SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O SPRÁVĚ CIZÍHO MAJETKU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O SPRÁVĚ CIZÍHO MAJETKU"

Transkript

1 SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O SPRÁVĚ CIZÍHO MAJETKU ZAVÁZANÝ: Firma: FF trader s.r.o. Adresa: Petržílova 3297/5, Modřany, Praha 4 IČO: info@ziskejucet.cz Telefon: OPRÁVNĚNÝ: Jméno: Adresa: Telefon: Datum uzavření smlouvy: aktivace účtu klienta Číslo obchodního účtu: 1. Předmět smlouvy a. Předmětem této Smlouvy (dále jen Smlouva ) je závazek Zavázaného uzavřít s Oprávněným za podmínek této Smlouvy smlouvu o správě cizího majetku, a to s obsahem stanoveným v Příloze 1 této Smlouvy. b. Zavázaný se zavazuje uzavřít s Oprávněným smlouvu o správě cizího majetku, a to bez zbytečného odkladu poté, co bude Zavázaným potvrzeno, že Oprávněný splnil všechny podmínky v bodu článku 2, písm. D). c. Oprávněný není povinen uzavřít smlouvu uvedenou v příloze č. 1 této smlouvy. 2. Podmínky plnění ze Smlouvy a. Tato smlouva vzniká dnem aktivace účtu klienta, nepřeje-li si klient výslovně jinak. b. Tato Smlouva musí být uzavřena nejpozději 30. dne od aktivace služeb podle smlouvy o poskytování analytických služeb. Na pozdější akceptaci nebude brán ohled. c. Smlouva o správě cizího majetku musí být uzavřena nejpozději do 30 dnů od skončení sledovaného období. d. Za sledované období se považuje koupená služba na 30 dní a doba, po kterou smí oprávněný využívat bezplatně služby dle VOP. e. Pro vznik závazku z této smlouvy je zapotřebí splnit všechny následující podmínky současně a to během sledovaného období: 1

2 i. Oprávněný se v době, kdy mu jsou poskytovány analytické služby za úplatu: 1. zavazuje vyvíjet maximální snahu k dosažení alespoň 5 000,- Kč zisku v součtu uzavřených a otevřených pozic na účtu číslo XY. Měsíčním zhodnocením se rozumí rozdíl mezi stavem účtu v součtu uzavřených a otevřených pozic k 1. dni sledovaného období a poslednímu dni sledovaného období. 2. Maximální denní ztráta na uzavřených nebo otevřených pozicích nesmí přesáhnout v součtu všech pozic 1 500,- Kč 3. Maximální celková ztráta v součtu otevřených a uzavřených pozic na účtu v daný okamžik nesmí přesáhnout 5 000,- Kč ve srovnání daného okamžiku s posledním dnem sledovaného období nebo klesnout pod úroveň ,- Kč základního kapitálu. 4. V tomto období musí Oprávněný minimálně v 10 dnech obchodovat, tzn. každý tento den otevřít minimálně jednu novou pozici. 5. V tomto období musí dosáhnout Oprávněný více než 50% počtu ziskových dní ve srovnání se ztrátovým dnem, za ziskový den se považuje takový den, kdy hodnota kapitálu na účtu je ve 23:59 hodin vyšší, než byla ten samý den v 0:01 SEČ. 6. Hodnota průměrného zisku musí být na konci tohoto období vyšší než hodnota průměrné ztráty. Průměrný zisk se vypočte jako součet celkového zisku děleno počtem ziskových pozic, obdobně se vypočte průměrná ztráta. 7. Maximální průměrná ztráta, jakou mají obchody v součtu, než jsou uzavřeny, musí být nižší než maximální průměrný zisk, obchodů v součtu před uzavřením. ii. Získá-li oprávněný nárok na 30 dní analytických služeb zdarma podle VOP, musí ke vzniku nároku na uzavření této smlouvy splnit následující podmínky: 1. Oprávněný se zavazuje vyvíjet maximální snahu k dosažení alespoň 2 500,- Kč zisku v součtu uzavřených a otevřených pozic na účtu číslo XY. Měsíčním zhodnocením se rozumí rozdíl mezi stavem účtu v součtu uzavřených a otevřených pozic k 1. dni sledovaného období a poslednímu dni sledovaného období. 2. Maximální denní ztráta na uzavřených nebo otevřených pozicích nesmí přesáhnout v součtu všech pozic 1 500,- Kč 3. Maximální celková ztráta v součtu otevřených a uzavřených pozic na účtu v daný okamžik nesmí přesáhnout 5 000,- Kč ve srovnání daného okamžiku s posledním dnem sledovaného období nebo klesnout pod úroveň ,- Kč základního kapitálu.

3 4. V tomto období musí Oprávněný minimálně v 10 dnech obchodovat, tzn. každý tento den otevřít minimálně jednu novou pozici. 5. V tomto období musí dosáhnout Oprávněný více než 50% počtu ziskových dní ve srovnání se ztrátovým dnem, za ziskový den se považuje takový den, kdy hodnota kapitálu na účtu je ve 23:59 hodin vyšší, než byla ten samý den v 0:01 SEČ. 6. Hodnota průměrného zisku musí být na konci tohoto období vyšší než hodnota průměrné ztráty. Průměrný zisk se vypočte jako součet celkového zisku děleno počtem ziskových pozic, obdobně se vypočte průměrná ztráta. 7. Maximální průměrná ztráta, jakou mají obchody v součtu, než jsou uzavřeny, musí být nižší než maximální průměrný zisk, obchodů v součtu před uzavřením. iii. Podmínky zmíněné v tomto článku se považují za splněné v případě, že byly splněny na účtě číslo: XXX. f. Nesplní-li Oprávněný všechny výše jmenované podmínky v tomto článku, nemá nárok na uzavření smlouvy o správě cizího majetku. Zavázaný není v tomto případě touto smlouvou vázán. 3. Podstatná změna okolností a. Pokud dojde ke změně okolností, z nichž strany při vzniku závazku z této Smlouvy vycházely do té míry, že nelze rozumně požadovat uzavření smlouvy, povinnost uzavřít smlouvu zaniká. b. Strana, která se o této podstatné změně okolností dozví, toto neprodleně oznámí straně druhé. Pokud takto neučiní, nahradí druhé straně škodu vzniklou z tohoto prodlení, či opomenutí. c. Ustanovení článku písm.a) se nepoužije, pokud byla změna okolností způsobena jednáním či opomenutím jedné ze stran k tíži druhé strany. d. V případě, kdy Oprávněný získá nárok na uzavření smlouvy, avšak Zavázaný není schopen splnit podmínky Smlouvy. Zavazuje se Zavázaný vrátit Oprávněnému poplatek 1 500,- Kč. 4. Závěrečná ustanovení a. Tato Smlouva nabývá platnosti dnem aktivace služeb podle smlouvy o poskytování analytických služeb. b. Oprávněný může kdykoliv během 30 dní od aktivace služeb upozornit písemně Zavázaného, že nechce uzavřít tuto smlouvu. c. Tato smlouva může zaniknout písemnou dohodou obou smluvních stran, do doby uzavření Smlouvy o správě cizího majetku. d. Tato Smlouva může být měněna a doplňována pouze formou písemných dodatků podepsaných oběma smluvními stranami. e. Tato Smlouva se řídí právem České republiky.

4 f. Pokud oddělitelné ustanovení této Smlouvy je nebo se stane neplatným či nevynutitelným, nemá to vliv na platnost zbývajících ustanovení této Smlouvy. V takovém případě se strany této Smlouvy zavazují uzavřít do 5 pracovních dnů od výzvy druhé ze stran této Smlouvy dodatek k této Smlouvě nahrazující oddělitelné ustanovení této Smlouvy, které je neplatné či nevynutitelné, platným a vynutitelným ustanovením odpovídajícím hospodářskému účelu takto nahrazovaného ustanovení. g. Odpověď strany této Smlouvy, ve smyslu 1740 (3) NOZ, s dodatkem nebo odchylkou, která podstatně nemění podmínky nabídky, není přijetím nabídky na uzavření této Smlouvy. h. Smluvní strany po přečtení této Smlouvy prohlašují, že souhlasí s jejím obsahem, že tato Smlouva byla sepsána vážně, určitě, srozumitelně a na základě jejich pravé a svobodné vůle. i. Tato Smlouva byla uzavřena v den uvedený v záhlaví této Smlouvy. j. Oprávněný má právo odstoupit od této smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů od jejího uzavření. k. Odstoupení od smlouvy podle písm. j) je potřeba provést písemně s doručením na adresu Zavázaného. l. Oprávněný potvrzuje, že je v době uzavření této smlouvy svéprávný ve smyslu zákona č.89/2012 a zcela rozumí všem ustanovením této smlouvy. m. Spotřebitelská práva, na které má spotřebitel ze zákona nárok nejsou dotčena touto smlouvou. Spotřebitelská práva explicitně nezmíněná v této smlouvě jsou obsažená ve všeobecných obchodních podmínkách dostupných zde:

5 Příloha č. 1 Smlouva o správě cizího majetku Smlouva o plné správě cizího majetku Beneficient: Firma: FF trader s.r.o. Adresa: Petržílova 3297/5, Modřany, Praha 4 IČ: info@ziskejucet.cz Telefon: Správce: Jméno: Adresa: Telefon: 1) Preambule Tato smlouva upravuje správu cizího majetku podle 1400 a následujících zákona č.89/2012 v účinném znění (dále zákon ). 2) Předmět smlouvy a. Předmětem této smlouvy je úprava správy cizího majetku, který je ve vlastnictví Beneficienta a je na základě této smlouvy svěřen do správy správci. 3) Práva a povinnosti správce a. Správce je povinen plnit své povinnosti vyplývající z této smlouvy a ze zákona osobně. Bez předchozího souhlasu beneficienta není oprávněn své povinnosti převést na jinou osobu. b. Správci náleží za výkon správy odměna dále specifikována ve článku 8. c. Souhlas beneficienta s jednáním správce je vyžadován v následujících případech: 1. Přerušení obchodování na více, než 14 dní. 2. Otevření pozice s vyšším než smluvním rizikem. 3. K jednání podle 1408, odst. 1 zákona. 4. Při všech jednáních se třetí osobou, vyjma jednání skrze obchodní platformu se společností Bossa, při kterém jsou splněny podmínky článku 7. d. Správci se zakazuje jakkoliv mísit svůj majetek s majetkem beneficienta či jiným majetkem mu svěřeným na základě jiné smlouvy, či majetkem jemu svěřeným na základě zastoupení jiného správce. e. Spravované peněžní prostředky vystavuje správce riziku obezřetně v souladu s dobrými mravy a vždy s přihlédnutím k zájmu beneficienta.

6 f. Správa vykonávána podle této smlouvy se považuje za správu plnou, ve smyslu zákona. g. Správce vykonává správu s péčí řádného hospodáře. h. Správce není povinen beneficientovi sdělovat či ho jinak upozorňovat na jednotlivá rozhodnutí učiněná v rámci správy, v případě, že splňují kumulativně všechna ustanovení jmenována v článcích 4,5 a 7. i. Správce vede na svoji odpovědnost pravdivé záznamy o své činnosti. j. Správce nehradí škodu na majetku vyvolanou vyšší mocí, stárnutím nebo jiným přirozeným vývojem a běžným opotřebením při řádném užívání. k. Překročí-li správce svou působnost danou touto smlouvou a zákonem je ze svého jednání vázán osobně. l. Správce je povinen beneficientovi oznámit každý svůj zájem při podnikání nebo činnosti sledující majetkový prospěch, který by se mohl ocitnout v rozporu se zájmem beneficienta, a každé své právo, které by mohl uplatnit vůči beneficientovi nebo ohledně spravovaného majetku. m. Správci se zakazuje disponovat se svěřeným majetkem mimo obchodní platformu, ke které má přístup. n. Beneficient umožní správci bezvadný přístup ke správě. Na případné vady vzniklé jednáním beneficienta se vztahuje reklamační řád, dostupný zde: 4) Pravidla správy a. Správce nesestavuje inventář ani neskládá jistotu, dále není povinen spravovaný majetek pojistit. b. Správce nepojistí svou majetkovou odpovědnost na náklady beneficienta, není-li dohodnuto jinak. c. Správa podle této smlouvy je vykonávána jako individuální a nevztahují se na ustanovení o společné správě. d. Správa se zřizuje na dobu neurčitou. e. Správa je prováděna prostřednictvím platformy MetaTrader 4 od společnosti Dom Maklerski Banku Ochrony Środowiska Spółka akcyjna, organizační složka Česká republika, se sídlem na adrese Václavské náměstí 834/17, Praha 1, PSČ , Česká republika, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka 74923, IČO: daňové identifikační číslo CZ ) Obezřetné investování a. Správce rozhoduje o investicích se zřetelem k výnosu a předpokládanému zisku; je-li to možné, rozvrhne investiční riziko tak, aby dosáhl takového poměru mezi pevným příjmem a pohyblivými výnosy, který rozumně odpovídá hospodářským podmínkám b. Správci se zakazuje nabýt pro beneficienta více než 5 % akcií téhož emitenta. Správci se rovněž zakazuje nabýt pro beneficienta akcii, dluhopis nebo jiný dlužnický cenný papír osoby, která porušila povinnost platit z cenného papíru výnos; takové osobě správce nesmí ani poskytnout úvěr. c. Správci se zakazuje uložit spravované peněžní prostředky na účet u banky, zahraniční banky nebo spořitelního a úvěrního družstva s možností jejich výběru na požádání nebo do třiceti dnů, bez souhlasu beneficienta. 6) Vyúčtování

7 a. Správce předloží beneficientovi vyúčtování správy nejméně jednou za rok. Vyúčtování musí být tak podrobné, aby bylo možné ověřit jeho správnost. b. Za bezvadné vyúčtování se považuje vyúčtování vydané společností Bossa, jehož pravost stvrdí správce podpisem. 7) Podmínky Správy a. Správce spravuje majetek v hodnotě ,- Kč. b. Správce se zavazuje vyvíjet maximální snahu k dosažení alespoň 5 000,- Kč zisku v součtu uzavřených a otevřených pozic na účtu číslo XY. Měsíčním zhodnocením se rozumí rozdíl mezi stavem účtu v součtu uzavřených a otevřených pozic k 1. dni v měsíci a poslednímu dni v měsíci. c. Maximální denní ztráta na uzavřených nebo otevřených pozicích nesmí přesáhnout v součtu všech pozic 1 500,- Kč d. Maximální celková ztráta v součtu otevřených a uzavřených pozic na účtu v daný okamžik nesmí přesáhnout 5 000,- Kč ve srovnání daného okamžiku s posledním dnem v měsíci nebo klesnout pod úroveň ,- Kč základního kapitálu. e. Majetek beneficienta je nepřetržitě monitorován správcem prostřednictvím internetového kanálu. f. Každý měsíc musí Správce minimálně v 10 dnech obchodovat, tzn. každý tento den otevřít minimálně jednu novou pozici. g. Každý měsíc musí dosáhnout Správce více než 50% počtu ziskových dní ve srovnání se ztrátovým dnem, za ziskový den se považuje takový den, kdy hodnota kapitálu na účtu je ve 23:59 hodin vyšší, než byla ten samý den v 0:01 SEČ. h. Hodnota průměrného zisku musí být na konci každého měsíce vyšší než hodnota průměrné ztráty. Průměrný zisk se vypočte jako součet ziskových obchodů děleno počet ziskových obchodů, obdobně se vypočte průměrná ztráta. i. Maximální průměrná ztráta, jakou mají obchody v součtu, než jsou uzavřeny, musí být nižší než maximální průměrný zisk obchodů v součtu před uzavřením. j. Poruší-li správce některé z těchto z pravidel, ačkoliv si musel být vědom svého porušení, je beneficient oprávněn domáhat se po správci ztráty, jenž převyšuje hodnoty uvedené v tomto článku u písm. D). 8) Odměna správce a. Správce je odměňován pouze z uzavřených obchodních pozic. b. Celková výše odměny se vypočítává ze stavu účtu k poslednímu dni v měsíci. c. Odměna je splatná k 15. dni následujícího měsíce. d. Odměna správce tvoří 50procent uzavřených ziskových pozic. e. Správce nemá nárok na odměnu, v případě snížení celkové hodnoty účtu, ve srovnání prvního a posledního dne v měsíci. 9) Skončení správy a. Činnost správce skončí odstoupením, odvoláním, omezením svéprávnosti osoby dosud svéprávné, nebo osvědčením úpadku správce. b. Prohlásí-li správce, že odstupuje z funkce, skončí jeho povinnosti doručením prohlášení o odstoupení osobě oprávněné povolat nového správce, ledaže toto prohlášení vztahuje odstoupení k pozdějšímu datu. c. Správce nesmí od správy odstoupit v nevhodnou dobu, ani jinak odstoupením porušit své povinnosti k řádné správě, jinak nahradí škodu podle části čtvrté zák. č.89/2012.

8 d. Beneficient si vyhrazuje právo skončit správu odvoláním s okamžitou platností, dojde-li k porušení jakéhokoliv z ustanovení článku 7. e. V případě ukončení správy odvoláním je beneficient povinen doručit správci písemně důvody odvolání, společně s výpisem účtu do 15 dnů od odvolání. f. Správce souhlasí s možností odvolání prostřednictvím telefonu, u či okamžitým zablokováním přístupu k účtu v případě, že dojde k porušení jakéhokoliv ustanovení článku 7 této smlouvy. g. Při skončení správy učiní správce s účinky zavazujícími beneficienta vše, co je vzhledem k tomu nutné nebo co je nezbytné k zamezení ztráty. h. Zemře-li správce nebo zanikne-li, oznámí osoba, která má povinnost zařídit správcovy záležitosti, bez zbytečného odkladu poté, co se o správcově smrti nebo zániku dozví, zánik správy tomu, kdo správce správou pověřil, jakož i beneficientovi a další osobě, o níž to bylo ujednáno nebo stanoveno zákonem. To platí i tehdy, zanikla-li správa proto, že správce byl ve svéprávnosti omezen i. Kdo má povinnost oznámení podle písm. e) tohoto článku, učiní vše, co je jinak oprávněn nebo povinen učinit při zániku správy správce j. Správce předloží beneficientovi při ukončení správy vyúčtování. k. K majetku, který je povinen vydat, má správce zadržovací právo k zajištění svých pohledávek ze správy. Má-li však správce vydat peněžní prostředky, započte svoji případnou pohledávku proti vzájemné pohledávce beneficienta. l. Správa může dále zaniknout dohodou správce a beneficienta 10) Závěrečná ustanovení a. Tato smlouva se uzavírá v českém jazyce. b. Všechny poplatky a náklady týkající se práv a povinností plynoucích z této smlouvy jsou zmíněné v této smlouvě. c. Beneficient neodpovídá správci za škody vzniklé z činnosti společnosti Bossa či třetích osob. d. Tato smlouva není smlouvou ve smyslu 1841 a násl. Zákona. e. Smlouva vzniká podepsáním obou stran, pokud smluvní strany neuzavírají smlouvu osobně, doručí později podepisující strana vyhotovení smlouvy na adresu dříve podepsané strany. Ke svému podpisu připojí smluvní strany datum podpisu. f. Jakákoliv změna v této smlouvě před podpisem všemi stranami se považuje za novou nabídku a může být odmítnuta. Na každou takovou změnu musí být druhá smluvní strana upozorněna předem. g. Smlouva se vyhotovuje ve 2 vyhotoveních, přičemž každá ze smluvních stran obdrží právě jedno. h. Spotřebitelská práva správce nejsou touto smlouvou dotčena. Správcova práva se řídí VOP, dostupnými zde: i. Správce může od smlouvy odstoupit do 14 dnů bez udání důvodu. j. Smluvní strany souhlasí, že případné spory budou přednostně řešit smírem, nepodaří-li se uzavřít smír, bude spor řešen před obecnými soudy v České republice. k. Stane-li se nebo je-li některé ustanovení neplatným, nemá to vliv na zbylá ustanovení této smlouvy.

9 l. Správce podpisem této smlouvy stvrzuje, že tuto smlouvu uzavřel svobodně, že zcela rozumí všem ustanovením a že je v den podpisu smlouvy svéprávný ve smyslu obč. Zákoníku. Správce.. Beneficient.

Smlouva o plné správě cizího majetku

Smlouva o plné správě cizího majetku Smlouva o plné správě cizího majetku Beneficient: Firma: FF trader s.r.o. Adresa: Petržílova 3297/5, Modřany, 143 00 Praha 4 IČ: 03136752 Email: info@ziskejucet.cz Telefon: +420 777 902 189 Správce: Jméno:

Více

2.6. Smlouva o smlouvě budoucí o uzavření správy cizího majetku je součástí objednávky analytických služeb (dále jen služby ).

2.6. Smlouva o smlouvě budoucí o uzavření správy cizího majetku je součástí objednávky analytických služeb (dále jen služby ). 1. Obecná ustanovení 1.1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen: VOP) upravují smluvní vztah mezi zákazníkem stránek www.ziskejucet.cz a společností FF trader s.r.o. (dále Společnost) při dodávce

Více

Zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (stav k 1.4.2014) - výňatek. Díl 6. Správa cizího majetku. Oddíl 1

Zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (stav k 1.4.2014) - výňatek. Díl 6. Správa cizího majetku. Oddíl 1 Díl 6 Správa cizího majetku Oddíl 1 Všeobecná ustanovení o správě cizího majetku Pododdíl 1 Obecná ustanovení 1400 (1) Každý, komu je svěřena správa majetku, který mu nepatří, ve prospěch někoho jiného

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE 1) Společnost: AGRO BYSTŘICE a.s. se sídlem: č.p. 10, 507 23 Bystřice IČO: 25282409 zapsaná: v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1740

Více

SMLOUVA O ÚPISU DLUHOPISŮ

SMLOUVA O ÚPISU DLUHOPISŮ SMLOUVA O ÚPISU DLUHOPISŮ uzavřená mezi C2H Financial s.r.o. jako Emitentem a... jako Upisovatelem Tuto smlouvu o úpisu dluhopisů ( Smlouva ) uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE 1) Společnost: AGRO BYSTŘICE a.s. se sídlem: č.p. 10, 507 23 Bystřice IČO: 25282409 zapsaná: v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1740

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE Bytové družstvo Ohradní 1344/51, se sídlem Praha 4, Ohradní 1344/51, PSČ 140 00, IČ: 266 90 934, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze

Více

SMLOUVA O ÚPRAVĚ VZTAHŮ MEZI SPOLEČNOSTÍ A ČLENEM DOZORČÍ RADY. Člen dozorčí rady

SMLOUVA O ÚPRAVĚ VZTAHŮ MEZI SPOLEČNOSTÍ A ČLENEM DOZORČÍ RADY. Člen dozorčí rady SMLOUVA O ÚPRAVĚ VZTAHŮ MEZI SPOLEČNOSTÍ A ČLENEM DOZORČÍ RADY Člen dozorčí rady 1 Smlouva o úpravě vztahů mezi společností a členem dozorčí rady Společnost: KLIKA - BP, a.s. IČ: 255 55 316 se sídlem Praha,

Více

Smlouva o distribuci plynu ( dále jen smlouva ) číslo smlouvy

Smlouva o distribuci plynu ( dále jen smlouva ) číslo smlouvy Smlouva o distribuci plynu ( dále jen smlouva ) číslo smlouvy Provozovatel distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s. sídlo: Praha 4, U Plynárny

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. se sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zastoupena JUDr. Michalem Žižlavským, ohlášeným společníkem účet vedený

Více

Smlouva o distribuci plynu (dále jen smlouva) číslo smlouvy

Smlouva o distribuci plynu (dále jen smlouva) číslo smlouvy Smlouva o distribuci plynu (dále jen smlouva) číslo smlouvy Provozovatel distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s. sídlo: Praha 4, U Plynárny 500,

Více

SMLOUVA O ÚPISU DLUHOPISŮ Team-Trade s.r.o.

SMLOUVA O ÚPISU DLUHOPISŮ Team-Trade s.r.o. SMLOUVA O ÚPISU DLUHOPISŮ Team-Trade s.r.o. Tuto smlouvu o úpisu dluhopisů ( Smlouva ) uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: (1) Team-Trade s.r.o., IČ: 27152511, se sídlem

Více

N Á V R H. takto : Předmět smlouvy :

N Á V R H. takto : Předmět smlouvy : N Á V R H Smlouva o výkonu funkce člena představenstva družstva uzpůsobená zákonu č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) dle 777 odst. 3 tohoto zákona

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 DEFINICE POJMŮ Není-li výslovně stanoveno jinak, mají pojmy s velkým počátečním písmenem obsažené v těchto VOP nebo ve Smlouvě o Půjčce následující význam: 1.1 Dlužník znamená

Více

Smlouva o výkonu funkce člena orgánu společnosti

Smlouva o výkonu funkce člena orgánu společnosti Smlouva o výkonu funkce člena orgánu společnosti uzavřená v souladu s ust. 59 a násl. zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích, níže uvedeného dne, měsíce a roku, mezi 1. PATRIA Kobylí, a.s. se sídlem

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

N Á V R H. takto : Předmět smlouvy :

N Á V R H. takto : Předmět smlouvy : N Á V R H Smlouva o výkonu funkce člena představenstva společnosti uzavřená dle 59 a následujících zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) níže uvedeného

Více

Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE

Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a podle 37p odst. 1 a 2 a 37h odst. 1, písm. c) zákona č. 185/2001 Sb.,

Více

SMLOUVA O ÚVĚRU. uzavřeli níže uvedeného dne podle 497 a násl. obchodního zákoníku a v souladu se zákonem č. 145/2010 Sb. tuto. smlouvu o úvěru č..

SMLOUVA O ÚVĚRU. uzavřeli níže uvedeného dne podle 497 a násl. obchodního zákoníku a v souladu se zákonem č. 145/2010 Sb. tuto. smlouvu o úvěru č.. SMLOUVA O ÚVĚRU č. Obchodní společnost HK Investment s.r.o., IČ 28806573 se sídlem Hradec Králové, Velké náměstí 162/5, PSČ 500 03 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci

Více

VZOR SMLOUVY O ÚČASTI V SKD Česká národní banka Na Příkopě 28, Praha 1, IČO zastoupená (dále jen ČNB )...

VZOR SMLOUVY O ÚČASTI V SKD Česká národní banka Na Příkopě 28, Praha 1, IČO zastoupená (dále jen ČNB )... VZOR SMLOUVY O ÚČASTI V SKD Česká národní banka Na Příkopě 28, Praha 1, IČO 48136450 zastoupená (dále jen ČNB ) a............... (název, sídlo) zastoupený (dále jen agent ) uzavírají tuto S M L O U V U

Více

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice Smlouva o dílo (A) sídlo: IČO: zastoupený: bankovní číslo účtu: LUCIDA s.r.o. Marie Cibulkové 34,140 00 Praha 4 25651099 Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti ČSOB Praha 4 129373238/0300 (dále jen "Zhotovitel")

Více

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1. Česká exportní Banka, a.s., se sídlem Praha 1, Vodičkova 34/701, PSČ 111 21, zapsaná

Více

Smlouva o výkonu funkce člena představenstva

Smlouva o výkonu funkce člena představenstva Smlouva o výkonu funkce člena představenstva uzavřená dle ustanovení 59 a násl. zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, v platném znění Smluvní strany icom Vision Holding, a.s. IČO 24729353 se

Více

N Á V R H. takto : Předmět smlouvy :

N Á V R H. takto : Předmět smlouvy : N Á V R H Smlouva o výkonu funkce člena představenstva společnosti uzpůsobená zákonu č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) dle 777 odst. 3 tohoto zákona

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘESTAVENSTVA BYTOVÉHO DRUŽSTVA

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘESTAVENSTVA BYTOVÉHO DRUŽSTVA Dne (x) (1) Bytové družstvo SEZEMÍNSKÁ 2030 (2) (Jméno člena představenstva) SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘESTAVENSTVA BYTOVÉHO DRUŽSTVA 1 TATO SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA BYTOVÉHO DRUŽSTVA

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE předseda představenstva

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE předseda představenstva SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE předseda představenstva Tuto Smlouvu o výkonu funkce předsedy představenstva (dále jen Smlouva ) uzavřely dne podle ust. 59 a násl. zákona č. 90/2012, o obchodních společnostech

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE BYTOVÉHO DRUŽSTVA

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE BYTOVÉHO DRUŽSTVA Dne (x) (1) Bytové družstvo SEZEMÍNSKÁ 2030 (2) (Jméno člena kontrolní komise) SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE BYTOVÉHO DRUŽSTVA 1 TATO SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE BYTOVÉHO

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smluvní strany: Česká republika Technologická agentura České republiky se sídlem Evropská 2589/33b, 160 00 Praha 6 IČ: 72050365

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č.

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací na síti G-NET č. 1/5 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. (dále jen smlouva ), uzavřená podle ustanovení 63 a násl.

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE DOZORČÍ RADY uzavřená v souladu s ustanovením 59 a násl. zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZOK ) (dále jen Smlouva

Více

S M L O U V A O V Ý K O N U F U N K C E

S M L O U V A O V Ý K O N U F U N K C E S M L O U V A O V Ý K O N U F U N K C E uzavřená dle 59 a násl. zák. č. 90/2012 Sb., zákon o obchodních korporacích, mezi níže uvedenými stranami VS - Invest a.s. se sídlem Rudná 1117/30a, Vítkovice, Ostrava,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK Smluvní strany 1. JUDr. David Termer, IČ 40582779, se sídlem Praha 1, Opatovická 24/156, PSČ 110 00, insolvenční správce dlužníka EkoSolar s.r.o., IČ 28303172, se sídlem

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Příloha č. 2 Pozvánky na řádnou valnou hromadu společnosti Veolia Energie ČR, a.s. svolanou na 19. června 2018

Příloha č. 2 Pozvánky na řádnou valnou hromadu společnosti Veolia Energie ČR, a.s. svolanou na 19. června 2018 Příloha č. 2 Pozvánky na řádnou valnou hromadu společnosti Veolia Energie ČR, a.s. svolanou na 19. června 2018 I. Znění smlouvy (úplatné) kooptovaného člena dozorčí rady, pana Ing. Bohdana Malaniuka, která

Více

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb Smluvní strany Poskytovatel : Sky club Brumlovka s.r.o. se sídlem : Vyskočilova 2, Praha 4, PSČ 140 00 korespondenční adresa : Na Příkopě 25, Praha 1, PSČ 110 00 DIČ : CZ47120479 Zapsaný : v OR vedeném

Více

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 2 Vzor prováděcí smlouvy MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Česká televize se sídlem: Kavčí

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

Hasičská zbrojnice na pozemku p.č. dle KN 1208/1 k.ú, Strakonice

Hasičská zbrojnice na pozemku p.č. dle KN 1208/1 k.ú, Strakonice SMLOUVA O DÍLO Hasičská zbrojnice na pozemku p.č. dle KN 1208/1 k.ú, Strakonice vedená u objednatele pod číslem: vedená u zhotovitele pod číslem: Tuto Smlouvu o dílo (dále jen Smlouva ) uzavřely podle

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVUL7R* SMĚNNÁ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Na straně jedné: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu:

Více

ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami

ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami 1. DEDICATION s.r.o. IČ: 243 12 231 se sídlem Prokopova 156/11, 130 00,

Více

Smlouvu o výkonu funkce předsedy představenstva.

Smlouvu o výkonu funkce předsedy představenstva. SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE - předseda Stavební bytové družstvo Přerov, se sídlem Přerov, Přerov I Město, Kratochvílova ul. č. 128/41, IČ 00053236, zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v

Více

VÍTKOVICE HOLDING, a.s. SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU

VÍTKOVICE HOLDING, a.s. SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU VÍTKOVICE HOLDING, a.s. a [ ] SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU PRO AUDIT 1.1. VÍTKOVICE HOLDING, a.s., Článek I. Smluvní strany se sídlem: Ostrava, Vítkovice, Ruská 2887/101, PSČ 706 02, IČ: 258

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE předseda dozorčí rady

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE předseda dozorčí rady SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE předseda dozorčí rady Tuto Smlouvu o výkonu funkce předsedy dozorčí rady (dále jen Smlouva ) uzavřely dne podle ust. 59 a násl. zákona č. 90/2012, o obchodních společnostech a družstvech

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK Smluvní strany 1. JUDr. David Termer, IČ 40582779, se sídlem Praha 1, Opatovická 24/156, PSČ 110 00, insolvenční správce dlužníka EkoSolar s.r.o., IČ 28303172, se sídlem

Více

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:...

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:... Licenční smlouva kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 14a zák. č. 106/1999 Sb. ( zákon o svobodném přístupu k informacím ) a ust. 2358 a násl. a 2371 a násl zák. č. 89/2012 Sb. ( občanský

Více

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015 Níže uvedené smluvní strany: název: Městská část Praha 1 sídlo: Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ: 115 68 zastoupená: ing Oldřichem Lomeckým, starostou MČ Praha 1 IČ: 00063410 bank. spojení: Česká Spořitelna

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

SMLOUVA O ÚČASTNICTVÍ V CENTRÁLNÍM DEPOZITÁŘI

SMLOUVA O ÚČASTNICTVÍ V CENTRÁLNÍM DEPOZITÁŘI SMLOUVA O ÚČASTNICTVÍ V CENTRÁLNÍM DEPOZITÁŘI Centrální depozitář cenných papírů, a. s., se sídlem na adrese Rybná 14, 110 05 Praha 1, IČ 25081489, DIČ CZ699000864, jednající panem Ing. Petrem Koblicem,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

Smlouva o převodu podílu

Smlouva o převodu podílu Smlouva o převodu podílu Devátá rozvojová a.s. IČO: 27944603 DIČ: CZ27944603 se sídlem Jablonecká 322/72, Praha 9 - Střížkov, PSČ 190 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl

Více

o poskytnutí neinvestiční dotace č..

o poskytnutí neinvestiční dotace č.. 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

Smlouva o výkonu funkce člena orgánu společnosti

Smlouva o výkonu funkce člena orgánu společnosti Smlouva o výkonu funkce člena orgánu společnosti uzavřená v souladu s ust. 59 a násl. zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích, níže uvedeného dne, měsíce a roku, mezi 1. PATRIA Kobylí, a.s. se sídlem

Více

D O H O DA O V ÝŠ I O D M Ě N Y Z A P O S TO U P E N Í

D O H O DA O V ÝŠ I O D M Ě N Y Z A P O S TO U P E N Í D O H O DA O V ÝŠ I O D M Ě N Y Z A P O S TO U P E N Í U Ž Í VA C Í C H P R ÁV číslo: 0112002381 Smluvní strany: se sídlem Praha 6, Evropská 846/176a, PSČ 160 00 IČO: 457 95 908, DIČ: CZ45795908 zapsaná

Více

CITELUM, a.s., řádnou valnou hromadu,

CITELUM, a.s., řádnou valnou hromadu, Představenstvo akciové společnosti CITELUM, a.s., se sídlem v Praze 4, Novodvorská 1010/14, PSČ 142 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, číslo vložky 4367, IČ: 25088092,

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE uzavřená mezi Spolkem pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost a JUDr. Petrem Sisákem Níže uvedeného dne, měsíce a roku spolu následující strany: Spolek pro chemickou a

Více

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Evidenční číslo: Kupní smlouva dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany RPG Byty, s.r.o. Ostrava Moravská Ostrava, Gregorova 2582/3, PSČ 701

Více

Příloha usnesení č. Usn RMC 0392/2017 Rady městské části Praha 8 ze dne 28. června 2017

Příloha usnesení č. Usn RMC 0392/2017 Rady městské části Praha 8 ze dne 28. června 2017 Příloha usnesení č. Usn RMC 0392/2017 Rady městské části Praha 8 ze dne 28. června 2017 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace (mikrograntu) z rozpočtu Městské části Praha 8 na zvelebování vzhledu veřejného

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. [...]

DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. [...] DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. A [...] SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA VÝBORU PRO AUDIT OBSAH ČLÁNEK STRANA 1. PŘEDMĚT SMLOUVY... 1 2. ROZSAH OPRÁVNĚNÍ ČLENA... 2 3. DŮVĚRNOST... 3 4. ODMĚNA ČLENA

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku SMLOUVA O SPOLUPRÁCI uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku se sídlem: Sokola Tůmy 1099/1, Hulváky 709 00 Ostrava jednající: jednatelem společnosti IČ: 023 56 937 DIČ: CZ

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Pojistná smlouva hromadného úrazového pojištění

Pojistná smlouva hromadného úrazového pojištění Pojistitel: Obchodní firma: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Právní forma: akciová společnost Sídlo: Pardubice, Zelené předměstí, Masarykovo náměstí čp. 1458 PSČ: 532 18, Česká republika IČ:

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

smlouvu o výkonu funkce člena představenstva:

smlouvu o výkonu funkce člena představenstva: Níže uvedeného dne, měsíce a roku spolu následující smluvní strany: Obchodní korporace: ZNZ Přeštice, a.s. se sídlem Přeštice, Husova 438, PSČ 334 22, IČ 49790757 zastoupená: členem představenstva panem

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti Dnešního dne: 1. Burián & Penka, insolvence, v.o.s. IČ: 29352037 se sídlem Středova 94/1, 602 00 Brno zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s., IČ 284 90 738 se sídlem: Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00 zastoupena: Mgr. Adamem Sigmundem, advokátem trvale bytem Lodecká 1206/2,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

Strana první. NZ 338/2016 N OTÁŘSKÝ ZÁPIS

Strana první. NZ 338/2016 N OTÁŘSKÝ ZÁPIS Strana první. NZ 338/2016 S TEJNOPIS N OTÁŘSKÝ ZÁPIS sepsaný dne 8.3.2016 (slovy: osmého března roku dva tisíce šestnáct) mnou, JUDr. Jarmilou Valigurovou, notářem se sídlem v Ostravě, v mé notářské kanceláři

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) a.. (Kupující) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan Kubálek,

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 14. zasedání dne 27. 4. 2015 USNESENÍ č. 110/15/RMČ k návrhu smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě se společností O2 Czech

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: JUDr. Ing. Helena Horová IČ 16902645, se sídlem Praha 4, V luhu 18, PSČ 140 00, Okres Praha 4, insolvenční správce dlužníka TENNIS Zlín, a.s., IČ 46975764, se

Více

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva )

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva ) 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s. číslo

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE MÍSTOPŘEDSEDY DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE MÍSTOPŘEDSEDY DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE MÍSTOPŘEDSEDY DOZORČÍ RADY Uzavřená v souladu s ustanovením 59 a násl. Zákona č. 90/2012 o obchodních korporacích, v platném znění mezi Společností Výstaviště České Budějovice a.s.,

Více

Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016

Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016 Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace (mikrograntu) z rozpočtu Městské části Praha 8 na..na rok 2016 (VZOR) číslo: (uzavřená

Více

Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu

Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu uzavřená ve smyslu 572 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (dále jen zákon o obchodních korporacích ) níže uvedeného

Více

UZNÁNÍ ZÁVAZKU A DOHODA O SPLÁTKÁCH ZÁVAZKU (NOVACI) uzavřená podle ustanovení 1902 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( Dohoda č.j.

UZNÁNÍ ZÁVAZKU A DOHODA O SPLÁTKÁCH ZÁVAZKU (NOVACI) uzavřená podle ustanovení 1902 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( Dohoda č.j. UZNÁNÍ ZÁVAZKU A DOHODA O SPLÁTKÁCH ZÁVAZKU (NOVACI) uzavřená podle ustanovení 1902 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( Dohoda č.j. 22018 ) STRANY DOHODY (1) Liberecká automobilová doprava, s.r.o.

Více

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ 1. Česká insolvenční v.o.s., IČO: 288 10 341 se sídlem Hradec Králové - Pražské Předměstí, Fráni Šrámka 1139/2, PSČ 500 02, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Česká národní banka Na Příkopě 28, Praha 1, IČO

Česká národní banka Na Příkopě 28, Praha 1, IČO VZOR SMLOUVY O ÚČTU VLASTNÍKA ZAKNIHOVANÝCH CENNÝCH PAPÍRŮ V SKD Česká národní banka Na Příkopě 28, Praha 1, IČO 48136450 zastoupená.......................................................... (dále jen

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY uzavřená v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech ( Smlouva ) SMLUVNÍ

Více

SMLOUVA O DÍLO. Č. smlouvy objednatele: SML/ /2018 Č. smlouvy zhotovitele: mezi. na straně jedné. na straně druhé. I.

SMLOUVA O DÍLO. Č. smlouvy objednatele: SML/ /2018 Č. smlouvy zhotovitele: mezi. na straně jedné. na straně druhé. I. Dne, měsíce a roku uvedeného na straně 4, podle zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (občanský zákoník) a ve smyslu ustanovení 2586 a násl. citovaného zákona, je uzavřena tato: SMLOUVA O

Více

Stejnopis Notářský zápis

Stejnopis Notářský zápis strana první Stejnopis Notářský zápis N 467/2016 NZ 411/2016 sepsaný dne 14.12.2016 (čtrnáctého prosince roku dva tisíce šestnáct) mnou, JUDr. Františkem Boučkem, notářem se sídlem v Praze, v notářské

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Společnost ABOR, s.r.o., se sídlem Poříčí nad Sázavou, Potoční 292, PSČ 257 21, IČ 284 90 517 (dále též ABOR ),, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI uzavřená níže uvedené dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou: společnost VRL Praha a.s. IČ: 45272905 se sídlem: Praha 10, Ke Kablu

Více

Smlouva o výkonu funkce člena kontrolní komise

Smlouva o výkonu funkce člena kontrolní komise Smluvní strany: Smlouva o výkonu funkce člena kontrolní komise 1. ZELENÁ HORA, stavební bytové družstvo se sídlem ve Žďáře nad Sázavou, Brněnská 1146/30, IČ: 00050784, zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

Smlouva o partnerské spolupráci

Smlouva o partnerské spolupráci Smlouva o partnerské spolupráci Smluvní strany: 1. WideNet s.r.o. se sídlem: Palác Lucerna, Štěpánská 61, 116 02 Praha 1 IČ: 26767244 jednající jednatelem Vladimírem Vavrochem obchodní společnost WideNet

Více

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) LICENČNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 (Firma či jméno a příjmení): sídlo či trvalé bydliště:

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SPOLEČNOSTI

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SPOLEČNOSTI SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SPOLEČNOSTI uzavřená níže uvedené dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou: společnost VRL Praha a.s. IČ: 45272905 se sídlem: Praha 10, Ke Kablu

Více