UPOZORNĚNÍ... 4 ÚVOD Předmluva... 4 DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ... 4 PŘÍSLUŠENSTVÍ Standardní příslušenství... 5

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "UPOZORNĚNÍ... 4 ÚVOD... 4. Předmluva... 4 DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ... 4 PŘÍSLUŠENSTVÍ... 5. Standardní příslušenství... 5"

Transkript

1 Poslední revize:

2 Obsah: UPOZORNĚNÍ... 4 ÚVOD... 4 Předmluva... 4 DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ... 4 PŘÍSLUŠENSTVÍ... 5 Standardní příslušenství... 5 Volitelné příslušenství... 5 VLASTNOSTI PRODUKTU... 6 POPIS PRODUKTU... 7 Instalace... 7 Instrukce k používání MicroSD karty... 8 Nabíjení a indikace... 8 Důležité upozornění... 8 POPIS FUNKCÍ... 8 Zapnutí... 8 Vypnutí... 8 Změna režimu... 9 Nahrávání videa... 9 Pořizování fotografií Automatické snímkování Nahrávání videa během řízení automobilu Režim přehrávání TV výstup a TV funkce LED a Laserové světlo Osvětlení a funkce laserového zaměření NASTAVENÍ SYSTÉMU... 14

3 Propojení s PC Práce se zařízením během nabíjení RESETOVÁNÍ SYSTÉMU PORADCE PŘI POTÍŽÍCH TECHNICKÉ SPECIFIKACE... 17

4 Upozornění Před použitím mini kamery HD 900 si přečtěte pečlivě tento návod k použití a uschovejte ho pro případ další potřeby. Úvod Předmluva Děkujeme za zakoupení produktu mini kamera HD 900. Tento produkt je malý s jednoduchým voděodolným designem. S tímto zařízením zachytíte okamžiky za všech povětrnostních podmínek. Můžete zachytit aktivity pod vodou v moři, řece nebo jezeře. Tato kamera je ideální pro venkovní aktivity. Voděodolná konstrukce umožňuje natáčet videa nebo pořizovat fotografie pod hladinou vody až do 20 metrů. HD čočka zajistí dostatečné rozlišení vašeho obrazu, čímž nikdy nezapomenete zachytit největší detaily. Tento manuál obsahuje důležité bezpečnostní a operační pokyny. Přečtěte si prosím pečlivě obsah tohoto manuálu, abyste předešli případným problémům a uschovejte ho pro případ další potřeby. Důležitá bezpečnostní opatření Pro správné použití kamery, čtěte pečlivě informace obsažené v tomto návodu. Není možné uznat reklamaci na základě nesprávného používání kamery. Vyhněte se pádům kamery z velké výšky nebo otřesům, především v oblasti LCD TFT obrazovky. Mohlo by dojít k poškození nebo k abnormální funkci obrazovky. Pro napájení používejte jen originální adaptéry (5V, 1A) a USB kabel. Pokud tak neučiníte, není možné uznat případnou reklamaci za poškození nebo případná zranění. Nabíjejte zařízení když: 1. V případě, že baterie ukazují nízkou úroveň, 2. V případě, že se kamera vypne automaticky. Pro případ prevence, nikdy neodpojujte kameru od počítače v případě, že jsou kopírována data nebo dochází-li k formátování dat. Nikdy nerozebírejte kameru a nečistěte ji korozivními tekutinami. Pro zabezpečení voděodolné funkce, nasaďte pevně voděodolný obal. Tím docílíte větší voděodolnosti. Nikdy nesundávejte voděodolný obal pod vodou. Kameru je možné používat pod hladinou do hloubek 20 metrů po dobu 180 minut. Nikdy nepoužívejte kameru hlouběji než 20 metrů. Dojde-li ke vniku vody do kamery, sundejte voděodolný obal a vyjměte paměťovou kartu. Dejte kameru do průvanu na dobu 24 hodin a kontaktujte kvalifikovaný servis. Vyčistěte vždy kameru po použití v nebo blízkosti vody, 1. Umyjte kameru vodou a skladujte ji vždy suchou. Nepoužívejte korozivní tekutiny. 2. Vždy umyjte kameru čistou vodou do 30 minut po použití a nesundávejte voděodolný obal před koncem čištění. Písek nebo voda se mohou dostat do oblastí, které nejsou dobře viditelné. Pokud nebudou dobře očištěny, může dojít ke zhoršení kvality těsnosti. 3. Vnořte kameru do čisté vody po dobu 5 minut. Poté s ní zatřepte a stiskněte všechny tlačítka pod vodou, tím se uvolní všechny nečistoty.

5 Příslušenství Standardní příslušenství Volitelné příslušenství Na základě mnoha oblastí využití této kamery (motorka, letadlo, golf, automobil, kolo a mnoho dalšího) je v nabídce několik volitelných příslušenství pro použití pro konkrétní účely. Příslušenství: 1. Upevňovací držák, 2. Tlakové upevnění, 3. Spodní část držáku, 4. Lepicí část podstavce, 5. Vertikální upevnění, zámek, 7. Šestihranná matice, 8. Matice, 9. Silikonový pásek 15 cm, 10. Silikonový pásek 35 cm, 11. Silikonový pásek 70 cm.

6 HDMI kabel a MicroSD karta Vlastnosti produktu Operační systém: Voděodolnost: Obrazovka: Ohnisko: Rozlišení videa: Rozlišení fotoaparátu: Baterie: Reproduktory: Automatické snímkování: MircoSD karta: Ostatní: Microsoft Windows 2000/XP/Vista/Win 7/Mac10.4 nebo vyšší do 20 metrů 1.5 HD 480 x 240 TFT-LCD obrazovka F/2,8 f=3,53mm 140 zorný úhel HD čočky A. Full HD30 = 1920 x 1080P (16:9), 30fps B. 1080P30 = 1440 x 1080P (16:9), 30fps C. 720P30 = 1280 x 720P (16:9), 30fps D. WVGAP = 848 x 480 (16:9), 60fps 12 MP, JPG výdrž až 3 hodiny (natáčení videa) 8 ohm/1w 2/5/10/30/60/OFF [s] až do 32 GB (třída 4 nebo vyšší) podporuje HDMI, TV výstup, možnost nahrávání v autě pro pořízení důkazů, laserové světlo pro lepší zacílení objektu, 2 LED diody pro noční provoz, provoz s LED až 15 hodin podpora nabíjení přes PC

7 Popis produktu Instalace

8 Instrukce k používání MicroSD karty Chcete-li natáčet videa v rozlišení HD 1080P, je nutné použít tzv. high-speed kartu (kartu třídy 4 a vyšší). Pro zabezpečení plné kompatibility paměťové karty se zařízením je doporučeno naformátovat paměťovou kartu přímo v zařízení. Toto opatření předejde možným problémům. Nejdříve nakopírujte soubory do vašeho počítače a až poté je přehrávejte, tím zabráníte trhanému přehrávání. Nabíjení a indikace Používejte pouze originální adaptéry a USB kabel pro nabíjení. Nabíjecí doba je kolem 4 hodin, červená LED dioda svítí během nabíjení, zhasne v případě plného nabití. Toto zařízení je vybaveno nabíjecí baterií. První tři nabití nechte zařízení nabíjet po dobu 8 hodin a nabijte ji znovu až po úplném vypnutí zařízení. Možnosti nabíjení: a. Nabíjení pomocí adaptéru spojte USB kabel s adaptérem a adaptér zapojte do zásuvky. b. Nabíjení pomocí počítače připojte zařízení přímo přes USB kabel k vašemu počítači (toto nabíjení trvá delší dobu než v případě a) 1. Je normální, že se zařízení během nabíjení může zahřívat. Důležité upozornění Zařízení je vybaveno časovou stopou. Při prvním použití nebo po delším čase, ve kterém nebylo zařízení v provozu, je nutné časovou stopu nastavit. Popis funkcí Zapnutí Vložte MicroSD kartu a dlouze stiskněte tlačítko. Modrá indikační dioda se rozsvítí, ozve se varovný signál a na LCD obrazovce se zobrazí nápis WELCOME. Zařízení je nyní nastaveno ve Stand-by režimu. Inicializační doba závisí na kapacitě a nahraných datech na MicroSD kartě. Chcete-li natáčet videa v rozlišení HD 1080P, je nutné použít tzv. high-speed kartu (kartu třídy 4 a vyšší). 1. Modrá dioda bude rychle blikat v případě, že po zapnutí není vložena MicroSD karta. 2. Po nastavení režimu nahrávání v automobilu, po nastartování, zařízení automaticky vsoupí do režimu nahrávání videa. Vypnutí V jakémkoliv režimu dlouze stiskněte tlačítko. Modrá indikační dioda několikrát zabliká a společně s varovným signálem se na LCD obrazovce zobrazí nápis GOODBYE. Během činnosti zařízení je v pravém horním rohu indikace nabití baterie. Bude-li signalizace zobrazena červenou barvou, ozve se varovný signál. Bude-li baterie příliš vybitá zařízení se vypne automaticky.

9 Změna režimu Přístroj je automaticky nastaven do režimu nahrávání videa po zapnutí přístroje. V případě vypnutí funkce automatického snímkování, tak krátkým stisknutím tlačítka režimy: Režim 1: režim nahrávání videa Režim 2: režim pořizování fotografií Přepínání: Zapnutí režim 1 režim 2 režim 1 budete měnit následující dva V případě zapnutí funkce automatického snímkování, tak krátkým stisknutím tlačítka následující tři režimy: Režim 1: režim nahrávání videa Režim 2: režim pořizování fotografií Režim 3: automatické snímkování Přepínání: Zapnutí režim 1 režim 2 režim 3 režim 1 budete měnit Pokaždé po stisku tlačítka se ozve varovný signál. Po nastavení úsporného režimu se zařízení přepne do tohoto režimu během stanoveného času. Po připojení zařízení k TV přes HDMI nebo AV kabel bude LCD obrazovka automaticky vypnuta (pořadí režimů zůstává). Nahrávání videa Po zapnutí přístroje, stiskněte tlačítko, zařízení bude nastaveno do režimu nahrávání videa. Pro začátek nahrávání stiskněte tlačítko. Červená signalizace REC se zobrazí v levém horním rohu a modrá indikační dioda bude blikat pomalu, což znamená, že přístroj nahrává video. Krátkým stiskem tlačítka, modrá dioda několikrát zabliká, ozve se varovný signál a proběhne proces ukládání videa. Modrá dioda přestane blikat, což značí, že režim nahrávání je zastaven a video je uloženo na MicroSD kartě. Během režimu nahrávání videa jsou k dispozici tato tlačítka: a. Krátké stisknutí tlačítka nebo pro nastavení EV + nebo EV -, prosím nastavte aktuální hodnotu jasu dle prostředí.

10 b. Krátké stisknutí pro pořízení okamžité fotografie, dlouhé stisknutí pro vstup do režimu nastavení. c. Krátké stisknutí pro přepínání mezi režimy, dlouhé stisknutí pro přepnutí do režimu přehrávání. d. Krátké stisknutí pro zapnutí LED bíle diody nebo laser diody. 1. Když je nahrávání vypnuto, zařízení automaticky uloží soubor. Soubory větší než 4 GB rozdělí do více souborů. 2. Když je paměťová karta plná (nahrávání bude přerušeno) nebo je-li baterie vybita nebo je-li zařízení ve stand-by režimu po dobu 3 minut, tak dojde k automatickému vypnutí zařízení. Pořizování fotografií Po zapnutí zařízení stiskněte pro přepnutí do režimu pořizování fotografií. Stiskněte, ozve se varovný signál, zobrazí se červená značka v levém horním rohu a modrá indikační dioda několikrát rychle zabliká. Ozve se zvuk clony a proběhne uložení fotografie, modrá indikační dioda bude svítit, což značí, že fotografie je pořízena a uložena. Během režimu pořizování fotografií jsou k dispozici tato tlačítka: a. Krátké stisknutí tlačítka nebo pro nastavení EV + nebo EV -, prosím nastavte aktuální hodnotu jasu dle prostředí. b. Krátké stisknutí pro pořízení fotografie, dlouhé stisknutí pro vstup do režimu nastavení. c. Krátké stisknutí pro přepínání mezi režimy, dlouhé stisknutí pro přepnutí do režimu přehrávání. d. Krátké stisknutí pro zapnutí LED bíle diody nebo laser diody. 1. Modrá indikační dioda bude rychle blikat při pořízení fotografie, netřepte se zařízením, chcete-li mít dobrou kvalitu fotografie. 2. Když je paměťová karta plná (nahrávání bude přerušeno) nebo je-li baterie vybita nebo je-li zařízení ve stand-by režimu po dobu 3 minut, tak dojde k automatickému vypnutí zařízení.

11 Automatické snímkování Po zapnutí zařízení stiskněte pro přepnutí do režimu pořizování fotografií. Stiskněte, ozve se varovný signál, zobrazí se červená značka v levém horním rohu a modrá indikační dioda několikrát rychle zabliká. Ozve se zvuk clony a proběhne uložení fotografie a poté zařízení začne odpočítávat nastavený čas pro automatické pořízení další fotografie. Stisknutím, modrá indikační dioda bude svítit, automatické snímkování je ukončeno. Během režimu automatického snímkování jsou k dispozici tato tlačítka: a. Krátké stisknutí tlačítka nebo pro nastavení EV + nebo EV -, prosím nastavte aktuální hodnotu jasu dle prostředí. b. Krátké stisknutí pro pořízení fotografie, dlouhé stisknutí pro vstup do režimu nastavení. c. Krátké stisknutí pro přepínání mezi režimy, dlouhé stisknutí pro přepnutí do režimu přehrávání. d. Krátké stisknutí pro zapnutí LED bíle diody nebo laser diody. 1. Možno nastavit [s]: 2/5/10/30/60/Vypnuto 3. Modrá indikační dioda bude rychle blikat při pořízení fotografie, netřepte se zařízením, chcete-li mít dobrou kvalitu fotografie. 4. Když je paměťová karta plná (nahrávání bude přerušeno) nebo je-li baterie vybita nebo je-li zařízení ve stand-by režimu po dobu 3 minut, tak dojde k automatickému vypnutí zařízení. Nahrávání videa během řízení automobilu V menu nastavení nastavte DRIVE RECORDER do pozice zapnuto a uložte nastavení, poté zařízení vypněte. Otevřete zadní stranu zařízení a připojte zařízení do USB vašeho automobilu. Po otočení klíčku se začne zařízení nabíjet, zazní varovný tón a zařízení se automaticky přepne do režimu USB připojeno (bude zobrazeno na obrazovce), modrá indikační dioda bude blikat pomalu, ikonka REC bude svítit červeně, toto všechno značí, že zařízení přešlo automaticky do režimu nahrávání videa. Po vyjmutí klíčku ze zapalování se přestane zařízení nabíjet, video se bude natáčet dále po dobu 1 minuty, poté dojde k vypnutí zařízení. Během nahrávání videa během řízení automobilu jsou k dispozici tato tlačítka: a. Krátké stisknutí zastaví nahrávání videa, dlouhé stisknutí vypne zařízení. b. Krátké stisknutí tlačítka nebo pro nastavení EV + nebo EV -, prosím nastavte aktuální hodnotu jasu dle prostředí.

12 c. Krátké stisknutí pro pořízení okamžité fotografie, dlouhé stisknutí pro vstup do režimu nastavení. d. Krátké stisknutí pro přepínání mezi režimy, dlouhé stisknutí pro přepnutí do režimu přehrávání. e. Krátké stisknutí pro zapnutí LED bíle diody nebo laser diody. 1. Když je nahrávání vypnuto, zařízení automaticky uloží soubor. Soubory větší než 4 GB rozdělí do více souborů. 2. Pokud je DRIVE RECORDER vypnuto, pak po připojení zařízení do USB dojde pouze k nabíjení zařízení. 3. Používejte pouze originální auto nabíječky, pokud nebudete používat originální auto nabíječky, hrozí zničení zařízení nebo nesprávná funkčnost nabíjení. 4. Vypněte funkci DRIVE RECORDER, nechcete-li používat tuto funkci. 5. Když je paměťová karta plná (nahrávání bude přerušeno) a dojde k automatickému vypnutí zařízení. Režim přehrávání Dlouhým stiskem zapnete zařízení, uvidíte logo a uslyšíte varovný signál, modrá indikační dioda svítit a zařízení bude nastaveno v stand-by režimu. Režim přehrávání videa: Dlouze stiskněte, než se dostanete do režimu přehrávání videa, Krátké stisknutí tlačítka nebo prohlížíte video nebo fotografie, Krátkým stisknutím vyberete soubor k přehrávání, znovu krátkým stisknutím dojde k přehrání videa. Během přehrávání videa jsou k dispozici tato tlačítka: a. Krátké stisknutí zastaví nebo spustí přehrávání. b. Krátké stisknutí za minutu se vrátíte do předchozí nabídky nastavení. c. Dlouhé stisknutí tlačítka nebo zajistí posun přehrávání vpřed nebo vzad. d. Krátké stisknutí tlačítka nebo nastavujete hlasitost přehrávání. Režim zobrazení fotografií: Dlouze stiskněte, než se dostanete do režimu zobrazení fotografií, Krátké stisknutí tlačítka nebo prohlížíte video nebo fotografie,

13 Krátkým stisknutím vyberete soubor k zobrazení, znovu krátkým stisknutím dojde k zobrazení fotografie. Během zobrazení fotografií jsou k dispozici tato tlačítka: a. Krátké stisknutí zastaví nebo spustí přehrávání. b. Krátké stisknutí za minutu se vrátíte do předchozí nabídky nastavení. c. Během pozastavení přehrávání, krátké stisknutí tlačítka nebo zajistí zobrazení fotografií vpřed nebo vzad. TV výstup a TV funkce Zařízení je vybaveno AV a HDMI výstupy. Je jen na Vás jaký si vyberete, nicméně pro přenos HD signálu je vhodný HDMI výstup. AV Zapojte AV kabel do konektoru USB/AV výstup. Žlutý konektor propojte s TV video vstupem. Bílý konektor propojte s TV audio vstupem. TV nastavte pro příjem externího signálu. HDMI Propojte jeden konektor HDMI zařízení s konektorem HDMI TV TV nastavte pro příjem externího signálu. Po úspěšném propojení zařízení s TV přepněte zařízení do režimu přehrávání. 1. Pokud je velikost videa příliš velká, pak je zcela normální počkat několik vteřin na samotné přehrávání. 2. Přehráváte-li video pomocí TV, můžete využít všechny TV (nastavení obrazu nebo zvuku) funkce pro lepší přehrávání. 3. Pomocí HDMI kabelu dosáhnete lepších kvalit videa a zvuku přehrávání. 4. Po propojení zařízení s TV dojde k automatickému vypnutí obrazovky zařízení. LED a Laserové světlo Zařízení je vybaveno 2 vysoce svítivými LED diodami a 1 laserovou diodou. V jakémkoliv režimu (mimo přehrávání přes TV), krátkým stisknutím LED a Laserová dioda budou svítit dle následujícího cyklu: Režim 0: Všechna světla jsou zhasnuta (v tomto režimu je zařízení po zapnutí). Režim 1: Laserová dioda bude svítit po dobu 30 vteřin pro účely zaměření, poté laserová dioda zhasne. Režim 2: LED diody svítí trvale z důvodu nahrávání videa a pro osvětlení tmavých prostorů. Režim 3: Laserové světlo svítí Režim 4: LED světlo rychle bliká vysokou frekvencí pro setření energie. 1. Pokaždé po stisku tlačítka se ozve varovný signál. 2. Když stisknete v jakémkoliv režimu dlouze tak se vrátíte do režimu 0 (vypnete osvětlení). 3. Přepínání: Režim 0 Režim 1 Režim 2 Režim 3 Režim 4 Režim 0

14 Osvětlení a funkce laserového zaměření Zařízení je vybaveno funkcí osvětlení a laserového zaměření. Tyto funkce jsou k dispozici, je-li zařízení vypnuté, což přispívá k menšímu vybíjení baterií. Je-li zařízení vypnuté, dlouhým stisknutím zapnete funkci osvětlení, krátkým stiskem bude zařízení pracovat na základě těchto režimů: Režim 0: Osvětlení svítí (výdrž až 15 hodin). Režim 1: Laserová dioda bude svítit pro účely zaměření. Režim 2: LED světlo rychle bliká vysokou frekvencí pro setření energie. Režim 3: Laserové dioda bliká pomalu pro přerušované zaměření. Režim 4: Vše vypnuto 1. Když stisknete v jakémkoliv režimu dlouze tak se vrátíte do režimu 4 (vypnete osvětlení). 2. Přepínání: Režim 4 Režim 0 Režim 1 Režim 2 Režim 3 Režim 4 Nastavení systému K dispozici jsou dvě možnosti nastavení zařízení. Pomocí samotného zařízení nebo pomocí TV (tlačítka pro nastavení jsou pro oba režimy stejná). Když se rozhodnete pro nastavení pomocí TV, připojte zařízení k TV pomocí AV nebo HDMI kabelu a zapněte zařízení. Poté přepněte zařízení do režimu nahrávání videa nebo pořizování fotografií. Dlouhým stiskem Funkce tlačítek jsou: zobrazíte na obrazovce TV nabídku nastavení systému. a. Dlouhé stisknutí zapne nebo vypne zařízení. b. Krátké stisknutí tlačítka nebo slouží pro listování v nabídce nastavení. c. Krátké stisknutí slouží pro vstup do potvrzovací nabídky menu, dlouhé stisknutí uloží a opustí aktuální položku. d. Krátké stisknutí slouží pro návrat do stand-by režimu. Propojení s PC Otevřete zadní kryt zařízení. Propojte zařízení pomocí USB kabelu s PC, dlouze stiskněte pro zapnutí zařízení. Ve Vašem PC se zobrazí VYMĚNITELNÝ DISK. Nyní můžete prohlížet, kopírovat, mazat nebo přesouvat soubory nebo přehrávat video ve Vašem PC. Odpojení od PC: Provádějte stejně jako byste odpojovali flash disk.

15 1. Neodpojujte zařízení náhle během formátování, nahrávání dat nebo stahování dat, vyhnete se případným problémům. Práce se zařízením během nabíjení Otevřete zadní kryt zařízení. V případě, že máte zapnutou funkci nahrávání během řízení, vypněte tuto funkci. Připojte zařízení do USB konektoru. Dlouhým stiskem zapnete zařízení, na obrazovce se objeví USB CONNECTING a ozve se varovný signál. Nyní můžete provádět libovolné operace se zařízením. 1. Pro napájení používejte jen originální adaptéry (5V, 1A) a USB kabel. 2. Pokud je funkce DRIVE RECORDER zapnuta, dojde k automatickému přepnutí do režimu nahrávání videa po připojení zařízení do USB knektoru. Přehled možných oblastí nastavení 1 Rozlišení Nabídka Hodnota Popis FULL HD30/1080P30/720P30/WVGAP60 2 Kvalita H/M/L 3 Rozměr fotografie 3M/5M/8M/12M 4 Vyvážení bílé 5 Scéna Fluorescentní/zářící/auto /D4000/D5000/slunečný/zatažený Postava/světlo/voda/auto/noční scéna/sport/krajina/portrét/západ slunce/písek/sníh Nastavení scény 6 Sebe zachycení 2s/5s/10s/30s/60s/vypnuto Doba sebezachycení 7 Časová značka Datum-čas/vypnuto Zobrazení data času 8 Obnovení Auto/60Hz/50Hz Obnovovací frekvence 9 TV typ NTSC/PAL Formát TV 10 Přepisovací doba Vypnuto/2min/5min/15min Přepisování záznamu 11 Režim v autě Zapnuto / Vypnuto Zapnutí / vypnutí během řízení automobilu 12 Upozornění Zapnuto / Vypnuto Nastavení upozornění 13 Automatické vypnutí 1min/2min/3min/5min/vypnuto 14 Automatické vypnutí LCD 30s/1min/5min/vypnuto 15 Data a čas 2011:01:01 01:01 Nastavení doby automatického vypnutí zařízení Nastavení doby automatického vypnutí LCD Nastavení aktuálního data a času

16 16 Formát Ano / Ne 17 Tovární nastavení Ano / Ne 18 Verze Firmwaru FW VER: **** Naformátuje MicroSD kartu Nastaví zařízení do továrního nastavení Verze firmwaru zařízení 1. Při připojení k TV je zcela normální, že dojde k automatickému vypnutí obrazovky zařízení. Resetování systému V případě, že zařízení nepracuje správně, tak jsou k dispozici dvě možnosti jak zařízení resetovat. 1. Stiskněte RESET tlačítko na zařízení. 2. Stiskněte po dobu 5 vteřin. Poradce při potížích Problém Zařízení nejde zapnout Zařízení se automaticky vypíná Video nereaguje nebo přeskakuje LCD obrazovka nezobrazuje žádné soubory Zařízení nenahrává video ani neukládá fotografie Fotografie jsou tmavé nebo nezaostřené Zařízení nejde vypnout PC nerozpozná zařízení a nejde tak, kopírovat data mezi těmito entitami Řešení a. Nabijte zařízení b. Zkuste resetovat zařízení a. Zkontrolujte, jestli jsou baterie správně uložené b. Po 3 minutách se zařízení automaticky vypíná c. Zkontrolujte, jestli není MicroSD karta plná a. Zkuste vyměnit paměťové médium (doporučena je třída 4 nebo vyšší) b. Paměťová karta může být poškozena a. Zkontrolujte, jestli je AV, HDMI kabel správně připojen a jestli je v pořádku b. Zkontrolujte, jestli USB a HDMI port zařízení jsou v pořádku a správně propojeny c. Zkontrolujte, jestli je TV správně nastavena a. Ujistěte se, že je na MicroSD kartě dostatek volného místa b. Ujistěte se, že baterie jsou nabité a. Zkontrolujte, jestli není znečištěna čočka zařízení a. Stiskněte reset a restartujte zařízení a. Zkontrolujte, jestli je USB kabel v pořádku a zda je správně zapojen b. Paměťová karta mohla selhat c. Ujistěte se, že zařízení podporuje systém, který vyžaduje PC, připojte zařízení do jiného PC

17 Technické specifikace Senzor 1/ 2,5 5,0MP CMOS Senzor LCD obrazovka 1,5 TFT-LCD 480 x 240 Rozlišení fotografií Rozlišení videa Vlastnosti čočky Min. svítivost Doba osvětlení Dosah laseru Reproduktory Tóny upozornění Kapacita baterie Automatické nahrávání Specifikace adaptéru Nabíjecí doba USB port HDMI Typ paměti Kapacita paměťové karty IP klasifikace Váha Rozměry 12 MP 4000 x 3000 JPG 900pcs/4GB 8MP 3200 x 2400 JPG 1200pcs/4GB 5MP 2592 x 1944 JPG 1700pcs/4GB 3MP 2048 x 1536 JPG 2600pcs/4GB Režim H M 1920 x 1080P 30fps H MOV format 1440 x 1080P 30fps H MOV format 1280 x 720P 30fps H MOV format 848 x 480P 60fps H MOV format 41 min 4 GB 41 min 4 GB 62 min 4 GB 62 min 4 GB F/2,8 f=3,53 mm 140 zorný úhel 1 LUX 15 hodin 20 metrů (uvnitř) Ano, 8ohm/1W Ano 3,7V / 1500 mah 49 min 4 GB 49 min 4 GB 82 min 4 GB 82 min 4 GB Kolem 3 hodin (při vypnutém osvětlení) DC 5V 1A Kolem 4 hodin USB 2.0 vysokorychlostní Ano MicroSD karta 2 32 GB IPX8 130 gramů 107 x 65 x 57 mm 1. Uvedené kapacity pro jednotlivé rozlišení jsou pouze orientační. Ve skutečnosti závisí mimo jiné na konkrétním typu MicroSD karty a konkrétní expozici. 2. Uvedené ilustrace v tomto manuálu slouží pouze jako vzory. Mohou se ve skutečnosti lišit.

18 Přístroj byl schválen pro použití v zemích EU a je proto opatřen značkou CE. Veškerá potřebná dokumentace je k dispozici u distributora. Změny technických parametrů, vlastností, tiskové chyby vyhrazeny. Záruční a pozáruční opravy zabezpečuje distributor: Compex spol. s r.o., Palackého 105, Brno ve svém centrálním servisním středisku na výše uvedené adrese

Kamera pro domácí mazlíčky

Kamera pro domácí mazlíčky Kamera pro domácí mazlíčky Návod k použití Poslední revize: 8.4.2013 OBSAH: PŘEDMLUVA... 3 TECHNICKÉ SPECIFIKACE... 4 OPERAČNÍ INSTRUKCE... 4 Zobrazení telefonního čísla... 4 Zobrazení dostupné kapacity

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu

Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu Návod k použití Hlavní výhody přístroje: Výdrž baterie až 90min Detekce pohybu Sportovní design www.spyshops.cz stránka 1 1. Začínáme Funkce hodinek : - Pracují

Více

Elegantní brýle s HD kamerou

Elegantní brýle s HD kamerou Elegantní brýle s HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením

Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125 SHX trading s.r.o 1 1. Zobrazení přístroje 1. Tlačítko na

Více

ÚVOD. Struktura produktu

ÚVOD. Struktura produktu ÚVOD Děkujeme Vám za zakoupení tohoto digitálního video rekordéru. Paměť vašeho rekordéru může být rozšířená až na 32GB a poskytnout vám tak mimořádný výkon. Nejdřív si prosím přečtěte uživatelský návod.

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití Hands free sada do auta U&I-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 3 NÁHLAVNÍ SADA... 3 REPRODUKTOR HANDSFREE... 4 ZÁKLADNÍ OPERACE... 4 NABÍJENÍ... 5 NABÍJENÍ HEADSETU... 6 NABÍJENÍ

Více

Návod na hodinky s kamerou model SY-195

Návod na hodinky s kamerou model SY-195 Návod na hodinky s kamerou model SY-195 ( doplněk k originálnímu návodu ) Funkce hodinek : - Pracují i při nízkém osvětlení - Volitelné video rozlišení : 1280x720, 640x480, 352x288 - Rozlišení fotek :

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

USB flash disk s kamerou MF-828

USB flash disk s kamerou MF-828 USB flash disk s kamerou MF-828 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Zobrazení přístroje

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta)

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Uživatelská příručka 1 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

Minikamera s detekcí pohybu

Minikamera s detekcí pohybu Minikamera s detekcí pohybu Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Malá rozměry Snadné ovládání Detekce pohybu www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis produktu 2. Manuální nahrávání b) Mode Switch přepněte

Více

HDTV kamera do auta černá skříňka

HDTV kamera do auta černá skříňka HDTV kamera do auta černá skříňka (uživatelská příručka) v1.2 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Sluneční brýle s kamerou

Sluneční brýle s kamerou Sluneční brýle s kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny skel

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

Hodinky s kamerou Návod k použití

Hodinky s kamerou Návod k použití Hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi elegantní design s možností výměny skel za dioptrická; Skvělý poměr výkon/cena Snadné ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis

Více

VQDV03. Příručka uživatele

VQDV03. Příručka uživatele VQDV03 Příručka uživatele Děkujeme Vám, že jste si zakoupili tuto sportovní kameru. Prosím, přečtěte si pečlivě následující provozní instrukce. Nutné pro správné používání a provozování kamery. Doporučujeme

Více

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis výrobku TF Card

Více

Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu

Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Kovová minikamera do auta, 1080p

Kovová minikamera do auta, 1080p Kovová minikamera do auta, 1080p Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis zařízení

Více

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu,

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu, Návod k použití 1 2 3 OBSAH Úvod Certifikace výrobku Přehled produktu Vlastnosti Nastavení výrobku Obsah balení a příslušenství Obsah balení Volitelné příslušenství Popis funkcí 1. Začínáme 2. Změna režimu

Více

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Před uvedením tohoto přístroje do provozu si velmi pečlivě přečtěte důležité bezpečnostní informace, které součástí obsahu tohoto provozního manuálu. Obsah..

Více

IR hodinky s kamerou Návod k použití

IR hodinky s kamerou Návod k použití IR hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m.

Více

Budík s HD kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž cca 5-6 hodin nahrávání Vzhledem k výkonu malá velikost FULL HD kvalita

Budík s HD kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž cca 5-6 hodin nahrávání Vzhledem k výkonu malá velikost FULL HD kvalita Budík s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž cca 5-6 hodin nahrávání Vzhledem k výkonu malá velikost FULL HD kvalita www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje Popis budíku

Více

IR špionážní hodinky Návod k použití

IR špionážní hodinky Návod k použití IR špionážní hodinky Návod k použití www.spyshop.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Začínáme Představení produktu 1 Microphone LED světlo/blesk 3 Zrcadlo (pro vlastní portrét 4 Čočka 5 Klip 6 Držák řemínku 7 Přepínač režimu: 3 4 5 7 8 Kamera ( 6 Diktafon ( Fotoaparát

Více

Špionážní hodinky, 1920x1080px

Špionážní hodinky, 1920x1080px Špionážní hodinky, 1920x1080px Návod k použití Hlavní výhody přístroje: Video v rozlišení 1920x1080px při 30 FPS v Fotografie v rozlišení 4032x3024px Elegantní design www.spyobchod.cz stránka 1 1. Ovládací

Více

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu:

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Hodinky s kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Nový, neokoukaný design Lze použít jako diktafon pro nahrávání samotného zvuku Při nahrávání videa i samotného audia na hodinkách na rozdíl od

Více

Hodinky se skrytou kamerou Návod k použití

Hodinky se skrytou kamerou Návod k použití Hodinky se skrytou kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca

Více

Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru

Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál KAMERA STALKER Uživatelský manuál Popis tlačítek a kamery 1. Tlačítko RESET 5. Tlačítko MENU 9. Tlačítko LOCK 13. Mikrofon 2. Tlačítko UP 6. Tlačítko DOWN 10. USB 14. Infrared LED 3. Tlačítko MODE 7. Tlačítko

Více

Hodinky s kamerou MF-HWC08

Hodinky s kamerou MF-HWC08 Hodinky s kamerou MF-HWC08 Návod k obsluze (doplněk k originálnímu návodu) Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz

Více

HD AUTOKAMERA Návod k použití

HD AUTOKAMERA Návod k použití HD AUTOKAMERA Návod k použití 87231 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Vložte do autokamery paměťovou kartu a naformátujte

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod.

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Uživatelská příručka Hodinky s kamerou Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Propiska s kamerou EXCLUSIVE

Propiska s kamerou EXCLUSIVE Propiska s kamerou EXCLUSIVE Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: HD kvalita nahraného videa Volitelné nahrávání detekcí pohybu Nejkvalitnější možný záznam zvuku v PCM kvalitě www.spyobchod.cz Stránka

Více

Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance

Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Systémové požadavky Systémové požadavky Operační systém Microsoft Windows2000, XP, Vista, 7 Procesor Intel Pentium III s vice než 800MHz Vnitřní paměť Větší než

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Návod na hodinky s IR kamerou model SY-IRW-H

Návod na hodinky s IR kamerou model SY-IRW-H Návod na hodinky s IR kamerou model SY-IRW-H ( doplněk k originálnímu návodu ) Tyto hodinky jsou mezi prvními hodinkami s IR kamerou, která umoźňuje natáčet i v téměř úplné tmě! Důležité upozornění ohledně

Více

Špionážní pero s kamerou, 720x480px

Špionážní pero s kamerou, 720x480px Špionážní pero s kamerou, 720x480px Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Nízká pořizovací cena Výdrž cca 90 minut kontinuálního záznamu www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. Ovládací

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

Skrytá kamera Lawmate v nabíječce telefonů iphone PV-CHG20i

Skrytá kamera Lawmate v nabíječce telefonů iphone PV-CHG20i Skrytá kamera Lawmate v nabíječce telefonů iphone PV-CHG20i Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS funkce)

2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS funkce) 1. Obsah balení 1. Digitálníkamera 4. USB kabel 7. Prestigio do auta 2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS

Více

Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6

Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6 Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí UŽIVATELSKÝ MANUÁL Použití videokamery do auta -Tlačítko ON/OFF Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí Stiskněte opět tlačítko napájení OFF modrá kontrolka zhasne Upozornění:

Více

JOLT Duo Uživatelský manuál

JOLT Duo Uživatelský manuál JOLT Duo Uživatelský manuál JOLT Duo 1 Obsah 1. Začínáme 3 1.1 váš fotoaparát 3 1.2 Pomocí tlačítek 4 1.3 Nabíjení fotoaparátu 4 1.4 Instalace karty SD 5 1.5 Zapnutí / vypnutí 5 1.6 Nastavení menu 6 2.

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou

Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz Rychlý průvodce www.spyobchod.cz

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

Propiska s kamerou EXCLUSIVE

Propiska s kamerou EXCLUSIVE Propiska s kamerou EXCLUSIVE Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mai: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Rychlý průvodce

Více

Diktafon s HD kamerou

Diktafon s HD kamerou Diktafon s HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1.1

Více

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu)

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) DS-430DVRB HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) Uživatelská příručka Obsah Předmluva...2 Funkce produktu, úvod...2

Více

Stmívací čidlo s HD kamerou

Stmívací čidlo s HD kamerou Stmívací čidlo s HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velmi snadné ovládání Výdrž baterie v pohotovostním režimu až 5 dní Profesionální zpracování, vč. skrytí kamery a mikrofonu www.spyobchod.cz

Více

Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px

Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Nízká pořizovací cena Výdrž cca 90 minut kontinuálního záznamu www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. Ovládací tlačítko

Více

USB Flash disk Esonic CAM-U7

USB Flash disk Esonic CAM-U7 USB Flash disk Esonic CAM-U7 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis produktu 2. Začátek

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

Počítačová myš s kamerou a PIR čidlem LawMate PV- MU10

Počítačová myš s kamerou a PIR čidlem LawMate PV- MU10 Počítačová myš s kamerou a PIR čidlem LawMate PV- MU10 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

Špičkový diktafon ve flash disku

Špičkový diktafon ve flash disku Špičkový diktafon ve flash disku Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velmi dlouhá doba pohotovosti až 25 dní Možnost externího napájení z USB portu v PC Možnost volit nepřetržité nahrávání nebo nahrávání

Více

Diktafon s rotační kamerou

Diktafon s rotační kamerou Diktafon s rotační kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Malé rozměry Otočná kamera Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu Rewind - Zpětné přetáčení Microphone hole - Mikrofon Forward

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Mini HD Bluetooth kamera Zetta Z18

Mini HD Bluetooth kamera Zetta Z18 Mini HD Bluetooth kamera Zetta Z18 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance

Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Power banka s kamerou a detecí pohybu

Power banka s kamerou a detecí pohybu Power banka s kamerou a detecí pohybu Návod k obsluze Hlavní výhody Detekce pohybu Dlouhá výdrž baterie Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis 2. Ovládání Nabíjení vestavěné baterie: Baterii

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL HP KAMERA DO AUTOMOBILU F210

UŽIVATELSKÝ MANUÁL HP KAMERA DO AUTOMOBILU F210 UŽIVATELSKÝ MANUÁL HP KAMERA DO AUTOMOBILU F210 1. ÚVOD 1.1 Vlastnosti Full HD kamera (1920*1080 @ 30fps) Barevný 2,4 palcový LCD displej Širokoúhlá čočka Detekce pohybu Automatické nahrávání v případě

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T

Dotykový 8 LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Bezpečnost 1. Používejte prosím pouze adaptér přiložený jako příslušenství. 2. Nevystavujte tento výrobek přímému slunečnímu světlu, teplu nebo vlhku. 3. Nepoužívejte

Více

Esonic CAM-U7 - skrytá kamera ve flash disku

Esonic CAM-U7 - skrytá kamera ve flash disku Esonic CAM-U7 - skrytá kamera ve flash disku Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Skrytá kamera v peru TCT-SH03

Skrytá kamera v peru TCT-SH03 Skrytá kamera v peru TCT-SH03 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis přístroje 1.

Více

Špionážní klíčenka s WiFi EXCLUSIVE

Špionážní klíčenka s WiFi EXCLUSIVE Špionážní klíčenka s WiFi EXCLUSIVE Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Uživatelský manuál. OXE BlackBox. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál. OXE BlackBox. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE BlackBox Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Pozorně si přečtěte tento manuál před instalací a použitím tohoto

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

Full HD širokoúhlá kamera s DVR

Full HD širokoúhlá kamera s DVR Full HD širokoúhlá kamera s DVR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Akční kamera DFS-DSP507 Návod

Akční kamera DFS-DSP507 Návod Akční kamera DFS-DSP507 Návod Specifikace Objektiv: širokoúhlý Voděodolnost: 1m Hlouka ostrosti: 12cm nekonečno Displej: 2 LCD Maximální rozlišení fotografie: 1280 x 960px Maximální rozlišení videa: 640

Více

Power banka s kamerou a detecí pohybu

Power banka s kamerou a detecí pohybu Power banka s kamerou a detecí pohybu Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

Kamerový Tester Provozní Manuál

Kamerový Tester Provozní Manuál Kamerový Tester Provozní Manuál Před použitím tohoto přístroje si velmi pečlivě přečtěte tento Provozní Manuál, protože obsahuje velmi důležité bezpečnostní informace. Obsah Strana 1. Upozornění. 3 2.

Více