denní stacionář Žerotínova 319/ Valašské Meziříčí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "denní stacionář Žerotínova 319/ Valašské Meziříčí"

Transkript

1 Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Diakonie ČCE středisko ve Valašském Meziříčí denní stacionář ambulantní Denní stacionář Žerotínova 319/ Valašské Meziříčí Poslání Posláním denního stacionáře Diakonie ČCE střediska ve Valašském Meziříčí je umožnit seniorům, kteří potřebují pravidelnou pomoc jiného člověka, trávit den v kontaktu s jinými lidmi v podnětném prostředí přizpůsobeném jejích potřebám. Cílová skupina Denní stacionář je určen seniorům nad 65 let věku žijícím především ve Valašském Meziříčí a jeho okolních obcích, kteří na základě svého věku, zdravotního postižení nebo chronického duševního onemocnění mají sníženou soběstačnost a potřebují pravidelnou pomoc jiného člověka. Cílová skupina klientů: - Senioři - Osoby s chronickým duševním onemocněním (Alzheimerova demence a jiné typy demencí) Věková kategorie klientů: mladší senioři (65-80let) starší senioři (nad 80 let) Zásady poskytování sociální služby - Rovnocenný přístup - respektujeme hodnotu a důstojnost každého klienta. Považujeme ho za našeho rovnocenného partnera. - Individuální přístup - každého klienta vnímáme jako osobnost se svým vlastním životním příběhem (zkušenostmi, znalostmi, schopnostmi, emocemi a potřebami). - Posilování vlastní vůle - podporujeme klienta v možnosti rozhodovat o sobě samém a uplatňovat svá práva. Zároveň také motivujeme klienty k aktivnímu prožívání svého života.

2 Jednání se zájemcem o službu, vstup uživatele do služby 1. Zájemce nebo jeho zástupce kontaktují zařízení osobně, telefonicky, em nebo dopisem. Pověřený pracovník zjišťuje, co zájemce od služby očekává, jaké má potřeby a přání. Pracovník následně předá zájemci či jeho zástupci informace k poskytování sociální služby denního stacionáře, které obsahují informace o provozu, kapacitě, poskytovaných službách, podmínkách, právech a povinnostech zúčastněných stran a aktuální ceník služeb. Zájemce obdrží písemný materiál. Je mu nabídnuta také prohlídka zařízení a seznámení se s personálem. Zájemce o službu může být odmítnut, pokud: - nesplňuje rozhodující kritéria cílové skupiny - je nositelem infekční choroby - zdravotní stav zájemce vyžaduje časově i odborně větší péči, než kterou může poskytovatel nabídnout - kapacita stacionáře je v daný čas plně využitá zájemce je zařazen do pořadníku a při uvolnění kapacity vyrozuměn - nesouhlasí s vnitřními pravidly sociální služby O odmítnutí zájemce rozhoduje vedoucí denního stacionáře, který poskytne zájemci či jeho zástupci potřebné poradenství a předá kontakty na organizace, které nabízí poskytování žádaných služeb. 2. V případě trvajícího zájmu o službu dojedná sociální pracovník se zájemcem (případně za přítomnosti jeho zástupce) tzv. sociální šetření. Šetření probíhá v místě poskytování služby kancelář vedoucího pracovníka. Pokud okolnosti (např. aktuální zdravotní stav, doprava do denního stacionáře) nedovolují provést šetření v místě služby, lze dojednat návštěvu přímo v místě pobytu zájemce. Součástí sociálního šetření je rovněž podpis kvalifikovaného souhlasu se zpracováváním osobních dat zájemce poskytovatelem. Sociální pracovník při rozhovoru se zájemcem zjišťuje jeho potřeby a míru podpory. Sjednává podmínky, formu, průběh a rozsah poskytovaných služeb a způsob dopravy, s tím, že dojednané není definitivní, ale může se v důsledku změny potřeb zájemce aktuálně měnit. Se zájemcem je dohodnut také den přijetí do stacionáře a uzavření smlouvy. V rámci šetření se také stanovuje předběžný osobní cíl zájemce, kterého chce s pomocí služeb denního stacionáře dosáhnout. 3. Smlouva se zájemcem o službu se uzavírá písemnou formou. Její přílohou je aktuální ceník. Pokud byl zájemci ustanoven opatrovník, podepisuje a jedná jeho jménem ve věcech ustanovení smlouvy. Zájemce, jemuž zdravotní stav neumožňuje rozpoznat obsah smlouvy a jenž není zbaven způsobilosti k právním úkonům, zastupuje pracovník obecního úřadu obce s rozšířenou působností. Jestliže zájemce není schopen vlastnoručního podpisu a obsahu smlouvy porozumí, smlouva se uzavírá za přítomnosti dvou svědků. Případné změny v rozsahu služeb uzavírá klient formou písemného dodatku k původní smlouvě.

3 Popis služby Naplnění základních činností ze zákona 1. pomoc při oblékání a svlékání včetně speciálních pomůcek 2. pomoc při přesunu na lůžko nebo vozík 3. pomoc při prostorové orientaci, samostatném pohybu 4. pomoc a podpora při podávání jídla a pití 5. pomoc při úkonech osobní hygieny 6. pomoc při použití WC 7. zajištění stravy a pitného režimu 8. pracovně výchovná činnost 9. nácvik a upevňování schopností a dovedností (motorických, psychických a sociálních) 10. vytvoření podmínek pro zajištění přiměřeného vzdělávání 11. pomoc při obnovení nebo upevnění kontaktu s rodinou a pomoc a podpora při dalších aktivitách podporujících sociální začleňování osob 12. poskytování činností vedoucích k rozvoji nebo udržení osobních a sociálních schopností a dovedností, které podporují začleňování do společnosti 13. pomoc při komunikaci vedoucí k uplatňování práv a oprávněných zájmů Poskytované služby vychází ze zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách a prováděcí vyhlášky č. 505/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Pravidla poskytování služby Denní stacionář poskytuje služby v pracovních dnech, v časovém rozmezí hodin. Veškerá nabídka služeb je poskytována na základě definované a objednané zakázky, která se mění podle aktuálních potřeb, míry podpory a přání klienta (případně za účasti jeho zástupce). Denní program stacionáře (orientačně): nákup potravin na svačinu, případně i květin pro ty, kteří slaví narozeniny, seznámení se s případnými změnami v nahlášené účasti, dovozech a odvozech klientů apod., příprava pomůcek a místnosti svoz klientů a průběžné vítání se a rozhovor s postupně přicházejícími klienty. Průběžné podávání svačiny přicházejícím přivítání, svačina, popř. oslava narozenin, rozhovory, platby, informace pro klienty, objednávání dovozů, odvozů, obědů, účasti apod., pozvánky apod část aktivizačního programu, orientace dnem, prostorem, událostmi, vztahujícími se k dnešnímu datu historicky, světově a místně, svátek, pranostiky, kondiční či relaxační cvičení, tanečky na židlích, aj přestávka, nabídka pitného režimu, aj.

4 část aktivizačního programu (dle aktuálního plánu a potřeb klientů) odpočinek, nákupy, procházky, orientační měření krevního tlaku, rozhovory, četba, hry apod oběd úklid místnosti, dokumentace, individuální program, rozhovory, odpočinek aktivizační program, postupně probíhá rozvoz klientů do 15.30, dle dohody až do hod. Zařízení zpracovává a průběžně aktualizuje metodické materiály popisující a rozvíjející průběh poskytování služeb denního stacionáře dle Standardů kvality sociálních služeb. Metody práce Rozhovor za účelem poskytnutí poradenství Řízený rozhovor s klientem/ s rodinou klienta Individuální plánování péče Pozorování Skupinová práce s klienty Individuální práce s klientem Spolupráce s rodinou (rozhovor, poradenství) Programy a) aktivizační (trénování paměti, vzpomínková setkání, oslavy narozenin, kondiční cvičení, pravidelná knihovna, besedy a přednášky, výtvarná a pracovní činnost, promítání filmů a jiných dokumentů, společenské hry, rukodělné práce, vaření, pečení, výlety po okolí, hudební setkání, pravidelná návštěva duchovního, bazální stimulace aj.) b) relaxační (poslech hudby, poslech rádia a čtení na pokračování, relaxační cvičení, aj.) Jiné programy: pravidelné konání jednorázových ročních akcí (maškarní bál, výroba velikonočních přání, výlet, letní grilování, mikulášské setkání, vánoční setkání, výroba vánočních přání) Pravidla pro vyřizování stížností Při podpisu smlouvy jsou zájemci poskytnuty písemné informace o možnosti podávání stížností i formulář pro podání stížností. Klient (nebo jeho zástupce) může stížnost podat písemně na vlastním nebo obdrženém formuláři nebo ústně a to buď telefonicky, nebo přímo pracovníkovi, se kterým je v kontaktu. V případě ústního postupu oslovený pracovník postoupí stížnost či připomínku odpovědnému pracovníkovi, jestliže se klient (nebo jeho zástupce) nevysloví jinak. Vyřizováním stížností či přání je pověřen vedoucí denního stacionáře, pokud klient (nebo jeho zástupce) neuvede, že chce vyvolat jednání přímo s ředitelkou.

5 V denním stacionáři jsou přání a stížnosti zaznamenávány do sešitu Přání a stížností, který je uložen u vedoucího stacionáře. Na viditelném a dosažitelném místě je umístěna Schránka důvěry, kam klienti mohou podávat anonymně svá přání a stížnosti. Klient (nebo jeho zástupce) má možnost odvolat se s podnětem k prošetření postupu při vyřizování stížností k nezávislému orgánu. Pravidla pro ukončení služby - ukončení služby se řídí podmínkami uvedenými v písemné smlouvě uzavřené mezi klientem a poskytovatelem sociální služby - klientovi je vyúčtována platba za poskytnuté služby a předložen doklad k úhradě - klientovi jsou předány jeho osobní věci (oblečení, papuče aj.) - do dokumentace klienta je sociálním pracovníkem proveden písemný záznam o ukončení služby, dále je postupováno dle archivačního a skartačního řádu organizace Důvody pro ukončení služby ze strany klienta: Klient (či jeho zákonný zástupce) má možnost vypovědět smlouvu kdykoliv a bez udání důvodů. Důvody pro ukončení služby ze strany poskytovatele sociální služby: a) bylo dosaženo osobních cílů klienta b) nezaplacení úhrady za poskytnuté služby c) klient svým chováním ohrožuje ostatní klienty agresivní chování, závislost na alkoholu, drogách či jiných látkách d) klient se chová k zaměstnanci organizace způsobem, jehož záměr nebo důsledek vede ke snížení důstojnosti fyzické osoby nebo vytváření nepřátelského, ponižujícího nebo zneklidňujícího prostředí e) rozsah služeb nelze pro časovou, finanční a fyzickou náročnost zvládnout nedostatečná kapacita zařízení f) péče byla ze strany klienta přerušena déle než na dva měsíce a nebyly sjednány další podmínky (pasivity ze strany klienta) g) jestliže činnost Diakonie ČCE střediska ve Valašském Meziříčí bude v oblasti daných služeb ukončena Úhrady za služby Úhrada, za využití základních činností poskytovaných sociální službou, vychází ze zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách a 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Stanovení hodinové sazby za poskytnutí základních činností provádí vedoucí pracovník denního stacionáře. Pracovník vychází z informací, které získá na základě osobní schůzky se zájemcem či jeho zástupcem a z provedeného aktuálního sociálního šetření. Klient hradí poskytnuté služby denním stacionářem (hotovostně či bezhotovostní převod na účet organizace) jednou za kalendářní měsíc, vždy v měsíci následujícím.

6 Nabídka čaje (po celou dobu pobytu klienta) je v denním stacionáři bezplatná. Za poplatek nabízíme oběd a jeho dovoz, svačinu, kávu či minerálku. Aktuální ceník je dostupný na internetových stránkách nebo v místě poskytování sociální služby. Další doplňující informace Doprava dovozy a odvozy, případně doprovod klienta do denního stacionáře je možné zajistit prostřednictvím Pečovatelské služby Diakonie ČCE střediska ve Valašském Meziříčí. Služba je zpoplatněna dle aktuálního ceníku Pečovatelské služby. Fakultativní služby (jsou-li poskytovány) 1. dohled nad užíváním léků 2. orientační měření krevního tlaku Prostory, materiální a technické vybavení (bezbariérovost) Zázemí denního stacionáře se nachází v pronajatých prostorách Domu sociálních služeb (bývalá plicní léčebna a oddělení léčebny dlouhodobě nemocných nemocnice Valašské Meziříčí). Vlastníkem nemovitosti je Město Valašské Meziříčí. Budova je bezbariérová, čtyřpodlažní, zastavěná plocha činí 724 m 2. V bezprostředním okolí se nachází rozsáhlý park. Denní stacionář využívá 1. nadzemní podlaží a suterén s vlastním vchodem do budovy. Jedná se o tyto prostory: kancelář vedoucího (12,10 m 2 ): pracovní stůl, židle kancelářská, nábytek, židle, stolek, kartotéka, PC sestava, tiskárna, věšák, umyvadlo denní místnost s jídelnou pro klienty (56,26 m 2 ): šatní stěna, stoly, židle, policové skříně, polohovací křesla, zvedací zařízení, kompenzační pomůcky, televizor, PC sestava, rádio, DVD přehrávač, rehabilitační a cvičební pomůcky, pomůcky pro volnočasové aktivity, umyvadlo, zrcadlo kancelář pro individuální podporu klientům (29,62 m 2 ): kuchyňský kout, stoly, židle, rohová policová stěna, nástěnný věšák, polohovací křesla, TV, dataprojektor, notebook, umyvadlo

7 čajová kuchyňka s výdejnou jídel (13,55 m 2 ) + sklad termoportů (3,28 m 2 ): kuchyňská linka, lednice, mraznička, myčka, varná konvice, kombinovaný sporák, mikrovlnná trouba, kávovar, digitální váha, policový nerez systém klidová místnost (14,43 m 2 ): rohová pohovka, stolek, polohovací křeslo, věšák, umyvadlo bezbariérová koupelna s WC (5,46 m 2 ): sprchový kout, židle na koupání, WC, židle sprchová, umyvadlo, sklopné zrcadlo samostatné bezbariérové WC (5 m 2 ): WC, umyvadlo, sklopné zrcadlo, rohová skříň technické zázemí + sociální zařízení pro personál (8,26 m 2 ) Dne: Zpracoval: Bc. Petra Prná

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Denní stacionář Ambulantní Denní stacionář, Podzámčí

Více

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Pečovatelská služba Terénní, ambulantní Charitní

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST. (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I.

PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST. (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje 1. Název a adresa zařízení: Denní stacionář Ratolest

Více

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721 Popis realizace služby Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Pečovatelská služba terénní Pečovatelská služba Bánov 687 54 Bánov 721

Více

Popis realizace sociální služby

Popis realizace sociální služby Příloha č. 2 Popis realizace sociální služby I. Přesný název služby Denní stacionáře - 46, zákon č. 108/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů II. Kontaktní údaje CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB Mariánské Lázně

Více

Domov se zvláštním režimem

Domov se zvláštním režimem Účinnost od: 1. 7.2018 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Vedoucí služby DZR Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE. Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo

INFORMACE PRO ZÁJEMCE. Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo INFORMACE PRO ZÁJEMCE Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB, Mikulášské náměstí 482/12, 669 02 Znojmo Centrum denních služeb je zařízení s denním

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Popis realizace poskytování sociální služby Příloha č.1 Název poskytovatele Charita Luhačovice Druh služby Denní stacionář 46 Forma služby Ambulantní Název zařízení a místo poskytování Denní stacionář,

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Sociálně terapeutická dílna Ambulantní forma

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb ODLEHČOVACÍ SLUŽBA UHERSKÝ BROD, Pod Valy 664, Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Charita Uherský Brod Druh služby odlehčovací služba Identifikátor 8168977 Forma služby ambulantní

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY Poskytovatel: Stacionář mezi mosty Trutnov Náchodská 359,54101 Trutnov IČO: 70153884 v textu této smlouvy dále jen stacionář Klient: a Jméno a příjmení:. Datum narození:..

Více

Ceník základních úkonů služeb Denního stacionáře pro seniory vymezených 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., v platném znění a ceník fakultativních služeb

Ceník základních úkonů služeb Denního stacionáře pro seniory vymezených 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., v platném znění a ceník fakultativních služeb Ceník základních úkonů služeb Denního stacionáře pro seniory vymezených 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., v platném znění a ceník fakultativních služeb 1. skupina - Klient s nízkou mírou podpory Pomoc při zvládání

Více

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Sociální standard Veřejný závazek Místo realizace: Účel standardu: Cíl standardu: SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Domov se zvláštním režimem Vejprty Krakonoš Jasně definovaná pravidla fungování

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.7.2015 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

Informační leták terénní pečovatelské služby

Informační leták terénní pečovatelské služby Vaše Harmonie o. p. s. Sídliště 1019, Šluknov 407 77 IČ: 22794581 DIČ: CZ22794581 Telefon / soc. pracovnice: 777 66 55 71 e-mail: vase.harmonie@seznam.cz web: www.vaseharmonie.cz Informační leták terénní

Více

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně.

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně. V Domově Na zámku poskytujeme dvě pobytové sociální služby: Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem. Poskytujeme základní služby: - poskytnutí ubytování za úhradu, - poskytnutí stravy za úhradu,

Více

Úhrady za činnosti platné od Garantovaná nabídka - Denní stacionář Jitřenka

Úhrady za činnosti platné od Garantovaná nabídka - Denní stacionář Jitřenka Úhrady za činnosti platné od 1. 8. 2017 Garantovaná nabídka - Denní stacionář Jitřenka Základní činnosti stanovené dle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních

Více

OBLASTNÍ CHARITA UHERSKÝ BROD

OBLASTNÍ CHARITA UHERSKÝ BROD Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Oblastní charita Uherský Brod Druh služby Pečovatelská služba Identifikátor 6347392 Forma služby terénní Název zařízení a místo poskytování

Více

Veřejný závazek. Odlehčovací služba

Veřejný závazek. Odlehčovací služba Účinnost od: 23.7.2015 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Ryjáčková Romana Vedoucí služby Ověřovatel: Bc. Ludmila Lacinová Schvalovatel: Správce dokumentace Mgr. Eva Šulcová Představitel

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Příloha č. 1 Poskytovatel: Domov seniorů Břeclav Druh poskytované služby: denní stacionář 46 Název a místo realizace poskytované sociální služby: Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace Na Pěšině

Více

Smlouva o podmínkách poskytnutí služby sociální péče

Smlouva o podmínkách poskytnutí služby sociální péče Smlouva o podmínkách poskytnutí služby sociální péče v Denním centru Žirafa Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1.. (jméno a příjmení). (datum narození).. (trvale bytem) v textu smlouvy dále jen

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.2.2018 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

Ceník Domovinky Třebíč

Ceník Domovinky Třebíč Domovinka Třebíč denní stacionář pro seniory a osoby se zdravotním postižením Gen. Sochora 705/1, Třebíč, tel: 568 851 146, 604 583 529 Příloha č. 1 ke smlouvě č. 610 /2015 Ceník Domovinky Třebíč (včetně

Více

Smlouva o poskytování osobní asistence

Smlouva o poskytování osobní asistence Smlouva o poskytování osobní asistence Uzavřená dle 91 a 39 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088)

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088) SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088) Číslo smlouvy.. Pan/paní (slečna): Datum narození: Trvale bytem: Adresa současného pobytu: Zastoupený/á:

Více

Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa

Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa Popis realizace poskytování sociální služby v Domově se zvláštním režimem Krásná Lípa (DZR Krásná Lípa) Místo poskytování: Krásná Lípa Druh poskytované sociální služby: pobytová sociální služba Cílová

Více

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Účinnost od: 1. 1. 2016 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DS Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením

Domov pro osoby se zdravotním postižením Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DOZP Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006 Sb.,

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: osobní asistence NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: TABITA Třinec, osobní asistence; Jablunkovská 241, 739 61 Třinec PŘÍLOHA č. 1: POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Oblastní charita Uherský Brod Druh služby Sociálně terapeutická dílna Identifikátor 6420497 Forma služby Ambulantní forma Název zařízení

Více

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poskytovatel: Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poslání služby Našim posláním při zajištění odlehčovací pobytové služby

Více

Veřejné informace o službě

Veřejné informace o službě Odlehčovací služba Místo poskytování služby: Urxova 297/4, Třebeš, 500 06 Hradec Králové 6 Veřejné informace o službě Právní forma: fyzická osoba IČO: 48162485 Statutární zástupce: Adresa sídla poskytovatele:,

Více

Základní informace pro zájemce

Základní informace pro zájemce Základní informace pro zájemce Kontakt: Hejnická 538, Praha 9 - Střížkov Vedoucí koordinátor pečovatelské služby: Mgr. Vendula Starostová Tel: 286 019 667 starostova@ssspraha9.cz Koordinátorka pečovatelské

Více

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod.

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod. NÁZEV ŽADATELE: Diecézní charita Brno IČO :44 99 02 60 DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: 40 pečovatelská služba NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 40 JI 512 Charitní pečovatelská služba Telč, Špitální

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - asistenční služby

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - asistenční služby Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - asistenční služby Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan(paní)..., nar...., bydliště..., v textu této smlouvy dále jen "Klient" a 2) Charita

Více

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV DENNÍ STACIONÁŘ. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 46

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV DENNÍ STACIONÁŘ. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 46 CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV DENNÍ STACIONÁŘ Dle zákona č. 108/2006 Sb., 46 Údaje o poskytované sociální službě 1. Název a místo zařízení nebo místo poskytování sociální služby. Název: Centrum sociálních

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění (dále jen Zákon )

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění (dále jen Zákon ) Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění (dále jen Zákon ) 1. Smluvní strany Klient příjmení a jméno: rodné číslo: trvalé bydliště:

Více

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

Ceník Domovinky Třebíč (včetně hodnocení soběstačnosti uživatele)

Ceník Domovinky Třebíč (včetně hodnocení soběstačnosti uživatele) Domovinka Třebíč denní stacionář pro seniory a osoby se zdravotním postižením Gen. Sochora 705, Třebíč, tel: 568 851 146, 604 583 529 Příloha č. 1 ke smlouvě ze dne. Ceník Domovinky Třebíč (včetně hodnocení

Více

Holení Stříhání nehtů Péče o dutinu nosní, ušní Polohování - vertikalizace - fyzioterapie Posazení na lůžku ( mimo podávání stravy ) 12,- 12,- Pomoc

Holení Stříhání nehtů Péče o dutinu nosní, ušní Polohování - vertikalizace - fyzioterapie Posazení na lůžku ( mimo podávání stravy ) 12,- 12,- Pomoc Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČO 71 23 27 45, č.ú. 35 4327880247/0100 Sazebník fakultativních služeb pro uživatele sociální služby

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY KDP Sluníčko Komplexní domácí péče a terénní sociální Mgr. Lucie Brožková SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY 1. Pan/paní: Rodné číslo: Bydliště: v textu této smlouvy dále jen klient 2. Organizace:

Více

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory kterou uzavírají podle 49 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Sb. v platném znění, smluvní strany: 1) Domov pro seniory Zahradní Město

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče č./ze dne..

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče č./ze dne.. Smlouva o poskytnutí služby sociální péče č./ze dne.. Smluvní strany: Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, Cheb 350 02 zastoupená MUDr. Ing. Robertem Plachým

Více

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.)

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.) Nabídka služby CHB 1. Poskytnutí ubytování a) ubytování - podpora při úpravě bytu, pokoje podle představ klienta - plánování změn prostředí- zakázka klienta b) v případě potřeby praní a drobné opravy ložního

Více

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČO 71 23 27 45, č. ú. 35 4327880247/0100 Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č )

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č ) SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088) Číslo smlouvy: DSM Pan/paní (slečna): Datum narození: Trvale bytem: Adresa současného pobytu: Zastoupený/á:

Více

Telefon: kancelář: sesterna: , sociální pracovnice: , kuchyň: ,

Telefon: kancelář: sesterna: , sociální pracovnice: , kuchyň: , Domov důchodců Mlázovice, registrovaný poskytovatel pobytové sociální služby domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách, číslo registrace: 1665958 Zřizovatel: městys Mlázovice, www.mlazovice.cz

Více

Domov pro seniory Zahradní Město

Domov pro seniory Zahradní Město Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory kterou uzavírají podle 49 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Sb. v platném znění, smluvní strany: 1) Domov pro seniory Zahradní Město

Více

Osobní asistence 17. listopadu 373/36, 743 01 Bílovec

Osobní asistence 17. listopadu 373/36, 743 01 Bílovec Smlouva o poskytnutí služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

Smlouva číslo 000/2015 o poskytování pečovatelské služby ze dne

Smlouva číslo 000/2015 o poskytování pečovatelské služby ze dne Smlouva číslo 000/2015 o poskytování pečovatelské služby ze dne Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Domov pro seniory a Pečovatelská služba v Žatci, příspěvková organizace IČ: 00830411

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby Smlouva o poskytnutí sociální služby č.j.sos//dss Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i Pí. trvale bytem: v textu této smlouvy (dále jen uživatel ) datum narození: a Sociální a ošetřovatelské

Více

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice

Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory Letovice Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČ: 71 23 27 45, č. ú. 35 4327880247/0100 Sazebník péče pro uživatele sociální služby Domov pro seniory

Více

I. DENNÍ STACIONÁŘ. 1. Vize. Nebýt ve službě vidět. II. Cílová skupina. III. Cíl denního stacionáře

I. DENNÍ STACIONÁŘ. 1. Vize. Nebýt ve službě vidět. II. Cílová skupina. III. Cíl denního stacionáře I. DENNÍ STACIONÁŘ 1. Vize Nebýt ve službě vidět Posláním denního stacionáře při Domově Dědina je formou celoročních ambulantních služeb poskytovat pomoc a podporu dospělým osobám s mentálním a kombinovaným

Více

Organizační řád pečovatelské služby

Organizační řád pečovatelské služby Město Šenov Radniční náměstí 300, 739 34 Šenov pečovatelská služba Organizační řád pečovatelské služby I. Základní ustanovení veřejný závazek I.1 Úvod Poskytovatelem pečovatelské služby je Město Šenov,

Více

Domov pro seniory (Evangelický domov )

Domov pro seniory (Evangelický domov ) Domov pro seniory (Evangelický domov ) Motto služby: U nás je to jako doma Poslání střediska (totožné pro všechny poskytované služby): Posláním střediska je organizovat, zajišťovat a poskytovat ve svých

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 6. 2018 UBYTOVÁNÍ: 190,- Kč za 1 den/1 lůžkový pokoj 175,- Kč za 1 den/2 lůžkový pokoj zahrnuje: ubytování, inventář

Více

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Sociální služby města Havlíčkova Brodu SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Počet stran: 7 SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Správce: Zpracovatel:, Milan Žák, DiS., Jana Hloušková, Mgr. Miloslav Kozlík, Bc. Petra Moravcová,

Více

Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Slezská Ostrava, příspěvková organizace

Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Slezská Ostrava, příspěvková organizace Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Domov pro seniory Kamenec, (dále jen Domov pro seniory Kamenec) je celodenní pobytové zařízení v blízkosti centra města Ostravy s dostupným dopravním spojením

Více

Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516

Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516 Název organizace : Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516 Zpracoval Zpracovala: tým: Ing.

Více

pomoc při oblékání a svlékání včetně speciálních pomůcek pomoc při prostorové orientaci, samostatném pohybu ve vnitřním i vnějším prostoru

pomoc při oblékání a svlékání včetně speciálních pomůcek pomoc při prostorové orientaci, samostatném pohybu ve vnitřním i vnějším prostoru Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro seniory uzavřená v souladu s 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. 1. Domov pro seniory Soběsuky, příspěvková organizace IČ : 70939284 se sídlem

Více

Smlouva o poskytování sociálních služeb

Smlouva o poskytování sociálních služeb Smlouva o poskytování sociálních služeb Poskytovatel: Sociální služby Karviná, příspěvková organizace Sokolovská 1761, 735 06 Karviná Nové Město IČO: 709 97 136 zastoupená ředitelkou organizace: Mgr. Blankou

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan(paní)..., nar...., bydliště..., v textu této smlouvy dále jen "Klient" a 2) Charita Hlučín,

Více

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 2 2019 UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj Služba ubytování

Více

Popis činností. poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy celodenní strava racionální. celodenní strava dietní

Popis činností. poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy celodenní strava racionální. celodenní strava dietní Seznam poskytovaných činností Zvolené činnosti 1) Popis činností Cena poskytnutí ubytování Jednolůžkový pokoj Vícelůžkový pokoj 200 Kč / den 180 Kč / den poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy

Více

Popis činností poskytované služby ve Stacionáři Jasněnka

Popis činností poskytované služby ve Stacionáři Jasněnka O B Č A N S K É S D R U Ž E N Í Jasněnka, občanské sdružení IČO : 63729521 tel : 585 051 076 Jiráskova 772, Uničov 783 91 jasnenka-os@volny.cz www.jasnenka.cz Popis činností poskytované služby ve Stacionáři

Více

KONTAKT: ČAPKOVÁ LUDMILA, TELEFON: 317 740 123

KONTAKT: ČAPKOVÁ LUDMILA, TELEFON: 317 740 123 TLOSKOV KONTAKT: ČAPKOVÁ LUDMILA, TELEFON: 317 740 123 1. Kde je služba poskytována, vybavení místnosti, pomůcky Služba je poskytována v přízemí hlavní budovy - Zámku. Prostory jsou zcela bezbariérové.

Více

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativa Centrin CZ s.r.o. Poskytovatel sociálních služeb Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem IČ 27656535 č.ú. 434893379/0800 Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativní

Více

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem)

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Druh služby: domov se zvláštním režimem dle 50 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita:

Více

čj.: KUJCK 12481/2012 KHEJ/3 datum: vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon:

čj.: KUJCK 12481/2012 KHEJ/3 datum: vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon: O D B O R K A N C E L Á Ř H E J T M A N A čj.: KUJCK 12481/2012 KHEJ/3 datum: 28. 5. 2012 vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon: 386 720 225 *KUJCP00SGOCC* KUJCP00SGOCC Odpověď na žádost o poskytnutí informace

Více

Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace

Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace A 13 a/3 Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace Benešov u Semil 180, 512 06 ÚHRADA ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY V TÝDENNÍM STACIONÁŘI ( 47) Úhrada za poskytované služby se hradí dle zákona č. 108/2006

Více

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Podrobný informační materiál o poskytované službě: Pečovatelská služba NADĚJE Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Forma služby: Místo: terénní Arménská 4, 625 00 Brno Kontaktní

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče v denním stacionáři pro osoby se zdravotním postižením č.j. : xxx/xxxx/ds Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1) Pan (paní)... (jméno a příjmení), nar....

Více

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714 Směrnice č. 11 Název směrnice: Provozní řád Tento provozní řád je přílohou smlouvy o poskytování služby osobní asistence a je závazný jak pro klienty CP ZPS, tak pro zaměstnance Centra pomoci pro zdravotně

Více

Popis realizace služby

Popis realizace služby Dům klidného stáří Pravětín /domov pro seniory dle 49 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách/ Popis realizace služby Posláním Domu klidného stáří Pravětín je poskytovat ubytování a sociální služby

Více

Tento dokument je majetkem Městského ústavu sociálních služeb Jirkov Strana 1

Tento dokument je majetkem Městského ústavu sociálních služeb Jirkov Strana 1 Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí pečovatelské služby Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE

CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE Národní 1109, 542 32 Úpice Zřizovatelem Centra denních služeb Města Úpice (dále jen CDS ) je Město Úpice. Centrum denních služeb je

Více

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB Předmět: Zpracoval: Schválil: SAZEBNÍKY Fakultativní služby a úkony Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin Mgr. et Bc. Helena Franclová, DiS. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK

Více

Popis realizace poskytované sociální služby

Popis realizace poskytované sociální služby Popis realizace poskytované sociální služby V souladu se zákonem 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA ZAJIŠTĚNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ŠKOLY SPMP MODRÝ KLÍČ aktualizováno k

VNITŘNÍ PRAVIDLA ZAJIŠTĚNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ŠKOLY SPMP MODRÝ KLÍČ aktualizováno k VNITŘNÍ PRAVIDLA ZAJIŠTĚNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ŠKOLY SPMP MODRÝ KLÍČ aktualizováno k 1.1.2007 Zpracováno v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb. o sociálních službách, vyhláškou č. 505/2006 Sb. a Standardy

Více

Smlouva o poskytnutí odlehčovací pobytové služby ve zdravotnickém zařízení

Smlouva o poskytnutí odlehčovací pobytové služby ve zdravotnickém zařízení Smluvní strany: Smlouva o poskytnutí odlehčovací pobytové služby ve zdravotnickém zařízení podle 44 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (dále jen zákon) Pan/paní jméno a příjmení... narozen/a...

Více

Pan (paní): Datum narození:. Adresa trvalého pobytu:... (dále jen uživatel ) Případně zastoupený opatrovníkem: Panem/paní:... Datum narození:...

Pan (paní): Datum narození:. Adresa trvalého pobytu:... (dále jen uživatel ) Případně zastoupený opatrovníkem: Panem/paní:... Datum narození:... FARNÍ CHARITA LITOMĚŘICE Charitní domov sv. Zdislava domov se zvláštním režimem, domov pro seniory Dominikánské náměstí 92/1, 412 01 Litoměřice Tel: 416 731 429, 416 733 809, 731 402 430, e-mail: chd@fchltm.cz,

Více

2.1 PROVOZNÍ ŘÁD Sociální rehabilitace APROPO, byt v ulici Přátelství

2.1 PROVOZNÍ ŘÁD Sociální rehabilitace APROPO, byt v ulici Přátelství 2.1 PROVOZNÍ ŘÁD Sociální rehabilitace APROPO, byt v ulici Přátelství I. Základní údaje Název a adresa: Sociální rehabilitace APROPO, byt v ulici Přátelství Přátelství 391, 506 01 Jičín Zřizovatel: Apropo

Více

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově se zvláštním režimem

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově se zvláštním režimem Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově se zvláštním režimem kterou uzavírají podle 50 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v platném znění, smluvní strany: 1) Domov pro seniory Zahradní Město

Více

Domov se zvláštním režimem Popis realizace poskytování sociální služby

Domov se zvláštním režimem Popis realizace poskytování sociální služby Kontaktní údaje Název : Domov se zvláštním režimem Popis realizace poskytování sociální služby SENIOCARE z. ú Adresa: Děčín III, Březová 372/83 Telefon: +420 775 433 036 e-mail: info@seniocare.cz Webové

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace uzavřená mezi Smlouva o poskytnutí sociální služby odlehčovací služby č. 00/00/0.. v souladu se zák. č. 108/2006 Sb.

Více

Informace pro zájemce o sociální službu

Informace pro zájemce o sociální službu Informace pro zájemce o sociální službu Denní stacionář Jitřenka, Zábělská 5/43, Plzeň 4 Doubravka, 312 00 Plzeň Kde nás najdete? DS se nachází v městské části Doubravka, v okrajové části města. Je snadno

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče v č.j. : XX/20XX/ds Denním stacionáři Mateřídouška pro děti, mládež a dospělé s mentálním a kombinovaným postižením Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Více

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby ( dále jen POS )

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby ( dále jen POS ) CENTRUM SEŇORINA, z. s. Na Poříčí 1933/36, 110 00 Praha 1 Nové Město Email: socialni.pracovnice@centrum-senorina.cz Tel.: 245 008 409 nebo 604 708 111 Služba Centrum Seňorina, z.s. - odlehčovací služba

Více

FORMULÁŘ A: Popis realizace poskytování sociální služby

FORMULÁŘ A: Popis realizace poskytování sociální služby NÁZEV ŽADATELE: DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Nízkoprahové denní centrum NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: Denní centrum, ul. Zámecká 1, Krásno nad Bečvou, 757 01 Valašské Meziříčí FORMULÁŘ

Více

21 Vnitřní předpis o úhradách za ubytování a stravování, o platbách za péči a o vracení úhrady při pobytu mimo zařízení

21 Vnitřní předpis o úhradách za ubytování a stravování, o platbách za péči a o vracení úhrady při pobytu mimo zařízení Husova 2119 580 01 Havlíčkův Brod 21 Vnitřní předpis o úhradách za ubytování a stravování, o platbách za péči a o vracení úhrady při pobytu mimo zařízení Datum vydání 1. 1. 2007 Schválil Ing. Hana Hlaváčková

Více

GARANTOVANÁ NABÍDKA SLUŽEB Oddělení C Požadavky dle zákona o

GARANTOVANÁ NABÍDKA SLUŽEB Oddělení C Požadavky dle zákona o GARANTOVANÁ NABÍDKA SLUŽEB Oddělení C Požadavky dle zákona o sociálních službách na Oprávnění k poskytování služby (rozhodnutí o registraci) sociální službu Plnění povinností poskytovatele uvedených v

Více

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory Určeno zájemcům o pobytovou sociální službu AMICA CENTRUM s.r.o, domov

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ AMBULANTNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY V DENNÍM STACIONÁŘI LEDAX VITA Z.Ú. č.

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ AMBULANTNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY V DENNÍM STACIONÁŘI LEDAX VITA Z.Ú. č. SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ AMBULANTNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY V DENNÍM STACIONÁŘI LEDAX VITA Z.Ú. č. podle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (dále jen smlouva ) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a

Více

Domov se zvláštním režimem

Domov se zvláštním režimem Domov se zvláštním režimem Poslání: Posláním Domova se zvláštním režimem v Dolní Moravici, Diakonie ČCE - střediska v Rýmařově je poskytnout zázemí a celoroční pobyt, péči a podporu v každodenních činnostech,

Více

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby CENTRUM SEŇORINA, z. s. Na Poříčí 1933/36, 110 00 Praha 1 Nové Město Email: socialni.pracovnice@centrum-senorina.cz Tel.: 245 008 409 nebo 604 708 111 Služba Centrum Seňorina, z.s. - odlehčovací služba

Více

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS)

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) Město Šenov Radniční náměstí 300, 739 34 Šenov pečovatelská služba Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) I. Kontakty: MěÚ Šenov, správní odbor, Radniční náměstí 300,

Více

NÁZEV POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: MÍSTO ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: Popis realizace poskytování sociální služby

NÁZEV POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: MÍSTO ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: Popis realizace poskytování sociální služby NÁZEV ŽADATELE: DRUH POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: NÁZEV POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: MÍSTO ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: Generace Brno s.r.o. Terénní služba Pečovatelská služba Kuldova 3, Brno Popis realizace

Více

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby Oblastní charita Kroměříž Denní stacionář 6. Denní stacionář pro seniory a zdravotně postižené, Ztracená 63, Kroměříž Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby 1. Základní údaje Poslání Posláním

Více