OBSAH. Nejvyšší tuzemská hokejová soutěž vrcholí. Návštěvnost základní části. Časový harmonogram play off. Herní systém.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBSAH. Nejvyšší tuzemská hokejová soutěž vrcholí. Návštěvnost základní části. Časový harmonogram play off. Herní systém."

Transkript

1

2 OBSAH Nejvyšší tuzemská hokejová soutěž vrcholí Návštěvnost základní části Časový harmonogram play off Herní systém Rozpis utkání Televizní přímé přenosy utkání Hokejové webové portály Aktivity během Česká pojišťovna play off Kurzy sázkové kanceláře Tipsport Radegast hledá fanoušky, které je skutečně slyšet. Překoná někdo 119,3 decibelů? Hokejoví bojovníci pomohou dobré věci Bojovnost a obětavost budou klíčem k úspěchu v play off Play off začíná také pro Fantasy extraligu!

3 NEJVYŠŠÍ TUZEMSKÁ HOKEJOVÁ SOUTĚŽ VRCHOLÍ Letošní ročník základní části TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE přinesl pořádné drama, neboť se do poslední chvíle bojovalo o co nejlepší výchozí pozice pro play off a především postup do předkola. To vše už je nyní minulostí, přichází totiž pro téměř všechny zainteresované nejdůležitější období sezony, na které se každý těší. V pondělí 10. března se rozjedou vyřazovací boje, na jejichž konci bude znám nový český mistr. Zatímco v předkole stačí k postupu tři vítězné zápasy, od čtvrtfinále pak musí jeden z týmů vyhrát čtyřikrát, aby si zajistil postup do dalšího kola. Stejně jako v předchozích sezonách ponese i letos závěrečná vyřazovací část název po jednom z největších partnerů českého ledního hokeje, akciové společnosti Česká pojišťovna. Rádi bychom České pojišťovně poděkovali za její už několik let trvající podporu a péči, kterou věnuje extraligovému hokeji. Doufáme, že i vy, sportovní novináři, tuto podporu oceníte vstřícným postojem v podobě uvádění oficiálního názvu ČESKÁ POJIŠŤOVNA PLAY OFF TIPSPORT EXTRALIGY. Česká pojišťovna je tradičním partnerem českého sportu a je známá svým spojením s nadějnými talenty i stálicemi českého sportovního nebe. Lední hokej dlouhodobě patří mezi nejpopulárnější a také nejúspěšnější české sporty. Jsem ráda, že i my můžeme pomoci v jeho dalším rozvoji, komentuje partnerství Hana Kovářová, ředitelka úseku marketingu České pojišťovny, titulárního partnera play off. Přeji hráčům kvalitní sportovní výkony a divákům nevšední sportovní zážitky, dodává Hana Kovářová. Vítězem základní části a držitelem Prezidentského poháru se stali hráči HC Sparta Praha, kteří o svém vítězství rozhodli už s dostatečným předstihem a dokonce neúspěšně bojovali o překonání bodového rekordu Pardubic. Na trůnu pro nejlepší tým dlouhodobé soutěže střídají mužstvo PSG Zlín. Přímý postup do play off spolu s HC Sparta Praha vybojovaly HC Oceláři Třinec, HC Škoda Plzeň, PSG Zlín, Mountfield HK a HC Kometa Brno. V předkole se střetnou HC ČSOB Pojišťovna Pardubice s HC Slavia Praha a HC Vítkovice Steel s Bílí Tygři Liberec, skupinu o umístění budou hrát HC Verva Litvínov, HC Energie Karlovy Vary, Rytíři Kladno a Piráti Chomutov. Kladno i Chomutov už s jistotou zasáhnou do baráže, v níž budou s dvěma nejlepšími týmy první ligy bojovat o zachování extraligové příslušnosti. Zajímavé bude sledovat, jak se v ČESKÁ POJIŠŤOVNA PLAY OFF popere s rolí velkého favorita pražská Sparta. Velká motivace nechybí ani Třinci a na dobrý výsledek určitě pomýšlí také úřadující mistr z Plzně. Výše uvedené skutečnosti i řada dalších lákadel dávají tušit, že fanoušky čeká napínavá podívaná plná krásných akcí, tvrdých střetů a pohotových brankářských zákroků. Nejpozději v úterý 29. dubna pak bude znám nejlepší tým ČESKÁ POJIŠŤOVNA PLAY OFF a nový vítěz Tipsport extraligy.

4 NÁVŠTĚVNOST ZÁKLADNÍ ČÁSTI Tabulka návštěvnosti základní části Průměr Průměr Tým Celkem Průměr Doma doma Venku venku HC Sparta Praha HC ČSOB Pojišťovna Pardubice HC Kometa Brno HC Škoda Plzeň HC Slavia Praha HC VÍTKOVICE STEEL HC VERVA Litvínov Bílí Tygři Liberec Mountfield HK HC Oceláři Třinec PSG Zlín HC Energie Karlovy Vary Piráti Chomutov Rytíři Kladno Průměrný počet návštěvníků: Celkový počet návštěvníků: Srovnání návštěvnosti posledních 9 sezón za stejné období - ZČ: Sezóna (základní část) Celkem diváků Průměr na 1 utkání 2013/ diváků diváků 2012/ diváků diváků 2011/ diváků diváků 2010/ diváků diváků 2009/ diváků diváků 2008/ diváků diváků 2007/ diváků diváků 2006/ diváků diváků 2005/ diváků diváků

5 ČASOVÝ HARMONOGRAM PLAY OFF Předkolo ČP play off Tipsport ELH: Hrají mužstva umístěná v ZČ na místě. I. kolo ČP play off Tipsport ELH čtvrtfinále: Hrají mužstva umístěná v ZČ na místě + 2 vítězná mužstva z předkola play off. II. kolo ČP play off Tipsport ELH semifinále: Hrají 4 postupující mužstva ze čtvrtfinále. III. kolo ČP play off Tipsport ELH finále: Hrají 2 postupující mužstva ze semifinále. Play out skupina o umístění: Hrají mužstva umístěná v ZČ na místě. O udržení, resp. o postup do Tipsport ELH: Hrají mužstva, která se po skončení Play out umístí na 13. a 14. místě, proti týmům, které se umístily v 1. lize na 1. a 2. místě.

6 HERNÍ SYSTÉM Předkolo Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy Do této části soutěže postupují mužstva, která se v dlouhodobé části umístila na místě. Utkání se uskuteční systémem play off (utkání hraná do rozhodnutí) na 3 vítězná utkání, kdy se mezi sebou utkají 7. s 10. a 8. s 9. mužstvem dlouhodobé části. První dvě utkání se hrají na ledě 7. a 8. mužstva, další na ledě 9. a 10. mužstva a poté utkání opět na ledě 7. a 8. mužstva. Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy Do této části soutěže postupují automaticky mužstva, která se v dlouhodobé části Tipsport extraligy umístila na místě a dvě vítězná mužstva z předkola play off. Utkání se uskuteční systémem play off (utkání hraná do rozhodnutí). Všechna utkání České pojišťovny play off (čtvrtfinále, semifinále, finále) se hrají na 4 vítězná utkání. Při sestavování dvojic pro všechna kola Česká pojišťovna play off platí pravidlo, že nejlépe umístěné mužstvo po základní části hraje s nejhůře umístěným (z postupujících), druhé nejlepší mužstvo hraje s druhým nejhůře umístěným postupujícím mužstvem atd. První dvě utkání se vždy hrají na zimním stadiónu lepšího mužstva po základní části, následují dvě utkání na zimním stadiónu soupeře. Dále střídavě po jednom utkání doma venku do rozhodnutí. Ve čtvrtfinále hrají v jednom termínu všechny čtyři dvojice týmů, v semifinále se hrají každý hrací den obě utkání. Play out skupina o umístění Této části se zúčastní mužstva, která se v dlouhodobé části Tipsport extraligy umístila na místě. Mužstva se utkají dvoukolově každý s každým. Body získané v této části se připočítávají k bodům z dlouhodobé části. Pro utkání platí předpisy jako pro utkání dlouhodobé části. O udržení, resp. o postup do Tipsport ELH Mužstva, která se po skončení Play out umístí na 13. a 14. místě, se utkají s finalisty 1. ligy ČR. Týmy se utkají čtyřkolově každý s každým. Pro utkání platí předpisy jako pro utkání dlouhodobé části. Dvě vítězná mužstva této série se stávají (nebo zůstávají) účastníky Tipsport ELH 2014/2015.

7 ROZPIS UTKÁNÍ Tabulka umístění jednotlivých týmů po základní části (ZČ) Pořadí Klub Zápasů Výher (VP) (PP) Proher Skóre Bodů 1. HC Sparta Praha : HC Oceláři Třinec : HC Škoda Plzeň : PSG Zlín : Mountfield HK : HC Kometa Brno : HC ČSOB Pojišťovna Pardubice : HC VÍTKOVICE STEEL : Bílí Tygři Liberec : HC Slavia Praha : HC VERVA Litvínov : HC Energie Karlovy Vary : Rytíři Kladno : Piráti Chomutov : Dvojice předkola HC ČSOB POJIŠŤOVNA PARDUBICE - HC SLAVIA PRAHA HC VÍTKOVICE STEEL - BÍLÍ TYGŘI LIBEREC Čtvrtfinálové dvojice HC ŠKODA PLZEŇ HC KOMETA BRNO PSG ZLÍN MOUNTFIELD HK HC SPARTA PRAHA vítěz předkola hůře postavený tým po ZČ HC OCELÁŘI TŘINEC vítěz předkola lépe postavený tým po ZČ

8 Rozpis utkání Play out (skupina o umístění) út :00 OU1 375 KLADNO LITVÍNOV út :00 OU1 376 KARLOVY VARY CHOMUTOV pá :30 OU2 377 LITVÍNOV KARLOVY VARY pá :00 OU2 378 KLADNO CHOMUTOV ne :30 OU3 379 CHOMUTOV LITVÍNOV ne :30 OU3 380 KARLOVY VARY KLADNO út :30 OU4 381 LITVÍNOV KLADNO út :30 OU4 382 CHOMUTOV KARLOVY VARY pá :00 OU5 383 KARLOVY VARY LITVÍNOV pá :30 OU5 384 CHOMUTOV KLADNO ne :30 OU6 385 LITVÍNOV CHOMUTOV ne :30 OU6 386 KLADNO KARLOVY VARY Rozpis utkání Předkola Česká pojišťovna play-off po :20 PŘ1 365 PARDUBICE SLAVIA po :00 PŘ1 366 VÍTKOVICE LIBEREC út :20 PŘ2 367 PARDUBICE SLAVIA út :20 PŘ2 368 VÍTKOVICE LIBEREC čt :15 PŘ3 369 SLAVIA PARDUBICE čt :00 PŘ3 370 LIBEREC VÍTKOVICE pá :15 PŘ4 371 SLAVIA PARDUBICE pá :00 PŘ4 372 LIBEREC VÍTKOVICE ne :00 PŘ5 373 PARDUBICE SLAVIA ne :00 PŘ5 374 VÍTKOVICE LIBEREC * Časy začátku utkání se mohou změnit na základě nasazení TV či z jiných důvodů

9 Rozpis utkání Baráže (o udržení, resp. postup do TELH) Středa a 14 2 Pátek a Neděle a 2-13 Úterý a 2-14 Pátek a Neděle a 13-2 Úterý a 14 2 Pátek a Neděle a 2-13 Úterý a 2-14 Pátek a Neděle a 13-2 PLÁN TV VYSÍLÁNÍ PŘEDKOLO Datum Den Vysílání Vhazování Domácí Hosté PO 18:00 18:20 PARDUBICE SLAVIA ÚT 19:00 18:20 VÍTKOVICE LIBEREC ČT nebude TV přenos PÁ 18:30 18:20???? NE 18:00 18:20???? Pozn.: 4. či 5. utkání bude upřesněno s ohledem na vývoj v obou sériích. Pro další kola play off bude plán vysílání rovněž upřesněn.

10 TELEVIZNÍ PŘÍMÉ PŘENOSY V ZÁKLADNÍ ČÁSTI Česká televize Česká televize, hlavní vysílatel českého hokeje, přenáší ligový hokej již od sezóny 1955/1956. Pořad Buly je zde již 22. sezónu. V průběhu základní části Tipsport extraligy odvysílala Česká televize 47 utkání přímým přenosem. Diváci si mohli 1. prosince vychutnat tzv. velkou hokejovou neděli, kdy byla k vidění dvě extraligová televizní utkání v jednom dni (TRI-VIT a PCE-SPA). Součástí pořadu Buly hokej živě zůstává osvědčené obrazové zpravodajství z aktuálního hracího kola, kdy diváci mohou živě sledovat dění na dalších dvou vybraných stadionech, kde je štáb České televize přítomen. Vždy v pondělí diváci mohli sledovat na České televizi pořad Hokej den poté. Cílem pořadu je shrnout odehraná utkání za poslední týden, rozebrat zajímavé situace, které zápasy přinesly apod. Pořad je vysílán z regionálních studií ČT, které usnadňují zajištění aktivní účasti hráčů, trenérů a manažerů z klubů. Celkem bylo během základní části odvysíláno 18 těchto magazínů. I letos se fanoušci mohou téměř každý hrací den těšit na přímé přenosy z vyřazovacích bojů na programech České televize. ČT nabídne v rámci svých programových možností většinu hracích dnů a v nich vybrané utkání předkola i samotného play off. Na České televizi se odvysílalo 47 přímých přenosů zápasů Základní části TELH. Sledovanost Základní části TELH 2013/2014: Rating Tisíce Česká televize 0,9 76,2

11 HOKEJOVÉ WEBOVÉ PORTÁLY BPA sport marketing a.s. je již 12 let majitelem a provozovatelem hokejového serveru Hokej.cz, který je zároveň oficiální webovou stránkou všech hlavních soutěží ČSLH. Server patří k nejnavštěvovanějším a nejpopulárnějším hokejovým portálům u nás. Přináší ucelený soubor nejdůležitějších a nejaktuálnějších informací z hokejového dění u nás i ve světě. Návštěvnost internetového portálu: Měsíční průměr v hokejové sezoně 2012/2013: UV (unikátních návštěvníků), VISITS, zobrazených stran. Hokej.cz na sociálních sítích Zprávy a videa z Hokej.cz naleznete také na Facebooku ( Twitteru (Hokej_cz), Google Plus ( a vlastním kanálu na Youtube ( Online.hokej.cz Rozcestník výsledků a on-line reportáží z nejvyšších soutěží v ČR prošel výraznou změnou a od nové sezony byl integrován do stránek Hokej.cz. Na jednom místě zde fanoušci naleznou veškeré informace ke konkrétnímu zápasu online (fakta, komentáře, průběžné statistiky, odkazy na video) i offline (zápis z utkání, video sestřih nebo záznam celého utkání). Internetové přenosy TELH Na je možné sledovat všechna utkání Tipsport ELH zcela zdarma a bez jakýchkoli závazků. Fanouškům, kteří si chtějí užít sledování hokeje v nejlepší kvalitě a s možností roztažení obrazu na celou obrazovku, pak postačí bezplatná registrace.

12 AKTIVITY BĚHEM ČESKÁ POJIŠŤOVNA PLAY OFF Nejlepší hráč utkání V rámci play off budou (včetně předkola) i nadále po každém extraligovém utkání vyhlašováni nejlepší hráči z obou týmů. Oficiální statistiky ankety jsou vedeny a sledovány na Celkový vítěz bude představen v rámci slavnostního galavečera Hokejista sezony. Nejlepší hráč utkání nebude vyhlašován a statisticky sledován v průběhu utkání Play out skupina o umístění. Zlatá helma SENCOR Anketa SENCOR zlatá helma, která probíhá v rámci přímých přenosů bude mít své pokračování také ve vyřazovacích bojích. Vítěz celostátního finále bude oznámen a oceněn při příležitosti vyhlášení Hokejisty sezony Tipsport extraligy. Hlasování na Hokejista sezóny 2013/2014 Slavnostní zakončení extraligové sezóny 2013/2014 spojené s vyhlášením tradičních anket se letos uskuteční 6. května 2014 od 20:00 hodin v pražském TOP hotelu Praha. Za přítomnosti nejlepších českých hokejistů a celebrit ze společenského a sportovního života bude v letošním roce zvolen Hokejista sezóny již po devatenácté! Slavnostní zakončení extraligové sezóny bude v přímém přenosu vysíláno na ČT sport.

13 KURZY SÁZKOVÉ KANCELÁŘE TIPSPORT Favoritem na vítězství v Tipsport extralize je podle bookmakerů i sázkařů samozřejmě Sparta, na kterou zatím mířila většina sázek na celkové vítězství. Ostatním klubům sázkaři Tipsportu věří jen velmi málo. Suverenitu Sparty dobře vyjadřuje poměrně nízký kurz na zisk titulu 2:1. Kompletní program play-off Tipsport extraligy bude v přímých přenosech vysílat internetová TV Tipsport. Kurzy na vítězství v Tipsport extralize V závorce jsou uvedeny kurzy na celkového vítěze, jak je bookmakeři určili před startem extraligy vloni na podzim. Sparta Praha 2:1 (5:1) Třinec 6,5:1 (6,5:1) Plzeň 6,7:1 (7:1) Zlín 11:1 (8:1) Kometa Brno 13:1 (14:1) Hradec Králové 13:1 (35:1) Vítkovice 15:1 (16:1) Pardubice 15:1 (7,5:1) Liberec 23:1 (10:1) Slavia 33:1 (8,5:1) Kurzy na postup do ČF Vítkovice Liberec 1,62-2,04 Pardubice Slavia 1,60-2,10 Kurzy na postup z ČF Zlín Hradec Králové 1,58-2,10 Plzeň Kometa 1,55-2,15

14 RADEGAST HLEDÁ FANOUŠKY, KTERÉ JE SKUTEČNĚ SLYŠET. PŘEKONÁ NĚKDO 119,3 DECIBELŮ? Praha, 9. března 2014 Jako startující letadlo. Tak loni fandili hokejoví příznivci Vítkovic, kteří byli těmi nejhlasitějšími. Jejich 119,3 decibelů je pořádnou výzvou pro příznivce účastníků play off nejvyšší hokejové soutěže. I letos vyšle Radegast, oficiální pivo hokejové extraligy, komisaře s profesionálním hlukoměrem na všech 8 stadionů, na nichž se uskuteční čtvrtfinálové zápasy. Fan kluby se mohou těšit na pořádnou pivní odměnu. Radegast totiž vynásobí nejvyšší naměřenou hodnotu deseti a přesně tolik hořkých piv dodá nejhlasitějším fanouškům. Díky fanouškům má play off tu správnou atmosféru nabitou emocemi. Měření hlasitosti nám ukáže, který klub má doma to nejbouřlivější prostředí, řekl marketingový manažer Radegastu Karel Kraus. Pravidla jsou pro všechny kluby stejná. Měřit se bude vždy na jednom domácím zápase čtvrtfinále. Komisař bude stát během celého zápasu co nejblíže domácí střídačky, aby naměřená hodnota odpovídala tomu, co slyší hráči. Jak napovídají loňské výsledky, fanoušci ve velkých arénách určitě nejsou v nevýhodě. Vítkovičtí příznivci loni v zaplněné ČEZ Aréně vytvořili zatím platný rekord 119,3 decibelů. Nejhlasitější fanoušci play off, které určí měření během čtvrtfinále, získají pivní odměnu v podobě piv v počtu naměřené hodnoty vynásobené deseti. Letošní novinkou bude měření v průběhu finálové série. To vysvětluje Karel Kraus: Rozhodli jsme se změřit hlasitost i během celého finále. Bude zajímavé sledovat, zda s rostoucím napětím poroste i výkon fanoušků. Uvidíme tak nejen souboj na ledě, ale i v hledišti. Poznámky pro editory S celkovým prodejem téměř 9,7 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2013 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva. Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller. SABMiller plc je jednou z předních světových pivovarnických společností, s 75 tisíci zaměstnanci v 75 zemích celého světa. Nabízí více než 200 pivních značek včetně celosvětově známých jako jsou Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuin Draft a Grolsh, stejně jako přední lokální značky Aguila (Kolumbie), Castle (Jižní Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína), Victoria Bitter (Australie) nebo Tyskie (Polsko). Kontakt: Plzeňský Prazdroj na sociálních sítích: Kateřina Krásová Twitter Plzeňský Prazdroj LinkedIN Youtube

15 HOKEJOVÍ BOJOVNÍCI POMOHOU DOBRÉ VĚCI Od startu sezóny 2013/14 oceňuje Radegast opravdové hokejové bojovníky, kteří sice nekralují kanadskému bodování, ale týmu svou bojovnou a obětavou hrou výrazně pomáhají. A nyní, s ukončením základní části extraligy, navíc pomohou i dobré věci. Jejich hokejové artefakty budou totiž fanoušci moci získat v jedinečné veřejné aukci uspořádané na podporu regionálního sportu. K mání tak budou například zelené helmy vyrobené na míru vítězům Radegast indexu jednotlivých měsíců - karlovarskému Michalu Gulašimu, který hned pětkrát v základní části usedl na trůn pro nejobětavějšího a nejbojovnějšího hráče měsíce, a Petrovi Strapáčovi z Vítkovic. Zájemci z řad fanoušků se mohou těšit i na další zajímavé artefakty, které do dražby věnují zbývající nejlepší hráči v rámci Radegast indexu jednotlivých klubů - Jan Výtisk (Bílí Tygři Liberec), David Štich (Slavia Praha), Jan Švrček (Sparta Praha), Jiří Vašíček (ČSOB Pojišťovna Pardubice), Karel Sloboda (Vítkovice Steel), Michal Trávníček (Verva Litvínov), Martin Šagát (Piráti Chomutov), Peter Mikuš (Mountfield Hradec Králové), Vojtěch Mozík (Škoda Plzeň), David Růžička (Rytíři Kladno), Tomáš Linhart (Oceláři Třinec), Bedřich Köhler (PSG Zlín), Michal Kempný (Kometa Brno). Zatím jsem nepromýšlel, co přesně do dražby věnuji. To bude překvapení, napíná všechny největší sparťanský bojovník. Je to hezký nápad, jsem jedině pro takové akce. Můžeme tak pomoci a vybrat peníze na dobrou věc, hodnotí Jan Švrček aktivitu pozitivně. Všichni, kteří by rádi získali některý z exkluzivních hokejových předmětů a zároveň přispěli na dobrou věc, mají šanci od 18. do během veřejné on-line dražby na O tom, zda výtěžek poputuje na podporu regionálního hokeje nebo na jiné dobročinné účely, následně rozhodnou jednotlivé extraligové kluby.

16 BOJOVNOST A OBĚTAVOST BUDOU KLÍČEM K ÚSPĚCHU V PLAY-OFF V blížících se vyřazovacích bojích nebude jistě nouze o zajímavé a vyrovnané zápasy. Rozhodovat budou maličkosti a maximální nasazení hráčů na ledě. V letošním play-off bude možné v rámci oficiální statistiky Radegast index sledovat, kdo jsou ti nejvíce bojovní a obětaví hráči. Vyhodnocení největšího extraligového bojovníka bude probíhat opět měsíčně i ve vyřazovací části tak, že do březnového kola se započítají výkony hráčů z předkola a čtvrtfinále. V dubnovém kole se vyhodnotí výkony ze semifinále a finále dohromady. Statistika Radegast index se naopak nebude dál týkat hokejistů, kteří budou se svými týmy dohrávat ročník ve skupině o udržení. Jsme rádi, že se z Radegast indexu stala oblíbená statistika, kterou sledují nejen média, ale také fanoušci a samotní hráči, říká marketingový manažer značky Radegast Karel Kraus. Doufáme, že hokejovým příznivcům ještě zatraktivní sledování play-off, kde nasazení v soubojích a obětavé zákroky budou rozhodujícím faktorem úspěchu, dodal. Popis Radegast index: Radegast index je nový parametr statistik, který bude sledován a zobrazován současně s oficiálními statistikami. Radegast index se zaměřuje na bojovnost hráčů. Skládá se z +/- bodů, blokování střel a blokování hráče (hit), což je fyzický kontakt s výjimkou faulu, který vede k zastavení nebo dohrání soupeře. Na základě Radegast indexu bude každý měsíc vyhlášen Radegast index hráč měsíce (6x v základní části a 1x v play off). Více na

17 PLAY OFF ZAČÍNÁ TAKÉ PRO FANTASY EXTRALIGU! Kromě Tipsport extraligy ukončila základní část také isport Fantasy extraliga. Tato oficiální hra hokejových fanoušků je stejně jako hokejisté připravena na start play off. Do základní části se zaregistrovalo více než soutěžních týmů, které bojovaly o finanční odměny celkem za korun a mnoho dalších atraktivních cen. Jak říkají s oblibou hokejisté a jejich trenéři play off je jiná soutěž. V případě isport Fantasy Extraligy to platí také. Pravidla a grafická podoba budou vycházet ze stávající hry, nicméně play off si vyžádalo i speciální úpravy. Soutěžící dostanou k dispozici celkem 7 možností sestavit si svůj tým v rámci jednoho týdne. Zařadit do sestavy bude možné pouze 5 hráčů z každého týmu, od semifinále až deset. Všichni soutěžící budou mít stejnou startovací pozici, protože se začíná úplně od nuly. Mění se také ceny. Na vítěze Fantasy play off extraligy čeká zájezd na Mistrovství světa v hokeji pro dvě osoby, na druhého v pořadí pivo Radegast na rok zdarma a na třetího roční předplatné deníku Sport. Ceny se ale budou rozdávat každý týden a soutěžící se můžou těšit třeba na dres podepsaný Jaromírem Jágrem, Stiga hokeje nebo vstupenky na utkání české hokejové reprezentace.

18 Kontakt BPA sport marketing a.s.: Hana Turecká Manažerka hokejových projektů Tel:

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Tisková zpráva agentury STEM/MARK. Příloha č. 2 Podrobné statistiky návštěvnosti a sledovanosti Tipsport ELH 2012/2013

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Tisková zpráva agentury STEM/MARK. Příloha č. 2 Podrobné statistiky návštěvnosti a sledovanosti Tipsport ELH 2012/2013 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Tisková zpráva agentury STEM/MARK Příloha č. 2 Podrobné statistiky návštěvnosti a sledovanosti Tipsport ELH 2012/2013 Příloha č. 3 Analýza diváků hokeje 1 Příloha č. 1 Tisková

Více

1. Startuje další ročník Tipsport extraligy, titul obhajují hokejisté Zlína. 4. Sociální účty Tipsport extraligy buďte ve hře i mimo stadion

1. Startuje další ročník Tipsport extraligy, titul obhajují hokejisté Zlína. 4. Sociální účty Tipsport extraligy buďte ve hře i mimo stadion OBSAH 1. Startuje další ročník Tipsport extraligy, titul obhajují hokejisté Zlína 2. Tipsport extraliga v TV 3. Internetový portál hokej.cz 4. Sociální účty Tipsport extraligy buďte ve hře i mimo stadion

Více

O2 extraliga - Návštěvnost - Základní část - celková

O2 extraliga - Návštěvnost - Základní část - celková O2 extraliga - Návštěvnost - Základní část - celková Klub Celkem Průměr Doma Průměr Venku Průměr HC Eaton Pardubice 374291 7198 225737 8682 148554 5714 HC Kometa Brno 332918 6402 186097 7158 146821 5647

Více

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-out

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-out 2014/2015 Tipsport Extraliga (ELH) 1 HC Oceláři Třinec 52 32 4 3 13 183:117 107 ❷ 2 HC Verva Litvínov 52 30 6 3 13 167:120 105 ❶ 3 HC Kometa Brno 52 28 3 5 16 153:135 95 ❸ 4 HC Sparta Praha 52 27 6 1 18

Více

2011/2012 Tipsport Extraliga (ELH)

2011/2012 Tipsport Extraliga (ELH) 2011/2012 Tipsport Extraliga (ELH) 1 HC Sparta Praha 52 27 8 10 7 163:109 107 ❺ 2 HC Plzeň 1929 52 26 7 7 12 181:146 99 ❸ 3 HC ČSOB Pojišťovna Pardubice 52 23 5 7 17 175:136 86 ❶ 4 Bílí Tygři Liberec 52

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ. NOEN extraliga juniorů

ROZPIS SOUTĚŽÍ. NOEN extraliga juniorů ČSLH ROZPIS SOUTĚŽÍ NOEN extraliga juniorů NOEN extraliga juniorů Počet účastníků : 17 Počet utkání : 40-53 Hrací dny : pátek, sobota Systém soutěže 1. část - 17 družstev dvoukolově každý s každým (32

Více

DTS U /2019 Výsledky a Tabulky

DTS U /2019 Výsledky a Tabulky DTS U13 2018/2019 Výsledky a Tabulky Výsledky zápasů 1.kola (1.9.2018) skupina A - Karlovy Vary: Karlovy Vary Kladno 4:1, 1:0 Plzeň Litvínov 3:2, 6:2 Karlovy Vary Plzeň 3:2, 0:4 Kladno Litvínov 3:7, 3:6

Více

Titul: Plzeň, Hradec, Třinec? Nebo až čtvrtý vzadu Brno?

Titul: Plzeň, Hradec, Třinec? Nebo až čtvrtý vzadu Brno? Titul: Plzeň, Hradec, Třinec? Nebo až čtvrtý vzadu Brno? Beroun, 5. březen 2018 Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport, generálního sponzora hokejové extraligy, očekávali, že tento ročník soutěže bude nesmírně

Více

Akreditační dohoda. vydává tuto

Akreditační dohoda. vydává tuto BPA sport marketing a.s., Harfa Office Park Českomoravská 2420/15 Praha 9 IČ: 04597605 V obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze zapsána v odd. B, vložka 21139 (dále jen BPA ) vydává tuto AKREDITAČNÍ

Více

OBSAH 1. NEJVYŠŠÍ ČESKÁ HOKEJOVÁ SOUTĚŽ VRCHOLÍ 2. NÁVŠTĚVNOST ZÁKLADNÍ ČÁSTI 3. ČASOVÝ HARMONOGRAM PLAY OFF 4. HERNÍ SYSTÉM 5.

OBSAH 1. NEJVYŠŠÍ ČESKÁ HOKEJOVÁ SOUTĚŽ VRCHOLÍ 2. NÁVŠTĚVNOST ZÁKLADNÍ ČÁSTI 3. ČASOVÝ HARMONOGRAM PLAY OFF 4. HERNÍ SYSTÉM 5. OBSAH 1. NEJVYŠŠÍ ČESKÁ HOKEJOVÁ SOUTĚŽ VRCHOLÍ 2. NÁVŠTĚVNOST ZÁKLADNÍ ČÁSTI 3. ČASOVÝ HARMONOGRAM PLAY OFF 4. HERNÍ SYSTÉM 5. ROZPIS UTKÁNÍ 6. TELEVIZNÍ PŘÍMÉ PŘENOSY 7. TIPSPORT EXTRALIGA NA INTERNETU

Více

Česko-slovenská hokejová liga

Česko-slovenská hokejová liga Příloha č. 1: Dotazník Česko-slovenská hokejová liga Dobrý den, rád bych Vás požádal o vyplnění krátkého dotazníku. Cílem průzkumu je analyzovat názor české veřejnosti na spojení české a slovenské hokejové

Více

2010/2011 Tipsport Extraliga (ELH)

2010/2011 Tipsport Extraliga (ELH) 2010/2011 Tipsport Extraliga (ELH) 1 HC Oceláři Třinec 52 26 5 8 13 178:136 96 ❶ 2 Bílí Tygři Liberec 52 26 5 6 15 159:139 94 ❺ 3 HC Vítkovice Steel 52 26 6 2 18 162:137 92 ❷ 4 PSG Zlín 52 22 7 8 15 158:134

Více

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-out

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-out 2015/2016 Tipsport Extraliga (ELH) 1 Bílí Tygři Liberec 52 33 8 3 8 181:112 118 ❶ 2 HC Sparta Praha 52 30 7 6 9 200:132 110 ❷ 3 Mountfield Hradec Králové 52 24 4 8 16 143:138 88 ❺ 4 HC Škoda Plzeň 52 23

Více

2009/2010 O2 Extraliga (ELH)

2009/2010 O2 Extraliga (ELH) 2009/2010 O2 Extraliga (ELH) 1 HC Plzeň 1929 52 29 6 7 10 162:128 106 ❺ 2 PSG Zlín 52 25 9 3 15 154:129 96 ❻ 3 HC Eaton Pardubice 52 27 4 7 14 179:131 96 ❶ 4 HC Vítkovice Steel 52 21 9 7 15 161:136 88

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ. NOEN extraliga juniorů

ROZPIS SOUTĚŽÍ. NOEN extraliga juniorů ČSLH ROZPIS SOUTĚŽÍ 2012/13 Počet účastníků : 17 Počet utkání : 40-51 Hrací dny : čtvrtek, sobota Systém soutěže 1. část 17 mužstev dvoukolově každý s každým (32 utkání) 2. část a) - mužstva umístěná po

Více

Adam Svoboda. František Kaberle. Ondřej Kratěna. Radek Duda. Pavel Mrňa. brankář levá HC Eaton Pardubice. obránce levá. útočník levá HC Sparta Praha

Adam Svoboda. František Kaberle. Ondřej Kratěna. Radek Duda. Pavel Mrňa. brankář levá HC Eaton Pardubice. obránce levá. útočník levá HC Sparta Praha 2011 2012 narozen 26. 1. 1978 výška 177 cm váha 88 kg Adam Svoboda brankář HC Eaton Pardubice narozen 8. 11. 1973 výška 183 cm váha 86 kg František Kaberle obránce HC Eaton Pardubice narozen 21. 4. 1977

Více

2006/2007 O2 Extraliga (ELH)

2006/2007 O2 Extraliga (ELH) 2006/2007 O2 Extraliga (ELH) 1 Bílí Tygři Liberec 52 28 6 4 14 161:112 100 ❸ 2 HC Moeller Pardubice 52 29 1 3 19 177:131 92 ❷ 3 HC Mountfield České Budějovice 52 23 9 2 18 160:144 89 ❹ 4 HC Sparta Praha

Více

DLOUHODOBÁ TURNAJOVÁ SOUTĚŽ

DLOUHODOBÁ TURNAJOVÁ SOUTĚŽ Vážení kolegové, na základě vašich kladných odpovědí proběhne DLOUHODOBÁ TURNAJOVÁ SOUTĚŽ Akademií a přizvaných mužstev U13 v sezóně 2018/2019 s účastí 20 mužstev. Vycházím z ověřeného systému Jirky Ryžuka

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE Česká pojišťovna Play off 2009 Představení HC Energie Karlovy Vary s.r.o. HC Energie Karlovy Vary se postupnými kroky zařadila mezi elitu extraligových klubů v českém hokeji.

Více

Akreditační dohoda. vydává tuto

Akreditační dohoda. vydává tuto BPA sport marketing a.s., Harfa Office Park Českomoravská 2420/15 Praha 9 IČ: 04597605 V obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze zapsána v odd. B, vložka 21139 (dále jen BPA ) vydává tuto AKREDITAČNÍ

Více

EXTRALIGA LEDNÍHO HOKEJE 2019 / 2020

EXTRALIGA LEDNÍHO HOKEJE 2019 / 2020 EXTRALIGA LEDNÍHO HOKEJE 2019 / 2020 HC SPARTA PRAHA OD 12. 9. 2019 O2 ARENA V Praze dne 1. 8. 2019 VÁŽENÍ OBCHODNÍ PŘÁTELÉ, NÁJEMCI SPORTOVNÍCH KLUBOVÝCH SEDADEL, zahájení nového ročníku TIPSPORT EXTRALIGY

Více

DLOUHODOBÁ TURNAJOVÁ SOUTĚŽ

DLOUHODOBÁ TURNAJOVÁ SOUTĚŽ Vážení kolegové, na základě vašich kladných odpovědí proběhne DLOUHODOBÁ TURNAJOVÁ SOUTĚŽ Akademií a přizvaných mužstev U13 v sezóně 2018/2019 s účastí 20 mužstev. Vycházím z ověřeného systému Jirky Ryžuka

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ. RAKO extraliga staršího dorostu

ROZPIS SOUTĚŽÍ. RAKO extraliga staršího dorostu ČSLH ROZPIS SOUTĚŽÍ RAKO extraliga staršího dorostu RAKO extraliga staršího dorostu Počet účastníků : 24 Počet utkání : 44-57 Hrací dny : pátek, sobota (od zahájení pátečního utkání do zahájení sobotního

Více

L I M I T O VA NÁ E D I C E H O D I N E K F E S T I NA HC ČSOB POJIŠŤOVNA PARDUBICE

L I M I T O VA NÁ E D I C E H O D I N E K F E S T I NA HC ČSOB POJIŠŤOVNA PARDUBICE L I M I T O VA NÁ E D I C E H O D I N E K F E S T I NA HC ČSOB POJIŠŤOVNA PARDUBICE Festina, jako dlouholetý partner hokejového klubu HC ČSOB POJIŠŤOVNA, vydává při příležitosti získání získáni mistrovského

Více

www.o2hokej.cz DRŽÍME TI FLEK! CHCE TO PŘESNOU TREFU ZJISTI, JAK SI STOJÍŠ

www.o2hokej.cz DRŽÍME TI FLEK! CHCE TO PŘESNOU TREFU ZJISTI, JAK SI STOJÍŠ Tipni návštěvnost a místo na naší střídačce je tvoje O2_ELH09_letak_FIN.indd 1 6.11.2008 15:58:05 DRŽÍME TI FLEK! CHCE TO PŘESNOU TREFU Zažij tu pravou hokejovou atmosféru na střídačce svého týmu! Zkus

Více

OBSAH. 1. Startuje nový ročník Tipsport extraligy, titul obhajuje Liberec. 2. Tipsport extraliga v TV. 3. Internetový portál hokej.cz. 4.

OBSAH. 1. Startuje nový ročník Tipsport extraligy, titul obhajuje Liberec. 2. Tipsport extraliga v TV. 3. Internetový portál hokej.cz. 4. OBSAH 1. Startuje nový ročník Tipsport extraligy, titul obhajuje Liberec 2. Tipsport extraliga v TV 3. Internetový portál hokej.cz 4. Hokejka TV 5. Sociální účty Tipsport extraligy 6. Partnerské aktivity

Více

OBSAH. 1. Startuje nový ročník Tipsport extraligy, titul obhajuje HC Kometa Brno. 2. Tipsport extraliga v TV

OBSAH. 1. Startuje nový ročník Tipsport extraligy, titul obhajuje HC Kometa Brno. 2. Tipsport extraliga v TV OBSAH 1. Startuje nový ročník Tipsport extraligy, titul obhajuje HC Kometa Brno 2. Tipsport extraliga v TV 3. Tipsport extraliga na webu - Internetový portál HOKEJ.CZ 4. Hokejka TV 5. Sociální účty Tipsport

Více

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 Vážení sportovní přátelé, obchodní partneři, dovolujeme si Vám v krátkosti představit 2. nejúspěšnější klub tuzemské hokejové historie, 11násobného

Více

OBSAH 1. NEJVYŠŠÍ TUZEMSKÁ HOKEJOVÁ SOUTĚŽ VRCHOLÍ 2. NÁVŠTĚVNOST ZÁKLADNÍ ČÁSTI 3. ČASOVÝ HARMONOGRAM PLAY OFF 4. HERNÍ SYSTÉM 5.

OBSAH 1. NEJVYŠŠÍ TUZEMSKÁ HOKEJOVÁ SOUTĚŽ VRCHOLÍ 2. NÁVŠTĚVNOST ZÁKLADNÍ ČÁSTI 3. ČASOVÝ HARMONOGRAM PLAY OFF 4. HERNÍ SYSTÉM 5. OBSAH 1. NEJVYŠŠÍ TUZEMSKÁ HOKEJOVÁ SOUTĚŽ VRCHOLÍ 2. NÁVŠTĚVNOST ZÁKLADNÍ ČÁSTI 3. ČASOVÝ HARMONOGRAM PLAY OFF 4. HERNÍ SYSTÉM 5. ROZPIS UTKÁNÍ 6. TELEVIZNÍ PŘÍMÉ PŘENOSY 7. TIPSPORT EXTRALIGA NA INTERNETU

Více

EXTRALIGA LEDNÍHO HOKEJE 2018 / 2019

EXTRALIGA LEDNÍHO HOKEJE 2018 / 2019 EXTRALIGA LEDNÍHO HOKEJE 2018 / 2019 HC SPARTA PRAHA OD 14. 9. 2018 O2 ARENA V Praze dne 14. 8. 2018 VÁŽENÍ OBCHODNÍ PŘÁTELÉ, NÁJEMCI KLUBOVÝCH SEDADEL SPORTOVNÍ KATEGORIE, zahájení nového ročníku TIPSPORT

Více

PIRATSKÝ PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ CHOMUTOV 2015

PIRATSKÝ PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ CHOMUTOV 2015 hokejový klub PIRÁTI CHOMUTOV pořádá: HOKEJOVÝ TURNAJ pro děti ročníku 2006 a mladší PIRATSKÝ PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ CHOMUTOV 2015 V Chomutově od pátku 18. neděle 20.12.2015 Obě ledové plochy Pracovní propozice

Více

Technicko-soutěžní ustanovení

Technicko-soutěžní ustanovení HERNÍ FORMÁT I. LIGY OD SEZÓNY 2018/19 Technicko-soutěžní ustanovení 1. Účastníci soutěže Soutěže se účastní 16 družstev 2. Formát soutěže A. I. liga se hraje systémem každý s každým dvoukolově (základní

Více

ELSD II. část - skupina A

ELSD II. část - skupina A ELSD II. část - skupina A 1. kolo 10. 12. 2010 pátek 4601. HC Slavia Praha : HC Vítkovice Steel... :... 4602. HC Sparta Praha : HC Oceláři Třinec... :... 4603. HC Plzeň 1929 : VHK Vsetín... :... 4604.

Více

FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12

FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12 FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12 Sportovní úsek ČSRU OBSAH 1. ÚVOD 3 2. LIGA V SEZÓNĚ 2011-12.4 2.1. Extraliga v 8 4 2.2. 1. liga v 6..5 2.3. Oblastní přebor 6 3. LIGA OD SEZÓNY 2012-13.7 3.1. Extraliga

Více

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-off. Nejproduktivnější hráči sezóny

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-off. Nejproduktivnější hráči sezóny 2000/2001 Český telecom Extraliga (ELH) 1 HC Slovnaft Vsetín 52 30 2 4 1 15 149:115 99 ❶ 2 HC Excalibur Znojemští Orli 52 21 6 5 2 18 151:139 82 ❺ 3 HC IPB Pojišťovna Pardubice 52 22 2 8 4 16 156:135 82

Více

HOKEJOVÝ TURNAJ O MODRÉHO A BÍLÉHO PICAROONA CHOMUTOV 2014

HOKEJOVÝ TURNAJ O MODRÉHO A BÍLÉHO PICAROONA CHOMUTOV 2014 hokejový klub PIRÁTI CHOMUTOV pořádají: HOKEJOVÝ TURNAJ O MODRÉHO A BÍLÉHO PICAROONA CHOMUTOV 2014 pro děti ročníku 2006 a mladší V Chomutově v neděli dne 23.3. 2014 Obě ledové plochy Propozice turnaje

Více

DHL Extraliga juniorů

DHL Extraliga juniorů DHL Extraliga juniorů Počet účastníků : 24 Počet utkání : 48-59 Hrací dny : čtvrtek/pátek, sobota Začátky utkání : všední den nejdříve v 15,00 hodin víkend, svátky nejdříve ve 12,00 hodin Systém soutěže

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 16. 17. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2009

Více

1998/1999 Staropramen Extraliga (ELH)

1998/1999 Staropramen Extraliga (ELH) 1998/1999 Staropramen Extraliga (ELH) 1 HC Slovnaft Vsetín 52 33 12 7 184:92 78 ❶ 2 HC ZPS-Barum Zlín 52 26 17 9 180:138 69 ❷ 3 HC Železárny Třinec 52 28 8 16 174:140 64 ❸ 4 HC Sparta Praha 52 27 9 16

Více

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA marketingový partner mediální partneři Základní skupiny: 28.-29.3. 2010 Play-off: 30.3. 2010 Finálový den: 31.3. 2010 Maximální účast 18 klubových týmů z České republiky Počet účastníků hráčů (16-12 let)

Více

OBSAH. 1. Startuje nový ročník Tipsport extraligy, titul obhajuje HC Kometa Brno. 2. Tipsport extraliga v TV

OBSAH. 1. Startuje nový ročník Tipsport extraligy, titul obhajuje HC Kometa Brno. 2. Tipsport extraliga v TV OBSAH 1. Startuje nový ročník Tipsport extraligy, titul obhajuje HC Kometa Brno 2. Tipsport extraliga v TV 3. Tipsport extraliga na webu - Internetový portál HOKEJ.CZ 4. Hokejka TV 5. Sociální účty Tipsport

Více

Krajská liga mužů. Sezona 2019/2020

Krajská liga mužů. Sezona 2019/2020 Krajská liga mužů Sezona 2019/2020 Krajská liga mužů - základní část 16 účastníků soutěže rozdělených do 2 skupin východ západ Systém základní části Systém základní části: 2x každý s každým ve své skupině

Více

Český svaz ledního hokeje MISTROVSKÉ SOUTĚŽE. sezóna

Český svaz ledního hokeje MISTROVSKÉ SOUTĚŽE. sezóna Český svaz ledního hokeje MISTROVSKÉ SOUTĚŽE sezóna 2011-2012 Název soutěže Zkratka I. liga ČR I. liga ČR II. liga ČR II. liga ČR NOEN extraliga juniorů NOEN ELJ (ELJ) Liga juniorů LJ Extraliga staršího

Více

1999/2000 Český telecom Extraliga (ELH)

1999/2000 Český telecom Extraliga (ELH) 1999/2000 Český telecom Extraliga (ELH) 1 HC Sparta Praha 52 34 8 10 193:112 76 ❶ 2 HC Barum Continenatal Zlín 52 27 11 14 166:116 65 ❺ 3 HC Slovnaft VIVA Vsetín 52 28 9 15 160:140 65 ❷ 4 HC Oceláři Třinec

Více

12. ledna 2013 Zimní ligový turnaj mladších žáků (01 a 02) Zimní turnaj mužů. 13. ledna 2013 Zimní ligový turnaj starší přípravky (03 a 04)

12. ledna 2013 Zimní ligový turnaj mladších žáků (01 a 02) Zimní turnaj mužů. 13. ledna 2013 Zimní ligový turnaj starší přípravky (03 a 04) 12. ledna 2013 Zimní ligový turnaj mladších žáků (01 a 02) Zimní turnaj mužů 13. ledna 2013 Zimní ligový turnaj starší přípravky (03 a 04) Zimní ligový turnaj mládeže Počet: Startovné: Hrací plocha: Hrací

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

AKTIV INFORMACE K SOUTĚŽÍM STŘEDOČESKÝ KSLH

AKTIV INFORMACE K SOUTĚŽÍM STŘEDOČESKÝ KSLH AKTIV INFORMACE K SOUTĚŽÍM 20.06.2017 STŘEDOČESKÝ KSLH Krajská liga mužů 2017/2018 Základní informace Základní část 16 účastníků soutěže rozdělených do 2 skupin Východ Západ Základní část: Systém základní

Více

HCSPARTAPRAHA VIP VSTUPENKY 2012/2013

HCSPARTAPRAHA VIP VSTUPENKY 2012/2013 HCSTAPRAHA VIP VSTUPENKY / DOVOLTE NÁM SE O VÁS POSTARAT PŘEDSTAVUJEME TO NEJLEPŠÍ VE SPORTU I ZÁBAVĚ Multifunkční TIPSPORT ARENA je domácím stánkem HC Sparta Praha, osminásobných mistrů české hokejové

Více

SK JEREVAN Slavičín SMR futsal plus Zlín

SK JEREVAN Slavičín SMR futsal plus Zlín CELOSTÁTNÍ LIGA V SÁLOVÉM FOTBALU - FUTSALU 1. utkání čtvrtfinále play off Sobota 9. února 2013 Sportovní centrum Radostova v Luhačovicích SK JEREVAN Slavičín SMR futsal plus Zlín Rozhodčí : Uhlár Ivo

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (schváleno ČS ČSC 30.5.2015)

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (schváleno ČS ČSC 30.5.2015) HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (schváleno ČS ČSC 30.5.2015) 1. Systém soutěže Mistrovství České republiky mužů a žen (dále jen MČR) je dlouhodobou soutěží, v níž jsou týmy

Více

Čtvrtfinále. České Budějovice - Slavia 4:0 (5:3,3:2,4:3,5:1) Semifinále. Vsetín - České Budějovice 4:0 (4:0,5:2,3:2,4:1)

Čtvrtfinále. České Budějovice - Slavia 4:0 (5:3,3:2,4:3,5:1) Semifinále. Vsetín - České Budějovice 4:0 (4:0,5:2,3:2,4:1) 1995/1996 Extraliga (ELH) 1 HC Sparta Praha 40 26 1 3 0 10 152:108 57 3 26 103:74 36 ❸ 2 HC Petra Vsetín 40 24 0 7 0 9 149:85 55 1 26 103:52 38 ❶ 3 HC České Budějovice 40 20 0 9 0 11 120:85 49 5 26 72:66

Více

Účastníci turnaje: HC METEOR Třemošná Black Wings Linz HC KOMETA Brno HC PIRÁTI Chomutov HC ŠKODA Plzeň 1929 HC SLAVIA Praha A. Všeobecná ustanovení:

Účastníci turnaje: HC METEOR Třemošná Black Wings Linz HC KOMETA Brno HC PIRÁTI Chomutov HC ŠKODA Plzeň 1929 HC SLAVIA Praha A. Všeobecná ustanovení: Mládežnický hokejový oddíl HC METEOR Třemošná pořádá Vánoční Turnaj 5. tříd ročník 2007 29. 30. prosince 2017 PROPOZICE TURNAJE Účastníci turnaje: HC METEOR Třemošná Black Wings Linz HC KOMETA Brno HC

Více

Dlouhodobá soutěž HOCKEY TOUR 2005

Dlouhodobá soutěž HOCKEY TOUR 2005 Dlouhodobá soutěž HOCKEY TOUR 2005 Úvodní preambule: HOCKEY TOUR 2005 je dlouhodobá soutěž vybraných TOP českých týmů ročníku 2005 v sezóně 2016/2017. Organizátorem je HC Uničov z.s, který je ČSLH rovněž

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

ELIOD extraliga dorostu

ELIOD extraliga dorostu ELIOD extraliga dorostu Počet účastníků : 30 Počet utkání : 38-46 Hrací dny : čtvrtek, sobota Začátky utkání : všední den nejdříve v 15,00 hodin víkend, svátky nejdříve ve 12,00 hodin Systém soutěže 1.

Více

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014)

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) 1. Systém soutěže Mistrovství České republiky mužů a žen (dále jen MČR) je dlouhodobou soutěží, v níž jsou týmy rozděleny

Více

DHL Juniorská liga akademií

DHL Juniorská liga akademií DHL Juniorská liga akademií Počet účastníků : 19 Počet utkání : 44-57 Hrací dny : čtvrtek/pátek, sobota Začátky utkání : všední den nejdříve v 15,00 hodin víkend, svátky nejdříve ve 12,00 hodin Systém

Více

3 Jaké číslo nosil Jaromír Jágr na dresu v sezóně 1988 1989 (HC Poldi Kladno) A 68 B 15 C 8

3 Jaké číslo nosil Jaromír Jágr na dresu v sezóně 1988 1989 (HC Poldi Kladno) A 68 B 15 C 8 1 leš Valenta získal zlatou na OH 2002 ve sportu akrobatické lyžování hokej skoky na lyžích 2 mistr Evropy z roku 1976 ntonín Panenka byl hokejista florbalista fotbalista 3 Jaké číslo nosil Jaromír Jágr

Více

HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE -

HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE - HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE - 2012/2013 1 - TIPSPORT EXTRALIGA - mistrovství ČR Adresa: Český svaz ledního hokeje Prvního pluku 8-10, 186 00 Praha 8 tel.: +420 224 891

Více

duben Delegát ČAMB: Petr Hála

duben Delegát ČAMB: Petr Hála 21. 23. duben 2017 Delegát ČAMB: Petr Hála Účastníci A1 A2 A3 skupina A BŠ Tygři Praha BK Nymburk NH Flames Ostrava B1 B2 B3 skupina B BK Pardubice Ba 2006 Roudnice nad Labem TJ Slavia Kroměříž skupina

Více

5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014

5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014 5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014 1. Všeobecná ustanovení PROPOZICE TURNAJE 1.1 Pořadatel: Sport Bohemia a.s. 1.2 Partneři: PSG Zlín pod záštitou

Více

HERNÍ FORMÁT I. LIGY PRO OBDOBÍ

HERNÍ FORMÁT I. LIGY PRO OBDOBÍ HERNÍ FORMÁT I. LIGY PRO OBDOBÍ 2018 2021 Účastníci soutěže Soutěže se účastní 16 družstev Formát soutěže a organizátor utkání A. I. liga se hraje systémem každý s každým dvoukolově (základní část) s následnou

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL pořádá Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MFH Ostrava-Vítkovice 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořádající

Více

I.Liga ČR 2015/2016 1. část - základní část 2. část a) - předkolo play off 1. kolo 09. 09. 2015 středa 2. kolo 12. 09. 2015 sobota

I.Liga ČR 2015/2016 1. část - základní část 2. část a) - předkolo play off 1. kolo 09. 09. 2015 středa 2. kolo 12. 09. 2015 sobota I.Liga ČR 2015/2016 1. část - základní část 2. čá 1. kolo 09. 09. 2015 středa 1001. HC AZ Havířov 2010 : HC Motor Č.Budějovice... :... 1002. HC Stadion Litoměřice : HC Dukla Jihlava... :... 1003. HC Slovan

Více

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN, VICEMISTRŮ EXTRALIGY A VÍTĚZE PREZIDENSTKÉHO POHÁRU

Více

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji ROCKNET ARÉNA CHOMUTOV 27. 29. listopadu 2018 Propozice Mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji 2018 Chomutov 27. 29. listopadu 2018 Ve dnech 27 až 29. listopadu 2018

Více

TURNAJ MLADŠÍHO DOROSTU

TURNAJ MLADŠÍHO DOROSTU TURNAJ MLADŠÍHO DOROSTU Hradec Králové, 28. - 29.12.2017 PROPOZICE TURNAJE Pořadatel: Místo konání: Mountfield Hradec Králové ČPP Aréna Hradec Králové Termín konání: 28. - 29.12.2017 Hrací systém: hraje

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Obsah 1 Sběr statistik v soutěžích ČSLH... 3 2 Spolupráce statistického týmu a e-zapisovatele... 4 2.1 Před utkáním... 4 2.2 Po skončení třetiny... 4 2.3

Více

27. prosince 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha

27. prosince 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha 27. prosince 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha Propozice : Pořádající oddíl : HC Slavia Praha Datum konání : 27. prosince 2016 Čas : Zahájení a zakončení turnaje dle rozlosování viz.rozpis utkání. Pořadatel

Více

SÁLOVÁ KOMISE ČESKÉHO SVAZU CYKLISTIKY

SÁLOVÁ KOMISE ČESKÉHO SVAZU CYKLISTIKY ČESKÝ SVAZ CYKLISTIKY CZECH CYCLING FEDERATION FEDERATION TCHEQUE DE CYCLISME Nad Hliníkem 4/1186, 150 00 Praha 5 Motol http://www.ceskysvazcyklistiky.cz Phone: 252 219 006 Fax: 252 210 373 IČO: 49626281

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

PRESIDENT CUP. Mezinárodní hokejový turnaj hráčů do 17 let

PRESIDENT CUP. Mezinárodní hokejový turnaj hráčů do 17 let PRESIDENT CUP HC OCELÁŘI TŘINEC Mezinárodní hokejový turnaj hráčů do 17 let Termín: 9. 12. srpna 2019 Oficiální zahajovací ceremoniál: 9. srpna 2019 v 19:00 VIP restaurace Dress code: košile nebo polo

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010

Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010 Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010 Výkonný výbor ČSLH Komise mládeže ČSLH Trenérsko-metodická komise ČSLH Reprezentační komise ČSLH Zpracovali: Milan Vacke a ing. Jaromír Jindřich Analýza

Více

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Pro okresní soutěže, vyjma níže uvedených úprav, platí v plném rozsahu Soutěžní řád nohejbalu a Pravidla nohejbalu vydané Českým nohejbalovým svazem.

Více

HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE -

HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE - HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE - 2018/2019 1 TIPSPORT EXTRALIGA mistrovství České republiky Adresa: Český svaz ledního hokeje z.s. (dále také jen ČSLH ) Českomoravská 2420/15,

Více

PUTOVNÍ POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA ZLÍNA TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI R A MLADŠÍ. HC PSG ZLÍN, z. s. ZS - LUĎKA ČAJKY ZS - PSG ARÉNA

PUTOVNÍ POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA ZLÍNA TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI R A MLADŠÍ. HC PSG ZLÍN, z. s. ZS - LUĎKA ČAJKY ZS - PSG ARÉNA PUTOVNÍ POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA ZLÍNA TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI R. 2004 A MLADŠÍ HC PSG ZLÍN, z. s. 12. - 14. 8. 2016 ZS - LUĎKA ČAJKY ZS - PSG ARÉNA MÍSTO KONÁNÍ: zimní stadion Luďka Čajky a PSG aréna DATUM

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

HC ENERGIE KARLOVY VARY Vás zve na mezinárodní hokejový turnaj kategorie MD (U16) 2. ROČNÍK MEMORIÁLU VÁCLAVA ŠINÁGLA PÁTEK

HC ENERGIE KARLOVY VARY Vás zve na mezinárodní hokejový turnaj kategorie MD (U16) 2. ROČNÍK MEMORIÁLU VÁCLAVA ŠINÁGLA PÁTEK Vás zve na mezinárodní hokejový turnaj kategorie MD (U16) 2. ROČNÍK MEMORIÁLU VÁCLAVA ŠINÁGLA PÁTEK 15.12.2017 až NEDĚLE 17.12. 2017 - KV ARENA - Karlovy Vary ÚČASTNÍCI TURNAJE HC BÍLÍ TYGŘI LIBEREC HC

Více

HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE -

HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE - HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE - 20162017/20172018 1 TIPSPORT EXTRALIGA mistrovství České republiky Adresa: Český svaz ledního hokeje z.s. (dále také jen ČSLH ) Českomoravská

Více

- TIPSPORT EXTRALIGA - mistrovství ČR HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE. Asociace profesionálních klubů ledního hokeje 2011/2012

- TIPSPORT EXTRALIGA - mistrovství ČR HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE. Asociace profesionálních klubů ledního hokeje 2011/2012 - TIPSPORT EXTRALIGA - HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE 2011/2012 mistrovství ČR Asociace profesionálních klubů ledního hokeje Adresa: Prvního pluku 621/8a, 186 30 Praha 8 tel.: 233 378 037

Více

Bowlingový turnaj pro všechny

Bowlingový turnaj pro všechny Bowlingový turnaj pro všechny Místo konání: Bowlingzone Pardubice Termín kvalifikací: 9.7.2018 31.8.2018 Finálový den: 1.9.2018 Organizační zajištění: Denis Kinc, tel.: 774333335, email: denis.kinc@seznam.cz

Více

ROZPIS TURNAJE. Brněnský hod 2018 HM ČR 2018

ROZPIS TURNAJE. Brněnský hod 2018 HM ČR 2018 ROZPIS TURNAJE Brněnský hod 2018 HM ČR 2018 08:00-08:45 Registrace 08:45-09:00 Zahájení 09:00-11:00 Zápasy základní skupiny 11:00-12:00 Družstva která se umístila na 1 až 3 místě základní tabulky mají

Více

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA KRAJE VYSOČINA Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA

Více

SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA Pravidla SHL Obsah Obsah... 1 Kontakt... 1 Vedení ligy... 2 Pravidla ligy... 2 Týmy... 2 Barvy dresů... 3 Hráči... 3 Přestupy a hostování... 3 Rozhodčí... 3 Poplatky... 4 Herní systém...

Více

O pohár starosty města Modřice

O pohár starosty města Modřice Pozvánka na XIV. ročník mezinárodního turnaje mladších žáků (roč. 2002) O pohár starosty města Modřice srpna 2014 na hřišti v Modřicích www.turnaj-modrice.cz POZVÁNKA Organizační výbor zve všechny hráče,

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA O.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2016 Pohár města Česká Lípa 24. 25. 9. 2016 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2016 - Česká Lípa - r. 2009

Více

PROPOZICE. Region střední Čechy/Praha. Městské Mistrovství ABL. Regionální Mistrovství ABL

PROPOZICE. Region střední Čechy/Praha. Městské Mistrovství ABL. Regionální Mistrovství ABL PROPOZICE Městské Mistrovství ABL Regionální Mistrovství ABL Region střední Čechy/Praha 1. Hlavní pořadatel soutěže Karel Kutina SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická 30, 162 00 Praha 6 Tel : 608-862698,

Více

Týmové rekordy play out

Týmové rekordy play out Týmové rekordy play out ÚČASTI NEJVÍCE ÚČASTÍ, TÝM, HISTORIE PLAY OUT: 7 Karlovy Vary, 2010, 2012 2017 5 Mladá Boleslav, 2009 2012, 2018 4 Pardubice, 1995, 2008, 2016 2017 4 Kladno, 2009 2011, 2014 4 Litvínov,

Více

HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE /2020

HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE /2020 HERNÍ ŘÁD TIPSPORT EXTRALIGY LEDNÍHO HOKEJE - ROZPIS SOUTĚŽE - 2019/2020 1 TIPSPORT EXTRALIGA mistrovství České republiky Adresa: Český svaz ledního hokeje z.s. (dále také jen ČSLH ) Českomoravská 2420/15,

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2015-2016 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více