Seznam příloh. Příloha č. 6 Fotografie města Boskovice a jeho okolí V

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Seznam příloh. Příloha č. 6 Fotografie města Boskovice a jeho okolí V"

Transkript

1 PŘÍLOHY

2 Seznam příloh Příloha č. 1 - Terénní výzkum (Rozhovor se starosty a s místními obyvateli obcí) Příloha č. 2 Fotografie města Boskovice I Příloha č. 3 Fotografie města Boskovice a jeho okolí II Příloha č. 4 Fotografie města Boskovice a jeho okolí III Příloha č. 5 Fotografie města Boskovice a jeho okolí IV Příloha č. 6 Fotografie města Boskovice a jeho okolí V Příloha č. 7 Fotografie obce Benešov I Příloha č. 8 Fotografie obce Benešov II Příloha č. 9 Fotografie obce Chrudichromy Příloha č. 10 Fotografie městyse Knínice u Boskovic I Příloha č. 11 Fotografie městyse Knínice u Boskovic II Příloha č. 12 Fotografie obce Kořenec I Příloha č. 13 Fotografie obce Kořenec II Příloha č. 14 Fotografie obce Lhota Rapotina Příloha č. 15 Fotografie obce Ludíkov Příloha č. 16 Fotografie obce Okrouhlá Příloha č. 17 Fotografie obce Sudice Příloha č. 18 Fotografie obce Suchý Příloha č. 19 Fotografie obce Újezd u Boskovic Příloha č. 20 Fotografie obce Valchov Příloha č. 21 Fotografie obce Vážany Příloha č. 22 Fotografie obce Velenov Příloha č. 23 Fotografie obce Žďárná

3 Příloha č. 1 - Terénní výzkum (Rozhovor se starosty a s místními obyvateli obcí) TERÉNNÍ VÝZKUM ROZHOVOR SE STAROSTY A S MÍSTNÍMI OBYVATELI MIKROREGIONU BOSKOVICE V mém vlastním terénním výzkumu jsem se zaměřila hlavně na kvalitu života obyvatel mikroregionu. Rozhovor jsem dělala s obyvateli v každé obci mikroregionu. Věk obyvatel byl let. Tady jsou okruhy mého rozhovoru: 1. Spokojenost s občanskou vybaveností a službami v obci 2. Kvalita vzdělanosti v mikroregionu 3. Spokojenost s technickou vybaveností 4. Spokojenost s dopravní infrastrukturou a se spoji v mikroregionu 5. Dojížďka za prací a do škol 6. Možnost práce v obci 7. Spokojenost s kulturním životem v obci (tradice, místní zvyky) 8. Cestovní ruch v obci a v mikroregionu 9. Co obyvatelé obce v obci zcela postrádají a co by chtěli v obci změnit 10. Závislost obce na centrálním městě Boskovice

4 Příloha č. 2 Fotografie města Boskovice I Letecký snímek boskovické náměstí (zdroj: ) Letecký snímek průmyslová zóna (zdroj: ) Pohled na město z bývalé zámecké obory (foto: autor, 2006)

5 Příloha č. 3 Fotografie města Boskovice a jeho okolí II Arboretum Šmelcovna (foto: autor) Říčka Bělá (foto: autor) Pilské údolí (zdroj: Vodní dílo (zdroj: Westernové městečko (zdroj:

6 Příloha č. 4 Fotografie města Boskovice a jeho okolí III Sportovní areál Červená zahrada (foto: autor) Letní kino (foto: autor) Zřícenina hradu (foto: autor) Zámek (foto: autor) Zámecký skleník a památný strom Jinan dvoulaločný (zdroj:

7 Příloha č. 5 Fotografie města Boskovice a jeho okolí IV Židovská brána (foto: autor) Zákoutí Židovské čtvrti (foto: autor) Židovská čtvrť (foto: autor) Synagoga Maior (zdroj: Židovský hřbitov (zdroj:

8 Příloha č. 6 Fotografie města Boskovice a jeho okolí V Nová zástavba bytových domů Na Chmelnici (foto: autor) Nová zástavba rodinných domů Lipová ulice (foto: autor)

9 Příloha č. 7 Fotografie obce Benešov I Pohled na obec Benešov z kostelní věže (zdroj: Obecní úřad (foto: autor) Zdravotní středisko (foto: autor) Základní a Mateřská škola Benešov (foto: autor) Zástavba v obci (foto: autor)

10 Příloha č. 8 Fotografie obce Benešov II Kostel Povýšení sv. kříže (foto: autor) Radiolokační stanice Skalky (zdroj: Přírodní rezervace Pavlovské mokřady (zdroj: Nová zástavba rodinných domů v obci (foto: autor)

11 Příloha č. 9 Fotografie obce Chrudichromy Panorama obce (zdroj: Zvonice Věrozvěstů sv. Cyrila a Metoděje (foto: autor) Zástavba v obci (foto: autor) Autokros v Chrudichromech (zdroj:

12 Příloha č. 10 Fotografie městyse Knínice u Boskovic I Letecký snímek Knínic (zdroj: Budova obecního úřadu v Knínicích (foto: autor) Základní škola Knínice (foto: autor) Mateřská škola (foto: autor) Kostel sv. Marka v Knínicích (foto: autor)

13 Příloha č. 11 Fotografie městyse Knínice u Boskovic II Rybník v obci (zdroj: Zástavba v obci (foto: autor)

14 Příloha č. 12 Fotografie obce Kořenec I Panorama obce (zdroj: Obecní úřad obce Kořenec (foto:autor) Mateřská škola (foto: autor) Kaple Panny Marie Fatimské (foto: autor) Pomník věnovaný obětem 1. sv. války (foto: autor)

15 Příloha č. 13 Fotografie obce Kořenec II Muzeum obce Kořenec (foto: autor) Větrný mlýn ( Golfové hřiště na Kořenci (zdroj: Původní zástavba v obci (foto: autor) Nová zástavba v obci (foto: autor)

16 Příloha č. 14 Fotografie obce Lhota Rapotina Letecký snímek obce ( Budova obecního úřadu (foto: autor) Kostel sv. Vavřince (foto: autor) Původní zástavba v obci (foto: autor) Nová zástavba v obci (foto: autor) Letecký snímek kamenolomu Lhoty Rapotiny (zdroj:

17 Příloha č. 15 Fotografie obce Ludíkov Panorama obce (zdroj: Obecní úřad (foto: autor) Místní knihovna (foto: autor) Kaple sv. Cyrila a Metoděje (foto: autor) Nová zástavba v obci (foto: autor) Rybník v obci (zdroj:

18 Příloha č. 16 Fotografie obce Okrouhlá Panorama obce ( Obecní úřad (foto: autor) Mateřská škola (foto: autor) Původní zástavba v obci (foto: autor) Nová zástavba v obci (foto: autor) Zvonice v obci (foto: autor)

19 Příloha č. 17 Fotografie obce Sudice Obecní úřad (foto: autor) Původní zástavba v obci (foto: autor) Sudický Dvůr (zdroj: Zvonice (foto: autor) Nová zástavba v obci (foto: autor)

20 Příloha č. 18 Fotografie obce Suchý Letecký snímek obce (zdroj: Letecký snímek chatové oblasti (zdroj: Rybník Suchý (zdroj: Obecní úřad (foto: autor) Mateřská škola (foto: autor)

21 Příloha č. 19 Fotografie obce Újezd u Boskovic Náves (zdroj: Obecní úřad (foto: autor) Koupaliště obce (

22 Příloha č. 20 Fotografie obce Valchov Panorama obce ( Obecní úřad (foto: autor) Výletiště ( Základní škola Třída (zdroj: Mateřská škola (foto: autor) Kaple sv. Pavla a Petra (foto: autor)

23 Příloha č. 21 Fotografie obce Vážany Panorama obce (zdroj: Budova obecního úřadu, místní knihovny, Kulturního domu a místní hospůdky (foto: autor) Kostel Zvěstování Panny Marie (foto: autor) Zástavba v obci (foto: autor)

24 Příloha č. 22 Fotografie obce Velenov Letecký snímek obce (zdroj: Obecní úřad (foto: autor) Pohled na obec od zvonice (foto: autor) Zástavba v obci Dětské hřiště (zdroj: Zvonice (foto: autor) (foto: autor)

25 Příloha č. 23 Fotografie obce Žďárná Pohled na obec při příjezdu od Boskovic (foto: autor) Obecní úřad (foto: autor) Základní škola třída a Mateřská škola (foto: autor) Kostel sv. Bartoloměje (foto: autor)

26

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,, Drahanská vrchovina a moravský kras VE DNE CH 31.5. 3.6.2012

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,, Drahanská vrchovina a moravský kras VE DNE CH 31.5. 3.6.2012 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,, Drahanská vrchovina a moravský kras VE DNE CH 31.5. 3.6.2012 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku (silnice, trek, MTB) Ubytování: 3 noci s polopenzí v RZ Protivanov (3-5

Více

Cesta napříč regionem

Cesta napříč regionem Autor: Mgr. Marcela Langerová Karty míst Moravskotřebovska a jevíčska 1 Třebařov První písemná zmínka je z roku 1267. Kostel Nejsvětější Trojice Boží muka Sousoší Nejsvětější Trojice http://www.trebarov.cz/images/morfeoshow/

Více

1 Baliny NKP_zvonice 2 Blízkov 3 Bory 4 Březejc 5 Březí turistická trasa NKP_kaple sv. Jana Nepomuckého významný vyhlídkový bod - Dědkovská hora významný vyhlídkový bod - pohled z Pekepských skal NKP_kostel

Více

příloha č.1 - Seznam památkově chráněných objektů Bartošovice v Orlických horách k.ú. Bartošovice v O.h. k.ú. Neratov v O.h. k.ú.

příloha č.1 - Seznam památkově chráněných objektů Bartošovice v Orlických horách k.ú. Bartošovice v O.h. k.ú. Neratov v O.h. k.ú. ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY ORP RYCHNOV NAD KNĚŽNOU aktualizace 2014 1 příloha č.1 - Seznam památkově chráněných objektů Bartošovice v Orlických horách k.ú. Bartošovice v O.h. 21099/6-2214 kostel sv. Maří

Více

Cyklostezky PRÒKAZ ÚâASTNÍKA www.politavi.cz www.facebook.com/politavi

Cyklostezky PRÒKAZ ÚâASTNÍKA www.politavi.cz www.facebook.com/politavi Cyklostezky PRÒKAZ ÚâASTNÍKA Bošovice, Bučovice, Dambořice, Heršpice, Hodějice, Holubice, Hostěrádky-Rešov, Hrušky, Kojátky, Kobeřice u Brna, Křenovice, Křižanovice, Letonice, Lovčičky, Milešovice, Mouřínov,

Více

POUTNÍ MÍSTO PANNY MARIE VE SKÁLE

POUTNÍ MÍSTO PANNY MARIE VE SKÁLE Městys Spálov Městys Spálov leží v oblasti přírodního parku Oderské vrchy na hranici krajů Moravskoslezského a Olomouckého. Z Ostravy i Olomouce se k nám dostanete pohodlně za necelou hodinku a rázem se

Více

Seznam příloh: Příloha č. 28 Německá průchozí dálnice

Seznam příloh: Příloha č. 28 Německá průchozí dálnice PŘÍLOHY Seznam příloh: Příloha č. 1 Dotazník pro obyvatele mikroregionu Jevíčka Příloha č. 2 Dotazník pro turisty v regionu Jevíčko Příloha č. 3 Dotazník pro obyvatele obcí Cetkovice, Uhřice, Úsobrno a

Více

Veřejná zeleň ve městě Liberci

Veřejná zeleň ve městě Liberci Veřejná zeleň ve městě Liberci Město Liberec má, na rozdíl od jiných měst podobné velikosti, atypickou strukturu systému zeleně. Tato skutečnost je dána zejména urbanistickým členěním zástavby, kdy v jiných

Více

STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ REGIONU Boskovicko +

STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ REGIONU Boskovicko + STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ REGIONU Boskovicko + Váš názor nás zajímá! Dovolujeme si Vás oslovit jako obyvatele území našeho mikroregionu, pro který se snažíme na období 2014 2020 získat finanční prostředky

Více

Příloha č. 10 Seznam kulturních památek vedených v Ústředním seznamu kulturních památek České republiky na území MAS Havlíčkův kraj

Příloha č. 10 Seznam kulturních památek vedených v Ústředním seznamu kulturních památek České republiky na území MAS Havlíčkův kraj Příloha č. 10 Seznam kulturních památek vedených v Ústředním seznamu kulturních památek České republiky na území MAS Havlíčkův kraj Obec Kulturní památky Umístění (místní část) Rejstříkové číslo Bohdalov

Více

Program obnovy venkova Libereckého kraje Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů Oddělení řízení grantových schémat KÚ LK 9.4.

Program obnovy venkova Libereckého kraje Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů Oddělení řízení grantových schémat KÚ LK 9.4. Libereckého kraje Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů Oddělení řízení grantových schémat KÚ LK 9.4.2009 V rámci Programu obnovy venkova je možné podat žádost o dotaci z: Grantového fondu program

Více

Pohár Drahanské vrchoviny MTB 2012 Merida Delikomat BrouCzech Cup

Pohár Drahanské vrchoviny MTB 2012 Merida Delikomat BrouCzech Cup Pohár Drahanské vrchoviny MTB 2012 Merida Delikomat BrouCzech Cup Mediálními partnery jsou regionální tisková periodika: Blanenský DENÍK a ZRCADLO MERIDA DELIKOMAT BrouCZECH CUP, POHÁR DRAHANSKÉ VRCHOVINY

Více

Historické památky. 4 kapličky Marie Sněžné Přešťovice 3 domy (selské baroko) Přešťovice

Historické památky. 4 kapličky Marie Sněžné Přešťovice 3 domy (selské baroko) Přešťovice Historické památky Objekt 4 kapličky Marie Sněžné 3 domy (selské baroko) keltské pohřebiště 2 kapličky Skály kaplička Jana Nepuckého Kuřimany 6 kapliček židovský hřbitov 3 Boží muka lidová architektura

Více

Výlety po Hradecku HK->ORLICE->SVINARY->BLEŠNO->KRŇOVICE->TŘEBECHOVICE. cenová relace 95-300 Kč. cenová relace 35-150 Kč

Výlety po Hradecku HK->ORLICE->SVINARY->BLEŠNO->KRŇOVICE->TŘEBECHOVICE. cenová relace 95-300 Kč. cenová relace 35-150 Kč Výlety po Hradecku Varianta A HK->ORLICE->SVINARY->BLEŠNO->KRŇOVICE->TŘEBECHOVICE - náročnost: nenáročná - stravování: Třebechovice pod Orebem Restaurace Černý kůň Restaurace u Kocoura (Masarykovo nám.

Více

VÝSLEDKY ANKETY VYUŽITÍ ZÁMKU

VÝSLEDKY ANKETY VYUŽITÍ ZÁMKU VÝSLEDKY ANKETY Rádi bychom poděkovali vám všem, kteří jste se zapojili do ankety týkající se záměrů městyse a využití zámku. Výsledky ankety nás v mnohém překvapily a byly velmi důležité pro sestavování

Více

Částky poskytnutých dotací

Částky poskytnutých dotací 64% kultura,sport,cestovní ruch bydlení,občanská vybavenost ochrana a údržba historických ochrana obyvatelstva činnost úřadu 4% 19% 1% 7% 0% 2% 3% zdravotnictví,sociální oblast vč. prevence kriminality

Více

1. Mapa Vlašimska a okolí.

1. Mapa Vlašimska a okolí. Obrazová příloha 1. Mapa Vlašimska a okolí. 2. František Kupka (1848): Blaničtí rytíři (dřevoryt). 3. Julius Mařák (1882): Blaník olejomalba z prezidentské lóže Národního divadla v Praze. 4. Zápisník okrašlovacího

Více

Památky a tradice - jak na to v praxi?

Památky a tradice - jak na to v praxi? MAS -Partnerství Moštěnka Mikroregion Moštěnka Mikroregion Holešovsko Vzájemná spolupráce ve všech oblastech Zámek Dřevohostice Renesanční vodní zámek ze 16.století Do konce 19.stol -hodnotná botanická

Více

MĚSTYS CERHENICE AKČNÍ PLÁN INVESTIC OBCE. (Zásobník projektů pro období 2008-2015) MĚSTYS CERHENICE

MĚSTYS CERHENICE AKČNÍ PLÁN INVESTIC OBCE. (Zásobník projektů pro období 2008-2015) MĚSTYS CERHENICE MĚSTYS CERHENICE AKČNÍ PLÁN INVESTIC OBCE (Zásobník projektů pro období 2008-2015) : MĚSTYS CERHENICE Zpracoval: PhDr. Marek Semerád starosta městyse Schválil: Zastupitelstvo městyse Cerhenice, dne 30.

Více

PRACOVNÍ LIST K TRASE Č. 1

PRACOVNÍ LIST K TRASE Č. 1 1 PRACOVNÍ LIST K TRASE Č. 1 Kietrz Třebom Sudice Pietraszyn Krzanowice Chuchelná Strahovice Rohov Ściborzyce Wielkie Kietrz Délka trasy: 39.1 km VYPRACOVAL/A (Jméno a příjmení) KONTAKT (e-mail, telefonní

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_135 Datum: 5.4.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_135 Datum: 5.4. Anotace: Valticko lednický areál a Pálava jako turistický region specifika, kulturní památky, využitelnost z hlediska turistického ruchu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou

Více

6. část - práce ve městě

6. část - práce ve městě Přílohy kroniky 2017 6. část - práce ve městě Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( prosinec 2017 ) 6. část - Strana 1 / celkem stran 26 Rekonstrukce rybníka u hlavní silnice (12/16 3/17) Přílohu

Více

Léto na Bechyňce. Tábor. 1 h 5 min. Jordán. žst. Tábor. Želez. most Bechyňská brána, Kotnov Švehlův most z. Horky u Tábora Zoo Tábor Rozhledna Hýlačka

Léto na Bechyňce. Tábor. 1 h 5 min. Jordán. žst. Tábor. Želez. most Bechyňská brána, Kotnov Švehlův most z. Horky u Tábora Zoo Tábor Rozhledna Hýlačka Železniční trať Tábor-Bechyně a její okolí Sepekov Dům Františka Křižíka Stádlecký řetěz. most Dobronice u Bechyně Dobronice u B. Skalní tunel pro pěší Příběnice a Příběničky Stádlec 4,4 km 1 h 17 min

Více

Přehled rozdělení dotací

Přehled rozdělení dotací MAS Partnerství venkova Přehled rozdělení dotací v rámci realizace SPL v letech 2009 až 2014 Základní údaje Na projekty SPL rozděleno celkem: 33 636 680 Kč Z toho podle typu žadatele: Podrobněji: Celkové

Více

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE Kde nás najdete BOSKOVICKO a MORAVSKÝ KRAS Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou

Více

SEZNAM MAPOVÝCH ZNAČEK MAPY SM5

SEZNAM MAPOVÝCH ZNAČEK MAPY SM5 SEZNAM MAPOVÝCH ZNAČEK MAPY SM5 MAPOVÉ ZNAČKY KATASTRÁLNÍ SLOŽKY Mapová značka Předmět Poznámka BODY BODOVÝCH POLÍ HRANICE PARCEL Bod polohového bodového pole (včetně přidruženého bodu) Bod tíhového bodového

Více

Záměry obcí na období 2014-2020

Záměry obcí na období 2014-2020 Pořadové číslo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Žadatel Obec Hamry (CHR) Záměry obcí na období 2014-2020 Projekt Oprava místních komunikací Oprava veřejného osvětlení Zateplení ZŠ Rekonstrukce dětského hřiště Rekonstrukce

Více

E 67 SBÍRKA MATRIK OKRES BLANSKO MORAVSKÝ ZEMSKÝ ARCHIV V BRNĚ. Inventář. Číslo evidenčního listu NAD: 253. Evidenční číslo pomůcky: 3368

E 67 SBÍRKA MATRIK OKRES BLANSKO MORAVSKÝ ZEMSKÝ ARCHIV V BRNĚ. Inventář. Číslo evidenčního listu NAD: 253. Evidenční číslo pomůcky: 3368 MORAVSKÝ ZEMSKÝ ARCHIV V BRNĚ E 67 SBÍRKA MATRIK OKRES BLANSKO 1579-1950 Inventář Číslo evidenčního listu NAD: 253 Evidenční číslo pomůcky: 3368 Dr. Mojmír Švábenský Brno, 1982 Doplnila a revidovala Mgr.

Více

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE Kde nás najdete BOSKOVICKO a MORAVSKÝ KRAS Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou

Více

Přehled památek EHD. Arboretum Střední lesnické školy Hranice Jurikova 588, Hranice, Olomoucký kraj Památka je přístupná zdarma 15.9.

Přehled památek EHD. Arboretum Střední lesnické školy Hranice Jurikova 588, Hranice, Olomoucký kraj Památka je přístupná zdarma 15.9. Arboretum Střední lesnické školy Hranice Jurikova 588, Hranice, Olomoucký kraj Bývalá zámecká konírna Lipník nad Bečvou Bratrská 358, Lipník nad Bečvou, Olomoucký kraj V době od 10 do 16 hodin budou zaměstnanci

Více

SEZNAM PŘÍLOH P 1 Lokalizační předpoklady P 2 Fotodokumentace P3 Mapa s vyznačením cyklostezky Oslavany Ivančice

SEZNAM PŘÍLOH P 1 Lokalizační předpoklady P 2 Fotodokumentace P3 Mapa s vyznačením cyklostezky Oslavany Ivančice SEZNAM PŘÍLOH P 1 Lokalizační předpoklady Tab. č. 1 Nemovité kulturní památky mikroregionu Ivančicko P 2 Fotodokumentace Obr. č. 1 Údolí řeky Jihlavy v přírodním parku Střední Obr. č. 2 Údolí řeky Oslavy

Více

Naučná stezka - 14 zastavení na Praze 14

Naučná stezka - 14 zastavení na Praze 14 Zastavení první... Hloubětín Na místě Hloubětína žili lidé již v 10. století. Jméno obce historické prameny spojují s postavou vladyky Hlupoty. Dnešní podobu získal Hloubětín až v roce 1907. K Praze byl

Více

KALENDÁŘ TRADIČNÍCH AKCÍ

KALENDÁŘ TRADIČNÍCH AKCÍ KALENDÁŘ TRADIČNÍCH AKCÍ 2019 www.regionboskovicko.cz MIKROREGION BOSKOVICKO AKCE 2019 6. dubna BOSKOVICE Zahájení turistické sezóny aneb Putování s Velenem 1. května BOSKOVICE Boskovické běhy a Turisté

Více

HOSTINNÉ. Trasa č. 3 Okolo Hostinného. 6,5 km Hostinné Poštovní Dvůr Hostinné. Trasa:

HOSTINNÉ. Trasa č. 3 Okolo Hostinného. 6,5 km Hostinné Poštovní Dvůr Hostinné. Trasa: HOSTINNÉ Trasa č. 3 Okolo Hostinného Trasa: Značení KČT: Občerstvení: Poznámky: 6,5 km Hostinné Poštovní Dvůr Hostinné (značeny počáteční 2 km) v letních měsících u splavu při dešti jsou stezky kluzké

Více

REVITALIZACE NÁVSI V DOLNÍ KRUPÉ

REVITALIZACE NÁVSI V DOLNÍ KRUPÉ REVITALIZACE NÁVSI V DOLNÍ KRUPÉ JANA ROTREKLOVÁ 2.ROČNÍK MSP FA ČVUT V PRAZE ATU ATELIÉR GIRSA ÚSTAV PAMÁTKOVÉ PÉČE VEDOUCÍ PRÁCE: PROF. ING. ARCH. AKAD. ARCH. VÁCLAV GIRSA ASISTENTI: ING, ARCH. TOMÁŠ

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Běh nejmenších

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Běh nejmenších BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Běh nejmenších Zúčastněte se VIII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Přijďte běhat, fandit, bavit se! Cílovou skupinou jsou děti

Více

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice Obec Příšovice Místní program obnovy vesnice Strana 1 z 1 Místní plán obnovy vesnice v Příšovicích se skládá z následujících akcí v průběhu let 2013 až 2017 a dále Akce osvětové, kulturní a společenské

Více

Chřiby, 11.4.2015. Přejezd autobusu : dále po 432, doleva 50 Buchlovice odb. Zlechov Tupesy Velehrad

Chřiby, 11.4.2015. Přejezd autobusu : dále po 432, doleva 50 Buchlovice odb. Zlechov Tupesy Velehrad Chřiby, 11.4.2015 Trasa autobusu: Ostrava D1 exit 298 Lipník - 47 Přerov - 55 Říkovice - D1 exit 258 Kroměříž 367 Kroměříž kruh. objezd nám. Míru 1.výjezd 432 Važany Šelešovice Zdounky Roští n Přejezd

Více

CZ.1.07/1.1.02/03.0064

CZ.1.07/1.1.02/03.0064 Materiál pro domácí VY_14_Prv3E_3 přípravu žáků: Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovativní metody v prvouce, vlastivědě a zeměpisu Registrační číslo

Více

Park Háječek (historická rešerše vypracoval Magistrát města České Budějovice, odbor památkové péče, Ing. Miroslav Fink)

Park Háječek (historická rešerše vypracoval Magistrát města České Budějovice, odbor památkové péče, Ing. Miroslav Fink) Park Háječek (historická rešerše vypracoval Magistrát města České Budějovice, odbor památkové péče, Ing. Miroslav Fink) Původně se v místě dnešního parku Háječek a Krumlovských alejí rozprostíral Krumlovský

Více

Výstupy názorového průzkumu a veřejného jednání Starý Plzenec

Výstupy názorového průzkumu a veřejného jednání Starý Plzenec Výstupy názorového průzkumu a veřejného jednání Starý Plzenec 5.. 016 Názorový průzkum Leden 016 (4.1. 9.1.) Osloveny všechny domácnosti ve městěstarý Plzenec-do každédomácnosti 1 tištěný dotazník, on-line

Více

Přehled památek EHD. Evangelický kostel - Hranice Šromotovo nám. 5/791, Hranice, Olomoucký kraj Otevřeno zdarma v rámci EHD: od 9:00 do 16:00.

Přehled památek EHD. Evangelický kostel - Hranice Šromotovo nám. 5/791, Hranice, Olomoucký kraj Otevřeno zdarma v rámci EHD: od 9:00 do 16:00. Arboretum Střední lesnické školy Hranice Jurikova 588, Hranice, Olomoucký kraj 109 od 9:00 do 17:00 Barokní kašny - Uničov Masarykovo nám 28, Uničov, Olomoucký kraj 39 od 9:00 do 17:00 Barokní kašny jsou

Více

A) Textové přílohy Příloha č. 1.: Seznam obcí podle data nejstarších doložených listin, které dokládají rok jejich založení.

A) Textové přílohy Příloha č. 1.: Seznam obcí podle data nejstarších doložených listin, které dokládají rok jejich založení. A) Textové přílohy Příloha č. 1.: Seznam obcí podle data nejstarších doložených listin, které dokládají rok jejich založení. In: Muzeum Kořence. Příloha č. 2.: Ukázka dvou kořeneckých tanečních písní.

Více

Výsledky dotazníkového šetření k Integrované strategii 2014 2020 pro území MAS Valašsko Horní Vsacko Počet obcí: 8 Celkový počet odpovědí: 420

Výsledky dotazníkového šetření k Integrované strategii 2014 2020 pro území MAS Valašsko Horní Vsacko Počet obcí: 8 Celkový počet odpovědí: 420 Výsledky dotazníkového šetření k Integrované strategii 2014 2020 pro území MAS Valašsko Horní Vsacko Počet obcí: 8 Celkový počet odpovědí: 420 1. Název obce Vašeho bydliště: Velké Karlovice 65 15% Karolinka

Více

Marketing atraktivit Marketing dlouhodobě udržitelného rozvoje Marketing ubytovacích služeb. Marketing cestovních kanceláří

Marketing atraktivit Marketing dlouhodobě udržitelného rozvoje Marketing ubytovacích služeb. Marketing cestovních kanceláří Marketing atraktivit Vybrané aplikace marketingu cestovního ruchu: Marketing atraktivit Marketing destinací Marketing dlouhodobě udržitelného rozvoje Marketing ubytovacích služeb Marketing lodní a letecká

Více

www.regionboskovicko.cz www.boskovice.cz ZAJÍMAVOSTI TIPY NA VÝLETY ATRAKTIVITY UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ VÝBĚR Z AKCÍ 2015 KONTAKTY

www.regionboskovicko.cz www.boskovice.cz ZAJÍMAVOSTI TIPY NA VÝLETY ATRAKTIVITY UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ VÝBĚR Z AKCÍ 2015 KONTAKTY VYDALO MĚSTO BOSKOVICE PRO TURISTICKOU SEZONU 2015 ZAJÍMAVOSTI TIPY NA VÝLETY ATRAKTIVITY UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ VÝBĚR Z AKCÍ 2015 KONTAKTY www.regionboskovicko.cz www.boskovice.cz ZÁMEK BOSKOVICE HOTEL

Více

HOSTIVICKÝ ULIČNÍK. Historický vývoj ulic a domů v Hostivici. Ulice U Zámecké zdi

HOSTIVICKÝ ULIČNÍK. Historický vývoj ulic a domů v Hostivici. Ulice U Zámecké zdi HOSTIVICKÝ ULIČNÍK Historický vývoj ulic a domů v Hostivici Ulice U Zámecké zdi Hostivice, leden 2009 Ulice U Zámecké zdi 2 UPOZORNĚNÍ Tento dokument je součástí díla Hostivický uličník, které obsahuje

Více

5. část - červenec až říjen

5. část - červenec až říjen Přílohy kroniky 2012 5. část - červenec až říjen Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( listopad 2012 ) 5. část - Strana 1 / celkem stran 33 Úmrtí nejstarší žijící občanky Krásného Údolí ( fotografie

Více

ORP Aš Karlovarský kraj

ORP Aš Karlovarský kraj Přírodní pozoruhodnosti 1 20 Historické městské soubory Historické vesnické soubory Zámky 1 15 Hrady, tvrze, zříceniny 1 40 Křesťanské sakrální památky 1 15 Technické památky Muzea, galerie 1 10 Lázeňská

Více

Dub u Kvítkovického rybníka

Dub u Kvítkovického rybníka LIST 1 Dub u Kvítkovického rybníka Strom roste na S okraji vzdušné strany hráze Kvítkovického rybníka, 1100 m SSV od středu obce Kvítkovice Kvítkovice u Lipí Kvítkovice Mapa 32-22-06 480 cm 32 m 250 let

Více

Tipy pro volný čas. Kultura Kina. Cinestar České Budějovice Tel.: 385 79 99 99

Tipy pro volný čas. Kultura Kina. Cinestar České Budějovice Tel.: 385 79 99 99 Tipy pro volný čas Kultura Kina Cinestar České Budějovice Tel.: 385 79 99 99 Vzdálenost: autem: 11km, 16min Souřadnice: 48 58'58.699"N 14 26'30.184"E http://cinestar.cz/ceske-budejovice/ Kino Kotva - ČB

Více

Městské muzeum Jevíčko

Městské muzeum Jevíčko Iveta Špičková, Zdena Vašíčková, Ivana Písková Pracovní list k vycházce 1/2 Městské muzeum Jevíčko Příloha č. 1: Městské muzeum Jevíčko (pracovní list k vycházce) 1. Městské muzeum v Jevíčku se nachází

Více

I. přidělení finančních prostředků z grantu NEMOVITÉ KULTURNÍ PAMÁTKY. Č. Budějovice

I. přidělení finančních prostředků z grantu NEMOVITÉ KULTURNÍ PAMÁTKY. Č. Budějovice I. přidělení finančních prostředků z grantu NEMOVITÉ KULTURNÍ PAMÁTKY okres České 1. Sdružení obyvatelů domu na domu čp. 1844/26 Husově třídě čp. 1844/26 Husova třída České Č. 2. Panu Ing. Miroslavu Holečkovi

Více

Tabulka č.1 : Seznam kulturně historických památek v obcích MAS Poličsko

Tabulka č.1 : Seznam kulturně historických památek v obcích MAS Poličsko PŘÍLOHY CESTOVNÍ RUCH Tabulka č.1 : Seznam kulturně historických památek v obcích MAS Poličsko OBEC Borová Březiny Bystré Hartmanice Jedlová Kamenec Korouhev Květná Nedvězí Oldříš Polička Pomezí Pustá

Více

8. PŘÍLOHA: ROZVOJOVÉ PRIORITY

8. PŘÍLOHA: ROZVOJOVÉ PRIORITY 8. PŘÍLOHA: ROZVOJOVÉ PRIORITY 8.1. Priorita 1 Technická a dopravní infrastruktura Název Obec Bukovník Oprava místních komunikací v katastrálním území Bukovník Rekonstrukce obecního vodovodu v Bukovníku

Více

Regenerace nemovitých kulturních památek v MPR Pardubice (období let )

Regenerace nemovitých kulturních památek v MPR Pardubice (období let ) 46077 / 6-4645 436 vodní mlýn automatický, se silem, tzv. Winternitzův Mezi mosty, Ležánka 31171 / 6-1937 kostel sv. Bartoloměje nám. Republiky 2011 516300 117000 176587 222713 2013 86250 16000 53000 17250

Více

VY_12_INOVACE_ČT_I/2.34

VY_12_INOVACE_ČT_I/2.34 Kód DUM: VY_12_INOVACE_ČT_I/2.34 Škola: Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace, Polenská 162 / 4, 588 12 Dobronín Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3541 Název projektu: Inovace

Více

Přehled památek EHD Arboretum Střední lesnické školy Evropský dům setkávání - tzv. Hranice Geschaderův dům - Šumperk Barokní kašny - Uničov

Přehled památek EHD Arboretum Střední lesnické školy Evropský dům setkávání - tzv. Hranice Geschaderův dům - Šumperk Barokní kašny - Uničov Arboretum Střední lesnické školy Hranice Jurikova 588, Hranice, Olomoucký kraj 109 od 9:00 do 17:00 Barokní kašny - Uničov Masarykovo nám 28, Uničov, Olomoucký kraj 39 od 9:00 do 17:00 Barokní kašny jsou

Více

3.3.21 OBCHODNĚ PRŮMYSLOVÉ PLOCHY (OPP)

3.3.21 OBCHODNĚ PRŮMYSLOVÉ PLOCHY (OPP) 3.3.21 OBCHODNĚ PRŮMYSLOVÉ PLOCHY (OPP) 3.3.21 OBCHODNĚ PRŮMYSLOVÉ PLOCHY (OPP) 1. Obchodně průmyslové plochy jsou polyfunkční území pracovních aktivit a vybavenosti určené pro umístění průmyslových staveb

Více

www.regionboskovicko.cz www.boskovice.cz ZAJÍMAVOSTI TIPY NA VÝLETY ATRAKTIVITY UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ VÝBĚR Z AKCÍ 2014 KONTAKTY

www.regionboskovicko.cz www.boskovice.cz ZAJÍMAVOSTI TIPY NA VÝLETY ATRAKTIVITY UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ VÝBĚR Z AKCÍ 2014 KONTAKTY VYDALO MĚSTO BOSKOVICE PRO TURISTICKOU SEZONU 2014 ZAJÍMAVOSTI TIPY NA VÝLETY ATRAKTIVITY UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ VÝBĚR Z AKCÍ 2014 KONTAKTY www.regionboskovicko.cz www.boskovice.cz str. 1 / Vítejte na Boskovicku

Více

podle sdělení provozovatele nejsou návštěvníci statisticky sledováni

podle sdělení provozovatele nejsou návštěvníci statisticky sledováni HAVLÍČKOBRODSKO Havlíčkův Brod - Galerie výtvarného umění 19 597 20 461 23 528 18 193 18 231 Havlíčkův Brod - Muzeum Vysočiny 11 022 12 101 16 613 11 996 13 143 Havlíčkův Brod - Vyhlídková věž kostela

Více

Vypište místa, kam chodíte rádi na procházku

Vypište místa, kam chodíte rádi na procházku Kristýna 476 Trojmezí 101 Horní náměstí 100 Městský park 72 Popova skála 61 Mokřady - povalový chodník 47 alej Lidická Zlatá Výšina 37 Loučná 36 Lužické hory - lesy v okoli Hrádku 31 Rokle Dolní Sedlo

Více

Projekt Křtiny a okolí Tematický celek- Infrastruktura Křtin

Projekt Křtiny a okolí Tematický celek- Infrastruktura Křtin Základní a Mateřská škola Křtiny Projekt Křtiny a okolí Tematický celek- Infrastruktura Křtin 2017/2018 Vedoucí skupiny: Veronika Hloušková Členové skupiny: Jana Skořinská, Eliška Zukalová, Pavlína Černohlávková

Více

Náměstí Karla IV., Brno-Líšeň Představení konceptu zadání, 1. října 2015

Náměstí Karla IV., Brno-Líšeň Představení konceptu zadání, 1. října 2015 Náměstí Karla IV., Brno-Líšeň Představení konceptu zadání, 1. října 2015 Robert Sedlák robert.sedlak@nap.cz Zadání pro rekonstrukci náměstí setkání s místními partnery plánovací setkání s veřejností anketa

Více

12. 9. 2007 Lukáš Beneš (kvarta) Barbora Jindrová (kvarta) Kateřina Jindrová (kvarta) Julie Machoňová (kvarta) Daniel Jančařík (prima) Filip Mašek

12. 9. 2007 Lukáš Beneš (kvarta) Barbora Jindrová (kvarta) Kateřina Jindrová (kvarta) Julie Machoňová (kvarta) Daniel Jančařík (prima) Filip Mašek Soukromé reálné gymnázium Přírodní škola, o.p.s. Upgrade internetových stránek www.ceska-kanada.info 12. 9. 2007 Lukáš Beneš (kvarta) Barbora Jindrová (kvarta) Kateřina Jindrová (kvarta) Julie Machoňová

Více

uhelný důl hlubinný, z toho jen: dědičná a těžní štola Hernych - ústí s portálem a štoly o hrob - náhrobky Johanna a Gustava

uhelný důl hlubinný, z toho jen: dědičná a těžní štola Hernych - ústí s portálem a štoly o hrob - náhrobky Johanna a Gustava 11318 / 4-5077 P Arnoltov Arnoltov čp.52 zájezdní hostinec Spiegel při silnici na rozcestí k Arnoltovu 15037 / 4-570 S Boučí Boučí tvrz - tvrziště, archeologické stopy při domě čp. 57 31672 / 4-562 S Březová

Více

Masarykova univerzita Ekonomicko-správní fakulta. Studijní obor: Regionální rozvoj a správa

Masarykova univerzita Ekonomicko-správní fakulta. Studijní obor: Regionální rozvoj a správa Masarykova univerzita Ekonomicko-správní fakulta Studijní obor: Regionální rozvoj a správa ANALÝZA NABÍDKY A POPTÁVKY CESTOVNÍHO RUCHU VE VYBRANÉM TURISTICKÉM REGIONU - BOSKOVICKO ANALYZE OF TOURIST TRADE

Více

ORP Bystřice nad Pernštejnem Kraj Vysočina

ORP Bystřice nad Pernštejnem Kraj Vysočina Historické městské soubory 1 20 Zámky 2 30 Hrady, tvrze, zříceniny 1 1 55 Křesťanské sakrální památky 2 30 Židovské památky Muzea, galerie 1 10 Jiné atraktivity cestovního ruchu 1 2 90 Turistická informační

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Dle rozdělovníku. 5. února 2018 MZP/2018/710/394 Ing. Páclová V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.:

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Dle rozdělovníku. 5. února 2018 MZP/2018/710/394 Ing. Páclová V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Dle rozdělovníku V Praze

Více

Přehled památek EHD Arboretum Střední lesnické školy Evropský dům setkávání - tzv. Hranice Geschaderův dům - Šumperk Barokní kašny - Uničov

Přehled památek EHD Arboretum Střední lesnické školy Evropský dům setkávání - tzv. Hranice Geschaderův dům - Šumperk Barokní kašny - Uničov Arboretum Střední lesnické školy Hranice Jurikova 588, Hranice, Olomoucký kraj 109 od 9:00 do 17:00 Barokní kašny - Uničov Masarykovo nám 28, Uničov, Olomoucký kraj 39 od 9:00 do 17:00 Barokní kašny jsou

Více

STRATEGICKÝ PLÁN MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO - BESKYDY AKČNÍ PLÁN

STRATEGICKÝ PLÁN MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO - BESKYDY AKČNÍ PLÁN STRATEGICKÝ PLÁN MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO - BESKYDY samostatná příloha AKČNÍ PLÁN 2008 Akční plán mikroregionu Frýdlantsko - Beskydy část A dle tématického zaměření projektů Problémový okruh SPOLEČNOST

Více

ČESKY. Okolo Sokolova PĚŠÍ VÝLETY OKOLO SOKOLOVA

ČESKY. Okolo Sokolova PĚŠÍ VÝLETY OKOLO SOKOLOVA ČESKY 9 Okolo Sokolova PĚŠÍ VÝLETY OKOLO SOKOLOVA 1 Pochoďáky Kolem průmyslových závodů se prosmýkneme do kou- Loketské zelné přírody kolečko opředené (12 km) pověstmi a bohaté na zážitky. Autobusem Z

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území městyse Lukavec zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Mapa 1: Celkové zobrazení okolních atraktivních měst kolem Chýnova

Mapa 1: Celkové zobrazení okolních atraktivních měst kolem Chýnova Obsah 1. Chýnov..2 1.Směr Pelhřimov... 2 2.Směr Kamenice nad Lipou... 4 3.Směr Milevsko... 7 4.Směr České Budějovice... 9 5. Atraktivní města tentokrát od Tábora... 13 5.1 Z Tábora na Týn... 13 5.2 Z Tábora

Více

HASIČSKÝ DEN SETKÁNÍ HASIČŮ, TECHNIKY A POŽÁRNÍCH AUTOMOBILŮ OD ZRODU HASIČSTVA V ČESKÝCH ZEMÍ BOSKOVICE - MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 16.

HASIČSKÝ DEN SETKÁNÍ HASIČŮ, TECHNIKY A POŽÁRNÍCH AUTOMOBILŮ OD ZRODU HASIČSTVA V ČESKÝCH ZEMÍ BOSKOVICE - MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 16. HASIČSKÝ DEN SETKÁNÍ HASIČŮ, TECHNIKY A POŽÁRNÍCH AUTOMOBILŮ OD ZRODU HASIČSTVA V ČESKÝCH ZEMÍ BOSKOVICE - MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 16. DUBNA 2016 Organizační výbor: OSH ČMS Blansko, Sadová 2, 678 15 Blansko

Více

List1. Stránka 1. Příloha č. 25 Turistické atraktivity. Atraktivita. Rozhledna Čebínka výška 30 m

List1. Stránka 1. Příloha č. 25 Turistické atraktivity. Atraktivita. Rozhledna Čebínka výška 30 m Příloha č. 25 Turistické atraktivity Obec Čebín Drásov Hradčany Malhostovice Sentice Rozhledna Čebínka výška 30 m Atraktivita Přírodní amfiteátr v bývalém lomu Na kamínce - hraje se zde divadlo VKP Lesní

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Lukavec zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Hrdějovice. Pamětihodnosti

Hrdějovice. Pamětihodnosti Hrdějovice Zpracováno v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností České Budějovice. Vybavenost obce

Více

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strážkovice, vyjadřující předpokládaný vývoj

Více

Rozmístění památných stromů a alejí s památnými stromy. Zdroj: Drusop AOPK ČR.

Rozmístění památných stromů a alejí s památnými stromy. Zdroj: Drusop AOPK ČR. Památné stromy správního obvodu Čelákovic Čelákovice jako pověřený obecní úřad zajišťují na svém správním území (zahrnujícím Čelákovice, Lázně Toušeň, Mochov, Nehvizdy, Svémyslice, Vyšehořovice a Zeleneč)

Více

Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Autor Ročník Obor CZ.1.07/1.5.00/34.0514 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Regionální kultura, vy_32_inovace_ma_34_13

Více

Agentura ochrany přírody a krajiny ČR Správa CHKO Orlické hory Dobrovského 332 516 01 Rychnov nad Kněžnou

Agentura ochrany přírody a krajiny ČR Správa CHKO Orlické hory Dobrovského 332 516 01 Rychnov nad Kněžnou Agentura ochrany přírody a krajiny ČR Správa CHKO Orlické hory Dobrovského 332 516 01 Rychnov nad Kněžnou ================================================ ================================================

Více

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 -

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 - Itinerář OBSAH: Obsah: Úvod: 1.den: 2.den: 3.den: 4.den: 5.den: 6.den: 7.den: Shrnutí: Prameny čerpání: 1.strana 2.strana 3.strana 4.strana 5.strana 6.strana 7.strana 8.strana 9.strana 9.strana 10.strana

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území města Pacov zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Seznam mapových značek mapy SM5

Seznam mapových značek mapy SM5 Seznam mapových značek mapy SM5 MAPOVÉ ZNAČKY KATASTRÁLNÍ SLOŢKY Číslo Mapová značka Předmět 1 BODY BODOVÝCH POLÍ Specifikace barvy Poznámka 1.1 Bod polohového bodového pole (včetně přidruţeného bodu),

Více

Požadovaná dotace. Není / alternativní možnost národní 14 2012 Obec Bušín Inženýrské sítě pro výstavbu RD, získání pozemků programy - MMR

Požadovaná dotace. Není / alternativní možnost národní 14 2012 Obec Bušín Inženýrské sítě pro výstavbu RD, získání pozemků programy - MMR Č. Doba realizace Žadatel Název projektu TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA Požadovaná dotace Dotační zdroj 1 2011 TJ OLPA Provozní budova TJ Olpa 600 000,00 Program rozvoje venkova 2 2013 Jandrt Vlastimil Motocrosová

Více

Půjčovna elektrokol a elektroskútrů

Půjčovna elektrokol a elektroskútrů Líbila se vám vyjížďka? Vyzkoušejte i další E.ON e-půjčovny v turisticky zajímavých lokalitách: e-šumava Lipno nad Vltavou Žďár nad Sázavou Brno a Moravský kras Kaplice Pasohlávky České Budějovice Třebíč

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU Křivoklátsko, Rakovnicko, Berounsko, Praha jih VE DNECH 30. 4. 3. 5. 2015 ------------------------------------------------------------------------------ Určeno pro pěší turistiku,

Více

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ŘÍJNU 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ŘÍJNU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ŘÍJNU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- FRÝDECKÝ ZÁMEK TEL. 558 630 051-3 558 628 001, 628 003,

Více

Fotodokumentace terénního průzkumu historického osídlení na Drahanské vrchovině (leden duben 2008)

Fotodokumentace terénního průzkumu historického osídlení na Drahanské vrchovině (leden duben 2008) Příloha k diplomové práci Tomáš Jurčí, UP Olomouc 2008 Fotodokumentace terénního průzkumu historického osídlení na Drahanské vrchovině (leden duben 2008) Benátky Foto 1 Stará cesta vedoucí z Benátek do

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU Hustopečsko, Brno JIH, Slavkov u Brna, Mikulov, Břeclav VE DNECH 25. 28. 8. 2016 Určeno pro pěší turistiku a cykloturistiku Ubytování: Doprava: Odjezd: Návrat: 3 noci s polopenzí

Více

Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice

Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice Únor 2019 Městys Jedovnice leží v Jihomoravském kraj, okresu Blansko, v krásném prostředí Moravského krasu. Katastrální území je 14,2 km 2 a k 31. 12. 2018 má

Více

Seznam schválených projektů

Seznam schválených projektů Seznam schválených projektů Oblast podpory 2.3 15. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod ~ 1 ~ Seznam projektů schválených k podpoře z Regionálního operačního programu NUTS II

Více

Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 1/2016 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství

Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 1/2016 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 1/2016 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství Číslo vyhlášky: 1/2016 Vydání č.: 01 Výtisk č.: 01 Platnost od: 25.04.2016 Účinnost od :

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Název obce: Střítež pod Křemešníkem Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 375 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 46

Více

P íloha č. 1: Fotodokumentace drobných sakrálních objektů v íčkách

P íloha č. 1: Fotodokumentace drobných sakrálních objektů v íčkách P íloha č. 1: Fotodokumentace drobných sakrálních objektů v íčkách A1 Kaple Panny Marie pomocné v Klopotech: K. Leschingerová, srpen 2014 A2 Obraz korunování Panny Marie: K. Leschingerová, duben 2015 A3

Více

Příloha 1 Maloplošná zvláště chráněná území města Ostravy

Příloha 1 Maloplošná zvláště chráněná území města Ostravy Příloha 1 Maloplošná zvláště chráněná území města Ostravy Obr. 1 Mapa maloplošných zvláště chráněných území Ostravska Obr. 2 NPR Polanská niva, 1 : 10 000 Obr. 3 NPR Polanská niva, 1 : 10 000 Obr. 4 PR

Více

EQUITANA - Tipy na pěší výlety

EQUITANA - Tipy na pěší výlety EQUITANA - Tipy na pěší výlety Zámek Březnice www.zamek-breznice.cz Původně gotická tvrz staročeského rodu Buziců z 1. pol. 13. st., která byla v průběhu 16.-17. st. přestavěna na renesanční zámek Jiřím

Více

Servisní a informační svazku obcí mikroregion Milada o.p.s., Husovo náměstí 3, Chabařovice IČ :

Servisní a informační svazku obcí mikroregion Milada o.p.s., Husovo náměstí 3, Chabařovice IČ : Zásobník projektů Obsah : 2 1. Úvod 3 2. Zásobník projektů 4 2.1. Rekonstrukce historických památek 4 2.2. Občanská infrastruktura (vybavenost) 10 2.3. Ubytovací a stravovací kapacity 21 2.4. Dopravní

Více

Program rozvoje obce Holetín na období 2013-2018 OBEC HOLETÍN. Schváleno usnesením obce č. 6/2012

Program rozvoje obce Holetín na období 2013-2018 OBEC HOLETÍN. Schváleno usnesením obce č. 6/2012 OBEC HOLETÍN Schváleno usnesením obce č. 6/2012 Obec Holetín je tvořena třemi místními částmi Horní Holetín, Dolní Holetín, Horní Babákov. Středem obce Holetín prochází silnice II. třídy č. 355 o délce

Více