Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122"

Transkript

1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilka Hybler Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Ing. Petr Dědeček Vztah k lokalitě: správce Hybler Group, a.s. Kontaktní Adresa: Riegrovo nám. 15 osoba: Semily Telefon: , dedecek@hyblergroup.cz Přepeře Regionální informace Okres: Semily Popis lokality (vzdálenost od aglomeračních center aj.) Počet obyvatel 845 Počet ekonomicky aktivních obyvatel Míra nezaměstnanosti Počet registrovaných nezaměstnaných k Jedná se o nevyužívaný areál textilky Hybler (dříve Kolora) situovaný v obci Přepeře, v blízkosti kostela. Areál se rozkládá na severním břehu Jizery, při komunikaci Přepeře - Všeň. Vzdálenost ke komunikaci II/610 vedoucí přes obec je 300m. Dopravní dostupnost lokality je velmi dobrá, Přepeře jsou vzdáleny cca 3 km od Turnova, 3 km od sjezdu z rychlostní komunikace R 10 (exit Ohrazenice nebo Příšovice) % 24 Sídlo úřadů: Adresa Město PSČ Finanční úřad Havlíčkovo náměstí 54 Turnov Stavební úřad Antonína Dvořáka 335 Turnov Živnostenský úřad Skálova 72 Turnov Vazba na ÚPD Stávající funkční využití dle ÚPD Stav rozpracovanosti Označení, datum Územní plán sídelního útvaru Turnov, platnost od r Výrobní a živnostenské území. Využití: Zařízení výroby a služeb a provozy nerušící okolí Sklady rušící provozy rušící výroba Přípustné využití: Funkce Obchody Služby Byty služební, majitelů Veřejná správa Čerpací stanice PHM Odstavné plochy a garáže pro potřeby areálu Výjimečně přípustné využití: Kulturní, sociální, zdravotní, sportovní, církevní využití Regulační prvky: - Označení schválený Územní plán sídelního útvaru Turnov, údaje zjišťovány 09/2006 Strana 1 (celkem 11)

2 ÚPD Předpokládaná budoucí funkce lokality Termín schválení nového ÚPD Posouzení možných střetů záměru regenerace BF ve vazbě na ÚP V souladu s ÚPD - zařízení zemědělské výroby a zahradnictví (sklady, administrativa, doprava, dílny aj.) - Vlastník v současné době hledá zájemce o koupi nebo dlouhodobý pronájem areálu. Střety budoucího záměru ve vazbě na ÚP nelze proto posoudit. Obě navrhovaná využití (sportovně relaxační centrum, var. 1 a pronajímatelný skladový a průmyslový areál, var. 2) jsou dle ÚP přípustná.(sportovní využití výjimečně přípustné). Vlastnické vztahy viz. Příloha č Počet vlastníků celkem Počet soukromých vlastníků lokality Počet veřejných vlastníků (komunální, státní aj.) Počet ostatních vlastníků (církev aj.) Počet neznámých vlastníků nebo nevypořádaných vlastnických vztahů 1 1 Název: Různá omezení - věcná břemena, zástavní práva, apod. Smlouvy o smlouvách budoucích Nájemní vztahy 0 Název: - 0 Název: - 0 Popis: - HYBLER s.r.o. Bavlnářská 137 Podmoklice Semily Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) 100% Zástavní právo bance, zapůjčen znalecký posudek Ocenění nemovitosti pro účel úvěrového řízení pro IPB, a.s., z roku 2000, areál oceněn na 8 mil. Kč ne ne Záměry vlastníka s lokalitou viz. Příloha č Ochota vlastníka / vlastníků revitalizovat danou lokalitu, stanovení podmínek revitalizace Odhad trvání regenerace lokality Ochota vlastníka / vlastníků převést / pronajmout danou lokalitu Vlastník dle svého vyjádření nemá v plánu revitalizovat areál vlastními prostředky. cca 2 roky (podle využití) Vlastník v současné době hledá zájemce o koupi či dlouhodobý pronájem areálu. Kontaminace lokality Zařazení lokality dle kategorie 1a 5 1b Ano / / Lze přepokládat Existence ekologických zátěží Popis znečištění - Kontaminace způsobená činností v areálu pravděpodobně ne Strana 2 (celkem 11)

3 Vyhodnocení na základě realizovaných sanačních vrtů, využití monitoringu ekologických zátěží Dle archívů Geofondu nejsou v areálu situovány žádné sanační vrty. jbližší evidovaná stará ekologická zátěž spolu se sanačními vrty je v podniku Sklostroj s.r.o., situovaném cca 300 m severovýchodně od posuzovaného areálu. Směr proudění podzemní vody je pravděpodobně od areálu Sklostroj k posuzovanému areálu, takže nelze vyloučit nebezpečí kontaminace podzemní vody. Analýza ochranných pásem a ostatních zákonem chráněných zájmů na lokalitě a v blízkém okolí Dobývací prostory, CHLÚ Prognózní zdroje nerostných surovin, poddolovaná území, svahové deformace Ochranná pásma vodních zdrojů Ochranná pásma přírodních léčivých zdrojů Zájmy ochrany přírody a krajiny (ÚSES, maloplošná i velkoplošná ZCHÚ, přírodní parky apod.) Přírodní parky, významné krajinné prvky registrované Památkové zóny, rezervace a jejich ochranná pásma, významné solitérní objekty památkové ochrany Zájmy památkové ochrany (městské a vesnické památkové rezervace a zóny, významné solitérní památkově chráněné objekty s ochranným pásmem, příp. archeologická naleziště) Ochranná pásma dopravní a technické infrastruktury a z toho plynoucí omezení ve využití území Existence ZPF v lokalitě Lokalita je mimo dosah záplavových území Ano / Rozsah a podíl (v %) jednotlivých tříd ochrany BPEJ Ano / Vyjádření správce toku o hladině 100leté vody (viz Příloha č. 3) Areál se nachází v CHOPAV Severočeská křída Ano celý areál se nachází v nadregionálním biokoridoru byly identifikovány - Lokalita na jižní straně sousedí opěrnou stěnou s řekou Jizerou, kde se odděluje náhon pro malou vodní elektrárnu (dříve pro mlýn) v řešeném území. Hranice Q100 zasahuje do celé části areálu, dle mapy jsou objekty areálu mimo ohrožení pouze při Q5. Identifikace hlavních potenciálních problémů v rámci posuzování vlivů stavby na životní prostředí Ano / Dle zák. č.114/1992 Sb. Dle zák. č.100/2001 Sb. (EIA) v platném znění a dle zák. č.76/2002 Sb. (IPPC) Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Ano / Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Záměr se nachází v ÚSES nadregionálním biokoridoru a bude jej proto nutno projednat s orgánem ochrany přírody podle zákona č. 114/1992 Sb. Areál se nachází v blízkosti obytné zástavby. Využití areálu zatím není známo. V současné době nelze identifikovat hlavní potenciální problémy na životní prostředí v rámci EIA a IPPC. Vzhledem k umístění areálu v těsné blízkosti obytné zástavby budou muset být realizována účinná opatření k zamezení zejména hluku, emisí do ovzduší, prašnosti a zápachu. Strana 3 (celkem 11)

4 Dosavadní podpora rozvoje lokality z veřejných zdrojů Lokalita je předmětem podpory z veřejných zdrojů Ano / Druh podpory - Dopravní infrastruktura Název (číslo) Hlavní destinace Vzdálenost v km Dálnice Rychlostní silnice R 35 Ohrazenice (Turnov) 3 Silnice I. třídy I/10 Turnov 5 Silnice II. nebo III. třídy II/610 Přepeře 0,1 Mezinárodní letiště - Praha - Ruzyně 94 Železnice 070 Příšovice 030, 041, 070 Turnov 2 Železniční vlečka V místě Možné dobudovat (Ano / ) (Ano / ) Vzdálenost napojení do 2000 m (Příšovice Možné vybudovat železniční sítě (v m) nebo Turnov) (Ano / ) - Areál se rozkládá poblíž centra obce na severním břehu Jizery, při komunikaci Přepeře - Všeň. Vzdálenost ke komunikaci II/610 vedoucí přes obec je 300m. Textový komentář: Dopravní dostupnost lokality je velmi dobrá, Přepeře jsou vzdáleny cca 3 km od Turnova, 3 km od sjezdu z rychlostní komunikace R 10 (exit Ohrazenice nebo Příšovice). Vjezd do areálu je samostatnou komunikací z II/610 nebo bránou u kostela. Analýza technického stavu areálu a stávajících objektů Doba výstavby Výstavba objektů v areálu začala na počátku 20. století, poslední přestavba byla provedena před v 70. letech 20.století. Celková plocha m2 % zastavěnosti 58 % Popis reliéfu lokality, Pozemek s mírným spádem směrem k jihu (k řece). Maximální převýšení je maximální převýšení (v cca 4 m v délce cca 50 m. metrech) Posouzení inženýrsko - geologických poměrů (viz Příloha č. 4) Nutné HTÚ (popis) Celkové náklady na revitalizaci Skalní podloží je budováno svrchnokřídovými sedimenty slínito-písčitého charakteru. Pískovec je při povrchu zvětralý, směrem do hloubky se však rychle stává tvrdým. Skalní podloží je překryto kvartérními sedimenty o mocnosti cca 1,5 6 m, v jejichž bázi dominují štěrky a štěrkopísky. Nad nimi jsou uloženy náplavové jílovité hlíny a navážky. Podzemní voda je vázána na štěrkopísky a písčité stěrky a na svrchní partie zvětralých pískovců a je v hloubce cca 3 3,5 m. Hladina podzemní vody je v hydraulické spojitosti s vodou v Jizeře, díky přítomnosti nadložních hlín může být napjatá. Základové poměry se dají klasifikovat jako složité vzhledem k přítomnosti tvrdého skalního podloží místy už od 1,5 m. Podzemní voda je tvrdá, slabě kyselé až neutrální reakce, nevykazuje žádnou agresivitu na beton ani ocel. 11, ,- Kč Vnější napojení areálu Vnitřní rozvody areál Strana 4 (celkem 11)

5 Komunikace - popis Elektřina: Pitná voda Kanalizace Plyn Popis Okamžitá kapacita (kw) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Asfaltová komunikace ze silnice II/610, odbočka u kostela Vlastní trafostanice, část elektřiny areál odebírá z přilehlé MVO Dle vyjádření vlastníka dostatečná. V rámci posledního využití bez problémů. 90m ke komunikaci 610 Asfaltové nebo betonové komunikace Rozvody provedeny, funkční Dostatečná Přivedeno k vrátnici od komunikace 610 Rozvod areálu během jeho posledního využití byl bezproblematický. Část elektřiny je Hodnocení odebírána z přilehlé Malé vodní elektrárny. Vzhledem k delší odstávce je nutné provést revizi popř. adaptaci na nový účel. Popis Napojeno na vodovodní síť Rozvody provedeny, funkční Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (DN v mm) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Dle vyjádření vlastníka dostatečná. V rámci posledního využití bez problémů. Dostatečná. 90m ke komunikaci 610, 20 m druhý zapojovací bod k silnici přes most. Dostatečná jvětší kapacita v hlavní administrativní budově. Dostatečná. Rozvody po celém areálu. Zásobování pitnou vodou napojeno Hodnocení na vodovodní síť a plně funkční. Nutná revize popř. adaptace na nové využití. Popis Napojeno na kanalizační síť Areál má vlastní ČOV Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (DN v mm) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (kpa) Dostatečná (Vzhledem k nemožnosti rozšíření areálu lze předpokládat dostatečnou kapacitu i pro nové využití.) Dostatečná. 20 m od vrátnice areálu k ČOV na břehu řeky. Areál je v současnosti nevyužíván. Kanalizace a ČOV byla při posledním využití plně funkční. Nutná revize. Napojeno na plynovodní síť, na hranici areálu provedena přípojka (HUP) Dostatečná - Dostatečná. - Dostatečná Dostatečná. 200m od nejvzdálenějšího bodu areálu k ČOV. Rozvody po areálu neprovedeny Strana 5 (celkem 11)

6 Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení HUP na hranici areálu u vrátnice. Areál je připraven k napojení na zásobování plynem. Uvažuje se o rekonstrukci stávající kotelny na plynovou popř. výstavbě nové. 200 od nevzdálenějšího bodu areálu k HUP. Datová a telekomunikační napojení Telefonní kabel Jiná média Parní kotelna areálu (uhlí) Rozvody ano, funkční Nutné přeložky - Stávající areál mí omezenou Posouzení možných střetů prostorovou kapacitu k rozvoji. záměru na regeneraci BF Stávající IT nejsou v tomto smyslu s existujícími stavbami TI překážkou a je předpoklad, že (směrem ke stavu a kapacitně budou řádově vyhovovat i kapacitě stávajících IS) novému využití areálu. Technický stav areálu Areál je od roku nevyužíván. Před dalším využitím je nutná revize IS v areálu (ukončení temperování objektů v zimním období 2004/5). Stáří objektů je různé, nejstarší budovy byly postaveny na začátku 20. století, později se mnohé z nich modernizovaly. Přístavby a dostavby byly prováděny v 70. letech 20. století. Všechny objekty lze využívat za předpokladu provedení menších stavebních oprav a dle zjištění stavu a funkčnosti médií (voda, kanalizace ČOV, vytápění, elektro). Strana 6 (celkem 11)

7 Objekt č. 1 Název: Vrátnice p.č.: 415 Zastavěná plocha (m2): 44 Podlahová plocha (m2): Cca 35 Počet podlaží/ výška (m) 1/ 2,3m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Vrátnice Dnešní funkce vrátnice nevyužíváno Optimální využití Vrátnice, sklad, dílna Fyzický stav dnes Poměrně špatný technický stav Odhad ceny asanace 80 tis. Kč Odhad ceny sanace 150 tis. Kč Přízemní objekt vrátnice s plochou střechou s živičnou krytinou. Obvodová nosná konstrukce z cihelného zdiva, stropní konstrukce ocelovo betonová. Vybavení: elektro. Technický stav objektu je dobrý, nutno provést revizi IS. Celkové zhodnocení stavu objektu: 3 (školní hodnocení) Možné využití: vrátnice, sklad, dílna. Objekt č. 2 Název: Výrobní hala, p.č.: 96/1 administrativa Zastavěná plocha (m2): 4356 Podlahová plocha (m2): Cca 4600 Počet podlaží/ výška (m) 1-2/ Typ nosné konstrukce: Zděná / železobetonový skelet 3m(administrativa), 7,5 m (hala) Původní funkce Výrobní hala, administrativa Dnešní funkce Výrobní hala, administrativa nevyužíváno Optimální využití Výrobní haly, sklady, dílny, Fyzický stav dnes Poměrně špatný technický stav administrativa Odhad ceny asanace 1,5 2 mil. Kč Odhad ceny sanace 4,6 mil. Kč Objekt s přístavbami, které jsou provozně a konstrukčně propojeny a tvoří jeden celek: výrobní hala, provozně administrativní severní přístavba aj. (zde uvedeny jako sam. objekty: kotelna č. 3, dílna č. 5). Objekt výrobní haly je přízemní. jrozsáhlejší je jednoprostorová hala s volnou dispozicí (vel. 58,5 x 31,5 m), na ni navazují menší haly a sklady. Obvod. nosné stěny jsou zděné, střešní konstrukci tvoří obloukové lepené vazníky, s izolovaným podhledem z profilovaného plechu, střešní krytina je plechová. Podlaha je betonová, okna dřevěná, dveře a vrata plechová. IS: elektroinstalace, vytápění, vzduchotechnika. Celková rekonstrukce a výměna krovu provedena v roce Administrativně provozní přístavba je dvoupodlažní koncový objekt, přistavěný k východní stěně haly. železobetonový montovaný skelet s opláštěním z keramických panelů s dozdívkami, s plochou střechou s živičnou krytinou. Stropní konstrukce betonové, vnitřní příčky zděné. Podlahy betonové, výplně otvorů typizované. V objektu je osobní výtah. Vybavení: elektroinstalace, teplá a studená voda, ústřední vytápění. Využití: přízemí dílny, patro kanceláře, hygienické zázemí. Postaveno v 70. letech 20. stol. Technický stav objektu je dobrý, objekt z části vyklizen, nutno provést revizi IS, poškozená okna na jižní fasádě. Celkové zhodnocení stavu objektu: 3 (školní hodnocení) Možné využití: výrobní haly, sklady, dílny, administrativa Objekt č. 3 Název: Kotelna p.č.: 96/1 Zastavěná plocha (m2): 140 Podlahová plocha (m2): Cca 112 Počet podlaží/ výška (m) 1/ 7m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Kotelna Dnešní funkce Kotelna nevyužíváno Optimální využití Kotelna, sklad Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav Odhad ceny asanace 300 tis. Kč Odhad ceny sanace 500 tis. Kč Strana 7 (celkem 11)

8 Zděný přízemní objekt z roku 1960 se sedlovou střechou navazující na výrobní halu. Obvodové stěny z cihelného zdiva, krov nízký sedlový dřevěný, střešní krytina z pozinkovaného plechu. Podlaha betonová, výplně otvorů luxfery, plechová vrata, okna v ocel. rámu. Vybavení: elektroinstalace, studená voda. Technický stav objektu je dobrý, nutno provést revizi IS, možno přejít na jiný druh paliva. Celkové zhodnocení stavu objektu: 3 (školní hodnocení, nehodnocena technologie vytápění) Možné využití: kotelna, sklad Objekt č. 4 Název: Přístřešek na p.č.: 340 uhlí Zastavěná plocha (m2): 742 Podlahová plocha (m2): 742 Počet podlaží/ výška (m) 1/10m Typ nosné konstrukce: Ocelová konstrukce Původní funkce Přístřešek na uhlí Dnešní funkce Přístřešek na uhlí nevyužíváno Optimální využití Sklad Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav Odhad ceny asanace 80 tis. Kč Odhad ceny sanace 220 tis. Kč Vysoký přístřešek na uhlí. Ocelová nosná konstrukce s opláštěním trapézovým plechem. Střešní konstrukce ocelová, krytina vlnitý plech. Podlaha betonová. Technický stav objektu je dobrý, v změny paliva (plyn) možno provést demontáž objektu. Celkové zhodnocení stavu objektu: 3 (školní hodnocení) Možné využití: sklad Objekt č. 5 Název: Sklad s dílnou p.č.: 96/1 Zastavěná plocha (m2): 410 Podlahová plocha (m2): Cca 330 Počet podlaží/ výška (m) 1/ 4m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Sklad, dílna Dnešní funkce Sklad, dílna nevyužíváno Optimální využití Sklady, dílny, drobná výroba Fyzický stav dnes Poměrně špatný technický stav Odhad ceny asanace 500 tis. Kč Odhad ceny sanace 1,5 mil. Kč Objekt z roku 1945 navazuje na severozápadní část výrobní haly. Přízemní zděný objekt s pultovou střechou se živičnou krytinou. Obvodové zdivo z cihel plných, stropní konstrukce dřevěná trámová s podhledem, podlahy jsou betonové. Vybavení: elektroinstalace, studená voda. Využití: spojovací krček, sklad, dílna. Technický stav objektu je vyhovující, nutno provést revizi IS, v posledních desetiletích bez větších oprav, prováděna pouze běžná údržba. Celkové zhodnocení stavu objektu: 4 (školní hodnocení) Možné využití: sklady, dílny, drobná výroba Objekt č. 6 Název: Dílna údržby p.č.: 97 Zastavěná plocha (m2): 96 Podlahová plocha (m2): Cca 76 Počet podlaží/ výška (m) 1-2/ 2,8m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Dílna údržby Dnešní funkce Dílna údržby nevyužíváno Optimální využití Sklady, dílny, drobná výroba Fyzický stav dnes Poměrně špatný technický stav Odhad ceny asanace 500 tis. Kč Odhad ceny sanace 400 tis. Kč Strana 8 (celkem 11)

9 Přízemní objekt z roku 1941 s půdou v pultové střeše, na jihu s plechovým přístřeškem. Obvodové stěny jsou z cihelného zdiva, stropní konstrukce I + betonové desky, střešní konstrukce dřevěná s plechovou krytinou. Podlahy jsou betonové, výplně otvorů dřevěné. Vybavení: elektro a studená voda. Technický stav objektu je vyhovující, nutno provést revizi IS, v posledních desetiletích částečně modernizován Celkové zhodnocení stavu objektu: 4 (školní hodnocení) Možné využití: sklady, dílny, drobná výroba Objekt č. 7 Název: Sklady, p.č.: 52/1 ubytovna(mlýn) Zastavěná plocha (m2): 395 Podlahová plocha (m2): Cca 800 Počet podlaží/ výška (m) 2-4/ 2,7m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Sklady, Dnešní funkce Sklady, částečně bydlení. ubytovna(mlýn) Optimální využití Sklady, byty Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav správce, majitele, ubytovna, alt. administrativa, služby, sklepy - sklady Odhad ceny asanace 1 mil. Kč Odhad ceny sanace 2,5 mil. Kč Budova ubytovny (vedena v KN jako rodinný dům) s přístavbou mlýna, který složil jako vícepodlažní sklad. Ubytovna z roku 1904 je dvoupodlažní podsklepený objekt se sedlovou střechou s půdou. Obvodové a vnitřní nosné stěny jsou z cihelného zdiva, stropy nad suterénem jsou klenbové, ve vyšších podlažích dřevěné trámové s podhledem, krov je dřevěný, střešní krytina je plechová. Podlahy jsou betonové (PVC), okna a dveře dřevěné. Vybavení: elektroinstalace, teplá a studená voda, ústřední vytápění. Objekt je zčásti užíván. Technický stav objektu je dobrý, nutno provést revizi IS, opravy prováděny postupně. Celkové zhodnocení stavu objektu: 3 (školní hodnocení) Možné využití: byty správce, majitele, ubytovna, alt. administrativa, služby, sklepy - sklady Sklad (pův. mlýn z roku 1906) je čtyřpodlažní budova s plochou střechou se živičnou krytinou. Obvodové stěny jsou z cihelného zdiva, vnitřní nosnou konstrukci tvoří sloupy, stropy jsou dřevěné trámové, střešní nosná konstrukce je dřevěná. Podlahy jsou prkenné, výplně otvorů luxfery, sklo v kovovém rámu, plechová vrata. Vybavení: elektroinstalace. Do prostoru přízemí částečně zasahuje technologie navazující malé vodní elektrárny. Technický stav objektu je dobrý, nutno provést revizi IS, oprava střechy v r Celkové zhodnocení stavu objektu: 3-4 (školní hodnocení) Možné využití: sklady Objekt č. 8 Název: Truhlárna p.č.: 339 Zastavěná plocha (m2): 115 Podlahová plocha (m2): Cca 95 Počet podlaží/ výška (m) 1/ 2,4m Typ nosné konstrukce: Lehká montovaná Původní funkce Truhlárna Dnešní funkce Objekt využíván správcem MVO Optimální využití Sklady, drobná Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav výroba, vrátnice Odhad ceny asanace 200 tis. Kč Odhad ceny sanace 150 tis. Kč Strana 9 (celkem 11)

10 Volně stojící objekt z roku 1973, přízemní s plochou střechou. Montovaná dřevěná konstrukce opláštěná izolovanými dřevěnými panely s nástřikem, stropy dřevěné s podhledem, střešní krytina živičná. Podlahy palubkové, výplně otvorů dřevěné. Vybavení: elektro, vytápění. Technický stav objektu je dobrý, objekt využíván správcem MVO Celkové zhodnocení stavu objektu: 3 (školní hodnocení) Možné využití: sklady, drobná výroba, vrátnice Objekt č. 9 Název: ČOV p.č.: 407 Zastavěná plocha (m2): 38 Podlahová plocha (m2): Cca 30 Počet podlaží/ výška (m) 1/ 2,4m Typ nosné konstrukce: zděná Původní funkce Čistítrna Dnešní funkce Čistítrna odpadních vod odpadních vod Optimální využití ČOV Fyzický stav dnes Dobrý Odhad ceny asanace 70 tis. Kč Odhad ceny sanace 100 tis. Kč Přízemní objekt technologie ČOV. Technický stav objektu a technologie nezjištěn. Nutno provést revizi technologie. Investiční záměry využití dané lokality Existující zamýšlené investiční záměry: Kolora, s.p. (výroba látek, tkalcovna) se v 90. letech 20. století transformovala na a.s. Hybler. V současné době je areál vlastněn společností Hybler, s.r.o., spadající do skupiny Hybler Group a.s. textilní výroba byla ukončena v r Ještě do zimy r. 2004/2005 probíhalo temperování objektů v areálu, areál měl svého správce. V současné době je areál opuštěný, nehlídaný, pronajata je pouze malá část skladů. Záměr vlastníka je prodej nebo dlouhodobý pronájem areálu. Zástupce vlastníka (Hybler Group, a.s.) velmi dobře spolupracuje na studii, zapůjčil ke zpracování kroku 2 znalecký posudek - ocenění nemovitosti z roku 2000, který se stal výchozím podkladem pro podrobnou analýzu technického stavu objektů. Vlastníkovi, Hybler, s.r.o., patří také 2 objekty ubytovny situované přes silnici naproti řešeného areálu (MVO). Strana 10 (celkem 11)

11 Návrh stavebně technického, urbanistického a architektonického řešení projektu Rozvojový potenciál lokality: Areál má velmi omezenou prostorový potenciál pro budoucí rozvoj (z jedné strany limitován řekou, z druhé strany areálem kostela a hřbitova). Dalším omezujícím prvkem je hranice Q 100 a částečně Q 20. To omezuje areál při sjednávání podmínek pojištění a je nutno uvažovat s provozy, které budou v případě povodně jednoduše evakuovatelné za účelem minimalizace ztrát. Dopravní dostupnost je velmi dobrá a je jednou z hlavních výhod, kterou lze uvažovat při hledání dalšího využití lokality. V případě dlouhodobé nevyužitelnosti areálu a jeho postupného chátrání lze uvažovat i o demolici jako krajní možnosti. Tak by se otevřela cesta pro začlenění nábřeží řeky do organismu města (park, venkovní sportoviště, prostory pro setkávání zájmových kroužků mládeže, cyklostezka) ve vazbě na sousední areál kostela s hřbitovem. Využití areálu je závislé na novém vlastníkovi nebo nájemci a mělo by být v souladu s územně plánovací dokumentací: Využití: Zařízení výroby a služeb a provozy nerušící okolí Sklady rušící provozy rušící výroba Přípustné využití: Obchody Služby Byty služební, majitelů Veřejná správa Čerpací stanice PHM Odstavné plochy a garáže pro potřeby areálu Výjimečně přípustné využití: Kulturní, sociální, zdravotní, sportovní, církevní využití Strana 11 (celkem 11)

12 Urbanistický návrh: Varianta 1, Pronajímatelný skladový areál: Návrh předpokládá rozsáhlou rekonstrukci stávající haly tak, aby obsahovala samostatné pronajímatelné jednotky, které by v budově administrativy měly svoje provozní zázemí. Při rekonstrukci je nutno brát ohled na flexibilitu daných prostor, aby bylo možné je jednoduchým způsobem přizpůsobit novému účelu. Před vjezdem do areálu zůstává stávající parkoviště, které je rozšířeno i do prostor před administrativní budovou. Vjezd do areálu zůstává stávající od silnice 610 s alternativou příjezdu od silnice se strany mostu s nákladní vrátnicí. Varianta počítá s uvolněním prostoru před halou demolicí objektů dílen a přístřešku na uhlí a vytvořením tak nutného manipulačního prostoru a míst k parkování. Stávající budova č. 7 počítá s rekonstrukcí na ubytování s restaurací, přilehlý objekt bývalého mlýna je určen skladovým prostorům. Stávající kotelna na tuhá paliva přebudována na plynovou. Rekonstrukce stávající ČOV ve východní části areálu u řeky. Varianta 2, Sportovní centrum: Základním prvkem návrhu je revitalizace říčního nábřeží s parkovou úpravou a cyklostezkou. Varianta počítá s veřejně přístupným neoploceným sportovním areálem. Hala je rekonstruována na sportovně-relaxační centrum se squashem, bowlingem, fitness a relaxační částí. Administrativní budova obsahuje jak zázemí pro sportovní halu, tak i pronajímatelné prostory pro služby a obchody. Před budovou je navrhováno parkoviště, které svým charakterem navazuje na parkovou úpravu nábřeží (zeleň, stromy, zatravňovací dlažba). Západní část areálu je tvořena rekonstrukcí budovy ubytovny na penzion s restaurací, který je rozšířen do přilehlé části bývalého mlýna. Ta je využita částečně jako sklady, část může být také upravena na prostory pro zájmové kroužky mládeže (vhodné napojení na sportovní areál a parkovou úpravu nábřeží s cyklostezkou). Demolicí budov dílen a přístřešku pro uhlí je vytvořen manipulační prostor pro zásobování a parkoviště hostů penziónu i sportovního centra. Vjezd do areálu zůstává od silnice 610 s využitím bývalé vrátnice jako infocentra k areálu a novinového stánku. Alternativní vjezd i ze západní strany od penziónu. Hlavní předností tohoto návrhu je odstranění z hlediska organismu města nepříliš vhodného využití říčního nábřeží. Stávající areál při širším koncepčním pohledu ucpává a zneprůchodňuje toto místo u řeky a brání tak jeho revitalizaci, která by přirozeně vtáhla říční nábřeží do života občanů města v návaznosti na přilehlý areál kostela. výhodou je velká investiční náročnost tohoto využití, které zcela přebudovává původní funkci místa. Strana 12 (celkem 11)

13 Etapizace: Ideální je realizovat navrhovaná využití v jedné etapě z důvodu, že areál lze jen velmi obtížně rozdělit do funkčních celků, které by se daly realizovat postupně. Je však možné v obou navrhovaných variantách uvažovat s postupnou rekonstrukcí částí jednotlivých budov, tak aby byla stanovena nová funkce, která by se postupně rozšiřovala. Rámcově lze revitalizaci rozdělit do těchto etap: Před započetím revitalizace vybudovat protipovodňová opatření na nábřeží. 1.etapa: Rekonstrukce haly či její části na sportovní centrum (alt. pronajímatelné sklady) a administrativní budovu na prostory zázemí pro nový účel. V případě var. 2 návazně realizovat parkovou úpravu nábřeží. 2. etapa: Rekonstrukce stávající ubytovny a přilehlého bývalého mlýna. Využití dotací: Dotace mohou být použity v případě vybudování protipovodňových opatření stejně jako revitalizace nábřeží v rámci rozšíření a regenerace městského centra tímto směrem v návaznosti na historický areál kostela a hřbitova. Strana 13 (celkem 11)

14 Přílohy Příloha č. 1: širší vztahy Příloha č. 2: Katastrální mapa Příloha č. 3: Povodňový plán území Příloha č. 4: Geofond přehled vrtné prozkoumanosti Příloha č. 5: Výřez z ÚPD Příloha č. 6: Ortofotomapa lokality Příloha č. 7: Fotodokumentace lokality Příloha č. 8: Časový plán ve formě harmonogramu varianta 1 skladový areál Příloha č. 9: Časový plán ve formě harmonogramu varianta 2 sportovní centrum Příloha č. 10: Odhad hrubých rozpočtových nákladů Výkresová část 1 Stávající stav 2 Dopravní a technická infrastruktura, stávající stav 3 Návrhový výkres Varianta 1 4 Návrhový výkres Varianta 2 (zvláštní složka) Strana 14 (celkem 11)

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo Přepeře, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2 Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál Bratříkov, krok 2 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a

Více

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Číslo lokality: 510275 Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Nové

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jabloc nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov,

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov, Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Seba T, Velké Hamry Číslo lokality: 510812 Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov, se lokalita nachází: k.ú. Bohdalovice Jméno a příjmení: Ing.

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510275 Nové Město pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Martin Šetina Vztah k lokalitě:

Více

Bývalá sklárna, Svor

Bývalá sklárna, Svor Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá sklárna, Svor Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 5106-12 se lokalita nachází: Svor Jméno a příjmení: p. Pavel Nauš Vztah k lokalitě: Majoritní

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant 464 13

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant 464 13 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Areál Unitex Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510235 Jindřichovice pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Pavel Novotný Vztah k

Více

Továrna, Kateřinská 4, Liberec

Továrna, Kateřinská 4, Liberec Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 510545 Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Karel Petýrek Vztah k lokalitě: Majitel Kontaktní Adresa: Přívozní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Administrativní objekt se skladovým zázemím a přípravnou BRTNICE okr. Jihlava, kraj Vysočina Insolvenční řízení SOLAR NET s.r.o. Obsah Stručný popis:... 3 Důležité

Více

Dobronín - výrobní areál

Dobronín - výrobní areál Dobronín - výrobní areál Vysočina Okres: Jihlava Obec: Dobronín Katastrální území: Dobronín, Střelecká Nabízíme Vám ke koupi výrobní areál s vlečkou o výměře podlahových ploch přes 10.000 m2 (nebo i jen

Více

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Informační memorandum Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ:

Více

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník:

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník: Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5 Vlastník: PHL - Zličín s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle, Na Pankráci 1062/58, PSČ 140 00 IČ: 28162897 Charakteristika: Skladový areál je situován

Více

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liberec Výšina, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín)

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín) Ing. Aleš Klaudy, insolvenční správce dlužníka VLK cont s.r.o., identifikační číslo: 250 16 571, se sídlem Chvalín 25, 413 01 Nové Dvory nabízí k prodeji níže specifikované provozní areály: 1. Provozní

Více

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE Základní údaje k nabídce Název kraje: STŘEDOČESKÝ Město /obec/: CERHOVICE Lokalita: CERHOVICE Celková plocha pozemků vč. zastavěného území: 3,7 ha Nezastavěná plocha pozemků

Více

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu:

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu: Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387 Průmyslová zóna Pardubice se skládá z několika desítek objektů. Jejichž možnosti využití jsou různorodé. Provozovateli jsou LOGISTIKA PARK a.s. a Průmyslový

Více

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Základní popis stavebních pozemků Současný výrobní areál společnosti Elektroporcelánu

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ REGULAČNÍ PLÁN BÍLÁ PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ NÁVRH ZADÁNÍ sestavený k projednání ve smyslu 61 a 62 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zpracovaný

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

Vojenský výzkumný ústav

Vojenský výzkumný ústav Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-49 Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Vojenský výzkumný ústav Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3930-53/2014 O ceně pozemku p.č.st.1074/1 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 370m 2 včetně součástí pozemku tj. stavby zem.stav. čp.1226, pozemku p.č.549/34 ostatní plocha manipulační

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

MEMORANDUM. číslo: M

MEMORANDUM. číslo: M N E M O C o n s u l t, s. r. o. z n a l e c k ý ú s t a v MEMORANDUM číslo: 2001 074M Předmět: cukrovar Drahanovice s pozemky a příslušenstvím v obci a k.ú. Drahanovice, okres Olomouc Objednatel: Ing.

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-12 Kontaktní osoba: Jméno a příjmení: Vztah k lokalitě: Adresa: Zámek, Horní Police Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice skačka Hradec Králové

Více

Bývalá porcelánka, Desná

Bývalá porcelánka, Desná Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá porcelánka, Desná Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510802 Desná, k.ú.desná II. se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Jitka Rat Vztah

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC)

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy NOVAKO Jihlava u dálnice D1

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy NOVAKO Jihlava u dálnice D1 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy NOVAKO Jihlava u dálnice D1 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 3 Poloha areálu:... 4 Vzdálenosti:... 4 Výměry:... 5 Sítě:...

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO SULEJOVICE

Více

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Informační memorandum Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 279 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0489-178/2013 NEMOVITOST: Podíl ½ z celku garáže na pozemku parc.č. 1823/3 včetně pozemku Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Ústí nad Labem, obec Ústí nad Labem,

Více

SVITAP J.H.J. spol. s r.o.

SVITAP J.H.J. spol. s r.o. NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR SVITAP J.H.J. spol. s r.o. Kijevská 8, 568 02 Svitavy tel.: 461 568 166 mob.: 605 700 601 e-mail: vinklerova@svitap.cz www.svitap.cz Budovy a provozy na ul. Dimitrovova

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 466 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Výstavba garáže Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavebník : Pavel Krejčík A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1 Identifikační údaje 1.1 Účastníci výstavby Objednatel: Pavel Krejčík Jižní 207, Komárov Dodavatel: svépomocí

Více

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3748/2012 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 474 na pozemku parc.č. st. 444 a pozemek parc.č. st. 444 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemek k datu 21.1.2013 zapsány v katastru

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 oznamují prodej níže uvedených nemovitostí

Více

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary Příloha k č.j. VS 72/74/001/2011-50/Všeob/540 Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary základní popis nepotřebného nemovitého majetku státu Pozemky - par. č. 1691/1

Více

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921.

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. 2 STUDIE STAVBY VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ CENTRUM společnosti WRT.cz Plzeň Letkov WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. zdroj:

Více

strana 1 Popis č. 3900/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ Příkop 843/4, Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3900/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ Příkop 843/4, Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3900/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 24 na pozemku parc.č. 112 a pozemky parc.č. 111 a 112 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 22.8.2013 zapsány v katastru

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy Otčenášek s.r.o. Týniště nad Orlicí

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy Otčenášek s.r.o. Týniště nad Orlicí Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy Otčenášek s.r.o. Týniště nad Orlicí Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 3 Poloha areálu... 4 Vzdálenosti:... 4 Výměry:...

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. PRODEJ AREÁLU SPOLEČNOSTI RAN spol. s r.o.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. PRODEJ AREÁLU SPOLEČNOSTI RAN spol. s r.o. INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ AREÁLU SPOLEČNOSTI RAN spol. s r.o. 1 Základní informace o předmětné investiční příležitosti Nabízíme jako investiční příležitost k prodeji areál společnosti RAN spol s.r.o.

Více

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKU V AREÁLU STARÁ AEROVKA V K.Ú. KBELY, OBEC PRAHA

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKU V AREÁLU STARÁ AEROVKA V K.Ú. KBELY, OBEC PRAHA Příloha podmínek výběrového řízení č. 4 Technický prospekt NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKU V AREÁLU STARÁ AEROVKA V K.Ú. KBELY, OBEC PRAHA Vlastnictví Předmětem prodeje je pozemek

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 NEMOVITOST: ½ bytové jednotky, č. 944/3 Adresa nemovitosti: Haškova 944, 460 01 Liberec Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres

Více

Věznice Horní Slavkov

Věznice Horní Slavkov INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI Věznice Horní Slavkov město: Horní Slavkov Počet obyvatel obce: 5.633 Katastrální území: Horní Slavkov (644056) Okres: Rozloha lokality (ha): Typ lokality: Sokolov cca 12.00 volných:2.00

Více

tel: 732 717 020 pracovník): Dražbyprost s. r. o. Jan Prošek x x x x x x Rekapitulace: Stanovená cena stávající:

tel: 732 717 020 pracovník): Dražbyprost s. r. o. Jan Prošek x x x x x x Rekapitulace: Stanovená cena stávající: Výsledek ocenění č. EN - 001/1410/2013 Nemovitost: Spoluvlastnický podíl 1/2 na pozemku ppč. 191/19 - trvalý travní porost o výměře 817 m2, LV č. 294 k. ú. 615064 - Bříšťany, obec Bříšťany Typ nemovitosti:

Více

strana 1 Popis č. 3924/2013

strana 1 Popis č. 3924/2013 strana 1 Popis č. 3924/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 119 na pozemku parc.č. st. 208 a pozemky parc.č. st. 208, 124/18 a 134/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.8.2013

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji zbytného nemovitého majetku v areálu společnosti, se sídlem Jihlava, Znojemská 5594/54, PSČ: 586 52, IČ: 463 47 071, zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu

Více

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla.

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla. Návrh zadání změny č. 1 územního plánu Kunžak duben 2009 a) úvod O pořízení změny č. 1 územního plánu Kunžak rozhodlo zastupitelstvo obce Kunžak svým usnesením ze dne 29. 1. 2009. Jedná se o lokalitu (dále

Více

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení)

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Foto Lokalita Zařazení lokality ve vyhledávací studii: Krok 1 Kraj: Liberecký kraj Okres: Liberec Obec: Chrastava

Více

Charakteristiky jednotlivých stavebních objektů

Charakteristiky jednotlivých stavebních objektů Číslo objektu 1 Velitelská budova Pořizovací hodnota (Kč) 1 655 955 Zastavěná plocha (m 2 ) 453 Podlahová plocha (m 2 ) 590 Obestavěný prostor (m 3 ) 5884 Obestavěný vytápěný prostor (m 3 ) 1692 Zděná

Více

Znalecký posudek č. 3808-185/2011

Znalecký posudek č. 3808-185/2011 Znalecký posudek č. 3808-185/2011 o ceně nemovitosti čp. ll v obci a kat. území Dráchov, okr. Tábor. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Písek Prokopova 339/14 397 Ol Písek Účel posudku: Stanovení ceny

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

BYTOVÝ DŮM Č.P. 103 V DÍVČÍM HRADĚ ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE STAVBY. A. Průvodní zpráva. B. Souhrnná technická zpráva. D. Výkresová dokumentace

BYTOVÝ DŮM Č.P. 103 V DÍVČÍM HRADĚ ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE STAVBY. A. Průvodní zpráva. B. Souhrnná technická zpráva. D. Výkresová dokumentace BYTOVÝ DŮM Č.P. 103 V DÍVČÍM HRADĚ ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE STAVBY A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva D. Výkresová dokumentace říjen 2014 projektant: Ing. Karel Siuda A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH:

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1394

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1394 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1394 Výrobně skladovací areál užitná plocha 982 m 2, plocha pozemků 6178 m 2 Sokolnice, JM kraj Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4065-81/2015 NEMOVITÁ VĚC: Budova zem.stav bez čp/če + pozemek p.č.st.40 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, obec Vilémov, k.ú. Dálčice Adresa

Více

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639 Informační memorandum Elektronické výběrové řízení A3639 Budova občanské vybavenosti původně sloužící jako škola, včetně studie na přestavbu na bytový dům až o 34 bytech, Hranice ČR Užitná plocha 1.560

Více

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3772/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 50 na pozemku parc.č. 499 a pozemky parc.č. 63, 495, 496/2, 499 a 500 včetně věcného břemene, součástí a příslušenství; budova a pozemky

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Informační memorandum Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ: OSTATNÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH Závazná část Regulačního plánu Slatiňany jih se mění v souladu se Stavebním zákonem č. 183/2006 Sb., včetně jeho prováděcích předpisů takto: 1. Změny II.

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nabídka prodeje

ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nabídka prodeje Nabídka prodeje Společnost ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nedbalova 2306/14, 702 00 Ostrava 2 Tel: +420 597 582 773 Mobil: +420 724 363 839 Mobil: +420 724 129 111 e-mail: crsgroup@crsgroup.cz exkluzivně

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 447 na pozemku parc.č. st. 562 a pozemky parc.č. st. 562 a 331/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky zapsány v katastru nemovitostí pro

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/16

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/16 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/16 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, RD. č.p. 1454 Adresa nemovitosti: Občanská 1454, 468 51 Smržovka Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Jablonec

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1661/131/2014

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1661/131/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1661/131/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 643 Adresa nemovitosti: Na Průhoně 643, 276 01 Mělník Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mělník, obec

Více

strana 1 Popis č. 3791/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ Příkop 843/4, Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3791/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ Příkop 843/4, Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3791/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 173 na pozemku parc.č. st. 308 a pozemky parc.č. st. 308, 637/1 a 637/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 5.2.2013

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ VYUŽITÍ ÚZEMÍ podle ustanovení 86 ve spojení s 80

Více

PŘÍPRAVA UZEMÍ V AREÁLU KAMPUS UJEP

PŘÍPRAVA UZEMÍ V AREÁLU KAMPUS UJEP DOKUMENTACE PŘIKLÁDANÁ K ŽÁDOSTI O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ ODSTRANĚNÍ STAVBY (DOS) Stránka 1 z 12 ÚSTÍ NAD LABEM PAVILON A ÚNOR 2012 DODATEK Č. 1 Z 06. 02. 2012 Všechny změny týkající se dodatku č. 1 jsou v

Více

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace.

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace. OBSAH 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci - zastavěná část - nezastavěná část obce b) údaje o vydané (schválené) územně plánovací dokumentaci c) údaje o souladu záměru s územně

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 954/184/2010/4

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 954/184/2010/4 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 954/184/2010/4 NEMOVITOST: Bytová jednotka, bytová jednotka č. 2172/1 Adresa nemovitosti: Holečkova 2172, 147 00 Praha 4 Katastrální údaje : Kraj Hl.m. Praha, okres

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1400. Areál, podlažní plocha 3516 m2, v centru Jihlavy Insolvenční řízení EKON, družstvo

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1400. Areál, podlažní plocha 3516 m2, v centru Jihlavy Insolvenční řízení EKON, družstvo Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1400 Areál, podlažní plocha 3516 m2, v centru Jihlavy Insolvenční řízení EKON, družstvo Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu... 5 Výměry:...

Více

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. POPIS STAVBY Zhodnocení staveniště: staveniště je vhodné pro uvažované rozšíření hřbitova. Stavební pozemek je rovinatý, porostlý náletovými travinami, které budou před

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1673

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1673 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1673 Provozní areál s restaurací odstavným parkovištěm pro 70 kamionů Verušičky, okr. Karlovy Vary Podlažní plocha budov 1 142 m 2 Plocha pozemků: 11 218 m 2 Insolvenční

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 3 081 m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich příslušenství a součástí specifikovaných

Více

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/3 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, Bytová jednotka č. 350/2 Adresa nemovitosti: Jižní 350, Stráž pod Ralskem Katastrální údaje: Kraj

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/12

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/12 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/12 NEMOVITOST: Garáž bez č.p. na p.č. 678/22 Adresa nemovitosti: Bezručova, 256 01 Benešov Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8639-292/10 o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno -

Více

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY A. ÚVOD 1. Údaje o podkladech a schválení ÚPD 1 2. Obsah a rozsah elaborátu 3 3. Vymezení řešeného území 4 4. Širší vztahy 5 B. ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY OBCÍ PRO ROZBOR ÚZEMNÍHO

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Řádek 1. zastavěné území 2. plochy výroby 3. plochy občanského vybavení

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail:

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail: Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/9 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 242/6 Adresa nemovitosti: Revoluční 242, Žandov Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, obec Žandov,

Více

Výběrové řízení A2724

Výběrové řízení A2724 Informační memorandum Výběrové řízení A2724 Komerční pozemek Brno ČR 17.455 m 2 3 Obsah Stručný popis:... 5 Důležité informace:... 6 Poloha... 7 Výměry:... 8 Územní plán... 9 Zásobování vodou... 11 Odkanalizování...

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A2303

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A2303 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A2303 Čerpací stanice, autosalon, autoservis Hořice Královehradecký kraj 1 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu... 3 Výměry:... 4 Územní

Více

Znalecký posudek č. 2828/101/2013

Znalecký posudek č. 2828/101/2013 Znalecký posudek č. 2828/101/2013 O ceně obvyklé rodinného domu č.p.126 s příslušenstvím a pozemky parc.č. 566, 568 a 1416 v k.ú. Bystřany, obec Bystřany, okres Teplice. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více