DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM"

Transkript

1 ZADAVATEL Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a. s. Se sídlem: Revoluční 84, Ústí nad Labem Telefon: IČ/DIČ: / CZ , plátce DPH DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název zakázky: Osobní ochranné pomůcky pro projekt UniCre 3 nehořlavé a antistatické Datum uveřejnění zakázky: V Ústí nad Labem dne V souladu s ustanovením čl Zadávací dokumentace k předmětné zakázce, poskytuje zadavatel níže uvedené dodatečné informace, a to v návaznosti na dotazy uchazečů. Dotaz č. 1: V zadávací dokumentaci požadujete OOP s trvalými antistatickými a nehořlavými vlastnostmi. Obvyklejší termín je "vlastnosti permanentního charakteru" Má zadavatel na mysli toto provedení? Ano, zadavatel předpokládá oděvy s vlastnostmi permanentního charakteru Dotaz č. 2: Zadavatel neudává požadavky na plošnou měrnou hmotnost použitých tkanin Tento parametr nepovažuje zadavatel za podstatný a lze nabídnout oděvy se zcela běžnou gramáží, max. však 240 g/m2 Dotaz č. 3: Zadavatel neuvádí požadavek na barvu OOP. Do standardní barevnice tkanin jsou zařazeny standardní barvy tmavě modrá, středně modrá a červená. Čemu dává zadavatel přednost? Zadavatel očekává nabídku provedení v některé ze standardních barev, aby bylo možné bez jakýchkoliv problémů zajistit všechny dílčí dodávky ve stejné barvě, Z uvedeného výčtu barev zadavatel preferuje tmavě modrou. Dotaz č. 4: Nehořlavé tkaniny určené pro oděvy do laboratoří se v čistě bílém provedení nevyrábějí. K dispozici jsou pouze pláště v barvě slonová kost. Je taková nabídka přípustná?

2 Zadavatel chápe termín "bílý plášť" (stejně tak i kalhoty a triko) v širším významu, aby bylo zřejmé, že se jedná o ochranné oděvy určené pro práci v laboratoři. Provedení "slonová kost" se připouští. Dotaz č. 5: Ze zadání není zřejmé, zda zadavatel požaduje jako součást oděvu "montérky" vrchní část typ "bunda na zip" nebo "blůza na knoflíky". Žádám upřesnění. Zadavatel očekává nabídky vrchní části montérek typ bunda na zip Dotaz č. 6: Zadávací dokumentace uvádí požadavek, aby použité tkaniny vyhovovaly normám EN 531 a EN 533. Upozorňujeme zadavatele, že norma EN 531 byla nahrazena normou EN a norma EN 533 byla nahrazena normou EN Zadavatel děkuje za upozornění. Očekává, že požadované vlastnosti nabídnutých oděvů nebo tkanin, ze kterých uchazeč hodlá ochranné oděvy zhotovovat, budou odpovídat platné legislativě. Dotaz č. 7: Zadavatel požaduje předložení platných certifikátů k příslušným oděvům nebo na tkaninu, ze které jsou oděvy ušité. Legislativa říká, že každý oděv určený k ochraně zdraví a života musí být typově certifikován. Z praxe je běžné, že se předkládají certifikáty na tkaninu nebo již k oděvu a v případě, že není nabídnutý oděv certifikovaný, má dodavatel a zároveň výherce soutěže za povinnost nechat oděv dodatečně certifikovat a platný certifikát předložit do dvou měsíců od ukončení soutěže a vyhlášení vítěze. Bude se takto postupovat i v této soutěži? Ano, tento postup je přípustný a zadavatel ho uznává. V případě, že vítězný uchazeč předloží v nabídce certifikát pouze na tkaninu, bude závazek předložit v zákonné lhůtě certifikát i na oděvy vtělen do Smlouvy. Dotaz č. 8: V příloze najdete materiálový list ke tkanině na oděvy. Prosím o potvrzení, zda Vám vyhovuje. (Materiálový list je připojen na konci této Dodatečné informace pozn. MO). Shodou okolností je tento materiál zadavateli znám a je vyhovující. Zadavatel však musí trvat na tom, aby byla shoda s normami doložena alespoň kopií certifikátu vystaveného autorizovanou zkušebnou. Ukázkový materiálový list by byl vyhodnocen jako nesplnění požadavku na certifikaci. (Poznámka MO: Příslušný certifikát bývá dostupný u dovozce) Dotaz č. 9: Počet kusů v tabulce uvádíte maximální počty kusů s poznámkou, že můžete odebrat o 30% méně, což je velký rozdíl. Vzhledem k nestandardní bílé barvě, která se v podstatě nedá nikomu prodat, Vás žádám o maximální upřesnění počtu kusů.

3 Zadavatel není schopen poskytnout přesnější údaj a je toho názoru, že je věcí uchazeče, jak se s touto nejistotou vypořádá. V odpovědích č. 3 a 4 zadavatel uvádí, že žádá pouze standardní barevné provedení, to se týká i oděvů do laboratoří odpověď č. 4 Dotaz č. 10: Doba smlouvy uvádíte 2 roky, je to skutečně tak? Ze zadávací dokumentace je zřejmé, že se jedná o projekt UniCRE financovaný z prostředků Operačního programu VaVpI (správce MŠMT), jehož realizační fáze končí Proto zadavatel nemůže vstupovat do smluvních vztahů překračujících tento časový horizont. Dotaz č. 11: Vzorky budete požadovat vzorky? Pokud ano, asi nebudeme schopni je předložit dříve než za 5-6 týdnů, což je po uplynutí lhůty pro podání nabídky. Prosím o Váš komentář. Zadavatel vzorky nepožaduje. Dotaz č. 12: Trička zatím nemám ještě upřesněný typ, požadujete triko s límečkem nebo bez límečku? Zadavatel požaduje trika s límečkem. Za nepřesnost v ZD se omlouvá. Dotaz č. 13: Vlastnosti oděvů u některých položek požadujete jen nehořlavost a u některých jen antistatiku. Naše nabídka obsahuje oba požadavky najednou pro obě položky. Doufám, že Vám to nevadí. Zadavatel takové řešení připouští. Dotaz č. 14: Obuv nehořlavá obuv v podstatě neexistuje, můžeme nabídnout provedení S2 nebo S3, prosím upřesněte typ obuvi a Vaše požadavky, popřípadě normy. Odolnost do 300 C lze doložit, ale ne pro bílou barvu, prosím upřesněte. Zadavatel požaduje obuv do chemického provozu (tím je míněno, že bude odolná vůči oleji, protiskluzová a antistatická) a zároveň nehořlavou (tj. odolnou do 300 C), provedení S3. Na barvu zadavatel žádný požadavek nemá. Dotaz č. 15: Velikosti co míníte pod pojmem velikostní systém SAP? Zadavatel má zájem, aby vítězný uchazeč nabídl ochranné oděvy v co nejširší velikostní škále a byl tak schopen bez problémů a mimořádného zdržení dodávat i okrajové velikosti. Protože se jedná o bodované kritérium, je třeba zajistit, aby všichni uchazeči uvedli srovnatelné údaje.

4 Na trhu je běžný tzv. německý systém někdy zvaný SAP, což jsou čísla velikostí od cca 44 do cca 64, kromě toho se zejména u bund objevuje tzv. americké číslování, resp. označování písmeny obvykle XS až XXXXL. Nabídnuté mohou být i oděvy s méně běžným číslováním (např. tzv. anglické, což je řada od cca 34 do 50). Podobná situace je i u číslování velikosti bot (Evropské = SAP, mondopoint, anglické, americké pro muže, americké pro ženy a možná i další). Aby se předešlo eventuálnímu nedorozumění, může uchazeč uvést, že příslušný oděv se dodává v celkem x velikostech v rozmezí velikostí od do Dotaz č. 16: Zimní oděvy požadujete membránu? Zadavatel nepožaduje zimní oděvy s membránou. Dotaz č. 17: S kým můžeme upřesnit střihy jednotlivých položek? Střih a provedení může výrazně ovlivnit cenu Zadavatel se otázkou střihu nebude zabývat a očekává nabídku ze standardní produkce. Za rozhodující považuje striktní dodržení fyzikálních vlastností. V této souvislosti zadavatel připomíná dotaz a odpověď č. 7, ze kterého vyplývá, že lze nabídnout pouze takové provedení oděvu, které je certifikované nebo je certifikace schopné. RNDr. Michal Ottis, CSc. Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s.

5 TEXTIL SANTANDERINA GC.03.FR.15 Date: 30/08/2012 DRAFT WOVEN FABRIC SPECIFICATION Quality Width Revisión : 2 Structural qualities Characteristics Method Specification Tolerance Double Warp: UNE Twill 2 e1 b 2,1 Global composition: UNE-EN ISO :20 Viscose FR 65% Aramid 22% Polyamide 12% ± 3 Belltron 1% Weight gr per sq.m: UNE ± 5 % Usable width: UNE EN ± 1 cm. Structural qualities Mechanics qualities Tensile strenght: UNE-EN-ISO U: 80 kg. T: 60 kg. ± 10 % Tear strength (pendulum): UNE-EN-ISO Tear strength (tongue): UNE-EN-ISO U: 2,5 kg. T: 2,5 kg. U: 2,0 kg. T: 2,0 kg. Pilling resistance: UNE-EN ISO degrees Abrasion resistance: UNE EN ISO Dimensional stability washing process 5 Lavados a 60º UNE-EN cycles Mechanics qualities Mechanics qualities Drying in tumbler: Max. tol.: -2 Max. tol.: -2 % Washing label Dimensional stability w Dimensional stability w.. P 60. Observations: Normas 11612, y 1149/3 según informe IN 00925/2010-B Grandes Salpicaduras de metal fundido: 2011EP0933 Norma EN (valor ATPV) según informe 2010EP0470 Norma ASTM F1959/F1959M-06ae1 según informe K Norma EN (Arco Orientado) según informe 2010AN0425 Ensayo de Resistencia al vapor de agua. Ret. según UNE EN 31092:1996: 3.68 m^2 Pa / W. Según informe 2010AN1555 Certificación Amarillo AV según informe IN B-1 Certificado norma UNE EN 15614:2007 Forestales: IN B Observations:

6 TEXTIL SANTANDERINA GC.03.FR.15 Date: 30/08/2012 DRAFT WOVEN FABRIC SPECIFICATION Quality Width Revisión : 2 Cumple normas: Norma ISO 9151: Protective clothing against heat and flame - Determination of heat transmission on expos B1 UNE EN ISO 6942: Radiant Heat - Protective clothing -- Protection against heat and fire -- Metho C1 ISO 12127: Contact Heat - Clothing for protection against heat and flame - Determination of contac F1 ISO 9185 (Aluminio): Aluminium Molten Metal Splash - Protective clothing - Assessment of resis D1 ISO 9185 (Hierro): Iron Molten Metal Splash - Protective clothing - Assessment of resistance of ma E1 UNE EN ISO 11611:08: Protective clothing for use in welding and allied processes UNE EN ISO 6942: Radiant Heat - Protective clothing -- Protection against heat and fire -- Metho Clase 2 ISO 9150:88: Small Metal Molten Splash 1 UNE EN :98: Vertical resistence. Protective Clothing. Electrostatic properties. Parte 2; meto UNE EN : Protective clothing - Electrostatic properties - Part 3: Test methods for meas UNE-EN :2010: Live working - Protective clothing against the thermal hazards of an 10.5 cal/c UNE EN : Live working - Protective clothing against the thermal hazards of an el 1-4 KA EN 471: High Visibility Fabrics UNE EN 15614:2007: Protective clothing for firefighters - Laboratory test methods and perf ASTM F NFPA 70: Standard Test Method for Determining the Arc Rating of Materials ATPV 9.7 for ISO Clothing : PREDICTION Acording NFPA OF Requirements BURN INJURY USING AN INSTRUMENTED MANIKIN. A 26.9% EN ISO 11612:2010: Protective clothing - Clothing to protect against heat and flame (ISO 11612:2008) ISO 17493:2000: Heat Resitance UNE EN ISO 15025: Protective clothing - Protection against heat and flame - Method of test for l A1 y A2 Nivel D.Producto / Jordi Ballús Michal Ottis

Specifikace pro část 4 Trika, reflexní vesta a výšivky

Specifikace pro část 4 Trika, reflexní vesta a výšivky Specifikace pro část 4 Trika, reflexní vesta a výšivky Příloha č. 4 k zadávací dokumentaci Triko DVI POLO - 18333000-2 - Tričko DVI POLO je tričko tmavě modré barvy tzv. polo límečkem s krátkým rukávem.

Více

Požadujeme dodržení rozměrů uvedených v příslušné tabulce velikostního sortimentu.

Požadujeme dodržení rozměrů uvedených v příslušné tabulce velikostního sortimentu. VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Generální ředitelství Soudní č. 1672/1a, poštovní přihrádka 3, 140 67 Praha 4 Tel.: 244 024 502, Fax: 244 024 530, ISDS: b86abcb Dodatečné informace č. 1 k zadávací dokumentaci

Více

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ 1. NÁZEV MAJETKU " Bunda nepromokavá pánská zimní" Tuto smlouvu uzavírají smluvní strany pro zadávání veřejné zakázky malého rozsahu na nákup 85 ks bund nepromokavých pánských

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění 1. NÁZEV MAJETKU " Bunda nepromokavá pánská zimní" Tuto smlouvu uzavírají smluvní strany pro zadávání veřejné zakázky na nákup 85 ks bund nepromokavých pánských zimních v roce

Více

Specifikace pro část 5 Boty zásahové, nepromokavý oblek, pláštěnka, holínky

Specifikace pro část 5 Boty zásahové, nepromokavý oblek, pláštěnka, holínky Příloha č. 5 k zadávací dokumentaci Specifikace pro část 5 Boty zásahové, nepromokavý oblek, pláštěnka, holínky Boty zásahové 1. CPV kód - 18813000-1 Obuv se svrškem z usně 2. Specifikace - Boty zásahové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OSOBNÍ OCHRANNÉ PRACOVNÍ POMŮCKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OSOBNÍ OCHRANNÉ PRACOVNÍ POMŮCKY Kontaktní osoba: Magdaléna Navrátilová Tel./fax: 267 994 509 E-mail: magdalena.navratilova@sfzp.cz zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 171144/2015 Č. VZ: 51/2015 Systémové číslo VZ v E ZAK: E-ZAK P15V00001819

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a prováděcí vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

V Boskovicích dne 21. července Věc: Zadávací řízení - Oprava opěrné zdi dodatečné informace

V Boskovicích dne 21. července Věc: Zadávací řízení - Oprava opěrné zdi dodatečné informace V Boskovicích dne 21. července 2016 Věc: Zadávací řízení - Oprava opěrné zdi dodatečné informace V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané v otevřeném řízení dle ust. 27 zákona č. 137/2006

Více

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE Dotaz č.1: Lze Vám nabídnout okna s otevřenou ocelovou pozinkovanou výztuhou tl. 1,5 mm 3 mm (v závislosti na velikosti oken) za předpokladu dodržení statiky a tuhosti oken? Poznámka

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 597 E-mail: Martin.Cech@sfzp.cz Datum: 05.03.2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Orientační zaměření na technické parametry použitých materiálů

Orientační zaměření na technické parametry použitých materiálů Orientační zaměření na technické parametry použitých materiálů Základní vrchový materiál, podšívkový materiál, kapsovina a oteplovací vložky orientační technická specifikace. Na parametry označené *) nejsou

Více

Údržba veřejné zeleně města Třinec I. Název veřejné zakázky: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Údržba veřejné zeleně města Třinec I. Název veřejné zakázky: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Odůvodnění veřejné zakázky (podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška ) Název veřejné zakázky: Údržba

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, Rektorem IČO:

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, Rektorem IČO: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Tiskárny, kopírky, multifunkce II. - 001-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na tiskárny, kopírky, multifunkce (II.) Zadavatel:

Více

Zápis ze zasedání TNK 3 Osobní ochranné prostředky konaného dne 8. 12. 2014

Zápis ze zasedání TNK 3 Osobní ochranné prostředky konaného dne 8. 12. 2014 Zápis ze zasedání TNK 3 Osobní ochranné prostředky konaného dne 8. 12. 2014 Přítomni: (viz prezenční listina, příloha č. 1) Program: 1. Úvod předseda 2. Kontrola zápisu ze zasedání z roku 2013 předseda

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II.

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) 009-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II.) Zadavatel: Název zadavatele: Západočeská univerzita

Více

Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v.v.i.

Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v.v.i. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: 1. část - CENTRUM

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Jednající: Název veřejné zakázky: Ing.

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

Zadavatel nevymezuje míru ovlivnění plnění plánovaného cíle. Zadavatel neuvádí další informace odůvodňující účelnost veřejné zakázky.

Zadavatel nevymezuje míru ovlivnění plnění plánovaného cíle. Zadavatel neuvádí další informace odůvodňující účelnost veřejné zakázky. Odůvodnění veřejné zakázky ve smyslu 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jako ZVZ ), a ve smyslu Vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadání zakázky dle Metodického pokynu pro zadávání zakázek pro příjemce finanční podpory projektů operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Název zakázky: Identifikace: Název

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 386 E-mail: martin.cech@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné poradenství pro program GIS (Zelená úsporám) Zadávací dokumentace dle ustanovení

Více

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI 2016-2019 Systémové číslo VZ:P16V00000118 VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů,

Více

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina Multifunkční šátek - 18443300-9 Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina - multifunkční antibakteriální šátek - pro ochranu hlavy, tváře nebo krku před vnějšími vlivy - musí být měkký,

Více

ESD oděvy značky CleverTex

ESD oděvy značky CleverTex MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. ESD oděvy značky CleverTex Distributor: MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Sídlištní 818, 756 54 Zubří strana č. Pro oblast výroby elektroniky a elektrotechnického

Více

Kajutové čluny, V odůvodnění účelnosti veřejné zakázky došlo od předběžného oznámení ke změně v termínu dodání, tedy do

Kajutové čluny, V odůvodnění účelnosti veřejné zakázky došlo od předběžného oznámení ke změně v termínu dodání, tedy do Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) k veřejné zakázce (dále jen VZ ): Kajutové čluny, která byla uveřejněna

Více

Název / obchodní firma Centrum rehabilitačních služeb, člen skupiny Jitro s.r.o. zadavatele

Název / obchodní firma Centrum rehabilitačních služeb, člen skupiny Jitro s.r.o. zadavatele Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle Zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ) Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název

Více

VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ V OBJEKTECH MŠ TRUTNOV Systémové číslo VZ: P15V00000058

VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ V OBJEKTECH MŠ TRUTNOV Systémové číslo VZ: P15V00000058 VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ V OBJEKTECH MŠ TRUTNOV Systémové číslo VZ: P15V00000058 Identifikační údaje zadavatele: Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace Mateřská škola, Trutnov, Komenského 485 Komenského

Více

Nedošlo ke změnám oproti údajům uvedeným v předběžném oznámení.

Nedošlo ke změnám oproti údajům uvedeným v předběžném oznámení. Odůvodnění veřejné zakázky ve smyslu 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jako ZVZ ), a ve smyslu Vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z.

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z. Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v souladu s vyhláškou 232/2012 Sb. Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslav Holeček, rektor IČ:

doc. Dr. RNDr. Miroslav Holeček, rektor IČ: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Laboratorní a měřicí technika (II.) 018-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na laboratorní a měřicí techniku (II.) Zadavatel:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: DODÁVKA PŘÍSTROJŮ PRO PROJEKT

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU ZADAVATEL Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a. s. (dále VÚAnCh) Se sídlem: Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem Zastoupený: Ing. Milanem Petrákem, místopředsedou představenstva, a Ing.

Více

Ochranné oblečení pro příslušníka SBIOL

Ochranné oblečení pro příslušníka SBIOL Česká republika Ministerstvo obrany Ochranné oblečení pro příslušníka SBIOL Ochranné oblečení pro příslušníka SBIOL 1 / 7 Výběrové řízení Typ VŘ: POP - Poptávkové řízení jednorázové Nákup x odprodej: Nákup

Více

Podkušnohorské domovy sociálnjích služeb Dubí -Teplice, příspěvková organizace Na Výšině 494, 417 01 Dubí

Podkušnohorské domovy sociálnjích služeb Dubí -Teplice, příspěvková organizace Na Výšině 494, 417 01 Dubí Podkušnohorské domovy sociálnjích služeb Dubí -Teplice, příspěvková organizace Na Výšině 494, 417 01 Dubí Datum: 13.11.2013 Evidenční číslo: VZ 593/2013 Číslo jednací: Vyřizuje/linka: Ing.J.Blaschkeová

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY URČENÁ NEOMEZENÉMU POČTU DODAVATELŮ

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY URČENÁ NEOMEZENÉMU POČTU DODAVATELŮ PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY URČENÁ NEOMEZENÉMU POČTU DODAVATELŮ tato zakázka vzhledem k předpokládané hodnotě není zadávaná v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon

Více

IČ zadavatele: Osoba oprávněná zastupovat zadavatele: Ing. Petr Smrček náměstek primátora pro hospodářský rozvoj.

IČ zadavatele: Osoba oprávněná zastupovat zadavatele: Ing. Petr Smrček náměstek primátora pro hospodářský rozvoj. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název zadavatele: statutární město Havířov Sídlo zadavatele: Svornosti 2, 73601 Havířov - Město IČ zadavatele: 00297488 Osoba oprávněná zastupovat zadavatele:

Více

Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Tiskoviny 2014_1 vyhlášenou dne 11.3.2014

Více

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Č.j. :PPR /ČJ Praha Počet listů: 4

Č.j. :PPR /ČJ Praha Počet listů: 4 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.j. :PPR-32102-69/ČJ-2013-990640 Praha 4.7. 2014 Počet listů: 4 Dle seznamu dodavatelů, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci Dodatečné informace

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.:

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.: Odůvodnění účelnosti dynamického nákupního systému Dynamický nákupní systém na nábytek pro ZČU zaváděného v otevřeném řízení postupem pro nadlimitní veřejnou zakázku podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popisu předmětu veřejné zakázky.

Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popisu předmětu veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Nízkonákladový pasivní dozimetr pro hodnocení externího ozáření osob v operačním prostředí Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 1 vyhlášky Popis potřeb, které

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Pavel Komárek, Kateřina Vargová Telefon: 267 994 301 Fax: 272 936 383 E-mail: Pavel.komarek@sfzp.cz Katerina.vargova@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č.j. KRPU-25319-21/ČJ-2016-0400VZ Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona Příloha k formuláři OZNÁMENÍ o ZAKÁZCE Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Kontaktní osoba: Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Č. j.: SFZP 054634/2013 Číslo zakázky: 14/2013 Datum: 17.

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název zakázky: Město Ostrov výběr provozovatele školního stravování Druh zadávacího řízení:

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze dne 10. 10. 2018 Výzva k podání nabídky Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta ve smyslu ust. 18 odst. 5 a za dodržení podmínek dle ust. 6 zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Dotaz uchazeče č. 1, zaslán dne :

Dotaz uchazeče č. 1, zaslán dne : Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, 118 12, Praha 1 IČ: 00022985 Dodatečné informace k poptávkovému řízení Pronájem kancelářských prostor pro potřeby OP na základě dotazů uchazečů

Více

R C. PŘEHLED DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OPR MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb.,

R C. PŘEHLED DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OPR MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., PŘEHLED DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OPR MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., dle Pravidel pro žadatele OPR, část C - Závazné postupy pro zadávání zakázek nespadajících pod aplikaci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále i ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále i ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále i ZD) 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Název: Česká republika - Úřad práce České republiky se sídlem Dobrovského 1278/25 170 00 Praha 7 Jednající: PhDr. Kateřina Sadílková,

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel podlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon ) ZŠ Štěpánov-zateplení

Více

Podpora čtení a výuky jazyků. Dodávka služby: Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Předmět zakázky:

Podpora čtení a výuky jazyků. Dodávka služby: Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Předmět zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: se sídlem: Mírové náměstí 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 75082136 DIČ: CZ75082136 (není plátcem DPH) zastoupená: Ing. Jiřím Šulcem, předsedou Regionální rady bankovní spojení: Česká spořitelna,

Více

Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1: Ve výkazu výměr i technické zprávě je jen uvedeno PP potrubí DN a SN8.

Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1: Ve výkazu výměr i technické zprávě je jen uvedeno PP potrubí DN a SN8. O BEC MORAVANY ZADAVATEL: obec Moravany se sídlem obecního úřadu Střední 28, 664 48 Moravany, Česká republika, IČ 002 82 120, jejímž jménem jedná RNDr. Marie Barešová, starostka VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Dešťová

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu vyhlášené formou otevřeného řízení s názvem Nákup výpočetní a audiovizuální techniky pro Základní školu, Most, Svážná 2342, příspěvkovou organizaci

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: 2/2007 Výzva k podání nabídky na dodávku služby: Grafické a tiskové služby Počet stran

Více

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky:

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES Název zadavatele: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat jménem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Světlík Sídlo: Světlík 27, 381 01 Český Krumlov Zastoupena: Michalem Zahorákem starostou obce Světlík IČ: 00246166 Zadavatel podle 26 odst. 3 písm. b) a 38 zákona

Více

Odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady pro plnění veřejné zakázky na stavební práce podle 3 odst.

Odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady pro plnění veřejné zakázky na stavební práce podle 3 odst. Odůvodnění veřejné zakázky ve smyslu 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jako ZVZ ), a ve smyslu Vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška ) Název veřejné zakázky: Letní a

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova, příspěvková organizace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH PROSTŘEDKŮ PODMÍNKY

Více

Zadavatel nepožaduje více než tříčlenný realizační tým, jehož členové budou disponovat kvalifikací a odborností ve vztahu k předmětu veřejné zakázky.

Zadavatel nepožaduje více než tříčlenný realizační tým, jehož členové budou disponovat kvalifikací a odborností ve vztahu k předmětu veřejné zakázky. Odůvodnění veřejné zakázky ve smyslu 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jako ZVZ ), a ve smyslu Vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

Nákup impregnační vany

Nákup impregnační vany DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ

Více

Souhrn dotazů a odpovědí na akci SO I Nesovice kanalizace a ČOV a SO II Dostavba kanalizace v obci Nesovice

Souhrn dotazů a odpovědí na akci SO I Nesovice kanalizace a ČOV a SO II Dostavba kanalizace v obci Nesovice Souhrn dotazů a odpovědí na akci SO I Nesovice kanalizace a ČOV a SO II Dostavba kanalizace v obci Nesovice DOTAZY č. 1 1. V zadávací dokumentaci v čl. 10.3.3 Vymezení minimální úrovně kvalifikačního předpokladu..,

Více

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa *MUCHX00QDVHT* Dotčení uchazeči VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Bc. Jiří Kurucz/172 06.03.2014 Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba V souladu s ustanovením

Více

obec Hostín u Vojkovic

obec Hostín u Vojkovic Obec Hostín u Vojkovic se sídlem Obecní úřad Hostín u Vojkovic Hostín u Vojkovic čp. 80, PSČ 277 44 Vojkovice tel. a fax: 315792045, e-mail: obec.hostin@hostinuvojkovic.cz IČ: 00662291 DIČ: CZ00662291

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vymezující předmět veřejné zakázky Dešťová kanalizace v ul. Hlavní a Modřická a související přeložky, oznámené v Informačním systému o veřejných zakázkách dne 3.4.2013 pod č.7302010049879,

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 24.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz V souladu

Více

Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina Ke Skalce 32, Jihlava

Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina Ke Skalce 32, Jihlava Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina Ke Skalce 32, 586 04 Jihlava Číslo zakázky: HSJI-4374/E-2016 Datum vyhlášení: 02.08.2016 Č.j.: HSJI-4374-2/E-2016 Počet listů: 3 Počet příloh: 2/2 Výzva k podání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj Kubelíkova 2797, 272 01 Kladno Ing. Miroslavem Vlasákem, CSc.,

Více

Dotazy Odpovědi k zadávacímu řízení Komplexní rozvoj zaměstnanců společnosti ELLA-CS, s.r.o., číslo 3532

Dotazy Odpovědi k zadávacímu řízení Komplexní rozvoj zaměstnanců společnosti ELLA-CS, s.r.o., číslo 3532 Dotazy Odpovědi k zadávacímu řízení Komplexní rozvoj zaměstnanců společnosti ELLA-CS, s.r.o., číslo 3532 http://www.esfcr.cz/zakazky/komplexni-rozvoj-zamestnancu-spolecnosti-ella-cs-s-r-o Dotaz č. 1 k

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku. Elektromateriál pro ODZ 002

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku. Elektromateriál pro ODZ 002 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Elektromateriál pro ODZ 002 zadávanou v Dynamickém nákupním systému na dodávky přístrojů, zařízení, nářadí a materiálů pro jednotlivé organizační součásti zadavatele

Více

Identifikační údaje zadavatele: Státní fond životního prostředí České republiky IČ: 00020729 Adresa sídla: Korespondenční adresa:

Identifikační údaje zadavatele: Státní fond životního prostředí České republiky IČ: 00020729 Adresa sídla: Korespondenční adresa: Kontaktní osoba: Jan Sůva Telefon: 267 994 333 Fax: 272 936 597 E-mail: jan.suva@sfzp.cz č.j. SFZP 072269/2012 Datum: 30. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Akademie výtvarných umění v Praze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Dodávka techniky audiovizuální digitalizace pro AVU v Praze" realizovaná MIMO REŽIM ZÁKONA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

OZNÁMENí O ZAHÁJENí ZADÁVACíHO ŘíZENí. K PODÁNí CENOVÉ NABíDKY

OZNÁMENí O ZAHÁJENí ZADÁVACíHO ŘíZENí. K PODÁNí CENOVÉ NABíDKY OPERACNf LIVOTNf *** * IČ 004 88 364 OZNÁMENí O ZAHÁJENí ZADÁVACíHO ŘíZENí dále jen "oznámení" K PODÁNí CENOVÉ NABíDKY na zakázku malého rozsahu 2. kategorie - dodávky zadávanou dle Závazných pokynů pro

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jan Rambousek Telefon: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: jan.rambousek@sfzp.cz Datum: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen

Více

Příloha č. I Zadávací podmínky

Příloha č. I Zadávací podmínky STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ, PRAHA 4, Ohradní 57 Zřizovatel: Hlavní město Praha Ohradní 57, 140 00 Praha 4 Michle Příloha č. I Zadávací podmínky 1. Identifikační údaje zadavatele Název: Střední odborné učiliště,

Více

Výzva a Zadávací podmínky pro podání nabídky v rámci výběrového řízení na zakázku malého rozsahu na služby v rámci realizace projektu ATCZ042 - INTEKO

Výzva a Zadávací podmínky pro podání nabídky v rámci výběrového řízení na zakázku malého rozsahu na služby v rámci realizace projektu ATCZ042 - INTEKO Výzva a Zadávací podmínky pro podání nabídky v rámci výběrového řízení na zakázku malého rozsahu na služby v rámci realizace projektu ATCZ042 - INTEKO Analýzy půdních vzorků zadávanou v souladu s Příručkou

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova, příspěvková organizace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Č.j.: Název veřejné zakázky: DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH PROSTŘEDKŮ PODMÍNKY

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

Náš tým nabízí. obsah katalogu polokošile trika mikiny vesty zateplené vesty blůzy kalhoty pláště obuv a vybavení

Náš tým nabízí. obsah katalogu polokošile trika mikiny vesty zateplené vesty blůzy kalhoty pláště obuv a vybavení ESD ODĚVY Je nám potěšením představit Vám nový katalog ESD oděvů, obuvi a vybavení. Nezbytnou součástí vybavení pracovišť s rizikem vzniku elektrostatického výboje (ESD) jsou speciální ochranné oděvy a

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka)

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka) Strana 1 ze 8 Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky vyhlášené v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

Dodatečná informace I. Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty

Dodatečná informace I. Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty V Brně dne 20. 5. 2011 č. j. MU/32854/2011/RMU Dodatečná informace I Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty Zadavatel

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) A co děti, mají se kde učit? nástavba na budovu ZŠ Mnichovice Toto odůvodnění

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. Komunitní dům seniorů

Odůvodnění veřejné zakázky. Komunitní dům seniorů Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DODAVATELE STAVBY PRO PROJEKT: Komunitní dům seniorů Zadavatel:

Více

*MVCRX00V7N1F* MVCRX00V7N1F prvotní identifikátor

*MVCRX00V7N1F* MVCRX00V7N1F prvotní identifikátor *MVCRX00V7N1F* MVCRX00V7N1F prvotní identifikátor Česká republika-ministerstvo vnitra Nad štolou 936/3 170 34 P r a h a 7 Č.j.:MV-78569-44/VZ-2011 Praha 11. ledna 2012 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ pro

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2, 3, 4, 5 k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Dodávka rukavic

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2, 3, 4, 5 k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Dodávka rukavic Uveřejněno na profilu zadavatele: 15. 11. 2018 Adresa profilu zadavatele: https://ezak.jihnem.cz/profile_display_201.html VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2, 3, 4, 5 k veřejné zakázce zadávané podle zákona

Více