Výkonný barevný tisk pro vaši pracovní skupinu. Barevné multifunkční zařízení řady Lexmark X950

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výkonný barevný tisk pro vaši pracovní skupinu. Barevné multifunkční zařízení řady Lexmark X950"

Transkript

1 Barevné multifunkční zařízení řady Lexmark X950 Výkonný barevný tisk pro vaši pracovní skupinu. Řada Lexmark X950 Zvyšte výkon své kanceláře a vaši produktivitu pomocí tiskárny Lexmark X950 s vysokovýkonným barevným tiskem formátu A3, flexibilními funkcemi, jednoduchými řešeními pracovního toku a pokročilým zabezpečením. Barva DOTYKOVÁ OBRAZOVKA KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAX Řešení OBOUSTRANNÝ TISK 32 x 122 cm (12,6 x 48 ) Až 55 str./min. Síť

2 Řada Lexmark X950 : Klíčové funkce Barevné multifunkční zařízení Lexmark X950de zobrazené s volitelnou tandemovou přihrádkou na listů a vysokokapacitním podavačem na listů. Funkce, které optimalizují vaší práci 1) Intuitivní barevná dotyková obrazovka Extra velká 25,9cn (10,2 ) barevná dotyková obrazovka vám umožňuje ovládat multifunkční zařízení snadno prostřednictvím intuitivní navigace a snadnému přístupu k řešením pracovního toku a zástupcům. 2) Řešení Lexmark Snižte nepotřebný tisk a zjednodušte pracovní procesy díky aplikacím řešení předinstalovaným na vaše zařízení. Vyberte dodatečná řešení Lexmark, která splňují vaše unikátní potřeby pracovního toku. 3) Přímé USB připojení Přední USB port umožňuje okamžitý náhled, tisk a skenování a je kompatibilní s většinou formátů souborů tisknutelných obrázků. 4) Flexibilní vstupní kapacita Vyberte si konfiguraci, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám, až listů. 5) Výjimečná manipulace s médii Vysoce spolehlivé podávání papíru umožňuje naplnění až 5 různými typy médií, včetně formátu až do rozměru 32 x 122 cm (12,6 x 48 ) a hmotnosti 300 g/m2. 6) Pokročilá dokončovací rozšiřující zařízení Jednoduše vytváří profesionální výstup v podniku s flexibilními možnostmi dokončování, včetně sešívání na více místech, děrování, rozšířeného ukládání výstupu a možnosti tvorby brožur.

3 Řada Lexmark X950 : Přehled Vynikající barevný výstup Učiňte dlouho trvající dojem na vaše zákazníky a tiskněte více ve své firmě s výstupem profesionální kvality na širokou řadu médií. S pokročilou technologií barev řady X950 získáte možnost vysokovýkonného barevného tisku formátu A3, který poskytuje konzistentní barvu od první až do poslední strany. l Rozlišení tisku x pro energické barvy a ostrý černý text. l Kalibrace PANTONE pro konzistentní barevné tóny. l Pokročilé nahrazování pojmenovaných barev pro snadné nalezení hledané barvy. l Technologie Color Care Lexmark řídí použití barev a náklady. l Vytvořte profesionální doprovodné materiály od brožur sešitých na hřbetě po skládané brožury formátu o velikosti až A3. Produktivní a intuitivní Lexmark X950 kombinuje vysoce výkonný tisk, kopírování, skenování a faxování pomocí aplikacím pracovního postupu šetřící čas, navrženými pro zvýšení vaší produktivity. l Rychlost tisku až 55 str./min černobíle a 50 str./min. barevně, rychlost skenování až 70 obrázků za minutu, vytištění první strany za pouhých 5,2 vteřin. l Velká 25,9 cm (10,2") barevná dotyková obrazovka nabízí zvukovou a dotekovou odezvu pro intuitivní plnění úloh. l Předinstalované aplikace umožňují vyšší efektivitu vašeho pracovního postupu. l Skenujte na různá místa, včetně skenování do u, skenování na FTP, skenování na fax, síť, USB disk a jiných míst. l Funkce Náhled tisku a Změny úloh po zpracování umožňují oboustranný tisk, přidat dokončovací funkce nebo výběr jednotlivých stran k tisku. l Pokročilé funkce kopírování umožňují přerušit velké tiskové úlohy a upřednostnit rychlé kopírování a kopírování první sady a poté dokončení celého kopírování. Stvořeno pro podniky Řada Lexmark X950 nabízí robustní tiskový systém navržený tak, aby zvládl ty nejnáročnější tiskové úlohy s pokročilými funkcemi a flexibilitou, které potřebujete k vedení vašeho podniku. l Široká propojitelnost usnadňuje integraci do většiny síťových prostředí. l Zjednodušte sledování a správu zařízení prostřednictvím integrovaného webového serveru, univerzálního ovladače tisku Lexmark a softwaru Lexmark MarkVision Enterprise. l Vysokokapacitní pevný disk, procesor 1,2 GHz a až 2 GB RAM. l Součástí výbavy je vnitřní přihrádka 2, umožňující oddělit výstup tisku, kopírování nebo faxu do dvou přihrádek. l Vyberte si z několika možností rozšíření kapacity vstupu až na listů. l Snadno vyměnitelné kazety poskytují výtěžnost až ² stran černobíle a ² stran barevně. Věrný. Obraz. Vždy. Lexmark věnuje úsilí navrhování a výrobě produktů, které poskytují výjimečnou kvalitu a spolehlivý výkon. Maximalizujte návrat vašich investic, optimalizujte výkon vašeho tiskového vybavení Lexmark a učiňte trvalý dojem díky originálnímu spotřebnímu materiálu, službám a součástím Lexmark. Řada X950 je garantována omezenou jednoroční zárukou Lexmark s možností rozšíření.

4 Řada Lexmark X950 : Produktivita v jednoduché podobě Pravý dotyk Barevná dotyková obrazovka e-task společnosti Lexmark je hlavní přístupové místo k vašemu multifunkčnímu zařízení. Velké nastavitelné 25,9 cm (10,2 ) rozhraní vám dává možnost zobrazit náhledy dokumentů před tiskem a také změnit tiskové úlohy na zařízení. Můžete dokonce zobrazit, vybrat a vytisknout konkrétní strany dokumentu přímo z dotykové obrazovky. Snadná, intuitivní navigace poskytuje rychlý přistup k nejčastěji používaným funkcím, odkazům a pracovním tokům. Nové interaktivní senzorické funkce nabízí dotykovou i zvukovou odezvu, která vám pomáhá provést každou úlohou, potvrzuje dotyk a signalizuje vykonávání úkolu. 4 Řešení Řešení vám ušetří čas a peníze Řada Lexmark X950 nabízí rámec pro integrovaná řešení Lexmark, naši platformu, která vám umožňuje přidat širokou škálu softwarových aplikací přímo do zařízení. Řešení jsou navržena s ohledem na vaši produktivitu. Pomáhají zefektivnit nebo dokonce odstraní procesy s velkou mírou využití papíru. Následující řešení jsou předinstalována do řady X950: K dispozici je rozličná řada dalších řešení Lexmark, která vám pomůže uspokojit vaše potřeby pracovního toku : Následuje jen pár příkladů řešení, které jsou vám k dispozici přes autorizované partnery a prodejce Lexmark nebo program Lexmark Professional Services engagement : Formuláře a Oblíbené Eliminujte odpad a neefektivnost související s předtištěnými formuláři. Často tištěné formuláře, marketingové materiály nebo jiné dokumenty uložte online a poté je podle potřeby vytiskněte. Skenování po sítě Premium Tato vylepšená verze Skenování po síti nabízí pokročilé funkce náhledu, změny, vylepšení a indexace naskenovaných dokumentů před jejich odeslání do sdílené síťové složky. Skenování do sítě Naskenujte kopii dokumentu a nasměrujte obraz do jedné z 30 předdefinovaných sdílených osobních nebo veřejných složek. Showroom Zobrazte editovatelnou posunující se prezentaci na barevné dotykové obrazovce k propagaci vašeho podnikání nebo produktů nebo ke sdělení důležitých zpráv zákazníkům nebo zaměstnancům. Změna jazyka³ Snadné přepínání jazyka zobrazeného na dotykové obrazovce - podpora 18 jazyků. Kopírování karet Ušetřete čas a úsilí při kopírování identifikačních karet, licencí, pojišťovacích karet automatickým skenováním, zvětšením a vytištěním obou stran karet na jednu stranu listu papíru.

5 Řada Lexmark X950 : Hlavní rysy Tiskněte méně. Ušetřete více. Tiskněte méně? To se může zdát jako poněkud překvapivá rada od společnosti, která se věnuje výhradně tisku. Ale když zvážíte, že firmy v průměru vynaloží na tisk až 6 % svého obratu a že aktivní správa tisku může snížit náklady na kancelářský tisk až o 30 %¹, dává to velmi dobrý smysl. Výrobky, řešení a služby společnosti Lexmark poskytují inovační způsoby úspory času, snižování nákladů a omezování dopadu na životní prostředí. Trvale se snažíme pomáhat vám méně tisknout a více ušetřit. Neustále konzistentní barva Požadovaná barva PANTONE 346 C Bez pokročilého nahrazování pojmenovaných barev S pokročilým nahrazování pojmenovaných barev Vytvořte profesionální dokumenty v podniku s jistotou, že uvedené barvy značky a loga vaší společnosti budou vytištěny přesně a pokaždé stejně. Pokročilé nahrazování pojmenovaných barev, standardně dodávané k vašemu zařízení. Uživatelé mohou zadat konkrétní hodnoty barvy pro snadné nalezení hledané barvy, včetně barvy PANTONE a barev v průvodci barev DIC. Jednoduchá správa zařízení Spravujte vaše prostředí výstupu efektivně pomocí softwaru Lexmark MarkVision Enterprise. Tento bezplatný software zaležený na prohlížeči vám umožňuje komplexní dohled na celou skupinou síťových tiskáren a multifunkčních zařízení bez ohledu na výrobce. Software Lexmark Markvision Enterprise usnadňuje správcům konfigurovat, sledovat, zobrazovat, řešit problémy a aktivně spravovat vaše zařízení během jejich celého životního cyklu, od okamžiku jejich připojení až po den jejich vyřazení z provozu. Ochrana vašich informací Od putování dat sítí až po tisk stránek, vícevrstvé bezpečnostní funkce a integrovaná řešení vám pomáhají chránit vaše zařízení, dokumenty, data a síť. l Podporuje více možností ověřování uživatele a autorizace. l Volitelná čtečka karet umožňuje uživatelům ověření prostřednictvím čipových a magnetických karet. l Pokročilé šifrování pevného disku, ochrana citlivých dat na diskové jednotce multifunkční zařízení. l Automatické, plánované nebo manuální mazání skrytých dat na disku. l Podpora síťového zabezpečení IPSec, SNMPv3 a 802.1x. l Sledování přihlašování a rozpoznávání bezpečnostních rizik.

6 Řada Lexmark X950 : Informace pro objednání Lexmark X950de Automatický podavač dokumentů na 110 listů Barevné kopírování Barevné skenování Barevné kopírování Standardní Volitelné Barevné skenování 2400 Image Quality1200 x 1200 dpi Kompatibilní v celé řadě X950 X950X2KG X950X2CG X950X2MG X950X2YG C950X71G C950X73G C950X76G 25A Z F Z Z0187 Tonerová tisková kazeta Černá tonerová kazeta s extrémně vysokou výtěžností X950, X952, X954 Tyrkysová tonerová kazeta s extrémně vysokou výtěžností X950, X952, X954 Purpurová tonerová kazeta s extrémně vysokou výtěžností X950, X952, X954 Žlutá tonerová kazeta s extrémně vysokou výtěžností X950, X952, X954 Fotoelektrická jednotka C950, X950/2/4, balení 1 ks Fotoelektrická jednotka C950, X950/2/4, balení 3 ks Láhev na odpadní toner C950, X950/2/4 Staple Cartridges (3 pack) Saddle Staple Cartridges (4 pack) Paměťové karty 256MB flashová karta Aplikaèní øešení Karta pro IPDS X950, X952, X954 Karta pro emulaci PRESCRIBE X950, X952, X954 22Z X X F0042 Karta pro formuláře a čárové kódy X950, X952, X954 Lexmark PrintCryption Card Konektivita MarkNet N b/g/n Wireless Print Server Tiskový server MarkNet N8130 Fiber Ethernet 100BaseFX, 10BaseFL USB (2 Meter) Cable 14F0000 Karta paralelního rozhraní 1284-B Parallel (10 ) Cable 14F0100 Karta sériového rozhraní RS-232C 40X X X X7560 Uživatelsky vyměnitelné díly 320K, V sada pro údržbu zapékací jednotky C950, X95x Sada pro údržbu C950, X95x 160K Servisní sada X95x ADF Sada pro údržbu C950, X95x 480K Dostupné modely: Lexmark X950de : Obsahuje: Podpora médií 32 x 48 cm (12,6 x 19 ) a rychlost tisku až 45 str./min., 22Z0072 Lexmark X952de : Obsahuje: Podpora médií 32 x 48 cm (12,6 x 19 ) a rychlost tisku až 50 str./min., 22Z0073 Lexmark X954de : Obsahuje: Podpora médií 32 x 48 cm (12,6 x 19 ) a rychlost tisku až 55 str./min a 2 GB RAM ve standardu, 22Z0074 Lexmark X950dhe : Includes: SRA3 media support, print speed up to 45 ppm and the 2,520-Sheet (A3/A4) Tandem Tray Module, 22Z0688 Ekologický tisk Řada X950 vám ulehčuje tisknout zodpovědně. Jeho funkce zahrnují oboustranný tisk šetřící papír, Eko-režim snižující spotřebu papíru a toneru a tlačítka Spát s režimem hibernace šetřící energii. Řada X950 pomáhá rovněž šetřit energii díky její zapékací jednotce s okamžitým zahřátím a speciálně navrženým tonerem, který se taví při nízkých teplotách.

7 Řada Lexmark X950 : Informace pro objednání Lexmark X950de Model 22Z0072 Lexmark X950de Manipulace s papírem 22Z0014 Tandemová přihrádka na listů C950, X95x 22Z0013 Zásuvka na 3 x 520 listů C950, X95x 22Z0012 Zásuvka na 520 listů C950, X95x 22Z0015 Velkokapacitní podavač C950, X95x na listů 22Z0175 Dokončovač brožur na listů C950, X95x (4 díry) 22Z0176 Dokončovač brožur C950, X95x (4 díry) 22Z0205 C950, X95x Zásobník pro spojitá média Paměťové karty MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM Rozšířené záruky X950 1-Year Onsite Service X950 2-Years Onsite Service X950 3-Years Onsite Service X950 1-Year Onsite Service Renewal Instalační služba Služba instalace a deinstalace X950 In the box Barevná multifunkční tiskárna Lexmark X950de, Barevné (CMY) tonerové kazety až pro stran*, Černá tonerová kazeta až pro stran*, Černé, tyrkysové, purpurové a žluté zobrazovací jednotky, CD se softwarem a dokumentací, Napájecí kabel(y), Telefonní kabel nebo adaptér RJ-11 (v závislosti na zemi), Průvodce nastavením (síťové a lokální připojení), Prohlášení o omezené záruce/záruční list, Informace o program sběru kazet společnosti Lexmark *Průměrná deklarovaná výtěžnost kazety při plynulém černobílém nebo plynulém kompozitním barevném (CMY) tisku až do tohoto počtu standardních stran v souladu s Lexmark X952de Model 22Z0073 Lexmark X952de Manipulace s papírem 22Z0014 Tandemová přihrádka na listů C950, X95x 22Z0013 Zásuvka na 3 x 520 listů C950, X95x 22Z0012 Zásuvka na 520 listů C950, X95x 22Z0015 Velkokapacitní podavač C950, X95x na listů 22Z0175 Dokončovač brožur na listů C950, X95x (4 díry) 22Z0176 Dokončovač brožur C950, X95x (4 díry) 22Z0205 C950, X95x Zásobník pro spojitá média Paměťové karty MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM Rozšířené záruky X952 1-Year Onsite Service X952 2-Years Onsite Service X952 3-Years Onsite Service X952 1-Year Onsite Service Renewal Instalační služba Služba instalace a deinstalace X952 In the box Barevná multifunkční tiskárna Lexmark X952de, Barevné (CMY) tonerové kazety až pro stran*, Černá tonerová kazeta až pro stran*, Černé, tyrkysové, purpurové a žluté zobrazovací jednotky, CD se softwarem a dokumentací, Napájecí kabel(y), Telefonní kabel nebo adaptér RJ-11 (v závislosti na zemi), Průvodce nastavením (síťové a lokální připojení), Prohlášení o omezené záruce/záruční list, Informace o program sběru kazet společnosti Lexmark *Průměrná deklarovaná výtěžnost kazety při plynulém černobílém nebo plynulém kompozitním barevném (CMY) tisku až do tohoto počtu standardních stran v souladu s Lexmark X954de Model 22Z0074 Lexmark X954de Manipulace s papírem 22Z0014 Tandemová přihrádka na listů C950, X95x 22Z0013 Zásuvka na 3 x 520 listů C950, X95x 22Z0012 Zásuvka na 520 listů C950, X95x 22Z0015 Velkokapacitní podavač C950, X95x na listů 22Z0175 Dokončovač brožur na listů C950, X95x (4 díry) 22Z0176 Dokončovač brožur C950, X95x (4 díry) 22Z0205 C950, X95x Zásobník pro spojitá média Rozšířené záruky X954 1-Year Onsite Service X954 2-Years Onsite Service X954 3-Years Onsite Service X954 1-Year Onsite Service Renewal Instalační služba Služba instalace a deinstalace X954 In the box Barevná multifunkční tiskárna Lexmark X954de, Barevné (CMY) tonerové kazety až pro stran*, Černá tonerová kazeta až pro stran*, Černé, tyrkysové, purpurové a žluté zobrazovací jednotky, CD se softwarem a dokumentací, Napájecí kabel(y), Telefonní kabel nebo adaptér RJ-11 (v závislosti na zemi), Průvodce nastavením (síťové a lokální připojení), Prohlášení o omezené záruce/záruční list, Informace o program sběru kazet společnosti Lexmark *Průměrná deklarovaná výtěžnost kazety při plynulém černobílém nebo plynulém kompozitním barevném (CMY) tisku až do tohoto počtu standardních stran v souladu s Lexmark X950dhe Model 22Z0688 Lexmark X950dhe Manipulace s papírem 22Z0015 Velkokapacitní podavač C950, X95x na listů 22Z0175 Dokončovač brožur na listů C950, X95x (4 díry) 22Z0176 Dokončovač brožur C950, X95x (4 díry) 22Z0205 C950, X95x Zásobník pro spojitá média Paměťové karty MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM Rozšířené záruky X950 1-Year Onsite Service X950 2-Years Onsite Service X950 3-Years Onsite Service X950 1-Year Onsite Service Renewal Instalační služba Služba instalace a deinstalace X950 In the box Barevná multifunkční tiskárna Lexmark X950dhe, Sheet (A3/A4) Tandem Tray Module, Barevné (CMY) tonerové kazety až pro stran*, Černá tonerová kazeta až pro stran*, Černé, tyrkysové, purpurové a žluté zobrazovací jednotky, CD se softwarem a dokumentací, Napájecí kabel(y), Telefonní kabel nebo adaptér RJ-11 (v závislosti na zemi), Průvodce nastavením (síťové a lokální připojení), Prohlášení o omezené záruce/záruční list, Informace o program sběru kazet společnosti Lexmark *Průměrná deklarovaná výtěžnost kazety při plynulém černobílém nebo plynulém kompozitním barevném (CMY) tisku až do tohoto počtu standardních stran v souladu s

8 Řada Lexmark X950 : Specifikace produktu Tisk Technologie tisku Lexmark X950de Lexmark X952de Lexmark X954de Barevná LED Rychlost tisku (A4, černobíle): Až 45 str./min. 50 str./min. 55 str./min. Rychlost tisku (A4, barevně): Až 40 str./min. 45 str./min. 50 str./min. Čas první stránky (černobíle) 5.5 sekund 5.2 sekund 5.0 sekund Čas první stránky (barevně) 7.7 sekund 7.7 sekund 7.2 sekund Rozlišení černobílého tisku Rozlišení barevného tisku 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quality 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quality Paměť, standardně 1024 MB 1024 MB 2048 MB Paměť, maximálně Pevný disk 2048 MB Zahrnuto v nastavení Hlučnost, v činnosti 52 db 52 db 53 db Hlučnost, nečinná Maximální měsíční funkční cyklus stránek za měsíc stránek za měsíc stránek za měsíc Doporučený měsíční objem tisku Spotřební materiál Výtěžnost spotřebního materiálu 24 db stránek Barevné (CMY) tonerové kazety na ² stránek, Černá tonerová kazeta na ² stran Kopírování Rychlost kopírování (A4, černobíle): Až 45 kopií/min. 50 kopií/min. 55 kopií/min. Rychlost kopírování (A4, barevně): Až 40 kopií/min. 45 kopií/min. 50 kopií/min. Skenování Skenování s automatickým podavačem dokumentů Rozlišení skenování RADF (reverzní oboustranný tisk) 600 X 600 ppi Rozsah zmenšení / zvětšení % Faxování Rychlost modemu Manipulace s papírem Manipulace s papírem (standardně) Manipulace s papírem (volitelně) 33.6 kb/s Vstupní zásobník na 520 listů, Výstupní přihrádka na 500 listů, Integrovaný duplex, Víceúčelový podavač na 100 listů Stojan se zásobníkem na 520 listů, Modul se dvěma zásobníky na listů, Dokončovač brožur, Zásobník na nekonečný papír, Dokončovač na listů, Vysokokapacitní podavač na listů, 3 x zásuvka na 520 listů s podstavcem Kapacita vstupu papíru, standardně: Až Kapacita vstupu papíru, maximálně: Až Kapacita vstupu papíru (APL): Až Podporované typy médií Obecné Funkce Záruční doba produktu Certifikace produktu Rozměry (V x D x Š) Hmotnost Předepsané provozní podmínky Vlhkost: 15 až 85 % relativní vlhkost, Teplota: C, Nadmořská výška: metrů 620 stránek 5140 stránek 110 stránek Obálky, Karty, *Vztahuje se na karty a štítky, Lesklý papír, Obyčejný papír, Štítky, Fólie Barevné síťové skenování, Barevné skenování, Barevné kopírování, Barevné faxování, Barevný tisk 2 roky (on-site) x 640 x 685 mm kg Vlhkost: 15 až 85 % relativní vlhkost, Nadmořská výška: metrů, Teplota: C Vlhkost: 15 až 85 % relativní vlhkost, Teplota: C, Nadmořská výška: metrů Doporučený měsíční objem tisku «Doporučený měsíční objem tisku» je rozsah stran, který zákazníkům pomáhá vyhodnocovat nabídky výrobků Lexmark na základě průměrného počtu stran, který plánují na zařízení každý měsíc tisknout. Společnost Lexmark pro optimální výkon zařízení doporučuje, aby byl počet stran za měsíc v uvedeném rozsahu, a to na základě faktorů, mezi které patří intervaly výměny spotřebních materiálů, intervaly zakládání papíru, rychlost a typické užívání zákazníkem. Maximální měsíční funkční cyklus «Maximální měsíční funkční cyklus» je definováno jako maximální počet stran, který by zařízení mohlo vytisknout za měsíc. Tento parametr umožňuje porovnání robustnosti vzhledem k ostatním tiskárnám a multifunkčním zařízením Lexmark. Ochranné známky AirPrint a logo AirPrint jsou ochranné známky společnosti Apple Computer, Inc. This product features Adobe Flash technology. For further information, visit PANTONE je ochranná známka společnosti Pantone, Inc. Informace v tomto dokumentu se mohou změnit bez upozornění. ENERGY STAR je registrovaná známka U.S. Všechny ostatní ochranné známky jsou vlastnictvím příslušných vlastníků. Specifikace produktu se může změnit bez předchozího upozornění. Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky společnosti Lexmark International, Inc., registrované ve Spojených státech a dalších zemích. Poznámky pod čarou 1 Zdroj: InfoTrends/CapVentures, «Prognóza síťových dokumentových řešení , jednotka konzultačních služeb v oblasti síťových dokumentových řešení», srpen Průměrná deklarovaná výtěžnost kazety při souvislém černobílém nebo kompozitním barevném (CMY) tisku podle normy ISO/IEC Možnost změny jazyka během instalace 4 Obrázky znázorňují zvětšené zobrazení dotykové obrazovky. Tiskněte méně. Ušetřete více.

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat!

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat! TISK AŽ 53 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ OBOUSTRANNÝ TISK Řada Lexmark X658 SKENOVÁNÍ Síť FAX DOKONČOVÁNÍ Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat!

Více

Pohodlný multifunkční stolní partner!

Pohodlný multifunkční stolní partner! TISK AŽ 23 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ SÍŤ Řada Lexmark X200 Lexmark X203n Lexmark X204n SKENOVÁNÍ FAX Pohodlný multifunkční stolní partner! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tisknout méně? To se může zdát jako poněkud

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Výkon a všestrannost pro náročný podnikový tisk!

Výkon a všestrannost pro náročný podnikový tisk! TISK Řada Lexmark T650 Lexmark T650n Lexmark T652n Lexmark T654n AŽ 55 STR./MIN. Síť Výkon a všestrannost pro náročný podnikový tisk! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tiskněte méně? To se může zdát jako poněkud

Více

Velmi rychlý a vysoce spolehlivý pomocník, který zvýší produktivitu!

Velmi rychlý a vysoce spolehlivý pomocník, který zvýší produktivitu! TISK FAX KOPÍROVÁNÍ AŽ 53 STR./MIN. Řada Lexmark X650 SKENOVÁNÍ OBOUSTRANNÝ TISK SÍŤ Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de Velmi rychlý a vysoce spolehlivý pomocník, který zvýší produktivitu!

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

Lexmark X500n a X502n

Lexmark X500n a X502n Sledujte rozkvět produktivity s multifunkcemi Lexmark. tisk kopírování Lexmark X500n a X502n Nová jasnější cesta k usnadnění práce ve Vaší kanceláři! skenování fax (X502n) barevně l Barevné laserové multifunkční

Více

Představujeme vám velkou, světlou budoucnost pro malé pracovní skupiny!

Představujeme vám velkou, světlou budoucnost pro malé pracovní skupiny! TISK FAX KOPÍROVÁNÍ AŽ 38 STR./MIN. Řada Lexmark X460 SKENOVÁNÍ Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de OBOUSTRANNÝ TISK SÍŤ Představujeme vám velkou, světlou budoucnost pro malé pracovní skupiny!

Více

Malý a inteligentní design, velká podniková barva!

Malý a inteligentní design, velká podniková barva! TISK Až 23 str./min barevně Až 23 str./min černobíle Lexmark C540n Lexmark C543dn Lexmark modely C544 DUPLEX Síť Malý a inteligentní design, velká podniková barva! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tiskněte

Více

Kompaktní a pohodlné černobílé multifunkční zařízení pro malé pracovní skupiny

Kompaktní a pohodlné černobílé multifunkční zařízení pro malé pracovní skupiny Lexmark X264dn Řada Lexmark X360 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAX AŽ 33 STR./MIN. OBOUSTRANNÝ TISK Lexmark X264dn Lexmark X363dn Lexmark X364dn Lexmark X364dw SÍŤ Kompaktní a pohodlné černobílé multifunkční

Více

Dejte svému pracovnímu dni energii s multifunkční barevnou tiskárnou Lexmark!

Dejte svému pracovnímu dni energii s multifunkční barevnou tiskárnou Lexmark! TISK Až 23 str./min barevně KOPÍROVÁNÍ Až 23 str./min černobíle Lexmark řada X540 Lexmark X543dn Lexmark Modely X544 SKENOVÁNÍ FAX K DISPOZICI DUPLEX Síť Dejte svému pracovnímu dni energii s multifunkční

Více

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D. TISK KOPIE SKEN

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D.   TISK KOPIE SKEN Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L212D TISK KOPIE SKEN www.brother.eu Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna Tisk, skenování a kopírování rychle a tiše s DCP-L212D. Tento multifunkční

Více

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE www.brother.cz Nová řada A3 inkoustových multifunkcí Nová generace profesionálních A3 inkoustových multifunkčních síťových zařízení MFC-5895CW, MFC-J6510DW

Více

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat!

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat! Lexmark X658dme Lexmark X658dtme TISK AŽ 53 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ OBOUSTRANNÝ TISK SKENOVÁNÍ Síť FAX DOKONČOVÁNÍ Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat! 1 9/08/10

Více

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky)

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky) HP Officejet Pro 8730 All-in-One(D9L20A#A80) HP Officejet Pro 8730 All-in-One - Multifunkční tiskárna - barva - tryskový - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 37 stran/min. (kopírování)

Více

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225 Datový list Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional S touto všestrannou a cenově dostupnou stolní tiskárnou ve formátu A3 pokryjete všechny své potřeby barevného pracovního tisku od pohlednic po dokumenty

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 161/210 multifunkční modulární ekonomický snadný černobílý Překvapivě velký počet uživatelů z malých nebo domácích kanceláří je vybaven stolní tiskárnou, faxem a

Více

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Podrobné specifikace CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C32 Colour na obrázku s oboustranným automatickým podavačem dokumentů a volitelným dvouzásobníkovým modulem. RYCHLOST KOPÍROVÁNÍ Digitální kopírka

Více

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ Řada WorkForce Pro RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ NEPŘEKONATELNÁ KOMBINACE Náklady na tisk jsou pro každou firmu velmi důležité, proto vám nabízíme bohatou

Více

Konfigurace produktu

Konfigurace produktu Konfigurace produktu Tiskárna Samsung ProXpress M4070FX Zvyšte produktivitu v kanceláři s inovativním řešením tisku Vysoká rychlost tisku a zpracování obrazu Tiskárna ProXpress M4070FX dosahuje rychlosti

Více

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Záměr na nákup Multifunkčního barevného tiskového stroje A3/A4 Požadovaná specifikace Tisk Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Doba tisku 1. stránky

Více

11/2005. S námi jste o krok dál... Široká nabídka produktů a služeb společnosti Lexmark. www.lexmark.cz. S námi je tisk snadný

11/2005. S námi jste o krok dál... Široká nabídka produktů a služeb společnosti Lexmark. www.lexmark.cz. S námi je tisk snadný 11/2005 S námi jste o krok dál... Široká nabídka produktů a služeb společnosti Lexmark. www.lexmark.cz S námi je tisk snadný Monochromatické laserové tiskárny ilustrační foto T64x T64xn Lexmark E230/E232

Více

Tiskárna HP Sprocket 200

Tiskárna HP Sprocket 200 Datový list Tiskárna HP Sprocket 00 Tiskněte ze smartphonu fotky ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") bez čekání. Každá párty bude věčná. Sdílejte přítomné okamžiky díky fotkám ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") ze

Více

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém DOCUMENT CONSULTING XC 9124 9148 Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém XC 9124 9148 XC 9124 9148 Velký profesionál v oblasti velkoformátových strojů Potřebujete tisknout technické výkresy, zemní

Více

S námi je tisk snadný. Ze široké nabídky produktů a služeb společnosti Lexmark si určitě vyberete. Překonávat překážky může být někdy namáhavé...

S námi je tisk snadný. Ze široké nabídky produktů a služeb společnosti Lexmark si určitě vyberete. Překonávat překážky může být někdy namáhavé... Překonávat překážky může být někdy namáhavé... Někdy ne. leden 2007 Ze široké nabídky produktů a služeb společnosti Lexmark si určitě vyberete. www.lexmark.cz www.mujlexmark.cz S námi je tisk snadný Monochromatické

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Rychlá a kvalitní tvorba dokumentů Tento výkonný produkční

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ Konfigurace a možnosti 1 Sada pro bezdrátové připojení a NFC (volitelná, SL-NWE001X) Ovládací panel 4,3palcový dotykový displej LCD

Více

Barevná řešení. Produktivita pracovní skupiny. Laserová barevná multifunkční zařízení Lexmark řady X548

Barevná řešení. Produktivita pracovní skupiny. Laserová barevná multifunkční zařízení Lexmark řady X548 Laserová barevná mutifunkční zařízení Lexmark řady X548 Barevná řešení. Produktivita pracovní skupiny. Řada Lexmark X548 Řada Lexmark X548 přináší středně vekým pracovním skupinám vynikající funkce barevného

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 250/350 přívětivý přesný všestranný černobílý Zprávy, obchodní dopisy, finanční tabulky, korespondence se zákazníky - jak zhotovujete tyto obchodní dokumenty? Pokud

Více

Katalog produktů Lexmark

Katalog produktů Lexmark Katalog produktů Lexmark Léto 2016 O společnosti Lexmark International nabízí podnikům všech velikostí široké spektrum tiskových a zobrazovacích produktů, softwaru, řešení a služeb, které pomáhají zákazníkům

Více

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model až 26 str./min. Rozlišení tisku ve třídě HQ1200 Volitelná vysokokapacitní tonerová kazeta Specifikace: Rychlý tisk Dokáže zvýšit produktivitu kanceláře

Více

WorkCentre 3550 Černobílá multifunkční tiskárna

WorkCentre 3550 Černobílá multifunkční tiskárna Černobílá multifunkční tiskárna Rychlost výstupu WorkCentre 3550 Výkonné hodnotné zařízení, které nabízí tisk, kopírování, faxování a skenování. WorkCentre 3550 Jednostranný Automatický oboustranný Až

Více

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Stručná referenční příručka M570 Použití přímého tisku z jednotky USB 1. Připojte jednotku USB flash k portu USB na přední straně zařízení. 2. Otevře se nabídka Flash disk USB.

Více

CopyCentre TM C35/C45/C55

CopyCentre TM C35/C45/C55 Podrobné specifikace CopyCentre C35 - na obrázku s volitelným deskovým krytem, podstavcem a výstupním stranovým třídičem. CopyCentre C45 - na obrázku s volitelným oboustranným automatickým podavačem dokumentů,

Více

DCP-1510E / DCP-1512E Kompaktní multifunkční zařízení

DCP-1510E / DCP-1512E Kompaktní multifunkční zařízení DCP-1510E / DCP-1512E Kompaktní multifunkční zařízení Rychlost až 20 str./min. HQ1200 rozlišení tisku Hi-Speed USB 2.0 rozhraní Zásobník na 100 listů Specifikace: Rychlý tisk rychlost tisku až 20 str./min.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu)

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu) A. Technická specifikace a konfigurace tiskárny typ A Parametr Samsung SL-M4070FR Technologie tisku Laser, černobílý Formát tisku A4 Gramáž papíru 60-220 Funkce duplexní tisk, kopírování i skenování, fax

Více

Řada tiskáren HP LaserJet Enterprise 700 M712

Řada tiskáren HP LaserJet Enterprise 700 M712 Datový list Řada tiskáren HP LaserJet Enterprise 700 M712 Neskutečně rychlý, energeticky úsporný, černobílý tisk A3 Možnost velkoobjemového černobílého tisku na formáty papíru o velikosti až A3 s kapacitou

Více

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění 1. Dodávka tiskáren Je požadována dodávka 65 ks multifunkčních barevných tiskáren formátu A3 a 196 ks multifunkčních černobílých tiskáren formátu A4 dle následující

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: Maj/377/2011 č.ev. 1184/2011 I.

Více

Řada C8000. První kompaktní barevná tiskárna formátu A3 pro běžnou kancelář. C8600n C8600dn C8600cdtn C8800n C8800dn C8800cdtn 1-10 UŽIVATELŮ

Řada C8000. První kompaktní barevná tiskárna formátu A3 pro běžnou kancelář. C8600n C8600dn C8600cdtn C8800n C8800dn C8800cdtn 1-10 UŽIVATELŮ Řada C8000 První kompaktní barevná tiskárna formátu A3 pro běžnou kancelář C8600n C8600dn C8600cdtn C8800n C8800dn C8800cdtn FORMÁTY A3/A4 BAREVNĚ/ ČERNOBÍLE 1-10 UŽIVATELŮ C8600 & C8800 Poloviční velikost

Více

Dynamická rovnováha. neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý

Dynamická rovnováha.  neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 600/750 výkonný přesný sofistikovaný černobílý Když nabízíte tiskařské služby nebo provozujete tiskárnu v podniku, potřebujete robustní a spolehlivý stroj, který

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

Černobílá multifunkční tiskárna WorkCentre 4250/4260

Černobílá multifunkční tiskárna WorkCentre 4250/4260 Černobílá multifunkční tiskárna 4250/4260 Pouze 4250 kopírka Výkonná kopírka s automatickým oboustranným kopírováním a volitelným faxem 4250S/4260S Multifunkční zařízení s automatickým oboustranným kopírováním/tiskem/

Více

Tisk bez inkoustových kazet

Tisk bez inkoustových kazet Řada tiskáren EcoTank ITS Tisk bez inkoustových kazet Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 www.epson.cz/ecotank Proč zvolit tiskárnu EcoTank ITS? Vysoká kvalita, nízké

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ Konfigurace a možnosti Sada pro bezdrátové připojení a NFC (volitelná, SL-NWE001X) 2řádkový LCD displej Ovládací panel 1 Tonerové

Více

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank Řada tiskáren EcoTank Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2 www.epson.cz/ecotank Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 Proč zvolit tiskárnu EcoTank? Součástí balení

Více

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX 2006 MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX Ocenění za nejlepší firemní image roku 2005 Vše v jednom pro menší kancelář Multifunkční síťový přístroj KX-FLB853EX, který funguje jako vysokorychlostní laserový

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C25 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A3 bizhub

Více

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Software Epson OrderController Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Natočení v mírném úhlu Jas, kontrast, vyhlazování pokožky a mnoho dalších skvělých funkcí Odstranění efektu červených očí Pokročilá

Více

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování Velkoformátový skener Xerox 774 Prospekt Velkoformátový skener Xerox 774 Jednoduché barevné a černobílé skenování Osvědčená spolehlivost a kvalita při skenování velkoformátových dokumentů Velkoformátový

Více

Uživatelská příručka. Čeština

Uživatelská příručka. Čeština Uživatelská příručka 1 Práce se skenerem Tato příručka popisuje používání plochého skeneru dokumentů HP Scanjet 8270 a jeho příslušenství, řešení problémů při instalaci a kontaktování oddělení podpory

Více

Příloha č. 5 - Tiskárny

Příloha č. 5 - Tiskárny splnění minimálních parametrů je důvodem k vyloučení uchazeče. Tiskárna typ 1: malá osobní černobílá laserová tiskárna, určená na nenáročné použití, vhodná pro jednoho uživatele Předpokládaný počet uživatelů

Více

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox WorkCentre 6655 Technologie Xerox ConnectKey 2.0

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox WorkCentre 6655 Technologie Xerox ConnectKey 2.0 Ovládací panel Služby dostupné na vaší sestavě tiskárny se mohou lišit. Podrobnosti týkající se služeb a nastavení najdete v uživatelské příručce. 4 5 Dotyková obrazovka Nabídky 6 8 Alfanumerická klávesnice

Více

Řešení služby tisku na vyžádání od HP

Řešení služby tisku na vyžádání od HP Řešení služby tisku na vyžádání od HP Které řešení tisku na vyžádání je pro vás to pravé? Společnost HP chápe, že váš podnik je jedinečný. Proto nabízíme několik řešení pro nasazení tisku na vyžádání.

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 3.3.2010 Verze: 1.4 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 205 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C30 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A4 bizhub

Více

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení? potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení?   potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně www.konicaminolta.cz bizhub 360 dokonalý kolega potřebujete multifunkční tiskové zařízení Hledáte spolehlivé řešení? NE ANO NE tisknete do 40 000 stran měsíčně NE tisknete nad 40 000 stran měsíčně ANO

Více

DODATEK Č. 2. k Rámcové smlouvě o dodávkách tiskových zařízení (včetně poskytování souvisejících služeb) ze dne:

DODATEK Č. 2. k Rámcové smlouvě o dodávkách tiskových zařízení (včetně poskytování souvisejících služeb) ze dne: DODATEK Č. 2 ~ PP 1 d~ ~. JKkdo,3~Jĺ4~oq k Rámcové smlouvě o dodávkách tiskových zařízení (včetně poskytování souvisejících služeb) ze dne: 4. 12. 2013 Hlavní město Praha Mariánské náměstí 2, Praha 1,

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný Dynamická rovnováha www.develop.cz barevně/ černobíle rychlý ekonomický bezpečný všestranný Trh barevného tisku se rychle rozvíjí zejména v kancelářském prostředí, kde se stále více uplatňují barevné kopírky/tiskárny

Více

Širokoformátová tiskárna HP OfficeJet Pro 7720 All-in-One

Širokoformátová tiskárna HP OfficeJet Pro 7720 All-in-One Datový list Širokoformátová tiskárna HP OfficeJet Pro 7720 All-in-One Dosáhněte profesionálních výsledků. Širokoformátový barevný tisk. Maximální pohodlí. Tiskněte snadno na papíry ve formátu až 29,7 x

Více

Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN. Tiskárna SP C842DN SP C840DN 60 ČB 45 ČB. Barevně str./m. Barevně str./m

Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN. Tiskárna SP C842DN SP C840DN 60 ČB 45 ČB. Barevně str./m. Barevně str./m Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN Tiskárna SP C840DN SP C842DN 45 ČB Barevně str./m 60 ČB Barevně str./m Rychlé zpracování při nejvyšší kvalitě Rychlejší zpracování barev a ve své třídě nejlepší

Více

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Inkoustová tiskárna řady WorkForce Pro WF-C5000 Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Výkon v harmonii s ekologií Vytvořte produktivnější pracoviště Můžete tisknout a pracovat celý den Díky inovativnímu

Více

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Podrobné specifikace CopyCentre C65 - na obrázku s výstupním stranovým třídičem a bočním zásobníkem. CopyCentre C75 - na obrázku s volitelným vysokokapacitním podavačem na 5.100 listů a vylepšeným finišerem.

Více

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Společnost Epson věří, že dokážete využít naplno všechny možnosti tiskárny. PŮSOBIVÁ KVALITA, VÝJIMEČNÉ TISKÁRNY. Zkušenosti společnosti Epson

Více

Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko

Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko Multifunkční barevný stroj XEROX WorkCentre 7845i Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko Připravil: telefon: email: vyhotoveno dne: 25. července2016 platí do: 25. srpna

Více

Ohromující všestrannost

Ohromující všestrannost WorkCentre 7228/7235/7245 print copy scan fax email Ohromující všestrannost s výkonným barevným zařízením WorkCentre 7228/7235/7245 Výkonné funkce, potřebné pro Vaši každodenní práci, v rámci jediné víceúlohové

Více

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Ovládací panel Dostupné aplikace se mohou v různých sestavách tiskárny lišit. Podrobnosti o aplikacích a funkcích najdete v uživatelské příručce. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Stisknutím tlačítka Domovská obrazovka

Více

Oznámení o zrušení výběrového řízení

Oznámení o zrušení výběrového řízení Oznámení o zrušení výběrového řízení Název veřejné zakázky Provozování multifunkčních tiskáren Zadavatel Název: Sídlo: Dopravní podnik města Pardubic a.s. Zelené předměstí, Teplého 2141, 532 20 Pardubice

Více

WorkCentre print copy scan fax . Multifunkční jednoduchost. právě pro Vás. nyní barevná

WorkCentre print copy scan fax  . Multifunkční jednoduchost. právě pro Vás. nyní barevná print copy scan fax email Multifunkční jednoduchost právě pro Vás nyní barevná Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 7132 představuje cenově přijatelný posun produktivity Vaší kanceláře na vyšší úroveň.

Více

TISK NA BĚŹNÝ KANCELÁŘSKÝ PAPÍR A4

TISK NA BĚŹNÝ KANCELÁŘSKÝ PAPÍR A4 Canon - JX510P - inkoustový fax / telefon / kopírka / tiskárna + digitální záznamník Popis Zařízení Super G3 JX510P je rychlý a plně vybavený fax, telefon a digitální záznamník s možností tisku přes počítač

Více

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Tlačiarne čb, formát A4 : ES4131 (dn) - novinka Řešení černobílého tisku s vestavěným oboustranným tiskem a PostScriptem pro malé

Více

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Průvodce instalací softwaru

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Průvodce instalací softwaru COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Průvodce instalací softwaru HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Průvodce instalací softwaru Autorská práva a licence 2010 Copyright Hewlett-Packard

Více

Nákup tiskáren v rámci CS. Část I) - multifunkční barevná tiskárny pro COPY CENTRUM

Nákup tiskáren v rámci CS. Část I) - multifunkční barevná tiskárny pro COPY CENTRUM Část I) - multifunkční barevná tiskárny pro COPY CENTRUM rozlišení min. 1200x1200 dpi rychlost první strany max. 10,5s černobíle rychlost tisku A4/A3 min. 55/27 str/minutu Jazyky popisu stránky PCL 5c,

Více

Maximalizujte produktivitu s nejmenší barevnou laserovou tiskárnou na světě ve své třídě. Tiskněte a

Maximalizujte produktivitu s nejmenší barevnou laserovou tiskárnou na světě ve své třídě. Tiskněte a Datový list Řada tiskáren HP Color Laser 150 Plnohodnotný laserový tisk. Nízké základní ceny. Maximalizujte produktivitu s nejmenší barevnou laserovou tiskárnou na světě ve své třídě. Tiskněte a 2 skenujte

Více

PŘEHLEDNÝ NÁVOD 1/4 - JAK STROJ POUŽÍVAT

PŘEHLEDNÝ NÁVOD 1/4 - JAK STROJ POUŽÍVAT PŘEHLEDNÝ NÁVOD 1/4 - JAK STROJ POUŽÍVAT Jak systém používat Panel Práce s dotykovým panelem* Přepnutí do hlavní nabídky Oblast mobilního přístupu (funkce NFC) 1. Klepnutím zvolíte nebo určíte nabídku.

Více

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3 Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné Multifunkční zařízení WorkCentre 5222 Rychlé kopírování

Více

Jak stroj používat. Přehledný návod 1/5

Jak stroj používat. Přehledný návod 1/5 Jak stroj používat Přehledný návod 1/5 PODPORA Potřebuji poradit s ovládáním stroje Jak systém používat panel Zobrazení Přepínač režimu Nápovědy zvětšeného zobrazení Přihlášení/odhlášení Přerušení kopírovací

Více

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do u sken do SMB sken do FTP

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do  u sken do SMB sken do FTP bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken do SMB sken do FTP sken na HDD sken

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 13.3.2009 Verze: 1.3 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky Interaktivní prodejní příručka Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky My business My choice My Canon Obsah Představení naší řady Vím, co hledám Hledat podle typu podniku Řešení s přidanou

Více

Automatický 2-Sided. automatické. oboustranný tisk. Optional Second Tray zásobník

Automatický 2-Sided. automatické. oboustranný tisk. Optional Second Tray zásobník Lexmark OfficeEdge Profesionání barevné tiskárny a mutifunkční zařízení Nová generace firemního tisku. Řada OfficeEdge představuje novou kategorii zařízení určenou pro firemní kienteu. Kvaita odpovídající

Více

Řada tiskáren HP LaserJet Enterprise 700 M712

Řada tiskáren HP LaserJet Enterprise 700 M712 Datový list Řada tiskáren HP LaserJet Enterprise 700 M712 Neskutečně rychlý, energeticky úsporný, černobílý tisk A3 Možnost velkoobjemového černobílého tisku na formáty papíru o velikosti až A3 s kapacitou

Více

Dosáhněte vysoké tiskové produktivity za dostupnou cenu. Tiskněte a skenujte ve vysoké kvalitě z telefonu.

Dosáhněte vysoké tiskové produktivity za dostupnou cenu. Tiskněte a skenujte ve vysoké kvalitě z telefonu. Datový list Řada tiskáren HP Laser 100 Plnohodnotný laserový tisk. Nízké základní ceny. Dosáhněte vysoké tiskové produktivity za dostupnou cenu. Tiskněte a skenujte ve vysoké kvalitě z telefonu. 1,2 Tiskárna

Více

Lexmark CS720/ CS725 Series

Lexmark CS720/ CS725 Series Lexmark CS720/ CS725 Series Model CS720/CS725 Series, kombinace možností a robustnosti multifunkční tiskárny pro pracovní skupiny se snadným používáním osobního výstupního zařízení, poskytuje zabezpečení

Více

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Ovládací panel

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Ovládací panel Xerox WorkCentre 70 / 7 Ovládací panel Služby dostupné na vaší sestavě tiskárny se mohou lišit. Podrobnosti týkající se služeb a nastavení najdete v uživatelské příručce. ABC DEF Nabídky GHI PQRS 7 JKL

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení displeje

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren ID zakázky: P18V00000052 Datum: 6.6.2018 Vyřizuje:

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy.

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. bizhub C350, kancelářský systém Zjednodušte vaše pracovní postupy Kancelářský systém bizhub C350 nabízí

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Technická dokumentace a specifikace

Technická dokumentace a specifikace Technická dokumentace a specifikace Specifikace řešení se skládá ze čtyř částí: A. První část popisuje řešení barevných multifunkčních zařízení formátu A3 (část A). B. Druhá část popisuje řešení barevných

Více

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Phaser 8860/8860 MFP Barevná tiskárna/ multifunkční zařízení formátu A4 Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Tiskárna/multifunkční zařízení Phaser

Více

Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna

Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna DCP-T510W TISK KOPIE SKEN BEZDRÁTOVÉ ROZHRANÍ www.brother.eu Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna DCP-T510W je perfektní řešení

Více