunikací nad rámec běžné údržby v částce 5 tis. Kč a plošné obnovy krytu komunikací rovněž v částce 5 tis. Kč. Důvodem k tomuto návrhu je uzavřený Dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo mezi městem Písek a Městskými službami Písek s. r. o., který byl schválen radou města dne RO č. 28/13 Kapitola 714 Školství, mládež a tělovýchova v tis. Kč Rezerva na připravované akce - KHS, PO, BOZP -3 ZŠ E. Beneše a MŠ Písek Vybudování parkoviště před budovou I. stupně ZŠ 15 ZŠ T. G. Masaryka a MŠ Písek Vstupní objekt - šatny ZŠ včetně tepelných rozvodů a technologií 15 ZŠ T. Šobra a MŠ Písek Výměna oken, dveří a zateplení včetně doprovodných akcí 12. MŠ Oprava nákladního výtahu 12. MŠ, Šobrova Oprava maleb 12. MŠ, Šobrova Zabezpečovací zařízení a videotelefon 12. MŠ, Šobrova ZŠ J. Husa a MŠ Písek Výměna oken 13. MŠ, Přátelství Obnova nábytku 8. MŠ Zeyerova a 13. MŠ Přátelství Oprava vstupního schodiště ZŠ, Zeyerova 6 stránka 2 (celkem 5)

3 Kapitola školství, mládeže a tělovýchovy navrhuje tyto přesuny finančních prostředků mezi jednotlivými položkami rozpočtu: ZŠ E. Beneše Vybudování parkoviště před budovou I. stupně ZŠ vč. inženýrské činnosti - přesun finančních prostředků z rezervy odboru ve výši 15 tis. Kč na posílení financování investiční akce Vybudování parkoviště před budovou I. stupně ZŠ včetně inženýrské činnosti. ZŠ T. G. Masaryka Vstupní objekt - šatny ZŠ vč. tepelných rozvodů a technologií - přesun finančních prostředků z rezervy odboru ve výši 15 tis. Kč na posílení financování investiční akce Vstupní objekt - šatny ZŠ včetně tepelných rozvodů a technologií. ZŠ T. Šobra a MŠ Písek - vzhledem k tomu, že došlo k úspoře v rozpočtu akce Výměna oken, dveří a zateplení včetně doprovodných akcí na 12. mateřské škole, Šobrova 194, je požadován přesun finančních prostředků na tyto akce, které by v dalších letech bylo nutné provést: - oprava nákladního výtahu na 12. mateřské škole, Šobrova 194 ve výši 95 tis. Kč, - oprava maleb na 12. mateřské škole, Šobrova 194 ve výši 98 tis. Kč a - zabezpečovací zařízení a videotelefon na 12. mateřské škole, Šobrova 194 ve výši 6 tis. Kč. ZŠ J. Husa a MŠ Písek - částka vysoutěžená ve výběrovém řízení na akci Výměna oken 13. mateřské školy, Přátelství 265 je oproti předpokladu nižší o 293 tis. Kč, z tohoto důvodu je požadován přesun finančních prostředků na tyto neinvestiční akce: - obnova nábytku 8. mateřské školy, Zeyerova 1683 a 13. mateřské školy, Přátelství 265 ve výši 233 tis. Kč, finanční prostředky na obnovu nábytku byly uvedeny v požadavcích na rozpočet pro rok 213, ale ve schváleném rozpočtu nebyly přiděleny, - oprava vstupního schodiště základní školy, Zeyerova ul. ve výši 6 tis. Kč určených na opravu havarijního stavu vstupního schodiště základní školy po zimě 212. RO č. 29/13 Kapitola 716 Kultura a cestovní ruch v tis. Kč Sladovna Písek, o.p.s. - Týden architektury Projekty cestovní ruch - marketingový plán -1 2 Ve dnech se koná 7. ročník mezinárodního festivalu architektury a urbanismu Architecture Week Praha 213. Cílem festivalu je představit české a světové architektonické dědictví a porovnat jej se současnou architekturou. K zajištění prezentace města na festivalu je nutné uhradit registrační poplatek a připravit podklady pro výstavu. Akci bude zajišťovat kancelář destinačního managementu ve spolupráci s odborem školství a kultury. Z tohoto důvodu žádá kapitola kultury a cestovního ruchu o přesun finančních prostředků pro Sladovnu Písek, o. p. s. na položku Týden architektury v částce 1 tis. Kč z neinvestičních výdajů na projekty cestovního ruchu (marketingový plán) a v částce 2 tis. Kč z výdajů rozpočtu odboru vnitřních věcí. stránka 3 (celkem 5)

4 RO č. 3/13 Kapitola 719 Vnitřní věci v tis. Kč Správa úřadu Nákup materiálu Nákup služeb -1-2 Odbor vnitřních věcí snižuje v souladu s předcházejícím návrhem rozpočtové změny položky rozpočtu určené pro nákup materiálu a služeb v souvislosti s jejich průběžným čerpáním a potřebami ve zbývající části tohoto rozpočtového období. RO č. 31/13 Kapitola 728 Sociální věci v tis. Kč Domovinka (Diakonie) - neinvestiční příspěvek Domovinka (Diakonie) - investiční příspěvek Výkon pěstounské péče - služby Výkon pěstounské péče - transfer Výměna oken stravovacího střediska - technické zhodnocení PSaJ - výměna oken v jeslích - neinvestiční transfer 132 Odbor sociálních věcí tímto opatřením navrhuje snížení neinvestičního příspěvku pro Diakonii Českobratrské církve evangelické v částce 53 tis. Kč a její přesun do investičních výdajů téže organizace za účelem nákupu sušičky prádla pro obyvatele Domova pro seniory Domovinka a Domova se zvláštním režimem Vážka. Dále je navrhován přesun finančních prostředků v rámci výkonu pěstounské péče. Důvodem k tomuto návrhu je skutečnost, že si budou pěstouni zajišťovat povinné vzdělávání dle vlastního výběru a následně jim bude toto vzdělávání uhrazeno z transferu pro výkon pěstounské péče, proto odbor očekává zvýšené čerpání této položky oproti původnímu předpokladu. Závěrečným návrhem odboru je přesun částky 132 tis. Kč mezi položkami rozpočtu určenými k financování výměn oken stravovacího střediska a jeslí v souladu s výběrovými řízeními, kde u jedné akce došlo k úspoře finančních prostředků a u druhé naopak k navýšení nákladů v porovnání s původními předpoklady. RO č. 32/13 Kapitola 739 Rozvoj, investice a majetek města v tis. Kč Investiční výdaje Sběrný dvůr u kompostárny v Písku - vlastní dotační prostředky Sběrný dvůr u kompostárny v Písku - vlastní dotační prostředky Kulturní dům - úprava výměníku Divadlo Fráni Šrámka - úprava výměníku Městská knihovna, přemístění do čp Alšovo nám Sladovna - expozice sladovnictví Lesní pěšinou podél řeky Otavy-sport. stezka, vlastní dotač.prostř Lesní pěšinou podél řeky Otavy-sport. stezka, vlastní dotač.prostř Kraj pod horou Mehelník - přír. naučná stezka, vlastní dotač.prostř Kraj pod horou Mehelník - přír. naučná stezka, vlastní dotač.prostř DBS - vrácení základního vkladu Čechova ul Dopravní značení 7 stránka 4 (celkem 5)

5 Investiční výdaje Odbor rozvoje, investic a majetku města tímto opatřením navrhuje přesun finančních prostředků v rámci výstavby sběrného dvora u kompostárny, účelem této změny je úhrada nákladů spojených s pořízením kamerového a zabezpečovacího systému. Dále je navrhováno zvýšení výdajů na úpravy výměníků kulturního domu a divadla, neboť v souvislosti s vypracovanými projektovými dokumentacemi a výkazy výměr se původně plánovaná hodnota těchto akcí zvýšila. Náklady na přestěhování knihovny do nových prostor se v letošním roce neproinvestují, proto se navrhuje část těchto prostředků ve výši 1,1 mil. Kč využít pro účely vypracování projektové dokumentace expozice sladovnictví dle usnesení rady města č. 263/13 ze dne Akce spolufinancované z dotačních titulů Lesní pěšinou podél řeky Otavy a Kraj pod horou Mehelník se upravují v souladu s platnou rozpočtovou skladbou. Domovní a bytové správě města Písku se na žádost vrací základní vklad, který bude z důvodu ukončení nájemní smlouvy vyplacen nájemníkovi v bytě obytného domu v Čechově ul. čp. 448/8. Položka dopravního značení je do rozpočtu města zapojována v souvislosti s dopravním značením dvou vyhrazených míst na Velkém nám. dle usnesení rady města č. 688/12 ze dne RO č. 33/13 Kapitola 741 Všeobecná pokladní správa v tis. Kč Finanční dar pro TJ Sokol Písek - oddíl házené Převod do fondu VHP a VLT -25 Zastupitelstvo města vydalo usnesení č. 9/13, kterým souhlasilo s poskytnutím finančního daru ve výši 25 tis. Kč pro TJ Sokol Písek, oddíl házené. Tímto rozpočtovým opatřením se předmětná částka zahrnuje do rozpočtu města a o stejnou částku se snižuje převod do fondu VHP a VLT. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 26/13 33/13 schválit. Vztah k rozpočtu: Předmětem navrhovaných rozpočtových změn jsou přesuny finančních prostředků mezi jednotlivými položkami a důsledkem není zvýšení schodku rozpočtu. Legislativní rámec: Zákon č. 25/2 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění, Vyhláška č. 323/22 Sb., o rozpočtové skladbě v platném znění, Směrnice č. 2/21 upravující finanční a majetkové vztahy Vztah ke strategickému plánu: --- Přílohy: č. 1 Rozpočet města Písku na rok 213 stránka 5 (celkem 5)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic a použití finančních

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. Husa, ZŠ E. Beneše, ZŠ J. K. Tyla,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 28.11. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉ DNE: 25.04. 2019 POŘADOVÉ ČÍSLO MATERIÁLU: 13/2019 POČET STRAN: 8 NÁZEV: Rozpočtová opatření zastupitelstva města na r. 2019 č. 8-23 PŘEDKLÁDÁ: ZPRACOVAL:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 27.03. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Střednědobý výhled rozpočtu 2019 2022 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města střednědobý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 09.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 3.2.206 Ing. Václav Chroust, místostarosta města Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy:. Rozpočtové opatření č.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 05.12. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Komentář k V. rozpočtovému opatření k

Komentář k V. rozpočtovému opatření k Město Štětí Komentář k V. rozpočtovému opatření k 16. 12. 2010 K V. rozpočtovému opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde dochází ke změnám, a dále celkové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.07. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.07. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Materiál k 34/VII zasedání ZMČ Brno-Bosonohy, které se koná dne Název:

Materiál k 34/VII zasedání ZMČ Brno-Bosonohy, které se koná dne Název: Rozpočtové opatření č. 16/218 v rozpočtu MČ Brno-Bosonohy na rok 218 Schvaluje rozpočtové opatření č. 16/218 v rozpočtu Městské části Brno-Bosonohy na rok 218 v objemu +2 Kč na straně příjmů v 2169-ostatní

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne : 16.02.2016 Zprávu předkládá: Ing. Václav C h r o u s t, místostarosta Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 1/2016 Zpracovala: Ing. Hana Chalupová

Více

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 27.10.2016 MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení expozice Po stopách ilustrace NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města a)

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 9.1.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města v 2. pololetí roku 212

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 22.05.2018 Ing. Václav Chroust, místostarosta Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: 1. Rozpočtové opatření č.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 787 ze dne 28.11.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

Zastupitelstvo města Čelákovice

Zastupitelstvo města Čelákovice Zastupitelstvo města Čelákovice Tisk číslo: 4. 3 Datum konání zastupitelstva města 19. 6. 2014 Název tisku Rozpočet města 2014 úprava č. 5 Zpracovatel: Ing. Karel Majer ved. odboru FaP Předkladatel: PhDr.

Více

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016 MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA DAČIC PŘÍJMY návrh rozpočtu Daňové příjmy 109.270,00 tis. Kč Nedaňové příjmy 13.004,50 tis. Kč Kapitálové příjmy 14.098,90 tis. Kč Přijaté

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 14.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace a schválení rozdělení státní dotace z rezervy

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 16/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 17 ze dne 14.01.2015 K úpravě rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 242 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 242 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 242 ze dne 24.04.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3 na

Více

NÁVRH NA PROVEDENÍ ZMĚNY ROZPOČTU MĚSTA SOKOLOV V ROCE Č. RO180004

NÁVRH NA PROVEDENÍ ZMĚNY ROZPOČTU MĚSTA SOKOLOV V ROCE Č. RO180004 NÁVRH NA PROVEDENÍ ZMĚNY ROZPOČTU MĚSTA SOKOLOV V ROCE 2018 Č. RO180004 Určeno pro jednání: ZASTUPITELSTVA MĚSTA Číslo usneseni: 28/30ZM/2018 Termín jednání: 28.06.2018 ZMĚNA V OBLASTI PŘÍJMŮ v Kč Číslo

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne 25.6.2018 -Rozpočtová změna 391/18 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 25.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení žádosti Rekonstrukce Sladovny 7. etapa k předložení do 29. výzvy ROP NUTS II Jihozápad.

Více

Návrh rozpočtu města Vimperk na rok 2017 Předkládáme Zastupitelstvu města Vimperk k projednání návrh rozpočtu na rok 2017 závazné ukazatele.

Návrh rozpočtu města Vimperk na rok 2017 Předkládáme Zastupitelstvu města Vimperk k projednání návrh rozpočtu na rok 2017 závazné ukazatele. K projednání v Zastupitelstvu města Vimperk dne 12. 12. 2016 Návrh rozpočtu města Vimperk na rok 2017 Předkládáme Zastupitelstvu města Vimperk k projednání návrh rozpočtu na rok 2017 závazné ukazatele.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 28.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení projektu 7. etapa rekonstrukce Sladovny k realizaci. NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města

Více

Rozpočtový výhled města Hranic na roky

Rozpočtový výhled města Hranic na roky Rozpočtový výhled města Hranic na roky 2018-2019 MĚSTO HRANICE VÝPIS z 18. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 12. 2016 Usnesení 423/2016 - ZM 18 ze dne 15. 12. 2016 Návrh rozpočtu města Hranic

Více

SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193

SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193 SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193 V ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE NA ROK 2017 Rada města České Budějovice dne 18.12.2017 č. usnesení 1730/2017 Rozpočtové opatření číslo 179

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 3 169 000,00 Kč 3 256 551,05 Kč 102,76 % 2. běžné (provozní) výdaje 90 484 120,00 Kč 85 427 565,46 Kč

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne 3. 9. 2015

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne 3. 9. 2015 S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E pro jednání zastupitelstva města dne 3. 9. 2015 Rozpočtové opatření č. 5 statutárního města Liberec r. 2015 - zapojení dotací Předkládá: Mgr.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 353 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 353 ze dne č.j.: 399/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 353 ze dne 25.05.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 20 konaného dne 30. dubna 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 20 konaného dne 30. dubna 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 20 konaného dne 30. dubna 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemků pod částí dvou garáží v lokalitě Chmelnice 2. Informace o plnění

Více

PODKLADY. k 7. zasedání. Zastupitelstva města Chrudim. konaného dne 24.8.2015

PODKLADY. k 7. zasedání. Zastupitelstva města Chrudim. konaného dne 24.8.2015 PODKLADY k 7. zasedání Zastupitelstva města Chrudim konaného dne 24.8.2015 Město Chrudim PROGRAM 7. zasedání Zastupitelstva města Chrudim, konané dne 24.8.2015 v 16:00 hod. zasedací místnost MěÚ, Pardubická

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně tisk č. 0357-14ZM čj. MCH 6053/2014 1. Název materiálu Rozpočtové opatření města Chropyně č. 4 v roce 2014 2. Pořadové číslo/datum zasedání 2 / 15. prosince 2014 3. Předkladatel

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření k

Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření k Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření k 28. 4. 2011 Město Štětí K předkládanému návrhu I. rozpočtového opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 18.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne 2.6.2017 -Rozpočtová změna 214/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Rozpočtové opatření města Tišnova č. 4/2018

Rozpočtové opatření města Tišnova č. 4/2018 Materiál číslo: 21 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Bc. Dospíšil Jiří - starosta města Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 27.03.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2012 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Zpráva pro 2. zasedání Zastupitelstva města Varnsdorf, které se koná dne 28. listopadu 2018

Zpráva pro 2. zasedání Zastupitelstva města Varnsdorf, které se koná dne 28. listopadu 2018 Zpráva pro 2. zasedání Zastupitelstva města Varnsdorf, které se koná dne 28. listopadu 2018 4.01 Rozpočtové provizorium na rok 2019 Předkládá: Ing. Dr. Vlasta Hnilicová vedoucí ekonomického odboru Odůvodnění:

Více

Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0012/2017

Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0012/2017 Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0012/2017 rozpočtový doklad č. KUZLP00YJUUQ název RO: stručný popis: ZZK/0012/2017 - Závěrečný účet a účetní závěrka ského kraje za rok 2016 - rozpočtové opatření Úprava

Více

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2017 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20 21 22 Schválený rozpočet příjmů Libereckého kraje na rok 2017 Schválený rozpočet výdajů Libereckého

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje a Kancelář úřadu V Písku dne: 12. 01. 2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29. 01. 2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení dokladů o finančním krytí projektu do

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 V Písku dne: 05.10.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne 24.4.2017 -Rozpočtová změna 99/17 důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický

Více

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: ,

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: , Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTYSE VRCHOTOVY JANOVICE ZA ROK 2016 podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. ve

Více

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření Schváleno ZM dne 16. 4. 2015 č. usn. 2015/4/120 Město Štětí Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření V rámci II. rozpočtového opatření jsou navrhovány úpravy vyplývající z vyúčtování medií, z upřesněných

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ROZBOR HOSPODAŘENÍ

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ROZBOR HOSPODAŘENÍ MĚSTO PÍSEK ZÁVĚREČNÝ ÚČET ROZBOR HOSPODAŘENÍ města Písek za rok 2013 Název a sídlo organizace: MĚSTO PÍSEK VELKÉ NÁMĚSTÍ 114 397 19 PÍSEK Právnická osoba Územně samosprávný celek - zřízená na základě

Více

L i b e r e c k ý k r a j

L i b e r e c k ý k r a j L i b e r e c k ý k r a j Z á v ě r e č n ý ú č e t z a r o k 2 0 1 3 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Schválený rozpočet příjmů

Více

Zpráva o plnění rozpočtu města Uherské Hradiště za první čtvrtletí 2016

Zpráva o plnění rozpočtu města Uherské Hradiště za první čtvrtletí 2016 Zpráva o plnění rozpočtu města Uherské Hradiště za první čtvrtletí 2016 Rozpočet města na letošní rok byl schválen Usnesením zastupitelstva města č. 100/8/Z/2015 ze dne 07.12.2015 jako deficitní s tím,

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne 11.9.2017 -Rozpočtová změna 406/17 poskytovatel: Ministerstvo kultury důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu

Více

ROZPOČET MĚSTA MEZIBOŘÍ na rok 2015

ROZPOČET MĚSTA MEZIBOŘÍ na rok 2015 ROZPOČET MĚSTA MEZIBOŘÍ na rok 2015 (v Kč) PŘÍJMY CELKEM % 66 459 500 podíl z toho: 1 daňové příjmy 74% 49 060 000 2 nedaňové příjmy 2% 1 132 000 4 transfery - státní rozpočet - běžné výdaje 4% 2 385 500

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 20.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje objektů bývalých Otavských kasáren společnosti Seniorský

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Ústecký kraj Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Do zasedání ZÚK Bod programu: 10.1 16. zasedání zastupitelstva konané dne 10. 12. 2018 Věc: Rozpočtová opatření Ústeckého kraje č. 15 RÚK, ZÚK/2018

Více

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Rozpočet Ústeckého kraje na rok 2016 byl schválen jako přebytkový v celkovém objemu 13 646 484 tis. Kč, z toho kapitálové výdaje 636 130 tis. Kč. Přebytek rozpočtu

Více

153/8R/19 Rozpočtové opatření FO dotace pro městské obvody. 155/8R/19 Rozpočtová opatření FO dotace pro městské obvody z investiční rezervy MmÚ

153/8R/19 Rozpočtové opatření FO dotace pro městské obvody. 155/8R/19 Rozpočtová opatření FO dotace pro městské obvody z investiční rezervy MmÚ Rozpočtová opatření přijatá Radou města Ústí nad Labem dne 25. 2. 2019 ------------------------------------------------------------------------------------- 153/8R/19 Rozpočtové opatření FO dotace pro

Více

Pravidla hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem Písek

Pravidla hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem Písek Příloha č. 1 Pravidla hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem Písek I. Rozsah působnosti 1. Pravidla upravují stanovení závazných ukazatelů, jejich plnění a vyhodnocení v rámci rozborů hospodaření

Více

NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011

NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011 NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2011 byl sestaven na základě platné legislativy ČR, v souladu s rozpočtovým výhledem na období 2011 2015, s Rozpočtovými

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I. Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 176 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s rozpočtovými opatřeními městské části Praha

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 203 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 203 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 203 ze dne 28.03.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne č.j.: 781/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 713 ze dne 13.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 18.12. 2018 1) Zastupitelstvo Obce Borová Lada schvaluje rozpočet obce pro rok 2019 v souladu s návrhem, který je přílohou usnesení s tím,

Více

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 21.09.2016 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12.

Více

Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne Rozpočet města úprava č. 8

Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne Rozpočet města úprava č. 8 Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne 25. 9. 2013 Rozpočet města 2013 - úprava č. 8 Předkládá: Ing. Josef Pátek - starosta Zpracoval: Ing. Karel Majer ved. odboru FaP Příjmy Daňové příjmy DPPO za obce

Více

Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz

Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTYSE VRCHOTOVY JANOVICE ZA ROK 2013 podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. ve

Více

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013 Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral Nepřítomni: Slavík - rezignace Hosté: Peitlová, Frenštátská, Vinklerová Zapisovatel:

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I. č.j.: 749/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 685 ze dne 26.09.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 21.9.215 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.215 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města v 1. pololetí roku 215

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE 3. 3 MĚSTO ČELÁKOVICE Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 30. 11. 2018 Podkladový materiál předkládá Ing. Josef Pátek - starosta Podkladový materiál zpracoval/a Ing. Karel Majer vedoucí OFaP

Více

25/ Rada města bere na vědomí zápis z jednání stavební komise ze dne

25/ Rada města bere na vědomí zápis z jednání stavební komise ze dne U S N E S E N Í z 25. mimořádného zasedání Rady města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 27. listopadu 2013 25/866-2013 Rada města bere na vědomí zápis z jednání stavební komise ze dne 25.11.2013

Více

Komentář k III. rozpočtovému opatření k

Komentář k III. rozpočtovému opatření k Město Štětí Komentář k III. rozpočtovému opatření k 24. 6. 2010 Ke III. rozpočtovému opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde dochází ke změnám, a dále

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb. Odbor správy majetku Písek 08.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb. NÁVRH

Více

Obec Dětmarovice Rozpočet obce Dětmarovice - rok 2015

Obec Dětmarovice Rozpočet obce Dětmarovice - rok 2015 Obec Dětmarovice Rozpočet obce Dětmarovice - rok 2015 P Ř Í J M Y (v tis. Kč) A) Daňové příjmy a poplatky položka 1111 Daň z příjmů fyz.osob závislá činnost 2015 8 600 1112 Daň z příjmů fyz.osob z podnikání

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2016

Rozpočtové opatření č. 1/2016 Rozpočtové opatření č. 1/2016 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních vztazích k jiným rozpočtům povinná rozpočtová opatření: - příspěvek ze státního rozpočtu

Více

1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 30.01.2018 Bod pořadu jednání: 37. Název : Důvod předložení: Zpracoval: Projekt Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje uměleckoprůmyslové SUPŠS

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

Zastupitelstvo města Čelákovice

Zastupitelstvo města Čelákovice Zastupitelstvo města Čelákovice Tisk číslo: 3. 2 Datum konání zastupitelstva města 6. 8. 2014 Název tisku Rozpočet města 2014 úprava č. 7 Zpracovatel: Ing. Karel Majer ved. odboru FaP Předkladatel: Ing.

Více

PAR POL ORJ PŘÍJMY (v tis. Kč) rozpočet rozpočtové opatření Ostatní investiční přijaté transfery ze stát. rozpočtu

PAR POL ORJ PŘÍJMY (v tis. Kč) rozpočet rozpočtové opatření Ostatní investiční přijaté transfery ze stát. rozpočtu Důvodová zpráva: ODBOR ŘÍZENÍ PROJEKTŮ A INVESTIC PAR POL ORJ PŘÍJMY (v tis. Kč) rozpočtové 4216 210 Ostatní investiční přijaté transfery ze stát. rozpočtu 34 000,0 + 6 168,4 40 168,4 PAR ORJ VÝDAJE (v

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 11/2 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Rada města České Budějovice dne č. usnesení 1073/2019

Rada města České Budějovice dne č. usnesení 1073/2019 SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 99 AŽ 112 V ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE NA ROK 2019 Rada města České Budějovice dne 19.08.2019 č. usnesení 1073/2019 Rozpočtové opatření číslo 99 Zapojení

Více