Z Á P I S. z 28. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. z 28. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice"

Transkript

1 Z Á P I S z 28. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. David Vágner, Ing. Jindřich Brožovský 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a zahájil zasedání konstatováním, že zasedání zastupitelstva města bylo řádně svoláno a vyhlášeno a že je přítomna nadpoloviční většina členů zastupitelstva města, zastupitelstvo je usnášeníschopné. Zápis z 27. zasedání ZM, který byl vystaven na MěÚ Sedlice, byl ověřen a nebyly podány žádné námitky, je tedy schválen. Starosta seznámil přítomné s návrhem programu jednání: Program: 1. Zahájení, volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise, kontrola plnění usnesení z posledního zasedání 2. Zpráva starosty 3. Majetkové záležitosti: schválení výsledků výběru dodavatelů výstavba ocelového přístřešku inventarizace majetku města nabídka firmy Galileo na úpravu internetových stránek města změna obecně závazné vyhlášky o místních poplatcích Místní akční plán rozvoje vzdělávání Blatenska uspořádání adventního setkání a úhrada nákladů provozování veřejného telefonního automatu podání žádosti Státnímu pozemkovému úřadu o pronájem pozemků návrh ceny vodného a stočného na rok 2017 nabídka na rozúčtování topných nákladů DPS Sedlice návrh na uzavření soudního smíru Římskokatolická farnost Sedlice nabídka firmy E.ON na cenu elektřiny a plynu úhrada nákladů na novoroční sešlost Schvalování smluv: Příkazní smlouva s firmou Poradenství P+P Smlouvy o prodeji pozemků v lokalitě Vráž Smlouva s firmou Efectum Systems Dodatek smlouvy o dílo Ateliér SIS 4. Žádosti, připomínky a různé: žádosti o dotaci z rozpočtu města žádost o umístění anténního systému žádost Římskokatolické farnosti Sedlice žádost o přidělení bytu v DPS Sedlice žádost o VB žádost o souhlas s darem ZŠ a MŠ Sedlice žádosti o prodej pozemků

2 5. Úkoly a kontrola jejich plnění zpráva kontrolního výboru zastupitelstva o plnění úkolů úkoly členům zastupitelstva a pracovníkům městského úřadu 6. Diskuse 7. Usnesení a závěr 1. Zahájení Starosta města navrhl návrhovou komisi ve složení: p. Jiří Bláha, p. Zdeněk Baloušek hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel se: 2 Starosta města navrhl ověřovatele zápisu: p. Vladimír Klíma, p. Hana Růžičková hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel se: 2 Průběh jednání: Kontrola zápisu a plnění usnesení z posledního zasedání bez závad 2. Zpráva starosty - proběhla oprava silnice III. třídy Mužetice-Holušice včetně části místní komunikace - čištění a revize komínů proběhne ve dnech dne proběhl sběr nebezpečného odpadu, další bude na jaře firma Casta provedla vydláždění sběrného místa v Nádražní ulici k umístění kontejnerů na sběr plastu a skla - bylo zhotoveno dětské hřiště v Mužeticích - proběhla výměna oken v DPS v rámci akce ŘSD - dne proběhlo jednání ŘSD, Policie ČR, dopravního inženýra, odboru dopravy MěÚ Blatná a města Sedlice ohledně provedení průtahu silnice I/20 - v sobotu od 14,30 hod. se uskuteční kulturně tržní akce Adventní setkání, které bude zakončeno rozsvícením vánoční výzdoby, pozvání všem občanům 3. Majetkové záležitosti 1. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo návrh výběrové komise na dodavatele na akci Zavedení separace bioodpadů ve městě Sedlice firmu BIBER s.r.o. Dynín za nabídkovou cenu ,-- Kč. 2. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo návrh výběrové komise na dodavatele na akci Zpracování změny Územního plánu Sedlice Ing. arch. Zdeňka Gottfrieda za nabídkovou cenu ve výši ,-- Kč.

3 3. Zastupitelstvo města projednalo nabídky na dodávku a montáž ocelového přístřešku pro parkování techniky města a rozhodlo pro nabídku firmy Vevera Mišovice za nabídkovou cenu ve výši ,-- Kč. 4. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Příkaz k provedení inventarizace majetku města Sedlice plán inventur města Sedlice k Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Návrh na složení inventurních komisí pro kontrolu majetku města Sedlice k Zastupitelstvo města projednalo nabídku firmy Galileo na změnu grafického vzhledu internetových stránek města Sedlice za cenu ,-- Kč a rozšíření stránek o mobilní aplikaci V obraze za cenu ,-- Kč a roční poplatek 3 500,-- Kč a rozhodlo o provedení změny grafického vzhledu bez využití mobilní aplikace. 7. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo vydání Obecně závazné vyhlášky města Sedlice č. 1/2016 o místních poplatcích, která zvyšuje poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění,využívání a odstraňování komunálních odpadů z důvodu, že město na svoz odpadu doplácí ročně kolem ,-- Kč. Poplatek se zvyšuje na 450,-- Kč pro osoby dle Čl. 13, písm. a) této vyhlášky a na 600,-- Kč pro osoby dle Čl. 13, písm. b) této vyhlášky. 8. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo seznam investičních priorit škol zřizovaných městem Sedlice uvedených v příloze pro zařazení do Strategického rámce MAP, je součástí Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání Blatensko, registrační číslo CZ /0.0/0.0/15_005/ a schválilo použití finančních prostředků z rozpočtu města na předfinancování investičních a dalších priorit škol zřizovaných městem Sedlice v rámci připravovaných výzev IROP za podmínky spolufinancování z prostředků školy v případě schválení příslušné dotace. 9. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo uspořádání Adventního setkání dne od 14,30 hod. a úhradu nákladů se setkáním spojených. 10. Zastupitelstvo města bere na vědomí oznámení společnosti O2 Czech Republic a.s. o zrušení veřejného telefonního automatu na náměstí T.G. Masaryka v Sedlici z ekonomických důvodů. 11. Zastupitelstvo města neschválilo podání žádosti Státnímu pozemkovému úřadu o pronájem pozemků v okolí domu čp. 1 v Sedlici. O bodu nebylo hlasováno. 12. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Návrh ceny vodného a stočného na rok 2017 pro město Sedlice od firmy Čevak ve výši 46,77 Kč vodné a 20,15 Kč stočné, včetně DPH a pevná složka za vodné 86,25 Kč/vodoměr/rok a za stočné 69,-- Kč/vodoměr/rok včetně DPH.

4 13. Zastupitelstvo města projednalo nabídky na dodávku indikátorů pro rozúčtování topných nákladů do Domu s pečovatelskou službou Sedlice a vybralo nabídku firmy ista ČR s.r.o. Praha ve výši ,-- Kč. 14. Zastupitelstvo města projednalo nabídku Římskokatolické farnosti Sedlice na uzavření soudního smíru a rozhodlo pokračovat v soudním sporu a požádat o zastupování JUDr. Jana Mrázka AK Blatná. 15. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo nabídku firmy E.ON na optimalizaci cen energií pro období až u elektřiny a od do u plynu. 16. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo uspořádání Novoroční sešlosti dne a úhradu nákladů na tuto akci. 17. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo smlouvu Příkazní smlouva s firmou Poradenství P+P s.r.o. Dřevohostice na přípravu a zajištění průběhu výběrového řízení a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 18. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Kupní smlouvu na prodej pozemku parc. č. 1936/44 v k.ú. Sedlice u Blatné a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 19. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Kupní smlouvu na prodej pozemku parc. č. 1936/48 v k.ú. Sedlice u Blatné a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 20. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Kupní smlouvu na prodej pozemku parc. č. 1936/47 v k.ú. Sedlice u Blatné a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 21. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Kupní smlouvu s firmou EFECTUM SYSTEMS Praha na nákup odpadkových košů a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 22. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Dodatek ke smlouvě o dílo s Ing. Františkem Stráským Atelier SIS na vypracování PD na opravy ulic Jeronýmova a Havlíčkova v Sedlici a pověřilo starostu města podpisem tohoto dodatku. Dodatek byl předložen zastupitelstvu města v plném znění.

5 4. Žádosti, připomínky a různé 1. Zastupitelstvo města projednalo žádost TJ Sokol Sedlice o dotaci z rozpočtu města Sedlice na činnost fotbalového oddílu v roce 2017 ve výši ,-- Kč a odložilo rozhodnutí po obdržení Zprávy o hospodaření TJ za rok O bodu nebylo hlasováno. 2. Zastupitelstvo města projednalo žádost Mysliveckého spolku Trchov Sedlice o dotaci z rozpočtu města Sedlice na akci Dětský den ve výši 5 000,-- Kč a odložilo rozhodnutí po obdržení Zprávy o hospodaření spolku za rok O bodu nebylo hlasováno. 3. Zastupitelstvo města projednalo žádost Českého svazu žen Sedlice o dotaci z rozpočtu města Sedlice na celoroční činnost svazu v roce 2017 ve výši 5 000,-- Kč a odložilo rozhodnutí po obdržení Zprávy o hospodaření svazu za rok O bodu nebylo hlasováno. 4. Zastupitelstvo města projednalo žádost Českého svazu žen Sedlice o dotaci z rozpočtu města Sedlice na akce v roce 2017 ve výši ,-- Kč a odložilo rozhodnutí po obdržení Zprávy o hospodaření svazu za rok O bodu nebylo hlasováno. 5. Zastupitelstvo města projednalo žádost firmy SIMELON České Budějovice, pobočka Písek o projednání záměru umístění anténního systému pro provoz vysokorychlostního internetu na budově čp. 58 v Holušicích a rozhodlo stanovit nájemné ve výši ,-- Kč a požadovat od firmy uzavření pojistky na škody vzniklé větrem, úderem blesku apod. 6. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo žádost Římskokatolické farnosti Sedlice o možnost konání Kurzu Alfa v zasedací místnosti MěÚ Sedlice každou neděli od 16,00 hod. do 20,00 hod. od poloviny měsíce ledna do konce měsíce března Pronájem místnosti bude bezplatný. 7. Zastupitelstvo města projednalo žádost o přidělení bytu v Domě s pečovatelskou službou Sedlice a žádost neschválilo z důvodu plného obsazení DPS. 8. Zastupitelstvo města projednalo žádost o zřízení věcného břemene chůze a cesty na pozemku města Sedlice parc. č. 339 v k. ú. Holušice u Mužetic a žádost neschválilo a trvá na výměně pozemků. 9. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Žádost o souhlas s nabytím majetku darem pro Základní školu a Mateřskou školu T. G. Masaryka Sedlice od firmy Strojírna Sedlice ve výši ,-- Kč dle rozpisu v žádosti. 10. Zastupitelstvo města po vyhotovení znaleckého posudku pozemku opětovně projednalo a schválilo žádost o koupi hasičské zbrojnice v Holušicích na pozemku parc. č. st. 68 o výměře 36 m 2 za cenu ,-- Kč a pozemek parc. č. 485/15 o výměře 148 m 2 za cenu ,-- Kč oba v k. ú. Holušice u Mužetic s podmínkou, že kupující uhradí všechny náklady s prodejem spojené.

6 11. Zastupitelstvo města po vyhotovení znaleckého posudku na cenu obvyklou opětovně projednalo a schválilo žádost Agro Sedlice a. s. o koupi pozemku parc. č. 1692/87 o výměře m 2 a parc. č. 2090/2 o výměře 36 m 2 vše v k. ú. Sedlice u Blatné za cenu 136,-- Kč/m 2, tj. celkem ,-- Kč, s podmínkou, že kupující uhradí všechny náklady s prodejem spojené. 5. Úkoly a jejich plnění: Zpráva kontrolního výboru: - p. Knížek označení poštovní schránky podněty občanů do splněno - Ing. Rod prověřit vkládání souborů do zprávy podané přes elektronickou podatelnu do nelze, firma Galileo prověřuje možnosti - Ing. Rod projednat nabídku firmy E.ON do splněno - p. Knížek na internetové stránky města dát oznámení o možnosti vyvěšení parte do vývěsky, termín ihned splněno - p. Knížek oznámit komisi výstavby a životního prostředí pověření úkoly ze zastupitelstva, termín ihned splněno - Ing. Rod prověřit možnost vybudování parkoviště u MŠ podán dotaz na odbor dopravy MěÚ Blatná, územní plán toto umožňuje, je nutno připravit projekt úpravy celé uličky, úkol trvá - Ing. Rod úprava přechodu na náměstí T. G. Masaryka byla předložena konečná verze, předána ŘSD k provedení úpravy Nové úkoly: - Ing. Rod zjistit termín dodání map a přidat výměnu mapy u Bošince - přístřešek u hřiště v ZŠ komise ŽP a výstavby posoudila stav, připravit alternativy - Ing. Rod zajistit opravu vrat u hřbitova, vyčistění nádrže na vodu - Ing. Rod podat dotaz na Odbor výstavby a územního plánování MěÚ Blatná ohledně nezabezpečeného objektu Pilský mlýn - Ing. Rod kontaktovat Ing. arch. Gottfrieda ohledně zpracování územní studie lokality Z1.9 Vráž - Ing. Rod zjistit možnosti opravy chodníku na Sídlišti 2 od křižovatky s Nádražní ulicí - Ing. Rod domluvit s p. Prexlem opravu střechy nad bytem v hasičské zbrojnici - kontrolní výbor zajistit prohlídku bytu v hasičské zbrojnici - p. Knížek - vyvěsit termíny vyvážení kontejnerů na tříděný odpad 6. Diskuse - p. Šindelář se dotazoval na umístění kontejneru na sběr papíru projednáno s p. Kratochvílem, problém je s vysypáváním, zjišťují se další možnosti - p. Mrvík požaduje opravit vývěsní tabuli v ulici Palackého, odstranit staré plakáty - p. Klímová informovala o nejbližší akcích ČSŽ: ve dnech prodejní vánoční výstava, dne prodej cukrářských výrobků Cukrárna Hraběnka Mirotice dne od 18,00 hod. akce Česko zpívá koledy, požadavek na ozvučení bude zajištěn též malý stan a osvětlení

7 dne v 15,00 hod. se koná v kostele sv. Jakuba v Sedlici akce Zpívání u jesliček - p. Charvát základní škola pořádá dne vánoční dílnu, jarmark, vystoupení dětí - p. Růžičková se dotazovala na umístění kontejneru na plast do ZŠ je objednán u firmy ROS Strakonice - p. Doubek požaduje vyčistit vjezd a okolí rybníčku v Mužeticích u Lojíků Zapsal: Ověřovatelé zápisu: Ing. Jiří Rod starosta města

8 Usnesení z 28. zasedání zastupitelstva města Sedlice, konaného dne od 17,00 hod. na MěÚ Sedlice Usnesení č. 375/2016 k výběru dodavatele separace bioodpadů. Po projednání ZM schvaluje dodavatele na akci Zavedení separace bioodpadů ve městě Sedlice firmu BIBER s.r.o. Dynín za nabídkovou cenu ,-- Kč. Usnesení č. 376/2016 k výběru dodavatele změny ÚP. Po projednání ZM schvaluje dodavatele na akci Zpracování změny Územního plánu Sedlice Ing. arch. Zdeňka Gottfrieda za nabídkovou cenu ve výši ,-- Kč. Usnesení č. 377/2016 k montáži ocelového přístřešku. Po projednání ZM schvaluje nabídku firmy Vevera Mišovice na dodávku a montáž ocelového přístřešku pro parkování techniky města za nabídkovou cenu ve výši ,-- Kč. Usnesení č. 378/2016 k příkazu k provedení inventarizace. Po projednání ZM schvaluje Příkaz k provedení inventarizace majetku města Sedlice plán inventur města Sedlice k Usnesení č. 379/2016 ke složení inventurních komisí. Po projednání ZM schvaluje Návrh na složení inventurních komisí pro kontrolu majetku města Sedlice k Usnesení č. 380/2016 ke změně vzhledu stránek města. Po projednání ZM schvaluje nabídku firmy Galileo na změnu grafického vzhledu internetových stránek města Sedlice za cenu ,-- Kč Usnesení č. 381/2016 k OZV k místním poplatkům. Po projednání ZM schvaluje vydání Obecně závazné vyhlášky města Sedlice č. 1/2016 o místních poplatcích, která zvyšuje poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. Poplatek se zvyšuje na 450,-- Kč pro osoby dle Čl. 13, písm. a) této vyhlášky a na 600,-- Kč pro osoby dle Čl. 13, písm. b) této vyhlášky. Usnesení č. 382/2016 ke strategii MAP Blatensko. Po projednání ZM schvaluje seznam investičních priorit škol zřizovaných městem Sedlice uvedených v příloze pro zařazení do Strategického rámce MAP, je součástí Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání Blatensko, registrační číslo CZ /0.0/0.0/15_005/ a schválilo použití finančních prostředků z rozpočtu města na předfinancování investičních a dalších priorit škol zřizovaných městem Sedlice v rámci připravovaných výzev IROP za podmínky spolufinancování z prostředků školy v případě schválení příslušné dotace.

9 Usnesení č. 383/2016 k Adventnímu setkání. Po projednání ZM schvaluje uspořádání Adventního setkání dne od 14,30 hod. a úhradu nákladů se setkáním spojených. Usnesení č. 384/2016 k návrhu ceny vodného a stočného. Po projednání ZM schvaluje Návrh ceny vodného a stočného na rok 2017 pro město Sedlice od firmy Čevak ve výši 46,77 Kč vodné a 20,15 Kč stočné, včetně DPH a pevná složka za vodné 86,25 Kč/vodoměr/rok a za stočné 69,-- Kč/vodoměr/rok včetně DPH. Usnesení č. 385/2016 k dodávce indikátorů topných nákladů. Po projednání ZM schvaluje nabídku firmy ista ČR s.r.o. Praha na dodávku indikátorů pro rozúčtování topných nákladů do Domu s pečovatelskou službou Sedlice za cenu ve výši ,-- Kč. Usnesení č. 386/2016 k soudnímu sporu s ŘKF Sedlice. Po projednání ZM schvaluje pokračování v soudním sporu s Římskokatolickou farností Sedlice a požádání o zastupování JUDr. Jana Mrázka AK Blatná. Usnesení č. 387/2016 k optimalizaci cen za energie. Po projednání ZM schvaluje nabídku firmy E.ON na optimalizaci cen energií pro období až u elektřiny a od do u plynu. Usnesení č. 388/2016 k Novoroční sešlosti. Po projednání ZM schvaluje uspořádání Novoroční sešlosti dne a úhradu nákladů na tuto akci. Usnesení č. 389/2016 k Příkazní smlouvě s firmou Poradenství. Po projednání ZM schvaluje smlouvu Příkazní smlouva s firmou Poradenství P+P s.r.o. Dřevohostice na přípravu a zajištění průběhu výběrového řízení a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 390/2016 ke Kupní smlouvě. Po projednání ZM schvaluje Kupní smlouvu na prodej pozemku parc. č. 1936/44 v k.ú. Sedlice u Blatné a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 391/2016 ke Kupní smlouvě. Po projednání ZM schvaluje Kupní smlouvu na prodej pozemku parc. č. 1936/48 v k.ú. Sedlice u Blatné a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 392/2016 ke Kupní smlouvě. Po projednání ZM schvaluje Kupní smlouvu na prodej pozemku parc. č. 1936/47 v k.ú. Sedlice u Blatné a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy.

10 Usnesení č. 393/2016 ke smlouvě s firmou ES. Po projednání ZM schvaluje Kupní smlouvu s firmou EFECTUM SYSTEMS Praha na nákup odpadkových košů a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 394/2016 k Dodatku ke smlouvě s Ing. Stráským. Po projednání ZM schvaluje Dodatek ke smlouvě o dílo s Ing. Františkem Stráským Atelier SIS na vypracování PD na opravy ulic Jeronýmova a Havlíčkova v Sedlici a pověřilo starostu města podpisem tohoto dodatku. Usnesení č. 395/2016 ke konání Kurzu Alfa. Po projednání ZM schvaluje žádost Římskokatolické farnosti Sedlice o možnost konání Kurzu Alfa v zasedací místnosti MěÚ Sedlice každou neděli od 16,00 hod. do 20,00 hod. od poloviny měsíce ledna do konce měsíce března Pronájem místnosti bude bezplatný. Usnesení č. 396/2016 k žádosti ZŠ a MŠ k přijetí daru. Po projednání ZM schvaluje Žádost o souhlas s nabytím majetku darem pro Základní školu a Mateřskou školu T. G. Masaryka Sedlice od firmy Strojírna Sedlice ve výši ,-- Kč dle rozpisu v žádosti. Usnesení č. 397/2016 k prodeji hasičské zbrojnice v Holušicích. Po projednání ZM schvaluje prodej hasičské zbrojnice v Holušicích na pozemku parc. č. st. 68 o výměře 36 m 2 za cenu ,-- Kč a pozemek parc. č. 485/15 o výměře 148 m 2 za cenu ,-- Kč oba v k. ú. Holušice u Mužetic s podmínkou, že kupující uhradí všechny náklady s prodejem spojené. Usnesení č. 398/2016 k prodeji pozemků Agro Sedlice. Po projednání ZM schvaluje prodej pozemků parc. č. 1692/87 o výměře m 2 a parc. č. 2090/2 o výměře 36 m 2 vše v k. ú. Sedlice u Blatné firmě Agro Sedlice a. s. za cenu 136,-- Kč/m 2, tj. celkem ,-- Kč, s podmínkou, že kupující uhradí všechny náklady s prodejem spojené. Starosta: Místostarosta:

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.12.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman a pan

Více

Z Á P I S. z 29. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 29. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 29. zasedání ZM Sedlice konaného dne 13.12.2016 od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva. Omluveni: ing. Jakub Herman, p. František Doušek, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.11.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, Ing. Jindřich Brožovský, Ing.

Více

Z Á P I S. z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.1.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne 12.11.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva, v 18,07 hod. se dostavil p. David Vágner. Omluveni: ing.

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 27. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 27. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 27. zasedání ZM Sedlice konaného dne 19.10.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, Ing. Jindřich Brožovský 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 23. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 23. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 23. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.5.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jindřich Brožovský, p. František Doušek 1.

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne 28.11.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11členů zastupitelstva. 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a zahájil zasedání

Více

Z Á P I S. z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne 2.3.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jiří Bláha, Bc. Jana Bláhová 1. Zahájení Starosta

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 6. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 6. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.3.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Čeněk Prokopec 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.1.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek 1. Zahájení Starosta města

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 22.4.2015od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.11.2014 od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11 členů zastupitelstva. Omluveni: -- 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 26. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 26. zasedání ZM Sedlice konaného dne 21.9.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman 1. Zahájení Starosta města

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.1.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11 členů zastupitelstva. Omluveni: 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a

Více

Z Á P I S. z 8. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 8. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 8. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.5.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, p. Čeněk Prokopec 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.3.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.4.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: MUDr. Jan Hlad, Ing. Jiří Rod, Mgr. Zdeněk Mikeš

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.6.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. David Vágner 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. ze 48. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 48. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 48. zasedání ZM Sedlice konaného dne 3.10.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. Jiří Bláha, Ing. Jindřich

Více

Z Á P I S. z 22. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 22. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 22. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.4.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. V 18,15 hod. se dostavil Ing. Jakub Herman. Omluveni: p.

Více

Z Á P I S. z 42. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 42. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 42. zasedání ZM Sedlice konaného dne 28.3.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jindřich Brožovský, Ing. Jakub Herman, p.

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne Zápis z 13. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 17. 12. 2007 Starosta zahájil zasedání v 19:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Mgr. Dagmar

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: Omluveno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členové zastupitelstva obce 4 občané

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 17.3.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Zápis č. 9 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 24. června 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 9 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 24. června 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 9 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 24. června 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Václav Janovský, Ing. Pavlína

Více

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Zápis 9/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Tismice, konaného dne 14.12.2012, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 42. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.01.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 22. zasedání

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 11

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 11 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 26.11.2018 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 11 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Staněk Radim, Haluza Karel, Rathouský Pavel, Jež Miroslav, Havlová

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne 9.11.2016 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomni: všichni členové OZ Zapisovatel: Mgr. Ludmila Hrubá Ověřovatelé: Roman Říha,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 3. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod.

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince 2016 16:30 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Jan Šnábl, Karel Adámek, Vladimír Vališ (na zasedání

Více

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky Zápis č. 9/2015 ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 22.12.2015 v zasedací místnosti OÚ Věžky Zasedání začalo v 19:05 hodin a bylo ukončeno v 19:45 hodin. Přítomni obecní zastupitelé

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 22.11.2018 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Andr Jaroslav, Bc. Janata Michal, Jíšová Jana, Kahoun

Více

Zápis číslo 1 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 1 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 1 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 22.01.2015 přítomní: Mgr.Kraus

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis a Usnesení č. XIV/2015 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne

Zápis a Usnesení č. XIV/2015 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne Zápis a Usnesení č. XIV/2015 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 15. 12. 2015. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Mgr. Leona Sixtová, Ivan Vokřál, Taťána Hurtová, Karel Freund, Pavel Flieger,

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení z 8. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 18.02.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 149/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne 23. 5. 2016 Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: pí. Hajnová, p. Portele, p. Kobliha, p. Pokorný, Mgr. Baran, Bc. Lövl, p. Uzel p.

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 6. 2. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 7/2015. konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu. České Meziříčí

Zápis č. 7/2015. konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu. České Meziříčí Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo Zasedání bylo zahájeno v 17.35

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 14. 01. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Obec Bítovany. Zastupitelstvo obce SCHVALUJE : 1. Program zasedání. ( viz Příloha )

Obec Bítovany. Zastupitelstvo obce SCHVALUJE : 1. Program zasedání. ( viz Příloha ) Obec Bítovany Usnesení č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Přítomni : Čechlovská Jana, RNDr. Mohl Jiří, Sehnalová Hana, Dvořáková Olga, Procházková

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 29.11.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo 17.12.2015 od 19.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Miroslav Čonka, Marta Kratinová Hájková,

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 7. 9. 2016 v 17 hodin v zasedací

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Z Á P I S č. 3 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 3 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 3 / 2 0 1 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 6.3.2019 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členovézo: Ohrazda, Fessl,

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 10 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všelibice, které se konalo v pondělí 16. listopadu 2015 od 19 hodin v Kulturní místnosti ve Všelibicích.

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis ze zastupitelstva obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zastupitelstva obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zastupitelstva obce Šlapanov konaného dne 2.12.2013 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu zahájení zasedání dne 2.12. 2013 v 17.30 hodin počet přítomných členů dle prezenční

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan Zápis č. 1/2008/10 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 27. 2. 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v hodin přítomno 13 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v hodin přítomno 13 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 28. června 2017 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 19.12.2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 19.12.2008 1 č.j.7/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 19.12.2008 Přítomni dle prezenční listiny 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Návrh: zapisovatel L. Fajmonová ověřovatel Roušarová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více