PANTONE 159 C: 10 M: 70 Y: 95 K: 0 PANTONE 430 C: 53 M: 39 Y: 36 K: 3. Skandinavske bezpec

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PANTONE 159 C: 10 M: 70 Y: 95 K: 0 PANTONE 430 C: 53 M: 39 Y: 36 K: 3. Skandinavske bezpec"

Transkript

1 CZ1 PANTONE 159 C: 10 M: 70 Y: 95 K: 0 PANTONE 430 C: 53 M: 39 Y: 36 K: 3 Skandinavske bezpec

2 3 V tejte do rodiny! Děkujeme, že se zajímáte o značku BeSafe a o její produkty, na které jsme velmi hrdí. Přednost našich výrobků spočívá především v nastavených klíčových hodnotách, kterými jsou bezpečnost, kvalita a design. Díky důslednosti ve školení a vzdělávání vám můžeme prostřednictvím našich distributorů a prodejců nabídnout ty nejlepší zkušenosti a odbornost. S vášní a zájmem se věnujeme designu a funkčnosti. Veškeré detaily jsou navrženy tak, aby každá cesta autem byla pro vás a vaše dítě bezpečná a zároveň pohodlná. Tým našich designérů a konstruktérů neustále pracuje na zdokonalování již tak bezpečných autosedaček BeSafe. Jsme hrdí na to, že v roce 2013 díky BeSafe Pregnant izi fix opět posouváme hranice bezpečnosti těhotných žen. Inovovali jsme pás Pregnant, zjednodušili jeho instalaci a upravili ho tak, že nyní jej lze uchytit na ISOfixové konektory v automobilu. Díky tomu pás chrání maminku i její dítě na jakémkoliv sedadle ve vozidle. Více informací o novém bezpečnostním pásu naleznete na straně Prosím navštivte naše stránky Protisměrné uchycení = cesta vpřed!

3 5 5 x b ezpecnejs Cestování v autosedačce poutané proti směru jízdy je jednoznačně tím nejbezpečnějším způsobem přepravy v automobilu. V roce 1960 potvrdily testy dopravních nehod ve Švédsku skutečnost, že nejbezpečnějším způsobem jízdy malých dětí v automobilu je cestování proti směru jízdy. Výsledkem jejich dlouholetých výzkumů je fakt, že jsou ve Švédsku pro děti do 3 let uzákoněny pouze autosedačky uchycené proti směru jízdy. Tato skutečnost se pozitivně promítla do statistik dopravních nehod se zraněními malých dětí, kde Švédsko dosahuje nejnižších hodnot z celé Evropy. Malé děti nejsou zmenšeninami dospělých lidí. Jejich hlavičky jsou vzhledem k jejich tělu nepřiměřeně velké a těžké, záda a krční páteř nejsou ještě dostatečně vyvinuté. Děti mají pomalejší reflexivní chování a tím postrádají schopnost okamžitě a včas reagovat. Proto, když cestuje dítě po směru jízdy a dojde ke střetu, je jeho hlava násilně vržena vpřed. To může způsobit značné zatížení na jeho krk a hlavu. Krom toho dítě riskuje zranění způsobené nárazem do sedadla před sebou a ještě navíc se vystavuje možným zraněním od úlomků letících do zadní části vozu. Jestliže je autosedačka připevněna protisměru jízdy, slouží i jako ochranný štít, který absorbuje každý náraz. Kolizní testy ukázaly, že u autosedaček připevněných proti směru jízdy je tlak na krk dítěte pětkrát nižší než u autosedaček poutaných po směru jízdy. To jsou důvody, proč jsou všechny autosedačky určené pro skupinu 0+ vyráběny pouze pro uchycení proti směru jízdy. BeSafe doporučuje, aby děti používaly autosedačky uchycené proti směru jízdy tak dlouho, jak je to možné. Mezinárodní ochrana spotřebitelů (ICRT) má stejné doporučení.

4 im test: 33 Autokindersitze 6/2012 HTS BeSafe izi Up X3 FIX kg 06/ Některá z našich ocenění: V tezove testu U BeSafe má bezpečnost vysokou prioritu. Díky extrémnímu testování autosedaček chceme zajistit dětem tu nejlepší ochrannu v reálném světě. Jsme hrdí, že díky všem bezpečnostním prvkům dětských autosedaček BeSafe, vyhráváme mezinárodní zátěžové kolizní testy. V roce 2011 se staly čtyři z našich autosedaček vítězi testů ve svých třídách. Sami musíte uznat, že to je zcela výjmečné. Pregnant izi Kid X3 ISOfix izi Go izi Comfort X3 ISOfix 06/2012 HTS BeSafe izi Up X3 FIX Gewichtsklasse kg 33 Autokindersitze izi Go, izi Kid X3 ISOfix & izi Combi X3 ISOfix ADAC Německá organizace, která zastupuje zájmy majitelů automobilů a která pořádá testy dětských autosedaček. Jejich testovací kriteria jsou mnohem přísnější, než požaduje standardní norma ECE R44/04. V těchto testech se z poloviny klade důraz na kolizní výsledky a druhých 50 % se zaměřuje na metody instalace, komfortnost použitých materiálů, praktičnost používání a na návod k použití. Za směrodatný se bere test s nejhorším výsledkem. Součástí kolizních testů jsou i čelní a boční nárazy. To je důležité zejména z důvodu, že děti mohou utrpět vážnější zranění při bočním nárazu, než při nárazu čelním. Stiftung Warentest Je rada spotřebitelů v Německu. Sestavuje a provádí zkoušky za mezinárodní výzkumnou a zkušební organizaci ICRT. Stiftung Warentest provádí vlastní testy ve spolupráci s organizací ADAC. Tyto testy hodnotí čelní nárazy při rychlosti 64 km/h a boční kolize. Zatím co podle platné normy ECE R 44/04 se boční nárazy netestují. Plus test VTI (švédský Národní výzkumný institut pro dopravu) a NTF (švédská Národní společnost pro bezpečnost na silnicích) představily Plus Test v roce 2009 jako označení pro autosedačky, které jsou díky svojí kvalitě doporučovány ve Švédsku. Plus Test má natolik striktní požadavky, že žádná autosedačka upevněná po směru jízdy je není schopna splnit. Myšlenskou testu je to, aby žádné dítě neutrpělo při dopravní nehodě vážné zranění. The Consumer Report Je sdružení evropských spotřebitelských organizací, které jsou členy ICRT. Poskytují spotřebitelské informace o zboží a jejich hodnocení převážně vycházejí z testů Stiftung Warentest a ADAC. V každé zemi jsou tyto testy publikované pod hlavičnou národní organizace, jako například dtest v České republice. ECE R44 04 Jedná se o evropský schvalovací standard. U čelního nárazu jsou dětské autosedačky testovány při rychlosti 50km/h a u zadního nárazu ve 30 km/h. Zátěžový test se provádí s použitím figurín a měřícího přístroje navrženého tak, aby bylo na zkušební figuríně přesně vidět, jak dobře bude dítě v autosedačce chráněno. Všechny dětské autosedačky prodávané v České republice musí projít schválením normou ECE R44/04, popřípadně ECE R44/03.

5 Jaka au tosedacka je 0-1 rok, 0-13 kg 6 měsíců 4 roky, 0-18 kg 4-12 let, kg 9 vhodna pro vase di te? Čtěte více! Během těhotenství izi Go/iZi Go ISOfix Váha dítěte: 0-13 kg Věk: 0-1 rok Proti směru jízdy Strana 19 izi Kid X3 Váha dítěte: 0-18 kg Věk: přibližně 6 měsíců 4 roky Proti směru jízdy Strana 29 izi Combi X3 Váha dítěte: 0-18 kg Věk: přibližně 6 měsíců 4 roky Proti směru jízdy a po směru jízdy Strana 31 izi Comfort X3 Váha dítěte: 9-18 kg Věk: přibližně 1-4 roky Po směru jízdy Strana 35 izi Up X3 Váha dítěte: kg Věk: přibližně 4-12 let Po směru jízdy Strana 43 BeSafe Pregnant izi FIX Věk: Doporučujeme používat od chvíle, kdy zjistíte, že jste těhotná Strana 13 izi Sleep/iZi Sleep ISOfix Váha dítěte: 0-13 kg Věk: 0-1 rok Proti směru jízdy Strana 23 izi Kid X3 ISOfix Váha dítěte: 0-18 kg Věk: přibližně 6 měsíců 4 roky Proti směru jízdy Strana 29 izi Combi X3 ISOfix Váha dítěte: 0-18 kg Věk: přibližně 6 měsíců 4 roky Proti směru jízdy a po směru jízdy Strana 33 izi Comfort X3 ISOfix Váha dítěte: 9-18 kg Věk: přibližně 1-4 roky Po směru jízdy Strana 37 izi Up X3 fix Váha dítěte: kg Věk: přibližně 4-12 let Po směru jízdy Strana 41

6 11 BeSafe Pregnant - chran vas a vase d te

7 Doporučeno od: Chvíle kdy zjistíte, že jste těhotná Testováno: Kolizní testy Instalace: ISOfix /tříbodový pás Novinka! 13 jeden pás dva životy Cekan na Pregnant izi FIX chrání v případě nehody matku i dítě a je doporučován od počátku těhotenství. BeSafe Pregnant izi FIX nabízí dvě možnosti instalace. První možností je využití ISOfixových úchytů a druhou je připevnění pomocí tříbodového automobilového pásu. Pregnant izi FIX má moderní vzhled a je ještě komfortnější než dříve. Spona, která drží boční automobilový pás, je navržena tak, aby zůstávala vpředu a poskytovala pohodlnější sezení. zazrak Více možností Besafe Pregnant lze snadno instalovat pomocí automobilového pásu. Pregnant činí řízení pohodlnějším, protože udržuje pás automobilu pod úrovní bříška a brání jeho pohybu. Besafe Pregnant izi FIX může být instalován pomocí tříbodového automobilového pásu na všech sedadlech a pomocí ISOfixu na sedadlech která jsou tímto systémem vybavena. To dává matce více možností volby, kde si přeje sedět.

8 Doporučeno od: Chvíle kdy zjistíte, že jste těhotná Testováno: Kolizní testy Instalace: ISOfix /tříbodový pás Novinka! 15 Kolizní testy V dnešní době jsou všechny děti chráněny autosedačkou. Jak jsou ale chráněny děti před narozením? Jsou dostatečně zabezpečené? Na prvním obrázku vidíte, jak se boční pás napíná přes bříško a plod tak je vystaven extrémní zátěži. Na druhém obrázku je matka využívající BeSafe Pregnant izi FIX, který udržuje boční pás v bezpečné pozici. Besafe Pregnant izi FIX byl testován pro vaše bezpečí. Při kolizních testech jsme si ověřili, že pás při obou způsobech instalace (ISOfix/tříbodový pás) zajišťuje maximální úroveň bezpečí To dává matce větší volnost při volbě sedadla. Instalace pomocí tříbodového pásu Pregnant izi FIX může být použit na kterémkoliv sedadle vybaveném tříbodovým pásem. Spona umožňuje snadné přendání pásu z jednoho sedadla na druhé. Instalace pomocí ISOfixu Pregnant izi FIX lze snadno instalovat. Stačí jej nakliknout na konektory ISOfix a pás Pregnant je připraven k použití. Umístění automobilového pásu Umístění bočního pásu s a bez Besafe Pregnant izi fix. Pás Pregnant udržuje boční automobilový pás mimo oblast břicha a plodu. Původní Besafe Pregnant v inovovaném designu je nadále v nabídce.

9 17 Ochrana behem prvn ho roku

10 19 Váha: 0-13 kg Věk: přibližně 0-1 rok Skupina: 0+ Uchycení: proti směru jízdy Schváleno dle: ECE R44/04 Instalace: tříbodový pás/ ISOfix báze Oskenuj mě! Stačí kliknout a jít Velká sluneční stříška Velká sluneční stříška skvěle ochrání proti slunečnímu světlu. Při navrhování autosedačky izi Go byla bezpečnost dítěte tím nejdůležitějším. Inspirovali jsme se přírodou, zejména vajíčkem je jednoduché a silné. Vedle bezpečnostních aspektů bylo pro nás důležité vytvořit lehkou, ale zároveň robustní autosedačku. S izi Go se dá snadno manipulovat. Lehce ji vyndáte z auta a připevníte na konstrukci kočárku. Autosedačka je vybavena ergonomickou rukojetí a integrovanou sluneční stříškou. Byla navržena s důrazem na jednoduchou instalaci a tím snižuje riziko nesprávného uchycení ve vozidle. Pětibodový pás Pětibodový pás pro optimální bezpečí. Travel systém BeSafe izi Go je v souladu s normou EN 1888 kompatibilní se širokou řadou velmi populárních kočárků. Seznam homologovaných kočárků nalezenete na Cas j t izi Go ISOfix Tato báze se ve vozidlech instaluje pomocí nastavitelných ISOfix konektorů. Díky nim zajistíte pro vaše dítě pohodlnou pozici při cestování. Bezpečná a jednoduchá instalace. Stačí kliknout a jít! izi Go + Nová, ještě účinnější ochrana proti bočnímu nárazu.

11 21 Váha: 0-13 kg Věk: přibližně 0-1 rok Skupina: 0+ Uchycení: proti směru jízdy Schváleno dle: ECE R44/04 Instalace: tříbodový pás/ ISOfix báze Limitovaná edice Tato limitovaná edice vychází ze spolupráce značek BeSafe a Lässig. Díky tomu vznikl set, který skvěle ladí. Jeho součástí je autosedačka izi Go a taška na rukojeť. Lässig Diaper Bag Praktické vnitřní členění. Přebalovací podložka. Izolovaná přihrádka na lahev. Vak na zip. Prostorná vodotěsná kapsa. Odnímatelné přihrádky na drobnosti. Úchyty na kočárek. Široký nastavitelný popruh. stitchline stitchline

12 Sladke sny! Váha: 0-13 kg Věk: přibližně 0-1 rok Skupina: 0+ Uchycení: proti směru jízdy Schváleno dle: ECE R44/04 Instalace: tříbodový pás/ ISOfix báze Bezpečný spánek Novinka! izi Sleep X3 in Q2 23 Konečně je vaše děťátko na světě! Ten nejkrásnější chlapeček nebo holčička odpočívá v bezpečí vaší náruče. Vše, co si nyní přejete, je ochraňovat své malé děťátko. Ale život vám do toho vstoupí a vy musíte vyrazit do světa. Chraňte své dítě pomocí BeSafe izi Sleep, který poskytuje velmi dobrou ochranu v případě možné nehody. Pokud je autosedačka používána mimo automobil, například doma nebo připevněná na kočárku, může být izi Sleep skloněna do horizontální polohy a miminko může pokračovat ve sladkém spánku. Antirotační funkce V případě nárazu ze zadu zabraňuje speciálně tvarovaná rukojeť rotaci autosedačky a tím poskytuje dítěti ještě větší ochranu. Pohodlný spánek Unikátní funkce umožňuje miminku příležitostně ležet v klasické horizontální poloze. Bezpečný spánek vleže U každého novorozence se doporučuje, aby nebyl příliš dlouho v sedu. Autosedačka izi Sleep může být mimo automobil napolohována do lehu, takže dítěti umožní pokračovat ve spánku bez zbytečného zatěžování zádíček. Vylepšené funkce Nová unikátní sluneční stříška může být použita v mnoha pozicích. Můžete ji nastavit tak, aby děťátko bylo vždy chráněno před sluncem a zároveň se k němu dostal čerstvý vzduch. Díky magnetům v ramenních pásech můžete dítě snadno usadit do autosedačky, nebo ho vyndat ven. Jednoduchá instalace Jednoduchá instalace v případě použití automobilového pásu i ISOfixové báze.

13 25 Travel sys tem Pro snažší život Každý rodič tráví čas s dítětem jinde. Doma, ve voze, při návštěvě kavárny, v přírodě nebo na nákupech. Mít děti je prostě fantastické, ale je to práce na plný úvazek. Travel systém vám pomůže zjednodušit váš život. Pak můžete autosedačku i s dítětem vyjmout z vozu a jednoduše ji připevnit na konstrukci kočárku. Toto je nejsnadnější a nejbezpečnější řešení pro vás a vaše dítě. izi Sleep a izi Go jsou vhodné pro velké množství různých typů kočárků. Jejich seznam najdete na našich internetových stránkách. Jediné, co musíte udělat, je zvolit si svého favorita.

14 27 Je snadne si vybrat! Proti směru jízdy, po směru jízdy, nebo obojí volba je jen na vás

15 29 Váha: 0-18 kg Věk: cca 6 měsíců - 4 roky Skupina 0/1 Uchycení: proti směru jízdy Schváleno dle: ECE R44/04 Instalace: tříbodový pás/ ISOfix z t zivo t v lasce Nejbezpečnější volba nikdy nebude nuda Je zábavné pozorovat, jak vaše dítě prozkoumává svět kolem sebe a běžné každodenní věci mu připadají vzrušující. Pozorováním okolí si bystří své smysly. Na tváři dítěte si všimnete jeho zaujetí novým zážitkem, na který reaguje buď vesele anebo nedůvěřivě. Blíží se jeho/její první den v jeslích? Když nastane čas pro změnu autosedačky za větší, vyberte tu s uchycením proti směru jízdy. BeSafe izi Kid nabízí maximální ochranu pro vaše dítě. Navic umožňuje dítěti sedět tak vysoko, aby se mohlo dívat z okna a sledovat dění kolem sebe. Snadné nastavení Ovládání hlavové opěrky a vnitřních bezpečnostních pásů je jednoduché. Jedním pohybem je nastavíte do 8 různých výškových pozic. Snadná obslužnost Díky magnetům v ramenních pásech můžete dítě snadno usadit do autosedačky nebo vyndat ven. Jednoduchá a stabilní instalace Konektory autosedačky BeSafe izi Kid ISOfix snadno připojíte k automobilovým úchytům a díky přední vzpěře zajistíte její skvělou stabilitu. Uchycení pomocí pásu Pokud ve vozidle nemáte ISOfix, dodává se BeSafe izi Kid také v provedení s uchycením tříbodovým automobilovým pásem. BeSafe izi Kid garantuje stejné bezpečnostní vlastnosti jako model izi Kid s ISOfixem. Plus Test Autosedačky izi Kid a izi Kid ISOfix jsou jedny z mála, které úspěšně splnily velmi náročný Plus test.

16 31 Váha: 0-18 kg Věk: cca 6 měsíců - 4 roky Skupina: 0/1 Uchycení: proti směru jízdy 0 18 kg, po směru jízdy 9-18 kg Schváleno dle: ECE R44/04 Instalace: tříbodový pás Silná kombinace Vaše dítě pozoruje okolí. Pomocí gest a zvuků se snaží komunikovat a vysvětlit, co si přeje. Někdy je snadné porozumět, jindy to je nemožné. Komunikace mezi rodiči a dítětem nejsou jenom slova a gesta. Je to mnohem víc. V autosedačce izi Combi se bude vaše dítě cítit pohodlně a bezpečně bez ohledu na to, zda cestuje proti nebo po směru jízdy. Autosedačka BeSafe izi Combi uchycená proti směru jízdy je technicky stejná jako izi Kid. Ochrana proti bočnímu nárazu Autosedačka je navržena pro komplexní poskytnutí nejbezpečnější ochrany při bočním nárazu. Snadná obslužnost Díky magnetům v ramenních pásechmůžete dítě snadno usadit do autosedačky nebo vyndat ven. jedna duse ve dvou telech Protisměrné uchycení až do věku 4 let Autosedačky uchycené proti směru jízdy jsou 5x bezpečnější než ty po směru jízdy. Proto BeSafe nabádá rodiče k tomu, aby jejich děti seděly Jednoduchá a stabilní instalace Po snadném zafixování autosedačky čelní vzpěrou dosáhnete její dokonalé stability. v protisměru jízdy co nejdéle. Nejlépe dokud nedosáhnou věku čtyř let. Neotočte autosedačku příliš brzy!

17 33 Váha: 0-18 kg Věk: cca 6 měsíců - 4 roky Skupina: 0/1 Uchycení: proti směru jízdy 0 18 kg, po směru jízdy 9 18 kg Schváleno dle: ECE R44/04 Instalace: proti směru jízdy ISOfix, po směru jízdy tříbodový pás Jednoduchá instalace Svět je neuvěřitelně vzrušující místo. Dává mnoho podnětů ke zkoumání a učení. Vše, co dospělým přijde přirozené a nudné, je pro děti nové a vzrušující. Představte si, že poznáváte svět jako dítě. BeSafe izi Combi ISOfix se jednoduše a snadno instaluje po i proti směru jízdy. Každé dítě by mělo být v autosedačkách uchycených proti směru jízdy co nejdéle a přitom objevovat okolní svět. Autosedačka BeSafe izi Combi ISOfix uchycená proti směru jízdy je technicky stejná jako izi Kid ISOfix. Ochrana proti bočnímu nárazu Autosedačka je navržena pro komplexní poskytnutí nejbezpečnější ochrany při bočním nárazu. Snadné nastavení Ovládání hlavové opěrky a vnitřních bezpečnostních pásů je jednoduché. Jedním pohybem je nastavíte do 8 různých výškových pozic. Jednoduchá a stabilní instalace Konektory autosedačky BeSafe izi Combi ISOfix snadno připojíte k automobilovým úchytům a díky přední vzpěře zajistíte její skvělou stabilitu. Zivot je hriste! Protisměrné autosedačky jsou 5x bezpečnější To proto, že malé děti nejsou zmenšeninami dospělých. Jejich hlavičky jsou vzhledem k jejich tělu nepřiměřeně velké a těžké, záda a krční páteř nejsou ještě dostatečně vyvinuté. Děti mají pomalejší reflexivní chování a tím postrádají schopnost okamžitě a včas reagovat. Konstrukce protisměrných autosedaček funguje i jako ochranný štít, který v případě nehody snižuje riziko zranění od různých úlomků.

18 35 Váha: 9-18 kg Věk: cca 1-4 roky Skupina: 1 Uchycení: po směru jízdy Schváleno: ECE R44/04 Instalace: tříbodový pás Bezpečně a pohodlně Zásluhou unikátního systému poutání se izi Comfort X3 instaluje snadněji než jiné autosedačky. Díky vedení automobilového pásu v co nejvyšším místě korpusu splňuje autosedačka maximální bezpečnostní nároky. Autosedačka izi Comfort byla nejlepší v testu ADAC v roce Sedačka může být nastavena do několika různých pozic sezení, aniž by bylo nutné znovu utahovat automobilový pás. Vestavěná ochrana proti bočnímu nárazu udržuje zranitelné části těla v bezpečí a to včetně hlavy, krku a vnitřních orgánů. Ochrana proti bočnímu nárazu Autosedačka poskytuje vynikající ochranu proti bočnímu nárazu pro hlavu a tělo. Po stranách sedačky je polstrování ze speciálního materiálu, který lépe pohlcuje energii nárazu.. Nejpohodlnější pozice na spaní Několik snadno nastavitelných pozic na spaní zajistí ještě větší pohodlí! Propojen Jednoduchá instalace Díky revolučnímu systému vedení pásů máte pokaždé kontrolu nad připevněním autosedačky. Vždy přesně vidíte co se děje, neboť automobilový pás je veden vpředu na viditelných místech autosedačky. Na rozdíl od jiných značek! Podřimování Jednoduše nastavitelné spací pozice splňující optimální komfort.

19 37 Váha: 9-18 kg Věk: cca 1-4 roky Skupina: 1 Uchycení: po směru jízdy Schváleno: ECE R44/04 Instalace: ISOfix / tříbodový pás Jednoduchá instalace Není to úžasné, jak už vaše malé děťátko vyrostlo? Autosedačka izi Comfort ISOfix poskytuje velmi dobrou ochranu a její instalace je naprosto jednoduchá. Vaše dítě v ní bude pohodlně cestovat a navíc sledovat vše, co se kde děje. Pokud není systém ISOfix součástí vašeho auta, může být tato autosedačka nainstalována pomocí tříbodového pásu. Ochrana proti bočnímu nárazu Autosedačka poskytuje vynikající ochranu proti bočnímu nárazu pro hlavu a tělo. Po jejích stranách je polstrování ze speciálního materiálu, který lépe pohlcuje energii nárazu. pohodlne cestovan Snadné nastavení Ovládání hlavové opěrky a vnitřních bezpečnostních pásů je jednoduché. Jedním pohybem je nastavíte do 8 různých výškových pozic. Integrovaná podpůrná noha Integrovaná podpůrná noha poskytuje dobrou stabilitu a lepší ochranu, protože přenáší sílu nárazu do podlahy vozidla. Nejlepší pozice na spaní Několik snadno nastavitelných pozic na spaní zajistí ještě větší pohodlí!

20 39 izi Up - Svoboda pro vase d te

21 im test: 33 Autokindersitze 6/2012 HTS BeSafe izi Up X3 FIX kg 06/2012 HTS BeSafe izi Up X3 FIX Gewichtsklasse kg 33 Autokindersitze 41 Váha: kg Věk: cca 4 12 let Skupina: 2/3 Uchycení: po směru jízdy Schváleno: ECE R44/04 Instalace: tříbodový pás / ISOfix 06/2012 HTS BeSafe izi Up X3 FIX Gewichtsklasse kg 33 Autokindersitze im test: 33 Autokindersitze 6/2012 Bezpečnostní inovace HTS BeSafe izi Up X3 FIX kg 06/2012 SIR - oskenuj mě! Co by byl svět bez vylepšování a zdokonalování. Vývoj jde ve všem dopředu. Je to nezadržitelný proces a i my stále usilujeme o vytvoření těch nejbezpečnějších autosedaček. izi Up X3 fix je toho důkazem. Tato autosedačka je opatřena novým a unikátním bezpečnostním systémem SIR Side Impact Rotation, který při kolizi auta ještě lépe ochrání dítě před úrazem. Díky systému ISOfix se autosedačka snadno instaluje. Rychle a jednoduše klik, klik. Teď už stačí pouze připoutat dítě automobilovým pásem. Jednoduché nastavení Výšku zádové a hlavové opěrky můžete rychle nastavit pomocí synchronizovaného ovládání na bočních stranách autosedačky. Automobilový ramenní pás je vždy veden bezpečně a správně. Zivot je velke dobrodruzstv Snadná instalace = bezpečné používání Autosedačka izi Up nemá žádné vodiče bočního pásu. Díky tomu se snadno instaluje a současně eliminuje riziko nesprávného používání. Polohování: izi Up má nastavitelný sklon zádové a hlavové opěrky. Vaše dítě si pomocí bočních ovladačů může samo nastavit tu nejlepší polohu. Side Impact Rotation Tento revoluční bezpečnostní systém dokáže při kolizi auta absorbovat sílu nárazu pomocí částečné rotace autosedačky. Tím výrazně zmírní následky úrazu dítěte.

22 43 Bezpecna cesta! Váha: kg Věk: cca 4 12 let Skupina: 2/3 Uchycení: po směru jízdy Schváleno: ECE R44/04 Instalace: tříbodový pás / ISOfix Nová klasika oskenuj mě! Vaše dítě bylo až doposud chráněné před okolním světem v autosedačce připoutané proti směru jízdy. Nyní je už ale dostatečně velké, aby se mohlo usadit po směru jízdy. Máme pro vás novou sedačku izi Up X3, která poskytne dítěti tu nejlepší ochranu a díky snadno nastavitelným polohám i pohodlí při cestování. izi Up X3 se instaluje pomocí tříbodového automobilového pásu a nemá žádné vodiče bočního pásu. Tím snižuje riziko špatné instalace a zaručuje pohodlí a bezpečí dítěte. Díky posílení ochrany v oblasti kolem hlavy a páteře pomocí materiálu EPS je nyní ještě bezpečnější. Autosedačka poskytuje dítěti větší volnost pohybu a pohodlí při zachování nekompromisní bezpečnosti. Jednoduché nastavení Výšku zádové a hlavové opěrky můžete rychle nastavit pomocí synchronizovaného ovládání na bočních stranách autosedačky. Automobilový ramenní pás je vždy veden bezpečně a správně. Snadná instalace = bezpečné používání Autosedačka izi Up nemá žádné vodiče bočního pásu. Díky tomu se snadno instaluje a současně eliminuje riziko nesprávného používání. Polohování izi Up má nastavitelný sklon zádové a hlavové opěrky. Vaše dítě si pomocí bočních ovladačů může samo nastavit tu nejlepší polohu. Velmi dobrá boční ochrana izi Up X3 poskytuje díky zesílené boční ochraně v oblasti hlavy a páteře vysokou úroveň bezpečí. Každé dítě by mělo až do váhy 36 kg nebo výšky 150 cm cestovat v homologované autosedačce. Cestování dětí, která nesplňují doporučená kritéria, a přesto autosedačky nepoužívají, je velmi nebezpečné.

23 45 Kolekce Letošní kolekce je rozdělena do dvou linií: a. Elegantní řada se vyznačuje stylovým a módním designem zatím co u řady najdete barvy svěží a výrazné. Každopádně se v obou případech jedná o kombinace neotřelého designu, kvalitních materiálů a moderního vzhledu. Chcete, aby autosedačka oživila interiér vašeho vozidla pestrými barvami, nebo aby splynula s jeho designem? Volba je jen na vás.

24 izi Go + Číslo produktu: 5530xx Limited edition izi Kid X3 izi Kid X3 ISOfix izi Combi X3 izi Combi X3 ISOfix izi Comfort X3 izi Comfort X3 ISOfix Číslo produktu: 5301xxxx Číslo produktu: 5331xx Číslo produktu: 5351xx Číslo produktu: 5371xx Číslo produktu: 5251xx Číslo produktu: 5281xx 47 Package BeSafe izi Go by Lässig Item. no: & Black Číslo barvy: 25 Navy Blue Číslo barvy: 53 Beige/Dark Grey Číslo barvy: 54 Red/Grey Číslo barvy: 37 Black Číslo barvy: 25 Navy Blue Číslo barvy: 53 Beige/Dark Grey Číslo barvy: 54 Car Interior Číslo barvy: 46 Red/Grey Číslo barvy: 37 Purple/Grey Číslo barvy: 38 Dark Grey/Grey Číslo barvy: 40 Turquoise/Grey Číslo barvy: 42 Pink/Grey Číslo barvy: 55 Mood Indigo Číslo barvy: 66 izi Up X3 fix Číslo produktu: 5151xx Purple/Grey Číslo barvy: 38 izi Sleep X3 Číslo produktu: 5400xx Dark Grey/Grey Číslo barvy: 40 Turquoise/Grey Číslo barvy: 42 Pink/Grey Číslo barvy: 55 Mood Indigo Číslo barvy: 66 ISOfix base Číslo produktu: Black Číslo barvy: 25 Navy Blue Číslo barvy: 53 Beige/Mate Black Číslo barvy: 54 Car Interior Číslo barvy: 46 Red/Grey Číslo barvy: 37 Purple/Grey Číslo barvy: 38 Dark Grey/Grey Číslo barvy: 40 Turquoise/Grey Číslo barvy: 42 Pink/Grey Číslo barvy: 55 Mood Indigo Číslo barvy: 66 Další produkty Black Číslo barvy: 25 Navy Blue Číslo barvy: 53 Beige/Dark Grey Číslo barvy: 54 Red/Grey Číslo barvy: 37 Purple/Grey Číslo barvy: 38 Dark Grey/Grey Číslo barvy: 40 Turquoise/Grey Číslo barvy: 42 Pink/Grey Číslo barvy: 55 Mood Indigo Číslo barvy: 66 ISOfix base Číslo produktu: BeSafe Pregnant izi FIX Číslo produktu: BeSafe Pregnant Číslo produktu:

25 49 Pr slusenst v k de tskym autosedackam Pro bezpečnou cestu autem pro vás i vaše dítě Při instalaci autosedačky do vašeho vozu zkontrolujte místo, kde autosedačka přichází do kontaktu s interiérem vozu. Zejména u kožených potahů nebo dřevěných doplňků může dojít k jejich poškození. Proto doporučujeme používat ochranné potahy sedadel. Winter bag Náš zimní fusak udrží miminko v teple za chladných dnů i ve studeném autě. Číslo sortimentu: izi Sleep a izi Go Rain cover Tato pláštěnka slouží k ochraně vašeho dítěte před deštěm, když např. využíváte možností Travel systému. Číslo sortimentu: izi Sleep a izi Go Protective cover Tento letní potah udržuje příjemnou teplotu autosedačky i během horkých letních dnů. Navíc slouží i jako ochrana jejího potahu před zněčištěním. Číslo sortimentu: 5535xx izi Go Protective cover Tento letní potah udržuje příjemnou teplotu autosedačky i během horkých letních dnů. Navíc slouží i jako ochrana jejího potahu před zněčištěním. Číslo sortimentu: 5405xx izi Sleep Protective cover Tento letní potah udržuje příjemnou teplotu autosedačky i během horkých letních dnů. Navíc slouží i jako ochrana jejího potahu před zněčištěním. Číslo sortimentu: 5252xx izi Kid, izi Combi a izi Comfort 99 Protective cover Tento letní potah udržuje příjemnou teplotu autosedačky i během horkých letních dnů. Navíc slouží i jako ochrana jejího potahu před zněčištěním. Číslo sortimentu: 5122xx izi Up X3/Fix Kick-proof cover Ochranný potah je navržen tak, aby co nejlépe chránil automobilová sedadla před znečištěním a poškozením. Potah je vyroben v koženém designu a lze jej použít pro autosedačky s i bez ISOfixu. Číslo sortimentu: izi Kid, izi Combi, izi Comfort a izi Up Activity cover w/ pockets Zábavný a praktický potah, který účelně chrání přední sedadlo a zároveň poskytuje místo pro odložení hraček. Číslo sortimentu: izi Kid, izi Combi, izi Comfort a izi Up Kick-proof cover, padded Ochranný potah v černém provedení je navržen tak, aby co nejlépe chránil automobilová sedadla před znečištěním a poškozením. Lze jej použít pro autosedačky s i bez ISOfixu. Číslo sortimentu: izi Kid a izi Combi Anchor belts Zakoupení jedné sady pásů navíc může být dobrým nápadem, pokud používáte autosedačku BeSafe izi Kid nebo izi Combi ve více vozidlech. Číslo sortimentu: izi Combi X3 a izi Kid X3 Sun canopy Sluneční stříška pro autosedačky izi Kid, Combi a Comfort chrání vaše dítě před slunečními paprsky. Číslo sortimentu: Black: Car Interior: Navy Blue: Black: izi Kid X3, izi Combi X3 a izi Comfort X3 Sun protector Stínítko se pomocí přísavek snadno přichytí na okno vozu. Číslo sortimentu: Novinka! Wedge Je-li poloha autosedaček izi Sleep, izi Kid nebo izi Combi pro vaše dítě nepohodlná, použitím Wedge upravíte sklon o dalších 10 stupňů a zvýšíte tak pohodlí vašeho dítěte. Číslo sortimentu: izi Sleep, izi Kid & izi Combi. Není určen pro použití s jinými autosedačkami, nebo pro modely s ISOfixem Belt collector Tato spona udržuje ramenní pásy ve správné pozici. Vaše dítě se tak nikdy nemůže z pásů vyvléknout. Číslo sortimentu: izi Kid, izi Combi a izi Comfort Baby mirror Zrcátko vám usnadní komunikaci s dítětem v protisměrné autosedačce umístěné na zadním sedadle. Navíc tím získáte přehled o tom, co vaše dítě právě dělá. Číslo sortimentu: izi Go, izi Sleep, izi Kid a izi Combi Rear facing package Toto balení doplňků je určeno pro autosedačky poutané proti směru jízdy. Obsahuje Kick-proof cover padded, Sun protector, Belt collector, Baby mirror a štítek baby on board. Číslo sortimentu: izi Kid & izi Combi Forward facing package Toto balení doplňků je určeno pro vaši autosedačku poutanou po směru jízdy. Obsahuje Activity cover w/ pockets, Sun protector, Belt collector a štítek baby on board. Číslo sortimentu: izi Combi & izi Comfort Novinka! Novinka!

26 51 izi Cruiser Novinka! cyklisticky sortiment Black Číslo sortimentu: HA BeSafe zaručená bezpečnost izi Rider izi Rider Lux Děti musí projít mnoha fázemi poznávání a učení, aby získaly zdravé sebevědomí. Konečně nadešel ten velký den. Vaše dítě poprvé usedá na tříkolku nebo kolo. Vše je připraveno. Jediné co chybí je krásná bezpečná helma a kamera, která celou první jízdu zachytí. Bernina jsou naše nové helmy pro děti až do 8-10 let. Máte zde možnost výběru ze dvou stylových designů, kterými jsou Princess a Robo. Psycho Kid je klasická aktivní sportovní helma, která je vhodnou volbou pro bruslení, BMX, freestyle jízdu nebo cyklistiku, stejně jako pro další sporty. Je dostupná ve velikostech Black Číslo sortimentu: HA Air Číslo sortimentu: HA Grey Číslo sortimentu: HA Air Číslo sortimentu: HA Naším mottem je zajistit vašemu dítěti bezpečí při jakékoli cestě. Cestování se nevztahuje jen na jízdu autem, ale například i na jízdu na kole. V letošním roce vám představujeme další novinku: cyklosedačky BeSafe. Tento produkt byl vytvořen na základě našich zkušeností s bezpečností dětí v autosedačkách. Díky dlouholetému výzukmu byl vytvořen chytrý výrobek, který se snadno instaluje. Cyklosedačky BeSafe jsou bezpečné a navíc mají polohovací zádovou opěrku. Prostě dokáží poskytnout potřebnou ochranu a oporu zad vašeho dítěte. K jejich výbavě patří i prostor pro ochrannou přilbu. Nuže je čas na malý výlet. Příslušenství Podrobné informace o příslušenství k cyklosedačkám nadete na našich webových stránkách Bernina Item no: str 46-51(XS): 3030xx str 52-56(S-M): 3031xx Psycho Kid Item no: 3900xx izi Rider Rain cover Číslo sortimentu: HA Fastening bracket Číslo sortimentu: HA For: izi Rider Lux a izi Rider Lux Air Fastening bracket w/lock Číslo sortimentu: HA For: izi Rider Lux a izi Rider Lux Air Robo Číslo barvy: 01 Princess Číslo barvy: 02 Transformer Číslo barvy: 01 Princess Číslo barvy: 02 Fantasy Číslo barvy: 42 Black Stencil Číslo barvy: 22

27 HTS BeSafe AS, NO-3535 Kroderen, Norway Tel: Babypoint s.r.o. Konětopy 62, Milín Aktuální nabídku naleznete na internetových stránkách. Firma si vyhrazuje možnost provést změny bez předchozího upozornění. Zobrazené barevné kombinace se mohou lišit od skutečnosti. Z tohoto důvodu doporučujeme navštívit některého z našich smluvních prodejců.

Průkopníci ve vývoji autosedaček určených k poutání proti směru jízdy.

Průkopníci ve vývoji autosedaček určených k poutání proti směru jízdy. CZ 2014/7 1 Průkopníci ve vývoji autosedaček určených k poutání proti směru jízdy. BeSafe 25 YEARS REARFACING BeSafe 25 YEARS REARFACING Všichni, kdo pracujeme pro BeSafe, máme jednu věc společnou: jsme

Více

Bezpečí dětí po více než 50 let!

Bezpečí dětí po více než 50 let! CZ 2015 1 Bezpečí dětí po více než 50 let! HTS BeSafe, norský průkopník ve vývoji a výrobě dětských autosedaček poutaných proti směru jízdy. Vše začalo více než před 50. lety, když jsme si uvědomili vážná

Více

Lotta Jakobsson SENIORNÍ SPECIALISTA NA BEZPEČNOST

Lotta Jakobsson SENIORNÍ SPECIALISTA NA BEZPEČNOST Lotta Jakobsson SENIORNÍ SPECIALISTA NA BEZPEČNOST Není to klišé. Zdraví je skutečně tím nejcennějším, co máme. Proto ho musíme pečlivě chránit, především pokud jde o naše děti. Pro společnost Volvo bylo

Více

i-size ECE r 129 Nové homologační nařízení pro dětské zádržné systémy i-size.

i-size ECE r 129 Nové homologační nařízení pro dětské zádržné systémy i-size. i-size ECE r 129 Nové homologační nařízení pro dětské zádržné systémy i-size. BeSafe vítá nové homologační nařízení pro autosedačky. Od 9. července 2013 platí nové nařízení, které stanovuje používání dětských

Více

OPRAVDOVÉ BEZPEČÍ. www.klippan.cz

OPRAVDOVÉ BEZPEČÍ. www.klippan.cz OPRAVDOVÉ BEZPEČÍ www.klippan.cz 1959: Začala výroba bezpečnostních pásů ve Finsku. 1962: Ve Švédsku začala poprvé výroba protisměrných autosedaček. 1967: Časopis - Klippan Journalen 1/1967: Dětské sedačky

Více

Bezpečnost přepravy dětí Volvo

Bezpečnost přepravy dětí Volvo Bezpečnost přepravy dětí Volvo V ŽIVOTĚ JDE O VÍC NEŽ JEN O Volvo. Je tu chichotání s vaším nejlepším kamarádem na zadním sedadle, hra Super Mario při návštěvě tety, chytání raků a pouštění úlovků, skákání

Více

ADVANSAFIX IV R Úvodní informace. 27. července 2018

ADVANSAFIX IV R Úvodní informace. 27. července 2018 ADVANSAFIX IV R Úvodní informace 27. července 2018 OBSAH ÚVODNÍ INFORMACE O PRODUKTU PRODUKTOVÉ INFORMACE POROVNÁNÍ KAMPAŇ Úvodní informace ADVANSAFIX IV R Je autosedačka skupiny 1/2/3, 9 36kg, 9 měsíců

Více

Směřující proti směru jízdy. Skupina Hmotnost Věk. 0+ 0-13 kg 0-12 m

Směřující proti směru jízdy. Skupina Hmotnost Věk. 0+ 0-13 kg 0-12 m Směřující proti směru jízdy Návod k obsluze ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Děkujeme, že jste si vybrali BeSafe izi Go ISOfix BeSafe vytvořil tuto sedačku s velkou péčí, aby ochránila

Více

URBAN OUTDOOR KOČÁRKY KOLEKCE 2014-2015

URBAN OUTDOOR KOČÁRKY KOLEKCE 2014-2015 OUTDOOR URBAN KOLEKCE 2014-2015 KOČÁRKY KOLEKCE 2014-2015 O ZNAČCE X-LANDER NOVINKY Narození dítěte přináší do každé rodiny mnoho změn. Jedna věc však zůstává vždy stejná: chceme být neustále spolu! Značka

Více

Uživatelská. 0+ 0-13 kg 0-12 m

Uživatelská. 0+ 0-13 kg 0-12 m Směřující proti směru jízdy Uživatelská ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Děkujeme, že jste si vybrali BeSafe izi Sleep ISOfix BeSafe vytvořil tuto sedačku s velkou péčí, aby ochránila

Více

AUTOSEDAČKY A KOČÁRKY

AUTOSEDAČKY A KOČÁRKY AUTOSEDAČKY A KOČÁRKY KOLEKCE 2015 CBX nabízí bezpečné, funkční a stylové dětské autosedačky a kočárky, za přijatelnou cenu. Od našich CBX by CYBEX dětských autosedaček můžete očekávat vítěznou bezpečnost,

Více

Römer King II 2017 Storm Grey

Römer King II 2017 Storm Grey Römer King II 2017 Storm Grey Hodnocení: 98 % pohodlná sedačka, snadná montáž, snímatelný potah - lze vyprat nemá, těžká na manipulaci a přenášení Autosedačka skupiny I (9 18 kg) pro děti přibližně od

Více

Sestavte si sami libovolnou barevnou kombinaci vašeho xari kočárku, která vyjádří vaši individualitu a preference

Sestavte si sami libovolnou barevnou kombinaci vašeho xari kočárku, která vyjádří vaši individualitu a preference Sestavte si sami libovolnou barevnou kombinaci vašeho xari kočárku, která vyjádří vaši individualitu a preference Vyberte si ze 3 barev podvozku, 6 barev sedáku se stříškou a 8 barev textilních doplňků.

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele 1 3 a b c d e f g h click! Příručka pro uživatele 4 i j k l m > 25 cm 2 5 Výška postavy 40-75 cm Max. váha 13 kg. Věk 0-12 m UN regulation no. R129 i-size 8 9 Děkujeme Vám, že jste si vybrali BeSafe izi

Více

VÍTĚZnÉ ocenění bezpečnosti.

VÍTĚZnÉ ocenění bezpečnosti. VÍTĚZnÉ ocenění bezpečnosti. PALLAS 2-FIx SoLUTIon x2-fix ATon PALLAS 2-FIx SoLUTIon x2-fix VÍTĚZnÉ ocenění bezpečnosti. Do DnEŠnÍHo DnE obdržela FIRMA cybex VÍcE než 100 ocenění ZA bezpečnost, DESIGn

Více

Dětské bezpečnostní sedačky Volvo

Dětské bezpečnostní sedačky Volvo Dětské bezpečnostní sedačky Volvo Inovace pro děti Made by Sweden. Vše, co ve společnosti Volvo Cars děláme, je výsledkem naší jasně stanovené vize na první místo vždy klademe lidi. Jedná se o přístup,

Více

Před upevněním Vaší autosedačky do vozu si pečlivě přečtěte tyto instrukce. Pamatujte nesprávná instalace může být nebezpečná.

Před upevněním Vaší autosedačky do vozu si pečlivě přečtěte tyto instrukce. Pamatujte nesprávná instalace může být nebezpečná. www.newbuddy.eu Před upevněním Vaší autosedačky do vozu si pečlivě přečtěte tyto instrukce. Pamatujte nesprávná instalace může být nebezpečná. Tato dětská autosedačka je vhodná pro děti o hmotnosti 15-36

Více

always in motion nově!

always in motion nově! always in motion nově! kolekce 2012/2013 2 around the world kolekce 2012/2013 Novinka! Color Pack System V této sezoně nabízíme novou možnost jak změnit barevu potahu vašeho kočárku. Nyní můžete barvu

Více

ECE R44 04 SKUPINA HMOTNOST VĚK kg 4-12 roky

ECE R44 04 SKUPINA HMOTNOST VĚK kg 4-12 roky Sezení ve směru jízdy Příručka pro uživatele ECE R44 04 SKUPINA HMOTNOST VĚK 2-3 15-36 kg 4-12 roky 1 ! Děkujeme, že jste si vybrali BeSafe izi Up BeSafe vytvořil tuto sedačku s velkou péčí, aby ochránila

Více

K O L E K C E 2 0 0 7

K O L E K C E 2 0 0 7 K O L E K C E 2 0 0 7 B ezpečnost / Kvalita CYBEX S.D.F. Inovační koncept D esign / Životní styl Lidé se dívají na věci jako na takové a ptají se: Proč? My sníme o věcech, které ještě neexistují a říkáme:

Více

jeho první volvo Dětské autosedačky volvo volvocars.cz/deti

jeho první volvo Dětské autosedačky volvo volvocars.cz/deti jeho první volvo Dětské autosedačky volvo volvocars.cz/deti volvo jako jeden z mála výrobců automobilů samo navrhuje dětské autosedačky pro své vozy, abyste mohli i tam vytvořit pro své děti to nejbezpečnější

Více

PROTI SMĚRU JIZDY ECE R44 04. Věk 6 měsíců 5 roky. Skupina Hmotnost 6 8 PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE

PROTI SMĚRU JIZDY ECE R44 04. Věk 6 měsíců 5 roky. Skupina Hmotnost 6 8 PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE 20 1 21 2 4 3 5 PROTI SMĚRU JIZDY 7 6 8 PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE 11 12 13 14 23 22 10 9 15 16 18 17 24 25 19 ECE R44 04 Skupina Hmotnost 0+. 1-2 0-25 kg Věk 6 měsíců 5 roky 26 27 28 29 30 31 35 34 36 32

Více

KID JEDNODUŠE NA CESTÁCH

KID JEDNODUŠE NA CESTÁCH KID 2014 JEDNODUŠE NA CESTÁCH Croozer - vysoce kvalitní a inteligentní přepravní řešení pro kohokoliv, kdo rád cestuje na kole a kdo rád žije spontánně a jednoduše. Ať už se jedná o dětské vozíky za kolo,

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE:

TECHNICKÁ SPECIFIKACE: Věk : 0-36 měsíců Max. nosnost: 15 kg Nosnost košíku : 5 kg 3 dílná bouda s kšiltem 73 cm Polohovací madlo 9 pozic v. 108,5 / 77 (cm) 46 cm 21,5 cm NAFUKOVACÍ KOLA: rozměr: 9/12 (palců) 20 cm 360 57,5

Více

příručka ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk kg 4-12 roky

příručka ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk kg 4-12 roky Sezení ve směru jízdy Uživatelská příručka ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk 2-3 15-36 kg 4-12 roky 1 ! Děkujeme, že jste si vybrali BeSafe izi Up FIX BeSafe vytvořil tuto sedačku s velkou péčí, aby ochránila

Více

CZ ES FR DE IT PT. Dětská autosedačka SKUPINY kg NÁVOD K POUŽITÍ DĚTSKÉ AUTOSEDAČKY

CZ ES FR DE IT PT. Dětská autosedačka SKUPINY kg NÁVOD K POUŽITÍ DĚTSKÉ AUTOSEDAČKY CZ ES FR DE IT PT Dětská autosedačka SKUPINY 1+2+3 9 36 kg NÁVOD K POUŽITÍ DĚTSKÉ AUTOSEDAČKY 1 Bezpečnostní upozornění Dodržujte všechny pokyny uvedené v návodu; nerespektování pokynů může vést k vážnému

Více

Směřující proti směru jízdy. Uživatelská ECE R44 04. Skupina Hmotnost Věk. 0+ 0-13 kg 0-12 m

Směřující proti směru jízdy. Uživatelská ECE R44 04. Skupina Hmotnost Věk. 0+ 0-13 kg 0-12 m Směřující proti směru jízdy Uživatelská ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Děkujeme, že jste si vybrali BeSafe izi Go BeSafe vytvořil tuto sedačku s velkou péčí, aby ochránila vaše dítě

Více

Příloha č. 1. Skupina 0+, která je určena pro děti do hmotnosti 13 kg. Ostatní je jako u skupiny 0.

Příloha č. 1. Skupina 0+, která je určena pro děti do hmotnosti 13 kg. Ostatní je jako u skupiny 0. Příloha č. 1 Dětské autosedačky jejich kategorizace a správné používání Podle hmotnosti dětí, pro které jsou určeny, rozdělujeme dětské zádržné systémy do pěti základních skupin: Skupina 0, která je určena

Více

WEGO. 15-36 kg II + III 6-9 U10812-P01

WEGO. 15-36 kg II + III 6-9 U10812-P01 WEGO 6-9 15-36 kg II + III 1 U10812-P01 2 3 4 5 Bezpečnostní informace k vašemu vozidlu Tato autosedačka může být do auta nainstalována pomocí systému ISOFIX (s odkazem na samostatný seznam vozidel) a

Více

www.patron.eu kolekce 2011 CZ

www.patron.eu kolekce 2011 CZ www.patron.eu kolekce 2011 CZ PM Společnost PATRON je certifikována dle ISO 9001:2000. Všechny výrobky PATRON splňují příslušné normy EU: EN 1888, EN 1466, EN 12227, EN 1130 a další. Materiály použité

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

Z trendu značkou. Kvalita na prvním místě & kvalita na druhém místě

Z trendu značkou. Kvalita na prvním místě & kvalita na druhém místě Z trendu značkou. Pravděpodobně každý se během života setká s nějakou mezerou na trhu, s něčím, co na něm chybí. Pak sní o tom, že se mu podaří přijít s převratnou myšlenkou, díky které se povede mezeru

Více

Přehled příslušenství FORD KA+

Přehled příslušenství FORD KA+ PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 OCHRANA VOZIDLA Ochrana interiéru 03 STYLING Osvětlení 04 KOLA

Více

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší... Invacare Matrx zádové opěrky ZÁRUKA POHODLÍ Jana Masaryka 1713 500 12 Hradec Králové Tel.: 495 220 684 Fax: 495 221 327 E-mail: sivak@sivak.cz Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Více

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické SUR STANDARD Mechanický vozík osvědčené, spolehlivé, velmi snadno složitelné konstrukce, vhodný jak do domácnosti, tak i do nemocnic, ústavů a jiných zdravotnických zařízení. Nosnost do 120 kg. skládací

Více

ES08-P01 9-11. ES08 15-36 kg II + III

ES08-P01 9-11. ES08 15-36 kg II + III ES08-P01 9-11 ES08 15-6 kg II + III 1 1 -A- -B- -C- Click Certifikát Autosedačka ES08 je univerzální, schválená podle normy ECE R.0 pro použití ve vozidlech a pasuje do většiny aut, i když ne úplně do

Více

U10702-P04 RECLINE 5 6-10 TRIOFIX. 9-36 kg UNIVERZÁLNÍ POLO- UNIVERZÁLNÍ. 15-36 kg. 9-18kg Y 15-25 kg E17 040028 E17 040027

U10702-P04 RECLINE 5 6-10 TRIOFIX. 9-36 kg UNIVERZÁLNÍ POLO- UNIVERZÁLNÍ. 15-36 kg. 9-18kg Y 15-25 kg E17 040028 E17 040027 U10702-P04 RECLINE 5 TRIOFIX 9-36 kg 6-10 1 POLO- UNIVERZÁLNÍ 9-18kg Y 15-25 kg E17 040028 UNIVERZÁLNÍ 15-36 kg E17 040027 A10614 : Oy Klippan Ab +358 9 836 2430 / info@klippan.fi 2 3 4 TRIOFIX POLOHOVÁNÍ

Více

NOVINKA. Brašny na nářadí s měkkými bočními stranami.

NOVINKA. Brašny na nářadí s měkkými bočními stranami. NOVINKA Brašny na nářadí s měkkými bočními stranami www.irwin.eu ŘEŠENÍ PRO UKLÁDÁNÍ NÁŘADÍ S MĚKKÝMI BOČNÍMI STRANAMI: USPOŘÁDÁNÍ, PŘENÁŠENÍ A OCHRANA Značka IRWIN nabízí výběr úložných systémů v oblíbených

Více

DŮLEŽITÉ! Uchovejte tento návod pro budoucí použití! Manuál uchovávejte pořád u sedačky v úložném prostoru na spodní straně sedáku.

DŮLEŽITÉ! Uchovejte tento návod pro budoucí použití! Manuál uchovávejte pořád u sedačky v úložném prostoru na spodní straně sedáku. Návod k obsluze Vítejte u Joie Gratulujeme vám, právě jste se stali součástí rodiny JOIE! Jsme nadšeni z toho, že se stáváme součástí cest s vaším maličkým. Při cestách s autosedačkou Trillo LX používáte

Více

ECE R129 Po směru jízdy: výška 71-105cm (hmotnost do 19,5kg) Proti směru jízdy: výška 40-105cm (hmotnost do 18,5kg)

ECE R129 Po směru jízdy: výška 71-105cm (hmotnost do 19,5kg) Proti směru jízdy: výška 40-105cm (hmotnost do 18,5kg) ECE R129 Po směru jízdy: výška 71-105cm (hmotnost do 19,5kg) Proti směru jízdy: výška 40-105cm (hmotnost do 18,5kg) i-size (Integral Universal ISOFIX Child restrain system) je skupina autosedaček určených

Více

JOOLZ DAY. Jsme kočárky Joolz z města Amsterdamu a neseme několik velmi silných myšlenek. Jednou

JOOLZ DAY. Jsme kočárky Joolz z města Amsterdamu a neseme několik velmi silných myšlenek. Jednou Ho landská Ergonomie JOOLZ DAY Jsme kočárky Joolz z města Amsterdamu a neseme několik velmi silných myšlenek. Jednou z nich je, že vy se nemusíte přizpůsobit kočárku, ale kočárek se dokonale přizpůsobí

Více

CYBEX získal více než 250 ocenění za design, bezpečnost a inovaci.

CYBEX získal více než 250 ocenění za design, bezpečnost a inovaci. KOLEKCE '17 CYBEX GOLD CYBEX získal více než 250 ocenění za design, bezpečnost a inovaci. Pro více informací navštivte náš web na www.cybex-online.com Test autobild.de Kindersitze CYBEX Solution M-fix

Více

TO NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO CESTOVÁNÍ

TO NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO CESTOVÁNÍ TO NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO CESTOVÁNÍ DOKONALOST VE VÝROBĚ AUTOBUSOVÝCH SEDADEL Světová jednička v návrhu, výrobě a marketingu udržitelných, inovativních a vysoce výkonných vozidel pro hromadnou přepravu IVECO

Více

1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96

1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96 94 1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96 SVOBODA PŘI PRÁCI. KOLEKCE PRO MALÍŘE ÚŽASNÝ KOMFORT, KTERÝ PERFEKTNĚ PADNE

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! QUADRO4 JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO! QUADRO 350S QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! VÍCE TRAKCE - VÍCE ZÁBAVY - VÍCE BEZPEČNOSTI! Více stability, více bezpečnosti,

Více

Jak vědí všichni rodiče, plánování je dobrá věc.

Jak vědí všichni rodiče, plánování je dobrá věc. Wave Jak vědí všichni rodiče, plánování je dobrá věc. A právě proto jsme vytvořili Wave flexibilní systém - pohodlný a stylový kočárek pro vaše miminko a zároveň už připravený pro příchod jeho sourozence.

Více

i-gemm návod k obsluze

i-gemm návod k obsluze ECE R9/00 Výška dítěte 40cm-85cm/ hmotnost dítěte 3kg i-gemm návod k obsluze ECE R9/00: C,D i-size universal ISOFIX CZ Vítejte v Joie i-base Advance Gratulujeme! Právě jste se stali součástí rodiny Joie!

Více

po směru jízdy Příručka pro uživatele ECE R44 04 Skupina Váha Věk 1 9-18 kg 9m-4r

po směru jízdy Příručka pro uživatele ECE R44 04 Skupina Váha Věk 1 9-18 kg 9m-4r po směru jízdy Příručka pro uživatele ECE R44 04 Skupina Váha Věk 1 9-18 kg 9m-4r 1 Děkujeme Vám, že jste si vybrali BeSafe izi Comfort ISOfix. BeSafe pečlivě vyvinula tuto sedačku tak, aby chránila Vaše

Více

Testováno za nejpřísnějších kritérií.

Testováno za nejpřísnějších kritérií. Testováno za nejpřísnějších kritérií. Autosedačky Obsah Důležité... 10 Varování... 10 Důležité bezpečnostní informace... 10 Sestavní autosedačky... 11 Předběžné nastavení autosedačky... 12 Použití

Více

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

po směru jízdy Příručka pro uživatele ECE R44 04 Skupina Váha Věk 1 9-18 kg 9m-4r

po směru jízdy Příručka pro uživatele ECE R44 04 Skupina Váha Věk 1 9-18 kg 9m-4r po směru jízdy Příručka pro uživatele ECE R44 04 Skupina Váha Věk 1 9-18 kg 9m-4r 1 ! Děkujeme Vám, že jste si vybrali BeSafe izi Comfort. BeSafe pečlivě vyvinula tuto sedačku tak, aby chránila Vaše dítě

Více

GB CZ ES FR DE IT PT. Podsedák. 15 36 kg ECE R44/04 VÝROBEK SPLŇUJE POŽADAVKY EVROPSKÉ CERTIFIKAČNÍ NORMY ECER44/04

GB CZ ES FR DE IT PT. Podsedák. 15 36 kg ECE R44/04 VÝROBEK SPLŇUJE POŽADAVKY EVROPSKÉ CERTIFIKAČNÍ NORMY ECER44/04 GB CZ ES FR DE IT PT Podsedák 15 36 kg ECE R44/04 VÝROBEK SPLŇUJE POŽADAVKY EVROPSKÉ CERTIFIKAČNÍ NORMY ECER44/04 1 Bezpečnost Před instalací dětské autosedačky si pečlivě přečtěte tento návod. Poté jej

Více

GLIDE R BELT FIXE D 9-25kg GLIDE R ISOFI X 9-18kg

GLIDE R BELT FIXE D 9-25kg GLIDE R ISOFI X 9-18kg GLIDE R BELT FIXE D 9-25kg GLIDE R ISOFI X 9-18kg A B N O C D Y E M F G P R W U L H I S K J T 4 9-18KG ISOFIX 12 9-18KGB ELT FIXED 5 9-18KG 13 9-18KGB ELT FIXED 8 9-18KG 14 9-18KG ISOFIX 9 15-25KG 16 9-18KG

Více

Kolekce 2005. New Edition

Kolekce 2005. New Edition Kolekce 2005 New Edition Založeno 1963. Vyrobeno srdcem. Uplynulo již více než 40 let od chvíle, kdy byl vyroben první kočárek se značkou Inglesina. Během těchto čtyřiceti let na celém světě společně vyrostly

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele 1 23 2 4 3 Příručka pro uživatele 5 6 7 24 25 8 9 10 11 12 13 27 14 26 Proti směru jízdy Výška postavy 61-105 cm 16 17 18 20 Max. váha 18 kg. 15 19 Věk 6 měsíců - 4 roky UN nařízení č. R129 i-size 21 22

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

Bumbleride Indie twin. TFK Adventure. TFK Twinner Trail. Easywalker Duo Plus

Bumbleride Indie twin. TFK Adventure. TFK Twinner Trail. Easywalker Duo Plus TFK Adventure TFK Twinner Trail Bumbleride Indie twin Easywalker Duo Plus Adaptér na autosedačku Foto brzy Značka autosedačky Maxi-Cosi BeSafe Recaro Cybex Kiddy Roemer Sk. 0 Maxi-Cosi BeSafe Recaro Cybex

Více

Testováno za nejpřísnějších kritérií.

Testováno za nejpřísnějších kritérií. Testováno za nejpřísnějších kritérií. AUTOSEDAČKY Obsah Varování... 10 Důležité bezpečnostní informace... 11 Komponenty autosedačky... 11 Předběžné nastavení autosedačky... 12 Připevnění autosedačky...

Více

CARONY GO. Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze

CARONY GO. Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze CARONY GO Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze CARONY GO Vám umožní přepravit se z domova přímo do Vašeho vozidla. Ve vozidle musí být namontována otočná deska na

Více

TRAVELSYSTEM. DEPEMO - Petr Faukner

TRAVELSYSTEM. DEPEMO - Petr Faukner TRAVELSYSTEM Babyschale Maximum SP Gruppe 0+ (0 - ca.13 Monate) Tento výrobek je od firmy STORCHENMÜHLE. Další informace a barvy získáte na adrese: www.storchenmuele.de Pomocí adaptéru můžete autosedačku

Více

-20%1) NA DĚTSKÉ POKOJE 2 PÁRY PONOŽEK PRO MIMINKA ZDARMA XXXL POUKAZ XXXL DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ.

-20%1) NA DĚTSKÉ POKOJE 2 PÁRY PONOŽEK PRO MIMINKA ZDARMA XXXL POUKAZ XXXL DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. -20%1) NA DĚTSKÉ POKOJE VČ. SKLÁPĚCÍ STŘÍŠKY 3.599,- 4.599,-** SPORTOVNÍ KOČÁREK LITE WAY OPĚRKA ZAD NASTAVITELNÁ DO 5 POZIC BEZPEČNÝ 5BODOVÝ PÁS NASTAVITELNÁ OPĚRKA NOHOU OTOČNÁ PŘEDNÍ KOLEČKA S MOŽNOSTÍ

Více

DOG JEDNODUŠE NA CESTÁCH

DOG JEDNODUŠE NA CESTÁCH DOG 2014 JEDNODUŠE NA CESTÁCH Croozer - vysoce kvalitní a inteligentní přepravní řešení pro kohokoliv, kdo rád cestuje na kole a kdo rád žije spontánně a jednoduše. Ať už se jedná o dětské vozíky za kolo,

Více

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl J3 Karbon POZNEJTE ROZDÍL je tak lehká...... a stylová Karbon je tím správným materiálem pro výrobu extrémně lehké a pevné zádové opěrky, která bude přesně vyhovovat požadavkům aktivních uživatelů na co

Více

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

KID PLUS. z Zawiezenie Typu Syolmer JEDNODUŠE NA CESTÁCH

KID PLUS. z Zawiezenie Typu Syolmer JEDNODUŠE NA CESTÁCH KID PLUS z Zawiezenie Typu Syolmer 2014 JEDNODUŠE NA CESTÁCH Croozer - vysoce kvalitní a inteligentní přepravní řešení pro kohokoliv, kdo rád cestuje na kole a kdo rád žije spontánně a jednoduše. Ať už

Více

Etac Clean. Návod k použití. Clean. Clean HRB. Clean E

Etac Clean. Návod k použití. Clean. Clean HRB. Clean E Etac 78644E 9-0-07 Návod k použití HRB 4 Etac / / www.etac.com A 6 6 7 8 7 9 4 4 5 5 4 6 7 0 4 5 HRB Etac / / www.etac.com A 44 50 cm (9¾ ) (¼ ) 98 cm 8.5* cm (5¼ ) (7¼ ) 4 cm ( 6 ) cm 7.5 cm ( ) 49 50

Více

Přečtěte si více o jídelní židličce Tripp Trapp od společnosti Stokke

Přečtěte si více o jídelní židličce Tripp Trapp od společnosti Stokke CZ Přečtěte si více o jídelní židličce Tripp Trapp od společnosti Stokke Úvod Zjistěte, jak nastavovat židličku Tripp Trapp Zjistěte, jak s židličkou Tripp Trapp sedět u stolu Utvrzujte rodinné vazby u

Více

JOOLZ PREDSTAVUJE PRVNI SPECIALNI RADU. Holandská Ergonomie

JOOLZ PREDSTAVUJE PRVNI SPECIALNI RADU. Holandská Ergonomie JOOLZ PREDSTAVUJE PRVNI SPECIALNI RADU Holandská Ergonomie JOOLZ DAY Jsme kočárky Joolz z města Amsterdamu a neseme několik velmi silných myšlenek. Jednou z nich je, že vy se nemusíte přizpůsobit kočárku,

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Příručka pro uživatele CZ www.besafe.eu Vyhovuje revidované normě: ECE R44/04 Testovaný a schválený AIRBAG WYSOKIE ZAGROŻENIE EXTRÉMNÍ NEBEZPEČÍ: Nepoužívejte na osobní sedadla vybavená aktivovaným airbagem

Více

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Model Kangoo představuje know-how a náročnost

Více

Návod k obsluze 22 23 24 27 28 29 7 30 33 31 34 32 8 35 37 36 38 9 39 40 41 42 10 43 44 11 45 46 47 48 12 49 51 50 13 52 53 54 14 Vítejte u Joie Gratulujeme vám, právě jste se stali součástí rodiny

Více

Invacare Top End Crossfire série

Invacare Top End Crossfire série K A T A L O G Invacare Top End Crossfire série Vysoce výkonná Crossfire série je přesně to po čem jste již dlouho toužili! Vozíky, které jsou uživateli tzv. šité na míru jsou díky své velmi lehké konstrukci

Více

Další generace závodních vázání pro běžecké lyžování 2014/2015. www.rottefella-katalog.cz

Další generace závodních vázání pro běžecké lyžování 2014/2015. www.rottefella-katalog.cz Další generace závodních vázání pro běžecké lyžování 2014/2015 397 Systém Xcelerator Systém Xcelerator je kompletní, integrovaný systém, který zvyšuje požitek a efektivitu z lyžování jak u závodních, tak

Více

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 Praha, 11.listopadu 2013 S příchodem zimního období zveřejňují hlavní evropské a ruské automobilové časopisy testy zimních pneumatik, které srovnávají nejvýznamnější

Více

Scout série Scout 100, 120 a 140. Komfort pro CSC (Mirrorless)

Scout série Scout 100, 120 a 140. Komfort pro CSC (Mirrorless) Scout série Scout 100, 120 a 140 Komfort pro CSC (Mirrorless) Klasika. Krásné ramenní brašny speciálně navržené pro krásné fotoaparáty - systémové kompakty s výměnnými objektivy. CSC, Mirrorless, bezzrcátkové

Více

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT www.belos.cz Z I M A Jaro, léto, podzim a zima. Není tomu tak dávno co bylo třeba několika strojů pro celoroční údržbu. Nyní ovšem Belos představuje nosič

Více

Testováno za nejpřísnějších kritérií.

Testováno za nejpřísnějších kritérií. Testováno za nejpřísnějších kritérií. Autosedačky Obsah Důležité... 11 Varování... 11 Důležité bezpečnostní informace... 11 Sestavní autosedačky... 12 Předběžné nastavení autosedačky... 13 Použití

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

Testováno za nejpřísnějších kritérií.

Testováno za nejpřísnějších kritérií. Testováno za nejpřísnějších kritérií. Autosedačky Důležité Gratulujeme a děkujeme Vám za nákup nové autosedačky. Tato sedačka je navržena tak, aby zaručila komfort a bezpečí Vašeho dítěte. Záruka maximální

Více

OBSAH. 01/ Důležité informace / Varování... 7

OBSAH. 01/ Důležité informace / Varování... 7 4 5 OBSAH 01/ Důležité informace / Varování... 7 02/ Vhodnost... 10 03/ Přehled výrobku... 11 04/ Použití ve vozidle... 12 05/ Montáž základny Doona ISOFIX do vozidla... 15 5.1. Zajištění základny Doona

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

jsem mačkaný, narážený, upuštěný a třesený více než 14 000 krát, pro případ, že můj doručovatel spěchá.

jsem mačkaný, narážený, upuštěný a třesený více než 14 000 krát, pro případ, že můj doručovatel spěchá. say hello to joie Značka Joie byla založena v roce 2011 skupinou několika přátel žijících ve Velké Británii. Jejich cílem bylo zúročit mnohaleté zkušenosti s výrobou produktů pro děti a přetavit je ve

Více

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte!

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte! Uživatelská příručka Uživatelská příručka Speedkid1 (Model TJ-24A) Uživatelskou příručku uschovejte! Tato uživatelská příručka byla zpracována pro Blahopřejeme Vám k zakoupení vozíku Qeridoo Sportrex!

Více

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá...

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá... Toyota ProTect Výstavní lesk trvá a trvá... Objevte Toyota ProTect Není nic lepšího než lesk zbrusu nového vozu v autosalonu. Udržet tento dokonalý vzhled však bylo vždy velmi těžké, pokud ne přímo nemožné.

Více

QUADRO4 QUADRO3 QUADRO4 SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO!*

QUADRO4 QUADRO3 QUADRO4 SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO!* QUADRO4 JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO!* QUADRO3 QUADRO4 SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! Více stability, více bezpečnosti, větší požitek z jízdy - také s řidičákem na auto* Tři nebo čtyři kola jsou

Více

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION ZVEDÁ LAŤKU. Luxus, elegance, sofistikovanost: nová černá limitovaná edice zvedá laťku nastavenou mnohokrát oceněným crossoverem Qashqai o třídu výš. Prémiová výbava Tekna,

Více

DŮLEŽITÉ: Přečtěte si pozorně tyto informace před tím, než začnete kočárek používat a uchovejte si je pro případné další použití.

DŮLEŽITÉ: Přečtěte si pozorně tyto informace před tím, než začnete kočárek používat a uchovejte si je pro případné další použití. DŮLEŽITÉ: Přečtěte si pozorně tyto informace před tím, než začnete kočárek používat a uchovejte si je pro případné další použití. Pokud se nebudete držet těchto instrukci, mohla by být ohrožena bezpečnost

Více

kryty zrcátek vylepšete si zrcátka těmito 2 tvarovanými kryty vylepšete si dveřní kliky těmito 2 díly z chromované nerezové oceli

kryty zrcátek vylepšete si zrcátka těmito 2 tvarovanými kryty vylepšete si dveřní kliky těmito 2 díly z chromované nerezové oceli N o v ý V A Š E C E S T A. S novým Stralisem Hi-Way nastavila společnost IVECO nové standardy designu, výkonu a technologie ve světě práce, a jedno po druhém překonává. Iveco Shop nyní přichází s řadou

Více

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni Rovnovážné sezení - aktivní sezení a držení těla Způsob sezení, na který jsme si zvykli, nás nutí sedět staticky a pasivně. Krk, záda a krční páteř tímto způsobem velmi trpí. a znovuobjevte správné drženi

Více

ERGO2 sedadlo nabízí větší svobodu lepší kvalitu života

ERGO2 sedadlo nabízí větší svobodu lepší kvalitu života ERGO2 sedadlo nabízí větší svobodu lepší kvalitu života Standard pro všechny sedadlové systémy ERGO2 Sklon sedadla Opěrku na záda lze nastavit ve sklonu 45 dozadu a 90 dopředu. To se dělá zatažením za

Více

Tom 2. pro dětský úsměv

Tom 2. pro dětský úsměv Tom 2 pro dětský úsměv Přínosy Tom 2 360 bezpečí 2 LINET Tom 2 Maximální bezpečí pro malé pacienty Přívětivý design s dětskými motivy Pacient Plně elektricky polohovatelné lůžko Praktický neomezený přístup

Více

Comfort System Plus. 45 nebo 49 cm.

Comfort System Plus. 45 nebo 49 cm. Comfort System Plus multifunkční program s vlastnostmi, které podporují Vaše zdraví 2 výšky sedu: 45 nebo 49cm (výška celé sestavy je přizpůsobena výšce sedu: 93 nebo 97cm) 2 výšky soupravy: 93 nebo 97cm

Více

Zippie Voyage SPOLEČNĚ V POHYBU SPOLEČNĚ VYRŮSTAT. produktové video

Zippie Voyage SPOLEČNĚ V POHYBU SPOLEČNĚ VYRŮSTAT. produktové video Zippie Voyage SPOLEČNĚ V POHYBU SPOLEČNĚ VYRŮSTAT produktové video Zippie Moderní. Lehce ovladatelný. To nejlepší pro Vaše dítě. Všestranný kočárek Zippie Voyage v sobě kombinuje vlastnosti sportovního

Více

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso styl 04 KoMFoRt 06 BeZPeČnost 08 PřePRava 10 ochrana 12 MultIMÉDIa 16 KataloG Příslušenství 18 VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CItRoËn znamená zvolit kvalitu, bezpečnost

Více

Katalog 2016

Katalog 2016 www.valco.cz Katalog 2016 Skládejte Snap. Vozte Snap. Prenášejte Snap. Skladujte Snap. ˇ Snap byl navržen, aby doplnil životní styl moderní rodiny. Dostupný ve variantě jako sportovní 4kolka, nebo jako

Více

Speciální sedadla do osobních automobilů pro řidiče i spolujezdce

Speciální sedadla do osobních automobilů pro řidiče i spolujezdce Vozka v tomto čísle představuje nabídku čtyř firem, které dodávají speciální sedadla do osobního auta pro řidiče či spolujezdce s postižením. Nejde o reprezentativní přehled, ale o tip na velmi užitečnou

Více

Bébécar Nová kolekce Bébécar 2012 s novým uchycením nástaveb s názvem Easylock

Bébécar Nová kolekce Bébécar 2012 s novým uchycením nástaveb s názvem Easylock výběr z KOLEKCE 2012 2 www.bebecar.cz Bébécar portugalská rodinná firma si již mnoho let klade za cíl vyrábět dětské kočárky v té nejvyšší kvalitě s ojedinělým vzhledem a s velkým důrazem na bezpečnost.

Více