Akční cena. 199 Kč. cenově výhodné balení ulevují od bolesti v krku působí proti zánětu pro děti od 6 let a dospělé. Běžná cena 249 Kč Ušetříte 50 Kč

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Akční cena. 199 Kč. cenově výhodné balení ulevují od bolesti v krku působí proti zánětu pro děti od 6 let a dospělé. Běžná cena 249 Kč Ušetříte 50 Kč"

Transkript

1 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Až 50% sleva z doplatku na léky pro děti a seniory Olynth HA 0,1 % 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos a zvlhčuje nosní sliznici díky obsahu kyseliny hyaluronové ve formě sodné soli NAVÍC kapesníčky ke každému léčivému přípravku Olynth za 0,01 Kč. Běžná cena 109 Kč Reklama na léčivý přípravek nosní sprej. Roztok obsahuje xylometazolin- -hydrochlorid a je k nosnímu podání. Před použitím si pečlivě přečtěte celou příbalovou informaci. Držitel registrace: McNeil Products Ltd., UK. TANTUM VERDE Orange and Honey 40 pastilek cenově výhodné balení ulevují od bolesti v krku působí proti zánětu pro děti od 6 let a dospělé V nabídce také Tantum Verde Lemon a Tantum Verde Mint 40 pastilek za 1 a Tantum Verde roztok 240 ml za 1. Léčivé přípravky s účinnou látkou benzydamin-hydrochlorid k místnímu užití v ústech a v krku. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. NOVINKA 1 Běžná cena 249 Kč Ušetříte 50 Kč 69 Kč Běžná cena 89 Kč Ambrobene 15 mg/5 ml, sirup 100 ml na vlhký kašel, rozpouští hlen a usnadňuje vykašlávání sirup vhodný i pro děti včetně kojenců V nabídce také Ambrobene 30 mg 20 tbl. za 55 Kč. Léčivé přípravky s účinnou látkou ambroxoli hydrochloridum Vicks SymptoMed Complete citrón 10 sáčků horký nápoj pro úlevu od příznaků chřipky a nachlazení 119 Kč Běžná cena 159 Kč Ušetříte 40 Kč V nabídce také Vicks SymptoMed Forte citrón 10 sáčků nebo Vicks SymptoMed Classic citrón 500 mg / 12,2 mg 14 sáčků za 119 Kč. Léčivé přípravky Betaglukan IMU 200 mg 60 tob. obsahuje 200 mg přírodního betaglukanu a 124 mg inulinu betaglukan je kvasničného původu s garancí čistoty minimálně 70 % 2 Běžná cena 369 Kč Ušetříte 70 Kč Ibalgin tbl. Účinné analgetikum: pomáhá při bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů a menstruační bolesti snižuje horečku tlumí zánět pro dospělé a dospívající od 12 let Léčivý přípravek s účinnou látkou ibuprofen Běžná cena 119 Kč Nárok na slevu mohou uplatnit držitelé Karty výhod při výdeji léků dostupných na recept předepsaných pro seniory nad 60 let, děti do 15 let a držitele průkazů TP, ZTP a ZTP/P. Sleva je poskytována po předložení Karty výhod na základě ověření údajů o věku pacienta, který je uveden na receptu, či předložení průkazu osoby se zdravotním postižením; poskytuje se ve formě neuplatnění maximální obchodní přirážky a vztahuje se na léky hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění. Plnou výši slevy nelze poskytnout v případě, že by sleva byla vyšší, než je maximální obchodní přirážka lékárny, nebo pokud by prodejní cena léku byla nižší nebo na úrovni nákladů, které vynaložil na jeho pořízení. Výše doplatku pacienta je tedy nastavena na nejnižší možnou cenu tak, aby nedošlo k porušení právních předpisů. Úplná pravidla, jakož i případná oznámení o změnách či ukončení akce jsou k dispozici v lékárnách a na kartavyhod.drmax.cz.

2 Nízké ceny pro Vaše zdraví! 349 Kč Běžná cena 389 Kč Ušetříte 40 Kč Voltaren FORTE 2,32% 150 g gel proti bolesti svalů a kloubů až na 12 hodin: tlumí zánět zmenšuje otok stačí aplikovat 2 denně snadno otevíratelný uzávěr Léčivý přípravek s účinnou látkou diclofenacum diethylaminum k zevnímu použití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. 279 Kč Voltaren 140 mg léčivá náplast 5 náplastí Léčivá náplast pro úlevu od akutní bolesti, zánětu a otoku: působí přímo v místě aplikace 1 mm tenká, samostatně balená pro komfort používání působí 24 hodin při použití 2 denně Léčivý přípravek s účinnou látkou diclofenacum natricum k zevnímu použití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. 69 Kč Běžná cena 79 Kč 119 Kč Běžná cena 149 Kč Panadol Extra 30 tbl. při mírné až středně silné bolesti hlavy včetně migrény, bolesti zubů, proti menstruačním bolestem, bolestem svalů, kloubů a bolesti v krku nedráždí žaludek V nabídce také Panadol Novum 500 mg 24 tbl. za 29 Kč. Léčivé přípravky k vnitřnímu užití. Panadol Novum 500 mg obsahuje paracetamol. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. ATARALGIN tablety 50 tbl. tlumí bolest hlavy a krční páteře snižuje svalové napětí snižuje emoční a psychické napětí Léčivý přípravek Proenzi 3 plus 180 tbl. komplexní kloubní výživa se silou 3 složek péče o vaše klouby s dlouhodobým účinkem vyvážené složení 3 látek obohaceno o ExPur komplex s vitaminem C, který podporuje tvorbu kolagenu pro normální funkci chrupavek glukosamin, chondroitin a kolagen V nabídce také Proenzi 3 plus tbl. za 5 pouze do vyprodání zásob. 5 Běžná cena 7 Ušetříte 200 Kč Colafit 60 kostiček čistý krystalický kolagen ve formě měkkých, snadno polykatelných kostiček, bez barviv a přídatných látek balení na 2 měsíce užívání 349 Kč Běžná cena 369 Kč Věděli jste, že... nejčastějším virovým onemocněním chřipkou jsou nejvíce ohroženi senioři, chronicky nemocní a děti?

3 Nízké ceny pro Vaše zdraví! PARALEN GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor 500 mg / 10 mg 12 sáčků kombinace proti příznakům chřipky a nachlazení, která pomáhá zbavit se: horečky ucpaného nosu bolesti hlavy bolesti v krku nezpůsobuje ospalost bez umělých barviv Běžná cena 159 Kč V nabídce také PARALEN GRIP horký nápoj citrón 650 mg/10 mg a PARALEN GRIP horký nápoj echinacea a šípky 500 mg/10 mg. Léčivé přípravky Levopront kapky 60 mg / ml 15 ml Běžná cena 119 Kč rychlá a bezpečná úleva od suchého kašle při tlumení kašle působí přímo v dýchacích cestách bez nežádoucího ovlivnění mozku neovlivňuje funkci dýchacích cest určený k léčbě dospělých i dětí od 2 let, vhodný i pro alergiky kapky s pohodlným dávkováním, s příchutí lesního ovoce V nabídce také Levopront sirup 6 mg / ml 120 ml za 119 Kč. Léčivé přípravky s účinnou látkou levodropropizin Mucosolvan pro dospělé 100 ml rozpouští hlen usnadňuje vykašlávání chrání před dalším zahleněním V nabídce také Mucosolvan junior 10 ml za 89 Kč. Běžná cena 119 Kč Léčivé přípravky s účinnou látkou ambroxoli hydrochloridum Mugotussol 10 mg / 5 ml 190 ml Běžná cena 159 Kč až na 6 hodin uleví od suchého kašle účinkuje již za 15 minut a uleví při dráždění v krku, má příjemné meruňkovo-vanilkové aroma Léčivý přípravek s účinnou látkou dextromethorphani hydrobromidum monohydricum ROBITUSSIN ANTITUSSICUM NA SUCHÝ DRÁŽDIVÝ KAŠEL efektivní úleva od suchého dráždivého kašle má příjemnou višňovou chuť pro děti od 6 let a dospělé 109 Kč Běžná cena ROBITUSSIN JUNIOR NA SUCHÝ DRÁŽDIVÝ KAŠEL vyvinutý speciálně pro děti má příjemnou višňovou chuť je určen pro děti již od 2 let 89 Kč Běžná cena 109 Kč ROBITUSSIN EXPECTORANS NA ODKAŠLÁVÁNÍ nevyvolává ospalost má příjemnou višňovou chuť pro děti od 2 let a dospělé 109 Kč Běžná cena Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Robitussin Antitussicum na suchý dráždivý kašel a Robitussin Junior na suchý dráždivý kašel (dextromethorphani hydrobromidum monohydricum) a Robitussin Expectorans na odkašlávání (guaifenesinum) jsou léčivé přípravky k vnitřnímu užití. Věděli jste, že... v období zvýšeného výskytu infekčních onemocnění (např. při chřipkové epidemii) je vhodné při jednostranné a nevyvážené stravě mimo jiné doplňovat vitaminy a minerály?

4 Nízké ceny pro Vaše zdraví! Coldrex Tablety 24 tbl. proti příznakům chřipky a nachlazení snižuje horečku, tlumí bolesti, uvolňuje ucpaný nos, tlumí bolesti v krku, s přídavkem složky na odkašlávání Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. 119 Kč Běžná cena 139 Kč Stopex 30 mg tablety 30 tbl. STOP DRÁŽDIVÉMU, SUCHÉMU KAŠLI! rychlá úleva do 30 minut, působí až 6 hodin snadno polykatelné tabletky pro dospělé a děti od 6 let 149 Kč Běžná cena 179 Kč Léčivý přípravek k vnitřnímu užití, obsahuje dextromethorphani hydrobromidum monohydricum. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. Physiomer Hypertonic 135 ml uvolní ucpaný nos při rýmě a nachlazení čistí a zvlhčuje nosní sliznici, přirozeně regeneruje V nabídce více druhů. Zdravotnické prostředky. 189 Kč Běžná cena 219 Kč 139 Kč Běžná cena 169 Kč Drosetux neo 150 ml léčba suchého a dráždivého kašle pro děti od narození a dospělé vhodný i pro těhotné a kojící ženy NOVINKA Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii k léčbě suchého kašle, dráždivého kašle nebo jiných forem neproduktivního kašle. K vnitřnímu užití. U dětí do 2 let by měla být léčba kašle vždy konzultována s lékařem. Oscillococcinum 30 dávek preventivně a od prvních příznaků šetrná léčba pro celou rodinu bez věkového omezení V nabídce také Oscillococcinum 6 dávek za 169 Kč. 569 Kč Běžná cena 6 Ušetříte 130 Kč Homeopatické léčivé přípravky k vnitřnímu užití. Obsahují Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200 K. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. 139 Kč Běžná cena 169 Kč Celaskon 500 mg červený pomeranč 30 šumivých tablet posiluje odolnost organismu při infekčních onemocněních jako chřipka a nachlazení zmírňuje a zkracuje příznaky chřipky a nachlazení Léčivý přípravek s účinnou látkou acidum ascorbicum 500 mg (vitamin C) V nabídce také doplněk stravy Celaskon s propolisem 16 pastilek za 49 Kč. 539 Kč Běžná cena 659 Kč Ušetříte 120 Kč Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkem a echinaceou tob. nejvyšší dávka hlívy ústřičné na trhu s rakytníkem, echinaceou a selenem, který přispívá k normální funkci imunitního systému V nabídce také Hlíva JACK HLÍVÁK pro děti 60 tbl. + foukací fixy za 349 Kč. TEREZIA Reishi BIO 60 cps. 349 Kč Běžná cena 449 Kč Ušetříte 100 Kč reishi podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a normální funkci oběhového systému bez příměsí a konzervačních látek, ve 100% kvalitě Urinal Akut 10 tbl. se zlatobýlem pro rychlou a účinnou péči o močové cesty stačí 1 malá tabletka denně V nabídce také Urinal Akut 20 tbl. za 339 Kč. 219 Kč Běžná cena 279 Kč Ušetříte 60 Kč Průzkum z lékáren, prosinec Poraďte se s našimi lékárníky o nejvhodnějším způsobu léčby při chřipce a nachlazení.

5 Nízké ceny pro Vaše zdraví! Běžná cena Brufen tbl. potlačuje bolest, snižuje horečku poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních obvykle 3 denně 1 tableta Léčivý přípravek s účinnou látkou ibuprofen Unicatum Chondro 250 ml rašelinový balzám vyvinut jako masážní přípravek po každodenní namáhavé činnosti Kosmetický přípravek. 149 Kč Běžná cena 169 Kč Aspirin C Forte šumivé tablety 10 tbl. Běžná cena 179 Kč k léčbě příznaků doprovázejících horečku při zánětu horních cest dýchacích od 12 let věku V nabídce také Aspirin C 20 tbl. za 179 Kč. 149 Kč Léčivé přípravky PROSPAN Sirup 7 mg/ml 100 ml léčivý přípravek na kašel s trojnásobným účinkem uvolňuje hleny usnadňuje vykašlávání ulevuje od kašle vhodný pro celou rodinu, již od narození bez alkoholu, cukru, barviv V nabídce také PROSPAN Sirup 7 mg/ml 200 ml za 219 Kč. Běžná cena 149 Kč Léčivé přípravky s účinnou látkou hederae helicis folii extractum siccum ACC LONG 600 mg 10 šumivých tablet rozpustí a odstraní hlen z dýchacích cest a rychle Vám uleví jedna tableta denně pro dospělé a dospívající od 14 let Léčivý přípravek s účinnou látkou acetylcystein 119 Kč Běžná cena 79 Kč Běžná cena 89 Kč Bromhexin 12 KM kapky 30 ml zkapalňuje a rozpouští hlen při onemocněních dýchacích cest a usnadňuje jeho vykašlávání Léčivý přípravek s účinnou látkou bromhexin-hydrochlorid AKCE 2 +1 Cena od 29 Kč/ks Čaje Leros Kupte 2 libovolná balení čajů Leros a získejte NAVÍC Čaj Leros Natur Průdušky s vitaminem C za 0,01 Kč. Teekanne Nachlazení se zázvorem 20 g V nabídce více druhů. Funkční bylinné čaje. 29 Kč Běžná cena 45 Kč Ušetříte 16 Kč Septofort 2 mg 24 tbl. léčí příčinu bolesti v krku ničí viry a široké spektrum bakterií vhodná prevence a léčba aftů Léčivý přípravek s účinnou látkou chlorhexidini digluconas k orálnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. 109 Kč Běžná cena Nyní výdejní místa e-shopu ve více než 370 lékárnách! NOVINKA

6 Nízké ceny pro Vaše zdraví! 149 Kč Běžná cena 165 Kč Ušetříte 16 Kč Barny s HypnoX forte tbl. obsahuje kombinaci bylin, která napomáhá při potížích s usínáním a zlepšuje kvalitu spánku Kozlík, chmel, mučenka a meduňka. EXKLUZIVNĚ pouze v lékárnách Magne B6 Balance 20 sáčků obsahuje hořčík a vitaminy B6 a B9 vitamin B9 podporuje normální psychickou činnost, jako je paměť, koncentrace a odolnost vůči stresu hořčík a vitaminy B6 a B9 přispívají ke snížení únavy a vyčerpání se sladidlem ze stévie bez nutnosti zapíjet V nabídce také Magne B6 Forte tablety 50 tbl. za 159 Kč. Běžná cena 149 Kč Magnesii Lactici 0,5 tbl. MEDICAMENTA 100 tbl. Běžná cena 125 Kč Ušetříte 26 Kč obsahuje 500 mg laktátu hořčíku pro lepší vstřebávání čistý hořčík vhodný pro těhotné a kojící Léčivý přípravek s účinnou látkou magnesii lactas dihydricus Lepicol PLUS 180 g obsahuje vlákninu psyllium, která přispívá k udržování normálního střevního tranzitu obohaceno o 5 kmenů živých kultur a trávicí enzymy 279 Kč Běžná cena 319 Kč Ušetříte 40 Kč Möller s Omega 3 citron 250 ml 249 Kč Běžná cena 279 Kč kvalitní rybí olej z Norska s tradicí od roku 1854 bohatý zdroj omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, vitaminu A, D a E příjemná citronová příchuť V nabídce také Möller s Omega 3 natur 250 ml za 249 Kč. NOVINKA 85 Kč Běžná cena 109 Kč Ušetříte 24 Kč Biopron9 Premium tob. Běžná cena 289 Kč Ušetříte 40 Kč komplexní probiotikum s prebiotiky: 20 miliard a 9 kmenů v denní dávce vhodný při a po užívání antibiotik 249 Kč Corega Original extra silný 40 g pevná fixace zubní náhrady až po 12 hodin pomáhá předcházet ulpívání zbytků jídla neobsahuje zinek V nabídce více druhů. Zdravotnické prostředky. 85 Kč Běžná cena 109 Kč Ušetříte 24 Kč Corega Antibakteriální tablety 30 tbl. ničí bakterie způsobující zápach z úst mají dezinfekční účinek pomáhají odstraňovat skvrny a zubní plak čistí bez poškrábání zubní protézy Zdravotnický prostředek. Až 50% sleva i z doplatku na zdravotnické prostředky pro děti a seniory Nárok na slevu mohou uplatnit držitelé Karty výhod při výdeji zdravotnických prostředků dostupných na poukaz předepsaných pro seniory nad 60 let, děti do 15 let a držitele průkazů TP, ZTP a ZTP/P. Sleva je poskytována po předložení Karty výhod na základě ověření údajů o věku pacienta, který je uveden na poukazu, či předložení průkazu osoby se zdravotním postižením; poskytuje se ve formě neuplatnění maximální obchodní přirážky a vztahuje se na zdravotnické prostředky hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění. Plnou výši slevy nelze poskytnout v případě, že by sleva byla vyšší, než je maximální obchodní přirážka lékárny, nebo pokud by prodejní cena zdravotnického prostředku byla nižší nebo na úrovni nákladů, které vynaložil na jeho pořízení. Výše doplatku pacienta je tedy nastavena na nejnižší možnou cenu tak, aby nedošlo k porušení právních předpisů. Úplná pravidla, jakož i případná oznámení o změnách či ukončení akce jsou k dispozici v lékárnách a na kartavyhod.drmax.cz.

7 VYBRANÉ produkty vlastní značky s Kartou výhod nyní v akci 3 za cenu 2 Vitamin C Imuno Akut 30 cps. kombinace vitaminu C, zinku a extraktu z echinacey vitamin C a zinek přispívají k udržení normální funkce imunitního systému RebioMax 10 cps. komplex laktobacilů a bifidobakterií: 6 kmenů, 14 miliard mikroorganismů v denní dávce Magnesium B6 Premium 100 mg 50 tbl. hořčík v organické formě Magnesium (hořčík) a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální psychické činnosti 169 Kč Mořská voda hypertonická 30 ml na uvolnění a vyčištění nosu a nosních dutin V nabídce také Mořská voda isotonická 30 ml za. Zdravotnické prostředky. Při koupi 3 produktů z této nabídky zaplatíte pouze 2. Chlorella Premium Natural 750 tbl. Chlorella pyrenoidosa: napomáhá pročištění organismu a jeho přirozené detoxikaci přispívá k normálnímu trávení a funkci jater 4 Rutimax 60 tbl. vitamin C přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci cév rutin je přírodní látka na bázi bioflavonoidů 59 Kč Brusinky a Manosa AKUT 10 tbl. obsahuje extrakt z celých plodů severoamerických brusinek velkoplodých s D-manózou a extraktem z listů buchu buchu přispívá k normální funkci dolních močových cest 169 Kč Ginkgo Biloba 40 mg 60 cps. s extraktem z listů Ginkgo biloba 149 Kč Při nákupu libovolné kombinace tří z těchto doplňků stravy a zdravotnických prostředků: Vitamin C Imuno Akut, 30 cps.; RebioMax, 10 cps.; Magnesium B6 Premium 100 mg, 50 tbl.; Mořská voda hypertonická, 30 ml; Mořská voda isotonická, 30 ml; Chlorella Premium Natural, 750 tbl.; Rutimax, 60 tbl.; Brusinky a Manosa AKUT, 10 tbl.; Ginkgo Biloba 40 mg, 60 cps., zaplatíte za nejlevnější z těchto produktů pouze 0,01 Kč. Akce je platná pouze pro držitele Karty výhod. Platnost akce nebo do vyprodání zásob. Informace o produktech naleznete na nebo v kterékoliv lékárně.

8 Nízké ceny pro Vaše zdraví! 249 Kč Běžná cena 2 Ušetříte 50 Kč Ellen ECO Normal 22 ks probiotické přípravky ve formě vaginálních menstruačních tamponů a intimního krému Navíc Probiotický intimní krém Ellen (součástí balení). Zdravotnický prostředek. Exoderil kožní roztok 10 ml při plísňovém postižení nehtů a kůže po celém těle s trojím účinkem: proti plísni, bakteriální infekci a zánětu V nabídce také Exoderil kožní roztok 20 ml za 1. Léčivé přípravky s účinnou látkou naftifini hydrochloridum k zevnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. 119 Kč Běžná cena 139 Kč Běžná cena 145 Kč Ušetříte 16 Kč Fenistil 20 ml úleva od svědění různého původu již od 1. měsíce věku Do 1 roku pouze na doporučení lékaře. Léčivý přípravek s účinnou látkou dimetindeni maleas SLEVA na celé portfolio Compeed TENA Lady Normal ks NAVÍC trojí ochrana: vysoká a rychlá absorpce, systém kontroly zápachu, šetrné k pokožce V nabídce také TENA Lady Mini Magic 34 ks za 59 Kč. Zdravotnické prostředky. 149 Kč Lacalut aktiv 75 ml s tyčinkou na rty NAVÍC zubní pasta k ochraně dásní s klinicky ověřeným účinkem pomáhá bránit vzniku zubního kazu i kamene Kosmetický přípravek. 69 Kč Běžná cena 79 Kč Compeed Náplast na opary 15 ks chrání a snižuje riziko šíření viru z rány působí v každém stadiu oparu a okamžitě opar skryje, klinicky ověřeno Zdravotnický prostředek. 1 Běžná cena 249 Kč Ušetříte 50 Kč Gurmar 50 cps. gurmar přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi gurmar snižuje chuť na sladkosti, čímž přispívá k redukci váhy NOVINKA 1 Vitamíny pro diabetiky 30 tbl. doplněk stravy s obsahem vitaminů, minerálů a antioxidantů s obsahem chromu, který přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi Běžná cena 109 Kč DIA péče DiaChrom s aspartamem 600 tbl. sladidlo s glukózotolerančním faktorem (speciální komplex biochemicky aktivního, organicky vázaného trojmocného chromu) pro udržení normální hladiny glukózy v krvi chuť bez nepříjemných pachutí velice podobná cukru sladicí složka aspartam se nesmí používat do pokrmů společně s práškem do pečiva nebo jedlou sodou, protože pak ztrácí sladivost V nabídce také DiaChrom se sukralózou 600 tbl. za 1. 1 Víte, že v České republice trpí diabetem více než lidí? Rozumíme tomu, že jako nemocní diabetem máte specifické potřeby, a rádi bychom Vám usnadnili jejich naplnění. Pro lepší orientaci jsme produkty sjednotili pod názvem Dia péče a barevným oranžovým označením spolu s jednoduchým symbolem, který definuje tuto skupinu přípravků. Potřebujete poradit s výběrem produktů? Náš odborný personál Vám rád pomůže.

9 Krása & zdraví 749 Kč Běžná cena 7 Ušetříte 50 Kč Remescar váčky a kruhy pod očima 8 ml během několika minut po nanesení efektivně eliminuje opuchlé oční váčky a tmavé kruhy pod očima Kosmetický přípravek. 3 Běžná cena 4 Ušetříte 100 Kč Bi-Oil 125 ml specialista v péči o pokožku, napomáhá zlepšit vzhled jizev, strií a sjednotit odstín pokožky pečující pleťový a tělový olej efektivní pro stárnoucí pokožku Kosmetický přípravek. Aknecolor krémpasta 30 g kryje a léčí akné, pro každodenní použití dostupný ve dvou odstínech V nabídce také Aknecolor light krémpasta 30 g za 139 Kč. Léčivé přípravky s účinnou látkou klotrimazol ke kožnímu podání. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. 139 Kč Běžná cena 179 Kč Ušetříte 40 Kč Každý den výhodná péče o zdraví a krásu v lékárnách Bližší informace v lékárnách a na kartavyhod.drmax.cz. Nárok na slevu z běžné ceny mohou uplatnit držitelé Karty výhod při nákupu vybraných značek kosmetiky v kamenných lékárnách v ČR. Slevu nelze uplatnit pro nákupy provedené na e-shopu. Při nákupu 1 produktu je poskytnuta sleva 5 %. Při nákupu 2 a více produktů stejné značky je na nejdražší z nich poskytnuta sleva 5 % a na zbylé pak 25 %. Slevu nelze kombinovat s jinými slevami nebo akcemi. Akce může být kdykoliv změněna či ukončena.

10 Krása & zdraví Atopická pokožka Suchá pokožka KOJENCI DĚTI DOSPĚLÍ Zklidňuje pokožku i během svědících akutních fází ekzému. 25 % NOVÉ SLOŽENÍ Okamžitá pomoc proti známkám suché pokožky. KOSMETICKÉ PŘÍPRAVKY. Akce platí na přípravky pro péči o tělo, obličej a mytí z řady Atopicontrol a UreaRepair Plus. Slevu nelze kombinovat s jinými zvýhodněnými akcemi. PRODUKTY 2 PÉČE O PLEŤ = 300 Kč PRODUKTY 3 PÉČE O PLEŤ = 500 Kč Sleva 300 Kč platí při nákupu alespoň jednoho produktu (pleťový krém nebo make-up) a druhého produktu z řad čištění, pleťových krémů nebo make-upů. Sleva 500 Kč platí při nákupu alespoň dvou produktů (pleťové krémy nebo make-upy) a třetího produktu z řad čištění, pleťových krémů nebo make-upů. Akce platí od do v partnerských lékárnách Vichy. Finální ceny produktů určuje lékárna. Slevu nelze kombinovat s jinými zvýhodněnými akcemi. Při nákupu tří kosmetických produktů značky Uriage řady Bariéderm zaplatíte za nejlevnější z těchto tří produktů pouze 0,01 Kč. Akce trvá od do vyprodání zásob, nejpozději však do Slevu nelze kombinovat s jinými zvýhodněnými akcemi.

11 Péče o dítě N OV Běžná cena 159 Kč Sunar complex 2, 3, 4, g 219 Kč Běžná cena 249 Kč lahodně mléčná chuť Nutrilon 2, 3, g včetně příchutí Sunar gravimilk 300 g pokračovací a batolecí mléka Nutrilon podporují úspěšný rozvoj děťátka doplněk stravy ve formě rozpustného mléčného nápoje vápník a vitamin D pro normální růst kostí pro plánované těhotenství, těhotné a kojící maminky V nabídce také Sunar premium 2, g za 2. 3 příchutě vanilková, čokoládová a malinová Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. 2+1 s vitaminy A, C a D, které přispívají ke správné imunitě č 30SL0EVKA při koupi 3 ks 46 Kč/ks Běžná cena 69 Kč/ks nenasycené mastné kyseliny DHA/ARA radikální sprej proti vším a hnidám, šampon po ošetření a hřeben NAVÍC při koupi 4 ks 194 Kč/ks Běžná cena 269 Kč/ks Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. 194 Kč za 1 ks je platná při jednorázovém nákupu 4 ks Amilk 2 nebo 3. Kojení je nejlepší způsob výživy. 46 Kč za 1 ks je platná při jednorázovém nákupu 3 balení. Běžná cena 69 Kč za 1 ks. Běžná cena 369 Kč/ks 100% účinný už po jedné aplikaci vitaminy A a D pro posílení imunity a železo probiotika Bifido-bacterium lactis 307,50 Kč/ks Paranit sprej 100 ml + hřeben + šampon 100 ml Amilk 2, g ideální sytá večeře nebo vydatná snídaně vyrobeno z kvalitních obilovin při koupi 6 ks Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. 307,50 Kč za 1 ks je platná při jednorázovém nákupu 6 ks s Kartou výhod. Běžná cena 369 Kč za 1 ks. Hami kaše 5 +1 INK A V nabídce také Paranit na detekci hnid za 219 Kč. Z ahrnuje důkladné vyčesání. V případě opětovného nebo abnormálního výskytu vší se ošetření musí zopakovat. Studie ex vivo 2010 / Klinická studie in vivo 2008, nepublikované údaje. Zdravotnické prostředky. 369 Kč Běžná cena Kč Běžná cena 179 Kč Bepanthen Care Mast 100 g 279 Kč Běžná cena 2 pomáhá chránit dětský zadeček před vznikem opruzení Marťánci Gummy Echinacea 50 ks chutné želatinové tablety s echinaceou pro podporu dětské imunity bez umělých sladidel, umělých barviv, konzervantů, lepku a laktózy pečuje i o kojením namáhané prsní bradavky a suchou pokožku V nabídce také Marťánci Gummy černý bez 50 ks za 159 Kč a Walmark Marťánci Imunactiv Mix tbl. za 249 Kč pouze do vyprodání zásob. Kosmetický přípravek. L.CZ.MKT.CC pro každodenní péči ACC sirup pro děti 20 mg/ml 100 ml působí na hustý hlen, rozpouští ho, a usnadňuje tak vykašlávání pro děti od 2 let, dětem mladším než 2 roky pouze Běžná cena 95 Kč na doporučení lékaře jednoduché dávkování pomocí dávkovačky nebo stříkačky 85 Kč Léčivý přípravek s účinnou látkou acetylcystein Široká nabídka zdravé výživy, raw a superpotravin na e-shopu

12 ceny Pro držitele Karty výhod pravidelně snižujeme ceny oblíbených přípravků. Kompletní nabídku všech produktů za zvýhodněné ceny naleznete na kartavyhod.drmax.cz/produkty. Zaregistrujte se do klientského programu a ušetřete s námi. Fenistil gel 50 g Léčivý přípravek s účinnou látkou dimetindeni maleas k zevnímu použití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. cena 209 Kč Běžná cena 249 Kč Ušetříte 40 Kč cena 349 Kč Běžná cena 3 Ušetříte 50 Kč Caltrate PLUS 90 tbl. Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. cena Běžná cena 149 Kč Kaloba 20 ml Léčivý přípravek s účinnou látkou tekutý extrakt pelargonie ledvinité cena 2490 Kč Běžná cena Kč Ušetříte 200 Kč cena 19 Kč Běžná cena 29 Kč Wobenzym 800 tbl. Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. Ovosan 90 cps. cena Kč Běžná cena Kč Ušetříte 300 Kč VINCENTKA přírodní 0,7 l 1 ks Minerální voda. Veterinární přípravky PET HEALTH CARE Péče o zažívání pro psy 90 tbl. obsahuje Enterococcus f. psí laktobacil vhodný po odčervení a pro psy krmené komerční stravou Kupte přípravek Péče o zažívání 90 tbl. a získejte přípravek Péče o srdce 90 tbl. s karnitinem za 0,01 Kč. Veterinární přípravky. AKCE Běžná cena 798 Kč Ušetříte 3 Proactivet Obezita 90 tbl. výživový program pro redukci váhy u psů k prevenci zdravotních rizik spojených s nadváhou starším psům k urychlení redukce váhy z důvodu odlehčení postižených kloubů při artróze Veterinární přípravek. 349 Kč Běžná cena 4 Ušetříte 150 Kč Užívejte léčivé přípravky pouze tehdy, pokud pociťujete příznaky, pro které jsou určeny, a po konzultaci s lékařem nebo lékárníkem. Léčivé přípravky omezené při výdeji na lékařský předpis (recept) užívejte výhradně podle doporučení lékaře. Účelem tohoto materiálu není zvýšení spotřeby, výdeje ani předepisování léčivých přípravků. Nenabádáme Vás k nevhodnému, nepřiměřenému ani neopodstatněnému užívání léků. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinky a použití léků konzultujte s lékařem nebo lékárníkem, dávkování dle příbalového letáku. Doplňky stravy nenahrazují různorodou a vyváženou stravu ani zdravý životní styl. Nabídka platí od 1. do nebo do vyprodání zásob. Běžné ceny v jednotlivých lékárnách se mohou lišit. Kompletní seznam lékáren na Za tiskové chyby neručíme.

Tipy pro chřipku a nachlazení

Tipy pro chřipku a nachlazení Tipy pro chřipku a nachlazení a nachlazení Kdo by je neznal?! Léčba chřipky hned při prvních příznacích může zkrátit celkovou dobu potřebnou k plnému vyléčení, proto nezapomeňte na vhodné doplnění Vaší

Více

Lékárna. Zima. bez starostí. 219 Kč. 119 Kč. 139 Kč. 59 Kč. 69 Kč. www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví 10 + 5

Lékárna. Zima. bez starostí. 219 Kč. 119 Kč. 139 Kč. 59 Kč. 69 Kč. www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví 10 + 5 www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Zima bez starostí Olynth 0,1 %, nosní sprej, roztok, 10 ml uvolnění ucpaného nosu uvolnění vedlejších nosních dutin nástup účinku již od 5

Více

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST AKCE MĚSÍCE listopad 2015 Platnost: 1. 11. - 30. 11. 2015-25 % -16 % Panadol Novum 500 mg 24 tablet Mucosolvan pro dospělé 100 ml, sirup Rychleji snižuje horečku a působí

Více

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let.

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let. AKČNÍ NABÍDKA říjen-listopad 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Bolest Rýma Rýma APO-Ibuprofen 400 mg 100 potahovaných tablet Sinex Vicks 15 ml Muconasal Plus 10 ml Uleví od bolesti hlavy, zubů,

Více

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin * Platí pouze při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský předpis, hrazeného z veřejného zdravotního pojištění. 6. 11. 30. 11. 2013 S klientskou kartou Dr.Max ušetřete GS Condro Diamant 60 tbl....

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ únor 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici

Více

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015 Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky Novinky SANOFI Srpen 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 mg měkké tobolky Léčivá látka v tekuté formě: ibuprofenum 400 mg (ibuprofen

Více

129 Kč. 89 Kč 101 Kč. 99 Kč 112 Kč

129 Kč. 89 Kč 101 Kč. 99 Kč 112 Kč Potřebujete pomoc při chřipce či rýmě? Nejste si jisti, který lék je ten správný? Přijďte se poradit do lékáren Dr.Max. DOPLNĚK STRAVY Marťánci 100 tbl. Marťapero CHŘIPKA Paralen Grip horký nápoj třešeň

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 110 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 110 Kč AKČNÍ únor 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ NABÍDKA ÚNOR 2019 Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml RÝMA PREVENCE Oscillococcinum 30 dávek Reklama na léčivý přípravek.

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. PARALEN GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor 500 mg / 10 mg 12 sáčků

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. PARALEN GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor 500 mg / 10 mg 12 sáčků www.drmax.cz 5. 31. 10. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Jsme lékárníci, kteří Vám pomohou, když to nejvíce potřebujete 129 Kč Běžná cena 149 Kč Hedelix sirup 100 ml podpůrná léčba při kašli provázejícím

Více

AKCE SLEVY. Oscillococcinum. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení

AKCE SLEVY. Oscillococcinum. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 28. 2. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici díky obsahu kyseliny hyaluronové

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika) Roškotova

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách! Sleva platí při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský

Více

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent Od 1.6. pro Vás chystáme nový věrnostní program. Sbírejte body a získejte neodolatelné odměny pro Vaše nejmenší. * 16. 5. 30. 6. 2016 z Vaší lékárny Repelent PREDATOR FORTE spray 150 ml Repelent PREDATOR

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Vicks Symptomed Complete citron 10 sáčků. Akční cena. 119 Kč

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Vicks Symptomed Complete citron 10 sáčků. Akční cena. 119 Kč www.drmax.cz 2. 30. 11. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Bez obav z nachlazení 69 Kč Běžná cena 99 Kč Sinex Vicks Aloe a Eukalyptus 0,5 mg/ml 15 ml s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy

Více

-50 % Výhodně pro zdraví. 19,90 Kč. z doplatku na léky. 69 Kč. 109 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 25 Kč 12. 31. 1. 2015

-50 % Výhodně pro zdraví. 19,90 Kč. z doplatku na léky. 69 Kč. 109 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 25 Kč 12. 31. 1. 2015 Výhodně pro zdraví Lékárna 12. 31. 1. 2015-50 % z doplatku na léky Nárok na slevu mohou uplatnit senioři nad 60 let a děti do 15 let od 1. 1. do 31. 3. 2015 po předložení klientské karty. Sleva je vázána

Více

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 FLUIMUCIL 600 Balení 20 šumivých tablet K léčbě vlhkého kašle. Rozpouští hlen, usnadňuje vykašlávání. Šumivé tablety s příjemnou citrónovou chutí. 1 x denně

Více

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl.

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl. AKČNÍ ŘÍJEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2019 do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Oscillococcinum 30 dávek PREVENCE sprej

Více

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl.

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl. AKČNÍ ŘÍJEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2019 do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Oscillococcinum 30 dávek PREVENCE sprej

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

Lékárna. Zdravě. do nového roku. 89 Kč. 25 Kč. 119 Kč. www.drmax.cz 13. 31. 1. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Lékárna. Zdravě. do nového roku. 89 Kč. 25 Kč. 119 Kč. www.drmax.cz 13. 31. 1. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 13. 31. 1. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Zdravě do nového roku 69 Kč Běžná cena 99 Kč Celaskon tablety 250 mg 100 tbl. vhodný při nedostatku vitaminu C, např. v zimním období vitamin

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ NABÍDKA ÚNOR 2019 Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml RÝMA PREVENCE Oscillococcinum 30 dávek Reklama na léčivý přípravek.

Více

TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST?

TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST? Platnost nabídky 21. 1. 28. 2. 2017 TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST? Procvičování mozku může být zábava se SADOU PRO KOGNITIVNÍ TRÉNINK 549,- PROSTATA BOLEST V KRKU CEMIO RED3 30 KAPSLÍ SEPTABENE 3 mg/1 mg pastilky

Více

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 12. 1. do 28. 2. 2017 APO-IBUPROFEN 400 MG Balení 100 tablet Uleví od bolesti zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku

Více

AKCE SLEVY. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu*

AKCE SLEVY. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. 10. do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Vyšlo nové číslo magazínu Srdce, v nemocnicích i na úřadech je zdarma

Více

135,- 15 ml. Nosní sprej. Sinex Vicks. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k vnitřnímu užití. 358,-

135,- 15 ml. Nosní sprej. Sinex Vicks. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k vnitřnímu užití. 358,- Platnost nabídky: od 29. 10. do 25. 11. 2018 135,- Nalgesin S 20 tablet 99,- Lék na bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů, menstruační bolesti, bolesti spojené s nachlazením. Znáte z TV reklamy. -27

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 25 Kč. Běžná cena 29 Kč. Ušetříte 40 Kč

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 25 Kč. Běžná cena 29 Kč. Ušetříte 40 Kč www.drmax.cz 11. 31. 1. 2017 Zdravě do nového roku Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví 69 Kč Běžná cena Ušetříte 30 Kč Sinex Vicks Aloe a Eukalyptus 0,5 mg/ml 15 ml s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu

Více

CHŘIPKOU NENECHTE SE ZASKOČIT. 569 Kč 699 Kč. 129 Kč 149 Kč. 179 Kč. 89 Kč. 169 Kč 175 Kč AKCE 2 + 1. Oscillococcinum

CHŘIPKOU NENECHTE SE ZASKOČIT. 569 Kč 699 Kč. 129 Kč 149 Kč. 179 Kč. 89 Kč. 169 Kč 175 Kč AKCE 2 + 1. Oscillococcinum NENECHTE SE ZASKOČIT Oscillococcinum 30 dávek + 6 dávek Nyní 20 % navíc za výhodnou cenu! CHŘIPKOU 569 699 + Humer Sinusitis, velmi ucpaný nos, rýma 15 ml + rychlý účinek do 20 minut = rychle uvolňuje

Více

LEDEN / ÚNOR Kč - PARALEN GRIP CHŘIPKA A BOLEST 24 tablet. SEPTABENE CITRON A BEZOVÝ KVĚT 3 mg/1 mg pastilky, 16 pastilek

LEDEN / ÚNOR Kč - PARALEN GRIP CHŘIPKA A BOLEST 24 tablet. SEPTABENE CITRON A BEZOVÝ KVĚT 3 mg/1 mg pastilky, 16 pastilek LIMITOVANÁ NABÍDKA, OLYNTH, NOSNÍ SPREJ, ROZTOK 10 ml KTERÁ VÁS PŘI CHŘIPCE POSTAVÍ NA NOHY + různé druhy RYCHLÁ ÚLEVA OD RÝMY 199 169 uvolnění ucpaného nosu uvolnění vedlejších nosních dutin nástup účinku

Více

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách!

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách! Platnost od 10. 9. do 30. 10. 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 MG Balení 20 tobolek Léčivá látka se okamžitě uvolňuje ze snadno rozpustné měkké tobolky, a tak se rychle dostane k místu bolesti. Účinné analgetikum:

Více

AKCE SLEVY 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* PARALEN GRIP chřipka a bolest. 24 potahovaných tablet

AKCE SLEVY 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* PARALEN GRIP chřipka a bolest. 24 potahovaných tablet www.pharmapoint.cz AKCE SLEVY Akční ceny platí od 1. do 30. 11. 2018 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici díky obsahu kyseliny hyaluronové

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

29 Kč. od 117,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* Robitussin TM Expectorans sirup na odkašlávání

29 Kč. od 117,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* Robitussin TM Expectorans sirup na odkašlávání AKČNÍ listopad 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 11. 2018 do 30. 11. 2018 nebo do vyprodání zásob Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok rychle uvolňuje ucpaný nos

Více

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML Platnost od 12. 1. do 28. 2. 2017 APO-IBUPROFEN 400 MG Balení 100 tablet Uleví od bolesti zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku a tlumí projevy zánětu. COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON S MEDEM 10

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Grippostad 20 cps. Akční cena

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Grippostad 20 cps. Akční cena www.drmax.cz 1. 30. 11. 2017 Prožijte listopad v plné síle Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví PARALEN GRIP horký nápoj citrón 650 mg / 10 mg 12 sáčků odstraňuje příznaky chřipky a nachlazení, jako jsou:

Více

Lékárny 239,- 199,- 430,- 250,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. SAFORELLE gel pro intimní hygienu 500ml

Lékárny 239,- 199,- 430,- 250,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. SAFORELLE gel pro intimní hygienu 500ml Lékárny www.euphrasia.cz EUPHRASIA s. r. o. facebook.com/lekarnyeuphrasia Platnost letáku: 1. - 31.5.2017 Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA Paranit gel na detekci hnid 150ml SAFORELLE gel pro

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. Platnost od 18. 2. 2016 do 31. 3. 2016 nebo do vyprodání zásob. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách!

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická * BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika)

Více

NACHLAZENÍ (TEPLOTA, BOLEST V KRKU, RÝMA, KAŠEL)

NACHLAZENÍ (TEPLOTA, BOLEST V KRKU, RÝMA, KAŠEL) NACHLAZENÍ (TEPLOTA, BOLEST V KRKU, RÝMA, KAŠEL) Nachlazení Nachlazení je zánětlivé onemocnění horních cest dýchacích. Nejčastěji je způsobené viry a přenáší se kontaktem s nemocným člověkem (fyzický kontakt,

Více

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách!

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách! Platnost od 10. 9. do 30. 10. 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 MG Balení 20 tobolek Léčivá látka se okamžitě uvolňuje ze snadno rozpustné měkké tobolky, a tak se rychle dostane k místu bolesti. Účinné analgetikum:

Více

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách!

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách! VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10. 9. do 30. 10. 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 MG Balení 20 tobolek Léčivá látka se okamžitě uvolňuje ze snadno rozpustné měkké tobolky, a tak se rychle dostane k místu bolesti.

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 10. 2016 eshop.nefdesante.cz NOVINKA AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů

Více

Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU

Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU 23. 1. 29. 2. 2016 Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU Problémy v oblasti intimních partií potrápí alespoň jednou za život až dvě třetiny žen a pravidelně jimi trpí až pětina ženské

Více

Lékárna. Nízké ceny pro vaše zdraví! Ani bolest. vás nezastaví. Akční cena. 99 Kč. Běžná cena 129 Kč Ušetříte 30 Kč.

Lékárna. Nízké ceny pro vaše zdraví! Ani bolest. vás nezastaví. Akční cena. 99 Kč. Běžná cena 129 Kč Ušetříte 30 Kč. www.drmax.cz 2. 9. 30. 9. 2015 Lékárna Nízké ceny pro vaše zdraví! Ani bolest vás nezastaví Apo-Ibuprofen Rapid 400 mg soft capsules 10 cps. při akutních záchvatech migrény, bolesti hlavy a horečce snadno

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 4. 30. 11. 2015 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Listopad v plné síle Stodal 200 ml šetrný rostlinný přípravek účinný na suchý i vlhký kašel neobsahuje umělá sladidla výhodné rodinné balení

Více

Zdravé a veselé. 449 Kč. Lékárna. 579 Kč. 749 Kč. Adventní kalendář. Nízké ceny pro Vaše zdraví AKCE AKCE. www.drmax.cz 1. 31. 12. 2015.

Zdravé a veselé. 449 Kč. Lékárna. 579 Kč. 749 Kč. Adventní kalendář. Nízké ceny pro Vaše zdraví AKCE AKCE. www.drmax.cz 1. 31. 12. 2015. www.drmax.cz 1. 31. 12. 2015 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Adventní kalendář uvnitř letáku Zdravé a veselé 449 Kč Běžná cena 499 Kč Ušetříte 50 Kč Voltaren Forte 2,32% 2 100 g díky dvojnásobné koncentraci

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 1. 2012 / Doporučené ceny při sazbě 14 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Cemio Kamzík vánoční. 549 Kč

Cemio Kamzík vánoční. 549 Kč Vánocní ˇ nabídka Alphega lékárny 1. 31. 12. 2017* APO-IBUPROFEN 400 mg Cemio Kamzík vánoční Voltaren Emulgel 100 tablet 120 kapslí 2x 100 g 144 Kč 109 Kč u leví od bolesti hlavy, zubů, zad, kloubů i menstruační

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví AKCE. Voltaren FORTE 2,32% 150 g

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví AKCE. Voltaren FORTE 2,32% 150 g www.drmax.cz 4. 31. 10. 2017 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Voltaren FORTE 2,32% 150 g gel proti bolesti svalů a kloubů až na 12 hodin: tlumí zánět zmenšuje otok stačí aplikovat 2 denně AKCE Při nákupu

Více

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny VZADU 2x SLEVOVÝ KUPÓN Velká podzimní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 10. 2018* Otrivin Menthol 1 mg/ml, sprej, 10 ml THERAFLU FORTE 1000/200/12,5 mg, 10 sáčků TANTUM VERDE Lemon orm. pas. 20 x 3 mg + DÁREK!

Více

Únorová nabídka Alphega lékárny

Únorová nabídka Alphega lékárny Únorová nabídka Alphega 1. 28. 2. 2019* Junior-angin PRO DĚTI 24 pastilek Sinex Vicks nosní sprej, roztok, 15 ml Robitussin EXPECTORANS sirup na odkašlávání, 100 ml 161 Kč 149 Kč ZNÁTE Z TV! expert na

Více

LÉKÁRNA -27 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky.

LÉKÁRNA -27 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 11. 1. do 28. 2. 2018 NUROFEN JUNIOR POMERANČ 100 MG Balení 12 žvýkacích měkkých tobolek Nová léková forma měkké žvýkací tobolky.

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 109 Kč. Orofar pastilky 24 ks. Běžná cena 149 Kč. Ušetříte 10 Kč

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 109 Kč. Orofar pastilky 24 ks. Běžná cena 149 Kč. Ušetříte 10 Kč www.drmax.cz 7. 10. 31. 10. 2015 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví S námi se nachlazení nemusíte obávat! Sinecod sirup 200 ml tlumí suchý, dráždivý kašel různého původu a usnadňuje dýchání vhodný pro

Více

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Dětský organismus je křehký a někdy stačí málo a viry či bakterie jej mohou pěkně potrápit. Například opětovný nástup do škol či školek v kombinaci s prvními podzimními

Více

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. akční cena 579,- akční cena 448,-

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. akční cena 579,- akční cena 448,- AKČNÍ NABÍDKA LISTOPAD PROSINEC 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 16. 11. 2016 do 31. 12. 2016 nebo do vyprodání zásob Klouby Cemio Kamzík vánoční 120 kapslí Topická bolest

Více

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10. 11. do 24. 12. 2016 COREGA ORIGINAL EXTRA SILNÝ 40 G DVOJBALENÍ Pevná fixace zubní náhrady po celý den. Pomáhá předcházet

Více

-50 % Výhodně pro zdraví. 239 Kč. z doplatku na léky. 329 Kč. 49 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 279 Kč 4. 31. 3. 2015. Condrosulf 400, 60 tvrdých tob.

-50 % Výhodně pro zdraví. 239 Kč. z doplatku na léky. 329 Kč. 49 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 279 Kč 4. 31. 3. 2015. Condrosulf 400, 60 tvrdých tob. Výhodně pro zdraví Lékárna 4. 31. 3. 2015-50 % z doplatku na léky Nárok na slevu mohou uplatnit senioři nad 60 let a děti do 15 let od 1. 1. do 31. 3. 2015 po předložení klientské karty. Sleva je vázána

Více

NOVĚ VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od do ROBITUSSIN EXPECTORANS NA ODKAŠLÁVÁNÍ 100 ml SIRUP

NOVĚ VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od do ROBITUSSIN EXPECTORANS NA ODKAŠLÁVÁNÍ 100 ml SIRUP NOVĚ VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10. 1. do 28. 2. 2019 379 Kč THE SIMPSONS MULTIVITAMINY 2 20 šumivých tablet 11 vitaminů, vápník + vitamin D3 pro pevné kosti a zuby, přispívá k posílení imunity, skvělá

Více

Zdravé a veselé. Lékárna. 799 Kč. 649 Kč. 224 Kč/ks AKCE. Adventní nabídka. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Zdravé a veselé. Lékárna. 799 Kč. 649 Kč. 224 Kč/ks AKCE. Adventní nabídka. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 1. 31. 12. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Adventní nabídka uvnitř letáku Pharmaton Geriavit 100 tobolek ENERGIE PRO ZDRAVÝ ŽIVOT! posiluje odolnost organismu Zdravé a veselé 799 Kč

Více

Pracovníci lékárny budou připraveni poradit klientům s řešením jejich zdravotních problémů a poskytnou odborné informace o nabízených produktech.

Pracovníci lékárny budou připraveni poradit klientům s řešením jejich zdravotních problémů a poskytnou odborné informace o nabízených produktech. Nemocniční lékárna si v rámci Dnů zdraví připravila pro své klienty soubor přípravků, které budou po celý týden k dispozici za speciální, sníženou cenu. Přípravky byly pečlivě vybrány s ohledem na blížící

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, Pánové, chodíte často? 419,- 499,- * 65,- 76,- * 209,- 238,- * 249,- 312,- *

AKČNÍ NABÍDKA. Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, Pánové, chodíte často? 419,- 499,- * 65,- 76,- * 209,- 238,- * 249,- 312,- * AKČNÍ NABÍDKA 12. 3. 30. 4. 2016 www.mojelekarna.cz Pánové, chodíte často? Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, o kterém muži neradi hovoří. Přitom se podle průzkumů týkají více než poloviny mužské

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

-21 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky.

-21 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky. Platnost od 11. 1. do 28. 2. 2018 NUROFEN JUNIOR POMERANČ 100 MG Balení 12 žvýkacích měkkých tobolek Nová léková forma měkké žvýkací tobolky. Proti horečce a bolesti. Bez nutnosti zapíjení. Pro děti od

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

VÝHODNÉ DÁRKOVÉ BALENÍ. 599 Kč

VÝHODNÉ DÁRKOVÉ BALENÍ. 599 Kč Vánocní ˇ nabídka Alphega lékárny Í ČN O N Á V Y 1. 31. 12. 2018* NAPROXEN Apotex Vicks SymptoMed Complete Voltaren Emulgel 220 mg, 20 měkkých tobolek citron, 10 sáčků 10 mg/g, 2x 120 g 170 Kč 139 Kč 113

Více

-26 % -20 % -32 % 258,- 149,- 119,- 269,- 109,- 129,- 159,- Lékárny pro vaše zdraví KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky:

-26 % -20 % -32 % 258,- 149,- 119,- 269,- 109,- 129,- 159,- Lékárny pro vaše zdraví KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky: KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky: 5. 3. 1. 4. 2018 Lékárny pro vaše zdraví Apo-Ibuprofen 400 mg 100 tablet Uleví od bolesti hlavy, zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku a tlumí

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Lékárny 199, ,- 98,- -25 % Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták.

Lékárny 199, ,- 98,- -25 % Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lékárny S prodlouženým účinkem vitaminu C díky postupnému uvolňování. Navíc zinek pro podporu imunity. Vitamin C podporuje imunitu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Premium Vitamin C Duo 500

Více

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. Lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum.

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. Lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum. AKČNÍ NABÍDKA LISTOPAD PROSINEC 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 16. 11. 2016 do 31. 12. 2016 nebo do vyprodání zásob Cemio Kamzík vánoční 120 kapslí TOPICKÁ BOLEST Voltaren

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 2. 31. 3. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví S radostí v pohybu 109 Kč Běžná cena 129 Kč Brufen 400 100 tbl. potlačuje bolest, snižuje horečku poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních

Více

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. Lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum.

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. Lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum. AKČNÍ NABÍDKA LISTOPAD PROSINEC 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 16. 11. 2016 do 31. 12. 2016 nebo do vyprodání zásob Cemio Kamzík vánoční 120 kapslí TOPICKÁ BOLEST Voltaren

Více

IBALGIN tablet. THERAFLU 500 mg / 100 mg / 6,1 mg 16 tobolek + * TEPLOMĚR Kč - COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 14 sáčků

IBALGIN tablet. THERAFLU 500 mg / 100 mg / 6,1 mg 16 tobolek + * TEPLOMĚR Kč - COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 14 sáčků CHŘIPKA, NACHLAZENÍ THERAFLU 500 mg / 100 mg / 6,1 mg 16 tobolek + * TEPLOMĚR EFEKTIVNÍ ÚLEVA OD PŘÍZNAKŮ CHŘIPKY A NACHLAZENÍ VE FORMĚ TOBOLEK. POMÁHÁ PŘI: ཞmírné ཞ nebo středně silné bolesti, ཞhorečce,

Více

Zdravě. Lékárna. do nového roku. 139 Kč. 79 Kč. 99 Kč. Dr.MaxTip. Akční nabídka pro členy klientského programu

Zdravě. Lékárna. do nového roku. 139 Kč. 79 Kč. 99 Kč. Dr.MaxTip. Akční nabídka pro členy klientského programu Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví 10. 31. 1. 2018 Stoptussin kapky 50 ml díky kombinaci 2 účinných látek zastaví suchý dráždivý kašel a zároveň napomáhá odkašlávání k užití u dětí od 6 měsíců V nabídce

Více

Více než 230x v ČR Robitussin Vicks SymptoMed Antitussicum Complete / Forte PASTILKY VICKS ZDARMA K NÁKUPU Ambrosan sirup, Flector EP Gel

Více než 230x v ČR Robitussin Vicks SymptoMed Antitussicum Complete / Forte PASTILKY VICKS ZDARMA K NÁKUPU Ambrosan sirup, Flector EP Gel Více než 230x v ČR Nejlepší nabídka Alphega lékárny 3. 11. - 30. 11. 2014* Robitussin Antitussicum sirup, 100 ml 127 Kč 95 Kč Lék, který zmírňuje a tlumí suchý dráždivý kašel. V akci také Robitussin Expectorans

Více

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Najděte si svou lékárnu na 5. stránce nebo na www. Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Dětský organismus je křehký a někdy stačí málo a viry či bakterie jej mohou pěkně potrápit. Například opětovný

Více

Doplněk stravy. V akci také Nalgesin S, 20 tablet, za 135 Kč 99 Kč. Cena za 2 ks 358,- Lék k vnějšímu užití. Obsahuje diklofenak.

Doplněk stravy. V akci také Nalgesin S, 20 tablet, za 135 Kč 99 Kč. Cena za 2 ks 358,- Lék k vnějšímu užití. Obsahuje diklofenak. Zeptejte se nás na cokoli, co Vás bolí! V každé lékárně speciálně vyškolený Expert na bolest. Nová služba v Magistra lékárnách. AKCE: 100 Kč poukázka při nákupu kloubních přípravků. 100 Kč Poukázku 100

Více

na chřipku Připravte se 249 Kč 69 Kč 119 Kč 29 Kč 39 Kč 149 Kč Dr.MaxTip Akční nabídka pro členy klientského programu AKCE

na chřipku Připravte se 249 Kč 69 Kč 119 Kč 29 Kč 39 Kč 149 Kč Dr.MaxTip Akční nabídka pro členy klientského programu AKCE LINEX FORTE 28 cps. 2 miliardy přátelských bakterií v každé tobolce vyrovnaný poměr bakterií mléčného kvašení Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium animalis subsp. lactis stabilita přípravku díky

Více

AKCE měsíce. 129 Kč č -15 % -25 % s kartou BENU. -20 % s kartou. Vicks SymptoMed Complete citrón, 10 sáčků. TANTUM VERDE různé příchutě, 20 pastilek

AKCE měsíce. 129 Kč č -15 % -25 % s kartou BENU. -20 % s kartou. Vicks SymptoMed Complete citrón, 10 sáčků. TANTUM VERDE různé příchutě, 20 pastilek AKCE měsíce leden / platnost: 1. 1. 31. 1. 2019-25 % TANTUM VERDE různé příchutě, 20 pastilek 159 129 Léčí bolest a zánět v krku a dutině ústní. V akci celá řada TANTUM VERDE : sprej do krku, kloktadlo

Více

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO GS CONDRO DIAMANT 100 tablet VYZKOUŠEJTE i Vy mimořádnou sílu pro Vaše klouby! ཞ2122 ཞ mg originálního glukosamin sulfátu CliniQ s jedinečným DIAMANT FORTESCINEM ཞAescin ཞ pro správné krevní zásobení kloubního

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí

Více

79 Kč 109 Kč. 59 Kč 69 Kč. 119 Kč

79 Kč 109 Kč. 59 Kč 69 Kč. 119 Kč Trápí Vás bolest a nevíte, který lék je pro Vás ten nejlepší? Přijďte se poradit do lékáren Dr.Max. Frontline Combo Spot on pro psy a kočky 1 pipeta BOLEST Apo-Ibuprofen Rapid 400 mg soft capsules 20 tob.

Více

CENÍK VITAKLUB. 0 - Zvýhodněné balíčky. A - Multivitamíny. B - Zaměřené přípravky

CENÍK VITAKLUB. 0 - Zvýhodněné balíčky. A - Multivitamíny. B - Zaměřené přípravky CEÍK VIAKLUB Objednávky: 800-182 572 po-čt: 7:30-16:00, pá: 7:30-14:00 ceny uvedeny s DPH A: B: C: 0 - Zvýhodněné balíčky s DPH: 1031 ExtraCal Double - 90 tbl. & Chladivý sportovní gel 50 ml grátis. 15%

Více

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE AKČNÍ NABÍDKA OD 15. 9. DO 31. 10. 2018 Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Bezplatné měření staří cév probíhá nejen v lékárnách Moje lékárna, ale i v mobilních poradnách od 21. 9. 5. 10.

Více

499 Kč. 169 Kč 109 Kč. 99 Kč. Leden BUDETE RÁDI PLATIT MÉNĚ UŠETŘÍTE. Lipoxal xtreme II. Nalgesin S 30 tbl. GSCondro 1500 mg.

499 Kč. 169 Kč 109 Kč. 99 Kč. Leden BUDETE RÁDI PLATIT MÉNĚ UŠETŘÍTE. Lipoxal xtreme II. Nalgesin S 30 tbl. GSCondro 1500 mg. Platnost akce 2. 1. 31. 1. 2014 BUDETE RÁDI PLATIT MÉNĚ Leden UŠETŘÍTE Za recept* Lipoxal xtreme II Pro spalování tuků z Se zeleným čajem pro spalování tuků z Antioxidační účinky díky extraktu z korejského

Více

Lékárny. 79,- Cena za 2 ks 109,- 119,- -25 % -15 % -17 % Premium Magnesium + B6 šumivý 24 tablet. Theraflu Forte 1000 mg/ 200 mg/12,2 mg 10 sáčků

Lékárny. 79,- Cena za 2 ks 109,- 119,- -25 % -15 % -17 % Premium Magnesium + B6 šumivý 24 tablet. Theraflu Forte 1000 mg/ 200 mg/12,2 mg 10 sáčků Lékárny Hořčík a vitamin B 6 přispívají: ke snížení míry únavy a vyčerpání, ke správné funkci nervového systému, normální duševní činnosti. (1 tableta = 1,65 Kč) Premium Magnesium + B6 šumivý 24 tablet

Více

-20 % -25 % -24 % 109,- 149,- 379, Theraflu Forte 1000 mg/200 mg/12,2 mg 10 sáčků + Lilien dezinfekční gel 50 ml

-20 % -25 % -24 % 109,- 149,- 379, Theraflu Forte 1000 mg/200 mg/12,2 mg 10 sáčků + Lilien dezinfekční gel 50 ml Premium Vitamin C 250 mg 100 tablet Vitamin C: podporuje imunitu organismu, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na antioxidační ochraně buněk. 109,- Cena za 2 ks Běžná cena 2 ks 218 Kč.

Více

Pro Vaše. nejbližší. Lékárna. 129 Kč. 79 Kč. 369 Kč. 149 Kč AKCE. www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Pro Vaše. nejbližší. Lékárna. 129 Kč. 79 Kč. 369 Kč. 149 Kč AKCE. www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Pro Vaše nejbližší 129 Kč Běžná cena 169 Kč Ušetříte 40 Kč Analergin 30 tbl. ke zmírnění nosních a očních příznaků sezonní a celoroční alergické

Více

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE AKČNÍ NABÍDKA OD 15. 9. DO 31. 10. 2018 Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Bezplatné měření staří cév probíhá nejen v lékárnách Moje lékárna, ale i v mobilních poradnách od 21. 9. 5. 10.

Více

VOLTAREN Emulgel 2x 150 g. P sobí intenzivn a cílen trojím ú inkem: uleví od bolesti zad, sval a kloub, tlumí zán t, urychluje hojení.

VOLTAREN Emulgel 2x 150 g. P sobí intenzivn a cílen trojím ú inkem: uleví od bolesti zad, sval a kloub, tlumí zán t, urychluje hojení. AKCE M SÍCE prosinec 2015 Platnost: 1. 12. - 31. 12. 2015 Oscillococcinum 2x 30 dávek Preventivn a od prvních p íznak. P i koupi 2 balení ušet íte a získáte zdarma váno ní balení! 999 K 1299 K Oscillococcinum

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO AKČNÍ NABÍDKA OD 16. 9. DO 31. 10. 2017 GS CONDRO DIAMANT 100 tablet VYZKOUŠEJTE i Vy mimořádnou sílu pro Vaše klouby! 2122 mg originálního glukosamin sulfátu CliniQ s jedinečným DIAMANT FORTESCINEM Aescin

Více

CENY VE VITOŠÍCH. ( Tyto ceny jsou platné pro červenec.2015. Jakékoliv změny jsou vyhrazeny. ) 699 TravelDrops, banán, citrón - 15 ks

CENY VE VITOŠÍCH. ( Tyto ceny jsou platné pro červenec.2015. Jakékoliv změny jsou vyhrazeny. ) 699 TravelDrops, banán, citrón - 15 ks ( Tyto ceny jsou platné pro červenec.01. Jakékoliv změny jsou vyhrazeny. ) Strana: 1 / GraviDrops, při těhotenské nevolnosti - 1 00 StressDrops, guava, jablko - 1 ks TravelDrops, banán, citrón - 1 ks 1

Více

200x. Nejlepší nabídka Alphega lékárny 8. 9. - 5. 10. 2014* 131 Kč Zákaznická karta. Vibovit DINO, 50 želé. Hlíva ústřičná + lactobacily, 60 kapslí

200x. Nejlepší nabídka Alphega lékárny 8. 9. - 5. 10. 2014* 131 Kč Zákaznická karta. Vibovit DINO, 50 želé. Hlíva ústřičná + lactobacily, 60 kapslí Více než 200x v ČR Nejlepší nabídka Alphega lékárny 8. 9. - 5. 10. 2014* Vibovit DINO, 50 želé bonbonů Novinka Vibovit DINO. Želé bonbóny s ovocnou příchutí s vitaminy a minerálními látkami. V akci také

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická BUDĚJOVICKÁ Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH Roškotova 1225/1, Praha 4 VYSOČANY

Více

Vánocní ˇ nabídka Alphega lékárny

Vánocní ˇ nabídka Alphega lékárny Vánocní ˇ nabídka Alphega lékárny 1. 31. 12. 2016* Voltaren Emulgel 2x 150 g Cemio Kamzík vánoční 120 kapslí 546 Kč 429 Kč vánoční taška Voltaren Emulgel ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví

Více

-10 % -30 % -17 % -31 % 139,- 59,- 78,- 159,- 69,- Lékárny pro vaše zdraví. Platnost akční nabídky:

-10 % -30 % -17 % -31 % 139,- 59,- 78,- 159,- 69,- Lékárny pro vaše zdraví. Platnost akční nabídky: Platnost akční nabídky: 5. 2. 4. 3. 2018 Lékárny pro vaše zdraví Olynth 0,1 %, nosní sprej, roztok, 10 ml RYCHLÁ ÚLEVA OD RÝMY Uvolnění ucpaného nosu. Uvolnění vedlejších nosních dutin. Nástup účinku již

Více

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG Platnost od 10. 11. do 24. 12. 2016 COREGA ORIGINAL EXTRA SILNÝ 40 G DVOJBALENÍ Pevná fixace zubní náhrady po celý den. Pomáhá předcházet ulpívání zbytků jídla. Neobsahuje zinek. -30 % 149 Kč 215 Kč COLAFIT

Více

VITAR HOŘČÍK DUOPACK MANGO Balení 2 20 šumivých tablet Vitar Hořčík 375 mg s dárkem

VITAR HOŘČÍK DUOPACK MANGO Balení 2 20 šumivých tablet Vitar Hořčík 375 mg s dárkem Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 8.9. do 31.10.2016 TANTUM VERDE LEMON TANTUM VERDE MINT Balení 40 x 3 mg pastilek Rychle ulevuje od bolesti v krku Působí proti

Více