B-Souhrnná technická zpráva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "B-Souhrnná technická zpráva"

Transkript

1 B-Souhrnná technická zpráva Název stavby: Stavebník: Projektant: Autorizovaný projektant: Kraj: Okres: Stupeň dokumentace: Způsob provádění stavby: NOVÉ CHODNÍKY V OBCI OHAŘE Obec Ohaře Ohaře Ohaře Aleš Jambor, AJ-projekt, Havelcova 70, Kolín III Ing. Stanislav Ostruška Autorizovaný inženýr v oboru dopravní stavby ČKAIT: Středočeský Kolín Dokumentace pro sloučené DUR a DSP Dodavatelsky výběrové řízení

2 OBSAH: B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku b) výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů c) stávající ochranná a bezpečnostní pásma d) poloha vzhledem k záplavovému území, poddolovanému území apod. e) vliv stavby na okolní stavby a pozemky, ochrana okolí, vliv stavby na odtokové poměry v území f) požadavky na asanace, demolice, kácení dřevin g) požadavky na maximální zábory zemědělského půdního fondu nebo pozemků určených k plnění funkce lesa h) územně technické podmínky i) věcné a časové vazby stavby, podmiňující, vyvolané, související investice B.2 Celkový popis stavby B.2.1 Účel užívání stavby, základní kapacity funkčních jednotek B.2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení a) urbanismus-územní regulace, kompozice prostorového řešení b) architektonické řešení-kompozice tvarového řešení, materiálové a barevné řešení B.2.3 Dispoziční a provozní řešení, technologie výroby B.2.4 Bezbariérové užívání stavby B.2.5 Bezpečnost při užívání stavby B.2.6 Základní technický popis staveb B.2.7 Technická a technologická zařízení B.2.8 Požárně bezpečnostní řešení Posouzení technických podmínek požární ochrany: a) Výpočet a posouzení odstupových vzdáleností a vymezení požárně nebezpečných prostorů, b) zajištění potřebného množství požární vody, popřípadě jiného hasiva, c) Předpokládané vybavení stavby vyhrazenými požárně bezpečnostními zařízeními včetně stanovení požadavků pro provedení stavby d) zhodnocení přístupových komunikací a nástupních ploch pro požární techniku včetně možnosti provedení zásahu jednotek požární ochrany B.2.9 Zásady hospodaření s energiemi Kritéria tepelně technického hodnocení B.2.10 Hygienické požadavky na stavby, požadavky na pracovní a komunální prostředí B.2.11 Zásady ochrany stavby před negativními účinky vnějšího prostředí B Souhrnná technická zpráva Strana 2 (celkem 9)

3 Pronikání radonu z podloží, bludné proudy, seizmicita, hluk, protipovodňová opatření B.3 Připojení na technickou infrastrukturu a) napojovací místa technické infrastruktury, přeložky b) připojovací rozměry, výkonové kapacity a délky B.4 Dopravní řešení a) popis dopravního řešení b) napojení území na stávající dopravní infrastrukturu c) doprava v klidu B.5 Řešení vegetace a souvisejících terénních úprav B.6 Popis vlivů stavby na životní prostředí a jeho ochranu a) vliv na životní prostředí ovzduší, hluk, voda, odpady a půda, b) vliv na přírodu a krajinu (ochrana dřevin, ochrana památných stromů, ochrana rostlin a živočichů, apod.), zachování ekologických funkcí a vazeb v krajině c) vliv na soustavu chráněných území Natura 2000, d) návrh zohlednění podmínek za závěru zjišťovacího řízení nebo stanoviska EIA, e) navrhovaná ochranná a bezpečnostní pásma, rozsah omezení a podmínky ochrany podle jiných právních předpisů B.7 Ochrana obyvatelstva B.8 Zásady organizace výstavby a) napojení staveniště na stávající dopravní a technickou infrastrukturu, b) ochrana okolí staveniště a požadavky na související asanace, demolice, kácení dřevin, c) maximální zábory pro staveniště d) bilance zemních prací, požadavky na přísun nebo deponie zemin B Souhrnná technická zpráva Strana 3 (celkem 9)

4 B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku Zájmové území se nachází v severní, jižní a západní části obce Ohaře. Řešené území je rovinné, v některých částech mírně svažité. Nadmořská výška se zde pohybuje od 219,16 do 225,60 m.n.m. b) výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů V této fázi projektové dokumentace nebyly provedeny průzkumy ani rozbory. c) stávající ochranná a bezpečnostní pásma Dotčené pozemky, na kterých mají být umístěny chodníky, leží částečně v ochranném pásmu běžných inženýrských sítí. V lokalitě se nepředpokládá výskyt archeologických památek. Budou respektována ochranná pásma včetně podmínek daných jejími správci. Provozní ochranná pásma: sítě elektro nadzemní u napětí nad 1 kv do 35 kv včetně: - u vodiče bez izolace 7m od krajního vodiče na obě strany - u vodiče s izolací základní 2m od krajního vodiče na obě strany - pro závěsná kabelová vedení 1m od krajního vodice na obě strany sítě elektro podzemní do 110 kv včetne 1m po obou stranách krajního kabelu sdělovací sítě podzemní 1,5m po obou stranách krajního kabelu plynovody NTL, STL - v zastaveném území obce 1m na obě strany plynovody VTL 4m na obě strany vodovody, kanalizace - do průměru potrubí 500mm 1,5m od vnějšího líce potrubí na obě strany - nad průměr potrubí 500mm 2,5m od vnějšího líce potrubí na obě strany d) poloha vzhledem k záplavovému území, poddolovanému území apod. Stavba se nenachází v záplavovém území ani poddolovaném území e) vliv stavby na okolní stavby a pozemky, ochrana okolí, vliv stavby na odtokové poměry v území Stavba chodníků má kladný vliv na okolní stavby. V rámci chodníků budou provedeny i vjezdy k dotčeným nemovitostem, které doposud některé nebyly zpevněny. Stavba nemá žádný vliv na odtokové poměry v území. Dešťové vody budou odváděny do stávajících uličních vpustí, které jsou napojené do obecní dešťové kanalizace. f) požadavky na asanace, demolice, kácení dřevin Nebyly stanoveny. B Souhrnná technická zpráva Strana 4 (celkem 9)

5 g) požadavky na maximální zábory zemědělského půdního fondu nebo pozemků určených k plnění funkce lesa Stavbou je dle výpisu KN dotčen zemědělský půdní fond (parc.č. 981/21 ostatní plocha, zeleň), proto bude dále postupováno podle zákona č.334/1992 Sb. O ochraně ZPF, v platném znění. h) územně technické podmínky (zejména možnost napojení na stávající dopravní a technickou infrastrukturu) Před započetím zemních prací je nutno vytyčení všech inženýrských sítí jejich správci, kteří odpovídají za jejich polohu. Poté se provede případná ochrana těchto sítí dle požadavků správců těchto sítí. Stavba bude napojena na stávající síť dopravní a technické infrastruktury, která je v lokalitě dostupná. i) věcné a časové vazby stavby, podmiňující, vyvolané, související investice Nejsou. B.2 Celkový popis stavby B.2.1 Účel užívání stavby, základní kapacity funkčních jednotek Účelem užívání stavby je hlavně bezpečnost chodců v obci Ohaře. B.2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení a) urbanismus-územní regulace, kompozice prostorového řešení Stavba chodníků je v souladu s územním plánem obce Ohaře a je umístěna dle ÚP zpracovaného v srpnu 2013 na ploše Ds dopravní infrastruktura, silniční. b) architektonické řešení-kompozice tvarového řešení, materiálové a barevné řešení Chodníky jsou umístěné mezi místními komunikacemi a stávající zástavbou rodinnými domy. Chodníky jsou umístěné tak, aby lemovaly stávající trasu místních komunikací a silnic. Chodník bude postaven ze zámkové betonové dlažby, např. Klasiko (rozměr 100x200 mm). Chodníky a vjezdy budou ze zámkové dlažby barvy šedé, pouze úpravy pro nevidomé a tělesně postižené osoby bude zámková dlažba reliéfní barvy červené. B.2.3 Dispoziční a provozní řešení, technologie výroby B.2.4 Bezbariérové užívání stavby Jedná se o stavbu, kterou je potřeba posuzovat dle vyhlášky č. 398/2009 Sb. o obecných technických požadavcích zabezpečujících bezbariérové užívání staveb. Bezbariérové řešení je popsáno v technické zprávě (příloha D ). B.2.5 Bezpečnost při užívání stavby Bezpečnost při užívání stavby je dána technickým provedením dle platných předpisů a norem ČSN pro projektování místních komunikací, vč. jejich změn a ČSN Autobusové, trolejbusové, a tramvajové zastávky, přestupní uzly a stanoviště, část 1: Navrhování zastávek. Při výstavbě i užívání hotové stavby platí také podmínky vyhlášky č. 324/90 Sb. o bezpečnosti práce a technických zařízení při stavebních pracích. B Souhrnná technická zpráva Strana 5 (celkem 9)

6 B.2.6 Základní technický popis staveb Před začátkem zemních prací si nechá dodavatel stavby vytýčit všechny stávající podzemní inženýrské sítě v dané lokalitě. Stavba chodníků bude rozdělena do 4. etap. 1. etapa délka chodníku 74,56 m 2. etapa délka chodníku 304,75 m 3. etapa délka chodníku 282,62 m 4. etapa délka chodníku 91,53 m Šířka chodníků je proměnná od 1,50 m do 2,0 m. Chodníky budou lemovány betonovými obrubníky. Na straně u silnic budou použity betonové obrubníky o rozměru 150x1000x250 mm a na straně u zeleně budou použity betonové obrubníky o rozměru 50x1000x200 mm. U autobusové zastávky u nástupní hrany budou použity obrubníky HK 400x1000x290 mm s protiskluzovou úpravou. Rozebraný živičný povrch a přebytečná výkopová zemina bude odvezena na recyklační středisko. B.2.7 Technická a technologická zařízení B.2.8 Požárně bezpečnostní řešení Posouzení technických podmínek požární ochrany: a) zajištění potřebného množství požární vody, popřípadě jiného hasiva, Zajištění potřebného množství požární vody bude ze stávajícího vodovodního řadu. b) Předpokládané vybavení stavby vyhrazenými požárně bezpečnostními zařízeními včetně stanovení požadavků pro provedení stavby Stavba bude vybavena přenosným hasebním přístrojem. c) zhodnocení přístupových komunikací a nástupních ploch pro požární techniku včetně možnosti provedení zásahu jednotek požární ochrany Přístup na stavbu bude ze silnic a místních komunikací v obci. B.2.9 Zásady hospodaření s energiemi B.2.10 Hygienické požadavky na stavby, požadavky na pracovní a komunální prostředí Hygienycké požadavky na stavby: po dohodě s investorem stavby bude umístěna přenosná toaleta na místě, na kterém nebude překážkou stavbě ani žijícím obyvatelům. Požadavky na pracovní a komunální prostředí: silnice a místní komunikace budou udržována v čistotě. Komunální odpad bude odvážen na skládku. B.2.11 Zásady ochrany stavby před negativními účinky vnějšího prostředí Pronikání radonu z podloží, bludné proudy, seizmicita, hluk, protipovodňová opatření Pronikání radonu z podloží: Bludné proudy: Seizmicita: B Souhrnná technická zpráva Strana 6 (celkem 9)

7 Hluk: Při stavbě nebude překročena hladina hluku dle NV o ochraně zdraví před nepříznivými účinky hluku a vibrací č. 272/2011 Sb. Protipovodňová opatření: Stavba se nenachází v území, kde je třeba řešit protipovodňová opatření. B.3 Připojení na technickou infrastrukturu a) napojovací místa technické infrastruktury, přeložky Chodníky jsou napojeny na místa technické infrastruktury v obci. Chodníky lemují silnice a místní komunikace. Přeložky technické infrastruktury v lokalitě stavby nejsou, pokud vlastníci inž. sítí nestanoví jinak. Je nutné se řídit vyjádřením těchto správců sítí. Stávající sítě umístěné pod chodníkem a vjezdy budou dodatečně ochráněny půlenými chráničkami. b) připojovací rozměry, výkonové kapacity a délky Výstavba chodníků je rozdělena do 4 etap. 1. etapa délka chodníku 74,56 m 2. etapa délka chodníku 304,75 m 3. etapa délka chodníku 282,62 m 4. etapa délka chodníku 91,53 m Šířka chodníků je proměnná od 1,50 m do 2,0 m. B.4 Dopravní řešení a) popis dopravního řešení Dopravní řešení zůstává neměnné. b) napojení území na stávající dopravní infrastrukturu Území je napojeno na stávající dopravní infrastrukturu. c) doprava v klidu B.5 Řešení vegetace a souvisejících terénních úprav V trase chodníku 1. etapy se nachází pouze travnaté plochy. Ve 2. etapě se nachází v trase chodníku travnaté plochy a stromy, které nebudou odstraňovány. Ve 3. etapě se nachází v trase chodníku stávající živé ploty (tůje), které se odstraní. Ve 4. etapě se nachází pouze travnaté plochy. Veškeré travnaté plochy a komunikace po výstavbě chodníků budou uvedeny do původního stavu. Při realizaci stavby je nutné postupovat v souladu s ČSN Technologie vegetačních úprav v krajině Ochrana stromů, porostů a vegetačních ploch při stavebních pracích. Dále je třeba dbát na ochranu stromů a porostů před chemickým znečištěním, před ohněm, před zamokřením a zaplavením, před mechanickým poškozením, ochrana stromů při uvolňování, ochranu kořenové zóny při navážce zeminy, ochranu kořenového prostoru při odkopávce půdy, při výkopech rých nebo stavebních jam, při zřizování základů stavebních prvků, při dočasném zatížení, při zakrytí povrchu. B Souhrnná technická zpráva Strana 7 (celkem 9)

8 B.6 Popis vlivů stavby na životní prostředí a jeho ochranu a) vliv na životní prostředí ovzduší, hluk, voda, odpady a půda, Dojde ke zvýšení prašnosti a hluku při pohybu stavebních mechanismu. Pohyb stavebních mechanismu bude respektovat stanovený pracovní režim tak, aby se minimalizovalo negativní působení hluku především v době pracovního klidu občanů. V průběhu stavby se přechodně zvýší zátěž okolního životního prostředí negativními stavebními vlivy, nebudou ale překročeny hlukové limity dle nařízení vlády č. 272/2011 Sb. Odpady z bouracích a výkopových prací jsou zařazeny ve smyslu zákona č. 185/2001 Sb. o odpadech jako stavební a demoliční odpad v kategorii jako ostatní odpad. Výkopek, který se nepoužije při zpětných zásypech, se odstraní v souladu s vyhláškou č. 381 zákona č. 185/2001 Sb. a odstranění zajišťuje dodavatel stavby. b) vliv na přírodu a krajinu (ochrana dřevin, ochrana památných stromů, ochrana rostlin a živočichů, apod.), zachování ekologických funkcí a vazeb v krajině Stavba chodníku nemá negativní vliv na přírodu a krajinu. Zachování ekologických funkcí a vazeb v krajině zůstává neměnné. c) vliv na soustavu chráněných území Natura 2000, Stavba nemá vliv na soustavu chráněných území Natura 2000 d) návrh zohlednění podmínek ze závěru zjišťovacího řízení nebo stanoviska EIA, Neobsazeno e) navrhovaná ochranná a bezpečnostní pásma, rozsah omezení a podmínky ochrany podle jiných právních předpisů Provozní ochranná pásma: sítě elektro nadzemní u napětí nad 1 kv do 35 kv včetně: - u vodiče bez izolace 7m od krajního vodiče na obě strany - u vodiče s izolací základní 2m od krajního vodiče na obě strany - pro závěsná kabelová vedení 1m od krajního vodice na obě strany sítě elektro podzemní do 110 kv včetne 1m po obou stranách krajního kabelu sdělovací sítě podzemní 1,5m po obou stranách krajního kabelu plynovody NTL, STL - v zastaveném území obce 1m na obě strany plynovody VTL 4m na obě strany vodovody, kanalizace - do průměru potrubí 500mm 1,5m od vnějšího líce potrubí na obě strany - nad průměr potrubí 500mm 2,5m od vnějšího líce potrubí na obě strany B.7 Ochrana obyvatelstva B Souhrnná technická zpráva Strana 8 (celkem 9)

9 B.8 Zásady organizace výstavby a) napojení staveniště na stávající dopravní a technickou infrastrukturu, Stavba je napojena na stávající dopravní infrastrukturu v obci Ohaře. b) ochrana okolí staveniště a požadavky na související asanace, demolice, kácení dřevin, Výkopové jámy budou zabezpečené proti pádu ocelovým zábradlím výšky 1,10 m. Průjezd a přechod chodců přes výkop bude zajištěn pomocí ocelových lávek. Výkop bude osvětlen. Požadavky na související asanace, demolice, kácení dřevin nejsou. c) maximální zábory pro staveniště Staveniště se nachází v prostoru stávající komunikace mezi ploty přilehlých parcel. Stavbou budou dotčeny pozemky: Etapa Pozemek parc.č. Katastrální Druh pozemku Výměra (m 2 ) území /2 Ohaře Ostatní plocha /4 Ohaře Ostatní plocha /3 Ohaře Ostatní plocha /5 Ohaře Ostatní plocha /1 Ohaře Ostatní plocha a /18 Ohaře Ostatní plocha /21 Ohaře Ostatní plocha /1 Ohaře Ostatní plocha 2150 Zábory pozemků budou určeny po stavbě chodníků geodetickým zaměřením. d) bilance zemních prací, požadavky na přísun nebo deponie zemin Deponie zemin bude řešena. Investor se domluví s dodavatelem stavby o případném pozemku, kde by ornice a výkopek mohly být uskladněny. Přebytečný výkopek s asfaltem bude uložen na odpovídající skládce nebo recyklačním středisku. 1. etapa - Výkop pro chodník 33,0 m 3 2. etapa - Výkop pro chodník 110,0 m 3 3. etapa - Výkop pro chodník 151,3 m 3 4. etapa - Výkop pro chodník 25,0m 3 B Souhrnná technická zpráva Strana 9 (celkem 9)

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 60. B - souhrnná technická zpráva Souhrnná

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 B. Souhrnná technická zpráva Zakázka č. : 13 028 Název akce : Oplocení u školy Wolkerova, Havlíčkův Brod Místo akce

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1. POPIS ÚZEMÍ STAVBY a) Charakteristika stavebního pozemku Stavba se nachází v nezastavěné části obce Kupařovice. b) Výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů Stavba

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Jaromír Benka Krnovská 27, 746 01 Opava B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Název Investor : Vnitřní stavební úpravy 2.NP pavilonu E - hematologické ambulance : Slezská nemocnice v Opavě, příspěvková organizace

Více

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a Obsah: Strana: 1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 4 2.2.1 Urbanismus...

Více

B souhrnná technická zpráva

B souhrnná technická zpráva B souhrnná technická zpráva AKCE: Plynovodní a vodovodní přípojka pro objekt č.p. 224 v Rousínově, ul. Tyršova INVESTOR: Město Rousínov, Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov MÍSTO STAVBY: Rousínov, k.ú.

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Seznam příloh B. Souhrnné technické zprávy: B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY B.3 PŘIPOJENÍ NA TECHNICKOU INFRASTRUKTURU B.4. DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ B.5 ŘEŠENÍ VEGETACE

Více

akvo pros.r.o. KALOJEM ANENSKÁ STUDÁNKA, DOMOV U STUDÁNKY BPV JTSK DOMOV U STUDÁNKY, ČP. 41, ANENSKÁ STUDÁNKA ANENSKÁ STUDÁNKA (600377)

akvo pros.r.o. KALOJEM ANENSKÁ STUDÁNKA, DOMOV U STUDÁNKY BPV JTSK DOMOV U STUDÁNKY, ČP. 41, ANENSKÁ STUDÁNKA ANENSKÁ STUDÁNKA (600377) 3 2 1 REVIZE DATUM SCHVÁLIL VÝŠKOVÝ SYSTÉM POLOHOVÝ SYSTÉM VYPRACOVAL INVEST OR KATAS TR AKCE MIROSLAV ŠPATENKA BPV JTSK KONTROLOVAL MIROSLAV ŠPATENKA. ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT MGR. JAN HORKEL DOMOV U STUDÁNKY,

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL UL. HÁJECKÁ, HOSTIVICE - BŘVE. investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, Hostivice akce:

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL UL. HÁJECKÁ, HOSTIVICE - BŘVE. investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, Hostivice akce: vedoucí projektant zodp. projektant vypracoval kontroloval Ing. Pohořelý Ing. Pohořelý Šturcová Ing. Sedlák investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, 253 80 Hostivice akce: VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL

Více

A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DIPROS s.r.o. Výtisk číslo : Plánská 5, 301 00 Plzeň Počet listů : 7 A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY : VÝSTAVBA NOVÉHO OPLOCENÍ U HŘBITOVA V BOLEVCI INVESTOR : SPRÁVA HŘBITOVŮ

Více

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ 158 SZ Vybrané činnosti ve výstavbě Vybrané činnosti ve výstavbě (1) Vybrané činnosti, jejichž výsledek ovlivňuje

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚŽICE - VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Název akce : Část: Stupeň PD : Místo stavby : Stavební úřad : Investor PD : Projektant: Rekonstrukce veřejného osvětlení v ul.jarní, Dolní, Horní,

Více

VÝSTAVBA PARKOVACÍCH STÁNÍ NA POZEMKU PARC.Č. 2515/9, UL. MASARYKOVA, KOLÍN. Autorizovaný inženýr v oboru dopravní stavby ČKAIT:

VÝSTAVBA PARKOVACÍCH STÁNÍ NA POZEMKU PARC.Č. 2515/9, UL. MASARYKOVA, KOLÍN. Autorizovaný inženýr v oboru dopravní stavby ČKAIT: A Průvodní zpráva Název stavby: Stavebník: Projektant: Autorizovaný projektant: Kraj: Okres: VÝSTAVBA PARKOVACÍCH STÁNÍ NA POZEMKU PARC.Č. 2515/9, UL. MASARYKOVA, KOLÍN Město Kolín Karlovo náměstí 78 280

Více

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA Název akce: ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA zřízení nových učeben rozdělením stávající učebny č.104 Habrmanova čp.130, HRADEC KRÁLOVÉ 2 Investor : Základní umělecká škola, Habrmanova 130, Hradec Králové Zak. číslo:

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Renata Novotná, projektová a inženýrská kancelář Blahoslavova 93/17, 360 09 Karlovy Vary Mob.: 605 210 771, e-mail: rena.novotna@email.cz IČ: 61792829 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel

Více

Projektová dokumentace akce: Stavební úpravy místní komunikace v ul. Pobřežní, Město Kolín

Projektová dokumentace akce: Stavební úpravy místní komunikace v ul. Pobřežní, Město Kolín Projekční a inženýrská činnost Aleš Jambor, Havelcova 70, 280 02 Kolín III Projektová dokumentace akce: Stavební úpravy místní komunikace v ul. Pobřežní, město Kolín Stavebník: Projektant: Autorizovaný

Více

499/2006 Sb. f) dokumentace pro provádění stavby a VYHLÁŠKA. ze dne 10. listopadu 2006. g) dokumentace skutečného provedení stavby.

499/2006 Sb. f) dokumentace pro provádění stavby a VYHLÁŠKA. ze dne 10. listopadu 2006. g) dokumentace skutečného provedení stavby. 499/2006 Sb. f) dokumentace pro provádění stavby a VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 g) dokumentace skutečného provedení stavby. o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. (2) Tato vyhláška dále stanoví

Více

c) dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně vlivu užívání stavby na území,

c) dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně vlivu užívání stavby na území, 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

PLATNÁ ZNĚNÍ DOTČENÝCH USTANOVENÍ JEDNOTLIVÝCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN ČÁST PRVNÍ

PLATNÁ ZNĚNÍ DOTČENÝCH USTANOVENÍ JEDNOTLIVÝCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN ČÁST PRVNÍ IV PLATNÁ ZNĚNÍ DOTČENÝCH USTANOVENÍ JEDNOTLIVÝCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN ČÁST PRVNÍ Vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb., s vyznačením

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA citováno 1.7.2013 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

A Průvodní zpráva. A. 1 Identifikační údaje. A. 1.1 Údaje o stavbě

A Průvodní zpráva. A. 1 Identifikační údaje. A. 1.1 Údaje o stavbě A Průvodní zpráva A. 1 Identifikační údaje A. 1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, Objekt: Veřejné osvětlení b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků), Místo : k.ú.

Více

REGENERACE ZELENĚ V OBCI ŽABEŇ A + B PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVALA

REGENERACE ZELENĚ V OBCI ŽABEŇ A + B PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVALA REGENERACE ZELENĚ V OBCI ŽABEŇ A + B PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVALA Jeronýmova 425, 738 01 Frýdek Místek IČ 73211141 05-2018 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území Příloha č. 2 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území okumentace obsahuje části: okumentace musí vždy obsahovat části až s tím, že rozsah jednotlivých

Více

VYHLÁŠKA. ze dne 28. února 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb

VYHLÁŠKA. ze dne 28. února 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb VYHLÁŠKA ze dne 28. února 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

Návrh VYHLÁŠKA. ze dne 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb

Návrh VYHLÁŠKA. ze dne 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb II. Návrh VYHLÁŠKA ze dne 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva B.1 Popis území stavby a) Charakteristika stavebního pozemku Rovinatý pozemek. B. Souhrnná technická zpráva b) Výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů (geologický průzkum, hydrogeologický průzkum,

Více

TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE

TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Popis území stavby... 2 1.1 Charakteristika místa stavby... 2 1.2 Provedené průzkumy... 2 1.3 Stávající ochranná a bezpečnostní

Více

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení Projektová dokumentace

Více

499/2006 Sb. 12 písm. a) až ed) stavebního zákona nebo, projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení, VYHLÁŠKA. ze dne 10.

499/2006 Sb. 12 písm. a) až ed) stavebního zákona nebo, projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení, VYHLÁŠKA. ze dne 10. 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 12 písm. a) až ed) stavebního zákona nebo, projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení, f)stavební řízení, dokumentace pro provádění stavby a o

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Rozsah a obsah dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Společná dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná

Více

Projektová dokumentace obsahuje části:

Projektová dokumentace obsahuje části: Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona, pro vydání stavebního povolení, k uzavření veřejnoprávní

Více

Revitalizace vodního toku. Legislativa, výkresová dokumentace

Revitalizace vodního toku. Legislativa, výkresová dokumentace Revitalizace vodního toku Legislativa, výkresová dokumentace Vyhláška 499/2006 Sb o dokumentaci staveb Dokumentace pro vydání rozhodnutí o UMÍSTĚNÍ STAVBY (příloha č. 1) Dokumentace pro vydání rozhodnutí

Více

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD:

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: A Průvodní zpráva 1. Identifikační údaje Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: Město Modřice ulice Chrlická Účelová komunikace podél Mlýnského náhonu, lávka a chodník pro pěší ulice

Více

Přístřešek v odpočinkové zóně

Přístřešek v odpočinkové zóně Přístřešek v odpočinkové zóně DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Objednatel: Obec Slatina, Slatina č.p. 50, 410 02 Lovosice 2 Datum: leden 2017 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 Údaje o stavbě

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku, Daný pozemek s ohledem na účel využití není v rozporu s regulativy územního plánu. -Charakteristika území stavby-

Více

Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná

Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná

Více

5. Zajištění bezpečnosti provozu stavby při jejím užívání

5. Zajištění bezpečnosti provozu stavby při jejím užívání OBSAH 1. Popis stavby a) zdůvodnění výběru stavebního pozemku b) zhodnocení staveniště c) zásady urbanistického, architektonického a výtvarného řešení d) zásady technického řešení (zejména řešení dispozičního,

Více

Vodní hospodářství krajiny 8. cvičení

Vodní hospodářství krajiny 8. cvičení Vodní hospodářství krajiny 8. cvičení Václav David K143 e-mail: vaclav.david@fsv.cvut.cz Konzultační hodiny: viz web Vodní hospodářství krajiny 2 Obsah cvičení Dokumentace stavby Obsah cvičení 2 Dokumentace

Více

Osazení poštovních schránek Husova , Nový Bor

Osazení poštovních schránek Husova , Nový Bor A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA D 1.1. a) TECHNICKÁ ZPRÁVA Osazení poštovních schránek Husova 91315, Nový Bor Nový Bor, duben 2019 Kamila Vojtová projektování pozemních staveb U Vodárny

Více

Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení. Společná dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení. Společná dokumentace obsahuje části: Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva

Více

Příloha č. 4 Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení

Příloha č. 4 Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Příloha č. 4 Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační

Více

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. POPIS STAVBY Zhodnocení staveniště: staveniště je vhodné pro uvažované rozšíření hřbitova. Stavební pozemek je rovinatý, porostlý náletovými travinami, které budou před

Více

NOVELA VYHLÁŠKY č. 499/2006 Sb. PLATNÉ ZNĚNÍ S VYZNAČENÍM ZMĚN

NOVELA VYHLÁŠKY č. 499/2006 Sb. PLATNÉ ZNĚNÍ S VYZNAČENÍM ZMĚN NOVELA VYHLÁŠKY č. 499/2006 Sb. PLATNÉ ZNĚNÍ S VYZNAČENÍM ZMĚN 1 ČÁST PRVNÍ Vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb., s vyznačením navrhovaných změn 1 (1) Tato vyhláška

Více

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona, pro vydání stavebního povolení, k uzavření veřejnoprávní

Více

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje ROZSAH A OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY UVEDENÉ V 104 ODST. 1 PÍSM. A) AŽ E) STAVEBNÍHO ZÁKONA NEBO PRO VYDÁNÍ STAVEBNÍHO POVOLENÍ Projektová dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní

Více

Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: DSP 018 04/2015 12 x A4 - Akce: Datum: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail.

Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: DSP 018 04/2015 12 x A4 - Akce: Datum: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail. Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: Akce: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail.com Datum: A DSP 018 04/2015 12 x A4 - REKONSTRUKCE KOMUNIKACE NA VÝSLUNÍ V CHOTĚBOŘI PRŮVODNÍ

Více

vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, s vyznačením navrhovaných změn: VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb

vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, s vyznačením navrhovaných změn: VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb III. PLATNÉ ZNĚNÍ vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, s vyznačením navrhovaných změn: 499 VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle

Více

Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení

Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Příloha č. 4 Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační

Více

A.1 Identifikační údaje. A.4 Údaje o stavbě

A.1 Identifikační údaje. A.4 Údaje o stavbě Příloha č. 5 Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení Projektová dokumentace obsahuje části:

Více

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení Projektová dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva pro místní rozvoj ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb ve znění vyhlášek č. 62/2013 Sb. a č. 405/2017 Sb.

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva pro místní rozvoj ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb ve znění vyhlášek č. 62/2013 Sb. a č. 405/2017 Sb. 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva pro místní rozvoj ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb ve znění vyhlášek č. 62/2013 Sb. a č. 405/2017 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona

Více

Příloha č. 5 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 5 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 5 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona

Více

Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení

Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb., Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná

Více

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A B. S O U H R N N Á T E CH N I C K Á Z P R Á V A

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A B. S O U H R N N Á T E CH N I C K Á Z P R Á V A Stavebník: Obec Ludgeřovice, Markvartovická 48/52 Název akce: Zpevněné plochy podél ul. Vrablovecké mezi parc.č. 3611-3612 k.ú. Ludgeřovice Stupeň: Dokumentace pro vydání územního souhlasu (DUS) A. P R

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor: Stavba: Statutární město Prostějov, nám. T.G. Masaryka 130/14, 79601 Prostějov, IČ 00288659 ROZŠÍŘENÍ BIOKORIDORU HLOUČELA, I.ETAPA - KOMUNIKACE Místo stavby: k.ú. Čechovice u Prostějova (618853)

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva Název stavby: STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM ZLATNÍKY HODKOVICE (SIC) Místo stavby: průmyslová zóna Hodkovice obec Zlatníky Hodkovice kraj Středočeský, okres Praha-západ katastrální území Hodkovice u Zlatníků

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA Systém ASPI - stav k 8.1.2018 do částky 1/2018 Sb. a 40/2017 Sb.m.s. - RA1156 Stránka 1 ze 107 Změna: 62/2013 Sb. Změna: 405/2017 Sb. 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb

Více

ČKA / ČKAIT Standard profesních výkonů a souvisejících činností

ČKA / ČKAIT Standard profesních výkonů a souvisejících činností VF5 DPS VF 6 SPD VF 7 AD SPS Pasport DOS Příprava zakázky Dokumentace návrhu /studie Projektová dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění zařízení Projektová dokumentace pro vydání stavebního povolení

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

B) SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B) SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Libor Barvínek, projektov,á činnost ve výstavbě ul. Vrbová 655, Ústí nad Orlicí 562 01 tel. 465 52 36 69, mobil 776 841 104 e- mail: barvinek@cominnet.cz Akce: Investor: Místo: Stupeň: Stavební úpravy

Více

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii.239 a II/240 b) Stavebník Obec Černuc, Černuc 17 273 23 Černuc IČ 00234257 c) Projektant Ing.Pavel

Více

ZATEPLENÍ OBJEKTU MATEŘSKÉ ŠKOLY JOSEFA HORY 4097/31

ZATEPLENÍ OBJEKTU MATEŘSKÉ ŠKOLY JOSEFA HORY 4097/31 INGPRO CZ s.r.o., Na Náspu 3057, 466 01 Jablonec nad Nisou Tel. 483 713 989, 602 736 361, e-mail: ingpro@ingprocz.com, IČO 254 293 29 INVESTOR: Statutární město Jablonec nad Nisou, Mírové nám.3100/19,

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. B.1 Popis území stavby

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. B.1 Popis území stavby B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebních pozemků stavební práce budou prováděny na pozemku: st. p. č. 162 a částečně na pozemcích p. č. 123/1 a 123/2 za účelem montážních

Více

OPRAVA A ÚDRŽBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ UL. CIHELNÍ A UL. POD TÁBORSKÝM VRCHEM

OPRAVA A ÚDRŽBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ UL. CIHELNÍ A UL. POD TÁBORSKÝM VRCHEM Ing. Miroslav Ouzký Huntířov 191 405 02 Akce: Stavebník: OPRAVA A ÚDRŽBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ UL. CIHELNÍ A UL. POD TÁBORSKÝM VRCHEM MĚSTO BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ Zakázka č. 284/2015 NÁMĚSTÍ

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ING. MILADA VLČKOVÁ KANCELÁŘ: DOLNÍ BRÁNA 47, 741 01 NOVÝ JIČÍN LUČNÍ 5, 741 01 NOVÝ JIČÍN IČ 06351409 MOBIL: 775 711 416 / E-MAIL: MILADAVLCKOVA@GMAIL.COM B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Dětské hřiště

Více

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4 Obsah B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3 B.2.1 Účel užívání stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 3 B.2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 3 B.2.3 Celkové

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : PROVOZNÍ BUDOVA SPÚ ( č.p.245) Stavební úpravy osazení požárních dveří Stupeň dokumentace : Dokumentace pro ohlášení stavby (DSP) Investor : Česká

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU POŽÁRNÍ ZBROJNICE NA ST.P.Č. 40, K.Ú. STUDÁNKA U TACHOVA A.B

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU POŽÁRNÍ ZBROJNICE NA ST.P.Č. 40, K.Ú. STUDÁNKA U TACHOVA A.B A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU POŽÁRNÍ ZBROJNICE NA ST.P.Č. 40, K.Ú. STUDÁNKA U TACHOVA b) místo stavby (adresa, čísla popisná,

Více

akvo pros.r.o. ODKANALIZOVÁNÍ BUDOVY ČP.29 VE STĚŽERÁCH FORMOU ČOV SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 0 B. MÍSTNÍ MÍSTNÍ

akvo pros.r.o. ODKANALIZOVÁNÍ BUDOVY ČP.29 VE STĚŽERÁCH FORMOU ČOV SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 0 B. MÍSTNÍ MÍSTNÍ 3 2 1 REVIZE VÝŠKOVÝ SYSTÉM POLOHOVÝ SYSTÉM MÍSTNÍ MÍSTNÍ VYPRACOVAL KONTROLOVAL ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT JAN KROULÍK VLADISLAV KALIŠ ING. VOJSLAV ŠŤOVÍČEK. IČO: 24232343 DATUM SCHVÁLIL DIČ: CZ24232343 INVESTOR

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Změna: 405/2017 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Změna: 405/2017 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA - 1 - Polní komunikace C 20 b dle schváleného návrhu KPÚ v KÚ Paceřice Změna č. 1 Dokumentace ke stavebnímu povolení B. Souhrnné řešení stavby HS : 001/02/2009 SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Charakteristika

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany, IČ 00231584 c) Projektant Ing.Pavel

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační

Více

Paroubkovská kaplička v Sadské DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ. Město Sadská Palackého nám Sadská

Paroubkovská kaplička v Sadské DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ. Město Sadská Palackého nám Sadská STUPĚŇ: DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ STAVBA: Paroubkovská kaplička v Sadské INVESTOR/ZADAVATEL: SCHVÁLIL, DATUM: Město Sadská Palackého nám. 1 289 12 Sadská GENERÁLNÍ PROJEKTANT: HIP: Ing. Jan Vinař

Více

VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ V AREÁLU SOŠ A SOU VYŠKOV

VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ V AREÁLU SOŠ A SOU VYŠKOV Víceúčelové sportovní hřiště v areálu SOŠ a SOU Vyškov Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Vyškov, Sochorova 15 VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ V AREÁLU SOŠ A SOU VYŠKOV Investor : Střední odborná

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST B.1 Popis území stavby B.2 Celkový

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Dokumentace pro ohlášení stavby Akce : Modernizace teplovodu Náchod, p.č. 1118/1, 1118/4 Investor : Obchodní akademie Náchod Projektant : JOSTA s.r.o., Palachova 1742, 547 01

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PD Protierozní mez Kuřimany B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA D o k u m e n t a c e p r o o h l á š e n í s t a v b y D o k u m e n t a c e p r o p r o v e d e n í s t a v b y S O 1 0 1 P R O T I E R O Z N Í

Více

DRUPOS HB, s.r.o. Svojsíkova 333, Chotěboř 583 01 Tel./fax.: 569 641473, e-mail: drupos@tiscali.cz

DRUPOS HB, s.r.o. Svojsíkova 333, Chotěboř 583 01 Tel./fax.: 569 641473, e-mail: drupos@tiscali.cz DRUPOS HB, s.r.o. Svojsíkova 333, Chotěboř 583 01 Tel./fax.: 569 641473, e-mail: drupos@tiscali.cz A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva Název akce: KONTEJNERY PRO TŘÍDĚNÝ ODPAD ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE p r o s t a v e b n í p o v o l e n í a p r o v á d ě n í s t a v b y

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE p r o s t a v e b n í p o v o l e n í a p r o v á d ě n í s t a v b y PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE p r o s t a v e b n í p o v o l e n í a p r o v á d ě n í s t a v b y Oprava střechy empírové budovy s průjezdem (příhrádku) v areálu Hradu Svojanov INVESTOR: Město Polička Palackého

Více

B.1. Souhrnná technická zpráva 05/2015

B.1. Souhrnná technická zpráva 05/2015 Obsah B.1. Popis území stavby... 2 a) Charakteristika stavebního pozemku... 2 b) Výčet provedených průzkumů a podkladů... 2 c) Stávající ochranná a bezpečnostní pásma... 2 d) Poloha vzhledem k záplavovému

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0556 III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT ZÁSADY TVORBY VÝKRESŮ POZEMNÍCH STAVEB II.

CZ.1.07/1.5.00/34.0556 III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT ZÁSADY TVORBY VÝKRESŮ POZEMNÍCH STAVEB II. Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast CZ.1.07/1.5.00/34.0556 III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT ZÁSADY TVORBY VÝKRESŮ POZEMNÍCH STAVEB II. Autor

Více

A Průvodní zpráva OBEC STARÝ KOLÍN. Náměstí Starý Kolín. Aleš Jambor, AJ-projekt, Havelcova 70, Kolín III

A Průvodní zpráva OBEC STARÝ KOLÍN. Náměstí Starý Kolín. Aleš Jambor, AJ-projekt, Havelcova 70, Kolín III A Průvodní zpráva Název stavby: Stavebník: Projektant: Autorizovaný projektant: Kraj: Okres: Místo stavby: Stupeň dokumentace: CHODNÍK V UL. SPORTOVNÍ, OBEC STARÝ KOLÍN Obec Starý Kolín Náměstí 117 281

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST B.1 Popis území stavby B.2 Celkový

Více

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Dle vyhlášky 405/2017 Sb. Objednatel: Se sídlem: Zhotovitel: Místo podnikání (provozovna):

Více

499/2006 Sb. VYHLÁKA

499/2006 Sb. VYHLÁKA 499/2006 Sb. VYHLÁKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

SMÍŠENÁ STEZKA ŠTERNBERK BABICE SO 01, SO 02, SO 03

SMÍŠENÁ STEZKA ŠTERNBERK BABICE SO 01, SO 02, SO 03 REGIONÁLNÍ AGENTURA PRO ROZVOJ STŘEDNÍ MORAVY MĚSTO Š T E R N B E R K SMÍŠENÁ STEZKA ŠTERNBERK BABICE SO 01, SO 02, SO 03 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ V PODROBNOSTECH PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY ZPRACOVATEL:

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Změna: 405/2017 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

KOMUNIKACE PRO PĚŠÍ V JIMRAMOVĚ PŘÍLOHA: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA STUPEŇ: DUR Datum: 09/2016. Obsah

KOMUNIKACE PRO PĚŠÍ V JIMRAMOVĚ PŘÍLOHA: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA STUPEŇ: DUR Datum: 09/2016. Obsah Obsah 1. PŘÍLOHA A: PRŮVODNÍ ZPRÁVA... 3 1.1 Identifikační údaje... 4 1.1.1 Údaje o stavbě... 4 1.1.2 Údaje o stavebníkovi... 4 1.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace... 4 1.2 Seznam vstupních

Více

Nový chodník v obci Zašová u nádraží

Nový chodník v obci Zašová u nádraží B Souhrnná technická zpráva Akce : Nový chodník v obci Zašová u nádraží Datum : 11/2014 Stupeň : DUR Vypracoval : Ing. Leoš Zádrapa B - Souhrnná technická zpráva - DUR Strana 1 Obsah : B.1 Popis území

Více

SO01 STAVEBNÍ ÚPRAVY B.M.H

SO01 STAVEBNÍ ÚPRAVY B.M.H A. Průvodní zpráva 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci zastavěná část nezastavěná část obce, Řešený stávající skladovací objekt se nachází v centrální zastavěné části obce Hrádek

Více

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu.

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. B. Souhrnná technická zpráva 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou

Více

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje a) označení stavby Stavba : Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října Kraj : Středočeský Místo stavby : Hostivice Druh stavby : Oprava

Více

Nový chodník v obci Zašová u nádraží

Nový chodník v obci Zašová u nádraží A - Průvodní zpráva Akce : Nový chodník v obci Zašová u nádraží Datum : 11/2014 Stupeň : DUR Vypracoval : Ing. Leoš Zádrapa A - Průvodní zpráva - DUR Strana 1 Obsah : A.1 Identifikační údaje 3 A.1.1 Údaje

Více